Ενημερώθηκε στις: 20 Ιουνίου 2024

Reddit Cum Sluts

& 12 Must Visit Subreddits NSFW Like r/CumSluts

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CumSluts

reddit cumsluts σπίτι

Γρήγορα στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλύψουμε το «Το πιο κολλώδες μέρος στο Reddit!» και σχεδόν όλοι το λατρεύουν. Ελάτε μαζί μου, φίλε, καθώς ταξιδεύουμε με τα μωρά που τρελαίνονται με τα κούτελα και τις πούτσες. Δεν είναι περίεργο που το Reddit Cum Sluts έκανε τη σελίδα του επιτυχία.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/cumsluts/

Περισσότεροι θαμώνες δείχνουν το ενδιαφέρον τους ενώ άλλοι αρχίζουν να υποβάλλουν τους θησαυρούς τους. Το Reddit Cum Sluts άνοιξε το δρόμο σε εκατομμύρια διεστραμμένους να επιδείξουν τα φετίχ και τις προσωπικές τους επιθυμίες. Με αυτό, είναι αδύνατο να μην γνωρίζει κανείς τις ικανοποιητικές υπηρεσίες του Reddit.com. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουμε πάει στο Reddit και προς το παρόν πιστεύω ότι θα θέλατε να μείνετε. Το Reddit Cum Sluts θα σας γαργαλήσει με μια συλλογή γυναικών που απολαμβάνουν εκρήξεις σπέρματος.

Ως εκ τούτου, θα αποκαλύψουμε μαζί αυτή τη συναρπαστική κοινότητα. Το Reddit Cum Sluts θέλει να πιέσει προς τα εμπρός και να τονίσει την ομορφιά των γυναικών που καταπίνουν τελειώματα ή τα απολαμβάνουν στους γλουτούς, στο πρόσωπό τους και οτιδήποτε άλλο. Αυτό το subreddit συγκεντρώνει ευτυχώς όλες τις άσχημες δραστηριότητες των μελών και των θεατών. Ίσως, να είστε περισσότερο από έτοιμοι να ασχοληθείτε και να ξεμπερδέψετε τις εμμονές σας. Όλοι στο Reddit Cum Sluts είναι χαρούμενοι που το κάνετε μαζί τους. Ακολουθήστε αυτήν την κριτική για να μάθετε περισσότερες λειτουργίες Reddit Cum Sluts.

Απλά, δείτε τις Υπέροχες Κυρίες που αγαπούν το Cum εδώ στο Reddit Cum Sluts

Δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε τα πράγματα καθώς το Reddit Cum Sluts προσφέρει ολόκληρο τον χώρο του σε γυναίκες που λατρεύουν το ανδρικό υγρό που εκσπερμάτισε. Όχι μόνο αυτό, το μέρος είναι επίσης τέλειο για εκείνους τους κύριους που απολαμβάνουν απόλυτα να βλέπουν τις αντιδράσεις των κυριών όταν τους πιτσιλίζουν με το σπέρμα τους. Όλα αυτά είναι εδώ στο Reddit Cum Sluts! Δωρεάν αντικείμενα για όλους, αλλά η δημιουργία λογαριασμού είναι ένα πλεονέκτημα. Τέλος πάντων, μπορείς να κάνεις και τα δύο φίλε, ανάλογα με την προτίμησή σου.

περιεχόμενο reddit cumsluts

Αυτή τη στιγμή, θα σας πω πώς να κάνετε τα πράγματα πικάντικα, ακόμη και στην αρχή της περιοδείας σας στο Reddit Cum Sluts. Μη διστάσετε να δείτε το σωρό τους με γυναίκες που παίρνουν κρεμμύδι, πρόσωπα καλυμμένα με χοντρά τελειώματα, μεγάλα χελιδόνια και πολλά άλλα. Αυτό το κολλώδες μέρος σας καλωσορίζει με τόνους εικόνων και εξίσου ελκυστικά μωρά. Πρέπει να πω ότι όλα τα θηλυκά που βλέπω είναι σίγουρα καλλονές παγκόσμιας κλάσης. Μια ποικιλόμορφη συλλογή από κυρίες σε σχέση με την τοποθεσία και τα φυσικά χαρακτηριστικά είναι βολική, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι αυτά τα κορίτσια λατρεύουν να εξερευνούν την τελειότητα κάθε άντρα.

Χιλιάδες επισκέπτες Reddit Cum Sluts που κάνουν Cumming Αυτή τη στιγμή

Το Reddit Cum Sluts δεν χρειάζεται να επιδεικνύεται ή να εξηγείται. Η σελίδα έχει ήδη δημιουργήσει μια καλή θέση στην επιχείρηση. Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εμφανείς με τον αριθμό των μελών της κοινότητας που συγκέντρωσε το subreddit την τελευταία δεκαετία. Το Reddit Cum Sluts κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου 2011. Αποκαλεί τα ενεργά μέλη του ως «λάτρεις της εκσπερμάτωσης» και προσωπικά, αυτή είναι μια από τις καλύτερες φράσεις για να περιγράψει αυτή την αυξανόμενη οικογένεια. Τα υλικά για ενήλικες ενέπνευσαν περισσότερους από δύο εκατομμύρια φανατικούς να μελανιάσουν και να εγγραφούν.

Για την ακρίβεια, το Reddit Cum Sluts έχει παγκόσμια εμβέλεια 2.8 εκατομμυρίων. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο εκτεταμένες ομάδες στο Reddit.com. Όχι μόνο αυτό, καθημερινοί επισκέπτες πάνω από τρεις χιλιάδες συνδέονταν στην αρένα. Αυτοί οι αριθμοί υπογραμμίζουν τη σταθερή επιτυχία του Reddit Cum Sluts. Επιπλέον, το σπέρμα και η εκσπερμάτιση δεν θα ξεμείνουν ποτέ από στυλ. Οι Fappers θα τρέχουν όταν βλέπουν μωρά να πιτσιλίζονται με σπέρμα στα πρόσωπα, τα βυζιά, τους γλουτούς και άλλα μέρη του σώματός της. Πολύ περισσότερο, όταν γλείφουν και καταπίνουν, δελεαστικά!

reddit cumsluts σελίδα

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας, αλληλεπιδράστε με άλλους διεστραμμένους και γίνετε μέλος

Γνωρίζω ότι είστε υπερβολικά εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργούν το Reddit και τα subreddits του, αλλά πρέπει να μοιραστώ μια σύντομη επισκόπηση της διαδικασίας εγγραφής για να βοηθήσω τους αρχάριους επισκέπτες του ιστότοπου. Με την ένταξη στην κοινότητα, το Reddit σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε ολόκληρη τη σύνθεση των subreddits. Αφού εξασφαλίσετε μια συνδρομή, μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να κάνετε ό,τι θέλετε στον ιστότοπο. Ωστόσο, οι δραστηριότητες πρέπει να ακολουθούν τη δημοσκόπηση των κανονισμών του subreddit. Ως εκ τούτου, θα συζητήσω αργότερα τους κανόνες του Reddit Cum Sluts και τις αρχές μετριοπάθειας.

Ίσως, να ρωτάτε, "πώς ξεκινάτε και γίνετε νόμιμο μέλος του ιστότοπου;" Είναι τόσο εύκολο όσο άλλες σελίδες, φίλε. Ένα τεράστιο κουμπί σύνδεσης εμφανίζεται στην κεφαλίδα ή ένα κλειδί σύνδεσης δίπλα στην ετικέτα του ιστότοπου. Έτσι, μπορείτε να πατήσετε και τα δύο καθώς φορτώνουν το ίδιο περιεχόμενο. Τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τελευταία τους διεύθυνση email ή να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή για το Reddit Cum Sluts. Η διαδικασία είναι επίσης γρήγορη, χωρίς χρεώσεις και προγράμματα πληρωμής. Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στον τομέα και να ακολουθήσει τους υπάρχοντες κανόνες.

εγγραφή reddit cumsluts

Ακολουθήστε τους Κανόνες για μια Απολαυστική και Αξιοσημείωτη Διαμονή

Είναι απαραίτητο να σας δώσουμε μια σύντομη σύντομη περιγραφή αυτών των αυστηρών πολιτικών, καθώς το Reddit και τα subreddit του λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη διαδικασία εποπτείας. Μια λάθος κίνηση φίλε. μπορεί να αποκλειστείτε όχι μόνο στα Reddit Cum Sluts αλλά σε ολόκληρη τη σελίδα Reddit. Πρέπει να πω ότι θα ήταν εντελώς μοναχικό αν δεν μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Reddit. Ως εκ τούτου, για να διατηρήσετε αυτό το σπαρακτικό γεγονός, τα παρακάτω θα ήταν το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας. Το καλό με το Reddit Cum Sluts είναι ότι δημοσιεύει μια απλή, σύντομη και συνοπτική λίστα πολιτικών.

Σε αντίθεση με άλλα subreddit που απαριθμούσαν περισσότερα από δέκα αντικείμενα, το Reddit Cum Sluts φρόντισε να είναι απλό. Η σελίδα έχει μόνο τέσσερις (4) εντυπωσιακές υπενθυμίσεις: καμία ανεπιθύμητη αλληλογραφία, νόμιμες φωτογραφίες και βίντεο, απαίτηση cum χωρίς απομιμήσεις και συναντήσεις μόνο κοριτσιών-αντίλων. Εάν δημοσιεύετε υλικό, πρέπει να σημειώσετε ότι το cum και το σπέρμα είναι τα απαραίτητα συστατικά για το αριστούργημα σας. Αν δεν υπάρχει, καλύτερα να ελέγξετε άλλα subreddits. ίσως μπορούν να καλύψουν τα άσχημα υλικά σας.

Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να διαφημίζετε ή να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες στο Reddit Cum Sluts. Οτιδήποτε ανεπιθύμητο θεωρείται παράνομο. Όχι μόνο αυτό, τα κομμάτια σας πρέπει να είναι νόμιμα και πρωτότυπα. Δεν επιτρέπονται παραποιημένες εικόνες σε αυτήν την περιοχή. Επιπλέον, το Reddit Cum Sluts είναι πολύ συγκεκριμένο για κανένα γκέι περιεχόμενο ή σόλο υλικό. Το Reddit έχει διάφορα subreddits και αν έχετε την τάση να μοιράζεστε συμφωνίες για γκέι ή λεσβίες, μπορεί να μην ανήκουν στους Reddit Cum Sluts. Οι κανόνες είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθούν. Ως εκ τούτου, είναι τώρα στα χέρια σας πώς να διατηρήσετε τη συνδρομή σας, φίλε. Να προσέχεις!

darkmode reddit cumsluts

Το Going Dark Mode στο Reddit Cum Sluts Excite My Dick the most

Ειλικρινά, δοκίμασα τη νυχτερινή λειτουργία σε διάφορους ιστότοπους που εξέτασα και επισκέφτηκα, αλλά το Reddit Cum Sluts μου έδωσε μια άλλη ελκυστική εμπειρία. Το χαρακτηριστικό τόνιζε την ομορφιά των κυριών ενώ απολάμβαναν τα πιο αγαπημένα τους cum. Τα αντικείμενα έγιναν ακόμα πιο ζουμερά. Ωστόσο, αυτό είναι ένα προσωπικό γούστο. μπορείτε να εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τα προεπιλεγμένα χρώματα του ιστότοπου εάν δεν έχετε την τάση να έχετε πιο σκούρες αποχρώσεις. Το Reddit Cum Sluts έχει κρεμ χρώμα που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε μεταξύ μιας προβολής κάρτας, κλασικής και συμπαγούς προβολής.

Εάν παρακολουθείτε τις κριτικές μου, γνωρίζετε ήδη ποια από αυτές τις επιλογές είναι η αγαπημένη μου. Το Reddit και τα subreddits του, όπως το Reddit Cum Sluts, έχουν μια από τις πιο καθαρές σελίδες στον κλάδο των ενηλίκων. Το θέμα είναι στο σημείο, ότι δεν θα δείτε καμία περιττή ακαταστασία. Επιπλέον, κάθε fapper σέβεται κάθε σχόλιο και ανάρτηση. Αγόρι, σου προτείνω να ελέγχεις τα υλικά όλη μέρα. δεν θα χορταίνετε ποτέ τις άγριες κυρίες που κάνουν cum shots που όλοι αγαπάμε.

Αυτά τα άτακτα γκόμενα ξέρουν πώς να με αποπλανούν και να με ενθουσιάζουν

σχόλιο reddit cumsluts

Ποιος δεν ενθουσιάζεται με αυτούς τους αγγελικούς διεστραμμένους που γλείφουν πούτσες και κάνουν ντους στο σπέρμα; Φίλε, θα ήθελα πολύ να έχω αυτά τα μωρά στην κρεβατοκάμαρά μου απόψε και να τους δείξω το υγιές μου τελείωμα. Σίγουρα, οι κυρίες στο Reddit Cum Sluts ταιριάζουν απόλυτα στον τίτλο του subreddit. Άλλωστε, είναι οι πιο άσχημες και καυλιάρες τσούλες της πόλης. Ίσως σκέφτεστε, "ποιες είναι αυτές οι γυναίκες;" Το Reddit Cum Sluts έχει έναν απολαυστικό συνδυασμό διάσημων πορνοστάρ και ερασιτεχνών καυτερών.

Συνάντησα μερικά από τα εμπορεύσιμα μωρά του κλάδου, αλλά αυτό που με τράβηξε ήταν ο αριθμός των ερασιτεχνών κυριών που κοσμούσαν τη συλλογή. Όλοι όσοι βλέπετε είναι άξιοι. Όλοι γνωρίζουμε πόσο έντονη είναι η μετριοπάθεια των υλικών στο Reddit. Ως εκ τούτου, η σελίδα είναι περήφανη που εγγυάται μια λαχταριστή στοίβα αντικειμένων. Αυτά τα κοτόπουλα είναι μια σημαντική στροφή. Κανείς δεν μπαίνει στον πειρασμό να κολλήσει τις πούτσες του στο στόμα και στα μουνιά αυτών των μωρών. Όλοι μας αξίζουμε αυτή την πολυτελή απόλαυση.

Καλύψτε τα μωρά με Cum και Ικανοποιήστε τις Φλεγόμενες Επιθυμίες σας

Οι κυρίες στο Reddit Cum Sluts τρώνε, παίζουν και λατρεύουν την ανδρική εκσπερμάτιση. Αυτή είναι η όμορφη ιστορία που επισημαίνουν οι Reddit Cum Sluts στο σπασμωδικό κοινό. Τα στήθη και τα γαϊδούρια είναι γεμάτα σπέρμα, και δεν παραπονιούνται. Σε μερικούς άρεσε ακόμη και να βρέχεται και να κολλάει ολόκληρο το πρόσωπό τους. Όλες οι σκηνές είναι υψηλής ευκρίνειας. Βλέπω σύντομα κλιπ, GIF και εικόνες. Και πάλι, όλα είναι δωρεάν. Παραδεισένια, αυτή η σελίδα θα σας ενθουσιάσει να κάνετε κύλιση, να σχολιάσετε και να απολαύσετε το αποθετήριο.

reddit cumsluts cum

Στην πραγματικότητα, δεν μπορώ παρά να σιχαίνομαι σε δελεαστικές ετικέτες όπως «Γέμισε το στόμα μου με το cum σου και άσε με να καταπιώ» ή «Λατρεύω τον κώλο μου να καλύπτεται». Πραγματικά, υπάρχουν πολλά να δούμε. Τα σχόλια είναι ακόμα πιο συγκινητικά. Κάθε μέλος της κοινότητας εκφράζει με ανυπομονησία τις σκέψεις του και την εκτίμησή του για τα εύχρηστα καλούδια. Όχι μόνο αυτό, είναι ακόμη τόσο γενναιόδωρο για το Reddit Cum Sluts να περιλαμβάνει μια λίστα με άλλα κολλώδη subreddits στην περιοχή. Πράγματι, πρέπει να συμφωνήσω με αυτό που λέει αυτή η κυρία εδώ στο Reddit Cum Sluts, «Αν περιλαμβάνει cum, η απάντηση είναι πάντα ναι».

Τα υπέρ και τα κατά του r/CumSluts

PROS:

 • Απεριόριστο cum και σπέρμα
 • Καθαρός και απλός τομέας
 • Το Reddit είναι το Reddit
 • Συνημμένα περισσότερα subreddits
 • Εύκολοι κανόνες
 • Καυτές πορνοστάρ και ερασιτέχνες τσούκλες
 • Ποιοτικά είδη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής

12 Πρέπει να επισκεφθείτε τα NSFW Subreddits παρόμοια με το r/CumSluts:

# 1 - r/gwcouples

reddit gwcouples σπίτι

Το Reddit GW Couples είναι μια έκδοση Gone Wild που με έκανε να λαχταρώ έναν σύντροφο απόψε. Τα ζευγάρια απολαμβάνουν την περιπέτεια να διεγείρουν ο ένας τον άλλον και το κοινό τους. Αγόρι, η γιορτή των φωτογραφιών σεξ με έκανε να θέλω να γαμήσω την κοπέλα μου, ελπίζοντας να μου κάνει άλλη μια ωραία πίπα. Πράγματι, τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και δωρεάν. Δεν είναι περίεργο που το Reddit GW Couples είναι εδώ εδώ και χρόνια, οι φανατικοί είναι ικανοποιημένοι και η κοινότητα είναι καλά συγκρατημένη. Αυτή είναι η ευκαιρία σου, φίλε, να εξασφαλίσεις έναν λογαριασμό και να στείλεις την πιο φανταστική αισθησιακή εικόνα σου.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το r/GWCouples.

PROS:

 • Άσχημα και δυναμικά μέλη
 • Σχεδόν ένα εκατομμύριο χρήστες
 • Φωτογραφίες, GIFS και κλιπ αληθινών ζευγαριών
 • Ποιότητα σιελόρροιας
 • Φιλικό προς το χρήστη
 • Δελεαστικές ετικέτες
 • Δωρεάν υλικά

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται εγγραφή

# 2 -  / r / GirlsFinishingTheJob

κορίτσιαfinishingthejob reddit

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική του /r/GirlsFinishingTheJob.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 3 - / r / OnOff

reddit στο σπίτι

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 500 χιλιάδες ακόλουθους από το 2011, αυτή είναι μια από τις κοινότητες όπου μπορείτε να βασιστείτε σε αξιολογήσεις και σχόλια για να μάθετε εάν το περιεχόμενο είναι καλό. Τα κορίτσια δημοσιεύουν το μεγαλύτερο μέρος του πρωτότυπου περιεχομένου τους εδώ και επειδή δεν είναι μυστικό ότι οι άντρες αρέσει να απολαμβάνουν κάποιο ερασιτεχνικό πορνό για σέξι χρονικούς σκοπούς. Τα κορίτσια προέρχονται επίσης από διάφορες κατηγορίες - έχετε έφηβους, κορίτσια κολεγίου, MILFs - αλλά όλα έχουν την ίδια ευχαρίστηση με τις σέξι selfies τους, τα αυτο-ευχάριστα βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε δείχνει ότι θέλουν να πατήσουν και να αφήσουν έχετε μια ματιά στα καυτά pussies τους.

Δείτε την πλήρη κριτική του /r/OnOff.

PROS:

 • Αρκετά ενεργή κοινότητα
 • Διαθέσιμα GIFS, εικόνες και βίντεο
 • Τα κορίτσια είναι από διάφορες κατηγορίες
 • 100% αυθεντικά γυμνά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Πολλοί διψασμένοι σχολιαστές

# 4 - / r / gonewild

gonewild subreddit

Το όνομα μιλάει από μόνο του. Αυτό είναι ένα πολύ καυτό subreddit για ενήλικες όπου όλοι μπορούν να ανταλλάξουν γυμνά για κάποιο κάρμα (το οποίο είναι το σύστημα «σημείου» του Reddit, εάν δεν το γνωρίζετε ακόμη). Οι άνθρωποι μπορούν να δείξουν το σώμα τους χωρίς καμία πίεση ή κρίση από κανέναν, καθώς το subreddit προάγει την αρμονία μεταξύ των 2.8 εκατομμυρίων μελών του. Με το r / gonewild, έχετε 100% δωρεάν γυμνά. Ορισμένα από τα όχι σε αυτό το subreddit περιλαμβάνουν διαφήμιση και αυτοπροώθηση, ζητώντας ή προσφέροντας χρήματα στους Redditors, ή αφήνοντας τους ανθρώπους να ψηφίσουν για κάτι, και φυσικά, ο βασικός κανόνας για οπουδήποτε στο Διαδίκτυο: χωρίς καταχρηστικά και αγενή σχόλια ή οποιοδήποτε troll συμπεριφορά απέναντι σε άλλους.

Η πλήρης κριτική μας /r/gonewild εδώ.

PROS:

 • 100% δωρεάν γυμνά
 • Ανοιχτόμυαλοι Redditors
 • 2.8 εκατομμύρια μέλη και μετράνε
 • Ευρείες και σαφείς ερωτήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά bots και troll στα σχόλια
 • Οι περισσότεροι τίτλοι ανάρτησης δεν έχουν επισημανθεί σωστά
 • Ορισμένα σφάλματα πρέπει να διορθωθούν

# 5 - r/Ass

reddit κώλο σπίτι

Το Reddit δεν με έχει απογοητεύσει από τότε. Το Reddit Ass μου έδωσε μια διασκεδαστική γκαλερί γεμάτη με εντυπωσιακές εικόνες που δεν δίστασα να δω. Οι καυλιάρης λαοί θα ζήσουν μια λαχταριστή περιπέτεια μόλις μπουν στο χώρο. Σίγουρα, θα μπείτε ακόμα περισσότερο στον πειρασμό, καθώς το Reddit Ass δεν γνωρίζει έλλειψη πορνογραφίας. Τι άλλο να πω; Ω, αγόρι, αυτές οι τσούλες είναι πράγματι κατάματα! Δεν είναι απλώς σαγηνευτικοί, αλλά δραστήριοι στο να κάνουν το πουλί μου τρελό. Δεν πρέπει να χάσετε αυτή την έκρηξη, φίλε.

Διαβάστε εδώ τις πλήρεις λεπτομέρειες του Reddit Ass.

PROS:

 • Αποτελεσματική εποπτεία ιστότοπου
 • Δυναμικό subreddit με εκατομμύρια μέλη
 • Ποιοτικά επαγγελματικά και ερασιτεχνικά υλικά 
 • Συναρπαστικές συζητήσεις
 • Επαληθευμένες εικόνες λείας
 • Παιχνιδιάρικα χρώματα ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο γυναικείες αναρτήσεις

# 6 - ρ/ερασιτέχνης

Ερασιτεχνικοί κανόνες reddit

Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας για τις φυσικές γυναίκες που μοιράζονται την ελκυστικότητα, την κακία και τα σεξουαλικά τους χαρίσματα. Με διαφορά, το Reddit Amateur είναι ο πρώτος δωρεάν ερασιτεχνικός χώρος που φαίνεται καθαρός και εντυπωσιακός.

Ρίξτε μια ματιά στο r/amateur review.

PROS:

 • Εκατομμύρια ενεργοί συμμετέχοντες
 • Μεγάλη ποικιλία εικόνων και GIF
 • Δωρεάν αποθετήριο
 • Συνεχείς ενημερώσεις
 • Επαληθευμένα υλικά
 • Αποκλειστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Καθαρός ιστότοπος
 • Πολύ γυμνό

Μειονεκτήματα:

 • Σύντομα βίντεο
 • Εφαρμόζει αυστηρούς κανόνες

# 7 - r/BustyPetite/

Busty Petite main

Το BustyPetite ήταν ένα δημοφιλές Subreddit της NSWF και εκπλήρωσε τις επιθυμίες πολλών αντρών για χρόνια. Αυτήν τη στιγμή, ο ιστότοπος έχει φτάσει το ένα εκατομμύριο συνδρομητές και μπορώ να πω αυτόματα πόσοι τύποι hornet απολαμβάνουν να παρακολουθούν βίντεο και να εξερευνούν εικόνες με γυναικείες γυναίκες. Συνήθως, το BustyPetite προσφέρει πολλές ειλικρινείς λήψεις, δεδομένου ότι πολλοί από τους χρήστες του είναι ερασιτέχνες. Πολλοί θαυμαστές του πορνό θα ήθελαν να δουν πώς αυτά τα κορίτσια που αυνανίζονται με τεράστια βυζιά και λεπτή μέση θα μπορούσαν να κάνουν με τα δάχτυλά τους.

Διαβάστε τις πλήρεις λεπτομέρειες του r/BustyPetite/ εδώ.

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Σέξι και ερασιτέχνες κορίτσια
 • Ενημερώνεται συχνά
 • Αναρτήσεις υψηλής ποιότητας
 • Έχει βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Το περιεχόμενο δεν μπορεί να οργανωθεί

# 8 - r/Pussy

reddit pussy main

Απολαύστε τις γνήσιες εικόνες pussycat των χρηστών στο Reddit Pussy. Είναι η καλύτερη πηγή μοναδικού υλικού, αλλά η εύρεση συγκεκριμένων στοιχείων στη σελίδα θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη μάχη. Σταματήστε να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο μόνο και μόνο για να βρείτε τις τέλειες φωτογραφίες και βίντεο για τη συνεδρία fapping σας, όταν μπορείτε να απολαύσετε ένα απολαυστικό γεύμα στο Reddit Pussy. Όπως αναμενόταν σε έναν ιστότοπο όπως το Reddit Pussy, σχεδόν όλο το υλικό υποβάλλεται από τους χρήστες του και έχει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές τώρα και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συνεχίσει να προσελκύει περισσότερους.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του r/Pussy.

PROS:

 • Απλό στη χρήση
 • Φανταστικό περιεχόμενο και πολλές φωτογραφίες μουνί
 • Διαθέτει βίντεο, σύντομα κλιπ και GIF
 • Όχι πολύ αυστηρή κατά την ανάρτηση
 • Η εμπειρία χρήστη είναι εκπληκτική

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες φωτογραφίες δεν προέρχονται αρχικά από τον χρήστη
 • Δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί εάν οι φωτογραφίες είναι νόμιμες ή έχουν ληφθεί από πορνογραφικούς ιστότοπους

# 9 - r / TittyDrop

tittydrop reddit

Αυτή η θέση ήταν κάποτε κάποιο οργανικό είδος στο Reddit για το οποίο κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ μέχρι να αρχίσουν όλοι να το μιλάνε πραγματικά. Με περίπου 600 χιλιάδες συνδρομητές και μετράει, το TittyDrop διευθύνεται από τον ίδιο τύπο που βρίσκεται πίσω από άλλους δημοφιλείς ιστότοπους πορνό όπως οι Juicy Asians, OtherWalter. Παρόλο που μερικοί από εσάς ίσως δεν έχετε ιδέα τι είναι το "Titty Drop", είναι στην πραγματικότητα όταν ένα κορίτσι κρατά τα πάνω ρούχα του και το σηκώνει αργά, αποκαλύπτοντας τεράστια βυζιά που κάπως "πέφτουν" και επίσης αναπηδούν παντού. Είναι τόσο υπέροχο να βλέπει κανείς ότι ακόμη και αν φανταστεί κανείς το κάνει σκληρό.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική r/TittyDrop.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Καλά ελεγχόμενοι κανόνες
 • Κυρίως περιεχόμενο GIF

Μειονεκτήματα:

 • Αυστηροί κανόνες
 • Πολλά «διψασμένα» σχόλια
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 10 - r/DirtySmall

redditdirtysmall classic

Το Dirty Small είναι η υποπεριοχή του Reddit όπου μπορείτε να βυθιστείτε σε υπέροχα μικροκαμωμένα μωρά. Εάν σας ελκύουν επίσης αυτά τα θηλυκά με χαριτωμένο στήθος, το Dirty Small προσφέρει αυτές τις γεύσεις ελεύθερα. Πράγματι, δεν είναι δύσκολο να διεγείρεσαι σε έναν τομέα που είναι προσβάσιμος και καθαρός. Ναι, το Dirty Small παρουσιάζει βρώμικα, άσχημα και άτακτα υλικά, αλλά ολόκληρη η κατοικία είναι καθαρή και απλή.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Reddit Dirty Small.

PROS:

 • Υπέροχες μικροκαμωμένες κυρίες
 • Βρώμικη και άσχημη συλλογή
 • Εξαιρετικές επιλογές διάταξης και φίλτρου
 • Προσβάσιμος ιστότοπος
 • Καθαρισμός τομέα
 • Συγκεκριμένοι και επιτεύξιμοι κανόνες τοποθεσίας

Μειονεκτήματα:

 • Λιγότερα χαρακτηριστικά αλληλεπίδρασης με την κοινότητα

# 11 - / r / RealGirls 

Κύρια Real Girls

Σε αντίθεση με τα περισσότερα subreddits όπου ο καθένας μπορεί απλώς να υποβάλει περιεχόμενο, με το /r/RealGirls, οι υποβολές ελέγχονται καλά, καθώς κάθε αφίσα πρέπει να περάσει από κάποια διαδικασία επαλήθευσης. Το RealGirls είναι τεχνικά ένα πολύ αυστηρό subreddit καθώς δεν επιτρέπει σε κορίτσια που έχουν επαληθευτεί από το Pornhub ή έχουν απλώς κάποια λίστα επιθυμιών στο προφίλ τους ή σχεδόν οποιονδήποτε προσπαθεί να αποκομίσει κέρδος πουλώντας πράγματα. Με άλλα λόγια, με την τακτική ποσότητα περιεχομένου, το RealGirls έχει γίνει ένας από τους καλύτερους προορισμούς για ερασιτεχνικό πορνό.

Διαβάστε περισσότερα για την κριτική RealGirls εδώ.

PROS:

 • Πολλοί ερασιτέχνες
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • 100% πρωτότυπες υποβολές

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Περισσότερα για φωτογραφίες
 • Δεν επιτρέπονται τα κορίτσια που έχουν επαληθευτεί στο Pornhub

# 12 - /r/legalteens 

legalteens reddit

Ένα από τα πιο γνωστά subreddit του NSFW είναι το r/LegalTeens. Με τη φράση τους "Ελάχιστα νόμιμο, αλλά νόμιμο.» Μπορείτε να κάνετε κύλιση πάνω σε φωτογραφίες καυτών μωρών με γυμνά ή προκλητικά ρούχα και να επιδεικνύουν τα βυζιά τους για να τα δουν όλοι. Για να επαληθευτείτε με επιτυχία, πρέπει τουλάχιστον να δείξετε περισσότερα μέρη του δέρματος και του σώματος, ώστε οι συντονιστές να μπορούν να τα συγκρίνουν με τις μελλοντικές σας αναρτήσεις.

Ελέγξτε την κριτική /r/legalteens εδώ.

PROS:

 • 100% δωρεάν γυμνά
 • Καλή εποπτεία κοινότητας
 • Πολλοί ερασιτέχνες
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • αυστηροί κανόνες
 • Μερικά bots και troll στα σχόλια
 • Σχολιαστές ανεπιθύμητων

Συμπέρασμα

Το Reddit Cum Sluts είναι για όλους όσους απολαμβάνουν να βλέπουν μωρά να καταπίνουν, να φτύνουν, να παίζουν και να τους πιτσιλίζουν με σπέρμα. Όλοι οι λάτρεις της εκσπερμάτωσης κατακλύζουν τον χώρο. Έτσι, είναι η ευκαιρία σας να γίνετε μέρος αυτής της αυξανόμενης οικογένειας διεστραμμένων. Μπορείτε να δείτε διάσημους πορνοστάρ και νόμιμους ερασιτέχνες στον τομέα. Όλα τα υλικά είναι δωρεάν και σε HD. Εάν απολαμβάνετε αυτή την πρόστυχη γιορτή, τσιμπήστε κάτι στο Reddit Cum Sluts. Δραστηριότητες που στήνουν τον πούτσο σε περιμένουν, διεστραμμένο!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή