Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

HoldTheMoan

& TOP 12 Reddit NSFW Subreddits όπως το r/HoldTheMoan

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/HoldTheMoan

HoldTheMoan main

Δεν μπορώ άλλο να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε το HoldTheMoan, ένα NSFW Subreddit που προσφέρει πολλές πίπα, γαμώ και χτυπήματα μέσα από βίντεο, GIF και εικόνες. Μερικοί νεοσσοί κάνουν στο πίσω κάθισμα, τις σκάλες, τους χώρους στάθμευσης, το τραπέζι της κουζίνας και παντού. Αν με ρωτάτε αν το HoldTheMoan είναι γεμάτο με ερασιτεχνικό περιεχόμενο, καλά, ναι! Σίγουρα, το όνομα αυτού του Subreddit ταιριάζει πολύ στο περιεχόμενό του—θα σας κάνει να συγκρατήσετε την γκρίνια σας και να ζήσετε οργασμούς στο έπακρο! Το περιεχόμενό του μου θυμίζει πάντα την πρώτη μου εμπειρία με πίπα, αλλά το r/HoldTheMoan δίνει πραγματικά μια μοναδική περιπέτεια. Ας σκάψουμε αυτή τη σκύλα παρακάτω.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/holdthemoan/

Μέσα στη σελίδα HoldTheMoan

Σου έχει τύχει ποτέ να κρατήσεις την γκρίνια σου επειδή κάποιος μπορεί να σε πιάσει να γαμείς στο κάθισμα του αυτοκινήτου ή να κάνεις δημόσιο σεξ; Λοιπόν, αυτό θα νιώσετε εδώ στο r/HoldTheMoan. Αυτό το NSWF Subreddit έχει ένα σωρό συναρπαστικές φωτογραφίες και βίντεο από πραγματικούς και ερασιτέχνες δημιουργούς περιεχομένου.

Με τόσες πολλές τοποθεσίες πορνό και ιστοσελίδες πορνό που εμφανίζονται, είναι πολύ δύσκολο να συναντήσετε έναν ιστότοπο που είναι αφιερωμένος στο να κάνει τη συνεδρία σας αξέχαστη. Στην πραγματικότητα, την πρώτη φορά που επισκέφτηκα το HoldTheMoan, δεν περίμενα ποτέ πολλά. Σκέφτηκα, τι μπορεί να προσφέρει ένα subreddit σαν αυτό που δεν μπορεί να προσφέρει ένας ιστότοπος πορνό; Αλλά, ω αγόρι, δεν συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχω δει σε πορνό.

Λοιπόν, καταρχάς, το περιεχόμενο είναι ζεστό. Το να κοιτάς αυτές τις κοπέλες που γαμούνται και αναβοσβήνουν τα βυζιά τους είναι σίγουρα άγριο. Και το ακόμη καλύτερο, οι περισσότεροι από αυτούς είναι ερασιτέχνες. Σημαίνει ότι δεν είχαν ποτέ εμπειρία στο γαμημένο στο mainstream πορνό, επομένως όλα όσα δημοσιεύουν στο HoldTheMoan συμβαίνουν στην πραγματική ζωή. Χωρίς σενάρια, χωρίς παραγωγή – μόνο μια κάμερα και καυλιάρηδες παρορμήσεις.

Οι ρυθμίσεις που επιλέγουν αυτά τα κορίτσια είναι τολμηρές και λίγο επικίνδυνες. Θα τους κάνει κυριολεκτικά να κρατήσουν τη γκρίνια τους. Ίσως, γι' αυτό το HoldTheMoan ονομάζεται έτσι όπως είναι, χάρη σε αυτούς.

Οργανωμένη και εντυπωσιακή εμπειρία χρήστη

Κρατήστε τα βυζιά του Moan

Όλα τα subreddit του Reddit έχουν τη δική τους μοναδική διάταξη και η ιδέα εδώ στο r/ HoldTheMoan φαίνεται περίπλοκη και καλά εκτελεσμένη. Σε αντίθεση με πολλά άλλα Reddit subreddit, τα οποία τείνουν να διαχειρίζονται ερασιτέχνες και όχι επαγγελματίες, αυτό είναι καλά οργανωμένο.

Όταν συνδέεστε, το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι η επισημασμένη ανάρτηση που περιγράφει τη διαδικασία επικύρωσης. Μόλις ολοκληρωθεί, η κύρια οθόνη μπορεί να κατηγοριοποιηθεί με βάση τις πιο πρόσφατες, τις πιο δημοφιλείς ή τις πιο δημοφιλείς καταχωρήσεις. Και αν θέλετε να προσεγγίσετε έναν διαχειριστή, η δεξιά γωνία του ιστότοπου διαθέτει ένα καλά οργανωμένο τμήμα κανονισμών, μια επισκόπηση ιστότοπου και μια περίληψη των διαχειριστών.

Επιπλέον, η δημιουργία ενός λογαριασμού στο Reddit σάς επιτρέπει να συνεισφέρετε, να δίνετε σχόλια και να αξιολογείτε τις αναρτήσεις άλλων ανθρώπων. Ενώ οι περισσότεροι ιστότοποι πορνό έχουν μια αραιή περιοχή σχολίων, οι ενότητες σχολίων του HoldTheMoan είναι συχνά γεμάτες με θέματα και μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε απευθείας με τον αρχικό δημιουργό περιεχομένου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ακολουθούν τους αγαπημένους τους Redditor, επιτρέποντάς τους να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για νέες δημοσιεύσεις απευθείας στην αρχική τους οθόνη. Σίγουρα, το HoldTheMoan έχει ένα ισχυρό σύνολο λειτουργιών και σας ενθαρρύνω να τις δοκιμάσετε μόνοι σας, καθώς δεν μπορώ να τις καλύψω όλες.

Κρατήστε το TheMoan γυμνό

Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι χρήστες smartphone θα περάσουν ευχάριστα με την εφαρμογή. Μπορείτε απλά να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Reddit από το App Store ή το Google Play δωρεάν και να απολαύσετε το HoldTheMoan όποτε θέλετε. Όσον αφορά τις λειτουργίες και τη χρηστικότητα, η εφαρμογή είναι ακριβώς αντίστοιχη με τον ιστότοπο. Όλες οι λειτουργίες στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή. Έτσι, είναι σαν να χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με πιο βολικούς και εύχρηστους τρόπους.

Το Reddit περιλαμβάνει διαφημίσεις, αν και δεν είναι επιθετικές σε σύγκριση με τους δωρεάν ιστότοπους πορνό. Εδώ στο HoldTheMoan, θα βλέπετε συνήθως διαφημίσεις να εμφανίζονται ως καταχωρήσεις subreddit στη ροή ειδήσεων σας. Δεν υπάρχουν αναδυόμενα παράθυρα διαφημίσεων, δεν υπάρχουν τεράστιες διαφημίσεις banner και ανακατευθύνσεις τρίτων. Έτσι, το r/HoldTheMoan είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε εάν αναζητάτε ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας.

HoldTheMoan – Η μεγαλύτερη κοινότητα του Reddit

Παραλία HoldTheMoan

Το Subreddit HoldTheMoan έχει περίπου 1.7 εκατομμύρια χρήστες και πλησιάζει γρήγορα το ορόσημο των 2 εκατομμυρίων ακολούθων. Σε αυτό το subreddit, θα συναντήσετε ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών εικόνων και βίντεο, τα περισσότερα από τα οποία έχουν τραβηχτεί από ερασιτέχνες και έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Πολλοί από εσάς μπορεί να είστε περίεργοι για το τι είναι στην πραγματικότητα μια "subreddit". Λοιπόν, επιτρέψτε μου να εξηγήσω περί τίνος πρόκειται. Βασικά, ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης "Reddit" διαθέτει δεκάδες "subreddits". Αυτά τα Subreddits είναι σαν ομάδες αφιερωμένες σε ένα συγκεκριμένο θέμα, όπου οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε συνομιλίες, να μοιράζονται πράγματα και να συνδέονται.

Υπάρχουν πολλά subreddit που δεν σχετίζονται με πορνό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι αφιερωμένα σε διαδικτυακά παιχνίδια, ξεκαρδιστικές εικόνες, λογοτεχνία, ψυχαγωγία και πολλές άλλες κατηγορίες που γαργαλούν τα ενδιαφέροντα των χρηστών του Διαδικτύου. Αλλά για να διατηρήσουμε τα πράγματα γρήγορα και χαριτωμένα, δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στις γυναίκες που αναζητούν την προσοχή και τις επιδεικτικές γυναίκες εδώ στο r/holdthemoan subreddit.

Οδήγηση HoldTheMoan

Το Subreddit HoldTheMoan βασίζεται σε δημόσιες υποβολές από τους ακόλουθους για να λειτουργήσει, πράγμα που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο HoldTheMoan είναι δημιουργημένο από χρήστες και σπιτικό. Επίσης, κάθε ανάρτηση πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένη από τους διαχειριστές του HoldTheMoan που είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο του subreddit. Φαίνεται ότι υπάρχουν καθιερωμένες οδηγίες στη σελίδα, επομένως να είστε προσεκτικοί και να τις παρακολουθείτε πρώτα πριν υποβάλετε οτιδήποτε. Η ομάδα φιλτράρει τα πράγματα ένα προς ένα, και αν δεν περάσει τους κανόνες της, περιμένετε να σας απορριφθούν.

Πώς λειτουργεί το r/HoldTheMoan;

Πεζοπορία HoldTheMoan

Η μέθοδος επαλήθευσης του r/HoldTheMoan subreddit είναι ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά αυτής της σελίδας. Αρκετοί άλλοι συνδρομητές δεν διαθέτουν δυνατότητες διασφάλισης ποιότητας και απλώς αποδέχονται ό,τι υποβάλλεται, με αποτέλεσμα κακόβουλο περιεχόμενο που μπορεί να βρεθεί αλλού. Στην πραγματικότητα, βρήκα πολλά subreddits του NSFW με αρκετούς ανόητους να δημοσιεύουν βίντεο με ηθοποιούς πορνό και να ισχυρίζονται ότι είναι ερασιτέχνες —και είναι πάρα πολύ μεγάλοι.

Είναι καλό που το HoldTheMoan έχει επενδύσει αρκετά στη δουλειά του μεσολαβητή και οι κανονισμοί του είναι πολύ σαφείς. Μόνο τα γεγονότα—χωρίς χνούδι ή περιττές λεπτομέρειες. Χρειάζεστε όλο το shebang ακριβώς στην οθόνη και στα δάχτυλά σας, οπότε καλύτερα ξεκινήστε να σχολιάζετε και να σερφάρετε χωρίς να φοβάστε ότι θα σας ανασταλεί για ένα ανόητο ατύχημα.

HoldTheMoan χωρίς εσώρουχο

Ίσως αξίζει να συζητηθεί ιδιαίτερα η μέθοδος "υπέρ/κατάφαση" στο Reddit. Οι περισσότεροι ιστότοποι σάς επιτρέπουν να ταξινομήσετε τη συλλογή τους σύμφωνα με τις πιο δημοφιλείς, κορυφαίες και προβολές, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αυτά τα πράγματα είναι απλώς κατάταξη και δεν αντανακλούν πολύ την ποιότητα των σκηνών. Ωστόσο, σε σύγκριση με το Reddit, οι ψήφοι είναι πραγματικά σημαντικές. Ένας υψηλότερος αριθμός θετικών ψήφων ισοδυναμεί με υψηλότερο ποσό καλοσύνης.

Στην πραγματικότητα, οι κορυφαίοι Redditor του HoldTheMoan Subreddit καθορίζονται από τον αριθμό των ψήφων που λαμβάνει κάθε ανάρτηση. Αλλά, φυσικά, δεν μπορούν όλοι οι Redditors να κάνουν expUpvotes. Κερδίζετε αυτές τις θετικές ψήφους δημοσιεύοντας συναρπαστικά και έξυπνα σχόλια σε θέματα άλλων ανθρώπων. Εν τω μεταξύ, τα σχόλια των τρολ και οι προσβλητικές αναρτήσεις είναι πιο επιρρεπή σε αρνητικές ψήφους, και η ύπαρξη πολλών αρνητικών ψήφων κάνει μια ανάρτηση μόλις και μετά βίας ορατή. Βασικά, οι απαντήσεις με πλήθος αρνητικών ψήφων γενικά μειώνονται, έτσι ώστε οι αναγνώστες του HoldTheMoan να μην ενοχλούνται με αναρτήσεις σκουπιδιών στη ροή τους.

Εντυπωσιακό περιεχόμενο του r/HoldTheMoan

Κρατήστε τα βυζιά του Moan

Οι κανονισμοί και οι διαχειριστές του r/ HoldTheMoan δεν είναι τόσο κακοί όσο νομίζετε. Φυσικά, σε κάθε πλατφόρμα που σχετίζεται με πορνό, υπάρχουν πάντα κανόνες. Το HoldTheMoan δεν είναι το νέο όριο του σκληροπυρηνικού πορνό. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος είναι ευπρόσδεκτος σε όλα τα σκληροπυρηνικά πράγματα, BDSM, πρωκτικό και όλα τα καλά σκατά. Αλλά η ανάρτηση σαρκαστικού ή παράνομου υλικού απαγορεύεται αυστηρά.

Θυμηθείτε, το r/ HoldTheMoan δεν είναι ένας χώρος για να εκφράσετε τις ταμπού επιθυμίες σας. Αντίθετα, σκεφτείτε το ως έναν παλιό, κλασικό ιστότοπο. Σαν να συμμετείχατε σε ένα πάρτι στο σπίτι και κάποιος σας έδωσε μερικές γυμνές φωτογραφίες για να τις δείτε. Αυτό το πράγμα είναι φανταστικό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το μέλλον σας ναυαγήσει αν το χρησιμοποιήσετε. Εδώ, δεν μπορείτε να υποβάλετε ακατάλληλο υλικό, διαδικτυακή παρενόχληση, παραπλανητικά σκουπίδια ή οτιδήποτε δεν είναι αρκετά επικίνδυνο ώστε να ανταποκρίνεται στο σκοπό του δευτερεύοντος.

Τουαλέτες HoldTheMoan

Επιπλέον, όλες οι αφίσες ελέγχονται για να διασφαλιστεί ότι δεν θα ανέβουν φωτογραφίες ρομαντικών συντρόφων, πρώην αρραβωνιαστικών ή σχεδόν οτιδήποτε χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Αν και αρχικά γέλασα με την ιδέα, συνειδητοποίησα ότι έχει ως αποτέλεσμα καλύτερης ποιότητας, πιο προσεκτικά επιλεγμένο υλικό. Εκτός από αυτό, δεν είναι ντροπή να κάνεις fapping τώρα όταν ξέρεις ότι αυτές οι αναρτήσεις στο subreddit είναι καθαρές και εντός των κανόνων.

Το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στο r/ HoldTheMoan είναι φανταστικό. Σε ό,τι με αφορά, περίπου το 90% αυτών που βλέπετε στον ιστότοπο είναι νέοι, άπειροι και ερασιτέχνες. Παρά το γεγονός ότι έχετε εικόνες και βίντεο σε διαφορετικές αναλύσεις, δεν θα βρείτε τίποτα στο HoldTheMoan που θα σας απογοητεύσει. Οι εικόνες ή τα GIF που εξάγονται από βίντεο μεγάλων ιστότοπων για ενηλίκους αποτελούν περίπου το 10% του συνόλου. Παρά το γεγονός ότι κατά κάποιο τρόπο εκπληρώνει την τάση, νιώθω ανακούφιση που βλέπω τόσα πολλά πράγματα που δημιουργούνται από τους χρήστες και όχι ψεύτικα, εμπορευματοποιημένα βρωμιά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HoldTheMoan

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Δωρεάν για χρήση
 • Εύκολο στην πλοήγηση
 • Οργανωμένο περιεχόμενο
 • Δημιουργείται από χρήστες και ερασιτεχνικά
 • Μπορεί να συνδεθεί με το OP
 • Εντυπωσιακή συγκράτηση περιεχομένου

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς πορνοστάρ
 • Οι ενημερώσεις είναι αργές

TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Παρόμοια με το r/HoldTheMoan:

# 1 - / r / HappyEmbarusedGirls

HappyEmbarusedGirls reddit

Αυτό το subreddit δημιουργήθηκε πριν από 7 χρόνια και έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 550K συνδρομητές. Περιλαμβάνεται στις κορυφαίες λίστες NSFW subreddit και δεν απογοητεύει όσον αφορά τη συχνότητα ενημέρωσής τους. Όπως και το ίδιο το όνομα, θα δείτε τα κορίτσια να διασκεδάζουν και να διασκεδάζουν κάνοντας κάποια άσχημη ταυτόχρονα. Τα κορίτσια ανταποκρίνονται στο «χαρούμενο» και «αμήχανο» συναίσθημά τους. Παρόλο που υπάρχει μόνο περιορισμένο σκληρό περιεχόμενο, αυτό το υποσύνολο εξακολουθεί να είναι ένα must-visit και must-follow, καθώς θα απολαύσετε ντροπαλά κοτόπουλα που δεν φοβούνται να πετάξουν όλες τις αναστολές τους για το όνομα της απόλαυσης.

PROS:

 • Πολύ συχνές ενημερώσεις
 • Ευτυχή και αμήχανα κορίτσια ενώ είναι σέξι
 • Περισσότεροι από 550K συνδρομητές

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές θέσεις εκτός θέσεων
 • Αρκετά αυστηροί συντονιστές

# 2 - /r/BustyPetite/

Busty Petite main

Το BustyPetite είναι ένα δημοφιλές Subreddit της NSWF και έχει εκπληρώσει πολλές αντρικές επιθυμίες εδώ και χρόνια. Αυτήν τη στιγμή, ο ιστότοπος έχει φτάσει το ένα εκατομμύριο συνδρομητές και μπορώ να πω αυτόματα πόσοι τύποι hornet απολαμβάνουν να παρακολουθούν βίντεο και να εξερευνούν εικόνες με γυναικείες στήθος. Συνήθως, το BustyPetite προσφέρει πολλές ειλικρινείς λήψεις, δεδομένου ότι πολλοί από τους χρήστες του είναι ερασιτέχνες. Πολλοί θαυμαστές του πορνό θα ήθελαν να δουν πώς αυτά τα κορίτσια που αυνανίζονται με τεράστια βυζιά και λεπτή μέση θα μπορούσαν να κάνουν με τα δάχτυλά τους.

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Σέξι και ερασιτέχνες κορίτσια
 • Ενημερώνεται συχνά
 • Αναρτήσεις υψηλής ποιότητας
 • Έχει βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Το περιεχόμενο δεν μπορεί να οργανωθεί

# 3 - / r / AsiansGoneWild

asiansgonewild reddit

Αυτό αξίζει την επιρροή που έχουν σε μέρος των κοινοτήτων "Gone Wild" στο Reddit. Θέλετε μερικά κορίτσια από την Ασία να γίνονται άσχημα και σέξι για την ευχαρίστηση όλων; Το /r/AsiansGoneWild είναι το καλύτερο μέρος για να δείτε τις εκδοχές του σπιτικού πορνό για κορίτσια της Ασίας.

Αυτό το subreddit είναι μια αναπτυσσόμενη κοινότητα με λογικό ποσοστό όσον αφορά τις ενημερώσεις. Όσον αφορά τα περιεχόμενα, θα δείτε κυρίως εικόνες για το περιεχόμενο, αλλά φυσικά υπάρχουν μερικά βίντεο για ευχαρίστηση. Κορεάτικα κορίτσια με ροζ μαλλιά και οι τόπλες selfies τους, τα νόστιμα ασιατικά μουνιά και οι μικρές τρύπες των κοριτσιών της Ασίας που αποκαλύπτουν τα ζουμερά τους γρουσούλια.

PROS:

 • Κυρίως πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Όχι πολύ αυστηρό με τους κανόνες

Μειονεκτήματα:

 • Περισσότερα για τις εικόνες
 • Λιγότερα σκληρά περιεχόμενα
 • Περισσότερα στο σώμα αποκαλύπτουν, λιγότερη δράση

# 4 - / r / CumSluts

κουλουράκια reddit

Εάν έχετε φανταστεί ποτέ κορίτσια που δεν φαίνεται να παίρνουν αρκετό σπόρο ενός άντρα, τότε θα απολαύσετε το cumming στο / r / CumSluts. Θα δείτε κορίτσια που λατρεύουν την αίσθηση του cum πάνω τους και δεν ντρέπονται καθόλου για να τα επιδείξουν. Σύντομα κλιπ κοριτσιών που έχουν τελειώσει παντού - από τα pussies, τα πρόσωπα τους ή απλώς από το κεφάλι έως τα πλάνα - δεν έχει σημασία πού αρκεί να πάρουν τη δόση τους από αυτό το κολλώδες και υπέροχο φορτίο από παιδιά. Αυτό το subreddit επικεντρώνεται κυρίως στα κορίτσια που έχουν το τελικό τους πρόβλημα και μπορείτε να τα δείτε να κάνουν οτιδήποτε απλά για να κολλήσουν με κολλώδη κρέμα κάποιου άντρα και το καλύτερο πράγμα για αυτό το subreddit είναι ότι δέχονται φωτογραφίες και βίντεο. Περιεχόμενο και ενημερωμένο, λαμβάνουν περίπου 100 υποβολές σε μια μόνο ημέρα, οπότε αυτό είναι επίσης ένα καλό πλεονέκτημα για αυτό το δευτερεύον.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Ήδη εγκατεστημένη και γνωστή κοινότητα
 • Πολλά περιεχόμενα φωτογραφιών και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο πλήρους διάρκειας είναι περιορισμένα
 • Συνήθως διαθέτει ευθεία κορίτσια ή αγόρια
 • Λίγα περιεχόμενα με παιδιά

# 5 - / r / Αξιολάτρευτο Πορν

αξιολάτρευτο αχλάδι reddit

Ένα από τα μεγαλύτερα NSFW subreddits με περισσότερους από 700 χιλιάδες συνδρομητές, / r / Το AdorablePorn φιλοξενεί χαριτωμένα κορίτσια που γίνονται καυτά και καυλιάρης με σεξουαλικές συναντήσεις και αυτο-ευχαρίστηση. Έχουν επίσης μια αρκετά καλή συχνότητα ενημέρωσης, καθώς υπάρχουν περίπου 25 ή περισσότερες δημοσιεύσεις καθημερινά. Ένα πράγμα που θα παρατηρούσατε με τα κορίτσια στο Adorable Porn είναι ότι είναι πραγματικά χαριτωμένα και συζυγικά υλικά, καθώς δεν μπορείτε να τα δείτε ως πόρνες cum και σεξουαλικά κακουργήματα.

PROS:

 • Όχι πάρα πολλοί κανόνες
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Χαριτωμένα κορίτσια για περιεχόμενο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά κορίτσια που δεν ταιριάζουν στην «χαριτωμένη» περιγραφή
 • Περισσότερα για τις εικόνες

# 6 - / r / GirlsFinishingTheJob

κορίτσιαfinishingthejob reddit

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 7 - / r / NSFW_GIF

nsfwgif reddit

Εάν είστε μεταξύ εκείνων που έχουν δει την ανάπτυξη αυτού του subreddit από τότε που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ ότι θα ερχόταν μια μέρα που τέτοιο περιεχόμενο θα ήταν ποτέ διαθέσιμο. Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια συνδρομητές απολαμβάνουν GIF NSFW από διάφορα μέρη όπως το Imgur και το GFYCat και τροφοδοτούν την ανάγκη σας για οτιδήποτε σεξουαλικά ευχάριστο. Τόσο softcore όσο και hardcore πορνό περιεχόμενο υποβάλλονται τακτικά. η αναλογία των συνδρομητών προς το περιεχόμενο που υποβάλλεται είναι στην πραγματικότητα στην κάτω πλευρά.

PROS:

 • Περιεχόμενο μαλακό και σκληρό πορνό
 • ΠΟΛΛΑ βίντεο
 • Χωρίς διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Σχολιαστές ανεπιθύμητων
 • Η αναλογία περιεχομένου προς συνδρομητές είναι αρκετά χαμηλή
 • Αυστηρή πολιτική αναδημοσίευσης

# 8 - /r/Ass/

κώλο reddit

Αν θέλετε κάποια σέξι λεία στις οθόνες σας, τότε προφανώς το /r/Ass είναι το κατάλληλο μέρος για να επισκεφτείτε. Αυτό το subreddit υπάρχει τα τελευταία 10 χρόνια και περιλαμβάνεται στην κορυφαία λίστα NSFW subreddits. Είναι επίσης μια από τις πιο καλά διοικούμενες κοινότητες, ειδικά για τη θέση του NSFW, καθώς έχει πάνω από 25 δημοσιεύσεις σε μόλις 4 ώρες. Θα μπορούσατε να πείτε ότι σε όλους αρέσει ένας όμορφος κώλος, καθώς ο καθένας συνεισφέρει στον ρόλο του και καταβάλλει προσπάθεια για να διατηρήσει την ομαλή λειτουργία του subreddit.

PROS:

 • Υπέροχα γαϊδούρια
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Όχι πολύ σε σκληρό περιεχόμενο

# 9 - / r / PetiteGoneWild

petitegonwild reddit

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

# 10 - / r / PornInFifteenSeconds

πορνοαφεντα δευτερολεπτα reddit

Λαμβάνοντας κάποια ιδέα από την ταινία Gone in 60 Seconds, σε αυτό το subreddit θα σας υποδεχτεί με πολλά επαγγελματικά ενήλικα βίντεο που απέχουν μόνο 15 δευτερόλεπτα. Αυτά τα σύντομα βίντεο μοιάζουν με "τρέιλερ" για ορισμένα πλήρους μήκους και μπορείτε να ξεκινήσετε να τα βγάζετε ανά πάσα στιγμή.

Το PornInFifteenSeconds χρειάζεται αρκετό χρόνο όσον αφορά τη μεταφόρτωση νέου περιεχομένου, ίσως επειδή πρέπει να σχεδιάσουν περιεχόμενο και να επεξεργαστούν τα πράγματα. Παρόλο που οι περισσότερες μεταφορτώσεις περιεχομένου τους είναι σπιτικά βίντεο, θα εκπλαγείτε ακόμα όταν βλέπετε τα αγαπημένα σας ονόματα πορνό να εμφανίζονται τώρα και ξανά.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Δεν υπάρχει spam

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολύ σύντομο περιεχόμενο
 • Μη οργανωμένοι κανονισμοί υποβολής

# 11 - / r / NSFW

nsfw reddit

Αυτό το subreddit είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όσον αφορά το πορνό σε ολόκληρη την κοινότητα του Reddit. Ήταν ανέκαθεν το μέρος όπου όλοι μπορούν να απολαύσουν ψυχαγωγία ενηλίκων. Αυτή τη στιγμή έχει 1.3 εκατομμύρια ακόλουθους και αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και πάνω από 13 χρόνια. Αν ψάχνετε για κάποιο υλικό για ενήλικες, μπορείτε απλά να επισκεφθείτε, απλώς επισκεφθείτε το / r / NSFW και θα βρεθείτε για αρκετό χρόνο.

Σχεδόν, αν όχι όλα, τα περιεχόμενα σε αυτό το subreddit, ανήκουν στην κατηγορία softcore και συνήθως GIF και βασίζονται σε εικόνα, καθώς δεν επιτρέπονται βίντεο. Σε σύγκριση με το / r / GoneWild, κανείς δεν μπορεί να υποβάλει περιεχόμενο που εμπίπτει ως αυτοπροώθηση. Για ορισμένα δευτερεύοντα αρχεία, μπορείτε να μοιραστείτε τα περιεχόμενα περιεχόμενά σας για κέρδος, αλλά με / r / NSFW, αυτό είναι ένα μεγάλο όχι. Όσον αφορά τα περιεχόμενα και τη συχνότητα ενημέρωσης, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες από 100 καταχωρίσεις καθημερινά, καθώς αυτή είναι μια τόσο ενεργή κοινότητα.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Καλή εποπτεία κοινότητας
 • Πολλά εργαλεία συνδέσμων
 • Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια ακόλουθοι

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο καθαρό περιεχόμενο softcore
 • Δεν επιτρέπονται βίντεο
 • Δεν υπάρχουν αναρτήσεις αυτοπροώθησης

# 12 - / r / PAWG

pawg reddit

Αυτό το subreddit μπορεί να ακούγεται νέο και παράξενο για εσάς, αλλά αντιπροσωπεύει το Phat Ass White Girl, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν τεράστια μποτάκια. Δημιουργήθηκε το 2012, αυτό το subreddit έχει ήδη περισσότερους από 500 χιλιάδες συνδρομητές και δεδομένου ότι επικεντρώνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις, καθώς οι χρήστες δημοσιεύουν εδώ περίπου 40 φορές την ημέρα. Οι κανόνες είναι αρκετά απλοί - φυσικά, πρέπει να είστε λευκοί γκόμενα, χωρίς αυτοπροώθηση και επαναδημοσίευση στις τελευταίες 100 φωτογραφίες και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε βελτιώσεις φωτογραφιών.

PROS:

 • Καυτοί, λιπαροί και πολύ τρελοί γάιδαροι
 • Πολύ ενεργό ως κοινότητα
 • Πολλά πρωτότυπα περιεχόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται για άλλες εθνικότητες
 • Αρκετά αυστηροί κανόνες

Ετυμηγορία

Ζήστε κάτι που δεν έχετε νιώσει ποτέ πριν και απολαύστε το r/HoldTheMoan στο μέγιστο. Μπορείτε να το πάρετε όπου θέλετε—είτε στο αυτοκίνητο, την κουζίνα, την τουαλέτα, το εμπορικό κέντρο ή ακόμα και στη δουλειά σας. Αλλά θυμηθείτε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί το HoldTheMoan σίγουρα θα κάνει το πετεινό σας να βραχεί. Δεν αστειεύομαι! Αφού έλεγξα αυτό το subreddit του NSFW για μια αναθεώρηση, δεν μπορούσα παρά να χαϊδέψω τον πούτσο και το χτύπημα μέχρι να πέσω. Οι υπέροχες κυρίες είναι μοναδικές στο είδος τους, ειδικά όταν δημοσιεύουν αυθόρμητα. μπορείτε να νιώσετε κατευθείαν την αδρεναλίνη και την περιπέτεια να τρέχουν στις φλέβες σας.

Τι να μισείς όμως; Το HoldTheMoan είναι δωρεάν, έχει φανταστικό σχέδιο, μια απίστευτη κοινότητα και τα κορίτσια είναι πορνοστάρ ποιότητας. Καλύτερα επισκεφτείτε το r/HoldTheMoan και ζήστε τα πάντα. Υπάρχουν περισσότερα σε αυτό το subreddit πέρα ​​από τα λόγια αυτής της κριτικής. Δείτε το λοιπόν και μόνοι σας! Και μην ξεχάσετε να κρατήσετε την γκρίνια σας!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή