Ενημερώθηκε στις: 22 Ιουλίου 2024

Αναθεώρηση GoneWild

& 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/gonewild

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild

gonewild κύρια

Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξοργίζονται με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για wild, το "GoneWild" είναι ένα από τα πιο γνωστά subreddits αφιερωμένα στην ερωτική ψυχαγωγία και προσωπικά, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς καλύτερο. Αυτό το subreddit είναι ένα φανταστικό μέρος όπου τα κορίτσια μπορούν να επιδεικνύουν περήφανα τις σέξι καμπύλες τους, να λερώνονται και απλώς να απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές με τον θαυμασμό των ξένων. Όλο το περιεχόμενό του δημιουργήθηκε και υποβλήθηκε από καυλιάρες γυναίκες, οπότε σίγουρα θα βρείτε περιεχόμενο που προκαλεί σκέψη!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/gonewild/

Ετοιμαστείτε να αγριέψετε!

Το Gonewild subreddit, ευρέως γνωστό ως r/gonewild, είναι όπου οι Redditors μπορούν να απολαμβάνουν ανοιχτότητα, αποκλειστικότητα και ευχαρίστηση χωρίς να ξοδεύουν ούτε ένα σεντ. Όπως γνωρίζουμε, ένα subreddit σαν αυτό προσφέρει ένα φιλόξενο σκηνικό και μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε την ψυχαγωγία των ενηλίκων χωρίς κρίση και πίεση.

Επιπλέον, έχει χιλιάδες ξεδιάντροπα ερασιτέχνες κορίτσια έτοιμα να απογειώσουν την αθωότητά τους για να τη δουν όλοι οι Redditor. Σε ποιον διάολο σε αυτή τη γη δεν θα άρεσε αυτό; Οχι εγώ! Σίγουρα, όσον αφορά το πορνό και το γυμνό, εφόσον είναι δωρεάν, είμαι all in!

Περιήγηση στο r/gonewild, μπορώ να βεβαιώσω πόσοι άνθρωποι αναζητούν προσοχή και λαχταρούν την προσοχή. Είναι άγρια ​​εκθεσιακοί και λατρεύουν να φωτογραφίζουν τον εαυτό τους σε όποιες πόζες θέλουν. Είμαι βέβαιος ότι εργάζονταν τακτικά για να πετύχουν αυτά τα ηδονικά σώματα, οπότε δεν με πειράζει να το τσαντίσω.

Παίρνω αυτά τα Redditors, όμως. Όλοι μας έχουμε καυτηριώδεις απολαύσεις μέσα μας και ο μόνος τρόπος για να το απελευθερώσουμε είναι αναρτώντας εικόνες, βίντεο και πολλά άλλα. Κάποιοι άλλοι θα ήθελαν να επιδεικνύουν τις εμφανίσεις τους με κάμερα και να απολαμβάνουν απεριόριστες σεξουαλικές εκπομπές όποτε τους αρέσει. Αυτοί οι εκθεσιακοί Redditors δεν είχαν χρόνο να φαίνονται αθώοι. ζουν για να αγριεύουν και να τολμούν σεξουαλικά ταξίδια. Και είμαστε εμείς που παίρνουμε όλα τα οφέλη *ριπή οφθαλμού.*

Σήμερα, μπορείτε εύκολα να βρείτε ψεύτικες φωτογραφίες, βαθιά ψεύτικα βίντεο και απατεώνες στον διαδικτυακό κόσμο. Μερικοί από αυτούς προσποιούνται ακόμη και τους ερασιτέχνες, αλλά είναι γεμάτοι από γατόψαρα. Γι' αυτό το r/gonewild ανέβασε το παιχνίδι του και μας έδωσε έναν τέλειο χώρο για να παραβιάσουμε τους κανόνες! Γίνε φρικτός! Καύλωσε! Κάνε ότι θέλεις!

Το Gonewild γίνεται όλο και μεγαλύτερο!

gonewild ερασιτέχνης

Όταν επισκέφτηκα αρχικά το r/gonewild παλιότερα, συγκέντρωσε μόνο περίπου 800+ συνδρομητές και εκατοντάδες ενεργούς χρήστες. Αλλά, όταν το έλεγξα τώρα, δεν περίμενα να δω πώς οι αριθμοί εκτοξεύτηκαν στα ύψη σε περίπου 3.6 εκατομμύρια+ συνδρομητές. Με αυτόν τον αριθμό, θα πρέπει να περιμένετε να βλέπετε χιλιάδες ενεργούς χρήστες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο δημοφιλής είναι ο r/gonewild; Λοιπόν, αυτά τα στατιστικά στοιχεία θα πρέπει να είναι αρκετή απόδειξη του πόσο τεράστια και διάσημα είναι αυτά τα Subreddits. Στους επόμενους μήνες, είμαι σίγουρος ότι θα προστεθούν περισσότερα εκατομμύρια στη σελίδα του.

Επιπλέον, το r/gonewild δημοσιεύει περίπου δέκα έως είκοσι ενημερώσεις κάθε ώρα, έτσι ώστε να παραμένετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις στις δραστηριότητες ψυχαγωγίας ενηλίκων και εκθεσιακών. Περιμένετε να βρίσκετε πολλά σκατά εδώ κάθε φορά που επισκέπτεστε, και όταν λέω πολλά, εννοώ ένα σωρό ερασιτεχνικές φωτογραφίες, επιδεικτικά βίντεο και ανάρπαστες αναρτήσεις! Ευτυχώς για εμάς, το r/gonewild δεν είναι μόνο αποκλειστικό για όλους τους συνδρομητές του αλλά ανοίγει την πόρτα του σε όλους! Μην ανησυχείτε. Δεν υπάρχουν χρεώσεις συνδρομής ή μηνιαίες πληρωμές που χρειάζεται να κάνετε γιατί το r/gonewild είναι ΔΩΡΕΑΝ για να το απολαύσετε!

Ενεργή δέσμευση και συνεχείς ενημερώσεις

gonewild σπιτικό

Για πολλά χρόνια, η r/gonewild προσπαθεί να διατηρήσει, ακόμη και να βελτιώσει τη φήμη και την αξιοπιστία της ως «άγρια» subreddit. Φυσικά, με σκληρή δουλειά, η r/gonewild έχει ξεπεράσει τον στόχο των 2 εκατομμυρίων συνδρομητών και μάλιστα ξεπέρασε τις προσδοκίες. Σίγουρα, δεν υπάρχει κανένα άλλο subreddit που μπορείτε να βρείτε που να συντηρεί τα επιτεύγματά του. Η σελίδα οφείλει την τεράστια βιβλιοθήκη της σε όλους τους υποστηρικτές της στο Redditor, οι οποίοι ανεβάζουν συνεχώς το προσωπικό και ιδιωτικό τους περιεχόμενο. Σίγουρα, όλοι κάνουν αυτή την κοινότητα πιο ζωντανή και δραστήρια.

Βλέποντας τα νούμερα, η r/gonewild έχει προφανώς εντυπωσιακές δεσμεύσεις και συμμετοχές από τους συνδρομητές της. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά θέματα που παραμένουν ενεργά επειδή οι συνδρομητές του Gonewild συζητούν συνεχώς, σχολιάζουν και μοιράζονται αναρτήσεις σε κάθε πόντους του ρολογιού. Αυτό το είδος ατμόσφαιρας θα πρέπει να είναι ευνοϊκό για αρχάριους ή για πρώτη φορά Redditors, επειδή η φιλόξενη εμπειρία θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα σεξ.

Δημιουργημένο από χρήστες, χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα & σπιτικό smut από το r/gonewild

gonewild ερασιτέχνες κορίτσια

Όπως ανέφερα προηγουμένως, το r/gonewild είναι ένα μέρος όπου οι εκθεσιακοί συγκεντρώνονται και απολαμβάνουν την προσοχή του κοινού. Η ομάδα πίσω από το r/gonewild υπερηφανεύεται για το τι δημιούργησε και θα κάνει στο μέλλον το subreddit. Ίσως, είναι ένα από τα λίγα subreddits που δεν δημοσιεύουν deepfake σκατά και άσχημα fucks στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το r/gonewild δεν είναι ποτέ γνωστό για κακόβουλες διαφημίσεις και ανεπιθύμητα μηνύματα στη σελίδα του. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να ζήσετε την εμπειρία του clickbait γκόμενος να ποζάρει σαγηνευτικά, μόνο για να μεταφερθείτε σε μια άλλη ανάρτηση χάπι μεγέθυνσης κόκορα.

Σίγουρα, το r/gonewild δεν θα δημοσιεύσει ποτέ οτιδήποτε που θα μπορούσε να στείλει ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τις πιστωτικές κάρτες σας. Το Gonewild Subreddits έχει αφιερώσει την προσπάθειά του να προσφέρει συγκινήσεις και ενθουσιασμό για οτιδήποτε σέξι, ερωτικό και βρώμικο ψυχαγωγικό. Έτσι, θα τα κάνετε όλα σωστά χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα. Το Gonewild δεν δημιουργήθηκε για να πάρει τα χρήματά σας, επομένως η περιήγηση εδώ θα πρέπει να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία κάθε φορά.

Επίσης, όλα όσα βρίσκετε εδώ είναι συναινετικά. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία ή βίντεο που να έχει κλαπεί χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Στην πραγματικότητα, οι ίδιοι οι χρήστες υποβάλλουν το περιεχόμενο, επομένως, είναι αρκετά σπιτικό και «αυθεντικό».

Ευχρηστία και άλλο σχετικό περιεχόμενο

έφυγε γυμνός

Το Reddit είναι ένας απλός ιστότοπος στη χρήση, οπότε περιμένετε ότι το r/gonewild είναι αρκετά απλό και κατανοητό. Η κύρια σελίδα έχει όλα όσα χρειάζεστε αμέσως, αλλά αν θέλετε να κάνετε την προβολή και την περιήγηση περισσότερο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, το r/gonewild έχει πολλές ενότητες οργάνωσης: Hot, Rising, New, Top και Controversial. Προσωπικά, μου αρέσει να βουτάω πρώτα στο πιο καυτό περιεχόμενο και να βλέπω τα trending πράγματα που έχουν δημιουργήσει οι r/gonewild Redditors.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ενότητα Hot θα σας δώσει χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, καυτές φωτογραφίες, βίντεο και ερασιτεχνικές αναρτήσεις. Αυτό το περιεχόμενο έχει τις υψηλότερες θετικές ψήφους από τους συνδρομητές, επομένως είναι σίγουρα το «σεντούκι» του r/gonewild. Εν τω μεταξύ, η ενότητα Νέα έχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στη σελίδα. Αν θέλετε να περιηγηθείτε στις πιο φρέσκες ερασιτεχνικές φωτογραφίες και βίντεο, αυτό σας έχει καταλάβει. Οι υπόλοιπες ενότητες είναι αρκετά προφανείς, και ένα είναι σίγουρο, ότι όλα έχουν καυλιάρηδες μωρά που περιμένουν στην ουρά για εσάς.

άγρια ​​βυζιά

Το περιεχόμενο Rising είναι σχεδόν οτιδήποτε έχει τη δυνατότητα να είναι στην κορυφή. Αυτό το περιεχόμενο προσελκύει την προσοχή πολλών Redditors και εκτινάσσεται γρήγορα στα ύψη. Επιπλέον, η ενότητα Controversial είναι γεμάτη με οτιδήποτε σκανδαλώδες και ασυνήθιστο κεράσματα. Σίγουρα, είναι κάτι που δεν βλέπεις τακτικά. Έτσι, αν σας αρέσουν τα «μοναδικά» πράγματα αλλά διατηρείτε τις συγκινήσεις και τον ενθουσιασμό, αυτό πρέπει να είναι για εσάς! Οι καυλιάρηδες νεοσσοί είναι παντού, οπότε αν θέλετε να δείτε ένα, μη διστάσετε να επισκεφτείτε το r/gonewild. Όχι μόνο θα βρείτε ένα καυτό ερασιτεχνικό μωρό, αλλά και πράγματα που αξίζουν σπασμωδικά!

Is It Jerk-Off Worthy Subreddit;

gonewild βίντεο

Γιατί; Πρέπει πραγματικά να το ρωτήσεις αυτό; Λοιπόν, το r/gonewild αξίζει τον χρόνο σας για τον απλούστατο λόγο ότι είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Όλοι οι ιστότοποι ροής στις μέρες μας κρύβουν το καλύτερο περιεχόμενό τους πίσω από τις χρεώσεις συνδρομής και δεν μπορείτε καν να περιηγηθείτε χωρίς να πληρώσετε εκ των προτέρων. Με όλους αυτούς τους περιορισμούς, το r/gonewild είναι μια πολύ εξαιρετική επιλογή.

Σε σύγκριση με το r/gonewild subreddit, αρκετοί ιστότοποι δεν διαθέτουν πραγματικά, αυθεντικά σπιτικά βίντεο ή φωτογραφίες όπως το r/gonewild subreddit. Είμαι βέβαιος ότι έχετε σκεφτεί για λίγο εάν κάθε περιεχόμενο εδώ είναι πραγματικά ερασιτεχνικό και σπιτικό, αλλά κοιτάζοντάς το, μπορείτε ήδη να καταλάβετε ποιο από αυτά ανταποκρίνεται στα πρότυπα. Για όσο διάστημα έχετε πρόσβαση all-in στο Reddit, μπορείτε να ζήσετε ελεύθερα αυτό το ερασιτεχνικό σεξ και βία σχεδόν ανά πάσα στιγμή - όποτε το πουλί σας ζητά χρόνο, ο r/gonewild είναι εδώ για να σας σώσει!

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για το Gonewild Subreddit είναι ότι: υπάρχει πάντα κάτι διασκεδαστικό να συμβαίνει εδώ. Και αν 3.6 εκατομμύρια+ συνδρομητές πιστεύουν σε αυτό, τότε ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε; Πολλοί άνθρωποι συρρέουν στο r/gonewild subreddit λόγω της αφθονίας του περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες που δεν μπορεί να βρεθεί (και δεν θα βρεθεί ποτέ) αλλού. Η στιγμή που αυτές οι καυτές ξανθιές, μελαχρινές, έβενος, Ασιάτες και λάτρεις της πραγματικής ζωής ανεβάζουν οικειοθελώς περιεχόμενο κάνει το r/gonewild ακόμα πιο ελκυστικό και διασκεδαστικό. Είναι επίσης δωρεάν, και ανέφερα ήδη πώς μου αρέσουν τα δωρεάν καλούδια. Έτσι, αν αυτό το subreddit δεν έχει ήδη τραβήξει την προσοχή σας, ίσως τώρα είναι η ώρα!

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του r/gonewild

PROS:

 • Εκατομμύρια συνδρομητές
 • Όλα ερασιτεχνικά και σπιτικά
 • Πραγματικά ερασιτέχνες μωρά
 • Εκατομμύρια περιεχόμενο
 • Ενεργός κοινότητα
 • Χωρίς ανεπιθύμητες διαφημίσεις
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς περιεχόμενο με σκληρό θέμα
 • Λίγοι άντρες υποβάλλουν φωτογραφίες με τον πούτσο

12 BEST Reddit NSFW Subreddits παρόμοια με /r/gonewild:

# 1 - / r / NSFW

nsfw reddit

Αυτό το subreddit είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όσον αφορά το πορνό σε ολόκληρη την κοινότητα του Reddit. Ήταν ανέκαθεν το μέρος όπου όλοι μπορούν να απολαύσουν ψυχαγωγία ενηλίκων. Αυτή τη στιγμή έχει 1.3 εκατομμύρια ακόλουθους και αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και πάνω από 13 χρόνια. Αν ψάχνετε για κάποιο υλικό για ενήλικες, μπορείτε απλά να επισκεφθείτε, απλώς επισκεφθείτε το / r / NSFW και θα βρεθείτε για αρκετό χρόνο.

Σχεδόν, αν όχι όλα, τα περιεχόμενα σε αυτό το subreddit, ανήκουν στην κατηγορία softcore και συνήθως GIF και βασίζονται σε εικόνα, καθώς δεν επιτρέπονται βίντεο. Σε σύγκριση με το / r / GoneWild, κανείς δεν μπορεί να υποβάλει περιεχόμενο που εμπίπτει ως αυτοπροώθηση. Για ορισμένα δευτερεύοντα αρχεία, μπορείτε να μοιραστείτε τα περιεχόμενα περιεχόμενά σας για κέρδος, αλλά με / r / NSFW, αυτό είναι ένα μεγάλο όχι. Όσον αφορά τα περιεχόμενα και τη συχνότητα ενημέρωσης, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες από 100 καταχωρίσεις καθημερινά, καθώς αυτή είναι μια τόσο ενεργή κοινότητα.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Καλή εποπτεία κοινότητας
 • Πολλά εργαλεία συνδέσμων
 • Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια ακόλουθοι

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο καθαρό περιεχόμενο softcore
 • Δεν επιτρέπονται βίντεο
 • Δεν υπάρχουν αναρτήσεις αυτοπροώθησης

# 2 - /r/legalteens

legalteens reddit

Ένα από τα πιο γνωστά subreddit του NSFW είναι το r/LegalTeens. Με τη φράση τους "Ελάχιστα νόμιμο, αλλά νόμιμο.» Μπορείτε να κάνετε κύλιση πάνω σε φωτογραφίες καυτών μωρών με γυμνά ή προκλητικά ρούχα και να επιδεικνύουν τα βυζιά τους για να τα δουν όλοι. Για να επαληθευτείτε με επιτυχία, πρέπει τουλάχιστον να δείξετε περισσότερα μέρη του δέρματος και του σώματος, ώστε οι συντονιστές να μπορούν να τα συγκρίνουν με τις μελλοντικές σας αναρτήσεις.

Ελέγξτε την κριτική /r/legalteens εδώ.

PROS:

 • 100% δωρεάν γυμνά
 • Καλή εποπτεία κοινότητας
 • Πολλοί ερασιτέχνες
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • αυστηροί κανόνες
 • Μερικά bots και troll στα σχόλια
 • Σχολιαστές ανεπιθύμητων

# 3 - / r / RealGirls

realgirls reddit

Με περισσότερους από 1.3 εκατομμύρια συνδρομητές, αυτό το πολύ ενεργό subreddit NSFW ενημερώνεται με περίπου 100 νέες υποβολές σε διάστημα 24 ωρών. Σε αντίθεση με τα περισσότερα subreddits όπου ο καθένας μπορεί απλώς να υποβάλει περιεχόμενο, με / r / RealGirls, οι υποβολές είναι καλά ελεγχόμενες, καθώς κάθε αφίσα πρέπει να περάσει από κάποια διαδικασία επαλήθευσης. Το RealGirls είναι τεχνικά ένα πολύ αυστηρό subreddit καθώς απαγορεύει τα κορίτσια που είναι επαληθευμένα στο Pornhub, ή ακόμα και έχουν κάποια λίστα επιθυμιών στο προφίλ τους ή ακριβώς για οποιονδήποτε προσπαθεί να κερδίσει με την πώληση προϊόντων. Με άλλα λόγια, με την ποσότητα του περιεχομένου του τακτικά, το RealGirls έχει γίνει ένας από τους καλύτερους προορισμούς για ερασιτεχνικό πορνό.

PROS:

 • Πολλοί ερασιτέχνες
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • 100% πρωτότυπες υποβολές

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Περισσότερα για φωτογραφίες
 • Δεν επιτρέπονται τα κορίτσια που έχουν επαληθευτεί στο Pornhub

# 4 - / r / NSFW_GIF

nsfwgif reddit

Εάν είστε ένας από αυτούς που παρακολουθήσατε την ανάπτυξη αυτού του subreddit από το ξεκίνημά του πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ ότι θα έρθει μια μέρα όπου θα ήταν διαθέσιμο αυτό το περιεχόμενο. Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια συνδρομητές απολαμβάνουν NSFW GIF από διάφορα μέρη όπως το Imgur και το GFYCat και τροφοδοτούν την ανάγκη σας για οτιδήποτε σεξουαλικά ευχάριστο. Τόσο το περιεχόμενο πορνό όσο και το σκληρό πορνό υποβάλλονται τακτικά. η αναλογία συνδρομητών προς το περιεχόμενο που υποβλήθηκε είναι στην πραγματικότητα στην κάτω πλευρά.

PROS:

 • Περιεχόμενο μαλακό και σκληρό πορνό
 • ΠΟΛΛΑ βίντεο
 • Χωρίς διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Σχολιαστές ανεπιθύμητων
 • Η αναλογία περιεχομένου προς συνδρομητές είναι αρκετά χαμηλή
 • Αυστηρή πολιτική αναδημοσίευσης

# 5 - / r / HoldTheMoan

holdthemoan reddit

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

# 6 - / r / CumSluts

κουλουράκια reddit

Εάν έχετε φανταστεί ποτέ κορίτσια που δεν φαίνεται να παίρνουν αρκετό σπόρο ενός άντρα, τότε θα απολαύσετε το cumming στο / r / CumSluts. Θα δείτε κορίτσια που λατρεύουν την αίσθηση του cum πάνω τους και δεν ντρέπονται καθόλου για να τα επιδείξουν. Σύντομα κλιπ κοριτσιών που έχουν τελειώσει παντού - από τα pussies, τα πρόσωπα τους ή απλώς από το κεφάλι έως τα πλάνα - δεν έχει σημασία πού αρκεί να πάρουν τη δόση τους από αυτό το κολλώδες και υπέροχο φορτίο από παιδιά. Αυτό το subreddit επικεντρώνεται κυρίως στα κορίτσια που έχουν το τελικό τους πρόβλημα και μπορείτε να τα δείτε να κάνουν οτιδήποτε απλά για να κολλήσουν με κολλώδη κρέμα κάποιου άντρα και το καλύτερο πράγμα για αυτό το subreddit είναι ότι δέχονται φωτογραφίες και βίντεο. Περιεχόμενο και ενημερωμένο, λαμβάνουν περίπου 100 υποβολές σε μια μόνο ημέρα, οπότε αυτό είναι επίσης ένα καλό πλεονέκτημα για αυτό το δευτερεύον.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Ήδη εγκατεστημένη και γνωστή κοινότητα
 • Πολλά περιεχόμενα φωτογραφιών και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο πλήρους διάρκειας είναι περιορισμένα
 • Συνήθως διαθέτει ευθεία κορίτσια ή αγόρια
 • Λίγα περιεχόμενα με παιδιά

# 7 - / r / GirlsFinishingTheJob

κορίτσιαfinishingthejob reddit

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 8 - / r / BiggerThanYouThought

μεγαλύτερο από το reddit

Οι άντρες θα παραδέχονταν ότι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν σε ένα κορίτσι είναι το μέγεθος των βυζιών τους. Για μερικούς, μπορεί να τους κάνουμε λάθος επειδή έχουν μόνο το μέσο μέγεθος αλλά αποδεικνύεται ότι διατηρούν κάποιο εκπληκτικό μέγεθος. Έτσι λειτουργεί το BiggerThanYouThought. Τα περισσότερα κορίτσια μοιάζουν σέξι με κανονικά μεγέθη boobies με την πρώτη ματιά, αλλά περιμένετε - μόλις βγάλουν μπροστά σας, θα ανακαλύψετε ότι έχουν ένα τεράστιο ζευγάρι παραδείσου στο όνομα των βυζιών.

Από άποψη περιεχομένου, οι εικόνες και τα βίντεο έχουν αναλογία 50:50, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε στις μικρές περιπέτειες σας. Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη εμφανίζουν τα βυζιά τους και θα μπορούσατε να τρώτε μόνο τα μάτια σας.

PROS:

 • Πολλά διαθέσιμα βίντεο
 • Ελάχιστο ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Πολλά σπιτικά πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολλοί αυστηροί κανόνες

# 9 - / r / Αξιολάτρευτο Πορν

αξιολάτρευτο αχλάδι reddit

Ένα από τα μεγαλύτερα NSFW subreddits με περισσότερους από 700 χιλιάδες συνδρομητές, / r / Το AdorablePorn φιλοξενεί χαριτωμένα κορίτσια που γίνονται καυτά και καυλιάρης με σεξουαλικές συναντήσεις και αυτο-ευχαρίστηση. Έχουν επίσης μια αρκετά καλή συχνότητα ενημέρωσης, καθώς υπάρχουν περίπου 25 ή περισσότερες δημοσιεύσεις καθημερινά. Ένα πράγμα που θα παρατηρούσατε με τα κορίτσια στο Adorable Porn είναι ότι είναι πραγματικά χαριτωμένα και συζυγικά υλικά, καθώς δεν μπορείτε να τα δείτε ως πόρνες cum και σεξουαλικά κακουργήματα.

PROS:

 • Όχι πάρα πολλοί κανόνες
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Χαριτωμένα κορίτσια για περιεχόμενο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά κορίτσια που δεν ταιριάζουν στην «χαριτωμένη» περιγραφή
 • Περισσότερα για τις εικόνες

# 10 - / r / PetiteGoneWild

petitegonwild reddit

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

# 11 - / r / TittyDrop

tittydrop reddit

Αυτή η θέση ήταν κάποτε κάποιο οργανικό είδος στο Reddit για το οποίο κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ μέχρι να αρχίσουν όλοι να το μιλάνε πραγματικά. Με περίπου 600 χιλιάδες συνδρομητές και μετράει, το TittyDrop διευθύνεται από τον ίδιο τύπο που βρίσκεται πίσω από άλλους δημοφιλείς ιστότοπους πορνό όπως οι Juicy Asians, OtherWalter. Παρόλο που μερικοί από εσάς ίσως δεν έχετε ιδέα τι είναι το "Titty Drop", είναι στην πραγματικότητα όταν ένα κορίτσι κρατά τα πάνω ρούχα του και το σηκώνει αργά, αποκαλύπτοντας τεράστια βυζιά που κάπως "πέφτουν" και επίσης αναπηδούν παντού. Είναι τόσο υπέροχο να βλέπει κανείς ότι ακόμη και αν φανταστεί κανείς το κάνει σκληρό.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Καλά ελεγχόμενοι κανόνες
 • Κυρίως περιεχόμενο GIF

Μειονεκτήματα:

 • Αυστηροί κανόνες
 • Πολλά «διψασμένα» σχόλια
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 12 - / r / MILF

milf reddit

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει στη λίστα μας, εξυπηρετεί τους νεότερους, καθώς είναι μια πολύ διάσημη και μεγάλη θέση. Τι γίνεται όμως αν σας αρέσει καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο μωρό; Αν έχετε ακούσει για το MILF, που σημαίνει "Μαμά θα ήθελα να γαμήσω", τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτό το subreddit και να εκπληρώσετε την ανάγκη σας για ευχαρίστηση, κάνοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα. Υπάρχει κάτι με τις ηλικιωμένες γυναίκες - φαίνονται πιο ώριμες και φυσικά πιο έμπειρες σεξουαλικά. Οι νεότεροι άνδρες θα ήθελαν να στριμώξουν πάνω από σέξι νοικοκυρές και δεδομένου ότι είναι μια θέση MILF, τα περισσότερα από τα περιεχόμενα που υποβάλλονται είναι πρωτότυπα. Για κάποιον που θέλει να δει ώριμες γυναίκες να ξεχειλίζουν με σεξουαλικότητα και αυτοπεποίθηση με τις πλήρως ανεπτυγμένες φιγούρες τους, τότε είστε στο σωστό δρόμο.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Ηλικιωμένες γυναίκες που επιδεικνύουν τη σεξουαλικότητά τους
 • Λογικοί κανόνες

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Δεν επιτρέπει τις αναδημοσιεύσεις

Πάρε μακριά

Τι περισσότερο μπορώ να πω? Φαίνεται ότι το r/gonewild είναι πραγματικά ένα φοβερό subreddit και ίσως το πιο ωραίο από όλα. Υποθέτω ότι έχω ήδη πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό και είμαι βέβαιος ότι θα προσθέσω περισσότερα σύντομα, καθώς το r/gonewild απέχει πολύ από το να σταματήσει. Συγχαρητήρια στους συντονιστές του. θα μπορούσαν να διατηρήσουν το εξαιρετικό κομμάτι του r/gonewild χωρίς να σαμποτάρουν το ποιοτικό του περιεχόμενο. Μέχρι στιγμής, δεν έχω δει καμία φωτογραφία ή βίντεο που να μην περιλαμβάνει ερασιτέχνες μωρά και σπιτική παραγωγή. Σοβαρά όμως? Δημιουργείται από χρήστες, επομένως η εμφάνιση μιας μη ερασιτεχνικής ανάρτησης είναι πιθανώς σχεδόν αδύνατη. Αν θέλετε να ζήσετε αυτό που έζησα εγώ, καλύτερα αφήστε ό,τι κάνετε και κατευθυνθείτε στο r/gonewild!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή