Ενημερώθηκε στις: 13 Ιουνίου 2024

Το Reddit's Just Friends Διασκεδάζουν

& Top-12 Reddit Porn & Subreddits NSFW Like r/JustFriendsHavingFun

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/JustFriendsHavingFun

JustFriendsHavingFun κύρια

Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο διαδίκτυο, όταν μπορείτε να έχετε ένα μικρό κομμάτι από τον παράδεισο του Reddit που ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ατόμων με ομοϊδεάτες που γιορτάζουν όλα τα πράγματα σεξ σε ένα νέο επίπεδο. Αλλά προειδοποιήσου, περίεργη σύντροφέ μου, μόλις μπεις σε αυτό το βασίλειο, δεν υπάρχει γυρισμός. Ο ορισμός σας για τη φιλία μπορεί να αλλάξει για πάντα και θα λαχταράτε για έναν δεσμό πέρα ​​από το συνηθισμένο. Λύστε, λοιπόν, και προετοιμαστείτε για μια περιπέτεια που θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τα όρια των φιλιών σας. Είναι μια άγρια ​​βόλτα που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/JustFriendsHavingFun/

Αλλαγή του ορισμού των "φίλων" σε μια άγρια ​​εμπειρία στο r/JustFriendsHavingFun

Ω, αγόρι, υπήρχε μια στιγμή που έμεινες κολλημένος ανάμεσα σε μια σκηνή της πιο δημοφιλής τηλεοπτικής σειράς "Friends"; Ω, η αγωνία! Αυτή η παράσταση θα μπορούσε να δοκιμάσει ακόμη και τις πιο υπομονετικές ψυχές. Θέλω να πω, σοβαρά, ποιος στο καλό βλέπει αυτή την παράσταση ως διασκεδαστική; Αλλά στον καθένα το δικό του, σωστά; Το μυαλό μου θα περιπλανιόταν σε άγριες φαντασιώσεις κάθε φορά που το παρακολουθούσα. Θα φανταζόμουν τη Ρέιτσελ και τη Μόνικα να συμμετέχουν σε μερικές συναρπαστικές συνεδρίες ψαλιδιού ή να παρακολουθούν τη Φοίβη να μπλέκεται σε έναν παθιασμένο ανεμοστρόβιλο με τον Τσάντλερ και τον Τζόι. Ω, τα θαύματα που προκάλεσε η φαντασία μου!

Ξέρω ότι οι θαυμαστές του «Friends» μπορεί να σηκώσουν τα φρύδια τους με τις μάλλον αντισυμβατικές σκέψεις μου, αλλά ας το παραδεχτούμε, φίλοι μου. Υπάρχει μια αναμφισβήτητη γοητεία όταν δύο γυναίκες φίλες παραμερίζουν τους κοινωνικούς κανόνες και ξεκινούν ένα αισθησιακό ταξίδι που εμείς οι άντρες μπορούμε μόνο να ονειρευόμαστε ότι το ξύνουμε την επιφάνεια. Εκτός βέβαια και αν τύχει να είσαι αληθινός γνώστης της κλειτορίδας, όπως ο ταπεινός αφηγητής σου!

Αλλά ας αλλάξουμε ταχύτητα και ας εξερευνήσουμε τη σφαίρα των φίλων που διασκεδάζουν με ένα εντελώς διαφορετικό είδος διασκέδασης. Φανταστείτε αυτό: Πρόσφατα έπεσα πάνω σε ένα subreddit που ενσωματώνει ακριβώς αυτή την έννοια. Και επιτρέψτε μου να σας πω, αγαπητοί μου σύντροφοι, ο ενθουσιασμός ήταν απτός καθώς μοιράστηκα με ανυπομονησία αυτό το απίστευτο εύρημα με τους εξίσου ενθουσιώδεις φίλους μου. Το δήλωσα με τόλμη ως τον απόλυτο διαδικτυακό προορισμό, μια πραγματική όαση πραγματικών ερασιτεχνών βίξενων που επιδίδονται σε απίστευτα έντονες εκδρομές και μοιράζονται ευγενικά τα κατορθώματά τους με ολόκληρο το σύμπαν του Reddit!

Ένα κομμάτι του ουρανού που σας έφερε το νεότερο NSWF Subreddit Sensation!

JustFriendsHavingFun νόστιμο

Εντάξει, κουμπώστε γιατί θα σας δώσω ένα μικρό κομμάτι από τον παράδεισο του Reddit που ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Αλλά κρατηθείτε σφιχτά και αφήστε αυτές τις προκαταλήψεις στην άκρη, γιατί αυτό δεν είναι το συνηθισμένο subreddit σας όπου τα κορίτσια πίνουν χαλαρά ακριβούς καφέδες, συμμετέχοντας σε συζητήσεις που μουδιάζουν το μυαλό με τους πολύ βαρετούς φίλους τους. Ω, όχι, βουτάμε σε ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν εδώ!

Το JustFriendsHavingFun του Reddit είναι το μέρος όπου οι γυναίκες φίλες συγκεντρώνονται για να έχουν μια απόλυτη έκρηξη, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι απέχει πολύ από το να είναι ασφαλές για τον χώρο εργασίας (NSFW, κανείς;). Αυτό το μέρος έχει να κάνει με το να απελευθερώσει την άγρια ​​πλευρά των ερασιτεχνών κυριών, να απαθανατίσει τις πιο σκανδαλώδεις και ειλικρινείς δυσάρεστες περιπέτειές τους στην κάμερα και στη συνέχεια να δημοσιεύσει γενναιόδωρα για να απολαύσει ο κόσμος. Και ποιος καρπώνεται τα οφέλη αυτού του γευστικά άτακτου περιεχομένου; Λοιπόν, εμείς, οι καυλιάρηδες μαμάδες που λατρεύουμε να επιδίδονται σε κάποια καλή παλιομοδίτικη παρακολούθηση και τραντάγματα, φυσικά!

Τώρα, ας απαντήσουμε στο παλιό ερώτημα: Μπορούν το JustFriendsHavingFun του Reddit και τα ερασιτέχνες του κορίτσια να με χτυπήσουν σαν τρελοί ή να μείνουν χαμηλά, απορρίπτοντας αυτές τις κυρίες ως απλές υποθέσεις που ποζάρουν, στέλνοντάς με πίσω στα αγαπημένα μου εξειδικευμένα μοντέλα;

Αλλά γεια, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια προειδοποίηση. Ως Dudethrill, θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη όλων των πραγμάτων πορνό. Καταβροχθίζω περισσότερο από αυτό κάθε μέρα από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή. Πιστέψτε με, λοιπόν, όταν λέω ότι οι προσδοκίες μου είναι υψηλές, η περιέργειά μου κεντρίζεται και είμαι έτοιμος να ξεχωρίσω το σιτάρι από την ήρα. Είσαι έτοιμος?

Χωρίς κακή διάταξη, μόνο οργανωμένη ψυχαγωγία ενηλίκων και ερασιτεχνών

JustFriendsHavingFun διασκέδαση

Αυτή τη φορά, θα συζητήσουμε τη διάταξη αυτού του subreddit NSFW. Ένα πράγμα που μου ξεφεύγει είναι να βλέπω επόπτες που δεν μπαίνουν στον κόπο να προσαρμόσουν το δευτερεύουσό τους. Χάνουν μια χρυσή ευκαιρία να το κάνουν πραγματικά ξεχωριστό. Αλλά μην φοβάστε, γιατί το JustFriendsHavingFun του Reddit είναι εδώ για να σώσει τη μέρα!

Πράγματι, αυτοί οι κακοί συντονιστές του JustFriendsHavingFun που εργάζονται εδώ προσπάθησαν να δώσουν σε αυτήν την κοινότητα μια ξεχωριστή και δελεαστική εμφάνιση. Όταν το κοιτάξετε, θα σας υποδεχτεί μια φωτογραφία εξωφύλλου που κραυγάζει καθαρή ξεφτίλα. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, οι εικόνες παρουσιάζουν ένα καλαίσθητα ζωγραφισμένο ζευγάρι βυζιά και μουνί σε λευκό φόντο.

Καθώς πλοηγείστε στο subreddit, θα βρείτε τη γνωστή διάταξη — περιεχόμενο και στις δύο πλευρές της σελίδας. Είναι σαν μια καλά ενορχηστρωμένη συμφωνία άτακτου. Η λειτουργία περιγράφει το subreddit, δίνοντάς σας μια δελεαστική γεύση του τι έρχεται. Στη συνέχεια, θα παρατηρήσετε ένα έξυπνο ticker που εμφανίζει τον αριθμό των συνδρομητών και των συνδρομητών που είναι διαθέσιμοι εκείνη τη στιγμή. Είναι μια υπενθύμιση ότι ανήκετε σε μια τεράστια κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που αναζητούν το κομμάτι της ευχαρίστησής τους.

Στη συνέχεια, έχουμε τα post-flairs. Αυτά τα μικρά διαμάντια επιτρέπουν στους χρήστες να ταξινομούν τις αναρτήσεις τους, είτε πρόκειται για αυθάδεια εικόνα, είτε για ένα δελεαστικό GIF είτε για ένα αχνό βίντεο. Είναι σαν ένα μενού επιλογών προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες επιθυμίες σας. Και ας μην ξεχνάμε τους κανόνες — έξι από αυτούς, για την ακρίβεια. Καλύπτουν τα πάντα, από την απαγόρευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων έως την προώθηση μιας αρμονικής ατμόσφαιρας όπου είμαστε όλοι αξιοπρεπείς άνθρωποι. Είναι μια υπενθύμιση να παίζουμε καλά και να μην είμαστε εντελώς κουρελιασμένοι στους συμπατριώτες μας ενθουσιώδεις. Φαίνεται δίκαιο, σωστά;

Τέλος, έρχεται το διασκεδαστικό μέρος - το widget. Ή, τουλάχιστον, θα έπρεπε να είναι διασκεδαστικό. Δυστυχώς, από τώρα, είναι τόσο άδειο όσο ένα έρημο νησί. Αλλά hey, κανείς δεν είναι τέλειος, και ίσως οι mods απλώς περιμένουν να μας εκπλήξουν με μερικές συναρπαστικές προτάσεις στο μέλλον.

Απολαύστε μοναδικούς φίλους-με-προνόμια Smut από περισσότερους από 700+ χρήστες στο r/JustFriendsHavingFun

JustFriendsHavingFun γάμα

Επιτρέψτε μου να σας πω τι είναι αυτό που με ενθουσιάζει και με ενοχλεί σχετικά με το JustFriendsHavingFun του Reddit. Φίλε μου, αυτή η σελίδα είναι σαν μια συλλογή από μοναδικές βρωμιές. Δεν θα βρείτε αυτό το είδος πορνό πουθενά αλλού. Είναι σαν να σκοντάφτεις πάνω σε ένα κρυμμένο στολίδι σε μια θάλασσα γενικού περιεχομένου.

Επίσης, εδώ είναι το ζουμερό μέρος: Έχουν μερικά σπάνια πλάνα που θα κάνουν το σαγόνι σας να πέσει. Φανταστείτε να παρακολουθείτε ερασιτεχνικά βίντεο διάσημων ενήλικων σταρ πριν ξεκινήσουν τη μεγάλη τους ώρα. Είναι σαν να ρίχνεις μια κλεφτή ματιά στις άγριες εκδρομές τους πριν γίνουν γνωστό όνομα.

Αλλά ας μην ξεχνάμε τα εργατικά mods που κρατούν αυτό το kinky πλοίο να πλέει ομαλά. Έχουν προσθέσει χαρακτηριστικά προσαρμογής kickass που δίνουν στο subreddit τη χαρακτηριστική του γεύση. Από την εντυπωσιακή φωτογραφία εξωφύλλου μέχρι την εικόνα προφίλ που φωνάζει, "Αυτό δεν είναι το μέσο subreddit σας", αυτά τα mods έχουν κάνει το παραπάνω μίλι για να δημιουργήσουν μια ελκυστική και καθηλωτική εμπειρία. Και, συγχαρητήρια σε αυτούς που παρακολουθούν τα πράγματα και διασφαλίζουν ότι η ροή παραμένει απαλλαγμένη από ανεπιθύμητο περιεχόμενο και άσχετο περιεχόμενο. Είναι σαν τους φύλακες των διεστραμμένων ονείρων μας, διασφαλίζοντας ότι θα πάρουμε μόνο την αφρόκρεμα.

Τέλος, προετοιμαστείτε για το πλήθος των συνδρομητών που κατακλύζουν αυτό το subreddit. Με περισσότερα από 778,000 αχόρταγα άτομα που συνεισφέρουν το άτακτο περιεχόμενό τους όλο το εικοσιτετράωρο, μπορείτε να στοιχηματίσετε στον κώλο σας ότι αυτό το μέρος είναι μια συνεχής πηγή στριμμένων σοκ. Είναι σαν ένας ατελείωτος μπουφές από τσακίσματα και φαντασιώσεις, έτοιμος να εκπληρώσει κάθε επιθυμία σας. Είτε αγαπάτε κάτι από βανίλια είτε έχετε μια γεύση για το πιο... εξωτικό, αυτό το subreddit σας καλύπτει.

Λανθασμένα πράγματα που παρατήρησα ενώ τρέμωσα από τις ερασιτεχνικές τσούχτρες αυτού του Subreddit

JustFriendsHavingFun fubu

Εν τω μεταξύ, εδώ είναι που μου κάνουν τα γρανάζια σχετικά με το JustFriendsHavingFun του Reddit. Μην με παρεξηγείτε, είμαι λάτρης του subreddit, αλλά μερικές πτυχές με αφήνουν να νιώθω ελαφρώς ανικανοποίητος, όπως αυτό το συναίσθημα όταν παραγγέλνεις ένα λαχταριστό μπέργκερ, για να ανακαλύψω ότι ξέχασαν να προσθέσουν το μπέικον. Είναι μια μικρή απογοήτευση, αλλά εξακολουθεί να σας αφήνει να λαχταράτε περισσότερο.

Πρώτος στη λίστα: οι «μετα-αισθήσεις» του ιστότοπου. Μην με παρεξηγείτε, έχουν καλύψει τα βασικά. Ωστόσο, είναι σαν να πηγαίνετε σε έναν μπουφέ με τρεις μόνο επιλογές: κοτόπουλο, μοσχάρι ή ψάρι. Πού είναι η ποικιλία, το μπαχαρικό, ο ενθουσιασμός; Μιλάμε για μια κοινότητα που ξεσπά με ποικίλο περιεχόμενο, οπότε είναι καιρός να έχουμε post-flairs για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.

Και ας μην ξεχνάμε αυτό το θλιβερό, κενό widget στην πλαϊνή γραμμή. Είναι σαν μια διαφημιστική πινακίδα χωρίς ούτε μια διαφήμιση ή ένα πάρτι χωρίς καλεσμένους. Είναι ακριβώς εκεί, καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Μιλήστε για μια χαμένη ευκαιρία! Θέλουμε να εξερευνήσουμε σχετικά subreddits, να ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες απόλαυσης και να επεκτείνουμε το άτακτο ρεπερτόριό μας. Λοιπόν, ας δώσουμε λίγη αγάπη σε αυτό το γραφικό στοιχείο, ας το γεμίσουμε με δελεαστικές προτάσεις και ας το μετατρέψουμε σε μια πύλη σε έναν ολόκληρο κόσμο απολαυστικής ξεφτίλας!

Ορισμένες δυνατότητες και περιεχόμενο που πρέπει να βελτιώσει το r/JustFriendsHavingFun

JustFriendsHavingFun φίλοι

Ορίστε, λοιπόν, μερικές ιδέες που μπορώ να προτείνω για το JustFriendsHavingFun του Reddit. Πρώτα και κύρια, ας εμπλουτίσουμε αυτές τις μετα-φλέρτες! Ας προσθέσουμε μια γευστική ποικιλία που αντιπροσωπεύει την πλούσια ταπετσαρία περιεχομένου στο subreddit. Θα μπορούσαμε να έχουμε κατηγορίες όπως "Sizzling Sensations" για αχνιστά βίντεο, "Captivating Captures" για εκπληκτικές φωτογραφίες και "GIFs Galore" για αυτές τις μαγευτικές στιγμές κινουμένων σχεδίων. Ας καλύψουμε τη λαχτάρα όλων και ας κάνουμε την περιήγηση μια γιορτή για τα μάτια!

Στη συνέχεια, ας αντιμετωπίσουμε αυτό το μοναχικό widget. Είτε γεμίστε το με σχετικές κοινότητες ενηλίκων που μπορούν να μας οδηγήσουν σε ακόμα πιο συναρπαστικές περιπέτειες είτε αποχαιρετήστε. Ήρθε η ώρα να ανακτήσετε αυτόν τον χώρο και να μετρήσετε κάθε εκατοστό του subreddit. Δεν χρειαζόμαστε μια άδεια υπόσχεση. Ας μετατρέψουμε αυτό το χαμένο δυναμικό σε μια πύλη για πιο συναρπαστικά subreddits που ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες μας.

Σίγουρα, αυτές οι μικρές βελτιώσεις θα μπορούσαν να μετατρέψουν το JustFriendsHavingFun του Reddit από μια ακαταμάχητη απόλαυση σε μια πλήρη γιορτή ερωτικών απολαύσεων. Ας αγκαλιάσουμε την ποικιλία, ας βελτιώσουμε την πλοήγηση και ας διασφαλίσουμε ότι κάθε γωνιά του subreddit μας ενθουσιάζει. Σε τελική ανάλυση, ο κόσμος της λεσβιακής πορνό δράσης είναι τεράστιος και δεν μας αξίζει τίποτα λιγότερο από έναν γευστικό μπουφέ επιλογών για να ικανοποιήσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Ας το κάνουμε να συμβεί!

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του r/JustFriendsHavingFun

PROS:

 • Μοναδικές αναρτήσεις και θέμα
 • Εξαιρετική σχεδίαση και πλοήγηση
 • Οι συντονιστές εργάζονται σκληρά
 • Πολλοί συνδρομητές
 • Διασκεδαστική και ενεργή κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες λειτουργίες πρέπει να αναβαθμιστούν
 • Χρειάζεστε περισσότερα post flairs

Top-12 Reddit Porn & Subreddits NSFW Παρόμοια με το r/JustFriendsHavingFun:

# 1 - / r / OnOff

onoff reddit

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 500 χιλιάδες ακόλουθους από το 2011, αυτή είναι μια από τις κοινότητες όπου μπορείτε να βασιστείτε σε αξιολογήσεις και σχόλια για να μάθετε εάν το περιεχόμενο είναι καλό. Τα κορίτσια δημοσιεύουν το μεγαλύτερο μέρος του πρωτότυπου περιεχομένου τους εδώ και επειδή δεν είναι μυστικό ότι οι άντρες αρέσει να απολαμβάνουν κάποιο ερασιτεχνικό πορνό για σέξι χρονικούς σκοπούς. Τα κορίτσια προέρχονται επίσης από διάφορες κατηγορίες - έχετε έφηβους, κορίτσια κολεγίου, MILFs - αλλά όλα έχουν την ίδια ευχαρίστηση με τις σέξι selfies τους, τα αυτο-ευχάριστα βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε δείχνει ότι θέλουν να πατήσουν και να αφήσουν έχετε μια ματιά στα καυτά pussies τους.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του /r/OnOff.

PROS:

 • Αρκετά ενεργή κοινότητα
 • Διαθέσιμα GIFS, εικόνες και βίντεο
 • Τα κορίτσια είναι από διάφορες κατηγορίες
 • 100% αυθεντικά γυμνά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Πολλοί διψασμένοι σχολιαστές

# 2 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit Προεπισκόπηση GirlsFinishingTheJob

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική του /r/GirlsFinishingTheJob.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 3 - /r/NSFWHardcore

nsfw σκληροπυρηνικό

Το όνομα τα λέει όλα — Reddit NSFW Hardcore. Όλα εδώ είναι σκληροπυρηνικά, οπότε αν ψάχνετε για βανίλια, τότε αυτό δεν είναι το σωστό μέρος. Έχει πολύ περιεχόμενο και τα μωρά είναι καυτά και γαμημένα παντού. Τα κλιπ στο Reddit NSFW Hardcore ανατίθενται γενικά σε εξωτερικούς συνεργάτες από διαφορετικές πηγές ψυχαγωγίας για ενήλικες και επιλέγονται από τους χρήστες. Έτσι, βασικά, θα έχετε την κορυφαία ποιότητα και το καλύτερο από όλα τα χάλια.

/r/NSFWHardcore κριτική εδώ.

PROS:

 • Τακτική ενημέρωση
 • Πολλά σύντομα κλιπ και εικόνες
 • Βίντεο σε σίγαση
 • Ποιότητα υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν ταινίες μεγάλου μήκους
 • Ορισμένες αναρτήσεις έχουν θέμα softcore

# 4 - / r / Κανόνας34

κανόνας34 reddit

Με αξιοπρεπή παρακολούθηση περισσότερων από 600 χιλιάδων συνδρομητών, ο κανόνας 34 περιλαμβάνεται στις κορυφαίες δευτερεύουσες μονάδες NSFW και πιθανώς μία από τις πιο ενεργές επίσης. Με τον κανόνα 34, μπορείτε να απολαύσετε μερικά κλιπ προσομοίωσης παιχνιδιών που οι περισσότεροι συνδρομητές λάτρευαν. Έχουν επίσης σέξι εικόνες των αγαπημένων σας χαρακτήρων τυχερού παιχνιδιού, όπως D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL και πολλά άλλα. Το Rule34 είναι το τέλειο subreddit για εθισμένους σε παιχνίδια και για όσους θέλουν λίγο χρόνο διασκέδασης, επειδή έχουν πολλά να προσφέρουν.

PROS:

 • Μεγάλη παρωδία πορνό
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Ιδανικό για παίκτες
 • Μοναδική θέση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Οι δραματικές δημοσιεύσεις είναι ανεξέλεγκτες
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 5 - r/Ass/

κανόνες του reddit

Εάν θέλετε κάποια σέξι λεία στις οθόνες σας, τότε προφανώς / r / Ass είναι το σωστό μέρος για να επισκεφθείτε. Αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και περιλαμβάνεται στην κορυφαία λίστα NSFW subreddits. Είναι επίσης μια από τις πιο ενημερωμένες κοινότητες ειδικά για τη θέση NSFW, καθώς έχει πάνω από 25 θέσεις σε μόλις 4 ώρες. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο καθένας λατρεύει έναν όμορφο κώλο, αφού όλοι συμβάλλουν στο ρόλο τους και καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του subreddit.

Δείτε την πλήρη κριτική του r/Ass/.

PROS:

 • Υπέροχα γαϊδούρια
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Όχι πολύ σε σκληρό περιεχόμενο

# 6 - / r / PAWG

Reddit PAWG flex

Αυτό το subreddit μπορεί να ακούγεται νέο και παράξενο για εσάς, αλλά αντιπροσωπεύει το Phat Ass White Girl, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν τεράστια μποτάκια. Δημιουργήθηκε το 2012, αυτό το subreddit έχει ήδη περισσότερους από 500 χιλιάδες συνδρομητές και δεδομένου ότι επικεντρώνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις, καθώς οι χρήστες δημοσιεύουν εδώ περίπου 40 φορές την ημέρα. Οι κανόνες είναι αρκετά απλοί - φυσικά, πρέπει να είστε λευκοί γκόμενα, χωρίς αυτοπροώθηση και επαναδημοσίευση στις τελευταίες 100 φωτογραφίες και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε βελτιώσεις φωτογραφιών.

PROS:

 • Καυτοί, λιπαροί και πολύ τρελοί γάιδαροι
 • Πολύ ενεργό ως κοινότητα
 • Πολλά πρωτότυπα περιεχόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται για άλλες εθνικότητες
 • Αρκετά αυστηροί κανόνες

# 7 - / r / HoldTheMoan

holdthemoan reddit

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική /r/HoldTheMoan.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

# 8 - / r / BiggerThanYouThought

μεγαλύτερο από το reddit

Οι άντρες θα παραδέχονταν ότι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν σε ένα κορίτσι είναι το μέγεθος των βυζιών τους. Για μερικούς, μπορεί να τους κάνουμε λάθος επειδή έχουν μόνο το μέσο μέγεθος αλλά αποδεικνύεται ότι διατηρούν κάποιο εκπληκτικό μέγεθος. Έτσι λειτουργεί το BiggerThanYouThought. Τα περισσότερα κορίτσια μοιάζουν σέξι με κανονικά μεγέθη boobies με την πρώτη ματιά, αλλά περιμένετε - μόλις βγάλουν μπροστά σας, θα ανακαλύψετε ότι έχουν ένα τεράστιο ζευγάρι παραδείσου στο όνομα των βυζιών.

Από άποψη περιεχομένου, οι εικόνες και τα βίντεο έχουν αναλογία 50:50, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε στις μικρές περιπέτειες σας. Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη εμφανίζουν τα βυζιά τους και θα μπορούσατε να τρώτε μόνο τα μάτια σας.

PROS:

 • Πολλά διαθέσιμα βίντεο
 • Ελάχιστο ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Πολλά σπιτικά πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολλοί αυστηροί κανόνες

# 9 - / r / Αξιολάτρευτο Πορν

αξιολάτρευτο αχλάδι reddit

Ένα από τα μεγαλύτερα NSFW subreddits με περισσότερους από 700 χιλιάδες συνδρομητές, / r / Το AdorablePorn φιλοξενεί χαριτωμένα κορίτσια που γίνονται καυτά και καυλιάρης με σεξουαλικές συναντήσεις και αυτο-ευχαρίστηση. Έχουν επίσης μια αρκετά καλή συχνότητα ενημέρωσης, καθώς υπάρχουν περίπου 25 ή περισσότερες δημοσιεύσεις καθημερινά. Ένα πράγμα που θα παρατηρούσατε με τα κορίτσια στο Adorable Porn είναι ότι είναι πραγματικά χαριτωμένα και συζυγικά υλικά, καθώς δεν μπορείτε να τα δείτε ως πόρνες cum και σεξουαλικά κακουργήματα.

Δείτε την πλήρη κριτική του /r/AdorablePorn.

PROS:

 • Όχι πάρα πολλοί κανόνες
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Χαριτωμένα κορίτσια για περιεχόμενο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά κορίτσια που δεν ταιριάζουν στην «χαριτωμένη» περιγραφή
 • Περισσότερα για τις εικόνες

# 10 - / r / PetiteGoneWild

reddit petitegonwild σπίτι

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική /r/PetiteGoneWild.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

# 11 - / r / HappyEmbarusedGirls

HappyEmbarusedGirls reddit

Αυτό το subreddit δημιουργήθηκε πριν από 7 χρόνια και έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 550K συνδρομητές. Περιλαμβάνεται στις κορυφαίες λίστες NSFW subreddit και δεν απογοητεύει όσον αφορά τη συχνότητα ενημέρωσής τους. Όπως και το ίδιο το όνομα, θα δείτε τα κορίτσια να διασκεδάζουν και να διασκεδάζουν κάνοντας κάποια άσχημη ταυτόχρονα. Τα κορίτσια ανταποκρίνονται στο «χαρούμενο» και «αμήχανο» συναίσθημά τους. Παρόλο που υπάρχει μόνο περιορισμένο σκληρό περιεχόμενο, αυτό το υποσύνολο εξακολουθεί να είναι ένα must-visit και must-follow, καθώς θα απολαύσετε ντροπαλά κοτόπουλα που δεν φοβούνται να πετάξουν όλες τις αναστολές τους για το όνομα της απόλαυσης.

Μάθετε περισσότερα για το /r/HappyEmbarrassedGirls με αυτήν την πλήρη κριτική.

PROS:

 • Πολύ συχνές ενημερώσεις
 • Ευτυχή και αμήχανα κορίτσια ενώ είναι σέξι
 • Περισσότεροι από 550K συνδρομητές

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές θέσεις εκτός θέσεων
 • Αρκετά αυστηροί συντονιστές

# 12 - r/Pussy

reddit μουνί γλείψιμο

Απολαύστε τις γνήσιες εικόνες pussycat των χρηστών στο Reddit Pussy. Είναι η καλύτερη πηγή μοναδικού υλικού, αλλά η εύρεση συγκεκριμένων στοιχείων στη σελίδα θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη μάχη. Σταματήστε να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο μόνο και μόνο για να βρείτε τις τέλειες φωτογραφίες και βίντεο για τη συνεδρία fapping σας, όταν μπορείτε να απολαύσετε ένα απολαυστικό γεύμα στο Reddit Pussy. Όπως αναμενόταν σε έναν ιστότοπο όπως το Reddit Pussy, σχεδόν όλο το υλικό υποβάλλεται από τους χρήστες του και έχει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές τώρα και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συνεχίσει να προσελκύει περισσότερους.

Δείτε την πλήρη κριτική του r/Pussy.

PROS:

 • Απλό στη χρήση
 • Φανταστικό περιεχόμενο και πολλές φωτογραφίες μουνί
 • Διαθέτει βίντεο, σύντομα κλιπ και GIF
 • Όχι πολύ αυστηρή κατά την ανάρτηση
 • Η εμπειρία χρήστη είναι εκπληκτική

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες φωτογραφίες δεν προέρχονται αρχικά από τον χρήστη
 • Δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί εάν οι φωτογραφίες είναι νόμιμες ή έχουν ληφθεί από πορνογραφικούς ιστότοπους

Τελικές Σκέψεις

Φτάσαμε στο τέλος της άγριας βόλτας μας μέσω του JustFriendsHavingFun του Reddit και τι ωραία ήταν αυτή! Αυτό το subreddit εκπληρώνει την υπόσχεσή του να παρέχει πραγματικές ερασιτέχνες τσούκλες που συμμετέχουν σε μερικές από τις πιο kinki γελοιότητες που μπορείτε να φανταστείτε. Προσφέρει επίσης μια μοναδική εμπειρία που το ξεχωρίζει από το πλήθος. Είναι ένα μέρος όπου το γνήσιο πάθος και η επιθυμία βρίσκονται στο επίκεντρο και τα όρια της φιλίας ωθούνται σε συναρπαστικά νέα ύψη.

Με μια αυξανόμενη κοινότητα μελών, αυτό το subreddit αποτελεί απόδειξη της ακόρεστης όρεξής μας για αυθεντικές, ερασιτεχνικές συναντήσεις. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να εμβαθύνετε σε έναν κόσμο αδάμαστης απόλαυσης και να εξερευνήσετε τις χωρίς λογοκρισία φαντασιώσεις πραγματικών γυναικών που τολμούν να μοιραστούν τις προσωπικές τους στιγμές με τον κόσμο, τότε το JustFriendsHavingFun του Reddit είναι το ιδανικό μέρος. Πάρτε το ποπ κορν σας, χαμηλώστε τα φώτα και προετοιμαστείτε για μια περιπέτεια που θα σας διασκεδάσει και θα σας πειράξει.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή