Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2024

Reddit GirlsFinishingThe Job

& Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingThe Job

reddit GirlsFinishingThe Job blow

Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό το subreddit δεν είναι απλώς ο τυπικός προορισμός σας για πορνό, επειδή προσφέρει ένα συγκεκριμένο θέμα: κορίτσια που κάνουν έναν άντρα να τελειώνουν. Προφανώς, αυτός είναι ο λόγος που το Subreddit ονομάζεται έτσι, αφού τα κορίτσια κάνουν τη «δουλειά» για τους συντρόφους τους. Συνήθως, οι σκηνές εδώ είναι γεμάτες με βυζιά, στόμα ή οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τελειώσει ο τεμπέλης μάγκας. Έτσι, αν αυτό σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, διαβάστε την κριτική μου παρακάτω και μαζί θα τελειώσουμε!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/GirlsFinishingTheJob/

Τι είναι το Reddit GirlsFinishingTheJob;

Το r/GirlsFinishingTheJob, ευρέως γνωστό ως GFTJ είναι ένα δημοφιλές Subreddit του NSWF που προσφέρει εκπληκτική κοινότητα και περιεχόμενο. Το θέμα εδώ εστιάζει μόνο στο να κάνει τον άντρα να τελειώσει ή να τρανταστεί με διάφορους πιθανούς τρόπους. Συνήθως, οι γυναίκες εδώ είναι πρόθυμες να επιδειχθούν και να αφήσουν τους άντρες να είναι το αφεντικό. Θα κάνουν τα πάντα—χρησιμοποιούν τα βυζιά, το στόμα, τα πόδια, το μουνί και άλλα μέρη του σώματός τους μόνο για να τα ικανοποιήσουν. Σίγουρα, είναι ένας παράδεισος ερωτικής διασκέδασης και ευχαρίστησης.

Σίγουρα, μπορείτε απλώς να επισκεφτείτε έναν ιστότοπο πορνό, καθώς εδώ ήδη μιλάμε για πορνό. Όμως, η ψυχαγωγία και η ικανοποίηση του r/GirlsFinishingTheJob είναι αρκετά διαφορετικά. Δεν μπορείτε να το συγκρίνετε με ένα γαμημένο πορνό βίντεο γιατί αναδεικνύει μια μοναδική ατμόσφαιρα και αίσθηση. Το να βλέπεις τα κορίτσια με έλεος και να εκλιπαρούν για την ικανοποίηση ενός άνδρα πυροδοτεί καυτά συναισθήματα. Λοιπόν, ένας ιστότοπος πορνό μπορεί πραγματικά να δώσει παρόμοια εφέ, αλλά η ιδιαιτερότητα του Reddit GirlsFinishingTheJob είναι μια επίσκεψη που αξίζει τον κόπο. Επιπλέον, το να είσαι σε μια κοινότητα με παρόμοια ενδιαφέροντα και να ανταλλάσσεις εξαιρετικό περιεχόμενο είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Είναι σίγουρα ένας τέλειος τρόπος για να απολαμβάνετε την κοινωνικοποίηση και τη συμμετοχή ενώ εξερευνάτε τη σεξουαλικότητα.

Η ακμάζουσα κοινότητα του Reddit

reddit αναρτήσεις GirlsFinishingTheJob

Το Reddit GirlsFinishingTheJob έχει μια φανταστική ενεργή κοινότητα Redditors που είναι εδώ μόνο για έναν ενιαίο σκοπό: το jerk-off! Προφανώς, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το NSWF Subreddit έχει παραμείνει μεταξύ των πιο δημοφιλών στο διαδίκτυο. Εκτός από τους εκατομμύρια συνδρομητές και την ακμάζουσα κοινότητα, η σελίδα προσφέρει ελευθερία σε όλους τους θαυμαστές της. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό και πώς έγινε τόσο δημοφιλές στους λάτρεις του πορνό, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι η ομάδα πίσω από αυτήν τη σελίδα ξέρει πώς να γαργαλάει τους αρεστούς των καυλιάρηδων ανθρώπων.

Χιλιάδες συνδρομητές και επισκέπτες επισκέπτονται τον ιστότοπο καθημερινά για να περιηγηθούν σε φωτογραφίες και να μεταδώσουν σύντομα βίντεο/GIF. Χωρίς αμφιβολία, τα κλιπ r/GirlsFinishingTheJob είναι δελεαστικά, αλλά αυτό που πραγματικά με εκπλήσσει κατά την περιήγησή μου εδώ είναι το επίπεδο αφοσίωσης που επιδεικνύουν τα μέλη. Στην πραγματικότητα, το σαγόνι μου έπεσε όταν είδα ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψήφιζαν ενεργά τις αναρτήσεις του Reddit σε σημείο που αυτό το υλικό είχε συχνά περισσότερα από μερικές χιλιάδες likes και σχόλια. Ειλικρινά, σίγουρα είναι απλώς μια συγκλονιστική εμπειρία και απολαμβάνω πραγματικά την αίσθηση της συντροφικότητας γύρω από το Reddit GirlsFinishingTheJob.

reddit Ανάρτηση GirlsFinishingTheJob

Φυσικά, μπορείτε απολύτως να εγγυηθείτε ότι θα βρείτε μόνο πράγματα σε φανταστικό σχήμα και ανάλυση υψηλής ποιότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι αναρτήσεις του NSFW έχουν βαθμολογηθεί και δημοσιευτεί από έναν τεράστιο αριθμό συμμετεχόντων, επομένως τα πράγματα έχουν φιλτραριστεί πριν φτάσουν στην κορυφή. Ούτως ή άλλως, για όσους απολαμβάνουν την κοινωνική πλευρά του Διαδικτύου και τη συναναστροφική ατμόσφαιρα, το Reddit GirlsFinishingTheJob είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να λάβετε υλικό που συνεισφέρουν οι χρήστες. Μη χάνετε το χρόνο σας με περισσότερες εταιρείες παραγωγής και ανοησίες υπό την καθοδήγηση του διαχειριστή, όταν μπορείτε να έχετε αυθεντικό cumming και ευχαρίστηση. Εκτός από τους κανονισμούς r/GirlsFinishingTheJob για την ανάρτηση και την κοινή χρήση (οι οποίοι είναι τόσο σαφείς και συνοπτικοί), απόλαυσα πραγματικά τον χρόνο μου εδώ.

Διεπαφή και εμπειρία χρήστη στο r/GirlsFinishingTheJob

reddit GirlsFinishingThe Job περισσότερα

Είμαι βέβαιος ότι κάθε επισκέπτης του GirlsFinishingTheJob θα μπορεί να συμμορφώνεται με τις απλές οδηγίες του Subreddit χωρίς πολλές τεχνικές προκλήσεις. Έχει σίγουρα πιο απλά κουμπιά και επιλογές, κάνοντας την περιήγηση πολύ πιο εύκολη και πιο βολική. Ίσως, η διάταξη αυτής της σελίδας είναι το μόνο πράγμα που δεν λειτουργεί για μένα.

Ειλικρινά, αυτό το subreddit NSFW δεν έχει μοναδικό στυλ, καθώς και οι ειδικοί τόνοι ή σχήματα δεν χρησιμοποιήθηκαν. Ακριβώς όπως τα περισσότερα παρόμοια subreddit NSFW, το Reddit GirlsFinishingTheJob διαθέτει τον ίδιο ήπιο συνδυασμό χρωμάτων λευκού/μπλε που συνήθως συναντούν οι άνθρωποι αλλού. Ωστόσο, μπορείτε να βελτιώσετε την προβολή σας ενεργοποιώντας το νυχτερινό θέμα του Reddit για να αλλάξετε το οπτικό στυλ. Αλλά αυτή η δυνατότητα δεν οφείλεται στο Reddit GirlsFinishingTheJob.

reddit GirlsFinishingThe Job πορνό

Προς τιμή του Reddit.com, το νυχτερινό τους θέμα είναι ένας από τους λόγους που είμαι τόσο μεγάλος θαυμαστής. Αλλά ακόμα κι έτσι, είμαι μεγάλος υποστηρικτής των νέων αισθητικών βελτιώσεων του ιστότοπου. Χαίρομαι που σας έχουν δώσει επιπλέον εναλλακτικές λύσεις για subreddits όπως το r/GirlsFinishingTheJob για να παρουσιάζετε το περιεχόμενό τους άνετα. Ελπίζω να δω περισσότερες βελτιώσεις και ανανεώσεις τους επόμενους μήνες ή χρόνια. Εκτός από το περιεχόμενο, γνωρίζετε ήδη πόσο αναζωογονητικό είναι να κάνετε κύλιση σε μια φιλική προς το σχεδιασμό σελίδα.

Τέλος, η σελίδα προσφέρει διάφορους τρόπους για να εξερευνήσετε βίντεο στη ροή. Πρώτον, οι αναρτήσεις του Subreddit παρατάσσονται όλες σε μια λίστα και μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε ανάρτηση για επέκταση και να δείτε την πλήρη προβολή. Μια άλλη επιλογή είναι να μεγεθύνετε την προβολή περιεχομένου χωρίς την ταλαιπωρία να κάνετε μεμονωμένα κλικ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλά να περιηγηθείτε στα κλιπ και θα ξεκινήσει η ροή καθώς μετακινείτε τον κέρσορα. Ειλικρινά, προτιμώ να κάνω το δεύτερο, καθώς μου αρέσει να κάνω λιγότερα πράγματα για να αποκτήσω περισσότερα. Επομένως, τείνω να αφήνω τα πράγματα ως έχουν γιατί είναι πιο απλό. Επίσης, είναι βολικό να τραντάζεστε όταν τα χέρια σας δεν είναι απασχολημένα με κλικ.

Τα κορίτσια που τελειώνουν καλά τη δουλειά τους

reddit GirlsFinishingThe Job δυσάρεστο

Δεν μπορούμε να πούμε καλά λόγια για το r/GirlsFinishingTheJob Subreddit χωρίς να δώσουμε εύσημα στα κορίτσια πίσω από αυτά τα καταπληκτικά βίντεο και GIF. Ειλικρινά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας είναι μοναδικό, αλλά αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο είναι ότι το περιεχόμενό της συχνά παραβλέπεται. Σκεφτείτε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε τρανταστεί σε εκατοντάδες από αυτούς, αλλά έχετε παρατηρήσει παρόμοιες σκηνές όπως το Reddit GirlsFinishingTheJob; Είμαι βέβαιος ότι δεν το έχετε κάνει, και αυτό είναι που με ιντριγκάρει περισσότερο, λαμβάνοντας υπόψη την καλοσύνη αυτής της θέσης.

Απλά φανταστείτε τις γυναίκες να ευχαριστούν τους άνδρες μέχρι να φτάσουν σε οργασμό. Είναι σίγουρα ευχάριστη η παρακολούθηση, ειδικά όταν αυτά τα υπέροχα κορίτσια προσπαθούν να εξυπηρετήσουν αυτούς τους τεμπέληδες μάγκες. Ο τρόπος με τον οποίο αυτά τα κορίτσια χαϊδεύουν, ρουφούν και απολαμβάνουν πουτσάκια πραγματικά σε κάνει να τελειώσεις τόσο γρήγορα, και υποθέτω ότι κανένας ιστότοπος δεν με έκανε να το κάνω αυτό εδώ και καιρό.

Σίγουρα, είναι αναζωογονητικό να βλέπεις μια νέα άποψη για το πορνό, γιατί έχω μπερδευτεί τόσο πολύ να βλέπω άντρες να χαίρονται και να γαμούν κορίτσια για δεκαετίες. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε ρόλους και να αφήσετε τους άντρες να αισθάνονται βασιλιάδες. Τώρα, είναι η σειρά των κοριτσιών να κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά και να μας αφήσουν να απολαύσουμε τη διασκέδαση της πίπας μέχρι το τέλος.

reddit Προεπισκόπηση GirlsFinishingTheJob

Το Reddit GirlsFinishingTheJob δίνει σε όλους μια νέα οπτική για το πορνό και ευκαιρίες να παρακολουθήσουν πόσο ευχάριστο είναι να βλέπεις κορίτσια να έχουν τον έλεγχο της δράσης. Μερικές φορές, αυτές οι σκύλες χρησιμοποιούν τα πόδια τους για να χαϊδεύουν το πουλί των ανδρών, ενώ άλλες το κάνουν με τα χέρια. Βρήκα επίσης μερικές αναρτήσεις με τεράστια βυζιά που γαμούν μεγάλους κόκορες, τα γλείφουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Αυτά τα κορίτσια μπορεί να έχουν διαφορετικά σώματα και ομορφιές, αλλά όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: ξέρουν πώς να κάνουν τους μάγκες να τελειώνουν! Ειλικρινά, εύχομαι να αποκτήσω ένα μωρό στην πραγματική ζωή σαν αυτά τα κορίτσια στο Reddit GirlsFinishingTheJob και να ζήσω πώς να απολαμβάνω ευχαρίστηση σαν βασιλιάς. Μπορείτε να φανταστείτε να βρίσκεστε στις θέσεις αυτών των ανδρών και να απολαμβάνετε το σύννεφο εννέα χωρίς να καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια; Έχω χτυπήσει πολλές σκύλες στο παρελθόν, αλλά είναι δύσκολο να τραντάξω χωρίς να κάνω όλα τα προκαταρκτικά παιχνίδια και τη σκληρή δουλειά. Για μια φορά, θα ήθελα πολύ να ζήσω τον οργασμό που νιώθω ότι μου αξίζει.

Μοιραστείτε, αλλά θυμηθείτε τους κανόνες του Reddit GirlsFinishingThe Job!

reddit πίπα GirlsFinishingTheJob

Η κοινή χρήση στο r/GirlsFinishingTheJob είναι απλή, αλλά, φυσικά, το NSFW Subreddit έχει μια συγκεκριμένη θέση, επομένως θα πρέπει να μπορείτε να συμμορφώνεστε με τους κανόνες που έχουν τεθεί —χωρίς ερωτήσεις. Φροντίστε να μοιραστείτε μια ανάρτηση μόνο με ένα κορίτσι που ευχαριστεί έναν άντρα μέχρι την ολοκλήρωση. Εάν η σκηνή είναι μόνο ένας μάγκας που τρυπάει μόνος του, τελειώνει αμέσως ή ακόμα και ένας άντρας που χτυπάει ένα κορίτσι, τότε αυτά δεν επιτρέπονται.

Συνήθως, το Reddit GirlsFinishingTheJob εγκρίνει μόνο σύντομα κλιπ ή περιεχόμενο GIF. Υπάρχουν ταινίες ή πορνό βίντεο μεγάλης διάρκειας που υποβάλλονται εδώ. Επίσης, οι σκηνές εδώ δεν περιλαμβάνουν cumming μέσα στον κώλο ή το μουνί του κοριτσιού. Αλλά σε περίπτωση που η ανάρτησή σας έχει κρέμα ή cumming στο στόμα σας, βεβαιωθείτε ότι το cum είναι παρόν. Μην περιμένετε να λάβετε έγκριση εάν δεν υπάρχει πλήρωμα. Τελικά, αυτή είναι μια σελίδα Reddit GirlsFinishingTheJob. Οι συντονιστές παίρνουν τη θέση στα σοβαρά, οπότε μην το σκας.

reddit GirlsFinishingTheJob προσώπου

Επιπλέον, το r/GirlsFinishingTheJob δεν επιτρέπει την πρόσκληση σε αναρτήσεις. Διαφορετικά, θα αφαιρεθεί αμέσως. Αυτή είναι μια σελίδα NSFW Subreddit, όχι μια σελίδα Craigslist, επομένως μην προωθείτε ενέργειες προσέλκυσης, όπως να ζητάτε likes, χρήματα, θετικές ψήφους, εικονικά δώρα ή μάρκες. Τέλος, το Reddit GirlsFinishingTheJob είναι πολύ αυστηρό ως προς το περιεχόμενό του, επομένως μην επιχειρήσετε να μοιραστείτε ψεύτικα πράγματα, όπως ψεύτικο cum. Αναμένετε ότι η ανάρτησή σας δεν θα εγκριθεί ή δεν θα αφαιρεθεί αμέσως.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του r/GirlsFinishingTheJob

PROS:

 • Το περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Πράγματα που δημιουργούνται από χρήστες
 • Ενεργός κοινότητα
 • Πολλές ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση
 • Κάποιο ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Συγκεκριμένη θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Αυστηροί κανόνες στην ανάρτηση
 • Ο σχεδιασμός θα μπορούσε να βελτιωθεί
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

Top-12 Reddit NSFW Subreddits Παρόμοια με το r/GirlsFinishingTheJob:

# 1 - / r / PornInFifteenSeconds

πορνοαφεντα δευτερολεπτα reddit

Λαμβάνοντας κάποια ιδέα από την ταινία Gone in 60 Seconds, σε αυτό το subreddit θα σας υποδεχτεί με πολλά επαγγελματικά ενήλικα βίντεο που απέχουν μόνο 15 δευτερόλεπτα. Αυτά τα σύντομα βίντεο μοιάζουν με "τρέιλερ" για ορισμένα πλήρους μήκους και μπορείτε να ξεκινήσετε να τα βγάζετε ανά πάσα στιγμή.

PornInFifteenSeconds παίρνει αρκετό χρόνο όσον αφορά τη μεταφόρτωση νέου περιεχομένου, ίσως επειδή πρέπει να προγραμματίσουν το περιεχόμενο και να επεξεργαστούν τα πράγματα. Αν και οι περισσότερες από τις μεταφορτώσεις περιεχομένου τους είναι σπιτικά βίντεο, θα εκπλαγείτε αν δείτε τα αγαπημένα σας πορνό ονόματα να εμφανίζονται πότε πότε.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Δεν υπάρχει spam

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολύ σύντομο περιεχόμενο
 • Μη οργανωμένοι κανονισμοί υποβολής

# 2 - r/Pussy

reddit μουνί χαριτωμένο

Απολαύστε τις γνήσιες εικόνες pussycat των χρηστών στο Reddit Pussy. Είναι η καλύτερη πηγή μοναδικού υλικού, αλλά η εύρεση συγκεκριμένων στοιχείων στη σελίδα θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη μάχη. Σταματήστε να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο μόνο και μόνο για να βρείτε τις τέλειες φωτογραφίες και βίντεο για τη συνεδρία fapping σας, όταν μπορείτε να απολαύσετε ένα απολαυστικό γεύμα στο Reddit Pussy. Όπως αναμενόταν σε έναν ιστότοπο όπως το Reddit Pussy, σχεδόν όλο το υλικό υποβάλλεται από τους χρήστες του και έχει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές τώρα και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συνεχίσει να προσελκύει περισσότερους.

Δείτε την πλήρη κριτική μας για το /r/Pussy/.

PROS:

 • Απλό στη χρήση
 • Φανταστικό περιεχόμενο και πολλές φωτογραφίες μουνί
 • Διαθέτει βίντεο, σύντομα κλιπ και GIF
 • Όχι πολύ αυστηρή κατά την ανάρτηση
 • Η εμπειρία χρήστη είναι εκπληκτική

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες φωτογραφίες δεν προέρχονται αρχικά από τον χρήστη
 • Δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί εάν οι φωτογραφίες είναι νόμιμες ή έχουν ληφθεί από πορνογραφικούς ιστότοπους

# 3 - / r / PetiteGoneWild

petitegonwild reddit

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

# 4 - /r/BustyPetite/

Busty Petite main

Το BustyPetite ήταν ένα δημοφιλές Subreddit της NSWF και εκπλήρωσε τις επιθυμίες πολλών αντρών για χρόνια. Αυτήν τη στιγμή, ο ιστότοπος έχει φτάσει το ένα εκατομμύριο συνδρομητές και μπορώ να πω αυτόματα πόσοι τύποι hornet απολαμβάνουν να παρακολουθούν βίντεο και να εξερευνούν εικόνες με γυναικείες γυναίκες. Συνήθως, το BustyPetite προσφέρει πολλές ειλικρινείς λήψεις, δεδομένου ότι πολλοί από τους χρήστες του είναι ερασιτέχνες. Πολλοί θαυμαστές του πορνό θα ήθελαν να δουν πώς αυτά τα κορίτσια που αυνανίζονται με τεράστια βυζιά και λεπτή μέση θα μπορούσαν να κάνουν με τα δάχτυλά τους.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του /r/BustyPetite/.

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Σέξι και ερασιτέχνες κορίτσια
 • Ενημερώνεται συχνά
 • Αναρτήσεις υψηλής ποιότητας
 • Έχει βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Το περιεχόμενο δεν μπορεί να οργανωθεί

# 5 - / r / BiggerThanYouThought

μεγαλύτερο από το reddit

Οι άντρες θα παραδέχονταν ότι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν σε ένα κορίτσι είναι το μέγεθος των βυζιών τους. Για μερικούς, μπορεί να τους κάνουμε λάθος επειδή έχουν μόνο το μέσο μέγεθος αλλά αποδεικνύεται ότι διατηρούν κάποιο εκπληκτικό μέγεθος. Έτσι λειτουργεί το BiggerThanYouThought. Τα περισσότερα κορίτσια μοιάζουν σέξι με κανονικά μεγέθη boobies με την πρώτη ματιά, αλλά περιμένετε - μόλις βγάλουν μπροστά σας, θα ανακαλύψετε ότι έχουν ένα τεράστιο ζευγάρι παραδείσου στο όνομα των βυζιών.

Από άποψη περιεχομένου, οι εικόνες και τα βίντεο έχουν αναλογία 50:50, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε στις μικρές περιπέτειες σας. Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη εμφανίζουν τα βυζιά τους και θα μπορούσατε να τρώτε μόνο τα μάτια σας.

PROS:

 • Πολλά διαθέσιμα βίντεο
 • Ελάχιστο ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Πολλά σπιτικά πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολλοί αυστηροί κανόνες

# 6 - / r / HappyEmbarusedGirls

HappyEmbarusedGirls reddit

Αυτό το subreddit δημιουργήθηκε πριν από 7 χρόνια και έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 550K συνδρομητές. Περιλαμβάνεται στις κορυφαίες λίστες NSFW subreddit και δεν απογοητεύει όσον αφορά τη συχνότητα ενημέρωσής τους. Όπως και το ίδιο το όνομα, θα δείτε τα κορίτσια να διασκεδάζουν και να διασκεδάζουν κάνοντας κάποια άσχημη ταυτόχρονα. Τα κορίτσια ανταποκρίνονται στο «χαρούμενο» και «αμήχανο» συναίσθημά τους. Παρόλο που υπάρχει μόνο περιορισμένο σκληρό περιεχόμενο, αυτό το υποσύνολο εξακολουθεί να είναι ένα must-visit και must-follow, καθώς θα απολαύσετε ντροπαλά κοτόπουλα που δεν φοβούνται να πετάξουν όλες τις αναστολές τους για το όνομα της απόλαυσης.

PROS:

 • Πολύ συχνές ενημερώσεις
 • Ευτυχή και αμήχανα κορίτσια ενώ είναι σέξι
 • Περισσότεροι από 550K συνδρομητές

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές θέσεις εκτός θέσεων
 • Αρκετά αυστηροί συντονιστές

# 7 - / r / HoldTheMoan

Κρατήστε τα βυζιά του Moan

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική /r/HoldTheMoan.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

# 8 - /r/Rule34/

κανόνας34 reddit

Με αξιοπρεπή παρακολούθηση περισσότερων από 600 χιλιάδων συνδρομητών, ο κανόνας 34 περιλαμβάνεται στις κορυφαίες δευτερεύουσες μονάδες NSFW και πιθανώς μία από τις πιο ενεργές επίσης. Με τον κανόνα 34, μπορείτε να απολαύσετε μερικά κλιπ προσομοίωσης παιχνιδιών που οι περισσότεροι συνδρομητές λάτρευαν. Έχουν επίσης σέξι εικόνες των αγαπημένων σας χαρακτήρων τυχερού παιχνιδιού, όπως D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL και πολλά άλλα. Το Rule34 είναι το τέλειο subreddit για εθισμένους σε παιχνίδια και για όσους θέλουν λίγο χρόνο διασκέδασης, επειδή έχουν πολλά να προσφέρουν.

PROS:

 • Μεγάλη παρωδία πορνό
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Ιδανικό για παίκτες
 • Μοναδική θέση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Οι δραματικές δημοσιεύσεις είναι ανεξέλεγκτες
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 9 - / r / TittyDrop

tittydrop reddit

Αυτή η θέση ήταν κάποτε κάποιο οργανικό είδος στο Reddit για το οποίο κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ μέχρι να αρχίσουν όλοι να το μιλάνε πραγματικά. Με περίπου 600 χιλιάδες συνδρομητές και μετράει, το TittyDrop διευθύνεται από τον ίδιο τύπο που βρίσκεται πίσω από άλλους δημοφιλείς ιστότοπους πορνό όπως οι Juicy Asians, OtherWalter. Παρόλο που μερικοί από εσάς ίσως δεν έχετε ιδέα τι είναι το "Titty Drop", είναι στην πραγματικότητα όταν ένα κορίτσι κρατά τα πάνω ρούχα του και το σηκώνει αργά, αποκαλύπτοντας τεράστια βυζιά που κάπως "πέφτουν" και επίσης αναπηδούν παντού. Είναι τόσο υπέροχο να βλέπει κανείς ότι ακόμη και αν φανταστεί κανείς το κάνει σκληρό.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Καλά ελεγχόμενοι κανόνες
 • Κυρίως περιεχόμενο GIF

Μειονεκτήματα:

 • Αυστηροί κανόνες
 • Πολλά «διψασμένα» σχόλια
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 10 - / r / CumSluts

κουλουράκια reddit

Εάν έχετε φανταστεί ποτέ κορίτσια που δεν φαίνεται να παίρνουν αρκετό σπόρο ενός άντρα, τότε θα απολαύσετε το cumming στο / r / CumSluts. Θα δείτε κορίτσια που λατρεύουν την αίσθηση του cum πάνω τους και δεν ντρέπονται καθόλου για να τα επιδείξουν. Σύντομα κλιπ κοριτσιών που έχουν τελειώσει παντού - από τα pussies, τα πρόσωπα τους ή απλώς από το κεφάλι έως τα πλάνα - δεν έχει σημασία πού αρκεί να πάρουν τη δόση τους από αυτό το κολλώδες και υπέροχο φορτίο από παιδιά. Αυτό το subreddit επικεντρώνεται κυρίως στα κορίτσια που έχουν το τελικό τους πρόβλημα και μπορείτε να τα δείτε να κάνουν οτιδήποτε απλά για να κολλήσουν με κολλώδη κρέμα κάποιου άντρα και το καλύτερο πράγμα για αυτό το subreddit είναι ότι δέχονται φωτογραφίες και βίντεο. Περιεχόμενο και ενημερωμένο, λαμβάνουν περίπου 100 υποβολές σε μια μόνο ημέρα, οπότε αυτό είναι επίσης ένα καλό πλεονέκτημα για αυτό το δευτερεύον.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Ήδη εγκατεστημένη και γνωστή κοινότητα
 • Πολλά περιεχόμενα φωτογραφιών και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο πλήρους διάρκειας είναι περιορισμένα
 • Συνήθως διαθέτει ευθεία κορίτσια ή αγόρια
 • Λίγα περιεχόμενα με παιδιά

# 11 - / r / PAWG

pawg reddit

Αυτό το subreddit μπορεί να ακούγεται νέο και παράξενο για εσάς, αλλά αντιπροσωπεύει το Phat Ass White Girl, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν τεράστια μποτάκια. Δημιουργήθηκε το 2012, αυτό το subreddit έχει ήδη περισσότερους από 500 χιλιάδες συνδρομητές και δεδομένου ότι επικεντρώνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις, καθώς οι χρήστες δημοσιεύουν εδώ περίπου 40 φορές την ημέρα. Οι κανόνες είναι αρκετά απλοί - φυσικά, πρέπει να είστε λευκοί γκόμενα, χωρίς αυτοπροώθηση και επαναδημοσίευση στις τελευταίες 100 φωτογραφίες και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε βελτιώσεις φωτογραφιών.

PROS:

 • Καυτοί, λιπαροί και πολύ τρελοί γάιδαροι
 • Πολύ ενεργό ως κοινότητα
 • Πολλά πρωτότυπα περιεχόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται για άλλες εθνικότητες
 • Αρκετά αυστηροί κανόνες

# 12 - r/Ass/

κώλο reddit

Εάν θέλετε κάποια σέξι λεία στις οθόνες σας, τότε προφανώς / r / Ass είναι το σωστό μέρος για να επισκεφθείτε. Αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και περιλαμβάνεται στην κορυφαία λίστα NSFW subreddits. Είναι επίσης μια από τις πιο ενημερωμένες κοινότητες ειδικά για τη θέση NSFW, καθώς έχει πάνω από 25 θέσεις σε μόλις 4 ώρες. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο καθένας λατρεύει έναν όμορφο κώλο, αφού όλοι συμβάλλουν στο ρόλο τους και καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του subreddit.

PROS:

 • Υπέροχα γαϊδούρια
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Όχι πολύ σε σκληρό περιεχόμενο

Συμπέρασμα

Το Reddit GirlsFinishingTheJob έχει μια πολύ συγκεκριμένη θέση πορνό, οπότε μπορεί να μην αρέσει σε άλλους. Αλλά για όσους απολαμβάνουν να παρακολουθούν τις γυναίκες να έχουν τον έλεγχο και να κάνουν ό,τι μπορούν για να τις κάνουν να τελειώσουν, το r/GirlsFinishingTheJob είναι ο καλύτερος προορισμός! Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να ικανοποιήσετε τις τακτικές σας σπασμωδικές λιγούρες με τεράστιο περιεχόμενο όπως αυτό. Επιπλέον, η ακμάζουσα κοινότητα του Reddit GirlsFinishingTheJob προσθέτει πραγματικά στην επιτυχία αυτού του NSFW Subreddit. Δεν είναι περίεργο, ακόμη και με τον σκληρό διαδικτυακό ανταγωνισμό και πολλά NSWF Subreddits που εμφανίζονται στο Reddit, το r/GirlsFinishingTheJob εξακολουθεί να διατηρεί την κορυφαία θέση του. Μην ξεχάσετε να περάσετε και να γίνετε μέλος των εκατομμυρίων συνδρομητών του!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή