Ενημερώθηκε στις: 22 Ιουλίου 2024

Reddit NSFW Αστείο

& 12 Κορυφαίες Subreddits του NSWF όπως το r/NSFWFunny

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny

redditnsfwαστείο σπίτι

Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην πορνό περιπέτειά μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Παρόλο που δεν προκαλεί έκπληξη το πόσο μεγάλη είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που ανταποκρίνεται στις προσωπικές και ενδιαφέρουσες ανάγκες του κοινού. Έτσι, το Reddit NSFW Funny είναι ο νέος μας προορισμός για πορνό όταν ψάχνουμε για ένα μέρος για να ξεφορτωθούμε τους καθημερινούς μας στρεσογόνους παράγοντες. Αυτός ο τομέας επιτρέπει στους διεστραμμένους να συνδυάζουν τη διαστροφή με λίγη κακία και διασκέδαση. Έχετε πάει σε έναν αστείο ιστότοπο πορνό στο παρελθόν; Αν όχι, είμαι ενθουσιασμένος που θα παρουσιάσω το Reddit NSFW Funny στην πρώτη σας εμβάπτιση.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/NSFWFunny/

Εν τω μεταξύ, όσοι ανέπτυξαν μια συνήθεια για αυτήν τη θέση λατρεύουν αυτό το subreddit. Ποιος δεν είναι; Το σεξ με χιούμορ μπορεί επίσης να είναι έντονα διεγερτικό. Βάζω στοίχημα ότι έχετε βιώσει να γίνετε εξαιρετικά kinky με τον σύντροφό σας, αλλά ταυτόχρονα, προσπαθήστε να προσθέσετε την πολυτέλεια της διασκέδασης. Οι περισσότεροι θαμώνες του σεξ μπορούν να λάβουν αρκετές συμβουλές για να βελτιώσουν την καθημερινή τους οικειότητα. Ωστόσο, ορισμένοι αρνητές τείνουν να μην παρασυρθούν από αυτό το είδος. Ανεξάρτητα από αυτό, οι οπαδοί δεν γνωρίζουν καμία στάση. Έφεραν ακόμη και το Reddit NSFW Funny στο προσκήνιο. Διάβασε φίλε.

Το αστείο πορνό προσελκύει παγκόσμιους θαυμαστές

Με τους πολλούς ιστότοπους που επισκέφτηκα, είναι αναζωογονητικό να βλέπω κάποια διασκεδαστική πλευρά στο γαμημένο. Εκτιμώ τις κωμικές προσεγγίσεις για να ελαφρύνουν τις καθημερινές μου περιπέτειες. Μου επιτρέπει να αναπολώ εκείνες τις παλιές καλές μέρες που οι φίλοι μου και εγώ κάνουμε παρέα στο σχολείο, στην καφετέρια ή στη βιβλιοθήκη, κατασκοπεύοντας διασκεδαστικό σεξουαλικό περιεχόμενο και ιστορίες. Πραγματικά, είναι απόλαυση να βλέπεις αυτούς τους σωρούς υλικών να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Το θέμα είναι ζωντανό και διασκεδαστικό, παρασύροντας περισσότερους θαμώνες στη σκηνή.

Επιπλέον, τα περισσότερα άτομα που επισκέπτονται την περιοχή δεν έχουν την πρόθεση να φάψουν. Φυσικά, πώς μπορείτε να αυνανιστείτε με αυτά τα αστεία πράγματα; Το χιούμορ πορνό όπως αυτό του Reddit NSFW Funny χρησιμεύει ως νόστιμη ψυχαγωγία. Τους επισημαίνω ως το απογευματινό μου δυναμωτικό. Ανεβάζει τη διάθεσή μου, ειδικά τις πολλές ώρες στη δουλειά. Πιο πολύ, υποθέτω ότι όλοι αγαπούν και σχετίζονται με αυτό επίσης. Αν όχι, το Reddit NSFW Funny δεν θα έφερε επανάσταση στο χιουμοριστικό περιεχόμενο NSFW. Το Reddit είναι ευρέως γνωστό μεταξύ των φανατικών, συμπεριλαμβανομένου του NSFW Funny subreddit. Θα θέλατε να δείτε κάποια νόμιμη απόδειξη;

Το Reddit NSFW Funny συγκέντρωσε εκατομμύρια κωμικούς μουνάδες

redditnsfw αστεία διάταξη

Η αρένα αποκαλεί τα μέλη της κοινότητάς της "κωμικά μουνιά", δεν μπορώ να δω καμία άλλη κατάλληλη ετικέτα. Το Reddit NSFW Funny μιλά σε εκατομμύρια διεστραμμένους που θέλουν να ανήκουν σε αυτή την εξαιρετικά ενθουσιώδη οικογένεια. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το μέρος συγκέντρωσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη (1.3 εκατ. για την ακρίβεια). Αυτή η συγκέντρωση υπογραμμίζει το σθένος του προστάτη να βιώσει χιούμορ στη σεξουαλική του εξερεύνηση. Όχι μόνο αυτό, οι καθημερινές επισκέψεις φτάνουν τις χίλιες. Αυτό σημαίνει ότι η πλοήγησή σας στο Reddit NSFW Funny δεν θα είναι ποτέ πόλη-φάντασμα.

Θα έχετε τόνους μελών για να συνεργαστείτε ταυτόχρονα. Αυτό το subreddit έχει αυξηθεί πολύ από την έναρξή του, στις 15 Μαρτίου 2012. Παρά την έντονη μετριοπάθεια του Reddit, η αρένα είναι ασταμάτητη. Δεν θα ήθελα να δυσφημήσω τους οπαδούς του πορνό που δεν είναι αστεία, καθώς σέβομαι την άποψή τους σε αυτή τη θέση, αλλά οι αριθμοί μιλούν για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Θα ήταν άδικο αν δεν σημειώναμε τις προσπάθειες και τις υψηλές συναρπαστικές αναρτήσεις. Θα τα δείτε όλα μόλις κάνετε ένα βήμα στην περιοχή. Απαιτεί σύνδεση;

Πρέπει να γίνω μέλος στο Reddit NSWF Funny;

redditnsfwαστείες προσφορές

Πρέπει φίλε! Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε πλήρως την ομορφιά της πλατφόρμας, σας συνιστώ να υποβάλετε τα στοιχεία σύνδεσης. Τέλος πάντων, ξέρετε το τρυπάνι σε κάθε τομέα του Reddit, τελειώνει. Δηλαδή, έρχεται δωρεάν. Σημασία έχει να είσαι 18 ετών και πάνω για να κάνεις την τιμή της εγγραφής. Επίσης, τα νόμιμα μέλη επιτρέπεται να προσθέτουν το υλικό τους, να συνεργάζονται με την κοινότητα και να μοιράζονται τις προσωπικές τους σκέψεις μέσω συζητήσεων και δεσμεύσεων.

Ωστόσο, δεν πρέπει να απογοητευτείτε εάν δεν είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα κλειδί πρόσβασης εδώ στο Reddit NSFW Funny. Το μέρος σάς επιτρέπει να προβάλετε, να κάνετε ελιγμούς και να απολαύσετε τα κομμάτια χωρίς εγγραφή λογαριασμού. Αυτή η εμπειρία είναι αυτό που λατρεύω για το Reddit και τα subreddits του. Υποδέχονται όλους με ανοιχτές αγκάλες και επιτρέπουν στα υλικά να είναι προσβάσιμα και διασκεδαστικά. Απλώς πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτές οι γειτονιές απαιτούν την τήρηση των πολιτικών μετριοπάθειας. Κανείς δεν εξαιρείται από δεσμευτικούς κανόνες και αρχές, ειδικά τα μέλη που έχουν υπογράψει την πρόθεσή τους στον χώρο.

Απρόσκοπτη διάταξη ιστότοπου και αστείο μεγαλείο πορνό

redditnsfw αστεία διασκεδαστική ανάρτηση

Το Reddit NSFW Funny χρησιμοποίησε μια που δεν προκαλεί έκπληξη καθαρή πρόσοψη διακοσμημένη με κόκκινα περιγράμματα και ένα γενικό λευκό φόντο. Ένα μέρος μου είπε, "Θα παραλείψω το σχέδιο, καθώς η διάταξη είναι πανομοιότυπη με άλλα subreddits." Αλλά ναι, δεν μπορώ παρά να εντοπίζω πάντα την καθαριότητα και την ταχύτητα του Reddit παρέχοντας μια άψογη γκαλερί. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στην αρένα σύμφωνα με τα Hot, New και Top με τη συνήθη ρύθμιση. Τα μέλη ή οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αλλάξουν την εμφάνιση μέσω Card, Classic και Compact.

Κάθε υλικό στο Reddit NSFW Funny επιτρέπει στους διεστραμμένους να σχολιάζουν, να μοιράζονται, να αποθηκεύουν, να αποκρύπτουν και να αναφέρουν. Καλό είναι ότι οι περισσότερες από τις προσφορές συγκεντρώνουν σχόλια αντί για αναφορές. Αν κάποιος αρπάξει το τελευταίο, ο ιδιοκτήτης και η ανάρτηση αναμφίβολα θα αποκλειστούν από την κοινότητα. Οι αρραβώνες είναι ζωντανοί. Διασκέδασα καθώς έβλεπα ένα GIF για Ping Pong όπου το πέος χρησιμοποιείται ως ρακέτα. Αναρωτιόμουν πόσο προικισμένος θα μπορούσε να είναι αυτός ο πούτσος. Η σύντροφός σου μάλλον θα γελάσει καλύτερα όταν δει το πέος σου να ενεργεί με τον ίδιο τρόπο, φίλε. Περισσότερο, υπάρχει επίσης κλανιά, γυμνό και πολλά άλλα στο αποθετήριο.

Το χιουμοριστικό πορνό είναι αναμφισβήτητα καλό πορνό

redditnsfwαστείο εικονίδιο

Οι φίλοι μου επιμένουν ότι είχαν έναν εξαιρετικό φαν με το Reddit NSFW Funny. Αν και δυσκολεύτηκα να σχετιστώ γιατί δεν ήξερα πώς το έκαναν, σίγουρα αυτό δεν είναι αδύνατο. Από την εμφάνιση του περιεχομένου, το πουλί σας θα δείξει ένα νεύμα ενδιαφέροντος. Όχι μόνο αυτό, τα μουνιά βρέχονται και διεγείρονται. Το Reddit NSFW Funny είναι απολύτως ικανό να σας κάνει να γελάτε και να στέκεστε ταυτόχρονα. Οι διασκεδαστικές έννοιες που σχετίζονται με το πορνό παράγονται με έναν εξαιρετικά αξιόλογο τρόπο. Βλέπω πολλά μωρά που κάνουν twerking με τα βυζιά τους να γλείφονται και να πιπιλίζονται.

Εκατοντάδες πνευματώδεις εικονογραφήσεις υπάρχουν παντού. Θαύμασα τις έννοιες πολλών, συμπεριλαμβανομένου ενός πέους που χτυπά τον κόλπο θέλοντας να πάρει μια αχνιστή πάσα. Διάφορα ενδιαφέροντα αντικείμενα περιλαμβάνουν μάγκες που γαμούν έναν μονόκερο και μερικά κωμικά μηνύματα σεξ μεταξύ συζύγων. Ήταν επίσης συναρπαστικό να βλέπεις ομαδικές φωτογραφίες όπου κυρίες και κύριοι παρουσιάζουν την άσχημη πλευρά τους. Οι άντρες είναι πρόθυμοι να επιδεικνύουν τις κοπέλες τους, ενώ τα μωρά λατρεύουν να κάνουν ένα ντους με τρελή κίνηση. Σίγουρα, τα υλικά θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας. Τα κομμάτια καραντίνας στο σπίτι κάνουν επίσης την κοινότητα να σηκωθεί και να κλωτσήσει.

Επιπλέον, διατίθενται επίσης bloopers από διάσημες σκηνές πορνό. Φίλε, αυτό το περιεχόμενο είναι ένα από τα αγαπημένα μου – δεν είναι περίεργο που τα περισσότερα αντικείμενα έχουν τραβηχτεί σε υψηλή ανάλυση. Τα GIF είναι σαφή και αναμφισβήτητα άξια εξοικονόμησης. Δεν θα συγκλονιστώ αν το Reddit NSFW Funny γίνει η απόλυτη πηγή κωμικού πορνό σας. Οι διεστραμμένοι θα χρησιμοποιούσαν αυτόν τον χώρο για να μοιραστούν αυτά τα εθιστικά κομμάτια με τους συναδέλφους τους. Οι αναρτημένοι θησαυροί προέρχονταν από επιδέξιους καλλιτέχνες και κορυφαία στούντιο παραγωγής πορνό.

Βλέποντας πολλά καυτά σπιτικά αστεία πορνό

redditnsfwfunny κανόνες

Αυτές οι αγαπημένες ερασιτεχνικές απολαύσεις θα λατρέψουν το αστείο περιεχόμενο του Reddit NSFW. Σχεδόν όλη η συλλογή κυκλοφορεί για σπιτική σεξουαλική διασκέδαση. Αυτό που εκτιμώ εξαιρετικά σχετικά με την επιλογή είναι η προθυμία αυτών των ζευγαριών ή ατόμων να μοιραστούν τις γυμνές δραστηριότητές τους. Όλοι είναι πρόθυμοι να είναι παιχνιδιάρικοι, kinky και επιδέξιοι. Ναι, χρειάζεται κάποιος για να είναι εδώ στο Reddit NSFW Funny. Εκτός από τα ποιοτικά δώρα, το χιούμορ είναι εξυπνάδα. Οι κυρίες και οι κύριοι λατρεύουν να τρελαίνονται μαζί και τους εκθέτουν στον κόσμο. Απίστευτα, τα «καλά vibes» είναι μεταδοτικά.

Επιπλέον, το Reddit NSFW Funny μου δίνει μια δόση καλλιτεχνικής πορνογραφίας. Τα θέματα με βαθμολογία Χ ενθουσιάζουν το πουλί μου με κάποια κωμική προσέγγιση εκτός αυτού του κόσμου. Όμορφα, το Reddit επιτρέπει σε κάθε διεστραμμένο να έχει πρόσβαση σε αυτές τις δόξες με διάφορα μέσα. Μπορείτε να τα εκκινήσετε μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή ή μέσω κινητών τηλεφώνων για μεγαλύτερη προσβασιμότητα. Η εφαρμογή διαθέτει γρήγορες δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε στο χωριό της αστείας πορνογραφίας. Αναμφίβολα, το Reddit θα σας προσφέρει μια γευστική εμπειρία μόλις υποβληθείτε στη διαδικασία εποπτείας.

Όπως είπα, φίλε, αυτό το subreddit συνοδεύεται από κατευθυντήριες αρχές που δεν πρέπει να χάσετε. Αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι οι αναρτήσεις χωρίς κόπο, χωρίς περιεχόμενο που υποβάλλει παιδιά, χωρίς απαγορευμένες αναρτήσεις, απαγόρευση αυτοπροβολής και χωρίς άσχετες αναρτήσεις. Η μη συμμόρφωση σε αυτούς τους αξιοσημείωτους κανόνες μπορεί να σας αποκλείσει από το να γίνετε μέλος. Τέλος, το Reddit NSFW Funny απέσπασε απίστευτα τη θέση του.

Τα υπέρ και τα κατά του r/NSFWFunny

PROS:

 • Subreddit με κωμικό θέμα
 • Περιεχόμενο καλής ποιότητας
 • Ελεύθερη πρόσβαση
 • Διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά
 • Αστεία και πνευματώδη υλικά
 • Καθαρό και βελτιστοποιημένο
 • Καλή μετριοπάθεια

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς σκληροπυρηνικά πράγματα
 • Καθαρά διασκεδαστικά υλικά

Top 12 Top Subreddits NSWF Παρόμοια με το r/NSFWFunny:

# 1 - / r / Κανόνας34

κανόνας34 reddit

Με αξιοπρεπή παρακολούθηση περισσότερων από 600 χιλιάδων συνδρομητών, ο κανόνας 34 περιλαμβάνεται στις κορυφαίες δευτερεύουσες μονάδες NSFW και πιθανώς μία από τις πιο ενεργές επίσης. Με τον κανόνα 34, μπορείτε να απολαύσετε μερικά κλιπ προσομοίωσης παιχνιδιών που οι περισσότεροι συνδρομητές λάτρευαν. Έχουν επίσης σέξι εικόνες των αγαπημένων σας χαρακτήρων τυχερού παιχνιδιού, όπως D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL και πολλά άλλα. Το Rule34 είναι το τέλειο subreddit για εθισμένους σε παιχνίδια και για όσους θέλουν λίγο χρόνο διασκέδασης, επειδή έχουν πολλά να προσφέρουν.

PROS:

 • Μεγάλη παρωδία πορνό
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Ιδανικό για παίκτες
 • Μοναδική θέση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Οι δραματικές δημοσιεύσεις είναι ανεξέλεγκτες
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 2 - / r / OnOff

onoff reddit

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 500 χιλιάδες ακόλουθους από το 2011, αυτή είναι μια από τις κοινότητες όπου μπορείτε να βασιστείτε σε αξιολογήσεις και σχόλια για να μάθετε εάν το περιεχόμενο είναι καλό. Τα κορίτσια δημοσιεύουν το μεγαλύτερο μέρος του πρωτότυπου περιεχομένου τους εδώ και επειδή δεν είναι μυστικό ότι οι άντρες αρέσει να απολαμβάνουν κάποιο ερασιτεχνικό πορνό για σέξι χρονικούς σκοπούς. Τα κορίτσια προέρχονται επίσης από διάφορες κατηγορίες - έχετε έφηβους, κορίτσια κολεγίου, MILFs - αλλά όλα έχουν την ίδια ευχαρίστηση με τις σέξι selfies τους, τα αυτο-ευχάριστα βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε δείχνει ότι θέλουν να πατήσουν και να αφήσουν έχετε μια ματιά στα καυτά pussies τους.

Πάρτε μια γρήγορη γεύση με αυτήν την κριτική /r/OnOff.

PROS:

 • Αρκετά ενεργή κοινότητα
 • Διαθέσιμα GIFS, εικόνες και βίντεο
 • Τα κορίτσια είναι από διάφορες κατηγορίες
 • 100% αυθεντικά γυμνά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Πολλοί διψασμένοι σχολιαστές

# 3 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit GirlsFinishingThe Job blow

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 4 - r/Ass/

κανόνες του reddit

Εάν θέλετε κάποια σέξι λεία στις οθόνες σας, τότε προφανώς / r / Ass είναι το σωστό μέρος για να επισκεφθείτε. Αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και περιλαμβάνεται στην κορυφαία λίστα NSFW subreddits. Είναι επίσης μια από τις πιο ενημερωμένες κοινότητες ειδικά για τη θέση NSFW, καθώς έχει πάνω από 25 θέσεις σε μόλις 4 ώρες. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο καθένας λατρεύει έναν όμορφο κώλο, αφού όλοι συμβάλλουν στο ρόλο τους και καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του subreddit.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική r/Ass/.

PROS:

 • Υπέροχα γαϊδούρια
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Όχι πολύ σε σκληρό περιεχόμενο

# 5 - / r / PAWG

Reddit PAWG phat

Αυτό το subreddit μπορεί να ακούγεται νέο και παράξενο για εσάς, αλλά αντιπροσωπεύει το Phat Ass White Girl, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν τεράστια μποτάκια. Δημιουργήθηκε το 2012, αυτό το subreddit έχει ήδη περισσότερους από 500 χιλιάδες συνδρομητές και δεδομένου ότι επικεντρώνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις, καθώς οι χρήστες δημοσιεύουν εδώ περίπου 40 φορές την ημέρα. Οι κανόνες είναι αρκετά απλοί - φυσικά, πρέπει να είστε λευκοί γκόμενα, χωρίς αυτοπροώθηση και επαναδημοσίευση στις τελευταίες 100 φωτογραφίες και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε βελτιώσεις φωτογραφιών.

PROS:

 • Καυτοί, λιπαροί και πολύ τρελοί γάιδαροι
 • Πολύ ενεργό ως κοινότητα
 • Πολλά πρωτότυπα περιεχόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται για άλλες εθνικότητες
 • Αρκετά αυστηροί κανόνες

# 6 - / r / HoldTheMoan

Κρατήστε τα βυζιά του Moan

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

/r/HoldTheMoan κριτική εδώ.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

# 7 - / r / BiggerThanYouThought

BiggerThanYouThought γαμώτο

Οι άντρες θα παραδέχονταν ότι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν σε ένα κορίτσι είναι το μέγεθος των βυζιών τους. Για μερικούς, μπορεί να τους κάνουμε λάθος επειδή έχουν μόνο το μέσο μέγεθος αλλά αποδεικνύεται ότι διατηρούν κάποιο εκπληκτικό μέγεθος. Έτσι λειτουργεί το BiggerThanYouThought. Τα περισσότερα κορίτσια μοιάζουν σέξι με κανονικά μεγέθη boobies με την πρώτη ματιά, αλλά περιμένετε - μόλις βγάλουν μπροστά σας, θα ανακαλύψετε ότι έχουν ένα τεράστιο ζευγάρι παραδείσου στο όνομα των βυζιών.

Από άποψη περιεχομένου, οι εικόνες και τα βίντεο έχουν αναλογία 50:50, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε στις μικρές περιπέτειες σας. Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη εμφανίζουν τα βυζιά τους και θα μπορούσατε να τρώτε μόνο τα μάτια σας.

PROS:

 • Πολλά διαθέσιμα βίντεο
 • Ελάχιστο ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Πολλά σπιτικά πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολλοί αυστηροί κανόνες

# 8 - / r / PetiteGoneWild

reddit petitegonwild μωρό

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του /r/PetiteGoneWild.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

# 9 - / r / gonewild

reddit petitegonwild περιεχόμενο

Το όνομα μιλάει από μόνο του. Αυτό είναι ένα πολύ καυτό subreddit για ενήλικες όπου όλοι μπορούν να ανταλλάξουν γυμνά για κάποιο κάρμα (το οποίο είναι το σύστημα «σημείου» του Reddit, εάν δεν το γνωρίζετε ακόμη). Οι άνθρωποι μπορούν να δείξουν το σώμα τους χωρίς καμία πίεση ή κρίση από κανέναν, καθώς το subreddit προάγει την αρμονία μεταξύ των 2.8 εκατομμυρίων μελών του. Με το r / gonewild, έχετε 100% δωρεάν γυμνά. Ορισμένα από τα όχι σε αυτό το subreddit περιλαμβάνουν διαφήμιση και αυτοπροώθηση, ζητώντας ή προσφέροντας χρήματα στους Redditors, ή αφήνοντας τους ανθρώπους να ψηφίσουν για κάτι, και φυσικά, ο βασικός κανόνας για οπουδήποτε στο Διαδίκτυο: χωρίς καταχρηστικά και αγενή σχόλια ή οποιοδήποτε troll συμπεριφορά απέναντι σε άλλους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το /r/gonewild.

PROS:

 • 100% δωρεάν γυμνά
 • Ανοιχτόμυαλοι Redditors
 • 2.8 εκατομμύρια μέλη και μετράνε
 • Ευρείες και σαφείς ερωτήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά bots και troll στα σχόλια
 • Οι περισσότεροι τίτλοι ανάρτησης δεν έχουν επισημανθεί σωστά
 • Ορισμένα σφάλματα πρέπει να διορθωθούν

# 10 - / r / HappyEmbarusedGirls

Happy Embarramsed Girls γυμνά

Αυτό το subreddit δημιουργήθηκε πριν από 7 χρόνια και έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 550K συνδρομητές. Περιλαμβάνεται στις κορυφαίες λίστες NSFW subreddit και δεν απογοητεύει όσον αφορά τη συχνότητα ενημέρωσής τους. Όπως και το ίδιο το όνομα, θα δείτε τα κορίτσια να διασκεδάζουν και να διασκεδάζουν κάνοντας κάποια άσχημη ταυτόχρονα. Τα κορίτσια ανταποκρίνονται στο «χαρούμενο» και «αμήχανο» συναίσθημά τους. Παρόλο που υπάρχει μόνο περιορισμένο σκληρό περιεχόμενο, αυτό το υποσύνολο εξακολουθεί να είναι ένα must-visit και must-follow, καθώς θα απολαύσετε ντροπαλά κοτόπουλα που δεν φοβούνται να πετάξουν όλες τις αναστολές τους για το όνομα της απόλαυσης.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική /r/HappyEmbarrassedGirls.

PROS:

 • Πολύ συχνές ενημερώσεις
 • Ευτυχή και αμήχανα κορίτσια ενώ είναι σέξι
 • Περισσότεροι από 550K συνδρομητές

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές θέσεις εκτός θέσεων
 • Αρκετά αυστηροί συντονιστές

# 11 - r/Pussy

reddit μουνί φάτε

Απολαύστε τις γνήσιες εικόνες pussycat των χρηστών στο Reddit Pussy. Είναι η καλύτερη πηγή μοναδικού υλικού, αλλά η εύρεση συγκεκριμένων στοιχείων στη σελίδα θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη μάχη. Σταματήστε να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο μόνο και μόνο για να βρείτε τις τέλειες φωτογραφίες και βίντεο για τη συνεδρία fapping σας, όταν μπορείτε να απολαύσετε ένα απολαυστικό γεύμα στο Reddit Pussy. Όπως αναμενόταν σε έναν ιστότοπο όπως το Reddit Pussy, σχεδόν όλο το υλικό υποβάλλεται από τους χρήστες του και έχει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές τώρα και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συνεχίσει να προσελκύει περισσότερους.

Δείτε την κριτική r/Pussy.

PROS:

 • Απλό στη χρήση
 • Φανταστικό περιεχόμενο και πολλές φωτογραφίες μουνί
 • Διαθέτει βίντεο, σύντομα κλιπ και GIF
 • Όχι πολύ αυστηρή κατά την ανάρτηση
 • Η εμπειρία χρήστη είναι εκπληκτική

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες φωτογραφίες δεν προέρχονται αρχικά από τον χρήστη
 • Δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί εάν οι φωτογραφίες είναι νόμιμες ή έχουν ληφθεί από πορνογραφικούς ιστότοπους

# 12 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit GirlsFinishingThe Job πορνό

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική /r/GirlsFinishingTheJob.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

Συμπέρασμα

Όταν λέτε Reddit NSFW Funny, μπορείτε σίγουρα να πείτε ότι είναι διασκεδαστικό. Το subreddit περιέχει τόσο άξια fap όσο και κωμικά κομμάτια. Ως εκ τούτου, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο διεστραμμένοι λάτρευαν τα διαθέσιμα πράγματα. Κάθε μέλος έχει σθένος στην παραγωγή αναρτήσεων υψηλής προσπάθειας που εξισορροπούν το πνεύμα, τη γοητεία και το χιούμορ. Οι αρραβώνες αυξάνονται και τα μέλη υποβάλλουν συνεχώς. Τι σου λείπει; Γίνετε μέλος της άτακτης κοινότητας δωρεάν!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή