Καλύτερα Swinger, ζευγάρια τοποθεσίες γνωριμιών και μέρη για ομαδικό σεξ και Threesomes

Για πολλά χρόνια, η φύση της ταλάντευσης, όπως η ανταλλαγή εταίρων, το τρίο, το ομαδικό σεξ είναι ένας τρόπος ζωής που είναι κοινωνικά απαράδεκτο πριν. Αλλά πέρασαν χρόνια, το Διαδίκτυο έχει μετατραπεί σε ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε ανοιχτούς ιστότοπους ανοιχτούς και ανοιχτούς στο κοινό.

Ό, τι ψάχνετε - περιστασιακό σεξ, τρίο ή ανοιχτόμυαλο swingers για σύνδεση, σας έκανα όλους καλυμμένους. Έχω βάλει χρόνο, προσπάθεια και ενέργεια για να εφαρμόσω αυτήν την κατηγορία. Σίγουρα, μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα, για τη δική σας ευχαρίστηση, τίποτα περισσότερο!

Μισώ να το ομολογήσω, αλλά πήρα μια πλήρη σεξουαλική βόλτα και περιπέτεια 360 από αυτούς τους καλύτερους ιστότοπους swinger. Τώρα είναι το πλάνο σας να απολαύσετε τη ζωή που αιωρείται!

Dudethrill, είναι το swinging & ομαδικό σεξ ένα νόμιμο πράγμα;

Γεια σου φίλε, φαίνεται περίεργος για τον τρόπο ζωής του swinger. Αλλά για να γνωρίζετε, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου κανόνες στις Ηνωμένες Πολιτείες που να ελέγχουν τι κάνουν οι δύο ενήλικες κάτω από τα φύλλα. Στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία αν υπάρχουν τρία, έξι ή δέκα άτομα. Άνθρωποι σαν εσάς, που έχουν αυτό το ιδιαίτερο γούστο, μπορούν να συνεχίσουν να το έχουν, εκτός κι αν εμπλέκεστε σε πράξεις όπως βία, ασυνήθιστη τιμωρία, ζημιά, παιδιά ή τραυματίζοντας ζώα. Αυτό είναι ένα καθαρό άρρωστο!

Παρόλο που ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό, το swinging δεν είναι τόσο κοινωνικά απαράδεκτη δραστηριότητα όσο ήταν πριν. Πιστέψτε με, mofos, έχω δει πολλά από αυτά τώρα! Μπορείτε να ελέγξετε πολλούς ιστότοπους και να δοκιμάσετε όποτε θέλετε να βρείτε έναν καλό ιστότοπο για ραντεβού για καυλιάριους μόνους και αυτό το ανοιχτόμυαλο ζευγάρι.

Ως περιστασιακό swinger, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όλοι αυτοί οι ιστότοποι swinger προορίζονται για swingers, και έτσι δεν πρέπει να χτυπάτε γύρω από το θάμνο όταν φτάνει στις επιθυμίες σας. Ακριβώς όπως κάνω πάντα, είμαι ειλικρινής και άμεσος σχετικά με αυτό που ψάχνετε και θα είναι εξαιρετικά εύκολο να βρείτε αντιστοιχίες στους ιστότοπους swinger.

Ενδιαφέρομαι πολύ για το swing και το Dudethrill για ζευγάρια. Οποιοσδήποτε λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ξεκίνησαν αυτόν τον τρόπο ζωής;

Ξέρω ότι θα θέσετε αυτήν την ερώτηση. Καλό πράγμα που έκανες. Λοιπόν, τώρα, έχω ήδη αποδείξει πώς λειτουργεί το swinging. Αλλά αν είστε ήδη οικεία με κάποιον, ίσως να ρωτήσετε, "Γιατί στο διάολο πρέπει να ταλαντεύομαι;"

Ω, φτωχά παιδιά, το swinging λειτουργεί διαφορετικά για κάθε σχέση. Ενώ οι πολυαμικές και ανοιχτές σχέσεις δεν είναι για όλους, υπάρχουν, φίλε. Είναι πιθανό οι άνθρωποι να έχουν συναισθήματα για δύο ή περισσότερα άτομα ταυτόχρονα. Ακόμη και είμαι επιτυχής στη δημιουργία πολλαπλών συναινετικών και ικανοποιητικών σχέσεων. Σίγουρα, το swinging είναι μόνο μία μορφή οικείας πρακτικής, πολλοί από εμάς, συμπεριλαμβανομένου και εγώ, τείνουν να ζήσουν.

Ειδικά στις μέρες μας, το πάθος βγαίνει στην κορυφή. Γι 'αυτό μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες και στρατηγικές προσαρμοσμένες στην ισότητα και τη δικαιοσύνη, έτσι ώστε η σημαία του ουράνιου τόξου να λάμπει φωτεινότερη από ποτέ. Το Swinging, εκπληκτικά, δεν αποτελεί εξαίρεση. Ιδιαίτερα για τους ομοφυλόφιλους ή αμφιφυλόφιλους, το swinging είναι συχνά ένας χρήσιμος τρόπος για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους παρορμήσεις. Φυσικά, μπορώ να συσχετίσω γιατί υπάρχουν επιθυμίες που η βιολογική φύση του συντρόφου μου δεν μπορεί να εκπληρώσει.

Σίγουρα, το swinging είναι μια τολμηρή πρακτική για άτομα ή ζευγάρια που ελπίζουν να φέρουν περισσότερη γεύση στη ρομαντική τους ζωή. Όμως, ο μόνος τρόπος για να επιβεβαιώσετε εάν η ιδέα σας είναι σωστή είναι να δοκιμάσετε αυτό. Ακριβώς όπως έκανα, για εσάς που ξεχωρίζετε εκεί μπορείτε να πειραματιστείτε και να καταλάβετε κάθε είδους τρόπους για να απελευθερώσετε προτροπές. Επίσης, για ζευγάρια που θέλουν να γευτούν το ρομαντισμό, προτείνω να εισαγάγετε έναν νέο εραστή ή τρεις στο μείγμα.

Συχνά, εμείς φτωχοί παλιοί, ξέρουμε σκόπιμα ότι είμαστε σεξουαλικά προσκολλημένοι σε κάποιον νέο. Και επειδή καταλαβαίνουμε ότι είναι μόνο οι επιθυμίες του σώματός μας, πολεμούμε τον πειρασμό να δώσουμε για να αποφύγουμε να χωρίσουμε τους εραστές μας. Αλλά θυμάμαι ξεκάθαρα, πώς η φαγούρα επιμένει στο χρόνο, και για ένα δευτερόλεπτο, δεν σκέφτηκα την αξιοπρέπεια μου ή τον εραστή μου - μόνο καθαρή λαγνεία. Κατά συνέπεια, το swinging έγινε μια γρήγορη απάντηση για μένα. Ω καλό κύριε, πιστέψτε με! Θα σας βοηθήσει να σώσετε τη σχέση σας ενθαρρύνοντας τον εραστή σας να κοιμηθεί με κάποιον άλλο και να απολαύσετε τη χαρά σας.

Από την εμπειρία μου, ταλαντώθηκα ακόμη και αυξάνω την εμπιστοσύνη μεταξύ του εραστή μου γιατί έχτισα μια παράξενη ικανότητα να σχεδιάσω ένα ίσιο, τολμηρό όριο μεταξύ σχέσεων και λαγνείας. Σίγουρα, το swinging δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ευχάριστη εκτροπή - όπως είναι ένα δροσιστικό ποτό ή μια χαλαρωτική βουτιά μετά από ένα ζεστό απόγευμα. Ακριβώς το σωστό σεξ, μπαχαρικά και όλα ωραία!

Τι λαμβάνω από αυτούς τους ιστότοπους swinger;

Σίγουρα, δεν είναι μια εύκολη επιλογή να ζεις τον swinger τρόπο ζωής, αλλά η πολυτέλεια έρχεται με μια τιμή. Έτσι, η ερώτησή σας είναι εξαιρετική και έγκαιρη. Μισώ να βρω ζευγάρια ή μόνους να αιωρούνται. Είναι γαμημένο χρονοβόρο και ακόμη και πολύ απαιτητικό κατά καιρούς.

Έτσι, μεταβαίνοντας σε έναν από τους ιστότοπους του swingers club, μείωσα τον χρόνο εγγραφής κατά περίπου 50% της διάρκειας. Αχ, πιστέψτε με, είναι πολύ πιο εύκολο να γαμήσω κάποιον στο μπαρ απ 'ότι στο διαδίκτυο. Μην ντρέπεστε να ζητήσετε αριθμούς και άλλες λεπτομέρειες - θυμηθείτε, η δουλειά σας είναι απλώς να ικανοποιεί τις ερωτικές σας ανάγκες.

Επίσης, η συμμετοχή σε ιστοσελίδες swingers είναι πολύ εύκολη καθώς απαιτεί μόνο εγγραφή. Ω, η απόλαυση της αναζήτησης και της επιλογής swingers σύμφωνα με το προσωπικό γούστο είναι ερωτικά ικανοποιητική. Σίγουρα, μπορείτε να σκατά, να πιπιλίζετε, ό, τι θέλετε από αυτούς τους ιστότοπους γνωριμιών ενηλίκων - μόνους, ζευγάρια και γκρουπ όλα για σεξουαλική απόλαυση! Σε τελική ανάλυση, εσείς οι μητρικοί απλά θέλετε υπέροχο σεξ από συγκατάθεση ενηλίκων, οπότε αποκτήστε το καλύτερο που μπορείτε!

Γεια Dudethrill, μπορείτε να δώσετε συμβουλές για το πώς να είστε επιτυχημένοι σε αυτούς τους ιστότοπους ομαδικού σεξ;

Χαίρομαι που με ρωτάς, φίλε! Είναι αλήθεια; επειδή η εύρεση swingers στο διαδίκτυο είναι εύκολη, δεν σημαίνει ότι η διαδικασία δεν είναι δύσκολη! Ω, στοιχηματίζω! Χωρίς το Dudethrill, εσείς οι φτωχοί φίλοι σίγουρα θα κλαίτε να χτυπήσετε τα πουλιά σας!

Τώρα, λοιπόν, σας δίνω μερικές συμβουλές για να είστε επιτυχημένοι σε επιτυχημένους ιστότοπους swinger. Με τα smartphone αυτές τις μέρες, μπορώ εύκολα να έχω κάμερες εξαιρετικής ποιότητας. Επομένως, είναι απαράδεκτο να δημοσιεύετε φωτογραφίες του εαυτού σας που τραβήχτηκαν χρόνια πριν - για παράδειγμα, θολή, πολύ σκοτεινή ή η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή όσο η τρέχουσα έκδοση του εαυτού σας.

Επιτρέψτε μου να σας πω ένα μυστικό σχετικά με τους ιστότοπους swinger - η φυσική εμφάνιση είναι πολύ σημαντική! Το κλειδί του φίλου μου είναι να επιλέξω εξαιρετικές εικόνες που επιδεικνύουν το πιο κολακευτικό σχήμα ή γωνία σας. Συνήθως, επιλέγω ένα μέρος όπου ανάβει το δωμάτιο και η γωνία που μου ταιριάζει περισσότερο. Ω, δεν έχετε ιδέα πόσα καυτά κοτόπουλα μου στέλνουν ερωτικά μηνύματα κάθε φορά που δημοσιεύω εικόνες NSFW. Οι άνθρωποι τρελαίνονται και τρελαίνονται στη σεξουαλικότητά μου!

Δεν θεωρείτε περίεργο το γεγονός ότι μόνο λίγες δημοσιεύσεις και ένα "νήμα" προφίλ είναι αρκετά για να μας πείσουν ότι είστε αξιόπιστοι; Λοιπόν, για μένα, δεδομένου ότι υπάρχουν εκατομμύρια επιλογές στο Διαδίκτυο τώρα, βγαίνω εκείνους που δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες στα προφίλ τους.

Έτσι, εάν δεν θέλετε να πετάξετε, αφιερώστε λίγα λεπτά για να ολοκληρώσετε το προφίλ σας, τεμπέληδες! Διασκεδάστε τα ενδιαφέροντά σας, παρουσιάστε σέξι και ξεχωρίστε από τα υπόλοιπα. Πουλήστε το σώμα σας και παρακολουθήστε καθώς τα μηνύματα αρχίζουν να κυλούν καθημερινά.

Από την άλλη πλευρά, δεν το περιφρονείτε εντελώς όταν φαίνεται ότι όλες οι προσπάθειές σας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη συνομιλία; Φίλε, μην προσπαθήσεις να αντιγράψεις το κεφάλι! Θέλετε να μάθετε τι κάνω; Λοιπόν, προχωράω και λέω αστεία πράγματα κατά τη συνομιλία.

Επιτρέψτε μου να σας πω, το κλειδί για να απολαύσετε μια ροή συνομιλίας είναι πάντα να έχετε στη διάθεσή σας μερικές έτοιμες ερωτήσεις. Συνήθως, χρησιμοποιώ τις πληροφορίες του προφίλ τους ή μοιράζομαι φετίχ, πλευρικές φασαρία και τι να μην κάνω ομαλή συνομιλία.

Τέλος, η απόλυτη αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια του σεξ, υπάρχει πραγματικός κίνδυνος μη προγραμματισμένων κυήσεων και λοιμώξεων. Ξέρω ότι είσαι έξυπνος και θέλεις σεξ. Λοιπόν, φίλε, εξασκείτε πάντα ασφαλές σεξ. Γαμώ πολύ, και πολλές φορές συνδέονται με ξένους. Έτσι, εξακολουθώ να διατηρώ την υγιεινή και δοκιμάζομαι για ΣΜΝ.

Αξίζουν τα λεφτά οι συνδρομές premium σε αυτούς τους ιστότοπους swinger; Ποιο είναι το καλύτερο που μπορείτε να προτείνετε;

Θα έλεγα να σταματήσω να είμαι φτηνή μητρική μηχανή και να ξοδέψω λίγα μετρητά για ευχαρίστηση στις συμβουλές των ειδικών μου. Σήμερα, είναι σπάνιο να βρείτε swinger ιστότοπους που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες. Εξάλλου, έχει ήδη γίνει ένας άγραφος κανόνας για την αυθεντικότητα του μέλους. Έλα, κανείς στο σωστό μυαλό του δεν θα πληρώσει εκ των προτέρων πριν απάτη, σωστά;

Το σπουδαίο για εσάς φτηνές μπριζόλες, αυτοί οι ιστότοποι swinger σε αυτήν την κατηγορία προσφέρουν δωρεάν λογαριασμούς, επιτρέποντας σε όλους να εξερευνήσουν τις δυνατότητες δωρεάν. Φυσικά, πρέπει να πληρώσετε για να ζήσετε την πλήρη εξέλιξη των παροχών.

Εάν έχετε αποφασίσει να συμμετάσχετε στον swinging τρόπο ζωής, σίγουρα το να γίνετε premium μέλος είναι η επόμενη καλύτερη κίνηση. Επίσης, μια οικονομικά χρήσιμη συμβουλή από το homie σας, το Dudethrill, αξίζει να ξοδέψετε λίγο δολάριο για μια premium επιλογή αντί να μεταβείτε από το ένα μπαρ στο άλλο με την ελπίδα να βρείτε ένα swinger σαν εσάς. Εδώ, μπορείτε να κάνετε κύλιση και συνομιλία με οποιονδήποτε τώρα στο βρώμικο παλιό σπίτι σας.

Σίγουρα, με όλα τα οφέλη από την premium συνδρομή, είναι αναμφίβολα υποτιμητικό να πούμε ότι η εύρεση ενός τέλειου swinger είναι υψηλή.

Όσον αφορά τις προτάσεις μου - βασικά, όλοι οι ιστότοποι που ελέγχονται εδώ είναι κορυφαίοι. Ωστόσο, μπορώ πραγματικά να προτείνω Swingtowns. Απλώς κάνουν τη δουλειά.

Διαβάστε αναθεώρηση

Real Swingers & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες γνωριμιών για swingers όπως το RealSwingers.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RealSwingers.com Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο RealSwingers.com, το ιδανικό μέρος όπου οι swingers μπορούν να συνδεθούν και να προσθέσουν λίγο μπαχαρικό στη ζωή τους. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για αυτόν τον ιστότοπο και πόσες φαντασιώσεις swinger έχει εκπληρώσει. Όμως του […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinger Zone Central & Top-12 Καταπληκτικοί ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το SwingerZoneCentral.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwingerZoneCentral.com Γεια σου, κουμπώσου αν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς του swinger ραντεβού και πάντα ψάχνεις για εντυπωσιακά ραντεβού προσεγγίσεις γνωριμιών! Το SwingerZoneCentral.com είναι σαν το ροκ σταρ των διαδικτυακών ιστοτόπων γνωριμιών, που ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Swingles & 12 Ιστότοποι γνωριμιών που πρέπει να επισκεφθείτε Swinger όπως το Swingles.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Swingles.com Το Swingles είναι η απόλυτη παιδική χαρά για swingers που διψούν για σέξι γελοίες! Αυτός δεν είναι ο ιστότοπος γνωριμιών της γιαγιάς σας. είναι ένα hotspot για όσους λαχταρούν την περιστασιακή διασκέδαση. Από την πρώτη στιγμή, το Swingles είναι εκ των προτέρων σχετικά με την ατμόσφαιρα του - χωρίς να νικάει γύρω από τον θάμνο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

99FLAVORS & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι δωρεάν και premium ιστότοποι γνωριμιών όπως το 99flavors.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 99flavors.com Γεια σας, νιώθετε περιπετειώδεις και αναζητάτε ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή; Τότε το 99flavors.com μπορεί να είναι η τέλεια πλατφόρμα για εσάς! Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα που είναι ανοιχτά στην εξερεύνηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wasteland και κορυφαίοι 12 ιστότοποι φετίχ και BDSM όπως το Wasteland.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Wasteland.com Πάρτε μερικά kinky πράγματα και διάφορους θησαυρούς στο Wasteland.com. Το όνομα αυτού του ιστότοπου ακούγεται ειρωνικό με τις λιχουδιές που προσφέρει. Η λαχτάρα σας για φετίχ θα χορτάσει με την τεράστια συλλογή BDSM και άλλα σενάρια πορνό οργασμού. Η Wasteland είναι μια εξειδικευμένη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scambistipercaso (Τυχαία Swingers) & Top-12 Τοπικοί ιστότοποι γνωριμιών για swinger και swinger Όπως το scambistipercaso.it Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Scambistipercaso.it Είστε περίεργοι να δοκιμάσετε τον τρόπο ζωής του swinger ή θέλετε να επεκτείνετε το ενδιαφέρον σας; Λοιπόν, καλά νέα γιατί η Dudethrill έχει άλλο ένα swinger site για ανασκόπηση σήμερα! Το Scambistipercaso είναι το νούμερο ένα στην Ιταλία στο swing and dogging […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM και Sex Dating Sites Like fetish.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το fetish.com Είστε λάτρης και τραγανές ορεξάτες του BDSM; Δεν είστε σίγουροι; Λοιπόν, καταλαβαίνω. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι περίεργοι (αρκετά) επειδή ντρέπονται αρκετά για τα φετίχ τους ή έχουν ένα περιορισμένο φάσμα των δικών τους επιθυμιών. Θα συμφωνήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BDSMDate Review & Top 12 Fetish και BDSM Sites όπως το BDSMdate.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BDSMDate.com: Στο είδος BDSM Fetish, το BDSM Date είναι ένας εγκεκριμένος και δημοφιλής διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών. Η πλατφόρμα προορίζεται για άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό και αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μοιραστούν τα πάθη τους και να συμμετάσχουν σε τέτοιες προηγμένες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SpicyMatch & TOP 14 "Πρέπει να επισκεφθείτε" Swinger Sites όπως το SpicyMatch.com Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το SpicyMatch.com Κάθε μέρα, οι άνθρωποι αναζητούν νέα και συναρπαστική απόδραση από τη ζωή τους. Πάντα λαχταρούμε για μια διασκεδαστική, περιπετειώδη εμπειρία ειδικά όσον αφορά τη χρονολόγηση, το σεξ και τις σχέσεις. Έτσι, εδώ εμφανίζονται οι περιοχές swinger στη σκηνή που πληρούν όλες τις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingtowns & 11 TOP Swinger Dating Sites Όπως το Swingtowns.com Δείξτε μου 11 εναλλακτικές λύσεις για το Swingtowns.com Όσον αφορά το σεξ, αρκετά άτομα μπορεί να είναι εξοικειωμένα με τη λέξη swinging. Άτομα που ασχολούνται με την κούνια συνήθως καλύπτουν τόσο τα singles όσο και τις αφοσιωμένες σχέσεις. Γενικά, αυτό γίνεται για διάφορους λόγους, είτε για την αύξηση της ποιότητας και της ποσότητας του σεξ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SwapFinder & παρόμοια 12 κορυφαία βαθμολογία BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών γνωριμιών Swinger / BDSM για το Swapfinder.com Είναι απόλυτα αμήχανο όταν περνάτε εβδομάδες και οι σκώροι σπρώχνουν αριστερά ή δεξιά στο δικό σας εφαρμογές ραντεβού αλλά δεν μπορώ να βρω το ιδανικό άτομο για εσάς. Το χειρότερο είναι ότι όταν βρείτε έναν αγώνα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingular URL: https://swingular.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστοσελίδων Swinger Dating Όπως το Swingular.com Το Swingular είναι μια κοινοτική πλατφόρμα που σέβεται το απόρρητο κατά τη διάρκεια της κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες όπου άτομα και συνεργάτες με παρόμοια γούστα μπορούν να περιηγηθούν σε προβολές μελών για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Είναι δικτύωση όπου οι πληροφορίες για εσάς δεν θα είναι ποτέ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εάν δεν είστε σε μια αυστηρή σχέση και η σεξουαλική εξερεύνηση είναι κάτι που σας ενθουσιάζει - μπορεί να ψάχνετε για άτομα με παρόμοια συγγενή ή φετίχ, ή ακριβώς τον ίδιο τρόπο ζωής. Σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα ιστότοπων που μπορείτε να βρείτε διάφορους συνεργάτες swinger. Επομένως, ελέγξτε αυτούς (το # 1 δεν σημαίνει απαραίτητα […]

Μεταβείτε στην κορυφή