Ενημερώθηκε στις: 14 Ιουνίου 2024

Hot Candy Land

& 12 Ιστότοποι παιχνιδιών πορνό που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το HotCandyLand.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HotCandyLand.com

Hot Candy Land Home

Ετοιμαστείτε να εμπλουτίσετε τη ζωή σας στο παιχνίδι με ενθουσιασμό, γοητεία και ίσως λίγο γέλιο! Αποχαιρετήστε αυτά τα λαμπερά πετράδια, παλιές δρακομαχίες, χαριτωμένα γραφικά και βαρετές ιδέες παιχνιδιών. Ήρθε η ώρα να ανοίξετε το κόκκινο χαλί για τεράστιες γυναικείες γυναικείες γαϊδούρια, σαγηνευτικούς και χαριτωμένους χαρακτήρες παιχνιδιών και μια τεράστια ποσότητα ψυχαγωγίας με πορνό παιχνίδια!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://hotcandyland.com

Μπορείτε να το βρείτε μόνο στο HotCandyLand.com κάτω από την ομπρέλα του Pornwood. Αυτό το ζωντανό και δελεαστικό παιχνίδι χρησιμεύει ως εστία για τις φαντασιώσεις σας. Έχει απίστευτους χαρακτήρες παιχνιδιού και γραφικά που θα σας κρατήσουν ολοένα λεπτό με το λεπτό. Δεν κάνω πλάκα όμως. Ας σκάψουμε αυτή τη σελίδα HotCandyLand και ας δούμε για τι πράγμα μιλάω.

Παίξτε και γαμηθείτε στο HotCandyLand.com

Ας μπούμε στον άγριο κόσμο του HotCandyLand.com. Έχουν μετατρέψει το RPG που ονομάζεται HotCandyLand σε μια γευστική περιπέτεια. Ξεκινώντας μόνο με ένα όνειρο και έναν άθλιο κοιτώνα χωρίς περιττές περιπέτειες, ρίχνεστε στο βαθύ τέλος της σκηνής ενηλίκων του Pornwood. Παρά τον κίνδυνο να γίνουν τα πράγματα λίγο όμοια, το παιχνίδι σας κολλάει, ειδικά αν είστε νεότεροι, προσφέροντας μια σταθερή απόσπαση της προσοχής που θα σας κρατήσει μακριά για ώρες.

Εν τω μεταξύ, για τους ενήλικες ανάμεσά μας — ή για εκείνους που προσποιούνται ότι είναι— η απλή γοητεία του παιχνιδιού μπορεί να πάει με κάθε τρόπο. Μπορεί να εμπλακείτε τελείως σε όλη την ιδέα του παιχνιδιού ή θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας να βγαίνει από νωρίς, βαριεστημένος από το τρόμο.

Προφανώς, όλα συνοψίζονται σε αυτό που σας γαργαλάει, ανεξάρτητα αν πρόκειται για παιχνίδι πορνό, πορνό ιστότοπο, ιστότοπο με κάμερα ή οτιδήποτε άλλο. Από τον τρόπο οργάνωσης των δυνατοτήτων και του παιχνιδιού του ιστότοπου, θα έλεγα ότι αν είστε χαλαρό άτομο που του αρέσουν τα παιχνίδια με θέμα τους ενήλικες με απλά, καρτουνίστικα γραφικά που ακούγονται σαν να είστε χαλαροί, είστε έτοιμοι .

Δροσερό και διαισθητικό παιχνίδι

Έναρξη Hot Candy Land

Όσον αφορά το gameplay, το HotCandyLand.com το διατηρεί χαλαρό με εύκολη δράση του ποντικιού για ελιγμούς στο παιχνίδι. Ίσως, με όλους τους ιστότοπους παιχνιδιών πορνό που έχω επισκεφτεί, αυτό είναι ένα από τα πιο προσβάσιμα παιχνίδια που έχω δοκιμάσει. Αμέσως, ένας καυτός οδηγός κοριτσιών σας παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά και την ιδέα του παιχνιδιού, αν και οι συμβουλές της μπορεί να φαίνονται σαν ασήμαντες δεδομένης της απλότητας του παιχνιδιού. Το να πηγαίνεις σόλο χωρίς τη βοήθεια του κοριτσιού σίγουρα δεν κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Τα οπτικά; Είναι καθαρή νοσταλγία κινουμένων σχεδίων, παρόμοια με τα αγαπημένα μας στην παλιά τηλεόραση. Αυτή η καλλιτεχνική επιλογή δίνει στο παιχνίδι μια ιδιόμορφη, υπερβολική εμφάνιση που μπορεί να μην είναι το φλιτζάνι του τσαγιού όλων, ειδικά αν ελπίζατε για κάτι πιο εκλεπτυσμένο ή αποπνικτικό, σε στυλ anime. Επιμένοντας σε αυτό το θέμα των καρτούν, θα συναντήσετε μια δέσμη χαρακτήρων με λιγοστά ντυμένους που κρατούν τα πράγματα πιο αναιδή παρά αχνιστά, αφήνοντας πιθανώς μερικούς που αναζητούν πιο ξεκάθαρο περιεχόμενο αρκετά συγκρατημένοι.

Κάποιο σφάλμα στο παιχνίδι του HotCandyLand

Εγγραφείτε στο Hot Candy Land

Το HotCandyLand.com είναι γεμάτο με περιεχόμενο, προσφέροντας αμέτρητους χαρακτήρες και καθηλωτικά στοιχεία που θα μπορούσαν εύκολα να σας κρατήσουν γαντζωμένους για μέρες. Ωστόσο, υστερεί σε μια κρίσιμη πτυχή - την έλλειψη ξεκάθαρων γαμημένου σκηνών. Σίγουρα, αυτό είναι μια σημαντική απογοήτευση, δεδομένου του καυχησιολογικού του παιχνιδιού ως διαδραστικό παιχνίδι για ενήλικες. Ποιος στο καλό του μυαλό θα έκανε κάτι τέτοιο; Ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να γαμήσετε ένα MILF ή ένα γλυκό? το παιχνίδι σταματά χωρίς να κάνει την πραγματική «πράξη». Αντίθετα, η συνέχεια εμφανίζεται με τους χαρακτήρες ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, υποδηλώνοντας απλώς ότι το σεξ έχει ήδη συμβεί. Τι στο διάολο! Περίμενα να φτάσει το παιχνίδι σε αυτό το σημείο και μετά θα μου δώσουν αυτή την κουτσή σκηνή; Γαμήστε το!

Φανταστείτε ότι τραβάτε μια σκηνή σε στιλ POV για να ζήσετε μια συνάντηση κοντά στην πραγματικότητα με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Επίσης, αυτή είναι μια από τις τυπικές επιλογές για αρχάριους λόγω της απλότητάς του και της έλλειψης ανάγκης προηγούμενης εμπειρίας γυρισμάτων. Έτσι, ξεκινάς να επιλέγεις ένα κορίτσι, στήνεις τη σκηνή και ξεκινάς τη διαδικασία. Ωστόσο, η προσμονή εξαφανίζεται καθώς το παιχνίδι δεν δείχνει τις σαφείς γαμημένες λεπτομέρειες.

Γιατί στο καλό θα άφηναν πίσω από τη σκηνή μια τέτοια πίπα ή γαμημένο σε στυλ POV. Αυτός ο περιορισμός επεκτείνεται και σε άλλες πτυχές του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, η ενοικίαση μιας ταινίας για ενήλικες για να παρακολουθήσετε στον εικονικό σας χώρο δεν δείχνει καμία πραγματική δράση. Το πιο ξεκάθαρο περιεχόμενο που είναι πιθανό να συναντήσετε μέσα στο παιχνίδι είναι το γυμνό, και υπάρχουν ακόμη και κακοτοπιές εδώ γύρω. Προφανώς, αυτό που μας δείχνει το HotCandyLand είναι μια διαφορετική προσέγγιση στο πορνό gaming. Έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον διαφημιζόμενο σκοπό του παιχνιδιού, αφήνοντας τους παίκτες να περιμένουν μια πλήρως διαδραστική εμπειρία παιχνιδιού πορνό κάπως σε χλωρό κλαρί.

Πληθώρα δραστηριοτήτων που πρέπει να κάνετε στο HotCandyLand.com

Αισθητήρας Hot Candy Land

Εντάξει, αυτό που πραγματικά σας κολλάει στο HotCandyLand.com είναι ο τρελός αριθμός πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε εδώ. Ναι, αυτό δεν αφορά μόνο ένα παιχνίδι και έναν κύκλο γιατί δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε. Σκεφτείτε το ως μια σημαντική αναβάθμιση από εκείνα τα άλλα παιχνίδια για ενήλικες που μετά βίας σας δίνουν επιλογές. Ακούγεται βαρετό, σωστά; Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν καλύτερα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι σε άλλους ιστότοπους πορνό εάν το HotCandyLand.com δεν προσφέρει καμία από αυτές τις τρελές δραστηριότητες. Αλλά εδώ είναι το βασικό - ενώ σας πετάει αυτό το πλήθος πορνογραφικών δραστηριοτήτων, το βάθος παιχνιδιού παραμένει σε μεγάλο βαθμό στο cruise control.

Οπότε, βασικά, το HotCandyLand.com έχει να κάνει με ένα πορνογραφικό σύμπαν γεμάτο με χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να αγοράζετε ακίνητα, να χαλαρώνετε και να ομορφύνετε (γιατί όχι;), να κάνετε ρολό με μαστροπούς, να πειραματιστείτε με τον κόκορα ή τον βόλτα σας, να ξεκουραστείτε σε νέες βόλτες, να πάτε πρόσωπο με πρόσωπο με τους μαστροπούς, διαγωνιστείτε σε μερικούς άγριους διαγωνισμούς, ψωνίστε δολοφονικά ρούχα ή γίνετε σκηνοθέτης πορνό και εξοικειωθείτε με την τέχνη της δημιουργίας ταινιών. Το πιάσιμο? Το να βγάλεις όλα αυτά τα ακροβατικά χρειάζεται μόνο ένα κλικ. Απλό, σωστά; Δεν ήξερα ότι μπορούσες να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα σε έναν ιστότοπο. Αν είναι τόσο εύκολο, γιατί οι άλλοι ιστότοποι παιχνιδιών πορνό δεν μπορούν να κάνουν αυτές τις σκατά; Γιατί?! Αλλά, προειδοποίηση spoiler – δεν είναι δραστηριότητες που καταστρέφουν τον εγκέφαλο, οπότε αφήστε τις προσδοκίες σας στο σπίτι.

Κερδίστε εύκολα μερικά δολάρια

Hot Candy Land mmo

Κερδίζετε μετρητά στο HotCandyLand.com; Πανεύκολο! Δεν συναντιέστε για να περάσετε από κάποιους γρίφους που προκαλούν εγκεφαλικό ή έντονο ταξίδι για να τα μπερδέψετε. Και είναι αρκετά μεγάλο, αλλά δεν υπάρχουν αχνές σκηνές μετά την υπογραφή της συμφωνίας. Επίσης, οι ανταμοιβές και το gameplay; Είναι τόσο βασικό όσο γίνεται. Πρέπει να περιηγηθείτε στον μίνι χάρτη του παιχνιδιού, να πάρετε μερικά αντικείμενα και να πάρετε μετρητά. βασικά δείχνεις στους αντιπάλους. Το τρυπάνι? Ναι, είναι απλώς ένα σωρό κλικ σε ένα απλό μενού επιλογών.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τη σκηνή των γνωριμιών. Στον κόσμο των πορνό παιχνιδιών τύπου προγράμματος περιήγησης, η συναναστροφή με νέες γυναίκες είναι πιθανώς η κύρια υπηρεσία HotCandyLand.com. Μπορεί να παρατηρήσετε σε ορισμένους ιστότοπους ότι εμπλουτίζουν τα πράγματα με περίπλοκους διαλόγους ή ιστορίες που θα μπορούσαν να δοκιμάζουν το μυαλό και το πετεινό σας. Επίσης, άλλοι ιστότοποι διατηρούν τα παιχνίδια τους άνετα.

Ευτυχώς που έχουμε το HotCandyLand.com. Επιμένει στην απλή και προβλέψιμη διαδρομή. Μπορεί να ακούγεται κουραστικό, αλλά αυτός ο απλός τρόπος κάνει το παιχνίδι ευκολότερο να το απολαμβάνετε και να το αποσπάτε. Επιτυχία στο πρώτο ραντεβού; Προφανώς, είναι δεδομένο. Όλα φωνάζουν ένα παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για παίκτες όπως εσείς που θέλουν απλώς να αποσπαστούν και να συνεχίσουν να παίζουν ταυτόχρονα. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις ένα παιχνίδι όταν αυνανίζεσαι, σωστά; Και το τελευταίο είναι πάντα η προτεραιότητά μας να τελειώσουμε.

Εύκολο παιχνίδι για καλύτερη εμπειρία Fapping

Όπλα Hot Candy Land

Η βαθιά κατάδυση στη σκηνή τυχερών παιχνιδιών του ιστότοπου ήταν σχεδόν αβίαστη. Είναι βασικά προσαρμοσμένο για όσους θέλουν ένα χειριστήριο στο ένα χέρι και, καλά, κάτι άλλο στο άλλο (αν ξέρετε τι εννοώ). Το gameplay είναι ομαλό πανί, σίγουρα. Έχω παίξει πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές πορνό παιχνιδιών στο παρελθόν, και μερικές από αυτές αποφέρουν μια σκληροπυρηνική εμπειρία παιχνιδιού. Αλλά εδώ, τα πράγματα δεν είναι πραγματικά εγκεφαλικά. Δεν υπάρχουν στιγμές που να δαγκώνουν τα νύχια που σας αναγκάζουν να πατήσετε το κουμπί παύσης και να σχεδιάσετε την επόμενη ιδιοφυή σας κίνηση.

Προσωπικά βλέπω ένα παιχνίδι γεμάτο κλικ. Έχει μερικούς πολύ βασικούς χαρακτήρες που μοιάζουν με κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση και απλό παιχνίδι. Αλλά σημειώστε, ακόμα κι αν είναι καρτουνίστικα, θα μπορούσαν να είναι πολύ διεγερτικά μόλις αρχίσετε να χτυπάτε αυτά τα κορίτσια. Επίσης, σίγουρα θα είναι ένα χτύπημα για τους gamers που είναι εξαιρετικά σκληροπυρηνικά κινούμενα σχέδια.

Σίγουρα, το παιχνίδι κάνει τις ρομαντικές αποδράσεις τόσο απλές, αλλά το τμήμα της ρητής σκηνής έχει μια μικρή απογοήτευση. Ίσως η προσθήκη λίγης ατμού και ζεστασιάς θα μπορούσε πραγματικά να είχε καρυκευτεί τα πράγματα. Αντίθετα, έχετε μείνει με ματιές κακοσχεδιασμένων χαρακτήρων διάσπαρτων εδώ κι εκεί. Ξέρω ότι η περιγραφή μου ακούγεται τόσο άσχημη, ειδικά επειδή έχω αναφέρει μερικούς σπουδαίους παράγοντες του HotCandyLand.com, αλλά ίσως το πώς θα απολαύσετε αυτό το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από τις προτιμήσεις σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του HotCandyLand.com

PROS:

 • Πολλές δραστηριότητες να κάνετε
 • Καυτοί χαρακτήρες
 • Διασκεδαστικό και εύκολο στη χρήση
 • Καταπληκτικό gameplay

Μειονεκτήματα:

 • Καρτουνίστικοι χαρακτήρες
 • Προβλέψιμο παιχνίδι

12 Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε με πορνογραφικό παιχνίδι, παρόμοιοι με το HotCandyLand.com:

# 1 - SexEmulator

σεξουαλοποιητής bj

Με αυτό το πορνό παιχνίδι, μπορείτε να δημιουργήσετε το κορίτσι των ονείρων σας και να το γαμήσετε όλη μέρα χρησιμοποιώντας αυτόν τον εξομοιωτή σεξ μαζί με την εκτεταμένη λίστα άλλων πορνογραφικών παιχνιδιών. Όταν κατεβάζετε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό avatar με βάση τις προτιμήσεις σας και θα είχε κάθε δυνατότητα που θέλετε και τις ικανότητες του υπνοδωματίου. Η πραγματική διασκέδαση ξεκινά όταν εσείς και το κορίτσι σας παίρνετε πιο οικεία σε πολλά σεξουαλικά σενάρια.

Πολλά διαδραστικά παιχνίδια 3D είναι διαθέσιμα για να παίζουν όλοι ανά πάσα στιγμή και όλα φαίνονται εξαιρετικά ρεαλιστικά ότι θα γοητευτείτε και θα θέλετε να παρακολουθείτε κάθε κομμάτι που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας. Με τις πολλές επιλογές που προσφέρει το Sex Emulator, δεν θα βαρεθείτε ποτέ να παίζετε αυτό το παιχνίδι και είναι ένα μπόνους που θα έχετε την ικανοποίηση να γαμήσετε ένα καυτό κορίτσι, το οποίο είναι σαν την φανταστική ονειρική κάθε άντρα.

Το Sex Emulator είναι δωρεάν για όλους, αλλά θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε ο ιστότοπος να μπορεί να επιβεβαιώσει εάν είστε στη νόμιμη ηλικία για να παίξετε τέτοια παιχνίδια άνω των 18 ετών, το οποίο είναι ένα βήμα που με κάποιο τρόπο γίνεται πρότυπο, ειδικά με οτιδήποτε που σχετίζεται με πορνό. Μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό δωρεάν, αλλά να είστε προσεκτικοί και να διαβάσετε κάθε κουτί, ώστε να μην παραπλανηθείτε στην πληρωμή του κόστους συνδρομής. Αν και αν επιλέξετε να πληρώσετε, θα απολαύσετε περισσότερη πρόσβαση σε διαφορετικά παιχνίδια και ιστότοπους πορνό που δεν είναι διαθέσιμοι για δωρεάν χρήστες.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του SexEmulator.

PROS:

 • Καλά σχεδιασμένο παιχνίδι με καλά γραφικά
 • Έχει πολλές αναζητήσεις και προκλήσεις
 • Τα περισσότερα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν μέσω προγράμματος περιήγησης
 • Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τα παιχνίδια, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε το τέλειο και ιδανικό κορίτσι σας
 • Η προσαρμογή του «γαμήσιου φίλου σας» στο παιχνίδι είναι τόσο συγκεκριμένη, ακόμη και μέχρι τα μεγέθη της βυζιάς της
 • Τα είδωλα μοιάζουν πολύ με πραγματικά μοντέλα webcam
 • Ζεστά και ρεαλιστικά ηχητικά εφέ από καυτά μωρά
 • Πάνω από τα παιχνίδια 400 για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες διαφημίσεις εμφανίζονται ακόμη και όταν βρίσκεστε στη μέση μιας καυτής και ευχάριστης σκηνής (μόνο σε δωρεάν έκδοση)
 • Θα χρειαστεί να πληρώσετε αρκετά για να απολαύσετε περισσότερα παιχνίδια πορνό και ιστότοπους

# 2 - 3DSexVilla2

Τρισδιάστατη βίλα σεξ

Με σέξι χαρακτήρες και έντονα σενάρια, το εικονικό σεξ δεν μπορούσε να γίνει πιο ζεστό με αυτό το παιχνίδι. Είναι λίγο σαν τους Sims, αλλά περισσότερο ενήλικες, με πολλούς άγριους σεξ και σαγηνευτικούς χαρακτήρες, που σας κάνουν να γοητεύεστε από την αρχή. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής, καθιστώντας το πιο ρεαλιστικό και ευχάριστο. Οι χαρακτήρες μπορούν να δημιουργηθούν, ωστόσο θέλετε να μοιάζουν, ειδικά με τη νέα αναβάθμισή του με τη λειτουργία δημιουργίας προσώπου.

Στο 3D Sex Villa 2, μπορείτε να χτυπήσετε οποιοδήποτε κορίτσι, ειδικά τα ιδανικά κορίτσια σας. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε τους χαρακτήρες να μοιάζουν με διασημότητες στις οποίες είχατε πάντα την αίσθηση. Δεδομένου ότι πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σεμινάριο ή δύο για περισσότερη κατανόηση και ευκολότερη πρόσβαση με τη διεπαφή του παιχνιδιού. Αν και είναι στην πιο ακριβή πλευρά με περίπου 26 $ μηνιαία συνδρομή, εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό και σέξι παιχνίδι που θα ικανοποιήσει τις αισθήσεις και τις ανάγκες σας.

PROS:

 • Ρεαλιστικό παιχνίδι με 3D χαρακτήρες και προσαρμογή
 • Οι θέσεις και οι τοποθεσίες του σεξ είναι ατελείωτες
 • Μπορείτε να πειραματιστείτε με τους χαρακτήρες σας, από την εμφάνιση έως τις δεξιότητες του υπνοδωματίου
 • Εάν πληρώσατε για το παιχνίδι, έχετε επίσης δωρεάν πρόσβαση σε άλλα παιχνίδια πορνό
 • Έχει μια λειτουργία ιστορίας με εξαιρετικά καυτή δράση

Μειονεκτήματα:

 • Οι λειτουργίες είναι πολύ περίπλοκες
 • Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ξεκινήσετε το παιχνίδι
 • Είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια πορνό

# 3 - GameOfMoans

παιχνίδι σκηνής σεξ

Στον κόσμο του gaming, δεν είναι καινούργιο να βλέπεις παιχνίδια παρωδίας που βασίζονται χαλαρά σε άλλες δημοφιλείς ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Όλοι έχουμε ακούσει για το Game of Thrones, σωστά; Λοιπόν, υπάρχει αυτό το παιχνίδι που βασίζεται σε αυτήν την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που προσφέρει εξαιρετική δράση και σεξουαλική ένταση, καθιστώντας το το καλύτερο εναλλακτικό περιβάλλον για τους θαυμαστές του GoT. Το Game of Moans σίγουρα θα αφήσει τους θαυμαστές να αισθάνονται νοσταλγία, καθώς μπορούν να παίξουν και να αλληλεπιδράσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες του Game of Thrones. Αυτό το παιχνίδι έχει γίνει ένα είδος επέκτασης από την κύρια ιστορία της σειράς, με πολλή δυναμική χαρακτήρων και καθαρή αλλά σεξουαλική ψυχαγωγία.

Αυτό το παιχνίδι μπορεί να υπερηφανεύεται για τα υπέροχα σχέδιά του και τα ευκρινή 3D γραφικά του που στοχεύουν να προσελκύσουν κοινό όλων των ηλικιών. Αυτό το παιχνίδι, που είναι ένα απόκοσμο σε αυτήν τη σειρά, έχει φέρει μια αίσθηση που μοιάζει με ζωή σε κάθε χαρακτήρα και ακόμη και ομοιότητα με κάθε έναν από αυτούς, είτε πρόκειται για το σώμα, το πρόσωπο ή τους τρόπους τους. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να έχουμε όλη τη διασκέδαση που θέλουμε και χρειαζόμαστε, και μπορούμε επίσης να επιλέξουμε όποιο μονοπάτι θέλετε να ακολουθήσετε δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι αρκετά αισθησιακό.

Αναθεώρηση GameOfMoans εδώ.

PROS:

 • Το παιχνίδι είναι πλήρως προσαρμόσιμο
 • Οι παίκτες μπορούν να έχουν δωρεάν έλεγχο σχεδόν οτιδήποτε
 • Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν και να βιώσουν μοναδικές στιγμές στο παιχνίδι
 • Κανείς δεν έχει απαγορευμένη σεξουαλική διασκέδαση
 • Δεν απαγορεύεται καμία δραστηριότητα σε αυτό το παιχνίδι. όλες οι σεξουαλικές πράξεις είναι δυνατές
 • Οι παίκτες μπορούν να βρουν σεξουαλική ικανοποίηση και απελευθέρωση
 • Υπέροχα γραφικά και κινούμενα σχέδια που είναι πολύ ρεαλιστικά
 • Οι σεξ σκηνές στο παιχνίδι είναι τόσο πραγματικές
 • Ορισμένες ιστορίες και σκηνές προέρχονται από το ίδιο το GoT
 • Έχει μια πολύ σταθερή και ενδιαφέρουσα ιστορία
 • Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να γαμήσετε όποιον θέλετε
 • Η συνοδευτική μουσική ταιριάζει καλά στο παιχνίδι
 • Η ιστορία έχει έναν άψογο διάλογο
 • Μπορεί να αναπαραχθεί τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές
 • Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητοι παίκτες ή συρτές, καθώς τα στοιχεία της κάρτας θα κάνουν κάθε παίκτη νόμιμο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει μεγάλη επιλογή για τη γλώσσα
 • Μερικές από τις ιστορίες είναι απλώς σενάρια

# 4 - RedBedSeduction

κόκκινο παιχνίδι αποπλάνησης κρεβάτι

Αυτό έχει μια δροσερή ιστορία φόντου και θα σας κάνει να γοητευτείτε από την αρχή. Είναι γεμάτο αγαπητούς χαρακτήρες με σκηνές σεξ που είναι τόσο ρεαλιστικές όσο και κόλαση. Όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι, θα παρατηρήσετε ότι απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να τελειοποιήσετε το παιχνίδι. Τα γραφικά, η διάταξη, η διεπαφή, ακόμη και οι χαρακτήρες, είναι όλα καλοφτιαγμένα. Οι χαρακτήρες έχουν μοναδικές προσωπικότητες και αυτό καθιστά το Red Bed Seduction ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ενδιαφέρουσα.

Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να γαμήσετε κάποιον χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα σκεφτείτε επίσης εδώ και εκεί λόγω της περίπλοκης ιστορίας του. Αν και θα πρέπει επίσης να καταβάλλετε προσπάθεια για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, όταν φτάσετε στις σεξ σκηνές, αξίζει τον κόπο να περιμένετε. Είναι ερωτικό πέρα ​​από τη φαντασία.

PROS:

 • Υψηλής ποιότητας γραφικά
 • Παίζοντας το παιχνίδι θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε μια ταινία 18+
 • Το παιχνίδι είναι χωρίς προβλήματα και είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση
 • Ακόμα κι αν είστε νέοι σε τέτοια παιχνίδια, δεν θα έχετε κανένα δύσκολο καθόλου
 • Μια υπέροχη ιστορία σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια πορνό εκεί έξω
 • Εύκολη και γρήγορη εγγραφή και είναι όλα δωρεάν
 • Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες όπως κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές είναι λίγο καθυστερημένος

# 5 - TheFister

το αδρανές σεξ παιχνίδι

Ένα άλλο παιχνίδι παρωδίας που έχει ληφθεί από το The Witcher, αυτό είναι μια άτακτη συλλογή πορνογραφικών παιχνιδιών που φαίνεται ρεαλιστικό και διασκεδαστικό να παίζετε ανά πάσα στιγμή. Το παιχνίδι είναι τόσο ρεαλιστικό που μπορεί να μπερδευτείτε αν παρακολουθείτε ένα πορνό βίντεο ή εξακολουθείτε να παίζετε ένα παιχνίδι. Είναι τόσο ρεαλιστικό και τα καλά νέα, αυτό το παιχνίδι είναι δωρεάν.

Το ίδιο το παιχνίδι είναι σχεδόν απλό και ανόητο. Διαλέξτε το κορίτσι σας, τις σεξουαλικές θέσεις και ξεκινήστε την επιχείρηση Όσον αφορά την επιλογή των κοριτσιών, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά, και ακόμη και με τις σεξουαλικές θέσεις, μπορείτε να τα επιλέξετε όλα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ένας λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι αρέσουν σε αυτό το παιχνίδι είναι λόγω των ρεαλιστικών χαρακτηριστικών και των λεπτομερειών του. Ακόμη και οι λιγότερες χειρονομίες χαρακτήρων μοιάζουν με το πραγματικό πράγμα, δείχνοντας την προσοχή του παιχνιδιού στη λεπτομέρεια.

PROS:

 • Το παιχνίδι σας δίνει ένα POV της καυτής γυναίκας με την οποία παίζετε
 • Γεμάτο εκπληκτικά γραφικά που θα σας κάνουν να νιώσετε σέξι και άτακτος
 • Λίγοι καθόλου δυσλειτουργίες
 • Δωρεάν για να παίξετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε
 • Έχει απλή διεπαφή και πολύ εύκολο να παίξει
 • Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Η ιστορία πίσω από το παιχνίδι φαίνεται αρκετά λείπει και αδιάφορη
 • Το παιχνίδι μπορεί να γίνει λίγο βαρετό μετά από λίγο

# 6 - AssasinsSeedOrgies

δολοφόνοι σπόροι οργισμοί

Στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών, βλέπουμε πάντα τα δημοφιλή παιχνίδια να παρεμποδίζονται από άλλα παιχνίδια διαφορετικών ειδών και αυτό είναι ένα παράδειγμα. Εάν είστε άπληστος παίκτης, πρέπει να έχετε ακούσει για το Assassins Creed Origins και αυτή είναι η παρωδία του δημοφιλούς παιχνιδιού Assassin. Αντί να είστε εξειδικευμένος δολοφόνος όπως στο αρχικό παιχνίδι, με το Assassins Seed Orgies, θα πρέπει να κυνηγήσετε όμορφες και σέξι γυναίκες και να προσπαθήσετε να κάνετε σεξ μαζί τους με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό είναι το όνειρο, σωστά;

Η ίδια η ιδέα ακούγεται διασκεδαστική και συναρπαστική. Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει σεξ με όμορφα κορίτσια και να το κάνει σε κάθε δυνατή θέση και τοποθεσία; Αυτό το παιχνίδι θα αναδείξει τη σεξουαλική σας φαντασίωση στο υψηλότερο επίπεδο και θα σας φέρει σε μια διασκεδαστική δράση. Αν και είναι παιχνίδι παρωδίας, είναι διασκεδαστικό να παίζεις παρά την έλλειψη ιστορίας πίσω από αυτό.

Έχει μια λειτουργία ιστορίας όπου μπορείτε απλά να παρακολουθήσετε μια ιστορία που ξεδιπλώνεται και να παρακολουθείτε τρελές και άγριες σκηνές σεξ. Δεν χρειάζεται καν να κάνετε τίποτα. Απλά καθίστε, χαλαρώστε και παρακολουθήστε την καυτή δράση που θα σας κάνει να νιώσετε ζεστό απλώς παρακολουθώντας. Όσο για την πλήρη λειτουργία του παιχνιδιού, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε επιλογές και να αλληλεπιδράτε με διαφορετικούς χαρακτήρες. Όλες αυτές οι διασκεδαστικές και άγριες ενέργειες θα σας κρατήσουν στα δάχτυλα των ποδιών σας και θα θέλουν περισσότερα ... με όλες τις πιθανότητες να έχετε εικονικό σεξ μέσα στο παιχνίδι μέσω αυτού.

PROS:

 • Δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία με παιχνίδια πορνό για να παίξετε αυτό
 • Το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο και διασκεδαστικό
 • Διατίθεται στις περισσότερες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών
 • Εκπληκτικά γραφικά
 • Οι χαρακτήρες μοιάζουν με αυτούς του αρχικού παιχνιδιού
 • Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια - από μικρές κινήσεις έως εκφράσεις προσώπου χαρακτήρων
 • Δίνει δωρεάν βίντεο μπόνους μετά τη λήψη του παιχνιδιού

Μειονεκτήματα:

 • Σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια πορνό, μπορεί να γίνει βαρετό
 • Προσφέρει λιγότερα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα περισσότερα παιχνίδια πορνό
 • Πολλές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

# 7 - ΝάρκοςosXXX

narcosxxx

Αν ψάχνετε για βιντεοπαιχνίδι για ενήλικες, αυτό πρέπει να το δοκιμάσετε. Βασίζεται στη δημοφιλή σειρά Netflix, Narcos, και είναι υπερήφανη που παίρνει τη μοναδική πλοκή της εκπομπής για να δουλέψει και για αυτούς. Η ταινία, η οποία βασίζεται στην ιστορία της ζωής του Pablo Escobar, χρησιμοποιείται σε αυτό το πορνογραφικό παιχνίδι, αλλά με μια πολύ ελκυστική συστροφή. Δεδομένου ότι είναι ένας δημοφιλής άρχοντας ναρκωτικών, ο Escobar στο NarcosXXX διαχειρίζεται ένα καρτέλ ναρκωτικών και έχει τον χρόνο στον κόσμο να γαμήσει καυτά κορίτσια και απλά να συμμετάσχει σε κάποιο άγριο σεξ με μεγάλη διασκέδαση. Όλα αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα και οι ενέργειες λογοκρίνονται 100%, κάνοντάς σας να το εκτιμήσετε ως το πιο σέξι φανταστικό οικόπεδο μεταξύ πορνογραφικών παιχνιδιών.

Δεν είναι καινούργιο για τα παιχνίδια πορνό να προσαρμόζονται ή να δημιουργούν παρωδίες από δημοφιλείς ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει την προσοχή όλων. Τα ναρκωτικά και το σεξ είναι ένας πολύ επικίνδυνος, θανατηφόρος, αλλά ακαταμάχητος συνδυασμός. Αυτό το παιχνίδι σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων και ανακαλύπτει ποιος είναι ο λόγος πίσω από όλη τη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει αυτό το παιχνίδι. Ενώ παίζετε NarcosXXX, μπορείτε είτε να γίνετε ο διαβόητος Escobar και να σκοτώσετε εχθρούς, να ασχοληθείτε με ναρκωτικά, να σκεφτείτε καυτά σκύλα και να γίνετε ο πιο περιζήτητα έμπορος κοκαΐνης… ή θα μπορούσατε επίσης να γίνετε αστυνομία και να σας επιφορτιστεί να πιάσετε τον άρχοντα ναρκωτικών.

Περίπου 1.6 εκατομμύρια παιχνίδια παίζονται το μήνα, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το παιχνίδι είναι υποθετικό και πολλοί άνθρωποι φαίνεται να το απολαμβάνουν. Οι περισσότεροι από τους χρήστες προέρχονται από τις ΗΠΑ, τη Βραζιλία, την Κίνα, την Ινδία και τη Γερμανία. Παρόλο που το παιχνίδι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην αρχή, θα το καταλάβετε εύκολα και το επόμενο πράγμα που γνωρίζετε, παίζετε ήδη αυτό το παιχνίδι και απολαμβάνετε κάθε καυτή στιγμή με όμορφα κορίτσια στο παιχνίδι.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του NarcosXXX.

PROS:

 • Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για ενήλικες εμπνευσμένο από μια σειρά Netflix
 • Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί δωρεάν
 • Συναρπαστικό και διαδραστικό παιχνίδι
 • Διαθέτει πλούσιες έννοιες και λεπτομερή εκτέλεση
 • Χρησιμοποιεί 1ο άτομο POV

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υποστηρίζει λήψεις ή εφαρμογές τρίτων
 • Το παιχνίδι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερη βελτίωση
 • Κάποιες λειτουργίες χάνονται ξαφνικά όταν στο παιχνίδι

# 8 - FapCEO

FAP CEO

Το Fap CEO είναι το πιο αγαπημένο μου πορνό παιχνίδι. Όπως λέει και το όνομα του παιχνιδιού, μπορείτε να γίνετε Διευθύνων Σύμβουλος και να λειτουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο σεξουαλικής κάμερας. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν προσλήψεις, προπονήσεις και απολύσεις καυτών γυναικών. Σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε συναντήσεις, να κάνετε συνεντεύξεις και να διευθύνετε την εταιρεία — όλα αυτά ενώ απολαμβάνετε ζωντανή ροή γυμνού.

PROS:

 • Οι διάλογοι είναι πραγματικοί
 • Καταπληκτικά γραφικά Hentai
 • Η ιδέα του παιχνιδιού είναι υπέροχη
 • Ορισμένα παιχνίδια είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβή αγορά εντός εφαρμογής
 • Τα δωρεάν παιχνίδια είναι περιορισμένα

# 9 - CuntWars

cuntwars είσοδος

Οι ChickWars ή ευρέως γνωστοί ως «Cunt Wars». Αυτό είναι ένα υπέροχο όνομα ιστότοπου και ένα μεγάλο παιχνίδι. Με αυτόν τον τίτλο, είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν κοροϊδεύουν όμως. Η τακτική εφαρμογή που βασίζεται σε κάρτες που ονομάζεται Cuntwars δημιουργήθηκε από την Hooligan Apps. Αν και το Cunt Wars δεν είναι ένα συμβατικό αγώνα μάχης, θα ήταν πολύ συναρπαστικό να δούμε δύο καυτές γυναίκες να το βγάζουν σε μια αρένα —καθώς αυτό θα ήταν μάλλον απροσδόκητο. Δεν απαιτείται τίποτα ιδιαίτερο για να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι Cuntwars. Όλα εκτελούνται στην επιφάνεια εργασίας σας ομαλά, ώστε να μην χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιονδήποτε ασυνήθιστο πηγαίο κώδικα.

PROS:

 • Καταπληκτικά παιχνίδια
 • Το περιεχόμενο για κάθε παιχνίδι είναι φανταστικό
 • Εύκολο στην κατανόηση
 • Η περιήγηση στο κινητό είναι ομαλή
 • Η αναπαραγωγή της επιφάνειας εργασίας είναι εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες σκηνές σεξ

# 10 - FapTitans

FapTitans

Ένα προοδευτικό παιχνίδι όπως το FapTitans είναι γνωστό σε πολλούς από εμάς. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να μαντεύετε όλα αυτά στα οποία αναφέρομαι, γιατί προφανώς καταλαβαίνετε αφού αυτό το παιχνίδι δεν είναι καινούργιο για εσάς (σίγουρα). Έχει ένα συμβατικό σκηνικό φαντασίας, με το μεγάλο στήθος να ρίχνεται για τα καλά. Η περισσότερη λειτουργικότητα του παιχνιδιού FapTitans είναι πραγματικά εύκολη και απλή. Είναι πιθανό να χαθείτε πραγματικά στην εμπειρία που δεν είστε πλέον σίγουροι εάν βλέπετε ένα πορνό ή απλώς απολαμβάνετε το παιχνίδι.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Εκπληκτικά γραφικά με χαρακτήρες
 • Διατίθενται οδηγοί για βοήθεια στην πλοήγηση στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγα όχι και τόσο σέξι fillers
 • Αρκετά ακριβό για αναβαθμίσεις

# 11 - Pocket Waifu

PocketWaifu

Σύμφωνα με την έρευνά μου, το Pocket Waifu ήταν ένα από τα κορυφαία αγαπημένα παιχνίδια υπολογιστή του Nutaku ποτέ. Με αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν έναν προσωπικό καυλιάρη σύντροφο, διαθέσιμο για να τους βοηθήσει με ό,τι χρειάζονται—είτε είναι άνεση, σεξ, κ.λπ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εδώ που δεν μπορείτε να φανταστείτε να κάνετε στην πραγματική ζωή. Λοιπόν, έτσι υποτίθεται ότι είναι τα παιχνίδια πορνό, σωστά; Εκτός από τις εκπληκτικές πράξεις, το σεξ είναι πάντα στην πρώτη προτεραιότητα.

PROS:

 • Υπάρχουν έξι διαθέσιμα μίνι παιχνίδια
 • Το animation είναι κορυφαίο
 • Οι χαρακτήρες είναι εκπληκτικοί και μοναδικοί
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε την πρόοδο του παιχνιδιού

# 12 - Project QT

nutaku ProjectQT

Το ProjectQT είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με δυνατότητα λήψης για smartphone Android. Είναι πραγματικά μπερδεμένο και εντυπωσιακό για τους περισσότερους από εμάς. Ωστόσο, σας συνιστώ να εξοικειωθείτε με την περίπλοκη έννοια του παιχνιδιού αυτού του παιχνιδιού πρώτα πριν εγγραφείτε. Σίγουρα χρειάζεται υπομονή. Ενώ το κάνουν αυτό, οι παίκτες προσπαθούν να συγκεντρώσουν μια δύναμη από τερατώδεις γυναίκες και να σταματήσουν μια βιολογική καταστροφή που έχει εξαπλωθεί στην περιοχή. Οι προόδους που λαμβάνουν οι χαρακτήρες στην ιστορία φέρνουν μαζί τους πολλές καυτές ρομαντικές σκηνές anime και μάχες δράσης που περιλαμβάνουν εκτεταμένο πόλεμο ή μη επακόλουθη εισβολή.

PROS:

 • Καυτές γυναίκες χαρακτήρες
 • Εκπληκτικές ιστορίες
 • Τα γραφικά είναι εξαιρετικής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Η μουσική και ο ήχος χρειάζονται βελτίωση

Συμπέρασμα

Το HotCandyLand.com μπορεί να μην έχει τα καλύτερα παιχνίδια για εσάς, ειδικά αν είστε φανατικός οπαδός. Αλλά για όσους θέλουν απλώς να απολαμβάνουν και να τραντάζονται ταυτόχρονα, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη ευκαιρία. Ειλικρινά, δεν έχει τους καλύτερους χαρακτήρες στον κόσμο, αλλά πρέπει να πω ότι η όλη ιδέα του ιστότοπου και τα χαρακτηριστικά του κάνουν μια εξαιρετική ομάδα. Δοκιμάστε το τώρα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιστρέψετε εδώ και να δείτε άλλες προτάσεις για παιχνίδια πορνό του Dudethrill.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 16 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Hot Candy Land & 12 ιστοσελίδες πορνό παιχνιδιών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το HotCandyLand.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HotCandyLand.com Ετοιμαστείτε να εμπλουτίσετε τη ζωή σας στο παιχνίδι με ενθουσιασμό, γοητεία και ίσως λίγο γέλιο! Αποχαιρετήστε αυτά τα λαμπερά πετράδια, παλιές δρακομαχίες, χαριτωμένα γραφικά και βαρετές ιδέες παιχνιδιών. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το κόκκινο χαλί για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Smut Stone Review & TOP 12 Porn and Hentai Games όπως το SmutStone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SmutStone.com Έχετε βαρεθεί να παίζετε παιχνίδια πορνό είτε εκτός σύνδεσης είτε στο διαδίκτυο, αλλά δεν προσφέρετε σέξι ανατροπές και ευχαρίστηση στη βραδιά σας; Μην σπαταλάτε το χρόνο σας. Αντίθετα, αφεθείτε σε ένα ποιοτικό πορνό παιχνίδι που λειτουργεί ως πηγή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pornstar Harem & Top-12 Τα καλύτερα παιχνίδια πορνό και Hentai όπως το PornstarHarem.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornstarHarem.com Γεια σας, θαυμαστές του Dudethrill! Εσείς, εγώ και ένα παιχνίδι που είναι στο ραντάρ μας από την αυγή του χρόνου – το θρυλικό Pornstar Harem. Θέλω να πω, έλα, ποιος δεν έχει κρυφά την επιθυμία να βουτήξει στον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Games of Desire & Top-12 ιστότοποι παιχνιδιών σεξ όπως το GamesOfDesire.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το GamesOfDesire.com Το πορνό όχι μόνο κυριαρχεί στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων, αλλά είναι επίσης μια δημοφιλής θέση στο gaming. Ω ναι! Πολλοί άνθρωποι είναι εθισμένοι στο να παίζουν παιχνίδια πορνό, και ο Dudethrill είναι ένας από αυτούς. Γι' αυτό, όταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Booty Heroes & 12 Πορνο Παιχνίδια που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το BootyHeroes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BootyHeroes.com Μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο όπου οι θαυμαστές της Hentai μετατρέπουν την αγάπη τους για την τρελή Hentai σε κάτι πιο καθηλωτικό. Ας είμαστε ειλικρινείς – τα κανονικά κόμικς Hentai και X-rated δεν κάνουν πλέον το κόλπο. Μιλάμε για όσους αναζητούν συγκίνηση που θέλουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κέντρο παιχνιδιών πορνό & Top-12 Παιχνίδια πορνό και σεξ όπως το PornGamesHub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornGamesHub.com Γεια σας! Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον κόσμο του δωρεάν gaming για ενήλικες που θα κάνει το joystick σας να πηδήξει από χαρά; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να χύσω τα φασόλια στον απόλυτο παίκτη του παιχνιδιού – το PornGamesHub. Τώρα, ξέρω ότι υπάρχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JeuxPornoGratuits & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για ενήλικες και πορνογραφικά παιχνίδια Hentai όπως το JeuxPornoGratuits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JeuxPornoGratuits.com Ονειρευτήκατε ποτέ να συγκεντρώσετε την απόλυτη ομάδα ενηλίκων διασκεδαστών; Λοιπόν, δεν είσαι μόνος σε αυτήν την ιδιότροπη επιθυμία, φίλε μου. Ευτυχώς, ένα παιχνίδι εκεί έξω ικανοποιεί τις όχι και τόσο αθώες λιγούρες μας. Μπείτε στον ιστότοπο JeuxPornoGratuits, ένα συναρπαστικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επισκεφτείτε το Mama & Top-12 Δωρεάν παιχνίδια σεξ όπως το VisitMama.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VisitMama.com Ας κάνουμε ένα τρελό ταξίδι στη λωρίδα μνήμης, έτσι δεν είναι; Θυμάστε εκείνες τις παλιές καλές μέρες της εναλλαγής κωδικών εξαπάτησης και συμβουλών gaming με τους φίλους σας; Προχωρήστε γρήγορα στο σήμερα και τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να έχουν μετατοπιστεί από τα joystick σε διαφορετικά είδη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wet Pussy Games & Best Porn, Hentai & Sex Games για ενήλικες όπως το Wetpussygames.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Wetpussygames.com Εντάξει, φίλοι μου τυχοδιώκτες στην ψυχαγωγία ενηλίκων, ας μιλήσουμε για έναν κόσμο όπου τα όρια απλά δεν υπάρχουν! Σε αυτήν την ταχύρρυθμη ψηφιακή εποχή, οι νέοι ιστότοποι για το σεξ εμφανίζονται σαν μανιτάρια μετά από μια βροχερή μέρα και η καινοτομία δεν έχει όρια. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Horny Gamer & 12 κορυφαίες τοποθεσίες δωρεάν σεξουαλικών παιχνιδιών όπως το HornyGamer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyGamer.com Ας συνδυάσουμε το gaming και το fucking με το HornyGamer.com.! Δεν θα συναντήσετε ποτέ αυτή τη σελίδα αν δεν είστε καυλιάρης παίκτης όπως εγώ, φίλε. Ποιος δεν είναι; Ξέρω ότι έχετε πάει σε διάφορους ιστότοπους παιχνιδιών hentai και πιθανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sexy Fuck Games & 12 Must-Visit Δωρεάν Hentai, Porn και άλλα σεξουαλικά παιχνίδια όπως το Sexyfuckgames.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sexyfuckgames.com Σήμερα, βουτάμε στον δελεαστικό κόσμο των SexyFuckGames - ένα μέρος που υπόσχεται να συνδυάσει τα καλύτερα πράγματα Οι άνδρες λατρεύουν απόλυτα: το σεξ και τα βιντεοπαιχνίδια! Μπορεί να σκέφτεστε, «Γεια, είναι δωρεάν, επομένως πρέπει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nutaku Review & 12 Best Porn, Hentai & Adult Sex Games Like Nutaku.net Show Me 12 Alternatives for Nutaku.net Καθώς ο κόσμος κινείται, τα άτομα γίνονται όλο και πιο άνετα με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Εξαιτίας αυτού, πολλές πλατφόρμες πηγαίνουν από τις βασικές στις σεξουαλικές. Θυμάμαι ότι υπήρχε μια περίοδος που τα δημοφιλή πράγματα στις μέρες μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση των καλύτερων παιχνιδιών XXX για το 2023 Οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουν να βλέπουμε πορνό τώρα και μετά… αλλά φτάσατε ποτέ σε ένα σημείο όπου αισθάνεστε σαν να είστε κουρασμένοι από τη συνηθισμένη δράση στα βίντεο πορνό που συνήθως παρακολουθείτε; Ίσως ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τον υπέροχο κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών πορνό. Αυτά είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ιστοσελίδα Game Of Moans: https://www.gameofmoans.com Ultimate Game of Moans Review (Like Game of Thrones Style) Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Game of Moans Στον κόσμο του gaming, δεν είναι καινούργιο να βλέπω παιχνίδια παρωδίας που βασίζονται χαλαρά σε άλλες δημοφιλείς ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Όλοι έχουμε ακούσει για το Game of Thrones, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NarcosXXX (NO BS) Porn Game Review of Narcosxxx.com Show Me The Verdict (Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα) Τα παιχνίδια στον υπολογιστή και τα βιντεοπαιχνίδια είχαν θέματα για ενήλικες εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόνο τα τελευταία χρόνια οι προγραμματιστές βρήκαν τις τέλειες ιδέες που απευθύνονται σε σκληρούς παίκτες. Αντί να έχουμε mainstream βιντεοπαιχνίδια με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Emulator Η απόλυτη αναθεώρηση του SexEmulator.com Porn Game Show Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του SexEmulator Φανταστείτε να έχετε όλες τις σεξουαλικές προτροπές να κάνετε οτιδήποτε νέο και εκτός των συνηθισμένων πραγμάτων με κάποιον, αλλά απλά δεν μπορείτε να βρείτε το τέλειο άτομο που μπορεί να το κάνει μαζί σας ίσως λόγω του τρόπου που φαίνονται ή […]

Μεταβείτε στην κορυφή