Ενημερώθηκε στις: 21 Ιουνίου 2024

Reddit Titty Drop

& Κορυφαίες 12 NSFW Subreddits όπως /r/tittydrop

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/tittydrop

reddit tittydrop σπίτι

Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές και ελκυστικές τοποθεσίες για να μοιραστούμε τις προσωπικές μας αναζητήσεις. Ως εκ τούτου, τα subreddits είναι ένας άσχημος εθισμός. Πιθανώς, αναρωτιέστε ποια θα είναι η κριτική μου σήμερα. Μην μαντεύεις, φίλε. ο τίτλος έχει την απάντηση.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/TittyDrop/

Ετοιμαστείτε να σας σιελώσουν καθώς βλέπουμε τόνους θηλών και θηλών εδώ στο /r/tittydrop. Η τεράστια κοινότητα του Reddit εκστασιάζεται όταν ρίχνει ένα τεράστιο αρχείο αποκαλυμμένων γυναικών. Μερικοί φίλοι θεωρούν ακόμη και αυτό το subreddit ως έναν από τους καλύτερους χώρους για εξερεύνηση και σάλια πάνω από ένα ωραίο ζευγάρι μπαμπού. Έτσι, εάν είστε ένας από τους ισχυρούς εθισμένους αυτού του θησαυρού, δεν θα μετανιώσετε που πέσατε από αυτό το εκρηκτικό σημείο. Γιατί δεν αρχίζουμε να γδύνουμε αυτές τις γυναίκες και να δούμε τα όμορφα βουνά τους; Βάζω στοίχημα ότι είσαι απίστευτα ενθουσιασμένος.

Εδώ για τα Titties; Ναί!

Οι θαμώνες χαίρονται να βλέπουν μωρά να σηκώνουν τα πουκάμισά τους και να αποκαλύπτουν την απίστευτη απήχησή τους. Όταν βλέπω ένα νόστιμο στήθος, η διάθεσή μου είναι πάνω από το φεγγάρι. Μοιράζεσαι το ίδιο συναίσθημα φίλε; Πιστεύω ότι το κάνετε, γιατί αν όχι, δεν είστε εδώ και δίνετε προσοχή στην κριτική μου. Μοιραζόμαστε την ίδια αναζήτηση και επαινώ που το Reddit άκουσε τις εκκλήσεις μας. Η σελίδα σχεδίασε έναν υπέροχο χώρο όπου μπορούμε να βγούμε έξω, να αλληλεπιδράσουμε και να γλεντήσουμε με τους ομοϊδεάτες μας στρατιώτες.

Πράγματι, η σελίδα γίνεται πιο άσχημη όσο περνούν οι μέρες. Με αυτό, καταγράφονται εκατομμύρια επισκέψεις και συνδρομές τομέα. Ποιος δεν αισθάνεται ενθουσιασμό όταν βλέπει αυτά τα καμπύλα και λαχταριστά σαγηνευτικά κομμάτια; Όχι μόνο αυτό, το Titty Drop προσφέρει τόνους ποιοτικών θεμάτων και οργασμικής απόδοσης. Θα σας μείνει μόνο ένα καθήκον: να κάνετε τη διαμονή σας συναρπαστική καταβροχθίζοντας το περιεχόμενο—δεν χάνετε υλικό εδώ στο Reddit Titty Drop.

Το Reddit το έκανε ξανά!

reddit tittydrop λιχουδιές

Ναι, φίλε, δεν θα κουραστώ ποτέ να καταναλώνω και να επισκέπτομαι το Reddit.com. Αυτό το μέρος είναι μια αναμφισβήτητη επιτυχία επειδή είναι διαδραστικό, σχετικό και επί τόπου. Το Reddit έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον όταν τελικά αποφάσισε να δημιουργήσει subreddits για να συζητήσει τα πιο ασυνήθιστα φετίχ μας. Στην πραγματικότητα, έχω κάνει ένα σωρό κριτικές subreddit. Έτσι, σήμερα είναι η σειρά του Titty Drop. Οι περισσότεροι από τους διεστραμμένους φίλους μου μου είπαν να γράψω τις σκέψεις μου για την πλατφόρμα.

Πρέπει να πω ότι δεν χρειάζεται να με πιέσουν σκληρά καθώς είμαι πρόθυμος να συνεχίσω την περιπέτεια. Το Reddit έχει κάνει κάθε θαυμαστή να στριμώχνεται στις θέσεις του με το γλωσσάρι λιχουδιών του /r/tittydrop. Καθώς μπαίνετε στη σελίδα, θα καταλάβετε αμέσως πώς το Reddit.com κάνει τη δουλειά του. Η τεράστια εικόνα προεπισκόπησης ενός απολαυστικού ζευγαριού βυζιά θα σας δώσει αυξημένη ενέργεια. Υπάρχουν πολλά να δω, αλλά οι τεράστιες υγιείς γυναικείες μου έφτιαξαν τη μέρα. Αλήθεια, μου τρέχουν τα σάλια. Κοιτάζω μόνο τις προεπισκοπήσεις ακόμα, πόσο μάλλον όταν εμβαθύνω στο άσχημο αρχείο. Ας δούμε.

Titty Drop από το 2012

κανόνες reddit tittydrop

Το Reddit Titty Drop θεωρεί ότι είναι το επίκεντρο του titty-dropping. Είναι πράγματι ένας τολμηρός ισχυρός ισχυρισμός. Ωστόσο, όντας διαθέσιμο για τους θαυμαστές τα τελευταία χρόνια, το Reddit Titty Drop έχει ενσωματώσει μια αυστηρή κοινότητα διεστραμμένων. Το Reddit Titty Drop δημιουργήθηκε την 1η Αυγούστου 2012, με στόχο να ικανοποιήσει ένα σωρό καυλιάρηδες μάγκες. Το subreddit συνέλεξε υλικά για να καλύψει την ανάγκη μας για μαλακά, γεμάτα και εντυπωσιακά βυζιά. Οποιοσδήποτε τύπος, μέγεθος και χρώμα Reddit Titty Drop είναι πρόθυμοι να επιδείξουν.

Έτσι, η άσχημη υπόθεση γίνεται όλο και πιο δυνατή, πιο καυτή και πιο καυτερή. Είναι αλήθεια ότι η τεράστια συλλογή έκανε το Reddit Titty Drop μια εξίσου οργασμική λεωφόρο. Οι άνθρωποι αρραβωνιάζονται και ξυπνούν. Τους άρεσε να υποβάλλουν ποιοτικές λιχουδιές, ακόμη και ακατέργαστες προσφορές. Επίσης, κάθε συζήτηση είναι καλά τοποθετημένη, με μεγάλη ανταλλαγή σκέψεων. Δεν είναι περίεργο που η κοινότητα γίνεται εκτεταμένη. Θέλετε να δοκιμάσετε να υποβάλετε το περιεχόμενό σας; Φροντίστε πρώτα να εξασφαλίσετε έναν λογαριασμό. Διαβάστε πώς να σφραγίσετε αυτή την εξαιρετική καυτή συμφωνία.

Γίνετε μέρος του Titty Drop του Reddit

αναρτήσεις reddit tittydrop

Όσο περνούν οι μέρες, η κοινότητα γίνεται μαζική. Θυμάμαι ότι το Reddit Titty Drop είχε μόνο χιλιάδες μανιώδεις μέλη όχι πολύ καιρό πριν. Σήμερα η σελίδα έχει ήδη μελανώσει δύο εκατομμύρια ακόλουθους. Αυτός ο αριθμός είναι μια απόλυτη δικαίωση ότι το Titty Drop εκτοξεύεται στα ύψη. Ναι, φίλε, δεν είναι η πρώτη μου φορά στο χώρο. Όντας ένας αυτοαποκαλούμενος εθισμένος στον ερωτισμό, το Reddit Titty Drop έχει ήδη δει πολλές από τις σπασμωδικές μου στιγμές.

Πιθανώς, αναρωτιέστε γιατί έκανα μια καθυστερημένη κριτική της πλατφόρμας. Απλώς έχω κάποιους προσωπικούς λόγους που δεν θα μοιράζομαι. Εν πάση περιπτώσει, από τότε, έχω νιώσει πραγματικά δέος από την πολυτέλεια των γυναικωνίτη στον τόπο. Το Reddit Titty Drop έχει μια υπερβολικά δραστήρια και γενναιόδωρη κοινότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά αντικείμενα ανά πάσα στιγμή. Το Reddit Titty Drop μπορεί να φωτίσει τη διάθεσή σας ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάστασή σας.

Κάποιος μπορεί απλά να υποβάλει προσωπικά στοιχεία και να αποκτήσει με ασφάλεια έναν λογαριασμό Reddit. Η δωρεάν συνδρομή σας στη σελίδα θα σας προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση και προνόμια. Επί του παρόντος, το Reddit Titty Drop έχει δύο χιλιάδες μέλη της διαδικτυακής κοινότητας. Κάτι πρέπει να ετοιμάζεται στην ενότητα Τι νέο υπάρχει. Διαπίστωσα ότι ο Titty Drop έχει ένα από τα πιο ελκυστικά και φιλικά στρατεύματα. Κάνε εγγραφή τώρα!

Ας πάρουμε μερικές ζουμερές αναρτήσεις

reddit tittydrop φίλτρο

Βρισκόμαστε στα μισά της αναθεώρησης, αλλά έχω μια ερώτηση στο μυαλό μου. Ξέρετε τι σημαίνει Titty Drop; Αν έχετε μια ιδέα, τότε θα ήταν υπέροχο. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει, είμαι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσω. Το Titty Drop είναι η έντονη σκηνή που όλοι λαχταρούμε, δηλαδή όταν ένα κορίτσι φορώντας οποιοδήποτε μπλουζάκι, crop top, μπικίνι ή οτιδήποτε άλλο ανασηκώνει σιγά σιγά το ντύσιμό της και εκθέτει το διαμάντι της που σαλιαρίζει. Καθώς τις απογοήτευε ελεύθερα, οι στήλες αναπηδούν, διεγείροντας τη θέα.

Απίστευτα, το Reddit Titty Drop έφτασε σε μια χρονική περίοδο όπου πλοηγήθηκαν σε αυτό το μοναδικό φετίχ. Όλα τα υλικά βασίζονται σε κλιπ. Επιπλέον, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι κάθε υποβολή είναι πρωτότυπο περιεχόμενο, καθώς το Reddit Titty Drop συμμορφώνεται με αυστηρές πολιτικές. Τα GIF κατακλύζουν επίσης τον τομέα καθώς αποκαλύπτουν κομμάτια υψηλής ποιότητας. Τα μωρά και η κοινότητα πάνε χέρι-χέρι προσφέροντας ένα αποθετήριο αξιόλογο. Πράγματι, είναι πολύ προφανές ότι οι κυρίες Reddit Titty Drop ήθελαν να σε βάλουν στον πειρασμό να τις δεις να ρίχνουν τα μεγάλα μπούκια τους.

Κατηγορίες που πρέπει να προσέχετε στο Titty Drop

περιεχόμενο reddit tittydrop

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους πορνό, έχουν μια συγκεκριμένη λίστα ή ένα τμήμα θέσεων. Εδώ στο Reddit Titty Drop, οι συντονιστές τα αποκαλούν Content Filter. Αυτές οι λέξεις χρησιμεύουν ως ετικέτες για να βοηθήσουν τους πλοηγούς να περιορίσουν το άγριο περιεχόμενο. Πιστεύω πάρα πολύ ότι αυτά τα φίλτρα είναι χρήσιμα, καθώς το subreddit περιέχει χιλιάδες υλικά. Τα μέλη επιθυμούν να παρέχουν καθημερινές μεταφορτώσεις και συνεπείς ενημερώσεις. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι το αρχείο είναι τεράστιο.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι θαυμαστές ή τα μέλη της κοινότητας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ακόλουθες κατηγορίες: Titty Drop, OC Titty Drop, Titty Pop, Flash, Reveal και OC Reveal. Αυτές οι επιλογές είναι απίστευτα εύχρηστες. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να επιλέξουν να εφαρμόσουν αυτές τις ετικέτες ή να καταβροχθίσουν ολόκληρη τη βιβλιοθήκη. Όχι μόνο αυτό, μπορώ επίσης να επαινέσω τις συζητήσεις πίσω από κάθε θέμα. Οι άνθρωποι μοιράζονται θετικά τις απόψεις τους και επικοινωνούν ευγενικά τις σκέψεις τους. Ορισμένες λιχουδιές δημοσιεύονται με τίτλους όπως "Μπορώ να ρίξω τα ζωηρά βυζιά μου στο πρόσωπό σου;" ή «αυτές οι στήλες θα πέφτουν καλύτερα στο στόμα σου».

Αναμφίβολα, η στύση σας θα είναι ασταμάτητη. Μερικά μωρά δελεάζουν επίσης τους επισκέπτες του ιστότοπου ρωτώντας: «Προτιμάτε απαλά φυσικά βυζιά;» ή προτείνετε στους θαυμαστές «να αποκαλύπτω τα βυζιά μου ενώ φοράω το πουκάμισό σας». Πράγματι, αυτά τα υλικά έγιναν ένα σημαντικό χτύπημα στις μάζες. Δεν είναι περίεργο γιατί οι άνθρωποι και η κοινότητα αποκτούν ζωντάνια. Το Reddit Titty Drop δεν θα σας κουράσει. Οι επισκέπτες πρέπει να αρχίσουν να σκάβουν τώρα.

Κανόνες απόρριψης Reddit Titty που πρέπει να ακολουθήσετε

reddit tittydrop κοινότητα

Το Reddit είναι γνωστό ότι ορίζει κανόνες και οδηγίες για τα μέλη της κοινότητάς του. Ως εκ τούτου, το Titty Drop δεν θα έχανε την ευκαιρία να εξασφαλίσει τη λίστα του. Οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι, επομένως είναι εντολή να ακολουθήσουν οι φίλοι σας. Η μη εφαρμογή ενός ή δύο κανονισμών σημαίνει ανάκληση της ιδιότητας μέλους. Βάζω στοίχημα ότι γνωρίζετε ήδη για αυτό. Επομένως, σας προτείνω να αφιερώσετε χρόνο για να επισκεφτείτε το τμήμα κανόνων r/TittyDrop. Μπορείτε να τα δείτε στη δεξιά περιοχή της σελίδας.

Επίσης, θα μοιραστώ ένα μέρος των σημείων εδώ στην κριτική μου για να σας δώσω μερικές από τις δεσμευτικές αρχές. Πρώτη στη λίστα είναι να μην δημοσιεύσετε τίποτα για ανηλίκους. Το Titty Drop υπακούει στο ορατό διάταγμα για την απαγόρευση των παιδιών από τις σελίδες πορνό. Επίσης, δεν ισχύει η πώληση ή η διαφήμιση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας στη σελίδα και η ικεσία για θετικές ψήφους. Η χειραγώγηση των τιμών δεν είναι αυστηρά δυνατή εδώ στο Reddit Titty Drop. Παρατηρούνται επίσης συμπεριφορές στο φόρουμ. Επομένως, τα μέλη πρέπει να ακολουθούν τη σωστή εθιμοτυπία. Αυτές οι αρχές είναι μόνο ένα απόσπασμα ολόκληρης της καταχώρισης. Πρέπει να ελέγξετε το καθένα!

Τα υπέρ και τα κατά του /r/tittydrop

PROS:

 • Διαδραστικός τομέας
 • Λαχταριστές λιχουδιές για να δοκιμάσετε
 • Τεράστια επιλογή
 • Δύο εκατομμύρια μέλη
 • Μια ενεργή και δυναμική κοινότητα
 • Πρωτότυπα υλικά
 • Εύκολο στην εξερεύνηση
 • Καθαρός χώρος

Μειονεκτήματα:

 • Αυστηρές οδηγίες

Κορυφαία 12 NSFW Subreddits παρόμοια με /r/tittydrop:

# 1 - / r / MILF

milf reddit

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει στη λίστα μας, εξυπηρετεί τους νεότερους, καθώς είναι μια πολύ διάσημη και μεγάλη θέση. Τι γίνεται όμως αν σας αρέσει καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο μωρό; Αν έχετε ακούσει για το MILF, που σημαίνει "Μαμά θα ήθελα να γαμήσω", τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτό το subreddit και να εκπληρώσετε την ανάγκη σας για ευχαρίστηση, κάνοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα. Υπάρχει κάτι με τις ηλικιωμένες γυναίκες - φαίνονται πιο ώριμες και φυσικά πιο έμπειρες σεξουαλικά. Οι νεότεροι άνδρες θα ήθελαν να στριμώξουν πάνω από σέξι νοικοκυρές και δεδομένου ότι είναι μια θέση MILF, τα περισσότερα από τα περιεχόμενα που υποβάλλονται είναι πρωτότυπα. Για κάποιον που θέλει να δει ώριμες γυναίκες να ξεχειλίζουν με σεξουαλικότητα και αυτοπεποίθηση με τις πλήρως ανεπτυγμένες φιγούρες τους, τότε είστε στο σωστό δρόμο.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Ηλικιωμένες γυναίκες που επιδεικνύουν τη σεξουαλικότητά τους
 • Λογικοί κανόνες

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Δεν επιτρέπει τις αναδημοσιεύσεις

# 2 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit αναρτήσεις GirlsFinishingTheJob

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά subreddits NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά το /r/GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπεις πάντα κορίτσια να προσπαθούν πολύ απλά για να πάρουν μια γεύση, σωστά; Αισθησιακά βίντεο με σέξι κορίτσια που ξεσπούν με καυτά και χοντρά τελειώματα θα σας κάνουν να ταρακουνηθείτε μέχρι τα βάθη. Αδικούσαν το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν τη δουλειά εδώ.

Πάρτε μια γρήγορη γεύση με αυτήν την κριτική /r/GirlsFinishingTheJob.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 3 - / r / CumSluts

κουλουράκια reddit

Εάν έχετε φανταστεί ποτέ κορίτσια που δεν φαίνεται να παίρνουν αρκετό σπόρο ενός άντρα, τότε θα απολαύσετε το cumming στο / r / CumSluts. Θα δείτε κορίτσια που λατρεύουν την αίσθηση του cum πάνω τους και δεν ντρέπονται καθόλου για να τα επιδείξουν. Σύντομα κλιπ κοριτσιών που έχουν τελειώσει παντού - από τα pussies, τα πρόσωπα τους ή απλώς από το κεφάλι έως τα πλάνα - δεν έχει σημασία πού αρκεί να πάρουν τη δόση τους από αυτό το κολλώδες και υπέροχο φορτίο από παιδιά. Αυτό το subreddit επικεντρώνεται κυρίως στα κορίτσια που έχουν το τελικό τους πρόβλημα και μπορείτε να τα δείτε να κάνουν οτιδήποτε απλά για να κολλήσουν με κολλώδη κρέμα κάποιου άντρα και το καλύτερο πράγμα για αυτό το subreddit είναι ότι δέχονται φωτογραφίες και βίντεο. Περιεχόμενο και ενημερωμένο, λαμβάνουν περίπου 100 υποβολές σε μια μόνο ημέρα, οπότε αυτό είναι επίσης ένα καλό πλεονέκτημα για αυτό το δευτερεύον.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Ήδη εγκατεστημένη και γνωστή κοινότητα
 • Πολλά περιεχόμενα φωτογραφιών και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο πλήρους διάρκειας είναι περιορισμένα
 • Συνήθως διαθέτει ευθεία κορίτσια ή αγόρια
 • Λίγα περιεχόμενα με παιδιά

# 4 - / r / gonewild

έφυγε γυμνός

Το όνομα μιλάει από μόνο του. Αυτό είναι ένα πολύ καυτό subreddit για ενήλικες όπου όλοι μπορούν να ανταλλάξουν γυμνά για κάποιο κάρμα (το οποίο είναι το σύστημα «σημείου» του Reddit, εάν δεν το γνωρίζετε ακόμη). Οι άνθρωποι μπορούν να δείξουν το σώμα τους χωρίς καμία πίεση ή κρίση από κανέναν, καθώς το subreddit προάγει την αρμονία μεταξύ των 2.8 εκατομμυρίων μελών του. Με το r / gonewild, έχετε 100% δωρεάν γυμνά. Ορισμένα από τα όχι σε αυτό το subreddit περιλαμβάνουν διαφήμιση και αυτοπροώθηση, ζητώντας ή προσφέροντας χρήματα στους Redditors, ή αφήνοντας τους ανθρώπους να ψηφίσουν για κάτι, και φυσικά, ο βασικός κανόνας για οπουδήποτε στο Διαδίκτυο: χωρίς καταχρηστικά και αγενή σχόλια ή οποιοδήποτε troll συμπεριφορά απέναντι σε άλλους.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική /r/gonewild.

PROS:

 • 100% δωρεάν γυμνά
 • Ανοιχτόμυαλοι Redditors
 • 2.8 εκατομμύρια μέλη και μετράνε
 • Ευρείες και σαφείς ερωτήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά bots και troll στα σχόλια
 • Οι περισσότεροι τίτλοι ανάρτησης δεν έχουν επισημανθεί σωστά
 • Ορισμένα σφάλματα πρέπει να διορθωθούν

# 5 - / r / HoldTheMoan

HoldTheMoan main

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

Διαβάστε τις πλήρεις λεπτομέρειες του /r/HoldTheMoan εδώ.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

# 6 - / r / NSFW_GIF

nsfwgif reddit

Εάν είστε ένας από αυτούς που παρακολουθήσατε την ανάπτυξη αυτού του subreddit από το ξεκίνημά του πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ ότι θα έρθει μια μέρα όπου θα ήταν διαθέσιμο αυτό το περιεχόμενο. Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια συνδρομητές απολαμβάνουν NSFW GIF από διάφορα μέρη όπως το Imgur και το GFYCat και τροφοδοτούν την ανάγκη σας για οτιδήποτε σεξουαλικά ευχάριστο. Τόσο το περιεχόμενο πορνό όσο και το σκληρό πορνό υποβάλλονται τακτικά. η αναλογία συνδρομητών προς το περιεχόμενο που υποβλήθηκε είναι στην πραγματικότητα στην κάτω πλευρά.

PROS:

 • Περιεχόμενο μαλακό και σκληρό πορνό
 • ΠΟΛΛΑ βίντεο
 • Χωρίς διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Σχολιαστές ανεπιθύμητων
 • Η αναλογία περιεχομένου προς συνδρομητές είναι αρκετά χαμηλή
 • Αυστηρή πολιτική αναδημοσίευσης

# 7 - / r / NSFW

nsfw reddit

Αυτό το subreddit είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όσον αφορά το πορνό σε ολόκληρη την κοινότητα του Reddit. Ήταν ανέκαθεν το μέρος όπου όλοι μπορούν να απολαύσουν ψυχαγωγία ενηλίκων. Αυτή τη στιγμή έχει 1.3 εκατομμύρια ακόλουθους και αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και πάνω από 13 χρόνια. Αν ψάχνετε για κάποιο υλικό για ενήλικες, μπορείτε απλά να επισκεφθείτε, απλώς επισκεφθείτε το / r / NSFW και θα βρεθείτε για αρκετό χρόνο.

Σχεδόν, αν όχι όλα, τα περιεχόμενα σε αυτό το subreddit, ανήκουν στην κατηγορία softcore και συνήθως GIF και βασίζονται σε εικόνα, καθώς δεν επιτρέπονται βίντεο. Σε σύγκριση με το / r / GoneWild, κανείς δεν μπορεί να υποβάλει περιεχόμενο που εμπίπτει ως αυτοπροώθηση. Για ορισμένα δευτερεύοντα αρχεία, μπορείτε να μοιραστείτε τα περιεχόμενα περιεχόμενά σας για κέρδος, αλλά με / r / NSFW, αυτό είναι ένα μεγάλο όχι. Όσον αφορά τα περιεχόμενα και τη συχνότητα ενημέρωσης, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες από 100 καταχωρίσεις καθημερινά, καθώς αυτή είναι μια τόσο ενεργή κοινότητα.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Καλή εποπτεία κοινότητας
 • Πολλά εργαλεία συνδέσμων
 • Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια ακόλουθοι

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο καθαρό περιεχόμενο softcore
 • Δεν επιτρέπονται βίντεο
 • Δεν υπάρχουν αναρτήσεις αυτοπροώθησης

# 8 - /r/ερασιτέχνης

Ερασιτεχνικοί κανόνες reddit

Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας για τις φυσικές γυναίκες που μοιράζονται την ελκυστικότητα, την κακία και τα σεξουαλικά τους χαρίσματα. Με διαφορά, το Reddit Amateur είναι ο πρώτος δωρεάν ερασιτεχνικός χώρος που φαίνεται καθαρός και εντυπωσιακός.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του /r/amateur.

PROS:

 • Εκατομμύρια ενεργοί συμμετέχοντες
 • Μεγάλη ποικιλία εικόνων και GIF
 • Δωρεάν αποθετήριο
 • Συνεχείς ενημερώσεις
 • Επαληθευμένα υλικά
 • Αποκλειστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Καθαρός ιστότοπος
 • Πολύ γυμνό

Μειονεκτήματα:

 • Σύντομα βίντεο
 • Εφαρμόζει αυστηρούς κανόνες

# 9 - / r / Κανόνας34

κανόνας34 reddit

Με αξιοπρεπή παρακολούθηση περισσότερων από 600 χιλιάδων συνδρομητών, ο κανόνας 34 περιλαμβάνεται στις κορυφαίες δευτερεύουσες μονάδες NSFW και πιθανώς μία από τις πιο ενεργές επίσης. Με τον κανόνα 34, μπορείτε να απολαύσετε μερικά κλιπ προσομοίωσης παιχνιδιών που οι περισσότεροι συνδρομητές λάτρευαν. Έχουν επίσης σέξι εικόνες των αγαπημένων σας χαρακτήρων τυχερού παιχνιδιού, όπως D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL και πολλά άλλα. Το Rule34 είναι το τέλειο subreddit για εθισμένους σε παιχνίδια και για όσους θέλουν λίγο χρόνο διασκέδασης, επειδή έχουν πολλά να προσφέρουν.

PROS:

 • Μεγάλη παρωδία πορνό
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Ιδανικό για παίκτες
 • Μοναδική θέση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Οι δραματικές δημοσιεύσεις είναι ανεξέλεγκτες
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 10 - / r / OnOff

reddit στο σπίτι

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 500 χιλιάδες ακόλουθους από το 2011, αυτή είναι μια από τις κοινότητες όπου μπορείτε να βασιστείτε σε αξιολογήσεις και σχόλια για να μάθετε εάν το περιεχόμενο είναι καλό. Τα κορίτσια δημοσιεύουν το μεγαλύτερο μέρος του πρωτότυπου περιεχομένου τους εδώ και επειδή δεν είναι μυστικό ότι οι άντρες αρέσει να απολαμβάνουν κάποιο ερασιτεχνικό πορνό για σέξι χρονικούς σκοπούς. Τα κορίτσια προέρχονται επίσης από διάφορες κατηγορίες - έχετε έφηβους, κορίτσια κολεγίου, MILFs - αλλά όλα έχουν την ίδια ευχαρίστηση με τις σέξι selfies τους, τα αυτο-ευχάριστα βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε δείχνει ότι θέλουν να πατήσουν και να αφήσουν έχετε μια ματιά στα καυτά pussies τους.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική /r/OnOff.

PROS:

 • Αρκετά ενεργή κοινότητα
 • Διαθέσιμα GIFS, εικόνες και βίντεο
 • Τα κορίτσια είναι από διάφορες κατηγορίες
 • 100% αυθεντικά γυμνά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Πολλοί διψασμένοι σχολιαστές

# 11 - / r / BiggerThanYouThought

μεγαλύτερο από το reddit

Οι άντρες θα παραδέχονταν ότι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν σε ένα κορίτσι είναι το μέγεθος των βυζιών τους. Για μερικούς, μπορεί να τους κάνουμε λάθος επειδή έχουν μόνο το μέσο μέγεθος αλλά αποδεικνύεται ότι διατηρούν κάποιο εκπληκτικό μέγεθος. Έτσι λειτουργεί το BiggerThanYouThought. Τα περισσότερα κορίτσια μοιάζουν σέξι με κανονικά μεγέθη boobies με την πρώτη ματιά, αλλά περιμένετε - μόλις βγάλουν μπροστά σας, θα ανακαλύψετε ότι έχουν ένα τεράστιο ζευγάρι παραδείσου στο όνομα των βυζιών.

Από άποψη περιεχομένου, οι εικόνες και τα βίντεο έχουν αναλογία 50:50, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε στις μικρές περιπέτειες σας. Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη εμφανίζουν τα βυζιά τους και θα μπορούσατε να τρώτε μόνο τα μάτια σας.

PROS:

 • Πολλά διαθέσιμα βίντεο
 • Ελάχιστο ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Πολλά σπιτικά πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολλοί αυστηροί κανόνες

# 12 - / r / PetiteGoneWild

petitegonwild reddit

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

Λέξεις διαίρεσης

Το Reddit Titty Drop συγκέντρωσε επιδέξια τα αριστουργήματα που λαχταρούν να δουν οι καυλιάρηδες φίλοι. Διάφοροι μπαμπούκοι πέφτουν σαν βόμβα στην επιλογή. Όμορφα, το Reddit Titty Drop ενσωματώνει τα υλικά με ευκολία, διαθέτοντας μια φιλική διαμονή. Το σαγηνευτικό περιεχόμενο είναι οργασμό καθώς αυξανόταν καθημερινά λόγω των δυναμικών δεσμεύσεων της κοινότητας και των συνεχών ενημερώσεων. Επιπλέον, ολόκληρη η σελίδα φαίνεται εντυπωσιακή με εικόνες προεπισκόπησης, ροζ ρύθμιση και καθαρούς, νόστιμους πίνακες.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή