Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2024

Αναθεώρηση AdultFriendFinder

Τελική κριτική του AdultFriendFinder.com – Η ειλικρινής μου γνώμη με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Δείξε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Adult Friend Finder

mainfinder
Η βαθμολογία μας: 4.8 / 5!

Εάν ένα από τα χόμπι σας περιηγείται στο διαδίκτυο και εξερευνά νέα πράγματα, πιθανότατα έχετε διασχίσει τα μονοπάτια με το AdultFriendFinder. Το Adult Friend Finder, ή τώρα πιο γνωστό ως AFF, δραστηριοποιείται στον κλάδο των swinging και των γνωριμιών για περισσότερο από μια δεκαετία. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν ήδη καθιερώσει το όνομά τους ως ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους γνωριμιών και swinger σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν ξεκινήσει τον ιστότοπο το έτος 2006, από τότε έχουν γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικοί στη βιομηχανία τους καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν επιλέξει να γίνουν μέλη τους. Παρά τους άλλους νέους ιστότοπους που έχουν έρθει να παίζουν και ανταγωνίζονται στον ίδιο κλάδο, το AFF εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς ανθρώπους όταν πρόκειται να αναζητήσει έναν αγώνα μέχρι σήμερα ή απλά να συνδεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος είναι μόνο ένας από τους αρχικούς ιστότοπους του προγραμματιστή που εξυπηρετεί την αγορά swinger και άλλους άτομα που βρίσκονται σε σύντομη σύνδεση και πιθανούς συντρόφους ζωής. Υπάρχουν άλλοι ιστότοποι παρόμοιας θέσης που έχουν ξεκινήσει από τον ίδιο προγραμματιστή, οι οποίοι είναι εξίσου υπέροχοι. Το πλεονέκτημα του Adult Friend Finder είναι ότι κυκλοφόρησε νωρίτερα, επομένως προσέλκυσε περισσότερους επισκέπτες πρώτα.

Ποιος είναι ο σκοπός του AdultFriendFinder;

Βασικά, ο ιστότοπος έχει να κάνει με την αναζήτηση κάποιου που μπορεί να είναι δυνητικά βραχυπρόθεσμος ή μακροπρόθεσμος συνεργάτης. Έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου γνωριμιών, αλλά σας προσφέρει περισσότερα από τον σύντροφο που χρειάζεστε. Οι προγραμματιστές έκαναν μια πολύ έξυπνη κίνηση ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά πορνογραφικών τοποθεσιών σε αυτόν τον ιστότοπο γνωριμιών. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε έναν ιστότοπο με όλων των ειδών τους ανθρώπους — ανύπαντρους, εκείνους που έχουν ανοιχτή σχέση, εκείνους που αναζητούν απλώς διασκέδαση ή ακόμα και ζευγάρια που έχουν συναρπαστική δυναμική σεξουαλικών σχέσεων. Εκτός από αυτήν την ομάδα ανθρώπων, θα έχετε μια πιο σεξουαλική και διαδραστική εμπειρία σε αυτόν τον ιστότοπο. Η φαντασία σας είναι το όριο όταν πρόκειται για πιθανές σεξουαλικές συναντήσεις που μπορείτε να βγείτε από αυτόν τον ιστότοπο. Σίγουρα θα σας κάνει μια ξέφρενη βόλτα. Το επίπεδο ενθουσιασμού στην εμπειρία σας θα βασίζεται στο πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

ενηλίκωνΟι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο συμμετοχής τους από αυτούς που απλώς περιηγούνται ελεύθερα στον ιστότοπο και ελέγχουν κάθε άτομο που βρίσκουν ενδιαφέρον ή είναι πολύ ενεργό σε αυτόν. Ο ιστότοπος διαθέτει ένα Σύνδεση χαρακτηριστικό που δίνει στο μέλος την επιλογή να κάνει πραγματικό εικονικό σεξ με άλλο άτομο μέσω βίντεο ενώ βρίσκεστε. Υποστηρίζει επίσης ζευγαρωμένες συσκευές (σεξουαλικά παιχνίδια) που σας επιτρέπουν να στέλνετε αισθήσεις στον σύντροφό σας. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε, δεν θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να απολαύσετε αυτές τις δυνατότητες. Όμως, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, για όσους είναι πρόθυμοι να ξεφαντώσουν για τέτοιου είδους ενθουσιασμούς, ο ιστότοπος επιφυλάσσει πολλά για εσάς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτά τα μέλη που δεν πληρώνουν, δεν υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα να πάρετε μια ημερομηνία. Υπάρχει! Απλώς πρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να το κάνετε ενδιαφέρον, να ανεβάσετε ωραίες φωτογραφίες και απλώς να περιμένετε να συνδεθούν τα άλλα μέλη μαζί σας.

Πόσους χρήστες έχουν;

Το Adult Friend Finder είναι κυρίως μια εφαρμογή γνωριμιών, αλλά τα μέλη του ιστότοπου δεν βρίσκουν απλώς ημερομηνίες. Μερικοί βρίσκουν πραγματικούς φίλους κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης τους, καθώς ο ιστότοπος είναι πραγματικά μια τεράστια κοινότητα πραγματικών ανθρώπων. Έχει μέσες μηνιαίες επισκέψεις άνω των 25 εκατομμυρίων όπου οι επισκέπτες περνούν περίπου 10 λεπτά κάθε φορά που επισκέπτονται. Οι περισσότεροι επισκέπτες του προέρχονται από οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν περισσότερο από το 50% των επισκεπτών τους. Στη 2η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, και η τρίτη είναι από τον Καναδά, έχοντας συνολικό αριθμό 80 εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον αριθμό επισκέψεων και χρηστών, ο ιστότοπος εξακολουθεί να κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη και χρήστες. 

Ο αυξανόμενος αριθμός μελών του ιστότοπου είναι αποτέλεσμα των συνεχών ενημερώσεων και βελτιώσεων που πραγματοποιούν οι προγραμματιστές όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που κάποτε ήταν απλώς ένας απλός ιστότοπος γνωριμιών έχει γίνει ένα σπίτι για όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν διαφορετικές σεξουαλικές θέσεις και περιπέτειες χωρίς να φοβούνται ότι θα κριθούν από τους ανθρώπους. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπο για λίγο πολύ παρόμοιους λόγους, είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για τα μέλη του, είναι το σεξουαλικό τους ασφαλές καταφύγιο.

Λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε έναν λογαριασμό AFF

Συνομιλία AdultFriendFinder

Όλοι γνωρίζουν ότι το AdultFriendFinder είναι μεταξύ των μεγαλύτεροι και πιο δημοφιλείς προορισμοί σύνδεσης σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και αρχάριοι στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων έχουν ακούσει ή έχουν επισκεφτεί κάποτε αυτόν τον ιστότοπο. Κυριολεκτικά, έχει όλα όσα χρειάζεστε, από περιστασιακό σεξ και ραντεβού μέχρι σεξουαλικές περιπέτειες και σοβαρές σχέσεις.

Σίγουρα, η αφιλτράριστη ροή αγώνων, οι ικανοποιητικές ζωντανές κλήσεις και τα βρώμικα άλμπουμ είναι ουράνια χαρακτηριστικά για πολλούς καυλιάρηδες φίλους. Δεν έχει σημασία αν δεν σκέφτεστε ακόμα το σεξ τώρα, το να έχετε ένα εφεδρικό υλικό είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη ευκολία. Στην πραγματικότητα, οι κανονισμοί για το COVID-19 το έχουν αποδείξει εξαιρετικά σαφές. Για χρόνια, η αυξανόμενη απομόνωση στο σπίτι έχει οδηγήσει σε αυξανόμενο αριθμό ατόμων που ενδιαφέρονται για το γυμνό, το πορνό και το sexting. Και αν είστε σαν εμένα, που δεν θέλετε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας για μη ασφαλές σεξ, το AdultFriendFinder είναι το ασφαλέστερο στοίχημά σας.

Είμαι βέβαιος ότι έχετε χρησιμοποιήσει το Tinder και άλλους ιστότοπους σύνδεσης στο παρελθόν, και αφού είστε εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν καλή εμπειρία. Λοιπόν, αν ήμουν στη θέση σας, θα σταματούσα να στοιχηματίζω στην εμπειρία σύνδεσης μου, εάν έχετε το AdultFriendFinder εδώ. Η εγγραφή σας θα σας έδινε πολλές πιθανότητες να τραντάζεστε στο διαδίκτυο, να κάνετε τακτικό περιστασιακό σεξ, να κάνετε streaming σεξ σεξ και να συμμετέχετε σε βρώμικα δωμάτια συνομιλίας.

Εγγραφή στο Adult Friend Finder

εγγραφείτε Ο ιστότοπος έχει πολύ ομαλή διαδικασία εγγραφής. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε πολλές πληροφορίες για εσάς. Μπορεί κυριολεκτικά πάρτε λιγότερο από 5 λεπτά και είστε έτοιμοι. Βασικά σας ζητείται το φύλο, τα ενδιαφέροντά σας, τα γενέθλιά σας, ώστε να μπορούν να βεβαιωθούν ότι είστε σε νόμιμη ηλικία, τη χώρα από την οποία προέρχεστε και την επαρχία. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για ζευγάρια που επιλέγουν να εγγραφούν ως ένα. Όλες αυτές οι πληροφορίες ζητούνται μέσω ενός πλαισίου επιλογής και μιας αναπτυσσόμενης επιλογής. Ο ιστότοπος θα σας ρωτήσει επίσης για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν να γνωρίσετε τα οποία μπορείτε να επιλέξετε όσα θέλετε, αν έχετε πολλά ενδιαφέροντα. 

Στο δεύτερο μέρος της εγγραφής, Στη συνέχεια, σας ζητείται η διεύθυνση email σας για επαλήθευση ότι είστε πραγματικά πραγματικό πρόσωπο, το μοναδικό όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και μια σύντομη παρουσίαση του εαυτού σας για καλύτερες πιθανότητες να βρείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εδώ πρέπει επίσης να γράψετε για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ειδικά αν έχετε ένα πολύ συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Αφού ρυθμιστούν όλα αυτά, μπορείτε πλέον να συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή στο Adult Friend Finder. Κατά τη διαδικασία σύνδεσης, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη που δημιουργήσατε ή τη διεύθυνση email σας, μετά τον κωδικό πρόσβασής σας και θα σας κατευθύνει στον λογαριασμό σας όπου μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος δεν σας υποχρεώνει να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στον λογαριασμό σας, αλλά σας προτείνει ανεπιφύλακτα για περισσότερες πιθανότητες αλληλεπίδρασης. 

Περιήγηση ιστότοπου

Κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας, σας υποδεχόμαστε αμέσως με πολλές επιλογές και πιθανές αντιστοιχίσεις στη σελίδα.

Δεδομένου ότι ο ιστότοπος έχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό μελών, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν χιλιάδες μέλη που είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα στο διαδίκτυο και ο ιστότοπος δεν εξαντλείται ποτέ από πρόσφατες δραστηριότητες στη ροή. Μπορείτε πραγματικά να ξεκινήσετε να αναζητάτε το ταίρι σας από εκεί. Η πλειοψηφία των μελών του παρέχει πολύ σεξουαλικό περιεχόμενο και περιεχόμενο για ενήλικες μέσω βίντεο, ιστολογίων, φωτογραφιών ή ακόμα και μέσω ζωντανής ροής όπου δείχνουν ανοιχτά τα γυμνά τους σώματα.

Μηνύματα και επικοινωνία στο Adultfriendfinder.com

Υπάρχουν πολλοί τρόποι σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με μέλη στον ιστότοπο, από τη ζωή που είναι ένας πιο επιθετικός τρόπος αλληλεπίδρασης, έως το χαρακτηριστικό του κλεισίματος είναι μια πιο λεπτή επιλογή. Οι συνομιλίες μπορούν να γίνουν στα δωμάτια συνομιλίας και έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο με τις διαφορετικές σεξουαλικές σας εκφράσεις. Η επικοινωνία στον ιστότοπο είναι ένα βασικό και ουσιαστικό χαρακτηριστικό ότι είτε είστε μέλος που πληρώνει είτε δεν πληρώνει, υπάρχει πάντα μια επιλογή επικοινωνίας για εσάς. 

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά τους

χαρακτηριστικά γνωρίσματα για φίλους ενηλίκων

Αυτός ο ιστότοπος είναι γεμάτος εκπλήξεις. Έχει πολλές επιπλέον δυνατότητες που σπάνια μπορείτε να βρείτε σε έναν μόνο ιστότοπο. Είναι βασικά γεμάτο με πράγματα που πρέπει να κάνουν, εξυπηρετεί τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες των μελών του.

Αίθουσες συνομιλίας και ομαδικές συζητήσεις

Ο ιστότοπος είναι μια πολύ τεράστια κοινότητα ανθρώπων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα που έχουν σχεδόν τον ίδιο, αν όχι στην πραγματικότητα τον ίδιο, στόχο που είναι να αναζητήσουν έναν σύντροφο σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Για την προώθηση αυτού του στόχου, ο ιστότοπος έχει δημιουργήσει μια δημόσια αίθουσα συνομιλίας, όπου τα μέλη μπορούν να απελευθερώσουν το μυαλό του και να μοιραστούν τα διαφορετικά ενδιαφέροντα και επιθυμίες του. Ως μέλος, μπορείτε να συμμετάσχετε στις διάφορες αίθουσες συνομιλίας ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα.

Σεξ Ακαδημία

Για τους αρχάριους που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της εξερεύνησης των διαφορετικών σεξουαλικών συγγενών, ο ιστότοπος διαθέτει σεξουαλική ακαδημία που παρέχει διαδικτυακές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαφορετικών θέσεων και πράξεων σεξ. Αυτή η λειτουργία έχει προετοιμάσει για εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τους σωστούς τρόπους να κάνετε πρωκτικό ή στοματικό σεξ. Δίνει επίσης συμβουλές για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε άτομα στον ιστότοπο.

Διαγωνισμοί

Ο ιστότοπος έχει καθημερινά διαγωνισμούς και ο νικητής καθορίζεται από το ποιος έχει τις περισσότερες επισημάνσεις "μου αρέσει". Οι διαγωνισμοί διαφέρουν από θέμα σε θέμα και όλοι μπορούν να υποβάλουν την καταχώρισή τους.

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Για όσους από εσάς συμμετέχουν σε ζωντανή δράση, που θέλουν να δουν τα άτομα στον ιστότοπο σε πραγματικό χρόνο, υπάρχει μια επιλογή για εσάς να το κάνετε αυτό. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ιστότοπου είναι αυτό που ονομάζουν live cams όπου μπορείτε να δείτε ποιοι είναι ζωντανά αυτήν τη στιγμή και μπορείτε να δείτε ποιος μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να είναι η μοναδική μετάδοση.

Hotlist

Όταν έχετε ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπο για αρκετές φορές, μπορείτε να βρείτε άτομα που έχουν γίνει οι σταθερές σας ή τα αγαπημένα σας. Μπορείτε να βάλετε αυτά τα άτομα στη λίστα σας, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε ξανά την επόμενη φορά.

Ριπή οφθαλμού

Το φλερτ είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου και εάν είστε πολύ ντροπαλοί για να ξεκινήσετε πραγματικά μια συνομιλία, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί κλείσιμο του ματιού και να το στείλετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει. 

Δώρο

Εάν είστε ο τύπος που εκφράζει την εκτίμησή σας μέσω της αποστολής δώρων, μπορείτε επίσης να το κάνετε μέσω του ιστότοπου. Το AFF σάς δίνει τη δυνατότητα να στείλετε εικονικά δώρα σε άτομα.

blogs

Τα μέλη μπορούν να τεκμηριώσουν τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες σε ένα περιοδικό. Άλλα μέλη μπορούν επίσης να μοιραστούν τις ιστορίες τους στη σελίδα σεξουαλικών ιστοριών που θα μπορούσαν να προέρχονται από φανταστικές εμπειρίες.

Εύρεση Συντρόφου Ζωής στο Adult Friend Finder – Είναι δυνατόν;

Δωρεάν κάμερες AdultFriendFinder

Το AdultFriendFinder είναι η απόλυτη λύση για όσους είναι άρρωστοι και έχουν βαρεθεί να απαντούν σε μεγάλα, κουραστικά ερωτηματολόγια σχέσεων σε τυπικούς διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών. Η δημιουργία ενός λογαριασμού AFF διαρκεί μερικά λεπτά και το μόνο που χρειάζεστε είναι να δώσετε ένα όνομα χρήστη, πληροφορίες σύνδεσης, έγκυρο λογαριασμό email και ένα σύντομο βιογραφικό. Αν και ο ιστότοπος δεν απαιτεί μια βιογραφία ή ακόμα και μια φωτογραφία, είναι γενικά συνετό να ανεβάσετε μερικές επειδή αυξάνει τις πιθανότητές σας να λάβετε απαντήσεις και φλερτ από άλλους χρήστες.

Επιπλέον, το AdultFriendFinder έχει μια ποικιλία ρυθμίσεων προσαρμογής, τουλάχιστον περισσότερες από ό,τι φανταζόμουν από έναν ιστότοπο περιστασιακών γνωριμιών. Στην πραγματικότητα, η προσθήκη περισσότερων πληροφοριών στον λογαριασμό σας θα αυξήσει δραματικά τις πιθανότητες αντιστοίχισης. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε βασικές λεπτομέρειες των φυσικών σας χαρακτηριστικών, όπως το χρώμα των ματιών, τα μαλλιά ή ακόμα και την επιδερμίδα.

Αλλά εκτός από τις λεπτομέρειες του προφίλ, το AdultFriendFinder δίνει επίσης μια κολά πέρα ​​από αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια. Έχει τεστ προσωπικότητας που μπορείτε να απαντήσετε και που σίγουρα θα δώσουν πολύ βαθύτερα στοιχεία για τον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα, συνάντησα μια διασκεδαστική φόρμα που ονομάζεται «Δοκιμή αγνότητας», η οποία ρωτούσε εκατό εξαιρετικά γραμμένα στοιχεία για τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Αυτή η φόρμα και μόνο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε σεξουαλικά συμβατούς χρήστες. Σίγουρα, είναι αρκετά καθησυχαστικό το γεγονός ότι το AdultFriendFinder ενσωματώνει τις ενδόμυχες σκέψεις, τις προτιμήσεις και τα συναισθήματά σας. Πιθανότατα δεν θα βρω ποτέ έναν ιστότοπο σύνδεσης όπως αυτός που να λαμβάνει σοβαρά και ομαλά τα ραντεβού και το αγκάλιασμα.

Ίσως, ο μόνος τρόπος για να βρείτε μια μακροχρόνια σχέση ή έναν σύντροφο ζωής στο AdultFriendFinder είναι να παρέχετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις επιλογές σας. Τέλος πάντων, ας μην ανεβάσουμε την πίστη σας πολύ ψηλά. Είμαι βέβαιος ότι αν δοκιμάζετε το AdultFriendFinder με παρόμοιο σκοπό με άλλους χρήστες, τίποτα από αυτά δεν έχει πραγματικά σημασία.

Εύρεση τέλειων αντιστοιχιών

AdultFriendFinder ραντεβού σεξ

Το AdultFriendFinder λειτουργεί παρόμοια με άλλες τοποθεσίες γνωριμιών και συνδέσεων. Έχει λίστες μικρογραφιών με κοντινές αντιστοιχίσεις που εμφανίζονται στην κύρια σελίδα του. Μετά την εγγραφή ενός λογαριασμού, η λίστα των αντιστοιχιών επιλέγεται με τυχαίες παραγγελίες, αλλά εάν τα προφίλ σας έχουν περισσότερες λεπτομέρειες και αρκετά χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να βελτιώσει τον αλγόριθμο αντιστοίχισης. Εάν βοηθάει, σας προτείνω να προσδιορίσετε την ηλικία, το φύλο, την εθνικότητα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, την τοποθεσία, το σώμα, την κατάσταση της σχέσης και την ακτίνα σας. Το AdultFriendFinder θα εμφανίζει διαδικτυακούς χρήστες που ταιριάζουν στενά με το προφίλ σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε όποιον σας ταιριάζει καλύτερα. Επιπλέον, το AFF περιλαμβάνει αρχάριους και χρήστες που τους άρεσε το προφίλ σας στη λίστα αγώνων.

Η αντιστοίχιση το έχει κάνει ακόμη πιο βολικό επειδή το μήνυμα είναι αρκετά προσαρμόσιμο. Όταν το δοκιμάζω, μπορώ να επισημάνω γρήγορα τις συνομιλίες ως "σημαντικές" ή "αναγνωσμένες". Με αυτόν τον τρόπο, αυτοί οι χρήστες που θεωρώ ελκυστικούς θα έχουν προτεραιότητα. Είναι αρκετά κομψό και είμαι βέβαιος ότι κανένας ιστότοπος δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Επιπλέον, τη στιγμή που θα εγγραφείτε στο AdultFriendFinder, παραδόξως, σε μια στιγμή, θα βομβαρδιστείτε με ερωτικά μηνύματα. Να λάβει υπόψη; αυτά δεν είναι ρομπότ, οπότε γαμήστε τα όσο περισσότερο μπορείτε.

Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο AdultFriendFinder είναι Τα γρήγορα και αποτελεσματικά χαρακτηριστικά του για συνδέσεις και ραντεβού. Σε αντίθεση με άλλες κανονικές τοποθεσίες γνωριμιών, αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει στην πραγματικότητα αυτό που υποσχέθηκε. Τώρα δεν χρειάζεται να κουβεντιάζετε και να συνδέεστε με χρήστες για εβδομάδες, μήνες ή χρόνια προτού εξασφαλίσετε μια συνάντηση (ή χειρότερα, θα φαντάζεστε γρήγορα). Ευτυχώς τα μέλη του AFF είναι εδώ για να συνδεθούν, οπότε σίγουρα δεν έχουν χρόνο να χάνουν για συζητήσεις. Απλώς μπείτε στη λίστα αγώνων και αμέσως θα βρείτε τον τέλειο σύντροφο σεξ. Αν θέλεις να το γαμήσεις, τότε γάμα το. Ανετα.

Η εφαρμογή AFF

Εφαρμογή AdultFriendFinder

Καθίστε και χαλαρώστε γιατί το AdultFriendFinder έχει την πιο βολική πλατφόρμα για τις ανάγκες σας. Παρουσιάζουμε… την εφαρμογή AdultFriendFinder, μια έκδοση για κινητά του αγαπημένου σας ιστότοπου AFF. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή για κινητά, οι καυτηριασμένοι χρήστες σε όλο τον κόσμο μπορούν να επικοινωνούν, να συνομιλούν, να ταιριάζουν και να συνδέονται με άλλους χωρίς ταλαιπωρία. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό AFF, μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε όταν χρησιμοποιείτε την έκδοση για κινητά.

Πολλοί χρήστες έχουν επιλέξει την εφαρμογή AdultFriendFinder επειδή προσφέρει μια πιο γρήγορη και πιο βολική εμπειρία από τον ιστότοπο, ειδικά όσοι βρίσκονται πάντα στο τρέξιμο. Ωστόσο, ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το Google ή το App Store. καλά, μην ανησυχείς. Σε έχω. Η εφαρμογή AFF δεν έχει τη δική της εφαρμογή αλλά μάλλον ένα μέρος της Εφαρμογή «All Friend Finder» και θεωρείται πλατφόρμα πλήρους πρόσβασης της κοινότητας FriendFinder.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εγκατάστασης της εφαρμογής, είτε μέσω του ιστότοπου AdultFriendFinder είτε μέσω του Google and App Store. Συνολικά, είναι αρκετά εύκολο και δροσερό στη χρήση και δεν έχει περίπλοκα χαρακτηριστικά. Η ομάδα πίσω από αυτήν την εφαρμογή φρόντισε πραγματικά να τη διατηρήσει απλή και οργανωμένη, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι να μπορούν να κατανοήσουν γρήγορα τη διεπαφή χρήστη. Κάντε κύλιση και περιηγηθείτε ό,τι μπορείτε γιατί η εφαρμογή All Friend Finder έχει την πλάτη σας!

Σίγουρα, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε εδώ εκτός από τη σύνδεση και τις γρήγορες συνομιλίες. Μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανές εκπομπές, να βρείτε κοντινές αντιστοιχίσεις και να κάνετε πράγματα που μόνο το AdultFriendFinder μπορεί να προσφέρει. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι λειτουργίες που είναι προσβάσιμες στον κύριο ιστότοπο είναι επίσης διαθέσιμες στην έκδοση για κινητά, γεγονός που προσθέτει μια πιο βολική και αποτελεσματική εμπειρία σύνδεσης.

Δωρεάν ή Premium: Ποιο είναι το καλύτερο;

Εγγραφείτε στο AdultFriendFinder

Πρέπει να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε ένα περιστασιακό ραντεβού ή σύνδεση στον ιστότοπο χωρίς καμία εγγραφή — δωρεάν ή επί πληρωμή. Αλλά φυσικά, εδώ μιλάμε για το AdultFriendFinder και, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό δεν είναι απλώς ένας απλός, παραδοσιακός ιστότοπος σύνδεσης. Έτσι, ακόμη και με μια δωρεάν συνδρομή, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Για παράδειγμα, οι δωρεάν χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τις δυνατότητες επικοινωνίας του AFF για να στέλνουν μηνύματα σε συνομιλίες, να ελέγχουν προφίλ, να επισκέπτονται αίθουσες συνομιλίας και να απαντούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, πολλά από τα πιο ζουμερά μυστικά πράγματα είναι αποκλειστικά προσβάσιμα με μια premium συνδρομή ή συλλέγοντας πόντους στο χώρο. Αυτοί οι πόντοι χρησιμεύουν ως τα χρήματα του ιστότοπου που μπορείτε να συλλέξετε μέσω των δραστηριοτήτων του AFF. Σε αντάλλαγμα για τους πόντους, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν premium υπηρεσίες και λειτουργίες στις οποίες έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη επί πληρωμή. Με αυτόν τον τρόπο, τα δωρεάν μέλη δεν μπορούν να ξοδέψουν ούτε μια δεκάρα σε συνδρομές ενώ απολαμβάνουν τα προνόμια του AFF. Με άλλα λόγια, όσο μεγαλύτερους πόντους συλλέγετε, τόσο ευρύτερα χαρακτηριστικά μπορείτε να απολαύσετε. ΑΛΛΑ, αυτές οι διαδικασίες θα χρειαστούν πολύ χρόνο, και ειλικρινά, είναι απλώς μια σπατάλη. Προσωπικά, προτιμώ να αναβαθμίσω και να επωφεληθώ από τη συνδρομή επί πληρωμή.

Πληρωμές και Τιμή του Adult Friend Finder

τιμές για φίλους ενηλίκων Ως μέλος του ιστότοπου έχετε την επιλογή είτε να παραμείνετε μη πληρώνοντας μέλος είτε να εγγραφείτε για τη μηνιαία συνδρομή. Η πληρωμή για την αμοιβή συνδρομής σας δίνει περισσότερες δυνατότητες που ξεκλειδώνονται που σημαίνει περισσότερη διασκέδαση. Τα μέλη που πληρώνουν έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη για ένα μήνα, για τρεις μήνες ή για ένα έτος. Τα μέλη κατηγοριοποιούνται σε τρία: το βασικό μέλος που δεν πληρώνουν, τα ασημένια μέλη και τα χρυσά μέλη. Οι διαφορετικοί τύποι μελών έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να απολαύσουν.

Η Χρυσή Συνδρομή: Τιμή και προνόμια του Finder για ενήλικες

Σύνδεση AdultFriendFinder

Προτείνω αναβάθμιση σε Gold Membership για όποιον αναζητά μια γρήγορη και εύκολη σύνδεση. Προσωπικά, η συνδρομή Gold δίνει στο προφίλ ενός ατόμου περισσότερη αυθεντικότητα, νομιμότητα και αξιοπιστία, καθιστώντας μια σύνδεση και τις συναντήσεις λιγότερο τρομακτικές και εκφοβιστικές συνολικά. Σε κάποιο βαθμό, το να είσαι premium και επίσημο μέλος του AFF δίνει καλύτερη «αξιοπιστία» στον χρήστη και διευκολύνει την εμπιστοσύνη του, αφού επένδυσε χρήματα για να βιώσει τη σύνδεση. Ειλικρινά, όταν ένας συγκεκριμένος ιστότοπος είναι δωρεάν, υπάρχουν περισσότεροι απατεώνες και γατόψαρες, αφού κανένα άτομο με το σωστό μυαλό του δεν θα ξόδευε δολάρια μόνο και μόνο για να γίνει τρολ.

Αλλά αν χρησιμοποιείτε το AdultFriendFinder περισσότερο από όσο σκοπεύατε, ίσως η αναβάθμιση σε χρυσό θα πρέπει να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Τη στιγμή που κάνετε μια αγορά, αντιμετωπίζεστε σαν "Βασιλιάς" ή "Βασίλισσα" στο AFF. Επιπλέον, οι συνδέσεις θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθούν και θα εμφανίζεστε πιο συχνά και πάνω από τις αναζητήσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχετε επίσης πρόσβαση στις πιο εκτεταμένες επιλογές αναζήτησης που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο και θα απαντάτε σε συνομιλίες και email όποτε και όπου θέλετε.

Σίγουρα, με τη δύναμη της Gold Membership, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες προσφέρει το AdultFriendFinder. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακές συνομιλίες, να ανεβάσετε φωτογραφίες στο άλμπουμ του προφίλ σας, να μοιραστείτε προσωπικά βίντεο κ.λπ. Όσο περισσότερες δραστηριότητες κάνετε στον ιστότοπο, τόσο καλύτερη αφοσίωση θα έχετε. Τα χρυσά μέλη συνήθως λαμβάνουν συνδέσεις και ραντεβού γρηγορότερα από τα δωρεάν μέλη, επειδή τυγχάνουν μεγαλύτερης προσοχής από τα υπόλοιπα. Έτσι, για όποιον σκέφτεται να αναβαθμίσει, εδώ είναι μια μικρή επισκόπηση των τιμών του AdultFriendFinder:

 • Συνδρομή ενός μήνα – 39.95 $ ανά μήνα
 • Τρίμηνη συνδρομή – 26.95 $ ανά μήνα ($ 80.85
 • Δωδεκάμηνη συνδρομή – 19.95 $ ανά μήνα ($ 239.40)

Προστασία και ασφάλεια

Από την τελευταία φορά που είχαν πρόβλημα ασφαλείας, ο ιστότοπος βελτιώνει και βελτιώνει εκ νέου την ασφάλεια και την ασφάλειά του, ειδικά όταν πρόκειται για τα στοιχεία των επισκεπτών και των μελών του. Επί του παρόντος, προστατεύονται από ένα σύστημα τρίτων που τοποθετεί επίπεδα κρυπτογράφησης, έτσι ώστε να μην παραβιάζεται η ασφάλεια στον ιστότοπο.

Όσον αφορά το σύστημα στις μέρες μας, ο ιστότοπος και η εφαρμογή διαθέτουν κορυφαία ασφάλεια και κρυπτογράφηση, διατηρώντας τα δεδομένα σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Adult Friend Finder

PROS:

 • Το εργαλείο αναζήτησης είναι πραγματικά αξιόπιστο, μπορεί να φιλτράρει τις πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες που θέλετε να φιλτράρετε
 • Δεν τελειώνετε ποτέ άτομα για να συνδεθείτε λόγω της μαζικής συμμετοχής και της ευρείας προσέγγισής του
 • Διαθέτει μια εφαρμογή για ευκολότερη πρόσβαση η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS
 • Εκτός από την τρέχουσα εφαρμογή που διαθέτουν, έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για κινητά του ιστότοπου
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που είναι αδύνατο για εσάς να ξεμείνετε από πράγματα που πρέπει να κάνετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αναλογία ανδρών / γυναικών
 • Ο ιστότοπος δεν προορίζεται για άτομα των οποίων ο στόχος είναι κυρίως να έχουν φίλους ή απλά να αναζητούν μια πλατωνική σχέση

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

 1. Είναι νόμιμος ο ιστότοπος AdultFriendFinder;

ροή συναφών Σίγουρα ναι! Είναι ένας νόμιμος ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες που είναι ο κλάδος για περισσότερο από μια δεκαετία. Έχει καθιερώσει το όνομά του παγκοσμίως με 80 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. 

 1. Είναι αποτελεσματικό το AdultFriendFinder;

Ναί! Τα μέλη βρίσκουν πραγματικά άτομα για γνωριμίες ή συνδέσεις μέσω του ιστότοπου. Με την τεράστια συμμετοχή του σε άτομα με παρόμοιο σεξουαλικό ενθουσιασμό, είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρεις κάποιον που μπορεί να είσαι είτε είσαι επισκέπτης που πληρώνει είτε όχι. Αυτό διατηρεί τον ιστότοπο στο πεδίο μέχρι τώρα.

 1. Εάν δεν έχω ενημερώσει το προφίλ μου, μπορώ να το ενημερώσω;

Ναί. Εάν πρέπει να ενημερώσετε το προφίλ σας για να είναι πιο ελκυστικό, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:

 1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου" στο επάνω μέρος της σελίδας.
 3. Επιλέξτε έναν από τους τρεις συνδέσμους στην ενότητα Προφίλ που σας επιτρέπουν να ενημερώσετε την ενότητα που θέλετε.
 4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις ενότητες στο προφίλ και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ορθογραφία σας.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" για να ολοκληρώσετε τις αλλαγές σας.
 1. Μπορώ να ανακτήσω έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης;

Ναι, εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης". Στη συνέχεια θα σας ζητήσει το όνομα χρήστη και τη διεύθυνση email σας. Οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασής σας θα σταλούν στο email σας. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες και επιστρέφετε στο σωστό δρόμο.

 1. Μπορώ να απενεργοποιήσω τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης του ιστότοπου;

Ναι, η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης ενδέχεται να είναι απενεργοποιημένη. Αυτό το χαρακτηριστικό τοποθετήθηκε στην πραγματικότητα για ευκολία. Ωστόσο, για όσους δεν επιθυμούν να γίνουν μέλη, αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να απενεργοποιηθεί πραγματοποιώντας είσοδο στον ιστότοπο, στη συνέχεια κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου" και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Πληροφορίες ιστορικού χρέωσης και πιστωτικής κάρτας". Στη συνέχεια, θα δείτε την κατάσταση του προϊόντος και απλώς επιλέξτε το κουμπί OFF κάτω από την κατάσταση του προϊόντος. 

 1. Είναι τα στοιχεία μου ασφαλή με τον ιστότοπο;

Ναί! Τα στοιχεία σας είναι σίγουρα ασφαλή με την εφαρμογή και διατηρούνται από ένα σύστημα τρίτου μέρους που προστατεύει και κρυπτογραφεί την εισαγωγή πληροφοριών στον ιστότοπο.

 1. Πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή AFF για να την αποκτήσω πρόσβαση στο τηλέφωνό μου;

Οχι απαραίτητα. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τον ιστότοπο AFF χωρίς να κάνετε λήψη της εφαρμογής. Ο ιστότοπος διαθέτει μια έκδοση για κινητά που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο μέσω του τηλεφώνου σας, ακόμη και χωρίς την εφαρμογή.

Συμπέρασμα

Εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε δύο φορές να εγγραφείτε στο AdultFriendFinder, αξίζει να σημειωθεί ότι Ο ιστότοπος έχει κερδίσει πολλά βραβεία ως τον καλύτερο ιστότοπο γνωριμιών από διάφορες επιτροπές βραβείων για αρκετά χρόνια. Αλλά αν είστε όλοι έτοιμοι για κάποια δράση και περιπέτεια, μπορείτε εγγραφείτε εύκολα στο AdultFriendFinder.com. Θα απολαύσετε σίγουρα! Κατά την προσωπική μου άποψη - πραγματικά αξίζει τον κόπο. Απλώς ελέγξτε το και δείτε μόνοι σας.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 121 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Honey Affair & 12 κορυφαίες τοποθεσίες δωρεάν συνοδών όπως το HoneyAffair.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HoneyAffair.com Honey Affair! Έχω δει μια πιθανή σελίδα για να αναζητήσω συνοδούς και μια γρήγορη απόδραση από την πραγματικότητα. Λοιπόν, πρέπει να είμαι λίγο σοβαρός εδώ. Χρειάζεται ένα επιπλέον μίλι προφύλαξης όταν ψάχνετε για νυχτερινή διασκέδαση. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση όλων των συνοδών & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Allescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Allescorts.com Χρειάζεστε λίγη αγάπη από ένα υπέροχο κορίτσι; Λοιπόν, ξέρετε ακριβώς πού να πάτε, σωστά; Συνοδοί, φυσικά! Έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλούς ιστότοπους συνοδών στο παρελθόν και με τόσες πολλές εμπειρίες — καλές και κακές — ήδη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αυστραλιανοί συνοδοί & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε δωρεάν πορνογραφικούς ιστότοπους συνοδών όπως το AustralianEscorts.au Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AustralianEscorts.au Ψάχνετε για συνοδούς από το The Land Down Under; Είναι η σύνδεση με μια συνοδό μια δελεαστική ιδέα απόψε; Αγόρι, είναι κοντά μεσάνυχτα, και οι σκέψεις μου πετούν κάπου. Φαίνεται ότι θέλω να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Babes of London & 12 καλύτερες τοποθεσίες συνοδών όπως το Babesoflondon.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Babesoflondon.com Ξέρετε, το Λονδίνο είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών, σωστά; Άνθρωποι από όλες τις γωνιές του πλανήτη το αποκαλούν σπίτι. Φυσικά, με όλη αυτή την ποικιλομορφία έρχεται μια ολόκληρη σειρά ευκαιριών για εξερεύνηση όταν πρόκειται για σεξ και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Babes of London Review & 12 καλύτερες τοποθεσίες συνοδών όπως το Babesoflondon.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Babesoflondon.com Ξέρετε, το Λονδίνο είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών, σωστά; Άνθρωποι από όλες τις γωνιές του πλανήτη το αποκαλούν σπίτι. Φυσικά, με όλη αυτή την ποικιλομορφία έρχεται μια ολόκληρη σειρά ευκαιριών για εξερεύνηση όταν πρόκειται για σεξ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adoxsi Review & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Adoxsi.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Adoxsi.com Βαρεθήκατε να πηγαίνετε μόνοι σας σε μέρη; Βαρεθήκατε να τραντάζεστε χωρίς να πάρετε το χέρι από μια υπέροχη κυρία; Ή βαριέσαι τη συνεχή ροή πορνό και σου λείπει το πραγματικό γαμημένο; Λοιπόν, υπάρχει μια λύση σε αυτό - συνοδεία! Αλλά φυσικά, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος συνοδών & 12 εντυπωσιακές τοποθεσίες συνοδών όπως το EscortsLiaison.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortsLiaison.com Συνδέσμους! Ω αγόρι, θα σου άρεσε αυτό το άτακτο μέρος. Έχετε πάει σε κάποιον κατάλογο συνοδών αυτήν την εβδομάδα; Αν με ρωτάτε, έχω κερδίσει μηδέν πόντους όσον αφορά τις σέξι συνοδούς. Γιατί; Η δουλειά με κράτησε απασχολημένη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escorts Affair & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το EscortsAffair.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortsAffair.com Πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας έχουν εμμονή να βρουν το τέλειο ταίρι τους. Μερικοί εγγράφονται σε εφαρμογές γνωριμιών. Άλλοι απλώς απολαμβάνουν σόλο χρόνο σε πορνογραφικούς ιστότοπους. Αλλά, φυσικά, υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να συνδυάσετε ραντεβού και ρητά πράγματα σε ένα, και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Συνοδοί κοντά στην Αυστραλία & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το EscortsNearby.com.au Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortsNearby.com.au Για τους ανθρώπους στην Αυστραλία ή οποιονδήποτε επισκέπτεται το μέρος, το EscortsNearby μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους κοντινούς συνοδούς για να περάσετε καλά. Ο ιστότοπος προσφέρει διάφορες επιλογές συνοδείας, συμπεριλαμβανομένων κυριών, ανδρών, ακόμη και τρανς μοντέλων. Πολλοί άνθρωποι έχουν συστήσει αυτόν τον ιστότοπο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

KittyAds Review & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το KittyAds.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KittyAds.com Έτσι, έψαχνα για έναν νέο γούνινο φίλο και ο φίλος μου άφησε το KittyAds.com ως πρόταση. και είμαι όλος ενθουσιασμένος, έτοιμος να καλωσορίσω έναν χνουδωτό φίλο στον κόσμο μου. Πληκτρολογώ τη διεύθυνση URL, ο ενθουσιασμός κορυφώνεται, μόνο για να χτυπήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Happy Escorts & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνοδών όπως το HappyEscorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HappyEscorts.com Οι τύποι λαχταρούν χαρούμενους συνοδούς! Γιατί; Επειδή παρέχουν ευχάριστες υπηρεσίες. Η ευτυχία είναι μεταδοτική και θέλω να είμαι πολύ ευχαριστημένος στο κρεβάτι, όχι μόνο για εμένα και τον πούτσό μου, αλλά και για τους μανιώδεις αναγνώστες μου. Έτσι, κλώτσησα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NewYork Exgirlfriend & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το New-york.exgirlfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το New-york.exgirlfriend.com Γεια σας! Όλοι γνωρίζουμε τον αγώνα για την εύρεση υπηρεσιών συνοδείας στο Διαδίκτυο, ελπίζοντας να βρούμε αυτό το διαμάντι - το τέλειο μοντέλο συνοδείας που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά και τις επιθυμίες σας να τραγουδούν. Σε αυτόν τον άγριο κόσμο του Διαδικτύου, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shemale Canada & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε τρανς και τακτικά συνοδεία όπως το ShemaleCanada.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ShemaleCanada.com Εντάξει, δεσμεύστε γιατί πρόκειται να κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όπου κρατούσε το ShemaleCanada.com έχει μειωθεί από το 2002. Ναι, καλά διαβάσατε – είναι πρακτικά ένας διαδικτυακός δεινόσαυρος, αλλά μην αφήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επισκόπηση Escort Vista & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το EscortVista.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortVista.com Ας βουτήξουμε σε έναν ιστότοπο όπου η αναζήτηση της ευχαρίστησης βρίσκεται στο επίκεντρο. Τώρα, όλοι έχουμε τις αγαπημένες μας ασχολίες, σωστά; Μερικοί λαοί αγαπούν την κηπουρική. άλλοι είναι παθιασμένοι με τη συλλογή γραμματοσήμων. Αλλά για μένα, ας πούμε ότι η αγαπημένη μου δραστηριότητα περιλαμβάνει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DaddysList & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για συνοδούς και καλέστε κορίτσια όπως το DaddysList.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DaddysList.com Καλώς ήρθατε σε μια όχι και τόσο μέση γωνιά του Διαδικτύου, παιδιά. Είναι το Dudethrill, ο έμπιστος οδηγός σας για όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα στην ψυχαγωγία ενηλίκων. Σήμερα, πρόκειται να βουτήξουμε βαθιά στα αινιγματικά νερά του DaddysList.com. Εάν προσγειωθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Empire Escort & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το EmpireEscort.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EmpireEscort.com Χαιρετισμούς, θαυμαστές του Dudethrill! Σήμερα, βουτάμε βαθιά στον σκανδαλώδη κόσμο του EmpirEscort, του φρέσκου προσώπου στη σκηνή των διαδικτυακών συνοδών. Πριν σηκώσετε το φρύδι σας και αναρωτηθείτε αν η νεανικότητα τους είναι κόκκινη σημαία, θυμηθείτε, δεν είναι τα χρόνια. ο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το Asian Fever & 12 Must Visit Sites Escort όπως το AsianFever.ch Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianFever.ch Μόλις εξέτασα μερικούς ιστότοπους γνωριμιών και γνωριμιών για δίδυμους και ζευγάρια, και τώρα δεν έχουμε ακόμη εξερευνήσει μια πιο άτακτη και άτακτη αγορά. Να παρουσιάσω τον Ασιατικό Πυρετό και τις παγκόσμιες προσφορές του σε υγρά μουνιά; Μην μπερδεύεστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

London TS & 12 κορυφαίες τοποθεσίες συνοδών όπως το LondonTS.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LondonTS.com Ο φίλος μου με έντονο φετίχ για τρανς και λονδρέζικες καυτερές βρήκε ένα χώρο για να μου τρέξει τα σάλια. Δεν θέλει να κρατήσει αυτή την ανακάλυψη. Έτσι, μου έστειλε προσωπικό μήνυμα με τον σύνδεσμο. Για να μην προσθέσω πολλά, αλλά ήθελα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Exotic Africa & 12 Best Escort Sites όπως το Exotic-Africa.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Exotic-Africa.com Θέλετε να γεμίσετε αυτόν τον κενό χώρο στη ζωή σας; Λαχταράτε μια εξαιρετική συνάντηση με την επιτομή της ομορφιάς; Τι θα λέγατε να αφεθείτε στη γοητεία ενός Αφρικανού μοντέλου συνοδών; Λοιπόν, κρατήστε τον ενθουσιασμό σας γιατί έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι συνοδοί Αυστραλών & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το AussieTopEscorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AussieTopEscorts.com Τι συμβαίνει, μάγκες; Ο Dudethrill είναι στο σπίτι και σήμερα έχω ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για εσάς. Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στον διεγερτικό κόσμο του AussieTopEscorts. Έτσι, αν τύχει να βρεθείτε εκεί ή έχετε σχέδια να το επισκεφτείτε σύντομα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση απλών συνοδών & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως το Simpleescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Simpleescorts.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Ήρθε η ώρα να βουτήξετε στον δελεαστικό κόσμο των SimpleEscorts. Μην με παρεξηγείτε, απολαμβάνω μια καλή σόλο συνεδρία όσο και ο επόμενος άντρας, αλλά υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα ηλεκτρικό στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Oklute Review και 12 καλύτερες ιστοσελίδες συνοδών και γνωριμιών όπως το Oklute.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Oklute.com Θα δοκιμάσουμε μερικά σέξι πιάτα απόψε; Οι αναγνώστες μου είναι πάντα πρόθυμοι να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν άσχημα μέρη. Ξέρω ότι λατρεύετε να ανακαλύπτετε περισσότερους χώρους για να απελευθερώσετε τις σεξουαλικές σας αναζητήσεις. Ως εκ τούτου, είμαστε τυχεροί σήμερα να αναλύσουμε μια συνοδό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bedpage24 & 12 Κορυφαίες ιστοσελίδες συνοδών και εναλλακτικές σελίδων όπως το Bedpage24.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bedpage24.com Σταματήστε αυτό που κάνετε καθώς δίνω τον λόγο στο Bedpage24.com! Καθώς ακούς το όνομα του ιστότοπου, τι ηχεί συνέχεια στο ζουμερό και διεστραμμένο κεφάλι σου, φίλε; Ω ναι, θέσεις εργασίας για ενήλικες και υπηρεσίες συνοδείας, πράγματι! Ξέρω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nairobi Divas & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το NairobiDivas.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NairobiDivas.net Γεια σας! Νιώθεις λίγο λυπημένος και μόνος απόψε; Κουραστήκατε να βασίζεστε στο χέρι σας για λίγη διασκέδαση κατά την περιήγηση στις προτάσεις πορνό του Dudethrill.com; Λοιπόν, έχω μια λύση για εσάς! Πείτε γεια στο NairobiDivas, τον απόλυτο ιστότοπο καταλόγου συνοδών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Club & TOP 12 Must-Visit Sites Escort Όπως το escort.club Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το escort.club Γεια σας, έχω μερικά συναρπαστικά νέα για όλους εσάς που αναζητάτε την ευχαρίστηση εκεί έξω! Ξέρετε πώς μερικές φορές θέλετε να βρείτε έναν διασκεδαστικό και ελκυστικό σύντροφο για τη νύχτα χωρίς όλη τη φασαρία να γίνετε μέλος σε κάποιο αποκλειστικό κλαμπ; Καλά, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NaughtyAds & 12 τοποθεσίες συνοδείας που πρέπει να επισκεφτείτε και εναλλακτικές λύσεις όπως το Naughtyads.com.au Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Naughtyads.com.au Έχετε ακούσει ποτέ για το NaughtyAds; Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη μου φορά που επισκέπτομαι αυτόν τον ιστότοπο. Αρχικά, νόμιζα ότι ήταν ένας δωρεάν ιστότοπος πορνό με πολλές διαφημίσεις, αλλά ευτυχώς είναι πολύ καλύτερος από αυτό. Το NaughtyAds είναι ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Classifiedads & 12 Must-Visit Sites Escort and Backpage Alternatives όπως το Classifiedads.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Classifiedads.com Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη χωρίς πορνό, αλλά είναι πιο δύσκολη χωρίς συνοδούς. Αχχ, Συνοδοί… πού μπορούμε να βρούμε ακριβώς την καλύτερη τοποθεσία συνοδών και εναλλακτική σελίδα Backpage αυτή τη στιγμή; Έχω ψάξει παντού, αλλά έχω δει μόνο μερικά υπέροχα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το Sugar Daddy Meet & Top-12 Awesome Sugar Baby/Daddy Ιστοσελίδες γνωριμιών και γνωριμιών όπως το SugarDaddyMeet.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SugarDaddyMeet.com Ονειρευόσασταν να αποκτήσετε ένα ζαχαρένιο μωρό; Ή έχετε σκεφτεί να αποκτήσετε έναν γενναιόδωρο και πλούσιο ζαχαρομπαμπά; Το Sugar Daddy Meet μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε οποιοδήποτε από αυτά τα όνειρα. Το SugarDaddyMeet.com είναι μεταξύ ενός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση CallEscort & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το CallEscort.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CallEscort.org Σσς… Μεταξύ μας, δυσκολεύομαι να βρω ραντεβού πρόσφατα και δοκίμασα την τύχη μου στο Tinder, αλλά δυστυχώς δεν είναι πια το ίδιο. Λοιπόν, σκέφτομαι να καλέσω ανεξάρτητους συνοδούς αργότερα σήμερα το απόγευμα. Μου λείπει η συμπλήρωση της κανονικής μου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

UKAdultZone & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το Ukadultzone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Ukadultzone.com Επισκέπτεστε το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το Σαββατοκύριακο; Ή σκοπεύετε να πάτε ένα ταξίδι διάρκειας ενός μήνα; Λοιπόν, όποιος και αν είναι ο σκοπός σας, μην περιφέρεστε στην πόλη χωρίς συνοδό. Το UKAdultZone θα σας βοηθήσει να βρείτε τους τέλειους και αξιόπιστους συντρόφους στην περιοχή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Trans Escorts & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες συνοδών όπως το Trans-Escorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Trans-Escorts.com Υπέροχες συνοδοί σας περιμένουν στο Trans Escorts! Όποιος ψάχνει για έναν εκθαμβωτικό σύντροφο για να του ξυπνήσει την επιθυμία ύπνου θα πρέπει να δοκιμάσει νέες απίστευτες τοποθεσίες. Χτυπάω αυτή την ευκαιρία να μάθω περισσότερα για το Trans Escorts και την καυλιάρη κοινότητα του. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

888 Companions Review & 12 Best Escort Sites όπως το 888companions.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 888companions.com Χρειάζεσαι ένα ζεστό φιλαράκι; Μπες εδώ και θα σε φτιάξω! Εάν σκέφτεστε μια εύκολη λύση και δεν έχετε όρεξη να τα βάζετε με ιστοσελίδες για σύζευξη και σύζευξη, το 888companions.com θα μπορούσε να είναι η απάντηση στην απελπισμένη λαχτάρα σας. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumpchies & 12 Best Escorts Sites όπως το Bumpchies.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumpchies.com Καθώς βλέπουμε περισσότερες επιλογές για να απελευθερώσουμε τις ερωτικές μας επιθυμίες, είναι υπέροχο να βλέπουμε ιστότοπους που μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε τις απίστευτες προσφορές τους. Οι Bumpchies μπορεί να γνώριζαν τις προθέσεις μου καθώς ξεφυτρώνουν από το πουθενά στις συστάσεις μου. Από τον ιστότοπο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ScarletAmour & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το scarletamour.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ScarletAmour.com Διοργάνωσα εκδηλώσεις και πάρτι όλη μου τη ζωή. Και από την εμπειρία μου, ένα πάρτι δεν θα είναι τρελό και απίστευτο αν δεν υπάρχουν αστέρια του πάρτι — συνοδοί! Ομολογώ ότι προσλαμβάνω συνοδούς σε ό,τι κάνω και δεν μπορείς να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

UEscort & TOP 12 ιστότοποι συνοδών Όπως το uescort.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το uescort.com Σκέφτεστε μια διασκεδαστική βραδινή έξοδο; Λοιπόν, τι θα έλεγες να απολαύσεις τη νύχτα με μια ειδική συνοδό στο πλευρό σου; Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο παράξενα όνειρά σου. Λοιπόν, είμαι εδώ για να το μετατρέψω σε πραγματικότητα. Ξέρω ακριβώς πόσο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSMasseur & TOP 12 Ερωτικοί ιστότοποι μασάζ και συνοδών Όπως το tsmasseur.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το tsMasseur.com Οι αυνανιστές και τα υπέροχα κορόιδα—μαζί με μερικά κοτοπουλάκια με τεράστιες πούτσες—θα είναι το θέμα της κριτικής μου τώρα. Αν ψάχνετε για καλλιτέχνες μασάζ, μασέρ TS, ακόμη και υπηρεσίες συνοδών τρανς, η σύστασή μου θα είναι πάνω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Kaufmich & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως το Kaufmich.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Kaufmich.com Kaufmich! Θέλω να μπω κατευθείαν στο θέμα. αυτό το γερμανικό site συνοδείας είναι μια έκρηξη! Πολλοί άντρες και γυναίκες που αναζητούσαν μια καυτή βραδιά συνδέσεων μου είπαν για αυτή την πικάντικη κατοικία Κάουφμιτς. Σε ποιον είμαι εγώ να αντισταθώ; Ανοιξα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ivy Société Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών Όπως το ivysociete.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ivysociete.com Παιχνίδι για άλλη τοποθεσία συνοδών; Έπεσα πάνω σε αυτό το φανταστικό site που ονομάζεται Ivy Société. Εξελιγμένο, σωστά; Λοιπόν, η πολυπλοκότητα αυτής της πλατφόρμας δεν τελειώνει με το όνομα μόνο επειδή φτάνει μέχρι τις υπηρεσίες, τους συνοδούς και τη χρηστικότητά της. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rub Page & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Ερωτικού Μασάζ όπως το RubPage.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RubPage.com Έχω πόνους στο σώμα τον τελευταίο καιρό και αναρωτιέμαι πού να κάνω ένα γρήγορο μασάζ. Με ξέρεις; Δεν συμβιβάζομαι με τις συμβατικές υπηρεσίες. Έτσι, λαχταράω ζουμερές και στριμωγμένες απολαύσεις. Με αυτό, έτρεξα μέσα από ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Park Lane Escorts & Top-12 Escort Sites Όπως το parklaneescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parklaneescorts.com Εκλεπτυσμένες, πολυτελείς και προσιτές συνοδούς; Είναι πιθανό αυτό? Λοιπόν, στο Park Lane Escorts, όλα είναι πιθανά. Αυτός ο ιστότοπος υπηρεσιών συνοδείας είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για πολλούς καυλιάρηδες επιχειρηματίες, αγόρια που αγαπούν τη διασκέδαση ή οποιονδήποτε άντρα θέλει να απολαύσει τη ζωή με ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Erotic Review & 12 Best Escorts Sites όπως το TheEroticReview.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheEroticReview.com The Erotic Review! Αρχικά, νόμιζα ότι αυτός ο ιστότοπος ήταν ένας άλλος τομέας που εξετάζει ιστότοπους πορνό και διάφορες ερωτικές προσφορές. Ιδιαίτερα, το The Erotic Review εστιάζει σε λίγο πιο συγκεκριμένο μάθημα. Αυτή η πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας προσφέρει εντατική δράση που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Trikz Review & 12 Best Trans/Shemale Escort Sites Όπως το trikz.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το trikz.co.uk Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο και άγριο αυτό το Σαββατοκύριακο; Τι θα λέγατε για μια συνοδό trannie; Είμαι σίγουρος ότι οι διακοπές, το πάρτι ή η καλοκαιρινή απόδραση θα ήταν διασκεδαστικές με έναν υπέροχο σύντροφο στο πλευρό σας. Αλλά το κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτές τις μέρες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Discreet Elite & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το discreet-elite.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για τους θαυμαστές του discreet-elite.co Γεια σας με το Dudethrill! Επισκέφτηκα μια τοποθεσία συνοδών για λίγο, οπότε σκέφτηκα ότι αυτή θα ήταν η τέλεια στιγμή για να ελέγξω μια άλλη. Αυτήν τη στιγμή, ψάχνω για κάτι υψηλής ποιότητας και γεμάτο με μοντέλα VIP συνοδών και αν αισθάνεστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escortify & 12 Καλύτερες Ιστότοποι συνοδών όπως το Escortify.com.au Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Escortify.com.au Είστε έτοιμοι να λάβετε Escortify; Το Escortify.com.au είναι ένα άλλο μέρος για να πάτε όταν ψάχνετε για καυτούς συνοδούς. Μου άρεσε το όνομα του ιστότοπου, αλλά λατρεύω περισσότερο τις κυρίες της συλλογής. Σίγουρα, η Escortify πρόσθεσε ένα καλάθι με εκπλήξεις στους θαμώνες τους. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Καυτές κριτικές και κορυφαίοι 12 ιστότοποι συνοδών Όπως το hot.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot.com Θέλετε ξανά συνοδούς; Λοιπόν, το Hot.com θα μπορούσε να είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος για τις ανάγκες σας σε υπηρεσίες συνοδείας. Όπως έχω ακούσει, το Hot.com είναι ένα χρυσωρυχείο στον κόσμο της ψυχαγωγίας για ενήλικες και αυτός ο απλός ιστότοπος συνοδών έχει βοηθήσει πάρα πολλά άτομα σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NZ Girls & 12 Best Escorts Sites όπως το NewZealandGirls.co.nz Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για NewZealandGirls.co.nz NZ συνοδούς είναι εδώ! Ω, αυτά τα κορίτσια από τη Νέα Ζηλανδία είναι οι σεξουαλικοί σας ήρωες όταν ψάχνετε για τα απίστευτα μωρά για να ηρεμήσουν τον σκληρό σας κόκορα. Ανεξάρτητα από την περιοχή ή τη χώρα που ανήκετε, το NewZealandGirls.co.nz είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κατανοήσετε το γούστο σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Shag.co.uk & 12 τοποθεσίες σύνδεσης που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το shag.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag.co.uk Εν μέσω του απρόβλεπτου ιού του Covid, είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε παραγωγικοί και προκλητική. Στις μέρες μας φαίνεται ότι όλα φέρουν την πιθανότητα μόλυνσης ή θανάτου. Για πολλούς ανθρώπους, η έξοδος με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XEscortHub & Top-12 Ιστότοποι συνοδών Παρόμοιοι με το xescorthub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xescorthub.com Έχετε βαρεθεί όλες τις ανούσιες συνομιλίες και τα φλερτ σε ιστότοπους γνωριμιών; Θέλετε να κάνετε σεξ χωρίς να καταβάλετε πολλή προσπάθεια; Θέλετε να δοκιμάσετε μια αληθινή γυναίκα αντί να τραντάζεστε σε πορνό; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, νομίζω ότι ξέρω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση AngelsOfLondon & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνοδών Όπως το angelsoflondon.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AngelsOfLondon.com Οι συνοδοί AngelsOfLondon είναι βέβαιο ότι θα σας διασκεδάσουν και θα ζήσετε ευχαρίστηση όπως δεν έχετε νιώσει ποτέ πριν. Οι συνοδοί αυτού του είδους είναι δύσκολο να βρεθούν και, είναι σίγουρα από τους καλύτερους στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας παγκοσμίως. Επί του παρόντος, το AngelsOfLondon έχει πάνω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Smooci & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών παρόμοιοι με το Smooci.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Smooci.com Το Smooci είναι ένα μοναδικό όνομα για μια πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδών. Αυτός ο ιστότοπος στοχεύει να συνδέσει τους καυλιάρηδες πελάτες με εξίσου σεξουαλικούς συνοδούς. Το Smooci φιλοξενεί κυρίες που επιθυμούν να προσφέρουν αισθησιακές υπηρεσίες σε άνδρες και γυναίκες παγκοσμίως. Επιτρέπουν σε πιθανές γυναίκες να διαφημίζουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση T-Escorts & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε Trans Escort Όπως το t-escorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το T-Escorts.com Υπάρχουν μόνο λίγες τοποθεσίες που εμπιστεύομαι όταν ψάχνω για τρανς συνοδούς για τόσο καιρό. Και χαίρομαι που παρουσιάζω ένα άλλο στη λίστα —T-Escorts! Διαθέτει πάνω από 100+ διαφημίσεις συνοδών που δημοσιεύονται από ανεξάρτητους τρανς συνοδούς. Κάθε μέρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveHub & 12 καλύτερες τοποθεσίες συνοδών Όπως το lovehub.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lovehub.com Χρησιμοποιώ ιστοτόπους και υπηρεσίες συνοδών για πολλά χρόνια και όταν μιλάμε για τους καλύτερους ιστότοπους συνοδών, δεν είμαι πλέον ξένος σε αυτό . Με τις εμπειρίες μου, μπορώ να δω αν είναι καλό site ή Μπα. Οπότε πότε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Switter Review & 12 Best Escort and Backpage Sites Παρόμοιοι με το switter.at Show Me 12 Alternatives for Switter.at Ψάχνετε για μια διαδικτυακή κοινότητα όπου μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα χωρίς φόβο ότι θα λογοκριθείτε; Ευτυχώς που ανακάλυψα πρόσφατα έναν ιστότοπο σήμερα! Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τον κόσμο της σεξουαλικής ψυχαγωγίας, το Switter παρέχει σε όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MyEscort Network & 12-Best Escort Sites Παρόμοια με το myescort.network Εμφάνιση 12 εναλλακτικών για το Myescort.network Αχ, συνοδοί… Τίποτα δεν ξεπερνά την αυθεντική γεύση του σεξ. Σίγουρα, μου αρέσει να παρακολουθώ πορνό, αλλά σίγουρα, υπάρχει κάτι στους συνοδούς και τα υπέροχα πρόσωπά τους στο οποίο δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Γι' αυτό είμαι ξανά εδώ για να παρουσιάσω μια νέα ανακάλυψη συνοδών —MyEscort Network! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortDex & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες συνοδών Παρόμοιες με το escortdex.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Escortdex.com Έχετε βαρεθεί τον συνηθισμένο ιστότοπο καταλόγου συνοδών σας; Αναζητάτε μια άλλη πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας που θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη όταν βρίσκεστε εκτός Νέας Υόρκης; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το EscortDex, έναν από τους καλύτερους, εξελιγμένους καταλόγους συνοδών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση DiorEscorts & TOP 12 ιστότοποι συνοδών Παρόμοιοι με το diorescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DiorEscorts.com Όταν ακούσετε για πρώτη φορά για το DiorEscorts, πιθανότατα θα σκεφτείτε ότι πρόκειται για ένα σημείο πόρνης υψηλού διαμετρήματος. Λοιπόν, σωστά μαντέψατε! Από το ίδιο το όνομα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το DiorEscorts είναι ένας μοναδικός προορισμός για όποιον θέλει να καλύψει το κενό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mega Personals & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε Όπως το megapersonals.eu Εμφάνιση 12 εναλλακτικών για το Megapersonals.eu Πολλοί άνθρωποι έλειπαν το Craigslist λόγω της ευκολίας του για κυνηγούς συνοδών σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι εύχονται να επιστρέψει, ενώ άλλοι ελπίζουν σε μια εναλλακτική που ταιριάζει με τις υπηρεσίες της. Ευτυχώς για εσάς, μπορώ να πραγματοποιήσω την επιθυμία σας. Αν και φέρνοντας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDating & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι για τακτικές και ασύμμετρες συνοδούς όπως το ts-dating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ts-dating.com Τότε, η εύρεση όμορφων συνοδών tranny ήταν μια τόσο δύσκολη διαδικασία. Εκτός από τους περιορισμένους πόρους, υπάρχουν πολλές προκαταλήψεις και κοροϊδίες στο διαδίκτυο. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα και ο κόσμος έχει ανατραπεί. Εδώ και χρόνια, υπάρχουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Oodle Review & 12 (Καλύτεροι) ιστότοποι συνοδών και backpage Παρόμοιοι με το personals.oodle.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το personals.oodle.com Το Craigslist έχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας—σίγουρα, δεν έχει αντικατάσταση, αλλά δυστυχώς αυτή η απόρρητη διαφήμιση συνοδών έχει σταματήσει να λειτουργεί. Ευτυχώς για εσάς, βρήκα μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική του Craigslist που ονομάζεται Oodle! Σε αντίθεση με τις αγαπημένες μας ταξινομημένες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Advisor & TOP-12 ιστότοποι συνοδών όπως το SexAdvisor.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexAdvisor.com Μια πλημμύρα δόλιων ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο σας εμποδίζει να δημιουργήσετε σημαντική αλληλεπίδραση με κορίτσια. Εάν τα πράγματα πάνε καλά με μια συνοδό, είστε τυχεροί. διαφορετικά, χάνετε χρόνο και χρήμα. Το SexAdvisor.com, από την άλλη πλευρά, είναι ένας ιστότοπος συνοδών που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Eccie Review & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το eccie.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Eccie.net Εδώ βρισκόμαστε σε μια άλλη κριτική και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο συνοδών που φαίνεται πολλά υποσχόμενος. Ονομάζεται Eccie, ένα μέρος με εκτενή βάση δεδομένων συνοδών και αξιόπιστες κριτικές συνοδών. Έχω κάνει αρκετά λάθη στο παρελθόν όταν έκανα κράτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RubRatings Review & TOP-12 Ιστότοποι συνοδών Όπως το rubratings.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rubratings.com Νιώσατε κουρασμένος και μόνος; Ίσως ένα ωραίο μασάζ σώματος θα ελάφρυνε τα προβλήματά σας. Θα ήταν πιο τέλειο αν μπορούσατε να το απολαύσετε με μια καυτή, υπέροχη κυρία; Λοιπόν, έχω νέα για εσάς! Τώρα υπάρχει ένας χώρος συνοδείας όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PrivateDelights & 12 Best Escort Sites Like privatedelights.ch Show Me 12 Alternatives for Privatedelights.ch Ένας ιστότοπος υπηρεσιών συνοδείας που ονομάζεται PrivateDelights έχει επεκτείνει τις δυνατότητες και τη θέση του για να φιλοξενήσει κυρίες σε όλο τον Καναδά και τις ΗΠΑ από τη βάση του στην Ελβετία. Πρώτον, αυτή δεν είναι η παραδοσιακή σας πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας όπου οι χρήστες αντιστοιχίζονται με κριτήρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TS4Rent Review & 12 Best Shemale Escort and Other Escort Sites Παρόμοια με το ts4rent.eu Show Me 12 Alternatives for ts4rent.eu Μην ντρέπεσαι. Ξέρω ότι σας αρέσει η συνοδεία trans και η εύρεση του καλύτερου στη βιομηχανία του σεξ μπορεί να είναι δύσκολη. Λοιπόν, είμαι εδώ για να παρουσιάσω έναν άλλο ιστότοπο που απευθύνεται σε trannies, αλλά φυσικά, υπάρχει πάντα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Massage Republic & 12 Κορυφαίες τοποθεσίες συνοδείας όπως το MassageRepublic.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MassageRepublic.com Αυτή η κριτική είναι λίγο πιο ιδιαίτερη για εσένα τώρα. Ας προσπαθήσουμε αν μπορούμε να σας καθηλώσουμε στο MassageRepublic.com αντί να βλέπετε πόρνες βίντεο απόψε. Στοιχηματίζω ότι είστε περίεργοι για αυτόν τον νέο ιστότοπο για τον οποίο μιλάω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EuroGirlsEscort Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες συνοδείας Παρόμοιες με το EuroGirlsEscort.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EuroGirlsEscort.com Είναι οι Ευρωπαίες κυρίες το πράγμα σου; Θα ήταν οι συνοδεία ευρώ μια καλή επιλογή; Εάν η απάντησή σας σε αυτά τα δύο ερωτήματα είναι μεγάλη, ναι, τότε ίσως σας αρέσει η κριτική μου για το EuroGirlsEscort. Μην ανησυχείτε. Φρόντισα να αποκαλύψω τα πάντα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortsAffair Review & 12 (Best) Escort Sites Like EscortsAffair.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortsAffair.com Αυτές τις μέρες, όπου οι άνθρωποι είναι πολύ μακριά και η φυσική αποστασιοποίηση καθιστούν την κοινωνικοποίηση πιο δύσκολη, πρέπει να παραδεχτώ ότι το πορνό έχει εκπληρώσει τη βαθιά μου ζωή. Ω, πώς θα ήθελα να βιδώσω μια καυτή ξανθιά αυτή τη στιγμή και να την αφήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

UKPunting Review & TOP-12 Escort Sites Like UKPunting.com Show 12 Escort Sites Alternatives for UKPunting.com Ακόμα κι αν είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, η εύρεση του εξαιρετικού χώρου συνοδείας και άλλων σχετικών προϊόντων δεν είναι τόσο ειλικρινής και απλή όσο νομίζετε είναι. Σίγουρα, υπάρχει μεγάλη αφθονία συνοδών ιστοσελίδων παγκοσμίως, αλλά απολύτως μηδενικές εγγυήσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MERB Review & 12 BEST Sites Escort Like Merb.cc Show Me 12 Escort Sites Εναλλακτικές λύσεις για το Merb.cc Η επιλογή μιας τέλειας υπηρεσίας συνοδείας και άλλων αγαθών που σχετίζονται με το σεξ είναι αρκετά δύσκολη. Ωστόσο, η επιλογή και η αναγνώριση της ποιότητας και της συνοχής αυτών των τύπων υπηρεσιών μπορεί να θέσει ακόμη και ένα διαφορετικό επίπεδο πρόκλησης για εμάς. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Backlist24 Review & (TOP-12) Backpage Alternatives Like Backlist24.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Backlist24.com Οι άνθρωποι κάνουν cramming για να αναζητήσουν μια νέα πλατφόρμα για να βιώσουν τα πράγματα που τους αρέσουν στο Backpage. Από την απώλεια του Backpage στη σκηνή, ο ενθουσιώδης δεν μπορεί παρά να χάσει τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Και χαρά! Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να ανησυχείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PERB Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως Perb.cc Εμφάνιση 12 εναλλακτικών τοποθεσιών Escort για Perb.cc Είναι καιρός να ελέγξετε ξανά έναν άλλο ιστότοπο που πιθανότατα θα είναι η επόμενη συζήτηση της πόλης! Ναι, το διαβάσατε σωστά. Με τα πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά τους, δεν μπορεί ποτέ να χάσετε την ευκαιρία να δείτε τι προσφέρουν. Ως εκ τούτου, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ScarletBlue Review & 10-BEST Sites Escort Like ScarletBlue.com.au Show Me 12 Escort Site Alternatives for ScarletBlue.com.au Το Scarletblue είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ζωντανών ταξιδιών στον κόσμο. Ο ιστότοπος κέρδισε επιπλέον δημοτικότητα λόγω της μεγάλης γκάμας υψηλής ποιότητας σύντομων και πλήρους πορνό ταινιών. Ο ιστότοπος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 και κέρδισε αμέσως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortRankings (Review) & 12 Best Sites Escort Like EscortRanking.uk Show Me 12 Escort Site Alternatives for EscortRankings.uk Ξέρω ότι ψάχνετε για τις πιο σέξι και πιο όμορφες πραγματικές συνοδούς στην περιοχή σας. Και ναι, έχετε φτάσει στο κατάλληλο μέρος. Το Escort Rankings παρέχει πραγματικά, ειλικρινά σχόλια πελατών για να σας βοηθήσει στην επιλογή των καλύτερων […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Skokka Review (2023) & 12 Skokka.com Εναλλακτικές λύσεις για αγγελίες σεξ και συνοδούς Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Skokka.com Θέλετε να ζήσετε κάτι νέο; Βαριέσαι? Νιώθεις μοναξιά; Ήρθε η ώρα να ελέγξετε έναν νέο ιστότοπο που περιγράφεται ως "Η αναφορά γνωριμιών για ενήλικες". Αυτός ο ιστότοπος είναι ευρέως γνωστός ως Skokka.com. Το Skokka.com είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TERB Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως το Terb.cc Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Terb.cc Μπορεί να υπάρχουν περιόδους στη ζωή σας όπου αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι και μόνοι σας χωρίς μέρος για παρέα και δεν έχετε κανέναν να δει. Και αν θέλετε να κάνετε σεξ, δεν θα μπορείτε να βρείτε κάποιον για να συμμετάσχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeoList Review & 12 Backpage Alternatives Παρόμοια με το Leolist.cc Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το LeoList.cc: Σήμερα το πρωί περιήγησα στο Διαδίκτυο για κάποιες εναλλακτικές λύσεις Bakcpage (δεδομένου ότι το Backpage είναι πλέον κλειστό…) και ανακάλυψα μια αγγελία που ονομάστηκε LeoList στο Twitter. Είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι αξίζει τον χρόνο σας. Στο LeoList, υπάρχει ένα γλυκό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Humpchies Review & TOP-12 Alternative Escort Sites Like Humpchies.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Humpchies.com Ω, Humpchies! Σχεδιάζετε ένα ταξίδι κάπου στον Καναδά και θέλετε να χαλαρώσετε στο Διαδίκτυο; Θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα αφού έχετε ήδη δοκιμάσει και αποτύχει άσχημα με εφαρμογές σύνδεσης. Προσπαθήσατε ακόμη και να μπείτε σε ένα μπαρ και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sexemodel & TOP-12 Τοποθεσίες συνοδών όπως το Sexemodel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sexemodel.com: Πρέπει να παραδεχτώ ότι η παρακολούθηση πορνό δεν μου δίνει πλήρη ικανοποίηση. Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλω να αισθάνομαι λίγο χαλασμένο. Ο όρος «πορνογραφία» μπορεί να περιγράψει τις καλύτερες και πιο καυτές θέσεις και τις πιο ρητές σεξουαλικές πράξεις, αλλά τίποτα δεν χτυπάει να βλέπει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SumoSearch Review & Top 12 Escort Sites Όπως το Sumosear.ch Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SumoSear.ch Όταν άκουσα για πρώτη φορά το SumoSearch, σκέφτηκα αμέσως ότι ο τομέας είναι έξυπνος και καλά μελετημένος. Χρησιμοποιεί έναν ελβετικό τομέα .ch ως επέκταση του ονόματός του και αναφέρεται ως Sumosear.ch. Αν και το όνομα ακούγεται περίεργο, το SumoSearch είναι ένας πόρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortFish Review & 14 (Best) Escort Sites Like EscortFish.ch Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το EscortFish.ch Οι Dudes αναζήτησαν ενεργά τη σεξουαλική ικανοποίηση σε οποιαδήποτε ευκαιρία, ανεξάρτητα από το τι. Ακόμη και έχω περάσει τις πολύτιμες ώρες μου μόνοι μου. Τους ξοδεύω στη μοναξιά παίζοντας γύρω από το Διαδίκτυο με το πουλί μου (και ένα κουβά με λιπαντικό) να τσακίζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Erosguia & TOP-12 Regular & Shemale Escort Sites Like Erosguia.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Erosguia.com Ψάχνετε για συνοδεία κοριτσιών ή τραγουδιών; Σίγουρα, απολαμβάνετε λίγο πουλί, αλλά επίσης απολαμβάνετε βυζιά και γεμάτα μποτάκια. Συνεχίζετε να κάνετε μαύρους περιτομητικούς ομοφυλόφιλους που πυροβολούνται στον κώλο, δίνοντας τους πρωκτικούς οργασμούς, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort News & 12 VIP Escort Sites Like EscortNews.eu Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortNews.eu Όσο απολαμβάνω το πορνό, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι δεν το κόβει πάντα. Μπορώ εύκολα να φτάσω τις περισσότερες μέρες, επειδή παρακολουθώ τακτικά μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους στο Διαδίκτυο για πορνό και ιδιωτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το USASexGuide.nl Θέλετε να συνδεθείτε με ανθρώπους, να περάσετε υπέροχα, να γνωρίσετε νέους φίλους, να ανακαλύψετε κλαμπ και να νοικιάσετε πανέμορφους συνοδούς στις ΗΠΑ; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω στο USASexGuide, έναν δημοφιλή ιστότοπο που κέρδισε περισσότερα από μισό εκατομμύριο μέλη και συνεχίζει να κερδίζει περισσότερους χρήστες κάθε μέρα. Επίσημος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Babylon Review & 12 (BEST) Escort Sites Όπως το EscortBabylon.net Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το EscortBabylon.net Μερικές φορές στη ζωή μας, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι αρχίζουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο wanking. Είτε το άτομο με το οποίο είμαστε παντρεμένοι είναι το πρόβλημα, είτε δεν έχουμε αρκετά καλή γυναίκα. Αν και η αυτο-ικανοποίηση (αυνανισμός, εννοώ) μπορεί να είναι χρήσιμη, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortMeetings Review & 12 Best Escort Sites Παρόμοια με το EscortMeetings.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το EscortMeetings.com Οποιοδήποτε ταξίδι είναι καρποφόρο αν μπορείτε να γαμήσετε μερικούς πανέμορφους ντόπιους. Ωστόσο, όπου μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία για μια ή δύο διανυκτερεύσεις είναι μια άλλη ερώτηση. Και εκεί είναι το EscortMeetings βολικό. Παραδόξως, οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, οι περισσότερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TopEscortBabes & TOP 12+ ιστότοποι συνοδών όπως topescortbabes.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το TopEscortBabes.com Καθώς το Διαδίκτυο συνεχίζει να αυξάνεται, οι υπηρεσίες συνοδείας έχουν αυξηθεί σε διάφορους ιστότοπους. Πολλοί από αυτούς έχουν πανέμορφες, σούπερ-διέγερση γυναίκες συνοδούς. Οι λειτουργίες και η αξιοπιστία, ωστόσο, διαφέρουν σημαντικά από τη μία μάρκα στην άλλη. Έτσι, αν είστε ερωτικός αναζητητής και το όνειρό σας να περάσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

YesBackpage Review & 12+ Other Backpage & Escort Site Alternatives Like YesBackpage.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το YesBackpage.com Προκάλεσε πολλούς πελάτες να αναζητήσουν άλλες λύσεις ή εναλλακτικές λύσεις ως απάντηση στην έξοδο του Backpage από τη βιομηχανία. Έτσι, η άνοδος του YesBackpage, μια επιτυχημένη, αξιόπιστη και γνωστή εναλλακτική λύση Backpage που φέρνει όλη την καλοσύνη του κλασικού […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Directory & 12 "Must-Visit" Escorts Websites Παρόμοια με το EscortDirectory.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortDirectory.com Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Escort Directory είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε και να παρέχει καταπληκτικές λίστες όμορφων συνοδών και πρακτορείων σε όλη την κόσμος. Με τη βοήθεια αυτής της πλατφόρμας, μπορείτε να εντοπίσετε κάθε είδους πανέμορφα κορίτσια, shemales και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EasySex Review & 12 (Best) Sex / Hookups Sites Όπως το EasySex.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EasySex.com Όσον αφορά τις συνδέσεις και τους ιστότοπους για σεξουαλικές γνωριμίες, το EasySex παραμένει να παρέχει στους θαυμαστές του έναν χώρο για να αλληλεπιδράσουν και να βρουν ενδιαφερόμενους ανθρώπους σε casual σεξ και σύνδεση. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ επιλογών, όλα φαίνονται αρκετά καυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Slixa Review & 12 Καλύτερες τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Slixa.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Slixa.com Τις περισσότερες φορές, αισθανόμαστε καυτηριασμένοι και θέλουμε να έχουμε μια παρέα μαζί μας. Εν τω μεταξύ, μπορεί να περιφέρεστε στο Διαδίκτυο αναζητώντας τον κατάλληλο σεξουαλικό σύντροφο για να κάθεται δίπλα σας εκπληρώνοντας τις πιο σκοτεινές επιθυμίες σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tryst.link & 14 (Best) ανεξάρτητοι ιστότοποι συνοδών όπως το Tryst.link Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το Tryst.link Κάθε μέρα, πολλοί άντρες, γυναίκες και ζευγάρια μεγαλώνουν προοδευτικά και θέλουν να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα στο κρεβάτι. Ωστόσο, το Κογκρέσο ήταν αυστηρό στην εφαρμογή νόμων για τη συνοδεία του κλάδου που πολλοί ανεξάρτητοι συνοδοί αναζητούν μια νόμιμη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Freehookups & TOP 12 Hookups και Dating Sites όπως το Freehookups.com URL: http://us.freehookups.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Freehookups.com Ένας θεός που στέλνεται από τον ουρανό, οι διαδικτυακοί ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών είναι ένας θαυματουργός για όλους μόνοι κυρίες και κύριοι σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, δεν δημιουργείται κάθε ιστότοπος ισότιμα ​​και ομοιόμορφα. Μερικοί από τους ιστότοπους προσφέρουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Guide & 12 (Best) Escort Directory Παρόμοιοι με το Escort.guide Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Escort.guide Σχετικά με τον ίδιο τον οδηγό συνοδών Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε ως μόνιμος κάτοικος είτε απλώς ταξιδεύετε για να διασκεδάσετε, ίσως θέλετε να βουτήξετε τα δάχτυλά σας στον κόσμο των συνοδών. Υπάρχουν ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

5Escorts & TOP 12 Escorts / Sex Dating Sites Like 5Escorts.com URL: https://5escorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 5Escorts.com Δεν είναι όλοι τυχεροί που έχουν συνεργάτες, επομένως όταν τα πράγματα γίνονται καυτά και καυτά, μερικοί άνθρωποι θα γυρίσουν σε εναλλακτικές επιλογές όπως ιστότοπους πορνό. Ωστόσο, η παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού δεν θα είναι ποτέ αρκετή και οι άνθρωποι θα ήθελαν μια πιο πραγματική ζωή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 εναλλακτικών λύσεων για το SugarNights.com Ψάχνετε για μια γλυκιά γλυκιά νύχτα; Σίγουρα οι Sugarnights είναι εδώ για να σώσουν. Όντας μία από τις δημοφιλείς υπηρεσίες συνοδείας στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με γνήσιους και πραγματικούς ανθρώπους. Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι οι απάτες και άλλες ανεπιθύμητες εξαπατήσεις δεν πρέπει να ανησυχούν. Κυρίως, ειδικεύονται στην παροχή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultLook Review & 14 Best Escort & Hookup Sites Παρόμοια με το Adultlook.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το AdultLook.com Εάν ψάχνετε για ερωτική διασκέδαση και θέλετε να δείτε τα τοπικά κορίτσια στην περιοχή σας, μπορούμε τώρα να βασιστούμε σε διαφορετικούς ιστότοπους για να λάβουμε διορθώσετε. Πολλοί ιστότοποι συνοδών είναι διαθέσιμοι για να σας προσφέρουν μια νέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WellHello Review & 11 Καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών όπως το WellHello.com Δείξτε μου 11 εναλλακτικές λύσεις για το WellHello.com Ζούμε στη σύγχρονη εποχή όπου υπάρχουν πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στο διαδίκτυο, γεγονός που μας διευκολύνει να συνδεθούμε με αγνώστους και να δημιουργήσουμε νέες συνδέσεις. Αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί μια αξιόπιστη επιλογή, καθώς υπάρχουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση URL KinkyAds: https://kinkyads.org Εμφάνιση 12 ιστότοπων για περιστασιακές συναντήσεις & συνδέσεις Παρόμοια με το Kinkyads.org Κάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μπορεί να οδηγήσει σε πλήξη ή κορεσμό. Αυτό μπορεί να επιδεινώσει την ποιότητα ζωής σας. Γιατί να μην προσπαθήσετε να ελέγξετε κάποια νέα καυτά πράγματα στον Ιστό; Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HarlotHub & 11 άλλοι ιστότοποι συνοδείας / προσωπικών με κορυφαία βαθμολογία παρόμοιοι με το harlothub.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Harlothub.com Καλές καταλήξεις που συμβαίνουν μόνο στο HarlotHub Πραγματοποιείτε ένα πάρτυ bachelor; Έχετε περάσει κρύες νύχτες χωρίς ένα πανέμορφο κορίτσι να φυσάει το πουλί σας; Ή είστε γύρω από τη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, το Σικάγο, το Φοίνιξ, το Σαν Ντιέγκο ή το Λας Βέγκας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση URL DoubleList: https://doublelist.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το DoubleList.com Η συνάντηση ατόμων με παρόμοια σεξουαλική νοοτροπία και στόχους γίνεται πλέον ευκολότερη με την άνοδο των ιστοτόπων σύνδεσης και καταχώρησης, ένας από τους ηγέτες μετά τη μείωση του backpage είναι - Doublelist. Όχι μόνο σε σεξουαλικό πλαίσιο, αλλά αν ψάχνετε για κάθε είδους σχέση, τότε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ListCrawler (Escort Alligator) & 14 TOP Συνοδεία & ιστότοποι σύνδεσης παρόμοια με το Listcrawler.eu Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για ListCrawler.com Καλύτερες συντομεύσεις για να βρεθείτε στο ListCrawler Σήμερα θα μιλήσουμε για το Listcrawler - γνωστό και ως Escort Alligator. Μπορεί να νιώθετε φανταστικά να χτυπάτε τη γυναίκα ή τη φίλη σας. Αλλά μόνο για μερικές μέρες. Θα είστε απελπισμένοι για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TNABoard & Best 11+ Hookup & Escort Ιστοσελίδες Παρόμοια με το TNABoard.com Show 11+ Escort / Hookup Site Alternatives for TNABoard Η γνωριμία και η λήψη μερικών συνδέσμων ήταν ευκολότερη με την άνοδο διαφόρων διαδικτυακών πλατφορμών όπου μπορούμε εύκολα να συναντηθούμε και να συναντηθούμε με ομοϊδεάτες τα άτομα. Το TNA Board έχει μια μακρά λίστα όμορφων εργαζομένων σεξ, με πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Erotic Monkey Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το EroticMonkey.ch Erotic Monkey, την πιο εξαιρετική προέλευση για τους ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν για τις εξαιρετικές κριτικές συνοδών. Συνοδεύστε ιστότοπους που θα σας προσφέρουν ένα ζευγάρι για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, να κάνετε συνδέσεις για κάποια διασκέδαση και αγώνες που λαχταράτε να είστε. Θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Ireland Εμφάνιση 14 παρόμοιων ιστότοπων με το Escort-Ireland.com Από καιρό σε καιρό, όλοι χρειαζόμαστε κάτι νέο και διασκεδαστικό στη ζωή μας. Και το Escort-Ireland μπορεί να προσφέρει ακριβώς αυτό! Λοιπόν, για να είμαστε ακριβείς, μιλάμε για να συνεχίσουμε με μερικές φρέσκες γυναίκες και να τις οδηγήσουμε σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο για ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Onebackpage & 12 Alternative Personals / Escorts Sites Όπως το Onebackpage Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το OneBackPage.com Ίσως έχετε ακούσει για το Backpage, έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους συνοδών που υπήρχε ποτέ ... Αλλά, με απογοήτευση, ο ιστότοπος έχει επιτεθεί από το FBI και σε πολλά ζητήματα, έτσι έτσι χάσαμε ένα από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

URL EliteSingles: https://www.elitesingles.com/ Εμφάνιση 10 εναλλακτικών λύσεων για τους Elite Singles Με την τρέχουσα πανδημία να διαρκεί πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο (από τη στιγμή που γράφουμε αυτό το συναρπαστικό άρθρο), οι περισσότεροι από εμάς έχουν κολλήσει στο σπίτι δεν κάνουν τίποτα για μήνες τώρα . Όλοι έχουμε βαρεθεί τόσο πολύ στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λαχτάρα για κάποια παρέα, και μόνο κάποιος για να μιλήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultSearch & 14 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών παρόμοιοι με το AdultSearch.com Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το Adultsearch.com Επίσημο URL: https://adultsearch.com Αν αναζητήσετε λίστες θέσεων εργασίας ενηλίκων και ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, θα βρείτε το AdultSearch να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας . Είναι ένας ιστότοπος που πραγματικά ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλους γιατί έχει μεγάλο αριθμό και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultWork & 12-BEST Ιστότοποι συνοδών όπως το AdultWork.com Δείξτε μου 12+ ιστότοπους συνοδών όπως το AdultWork.com Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες για άτομα που αναζητούν κάποιες άτακτες και σέξι υπηρεσίες ενηλίκων. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να ικανοποιούνται οι σεξουαλικές μας ανάγκες. Οι υπηρεσίες συνοδείας είναι παραδεισένιες καθώς σίγουρα θα κάνουν τη σεξουαλική σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bedpage & 12+ καλύτεροι ιστότοποι αγγελιών για προσωπικό και αγγελίες για περιστασιακές συναντήσεις Εμφάνιση ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ 12 ιστότοπων όπως το Bedpage.com Το Bedpage είναι ο ιστότοπός σας στον οποίο μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη υπηρεσιών για ενήλικες που διαφημίζονται. Αν και ο ιστότοπος προσφέρει επίσης άλλες βασικές υπηρεσίες, είναι πιο γνωστός για τις εργασίες συνοδείας και ενηλίκων, μερικές φορές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

URL οδηγού Eros: https://www.eros.com/ Εμφάνιση 13 Εναλλακτικών ιστότοπων συνοδείας για το Eros.com Οι διαδικτυακές γνωριμίες και συνοδεία ήταν μια τάση πρόσφατα και οι άνθρωποι πήδηξαν στο συγκρότημα ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Είναι ένας βολικός τρόπος για να συναντήσετε άτομα χωρίς να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, καθώς θα πρέπει να είστε μόνο στο τηλέφωνό σας και να ξοδέψετε λίγο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου 2Fuck: https://www.2fuck.com Μετάβαση στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα Η απόλυτη κριτική και η πρώτη εμπειρία μου από το 1Fuck.com Με περισσότερους από 2 εκατομμύρια λογαριασμούς εγγεγραμμένους, το 2fuck ήταν ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για όσους είναι κάτω για κάποιο περιστασιακό σεξ και τυχαίες συνδέσεις με αγνώστους στο Διαδίκτυο. Βρισκόμαστε σε μια σύγχρονη γενιά όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Είναι ανθρώπινο να έχουμε σεξουαλικές επιθυμίες. Έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, και ορισμένα άτομα μπορούν να το αντιμετωπίσουν εύκολα, ενώ μερικά δεν μπορούν να περιέχουν αυτές τις ανάγκες. Γνωρίζουμε ότι σε κάποιο σημείο, αυτές οι σεξουαλικές επιθυμίες πρέπει να γίνουν και θα εκπληρωθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά πολλές φορές, οι άνθρωποι συνήθως μπαίνουν σε σχέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FetLife Προβολή 10 Παρόμοιων ιστότοπων BDSM & Fetish με το FetLife.com Γρήγορη επισκόπηση του Fetlife Επίσημη διεύθυνση URL: https://fetlife.com/ Οι διαδικτυακοί ιστότοποι γνωριμιών κυβερνούν το Διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό. Έχει αποδειχθεί από καιρό ότι οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν και να γνωρίσουν ξένους και να δημιουργήσουν διάφορες σχέσεις μαζί τους στην άνεση των σπιτιών τους στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultFriendFinder Review Τελευταία ανασκόπηση του AdultFriendFinder.com – Η ειλικρινής μου γνώμη με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Adult Friend Finder Εάν ένα από τα χόμπι σας είναι να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να εξερευνήσετε νέα πράγματα, πιθανότατα έχετε διασταυρωθεί με το AdultFriendFinder. Το Adult Friend Finder, ή τώρα πιο γνωστό ως AFF, έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BeNaughty Η απόλυτη κριτική του BeNaughty.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα Έχω ήδη ακούσει για αμέτρητες ιστοσελίδες και εφαρμογές ραντεβού, και ναι, έχω δοκιμάσει ακόμη και μερικές από αυτές. Στην πραγματικότητα, έχω συνηθίσει τόσο πολύ που κατά κάποιον τρόπο κουράστηκα από τις μικρές συνομιλίες. Τότε ελάτε στο BeNaughty. απλώς το ίδιο το όνομα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CityXGuide & 10 εναλλακτικοί ιστότοποι όπως το CityXGuide.com Εμφάνιση 10 παρόμοιων ιστότοπων στο CityXGuide Το ταξίδι σε μια νέα πόλη μπορεί μερικές φορές να είναι μοναχικό και κρύο. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Η συντροφικότητα μπορεί εύκολα να προέρχεται και να αξιοποιείται, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πόλη βρίσκεστε και ιστότοποι όπως το CityXGuide.com το κατέστησαν δυνατό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΩΡΑ CITYXGUIDE.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ο καλύτερος των καλυτέρων

Διαβάστε αναθεώρηση

Όταν αναζητάτε ημερομηνίες που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσουν σε χαρούμενα τελειώματα, τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε είναι ιστότοποι γνωριμιών ενηλίκων. Ένα από τα πιο δημοφιλή από όλα αυτά είναι το Kasidie.com. Πρόκειται για μια διαδικτυακή κοινότητα ενηλίκων για περιπετειώδη άτομα που αναζητούν ομοιόμορφα άτομα για σύνδεση και σύνδεση. Είναι μια υπέροχη πλατφόρμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Backpage & TOP 16 Backpage.com Εναλλακτικές λύσεις για αγγελίες και συνοδούς ενηλίκων Εμφάνιση 16 εναλλακτικών για το Backpage.com Όταν το Backpage έκλεισε, πολλοί άνθρωποι καταστράφηκαν. Ήταν ένας από τους αγαπημένους ιστότοπους παγκοσμίως για αγγελίες ενηλίκων. Ο ιστότοπος είχε γίνει ο δημοφιλής ιστότοπος για άτομα που αναζητούσαν περιστασιακές συναντήσεις. Η πορνεία δεν είναι νόμιμη σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Craigslist Personals Show 11 Craigslist Personals Αντικαταστάσεις Πολλοί φίλοι λένε ότι το να πας σε αυτήν την ημέρα και την εποχή του Διαδικτύου είναι εξαιρετικά εύκολο και δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερα! Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα προσωπικά craigslist όταν ψάχνετε για περιστασιακές συναντήσεις, καθώς η ενότητα προσωπικών craigslist είναι τώρα, δυστυχώς, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Skip The Games Εμφάνιση 10 τοποθεσιών παρόμοιων με το SkipTheGames.com Οι άνδρες έχουν σεξουαλικές ανάγκες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν με το να τραντάζονται όλη μέρα ακριβώς μπροστά στον υπολογιστή. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα την απογοήτευση που έρχεται με το να μην μπορείς να πετύχεις ικανοποίηση μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις έναν σύντροφο για να μοιραστείς το πάθος. Ακόμη και […]

Μεταβείτε στην κορυφή