Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

Reddit's Lips That Grip

& 12 Must Visit Subreddits NSFW Like r/LipsThatGrip

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip

reddit lipsthat grip για το σπίτι

Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα της τοποθεσίας; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει όπως αυτά τα «χείλη». Έτσι, μιλάω για σφιχτά μουνιά και την εμπειρία cloud-9 που προσφέρει. Η σεξουαλική ευχαρίστηση και ο αυξημένος οργασμός είναι εφικτά όταν το πουλί σας φυτευτεί σε ένα ωραίο, υγρό και εξαιρετικά σφιχτό μουνί.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/LipsThatGrip/

Σου τρέχουν τα σάλια, φίλε; Πράγματι, θυμάσαι τις μέρες που έκανες εκείνη την πρώτη εξερεύνηση μουνί. Πραγματικά ήταν ένα πολυτελές ορόσημο. Με αυτό, ελάτε μαζί μου σε αυτήν την ανασκόπηση καθώς ξετυλίγω τις πιο γλυκές και πιο καυτές συλλογές εφαρμοσμένων μουνιών. Το Reddit Lips That Grip δεν γνωρίζει όρια. Οπότε, αν σιχαίνεστε τώρα, περιμένετε να έχετε περισσότερα στις επόμενες παραγράφους. Να το χαίρεσαι φίλε.

Reddit Lips That Grip!

Όλα τα μουνιά είναι απολαυστικά. Ανεξάρτητα από το σχήμα, το μέγεθος, την ελκυστικότητα και πολλά άλλα, τα γυναικεία γεννητικά όργανα προσφέρουν μια εξαιρετική συμβολή στην ύπαρξή μας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι μια τέλεια σταθερή λαβή είναι αυτό που λαχταρούμε πάρα πολύ. Με αυτό, το Reddit.com δημιούργησε μια συγκεκριμένη κοινότητα που συζητά και αλληλεπιδρά με σφιχτούς θαυμαστές μουνί. Ως εκ τούτου, τα Lips That Grip ζωντανεύουν. Το r/LipsThatGrip καλύπτει το σκληροπυρηνικό γαμημένο καθώς διαθέτει αξιοσημείωτες ταινίες με τέλεια εφαρμογή και λαβή σεξ.

Επιπλέον, κάθε χείλος εκεί κάτω έχει το μοναδικό του ταλέντο και τις ικανότητές του. Εδώ στο Lips That Grip, μπορείτε να δείτε μωρά να πιάνουν χαρούμενα τις πούτσες. Τα μέλη είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν τις αισθησιακές στιγμές τους και πρόθυμα να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους.

Το Lips That Grip είναι εξαιρετικά διαδραστικό. Έτσι, να περιμένετε να συναντήσετε νέους καυλιάρηδες και διεστραμμένους φίλους. Είμαι ενθουσιασμένος που απελευθερώνω κάθε λαχταριστό κομμάτι που θα ανακαλύψω.

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα Subreddits

reddit κραγιόν με συμπαγή λαβή

Το Lips That Grip φαίνεται ακριβώς το ίδιο με άλλους ιστότοπους subreddit. Η σελίδα θα σας καλωσορίσει με μια προεπισκόπηση επιβεβαίωσης ηλικίας παρόμοια με άλλες πλατφόρμες Reddit. Όπως βλέπετε, απαιτούν πάντα δεκαοκτώ και ενήλικες συμμετέχοντες. Ως εκ τούτου, πρέπει να πατήσετε το κουμπί «ναι» για να εξασφαλίσετε μια είσοδο. Όταν τελειώσετε με αυτό το εύκολο βήμα, το Reddit Lips That Grip θα φορτώσει μια φιλική και οικεία κατοικία. Δείχνει μια μπλε αρένα με πίνακες και περιεχόμενα που ορίζονται σε κάθε τμήμα.

Ο μπλε και ο λευκός συνδυασμός είναι ένα από τα χαρακτηριστικά look του Reddit.com. Λατρεύω την ευκολία του στον στολισμό του ματιού και τη φιλική προσέγγιση που δίνει. Καλά, είδα μια επιλογή σκοτεινής λειτουργίας στο μενού προφίλ. Αυτή η δυνατότητα είναι μια αξιοπρεπής προσθήκη στη στάση του ιστότοπου. Επομένως, όσοι απολαμβάνουν να περιπλανώνται σε ιστότοπους πορνό με σκοτεινά θέματα θα λατρέψουν το Lips That Grip. Επιπλέον, άλλα χρήσιμα κουμπιά, όπως η δημιουργία λογαριασμού και η ένταξη στην αξιότιμη κοινότητα είναι διαθέσιμα.

Lips That Grip Community

reddit lipsthatgrip κοινότητα

Το Lips That Grip αφιερώνει ολόκληρη την αρένα του στα μέλη που απολαμβάνουν τα μουνί χείλη που πιάνουν σφιχτά τον κόκορα τους κάθε φορά που γαμούν. Αναμφισβήτητα, αυτή η απολαυστική περιπέτεια λαχταρά από τους περισσότερους θαυμαστές καθώς το subreddit συγκέντρωσε σχεδόν δύο εκατομμύρια ακόλουθους. Συνάντησα χιλιάδες μέλη στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του ελέγχου του ιστότοπού μου στη σελίδα. Πρέπει να πω ότι όλοι είναι ενεργοί και παίζουν στην παραγωγή υλικού καλής ποιότητας. Από τη δημιουργία του Lips That Grip, στις 5 Νοεμβρίου 2012, οι θαυμαστές εξακολουθούν να εκνευρίζονται και να εκφράζουν την υποστήριξή τους.

Με αυτό, είναι καιρός να ελέγξετε και να λάβετε δόση σε αυτήν την περιοχή. Ίσως, να έχετε το μυαλό σας και να γίνετε αμέσως μέλος της κοινότητας μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτής της κριτικής. Το Lips That Grip είναι ένας δωρεάν ιστότοπος. Ως εκ τούτου, μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους συνδρομητές χωρίς την ταλαιπωρία να πληρώσετε τίποτα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις τελευταίες τάσεις και την πλημμυρισμένη γκαλερί των στενών κόλπων. Όχι μόνο αυτό, οι θαυμαστές πρέπει να υποβάλουν μόνο μερικές λεπτομέρειες για τη διαδικασία εγγραφής. Όλα είναι ξεκάθαρα φίλε. Κάντε το αμέσως.

Κατανοήστε τους κανόνες για μερικά χείλη που πιάνουν

reddit κραγιόν που πιάνει λαβή

Όπως και άλλα subreddits, οι κοινοτικοί κανόνες επιβάλλονται αυστηρά. Επομένως, το Lips That Grip έχει τη λίστα των κανονισμών του. Κάποιος πρέπει να ακολουθεί κάθε καθορισμένη αρχή για να αποκτήσει πρόσβαση και να συνεχίσει την υπηρεσία της σελίδας. Οι συντονιστές είναι παντού, κατασκοπεύουν κάθε υλικό που μοιράζεστε, σκέψεις που συζητάτε και τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπο. Η εξερεύνηση με τα χείλη σας που πιάνουν δεν θα είναι ποτέ πρόβλημα όταν υποβάλετε την απόφαση. Μην ανησυχείς φίλε. κάθε κατευθυντήρια γραμμή είναι εύκολο να κατανοηθεί και να παρακολουθηθεί.

Επιπλέον, είναι άψογο για τα μέλη και τα πιθανά άτομα να δείχνουν ενθουσιασμό ακολουθώντας τέσσερα καθοδηγητικά πρότυπα του Lips That Grip. Με εξαιρετική στάση, το subreddit επιτρέπει μόνο να πιάνουν τα χείλη. Ως εκ τούτου, το πρωκτικό σεξ, η πίπα, το φαγητό μουνί και ένα άλλο φετίχ απαγορεύονται. Όπως λένε, μείνετε στον στόχο. Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι βρίσκεστε εδώ στο Lips That Grip για να δημιουργήσετε και να συναναστραφείτε με την κοινότητα. Όχι με τη δημιουργία ανεπιθύμητων μηνυμάτων ή τη διαφήμιση των υπηρεσιών σας. Δεν είσαι εδώ, φίλε, για αυτοπροβολή. Αντίθετα, γίνετε μέλος και συνεισφέρετε στην πρόοδο της συλλογής του ιστότοπου.

Επιπλέον, κάθε μέλος πρέπει να είναι αντίστοιχο και ευγενικό με τους συντρόφους του. Απλώς δεν επιτρέπονται οι ακατάλληλες ομιλίες και οι ακατάλληλες γλώσσες και συμπεριφορές. Το Lips That Grip τηρεί επίσης τις οδηγίες ποιότητας για κάθε υλικό που υποβάλλεται. Επομένως, εάν σκοπεύετε να προσθέσετε λιχουδιές στη βιβλιοθήκη, ελέγξτε τις αρχές. Ειλικρινά, αυτό το σύνολο κανονισμών είναι εύκολο να εκτελεστεί. Με αυτό, το Lips That Grip περιμένει περισσότερη από τη συμμετοχή σας για να αποφύγει τις επιπλήξεις από τους συντονιστές.

Χείλη που πιάνουν, πώς λειτουργεί;

reddit lipsthat πιάνει περισσότερο

Οι κοινωνικές λειτουργίες όπως οι μηχανές αναζήτησης, η σύνδεση, η εγγραφή και τα εργαλεία πλοήγησης είναι χρήσιμες. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα κομμάτια ένα κάθε φορά. Εξαιρετικά, το Reddit Lips That Grip προσφέρει επίσης επιλογές διάταξης για τους θαυμαστές του. Ανάλογα με την προτίμησή σας, μπορεί κανείς να επιλέξει την κάρτα, κλασική και συμπαγή σχεδίαση. Έχω ήδη αποκαλύψει σε μια από τις κριτικές μου στο subreddit ποια επιλογή διάταξης μου άρεσε. Ως εκ τούτου, είναι καθήκον σας να το ελέγξετε. Τέλος πάντων, όταν επισκέπτεστε το Lips That Grip, η διάταξη της κάρτας είναι η προεπιλεγμένη σχεδίασή της.

Το πιο σημαντικό είναι ότι κάθε μέλος μπορεί να περιπλανηθεί στις καυτές τάσεις, τα νέα και κορυφαία υλικά. Μπορείτε να απολαύσετε τα διασκεδαστικά μέρη του Lips That Grip όταν αιωρείστε γύρω από αυτές τις περιοχές. Αυτό που είναι αποτελεσματικό σε αυτό είναι ότι έχετε τη δύναμη να αναδημιουργήσετε το ρόστερ των προσφορών. Πώς θα το κάνετε; Να θυμάστε ότι μέλη της κοινότητας όπως εσείς ανεβάζουν όλο το υλικό εδώ. Έτσι, μετά την προσθήκη κάποιου χυμώδους περιεχομένου πουλί, η εικόνα, το gif ή το βίντεο τοποθετούνται απευθείας στη Νέα ενότητα.

Εδώ είναι το συναρπαστικό μέρος, φίλε. Μπορείτε να αρχίσετε να ψηφίζετε υπέρ των λιχουδιών και να φτάσετε στην κορυφαία λίστα των Hot και Top επιλογών. Άλλοι συμμετέχοντες στην κοινότητα μπορούν επίσης να ψηφίσουν για να δουν ποιο περιεχόμενο τους έκανε να διεγείρουν και να χορταίνουν έντονα. Σε όλους δίνεται η φωνή να επιδείξει και να εκθέσει τις επιθυμίες του. Πιστεύω ότι δικαιωματικά προορίζεσαι για το Lips That Grip, φίλε. Γιατί να μην δοκιμάσετε αυτές τις διασκεδαστικές εμπειρίες σήμερα;

Lips That Grip's Collection

reddit lipsthatgrip περιεχόμενο

Στο επάνω μέρος της σελίδας, ο συντονιστής ρωτά τους επισκέπτες του ιστότοπου και τα μέλη της κοινότητας μια σημαντική ερώτηση: «Η εικόνα/το βίντεο/το gif δείχνει ένα μουνί να πιάνει ένα δονητή ή κόκορα; Οχι? Τότε δεν ανήκει εδώ!». Με αυτό, περιμένετε μια γεμάτη αρένα από σφιχτά μουνιά που βρέχονται σε σκληρό πούτσο και σεξουαλικά παιχνίδια. Το ερώτημα ανέφερε επίσης ποικιλίες όπως εικόνες, κινήσεις και gif. Επομένως, τα τρανταχτά χέρια σας θα χαρούν να δουν μια σειρά από περιεχόμενο εξαιρετικής ποιότητας. Τα βίντεο θα σας ενθουσιάσουν καθώς βλέπω μια περιεκτική λίστα με αχνιστά φιλμ που παρουσιάζουν υγρό σφιχτό σεξ.

Α, θα τους σαλιώσουν, φίλε. Από την άλλη πλευρά, τα gif και οι φωτογραφικές απολαύσεις είναι επίσης εξίσου πολυτελή. Οι σέξι και λαχταριστές επιλογές είναι εύκολα προσβάσιμες. Στην πραγματικότητα, αυτά τα αριστουργήματα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες που έχω δει. Οι γλυκοί κόλποι παίρνουν τη φαντασία τους ενώ τους γαμούν και τους χτυπούν. Είναι ακόμη συναρπαστικό επειδή οι επιλογές είναι όλες σε υψηλή ανάλυση. Μπορείτε να εντοπίσετε κάθε λεπτομέρεια και να δείτε κάθε ευχάριστη σωματική αντίδραση.

Γιορτή στα πιο σέξι πουτάκια

reddit lipsthatgrip καταχώρηση

Οι αλμυρές προσφορές στο Lips That Grip θα σας κάνουν να λαχταράτε για περισσότερες υπέροχες εμπειρίες του αιδοίου. Στους θαμώνες δεν αρέσει μόνο το Lips That Grip για το απεριόριστο κράτημα του κόλπου του, αλλά και για τη σειρά από συμβουλές που ανταλλάσσονται. Κάθε μέλος της κοινότητας είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί τις περιπέτειές του και να δώσει φως σε άλλους. Κάθε σχόλιο και πρόταση επιτρέπει στους θαυμαστές να κατανοήσουν την έννοια του ποιοτικού σεξ και της ευχαρίστησης που περιστρέφονται γύρω από τα γλυκά γεννητικά όργανα. Στην πραγματικότητα, τα παρθένα αγόρια μπορούν να πάρουν μια μεγάλη ιδέα για το πώς να γεννηθούν και να αλληλεπιδράσουν με φοβερές νεοσσούς.

Έντονα, μπορείτε να δείτε καλά κομμάτια όπως "My Pussy έχει πολύ καλό κράτημα", ένα ωραίο και ζουμερό κράτημα" και "τόσο σφιχτό που σχεδόν δεν ταιριάζει". Η ίδια η ετικέτα είναι διεγερτική. τι περισσότερες είναι οι λεπτομέρειες και η ιστορία πίσω από κάθε περιεχόμενο; Επιπλέον, θα κολλήσετε με τα Lips That Grip γιατί μπορείτε να αποθηκεύσετε τη συλλογή. Με αυτό, μπορείτε να επεκτείνετε περισσότερες από τις συνήθειές σας στο fapping. Πραγματικά, η ενεργή κοινότητα είναι εξαιρετική στο να διατηρεί το Lips That Grip ένα ενημερωτικό, ευχάριστο και σαγηνευτικό subreddit.

Τα υπέρ και τα κατά του r/LipsThatGrip

PROS:

 • Σχεδόν δύο εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Δωρεάν προσβάσιμο υλικό
 • Ωραίες ποιοτικές λιχουδιές
 • Φιλικές επιλογές πλοήγησης
 • On-point με τη θέση πορνό του
 • Φορτία σφιχτά καυτά μουνιά

Μειονεκτήματα:

 • Ομοιόμορφος σχεδιασμός
 • Δεν υπάρχει άλλη κατηγορία φετίχ ή πορνό

12 Πρέπει να επισκεφθείτε τα Subreddits του NSFW παρόμοια με το r/LipsThatGrip:

# 1 - / r / PAWG

pawg reddit

Αυτό το subreddit μπορεί να ακούγεται νέο και παράξενο για εσάς, αλλά αντιπροσωπεύει το Phat Ass White Girl, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν τεράστια μποτάκια. Δημιουργήθηκε το 2012, αυτό το subreddit έχει ήδη περισσότερους από 500 χιλιάδες συνδρομητές και δεδομένου ότι επικεντρώνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις, καθώς οι χρήστες δημοσιεύουν εδώ περίπου 40 φορές την ημέρα. Οι κανόνες είναι αρκετά απλοί - φυσικά, πρέπει να είστε λευκοί γκόμενα, χωρίς αυτοπροώθηση και επαναδημοσίευση στις τελευταίες 100 φωτογραφίες και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε βελτιώσεις φωτογραφιών.

PROS:

 • Καυτοί, λιπαροί και πολύ τρελοί γάιδαροι
 • Πολύ ενεργό ως κοινότητα
 • Πολλά πρωτότυπα περιεχόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται για άλλες εθνικότητες
 • Αρκετά αυστηροί κανόνες

# 2 - / r / HoldTheMoan

HoldTheMoan main

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

Πάρτε μια γρήγορη μπουκιά με αυτήν την κριτική /r/HoldTheMoan.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

# 3 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit αναρτήσεις GirlsFinishingTheJob

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 4 - /r/BustyPetite/

Busty Petite main

Το BustyPetite ήταν ένα δημοφιλές Subreddit της NSWF και εκπλήρωσε τις επιθυμίες πολλών αντρών για χρόνια. Αυτήν τη στιγμή, ο ιστότοπος έχει φτάσει το ένα εκατομμύριο συνδρομητές και μπορώ να πω αυτόματα πόσοι τύποι hornet απολαμβάνουν να παρακολουθούν βίντεο και να εξερευνούν εικόνες με γυναικείες γυναίκες. Συνήθως, το BustyPetite προσφέρει πολλές ειλικρινείς λήψεις, δεδομένου ότι πολλοί από τους χρήστες του είναι ερασιτέχνες. Πολλοί θαυμαστές του πορνό θα ήθελαν να δουν πώς αυτά τα κορίτσια που αυνανίζονται με τεράστια βυζιά και λεπτή μέση θα μπορούσαν να κάνουν με τα δάχτυλά τους.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική /r/BustyPetite/.

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Σέξι και ερασιτέχνες κορίτσια
 • Ενημερώνεται συχνά
 • Αναρτήσεις υψηλής ποιότητας
 • Έχει βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Το περιεχόμενο δεν μπορεί να οργανωθεί

# 5 - r/Ass/

κώλο reddit

Εάν θέλετε κάποια σέξι λεία στις οθόνες σας, τότε προφανώς / r / Ass είναι το σωστό μέρος για να επισκεφθείτε. Αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και περιλαμβάνεται στην κορυφαία λίστα NSFW subreddits. Είναι επίσης μια από τις πιο ενημερωμένες κοινότητες ειδικά για τη θέση NSFW, καθώς έχει πάνω από 25 θέσεις σε μόλις 4 ώρες. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο καθένας λατρεύει έναν όμορφο κώλο, αφού όλοι συμβάλλουν στο ρόλο τους και καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του subreddit.

PROS:

 • Υπέροχα γαϊδούρια
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Όχι πολύ σε σκληρό περιεχόμενο

# 6 - / r / PetiteGoneWild

petitegonwild reddit

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

# 7 - / r / HappyEmbarusedGirls

HappyEmbarusedGirls reddit

Αυτό το subreddit δημιουργήθηκε πριν από 7 χρόνια και έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 550K συνδρομητές. Περιλαμβάνεται στις κορυφαίες λίστες NSFW subreddit και δεν απογοητεύει όσον αφορά τη συχνότητα ενημέρωσής τους. Όπως και το ίδιο το όνομα, θα δείτε τα κορίτσια να διασκεδάζουν και να διασκεδάζουν κάνοντας κάποια άσχημη ταυτόχρονα. Τα κορίτσια ανταποκρίνονται στο «χαρούμενο» και «αμήχανο» συναίσθημά τους. Παρόλο που υπάρχει μόνο περιορισμένο σκληρό περιεχόμενο, αυτό το υποσύνολο εξακολουθεί να είναι ένα must-visit και must-follow, καθώς θα απολαύσετε ντροπαλά κοτόπουλα που δεν φοβούνται να πετάξουν όλες τις αναστολές τους για το όνομα της απόλαυσης.

PROS:

 • Πολύ συχνές ενημερώσεις
 • Ευτυχή και αμήχανα κορίτσια ενώ είναι σέξι
 • Περισσότεροι από 550K συνδρομητές

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές θέσεις εκτός θέσεων
 • Αρκετά αυστηροί συντονιστές

# 8 - / r / BiggerThanYouThought

μεγαλύτερο από το reddit

Οι άντρες θα παραδέχονταν ότι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν σε ένα κορίτσι είναι το μέγεθος των βυζιών τους. Για μερικούς, μπορεί να τους κάνουμε λάθος επειδή έχουν μόνο το μέσο μέγεθος αλλά αποδεικνύεται ότι διατηρούν κάποιο εκπληκτικό μέγεθος. Έτσι λειτουργεί το BiggerThanYouThought. Τα περισσότερα κορίτσια μοιάζουν σέξι με κανονικά μεγέθη boobies με την πρώτη ματιά, αλλά περιμένετε - μόλις βγάλουν μπροστά σας, θα ανακαλύψετε ότι έχουν ένα τεράστιο ζευγάρι παραδείσου στο όνομα των βυζιών.

Από άποψη περιεχομένου, οι εικόνες και τα βίντεο έχουν αναλογία 50:50, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε στις μικρές περιπέτειες σας. Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη εμφανίζουν τα βυζιά τους και θα μπορούσατε να τρώτε μόνο τα μάτια σας.

PROS:

 • Πολλά διαθέσιμα βίντεο
 • Ελάχιστο ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Πολλά σπιτικά πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολλοί αυστηροί κανόνες

# 9 - / r / MILF

milf reddit

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει στη λίστα μας, εξυπηρετεί τους νεότερους, καθώς είναι μια πολύ διάσημη και μεγάλη θέση. Τι γίνεται όμως αν σας αρέσει καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο μωρό; Αν έχετε ακούσει για το MILF, που σημαίνει "Μαμά θα ήθελα να γαμήσω", τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτό το subreddit και να εκπληρώσετε την ανάγκη σας για ευχαρίστηση, κάνοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα. Υπάρχει κάτι με τις ηλικιωμένες γυναίκες - φαίνονται πιο ώριμες και φυσικά πιο έμπειρες σεξουαλικά. Οι νεότεροι άνδρες θα ήθελαν να στριμώξουν πάνω από σέξι νοικοκυρές και δεδομένου ότι είναι μια θέση MILF, τα περισσότερα από τα περιεχόμενα που υποβάλλονται είναι πρωτότυπα. Για κάποιον που θέλει να δει ώριμες γυναίκες να ξεχειλίζουν με σεξουαλικότητα και αυτοπεποίθηση με τις πλήρως ανεπτυγμένες φιγούρες τους, τότε είστε στο σωστό δρόμο.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Ηλικιωμένες γυναίκες που επιδεικνύουν τη σεξουαλικότητά τους
 • Λογικοί κανόνες

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Δεν επιτρέπει τις αναδημοσιεύσεις

# 10 - / r / CumSluts

κουλουράκια reddit

Εάν έχετε φανταστεί ποτέ κορίτσια που δεν φαίνεται να παίρνουν αρκετό σπόρο ενός άντρα, τότε θα απολαύσετε το cumming στο / r / CumSluts. Θα δείτε κορίτσια που λατρεύουν την αίσθηση του cum πάνω τους και δεν ντρέπονται καθόλου για να τα επιδείξουν. Σύντομα κλιπ κοριτσιών που έχουν τελειώσει παντού - από τα pussies, τα πρόσωπα τους ή απλώς από το κεφάλι έως τα πλάνα - δεν έχει σημασία πού αρκεί να πάρουν τη δόση τους από αυτό το κολλώδες και υπέροχο φορτίο από παιδιά. Αυτό το subreddit επικεντρώνεται κυρίως στα κορίτσια που έχουν το τελικό τους πρόβλημα και μπορείτε να τα δείτε να κάνουν οτιδήποτε απλά για να κολλήσουν με κολλώδη κρέμα κάποιου άντρα και το καλύτερο πράγμα για αυτό το subreddit είναι ότι δέχονται φωτογραφίες και βίντεο. Περιεχόμενο και ενημερωμένο, λαμβάνουν περίπου 100 υποβολές σε μια μόνο ημέρα, οπότε αυτό είναι επίσης ένα καλό πλεονέκτημα για αυτό το δευτερεύον.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Ήδη εγκατεστημένη και γνωστή κοινότητα
 • Πολλά περιεχόμενα φωτογραφιών και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο πλήρους διάρκειας είναι περιορισμένα
 • Συνήθως διαθέτει ευθεία κορίτσια ή αγόρια
 • Λίγα περιεχόμενα με παιδιά

# 11 - / r / Αξιολάτρευτο Πορν

αξιολάτρευτο αχλάδι reddit

Ένα από τα μεγαλύτερα NSFW subreddits με περισσότερους από 700 χιλιάδες συνδρομητές, / r / Το AdorablePorn φιλοξενεί χαριτωμένα κορίτσια που γίνονται καυτά και καυλιάρης με σεξουαλικές συναντήσεις και αυτο-ευχαρίστηση. Έχουν επίσης μια αρκετά καλή συχνότητα ενημέρωσης, καθώς υπάρχουν περίπου 25 ή περισσότερες δημοσιεύσεις καθημερινά. Ένα πράγμα που θα παρατηρούσατε με τα κορίτσια στο Adorable Porn είναι ότι είναι πραγματικά χαριτωμένα και συζυγικά υλικά, καθώς δεν μπορείτε να τα δείτε ως πόρνες cum και σεξουαλικά κακουργήματα.

PROS:

 • Όχι πάρα πολλοί κανόνες
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Χαριτωμένα κορίτσια για περιεχόμενο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά κορίτσια που δεν ταιριάζουν στην «χαριτωμένη» περιγραφή
 • Περισσότερα για τις εικόνες

# 12 - / r / Κανόνας34

κανόνας34 reddit

Με αξιοπρεπή παρακολούθηση περισσότερων από 600 χιλιάδων συνδρομητών, ο κανόνας 34 περιλαμβάνεται στις κορυφαίες δευτερεύουσες μονάδες NSFW και πιθανώς μία από τις πιο ενεργές επίσης. Με τον κανόνα 34, μπορείτε να απολαύσετε μερικά κλιπ προσομοίωσης παιχνιδιών που οι περισσότεροι συνδρομητές λάτρευαν. Έχουν επίσης σέξι εικόνες των αγαπημένων σας χαρακτήρων τυχερού παιχνιδιού, όπως D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL και πολλά άλλα. Το Rule34 είναι το τέλειο subreddit για εθισμένους σε παιχνίδια και για όσους θέλουν λίγο χρόνο διασκέδασης, επειδή έχουν πολλά να προσφέρουν.

PROS:

 • Μεγάλη παρωδία πορνό
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Ιδανικό για παίκτες
 • Μοναδική θέση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Οι δραματικές δημοσιεύσεις είναι ανεξέλεγκτες
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

Λέξεις διαίρεσης

Το Reddit Lips That Grip επιμένει στον αλμυρό σκοπό του. Το subreddit εγκαινιάζει μια ολόκληρη αρένα για να καλύψει το σφιχτό πουλί και το σεξ παιχνίδι που πιάνει πλήρως. Δεν υπάρχει άλλο φετίχ όπως το πρωκτικό ή στοματικό σεξ στις σκηνές του Lips That Grip. Κάθε σφιχτή φαντασία μουνί σβήνει σε αυτόν τον ποιοτικό τομέα. Ως εκ τούτου, θα σας αρέσει να ασχολείστε με την ενεργό κοινότητα και τα γενναιόδωρα μέλη. Επίσης, τα κομμάτια και η ποιότητά τους δεν διακυβεύονται ποτέ. Με αυτό, θα διαλέξετε το Lips That Grip και θα απολαύσετε τη συλλογή εικόνων, βίντεο και gif που προσφέρει.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή