Ενημερώθηκε στις: 25 Ιουλίου 2024

Reddit's Celeb NSFW

& 12 Top Notch NSFW Subreddits όπως r/celebNSFW

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/celebNSFW

redditcelebnsfw σπίτι

Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει έναν χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλα τα φετίχ των διασημοτήτων μας. Δεν εκπλήσσομαι γιατί ξέρω πόσο ευέλικτο είναι το Reddit και αυτό το subreddit με κάνει να θέλω να αναλύσω κάθε περιεχόμενο που εκκρίνει τα σάλια. Είναι πραγματικά σάλια εδώ πέρα; Λοιπόν, ποιος δεν θα ήθελε να δει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες με τον πιο ευάλωτο τρόπο;

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/celebnsfw/

Σε παρακαλώ, φίλε, υπολόγισε με καθώς θέλω να απολαύσω τη νέα τάση στον κόσμο των διασημοτήτων πορνό. Το Reddit Celeb NSFW με έκανε να χορεύω με ακραία χαρά. Ο πούτσός μου παίρνει άλλη μια μεγάλη διέγερση. Η συγκλονιστική συλλογή από καυτές προσωπικότητες και τα υψηλής ποιότητας υλικά έκαναν τις σκηνές ακόμα πιο γευστικές. Κοίταξα τριγύρω τους θησαυρούς που ξέχασα ότι έπρεπε να γράψω μια πλήρη κριτική. Ως εκ τούτου, εδώ πάμε. διαβάστε καθώς συγκεντρώνω τα καλά χαρακτηριστικά του Reddit Celeb NSFW.

Μπερδευτείτε με το SFW και το NSFW;

Το Reddit είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, αλλά δεν μπορούμε να εξαλείψουμε το γεγονός ότι αυτή η πλατφόρμα έχει περιορισμένη εμβέλεια. Ορισμένοι θαυμαστές του πορνό δεν έχουν πάει στο Reddit και δεν γνωρίζουν ότι οι ερωτικοί θησαυροί συζητούνται και γιορτάζονται εδώ. Με αυτό, θέλω να επιτρέψετε σε αυτήν την ανασκόπηση να αφυπνίσει τις αισθήσεις σας σχετικά με το πώς η βιομηχανία ενηλίκων μπορεί να κάνει το πετεινό σας χαρούμενο. Για κάποιο λόγο, το Reddit.com έχει χωρίσει τις προσφορές του σε κύρια στοιχεία: υλικά SFW και NSFW.

Αγόρι, το να θυμάσαι αυτά τα ακρωνύμια είναι τόσο εύκολο όσο το να μετράς από το ένα έως το δέκα. Εάν επισκέπτεστε το Reddit για κάποια εργασία, σχολικά έργα και σχετικές πληροφορίες, μπορείτε να σκάψετε τα SFW subreddits. Το SFW σημαίνει Safe for Work. Επομένως, περιμένετε μια εξαιρετική επιλογή από μέτριες συζητήσεις και οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, εάν το σεξ που πεινάει μέσα σας βγαίνει και ουρλιάζει για καλή ερωτική κατανάλωση, η αρένα NSFW (Not Safe for Work) είναι η καλύτερη για τις τσούχτρες και τα μουνιά σας.

Πράγματι, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι το πιο αγαπημένο σας πορνό απόρρητο είναι διαθέσιμο στο Reddit.com. Είναι άλλη μια χρυσή είδηση ​​να βλέπεις διασημότητες του NSFW να καραδοκούν σε αυτόν τον διάσημο τομέα. Το Celeb NSFW είναι το subreddit του Reddit που εστιάζει σε όλους τους υπέροχους καλλιτέχνες της τηλεόρασης, τις ταινίες, τις εκτυπώσεις και τους αθλητικούς καλλιτέχνες που παρακολουθείτε. Το γυμνό γλωσσάρι διεγείρει το πορνό κοινό ότι οι φανατικοί συμμετέχουν ενεργά. Το Reddit Celeb NSFW συγκλονίζει τον κόσμο των διασημοτήτων πορνό. Πρέπει να προσπαθήσεις!

Reddit Celeb NSFW: Reaching Milestones

redditcelebnsfw classic

Το Celebrity NSFW έχει αυξηθεί πολύ με τα χρόνια, όπως φαίνεται από τα τρέχοντα στατιστικά του ιστότοπού του. Το subreddit σημειώνει συνεχώς τον καθημερινό του αριθμό επισκέψεων και προσελκύει περισσότερους θαμώνες. Το Reddit Celeb NSFW άρχισε να πετάει online στις 28 Νοεμβρίου 2008. Φαντάζομαι πώς φαινόταν αυτός ο ιστότοπος πριν από δεκατέσσερα χρόνια. Ποιες θα μπορούσαν να ήταν οι πρώτες αναρτήσεις του; Ούτως ή άλλως, το Reddit Celeb NSFW πρέπει να έχει αγγίξει έναν εκπληκτικό αριθμό κακών με την τεράστια συμμετοχή του στον ιστότοπο.

Επί του παρόντος, ο τομέας συγκεντρώνει σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη. Το Reddit Celeb NSFW έλαβε 1.6 εκατομμύρια ενεργούς συμμετέχοντες, για την ακρίβεια. Το δυναμικό και το διαδραστικό είναι τα καλύτερα επίθετα για να περιγράψουν αυτήν την κοινότητα, καθώς αποπνέουν χιλιάδες θεατές καθημερινά. Εκτός από καυλιάρηδες, αυτοί οι φίλοι συνεργάζονται και υποβάλλουν απίστευτες λιχουδιές πορνό για τις σπασμωδικές σας συνήθειες. Τεράστια, αυτά τα ορόσημα δεν θα ήταν δυνατά χωρίς τους ανθρώπους πίσω και μπροστά από το Reddit Celeb NSFW.

Οι συνήθεις μπλε πίνακες του Reddit.com

εικόνα redditcelebnsfw

Οι θαυμαστές και οι ενεργοί επισκέπτες του Reddit.com έχουν πλέον συνηθίσει τις παλέτες του ιστότοπου. Αν και ορισμένα subreddit χρησιμοποιούν ροζ, πράσινο και πολλά άλλα, το Reddit Celeb NSFW αποφάσισε να επιλέξει το πρωτότυπο. Οι μπλε ρίγες δίνουν στο Reddit έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, καθιστώντας το ιδιαίτερα αισθητό και αναγνωρίσιμο. Όλα τα χαρακτηριστικά και τα εικονίδια τοποθετούνται σε σημαντική θέση, δίνοντας φιλική πρόσβαση στους επισκέπτες του ιστότοπου. Ως εκ τούτου, οι μανιώδεις οπαδοί του Reddit μπορούν να μισοκλείνουν τα μάτια τους ενώ περιηγούνται σε ολόκληρη την αρένα.

Αλλά για αυτούς τους αρχάριους λάτρεις της περιπέτειας του Reddit, μπορείτε να ξεκινήσετε να σκάβετε την αρχική σελίδα με λειτουργίες ταξινόμησης όπως Hot, New και Top. Επίσης, το αγαπημένο μου εικονίδιο είναι η επιλογή προβολής. Μου αρέσει να αποφασίζω ποια διάταξη μου ταιριάζει, ανάλογα με την τρέχουσα διάθεσή μου. Μπορείτε να επιλέξετε το Card, το Classic και το Compact για να εμφανίσετε τα ακαταμάχητα καλούδια διασημοτήτων σας. Ο πούτσός μου λατρεύει τη συμπαγή επιλογή, επομένως μπορώ να δω δραστικά περισσότερες από τις προσφορές που παρουσιάζονται στην κύρια σελίδα. Το Reddit Celeb NSFW μου κάνει τα σάλια.

Αναζητήστε τους θησαυρούς του Reddit Celeb NSFW

redditcelebnsfw margot

Η μηχανή αναζήτησης είναι εμφανής στο επάνω τμήμα της σελίδας. Τονίζω αυτό το χαρακτηριστικό γιατί ο πούτσός μου ήταν ικανοποιημένος με την αποτελεσματικότητά του. Στις περισσότερες από τις κριτικές μου και τις εκπομπές πορνογραφικών ιστότοπων, εκτιμώ πάντα την ομορφιά και την αποτελεσματικότητα κάθε μηχανής αναζήτησης. Εάν ένας τομέας έχει μια προηγμένη δυνατότητα αναζήτησης, τότε είναι ένα τέλειο μπόνους. Ωστόσο, ορισμένες σελίδες παραμένουν στην κύρια λειτουργία αναζήτησης.

Το Reddit Celeb NSFW είναι ένας από αυτούς τους τομείς που ενσωμάτωσαν την εν λόγω υπηρεσία. Το καλό που το Reddit Celeb NSFW διέθεσε με χάρη μια δυνατότητα που προσφέρει πλήρη κορεσμό. Δεν υπάρχουν ασήμαντες λεπτομέρειες, μόνο ακριβή αποτελέσματα. Λοιπόν, πώς αυτό το εικονίδιο αναζήτησης ξύπνησε το πουλί μου; Ξέρετε, ήμουν φανατικός θαυμαστής της Emilia Clarke στην ερμηνεία της στο Game of Thrones. Αν δεν την αγαπάς, δεν με νοιάζει, φίλε. Φαίνεται ωραία και σέξι, για την προτίμησή μου. Ως εκ τούτου, λαχταρούσα να δω μια γκαλερί με τις γυμνές της εμφανίσεις.

Δεν μπορώ παρά να επικροτώ τα αποτελέσματα γιατί ήταν στο σημείο και πολύ γρήγορα. Δεν υπήρχε χώρος για την καθυστέρηση καθώς το Reddit Celeb NSFW ξέρει ακριβώς τι χρειάζομαι και πώς το απαιτώ. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να παρατηρήσετε ιδιαίτερα πώς η σελίδα είναι εξαιρετικά καθαρή και καλά διακοσμημένη. Δεν υπάρχουν περιττά αντικείμενα και άχρηστες διαφημίσεις. Ως εκ τούτου, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε αμέσως τη διαμονή σας και να απολαύσετε τις ερωτικές εικόνες και τα GIF των καυλιάρηδων σούπερ σταρ σας.

Αυτά τα Babes είναι Deliciously Hot

redditcelebnsfw britney

Το Reddit Celebrity NSFW πέτυχε να ενσωματώσει τα πιο όμορφα πρόσωπα στη βιομηχανία του θεάματος. Στην πραγματικότητα, μπορούσα να προσδιορίσω από κοντά ότι οι λιχουδιές επισημαίνονται σύμφωνα με το όνομα καθενός από τα αστέρια. Με αυτό, οι οπαδοί δεν θα χρειάζεται πλέον να σκάβουν βαθιά. Οι θησαυροί είναι αμέσως εκεί όταν πληκτρολογείτε Angelina Jolie, Miley Cyrus και πολλά άλλα. Ήμουν πάνω από το φεγγάρι όταν είδα την απόλυτη συντριβή μου. Πρέπει να μειώσεις τις προσδοκίες σου, φίλε, καθώς οι σκηνές και οι εικόνες που θα δεις είναι περισσότερες από τις ταινίες τους.

Αν και υπάρχουν μερικά απολαυστικά υλικά από κατασκόπους και παπαράτσι, το Reddit Celeb NSFW προβάλλει σενάρια και στιγμιότυπα του γυμνού τους από ταινίες και τηλεόραση, υπάρχουν επίσης αξιολάτρευτα αποσπάσματα από τις εκπομπές και τα εξώφυλλά τους για μόντελινγκ. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες εικόνες από παραλία και διακοπές. Είδα μια άγρια ​​φωτογραφία της Britney και των στρατευμάτων της. Η γήρανση δεν χτύπησε αυτές τις εξαιρετικές κυρίες.

Οι δεσμεύσεις και οι ενημερώσεις είναι αναμμένες στο Reddit Celeb NSFW

redditcelebnsfw emilia

Ω αγόρι, η σελίδα πλημμυρίζει από ενημερώσεις και αλληλεπιδράσεις από άγριους θαυμαστές. Είδα μια στρατιά από πρόσφατα ανεβασμένο και κορυφαίο υλικό. Πράγματι, αυτές οι φοβερές γυμνές συλλογές είναι φρεσκοψημένες για εσάς. Όταν είδα μια μεταφόρτωση πριν από 30 λεπτά, εμπνεύστηκα περισσότερο να προσπαθήσω να μεταφέρω τους θησαυρούς. Ήταν μια πανδαισία στα μάτια όταν είδα άτομα όπως η Viva Blanca, η Meagan Good και η Lina Esco. Ο φίλος μου εκεί κάτω ήταν επίσης χαρούμενος που είδε άλλους διάσημους αστέρες όπως η Jennifer Lopez, η Margot Robbie, η Jennifer Lawrence και πολλοί άλλοι.

Το Reddit Celeb NSFW σαγήνευσε την αγορά του συμμετέχοντας ενεργά στην ενότητα σχολίων. Όλοι είναι απορροφημένοι μιλώντας για τα αγαπημένα τους αστέρια. Σε μια ανάρτηση για τη Margot Robbie, με δελεάστηκε να δω τις εκφράσεις και τη διεκδίκηση αυτού του σωρού ανθρώπων. Ήταν επίσης σαφές ότι η μετριοπάθεια είναι διαθέσιμη στη σελίδα, καθώς τα μέλη της κοινότητας είναι φιλικά και γενναιόδωρα μεταξύ τους. Πρέπει να σημειώσετε, φίλε, ότι αυτοί οι υπέροχοι σωροί υλικών υψηλής ευκρίνειας είναι από τον συνάδελφό σας. Ευχαριστήστε τους λοιπόν και απολαύστε την υπόλοιπη παρέα τους.

Εγγραφείτε στο Reddit Celeb NSFW και προσθέστε περισσότερους θησαυρούς μόνοι σας

redditcelebnsfw 18

Οι άνθρωποι εγγράφονται στη σελίδα επειδή είναι εύχρηστη και προσβάσιμη. Δυστυχώς, δεν έχω δει κανέναν καθοδηγητικό κανόνα και αρχές να παρουσιάζονται στην αρένα. Ορισμένα subreddit συνήθως εμφανίζουν τις αρχές τους για να βοηθήσουν τους φανατικούς και τους μελλοντικούς συνεργάτες να κατανοήσουν τη μετριοπάθεια. Μπορείτε να εκτελέσετε ό,τι θέλετε στον χώρο. Μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε, να μοιραστείτε και να αποθηκεύσετε τα απολαυστικά κομμάτια που βλέπετε. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε αυτό μόνο όταν γίνετε νόμιμο μέλος της σελίδας.

Η προσθήκη λογαριασμού απαιτεί μόνο όνομα χρήστη, διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Αυτές οι λεπτομέρειες θα σας επιτρέψουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της σελίδας. Το πιο σημαντικό, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας διεστραμμένους την πιο αγαπημένη σας γυμνή επιλογή διασημοτήτων. Όλοι είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε αυτή την άγρια ​​δραστηριότητα. Πιστεύω ότι φαγούρα και για τις θέσεις σου τώρα. Τα μέλη μπορούν επίσης να κατεβάσουν και να ανεβάσουν απεριόριστα τα αριστουργήματά τους χωρίς να πληρώσουν υψηλές τιμές.

Τα υπέρ και τα κατά του r/celebNSFW

PROS:

 • Ελκυστική και ενεργή κοινότητα
 • Συνεπείς ενημερώσεις
 • Διαθέσιμες δυνατότητες ταξινόμησης
 • Υπέροχη λειτουργία αναζήτησης
 • Φιλικός και γρήγορος σχεδιασμός
 • Υλικά καλής ευκρίνειας
 • Ξεσηκώνοντας διασημότητες

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο

Top 12 Top Notch NSFW Subreddits Παρόμοια με το r/celebNSFW:

# 1 - r/Pussy

reddit pussy main

Απολαύστε τις γνήσιες εικόνες pussycat των χρηστών στο Reddit Pussy. Είναι η καλύτερη πηγή μοναδικού υλικού, αλλά η εύρεση συγκεκριμένων στοιχείων στη σελίδα θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη μάχη. Σταματήστε να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο μόνο και μόνο για να βρείτε τις τέλειες φωτογραφίες και βίντεο για τη συνεδρία fapping σας, όταν μπορείτε να απολαύσετε ένα απολαυστικό γεύμα στο Reddit Pussy. Όπως αναμενόταν σε έναν ιστότοπο όπως το Reddit Pussy, σχεδόν όλο το υλικό υποβάλλεται από τους χρήστες του και έχει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές τώρα και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συνεχίσει να προσελκύει περισσότερους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του r/Pussy.

PROS:

 • Απλό στη χρήση
 • Φανταστικό περιεχόμενο και πολλές φωτογραφίες μουνί
 • Διαθέτει βίντεο, σύντομα κλιπ και GIF
 • Όχι πολύ αυστηρή κατά την ανάρτηση
 • Η εμπειρία χρήστη είναι εκπληκτική

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες φωτογραφίες δεν προέρχονται αρχικά από τον χρήστη
 • Δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί εάν οι φωτογραφίες είναι νόμιμες ή έχουν ληφθεί από πορνογραφικούς ιστότοπους

# 2 - r/GirlsFinishingThe Job

reddit GirlsFinishingThe Job περισσότερα

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

Πάρτε μια γρήγορη γεύση με αυτήν την κριτική r/GirlsFinishingTheJob.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 3 - r/milf

milf reddit

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει στη λίστα μας, εξυπηρετεί τους νεότερους, καθώς είναι μια πολύ διάσημη και μεγάλη θέση. Τι γίνεται όμως αν σας αρέσει καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο μωρό; Αν έχετε ακούσει για το MILF, που σημαίνει "Μαμά θα ήθελα να γαμήσω", τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτό το subreddit και να εκπληρώσετε την ανάγκη σας για ευχαρίστηση, κάνοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα. Υπάρχει κάτι με τις ηλικιωμένες γυναίκες - φαίνονται πιο ώριμες και φυσικά πιο έμπειρες σεξουαλικά. Οι νεότεροι άνδρες θα ήθελαν να στριμώξουν πάνω από σέξι νοικοκυρές και δεδομένου ότι είναι μια θέση MILF, τα περισσότερα από τα περιεχόμενα που υποβάλλονται είναι πρωτότυπα. Για κάποιον που θέλει να δει ώριμες γυναίκες να ξεχειλίζουν με σεξουαλικότητα και αυτοπεποίθηση με τις πλήρως ανεπτυγμένες φιγούρες τους, τότε είστε στο σωστό δρόμο.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Ηλικιωμένες γυναίκες που επιδεικνύουν τη σεξουαλικότητά τους
 • Λογικοί κανόνες

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Δεν επιτρέπει τις αναδημοσιεύσεις

# 4 - r / TittyDrop

κανόνες reddit tittydrop

Αυτή η θέση ήταν κάποτε κάποιο οργανικό είδος στο Reddit για το οποίο κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ μέχρι να αρχίσουν όλοι να το μιλάνε πραγματικά. Με περίπου 600 χιλιάδες συνδρομητές και μετράει, το TittyDrop διευθύνεται από τον ίδιο τύπο που βρίσκεται πίσω από άλλους δημοφιλείς ιστότοπους πορνό όπως οι Juicy Asians, OtherWalter. Παρόλο που μερικοί από εσάς ίσως δεν έχετε ιδέα τι είναι το "Titty Drop", είναι στην πραγματικότητα όταν ένα κορίτσι κρατά τα πάνω ρούχα του και το σηκώνει αργά, αποκαλύπτοντας τεράστια βυζιά που κάπως "πέφτουν" και επίσης αναπηδούν παντού. Είναι τόσο υπέροχο να βλέπει κανείς ότι ακόμη και αν φανταστεί κανείς το κάνει σκληρό.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική r/TittyDrop.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Καλά ελεγχόμενοι κανόνες
 • Κυρίως περιεχόμενο GIF

Μειονεκτήματα:

 • Αυστηροί κανόνες
 • Πολλά «διψασμένα» σχόλια
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 5 - r/BustyPetite/

Busty Petite main

Το BustyPetite ήταν ένα δημοφιλές Subreddit της NSWF και εκπλήρωσε τις επιθυμίες πολλών αντρών για χρόνια. Αυτήν τη στιγμή, ο ιστότοπος έχει φτάσει το ένα εκατομμύριο συνδρομητές και μπορώ να πω αυτόματα πόσοι τύποι hornet απολαμβάνουν να παρακολουθούν βίντεο και να εξερευνούν εικόνες με γυναικείες γυναίκες. Συνήθως, το BustyPetite προσφέρει πολλές ειλικρινείς λήψεις, δεδομένου ότι πολλοί από τους χρήστες του είναι ερασιτέχνες. Πολλοί θαυμαστές του πορνό θα ήθελαν να δουν πώς αυτά τα κορίτσια που αυνανίζονται με τεράστια βυζιά και λεπτή μέση θα μπορούσαν να κάνουν με τα δάχτυλά τους.

Διαβάστε τις πλήρεις λεπτομέρειες του r/BustyPetite/ εδώ.

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Σέξι και ερασιτέχνες κορίτσια
 • Ενημερώνεται συχνά
 • Αναρτήσεις υψηλής ποιότητας
 • Έχει βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Το περιεχόμενο δεν μπορεί να οργανωθεί

# 6 - r / AsiansGoneWild

asiansgonewild reddit

Αυτό αξίζει την επιρροή που έχουν σε μέρος των κοινοτήτων "Gone Wild" στο Reddit. Θέλετε μερικά κορίτσια από την Ασία να γίνονται άσχημα και σέξι για την ευχαρίστηση όλων; Το /r/AsiansGoneWild είναι το καλύτερο μέρος για να δείτε τις εκδοχές του σπιτικού πορνό για κορίτσια της Ασίας.

Αυτό το subreddit είναι μια αναπτυσσόμενη κοινότητα με λογικό ποσοστό όσον αφορά τις ενημερώσεις. Όσον αφορά τα περιεχόμενα, θα δείτε κυρίως εικόνες για το περιεχόμενο, αλλά φυσικά υπάρχουν μερικά βίντεο για ευχαρίστηση. Κορεάτικα κορίτσια με ροζ μαλλιά και οι τόπλες selfies τους, τα νόστιμα ασιατικά μουνιά και οι μικρές τρύπες των κοριτσιών της Ασίας που αποκαλύπτουν τα ζουμερά τους γρουσούλια.

PROS:

 • Κυρίως πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Όχι πολύ αυστηρό με τους κανόνες

Μειονεκτήματα:

 • Περισσότερα για τις εικόνες
 • Λιγότερα σκληρά περιεχόμενα
 • Περισσότερα στο σώμα αποκαλύπτουν, λιγότερη δράση

# 7 - ρ/ερασιτέχνης

reddit ερασιτεχνικό σπίτι

Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας για τις φυσικές γυναίκες που μοιράζονται την ελκυστικότητα, την κακία και τα σεξουαλικά τους χαρίσματα. Με διαφορά, το Reddit Amateur είναι ο πρώτος δωρεάν ερασιτεχνικός χώρος που φαίνεται καθαρός και εντυπωσιακός.

Ρίξτε μια ματιά στο r/amateur review.

PROS:

 • Εκατομμύρια ενεργοί συμμετέχοντες
 • Μεγάλη ποικιλία εικόνων και GIF
 • Δωρεάν αποθετήριο
 • Συνεχείς ενημερώσεις
 • Επαληθευμένα υλικά
 • Αποκλειστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Καθαρός ιστότοπος
 • Πολύ γυμνό

Μειονεκτήματα:

 • Σύντομα βίντεο
 • Εφαρμόζει αυστηρούς κανόνες

# 8 - r/Ass/

κώλο reddit

Εάν θέλετε κάποια σέξι λεία στις οθόνες σας, τότε προφανώς / r / Ass είναι το σωστό μέρος για να επισκεφθείτε. Αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και περιλαμβάνεται στην κορυφαία λίστα NSFW subreddits. Είναι επίσης μια από τις πιο ενημερωμένες κοινότητες ειδικά για τη θέση NSFW, καθώς έχει πάνω από 25 θέσεις σε μόλις 4 ώρες. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο καθένας λατρεύει έναν όμορφο κώλο, αφού όλοι συμβάλλουν στο ρόλο τους και καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του subreddit.

PROS:

 • Υπέροχα γαϊδούρια
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Όχι πολύ σε σκληρό περιεχόμενο

# 9 - r/PAWG

pawg reddit

Αυτό το subreddit μπορεί να ακούγεται νέο και παράξενο για εσάς, αλλά αντιπροσωπεύει το Phat Ass White Girl, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν τεράστια μποτάκια. Δημιουργήθηκε το 2012, αυτό το subreddit έχει ήδη περισσότερους από 500 χιλιάδες συνδρομητές και δεδομένου ότι επικεντρώνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις, καθώς οι χρήστες δημοσιεύουν εδώ περίπου 40 φορές την ημέρα. Οι κανόνες είναι αρκετά απλοί - φυσικά, πρέπει να είστε λευκοί γκόμενα, χωρίς αυτοπροώθηση και επαναδημοσίευση στις τελευταίες 100 φωτογραφίες και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε βελτιώσεις φωτογραφιών.

PROS:

 • Καυτοί, λιπαροί και πολύ τρελοί γάιδαροι
 • Πολύ ενεργό ως κοινότητα
 • Πολλά πρωτότυπα περιεχόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται για άλλες εθνικότητες
 • Αρκετά αυστηροί κανόνες

# 10 - r/HoldTheMoan

holdthemoan reddit

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική r/HoldTheMoan.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

# 11 - r/BiggerThanYouThought

μεγαλύτερο από το reddit

Οι άντρες θα παραδέχονταν ότι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν σε ένα κορίτσι είναι το μέγεθος των βυζιών τους. Για μερικούς, μπορεί να τους κάνουμε λάθος επειδή έχουν μόνο το μέσο μέγεθος αλλά αποδεικνύεται ότι διατηρούν κάποιο εκπληκτικό μέγεθος. Έτσι λειτουργεί το BiggerThanYouThought. Τα περισσότερα κορίτσια μοιάζουν σέξι με κανονικά μεγέθη boobies με την πρώτη ματιά, αλλά περιμένετε - μόλις βγάλουν μπροστά σας, θα ανακαλύψετε ότι έχουν ένα τεράστιο ζευγάρι παραδείσου στο όνομα των βυζιών.

Από άποψη περιεχομένου, οι εικόνες και τα βίντεο έχουν αναλογία 50:50, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε στις μικρές περιπέτειες σας. Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη εμφανίζουν τα βυζιά τους και θα μπορούσατε να τρώτε μόνο τα μάτια σας.

PROS:

 • Πολλά διαθέσιμα βίντεο
 • Ελάχιστο ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Πολλά σπιτικά πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολλοί αυστηροί κανόνες

# 12 - r/Adorable Porn

αξιολάτρευτο αχλάδι reddit

Ένα από τα μεγαλύτερα NSFW subreddits με περισσότερους από 700 χιλιάδες συνδρομητές, / r / Το AdorablePorn φιλοξενεί χαριτωμένα κορίτσια που γίνονται καυτά και καυλιάρης με σεξουαλικές συναντήσεις και αυτο-ευχαρίστηση. Έχουν επίσης μια αρκετά καλή συχνότητα ενημέρωσης, καθώς υπάρχουν περίπου 25 ή περισσότερες δημοσιεύσεις καθημερινά. Ένα πράγμα που θα παρατηρούσατε με τα κορίτσια στο Adorable Porn είναι ότι είναι πραγματικά χαριτωμένα και συζυγικά υλικά, καθώς δεν μπορείτε να τα δείτε ως πόρνες cum και σεξουαλικά κακουργήματα.

PROS:

 • Όχι πάρα πολλοί κανόνες
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Χαριτωμένα κορίτσια για περιεχόμενο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά κορίτσια που δεν ταιριάζουν στην «χαριτωμένη» περιγραφή
 • Περισσότερα για τις εικόνες

Συμπέρασμα

Το Reddit Celeb NSFW φιλοξενεί όλες τις φαντασιώσεις των γυμνών διασημοτήτων σας. Μπορείτε να ουρλιάξετε από ενθουσιασμό με την καυτή συλλογή των αγαπημένων σας καλλιτεχνών. Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες διασημότητες στην περιοχή που δεν θα ξεμείνετε ποτέ από αντικείμενα για να αρχίσετε να τραντάζεστε. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα υλικά είναι απίστευτα αξιοπρεπούς ποιότητας. Οι εικόνες και τα GIF είναι συναρπαστικά για παρακολούθηση, ειδικά όταν βλέπετε τα οικεία μέρη του σώματος αυτών των κυριών. Ξεκινήστε τη δέσμευση σήμερα και εγγραφείτε στην άγρια ​​ανταλλαγή των αποθετηρίων. Έχετε το Reddit Celeb NSFW στους σελιδοδείκτες σας, βιαστείτε!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή