Ενημερώθηκε στις: 20 Ιουνίου 2024

Το NSFW Hardcore του Reddit

& Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits όπως r/nsfwhardcore/

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/nsfwhardcore/

nsfw hardcore main

Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα η Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας για αυτήν την κριτική είναι το Reddit NSFW Hardcore. Αυτή η σελίδα subreddit είναι γεμάτη με την πιο καυτή και σέξι γκόμενα στον πλανήτη. Από το όνομα "σκληροπυρηνικός", μπορείτε ήδη να καταλάβετε τι είδους διασκέδαση σας περιμένει εδώ. Είναι ίσως το πιο εξωφρενικό και βάναυσο subreddit που έχετε συναντήσει ποτέ, καθώς έχει σκηνές γαμημένου και χτυπήματος παντού. Ωστόσο, δεν πρόκειται να βασιστώ σε ισχυρισμούς και φήμες. Λοιπόν, ας ελέγξουμε το Reddit NSFW Hardcore και ας δούμε τι υπάρχει μέσα στο hub.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/nsfwhardcore/

Μέσα στο Hub του Reddit NSFW Hardcore

Μετά από πολλές δεκαετίες περιήγησης και αναζήτησης για την καλύτερη ψυχαγωγία για ενήλικες, έχω βιώσει ως επί το πλείστον ένα σωρό απόλαυσης και ικανοποίησης σε πορνογραφικούς ιστότοπους. Ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες, το Reddit έχει ξεπεράσει τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Είναι μια εκπληκτική εξέλιξη, και τώρα είναι το ιδανικό μέρος για όποιον του αρέσει να βλέπει ξεχειλισμένους χυμούς μούνι και χτυπήματα. Δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο όταν είδα το Reddit NSFW Hardcore για πρώτη φορά. Η πρώτη σελίδα τα λέει όλα — έχει ένα σωρό περιεχόμενο και ακόμη και μια γαμημένη ολόκληρη κοινότητα.

Όμως, εκτός από την κοινοτική του ατμόσφαιρα, η κύρια απήχησή του πρέπει να κάνει κάτι με το περιεχόμενό του. Γενικά, αυτό θα εκπληρώσει όλες τις σκληροπυρηνικές επιθυμίες σας. Τα μωρά είναι καυτά και γαμημένα παντού. Σίγουρα, αυτό είναι ένα πρότυπο του τι εννοούσε πραγματικά το σκληροπυρηνικό.

Αντί λοιπόν να ξοδεύετε τον χρόνο σας σε κάποια βαρετά subreddits ή να κάνετε κύλιση στις ροές σας στο Facebook, γιατί να μην δοκιμάσετε αυτόν τον ιστότοπο και να δείτε καλά πράγματα. Τα κλιπ στο Reddit NSFW Hardcore ανατίθενται γενικά σε εξωτερικούς συνεργάτες από διαφορετικές πηγές ψυχαγωγίας για ενήλικες και επιλέγονται από τους χρήστες.

Επιλεγμένα σκληροπυρηνικά βίντεο

nsfw σκληροπυρηνικές αναρτήσεις

Η σελίδα Reddit NSFW Hardcore ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 και αρχικά στόχευε σε σκηνές softcore, αλλά αυτό το είδος ψυχαγωγίας δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού τους. Εάν το περιεχόμενο κλίνει προς τη βανίλια ή τον μαλακό πυρήνα, οι άνθρωποι δεν θα ρίξουν μια ματιά. Ευτυχώς, αφού διείσδυσαν στις σκληροπυρηνικές σκηνές, κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές και τώρα απολαμβάνουν τεράστια υποστήριξη από τους θαυμαστές τους. Είναι μια σελίδα που δημιουργείται από χρήστες, οπότε περιμένετε να βλέπετε εκατοντάδες νέες μεταφορτώσεις καθημερινά.

Βασικά, θα έχετε την κορυφαία ποιότητα και το καλύτερο από όλα τα χάλια. Αλλά η μόνη διαφορά που έχει αυτό σε σύγκριση με πολλούς ιστότοπους πορνό είναι η απουσία βαρετών διαλόγων και προκαταρκτικών παιχνιδιών. Συνήθως, είμαστε συνηθισμένοι σε αφηγήσεις, που ξεκινούν με απλά «γεια» και «γεια», ακολουθούμενα από φιλιά, πριν φτάσουμε στο αποκορύφωμα.

Λοιπόν, το Reddit NSFW Hardcore είναι πρακτικά διαφορετικό γιατί φτάνεις πρώτα στο αποκορύφωμα και τελειώνεις με μια απόλυτη στιγμή απόσπασης. Αν είστε σε φρενίτιδα, μπορείτε να δείτε μόνο ένα βίντεο και να αρχίσετε να τραντάζεστε. Δεν χρειάζεται να περάσετε από μια μακρά συζήτηση ή σαγηνευτικές συστάσεις. Ειλικρινά, αυτό είναι βολικό για εκείνους που τους αρέσει ένα γρήγορο γεύμα κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών διαλειμμάτων ή όταν κάνουν μια σκατά. Αλλά αν θέλετε τις παραδοσιακές σκηνές, θα πρέπει να κοιτάξετε από την άλλη πλευρά.

Βάναυσες και παράξενες σκηνές στο Reddit NSFW Hardcore

nsfw σκληροπυρηνικό

Το όνομα τα λέει όλα — Reddit NSFW Hardcore. Όλα εδώ είναι σκληροπυρηνικά, οπότε αν ψάχνετε για βανίλια, τότε αυτό δεν είναι το σωστό μέρος. Το Reddit NSFW Hardcore είναι μια σημαντική πηγή για οτιδήποτε βάναυσο και εξωφρενικό. Δεν θα βρείτε καν μέτρια ποιότητα — όλα εδώ αφορούν το πιπίλισμα, το γαμημένο και το χτύπημα του κεφαλιού.

Μπορεί ακόμη και να δείξετε μερικούς γκόμενους να κάνουν σκληροπυρηνικό πιπίλισμα πουλί ενώ γαμούνται από πίσω. Οι πίπα και οι δουλειές στο χέρι δεν είναι συνηθισμένες. Συνήθως, αναμειγνύονται με βάναυσες σκηνές και δεν έχουν ξαναδεί δράσεις. Μου άρεσε κάποιο πρωκτικό παιχνίδι και λήψεις POV, καθώς και όσο περισσότερο κάνω κύλιση, τόσο περισσότερο περιεχόμενο λαμβάνω — δεν τελειώνει ποτέ! Και πρέπει να επαινέσω το Reddit NSFW Hardcore για τη διατήρηση αυτής της σελίδας ενημερωμένη.

nsfw σκληροπυρηνικό μουνί

Εκτός από αυτά, μπορείτε να απολαύσετε τη συλλογή Hardcore του Reddit NSFW χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Ολόκληρο το shebang εδώ είναι δωρεάν και μπορείτε ακόμη και να συνεισφέρετε στην τεράστια αυτοκρατορική συλλογή του. Υποθέτω ότι αυτός είναι αρκετός λόγος για να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα και να απολαύσετε μερικές γαμημένες πραγματικές σκληροπυρηνικές σκηνές. Καλύτερα να αγοράσεις ένα σωρό λιπαντικά γιατί μόλις φτάσεις εδώ, δεν θα φύγεις ποτέ. Δεν είναι καν υπερβολή, για να είμαι ειλικρινής. Συνολικά, απόλαυσα το είδος της ευχαρίστησης που εκπέμπει το Reddit NSFW Hardcore για κάποιο λόγο. Είναι μια τόσο ελκυστική ψυχαγωγία που κανένας άλλος ιστότοπος πορνό δεν έχει ταιριάξει ποτέ.

Ανάλυση υψηλής ευκρίνειας και άλλα χαρακτηριστικά

nsfw σκληροπυρηνικό γάμα

Προσωπικά, νομίζω ότι κανένας χρήστης που επισκέπτεται τον ιστότοπο δεν φεύγει με θλιμμένο πρόσωπο. Ο αριθμός του περιεχομένου εδώ είναι αρκετός για να σας κάνει χαρούμενους. Επιπλέον, το άρρωστο περιεχόμενο θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα. Για παράδειγμα, είδα αυτό το σύντομο κλιπ με ένα χαριτωμένο, αθώο κορίτσι να καβαλάει το πουλί ενός μάγκα. Αν δεις αυτό το κορίτσι στο δρόμο, δεν θα πίστευες ότι θα μπορούσε να καβαλήσει αυτή τη μαμά πραγματικά ομαλά. Αλλά υποθέτω ότι δεν μπορούσαμε να κρίνουμε το βιβλίο από το εξώφυλλό του.

Επιπλέον, το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο είναι πολύ ευέλικτο και μπορείτε να τροποποιήσετε την ανάλυση κατά τη ροή σε διαφορετική ποιότητα. Συνήθως, εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι κακή, υπάρχει διαθέσιμος ένας τυπικός ορισμός. Ωστόσο, εάν θέλετε να απολαύσετε τις μέγιστες δυνατότητες των κλιπ, είναι επίσης διαθέσιμη μια επιλογή υψηλής ευκρίνειας. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι κατά την κύλιση των βίντεο που δημοσιεύονται, αναπαράγονται αυτόματα. Αυτή η δυνατότητα είναι αρκετά βολική, ειδικά αν απλώς περιηγείστε στον ιστότοπο και θέλετε να ρίξετε μια γεύση από τις καλύτερες σκηνές.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε τη ρύθμιση βίντεο σε σίγαση. Αυτή η δυνατότητα είναι, από προεπιλογή, για να σας γλιτώσει από την αμηχανία κατά την πρόσβαση στον ιστότοπο σε δημόσιους χώρους ή στην εργασία. Παρατηρώ επίσης ότι κάθε βίντεο έχει μια ενότητα σχολίων και ο χρήστης θα δημοσιεύσει έναν σύνδεσμο προς την πλήρη πηγή του. Υποθέτω ότι δεν θα το χρειαστείς αφού είσαι εδώ. Το Reddit NSFW Hardcore θα σας δώσει ήδη τα πάντα σε ένα βίντεο διάρκειας λεπτών.

Απολαύστε ανάρτηση χωρίς μετριοπάθεια και εύκολη πρόσβαση σε υλικά Fapping στο Reddit NSFW Hardcore

nsfw hardcore περισσότερες αναρτήσεις

Πολλοί ιστότοποι πορνό στις μέρες μας εφαρμόζουν κανόνες με το περιεχόμενό τους, ειδικά εάν πρόκειται για πλατφόρμα που δημιουργείται από χρήστες. Αλλά το Reddit NSFW Hardcore είναι διαφορετικό. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι πίσω από αυτήν τη σελίδα δεν λαμβάνουν κανένα σημείωμα από τους επικεφαλής του Reddit επειδή δεν υπάρχει ρύθμιση ή μετριοπάθεια. Εάν ανεβάσετε ένα κλιπ, ένα GIF ή μια εικόνα, κανένας επόπτης δεν θα τα φιλτράρει. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επιβληθεί κανόνες, όλοι εδώ αναμένεται να απέχουν από παράνομο περιεχόμενο όπως βιασμό, παιδί, φόνο, ναρκωτικά κ.λπ. Η σελίδα προσπαθεί να ανταποκριθεί στα πρότυπα ψυχαγωγίας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μόλις μπείτε σε αυτή τη γιγάντια κοινότητα, το Reddit NSFW Hardcore, μπορείτε να απολαύσετε ένα τεράστιο τράνταγμα υλικού και πορνό. Η σελίδα θα σας καλωσορίσει με εξαιρετικές προσφορές ψυχαγωγίας αμέσως. Λίγο πολύ αυτό συμβαίνει μέσα σε αυτό το μπουντρούμι. Όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο και τα GIF είναι άμεσα διαθέσιμα μόλις ξεκινήσετε την κύλιση. Επί του παρόντος, η σελίδα έχει πιο σημαντικό αριθμό σύντομων κλιπ και πολλοί χρήστες ανεβάζουν τα προσωπικά τους βίντεο και μοιράζονται κάποιο επιλεγμένο περιεχόμενο. Μου άρεσαν τα σύντομα κλιπ που προέρχονται από mainstream ιστότοπους πορνό, επειδή θα σας μεταφέρουν απευθείας στη σκηνή της κορύφωσης, εξαλείφοντας όλες τις αφηγήσεις και τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Είναι αποτελεσματικό γιατί κανείς δεν θέλει να βλέπει ιστορίες και να επιδίδεται σε μεγάλες, κουραστικές εξηγήσεις. Όλοι θέλουμε να πάμε κατευθείαν εκεί που βρίσκεται η φοβερή σκατά.

Οι καλύτερες σκληροπυρηνικές σκηνές ποτέ!

nsfw hardcore σκληρό

Όπως είπα, το Reddit NSFW Hardcore είναι ό,τι χρειάζεστε όταν λαχταράτε σκληροπυρηνική ψυχαγωγία. Έχει μια τεράστια συλλογή από σπασμωδικές σκηνές και έχει καταπληκτικά κορίτσια που εμφανίζονται σε πολλά κλιπ και φωτογραφίες. Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς μαζί μου ότι είναι καυτά. Επίσης, το Reddit NSFW Hardcore ενημερώνεται τακτικά, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το νέο περιεχόμενο κάθε επίσκεψη. Επί του παρόντος, τα στατιστικά ανεβαίνουν σε 150+ ενημερώσεις καθημερινά και οι χρήστες συνεχίζουν να υποβάλλουν τις προσωπικές τους συλλογές.

Εκτός από αυτό, συνιστώ τη σελίδα Reddit NSFW Hardcore επειδή έχει μια προεπιλεγμένη ρύθμιση σίγασης στα βίντεο. Οι διαχειριστές ξέρουν ότι είναι λίγο ντροπιαστικό όταν παίζετε ένα κλιπ και οι άλλοι μπορούν ξαφνικά να ακούσουν τι κάνετε, ειδικά σε δημόσιους χώρους. Θαυμάζω ειλικρινά αυτό το χαρακτηριστικό και ελπίζω ότι η σελίδα θα παρέχει περισσότερα παρόμοια στο μέλλον. Όποιος το σκέφτηκε, χαιρετίζω φίλε!

nsfw σκληροπυρηνική πρωκτική

Επιπλέον, ο ιστότοπος Reddit NSFW Hardcore διαθέτει αξιόπιστη ποιοτική ψυχαγωγία. Μπορεί να το απολαύσετε σε εκπληκτική υψηλή ευκρίνεια, αλλά μπορείτε επίσης να καταφύγετε σε τυπική ποιότητα εάν έχετε κακή σύνδεση. Βασικά, έχετε διαφορετικές ρυθμίσεις ανάλυσης ανάλογα με τις ανάγκες ή την ευκολία σας.

Δυστυχώς, το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να πω για αυτή τη σελίδα είναι τα σύντομα κλιπ. Ξέρω ότι δεν ασχολούνται όλοι με αυτό, ειδικά όσοι απολαμβάνουν τις ταινίες μεγάλου μήκους, οπότε αν προτιμάτε αυτό το δεύτερο, ίσως θα πρέπει να ψάξετε αλλού. Αυτή η σελίδα έχει πολλά σκληροπυρηνικά κλιπ, αλλά είναι συντομευμένη κυρίως. Οπότε, αν θέλετε να πιείτε γρήγορα, τότε είναι τέλειο για εσάς. Επίσης, μπορεί να εμφανίζεται κάποια βίντεο βανίλιας στη ροή από καιρό σε καιρό, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο να τα παρακολουθήσετε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Reddit NSFW Hardcore

PROS:

 • Τακτική ενημέρωση
 • Πολλά σύντομα κλιπ και εικόνες
 • Βίντεο σε σίγαση
 • Ποιότητα υψηλής ευκρίνειας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν ταινίες μεγάλου μήκους
 • Ορισμένες αναρτήσεις έχουν θέμα softcore

Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Παρόμοια με το r/nsfwhardcore/:

# 1 - / r / TittyDrop

tittydrop reddit

Αυτή η θέση ήταν απλώς ένα οργανικό είδος στο Reddit για το οποίο κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ μέχρι που όλοι άρχισαν να μιλούν για αυτό πραγματικά. Με σχεδόν 600 συνδρομητές και όλο και περισσότερους, το TittyDrop διευθύνεται από τον ίδιο τύπο που βρίσκεται πίσω από άλλους δημοφιλείς ιστότοπους πορνό όπως οι Juicy Asian, OtherWalter. Ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να μην έχετε ιδέα τι "Titty Drop», είναι, στην πραγματικότητα, όταν ένα κορίτσι κρατά το επάνω ρούχο της και το σηκώνει αργά, αποκαλύπτοντας τεράστια βυζιά που με κάποιο τρόπο θα «έπεφταν» και επίσης θα αναπηδούσαν παντού. Είναι τόσο θέαμα να βλέπεις που ακόμα και μόνο να το φαντάζεσαι είναι δύσκολο στους άντρες.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Καλά ελεγχόμενοι κανόνες
 • Κυρίως περιεχόμενο GIF

Μειονεκτήματα:

 • Αυστηροί κανόνες
 • Πολλά «διψασμένα» σχόλια
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 2 - / r / AsiansGoneWild

asiansgonewild reddit

Αυτό αξίζει την επιρροή που έχουν σε μέρος των κοινοτήτων "Gone Wild" στο Reddit. Θέλετε μερικά κορίτσια από την Ασία να γίνονται άσχημα και σέξι για την ευχαρίστηση όλων; Το /r/AsiansGoneWild είναι το καλύτερο μέρος για να δείτε τις εκδοχές του σπιτικού πορνό για κορίτσια της Ασίας.

Αυτό το subreddit είναι μια αναπτυσσόμενη κοινότητα με λογικό ποσοστό όσον αφορά τις ενημερώσεις. Όσον αφορά τα περιεχόμενα, θα δείτε κυρίως εικόνες για το περιεχόμενο, αλλά φυσικά υπάρχουν μερικά βίντεο για ευχαρίστηση. Κορεάτικα κορίτσια με ροζ μαλλιά και οι τόπλες selfies τους, τα νόστιμα ασιατικά μουνιά και οι μικρές τρύπες των κοριτσιών της Ασίας που αποκαλύπτουν τα ζουμερά τους γρουσούλια.

PROS:

 • Κυρίως πρωτότυπο περιεχόμενο
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Όχι πολύ αυστηρό με τους κανόνες

Μειονεκτήματα:

 • Περισσότερα για τις εικόνες
 • Λιγότερα σκληρά περιεχόμενα
 • Περισσότερα στο σώμα αποκαλύπτουν, λιγότερη δράση

# 3 - / r / PetiteGoneWild

petitegonwild reddit

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

# 4 - / r / Αξιολάτρευτο Πορν

αξιολάτρευτο αχλάδι reddit

Ένα από τα μεγαλύτερα NSFW subreddits με περισσότερους από 700 χιλιάδες συνδρομητές, / r / Το AdorablePorn φιλοξενεί χαριτωμένα κορίτσια που γίνονται καυτά και καυλιάρης με σεξουαλικές συναντήσεις και αυτο-ευχαρίστηση. Έχουν επίσης μια αρκετά καλή συχνότητα ενημέρωσης, καθώς υπάρχουν περίπου 25 ή περισσότερες δημοσιεύσεις καθημερινά. Ένα πράγμα που θα παρατηρούσατε με τα κορίτσια στο Adorable Porn είναι ότι είναι πραγματικά χαριτωμένα και συζυγικά υλικά, καθώς δεν μπορείτε να τα δείτε ως πόρνες cum και σεξουαλικά κακουργήματα.

PROS:

 • Όχι πάρα πολλοί κανόνες
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Χαριτωμένα κορίτσια για περιεχόμενο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά κορίτσια που δεν ταιριάζουν στην «χαριτωμένη» περιγραφή
 • Περισσότερα για τις εικόνες

# 5 - / r / CumSluts

κουλουράκια reddit

Εάν έχετε φανταστεί ποτέ κορίτσια που δεν φαίνεται να παίρνουν αρκετό σπόρο ενός άντρα, τότε θα απολαύσετε το cumming στο / r / CumSluts. Θα δείτε κορίτσια που λατρεύουν την αίσθηση του cum πάνω τους και δεν ντρέπονται καθόλου για να τα επιδείξουν. Σύντομα κλιπ κοριτσιών που έχουν τελειώσει παντού - από τα pussies, τα πρόσωπα τους ή απλώς από το κεφάλι έως τα πλάνα - δεν έχει σημασία πού αρκεί να πάρουν τη δόση τους από αυτό το κολλώδες και υπέροχο φορτίο από παιδιά. Αυτό το subreddit επικεντρώνεται κυρίως στα κορίτσια που έχουν το τελικό τους πρόβλημα και μπορείτε να τα δείτε να κάνουν οτιδήποτε απλά για να κολλήσουν με κολλώδη κρέμα κάποιου άντρα και το καλύτερο πράγμα για αυτό το subreddit είναι ότι δέχονται φωτογραφίες και βίντεο. Περιεχόμενο και ενημερωμένο, λαμβάνουν περίπου 100 υποβολές σε μια μόνο ημέρα, οπότε αυτό είναι επίσης ένα καλό πλεονέκτημα για αυτό το δευτερεύον.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Ήδη εγκατεστημένη και γνωστή κοινότητα
 • Πολλά περιεχόμενα φωτογραφιών και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Τα βίντεο πλήρους διάρκειας είναι περιορισμένα
 • Συνήθως διαθέτει ευθεία κορίτσια ή αγόρια
 • Λίγα περιεχόμενα με παιδιά

# 6 - / r / GirlsFinishingTheJob

reddit GirlsFinishingThe Job blow

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά subreddits NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπεις πάντα κορίτσια να προσπαθούν πολύ απλά για να πάρουν μια γεύση, σωστά; Αισθησιακά βίντεο με σέξι κορίτσια που ξεσπούν με καυτά και χοντρά τελειώματα θα σας κάνουν να ταρακουνηθείτε μέχρι τα βάθη. Αδικούσαν το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν τη δουλειά εδώ.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 7 - / r / BiggerThanYouThought

μεγαλύτερο από το reddit

Οι άντρες θα παραδέχονταν ότι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που παρατηρούν σε ένα κορίτσι είναι το μέγεθος των βυζιών τους. Για μερικούς, μπορεί να τους κάνουμε λάθος επειδή έχουν μόνο το μέσο μέγεθος αλλά αποδεικνύεται ότι διατηρούν κάποιο εκπληκτικό μέγεθος. Έτσι λειτουργεί το BiggerThanYouThought. Τα περισσότερα κορίτσια μοιάζουν σέξι με κανονικά μεγέθη boobies με την πρώτη ματιά, αλλά περιμένετε - μόλις βγάλουν μπροστά σας, θα ανακαλύψετε ότι έχουν ένα τεράστιο ζευγάρι παραδείσου στο όνομα των βυζιών.

Από άποψη περιεχομένου, οι εικόνες και τα βίντεο έχουν αναλογία 50:50, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε στις μικρές περιπέτειες σας. Τα περιεχόμενα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη εμφανίζουν τα βυζιά τους και θα μπορούσατε να τρώτε μόνο τα μάτια σας.

PROS:

 • Πολλά διαθέσιμα βίντεο
 • Ελάχιστο ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Πολλά σπιτικά πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Πολλοί αυστηροί κανόνες

# 8 - / r / HappyEmbarusedGirls

HappyEmbarusedGirls reddit

Αυτό το subreddit δημιουργήθηκε πριν από 7 χρόνια και έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 550K συνδρομητές. Περιλαμβάνεται στις κορυφαίες λίστες NSFW subreddit και δεν απογοητεύει όσον αφορά τη συχνότητα ενημέρωσής τους. Όπως και το ίδιο το όνομα, θα δείτε τα κορίτσια να διασκεδάζουν και να διασκεδάζουν κάνοντας κάποια άσχημη ταυτόχρονα. Τα κορίτσια ανταποκρίνονται στο «χαρούμενο» και «αμήχανο» συναίσθημά τους. Παρόλο που υπάρχει μόνο περιορισμένο σκληρό περιεχόμενο, αυτό το υποσύνολο εξακολουθεί να είναι ένα must-visit και must-follow, καθώς θα απολαύσετε ντροπαλά κοτόπουλα που δεν φοβούνται να πετάξουν όλες τις αναστολές τους για το όνομα της απόλαυσης.

PROS:

 • Πολύ συχνές ενημερώσεις
 • Ευτυχή και αμήχανα κορίτσια ενώ είναι σέξι
 • Περισσότεροι από 550K συνδρομητές

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές θέσεις εκτός θέσεων
 • Αρκετά αυστηροί συντονιστές

# 9 - r/Ass/

κώλο reddit

Εάν θέλετε κάποια σέξι λεία στις οθόνες σας, τότε προφανώς / r / Ass είναι το σωστό μέρος για να επισκεφθείτε. Αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και 10 χρόνια και περιλαμβάνεται στην κορυφαία λίστα NSFW subreddits. Είναι επίσης μια από τις πιο ενημερωμένες κοινότητες ειδικά για τη θέση NSFW, καθώς έχει πάνω από 25 θέσεις σε μόλις 4 ώρες. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο καθένας λατρεύει έναν όμορφο κώλο, αφού όλοι συμβάλλουν στο ρόλο τους και καταβάλλουν προσπάθειες για να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία του subreddit.

PROS:

 • Υπέροχα γαϊδούρια
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Συχνές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Όχι πολύ σε σκληρό περιεχόμενο

# 10 - / r / HoldTheMoan

HoldTheMoan main

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική /r/HoldTheMoan.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

# 11 - / r / Κανόνας34

κανόνας34 reddit

Με αξιοπρεπή παρακολούθηση περισσότερων από 600 χιλιάδων συνδρομητών, ο κανόνας 34 περιλαμβάνεται στις κορυφαίες δευτερεύουσες μονάδες NSFW και πιθανώς μία από τις πιο ενεργές επίσης. Με τον κανόνα 34, μπορείτε να απολαύσετε μερικά κλιπ προσομοίωσης παιχνιδιών που οι περισσότεροι συνδρομητές λάτρευαν. Έχουν επίσης σέξι εικόνες των αγαπημένων σας χαρακτήρων τυχερού παιχνιδιού, όπως D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL και πολλά άλλα. Το Rule34 είναι το τέλειο subreddit για εθισμένους σε παιχνίδια και για όσους θέλουν λίγο χρόνο διασκέδασης, επειδή έχουν πολλά να προσφέρουν.

PROS:

 • Μεγάλη παρωδία πορνό
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Ιδανικό για παίκτες
 • Μοναδική θέση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Οι δραματικές δημοσιεύσεις είναι ανεξέλεγκτες
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 12 - / r / NSFW

nsfw reddit

Αυτό το subreddit είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όσον αφορά το πορνό σε ολόκληρη την κοινότητα του Reddit. Ήταν ανέκαθεν το μέρος όπου όλοι μπορούν να απολαύσουν ψυχαγωγία ενηλίκων. Αυτή τη στιγμή έχει 1.3 εκατομμύρια ακόλουθους και αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και πάνω από 13 χρόνια. Αν ψάχνετε για κάποιο υλικό για ενήλικες, μπορείτε απλά να επισκεφθείτε, απλώς επισκεφθείτε το / r / NSFW και θα βρεθείτε για αρκετό χρόνο.

Σχεδόν, αν όχι όλα, τα περιεχόμενα σε αυτό το subreddit, ανήκουν στην κατηγορία softcore και συνήθως GIF και βασίζονται σε εικόνα, καθώς δεν επιτρέπονται βίντεο. Σε σύγκριση με το / r / GoneWild, κανείς δεν μπορεί να υποβάλει περιεχόμενο που εμπίπτει ως αυτοπροώθηση. Για ορισμένα δευτερεύοντα αρχεία, μπορείτε να μοιραστείτε τα περιεχόμενα περιεχόμενά σας για κέρδος, αλλά με / r / NSFW, αυτό είναι ένα μεγάλο όχι. Όσον αφορά τα περιεχόμενα και τη συχνότητα ενημέρωσης, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες από 100 καταχωρίσεις καθημερινά, καθώς αυτή είναι μια τόσο ενεργή κοινότητα.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Καλή εποπτεία κοινότητας
 • Πολλά εργαλεία συνδέσμων
 • Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια ακόλουθοι

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο καθαρό περιεχόμενο softcore
 • Δεν επιτρέπονται βίντεο
 • Δεν υπάρχουν αναρτήσεις αυτοπροώθησης

Τελικές Σκέψεις

Όπως πάντα, ο ιστότοπος του Reddit είναι μια εξαιρετική πηγή άξιων υλικών. Φυσικά, το Reddit NSFW Hardcore είναι πάντα στην τάση. Έχει μια συντριπτική ποσότητα σκληροπυρηνικών και ακραίων πορνό που δεν μπορείτε να βρείτε σε άλλους ιστότοπους ψυχαγωγίας ενηλίκων. Το Reddit NSFW Hardcore διαθέτει επίσης έναν συνδυασμό κλιπ, GIF και εικόνων από νόμιμους χρήστες. Μερικά από αυτά είναι ακόμη και προσωπικές συλλογές ή επιλεγμένα αγαπημένα. Τα περισσότερα από τα μέλη εδώ μοιράζονται ενεργά το περιεχόμενό τους. γι' αυτό κάθε μέρα, εκατοντάδες νέες ενημερώσεις είναι διαθέσιμες. Σίγουρα, το Reddit NSFW Hardcore είναι ένα από τα μεγαλύτερα Reddit Subreddit που έχω δει αυτή την εβδομάδα. Και αν θέλετε να το δείτε μόνοι σας, ρίξτε μια ματιά στη σελίδα σήμερα. Θα εκπλαγείτε!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 35 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's MassiveTitsnAss & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/MassiveTitsnAss Show Me 12 Alternatives for r/MassiveTitsnAss Μετά από πολλά χρόνια παρακολούθησης πορνό, είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη καταλάβει αν είστε γάιδαρο ή στήθος, σωστά? Λοιπόν, για μένα, είμαι και τα δύο. Είναι καλό που δεν χρειάζεται να διαλέξω κανένα από τα δύο γιατί το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή