Ενημερώθηκε στις: 30 Μαΐου 2024

Happy Embarrassed Girls του Reddit

& Top-12 Reddit Porn και Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls

Happy Embarrassed Girls κύρια

Πολλοί από εσάς πιθανώς τσεκάρετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να μεταπηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χάσιμο χρόνου. Ευτυχώς, βρήκα τον τέλειο ιστότοπο που ονομάζεται Happy Embarrassed Girls. Πέρασα αιώνες, αλλά άξιζε τον κόπο να το ψάξω. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένα NSFW Subreddit και προσφέρει χιλιάδες χαρούμενα, ντροπιασμένα και πανέμορφα κορίτσια σε πολλές σεξουαλικές σκηνές. Γενικά, το περιεχόμενο είναι αρκετά μαλακό, αλλά το άγγιγμα της ντροπαλότητας και των αμηχανιών κάνουν αυτό το subreddit αρκετά εθιστικό. Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια περιήγηση παρακάτω για να σας δώσω μια πλήρη ματιά στη σελίδα Happy Embarrassed Girls.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.reddit.com/r/HappyEmbarrassedGirls/

Τι είναι το Happy Embarrassed Girls Subreddit;

Η σελίδα Happy Embarrassed Girls, η οποία είναι διαδικτυακή εδώ και εντυπωσιακά επτά χρόνια, είναι μια από τις παλαιότερες και πιο ενεργές κοινότητες πορνό του Reddit. Σήμερα, αυτή η κοινότητα έχει περίπου 1.2 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι προσγειώνονται στις καλύτερες 25 λίστες Subreddit του NSFW που βασίζονται αποκλειστικά στους πιστούς και καυτηριασμένους συνδρομητές που επέλεξαν να συμμετάσχουν σε αυτές από την πρώτη της εμφάνιση. Ο όγκος των υποβολών που δημοσιεύονται σε μια ομάδα subreddit υποδηλώνει τη φήμη και τη δύναμή της στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Τριάντα με σαράντα ολοκαίνουργιες συνεισφορές έχουν γίνει τις τελευταίες 24 ώρες μπορεί να ακούγονται ελάχιστες. Ωστόσο, για μένα, αυτοί οι αριθμοί εμφανίζονται μόνο ως «θετικοί» παρά ως αρνητικοί λόγω των εξαιρετικά εξειδικευμένων χαρακτηριστικών και της γοητείας του περιεχομένου που βρίσκεται εδώ. Η ιδέα του Happy Embarrassed Girls επιτρέπει χαμηλές ταχύτητες μεταφόρτωσης, κάτι που θα ήταν λόγος ανησυχίας αν ήταν απλώς ένας κανονικός χώρος για άλλες σελίδες για ενήλικες ή ιστότοπους πορνό. Αλλά επειδή είναι διαφορετικό, η ενημέρωση είναι μάλλον διασκεδαστική.

Εξερευνώντας τη μοναδική ιδέα του Subreddit

Έχω ακούσει για αυτό το υπο-reddit του Happy Embarrassed Girls, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά περί τίνος πρόκειται.

Τα πράγματα που άκουσα ήταν λίγο μπερδεμένα και άφησαν πολλά στη φαντασία, αλλά αυτή τη στιγμή, η έννοια και ο ορισμός της σελίδας για το πορνό έχουν εξελιχθεί. Στο παρελθόν, είχα την αίσθηση ότι τα Happy Embarrassed Girls παρουσίαζαν μόνο ένα σωρό αναγκαστικά και βάναυσα πορνό εξευτελισμού.

Happy Embarramsed Girls γυμνά

Για παράδειγμα, τα βίντεο που παρουσιάζουν γυναίκες είναι ξεκάθαρα άβολα κατά την εγγραφή τους, έτσι κρύβουν τα πρόσωπά τους ενώ κάνουν άσχημα πράγματα και βιδώνονται. Το να κάνεις κάτι σαν αυτό ανόητο και μετά να το μοιράζεσαι δημόσια είναι, λοιπόν, κάπως χαζό. Οπότε, νομίζω ότι είναι υπέροχο που το subreddit ανεστάλη και ως συνέπεια κάνει θετικές αλλαγές. Οι Happy Embarrassed Girls κατάφεραν να το ανακτήσουν, αλλά μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Ως αποτέλεσμα, η έννοια του «αναγκαστικού πορνό» δεν υπάρχει πλέον και το Subreddit είναι σε ένα πιο χαλαρό είδος που περιστρέφεται γύρω από ελκυστικές γυναίκες που είναι ξεκάθαρα ενθουσιασμένες που θα συμπεριληφθούν στην ταινία, αλλά είναι επίσης ελαφρώς δύστροπες και άτακτες καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής τους. Αυτά είναι τα καλύτερα παραδείγματα υλικού που θα πρέπει να αναρτηθούν σε αυτό το subreddit. Τελικά, η «ευτυχία» είναι στον τίτλο, οπότε τα θηλυκά πρέπει να περάσουν καλά, σωστά; Με στεναχωρεί λιγάκι που εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι άσχημοι τύποι και θέλουν να ηχογραφούν κρυφά γυναίκες εν αγνοία τους και μετά να δημοσιεύουν τα βίντεο στο subreddit του Happy Embarrassed Girls. Τέλος πάντων, νιώθω ανακουφισμένος που ξέρω ότι τραντάγματα σαν κι αυτά διώχνονται συνεχώς από την ομάδα.

Οι συνδρομητές Happy Embarrassed Girls έχουν φτάσει σε χιλιάδες!

Ευτυχισμένο μουνί αμήχανα κορίτσια

Ας φτάσουμε στα bras tacks και ας συζητήσουμε τις λεπτομέρειες πίσω από την απαγόρευση και την προέλευση του Happy Embarrassed Girls subreddit. Παρόλο που ήταν μεγάλη επιτυχία όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2012, η ​​παραγωγή του σταμάτησε προσωρινά μετά την απαγόρευση του Reddit. Υπήρξε ένα μεγάλο κενό στην υπηρεσία μετά, αλλά στις αρχές του 2022, είχαμε την ευκαιρία να εμφανιστούν ξανά τα Happy Embarrassed Girls και όλο το ολοκαίνουργιο και επιπλέον υλικό που έφερε.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, οι συντονιστές ήταν αφοσιωμένοι στο να διατηρήσουν τον τόνο του Subreddit ελαφρύ και απολαυστικό. Πριν από αυτό, υπήρχαν μια χούφτα δημοσιεύσεις από αρπακτικά, και πολλά από αυτά σίγουρα παραβίασαν διάφορους κανονισμούς του Reddit. Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα, αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε θέμα στο παρελθόν.

Μέχρι σήμερα, όταν γράφεται αυτό το άρθρο του Dudethrill, η σελίδα Happy Embarrassed Girls έχει διατηρήσει μια σταθερή βάση συνδρομητών περίπου 1.2 εκατομμυρίων+. Και όσο οι γυναίκες ενδιαφέρονται να διασκεδάσουν και να συμμετέχουν σωματικά στη διαδικασία, αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Ωστόσο, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το διαμέτρημα των υλικών που θα βρείτε εδώ θα είναι επαρκές για να σας κρατήσει πίσω για περισσότερα. Περιμένετε λιγότερα άτομα να απαντήσουν στις αναρτήσεις του subreddit, εκτός εάν είναι σχετικές, χιουμοριστικές ή ευρέως διαβασμένες.

Μηδενικό στυλ στο σχεδιασμό της σελίδας για κορίτσια ευτυχισμένη αμήχανα

Happy Embarrassed Girls κώλο

Ένα πράγμα που μπορώ να ξεχωρίσω και να πω "δεν μου αρέσει" είναι η εμφάνιση του subreddit. Εκτός από τις οδηγίες και μερικά στοιχεία με σελιδοδείκτες, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να μοιραστείτε. Δεν υπάρχουν αναγνωριστικά σημάδια που να βοηθούν στην οργάνωση των αναρτήσεων και δεν μπορείτε να ανεβάσετε μια προσωπική φωτογραφία ως εικόνα προφίλ ή avatar προφίλ. Ούτε μια εικόνα στο προσκήνιο, ούτε μια εικόνα φόντου, και σίγουρα όχι μια παράπλευρη εικόνα. Και το ουσιαστικό στοιχείο, για μένα τουλάχιστον, είναι ότι δεν υπάρχει χρωματική παραλλαγή, την οποία συνήθως ελέγχω όταν επισκέπτομαι ένα subreddit. Περισσότεροι ιστότοποι ή σελίδες του NSFW φαίνεται να έχουν πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα από άλλους.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Happy Embarrassed Girls, ωστόσο. Συνολικά, αν σας αρέσουν τα βρώμικα πράγματα και δεν σας πειράζει η απουσία στυλ με το οποίο ξεκάθαρα μπέρδεψε αυτός ο ιστότοπος, η σελίδα Subreddit είναι ένας απολαυστικός προορισμός. Παρά την απαίσια εμφάνισή της, η σελίδα έχει σχετικά εξαιρετική ψυχαγωγία και μοναδικές σκηνές. Σίγουρα, η απαγόρευση που συνέβη στο παρελθόν έχει βελτιώσει τον ιστότοπο από κάθε άποψη. Υπό το πρίσμα του προηγούμενου, πιστεύω ότι αυτό το subreddit είναι απαραίτητο για όποιον απολαμβάνει δειλά θηλυκά σε αισθησιακά γραφικά, ερασιτεχνικές φωτογραφίες και βίντεο. Παρέχει καύσιμο για έναν εξαιρετικά ικανοποιητικό γύρο fapping.

GIF, βίντεο και εικόνες εντελώς χωρίς κόστος

Happy Embarrassed Girls gif

Οι περισσότεροι χρήστες του Reddit γνωρίζουν ότι η περιήγηση στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου αυτού του subreddit, είναι εντελώς δωρεάν. Νομίζω ότι το Happy Embarrassed Girls έχει κάνει εξαιρετική δουλειά εκπροσωπώντας το είδος της «ταπείνωσης» και της «αμηχανίας» με όλες τις ελκυστικές φωτογραφίες και τα κλιπ των γυναικών με αμηχανία που δημοσιεύονται στη σελίδα. Υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο αυτό το φανταστικό υλικό χωρίς να πληρώσετε δεκάρα, είναι το κερασάκι σε μια ήδη πεντανόστιμη τούρτα.

Δεν είναι μόνο το δωρεάν υλικό που κάνει αυτό το subreddit να αξίζει τον κόπο. Αφού αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο του Reddit για λίγο, η επιστροφή του κάνει τη σελίδα πολύ καλύτερη και πιο δυνατή. Μετά την άρση του περιορισμού, δεν υπήρξε καμία τροποποίηση στη διαθεσιμότητα του περιεχομένου, το οποίο παρέμεινε απεριόριστο και δωρεάν.

Happy Embarrassed Girls dork

Τα πάντα παρέχονται και θα συνεχίσουν να παρέχονται χωρίς κόστος στους χρήστες. Φαίνεται ότι το μόνο πράγμα που συμβαίνει στο Happy Embarrassed Girls δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συνεχής και τακτική δημοσίευση δωρεάν περιεχομένου σε ένα απίστευτο φορτίο. Κανένα subreddit στο διαδίκτυο δεν έχει επιτύχει συνέπεια από την κυκλοφορία του. γι' αυτό θεωρώ αυτή τη σελίδα μοναδική και δροσερή.

Επίσης, η παρουσίαση του περιεχομένου θα μπορούσε να έχει διάφορες μορφές —εικόνες, ταινίες και gif— και είναι διαθέσιμη χωρίς κόστος! Επιπλέον, όσο περισσότερο παραμένετε συνδρομητής και αφοσιωμένος θαυμαστής του υλικού του, τόσο περισσότερα προνόμια θα δικαιούστε να πάρετε. Θέλω να πω, αν είμαι εντελώς ειλικρινής, αμφιβάλλω ότι θα μπορέσετε ποτέ να αφομοιώσετε όλο αυτό το φανταστικό υλικό. Αλλά ποιός νοιάζεται? Είμαστε πολύ άπληστοι για να πούμε όχι. Δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο από αυτό πουθενά αλλού, οπότε καλύτερα να μην χάσετε καμία ευκαιρία να επισκεφτείτε τον ιστότοπο απόψε. Σας εγγυώμαι ότι θα έχετε μια απίστευτη εμπειρία πορνό.

Πραγματικά κορίτσια με πραγματικά βίντεο και φωτογραφίες στο Happy Embarrassed Girls

Πείραγμα Happy Embarrassed Girls

Δεν νομίζω ότι θα έχετε προβλήματα με τον όγκο του υλικού που διατίθεται στο Happy Embarrassed Girls. Η δημοτικότητα αυτού του Subreddit είναι πολύ τεράστια για να ξεμείνει από υλικό. Φυσικά, οι πρόσθετοι κανόνες και οι έλεγχοι έχουν μειώσει σημαντικά το ποσοστό νέων υποβολών. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι είναι προτιμότερο να αποκτάτε βίντεο από πραγματικές κυρίες που έχουν επικυρωθεί και όχι από κάποια πρόχειρη πορνογραφική ιστοσελίδα όπου οι νεοσσοί φαίνονται δύστροποι ή οτιδήποτε άλλο. Προσωπικά, θα προτιμούσα να παρακολουθώ δειλές, ελκυστικές γυναίκες που δεν προσπαθούν να γίνουν πόρνες και παίζουν μόνο για ευχαρίστηση.

Βασικά, λαμβάνετε αυθεντικό υλικό, αλλά δεν υπάρχουν τόσες νέες υποβολές όπως πριν από τον περιορισμό. Αυτό το είδος "επαλήθευσης ταυτότητας" χρήστη και περιεχομένου βοηθά στην εξισορρόπηση του αγωνιστικού χώρου και επιπλέον, καταλήγετε πραγματικά με περιεχόμενο πολύ υψηλότερης ποιότητας. Είναι όλα προσβάσιμα στο Happy Embarrassed Girls, οπότε προχωρήστε και ρίξτε μια ματιά! Αν δεν σας άρεσε την πρώτη φορά, είμαι σίγουρος ότι μια δεύτερη ματιά σε αυτό το subreddit μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο εθιστικό είναι πραγματικά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του r/happyembarrassedgirls

PROS:

 • Διατίθεται ποικιλία ψυχαγωγικών υλικών
 • Φωτογραφίες, ταινίες και Gif που απεικονίζουν έναν δειλό διατίθενται δωρεάν
 • Διαθέτει άβολα κορίτσια να γελούν και να περνούν καλά
 • Όλα τα θηλυκά που ανεβάζουν είναι αυθεντικά
 • Οι συντονιστές επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Σχεδόν καμία δραστηριότητα
 • Πιο αργός ρυθμός μεταφόρτωσης από πριν
 • Έλλειψη στυλ σελίδας

Top-12 Reddit Porn και Sex Subreddits Παρόμοια με το r/happyembarrassedgirls:

# 1 - / r / TittyDrop

reddit tittydrop σπίτι

Αυτή η θέση ήταν κάποτε κάποιο οργανικό είδος στο Reddit για το οποίο κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ μέχρι να αρχίσουν όλοι να το μιλάνε πραγματικά. Με περίπου 600 χιλιάδες συνδρομητές και μετράει, το TittyDrop διευθύνεται από τον ίδιο τύπο που βρίσκεται πίσω από άλλους δημοφιλείς ιστότοπους πορνό όπως οι Juicy Asians, OtherWalter. Παρόλο που μερικοί από εσάς ίσως δεν έχετε ιδέα τι είναι το "Titty Drop", είναι στην πραγματικότητα όταν ένα κορίτσι κρατά τα πάνω ρούχα του και το σηκώνει αργά, αποκαλύπτοντας τεράστια βυζιά που κάπως "πέφτουν" και επίσης αναπηδούν παντού. Είναι τόσο υπέροχο να βλέπει κανείς ότι ακόμη και αν φανταστεί κανείς το κάνει σκληρό.

PROS:

 • Μοναδική θέση
 • Καλά ελεγχόμενοι κανόνες
 • Κυρίως περιεχόμενο GIF

Μειονεκτήματα:

 • Αυστηροί κανόνες
 • Πολλά «διψασμένα» σχόλια
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 2 - / r / PetiteGoneWild

petitegonwild reddit

Μόνο μικρά κορίτσια επιτρέπονται εδώ! Αυτό το subreddit είναι μια από τις πιο ενεργές κοινότητες και μπορείτε να απολαύσετε μικρά κορίτσια που επιδεικνύουν το σώμα τους για να το δουν όλοι. Ακόμη και η συχνότητα ενημέρωσής της κερδίζει άλλα κορυφαία δευτερεύοντα αρχεία NSFW όπως Hold the Moan και Cum Sluts. Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους είναι καθαρά εικόνες, μπορείτε ακόμα να σκοντάψετε σε μικρά κλιπ κάθε φορά. Το καθαρό ερασιτεχνικό περιεχόμενο μπορεί να απολαμβάνεται με το Petite Gone Wild και τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις τα μικρά κορίτσια να απελευθερώνουν τις εσωτερικές τους θεές.

PROS:

 • Σούπερ ενεργή κοινότητα
 • Περιεχόμενο που μοιάζει με ερασιτέχνες
 • Πολλά μικρά κορίτσια υποβάλλουν το περιεχόμενό τους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα μόνο βίντεο κλιπ
 • Πιο επικεντρωμένο στις εικόνες
 • Αρκετά περιοριστικοί κανόνες

# 3 - / r / gonewild

gonewild subreddit

Το όνομα μιλάει από μόνο του. Αυτό είναι ένα πολύ καυτό subreddit για ενήλικες όπου όλοι μπορούν να ανταλλάξουν γυμνά για κάποιο κάρμα (το οποίο είναι το σύστημα «σημείου» του Reddit, εάν δεν το γνωρίζετε ακόμη). Οι άνθρωποι μπορούν να δείξουν το σώμα τους χωρίς καμία πίεση ή κρίση από κανέναν, καθώς το subreddit προάγει την αρμονία μεταξύ των 2.8 εκατομμυρίων μελών του. Με το r / gonewild, έχετε 100% δωρεάν γυμνά. Ορισμένα από τα όχι σε αυτό το subreddit περιλαμβάνουν διαφήμιση και αυτοπροώθηση, ζητώντας ή προσφέροντας χρήματα στους Redditors, ή αφήνοντας τους ανθρώπους να ψηφίσουν για κάτι, και φυσικά, ο βασικός κανόνας για οπουδήποτε στο Διαδίκτυο: χωρίς καταχρηστικά και αγενή σχόλια ή οποιοδήποτε troll συμπεριφορά απέναντι σε άλλους.

Η πλήρης κριτική μας /r/gonewild εδώ.

PROS:

 • 100% δωρεάν γυμνά
 • Ανοιχτόμυαλοι Redditors
 • 2.8 εκατομμύρια μέλη και μετράνε
 • Ευρείες και σαφείς ερωτήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά bots και troll στα σχόλια
 • Οι περισσότεροι τίτλοι ανάρτησης δεν έχουν επισημανθεί σωστά
 • Ορισμένα σφάλματα πρέπει να διορθωθούν

# 4 - r/Pussy

reddit μουνί κόλπος

Απολαύστε τις γνήσιες εικόνες pussycat των χρηστών στο Reddit Pussy. Είναι η καλύτερη πηγή μοναδικού υλικού, αλλά η εύρεση συγκεκριμένων στοιχείων στη σελίδα θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη μάχη. Σταματήστε να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο μόνο και μόνο για να βρείτε τις τέλειες φωτογραφίες και βίντεο για τη συνεδρία fapping σας, όταν μπορείτε να απολαύσετε ένα απολαυστικό γεύμα στο Reddit Pussy. Όπως αναμενόταν σε έναν ιστότοπο όπως το Reddit Pussy, σχεδόν όλο το υλικό υποβάλλεται από τους χρήστες του και έχει πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές τώρα και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συνεχίσει να προσελκύει περισσότερους.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του r/Pussy.

PROS:

 • Απλό στη χρήση
 • Φανταστικό περιεχόμενο και πολλές φωτογραφίες μουνί
 • Διαθέτει βίντεο, σύντομα κλιπ και GIF
 • Όχι πολύ αυστηρή κατά την ανάρτηση
 • Η εμπειρία χρήστη είναι εκπληκτική

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες φωτογραφίες δεν προέρχονται αρχικά από τον χρήστη
 • Δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί εάν οι φωτογραφίες είναι νόμιμες ή έχουν ληφθεί από πορνογραφικούς ιστότοπους

# 5 - / r / OnOff

onoff reddit

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 500 χιλιάδες ακόλουθους από το 2011, αυτή είναι μια από τις κοινότητες όπου μπορείτε να βασιστείτε σε αξιολογήσεις και σχόλια για να μάθετε εάν το περιεχόμενο είναι καλό. Τα κορίτσια δημοσιεύουν το μεγαλύτερο μέρος του πρωτότυπου περιεχομένου τους εδώ και επειδή δεν είναι μυστικό ότι οι άντρες αρέσει να απολαμβάνουν κάποιο ερασιτεχνικό πορνό για σέξι χρονικούς σκοπούς. Τα κορίτσια προέρχονται επίσης από διάφορες κατηγορίες - έχετε έφηβους, κορίτσια κολεγίου, MILFs - αλλά όλα έχουν την ίδια ευχαρίστηση με τις σέξι selfies τους, τα αυτο-ευχάριστα βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε δείχνει ότι θέλουν να πατήσουν και να αφήσουν έχετε μια ματιά στα καυτά pussies τους.

Δείτε την πλήρη κριτική του /r/OnOff.

PROS:

 • Αρκετά ενεργή κοινότητα
 • Διαθέσιμα GIFS, εικόνες και βίντεο
 • Τα κορίτσια είναι από διάφορες κατηγορίες
 • 100% αυθεντικά γυμνά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Πολλοί διψασμένοι σχολιαστές

# 6 - / r / GirlsFinishingTheJob

κορίτσιαfinishingthejob reddit

Εάν διαβάσετε το όνομα, θα σκεφτείτε αμέσως τα καυτά κορίτσια που εργάζονται σκληρά στο σεξ για να απολαύσουν τα φορτία που θέλουν από τα πέος των παιδιών. Φυσικά, το cumshot vids μπορεί να χρησιμοποιήσει κορίτσια για «αξεσουάρ», αλλά μερικές φορές όλοι θέλουμε λίγο σκληρή δράση και βλέπουμε τις γυναίκες να κερδίζουν τη διατήρησή τους για να πάρουν επιτέλους μια γεύση από το αγαπημένο τους cum.

Υπάρχουν πολλά δευτερεύοντα αρχεία NSFW και καθένα από αυτά παρέχει διαφορετικές θέσεις και κατηγορίες, αλλά / r / GirlsFinishingTheJob είναι μακράν το πιο μοναδικό. Δεν βλέπετε πάντα τα κορίτσια να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να έχουν μια γεύση, σωστά; Τα αισθησιακά βίντεο των σέξι κοριτσιών που χτυπούν με ζεστό και παχύ cum θα σας κάνουν να κλονιστείτε επίσης στον πυρήνα. Έκαναν δίκαιο το όνομά τους - τα κορίτσια τελειώνουν εδώ.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική του /r/GirlsFinishingTheJob.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Βίντεο υψηλής ποιότητας
 • Πολύ λίγο έως καθόλου ανεπιθύμητο περιεχόμενο
 • Απαγορεύεται το υλικό εκτός θέματος

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά βίντεο πλήρους μήκους
 • Μόνο GIF, χωρίς εικόνες

# 7 - / r / PAWG

pawg reddit

Αυτό το subreddit μπορεί να ακούγεται νέο και παράξενο για εσάς, αλλά αντιπροσωπεύει το Phat Ass White Girl, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν τεράστια μποτάκια. Δημιουργήθηκε το 2012, αυτό το subreddit έχει ήδη περισσότερους από 500 χιλιάδες συνδρομητές και δεδομένου ότι επικεντρώνεται σε μια πολύ συγκεκριμένη θέση, λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις, καθώς οι χρήστες δημοσιεύουν εδώ περίπου 40 φορές την ημέρα. Οι κανόνες είναι αρκετά απλοί - φυσικά, πρέπει να είστε λευκοί γκόμενα, χωρίς αυτοπροώθηση και επαναδημοσίευση στις τελευταίες 100 φωτογραφίες και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε βελτιώσεις φωτογραφιών.

PROS:

 • Καυτοί, λιπαροί και πολύ τρελοί γάιδαροι
 • Πολύ ενεργό ως κοινότητα
 • Πολλά πρωτότυπα περιεχόμενα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπεται για άλλες εθνικότητες
 • Αρκετά αυστηροί κανόνες

# 8 - / r / Κανόνας34

κανόνας34 reddit

Με αξιοπρεπή παρακολούθηση περισσότερων από 600 χιλιάδων συνδρομητών, ο κανόνας 34 περιλαμβάνεται στις κορυφαίες δευτερεύουσες μονάδες NSFW και πιθανώς μία από τις πιο ενεργές επίσης. Με τον κανόνα 34, μπορείτε να απολαύσετε μερικά κλιπ προσομοίωσης παιχνιδιών που οι περισσότεροι συνδρομητές λάτρευαν. Έχουν επίσης σέξι εικόνες των αγαπημένων σας χαρακτήρων τυχερού παιχνιδιού, όπως D.Va (Overwatch), Harry Potter, LoL και πολλά άλλα. Το Rule34 είναι το τέλειο subreddit για εθισμένους σε παιχνίδια και για όσους θέλουν λίγο χρόνο διασκέδασης, επειδή έχουν πολλά να προσφέρουν.

PROS:

 • Μεγάλη παρωδία πορνό
 • Πολύ ενεργή κοινότητα
 • Ιδανικό για παίκτες
 • Μοναδική θέση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ αυστηροί κανόνες
 • Οι δραματικές δημοσιεύσεις είναι ανεξέλεγκτες
 • Όχι πολύ συχνές ενημερώσεις

# 9 - / r / MILF

milf reddit

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει στη λίστα μας, εξυπηρετεί τους νεότερους, καθώς είναι μια πολύ διάσημη και μεγάλη θέση. Τι γίνεται όμως αν σας αρέσει καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο μωρό; Αν έχετε ακούσει για το MILF, που σημαίνει "Μαμά θα ήθελα να γαμήσω", τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτό το subreddit και να εκπληρώσετε την ανάγκη σας για ευχαρίστηση, κάνοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα. Υπάρχει κάτι με τις ηλικιωμένες γυναίκες - φαίνονται πιο ώριμες και φυσικά πιο έμπειρες σεξουαλικά. Οι νεότεροι άνδρες θα ήθελαν να στριμώξουν πάνω από σέξι νοικοκυρές και δεδομένου ότι είναι μια θέση MILF, τα περισσότερα από τα περιεχόμενα που υποβάλλονται είναι πρωτότυπα. Για κάποιον που θέλει να δει ώριμες γυναίκες να ξεχειλίζουν με σεξουαλικότητα και αυτοπεποίθηση με τις πλήρως ανεπτυγμένες φιγούρες τους, τότε είστε στο σωστό δρόμο.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Ηλικιωμένες γυναίκες που επιδεικνύουν τη σεξουαλικότητά τους
 • Λογικοί κανόνες

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένα βίντεο κλιπ
 • Δεν επιτρέπει τις αναδημοσιεύσεις

# 10 - / r / Αξιολάτρευτο Πορν

αξιολάτρευτο αχλάδι reddit

Ένα από τα μεγαλύτερα NSFW subreddits με περισσότερους από 700 χιλιάδες συνδρομητές, / r / Το AdorablePorn φιλοξενεί χαριτωμένα κορίτσια που γίνονται καυτά και καυλιάρης με σεξουαλικές συναντήσεις και αυτο-ευχαρίστηση. Έχουν επίσης μια αρκετά καλή συχνότητα ενημέρωσης, καθώς υπάρχουν περίπου 25 ή περισσότερες δημοσιεύσεις καθημερινά. Ένα πράγμα που θα παρατηρούσατε με τα κορίτσια στο Adorable Porn είναι ότι είναι πραγματικά χαριτωμένα και συζυγικά υλικά, καθώς δεν μπορείτε να τα δείτε ως πόρνες cum και σεξουαλικά κακουργήματα.

PROS:

 • Όχι πάρα πολλοί κανόνες
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Χαριτωμένα κορίτσια για περιεχόμενο ενηλίκων

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά κορίτσια που δεν ταιριάζουν στην «χαριτωμένη» περιγραφή
 • Περισσότερα για τις εικόνες

# 11 - / r / NSFW

nsfw reddit

Αυτό το subreddit είναι το δεύτερο μεγαλύτερο όσον αφορά το πορνό σε ολόκληρη την κοινότητα του Reddit. Ήταν ανέκαθεν το μέρος όπου όλοι μπορούν να απολαύσουν ψυχαγωγία ενηλίκων. Αυτή τη στιγμή έχει 1.3 εκατομμύρια ακόλουθους και αυτό το subreddit υπάρχει εδώ και πάνω από 13 χρόνια. Αν ψάχνετε για κάποιο υλικό για ενήλικες, μπορείτε απλά να επισκεφθείτε, απλώς επισκεφθείτε το / r / NSFW και θα βρεθείτε για αρκετό χρόνο.

Σχεδόν, αν όχι όλα, τα περιεχόμενα σε αυτό το subreddit, ανήκουν στην κατηγορία softcore και συνήθως GIF και βασίζονται σε εικόνα, καθώς δεν επιτρέπονται βίντεο. Σε σύγκριση με το / r / GoneWild, κανείς δεν μπορεί να υποβάλει περιεχόμενο που εμπίπτει ως αυτοπροώθηση. Για ορισμένα δευτερεύοντα αρχεία, μπορείτε να μοιραστείτε τα περιεχόμενα περιεχόμενά σας για κέρδος, αλλά με / r / NSFW, αυτό είναι ένα μεγάλο όχι. Όσον αφορά τα περιεχόμενα και τη συχνότητα ενημέρωσης, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες από 100 καταχωρίσεις καθημερινά, καθώς αυτή είναι μια τόσο ενεργή κοινότητα.

PROS:

 • Συχνές ενημερώσεις
 • Καλή εποπτεία κοινότητας
 • Πολλά εργαλεία συνδέσμων
 • Περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια ακόλουθοι

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο καθαρό περιεχόμενο softcore
 • Δεν επιτρέπονται βίντεο
 • Δεν υπάρχουν αναρτήσεις αυτοπροώθησης

# 12 - / r / HoldTheMoan

HoldTheMoan main

Το ίδιο το όνομα ακούγεται ενδιαφέρον και σέξι, έτσι; Αν θέλετε να πιέσετε λίγο το γουρούνι σας και να απολαύσετε δελεαστικά περιεχόμενα, τότε το / r / HoldTheMoan είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Reddit. Σε σύγκριση με τα subreddits με επίκεντρο τον ενήλικα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά όσον αφορά τα περιεχόμενα, επειδή / r / HoldTheMoan αφορά κυρίως το πορνό που έχει γίνει δημόσια και έχει στοιχεία κινδύνου και συγκίνησης. Μέχρι τώρα θα μπορούσατε να καταλάβετε γιατί λέγεται ο τρόπος που είναι - μπορείτε να δείτε όλους να κρατούν τα γκρίνια τους, ώστε οι άνθρωποι στο κοινό να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Παρόλο που το subreddit έχει περισσότερους από 900 χιλιάδες συνδρομητές από τη γραφή, δεν έχουν πολλές υποβολές επειδή έχουν μόνο περίπου 25 νέες αναρτήσεις σε μια εβδομάδα. Και σε σύγκριση με άλλα subreddits με παρόμοια θέση, / r / HoldTheMoan επικεντρώνεται περισσότερο στη μετακίνηση περιεχομένων, γνωστές και ως GIF και βίντεο. Είστε έτοιμοι για κάποια απόλαυση με βίντεο και για οτιδήποτε κάνουν οι άνθρωποι στο όνομα κάποιου σεξουαλικού ενθουσιασμού στο κοινό.

Δείτε την πλήρη κριτική του /r/HoldTheMoan.

PROS:

 • Υπέροχο δημόσιο πορνό
 • Καλή μετριοπάθεια
 • Γιορτάζει την άγρια ​​πλευρά των κοριτσιών μέσω δημόσιου πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Αργές ενημερώσεις
 • Χωρίς εικόνες, μόνο GIF και βίντεο

Ετυμηγορία

Συνοψίζοντας, προτείνω το Happy Embarrassed Girls επειδή προσφέρει κάτι ελαφρώς διαφορετικό από τον τυπικό ναύλο της ερωτικής στο Reddit. Αν και δεν υπάρχει πολύ ξεκάθαρο υλικό, τα δειλά θηλυκά εδώ πρακτικά σας εγγυώνται ότι θα αποκτήσετε γυναικείες γυναικείες γυαλιές, και ίσως ακόμη και μερικά μουνιά. Οι παράγοντες της καλής αίσθησης και της «ευτυχίας» πρέπει να υπάρχουν για να πετύχει οποιαδήποτε ξεκάθαρη ψυχαγωγία. Τώρα που ο Dudethrill έδωσε στο HappyEmbarrassedGirls τη σφραγίδα έγκρισης του, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να το δοκιμάσετε.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 34 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Begger Than You Thought & 12 Best Reddit Porn & NSFW Subreddits Όπως το r/BiggerThanYouThought Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/BiggerThanYouThought Είστε κάποιος που λατρεύει τις εκπλήξεις; Λοιπόν, ποιος δεν το κάνει; Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η προσμονή είναι όλα μέρος της γοητείας. Και αν είστε το είδος του ατόμου που είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι απροσδόκητο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Overwatch Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/overwatch_porn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/overwatch_porn Γεια σας, φίλοι λάτρεις του Overwatch! Έχετε πιαστεί ποτέ στη φωτιά ενός έντονου παιχνιδιού μόνο και μόνο για να δείτε τον εαυτό σας να αποσπάται λίγο υπερβολικά; Έχουμε πάει όλοι εκεί! Αλλά μην φοβάστε επειδή έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Juicy Asians & 12 Best NSFW Subreddits and Reddit Porn Like reddit.com/r/juicyasians/ Show Me 12 Alternatives for reddit.com/r/juicyasians/ Τώρα, όταν πρόκειται για το Reddit, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι είναι όχι συνήθως ο προορισμός μου για περιήγηση. Τα βίντεο με γάτες και τα πολιτικά επιχειρήματα δεν είναι η μαρμελάδα μου. Αλλά, φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχει ένα μικρό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's God Pussy & 12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits όπως το r/GodPussy Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/GodPussy Κυρίες και κύριοι, προετοιμαστείτε για μια άγρια ​​και ηλεκτρισμένη βόλτα στον μυστικιστικό κόσμο του God Pussy του Reddit. Τώρα, γιατί ένα τόσο ουράνιο όνομα, ίσως αναρωτιέστε; Λοιπόν, εδώ, έχετε μια ουράνια εμπειρία που περιλαμβάνει μερικά από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Mom Bod & Top-12 Reddit NSFW List and Subreddits Like r/mombod Show Me 12 Alternatives for r/mombod Κυρίες και κύριοι, προετοιμάστε τα λιπαντικά σας γιατί έχω ένα subreddit NSFW σχετικά με την προώθηση της διαδικτυακής σας εμπειρίας σε ένα νέο επίπεδο ενθουσιασμός! Αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να εκτιμά τη γοητεία της διαχρονικής «μαμάς-μαμάς», αυτό το σαγηνευτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Public & 12 Top-Notch NSFW Subreddits Like r/public/ Show Me 12 Alternatives for r/public/ Λατρεύω το δημόσιο δράμα και τη διασκέδαση. Το να παρακολουθώ δημόσιες πράξεις, ειδικά το kinky σεξ, με κάνει να τραντάζομαι στη θέση μου. Νιώθεις κι εσύ το ίδιο; Φυσικά, γι' αυτό είστε εδώ και διαβάζετε τις σκέψεις και τις περιπέτειές μου στο R/Public. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Just Friends Having Fun & Top-12 Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/JustFriendsHavingFun Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/JustFriendsHavingFun Μην αφήνετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί σε εικόνες βασικών σκύλων στο Διαδίκτυο όταν μπορείτε να έχετε μια μικρή απόσπαση από το Reddit ονομάζεται r/JustFriendsHavingFun. Είναι ένα subreddit του NSFW με μια ζωντανή κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Nude Selfies & 12 Must Visit NSFW Subreddits όπως r/Nude_Selfie Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για r/Nude_Selfie Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι κάπου σε ένα νησί γεμάτο με υπέροχες διαφυλετικές ομορφιές. Κοιτάζοντας αυτά τα θηλυκά που πέφτουν στο σαγόνι, λαχταρώ σιωπηλά μερικές αχνιστές γυμνές γκαλερί. Ανάμεσα στα κενά, το μυαλό μου έμεινε να δω πώς ήταν αυτές οι κυρίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit NSFW Funny & 12 Top NSWF Subreddits Μου αρέσει το r/NSFWFunny Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/NSFWFunny Γιατί δεν προσθέτουμε λίγο χιούμορ στην περιπέτεια πορνό μας; Χαίρομαι που το Reddit μας δίνει μια ανατροπή. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το πόσο σπουδαία είναι η πλατφόρμα, ως εκ τούτου, συγκέντρωσε μια βιομηχανία που τροφοδοτεί το οικείο και ενδιαφέρον […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Boobies & TOP 12 NSFW Subreddits και Reddit Porn Sites όπως /r/Boobies/ Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/Boobies/ Γεια σας, φίλοι λάτρεις των γενναιόδωρων στήθων! Ο φίλος σου Dudethrill επιστρέφει με άλλη μια συναρπαστική κριτική για να σου γαργαλήσει τη φαντασία. Σήμερα, βουτάμε στο μαγευτικό βασίλειο των Boobies του Reddit — ένα ιερό καταφύγιο αφιερωμένο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Blowjobs & 12 Must-Visit Reddit Porn & NSFW Subreddits Like r/Blowjobs Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για r/Blowjobs Εντάξει, ακούστε, συνάδελφοί μου Redditor! Σας έχω μερικά χυμώδη νέα σήμερα. Ένα subreddit προκαλεί μεγάλη αναταραχή στη σφαίρα του NSFW και δεν θα θέλετε να το χάσετε. Προετοιμαστείτε για την επικότητα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Τα "TikTok Sweets" του Reddit και τα κορυφαία 12 Reddit NSFW Subreddits και το Reddit Porn Like r/TikTokSweets Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/TikTokSweets Γεια σας, παιδιά του Διαδικτύου! Είστε έτοιμοι να ακούσετε για το πιο hot νέο subreddit στην πόλη; Προχωρήστε, καραμέλα, γιατί το TikTokSweets φέρνει μια μοναδική γλυκύτητα στο Reddit. Πριν ενθουσιαστείτε πολύ, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω ότι είμαστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Petite Gone Wild & 12 Top Notch Reddit NSFW Subreddits Like r/PetiteGoneWild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/PetiteGoneWild Λαχταράτε ένα μικροκαμωμένο μωρό στο κρεβάτι σας; Ή έχετε απολαύσει ένα που λαχταράτε για αυτήν ξανά και ξανά; Λερώστε τα χέρια σας καθώς ανακαλύπτουμε μαζί το μεγαλείο των καυλιάρηδων μικρών κυριών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το "Adorable Porn" του Reddit & το Top-12 Reddit NSFW Subreddit όπως το r/AdorablePorn Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το r/AdorablePorn Το αξιολάτρευτο πορνό του Reddit; Wtf είναι αυτό; Ακούγεται σαν χαριτωμένα βίντεο αγκαλιάς γεμάτα με ερασιτέχνες ζευγάρια που δεν μπορούν να ματώσουν. Αλλά δόξα τω Θεώ, δεν εκτίμησα σωστά αυτό το NSFW Subreddit επειδή έχω ακούσει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό που δεν μπορώ καν να γαμήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Cum Sluts & 12 Must Visit NSFW Subreddits Όπως το r/CumSluts Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/CumSluts Hurray στους θαυμαστές του Reddit.com και των subreddits του! Έχω πάει σε υλικά του NSFW πρόσφατα και ανακάλυψα ότι το Reddit Cum Sluts δεν έχει πάει ακόμα στις κριτικές μου. Σήμερα, πράγματι, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να αποκαλυφθεί το «Το πιο κολλώδες μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Ass & 12 Must-Visit Reddit Adult Subreddits Like r/Ass Show Me 12 Alternatives for r/Ass Μην ψάχνετε πουθενά αλλού για booty pics και GIF. Το Reddit Ass έκανε τη δουλειά για σένα, φίλε. Συμπληρώστε εδώ! Θα δείτε μια ποικιλία από τέλεια διαμορφωμένα γαϊδούρια στις γωνίες του r/Ass. Η συλλογή είναι γιγαντιαία και το πουλί σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GW Couples & 12 Best NSFW Subreddits Like r/GWCouples Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GWCouples Είμαι εκστασιασμένος για τα ζευγάρια GW! Ίσως, πιστεύετε ότι αυτός ο τύπος είναι πάντα ενθουσιασμένος στις κριτικές του, αλλά ναι, έτσι είναι, ειδικά όταν βλέπω ερασιτέχνες ζευγάρια να μπερδεύονται μαζί. Οι εθισμένοι στο πορνό είναι έντονα καυλιάρηδες και σάλιοι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Happy Embarrassed Girls & Top-12 Reddit Reddit Porn and Sex Subreddits όπως r/happyembarrassedgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/happyembarrassedgirls Πολλοί από εσάς πιθανώς ελέγχετε κάθε πορνογραφικό ιστότοπο μόνο και μόνο για να βρείτε αθώες και ντροπιασμένες γκόμενους να γαμούνται. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ιστότοποι στο διαδίκτυο και το να πηδάς από το ένα μέρος στο άλλο είναι χαμός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Celeb NSFW & 12 Top Notch NSFW Subreddits Like r/celebNSFW Show Me 12 Alternatives for r/celebNSFW Θέλω να ακούσω τι μιλούν οι άνθρωποι σχετικά με τα γυμνά διασημοτήτων. Έτσι, έλεγξα ένα από τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή σημεία στο Διαδίκτυο, δηλαδή το Reddit.com. Ευτυχώς, το Reddit διαθέτει χώρο NSFW που εξυπηρετεί όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's NSFW Hardcore & Top-12 Reddit Porn & Sex Subreddits Όπως το r/nsfwhardcore/ Show Me 12 Alternatives for r/nsfwhardcore/ Γνωρίζετε ήδη ότι το Reddit είναι πλέον ένας νόμιμος προορισμός πορνό παγκοσμίως. Δωρεάν, μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο, κλιπ και εικόνες για ενήλικες παντού. Έτσι, σήμερα ο Dudethrill θα ψάξει μέσα στο κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων του Reddit. Το κύριο αστέρι μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Titty Drop & Top 12 NSFW Subreddits Like /r/tittydrop Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/tittydrop Ας έχουμε άλλο ένα subreddit στο σπίτι! Μου άρεσε πρόσφατα το Reddit.com και τα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά θέματα του. Οι συζητήσεις είναι απλές για την αντιμετώπιση της περιέργειας, της τέχνης και των σεξουαλικών αναζητήσεων οποιουδήποτε. Ειλικρινά, χαίρομαι που βλέπω δυναμικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit GirlsFinishingTheJob & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like r/GirlsFinishingTheJob Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/GirlsFinishingTheJob Παίζετε για άλλο NSFW Subreddit; Κυνήγησα τη μαζική κοινότητα του Reddit και βρήκα ένα υπέροχο subreddit που είμαι αρκετά βέβαιος ότι θα ικανοποιούσε τις συγκεκριμένες σπασμωδικές ανάγκες σας. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το Reddit GirlsFinishingTheJob, ή αυτό που πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτό το GFTJ. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Amateur & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/amateur Show Me 12 Alternatives for r/Amateur Το Reddit Amateur έχει αποθηκεύσει άλλους τρελούς και συναρπαστικούς πόρους πορνό για άπλους γνώστες. Λαχανιάζω καθώς η χαρά αρχίζει να τροφοδοτεί. Το Reddit Amateur είναι έτοιμο να προσφέρει μια λάγνα, αυθεντική ερωτική εμπειρία. Αυτό το subreddit προσωποποιεί την έντονη αγάπη μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit's Lips That Grip & 12 Must Visit NSFW Subreddits Like r/LipsThatGrip Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/LipsThatGrip Lips That Grip, ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό το όνομα του ιστότοπου; Οι παθιασμένοι και έντονοι ερωτικοί θαυμαστές μπορούν να σας φιλοξενήσουν και να δώσουν την καλύτερη απάντηση. Όπως λένε, κανένα τέτοιο πράγμα σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να ικανοποιήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit Pussy & Top-12 Reddit NSFW Subreddits Like /r/pussy/ Show Me 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/pussy/ Αχ, μουνί…είναι εθιστικό και θέλω να γαμήσω λίγο μουνί σήμερα. Αλλά δεν έχω σκύλα δίπλα μου, οπότε είναι χάλια! Ευτυχώς, το Reddit είναι εδώ για να σώσει και να συστήσει τον κόκορα μου στο μεγαλύτερο και πιο ζουμερό μουνί στο διαδίκτυο —Reddit Pussy! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit πορνό σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα & 12 επισκέψεις στο NSFW Subreddits όπως το r/porninfifteenseconds Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/porninfifteenseconds Είναι πραγματικά δυνατό να αποσπαστείτε γρήγορα σε σύντομα πορνό κλιπ; Κάποιοι λένε ότι είναι, ειδικά όταν ελέγχετε το πορνό του Reddit σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Ένα τόσο έξυπνο όνομα, σωστά; Λοιπόν, η σελίδα δεν έχει απλώς ένα εξαιρετικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit On Off & 12 Must Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/OnOff Show Me 12 Alternatives for r/OnOff Ψάχνετε για κάτι; Μόνο Reddit! Το Reddit.com είναι γνωστό ότι είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. μπορεί να αφορά το στυλ, τη μόδα, τα εικονίδια ή ακόμα και το γυμνό είναι εδώ. Τα Subreddits είναι οι ταξινομημένες θέσεις που περιβάλλουν το Reddit.com. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

College Sluts & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Like r/CollegeSluts Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/CollegeSluts Αναρωτιέσαι τι έκανε τον τελευταίο καιρό η κολλεγιακή σου αγάπη; Ίσως, είναι απασχολημένη να κάνει τη δουλειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να διεγείρει κρυφά εθισμένους στο πορνό σε ιστότοπους ενηλίκων; Όποιο από αυτά τα δύο, το ένα είναι σίγουρο, η κοινότητα του Reddit […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HoldTheMoan & TOP 12 Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/HoldTheMoan Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/HoldTheMoan Δεν μπορώ πλέον να συγκρατήσω την γκρίνια μου. Πρέπει να τραντάξω! Αλλά το πρόβλημα είναι ότι λαχταρούσα κάτι τρελό και σέξι που κανένας ιστότοπος πορνό δεν θα μπορούσε να προσφέρει. Ευτυχώς που ο εξίσου καυλιάρης φίλος μου με σύστησε στο HoldTheMoan, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dirty Small & 12 Best Reddit NSFW Subreddits Όπως το r/dirtysmall Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το r/dirtysmall Ξέρω ότι τώρα έχετε εξοικειωθεί με τα θαύματα που κάνει το Reddit.com. Από την ίδρυση του ιστότοπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, άκμασε και εξελίχθηκε σε μια τεράστια κοινότητα διεστραμμένων που συζητούσαν τις επιθυμίες και τη σεξουαλικότητά τους. Μου αρέσουν οι δυνατότητες του Reddit.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BustyPetite 12 Υποδιαστήματα που πρέπει να επισκεφτείτε Reddit NSFW Παρόμοια με το /r/BustyPetite/ Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για /r/BustyPetite/ Λαχταράς για μια μεγαλόστομη, μικροκαμωμένη γυναίκα που καμπουριάζει στην αγκαλιά σου; Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στα όνειρά σας, αλλά αυτό είναι σχεδόν αδύνατο στην πραγματικότητα. Πρέπει να προσλάβεις έναν συνοδό και να ξοδέψεις χιλιάδες μόνο για να μείνεις ικανοποιημένος. Ο φτηνός κώλος σας δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RealGirls & Top-12 Must-Visit Reddit NSFW Subreddits Like r/realgirls Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για r/realgirls Εδώ και πολλούς μήνες, χρησιμοποιώ και εξετάζω πολλούς ιστότοπους πορνό — δωρεάν και premium. Ειλικρινά, τα NSFW Subreddits του Reddit έχουν το πιο αυθεντικό, σπιτικό και ερασιτεχνικό περιεχόμενο που έχω δει ποτέ. Άκουσα μάλιστα πολλά για αυτό το συγκεκριμένο subreddit που ονομάζεται RealGirls — ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GoneWild Review & 12 BEST Reddit NSFW Subreddits Μου αρέσει το r/gonewild Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το /r/gonewild Καθώς η διαδικτυακή κοινότητα του Reddit ανεβαίνει σε δημοτικότητα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν άγρια ​​με τις αναρτήσεις τους. Και με ξέρετε όταν πρόκειται για «άγρια», πάντα παίζω για οτιδήποτε! Μιλώντας για την άγρια ​​φύση, το "GoneWild" είναι από τα πιο γνωστά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reddit URL: https://www.reddit.com/r/LegalTeens/ Show Me 22+ Best Reddit NSFW, Nude & Sexy Subreddits Το Reddit είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις, φωτογραφίες και βίντεο, μιμίδια και οτιδήποτε άλλο ανώνυμα στο Διαδίκτυο. Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διαβάσετε έξυπνα θέματα […]

Μεταβείτε στην κορυφή