Ενημερώθηκε στις: 25 Ιουλίου 2024

Αρένα

URL: https://www.sudy.app/

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών ιστοσελίδων Sugar Dating για Sudy.app

sudy.app

Ίσως είστε ένας πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια σέξι, νεαρό σύντροφο… ή ίσως είστε ο νεαρός και ελκυστικός άνθρωπος που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή μαμά. Όποιο από αυτά ισχύει για εσάς, τότε η καλύτερη λύση είναι να ξεκινήσετε να εξερευνάτε πλατφόρμες χρονολόγησης ζάχαρης όπως το Sudy.app. Πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους για να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των μπαμπάδων και των μωρών με ζάχαρη. Το Sudy είναι ένας από τους ιστότοπους που προορίζονται για ζάχαρη για όλους όσους αναζητούν αυτού του είδους τη σχέση.

Τι είναι το Sudy και είναι μόνο για χρονολόγηση ζάχαρης;

Το Sudy είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για σχέσεις ζάχαρης και είναι προσβάσιμος μέσω επιτραπέζιων προγραμμάτων περιήγησης ή κινητών τηλεφώνων. Όντας γύρω από τον κόσμο της ζάχαρης που χρονολογείται από το 2018, έκτοτε τράβηξαν την προσοχή περισσότερων από 3 εκατομμυρίων χρηστών και μετρούν. Με μια εντυπωσιακή αναλογία και χαρακτηριστικά φύλου, είναι μια πλατφόρμα με πολλές δυνατότητες για όσους ακολουθούν το ταξίδι στις σχέσεις ζάχαρης και στον τρόπο ζωής.

Εγγραφή και κριτική του Sudy.app

Η εγγραφή για λογαριασμό στο Sudy είναι γρήγορη και απλή. Απαιτείται από νέους χρήστες να δηλώσουν το όνομά τους, το ετήσιο εισόδημά τους, το επάγγελμά τους και μια έγκυρη διεύθυνση email και, στη συνέχεια, να γράψουν μερικές δημιουργικές γραμμές στην ενότητα "Σχετικά με εμένα". Αφού ακολουθήσετε αυτά τα βήματα εγγραφής, μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να χρησιμοποιείτε το προφίλ σας, καθώς το Sudy δεν απαιτεί επαλήθευση. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι έχουν έναν τρόπο να επισημάνουν τη νομιμότητα του προφίλ σας, χρησιμοποιώντας ένα σήμα επαλήθευσης που θα τοποθετηθεί στο προφίλ σας, ώστε άλλα μέλη να γνωρίζουν ότι είστε πραγματικό και επαληθευμένο άτομο. Όσον αφορά τα μέλη και τις τοποθεσίες, τα περισσότερα προέρχονται από την Αμερική και ορισμένα μέρη της Ευρώπης, αν και το Sudy διατίθεται και σε πολλές διαφορετικές χώρες. Όπως και πολλές άλλες εφαρμογές γνωριμιών, το Sudy σάς επιτρέπει να αναζητάτε χρήστες / προφίλ με βάση το προφίλ τους, την κατάσταση εκτός σύνδεσης / διαδικτύου και την τοποθεσία τους. Η Sudy χρησιμοποιεί ένα σύστημα κατάταξης πόντων όπου θα κατατάσσεται με βάση τον αριθμό των "Sugar" ή "Glamour Ranks" που λαμβάνετε. Είναι η ίδια η νομισματική έκδοση του Sudy που θα πληρωθεί με μετρητά. Για να επικοινωνήσετε και να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη, θα πρέπει να επωφεληθείτε από την πληρωμένη συνδρομή τους. Στο τέλος όλων αυτών, το περιβάλλον το καθιστά εύκολο και άνετο για την αλληλεπίδραση τόσο των Sugar Daddies όσο και των Sugar Babies.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

PROS:

 • Η εφαρμογή για κινητά είναι εύκολη στην πλοήγηση
 • Εύκολη εγγραφή
 • Σήματα επαλήθευσης για διασφάλιση της ακεραιότητας του προφίλ
 • Μεγάλη βάση χρηστών
 • Μεγάλη αναλογία γυναικών-ανδρών

Μειονεκτήματα:

 • Η ανταλλαγή μηνυμάτων απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή
 • Η συνδρομή Sugar daddies είναι ακριβή
 • Ορισμένες φορές η προβολή προφίλ καθυστερεί

Εάν είστε αρκετά νέοι στο ραντεβού ζάχαρης ή σε τέτοιες σχέσεις, οι υπάρχουσες διαθέσιμες πλατφόρμες μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση. Μην ανησυχείτε, καθώς αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να σταθμίσετε τις επιλογές και να επιλέξετε από την αρχή. Βαθιά σχόλια θα δοθούν σε κάθε ιστότοπο, δεδομένου ότι αυτά έχουν δοκιμαστεί και αποδίδεται καλά για ζάχαρη μπαμπά και μωρά. Αυτοί οι 11 ιστότοποι γνωριμιών για τη ζάχαρη αξίζουν σίγουρα τον χρόνο και την προσοχή σας - όλοι έχουν τον ίδιο στόχο να συνενώσουν τους ομοϊδεάτες, αλλά φυσικά με τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.


11 ιστότοποι γνωριμιών με τη ζάχαρη Παρόμοιοι με το Sudy.app:

# 1: AdultFriendFinder

mainfinder

Ιδρύθηκε το 1996, το AdultFriendFinder έχει γίνει βασικό στη λίστα σχεδόν όλων των ενηλίκων που επισκέπτονται ιστότοπους εάν θέλουν να δοκιμάσουν διαδικτυακές γνωριμίες. Όντας ένας από τους πρώτους διαδικτυακούς τόπους γνωριμιών που υπάρχουν, το AFF υπερηφανεύεται για τη συγκέντρωση ανθρώπων, ειδικά εκείνων που αναζητούν συνεργάτες για να μοιραστούν σεξουαλικές δραστηριότητες. Αν ψάχνετε για απλές συνδέσεις, όπως συνδέσεις, συνοδοί ή ακόμη και σχέσεις ζάχαρης, όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από τους μπαμπάδες ή τις μαμάδες σας με αντάλλαγμα τη συντροφιά και το σεξ, τότε το AFF σας περιμένει. Έχει πάνω από 40 εκατομμύρια μέλη και μετράει, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να αναζητήσετε ανθρώπους που θέλουν το ίδιο πράγμα με εσάς. Το AFF έχει κάνει ευκολότερη τη διαδικτυακή γνωριμία με τα εργαλεία επικοινωνίας και τα διαδραστικά χαρακτηριστικά τους, κερδίζοντας διάφορα βραβεία για τις άριστες υπηρεσίες τους. Διαθέτει ένα αποτελεσματικό σύστημα αντιστοίχισης που θα σας βοηθήσει να συναντήσετε ομοιόμορφα άτομα για να εκπληρώσετε τις σεξουαλικές επιθυμίες και φαντασιώσεις σας. Ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τον προσανατολισμό σας, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι σε αυτόν τον ιστότοπο και σίγουρα θα απολαύσετε κάθε κομμάτι του. Η διαδικασία εγγραφής τους είναι λίγο μεγαλύτερη, αλλά να είστε βέβαιοι ότι όλα τα βήματα είναι απαραίτητα για να σας γνωρίζει η AFF και να έχετε μια σειρά από τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας για πιο συνοπτικούς αγώνες. Το AFF είναι γνωστό σε πολλούς για την ασφαλή, αξιόπιστη και αποτελεσματική του προσέγγιση για διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις. Είναι ανοιχτό σε διάφορες θέσεις, οπότε ό, τι ψάχνετε, σίγουρα θα τα βρείτε AdultFriendFinder.

PROS:

 • Τεράστια βάση προφίλ
 • Καταπληκτικοί αλγόριθμοι αναζήτησης
 • Διαδραστικά εργαλεία
 • Πολλές άλλες επιλογές ψυχαγωγίας
 • Πολυλειτουργική δωρεάν έκδοση.

Μειονεκτήματα:

 • Αφαιρεί το ρομαντισμό
 • Δεν είναι εντελώς δωρεάν

# 2: Αναζητώντας.com

αναζητώντας ρύθμιση

Εάν είστε άντρας ή γυναίκα που αναζητά οικονομικά οφέλη, τότε το SeekingArrangement.com είναι ο σωστός ιστότοπος ζευγαρώματος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για πλούσιους ανθρώπους. Ο ιστότοπος έχει περισσότερα από 10 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ιστότοπος γνωριμιών για τις σχέσεις με τη ζάχαρη. Το Seeking.com λειτουργεί τέλεια για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν με σιγουριά μια σχέση χρημάτων και υλικών - μωρά με ζάχαρη που θέλουν οικονομική υποστήριξη και τα μπαμπά με ζάχαρη που τα φροντίζουν σε αντάλλαγμα για σεξ και συντροφιά. Παρά την ενδιαφέρουσα φύση του, το Seeking.com λειτουργεί όπως και κάθε άλλη διαδικτυακή τοποθεσία γνωριμιών. Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες, να γράψετε bios ή εισαγωγές για τον εαυτό σας ή να αναζητήσετε συναδέλφους χρήστες που αναζητούν τις ίδιες σχέσεις ζάχαρης. Δεδομένης της φύσης των μπαμπάδων ζάχαρης, οι περισσότεροι άνδρες χρήστες υποβάλλονται σε αυστηρή επαλήθευση εισοδήματος και ασφάλειας, καθώς η οικονομική κατάσταση ενός μπαμπάκα ζάχαρης είναι πολύ σημαντική. Οι έλεγχοι ιστορικού γίνονται επίσης εκτενώς. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ, όλα αυτά είναι ευεργετικά τόσο για τα μωρά με ζάχαρη όσο και για τα μπαμπά / μαμάδες. Συνολικά, η λειτουργικότητα του ιστότοπου είναι ευχάριστη. Η διεπαφή είναι απλή και κομψή, όλα είναι γρήγορα και δεν υπάρχουν ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα.

Ελέγξτε μας κριτική & εναλλακτικοί ιστότοποι για SeekingArrangement.

PROS:

 • Απλή αλλά αποτελεσματική διεπαφή
 • Εύκολη εγγραφή
 • Καλή αναλογία γυναικών προς άνδρες

Μειονεκτήματα:

 • Οι περισσότερες ευεργετικές δυνατότητες είναι μόνο για πληρωμένους χρήστες

# 3: Ραντεβού.com

dating.com

Η Dating.com ισχυρίζεται ότι ο κύριος στόχος της είναι να φέρει singles από διαφορετικά μέρη για να ξεκινήσει σοβαρές σχέσεις. Η συμμετοχή σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ εύκολη και χωρίς προβλήματα. Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, θα δείτε την αρχική του σελίδα όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή για λογαριασμό. Μπορείτε να κάνετε τη μη αυτόματη εγγραφή ή να χρησιμοποιήσετε τον Λογαριασμό σας Google, όποιο είναι καλύτερο για εσάς. Διάφορα εργαλεία επικοινωνίας και μοναδικές δυνατότητες προσφέρονται από το Dating.com, επιτρέποντας στα μέλη του να κάνουν χρήση του ιστότοπου και να συνδεθούν. Η αρχική σελίδα τους εμφανίζει μια γκαλερί προφίλ μελών και τακτοποιείται με βάση τις προτιμήσεις σας κατά τη διαδικασία εγγραφής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουμπί αναζήτησης. Για επικοινωνία, προσφέρουν βασικές συνομιλίες, βιντεοκλήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε όσους έχουν τραβήξει την προσοχή σας. Έχουν επίσης την επιλογή «Let's Mingle», η οποία επιτρέπει σε ένα μέλος να στέλνει ταυτόχρονα εισαγωγικά μηνύματα στα επιλεγμένα μέλη του, και μπορεί είτε να κληθεί να κάνει παρέα είτε να τους προσκαλέσει να συνομιλήσουν ή να βιντεοκλήσουν. Ένα πράγμα που ξεχωρίζει το Dating.com από το σωρό των ιστότοπων γνωριμιών που διατίθενται αυτή τη στιγμή, είναι ότι εκπέμπουν αυτό το φρέσκο, απλό και ζωντανό συναίσθημα. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε στοιχεία που μοιάζουν με ερωτηματολόγια κατά τη διαδικασία εγγραφής. Λίγα μόνο κλικ εδώ και εκεί, και μπορείτε να πάτε. Είτε ψάχνετε για νέους φίλους, σχέσεις ή μόνο κάποιον με τον οποίο μπορείτε να περάσετε λίγο σέξι χρόνο, μπορείτε να τα βρείτε όλα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Εδώ είναι η δική μας Αναθεώρηση Dating.com.

PROS:

 • Διαφορετικές συνδρομές
 • Ο πληθυσμός αποτελείται κυρίως από άνδρες
 • Εύκολη εγγραφή
 • Δωρεάν δημιουργία λογαριασμού

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά ψεύτικα προφίλ

# 4: Ashley Madison

ashleymadison

Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 18 χρόνια, η Ashley Madison είναι ιδανική για ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που θέλουν να βρίσκονται σε νέες, φρέσκες και συναρπαστικές σχέσεις με συντρόφους που δεν ενδιαφέρονται για την οικογενειακή κατάσταση και άλλους παράγοντες. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν σε μεμονωμένα άτομα στη δημιουργία μιας νέας σχέσης με αγνώστους, το AshleyMadison.com έχει σχεδιαστεί για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για σχέσεις φίλων-φίλων, ή ακόμη και ήδη παντρεμένων. Το Ashley Madison προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να συναντήσουν άλλους ανθρώπους για διάφορους λόγους. Μπορεί να είναι οι πλούσιοι άντρες που θέλουν να βρουν ελκυστικές νέες γυναίκες ή νεαρές γυναίκες που θέλουν να βρίσκονται κάτω από τη φροντίδα και την υποστήριξη ηλικιωμένων ανδρών ή γυναικών. Είναι βασικά μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης για ενήλικες που αναζητούν μια σύνδεση. Η υπηρεσία στοχεύει σε άτομα που είναι παντρεμένα ή σε σχέση που θέλουν να βρουν την υπόθεση. Ο πληθυσμός του ιστότοπου αποτελείται από περισσότερους από επιτυχημένους άντρες ηλικίας περίπου 35 ετών και άνω, ενώ οι νέες κυρίες είναι από 20 ετών και άνω, οπότε η Ashley Madison είναι πολύ σχετική και χρήσιμη αν θέλετε να ξεκινήσετε τις σχέσεις και τον τρόπο ζωής σας με τη ζάχαρη.

Μη διστάσετε να ελέγξετε μας πλήρης κριτική Ashleymadison εδώ.

PROS:

 • Εύκολη εγγραφή
 • Διαδικασία εγγραφής χωρίς προβλήματα
 • Η αποστολή μηνυμάτων είναι δωρεάν για τις γυναίκες
 • Διαθέτει εφαρμογή για κινητά τόσο για iO όσο και για Android

Μειονεκτήματα:

 • Οι πόκερ παραμονεύουν στον ιστότοπο κατά καιρούς

# 5: Emilydates

εμιλιδάτες

Ένας ιστότοπος γνωριμιών με έδρα την Αυστραλία, όπου οι singles έρχονται με μια σαφή κατανόηση του τι περιμένουν από τους πιθανούς αγώνες τους, η EmilyDates είναι διάσημη, αξιόπιστη και συνεχώς βελτιωμένη μέρα με τη μέρα. Έχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων που συνεχίζει να αναπτύσσεται, έχει μια εξαιρετική ιδέα που υποστηρίζει τη χρονολόγηση ζάχαρης και λειτουργεί καλά τόσο για τον μπαμπά όσο και για τα μωρά. Κάθε μέλος έχει τα αιτήματά του να δηλώνεται με σαφήνεια στα προφίλ του, ώστε όλοι να ξέρουν τι να περιμένουν και να γνωρίζουν αν είστε καλός αγώνας με ένα άλλο μέλος. Η εγγραφή στο EmilyDates είναι γρήγορη, δωρεάν και εύκολη. Μόλις λίγα λεπτά κατά τη δημιουργία του προφίλ σας, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τη σύνδεση με άλλους που αναζητούν το ίδιο πράγμα με εσάς. Το EmilyDates διεξάγει επίσης αυστηρά μέτρα επαλήθευσης και ασφάλειας για να διασφαλίσει ότι όλοι βρίσκονται υπό την προστασία τους παρά το τι συμβαίνει. Ίσως το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι η εξαιρετική προστασία από απάτες, η οποία δεν επικεντρώνεται περισσότερο στους ιστότοπους γνωριμιών που έχουμε συναντήσει. Ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες του να επικοινωνούν ελεύθερα με διάφορες μεθόδους: συνομιλίες, email, καθώς και άμεσα μηνύματα. Εάν θέλετε να δείτε τον μπαμπά ή το μωρό σας με ζάχαρη, ο ιστότοπος μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να οργανώσετε τη συνάντηση ή την ημερομηνία.

PROS:

 • Προσιτές χρεώσεις
 • Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών
 • Έξυπνες λειτουργίες και δυνατότητες
 • Διατίθενται πολλά εργαλεία επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά ψεύτικα προφίλ
 • Άλλα κορίτσια χρειάζονται χρόνο για να απαντήσουν

# 6: SugarDaddyMeet

Sugardaddymeet

Το SugarDaddyMeet είναι ένας εξειδικευμένος ιστότοπος γνωριμιών που προσφέρει τις υπηρεσίες του για όμορφες νεαρές γυναίκες και εύπορους ώριμους άνδρες. Αυτός ο ιστότοπος χρονολόγησης ζάχαρης λειτουργεί μόνο στις 20 πιο πλούσιες χώρες μόνο. Από την κυκλοφορία του από το 2007, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες και μετράει. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για συμμετοχή στον ιστότοπο, αν και θα πρέπει να επαληθεύσετε το προφίλ και τις φωτογραφίες σας ανεβάζοντας τα απαραίτητα έγγραφα. Αφού επαληθευτεί, θα λάβετε ένα ειδικό σήμα επαλήθευσης για να δείξετε ότι έχετε κάνει αυτό το βήμα και ότι είστε πραγματικό άτομο και όχι μόνο κάποιο ψεύτικο προφίλ. Δεδομένης της φύσης αυτού του ιστότοπου, είναι φυσικό ότι η δημιουργία του προφίλ σας στο SugarDaddyMeet θα πάρει λίγο χρόνο και προσοχή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί το SugarDaddyMeet είναι εποπτεύεται ενεργά για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών και να κρατηθούν οι απατεώνες. Ενώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες διαθέσιμες για δωρεάν χρήστες, υπάρχουν περισσότερα πλεονεκτήματα από την έκδοση Premium, όπως η αποστολή μηνυμάτων, οι λειτουργίες άμεσης συνομιλίας, η προσφορά αρχικών δώρων σε πιθανές αντιστοιχίσεις και η χρήση προηγμένων φίλτρων αναζήτησης. Αυτό θα πρέπει να είναι ο καθένας για τα ραντεβού για τη ζάχαρη και για να απολαύσετε τη διασκέδαση εκτός του κόσμου με προφανή και συμφωνημένα οφέλη, ειδικά οικονομικές και σεξουαλικές ανάγκες. Είναι όλα σχετικά με τη χημεία και την αξιοποίηση των διασκεδαστικών στιγμών. Δύναμη, χρήματα, νεολαία και ομορφιά; Εάν τα έχετε, επιδείξτε τα στο SugarDaddyMeet και μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας με λίγα μόνο κλικ.

PROS:

 • Πολλές διαθέσιμες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Λειτουργίες «Let's Meet» που λειτουργούν σαν κάποια μηχανή ρουλέτας
 • Διατίθενται αίθουσες συνομιλίας
 • Εύκολο στη χρήση interface
 • Φιλική προς το χρήστη πλοήγηση
 • Στερεό σύστημα επαλήθευσης

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα ζητήματα στην εφαρμογή iOs για κινητά
 • Δεν υπάρχει επιλογή συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Οι δωρεάν χρήστες έχουν περιορισμένο αριθμό αναζητήσεων

# 7: Τι είναι η τιμή σας

τι τιμή


Αν ψάχνετε να βρείτε τα καλύτερα μωρά με ζάχαρη και μπαμπάδες στο Διαδίκτυο, αυτός είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε. Παρά το γεγονός ότι ήταν μια αρκετά νέα πλατφόρμα μετά τη δημιουργία του το 2010, το What Your Price έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα. Ο ιστότοπος έχει μεγάλο πληθυσμό μελών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με περίπου ένα εκατομμύριο χρήστες, και συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά ως διαδικτυακός ιστότοπος δημοπρασιών γνωριμιών. Ο ιστότοπος είναι πολύ φιλικός προς τον χρήστη, με λιγότερες επιλογές για να προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες. Οι δωρεάν χρήστες επίσης δεν έχουν μεγάλη λειτουργικότητα, και για τους αμειβόμενους χρήστες, φτάνουν στη δουλειά στο χέρι - κάνοντας προσφορές και ξεκινώντας αμέσως την επαφή. Αν και υπάρχει μόνο ένα ελάχιστο σύνολο χαρακτηριστικών σε αυτόν τον ιστότοπο, είναι κατασκευασμένο με λαμπρά σχέδια που φαίνονται υπέροχα και έχουν επιλογές που είναι αρκετά βασικές αλλά χρήσιμες. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης 24/7 υποστήριξη πελατών και πολλές άλλες μορφές αντιμετώπισης ερωτήσεων που ενδέχεται να προκύψουν. Η εγγραφή μπορεί να γίνει γρήγορα, καθώς απαιτούνται λίγες μόνο λεπτομέρειες για να μπορέσετε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την περιήγηση στον ιστότοπο και να βελτιώσετε το προφίλ σας για να το κάνετε πιο ελκυστικό για άλλους χρήστες, διασφαλίζοντας περισσότερους αγώνες και ημερομηνίες.

Διαβάστε περισσότερα για Τι είναι η τιμή σας και οι εναλλακτικές ιστοσελίδες της.

PROS:

 • Υποβολή προσφορών για ημερομηνίες
 • Δεν υπάρχει συνδρομή
 • Πολλά ελκυστικά singles
 • 24 / 7 υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά νέα ιδέα
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Ακριβείς τιμές

# 8: Μυστικά οφέλη

μυστικά οφέλη

Τα μυστικά οφέλη είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της ραντεβού με τη ζάχαρη. Από το 2015, εκατομμύρια μπαμπάδες και μωρά με ζάχαρη έχουν χρησιμοποιήσει τα μυστικά οφέλη για να βρουν περιπέτεια και συντροφιά, δημιουργώντας μοναδικές ρυθμίσεις που ικανοποιούν αμοιβαία και τα δύο μέρη, ειδικά όσον αφορά τις οικονομικές και σεξουαλικές πτυχές. Η ουσία αυτού του ιστότοπου βρίσκεται στο ίδιο το όνομα του ιστότοπού τους - τα μέλη που εγγράφονται εδώ είναι δεσμευμένα ή θέλουν να κάνουν σχέσεις όπου λαμβάνουν πολλά οφέλη. Για τους μπαμπάδες με ζάχαρη, μπορούν εύκολα να βρουν όμορφους και σέξι συντρόφους τους οποίους θα μπορούσαν να χαλάσουν με χρήματα και υλικά πράγματα, σε αντάλλαγμα για κάποια σχέση και πολύ σεξ. Τα μωρά με ζάχαρη μπορούν επίσης να περιμένουν υποστήριξη από αυτούς τους μπαμπάδες ζάχαρης και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Όσον αφορά την ασφάλεια, η διεύθυνση του ιστότοπου ενδιαφέρεται για τα μέλη. Οι χρήστες μπορούν να επαληθεύσουν τις φωτογραφίες τους και να αποκτήσουν ένα ειδικό σήμα επαλήθευσης στα προφίλ τους. Η διαδικασία εγγραφής επί τόπου είναι απλή και χωρίς προβλήματα. Θα σας πάρει περίπου πέντε λεπτά και η αρχική εγγραφή είναι δωρεάν. Είναι σημαντικό να υποδείξετε το φύλο, την ηλικία, τον κωδικό πρόσβασης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την τοποθεσία σας προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Τα εργαλεία επικοινωνίας στο SecretBenefits περιορίζονται σε μηνύματα και κοινή χρήση φωτογραφιών με τους αγαπημένους σας χρήστες. Ωστόσο, δεν μπορείτε να γράψετε μηνύματα σε όλους όσους επιθυμείτε. θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες επί πληρωμή για να το κάνετε αυτό.

PROS:

 • Σέξι μωρά με ζάχαρη στη λίστα των προφίλ τους
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και απλή
 • Επαληθευμένα προφίλ
 • Δωρεάν για γυναίκες, πληρώνεται για μπαμπά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά bots στον ιστότοπο
 • Η συνδρομή μέσω e-mail είναι δύσκολη για ακύρωση
 • Δεν υπάρχει ακόμη εφαρμογή για κινητά

# 9: Βικτώρια Μιλάν

μέλη της Βικτώριας Μιλάνο

Η Victoria Milan είναι ένας διακριτικός ιστότοπος για τους παντρεμένους, για όσους θέλουν τον ενθουσιασμό και για να φτιάξουν τη ζωή τους, και για εκείνους που δεν θέλουν να κολλήσουν σε έναν σεξουαλικό γάμο. Αν και εξυπηρετεί κυρίως τις υποθέσεις, φιλοξενεί επίσης χρήστες που αναζητούν σχέσεις ζάχαρης. Αν θέλετε να συναντήσετε ζάχαρη μπαμπάδες ή μωρά και να ξεκινήσετε ουσιαστικές και ευεργετικές σχέσεις μαζί τους, τότε η Victoria Milan είναι το καλύτερο μέρος για εσάς. Μερικοί χρήστες εδώ αναζητούν επίσης το αθώο διαδικτυακό φλερτ για να καρυκεύσουν την καθημερινή τους ζωή, ενώ άλλοι θέλουν μια πραγματική ζωή με παθιασμένους ανθρώπους. Αυτός ο ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες προσφέρει συνομιλία, email, σύνθετες αναζητήσεις και πολλά άλλα. Μπορείτε να βρείτε κάποιον κοντά σας ή να αναζητήσετε ελκυστικές χρήσεις από όλο τον κόσμο. Με τη Βικτώρια Μιλάνο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σύλληψή σας κατά τη διάρκεια των περιστασιακών συνομιλιών σας, καθώς υπόσχεται να διατηρήσει όλες τις πληροφορίες σας ιδιωτικές και ασφαλείς. Όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο της ιστοσελίδας, κανείς δεν χτυπά τις εκτεταμένες προσπάθειες της Victoria Milan να παραμείνει στην κορυφή και να κάνει τους χρήστες χαρούμενους και ασφαλείς. Όσον αφορά την εγγραφή, μπορείτε εύκολα να το ολοκληρώσετε σε λίγα λεπτά και στη συνέχεια να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να εμπλακείτε σε υποθέσεις ή σχέσεις ζάχαρης. Ο ιστότοπος έχει επίσης μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το "κουμπί πανικού" όπου μπορείτε να το πατήσετε και ολόκληρη η διεπαφή θα ανακατευθυνθεί σε μια λιγότερο ύποπτη και πλατφόρμα SFW. Το AnonymousBlur είναι επίσης διαθέσιμο, αποκρύπτοντας περαιτέρω την ταυτότητά σας που είναι υπέροχη, αλλά αν θέλετε περισσότερους αγώνες, είναι απαραίτητο να έχετε ένα φιλικό και φιλόξενο σύνολο φωτογραφιών στο προφίλ σας.

Ιδού μια εκτεταμένη κριτική για το Victoria Milan.

PROS:

 • Γρήγορη εγγραφή
 • Προσιτές τιμές
 • Βαρύ για την ασφάλεια και την ανωνυμία
 • Αντίστοιχοι αγώνες με βάση τις προτιμήσεις σας

Μειονεκτήματα:

 • Η αυτόματη συνδρομή είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή
 • Μόνο μέλη επί πληρωμή μπορούν να συνομιλήσουν

# 10: Sugar Daddy

Sugardaddy.com


Το όνομα αυτού του ιστότοπου που χρονολογεί τη ζάχαρη τα λέει όλα - στέλνει ένα πολύ σαφές μήνυμα για το τι έχει να κάνει. Μην κάνεις λάθος γι 'αυτό, SugarDaddy.com έχει έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και αξέχαστες τομείς από όλες τις πλατφόρμες χρονολόγησης ζάχαρης για τις οποίες γνωρίζουμε. Η διαδικασία εγγραφής ήταν ωραία και γρήγορη, έπρεπε να απαντηθούν οι ελάχιστες τυπικές ερωτήσεις χρονολόγησης ζάχαρης και μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση του προφίλ σας μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα επαλήθευσης. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μια φωτογραφία ή να αρνηθείτε να την ανεβάσετε. Παρ 'όλα αυτά, το Sugar Daddy.com τονίζει ότι τα προφίλ με εξαιρετικές φωτογραφίες λαμβάνουν πολύ περισσότερη προσοχή και απαντήσεις από άλλους χρήστες. Για μέλη που δεν πληρώνουν, μπορούν ήδη να κάνουν πολλά και να απολαμβάνουν δυνατότητες ακόμα και χωρίς να πληρώνουν. Αλλά φυσικά, όπως και οποιοσδήποτε άλλος ιστότοπος γνωριμιών εκεί έξω, τα premium μέλη έχουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά, εργαλεία επικοινωνίας και αγώνες. Αλλά σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών για τη ζάχαρη, αυτό απαιτεί τα μωρά ζάχαρης να πληρώσουν για να γίνουν μέλη. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο τους μπαμπάδες ζάχαρης να εξαργυρώνουν, αλλά εδώ, ακόμη και τα μωρά ζάχαρης που χρειάζονται την πιο χρηματική και κάθε είδους υποστήριξη πρέπει να πληρώσουν. Παρ 'όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί χρήστες που είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν και να απολαύσουν στον ιστότοπο. Η αντιστοίχιση είναι εύκολη με τους αποτελεσματικούς αλγόριθμους και τα συστήματά τους, οπότε θα περάσετε καλά στο SugarDaddy.com.

PROS:

 • Προσιτές τιμές
 • Μπορείτε να ανεβάσετε απεριόριστες φωτογραφίες
 • Οι χρήστες που δεν πληρώνουν μπορούν να απαντήσουν σε μηνύματα πληρωμένων μελών
 • Βελτιστοποιημένη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένοι τρόποι πληρωμής
 • Τα μέλη που δεν πληρώνουν δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά

# 11: RichMeetBeautiful

πλούσιος όμορφος

Ιδρύθηκε το 2017, το Rich Meet Beautiful είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους γνωριμιών με ζάχαρη, με θετικές κριτικές και μεγάλη βάση χρηστών για πλούσια και ελίτ singles που αναζητούν τον τέλειο ταίρι τους. Αυτός ο ιστότοπος έχει ως στόχο να συνδέσει τα πλούσια άτομα με ζάχαρη μπαμπά στον κόσμο μαζί με τους όμορφους συντρόφους τους με ζάχαρη. Το Rich Meet Beautiful προβάλλεται σε άνδρες και γυναίκες με διαφορετικό υπόβαθρο και καθαρή αξία που όλοι θέλουν το ίδιο πράγμα - αγάπη και συντροφικότητα, σχέση με αμοιβαίο σεβασμό, διάνοια, αγάπη και πάθος. Η διαδικασία εγγραφής στο Rich Meet Beautiful είναι εξαιρετικά απλή και ομαλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το φύλο, τον κωδικό πρόσβασης και τα γενέθλιά σας, και όλα αυτά είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δωρεάν συνδρομή για πάντα. Ωστόσο, για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητές του, θα χρειαστείτε τη συνδρομή Premium. Η συνδρομή Premium απαιτείται για την αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη, οπότε θα ήταν καλύτερα αν ξεκινήσετε την αναζήτηση πιθανών ημερομηνιών ή αγώνων και μετά προχωρήσετε στη λήψη συνδρομής επί πληρωμή μόλις εστιάσετε σε συγκεκριμένους χρήστες για να επικοινωνήσετε.

PROS:

 • Μεγάλη βάση χρηστών κυρίως στην Ευρώπη
 • Σύνθετη αναζήτηση και φίλτρα
 • Γενναιόδωρη δωρεάν συνδρομή
 • Μοντέρνα σχέδια
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται ακόμη στις ΗΠΑ
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά

Ετυμηγορία

Ιστότοποι και εφαρμογές όπως το Sugar Daddy Αρένα είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους πλούσιους και ελκυστικούς για να συναντηθούν και να δημιουργήσουν τις ιδανικές σχέσεις που θέλουν, είτε πρόκειται για σοβαρές ή περιστασιακές μακροχρόνιες, χωρίς χορδές. Η σχέση είναι αμοιβαία επωφελής επειδή τόσο ο μπαμπάς ζάχαρης όσο και το μωρό ζάχαρης είναι εκ των προτέρων με αυτό που θέλουν και τι μπορούν να φέρουν στο τραπέζι, συνήθως, αυτά θα επικεντρώνονται περισσότερο σε οικονομικές και σεξουαλικές πτυχές, καθώς αυτά τα δύο θα πάνε μαζί όταν μιλάμε για τις σχέσεις με τη ζάχαρη.

Παρόλα αυτά, έχω καλύψει αρκετούς ιστότοπους που χρονολογούνται από τη ζάχαρη. Αλλά το προσωπικό μου TOP 3 σίγουρα θα ήταν:
# 1 - Αναζητώντας.com
# 2 - AshleyMadison.com
# 3 - SecretBenefits.com

Σημειώστε ότι Δεν είναι όλοι οι μπαμπάδες ζάχαρης ηλικιωμένοι εκατομμυριούχοι ψάχνει για ερωμένες ή υποθέσεις. Μπορούν επίσης να είναι μεσήλικες άνδρες που είναι οικονομικά σταθεροί αλλά όχι εξαιρετικά πλούσιοι. Οι ιστορίες επιτυχίας είναι επίσης διαδεδομένες όπου οι μπαμπάδες ζάχαρης και τα μωρά ζάχαρης τελικά αρραβωνιάζονται ή παντρεύονται, οπότε δεν είναι αδύνατο να έχετε ένα ευτυχισμένο τέλος και να ζήσετε πραγματικά την καλύτερη ζωή σας με τη βοήθεια αυτών των ιστότοπων γνωριμιών για τη ζάχαρη. Ακόμα κι αν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ιστότοποι εκεί έξω σήμερα, καθώς κάποιος που θέλει να εμπλακεί σε αυτόν τον κόσμο ή χρειάζεται να δουλέψει καλύτερα, θα θέλατε να μάθετε τα καλύτερα από αυτά, οπότε μπορείτε απλώς να δείτε αυτό το άρθρο και δοκιμάστε τους ιστότοπους που αναφέρονται και ποιος ξέρει, μπορεί να βρείτε την καλύτερη σχέση με τη ζάχαρη.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 85 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Friends With Benefits Αξιολόγηση & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το FriendsWithBenefits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για τους φίλους FriendsWithBenefits.com με προνόμια! Σίγουρα έχετε ξανακάνει τέτοιου είδους σχέση. Πώς πήγε φίλε; Ελπίζω να ακολουθήσατε τον χρυσό κανόνα του «χωρίς χορδές», γιατί αν όχι, ένας τρομερός πονοκέφαλος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή