Ενημερώθηκε στις: 13 Ιουνίου 2024

ALT.com Αξιολόγηση & TOP 15 BDSM / Hookup Sites όπως το Alt.com

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com

altcom

Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για τους άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από αυτούς που προστατεύουν τη δουλεία, τον σαδισμό, τον μαζοχισμό και άλλες παρόμοιες ρυθμίσεις, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που σας εξυπηρετούν. Ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους με αυτήν τη θέση είναι το ALT.com.

Τι είναι το ALT;

Το ALT.com είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους σύνδεσης. Ήταν ήδη στη βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, περισσότερο από τα hookups που παρέχει, το κοινό-στόχος του είναι στην πραγματικότητα για όσους ενδιαφέρονται για μια ανορθόδοξη σεξουαλική εγκατάσταση όπως το BDSM. Οι περισσότεροι από τους χρήστες που εξυπηρετούν είναι αυτοί που έχουν φετίχ.

URL: https://alt.com/

Εγγραφή στο ALT.com

Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι δωρεάν και γρήγορη. Μπορείτε να εγγραφείτε ως μεμονωμένο άτομο ή εάν είστε σε ανοιχτή σχέση, εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να εγγραφείτε ως ζευγάρι. Εάν έχετε έναν κύκλο που είναι σε ομαδικό σεξ, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε ως ομάδα.

Κατά την εγγραφή, θα σας ζητηθούν μερικές ερωτήσεις για τον εαυτό σας. Οι ερωτήσεις που θέτουν ποικίλλουν, αλλά βοηθά πολύ στην εξασφάλιση ότι θα λάβετε αυτό που πραγματικά θέλετε.

Επικοινωνία

Το Alt.com προσφέρει πολλούς τρόπους επικοινωνίας με τους χρήστες του. Ως μέλος αυτής της κοινότητας γνωριμιών ενηλίκων, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε μια ζωντανή συνομιλία με ζωντανά μοντέλα δωρεάν. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε συγκεκριμένα μέλη, τα οποία θεωρείτε ενδιαφέροντα, ως φίλο σας ή στη Hotlist σας. Έχετε επίσης την επιλογή να στέλνετε φωνητικά μηνύματα και να συμμετέχετε σε ιδιωτικές συνομιλίες.

Η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων του Alt.com δεν είναι απλώς βασικά μηνύματα. Μπορείτε να κάνετε πολλά με τα εισερχόμενά σας, όπως ρύθμιση αυτόματης απάντησης, ανάγνωση ειδοποιήσεων και αποκλεισμός. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε τα μηνύματά σας.

Το μειονέκτημα σε αυτό, ωστόσο, είναι ότι τα μηνύματα είναι διαθέσιμα μόνο σε χρήστες που πληρώνουν. Οι δωρεάν χρήστες δεν μπορούν ούτε να στέλνουν ούτε να λαμβάνουν μηνύματα. Πρέπει να είστε premium μέλος για να απολαύσετε αυτές τις δυνατότητες.

Κύρια χαρακτηριστικά του ALT

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια hotlist των μελών με τα οποία θέλετε να συνδεθείτε
 • Μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά βίντεο, αλλά έχει περιορισμένη συμβατότητα με τα Windows
 • Μπορείτε να δείτε ποιος σας έχει δει
 • Έχει μια αναφορά Έρως όπου μπορείτε να δείτε ποιοι ταιριάζουν
 • Εάν είστε διορατικός άνθρωπος, μπορείτε επίσης να φιλοξενήσετε ένα ιστολόγιο και να αποκτήσετε πρόσβαση στα περιοδικά του ιστότοπου
 • Μπορείτε επίσης να δείτε τους αγώνες σας βάσει της αστρολογικής συμβατότητάς σας
 • Άλλοι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν τις απόψεις τους για εσάς που μπορείτε να διαβάσετε
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τις συνομιλίες σας για να βρείτε άλλους ομοϊδεάτες
 • Μπορείτε να αξιολογήσετε άτομα εάν είναι ζεστά ή όχι
 • Έχει τη δυνατότητα να διακοσμήσετε ξανά το προφίλ σας προσθέτοντας blings σε αυτό

Ασφάλεια

Η ασφάλεια θα ήταν η μικρότερη από τις ανησυχίες σας όταν πρόκειται για ALT.com. Ακολουθεί την πολιτική απορρήτου της FFN Inc. Δίνεται προτεραιότητα στην ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών της. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης υποστήριξη πελατών, την οποία μπορείτε να καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, δεδομένου ότι είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορείτε να δείτε τους όρους τους στον ιστότοπό τους για περαιτέρω διερεύνηση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ALT.com

PROS:

 • Δεν θα τελειώσετε ποτέ πιθανό συνεργάτη λόγω των πολλών μελών του
 • Η ιδιωτικότητα είναι η προτεραιότητά τους
 • Γρήγορη και εύκολη εγγραφή
 • Οι λογαριασμοί επαληθεύτηκαν

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή μπορεί να είναι μια όραση
 • Οι ερωτήσεις προφίλ είναι μεγάλες
 • Τα μηνύματα προορίζονται μόνο για μέλη που πληρώνουν

TOP 15 Εναλλακτικές τοποθεσίες BDSM & Hookup Sites στο Alt.com:

# 1 - Ραντεβού.com

dating.com

DATING.COM - ισχυρίστηκε ότι είναι το μέρος για τους singles που αναζητούν μια σοβαρή σχέση. Είναι αλήθεια ότι αυτός ο ισχυρισμός έχει ήδη πολλές επιτυχημένες ιστορίες για ζευγάρια που συναντήθηκαν εκεί. Ωστόσο, αφού έχει ήδη δραστηριοποιηθεί στη βιομηχανία εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, δεν εξυπηρετεί μόνο τα singles που αναζητούν αγάπη. Ορισμένοι χρήστες που αναζητούν απλώς συνδέσεις βρίσκουν επίσης επιτυχία στον ιστότοπο.

Διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά, όπως τυπικά μηνύματα και συγχώνευση όπου μπορείτε να στέλνετε μηνύματα σε άλλα μέλη ταυτόχρονα. Εάν θέλετε να ολοκληρώσετε τη συνομιλία, έχουν επίσης μια επιλογή συνομιλίας μέσω βίντεο. Μπορείτε επίσης να δώσετε δώρα. Αν και τα περισσότερα, αν όχι όλα, από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι για χρήστες που πληρώνουν, τα δωρεάν μέλη εξακολουθούν να μπορούν να αναζητούν, να στέλνουν μάτια και να δημοσιεύουν φωτογραφίες.

PROS:

 • Πολύ ενεργή υποστήριξη πελατών
 • Διατίθεται εφαρμογή για κινητά
 • Προσιτά premium πακέτα

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες δυνατότητες για χρήστες που δεν πληρώνουν

# 2 - OnlyHookup

μόνο

Το OnlyHookups είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος στην εικονική σκηνή σύνδεσης. Αλλά δεν φαινόταν σαν να ήταν αρχάριος, καθώς οι προγραμματιστές του είναι αυτοί πίσω από έναν μεγαλύτερο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στον κλάδο. Αυτοί οι ιστότοποι που έχουν αναπτύξει είναι επίσης διάσημοι στις θέσεις τους. Παρά το γεγονός ότι το OnlyHookups αποτελεί πρόσφατη προσθήκη στη σειρά των ιστότοπών του, κέρδισε αμέσως πολλά μέλη. Έχει γίνει ένα μέρος για όσους αναζητούν περιστασιακό σεξ και συνδέσεις για τη νύχτα.

Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι εύκολη, αλλά είναι λίγο μεγάλη. Ωστόσο, αφού έχετε ήδη το λογαριασμό σας, μπορείτε να απολαύσετε μερικές από τις δυνατότητες του ιστότοπου. Προσφέρει συνδρομή 3 ημερών premium σε μικρή τιμή, εάν δεν θέλετε να δεσμευτείτε άμεσα για μηνιαίες συνδρομές.

Τα περισσότερα από τα μέλη του είναι απλά με αυτό που θέλουν. Σας διευκολύνει να ταξινομήσετε τις δυνατότητες από το όχι απλώς ελέγχοντας τα προφίλ τους. Θα λάβετε σίγουρα αυτό που πληρώσατε.

PROS:

 • Πολλοί ομοϊδεάτες
 • 3ήμερη δοκιμή σε φτηνή τιμή
 • Εγγύηση τριών μηνών

Μειονεκτήματα:

 • Διασπαστικές διαφημίσεις
 • Η πρόσκληση σε κάμερα σε πραγματικό χρόνο μπορεί να είναι ενοχλητική

# 3 - AshleyMadison

ashleymadison

Η Ashley Madison είναι διάσημη για τη μάρκα της. Έχει επισημανθεί ως ιστότοπος γνωριμίας απιστίας. Σύμφωνα με το εμπορικό σήμα της, ενθαρρύνει τους παντρεμένους άνδρες να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις παρέχοντας μια πλατφόρμα για αυτό. Λόγω αυτής της ανορθόδοξης υπηρεσίας που παρέχει, η Ashley Madison έχει αποκτήσει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένα καταφύγιο για παντρεμένους ανθρώπους που αναζητούν συνδέσεις.

Μπορείτε να ελέγξετε το πλήρες μας Η κριτική του Ashley Madison εδώ.

PROS:

 • Διαθέσιμη εφαρμογή για iOS και Android
 • Η διάταξη του ιστότοπου είναι πολύ ευχάριστη
 • Προσιτές πληρωμές

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει κοινότητα εντός του ιστότοπου

# 4 - BeNaughty

ευγενικός

BeNaughty έχει προσελκύσει πολλούς χρήστες παγκοσμίως. Φαίνεται σαν να μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο γνωριμιών. Στην πραγματικότητα, εξυπηρετεί κυρίως εκείνους που αναζητούν απλούς συνδέσμους, συνεργάτες στον κυβερνοχώρο ή και τα δύο. Αυτό έχει προσελκύσει πολλούς ανθρώπους, ειδικά εκείνους που θέλουν να είναι διακριτικοί με τις σεξουαλικές τους περιπέτειες.

Δεδομένου ότι ο ιστότοπος δεν είναι πολύ αυστηρός κατά την εγγραφή, πρόσθεσαν μια δυνατότητα για την αντιμετώπιση πιθανών πλαστών προφίλ. Έχουν μια πλήρη ασφαλή λειτουργία όπου μόνο οι λογαριασμοί που έχουν επαληθευτεί μπορούν να σας στείλουν ένα μήνυμα. Μια άλλη είναι η βασική λειτουργία όπου, εάν την ενεργοποιήσετε, θα αποκλείσει αυτόματα λογαριασμούς που επισημάνθηκαν λόγω ύποπτης συμπεριφοράς.

PROS:

 • Σύστημα μαζικής ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Πολλά μέλη
 • Διαθέσιμη εφαρμογή για Android και iOS

Μειονεκτήματα:

 • Οι ζωντανές ειδοποιήσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές
 • Ανακατεύθυνση συνδέσμων που παρουσιάζονται ως δυνατότητα ιστότοπου

# 5 - Zoosk

ζωάκι

Η Zoosk έχει καυχηθεί για πολλές επιτυχίες που ξεκίνησαν στον ιστότοπο. Είτε ψάχνετε για μια σοβαρή σχέση είτε απλά θέλετε να γνωριμείτε, μπορεί να σας δώσει αυτό που χρειάζεστε. Ο ιστότοπος έχει μια πολύ αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης για την οποία δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν με ποιον αλληλεπιδράτε είναι πραγματικό άτομο ή όχι. Το Zoosk διασφαλίζει ότι ο ιστότοπος δεν θα διεισδύεται από bots για να διατηρήσει τη φήμη του.

Ένα από τα ειδικά χαρακτηριστικά του ιστότοπου είναι ότι έχουν σχήμα αλγορίθμου συμπεριφοράς. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπος ταιριάζει με τους ανθρώπους με βάση τις δραστηριότητες του ιστότοπού τους Το Zoosk διαθέτει επίσης άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνουν το Carousel όπου σας παρουσιάζονται αρκετοί αγώνες. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε αν θα φλερτάρετε με τον προτεινόμενο αγώνα ή όχι. Μπορείτε επίσης να φλερτάρετε με πολλά άτομα ταυτόχρονα. Ο ιστότοπος συλλέγει επίσης δεδομένα από άλλους χρήστες για να συνοψίσει ποιοι σας αρέσουν και πληροφορίες για γνωριμίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τον τέλειο αγώνα.

PROS:

 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής τους
 • Σύγχρονη διάταξη
 • Έχετε πολλές επιλογές για αυτοπροώθηση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η ταυτόχρονη περιήγηση σε προφίλ
 • Τα μηνύματα είναι μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 6 - Badoo

μπάο

Η Badoo προσανατολίστηκε στην επωνυμία της ως δίκτυο κοινωνικών μέσων που επικεντρώνεται μόνο στη χρονολόγηση. Ήταν ήδη στη βιομηχανία εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία. Παρόλα αυτά, παρέμεινε ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους σύνδεσης στον κλάδο. Ακόμη και μέχρι σήμερα η πλειοψηφία των μελών της είναι νέοι ενήλικες που αποδεικνύουν ότι διατηρούν την αγορά-στόχο τους.

Η εγγραφή είναι παρόμοια με άλλα κοινωνικά μέσα. Είναι δωρεάν. Ωστόσο, κατά τη μεταφόρτωση μιας φωτογραφίας, έχουν μια πολύ αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης φωτογραφιών. Επομένως, εάν δεν έχετε αποφασίσει πλήρως να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο, παραλείψτε καλύτερα να μεταφορτώσετε τη φωτογραφία στο μεταξύ.

Το Badoo έχει πολλές δυνατότητες. Έχει συναντήσεις Badoo που σας επιτρέπουν να κερδίζετε εύκολα αγώνες. Σας ειδοποιούνται επίσης για τους θεατές του προφίλ σας και τις προτιμήσεις σας. Ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι ιστότοποι σύνδεσης, υπάρχουν δυνατότητες που είναι αποκλειστικά για premium μέλη, όπως η αποστολή ειδοποίησης για συντριβή και η περιήγηση στον ιστότοπο ανώνυμα.

PROS:

 • Πολλά μέλη
 • Πολύ υψηλή δραστηριότητα εντός του χώρου
 • Έχει μια εφαρμογή διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Η κουραστική διαδικασία επαλήθευσης φωτογραφιών
 • Περιορισμένη πρόσβαση χαρακτηριστικών

# 7 - Λοιπόν γεια

λοιπόν γεια

Εάν ψάχνετε ένα μέρος με άτομα με παιχνιδιάρικες σεξουαλικές φαντασιώσεις, αυτό είναι το ιδανικό μέρος. Το WellHello έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλούς άτακτους χρήστες που δεν είναι σεξ. Με τα πολλά μέλη του, δεν θα τελειώσετε ποτέ τις δυνατότητες του ιστότοπου. Μερικοί από τους χρήστες αναζητούν επίσης μια σοβαρή σχέση. Εάν είστε ένας από αυτούς, ίσως να είστε τυχεροί.

Γεια σας και οι εναλλακτικές λύσεις του εδώ.

PROS:

 • Κομψή διεπαφή
 • Γρήγορη και εύκολη εγγραφή
 • Απλά μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα δωρεάν χαρακτηριστικά

# 8 - Fling.com

fling.com

Το Fling είναι ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους όταν πρόκειται για ραντεβού και ραντεβού. Έχει ρεκόρ περισσότερων από 3 εκατομμυρίων επισκεπτών κάθε μέρα. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, θα σας υποδεχτεί με σαφείς φωτογραφίες και βίντεο. Σας δίνεται η δυνατότητα να συναντηθείτε με το άτομο που σας έδειξε ενδιαφέρον ή απλώς να το κάνετε online. Το Cybersex είναι μια ευπρόσδεκτη εγκατάσταση στο Fling.

PROS:

 • Εγγύηση 3 μηνών
 • Ποικιλία ενεργών χρηστών καθημερινά
 • Διεγερτική διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς συνδυασμούς
 • Τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι συντριπτικά για τους αρχάριους
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή

# 9 - Γαμώτο

γαμημένο βιβλίο

Ακριβώς βασισμένος στο όνομά του, το Fuckbook είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης για όσους αναζητούν απλούς συνδέσμους και άλλα θετικά σεξ άτομα. Αντί να κάνετε απλά φίλους, έχετε φίλους με οφέλη. Αυτός δεν είναι ο ιστότοπος για όσους αναζητούν σοβαρές σχέσεις. Οι περισσότεροι από τους χρήστες του είναι αρκετά ειλικρινείς για να δείξουν ότι είναι μόνο για απλό σεξ.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση του Fuckbook.

PROS:

 • Προσιτές τιμές σε σύγκριση με άλλους παρόμοιους ιστότοπους
 • Γρήγορη και εύκολη εγγραφή
 • Ποικιλία χαρακτηριστικών για αλληλεπίδραση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή
 • Η ανακατεύθυνση συνδέσμων προκαλεί σύγχυση

# 10 - FetLife

το σπίτι της ζωής

Εμβρυϊκή ζωή είναι ένα μέρος όπου δεν αναζητάτε μόνο δυνητικούς σεξουαλικούς συντρόφους. Λόγω του τεράστιου αριθμού χρηστών της, έχει δημιουργήσει μια κοινότητα όπου μπορείτε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις σας σχετικά με το σεξ. Τα μέλη είναι πολύ ανοιχτά στο μυαλό και όλα τα θέματα που συζητούνται στον ιστότοπο. Για όσους μαθαίνουν ακόμα, αυτό μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Πολλά πράγματα να μάθουν από τους χρήστες του. Τα περισσότερα από αυτά είναι σε φετίχ και πολύ ειδικές σεξουαλικές ρυθμίσεις.

PROS:

 • Υπερβολικά θετικά σεξ άτομα
 • Πολύ προσιτή συνδρομή
 • Φιλική και υποστηρικτική κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή φαίνεται ξεπερασμένη
 • Χωρίς αντίστοιχο αλγόριθμο

# 11 - BDSM.com

αρχική σελίδα bdsmcom

Το BDSM είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους της θέσης του. Έχει πολλούς ικανοποιημένους χρήστες λόγω των ομοϊδεάτων μελών του. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι μοιάζει πολύ με το ALT.com. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν τον ίδιο προγραμματιστή. Ο ιστότοπος διαθέτει πολλές δυνατότητες για να απολαμβάνετε είτε είστε δωρεάν μέλος είτε πληρώνετε.

PROS:

 • Εναλλακτική κοινότητα σεξ
 • Τα δωρεάν μέλη μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλές δυνατότητες
 • Μια ευρεία βάση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Ψεύτικα προφίλ
 • Το προφίλ είναι κουραστικό
 • Η υποστήριξη πελατών δεν είναι εσωτερική

# 12 - χχχχχχχχχχχχ

bdsm singles

Το BDSM Singles διαθέτει το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του. Ο ιστότοπος προορίζεται για ατομικά άτομα που αναζητούν μερικές συναρπαστικές συνεδρίες BDSM με άλλους ομοϊδεάτες. Δεν έχει πολλά μέλη ακόμη, αλλά παραδίδει ό, τι υπόσχονται ούτως ή άλλως. Ο αλγόριθμος ιστότοπου προτείνει αντιστοιχίσεις με βάση την τοποθεσία σας. Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για την αποτελεσματικότητά τους.

PROS:

 • Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος
 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Απαλλάσσουν τα ψεύτικα προφίλ αμέσως

Μειονεκτήματα:

 • Δυσάρεστη διεπαφή
 • Πολλές διαφημίσεις
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή

# 13 - SDC (Swingers Date Club)

swingers ραντεβού

Το Swingers Date Club είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες διαδικτυακές κοινότητες για όσους αναζητούν γρήγορη σεξουαλική ανακούφιση. Ιδρύθηκε πριν από περισσότερες από δύο δεκαετίες και έχει ήδη κερδίσει πολλούς άπληστους χρήστες. Ο ιστότοπος είναι πολύ ενεργός και καλωσορίζει όλους τους χρήστες διαφορετικών φύλων και σεξουαλικών προτιμήσεων.

PROS:

 • Υποδοχή διαδικτυακής κοινότητας
 • Πολύ ενεργά μέλη
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς αντίστοιχο αλγόριθμο. πρέπει να σαρώσετε προφίλ
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο δεν είναι διαθέσιμη
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα εγγύησης για πληρωμή

# 14 - Σκατά

σκατά

Εάν θέλετε μεγαλύτερη πιθανότητα να λάβετε μέρος, πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον ιστότοπο. Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι γρήγορη. Χρειάζεται μόνο λίγες πληροφορίες για εσάς. Ωστόσο, η εγγραφή στον ιστότοπο σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε και για τη συνδρομή σας. Ο ιστότοπος έχει πολλές δυνατότητες που θα απολαύσετε ειδικά τις ζωντανές ροές που πραγματοποιούνται από πολλούς από τους χρήστες του.

PROS:

 • Πολλοί άτακτοι χρήστες
 • Διασφάλιση ασφάλειας και απορρήτου
 • Ο ιστότοπος είναι απλός και ευχάριστος στα μάτια

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς δωρεάν συνδρομή
 • Δεν είναι φιλικό προς το κινητό
 • Τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι μόνο για ετεροφυλόφιλους

# 15 - eHarmony

σελίδα eharmony

Αυτός ο ιστότοπος ιδρύθηκε αρχικά για τους απελπισμένους ρομαντικούς. Ιδρύθηκε για να βοηθήσει εκείνους που αναζητούν μια επιτυχημένη αγάπη. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, ορισμένοι από τους χρήστες του δεν χρησιμοποιούν μόνο τον ιστότοπο για ρομαντισμό. Μερικοί το έχουν χρησιμοποιήσει για την αναζήτηση περιστασιακών συνδέσεων. Μέχρι σήμερα, έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο και συνέχισε τον στόχο του να διαδώσει την αγάπη.

PROS:

 • Πολλοί μορφωμένοι χρήστες
 • Λεπτομερή κουίζ συμβατότητας
 • Γρήγορη εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένοι τρόποι αλληλεπίδρασης
 • Λίγα χαρακτηριστικά για μέλη που δεν πληρώνουν

Συμπέρασμα

Ίσως να εκπλαγείτε με το πώς δέχεστε τους ανθρώπους στις μέρες μας όταν πρόκειται για μη συνηθισμένες σεξουαλικές ρυθμίσεις. Και οι άνθρωποι στο ALT.com είναι ακριβώς έτσι! Δεν πρέπει να υπάρχει πλέον μια θαμπή στιγμή στη ζωή σας. Με όλους αυτούς τους ιστότοπους που σας έχω προτείνει, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Και αν είστε αμφισβητήσιμο άτομο όπως είμαι και δεν ξέρω ποιος ιστότοπος να επιλέξετε από όλα αυτά…

Σίγουρα μπορώ να προτείνω το προσωπικό μου TOP 3 που δεν θα σας απογοητεύσει:
# 1: AshleyMadison.com - αν και δεν έχει δημιουργηθεί σκόπιμα για την κοινότητα BDSM - θα βρείτε άτομα bdsm εκεί από την τεράστια ομάδα μελών.
# 2: OnlyHookup.com - πολλοί άνθρωποι που πρέπει να συνδέονται.
# 3: fetlife.com - Το όνομα τα λέει όλα.

Έχετε μια πολύ μεγάλη!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 84 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή