Ενημερώθηκε στις: 13 Ιουνίου 2024

IAmNaughty Review

& TOP-12 Ιστότοποι γνωριμιών για ενηλίκους, όπως το IAmNaughty.com

Επισκεφθείτε την # 1 εναλλακτική λύση IAmNaughty.com - AdultFriendFinder.com. 1000s άτακτων κοριτσιών και ανδρών έτοιμων να ανακατευτούν!

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com

Άτακτος

Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και η συγκίνηση να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος όπου μπορείτε να μετατρέψετε τα όνειρα σε πραγματικότητα.

Το IamNaughty είναι ένας ιστότοπος που εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακές υποθέσεις, μονοήμερη στάση και συνεργάτες γνωριμιών. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι όλοι σε σοβαρές σχέσεις και δεσμεύσεις. Με άλλα λόγια, οι ιδρυτές του IamNaughty δημιούργησαν αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν τα ενδιαφέροντά τους και να εξερευνήσουν ρητές παροτρύνσεις σώματος χωρίς να κριθούν.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.iamnaughty.com

Να είστε βέβαιοι ότι η IAmNaughty δεσμεύεται να κάνει τις ζωές των ανθρώπων πιο επιθυμητές και βολικές. Μόνο καθαρή διασκέδαση, χαλάρωση και απόλαυση. Για να κατανοήσετε περισσότερο πώς λειτουργεί ο ιστότοπος και συναρπαστικές δυνατότητες που μπορείτε να απολαύσετε, συνεχίστε να διαβάζετε.

Άτακτη πλευρά του IAmNaughty

Ιστορικό

Τα πολυάσχολα προγράμματα και η σταδιοδρομία πλήρους απασχόλησης αποτελούν καθημερινή ρουτίνα για τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα. Έτσι, η συνάντηση με κάποιον, η σύνδεση, ή οι ημερομηνίες, είναι αδύνατο να επιτευχθούν δραστηριότητες ανακούφισης από το άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες γνωριμιών ενηλίκων στο Διαδίκτυο σήμερα. Τέλος, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν αμέσως ημερομηνίες, συνδέσεις και υποθέσεις με ένα μόνο κλικ μακριά.

Το IAmNaughty είναι το καλύτερο παράδειγμα για να αντιπροσωπεύσετε τον κορυφαίο ιστότοπο για γνωριμίες ενηλίκων που μπορείτε να βρείτε. Το 2007, η Bulova Invest Ltd δημιούργησε τον ιστότοπο IamNaughty. Φυσικά, έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, προσφέροντάς τους την καλύτερη ευχαρίστηση που τους αξίζει.

Userbase

Επιπλέον, η IAmNaughty έχει αποκτήσει συντριπτική δημοτικότητα μεταξύ της νέας γενιάς. Δεδομένου ότι αυτές οι ομάδες ατόμων τείνουν περισσότερο σε μονοήμερες, περιστασιακές γνωριμίες και μη δεσμευτικές σχέσεις. Επίσης, σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν πάνω από 300,000 μοναδικοί επισκέπτες κάθε εβδομάδα στον ιστότοπο. Έτσι, η αντιμετώπιση λογαριασμών απατεώνων ή απάτης είναι πολύ σπάνια.

Για να μην αναφέρουμε, η αναλογία ανδρών και γυναικών επιτρέπει στο μέλος του να σκοράρει μια ημερομηνία πολύ γρήγορα. Φροντίζει για όλο το σεξ, συμπεριλαμβανομένων των ομοφυλόφιλων, των λεσβιών, των αμφιφυλόφιλων, των τρανσέξουαλ και πολλά άλλα. Παρομοίως, είναι ανοιχτή σε όλους τους τύπους εθνικοτήτων, φυλών ή οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Πράγματι, μπορείτε να βρείτε και να μιλήσετε με διάφορους ανθρώπους εδώ λόγω της διαφορετικής κοινότητας και του φιλόξενου πολιτισμού του.

Εύκολη εγγραφή

Εγγραφή IAmNaughty

Δημιουργία Λογαριασμού

Η δημιουργία λογαριασμού προφίλ IAmNaughty είναι δωρεάν και χωρίς προβλήματα. Αρχικά, πρέπει να παρέχετε πληροφορίες, όπως φύλο, ηλικία, τοποθεσία, έγκυρη διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος θα ζητήσει ένα ερωτηματολόγιο προσωπικότητας. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι χρήσιμες για την εύρεση των αγώνων σας. Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε την επιλογή να παραλείψετε τις περισσότερες από τις δηλώσεις.

Επιβεβαίωση λογαριασμού

Βασικά, αυτά είναι μόνο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την εγγραφή στο IAmNaughty. Ωστόσο, δεν μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες του ιστότοπου έως ότου επαληθεύσετε τη διεύθυνση email που παρέχεται.

Για να γίνει αυτό, το IAmNaughty θα στείλει έναν κωδικό ενεργοποίησης στη διεύθυνση email σας και θα χρησιμοποιήσει αυτόν τον κωδικό στη σελίδα ενεργοποίησης IAmNaughty. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο ενεργοποίησης που αποστέλλεται στη διεύθυνση email σας. Ο σύνδεσμος ενεργοποίησης είναι ένας άλλος εναλλακτικός τρόπος επαλήθευσης του λογαριασμού σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Επισκεφθείτε την # 1 εναλλακτική λύση IAmNaughty.com - AdultFriendFinder.com. 1000s άτακτων κοριτσιών και ανδρών έτοιμων να ανακατευτούν!

Επιπλέον, η προσθήκη φωτογραφιών στο προφίλ σας δεν είναι απαραίτητη. Μπορείτε να το παραλείψετε κατά τη διαδικασία εγγραφής και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα τον ιστότοπο. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να ανεβάσετε ένα, βεβαιωθείτε ότι παρέχετε μια φωτογραφία που δεν περιέχει παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, πορνό, προσβλητική συμπεριφορά ή τυχόν ιδιωτικές πληροφορίες, δεδομένου ότι οι διαχειριστές του IAmNaughty παρακολουθούν θρησκευτικά κάθε εκτύπωση πριν λάβουν μια δημόσια έγκριση προβολής.

Πραγματοποίηση συνδέσεων: Πώς λειτουργεί;

Όπως και άλλες κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών σήμερα, το IAmNaughty έχει βασικές λειτουργίες και απλές επιλογές περιήγησης. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την περιήγηση σε πολλά προφίλ. Πράγματι, μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσεις αρέσει στα πρόσωπά τους και να δείξετε ενδιαφέρον.

Έτσι, εάν είστε αρκετά τυχεροί, ένα από τα προφίλ που σας άρεσε θα απαντήσει και αργότερα θα ορίσει μια ημερομηνία μαζί σας. Με άλλα λόγια, με λίγα μόνο πατήματα και κλικ, οι καλύτερες ερωτικές στιγμές σας είναι αμέσως μπροστά σας. Εάν τα πράγματα δεν λειτούργησαν την πρώτη φορά, έχετε ακόμα χιλιάδες επιλογές που περιμένουν να σας επιτεθούν.

Εκτός αυτού, η κύρια μέθοδος επικοινωνίας που χρησιμοποιείται στο IAmNaughty είναι η δυνατότητα συνομιλίας. Συνήθως, έτσι ξεκίνησαν οι συνδέσεις και οι υποθέσεις. Έτσι, εάν βρείτε κάποιον ελκυστικό και σέξι, μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε τα μηνύματά του μέσω συνομιλίας.

Ευτυχώς, τα μέλη premium έχουν την ευκαιρία να στείλουν απεριόριστα μηνύματα σε άλλα μέλη χωρίς περιορισμούς. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε δωρεάν μέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε μόνο πέντε μηνύματα την ημέρα. Σε αυτήν την περίπτωση, οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε πολλές δυνατότητες ιστότοπου.

Σχεδιασμός ιστοτόπου IamNaughty.com

ιστότοπος iamnaughty

Με την είσοδο στην αρχική σελίδα του IAmNaughty, οι αποχρώσεις του μπλε συμπληρώνουν τέλεια ολόκληρο το θέμα και το σχεδιασμό της σελίδας. Πράγματι, δίνει μια απαλή, ήρεμη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα στο κοινό της. Επίσης, τα χαρακτηριστικά του IAmNaughty είναι αρκετά βασικά αλλά πολύ λειτουργικά και εύχρηστα. Για να επισημάνω, οι προγραμματιστές του ιστότοπου έχουν καταβάλει εξαιρετική προσπάθεια να φέρουν μια φιλική και φιλόξενη διάθεση σε όλους.

Προφίλ ποιότητας

Δεν μπορείτε σίγουρα να εξαρτάται από το προφίλ των μελών εάν σκοπεύετε να κατανοήσετε βαθύτερα τις προσωπικότητές τους. Τα περισσότερα από τα προφίλ ιστότοπου παρέχουν ανεπαρκείς πληροφορίες επειδή τα περισσότερα άτομα παραλείπουν αυτά κατά τη διαδικασία εγγραφής. Αν και, αυτό είναι ένα σχετικά αποδεκτό θέμα, δεδομένου ότι ο ιστότοπος παρέχει γενικά παραλείψιμα βήματα.

Για να μην αναφέρουμε, ο ιστότοπος προορίζεται γενικά για βραχυπρόθεσμες σχέσεις, συνδέσεις και περιστατικά. Επομένως, το να έχετε μια φωτογραφία στο προφίλ σας αρκεί για να αποφασίσετε αν κάποιος είναι επιθυμητός αγώνας ή όχι.

Από τη θετική πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε να ζητήσετε κάποιες πληροφορίες από άλλα μέλη κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ρωτήστε για να προσθέσετε περισσότερα". Πράγματι, αυτό σας βοηθά να γνωρίζετε κάποιον καλύτερα πριν ξεκινήσετε πραγματικά μια συνομιλία.

Αποκτήστε ταχύτερα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες IAmNaughty

Επισκεφθείτε την # 1 εναλλακτική λύση IAmNaughty.com - AdultFriendFinder.com. 1000s άτακτων κοριτσιών και ανδρών έτοιμων να ανακατευτούν!

 • Φλερτκαστ

Ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από την ψηφιακή φύση των διαδικτυακών γνωριμιών είναι η κατάσταση όπου ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με δεκάδες προφίλ ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, πρέπει να απαντήσετε σε έναν όμορφο άντρα που σας ενδιαφέρει και να μην ξέρετε αν επικοινωνείτε με το σωστό άτομο ή αν είναι εντελώς άχρηστο. Τελικά, μπορεί να καταλήξετε να κάνετε ό, τι δουλεύει για το τίποτα. Πράγματι, το IamNaughty σάς επιτρέπει να ορίσετε προηγουμένως σεξουαλικά προκλητικό κείμενο και να το στείλετε σε όλες τις σελίδες προφίλ που συνδυάσατε με ένα μόνο κλικ του ποντικιού.

 • Όπως το Gallery

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του IamNaughty είναι ότι όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες προφίλ. Μπορείτε να σας αρέσουν τα προφίλ που θεωρείτε ελκυστικά και να αποφασίσετε είτε να συνεχίσετε να συνδέεστε μαζί τους είτε όχι.

 • Κατάσταση

Η σύνδεση με άλλους που σκέφτονται παρόμοια θα σας δώσει περισσότερη έκθεση και την ευκαιρία να έχετε μια πιο ικανοποιητική και ικανοποιητική εμπειρία. Έτσι, το IAmNaughty.com σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε την τρέχουσα κατάστασή σας, τις σκέψεις σας ή γενικά οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε δημόσια.

 • Αποκλεισμός

Για να αποφύγετε τους ενοχλητικούς λαούς και να τους αποκλείσετε από την κοινότητα, μπορείτε να τους αναφέρετε στους διαχειριστές του ιστότοπου. Γενικά, ο αποκλεισμός ενός λογαριασμού είναι εκπληκτικά άνετος. Απλώς επισκεφτείτε τα προφίλ τους και επιλέξτε το κουμπί "αποκλεισμός" για να τα σταματήσετε. Μέχρι τότε, δεν θα λάβετε ποτέ πρόσθετες ειδοποιήσεις ή μηνύματα από αυτές. Και μπορείτε να επιστρέψετε στο να είστε στριμωγμένοι όπως πρέπει.

Συμμετοχή στο IAmNaughty

Εγγραφή IAmNaughty

Δωρεάν δυνατότητες συνδρομής

 • Χωρίς χρεώσεις. Δεν υπάρχει χρέωση για εγγραφή, οπότε σας δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τον ιστότοπο και τελικά να αποφασίσετε εάν θέλετε να πληρώσετε από την τσέπη σας.
 • Δωρεάν περιήγηση. Το IamNaughty δεν εμποδίζει την ευκαιρία σας να περιηγηθείτε δωρεάν σε άλλα άτομα. Πράγματι, τα δωρεάν μέλη μπορούν να αρέσουν σε εικόνες στις σελίδες προφίλ και να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πιθανότητες ως το πρώτο σας άλμα προς μια αργή και ευχάριστη ημερομηνία.

Επισκεφθείτε την # 1 εναλλακτική λύση IAmNaughty.com - AdultFriendFinder.com. 1000s άτακτων κοριτσιών και ανδρών έτοιμων να ανακατευτούν!

Premium ιδιότητες μέλους

 • Οίλι συνομιλίες. Πράγματι, μια σύνδεση είναι ένα αρχικό πράγμα που σας φέρνει πιο κοντά σε άλλα μέλη. Έχοντας αυτό υπόψη, ο ιστότοπος επιτρέπει στα premium μέλη να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα σε οποιονδήποτε παγκοσμίως. Έτσι, όσο περισσότερα μηνύματα στέλνετε, τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες ημερομηνίας κράτησης.
 • Σύνθετη αναζήτηση. Υπάρχουν απαραίτητα εργαλεία αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Ωστόσο, αν κάνετε αναβάθμιση σε premium συνδρομή, μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον φίλτρα, όπως εθνικότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό, τύπο σώματος, χρώμα ματιών και μαλλιών, χροιά, ξανθιά, μελαχρινή, καμπύλο σώμα και πολλά άλλα.
 • Φωτογραφίες HD. Δεδομένου ότι το IAmNaughty επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση σε εικόνες προφίλ, ωστόσο, το μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείτε την ποιότητα των φωτογραφιών σε πλήρες μέγεθος. Εκτός αν αγοράσετε μια συνδρομή premium, τότε μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ποιότητα HD όλων των εικόνων που ανεβάζετε στον ιστότοπο.
 • Υποστήριξη πελατών. Ως premium μέλος, μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια να έχετε 24/7 εξυπηρέτηση πελατών. Έτσι, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να λύσετε ζητήματα και ανησυχίες της εμπειρίας περιήγησης ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε τη χρειάζεστε.
 • Ψάχνω. Για μέλη premium, έχετε την αποκλειστική ευκαιρία να εκφράσετε αυτό που ψάχνετε. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να δηλώνετε τι περιμένετε από τον ιστότοπο και τις ιδιότητες ενός τέλειου αγώνα που τραβά την προσοχή σας.
 • Ειδική συνομιλία. Για μέλη premium, έχετε το αποκλειστικό πλεονέκτημα της αποστολής βίντεο και εικόνων στη συνομιλία. Πράγματι, αυτό κάνει τη σύνδεση πιο προσωπική και οικεία.

Ασφάλεια και προστασία

Είμαι άτακτος νοιάζεται για την προστασία του απορρήτου των πληροφοριών σας. Έτσι, η επαγγελματική ομάδα πίσω από τον ιστότοπο IAmNaughty παρακολουθεί κάθε λογαριασμό και ολόκληρη τη διαφημιστική καμπάνια. Επίσης, οι Διατάξεις Χρήσης, η Πολιτική Απορρήτου και η Συμφωνία Χρήστη αξιολογούν περαιτέρω την προστασία της ιδιωτικής ζωής των μελών.

Εκτός αυτού, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ελέγχονται με τετραψήφιο κωδικό κατά την εγγραφή στον λογαριασμό σας. Έτσι, διατηρεί το μεγάλο ποσοστό των κλεφτών ταυτότητας. Ομοίως, ο ιστότοπος είναι αυστηρά ιδιωτικός κατά την επεξεργασία των δεδομένων, οπότε δεν χρειάζεται να τονίζετε τον εαυτό σας.

Επιπλέον, τυχόν λογαριασμοί στον ιστότοπο με ύποπτες δραστηριότητες τερματίζονται αμέσως. Επειδή η IAmNaughty προσπαθεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να απολαύσει έναν ασφαλή χώρο για να βρει μια ημερομηνία. Τελικά, το IAmNaughty εγγυάται πάντα μια κορυφαία ποιότητα των διαδικτυακών υπηρεσιών γνωριμιών τους για να βοηθήσει τους πελάτες να λαμβάνουν ό, τι χρειάζονται στη ζωή.

Επανεξέταση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του IAmNaughty

PROS:

 • Μπορείτε να περιηγηθείτε σε προφίλ σε κοντινά μέρη
 • Ο ιστότοπος έχει λίγες βασικές διαδικασίες εγγραφής και εξοικονομεί πολύ χρόνο
 • Τα προφίλ υποβλήθηκαν σε διαδικασία επαλήθευσης για να διασφαλιστεί ότι όλα είναι αυθεντικά
 • Ομαλή περιήγηση σε τηλέφωνα ή συσκευές χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά
 • Δωρεάν συζητήσεις έως 5 μηνύματα την ημέρα
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνθετη αναζήτηση δωρεάν
 • Δεν απαιτείται εικόνα προφίλ κατά την εγγραφή
 • Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όλους τους τύπους σεξουαλικού προσανατολισμού
 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι διαθέσιμη για τρεις ημέρες για να βιώσετε premium προνόμια

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση στις περισσότερες δυνατότητες κατά τη χρήση της δωρεάν συνδρομής
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί δεν μπορούν να στείλουν ιδιωτικά μηνύματα
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές

TOP-12 Ιστότοποι γνωριμιών για ενηλίκους Παρόμοια με το IAmNaughty.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολλά είδη ερωτικών σχέσεων, όπως περιστασιακές συνδέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, φίλοι γαμημένων και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτό είναι ένα εξαιρετικό πράγμα για να βιώσετε ότι μπαχαρικά πράγματα στην κρεβατοκάμαρα, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που επιθυμούν να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά εύκολη και απλή, έτσι τα μέλη την ολοκληρώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Πλήρης κριτική Adultfriendfinder.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - Βικτώρια Μίλαν

Βικτωριαλάνη κύρια

Η Victoria Milan είναι ένας από τους αγαπημένους ιστότοπους γνωριμιών παγκοσμίως για εξαπάτηση ζευγαριών και σε δεσμευμένες σχέσεις. Πράγματι, ο ιστότοπος παρέχει έναν ασφαλή και ιδιωτικό χώρο όπου μπορείτε να ζήσετε σεξουαλικές συνδέσεις.

Έτσι, εάν είστε μόνος ή σε μονότονη σχέση, ο ιστότοπος προσφέρει μια φανταστική απόδραση από αυτήν τη δυστυχία. Πράγματι, μετατρέπει την άθλια σεξουαλική ζωή σε ένα πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό ταξίδι. Πάνω απ 'όλα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να πιάσετε γιατί ο ιστότοπος διαθέτει "Κουμπί πανικού". Έτσι, μπορείτε να βγείτε από τη σελίδα χωρίς να πιάσετε.

Σε βάθος ανασκόπηση της Victoria Milan.

PROS:

 • Περισσότερα από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Η εγγραφή είναι απλή και απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου διατηρεί απλό και εύκολο στην πλοήγηση
 • Δυνατότητες όπως το μάτι και η προσθήκη στα αγαπημένα είναι δωρεάν
 • Τα κουτιά επεξήγησης χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων, ζητημάτων και ανησυχιών σχετικά με τον ιστότοπο
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη στο Google Play Store και στο App Store

Μειονεκτήματα:

 • Η βιντεοκλήση δεν είναι διαθέσιμη
 • Μόνο τα πληρωμένα μέλη στέλνουν και βλέπουν μηνύματα

# 3 - AshleyMadison

ashleymadison

Κορυφαίος ιστότοπος όσον αφορά τα ραντεβού και τις γνωριμίες ενηλίκων, η Ashley Madison βρίσκεται από το 2001. Εάν έχετε βαρετή σχέση ή θέλετε να βγείτε από τη ρουτίνα της παντρεμένης ζωής, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι κατάλληλος για εσάς. Πράγματι, όλοι οι τύποι σεξουαλικών υποθέσεων είναι ευπρόσδεκτοι εδώ και κανείς δεν θα σας κρίνει. Επίσης, τα μέλη μπορούν να αλληλεπιδράσουν με πολλά μέλη σε όλο τον κόσμο και να απολαύσουν σεξουαλική ψυχαγωγία.

Πάνω απ 'όλα, ο Ashley Madison ακούει τα σχόλια των μελών του και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του τρόπου ζωής των ανθρώπων για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών τους. Όλοι είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν όλους τους τύπους σχέσεων, συμπεριλαμβανομένης της πολυγαμίας, των τρίοδων και πολλών άλλων. Έτσι, ο Ashley Madison παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού παρά τον ανταγωνιστικό κλάδο των online dating.

Κριτική Ashley Madison - εδώ.

PROS:

 • Ενθαρρύνει τα μέλη να ανεβάζουν διακριτικές φωτογραφίες
 • Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν εγγραφή και ακολουθεί μια απλή διαδικασία
 • Προστασία εικόνων και ευαίσθητων δεδομένων από ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Google Play και του App Store
 • Ο χαμηλός χώρος αποθήκευσης απαιτεί και δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης τηλεφώνου
 • Τα μέλη είναι τεράστια και από όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολλοί λογαριασμοί δεν παρέχουν λεπτομέρειες για τον εαυτό τους

# 4 - BangLocals

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες και περιστασιακά θέματα. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων εκεί έξω, παραμένει στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα φορτίο εργασίας και άγχους. Το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και χαλαρωτικοί τρόποι για να το απελευθερώσουμε.

Πράγματι, ένας μεγάλος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση. Το καλό, το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που χρονολογείται σεξ και χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία εγγραφής. Έτσι, όλοι θα βιώσουν αμέσως ευχαρίστηση. Πράγματι, όλοι έχουν την ευκαιρία να βρουν ένα ζεστό, σέξι σύντροφο.

Πλήρης κριτική Banglocals.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραντεβού σεξ
 • Δωρεάν αναζήτηση προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε γκαλερί εικόνων και βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να δώσουν βαθμολογίες σε καυτά μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Ενθαρρύνει τη δημοσίευση προσωπικών εικόνων ή τη μεταφόρτωση δημόσιου περιεχομένου
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω κειμένου ή email

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο με βαθμολογία x
 • Χωρίς δοκιμαστικές περιόδους

# 5 - FreeLocalDates

ελεύθεροι τοπικοί χρόνοι

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο ιστότοπο γνωριμιών που βοηθά τους ανθρώπους να βρουν ημερομηνίες, να συνομιλήσουν, να αλληλεπιδράσουν και να συναντηθούν με συναδέλφους με παρόμοια ενδιαφέροντα, τότε το FreeLocalDates είναι αναμφίβολα υπέροχο να το δοκιμάσετε. Ο ιστότοπος παρέχει απλά βήματα για την εύρεση όλων των τύπων σχέσεων, όπως μονόπλευρη, περιστασιακή υπόθεση, φλερτ και ακόμη και σοβαρές δεσμεύσεις.

Επιπλέον, ο ιστότοπος διαθέτει ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί ομαλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, smartphone και άλλες συσκευές. Σε συνδυασμό με τον απλό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες, θα βρείτε τεράστιες πιθανότητες να βρείτε την τέλεια ημερομηνία σας.

Πλήρης αναθεώρηση Freelocaldates.

PROS:

 • Μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε ποια μορφή εργαλείων επικοινωνίας θέλετε (συνομιλία, άμεσο μήνυμα, κείμενο κ.λπ.)
 • Πολλά μέλη αναζητούν μια σύνδεση, περιστασιακές υποθέσεις και πολλές μορφές σχέσεων
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Στέλνει ειδοποιήσεις για ενημερώσεις
 • Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση αγώνων χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός, ελάχιστος και μοντέρνος
 • Μπορεί να αποκλείσει τους χρήστες ανά πάσα στιγμή
 • Πολλά ενεργά μέλη καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά πακέτα για premium συνδρομές φαίνεται να προκαλούν σύγχυση
 • Περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες κατά τη χρήση της δοκιμαστικής λειτουργίας

# 6 - Uberhorny

Uberhorny

Για τους ανθρώπους που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, ο ιστότοπος γνωριμιών Uberhorny είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τις ρομαντικές και ερωτικές σας επιθυμίες στη ζωή. Λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που προσφέρει, έχει επιτύχει πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως.

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών, πολλές απάτες, το Uberhorny ενθαρρύνει πραγματικές σχέσεις και αλληλεπιδράσεις. Φυσικά, με πολύ ταχύτερη εκσκαφή περιστασιακών συνδέσεων κοντά. Επίσης, η Uberhorny παρέχει μια δοκιμαστική συνδρομή εντός δύο έως επτά ημερών για να επιτρέψει στα νέα μέλη να ανακαλύψουν εάν η πλατφόρμα αξίζει την επένδυση.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο Uberhorny.

PROS:

 • Υπάρχουν διάφορες γυναίκες σε διαφορετικές τοπικές περιοχές
 • Η δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη στη χαμηλότερη τιμή
 • Υπάρχουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά μέλη διαφορετικών ηλικιών είναι διαθέσιμα
 • Τα περισσότερα μέλη είναι εντός των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Απαιτείται μόνο περίπου τρία έως πέντε λεπτά εγγραφής
 • Η αναζήτηση κατανέμεται σε κατηγορίες για να βοηθήσει στην αναζήτηση αποτελεσματικής αντιστοίχισης
 • Δωρεάν αποστολή likes και μάτι
 • Οι ύποπτοι ψεύτικοι λογαριασμοί αναστέλλονται αμέσως
 • Η επαλήθευση προφίλ είναι διαθέσιμη για αύξηση της προβολής

Μειονεκτήματα:

 • Η υπενθύμιση για την πληρωμή της ιδιότητας μέλους εμφανίζεται συνεχώς
 • Τα προφίλ των μελών είναι προσβάσιμα όταν εγγραφείτε σε premium συνδρομή
 • Περιορισμένες ενέργειες και λειτουργίες εάν οι λογαριασμοί βρίσκονται σε δωρεάν συνδρομή

# 7 - Milfaholic

αρχική σελίδα milfaholic

Μαμά μου αρέσει να γαμώή στον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά πολλά άτομα επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Το να θέλεις ένα MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, το ραντεβού MILF είναι δύσκολο να επιτευχθεί επειδή μόνο μερικές ηλικιωμένες γυναίκες επικυρώνουν την έννοια της χρονολόγησης νεότερων παιδιών.

Ως εκ τούτου, ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να βρείτε ένα τέλειο και πανέμορφο MILF είναι να εγγραφείτε στο Milfaholic.com online. Το MilfAholic είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες που φιλοξενεί άτομα που ενδιαφέρονται για περιστασιακό σεξ και συνδέσεις. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε ένα σωρό σέξι και πανέμορφα κοτόπουλα που είναι διατεθειμένα να δεσμευτούν για μια σχέση χωρίς χορδές. Οπότε, επισκεφθείτε το Milfaholic σήμερα, και ο κατάλληλος αγώνας σας περιμένει.

Πλήρης αναθεώρηση Milfaholic.

PROS:

 • Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι λογαριασμοί σε αυτόν τον ιστότοπο είναι γνήσιοι και πραγματικοί
 • Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με καυτά, πανέμορφα και εντυπωσιακά MILFs που περιμένουν να γαμήσουν
 • Τα μέλη είναι ενεργά κάθε μέρα και πολλά MILF αναζητούν νεότερα μέλη για να κάνουν σεξ
 • Το χρονοδιάγραμμα του ιστότοπου είναι ομαλό για κύλιση και διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα ροής ειδήσεων
 • Η διεπαφή, ο σχεδιασμός και η συνολική εμφάνιση του ιστότοπου είναι απλή, απλή και εύκολη στην πλοήγηση
 • Ο ιστότοπος ενημερώνεται συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με ενημερώσεις και προσφορές
 • Τα μέλη είναι απίστευτα ενεργά και διαδραστικά μέσα στον ιστότοπο
 • Πολλά μέλη δημοσιεύουν σχόλια, δημιουργούν σχετικές αναρτήσεις και μοιράζονται σεξουαλικές εμπειρίες με καυτούς θαυμαστές

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενοχλητικές διαφημίσεις παίρνουν πάντα στη μέση της ομαλής περιήγησης
 • Μερικές φορές ο ιστότοπος φορτώνεται άσχημα

# 8 - Flirt.com

flirt.com

Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και φανταστικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολο να βρεθεί. Λόγω των πολυάριθμων ποσοτήτων ιστότοπων γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, μόνο λίγοι έχουν αποδείξει τη φήμη τους. Πράγματι, ένας ιστότοπος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά το ρομαντισμό, το φλερτ και τη χρονολόγηση, και αυτό είναι το Flirt.com!

Πράγματι, για τόσα χρόνια στην επιχείρηση, αυτός ο ιστότοπος ήταν μια αξιοσημείωτη μάρκα που ανταγωνίζεται με άλλες κορυφαίες πλατφόρμες γνωριμιών. Σίγουρα, απλώς με κύλιση, περιήγηση και κλικ, θα έχετε μια άμεση ημερομηνία από τα εκατομμύρια των επιλογών σε όλο τον κόσμο. Λοιπόν, τι περιμένετε? Εγγραφείτε στον υπόλοιπο κόσμο για να ανακαλύψετε την τύχη σας.

Πλήρης κριτική Flirt.com.

PROS:

 • Τα μέλη με ύποπτες πληροφορίες θα υποβληθούν σε επαλήθευση κατά της απάτης
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Τα μέλη είναι μικρά και ενεργά, συνήθως μεταξύ 20-35 ετών
 • Υπάρχουν πολλά ενεργά μέλη που αναζητούν καθημερινή διασκέδαση
 • Η προσιτή τιμή 3-Day δοκιμή είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο τα μέλη premium μπορούν να στέλνουν μηνύματα
 • Μερικά από τα προφίλ έχουν κακές λεπτομέρειες και πληροφορίες

# 9 - Τοπικές συνδέσεις τώρα

LocalHookups Τώρα

Local Hookups Now, ένας χρήσιμος ιστότοπος για γρήγορες σχέσεις παρά το επίπεδο ωριμότητας, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τα ενδιαφέροντά σας. Πράγματι, υπάρχει κάποιος για όλους μας σε αυτόν τον ιστότοπο. Επομένως, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο και χρησιμοποιήστε το σύνθετο φίλτρο αναζήτησης για να βρείτε έναν συνεργάτη που σας αρέσει. Τελικά, απολαύστε έναν οικείο χρόνο μαζί. Επιπλέον, ο ιστότοπος φαίνεται να έχει κομψό σχεδιασμό και απλό. Μπορείτε να σαρώσετε, να φιλτράρετε κατά ομάδες, να παίξετε διαδικτυακά παιχνίδια ή ακόμα και να κάνετε streaming ταινιών ενηλίκων στο μεταξύ μετά την εγγραφή σας.

PROS:

 • Απλός σχεδιασμός και άνετη εμπειρία περιήγησης
 • Το "Who's Online" είναι διαθέσιμο για να δείτε τα μέλη που είναι ενεργά
 • Η βαθιά αναζήτηση είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε δυνατότητες

# 10 - BeNaughty

Benaughty εφαρμογή

Ξεκίνησε το 2000 και συνέχισε να γίνεται μια μοντέρνα ιστοσελίδα γνωριμιών. Συνεργάζεται μαζί με τους UpForIt, IWantU και Flirt για να προσφέρει στα μέλη μια καθιερωμένη, ποιοτική και ικανοποιητική εμπειρία. Επίσης, έχει περισσότερους από δεκατρείς εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα, και εκατομμύρια άνθρωποι εγγράφονται ως μέλη σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, αυτή είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να γίνεις άτακτος και να ασχολείσαι με περιστασιακές υποθέσεις και συνδέσεις με ανύπαντρα και παντρεμένα άτομα. Πράγματι, οι ευαίσθητες πληροφορίες σας που υποβάλλονται στο BeNaughty προστατεύουν καθώς χρησιμοποιεί σύστημα SSL Encrypted. Επιπλέον, όλα τα προφίλ έχουν υποβληθεί στη διαδικασία επαλήθευσης. Έτσι, αυτό καθιστά όλη την εμπειρία πολύ πιο διασκεδαστική και χωρίς απάτες.

Πλήρης κριτική Benaughty.

PROS:

 • Η επιχείρηση λειτουργεί για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια
 • Τα νέα μέλη αυξάνονται καθημερινά
 • Τα μέλη είναι εξαιρετικά ενεργά
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν πέντε δωρεάν συνομιλίες κάθε μέρα
 • Η διεπαφή του ιστότοπου είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο μεταξύ των μελών είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες πληροφορίες για ορισμένα προφίλ
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Οι ζωντανές ειδοποιήσεις αποσπώνται αρκετά εάν υπάρχουν υπερβολικά άφθονα

# 11 - FetLife

το σπίτι της ζωής

Ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες και αναπτύχθηκε το 2008. Το FetLife επικεντρώνεται κυρίως σε άτομα που αναζητούν και λαχταρούν να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των φετίχ, των συστροφών και του BDSM. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για εκπλήρωση της φαντασίας, κάθε μέρα, το FetLife κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη μέχρι να φτάσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Μέσω του FetLife, τα μέλη μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν την κρυμμένη σεξουαλικότητά τους και τις φαντασιώσεις τους χωρίς κρίσεις και να τους βοηθήσουν να το αγκαλιάσουν, πράγματι.

Αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης που είναι πρόθυμη να προωθήσει τις υπηρεσίες του ιστότοπου. Όπως το Facebook, η διεπαφή και η διαδικασία του FetLife είναι σχετικά παρόμοιες, όπως η προσθήκη φίλων, η ανάρτηση τοίχου, η λειτουργία παρακολούθησης και η λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων που μοιάζει με messenger.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του FetLife.

PROS:

 • Τα μέλη ανοίγουν για BDSM, φετίχ και στροφές
 • Πολλά από τα μέλη είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Το εύρος ηλικίας των μελών είναι περίπου 25 έως 34 ετών
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Η λειτουργία καρτέλας Εξερεύνηση βοηθά στη μείωση συγκεκριμένων μελών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση άλλων λογαριασμών κοινωνικών μέσων
 • Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για λήψη στο App Store ή στο Google Playstore

# 12 - HornyMatches

HornyMatches

Αναζητάτε περιστασιακές γνωριμίες και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για σοβαρές σχέσεις ή μακροχρόνιες δεσμεύσεις, τότε αυτό δεν ισχύει για εσάς.

Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι απλώς σε σχέση μίας νύχτας και χωρίς συμβολοσειρά. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος διαθέτει πολλές μοναδικές δυνατότητες που σας βοηθούν να φλερτάρετε, να συνομιλήσετε και να συνδεθείτε. Για να μην αναφέρουμε, η εγγραφή είναι δωρεάν. Ελάτε λοιπόν σε χιλιάδες άτομα για να βρείτε τον καλύτερο αγώνα.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική για τα κέρατα.

PROS:

 • Πολλές επιλογές για αναζήτηση και φιλτράρισμα ατόμων
 • Οι λογαριασμοί έχουν λεπτομερείς πληροφορίες
 • Η διαδικασία εγγραφής δεν απαιτεί προσωπικά δεδομένα
 • Διατίθενται λογαριασμοί απάτης ή συρτών
 • Προσωπικά προφίλ
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Η προσιτή μηνιαία συνδρομή
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύχρηστος
 • Διατήρηση ασφάλειας και προστασίας
 • Χωρίς διαφημίσεις όταν χρησιμοποιείτε premium συνδρομή

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες κατά τη χρήση δωρεάν λογαριασμού
 • Αναφέρονται ψεύτικα προφίλ

Πάρε μακριά

Πράγματι, το IAmNaughty διασφαλίζει τη συνομιλία και τη συνάντηση με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και πάθος. Ωθεί τη δέσμευσή της να προσφέρει την πιο άσχημη και ερωτική εμπειρία στη ζωή σας. Σίγουρα, μπορείτε να απελευθερώσετε την πιο άγρια ​​και πιο άγρια ​​πλευρά σας έξω στον κόσμο χωρίς το φόβο για καμία κρίση.

Όχι μόνο έχει εξαιρετική σχεδίαση και ομαλή λειτουργικότητα περιήγησης, αλλά και προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθείτε με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Με άλλα λόγια, καμία καλύτερη πλατφόρμα δεν μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και οφέλη, αλλά μόνο το IAmNaughty.

Με κάθε τρόπο, το IAmNaughty και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών ενηλίκων που εμφανίζονται εδώ προσφέρουν εκτενή αλλά ακριβή σεξουαλική ικανοποίηση. Είναι προσβάσιμα σε όλους τους τύπους σεξουαλικότητας, οπότε όλοι έχουν την ίδια ευκαιρία να εξερευνήσουν τις πιο σκοτεινές, βαθύτερες φαντασιώσεις τους με χιλιάδες ομοϊδεάτες παγκοσμίως.

Ακολουθούν οι κορυφαίες 4 αγαπημένες μου επιλογές εκτός από το IAmNaughty.com:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. Banglocals.com
 3. VictoriaMilan.com
 4. AshleyMadison.com

Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους ιστότοπους, χρησιμοποιήστε τη δοκιμαστική περίοδο συμμετοχής και ετοιμαστείτε να δείτε τις αξιοσημείωτες δυνατότητες και υπηρεσίες του. Έτσι, αν θέλετε να διασκεδάσετε και να γίνετε άγριοι, εγγραφείτε στην διαφορετική κοινότητα αυτών των ιστότοπων και εγγραφείτε τώρα!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 84 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή