Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2024

Αναθεώρηση BDSM.com

& 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com

BDSM-σπίτι

Η ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν εάν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, οι άνθρωποι που είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες συναντιούνται και τους ενθαρρύνουν να πραγματοποιήσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.bdsm.com

Φαίνεται ότι το BDSM.com θα μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Είναι ακόμη δυνατό; Λοιπόν, μπορεί να είναι κάτι καλό, ή μπορεί να είναι η πιο δύσκολη περίπτωση των μπλε μπάλες. Είναι καλό που διαβάζουμε κάθε στοιχείο σε αυτό το χαρακτηριστικό και τα έξοδα του ιστότοπου BDSM ανά γραμμή και το δώσαμε μια δίκαιη κριτική. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να δείτε αν θα φτάσετε στο nitty-gritty στο BDSM.com!

Πιο βρώμικη και πιο Kinkiest πλευρά του BDSM.com

Το FriendFinder Network, το οποίο διαχειρίζεται επίσης το ATL.com και πολλές άλλες διαδικτυακές κοινότητες, είναι ο δημιουργός του BDSM.com. Παρόλο που το ATL.com και το BDSM.com είναι σίγουρα δύο διαφορετικοί ιστότοποι, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο, συμπεριλαμβανομένης της διεπαφής χρήστη, των πολιτικών, των προτύπων, των ανταμοιβών, της τιμολογιακής πολιτικής και της κοινότητας. Για να μην αναφέρουμε, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου οπτικές διαφορές μεταξύ των δύο ιστότοπων.

Ωστόσο, το ATL.com φαίνεται να ξεπερνά κατάφωρα τους ανεπιθύμητους και τους ψεύτικους λογαριασμούς. Αντίθετα, το BDSM.com έχει εκπληκτικούς υψηλούς ενεργούς χρήστες, μείον τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τις δόλιες δραστηριότητες. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της κυκλοφορίας του ιστότοπου, ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν το BDSM.com έχει αυξηθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες. Συνολικά, το κύριο σημείο της ιστοσελίδας του BDSM.com είναι να βρει άλλους που απολαμβάνουν τις ίδιες δραστηριότητες, έτσι δεν χρειάζεται να υπομείνετε τα καθημερινά πράγματα.

Ποιότητα μέλους του BDSM

Η αναλογία ανδρών προς γυναίκες διαφέρει ελαφρώς υπέρ των ανδρών. Στο BDSM.com, υπήρχαν διάφορα προφίλ που διαχειρίζονται ζευγάρια, κυρίως ετεροφυλόφιλοι εραστές.

Τα περισσότερα από τα μέλη μας είναι στην ηλικιακή ομάδα από 25 έως 34 ετών. Επιπλέον, το BDSM.com διαθέτει μια μεγάλη διεθνή βάση χρηστών. Οι Αμερικανοί, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί είναι οι πιο άπληστοι χρήστες του ιστότοπου. Ένα σημαντικό μέρος των χρηστών του ιστότοπου προέρχεται από την Αυστραλία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία και την Πολωνία.

Το BDSM.com δεν είναι ο παραδοσιακός εξειδικευμένος ή αυστηρά ελεγχόμενος ιστότοπος, λαμβάνοντας υπόψη τον πρωταρχικό του στόχο. Όποιος θέλει να φτιάξει τη σεξουαλική του ζωή είναι ευπρόσδεκτος εδώ, ανεξάρτητα από την οικογενειακή του κατάσταση, την ταυτότητα του φύλου ή το ενδιαφέρον του.

Διαδικασία εγγραφής στο BDSM.com

Εγγραφή BDSM.com

Όπως και σε άλλους ιστότοπους του Friends Finder Network, η εγγραφή στο BDSM.com είναι απλή στην αρχή. Ωστόσο, το πιο σε βάθος ερωτηματολόγιο λογαριασμού απαιτεί λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί. Το ερωτηματολόγιο περιέχει τόσο σύντομες όσο και μεγάλες απαντήσεις. Και οι δύο διασφαλίζουν ότι άλλοι χρήστες καταλαβαίνουν πού βρίσκεστε στην κλίμακα σεξουαλικού προσανατολισμού, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας σε ένα περιβάλλον όπως αυτό.

Πραγματοποίηση επαφής στο BDSM.com

 • Φλερτάρω

Ενημερώστε ένα άλλο μέλος ότι σας γοητεύει στέλνοντας ένα φλερτ. Αυτή η λειτουργία ειδοποιεί αμέσως έναν χρήστη, οπότε αν είναι συνδεδεμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλληλεπιδράσετε.

 • Instant Messenger

Το Instant Messenger είναι μια δωρεάν υπηρεσία που παρέχεται από το BDSM.com και επιτρέπει στα μέλη να συνδέονται και να επικοινωνούν με άλλους χρήστες του ιστότοπου. Για να μην αναφέρουμε, η λειτουργία έχει μια λειτουργία κάμερας web που επιτρέπει σε όλους να μεταδίδουν και να μεταδίδουν τον εαυτό τους όποτε θέλουν.

 • Άμεση μηνύματα

Τα άμεσα μηνύματα είναι διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές επί πληρωμή. Παρόλο που αυτές οι ικανότητες εφαρμόζονται κυρίως σε μηνύματα κειμένου, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν φωτογραφίες "bling", να μοιράζονται ιδιωτικά άλμπουμ, να "ομορφαίνουν" δηλώσεις ή να "υπογράφουν" τα μηνύματά τους για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσες για τους άλλους.

 • Κανάλια
BDSM.com online τώρα

Μπορείτε να μπείτε σε αίθουσες συνομιλίας εάν θέλετε να επικοινωνείτε ταυτόχρονα με μεγάλο αριθμό ατόμων. Το BDSM.com έχει έναν αριθμό από αυτούς, οι οποίοι ταξινομούνται κατά ενδιαφέρον ή περιοχή. Επιλέξτε ένα που σας ενδιαφέρει και ζητήστε πρόσβαση. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι, χωρίς αμφιβολία, εξαιρετικές ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Παρ 'όλα αυτά, οι προσωπικές συναντήσεις είναι ο μόνος τρόπος για την οικοδόμηση εξαιρετικών σχέσεων.

 • Παγοθραυστικό

Για να πάρετε καλό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε όλες τις γραμμές παραλαβής ταυτόχρονα — ακόμα και όταν είστε αποσυνδεδεμένοι. Ο ιστότοπος BDSM.com παρακολουθεί τα ενδιαφέροντά σας και στέλνει μόνο τους παγοθραύστες σας σε όσους ταιριάζουν στα πρότυπα σας. Στο BDSM.com, οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να πετύχετε πολλά.

BDSM.com Οπτική προσφυγή και εμπειρία χρήστη

Σχεδιασμός Brooding

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια απλή και εύχρηστη διεπαφή σχεδιασμού διεπαφής. Για εκείνους τους χρήστες που μπορεί να μην είναι τόσο τεχνικοί, αυτός ο σχεδιασμός χρησιμεύει ως χρήσιμη εισαγωγή. Ακόμα κι αν δεν είστε ο απόλυτος βασιλιάς των ιστότοπων γνωριμιών, μπορείτε να πάρετε αρκετό ποιοτικό "άτακτο" περιεχόμενο από αυτούς για να ικανοποιήσετε την πείνα σας για ώριμα ενήλικα πράγματα. Θα δείτε πολλές φωτογραφίες γυμνών ανθρώπων, καλοσχεδιασμένη ερωτική, άτακτους συνδέσμους σε ιστότοπους για ενήλικες και ζωντανές εκπομπές σε όλο τον τόπο

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το μαύρο και το κόκκινο ως τα κύρια χρώματα. Εδώ μπορούμε να πούμε γι 'αυτό: Ειλικρινά, αυτή η παλέτα προκαλεί λατέξ, κυριαρχία και ερωτικό μαστίγιο. σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα ως σέξι και αληθινά χρονολογούνται όταν βλέπουμε έναν ιστότοπο που εμπορεύεται αυτές τις έννοιες.

Αυτή η συνδρομή σε αυτόν τον ιστότοπο χρονολογείται δωρεάν αρχικά, αλλά σας δίνει πρόσβαση μόνο στην αρχική σελίδα. Το BDSM.com σας υποδέχεται με μια λίστα πρόσθετων που μπορείτε να αγοράσετε αμέσως μετά την εγγραφή σας. Όλες οι ταινίες είναι σε απευθείας σύνδεση και ενθαρρύνουν τα τυπικά μέλη να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας.

Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ασημένια ή premium συνδρομή για να λάβετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Πιο λογικό είναι να πληρώνετε με ένα εφάπαξ ποσό εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Οι πιο σημαντικές λειτουργίες αυτών των επιλογών που κερδίζουν χρήματα είναι να βρουν αβίαστα τις επαφές και να σας κάνουν πιο προσιτές σε επαφές που εκτιμούν τα άτακτα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, θα λάβετε XNUMXωρη βοήθεια από την ομάδα υποστήριξής μας και θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε βίντεο και κοινοτικά ιστολόγια.

Πλοήγηση: Μια εμπειρία χρήστη

Το BDSM.com είναι πολύ απλό και εύκολο στην πλοήγηση μόλις έχετε την αίσθηση του τι προσφέρεται. Αν και στην αρχή, η εύρεση όλων των απαραίτητων πληροφοριών μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και δεν είναι ξεκάθαρο να αναζητήσετε αυτά που θέλετε να λάβετε δωρεάν. Η αξία της ελευθερίας σας είναι ανεκτίμητη, αλλά και οι επιλογές σας! Επίσης, ο ιστότοπος έτρεξε χωρίς πρόβλημα και δεν βρήκα καθυστέρηση ή σφάλμα κατά τη χρήση οποιασδήποτε από τις δυνατότητές του. Μόλις καταλάβετε την πολυπλοκότητα του BDSM.com, όλα τα άλλα αρχίζουν να ισχύουν.

Ειδικές δυνατότητες για παρακολούθηση στο BDSM.com

Το BDSM.com έχει πολλές δυνατότητες, αλλά παρακάτω είναι αυτά που αξίζει να σημειωθούν.

Βίντεο BDSM.com
 • Σύνδεση πολλαπλών λογαριασμών

Εάν έχετε λογαριασμούς σε άλλους ιστότοπους για ενήλικες, μπορείτε να απλοποιήσετε τη δημιουργία φίλων συνδέοντας τους άλλους λογαριασμούς σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Σύνδεση πολλών λογαριασμών". Δείτε εάν κάποιος σας έχει δει ή αναγνωρίσει σε ένα από τα δίκτυα Adultfriendfinder.

 • Ζωντανή δράση

Μεταξύ των μελών με βασικούς λογαριασμούς, η ενότητα "Ζωντανή δράση" είναι η καλύτερη επιλογή σας. Θα έχετε δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ζωντανά μοντέλα σε αυτήν την καρτέλα, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων ταινιών, των συνομιλιών, των ζωντανών εκπομπών και των λειτουργιών άμεσων μηνυμάτων.

 • Καταστήματα Λιανικής

Εκτός από την εύρεση άλλων μελών, μπορείτε επίσης να αγοράσετε σεξ παιχνίδια που θα προσφέρουν ενδιαφέρουσες και ενθουσιώδεις εμπειρίες στην κρεβατοκάμαρα. Στα μέλη παρέχονται επίσης εκπτώσεις σε ορισμένα είδη.

 • Τι είναι καυτό στο BDSM.com

Αν ψάχνετε για τα πιο καυτά μέλη, εικόνες και βίντεο, το BDSM.com έχει την πλάτη σας! Η ενότητα "Τι είναι δημοφιλές" διαθέτει τα καλύτερα και πιο απαιτητικά περιεχόμενα.

 • Προχωρημένη Αναζήτηση

Αγοράζοντας έναν λογαριασμό premium, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες αναζήτησης. Η τυπική λειτουργία αναζήτησης, όπως ηλικία, τοποθεσία, προτιμώμενη περιοχή, ποιος είναι συνδεδεμένος και ούτω καθεξής, περιλαμβάνονται στις τυπικές επιλογές αναζήτησης.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ψευδώνυμα εάν έχετε λογαριασμό premium. Σίγουρα, είναι πολύ πιο γρήγορο να γράψετε το ψευδώνυμο του μέλους στη μηχανή αναζήτησης και να εξερευνήσετε τα προφίλ τους παρά να περάσετε ώρες περιήγησης στους λογαριασμούς τους ανάμεσα σε χιλιάδες που αναφέρονται.

Μέλη και τιμολόγηση του BDSM.com

Ομάδες BDSM.com
Δωρεάν οφέλη λογαριασμού
 • Δωρεάν περιήγηση στον ιστότοπο
 • Οι διακρίσεις δεν γίνονται αυστηρά ανεκτές
 • Γράψτε σε φόρουμ και συζητήσεις κοινότητας
 • Στείλτε περιορισμένο αριθμό ιδιωτικών μηνυμάτων
 • Αναζήτηση μελών και προβολή εικόνων
 • Συμμετέχετε σε ομάδες
Οφέλη πληρωμένων λογαριασμών
 • Εγγραφείτε στο fan club τους για να λάβετε αποκλειστικά προνόμια
 • Τα μέλη του fan club έχουν πλήρη πρόσβαση στις προ-ηχογραφημένες εκδηλώσεις του μοντέλου και στα αποκλειστικά κλιπ fan club
 • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κορυφαία αγαπημένα σας μοντέλα κάμερας κατά τη ροή
 • Χρησιμοποιήστε μάρκες για να αγοράσετε εικονικά δώρα
 • Οι ερωτικές ταινίες είναι προσβάσιμες για προβολή, ροή ή λήψη
 • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Επισήμανση αναζήτησης" για να βεβαιωθείτε ότι έχετε υψηλότερη κατάταξη στις αναζητήσεις
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις "τυπικές επαφές" για να προωθήσετε τα άμεσα μέλη να βλέπουν το προφίλ σας και να αντιδρούν στη συνομιλία σας
 • Οι συνδρομές Silver και Gold θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία του ιστότοπού σας
Τιμή συνδρομής Silver
 • 1 μήνας - 19.95 $ (19.95 $ ανά μήνα)
 • 3 μήνες - 35.97 $ (11.99 $ ανά μήνα)
 • 12 Μήνες - 99.97 $ (8.33 $ ανά μήνα)
Τιμή μέλους χρυσού
 • 1 μήνας - 29.95 $ (29.95 $ ανά μήνα)
 • 3 μήνες - 59.97 $ (19.99 $ ανά μήνα)
 • 12 μήνες - 149.97 $ (12.50 $ ανά μήνα)

Ασφάλεια και Προστασία

Το BDSM.com δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των μελών όταν πρόκειται για κλοπή ταυτότητας, παρενόχληση και εκβιασμό, βωμολοχίες και οικονομικούς κινδύνους. Επιπλέον, το BDSM.com διαθέτει υπηρεσία υποστήριξης πελατών όλο το εικοσιτετράωρο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του BDSM.com

PROS:

 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολη και απλή
 • Οι συντονιστές παρακολουθούν και ρυθμίζουν προφίλ
 • Λεπτομερή προφίλ
 • Εγγραφείτε σε αίθουσες συνομιλίας, φόρουμ ιστολογίου και χρησιμοποιήστε τη σύνθετη αναζήτηση και δωρεάν
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής
 • Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ζωντανά μοντέλα κάμερας
 • Έχει πάνω από 170,000 μηνιαίους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο
 • Υποστηρίζει έκδοση για κινητά
 • Ανοιχτό σε διαφορετικό φύλο και σεξουαλικότητα
 • Αποκλειστικοί ιστότοποι για BDSM

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις
 • Δεν προσφέρει προτάσεις αντιστοίχισης μετά την εγγραφή
 • Δεν υπάρχουν επιλογές για χρήση του Facebook κατά την εγγραφή
 • Η αποστολή μηνυμάτων είναι μόνο για premium χρήστες

12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Παρόμοιοι με το bdsm.com

# 1 - Adult Friend Finder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρώσουν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του Adult Friend Finder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδείας με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα. Επίσης, ο ιστότοπος διαθέτει την αυθεντική και αυθεντική προσφορά υπηρεσιών για όλους όσους λαχταρούν το σεξ κάθε μέρα.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Σίγουρα, είναι εύκολο να πούμε ότι ο ιστότοπος δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική 2fuck.com

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 3 - BangLocals

banglocals

Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών για σεξ; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, θα χάσετε την καλύτερη ευκαιρία να ζήσετε υπέροχες σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες και περιστασιακά θέματα.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων εκεί έξω, παραμένει στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα φορτίο εργασίας και άγχους, και το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και χαλαρωτικοί τρόποι για να το απελευθερώσουμε. Σίγουρα, ένας σπουδαίος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση.

Ευτυχώς, το Banglocals είναι ένας ιστότοπος για σεξουαλικές γνωριμίες που χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία εγγραφής, οπότε όλοι θα βιώσουν αμέσως ευχαρίστηση. Χάρη στο BangLocals, όλοι έχουν την ευκαιρία να βρουν ένα ζεστό, σέξι σύντροφο.

Η κριτική BangLocals εδώ.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραντεβού σεξ
 • Δωρεάν αναζήτηση προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε γκαλερί εικόνων και βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να δώσουν βαθμολογίες σε καυτά μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Ενθαρρύνει τη δημοσίευση προσωπικών εικόνων ή τη μεταφόρτωση δημόσιου περιεχομένου
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω κειμένου ή email

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο με βαθμολογία x
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο

# 4 - Ashley Madison

Άσλεϊ-Μάντισον

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Για πολλά χρόνια, οι υπηρεσίες του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής των μελών. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του έγιναν δημοφιλή και συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή μέχρι σήμερα - κερδίζοντας φήμη παγκοσμίως.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του Ashley Madison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 5 - FootFetishΗμερομηνία

ποδοσφαίρου

Το FootFetishDating.com βρίσκεται εδώ και δέκα χρόνια, και μέσα σε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει συλλέξει περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα που ενδιαφέρονται για όμορφες επιθυμίες φετίχ και διαφορετικούς τύπους παιχνιδιού ποδιών. Έτσι, αν σας αρέσει το φετίχ ποδιών, σίγουρα θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες εδώ.

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε πολλά προφίλ γυναικών που λατρεύουν να επιδεικνύουν τα χαριτωμένα πόδια και τα σέξι δάχτυλά τους. Τα μέλη λατρεύουν να μοιράζονται φωτογραφίες τους φορώντας καυτά στιλέτα ή να ξυπόλυτοι - κάθε φετιχιστής ποδιών θα αισθανόταν ικανοποιημένος. Γίνετε μέλος της πλατφόρμας γνωριμιών φετίχ και δεν θα απογοητευτείτε.

PROS:

 • Δεν υπάρχουν απατεώνες στην πλατφόρμα επειδή αποκλείει όλους τους λογαριασμούς ανεξάρτητα από τη μοναδική τους διεύθυνση

Μειονεκτήματα:

 • Η μεταφόρτωση βίντεο δεν είναι δυνατή
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη συνομιλία μέσω βίντεο

# 6 - Alt.com

σπίτι alt.com

Η Alt.com, η καλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών, ιδρύθηκε το 1997 και, παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη στο είδος της, διατηρεί τη φήμη της από τότε. Η κυκλοφορία και η επιτυχία του "50 Shades of Grey" αύξησαν τον αριθμό των χρηστών στον ιστότοπο, επειδή περισσότεροι άνθρωποι είχαν ανοιχτό μυαλό στο BDSM και στρίβουν, δίνοντας στο alt.com ένα επιβλητικό 5 εκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως.

Το Alt θα σας δώσει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Από την πιο απλή σύνδεση με τον εναλλακτικό κόσμο των συστροφών και των φετίχ. Αυτός ο ιστότοπος δεν θα απογοητεύσει ποτέ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στον ιστότοπο, από την αναζήτηση συντρόφου για να απολαύσετε τη σεξουαλική σας περιπέτεια ή μπορείτε είτε να σαρώσετε μόνο τα βίντεο που έχουν ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο.

Πλήρης κριτική Alt.com εδώ.

PROS:

 • Υποστηρίζει δέκα γλώσσες
 • Μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο ή να κάνετε ζωντανή ροή
 • Ασφάλεια και προστασία προσωπικών πληροφοριών
 • Πολλά ενεργά μέλη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας
 • Διατίθεται δωρεάν συνδρομή
 • Ασφαλής ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή Android
 • Η δημιουργία προφίλ μπορεί να είναι κουραστική
 • Παρουσία πλαστών προφίλ

# 7 - FetLife

το σπίτι της ζωής

Το FetLife είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες και αναπτύχθηκε το 2008. Επικεντρώνεται κυρίως σε άτομα που αναζητούν και λαχταρούν να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των φετίχ, των συστροφών και του BDSM. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για εκπλήρωση της φαντασίας, κάθε μέρα, το FetLife κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη μέχρι να φτάσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Μέσω του FetLife, τα μέλη μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν την κρυφή σεξουαλικότητά τους και τις φαντασιώσεις τους χωρίς κρίση και να τους βοηθήσουν να τους αγκαλιάσουν.

Αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης που είναι πρόθυμη να προωθήσει τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του ιστότοπου. Όπως το Facebook, η διεπαφή και η διαδικασία του FetLife είναι σχετικά παρόμοιες, όπως η προσθήκη φίλων, η ανάρτηση τοίχου, η λειτουργία παρακολούθησης και η λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων τύπου messenger.

Ρίξτε μια ματιά Αναθεώρηση FetLife.

PROS:

 • Τα μέλη έχουν ανοιχτό μυαλό σχετικά με το BDSM, τα φετίχ και τα είδη
 • Η πλειοψηφία των μελών είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Το εύρος ηλικίας των μελών είναι μεταξύ 25 και 34 ετών
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Η λειτουργία καρτέλας Εξερεύνηση βοηθά στη μείωση συγκεκριμένων μελών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση άλλων λογαριασμών κοινωνικών μέσων
 • Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για λήψη στο App Store ή στο Google Playstore

# 8 - χχχχχχχχχχχχ

bdsm singles

Το BDSM Singles διαθέτει το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του. Ο ιστότοπος προορίζεται για ατομικά άτομα που αναζητούν μερικές συναρπαστικές συνεδρίες BDSM με άλλους ομοϊδεάτες. Δεν έχει πολλά μέλη ακόμη, αλλά παραδίδει ό, τι υπόσχονται ούτως ή άλλως. Ο αλγόριθμος ιστότοπου προτείνει αντιστοιχίσεις με βάση την τοποθεσία σας. Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για την αποτελεσματικότητά τους.

Το BDSM Singles είναι ένας ιστότοπος συσκέψεων για τους BDSM singles να αλληλεπιδρούν και να ανακατεύονται. Υπάρχει σίγουρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν όταν φτάσετε για πρώτη φορά στη σελίδα εισόδου. Το BDSMSingles.com διαθέτει ένα συνδυασμό κόκκινων και μαύρων αποχρώσεων. Ανιχνεύει αμέσως τη διεύθυνση IP σας και εμφανίζει καυτά singles στη γειτονιά σας.

PROS:

 • Πολλοί άνθρωποι αναζητούν κυρίαρχο / κυρίαρχο
 • Έχει τη δυνατότητα "Μικρό μαύρο βιβλίο" για να αποθηκεύει άτομα που είναι αστεία
 • Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος
 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Απαλλάσσουν τα ψεύτικα προφίλ αμέσως

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 9 - Bondage.com

αρχική σελίδα bondage.com

Σε αντίθεση με την εικόνα που προβάλλει ο ιστότοπος, έχει στην πραγματικότητα μια χαλαρή και φιλική κοινότητα. Το Bondage είναι μέρος του μεγαλύτερου Δικτύου Friend Finder. Ως εκ τούτου, είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπος είναι καλά συντηρημένος και είναι νόμιμος ιστότοπος. Έχει αρκετά αξιοπρεπή αριθμό μελών, αλλά παρόλο που δεν είναι τόσο τεράστιος όσο οι άλλοι ανταγωνιστές του, τα περισσότερα μέλη του είναι ενεργά. Μπορείτε να δείτε στο Bondage Club όπου τα μέλη αλληλεπιδρούν στο φόρουμ τους μοιράζοντας προσωπικές εμπειρίες και απόψεις.

Στο Bondage.com, μπορείτε να συμμετάσχετε σε περισσότερες από 300 κοινότητες με ξεχωριστά ενδιαφέροντα BDSM. Απλώς εισαγάγετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις σας και το σύστημα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες ομάδες για συμμετοχή. Αυτός ο ιστότοπος είναι ανοιχτός για μόνους, ζευγάρια, ίσια, ομοφυλόφιλους ή λεσβίες. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αίθουσες συνομιλίας και ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων για να επικοινωνείτε εύκολα με άτομα των ίδιων συγγενών και τοποθεσιών.

PROS:

 • Αποκλειστικό για άτομα που ενδιαφέρονται για BDSM
 • Φιλικό προς το χρήστη μεταξύ αρχάριων
 • Η αναζήτηση και η συμμετοχή σε συγκεκριμένες ομάδες φετίχ είναι διαθέσιμες
 • Τακτικές ενημερώσεις στα ιστολόγια και τα φόρουμ
 • Ενεργά και υποστηρικτικά μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται εγγραφή όταν θέλετε να δείτε πλήρη προφίλ
 • Τα μηνύματα προορίζονται μόνο για συνδρομή επί πληρωμή

# 10 - φετίχ.com

φετίχ.com

Ο ιστότοπος Fetish.com έχει τόσο μεγαλοπρεπή όνομα και σίγουρα παρέχει παρόμοιες μαγευτικές υπηρεσίες σε όλους. Έτσι, για άτομα που τους αρέσουν τα σεξ και απολαμβάνουν φετίχ, αυτός είναι ένας ιστότοπος μετάβασης για εσάς. Απελευθερώστε την άγρια ​​πλευρά σας και βρείτε άτομα που μπορείτε να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες.

PROS:

 • Πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για άτομα που απολαμβάνουν φετίχ και συστροφή
 • Ο καταπληκτικός σχεδιασμός και η χρηστικότητα του ιστότοπου είναι απλοί
 • Τα περιεχόμενα είναι ποικίλες και τεράστιες επιλογές φετίχ
 • Η ασφάλεια και η προστασία είναι κορυφαία

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχει μεγάλο αριθμό μελών

# 11 - Ημερομηνία BDSM

bdsmdate.com

Σίγουρα, το χτύπημα αισθάνεται τόσο υπέροχα καλό. Εδώ στο BDSMDate, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που λατρεύουν το βρώμικο και σγουρό σεξ. Απολαύστε τη χαρά να στέλνετε ερωτικά μηνύματα στον μελλοντικό σας σκλάβο όταν παρακολουθείτε βίντεο ζωντανής ροής. Ευτυχώς, μπορεί να παραμείνετε ανώνυμοι σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς η διαδικασία εγγραφής δεν περιλαμβάνει παρεμβατικές ερωτήσεις ή εμπιστευτικές λεπτομέρειες. Παρά το γεγονός ότι η διεπαφή του ιστότοπου έχει ομοιότητες με τον άλλο ιστότοπο εκεί έξω, είναι πολύ ανοιχτή και εμφανίζει ορισμένες επιλογές φιλικές προς κινητά.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση του BDSMDate.

PROS:

 • Ο ιστότοπος έχει εκδόσεις ΗΠΑ και ΗΒ
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Επικεντρώνεται σε τοπικά στροφές και BDSM
 • Περισσότερα μέλη γυναικών σε σύγκριση με τους άνδρες

Μειονεκτήματα:

 • Όλα τα μέλη θέλουν να γαμήσουν
 • Επαναλαμβανόμενες αυτόματες πληρωμές

# 12 - MatchBDSM

MatchBDSM

Ο ιστότοπος MatchBDSM είναι ένας από τους καλύτερους και διάσημους ιστότοπους δουλείας σήμερα. Καλύπτει τον τρόπο ζωής BDSM και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν κατάλληλους αγώνες για να απολαύσουν. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε σινγκλ μονό και να ζευγαρώσετε με μέλη με βάση την τοποθεσία. Επιπλέον, η δυνατότητα αναζήτησης είναι εντελώς δωρεάν. Έτσι, όποια πόλη κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη BDSM που θέλετε.

PROS:

 • Έχει οδηγίες για τα μέλη να διατηρούν την ασφάλεια και την προστασία κατά τη συνάντηση
 • Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση
 • Συγκεντρώνει άτομα χρησιμοποιώντας συνεδρίες ομαδικής συνομιλίας
 • Προσιτή τιμή για συμμετοχή

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα για αναβάθμιση συνδρομής

Ετυμηγορία

Το BDSM.com είναι ένας δημοφιλής τόπος συνάντησης για άτομα που θέλουν να εκφράσουν τις σκέψεις τους για το τι είναι ζεστό. Πράγματι, αυτή η τοποθεσία είναι ιδανική τόσο για τους νεοεισερχόμενους όσο και για τους εποχιακούς kinksters. Σχεδόν όλοι θα μπορούν να βρουν το δικό τους σεξουαλικό χώρο χάρη στο ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος.

Το BDSM.com φαίνεται να χρησιμοποιεί πλήρως τις γλώσσες και τις δυνατότητες επικοινωνίας και δεν χρειάζεται περιττές παρακάμψεις για την άμεση επίτευξη του σκοπού του. Τα μέλη μπορούν σίγουρα να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους παρορμήσεις με ή χωρίς συνδρομή επί πληρωμή, καθώς το BDSM.com προσφέρει δημοφιλή μοντέλα ζωντανής κάμερας. Λοιπόν, περιμένετε ένα αισθησιακό βράδυ; Κάντε τη σεξουαλική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα. εγγραφείτε στο BDSM.com σήμερα και επισκεφθείτε άλλους ιστότοπους BDSM που εμφανίζονται σε αυτήν την κριτική.

Μεταξύ των παραπάνω λιστών ιστότοπων, οι προσωπικοί μου ιστότοποι TOP 4 BDSM εκτός από το BDSM.com θα ήταν:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. 2fuck.com
 3. BangLocals.com
 4. Ashleymadison.com

Απολαύστε μια ατμόσφαιρα!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 85 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Friends With Benefits Αξιολόγηση & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το FriendsWithBenefits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για τους φίλους FriendsWithBenefits.com με προνόμια! Σίγουρα έχετε ξανακάνει τέτοιου είδους σχέση. Πώς πήγε φίλε; Ελπίζω να ακολουθήσατε τον χρυσό κανόνα του «χωρίς χορδές», γιατί αν όχι, ένας τρομερός πονοκέφαλος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή