Ενημερώθηκε στις: 25 Ιουλίου 2024

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com

Μετάβαση στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την AshleyMadison

ashleymadison

Ο Ashley Madison, ένας μη τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστοτόπους γνωριμιών που στοχεύουν άγαμα άτομα για να δημιουργήσουν μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για σχέσεις φίλου-φίλης, είτε ακόμη και ήδη παντρεμένα. Προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από αυτά τα άτομα για να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις και να κάνουν σεξ με κάποιον άλλο εκτός από τους συντρόφους τους… με τον πιο διακριτικό τρόπο. Αν και η απάτη και οι σχέσεις είναι ένα μεγάλο ταμπού όπου κι αν πάτε, με την Ashley Madison, είναι ένα περιβάλλον όπου τέτοιες εξωσυζυγικές πράξεις ενθαρρύνονται και δεν αποδοκιμάζονται από κανέναν.

Γρήγορη Πλοήγηση

Ashley Madison υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και η εξαπάτηση δεν είναι επίσης καινούργια, ειδικά με την άνοδο της τεχνολογίας και των διαδικτυακών πλατφορμών, πολλοί άνθρωποι έχουν στραφεί στην Ashley Madison για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους. Το κοινό τους είναι κυρίως άτομα που έχουν μονοφωνικές ή πολυγαμικές, ανοιχτές σχέσεις μεταξύ πολλών άλλων. Δεδομένου ότι προσφέρει μια διαφορετική αλλαγή που δεν είναι συνηθισμένη στον συνηθισμένο ιστότοπο γνωριμιών σας, η Ashley Madison έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα και έχει συγκεντρώσει χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το 2015, η Ashley Madison καταστράφηκε από ένα σκάνδαλο που έχει δημοσιευτεί για να το δουν όλοι. Η βάση δεδομένων του ιστότοπου παραβιάστηκε, εκθέτοντας τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών στο κοινό. Προκάλεσε ενόχληση μεταξύ των χρηστών και του κοινού εν γένει, ειδικά δεδομένου ότι έπρεπε να παραμείνει εμπιστευτικό. Παρά το μεγάλο εμπόδιο στην ιστορία του ιστότοπου, κατάφεραν να ξαναχτίσουν τον ιστότοπο, προετοιμάστηκε για μια νέα εικόνα και αντιμετώπισε με επιτυχία κάθε πρόβλημα ασφάλειας και βελτίωσε περαιτέρω την προστασία των χρηστών. Ακόμα και μέχρι τώρα, η Ashley Madison είναι ακόμα πολύ γνωστή, με αμέτρητες κριτικές και επισκεψιμότητα καθημερινά. Αν θέλετε να μάθετε αν ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία του, διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τον ιστότοπο.

Επικοινωνία που ξεκίνησε από το μέλος στην Ashley Madison – Είναι καλό;

μήνυμα ashleymadison Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει ένα premium χαρακτηριστικό που ονομάζεται "Contact Initiated Contact", το οποίο είναι διαθέσιμο για πλήρη μέλη, επιτρέποντας στα αρσενικά μέλη να ανοίξουν και ακόμη και να απαντήσουν σε μηνύματα που έστειλαν γυναίκες χωρίς να ξοδέψουν καμία πίστωση. Ένα μήνυμα θα θεωρείται ως «Μέλος που ξεκίνησε την επαφή» εάν προέρχεται από οποιοδήποτε θηλυκό μέλος ποιος το έστειλε πρώτα και όχι απάντηση σε άνδρα μέλος. Θεωρείται ότι ξεκίνησε μέλος εάν ένα αρσενικό δεν της έστειλε ποτέ κανένα μήνυμα πρώτα. Τα παραδείγματα της "Επαφής που ξεκίνησε από το Μέλος" περιλαμβάνουν μηνύματα που λαμβάνετε όταν προστίθενται στα Αγαπημένα της ή όταν σας έστειλε Wink ή Mail, όταν συλλέγετε μηνύματα ή όταν σας δίνει πρόσβαση στην ιδιωτική βιτρίνα της και αν έχετε αυτό δυνατότητα, μπορείτε πάντα να απαντήσετε δωρεάν.

Όσο η συνδρομή σας συνεχίζεται, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πιστώσεις όταν απαντάτε στις επαφές που ξεκίνησαν για γυναίκες.
Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να τη βρείτε στην καρτέλα "Διαχείριση προφίλ" και στη συνέχεια στο "Ιστορικό πίστωσης". Εάν οι πιστώσεις σας χρησιμοποιήθηκαν μετά το άνοιγμα και την απάντηση σε ένα μήνυμα, τότε πιθανώς επικοινωνήσατε πρώτα με τον χρήστη στέλνοντας ένα μήνυμα, προσθέτοντάς το ως ένα από τα Αγαπημένα σας, στέλνοντας ένα Wink ή επιτρέποντάς του να έχει πρόσβαση στην Ιδιωτική σας Έκθεση πρώτα. Αλλά αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν θα έπρεπε να χρεωθήκατε χρησιμοποιώντας τις πιστώσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Εξυπηρέτηση πελατών τους.

Καταπληκτική λίστα χαρακτηριστικών του AshleyMadison

Instant Messaging

Μπορείτε εύκολα να συνομιλήσετε με οποιονδήποτε online και να συνομιλήσετε με πολλούς χρήστες ταυτόχρονα χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Προσαρμοσμένα μηνύματα αλληλογραφίας

Το email συστήματος του ιστότοπου είναι ακριβώς όπως το τυπικό email σας. Είναι πολύ ασφαλές, εύχρηστο, εμπιστευτικό και μπορείτε να έχετε πρόσβαση όποτε συνδέεστε στο λογαριασμό σας. Για να στείλετε ένα, πρέπει απλώς να επισκεφθείτε το προφίλ ενός μέλους και να κάνετε κλικ στο «Μηνύματα μου». Κατά την έναρξη μιας τέτοιας επαφής, θα χρεωθείτε με 5 μονάδες.

Συλλέξτε μηνύματα

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στα θηλυκά μέλη να ξεκινήσουν επαφή με οποιοδήποτε αρσενικό μέλος. Όταν το αρσενικό μέλος στείλετε το μήνυμα στις απαντήσεις, θα χρεωθείτε με 5 μονάδες.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτό επιτρέπει στα αρσενικά μέλη να φέρουν τα μηνύματά τους ως «Προτεραιότητα», κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων. Δεδομένου ότι είναι "Προτεραιότητα", θα μεταβεί στα κορυφαία μηνύματα των εισερχομένων αλληλογραφίας μιας γυναίκας και το αρσενικό μέλος θα ειδοποιηθεί επίσης μόλις ανοίξει το μήνυμα.

Δαχτυλίδια

Με τη χρήση πιστώσεων, μπορείτε να στείλετε ένα δώρο και να το εφοδιάσετε με γλυκά μηνύματα και να το δώσετε σε κάποιον που σας αρέσει. Για να στείλετε ένα, απλώς επισκεφτείτε το προφίλ του αγαπημένου μέλους και αναζητήστε το κουμπί "Στείλτε μου ένα δώρο".

Κλείνει το μάτι

Όλοι μπορούν να στείλουν δωρεάν μάτια. Απλώς αποκτήστε πρόσβαση στο προφίλ του μέλους και αναζητήστε το κουμπί "Στείλτε μου ένα μάτι".

Φωτογραφίες & ιδιωτική βιτρίνα

Με το Ashley Madison, έχετε την επιλογή να διατηρήσετε την ταυτότητά σας πιο ιδιωτική και διακριτική επεξεργάζοντας ή θολώνοντας τις φωτογραφίες του προφίλ σας. Εάν έχετε έναν θαυμαστή που θέλει να δει τις μη επεξεργασμένες εκδόσεις της εικόνας σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους στείλετε ένα κλειδί, ώστε να έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική σας βιτρίνα. Μπορείτε να ανακαλέσετε την πρόσβαση που δίνεται σε οποιοδήποτε μέλος ανά πάσα στιγμή.

αγαπημένα

Για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας μέλη, μπορείτε απλώς να τα προσθέσετε στη λίστα αγαπημένων σας. Όταν κάποιος σας προσθέσει σε αυτήν τη λίστα, θα γνωρίζετε ότι είναι ήδη μια μορφή "Επαγγελματικής επαφής μέλους". Θα γνωρίζετε τις ταυτότητες του θαυμαστή σας με τη χρήση αυτής της δυνατότητας.

κλείδωμα

Για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε ένα άλλο μέλος κάνοντας κλικ στο "Αποκλεισμός αυτού του προφίλ" στη σελίδα του. Και πάλι για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό καθενός ανά πάσα στιγμή.

Εργαλείο αναζήτησης

Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε άλλο μέλος χρησιμοποιώντας το Quicksearch, τη γραμμή εργαλείων του ιστότοπου ή να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης.

Πόσο κοστίζει το AshleyMadison; Όλες οι τιμές αποκαλύφθηκαν

Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες πλατφόρμες γνωριμιών - η Ashley Madison εργάζεται σε ένα σύστημα που βασίζεται σε πιστώσεις. Από τη δωρεάν έκδοση του AM είναι πολύ περιορισμένη — μπορείτε να αγοράσετε πιστώσεις για να αποκτήσετε πλήρη λειτουργικότητα στον ιστότοπο, να επισημάνετε το προφίλ σας και να ξεκινήσετε συνομιλίες.

Ακολουθούν οι τιμές των πακέτων πίστωσης:

 • 249 $ για 1000 πιστώσεις
 • 149 $ για 500 πιστώσεις
 • 49 $ για 100 πιστώσεις
Τιμολόγηση Ashley Madison

Οπότε βασικά — όσο περισσότερα αγοράζετε — τόσο φθηνότερη γίνεται κάθε πίστωση.

Και αν αγοράσετε το πακέτο "Elite", λαμβάνετε μια δωρεάν λειτουργία προβολής προφίλ 30 ημερών ως μπόνους!

Μπορείτε να εγγραφείτε στο AshleyMadison δωρεάν μέσω αυτού του συνδέσμου.

Πώς μπορείτε να πληρώσετε για τις πιστώσεις; Πολύ εύκολο, αυτοί είναι οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής:

 • Πιστωτική Κάρτα
 • Paypal
 • με ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (ίσως λιγότερο βολικό)

Τώρα ας βουτήξουμε στα στατιστικά των μελών του ιστότοπου και ας δούμε αν θα έχετε αρκετές επιλογές γνωριμιών εκεί έξω!

Μέλη του AshleyMadison και εξαιρετικά στατιστικά επισκεψιμότητας (Δεν θα ξεμείνετε από καλές επιλογές για ραντεβού)

χρήστες ashleymadison Γνωρίζοντας πόσο μοναδικό είναι το κοινό-στόχο τους, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ιστότοπος φιλοξενεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι χρήστες προέρχονται από μεγάλες χώρες και συνήθως είναι μεσήλικες και άνω. Ως «ιστότοπος υπόθεσης», οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να οργανώσουν οποιεσδήποτε συναντήσεις οποιουδήποτε είδους, επικοινωνώντας με ξένους ανεξάρτητα από το γεγονός ότι βρίσκονται σε μια δεσμευμένη σχέση ή όχι. Όταν ελέγχετε μεμονωμένα προφίλ, θα διαπιστώσετε ότι είναι σύνηθες να βλέπετε παντρεμένους ανθρώπους να αναζητούν εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο ιστότοπος μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν τεράστιο αριθμό χρηστών και τα άτομα που συχνάζουν εδώ είναι ως επί το πλείστον ανοιχτόμυαλοι. Δεν θα έχετε πρόβλημα στην αναζήτηση αγώνων, καθώς μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές για να συναντήσετε τους ίδιους ανθρώπους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τους ανθρώπους και να ξεκινήσετε μια συνομιλία

Γρήγορη και χωρίς προβλήματα διαδικασία εγγραφής

Η διαδικασία εγγραφής του Ashley Madison είναι πολύ κατανοητή. Δεν απαιτεί πολλές πληροφορίες και λειτουργεί τέλεια με αυτόν τον τρόπο, δεδομένου ότι η φύση του έχει να κάνει με διακριτικές σχέσεις. Απλώς πρέπει να κάνετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας και μερικές βασικές πληροφορίες επίσης. Όλες οι πληροφορίες που θα τροφοδοτήσετε κατά τη διαδικασία εγγραφής θα εμφανίζονται στο προφίλ σας, το οποίο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπουν και θα τους προσελκύουν άλλοι χρήστες σε εσάς. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και πολύ βολική, διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά και είστε έτοιμοι να πάτε. Θα πρέπει να ανεβάσετε μια εικόνα προφίλ και μπορείτε να επεξεργαστείτε ορισμένα μέρη της για να καλύψετε λίγο το πρόσωπό σας - ένα άλλο μέτρο του Ashley Madison για να διατηρήσετε τους χρήστες ανώνυμους.

Επικοινωνία στο AshleyMadison – Πώς λειτουργεί;

μήνυμα ashley madison Οι γυναίκες μπορούν να ξεκινήσουν συνομιλίες με άλλους χρήστες δωρεάν, ενώ οι άνδρες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν πιστώσεις για να το κάνουν αυτό. Προσφέρουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν στην καθιέρωση επικοινωνίας, με βασικές δυνατότητες συνομιλίας να είναι οι πρώτες στη γραμμή.
Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη λίστα «Αγαπημένα», που αποτελείται από προφίλ που τους αρέσουν και τους ενδιαφέρουν. Μπορείτε επίσης να στείλετε μάτια και σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, αυτό είναι ένα δωρεάν χαρακτηριστικό. Το Winks, στη διαδικτυακή σκηνή γνωριμιών, βοηθά στην εμφάνιση ενδιαφέροντος για ένα συγκεκριμένο άτομο. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Ashley Madison είναι το ιδιωτικό τους κλειδί βιτρίνας. Αυτό επιτρέπει σε έναν άλλο χρήστη να δει τις φωτογραφίες σας χωρίς τροποποιήσεις απορρήτου, επιτρέποντάς τους να δουν την πραγματική εικόνα πίσω από αυτό. Τα εικονικά δώρα είναι επίσης ένα πράγμα στο Ashley Madison, αν και δεν είναι δωρεάν, καθώς θα χρειαστεί να έχετε κάποιες πιστώσεις για να στείλετε ένα και ο αριθμός των πιστώσεων θα ήταν ένας παράγοντας για τον οποίο θα μπορούσατε να στείλετε δώρα.

Ποιότητα προφίλ μέσα στην Ashley Madison

προφίλ ashleymadison

Λόγω της φύσης της ιστοσελίδας, όπου οι άνθρωποι υποτίθεται ότι είναι διακριτικοί όταν δίνουν τις πληροφορίες τους, δεν θα μπορείτε να βρείτε λεπτομερή προφίλ. Όπως είναι γνωστό ως εξαπάτηση συζύγου σε απευθείας σύνδεση ιστοσελίδα γνωριμιών, όλοι είναι επιφυλακτικοί και διακριτικοί όσον αφορά την κοινή χρήση οποιωνδήποτε πληροφοριών για τον εαυτό τους. Δεν θα χρειαστεί να δώσετε ένα όνομα. Το μόνο που πρέπει να υποδείξετε είναι ένα μοναδικό όνομα χρήστη και θα χρησιμεύσει ήδη ως ταυτοποίησή σας. Το προφίλ σας θα εμφανίζει μόνο τις πιο βασικές λεπτομέρειες που υπάρχουν: τοποθεσία, ηλικία, φύλο, ζώδιο και κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση που θέλετε να βρείτε στον ιστότοπο.
Εάν υπάρχει κάποιος που σας έβλεπε τα μάτια, μπορείτε εύκολα να τα ελέγξετε στα προφίλ του και να δείτε αν είστε συμβατοί μεταξύ τους βάσει των διαθέσιμων πληροφοριών. Ο έλεγχος των προφίλ μπορεί να γίνει δωρεάν; δεν χρειάζονται πιστώσεις ή πληροφορίες κάρτας. Οι εικόνες μπορεί επίσης να είναι ζωτικής σημασίας για να προσελκύσουν την προσοχή, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε λίγο από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει, μπορείτε να βάλετε μάσκες ή οποιεσδήποτε βασικές τροποποιήσεις για να κρύψετε την ταυτότητά σας και τα άτομα μπορούν να δουν την μη επεξεργασμένη έκδοση μόνο όταν τους δώσετε το ιδιωτικό σας κλειδί.

Η εφαρμογή για κινητά της Ashley Madison – Πρέπει να την κατεβάσετε;

εφαρμογή ashleymadison Ένα μεγάλο πράγμα για τον Ashley Madison είναι ότι είναι ήδη δωρεάν λήψη τόσο σε συσκευές iO όσο και σε συσκευές Android. Είναι το ίδιο με την έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή με όλες τις ίδιες σημαντικές δυνατότητες. Είναι απλώς μια ελαφριά εφαρμογή, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι παίρνει πολύ χώρο στο τηλέφωνό σας.
Οι εφαρμογές για κινητά είναι μια πιο βολική επιλογή, καθώς τα περισσότερα άτομα είναι πάντα στο τηλέφωνό τους καθημερινά. Κατά την αγορά πιστώσεων, θα υποβληθεί σε επεξεργασία μέσω λογαριασμών iTunes ή Google Play. Μια άλλη κοινή λογική του Ashley Madison είναι ότι το εικονίδιο της εφαρμογής για κινητά δεν φαίνεται ύποπτο και μπορεί απλώς να κρυφτεί εύκολα. Έχει επίσης τη λειτουργία "σάρωση" όπως οι περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών στις μέρες μας, για την ευκολότερη αίσθηση των προφίλ. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να βρείτε άτομα κοντά σας και να ελέγξετε ποιος είδε το προφίλ σας.

Σχεδιασμός και διεπαφή ιστότοπου

Η ιστοσελίδα του Ashley Madison η διάταξη και ο σχεδιασμός είναι πολύ φιλικές προς τον χρήστη. Είναι εύκολο στα μάτια και μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τη διεπαφή του. Ανεξάρτητα από την ηλικία και την έκθεση στην τεχνολογία, ο καθένας μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο και να μπορεί να εξοικειωθεί εύκολα με τις δυνατότητές του. Η γραμμή μενού εμφανίζει όλες τις δυνατότητες και τις σημαντικές σελίδες του, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το ρίξουν μια ματιά όποτε χρειαστεί. Ένα περίεργο ή ίσως άσχημο περιεχόμενο σχετικά με τον ιστότοπό τους είναι ότι η τοποθέτηση της γραμμής μενού βρίσκεται σχεδόν στη μέση της σελίδας. Θα χρειαστεί να μετακινηθείτε στο κάτω μέρος για να φτάσετε σε αυτό, σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους όπου βρίσκονται οι μπάρες μενού στο πάνω μέρος. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το χρώμα λευκό και ροζ για επισημάνσεις, οπότε είναι εύκολο να το δείτε.

Πιστώσεις, χρεώσεις και άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να ενδιαφέρεστε

πιστώσεις ashleymadison Για γυναίκες που θέλουν να επικοινωνήσουν με άνδρες χρήστες, μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας δωρεάν. Όσο για άλλους (γυναίκες-γυναίκες, άνδρες-άνδρες, κ.λπ.), θα πρέπει να έχουν κάποιες πιστώσεις για να μπορέσουν να ξεκινήσουν συνομιλίες. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες γνωριμιών που απαιτούν μηνιαίες συνδρομές, η Ashley Madison χρησιμοποιεί πιστώσεις που αγοράζονται ανά πακέτο.
Οι πιστώσεις που απαιτούνται για διάφορες λειτουργίες δεν είναι ίδιες. Μερικοί θα χρειαστούν περισσότερα από τα άλλαμικρό. Βασικές λειτουργίες όπως άνοιγμα μηνυμάτων, αποστολή και έναρξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνήθως κοστίζουν 5 μονάδες Εάν απαντάτε σε κάποιον με τον οποίο έχετε ήδη επικοινωνήσει προηγουμένως, δεν θα χρειαστεί πλέον να χρησιμοποιήσετε πίστωση για αυτό. Όσον αφορά τη δυνατότητα συνομιλίας του Ashley Madison, θα χρειαστεί να ξοδέψετε μερικές πιστώσεις για μια συγκεκριμένη διάρκεια μόνο: 30 μονάδες-30 λεπτά, 60 μονάδες-60 λεπτά και ούτω καθεξής. Η αποστολή δώρων συνήθως σας κοστίζει περισσότερες πιστώσεις, ξεκινώντας από 20 έως 50 μονάδες. Συνολικά, το πιστωτικό σύστημα και τα πακέτα του Ashley Madison είναι αρκετά λογικά. Δέχονται πληρωμές μέσω Paypal, πιστωτικών καρτών και άλλων επιλογών με βάση την τοποθεσία σας.

Αυτά είναι τα ειδικά χαρακτηριστικά του Ashley Madison:

Χαρακτηριστικά AshleyMadison Λίστα αγαπημένων
Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια λίστα με τα αγαπημένα τους προφίλ και έως 100 από αυτά μπορούν να προστεθούν στη λίστα. Είναι δωρεάν για χρήση, ώστε να μπορείτε να θυμάστε εύκολα τα προφίλ που έχουν τραβήξει την προσοχή σας

Διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και ταυτότητας
Κάθε μέλος έχει το προνόμιο να διατηρεί τις ταυτότητές του ιδιωτικές. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μια μεταφορτωμένη φωτογραφία, ώστε να αποκρύψετε περαιτέρω ορισμένα μέρη του προσώπου. μπορείτε είτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα, μάσκες ή να θολώσετε / να λογοκρίσετε λίγο. Αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν θα γνωρίζουν εύκολα την ταυτότητά τους από άλλους. Όταν έχετε ήδη κάποιον που σας αρέσει, μπορείτε να του δώσετε πρόσβαση σε σαφέστερες εκδόσεις των φωτογραφιών σας.

Αποστολή Winks
Ακριβώς όπως είναι στην πραγματική ζωή, τα μάτια δείχνουν το ενδιαφέρον σας για ένα άλλο άτομο. Εάν έχετε ένα άτομο που συνθλίβετε, μπορείτε απλώς να επισκεφτείτε το προφίλ του και να βρείτε ένα χαμογελαστό πρόσωπο που φέρει την ένδειξη "Send Wink", τότε το άλλο άτομο θα ειδοποιηθεί για αυτό. Θα γνωρίζουν τότε ότι σας ενδιαφέρουν.

TravelingMan
Για χρήστες που βρίσκονται πάντα εν κινήσει, αυτό είναι πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Απλά πρέπει να ξοδέψετε μερικά χρήματα και θα μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε τουλάχιστον 30 κορίτσια που βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή (ή κάπου ταξιδεύετε), τότε μπορείτε να τα γνωρίσετε ημέρες πριν φτάσετε στο μέρος τους.

Ο άνθρωπος προτεραιότητας
Μια επί πληρωμή δυνατότητα που δίνει ώθηση στο προφίλ σας. Σας βοηθά να ξεχωρίζετε στην κοινή σελίδα για μέλη και σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να τα βλέπετε περισσότερα άτομα και να εμφανίζονται σε διαφορετικές σελίδες αναζήτησης.

Μήνυμα συν
Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα ή να μιλάτε σε χρήστες με τους οποίους έχετε ήδη επικοινωνήσει. Έρχεται ως δωρεάν δοκιμή όταν αγοράζετε πιστωτικά πακέτα και θα ισχύει μόνο για 30 ημέρες. Μετά από αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε εάν εξακολουθείτε να θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα.

Συνοψίζοντας, εδώ είναι μερικές πληροφορίες που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη εάν σκέφτεστε να συμμετάσχετε στο γνωστό συγκρότημα Ashley Madison

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του AshleyMadison.com

PROS:

 • Εύκολη εγγραφή
 • Διαδικασία εγγραφής χωρίς προβλήματα
 • Χρειάζονται λίγες μόνο πληροφορίες για να εγγραφείτε
 • Πρέπει να καθοριστεί η κατάσταση της σχέσης
 • Μπορείτε εύκολα να στείλετε email ή συνομιλίες
 • Εικονικά δώρα είναι διαθέσιμα για αποστολή
 • Η αποστολή μηνυμάτων είναι δωρεάν για τις γυναίκες
 • Πολλές μοναδικές δυνατότητες προσφέρονται τόσο στους επισκέπτες όσο και στα πλήρη μέλη
 • Διαθέτει εφαρμογή για κινητά τόσο για iO όσο και για Android

Μειονεκτήματα:

 • Οι περισσότεροι χρήστες δεν συμπληρώνουν πλήρως τα προφίλ τους
 • Οι πόκερ παραμονεύουν στον ιστότοπο κατά καιρούς
 • Τα προφίλ δεν είναι λεπτομερή, επομένως λιγότερες πληροφορίες θα είναι γνωστές (κάτι που είναι κάπως καλό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής)

FAQs

Πώς λειτουργούν τα στοιχεία επικοινωνίας;

Ο Ashley Madison διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι οι προσωπικές τους πληροφορίες δεν θα δοθούν σε εταιρείες μάρκετινγκ. Τυχόν λεπτομέρειες από τους χρήστες δεν θα πωληθούν, ενοικιαστούν ή δεν θα δοθούν, όπως διευθύνσεις email ή άλλα προσωπικά στοιχεία, σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή οντότητα, ανεξάρτητα από την περίσταση. Είναι επίσης πολύ σαφείς και διαφανείς με την Πολιτική απορρήτου τους, οπότε αν σας ενδιαφέρει ο ιστότοπος, μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες στους συνδέσμους τους.
Η εγγραφή ως μέλος επισκέπτη είναι δωρεάν. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές δυνατότητες ακόμα κι αν το χρησιμοποιείτε μόνο δωρεάν. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: λήψη ματιών, αποστολή και λήψη φωτογραφιών, προσθήκη μελών στα αγαπημένα σας, απάντηση σε οποιονδήποτε με πλήρη συνδρομή και πραγματοποίηση βασικών αναζητήσεων. Εάν θέλετε να στείλετε προσαρμοσμένα μηνύματα, να ξεκινήσετε συνομιλίες συνομιλίας, να στείλετε μηνύματα προτεραιότητας ή να στείλετε δώρα για να εκφράσετε περαιτέρω τις προτιμήσεις σας για κάποιον, θα πρέπει να πληρώσετε για μια αναβάθμιση και να γίνετε πλήρες μέλος. Απλώς αναζητήστε τις επιλογές "Αγορά πιστώσεων" στο κύριο μενού κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας.

Μετά την εγγραφή… Τι γίνεται τώρα;

Μπορείτε να ξεκινήσετε συμπληρώνοντας το προφίλ σας, ανεβάζοντας έως και 12 φωτογραφίες και παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Όσο περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται στο προφίλ σας, τόσο πιο ελκυστικό είναι για τους άλλους χρήστες δεδομένου ότι θα γνωρίζουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως κοινό έδαφος σας, τα οποία θα είναι χρήσιμα για μελλοντικές συνομιλίες.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε μέλη που μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε την επαφή με οποιοδήποτε μέλος, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση ως πλήρες μέλος και να λάβετε πιστωτικά πακέτα. Η κατοχή περισσότερων πιστώσεων σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες δυνατότητες, όπως συνομιλία, έναρξη μηνυμάτων και ούτω καθεξής. Η πρόσβαση σε αυτές τις δυνατότητες θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με πιθανούς αγώνες σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Μπορώ επίσης να βρω "Singles" στο Ashley Madison;

Ναι, υπάρχουν πολλά single σε αυτόν τον ιστότοπο και τα περισσότερα από αυτά αναζητούν συνημμένα άτομα και οι λόγοι τους ποικίλλουν. Οι μεμονωμένοι άνθρωποι συνήθως δεν έχουν τίποτα να διακινδυνεύσουν, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουν πιο σκληρά να γνωρίσω κάποιον που είναι εντάξει με κάποιον που δεν έχει σχέση. Όσοι έχουν δεσμευτεί, ωστόσο, τείνουν να συμπάσχουν μεταξύ τους λόγω των παρόμοιων συνθηκών τους, καθιστώντας ευκολότερο για αυτούς να συναντηθούν και να συνδεθούν.

Είναι ο Ashley Madison Legit;

Ο ιστότοπος είναι πραγματικός, ναι, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί την αυθεντικότητα κάθε προφίλ, καθώς υπάρχουν στιγμές που οι πόζερ ή οι γατόψαροι τείνουν να κρύβονται. Παρ 'όλα αυτά, ο Ashley Madison το διασφαλίζει αυτό το απόρρητο των χρηστών τους θα διατηρείται πάντα εμπιστευτικό δεν έχει σημασία τι, ειδικά επειδή έχουν ήδη βιώσει ένα τεράστιο σκάνδαλο παραβίασης δεδομένων στο παρελθόν. Οι συντονιστές του ιστότοπου παρακολουθούν ενεργά κάθε φωτογραφία που μεταφορτώνεται, καθώς και κάθε αλλαγή κειμένου, ειδικά εκείνα για δημόσια προβολή, οπότε όλα θα είναι ασφαλή και θα συμμορφώνονται με τα πρότυπα τους.
Τα ιδιωτικά μηνύματα δεν παρακολουθούνται από οποιονδήποτε από τον ιστότοπο για να δώσει σε όλους το πολύ απαραίτητο απόρρητό τους, αλλά σίγουρα δεν ανέχονται παρενόχληση, κάθε είδους συκοφαντίες, απειλές ή προσβολές που αποστέλλονται σε άλλα μέλη. Η πρόσκληση για οποιαδήποτε αγαθά ή υπηρεσίες, διαφημίσεις και οποιαδήποτε μορφή ανεπιθύμητων μηνυμάτων είναι επίσης απαράδεκτη. Με την εγγραφή, η Ashley Madison δεν θα ζητήσει ποτέ πληροφορίες από εσάς, πολύ περισσότερο τις στέλνετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Η κύρια αξία τους είναι η ιδιωτικότητα, η διακριτικότητα και η ανωνυμία.

Κορυφαίοι 12 ιστότοποι και εφαρμογές για σεξ και γνωριμίες παρόμοιες με το AshleyMadison.com:

# 1 - AdultFriendFinder

Εγγραφείτε στο AdultFriendFinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολυάριθμες ερωτικές σχέσεις, όπως περιστασιακές σχέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, γαμημένους φίλους και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτή είναι μια εξαιρετική εμπειρία που αρωματίζει τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά χωρίς άγχος και απλή, οπότε τα μέλη την τελειώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών συμμετεχόντων είναι μεγαλύτερος
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - Συνδεδεμένο NoStrings

Επισυνάπτεται κύρια

Αυτός ο ιστότοπος σύνδεσης/γνωριμιών δημιουργήθηκε για άτομα που επιθυμούν ανώνυμο σεξ χωρίς να ανησυχούν ότι θα πιαστούν. Είναι ένα τέλειο μέρος για όσους είναι ήδη δεσμευμένοι, αρραβωνιασμένοι ή σε μια μακροχρόνια σχέση, να απολαμβάνουν οικείες στιγμές με άλλους χωρίς να φοβούνται ή να ανησυχούν ότι θα τους διώξουν για μια σχέση. Το NoStringsAttached έχει μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, μια εξαιρετική βάση χρηστών και ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις του καθενός. Με άλλα λόγια, το να χτυπάς κάθε μέρα είναι απλώς μια υποτίμηση.

NoStringsΣυνημμένη κριτική εδώ.

PROS:

 • Καλά σχεδιασμένοι ιστότοποι
 • Καινοτόμος αλγόριθμος για τα μέλη που ταιριάζουν
 • Απλές διατάξεις και εύκολη πλοήγηση
 • Πολύτιμα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τη σύνδεση
 • Συμβουλές και οδηγίες για την εξαπάτηση είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό
 • Η ανωνυμία και η ιδιωτικότητα είναι κορυφαία
 • Πολλά ενεργά μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή
 • Ο ιστότοπος δεν έχει επιλογή πολλαπλών γλωσσών

# 3 - BangLocals

banglocals

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν το τέλειο ταίρι για σεξ, ραντεβού και περιστασιακές υποθέσεις. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων εκεί έξω, παραμένει στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα σκασμό δουλειάς και άγχους. Το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και ηρεμιστικοί τρόποι να το απελευθερώσουμε. Σίγουρα, ένας υπέροχος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση. Καλό πράγμα, το Banglocals είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών σεξ που χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία εγγραφής. Έτσι, όλοι θα βιώσουν αμέσως ευχαρίστηση. Πράγματι, όλοι έχουν την ευκαιρία να βρουν έναν καυτό, σέξι σύντροφο.

Η κριτική BangLocals εδώ.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραντεβού σεξ
 • Δωρεάν αναζήτηση προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε γκαλερί εικόνων και βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να δώσουν βαθμολογίες σε καυτά μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Ενθαρρύνει τη δημοσίευση προσωπικών εικόνων ή τη μεταφόρτωση δημόσιου περιεχομένου
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω κειμένου ή e-mail

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο με βαθμολογία x
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο

# 4 - 2 Φακ

2fuck site

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να απαντήσει αν έχετε βαρεθεί τις απλές εφαρμογές γνωριμιών που δεν σας δίνουν το αποτέλεσμα που χρειάζεστε. Το 2Fuck είναι εντελώς νέο στη σφαίρα των γνωριμιών ενηλίκων, αλλά έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια χρήστες, έναν σχετικά σημαντικό αριθμό. Ο ιστότοπος είναι παρόμοιος με άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σας παρέχει πολλές επιλογές για αλληλεπίδραση και επικοινωνία με άλλους χρήστες.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του 2Fuck.

PROS:

 • Πολλοί χρήστες
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι ευχάριστες
 • Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να είναι ακριβό
 • Το απόρρητο είναι χαμηλό

# 5 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες για συναντήσεις, παρέα και συναναστροφές με ελεύθερους. Σε αυτόν τον ιστότοπο, η διαδικασία αίτησης είναι πράγματι γρήγορη και βολική. Έτσι, δεν θα σπαταλάτε πολύ από την ενέργειά σας καθόλου. Σε σύγκριση με πολλούς άλλους ιστότοπους γνωριμιών, ακόμη και οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιούν μηνύματα και συνομιλίες μέσω βίντεο χωρίς να πληρώνουν.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι πραγματικά μοναδικά. Εν τω μεταξύ, το Flingster παρέχει επίσης διακριτική ταυτοποίηση κατά τη συνομιλία προτού συναινέσετε σε ένα αυθόρμητο, γρήγορο fling.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του Flingster.

PROS:

 • Ο μη καθορισμένος χαρακτήρας είναι μια επιλογή
 • Όλοι είναι εξαιρετικοί ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμη και σχετικά απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός. Ωστόσο, είναι κατανοητό να πλοηγηθείτε

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν περιστασιακά ψεύτικα προφίλ

# 6 - Φέλντ

αισθάνθηκε δωμάτιο

Για πολλούς από εσάς που δεν το ξέρατε, το Feeld δεν είναι μόνο για ραντεβού αλλά και για πολλαπλές συνδέσεις. Οι διαχειριστές σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα όπου όλοι, ακόμη και σε ομάδες, φλερτάρουν και αλληλεπιδρούν. Στην πραγματικότητα, ο τίτλος "Feeld" προερχόταν από τον ριζικό όρο "παίζω στο χωράφι", επειδή οι εφαρμογές λειτουργούν ως βάση ή βάση όπου οι άνθρωποι μπορούν να ταιριάζουν, να συνδέονται και να συνδέονται με οποιονδήποτε κοντινό χρήστη.

Ολόκληρη η κριτική Feeld εδώ.

PROS:

 • Διατίθεται ευρύ φάσμα σεξουαλικότητας
 • Φιλόξενο και ανοιχτό σε όλους
 • Δωρεάν για λήψη
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στην Apple όσο και στο Google Play
 • Η ανώνυμη περιήγηση είναι διαθέσιμη
 • Έχει συναρπαστικά ιστολόγια και άρθρα
 • Πολλά μέλη
 • Μοντέρνος σχεδιασμός εφαρμογών
 • Εύχρηστος
 • Χρησιμοποιεί τη διαδικασία επαλήθευσης κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμος ιστότοπος
 • Τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά μέτρια
 • Απαιτεί το Facebook για εγγραφή

# 7 - Φλερτάρω

flirt.com

Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με έναν γνήσιο και φανταστικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολο να βρεθεί. Μόνο λίγοι έχουν αποδείξει τη φήμη τους λόγω των πολυάριθμων ιστότοπων γνωριμιών που καραδοκούν σήμερα στο Διαδίκτυο. Πράγματι, ένας ιστότοπος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά το ρομαντισμό, το φλερτ και το ραντεβού, και αυτό είναι το Flirt.com!

Πράγματι, για τόσα πολλά χρόνια στην επιχείρηση, αυτός ο ιστότοπος ήταν επίσης μια αξιοσημείωτη επωνυμία που ανταγωνίζεται άλλες πλατφόρμες γνωριμιών με κορυφαία βαθμολογία. Σίγουρα, απλώς κάνοντας κύλιση, περιήγηση και κλικ, θα έχετε ένα άμεσο ραντεβού από τα εκατομμύρια των επιλογών σε όλο τον κόσμο.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Flirt.

PROS:

 • Τα μέλη με ύποπτες πληροφορίες θα υποβληθούν σε επαλήθευση κατά της απάτης
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Τα μέλη είναι μικρά και ενεργά, συνήθως μεταξύ 20-35 ετών
 • Υπάρχουν πολλά ενεργά μέλη που αναζητούν καθημερινή διασκέδαση
 • Η προσιτή τιμή 3-Day δοκιμή είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο τα μέλη premium μπορούν να στέλνουν μηνύματα
 • Μερικά από τα προφίλ έχουν κακές λεπτομέρειες και πληροφορίες

# 8 - προσάναμμα

προσάναμμα

Το Tinder είναι μια εφαρμογή σεξουαλικών γνωριμιών που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητές της δωρεάν. Αρκετές από τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες του που παρέχουν άλλες εφαρμογές γνωριμιών έναντι τιμής. στο Tinder, όλα είναι δωρεάν. Όπως η αποστολή μηνυμάτων, η λήψη, η μεταφόρτωση φωτογραφιών και ο εντοπισμός κοντινών μελών είναι όλα διαθέσιμα δωρεάν.

Εξαιτίας αυτού, η εφαρμογή απέκτησε περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές παγκοσμίως. Έτσι, ανοίγει επίσης την πιθανότητα να βρεθούν γρηγορότερα ταίριασμα. Επιπλέον, πολλά από τα μέλη του ασχολούνται με περιστασιακή διασκέδαση και δραστηριότητες. Έτσι, αν το σεξ, το φλερτ και οι περιστασιακές σχέσεις είναι αυτό που σας αρέσει. Σίγουρα, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ στην εφαρμογή Tinder.

PROS:

 • Το σύστημα ζευγαρώματος χρησιμοποιεί τοποθεσίες
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων
 • Δωρεάν μεταφόρτωση φωτογραφιών
 • Όλα τα μέλη έχουν πρόσβαση σε βιντεοκλήσεις δωρεάν
 • Υπάρχουν εκατομμύρια μέλη για να δείτε
 • Τα ενεργά μέλη είναι υψηλά κάθε μέρα
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά άτομα δεν ανταποκρίνονται στα μηνύματα
 • Έχει μόνο 100 swipes την ημέρα

# 9 - GetItON

getiton κύριος

Το GetItON είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος σύνδεσης που βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν το περιστασιακό σεξ διασκεδαστικό, ευκολότερο και πιο βολικό τρόπο. Η εξελιγμένη προσέγγιση ταιριάσματος είναι πολύ πρακτική στην εύρεση των καλύτερων σεξουαλικών αντιστοιχιών σας. Με αυτήν την κατάταξη και τις διαθέσιμες δυνατότητες, το GetItON προσφέρει σίγουρα αποτελεσματική και εύκολη πρόσβαση σε όλους τους πιο καυτούς και σέξι χρήστες στον κόσμο.

Ολόκληρη η κριτική του GetItON εδώ.

PROS:

 • Μαζικά μέλη
 • Οι χρήστες συμμετέχουν ενεργά
 • Τα χαρακτηριστικά είναι ωραία
 • Εύκολη μέθοδος σύνδεσης
 • Ο σχεδιασμός είναι υπέροχος

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτεί premium συνδρομή
 • Οι δυνατότητες απευθύνονται κυρίως σε χρήστες premium

# 10 - Lovoo

Εγγραφή Lovoo

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Lovoo είναι ένας από τους μεγαλύτερους, ταχύτερα αναπτυσσόμενους και ευρέως χρησιμοποιούμενους ιστότοπους γνωριμιών στον κόσμο σήμερα. Υπάρχουν πολλά singles για να διαλέξετε από τους μοναδικούς 70 εκατομμύρια συνδρομητές του. Αλλά η επιτυχία του ιστότοπου δεν αφορά μόνο το μέγεθος των μελών του. αποδίδεται επίσης στην εστίασή του στη βελτίωση και τη συνεχή ανάπτυξη των εφαρμογών που είναι συμβατές με IOS και Android. Σε αυτό το σημείο, ο αριθμός των ατόμων που βρίσκουν αγάπη σε αυτήν την εφαρμογή matchmaking έχει αυξηθεί σχεδόν σε 4K+ μηνιαίως.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική Lovoo.

PROS:

 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους σχέσεων —σύνδεση, μακροχρόνια, ραντεβού, περιστασιακή, φιλία, σχέση, φλερτ
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Δεν αναφέρθηκαν ψεύτικοι λογαριασμοί
 • Αγώνες υψηλού ποσοστού
 • Μπορεί να εγγραφεί χρησιμοποιώντας το Facebook
 • Σύστημα αντιστοίχισης ρουλέτας
 • Τα επαληθευμένα μέλη έχουν σήματα
 • Προσιτή premium συνδρομή

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ έχουν λίγες λεπτομέρειες
 • Βασική μηχανή αναζήτησης

# 11 - Πικάντικο ταίριασμα

Πικάντικο ταίριασμα

Γνωστός για την ευχαρίστηση, τις πληροφορίες, τη δωρεάν και την ψυχαγωγία του, ο ιστότοπος SpicyMatch φέρνει την κοινότητα των swinger σε κορυφαία ζέστη. Χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό, τα μέλη μπορούν να πλοηγηθούν σε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου και να εντοπίσουν ζευγάρια, singles και ομάδες σε μια εκδήλωση ή πάρτι για swingers.

Το SpicyMatch παρέχει στα μέλη την ελευθερία να διατηρούν το περιεχόμενο των λογαριασμών τους δημόσιο ή ιδιωτικό. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να κρατούν πράγματα έξω για να τα δουν άλλοι. Πάνω απ 'όλα, το σύστημα επικύρωσης του ιστότοπου διαβεβαιώνει όλα τα μέλη του ότι οι απατεώνες δεν επιτρέπεται να δελεάσουν. Οι ιδρυτές έχτισαν αυτόν τον ιστότοπο μόνο για να δώσουν έναν χώρο για τον τρόπο ζωής του swinger.

Κριτική SpicyMatch εδώ.

PROS:

 • Διατίθενται φόρουμ για swingers
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη για λήψη
 • Τα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά και χρήσιμα
 • Πολλά μέλη είναι ενεργά κάθε μέρα
 • Η εύρεση μελών με παρόμοια ενδιαφέροντα είναι εύκολο να βρεθεί

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν διαθέσιμες δυνατότητες στον ιστότοπο που έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη επί πληρωμή

# 12 - Μεντεσές

Κεντρικό μεντεσέ

Το Hinge είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν περισσότερους από τους μέσους ιστότοπους διαδικτυακών γνωριμιών. Έχει σχεδιαστεί για να φέρει κοντά όσους αναζητούν μακροχρόνιες συνεργασίες και ουσιαστικές εμπειρίες μαζί. Ο βασικός στόχος του The Hinge δεν άλλαξε ποτέ με τα χρόνια, και αυτός είναι να βοηθήσει όλους να βρίσκουν ταιριαστούς άξιους — και ίσως ακόμη και να αναβαθμίσετε το status σας ως ελεύθερος από απελπισμένος ελεύθερος σε "σε σχέση".

Ελέγξτε για αναθεώρηση του Hinge.

PROS:

 • Μοντέρνος σχεδιασμός εφαρμογών
 • Η λήψη είναι δωρεάν
 • Δωρεάν μηνυμάτων
 • Ενεργά μέλη
 • Εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα έχουν λιγότερο λεπτομερή προφίλ

Τελευταία σημείωση

Η Ashley Madison προωθεί τις εξωσυζυγικές σχέσεις και είναι ένα περιβάλλον μακριά από την κρίση του κοινού. Οι περισσότεροι χρήστες είναι ανοιχτόμυαλοι και οι άνθρωποι που εξερευνούν άλλες επιλογές παρά το ότι έχουν δεσμευτεί σε μια σχέση είναι ευρέως αποδεκτοί εδώ. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και από τότε, παρείχε πάντα έναν ασφαλή χώρο σε ανθρώπους που θέλουν κάτι καινούριο… για να φτιάξουν τη σεξουαλική τους ζωή ή όχι.

Εάν είστε ένα από αυτά τα άτομα που θα μπορούσαν να αναζητούν κάτι παρόμοιο, τότε η Ashley Madison μπορεί να είναι η τέλεια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών για εσάς. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την ταυτότητά σας να εκτίθεται, καθώς ορκίζονται τα προληπτικά μέτρα τους για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας.
Τι περιμένεις? Εγγραφείτε τώρα στο AshleyMadison.com και αποκτήστε αυτή την αίσθηση απελευθέρωσης να βρίσκεστε σε μια τόσο μη-κρίσιμη κοινότητα με άτομα που έχουν τις ίδιες καταστάσεις με εσάς.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 85 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Friends With Benefits Αξιολόγηση & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το FriendsWithBenefits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για τους φίλους FriendsWithBenefits.com με προνόμια! Σίγουρα έχετε ξανακάνει τέτοιου είδους σχέση. Πώς πήγε φίλε; Ελπίζω να ακολουθήσατε τον χρυσό κανόνα του «χωρίς χορδές», γιατί αν όχι, ένας τρομερός πονοκέφαλος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή