Ενημερώθηκε στις: 21 Ιουνίου 2024

Μυστικά οφέλη

& ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 Ιστότοποι γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com

Μυστικά οφέλη για τη χρονολόγηση ζάχαρης

Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα με τάξη και αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος εξετάζοντας τις επιλογές γνωριμιών "ζάχαρης". Γι 'αυτό είμαι εδώ για μια άλλη κριτική για ένα μέρος που έχει τραβήξει την προσοχή μου - SecretBenefits. Αυτός ο ιστότοπος σάς δίνει πρόσβαση σε όλα, συν πολλά περισσότερα.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.secretbenefits.com/

Ενώ η εξυπνάδα του ιστότοπου είναι εντυπωσιακή, είναι το επίπεδο απόδοσης που πραγματικά ξεχωρίζει. Έχω δει άλλες υπηρεσίες γνωριμιών και συνεχίζουν να κάνουν τα πράγματα περίπλοκα. Ενώ το SecretBenefits το κάνει εξαιρετικά εύκολο ακόμη και διατηρώντας τη λάμψη και την πολυτέλεια που απαιτείτε στο χώρο των γνωριμιών. Καλύτερα να ησυχάσετε, επειδή έχουμε την πρόθεση να κάνουμε μια βουτιά στην καλύτερη, πολύτιμη και αποτελεσματική πλατφόρμα εικονικής συνάντησης για γνωριμίες με ζάχαρη και θα το κάνουμε με μια υγιή δόση χιούμορ για εκκίνηση!

SecretBenefits - A Hidden Gem in Sugar Dating

Θα ξεκαθαρίσω απόλυτα ότι αυτός ο ιστότοπος σύνδεσης ζάχαρης διαφέρει σημαντικά από τις άλλες βασικές επιλογές. Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του SecretBenefits είναι η δημιουργία επίσημων συμφωνιών και σχέσεων με το SugarDaddies. Θα παρέχουν χρηματοδότηση και υποστήριξη στα μωρά με ζάχαρη με αντάλλαγμα αγάπη, στοργή και πίστη. Παρόλο που το SecretBenefits είναι ένας ιστότοπος σύνδεσης, δεν είναι πραγματικά ο αρκετά τυπικός που βλέπετε να κρύβεται στο διαδίκτυο. Περιέχει μια μακρά λίστα με SugarBabies και μπαμπάδες ζάχαρης όλων των τύπων και έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας αξιόπιστος πόρος για έμπειρους daters καθώς και νεοεισερχόμενους στο χώρο.

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει σε όλο το ταξίδι είναι η τυπικότητα του συστήματος. Στην πραγματικότητα, οι μπαμπάδες ζάχαρης αλληλεπιδρούν με μωρά με ζάχαρη, τα οποία είναι αποφασισμένα να επιτύχουν τον τελικό σκοπό τους στον ιστότοπο.

Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους, οι πιθανότητές σας να έχετε μια υπέροχη εμπειρία κατά την επίσκεψή σας είναι σημαντικά καλύτερες επειδή έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια+ μηνιαίους ενεργούς συμμετέχοντες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Υπερηφανεύεται για την εύρεση συνδέσεων κυρίως για ελίτ που επιθυμούν να αναπτύξουν ένα ρομαντικό νόημα, να βγουν σε ταξίδια ή απλά να περάσουν μια φανταστική νύχτα με ένα μωρό με ζάχαρη.

Κομψός σχεδιασμός και απλά χαρακτηριστικά του SecretBenefits

μυστικά οφέλη γνωριμίας

Ο κομψός σχεδιασμός του SecretBenefits θα σας εντυπωσιάσει αμέσως μετά την αρχική σύνδεση. Αντί να μπλοκάρει την εμπειρία του θεατή με εξωφρενικά μοναδικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, ο ιστότοπος εστιάζει στο ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας: τη σύνδεση. Επιπλέον, η εστίαση στην ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής ξεχωρίζει το SecretBenefits από τον ανταγωνισμό.

Έχει απρόσκοπτα εξαρτήματα και απλή χρηστικότητα, οπότε δεν χρειάζεται να χάνετε ώρες αγωνιζόμενοι για να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε όλες τις πολλαπλές λειτουργίες του. Συνοψίζοντας, ο βασικός σκοπός του SecretBenefits είναι να προσφέρει ικανοποίηση στους πελάτες σε κάθε βήμα χρησιμοποιώντας μια σαφή και απλή προσέγγιση.

Εν τω μεταξύ, δεν τίθενται οικονομικοί ή παρόμοιοι περιορισμοί στα μωρά με ζάχαρη όταν συναναστρέφονται και έρχονται σε επαφή με πιθανούς μπαμπάδες ζάχαρης. Αλλά δεν είναι μόνο τα μωρά με ζάχαρη με παρόμοια πλεονεκτήματα. ακόμη και οι μπαμπάδες ζάχαρης έχουν τα ίδια κέρδη τους. Είναι χαρακτηριστικό για τους μπαμπάδες ζάχαρης να είναι εντελώς εκ των προτέρων για αυτό που περιμένουν με τα μωρά με ζάχαρη και τα SecretBenefits τους ώθησαν να είναι ανοιχτοί όταν αναζητούν απεγνωσμένα τον τέλειο εραστή. Με άλλα λόγια, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα πρόσβασης σε αυτόν τον ιστότοπο σε οποιοδήποτε σημείο, επειδή η γενική ιδέα δίνει έμφαση στην πρακτικότητα και την προσβασιμότητα για άτομα όλων των επιπέδων δεξιοτήτων, όχι μόνο για τους τεχνολόγους.

Ποιότητα προφίλ ζάχαρης μωρών στο SecretBenefits

secretbenefits προφίλ

Το SecretBenefits διευκολύνει μια διαδικασία ελέγχου ταυτότητας για να καθορίσει εάν οι λογαριασμοί είναι νόμιμοι και οι χρήστες αποκαλύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα. Οι πιστοποιημένοι λογαριασμοί υπερτερούν των μη επαληθευμένων λογαριασμών με μεγάλη διαφορά. Μια συμβουλή, όσοι από εσάς δεν γνωρίζετε ποια είναι τα επαληθευμένα και τα μη επαληθευμένα, είναι τυπικά νέα μέλη της κοινότητας.

Επίσης, τα προφίλ μπορούν να προβληθούν δωρεάν και η πλειοψηφία των εικόνων είναι διαθέσιμη για πρόσβαση. Τα μωρά με ζάχαρη συχνά δημοσιεύουν τον εαυτό τους, συμπεριλαμβανομένων των στόχων τους, των φιλοδοξιών τους, των συμπάθειών τους και των αντιπάθειών τους, καθώς και πράγματα που έχουν βιώσει στη ζωή τους. Εκτός από αυτό, υπάρχει μια μακρά λίστα μεμονωμένων χαρακτηριστικών, όπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ορισμένοι τρόποι ζωής.

Κάθε προφίλ έχει επίσης ένα SecretAlbum. Είναι ένα αβλαβές μέρος όπου τα κορίτσια μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες του εαυτού τους, συμπεριλαμβανομένων γυμνών και απρεπών πραγμάτων. Τα SecretAlbum είναι εκεί όπου οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν τις ερωτικές τους εικόνες - ιδιαίτερα νεαρές κυρίες. Ως ζαχαροπλάστης, μπορείτε απλώς να στείλετε ένα «αίτημα» σε οποιαδήποτε μωρά με ζάχαρη, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στους πόρους τους.

Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία στον ιστότοπο;

μυστικό secretbenefits

Κατά το σχεδιασμό του SecretBenefits, πολλή σκέψη πήγε να κάνει την «αλληλεπίδραση» μεταξύ των μελών αβίαστη και γρήγορη ενώ τιμούσε τους βασικούς ρόλους που παραχωρήθηκαν σε κάθε χρήστη. Οι μπαμπάδες ζάχαρης θα μπορούσαν να εγγραφούν και να περιηγηθούν ελεύθερα, αλλά η αποστολή μηνυμάτων σε ένα μωρό με ζάχαρη, η πρόσβαση σε φωτογραφίες ή η διακριτική περιήγηση θα σας κοστίσει εικονικά χρήματα (συνήθως μετατρέπονται σε "πιστώσεις"). Τα μωρά με ζάχαρη απαλλάσσονται από την πληρωμή για τα αγαθά του ιστότοπου επειδή συνήθως απολαμβάνουν την ιδιότητα του "Sugar Baby".

Με άλλα λόγια, κάθε μέσο επικοινωνίας που υπάρχει στο SecretBenefits είναι κατάλληλο για να βοηθήσει τα παιδιά να συνεργαστούν με κυρίες. Συνήθως, μπορούν να ξεκινήσουν «ξεκλειδώνοντας» τις συνομιλίες. Η λειτουργία συνομιλίας απαιτεί τη χρήση "πιστώσεων" εκ των προτέρων. Ως εκ τούτου, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή πριν από τη συνομιλία με ένα επιθυμητό μωρό με ζάχαρη. Δεν θέλετε τις πιστώσεις σας τόσο γρήγορα, έτσι δεν είναι;

Τα μηνύματα είναι η κύρια μορφή αρχικής αλληλεπίδρασης εδώ στο SecretBenefits. Και παρόλο που οι χρήστες (SugarDaddy ή SugarBaby) έχουν μοναδικά σχήματα και μεγέθη, η συνομιλία και η ανταλλαγή μηνυμάτων ήταν πάντα μια φανταστική στρατηγική για την ανάπτυξη μιας πιο μακροπρόθεσμης σύνδεσης, αν και οι δύο επιλέξετε να προχωρήσετε περαιτέρω.

Αν ρωτήσετε γιατί υπάρχει χρέωση για την αποστολή μηνύματος σε μωρά με ζάχαρη, η απάντηση σε αυτό είναι απλή. Το SecretBenefits διασφαλίζει ότι μόνο εκείνοι οι μπαμπάδες που μπορούν να πληρώσουν ένα βαρύ τίμημα για απλή συνομιλία είναι αποκλειστικά αυτοί που θα απολαύσουν το σύνολο των υπηρεσιών SecretBenefits. Δηλαδή, κοινό! Το να είσαι ένας τρόπος ζωής με μπαμπάδες απαιτεί χρυσά χρήματα για να αντέξεις. Έτσι, αν δεν είσαι πλούσιος, ελίτ, τότε τι κάνεις εδώ;

Βασικά χαρακτηριστικά του SecretBenefits

 • Αναζήτηση

Το SecretBenefits κάνει μεγάλη φασαρία με την εύρεση ανθρώπων μέχρι σήμερα, σε σημείο που περισσότερο από το 50% του χρόνου σας θα δαπανηθεί για έρευνα για να συναντήσετε τον κατάλληλο σύντροφο. Ναι, σωστά. Δεν υπάρχει τρόπος για έναν υπολογιστή να προβλέψει ποιος θα μπορούσε να είναι καλός για εσάς. Επομένως, όλα εξαρτώνται από εσάς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μπορείτε να δείτε τον λογαριασμό ενός μέλους απλά πατώντας σε μερικές από τις φωτογραφίες του, αποθηκεύστε το στις κορυφαίες επιλογές σας ή γράψτε του μια συνομιλία για δέκα μονάδες αμέσως, αν νιώθετε τολμηροί. Επίσης, θα γνωρίζετε εάν το προφίλ που περιηγείστε έχει πιστοποιηθεί, πρόσφατο, αναβαθμιστεί ή είναι διαθέσιμο.

 • Αντιστοίχιση
SecretBenefits κύρια

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο, αυτό δεν είναι πραγματικά ένα εργαλείο που σας φέρνει σε επαφή με έναν τυχαίο ξένο ή κάποιον με τον οποίο έχετε ήδη συνομιλήσει στον ιστότοπο. Επειδή αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος σας ιστότοπος γνωριμιών, τα μέλη ενθαρρύνονται να βάλουν τα δυνατά τους για να ανακαλύψουν το μοναδικό «ψάρι» τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους μόνο αν προφανώς αξίζει τον κόπο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι χρεώνει δέκα πιστώσεις, οπότε καλύτερα να βάζετε τα χρήματά σας σε κάποιον που γνωρίζετε πραγματικά αντί σε κάποιον που προέκυψε σε μια τυχαία δημιουργημένη αναζήτηση.

 • SecretAlbum

Το SecretAlbum είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε. Στο SecretAlbum, οι κυρίες μπορούν να δημοσιεύουν εικόνες του εαυτού τους, τόσο σέξι όσο και λιγότερο σέξι, χωρίς να φοβούνται ότι θα εκτεθούν. Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε το ποιος μπορεί να δει τις εικόνες σας.

 • Blog

Εξερευνήστε την ενότητα ιστολογίου και θα εκπλαγείτε από την επιλογή θεμάτων που καλύπτονται από τα μέλη της ομάδας SecretBenefits. Συνήθως περιλαμβάνει συμβουλές για σχέσεις και μερικές αποτελεσματικές στρατηγικές γνωριμιών. Η εύρεση ενός κατάλληλου συντρόφου είναι επίσης δυνατή με τη βοήθεια αυτού του ιστότοπου. Επίσης, η λήψη συμβουλών από τις γυναίκες για τα 101 μυστικά για να εντυπωσιάσετε ένα ιδανικό μωρό με ζάχαρη και να μάθετε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους θα είναι σωτήρια για τον καθένα.

 • Μηνύματα

Είναι συνηθισμένο για τους μπαμπάδες του ιστότοπου να χρεώνονται με πιστωτική τιμή για να «ξεκλειδώσουν» τη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων. Συνήθως, θα σας κοστίσει περίπου δέκα πιστώσεις. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε φωτογραφίες με άλλα μέλη μέσω αυτής της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων. Τούτου λεχθέντος, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες σύνδεσης όπου οι άνθρωποι μιλούν χαλαρά, το SecretBenefits φαίνεται να έχει έναν πιο εξελιγμένο τόνο.

Γίνομαι μέλος

Εγγραφή SecretBenefits

Το SecretBenefits έχει διαφορετικές διαδικασίες εγγραφής για τις κυρίες (SugarBabies) και τους κύριους (SugarDaddies). Για τις κυρίες, τους ζητείται ο λογαριασμός e-mail, ο κωδικός πρόσβασης, το όνομα χρήστη, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το ύψος, το βάρος, την ηλικία και την εθνικότητά τους. Στη συνέχεια, πρέπει να δημοσιεύσουν τουλάχιστον έξι εικόνες χωρίς λεζάντες, γυμνό και εφέ.

Η προσθήκη εικόνων είναι το επόμενο βήμα, αλλά θα τους ζητηθεί επίσης να περιγράψουν το ιδανικό σας «SugarDaddy», καθώς και μια εισαγωγή, μια φράση και λεπτομέρειες σχετικά με το τι τις κάνει πολύ ξεχωριστές ως «SugarBaby». Εκτός από αυτό, θα πρέπει να παρέχουν στοιχεία επικοινωνίας και να δημοσιεύουν περίπου τέσσερις ακόμη «αποκλειστικές» εικόνες.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν συγκεκριμένες μοναδικές εκτιμήσεις για τα παιδιά όταν πρόκειται για συμμετοχή στο SecretBenefits. Θα πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τα στοιχεία e-mail, το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, την εθνικότητα και την ηλικία. Ενώ τα "SugarBabies" απαιτούν μια φωτογραφία για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής, οι ευγενείς όχι. Θα σας ζητηθεί να δώσετε επιπλέον προσωπικά στοιχεία και να γράψετε μια σύντομη περιγραφή στο προφίλ σας όταν εγγραφείτε.

Οι πιστωτικές τους τιμές

Η υπηρεσία SecretBenefits δεν χρεώνει μηνιαία συνδρομή. μάλλον, τα παιδιά μπορούν να αγοράσουν πιστώσεις για χρήση όταν επικοινωνούν με το SugarBabies. Ακολουθεί μια γενική ανάλυση του πιστωτικού κόστους:

 • Η τιμή εισαγωγής για 100 πιστώσεις είναι $ 59
 • Elite Τιμή για 500 πιστώσεις είναι $ 169
 • Η καλύτερη τιμή για 1,000 πιστώσεις είναι $ 289

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των SecretBenefits

PROS:

 • Πολλά μωρά
 • Εύκολη και σύντομη διαδικασία εγγραφής
 • Τα προφίλ υποβάλλονται σε έλεγχο ταυτότητας
 • Οι γυναίκες είναι ελεύθερες για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών Παρόμοιες με το Secretbenefits.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολυάριθμες ερωτικές σχέσεις, όπως περιστασιακές σχέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, γαμημένους φίλους και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτή είναι μια εξαιρετική εμπειρία που αρωματίζει τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά χωρίς άγχος και απλή, οπότε τα μέλη την τελειώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - Emilydates

εμιλιδάτες

Ένας ιστότοπος γνωριμιών με έδρα την Αυστραλία, όπου οι ανύπαντροι καταλαβαίνουν σαφώς τι περιμένουν από τους πιθανούς αγώνες τους, ο EmilyDates είναι διάσημος, αξιόπιστος και συνεχώς βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Έχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων που εξακολουθεί να αναπτύσσεται, έχει μια εξαιρετική ιδέα που υποστηρίζει τη χρονολόγηση ζάχαρης και λειτουργεί καλά τόσο για τους μπαμπάδες όσο και για τα μωρά. Κάθε μέλος έχει τις απαιτήσεις του σαφώς δηλωμένες στα προφίλ του, οπότε όλοι θα γνωρίζουν τι να περιμένουν και θα δουν αν ταιριάζετε με ένα άλλο μέλος.

Η EmilyDates πραγματοποιεί επίσης αυστηρά μέτρα επαλήθευσης και ασφάλειας για να διασφαλίσει ότι όλοι προστατεύονται παρά το τι συμβαίνει. Το πιο εξαιρετικό θέμα για αυτήν τη σελίδα είναι η εξαιρετική προστασία απάτης, η οποία δεν επικεντρώνεται τόσο στους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που έχουμε συναντήσει.

PROS:

 • Προσιτές χρεώσεις
 • Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών
 • Έξυπνες λειτουργίες και δυνατότητες
 • Διατίθενται πολλά εργαλεία επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά ψεύτικα προφίλ
 • Άλλα κορίτσια χρειάζονται χρόνο για να απαντήσουν

# 3 - SugarDaddyMeet

Sugardaddymeet

Το SugarDaddyMeet είναι μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα γνωριμιών που προσφέρει τις υπηρεσίες της για όμορφες νεαρές γυναίκες και εύπορους ώριμους άνδρες. Αυτός ο ιστότοπος γνωριμιών ζάχαρης λειτουργεί μόνο στις 20 πλουσιότερες χώρες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες για να εγγραφείτε στον ιστότοπο, αν και θα χρειαστεί να επαληθεύσετε το προφίλ και τις φωτογραφίες σας ανεβάζοντας τα απαραίτητα έγγραφα. Αφού επαληθευτείτε, θα λάβετε ένα μοναδικό σήμα επαλήθευσης για να δείξετε ότι κάνατε αυτό το βήμα και ότι είστε φυσικό πρόσωπο, όχι απλώς ένα ψεύτικο προφίλ. Δεδομένης της φύσης αυτού του ιστότοπου, είναι φυσικό ότι η δημιουργία του προφίλ σας στο SugarDaddyMeet θα πάρει λίγο χρόνο και προσοχή.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί το SugarDaddyMeet είναι ενεργά συντονισμένο για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των χρηστών και να κρατήσει τους απατεώνες μακριά. Ενώ πολλές δυνατότητες είναι διαθέσιμες στους δωρεάν χρήστες, η έκδοση Premium έχει περισσότερα πλεονεκτήματα όπως αποστολή μηνυμάτων, δυνατότητες άμεσης συνομιλίας, προσφορά αρχικών δώρων σε πιθανούς αγώνες και φίλτρα προηγμένης αναζήτησης. Αυτή θα πρέπει να είναι η επιλογή όλων για γνωριμίες με ζάχαρη και για να απολαύσετε διασκέδαση εκτός αυτού του κόσμου με προφανή και συμφωνημένα οφέλη, ειδικά οικονομικές και σεξουαλικές ανάγκες. Είναι όλα σχετικά με τη χημεία και την εκμετάλλευση των διασκεδαστικών χρόνων. Δύναμη, χρήματα, νεότητα και ομορφιά; Αν τα έχετε, καμαρώστε τα στο SugarDaddyMeet και ίσως αλλάξει τη ζωή σας με λίγα κλικ.

PROS:

 • Πολλές διαθέσιμες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Λειτουργίες «Let's Meet» που λειτουργούν σαν κάποια μηχανή ρουλέτας
 • Διατίθενται αίθουσες συνομιλίας
 • Εύκολο στη χρήση interface
 • Φιλική προς το χρήστη πλοήγηση
 • Στερεό σύστημα επαλήθευσης

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα ζητήματα στην εφαρμογή iOs για κινητά
 • Δεν υπάρχει επιλογή συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Οι δωρεάν χρήστες έχουν περιορισμένο αριθμό αναζητήσεων

# 4 - Τι είναι η τιμή σας

τι τιμή

Παρά το γεγονός ότι ήταν μια αρκετά νέα πλατφόρμα μετά τη δημιουργία του το 2010, το What's Your Price έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα. Ο ιστότοπος έχει μεγάλο πληθυσμό μελών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με περίπου ένα εκατομμύριο μέλη και συνεχίζει να αναπτύσσεται ως διαδικτυακός ιστότοπος δημοπρασίας γνωριμιών από μέρα σε μέρα. Ο ιστότοπος είναι πολύ φιλικός προς το χρήστη, με λιγότερες επιλογές για να μπερδέψετε τους χρήστες. Οι δωρεάν χρήστες επίσης δεν έχουν μεγάλη λειτουργικότητα, και όσον αφορά τους χρήστες επί πληρωμή, φτάνουν στη δουλειά που κάνουν, υποβάλλοντας προσφορές και ξεκινώντας επαφή αμέσως.

Αν και υπάρχει μόνο ένα ελάχιστο σύνολο λειτουργιών σε αυτόν τον ιστότοπο, είναι χτισμένο με λαμπρά σχέδια που φαίνονται υπέροχα και έχουν αρκετά βασικές αλλά χρήσιμες επιλογές. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 7ωρο και πολλές άλλες μορφές αντιμετώπισης ερωτήσεων που μπορεί να προκύψουν. Η εγγραφή μπορεί να γίνει γρήγορα καθώς απαιτούνται μόνο μερικές λεπτομέρειες πριν από τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την περιήγηση στον ιστότοπο και να βελτιώσετε το προφίλ σας για να το κάνετε πιο ελκυστικό για άλλους χρήστες, εγγυώντας περισσότερες αντιστοιχίσεις και ημερομηνίες.

Πλήρης κριτική WhatsYourPrice εδώ.

PROS:

 • Υποβολή προσφορών για ημερομηνίες
 • Δεν υπάρχει συνδρομή
 • Πολλά ελκυστικά singles
 • 24 / 7 υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά νέα ιδέα
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Ακριβείς τιμές

# 5 - Sugar Daddy

Sugardaddy.com

Μην κάνετε λάθος γι 'αυτό. Το SugarDaddy.com διαθέτει έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και αξέχαστους τομείς όλων των πλατφορμών γνωριμιών ζάχαρης που γνωρίζουμε. Η διαδικασία εγγραφής ήταν ωραία και γρήγορη, έπρεπε να απαντηθούν οι ελάχιστες τυπικές ερωτήσεις χρονολόγησης ζάχαρης και μπορείτε να προχωρήσετε γρήγορα στην ολοκλήρωση του προφίλ σας μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα επαλήθευσης.

Παρ 'όλα αυτά, το Sugar Daddy.com τονίζει ότι τα προφίλ με υπέροχες φωτογραφίες λαμβάνουν περισσότερη προσοχή και απαντήσεις από άλλους χρήστες. Για τα μέλη που δεν πληρώνουν, μπορούν ήδη να κάνουν πολλά και να απολαύσουν λειτουργίες ακόμη και χωρίς να πληρώσουν. Φυσικά, όπως κάθε άλλος ιστότοπος γνωριμιών, τα premium μέλη έχουν τα καλύτερα - χαρακτηριστικά, εργαλεία επικοινωνίας και αγώνες. Σε αντίθεση όμως με άλλους ιστότοπους γνωριμιών με ζάχαρη, αυτή απαιτεί από τα μωρά με ζάχαρη να πληρώσουν για την ιδιότητα μέλους.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο τους μπαμπάδες με ζάχαρη να εξαργυρώνουν, αλλά εδώ, ακόμη και τα ζαχαρωτά που χρειάζονται το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό και οποιαδήποτε υποστήριξη πρέπει να πληρώσουν. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί χρήστες που είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν και να απολαύσουν στον ιστότοπο. Η αντιστοίχιση είναι εύκολη με τους πρακτικούς αλγόριθμους και τα συστήματά τους, έτσι ώστε να περάσετε καλά στο SugarDaddy.com.

PROS:

 • Προσιτές τιμές
 • Μπορείτε να ανεβάσετε απεριόριστες φωτογραφίες
 • Οι χρήστες που δεν πληρώνουν μπορούν να απαντήσουν σε μηνύματα πληρωμένων μελών
 • Βελτιστοποιημένη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένοι τρόποι πληρωμής
 • Τα μέλη που δεν πληρώνουν δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά

# 6 - RichMeetBeautiful

πλούσιος όμορφος

Ιδρύθηκε το 2017, το Rich Meet Beautiful είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους γνωριμιών με ζάχαρη, με θετικές κριτικές και μεγάλη βάση χρηστών για πλούσια και εκλεκτά singles που αναζητούν το τέλειο ταίρι τους. Αυτός ο ιστότοπος στοχεύει στη σύνδεση των πλούσιων ατόμων με τη ζάχαρη με τους όμορφους συντρόφους τους.

Η διαδικασία εγγραφής στο Rich Meet Beautiful είναι απλή και ομαλή. Ωστόσο, για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητές του, θα χρειαστείτε τη συνδρομή Premium. Η ιδιότητα μέλους Premium απαιτείται για την αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη, οπότε θα ήταν καλύτερο αν ξεκινήσετε την αναζήτηση πιθανών ημερομηνιών ή αντιστοιχιών και, στη συνέχεια, προχωρήσετε στην πληρωμή συνδρομής μόλις εστιάσετε τα βλέμματα σε συγκεκριμένους χρήστες να επικοινωνήσουν.

PROS:

 • Μεγάλη βάση χρηστών κυρίως στην Ευρώπη
 • Σύνθετη αναζήτηση και φίλτρα
 • Γενναιόδωρη δωρεάν συνδρομή
 • Μοντέρνα σχέδια
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται ακόμη στις ΗΠΑ
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά

# 7 - Ταίρι εκατομμυριούχου

εκατομμυριούχος αντιστοιχία

Εάν επιθυμείτε διασκέδαση, φλερτ και ανεπίσημες ατμόσφαιρες όπου μπορείτε να συναντήσετε πλούσιους άντρες και να πάρετε κάτι ο ένας από τον άλλον ενώ συνδέεστε σε πολύ οικείο επίπεδο, το MillionaireMatch είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Τώρα μπορείτε να βρείτε διασκεδαστικά και πολυτελή ραντεβού που ελπίζουμε να σας οδηγήσουν σε κάτι. Μεταξύ των ιστότοπων ζαχαρούχων μωρών/μπαμπάδων, αυτό είναι ένα αστέρι μεταξύ όλων. Διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα αντιστοίχισης όπου συναντάτε άτομα με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε τη νοοτροπία σας, τη σεξουαλική χημεία και τις φαντασιώσεις σας.

Συνδυάζοντας μια πολυσύχναστη ατμόσφαιρα ηλικιωμένων ανδρών και νεότερων γυναικών, το MillionaireMatch σας δίνει μια σέξι, διακριτική αλλά αριστοκρατική και φιλική αίσθηση. Τα περισσότερα μέλη δεν ντρέπονται και έχουν αυτοπεποίθηση για το δέρμα τους - όλοι μιλούν ανοιχτά για τις επιθυμίες τους, τόσο σε χρηματικό όσο και σεξουαλικό επίπεδο. Όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι χωρίς εκπλήξεις, οπότε είναι ένας τόσο διασκεδαστικός ιστότοπος για εξερεύνηση.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία από ζάχαρη μπαμπάδες
 • Αριστοκρατικός ιστότοπος
 • Φιλική προς το χρήστη και εύκολη πλοήγηση διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Η αναλογία ζάχαρης μπαμπάδες-μωρά δεν είναι ίση

# 8 - SugarDaddie

αρχική σελίδα sugardaddie

Με εύκολες εγγραφές και εξαιρετική διεπαφή χρήστη, θα βρείτε ευδαιμονία να ψάχνετε για μπαμπάδες σε αυτόν τον ιστότοπο. Θα ξεκινήσετε με την εισαγωγή των βασικών στοιχείων σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς ταιριασμού. Για τα μωρά με ζάχαρη, θα σας ζητηθεί να συστηθείτε απαλά και οι συντονιστές του ιστότοπου θα επαληθεύσουν το προφίλ σας προτού ξεκινήσετε την περιήγηση στη συλλογή προφίλ τους. Το SugarDaddie διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες αναζήτησης, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε premium συνδρομή, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε μηνύματα σε οποιονδήποτε.

Ένα μοναδικό πράγμα για το SugarDaddie είναι ότι έχουν «βαθμολογία ποιότητας», το οποίο βελτιώνει τις πιθανότητές σας να έχετε τέλειους αγώνες. Βασίζεται στις δραστηριότητες και την πληρότητα των προφίλ σας, οπότε όσο πιο λεπτομερές και κατατοπιστικό είναι το προφίλ σας, τόσο υψηλότερος είναι ο βαθμός ποιότητας σας. Έχουν επίσης αυτή τη δυνατότητα "Meet My Match", όπου ταιριάζετε τυχαία με κάποιο Sugar Daddie και αποφασίζετε αν θα πάτε με "ναι" ή "όχι". Παρόλο που αυτή η βαθμολογία ποιότητας ακούγεται ασύγκριτη, εξακολουθεί να είναι μοναδική και μπορεί να ληφθεί θετικά.

PROS:

 • Ιδανικό για λίγο γρήγορο σεξ από όμορφες κυρίες
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά
 • Λεπτομερή προφίλ
 • Τα μέλη μπορούν να θέσουν στόχους και να κερδίσουν "σκορ"
 • Εύκολη εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επαλήθευση για οικονομικές πληροφορίες
 • Τα μωρά με ζάχαρη έχουν αυστηρές πολιτικές τιμολόγησης

# 9 - Αρένα

sudy.app

Εδώ, μπορείτε να συναντήσετε πλούσιους μπαμπάδες ζάχαρης χωρίς ταλαιπωρία στην εγγραφή και την αναζήτηση λειτουργιών. Το Sudy είναι πολύ καλύτερο από τους περισσότερους ιστότοπους με μπαμπάδες με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το "Sugar Talks", όπου οι μπαμπάδες με ζάχαρη και τα μωρά μπορούν να απαντούν και να ρίχνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλο. Είναι ένας καλός τρόπος για όλους να είναι πιο ανοιχτοί και άνετοι μεταξύ τους ενώ είναι εκ των προτέρων με τις προθέσεις τους.

Τα μωρά με ζάχαρη επίσης δεν χρειάζεται να ανησυχούν γιατί θα χρεωθούν λίγο μόνο, ειδικά όταν επαληθευτούν. Εάν βρίσκεστε σε αυτόν τον ιστότοπο, σας περιμένουν εξαιρετικές απολαύσεις επειδή τα μέλη είναι πλούσιοι εκατομμυριούχοι και κυρίως νεαρά μωρά με ζάχαρη που αναζητούν μεγαλύτερους και ώριμους άνδρες που μπορούν να τους υποστηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο με αντάλλαγμα τον εαυτό τους. Η Sudy έχει πολλές εξαιρετικές κριτικές από ικανοποιημένους χρήστες που έχουν γνωρίσει και βρίσκονται τώρα σε σχέσεις ζάχαρης.

Πλήρης αναθεώρηση του Sudy εδώ.

PROS:

 • Η εφαρμογή για κινητά είναι εύκολη στην πλοήγηση
 • Εύκολη εγγραφή
 • Σήματα επαλήθευσης για διασφάλιση της ακεραιότητας του προφίλ
 • Μεγάλη βάση χρηστών
 • Μεγάλη αναλογία γυναικών-ανδρών

Μειονεκτήματα:

 • Η ανταλλαγή μηνυμάτων απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή
 • Η συνδρομή Sugar daddies είναι ακριβή
 • Ορισμένες φορές η προβολή προφίλ καθυστερεί

# 10 - Αναζητώντας.com

αναζητώντας ρύθμιση

Μια εξειδικευμένη πλατφόρμα γνωριμιών που προσελκύει καθημερινά επισκέπτες είναι το Seeking Arrangement. Δεδομένου ότι αυτός δεν είναι ένας κανονικός ιστότοπος που ταιριάζει, ο σχεδιασμός του θα μπορούσε να πετάξει πολλά άτομα που περιστασιακά έρχονται σε αυτό. Παρ 'όλα αυτά, είναι μια εξαιρετική δουλειά που παρέχει μια ασφαλή ατμόσφαιρα για το είδος της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης που προωθεί. Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον να διακρίνουμε ότι έχει έναν δίκαιο αριθμό ατόμων διεθνώς για μια πλατφόρμα που περιέχει μια σχετικά θεμελιώδη έννοια.

Το Seeking Arrangement είναι ένα μέρος για τους νέους να κάνουν μαμάδες και μπαμπάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν νομισματική υποστήριξη και ενθάρρυνση για αυτούς. Τα μωρά με ζάχαρη πρέπει να παρέχουν αγάπη, σεξ, στοργή και μακροχρόνιες σχέσεις σε αντάλλαγμα. Μια ιδανική σχέση επαναπροσδιορίζεται από το Seeking Arrangement καθώς υπονομεύει τα συμβατικά μέσα του διαδικτύου. Ο ιστότοπος προσφέρει μια όαση στην οποία μπορείτε να ενσωματώσετε την απόλαυση με μια εταιρεία.

Κάντε κλικ για ένα Αναζητείται πλήρης κριτική.

PROS:

 • Η διαδικασία επαλήθευσης είναι αυστηρή
 • Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, ο ιστότοπος εγγυάται ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν ιδανικές ρυθμίσεις
 • Έχει πάνω από δέκα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν και συμμετέχουν ενεργά σε όλο τον κόσμο
 • Η πλειοψηφία των μελών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και γρήγορη για ολοκλήρωση
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα επαληθευμένα μέλη μόνο

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι ψεύτικοι λογαριασμοί για ζάχαρη
 • Απαιτείται άδεια για να δείτε μια ιδιωτική γκαλερί άλλων μελών

# 11 - BeNaughty

ευγενικός

Εισήχθη το 2000, έγινε ένας ολοένα και πιο επιτυχημένος ιστότοπος γνωριμιών που συνεργάζεται με το Flirt, το IWantU και το UpForIt για να παρέχει αποδεδειγμένη ποιότητα και άνετα περιβάλλοντα για τους χρήστες. Κάθε μέρα έχει πάνω από 13 εκατομμύρια επισκέψεις και υπάρχουν πάνω από εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως που σκέφτονται να εγγραφούν ως επίσημοι χρήστες.

Αυτό είναι πράγματι μια τέλεια διέξοδος για να αγριέψετε και να συμμετάσχετε σε παντρεμένους και ανύπανδρους σεξουαλικές δραστηριότητες και σχέσεις. Τα προσωπικά σας δεδομένα που αποστέλλονται στον ιστότοπο BeNaughty είναι ασφαλή, επειδή χρησιμοποιεί τη μέθοδο κρυπτογραφημένη SSL και έχει ακολουθήσει τη φάση επικύρωσης για όλους τους λογαριασμούς. Όλα επιτρέπουν σε όλο το ταξίδι να είναι πολύ πιο ευχάριστο και αποφεύγει κάθε σχέδιο δημιουργίας χρημάτων.

BeNaughty κριτική εδώ.

PROS:

 • Η πλατφόρμα ιδρύθηκε ήδη πάνω από 20 χρόνια
 • Κάθε μέρα, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων που εγγράφονται
 • Τα μέλη είναι ευαίσθητα και ενεργά
 • Δωρεάν πέντε συζητήσεις καθημερινά για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς
 • Εύκολη πλοήγηση και απλή σχεδίαση ιστοσελίδας διεπαφής
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι λογαριασμοί δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες για τα προφίλ τους
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ενοχλητικές ζωντανές ειδοποιήσεις

# 12 - Παραλύω

χάσετε το ταξίδι

Εάν ταξιδεύετε αλλά δεν έχετε κανέναν για να εξερευνήσετε νέα μέρη, αυτός μπορεί να είναι ο ιστότοπος για εσάς. Το Miss travel είναι για τα μωρά με ζάχαρη που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά είναι λίγο εκτός προϋπολογισμού και για τους μπαμπάδες που θέλουν επίσης να ταξιδέψουν αλλά χρειάζονται παρέα. Απλά το τέλειο ταίρι!

Αυτός ο ιστότοπος είναι παρόμοιος με όλους τους άλλους ιστότοπους γνωριμιών, αλλά αντί να εξοφλήσετε φοιτητικά δάνεια ή να δώσετε επιδόματα, τα οφέλη έρχονται ως δωρεάν ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Η αντιστοίχιση ιστότοπων δεν λειτουργεί σαν μαγεία και δεν μπορείτε να σας συγκλονίσει η ιδέα να ταξιδέψετε αμέσως. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος σάς δείχνει τις γενικές και λεπτομερείς πτυχές των προφίλ χρηστών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους πιθανούς φίλους ταξιδιού σας.

PROS:

 • Προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης
 • Δραστηριότητες υψηλού μέλους
 • Γρήγορη και εύκολη εγγραφή
 • Αξίζει την τιμή που πληρώνετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή
 • Περιορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά

Τελικές Σκέψεις

Σίγουρα, το SecretBenefits παρέχει στο SugarBabies και το SugarDaddies μια εύχρηστη πύλη για την εύρεση και τη διευθέτηση ημερομηνιών. Θα μπορέσετε να συναντήσετε ένα τέλειο μωρό με ζάχαρη που θα σας υποστήριζε στην εξερεύνηση των παθών σας και στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Θα απολαύσετε τη χρήση αυτού του ιστότοπου λόγω της χαλαρής ατμόσφαιρας και της αίσθησης ασφάλειας που παρέχει κατά την αλληλεπίδραση. Επίσης, οι λογαριασμοί ελέγχονται για γνησιότητα και μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

Εάν αισθάνεστε περίεργοι και ενδιαφέρονται περίεργα για τον τρόπο ζωής του μπαμπά, ή είστε ένα γοητευτικό κορίτσι που ενδιαφέρεται να είναι μωρό ζάχαρης, το SecretBenefits είναι σίγουρα μια λύση χωρίς προβλήματα. Προχωρήστε αμέσως τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική σας κλήση. Πάρτε μέρος στο πλήθος του SecretBenefits σήμερα και ξεκινήστε να ζείτε έναν τρόπο ζωής που ονειρευόσασταν από καιρό. Το SecretBenefits είναι γεμάτο μαρμελάδα με εκπληκτικά πιθανά μωρά ζάχαρης. βγείτε έξω και συναντήστε τους - είμαι σίγουρος ότι τους αρέσει να συζητούν για τα συγκεκριμένα μαζί σας.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 84 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή