Ενημερώθηκε στις: 20 Ιουνίου 2024

XDating κριτική

& 12 καλύτεροι ιστότοποι για ενηλίκους και γνωριμίες όπως το xDating.com

Ειδική προσφορά

Εγγραφείτε στο # 1 xDating.com εναλλακτικό - AdultFriendFinder.com & λάβετε ημερομηνία για απόψε 100% χωρίς κίνδυνο!

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com

Xραντεβού

XDating, ένας μοναδικός ιστότοπος για ραντεβού σεξ για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον σύντροφό σας, το XDating σίγουρα ταιριάζει απόλυτα στο γούστο σας.

Με την εγγραφή σας στον ιστότοπο, σας δίνει πρόσβαση σε απεριόριστες δυνατότητες που διαθέτει. Πράγματι, η εύρεση ελκυστικών και σεξουαλικών ενδιαφερόντων όπως εσείς είναι εύκολη εδώ. Όλη η διασκεδαστική κοινότητα διαφόρων γυναικών και ανδρών από διαφορετικά μέρη του κόσμου έχει εμπειρία χωρίς προβλήματα στον ιστότοπο XDating.

Όλα για το XDating

Το XDating είναι ένας ιστότοπος για ενήλικες που αναζητούν υπηρεσίες που θα τους συνδέσουν σε απλές σχέσεις. Πράγματι, είναι δουλειά του XDating να σας συνδέει με χιλιάδες άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς. Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει σεξουαλικές συναντήσεις, φλερτ, σεξουαλικές γνωριμίες ή απλά κάποια μοναδική χρονολόγηση.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο ιστότοπος XDating κυμαίνεται στην κορυφή της ιεραρχίας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Παρά τον μεγάλο αριθμό ανταγωνισμού στην επιχείρηση των καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών για σεξ ενηλίκων σήμερα, διατηρεί τη δημοτικότητά του. Επίσης, συνεχίζουν να βελτιώνουν τις δυνατότητες, το σχεδιασμό, τις υπηρεσίες και την περιήγησή τους για να προσφέρουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας μεταξύ των πιστών και των νεοεισερχόμενων χρηστών της.

Άνοιγμα σε όλα τα φύλα

Εξίσου σημαντικό, ο ιστότοπος XDating ανοίγει την πόρτα του σε όλους τους τύπους σεξουαλικότητας και προτιμήσεων. Καλωσορίζουν όλους, ανεξάρτητα από οτιδήποτε. Επομένως, όταν συμμετέχετε στην αναπτυσσόμενη κοινότητά του, μπορείτε να συναντήσετε πολλούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον swinger τρόπο ζωής, τους λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους ετεροφυλόφιλους, τους αρχάριους, τα μωρά με ζάχαρη, τους μπαμπάδες με ζάχαρη, το BDSM και πολλά άλλα. Πράγματι, όλοι αυτοί οι άνθρωποι, παρά τις διάφορες προτιμήσεις τους, εξακολουθούν να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν τη σύνδεση.

Επιπλέον, τη στιγμή που ολοκληρώσατε τη δημιουργία λογαριασμού, ο ιστότοπος θα σας μεταφέρει αμέσως στο "Dating Center". Όπου υπάρχουν πολλές εικόνες δωρεάν για προβολή, γυναίκες με υψηλή βαθμολογία και άτομα που σας προσελκύουν. Έτσι, εάν υπάρχουν δύο χρήστες όπως ο ένας τον άλλον, οι εικόνες που έχουν θα συγκεντρώσουν αυτόματα. Σίγουρα, μπορείτε να συγκρίνετε τη λειτουργικότητά του όπως το Tinder.

Εγγραφείτε στο XDating και γίνετε μέλος

Συνολικά, η διαδικασία υπογραφής που περιλαμβάνεται στον ιστότοπο XDating θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά. Πράγματι, μπορείτε να πείτε ότι έχει τον ταχύτερο και ευκολότερο τρόπο να γίνει μέλος. Έτσι, εάν ολοκληρώσετε τη δημιουργία λογαριασμού, η δημιουργία ενός προφίλ θα λάβει μόνο βασικές πληροφορίες.

Σίγουρα, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε την περιήγηση και την αναζήτηση των πιο καυτών μωρών σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, η παροχή περισσότερων πληροφοριών και αρκετών βασικών προφίλ θα κάνει τον λογαριασμό σας πιο ελκυστικό για τους άλλους. Έτσι, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες εύρεσης αγώνων και συνδέσμων.

Αλληλεπιδράσεις μελών

Στον ιστότοπο XDating, οι αλληλεπιδράσεις των μελών μπορούν να συμβούν με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνομιλίες, μηνύματα βίντεο ή απευθείας μηνύματα για να συνδεθείτε με άλλα άτομα. Όλα αυτά είναι επίσης διαθέσιμα σε δωρεάν λογαριασμούς.

Ωστόσο, τα premium μέλη ενδέχεται να έχουν αποκλειστικά προνόμια. Για να μην αναφέρουμε, οι αρχάριοι στον ιστότοπο ενδέχεται να λάβουν πολλά μηνύματα κατά την εγγραφή τους. Ωστόσο, μερικά από αυτά είναι ύποπτα, επομένως προσέξτε.

Σχεδιασμός και Ευχρηστία

XDating αρχική σελίδα

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι ενημερωμένος και πάντα ενημερωμένος. Έτσι, κάθε άτομο θα βρει τον ιστότοπο πολύ ενδιαφέρον, εύκολο και εύκολο στη χρήση. Εν τω μεταξύ, στην αριστερή πλευρά της οθόνης, εδώ είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις. Ως χρήστης, αυτή η ενότητα είναι πολύ σημαντική για να ελέγχετε καθημερινά, καθώς σας προσφέρει πιθανούς αγώνες.

Πράγματι, όσο περισσότερο περιηγώμαι στον ιστότοπο XDating, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω τον κύριο στόχο του. Και αυτό είναι να επικεντρωθεί στην κύρια προτεραιότητά τους: να ταιριάζει με άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα. Ταυτόχρονα, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα προφίλ άλλων χρηστών για να δείτε το επίπεδο συμβατότητας μεταξύ σας.

Συνολικά, η παραδοσιακή γνωριμία και η σεξουαλική επαφή στην ιστορία φαίνεται να είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα. Αλλά τώρα, η εύρεση ενός αγώνα είναι μόλις ένα κλικ μακριά από τον κέρσορα.

Αξιολόγηση ποιότητας προφίλ

Η δημιουργία προφίλ αποτελεί ουσιαστικό μέρος των πιθανοτήτων σας να επιλέξετε πολλές ημερομηνίες σεξ. Το XDating δίνει στα μέλη του την ελευθερία να παρέχουν λιγότερα, αρκετά ή περισσότερα από τις πληροφορίες στο προφίλ τους. Ως εκ τούτου, η ποιότητα και η έλξη του προφίλ σας θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά το χτίζετε.

Σίγουρα, το μόνο πράγμα που θα απαιτήσει το XDating είναι να δημιουργήσετε ένα μοναδικό όνομα χρήστη. Σε αυτήν την περίπτωση, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε να ακούγεται πιασάρικο, εύκολο να το θυμάστε και να εκφράζετε τον χαρακτήρα σας. Ωστόσο, συνιστάται να παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Έτσι, άλλοι χρήστες θα σας αναγνωρίσουν αμέσως ως κατάλληλη αντιστοίχιση μόνο κοιτάζοντας το προφίλ σας.

Τι κάνει το προφίλ ελκυστικό;

Για τους περισσότερους χρήστες, η προσθήκη φυσικών χαρακτηριστικών, το ύψος, το σχήμα του σώματος, το βάρος, το χρώμα των ματιών, τα μαλλιά και οι πρόσθετες λεπτομέρειες βοηθούν το προφίλ σας να βρει αγώνες. Μάλιστα, μειώνει την «εικασία» που ταιριάζει απόλυτα ή όχι.

Επιπλέον, η προσθήκη εικόνων ενισχύει ακόμη περισσότερο το προφίλ σας. Εκτός από την ευκαιρία σε άλλους χρήστες να έχουν μια ματιά στην ομορφιά σας, χρησιμεύει επίσης ως επιβεβαίωση ότι είστε ψεύτικοι.

Εγγραφείτε στο # 1 xDating.com εναλλακτικό - AdultFriendFinder.com & λάβετε ημερομηνία για απόψε 100% χωρίς κίνδυνο!

Πόσο ακριβώς λειτουργεί;

Το XDating λειτουργεί ως ιστότοπος σύνδεσης όπου μπορείτε να βρείτε άτομα που ταιριάζουν με τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις και ικανοποιούν τις επιθυμίες σας. Σίγουρα, χρησιμοποιεί φίλτρα αναζήτησης για να κάνει την αναζήτηση πιο γρήγορη, βολική και αξιόπιστη. Απλώς εισάγετε αυτό που ψάχνετε, πατήστε το κουμπί αναζήτησης. Σε λίγα δευτερόλεπτα, ο ιστότοπος θα σας δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, ο ιστότοπος έχει τόνους βίντεο και εικόνων. Πολλά περιεχόμενα έχουν γυμνά, σεξ ή οτιδήποτε ρητό. Έτσι, μην εκπλαγείτε αν δείτε πολλές γκαλερί με γυμνές φωτογραφίες, επειδή αυτά τα είδη θεμάτων είναι συνήθως κοινά. Για να μην αναφέρουμε, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου εδώ έχει ερασιτεχνική ποιότητα. Αντί να το θεωρούμε κακό, μάλλον αποδεικνύει ότι οι χρήστες δεν είναι ψεύτικοι, αλλά πραγματικοί.

Τι κάνει το xDating Special;

XΗμερομηνία σύνδεσης

Ανώνυμη ταυτότητα

Οι χρήστες εδώ έχουν την επιλογή να ορίσουν το προφίλ τους σε ιδιωτική λειτουργία. Αυτό είναι ένα σημαντικό εργαλείο για εκείνους τους φίλους που εξαπατούν σε μια σχέση. Σίγουρα, οι συνεργάτες σας δεν θα μαντέψουν ποτέ ότι εγγραφήκατε στον ιστότοπο XDating.

Δωρεάν μέλος

Ο ιστότοπος XDating παρέχει δωρεάν συνδρομή σε όλους. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βασικές δυνατότητες επικοινωνίας του ιστότοπου ακόμη και χρησιμοποιώντας τον δωρεάν λογαριασμό. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα, να συμμετάσχετε στη ζωντανή συνάντηση ή να συνδεθείτε μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο. Σίγουρα, αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως δωρεάν μέλος.

Εκπλήρωση των Σεξουαλικών Φαντασιών

Το XDating είναι σίγουρα ο καλύτερος ιστότοπος σεξ για ενηλίκους που μπορεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Λόγω της παγκόσμιας δημοτικότητάς του, υπάρχουν πολλά άτομα που μπορείτε να βρείτε που ταιριάζουν στις επιθυμίες και τις επιθυμίες σας.

Τρόπος ζωής Swinger

Λόγω του ανοίγματος της ιστοσελίδας σε κάθε είδους σεξουαλικότητα, αυτά έκαναν το XDating να κερδίσει πολλά μέλη με swinger τρόπο ζωής. Έτσι, εάν είστε διαθέσιμοι σε αυτό, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι πρόθυμοι να διασκεδάσουν, να ανταλλάξουν συντρόφους και να απολαύσουν σεξουαλικές απολαύσεις όλη τη νύχτα.

Threesome Εμπειρία

Σίγουρα, ο ιστότοπος XDating είναι διαβόητος όσον αφορά την οργάνωση μιας τρίο εμπειρίας. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε ένα τρίο ή κάποιο σκληρό όργιο. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο XDating. Πράγματι, μπορείτε να βρείτε αγώνες γρήγορα και εύκολα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να κάνουν σεξ περιπέτεια και ευχαρίστηση χωρίς συμβολοσειρά.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αναφορά μέλους

Εάν φαίνεται να λαμβάνετε συνεχή ανεπιθύμητα μηνύματα, μπορείτε να αναφέρετε αμέσως τον λογαριασμό. Πράγματι, τέτοιες αναφορές θα ωθήσουν τους προγραμματιστές να αναστείλουν ψεύτικα ή ανεπιθύμητα προφίλ.

 • Αποκλεισμός μέλους

Εάν πολλά μέλη ενοχλούν συνεχώς, μπορείτε απλώς να τα αποκλείσετε χωρίς ερωτήσεις. Σίγουρα, αποκλείοντας ένα μέλος, που τους εμποδίζει να σας στέλνουν ενοχλητικά μηνύματα.

 • Επιλογή αναζήτησης

Ο ιστότοπος διαθέτει Επιλογή αναζήτησης, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε συγκεκριμένα άτομα σύμφωνα με συγκεκριμένους παράγοντες. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε άτομα ανάλογα με την τοποθεσία, την ηλικία, το φύλο και πολλά άλλα.

 • Κέντρο γνωριμιών

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του ιστότοπου XDating είναι το "Dating Center". Έχει πολλά προφίλ που μπορείτε να δείτε που μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε τους αγώνες σας. Επίσης, μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα σε οποιοδήποτε άτομο βρίσκετε ενδιαφέρον, ή να το αποθηκεύσετε στις λίστες "Αγαπημένα".

Εγγραφείτε στο # 1 xDating.com εναλλακτικό - AdultFriendFinder.com & λάβετε ημερομηνία για απόψε 100% χωρίς κίνδυνο!

 • Αυξήστε την προβολή προφίλ

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η δημιουργία ενός καταπληκτικού προφίλ θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την προσοχή στον λογαριασμό σας. Ταυτόχρονα, ο ιστότοπος XDating θα σας προωθεί συχνά, και σας εμφανίζει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

 • χάρτες

Ο χάρτης είναι μια άλλη δυνατότητα του ιστότοπου XDating που σας βοηθά να βρείτε και να γνωρίσετε άτομα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για τον εντοπισμό των καλύτερων αγώνων ή των ατόμων που βρίσκονται κοντά στην περιοχή. Πράγματι, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο περιήγησης ατόμων στο διαδίκτυο.

 • Ζωντανή κάμερα

Σίγουρα, όλοι αγαπούν κάποια εικονική ψυχαγωγία και ενθουσιασμό. Έτσι, ο ιστότοπος XDating δίνει εκπομπές στο Live Cam σε όλα τα μέλη του. Μπορείτε τελικά να απολαύσετε όμορφες, καυτές και γαμημένες πανέμορφες κυρίες που εκτελούν σεξουαλικές ζωντανές παραστάσεις μπροστά από την οθόνη της.

 • Οικιακός σχεδιασμός

Εάν χρησιμοποιείτε το Tinder για λίγο τώρα, σίγουρα θα εξοικειωθείτε εύκολα με τη λειτουργικότητά του. Αν και αρκετές περιοχές κάνουν το
Ο ιστότοπος XDating είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους.

 • Ειδικό σήμα

Το Special Badge είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό του ιστότοπου XDating. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για premium μέλη. Πράγματι, τα ειδικά σήματα προσθέτουν μια αποκλειστική αναγνώριση στους λογαριασμούς τους.

 • Safe Mode

Αυτή η λειτουργία που ονομάζεται Safe Mode βοηθά τους χρήστες να μετατρέπουν ορατούς θολωτοί λογαριασμούς. Μπορεί να εκθέσει οποιοδήποτε σεξουαλικό περιεχόμενο και να το εμφανίσει ορατά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του XDating.com

PROS:

 • Διαθέτει Κέντρο γνωριμιών που βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν αγώνες γρηγορότερα
 • Η διαδικασία δημιουργίας ενός προφίλ είναι πολύ γρήγορη
 • Μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε τις λεπτομέρειες που θέλετε να μοιραστείτε στο προφίλ σας
 • Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για συνομιλία
 • Καταπληκτικά οφέλη για premium μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και απλή
 • Οργανωμένος σχεδιασμός ιστότοπου
 • Διατίθενται πολλές χρήσιμες λειτουργίες

Μειονεκτήματα:

 • Οι χρεώσεις για την premium συνδρομή είναι ακριβές
 • Αναφέρονται ψεύτικα προφίλ

12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενηλίκους και σεξ Παρόμοια με το XDating.com:

# 1 - Adult Friend Finder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής σε όλο τον κόσμο και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους ανθρώπους να βρουν ένα τέλειο σεξουαλικό ταίριασμα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Πράγματι, ένας υπέροχος ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ιδίως μεταξύ των ατόμων και των ζευγαριών. Τέλος, με εύκολο σχεδιασμό και γρήγορη διαδικασία εγγραφής, οι άνθρωποι θα τελειώσουν μέσα σε 5 λεπτά ή λιγότερο.

Επέκταση αναθεώρησης Ενηλίκων φίλων φίλων εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - Μπανγκτόπιοι

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες και περιστασιακά θέματα. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων εκεί έξω, παρέμεινε στην πρώτη θέση σήμερα.

Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα φορτίο εργασίας και άγχους. Το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και χαλαρωτικοί τρόποι για να το απελευθερώσουμε. Σίγουρα, ένας σπουδαίος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση. Ευτυχώς, το Banglocals είναι ένας ιστότοπος για σεξουαλικές γνωριμίες που χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία εγγραφής, οπότε όλοι θα βιώσουν αμέσως ευχαρίστηση.

Η κριτική του Full Bang Locals εδώ.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραντεβού σεξ
 • Δωρεάν αναζήτηση προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε γκαλερί εικόνων και βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να δώσουν βαθμολογίες σε καυτά μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Ενθαρρύνει τη δημοσίευση προσωπικών εικόνων ή τη μεταφόρτωση δημόσιου περιεχομένου
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω κειμένου ή email

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο με βαθμολογία x
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο

# 3 - Ραντεβού.com

dating.com

Ο ιστότοπος Dating.com συγκεντρώνει όλα τα singles σε όλο τον κόσμο σε ένα καταπληκτικό μέρος όπου μπορούν να ξεκινήσουν μια νέα ρομαντική σύνδεση. Για να μην αναφέρουμε, ο ιστότοπος εξυπηρετεί κυρίως την Ασία, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Λατινική Αμερική. Με αυτό, σίγουρα όλα τα μέλη είναι από διαφορετικές χώρες, πολιτισμούς και υπόβαθρα.

Επίσης, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μοναδικά εργαλεία επικοινωνίας που επιτρέπουν στα μέλη μια πιο βολική δέσμευση και σύνδεση. Πράγματι, είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο Dating.com όταν αναζητάτε μια πιθανή ημερομηνία.

Αναθεώρηση Dating.com.

PROS:

 • Μεγάλη βάση μέλους από διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο
 • Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι πάντα προσβάσιμη
 • Η εγγραφή ακολουθεί την απλή και εύκολη διαδικασία
 • Δεν απαιτείται επαλήθευση της διεύθυνσης email μετά την εγγραφή
 • Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν
 • Η προσαρμογή του αποτελέσματος αναζήτησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις είναι διαθέσιμη. Η προβολή φωτογραφιών προφίλ είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος μόνο για χρήστες Android

# 4 - Άτακτος

Άτακτος

Χωρίς περαιτέρω εισαγωγή, το IAmNaughty είναι ένας ιστότοπος που έχει δημιουργήσει φήμη στον τομέα των διαδικτυακών συνδέσεων και των ιστότοπων γνωριμιών. Εδώ, τα μέλη είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν τις γοητευτικές τους πλευρές και να φλερτάρουν με ποιον θέλουν. Σίγουρα, έχει τεράστια χαρακτηριστικά που επιτρέπουν εύκολη σύνδεση και εμπλοκή των μελών.

Επίσης, αυτή η πλατφόρμα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δημοσιεύουν ερωτικές εικόνες και σέξι βίντεο για να αυξήσουν το υψηλότερο ποσοστό εύρεσης τέλειου αγώνα. Ενώ επιτρέπει επίσης στο σύστημα να συνδέει αυτόματα τα προφίλ του με άλλους αγώνες.

PROS:

 • Η κοινότητα είναι ενεργή και κάθε μέρα αισθάνονται αποφασισμένοι να βρουν έναν κατάλληλο αγώνα
 • Οι λογαριασμοί ελέγχονται με μη αυτόματο τρόπο από τους προγραμματιστές ιστότοπων για να βεβαιωθούν ότι οι ανεπιθύμητοι δεν είναι διαθέσιμοι
 • Δωρεάν δυνατότητα συνομιλίας
 • Εγγυημένη εξαιρετική πλατφόρμα για εύρεση κατάλληλου συνεργάτη ή περιστασιακής συνάντησης
 • Οι γυναίκες έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο τον ιστότοπο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Η προβολή εικόνων άλλων μελών από τη συλλογή είναι μια πληρωμένη δυνατότητα

# 5 - Ashley Madison

Άσλεϊ-Μάντισον

Ένας ιστότοπος γνωριμιών που ονομάζεται Ashley Madison, ιδρύθηκε το έτος 2001. Ο Ashley Madison προοριζόταν για παντρεμένους ανθρώπους ή σε μια δεσμευμένη σχέση που εξακολουθούν να αναζητούν μια διακριτική σχέση ή συνδέσεις. Μέχρι σήμερα, αυτός ο ιστότοπος εξακολουθεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στα μέλη του. Επίσης, συνεχίστε να προωθείτε τις εξωσυζυγικές υποθέσεις, χωρίς καμία μορφή κρίσης.

Επιπλέον, τα άτομα που βρίσκονται πίσω από τον ιστότοπο έχουν ατελείωτη δέσμευση να μην σταματήσουν να προχωρούν προηγμένα όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία των μελών τους. Αναμφίβολα, ο ιστότοπος Ashley Madison είναι ένας εξαιρετικός χώρος για άτομα που λαχταρούν να φτιάξουν τη σεξουαλική τους ζωή και επιθυμούν να έχουν μια οικεία μυστική σχέση.

Η κριτική AshelyMadison εδώ.

PROS:

 • Ένας τεράστιος αριθμός μελών σε όλο τον κόσμο
 • Η κοινότητα αναζητά ενεργά υποθέσεις
 • Γρήγορη, εύκολη και απλή διαδικασία εγγραφής
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Διατηρεί το προφίλ και τη διακριτική ευχέρεια των μέσων
 • Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για λήψη τόσο για χρήστες iOS όσο και για χρήστες Android

Μειονεκτήματα:

 • Άλλα μέλη έχουν λιγότερο λεπτομερή προφίλ

# 6 - FetLife

το σπίτι της ζωής

Ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες και αναπτύχθηκε το 2008, το FetLife επικεντρώνεται κυρίως σε άτομα που αναζητούν και λαχτάρα να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των ανθρώπων. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για εκπλήρωση φαντασίας, κάθε μέρα το FetLife κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη.

Μέχρι να φτάσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια μέλη από όλο τον κόσμο. Αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο, είναι η ειδική ομάδα υποστήριξης που είναι πρόθυμη να προωθήσει τη βελτίωση των υπηρεσιών του ιστότοπου.

Εκτεταμένη κριτική Felitfe.

PROS:

 • Τα μέλη ανοίγουν για BDSM, φετίχ και στροφές
 • Η πλειοψηφία των μελών είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Το εύρος ηλικίας των μελών είναι περίπου 25 έως 34 ετών
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Η λειτουργία καρτέλας Εξερεύνηση βοηθά στη μείωση συγκεκριμένων μελών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση άλλων λογαριασμών κοινωνικών μέσων
 • Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για λήψη στο App Store ή στο Google Playstore

# 7 - Βικτώρια Μίλαν

κύρια σελίδα victoriamilan

Η κορυφαία δημοφιλής ιστοσελίδα εξαπάτησης σε όλο τον κόσμο είναι η Victoria Milan. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται στα μέλη του μια ασφαλή, ασφαλή και ανώνυμη εμπειρία όταν χρονολογείται μεταξύ παντρεμένων. Το Victoria Milan είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες εκτός της συζυγικής σας ζωής.

Επίσης, έχει μια εξαιρετική δυνατότητα για έξοδο κινδύνου που ονομάζεται Panic Button. Μπορείτε να επιστρέψετε από το να πιάσετε. Όσο για τώρα, ο ιστότοπος Victoria Milan έχει περισσότερα από έξι εκατομμύρια μέλη και αυξάνεται καθημερινά σε όλο τον κόσμο.

Η πλήρης κριτική μας στο Victoria Milan.

PROS:

 • Η δωρεάν μέθοδος εγγραφής χωρίς προβλήματα
 • Τα μέλη μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν μια συγκεκριμένη περιοχή που θέλουν να λάβουν αγώνες
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κομψός
 • Η δωρεάν χρήση των λειτουργιών κλείνει το μάτι και προσθέτει στα αγαπημένα
 • Υπάρχει ένα κουτί επεξήγησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση ανησυχιών και προβλημάτων που έχουν αντιμετωπιστεί
 • Δωρεάν λήψη στο Google Play Store και στο App Store

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο δεν είναι διαθέσιμη σε αυτόν τον ιστότοπο
 • Τα μέλη Premium μπορούν να στέλνουν και να βλέπουν μηνύματα

# 8 - Χτυπητήρια

κηλίδες

Το Swipecheaters είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών ενηλίκων που εξυπηρετεί παντρεμένους και ζευγάρια. Πράγματι, τα μέλη σε αυτόν τον ιστότοπο αναζητούν ενεργά περιστασιακές σεξουαλικές συνδέσεις χωρίς συνημμένες συμβολοσειρές και θέλουν απλώς να φτιάξουν τη σεξουαλική τους ζωή. Έτσι, ακριβώς όταν σκεφτήκατε ότι το εκπληκτικό και καυτό σεξ δεν μπορεί πλέον να αισθανθεί από τα παντρεμένα ζευγάρια. Στη συνέχεια, αυτή η πλατφόρμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε τις κρυμμένες επιθυμίες σας στο κρεβάτι.

Εν τω μεταξύ, όταν εγγραφείτε, θα αντιμετωπίσετε τον πιο βολικό τρόπο επικοινωνίας κρυφά και με ασφάλεια μέσω συνομιλίας μέσω κειμένου ή βίντεο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στην ειδική λειτουργία του ιστότοπου όπου μπορείτε να δείτε ρητή ζωντανή ροή.

PROS:

 • Όλα τα μέλη είναι υπό προστασία και ασφάλεια
 • Ο τρόπος πληρωμής έχει κρυπτογράφηση
 • Η χρήση του ιστότοπου είναι απλή και διαχειρίσιμη
 • Διαθέτει έξυπνο ταίριασμα για άμεση και ακριβή αντιστοίχιση
 • Ένας απλός τρόπος επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν αποκλειστικά προνόμια μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 9 - BeNaughty

ευγενικός

Ξεκίνησε το έτος 2000 και συνέχισε να γίνεται ένας εξαιρετικά δημοφιλής ιστότοπος γνωριμιών που συνεργάζεται με τους UpForIt, IWantU και Flirt για να προσφέρει στα μέλη μια καθιερωμένη, ποιοτική και ικανοποιητική εμπειρία.

Επίσης, έχει περισσότερους από δεκατρείς εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα και εκατομμύρια άνθρωποι εγγράφονται ως μέλη σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, αυτός είναι ένας σπουδαίος ιστότοπος για να γίνεσαι άτακτος και να ασχολείσαι με περιστασιακές υποθέσεις και συνδέσεις με ανύπαντρα και παντρεμένα άτομα.

Benaughty κριτική εδώ.

PROS:

 • Η επιχείρηση ιδρύθηκε για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια
 • Τα νέα μέλη αυξάνονται καθημερινά
 • Τα μέλη είναι εξαιρετικά ενεργά
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν πέντε δωρεάν συνομιλίες κάθε μέρα
 • Η διεπαφή του ιστότοπου είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο μεταξύ των μελών είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες πληροφορίες για ορισμένα προφίλ
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Οι ζωντανές ειδοποιήσεις αποσπώνται αρκετά εάν υπάρχουν υπερβολικά άφθονα

# 10 - Ινσταμπάνγκ

instabang

Το Instabang κρατά τους ανθρώπους μαζί και ικανοποιεί τις βαθύτερες σκοτεινότερες επιθυμίες τους. Ανεξάρτητα από το αν έχετε απασχολημένα χρονοδιαγράμματα, μπορείτε να λάβετε ένα άμεσο σύνδεσμο με τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο. Πράγματι, αυτό είναι που καυχιέται ο ιστότοπος σεξουαλικής γνωριμίας και ο τίτλος της σελίδας. Βεβαίως, όλα τα μέλη έχουν κοινές επιθυμίες και ενδιαφέροντα. Έτσι, απλά επιλέξτε την καλύτερη γυναίκα σας και αρχίστε να φλερτάρετε.

Πλήρης κριτική Instabang εδώ.

PROS:

 • Διαθέτει γκαλερί εικόνων και βίντεο για προβολή
 • Πολλές διαθέσιμες γλώσσες για να κάνουν όλη την εμπειρία εύκολη για τους μη αγγλόφωνους
 • Η ασφαλής λειτουργία είναι διαθέσιμη
 • Θολώνει εικόνες ή βίντεο ενώ είναι δημόσια
 • Υπάρχει μια προηγμένη αναζήτηση διαθέσιμη
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προεπισκόπηση βίντεο πριν από την πληρωμή

Μειονεκτήματα:

 • Η αποστολή μηνυμάτων χρειάζεται premium συνδρομή
 • Διατίθενται πλαστά προφίλ

# 11 - HornyMatches

HornyMatches

Ένας διαδικτυακός ιστότοπος σεξουαλικής γνωριμίας για ενήλικες που ονομάζεται HornyMatches περιλαμβάνει συμμετέχοντα μέλη που αναζητούν περιστασιακές γνωριμίες και σχέσεις. Επίσης, οι άνθρωποι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αναζητήσουν ικανοποιητικές εμπειρίες εδώ, όπως δείχνει ο τίτλος της ιστοσελίδας.

Πράγματι, όλοι μπορούν να βρουν τους καλύτερους αγώνες τους και να απολαύσουν μια σέξι στιγμή μαζί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Άλλωστε, πολλές από τις υπηρεσίες του προορίζονται αποκλειστικά για μέλη premium. Όπως μηνύματα, προβολή προσωπικών εικόνων και πολλά άλλα. Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες είναι συνήθως διαθέσιμες για χρήση από δωρεάν μέλη.

Έλεγχος η πλήρης κριτική Hornymatches εδώ.

PROS:

 • Απλό σχέδιο αλλά πολύ εύκολο στη χρήση
 • Ενεργός κοινότητα
 • Αποκριτικά μέλη
 • Η σελίδα βοήθειας είναι διαθέσιμη για την αντιμετώπιση προβλημάτων, προβλημάτων και πολλών άλλων
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και κατανοητή
 • Υπάρχουν πολλά μέλη σε οποιαδήποτε περιοχή

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα μέλη ανέφεραν ψεύτικους λογαριασμούς

# 12 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Ένας ιστότοπος ανταλλαγής μηνυμάτων για ενήλικες, το Flingster επιτρέπει στα μέλη του να συναντούν άτομα χωρίς την ταλαιπωρία και την ενόχληση μιας μακράς διάρκειας εγγραφής και επαλήθευσης. Πάνω απ 'όλα, ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν δυνατότητες για ανταλλαγή μηνυμάτων και συνομιλία μέσω βίντεο. Πρέπει μόνο να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να λάβετε έναν αγώνα και να αρχίσετε να συνομιλείτε με άτομα.

Από την άλλη πλευρά, το Flingster προσφέρει επίσης premium χαρακτηριστικά για μέλη που περιλαμβάνουν επιλογές κλήσεων και φίλτρα στην αναζήτηση. Έτσι, εάν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι κατά τη συνομιλία, υπάρχει μια δυνατότητα Facemask διαθέσιμη σε αυτόν τον ιστότοπο που σας κρατά κρυμμένους. Σίγουρα, με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Πλήρης κριτική Flingster.

PROS:

 • Ανοιχτό για χρήση σε όλους τους τύπους φύλου και κατάστασης
 • Μια ανώνυμη ταυτότητα είναι μια επιλογή
 • Η πλειοψηφία των μελών είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός και απλός στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν ψεύτικα προφίλ

Τελικές λέξεις

Είναι εκπληκτικό να γνωρίζουμε ότι το XDating είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους γνωριμιών για σεξ ενηλίκων σήμερα. Πράγματι, είναι ένας υπέροχος χώρος όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται με ασφάλεια. Για περισσότερες από δεκαετίες αδιάλειπτης και έντιμης υπηρεσίας, δεν απέτυχε ποτέ στους πιστούς υποστηρικτές του να βρουν τη σεξουαλική τους τύχη. Για να μην αναφέρουμε, παρέχει επιπλέον ασφάλεια σε όλα τα μέλη του, ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά του. Πράγματι, η κοινότητα του XDating αυξάνεται προοδευτικά καθημερινά.

Σίγουρα, ο ιστότοπος XDating, μαζί με άλλους ιστότοπους γνωριμιών για σεξ για ενήλικες, παρέχει απόλυτη ικανοποίηση με τις πιο σκοτεινές παρορμήσεις σας. Επίσης, αυτό δίνει μια φανταστική εμπειρία μια φορά στη ζωή χωρίς να ανησυχείτε για κρίσεις.

Εδώ είναι οι τρεις αγαπημένες μου επιλογές εκτός από το XDating.com:

Έτσι, εάν θέλετε να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο με ενθαρρυντικά μέλη, και προωθεί ενεργά τις σεξουαλικές σας ανάγκες και την αποδοχή παράξενων φαντασιώσεων. Πράγματι, αυτοί είναι οι πιο βολικοί και ευνοϊκοί ιστότοποι για χρήση. Ξεκινήστε το κυνήγι τώρα και εξερευνήστε τη διασκεδαστική πλευρά σας.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 84 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή