Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2024

Αναζητώντας κριτική ρύθμισης

URL: https://www.seeking.com

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών τοποθεσιών για γνωριμίες με ζάχαρη για το Seeking.com

αναζητώντας ρύθμιση

(Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο των γνωριμιών, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι η τέλεια για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η γνωριμία με τη ζάχαρη μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους, δεδομένου ότι βασικά είναι μια σχέση που βασίζεται σε οικονομικά, αλλά παρά το γεγονός αυτό, ξεκίνησε από το να έχει ημερομηνίες ζάχαρης λόγω ενός αμοιβαίου φίλου στο σημείο που είναι τώρα - στις διαδικτυακές πλατφόρμες, ακμάζει όπως όλα άλλα είδη ημερομηνιών που σημαίνει ότι υπάρχει μια ευρεία αγορά για αυτόν τον τύπο ρύθμισης γνωριμιών. Μπορεί να βρείτε ακόμη και τον σύντροφό σας στη ζωή που χρονολογείται από τη ζάχαρη.

Τι είναι η αναζήτηση ρύθμισης;

Έτσι, αν είστε ο τύπος που πρόκειται να γνωριμίες, ο οποίος γενικά βασίζεται στις οικονομικές ανάγκες ή δυνατότητες κάποιου, υπάρχουν πολλοί νόμιμοι ιστότοποι που μπορώ να σας προτείνω να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας για χρονολόγηση ζάχαρης. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν ήδη εκατοντάδες και εκατοντάδες ιστότοποι γνωριμιών για τη ζάχαρη που έχουν δημιουργηθεί, αλλά μόνο μερικοί από αυτούς πρέπει να ευδοκιμήσουν με τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στο διαδίκτυο, όχι μόνο για τους ιστότοπους γνωριμιών για τη ζάχαρη, αλλά και για όλους τους ιστότοπους γνωριμιών γενικά.

Ένας από τους καλύτερους ιστότοπους γνωριμιών για τη ζάχαρη είναι το Seeking.com (γνωστό και ως Seeking Arrangement). Ο ιστότοπος δεν αφήνει κρυφές πληροφορίες. Είναι εκ των προτέρων για το τι πραγματικά είναι ο ιστότοπος - χωρίς φασαρία, χωρίς δόλωμα με τίποτα, χωρίς προσποιήσεις. Σας δείχνει αμέσως ότι έχουν να κάνουν με τη ζάχαρη που χρονολογείται και σε όσους ενδιαφέρονται να αναζητήσουν ζάχαρη μπαμπάδες / μαμάδες, ή ζάχαρη μωρά. Η διαφάνεια τους ήταν ένα από τα δυνατά σημεία τους. Μπορείτε να βάλετε στο προφίλ σας πόσο ακριβώς είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε ή εάν είστε μωρό με ζάχαρη, μπορείτε να βάλετε το ποσό που χρειάζεστε και πού θα πάνε τα χρήματα - είτε πρόκειται για τα δίδακτρα σας για σπουδές είτε μόνο για το μπαρ σχεδιαστών έχω κοιτάξει. Το προφίλ σας περιλαμβάνει ακριβώς ό, τι θέλετε ή τι μπορείτε να προσφέρετε, μπορείτε ακόμη και να υποδείξετε εάν το σεξ είναι ή όχι στο τραπέζι.

Αυτός ο ιστότοπος βρίσκεται ήδη στη βιομηχανία γνωριμιών για τη ζάχαρη εδώ και πολύ καιρό, έτσι μπορείτε πραγματικά να πείτε ότι είναι ειδικοί στην κάλυψη των αναγκών των χρηστών τους. Μπορείτε ακόμη και να κατεβάσετε την εφαρμογή τους εάν το θέλετε σε κινητό. Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχετε συνδρομή Premium ή Diamond που αποτελεί την πύλη για φορτία περισσότερων προνομίων. Εάν έχετε συνδρομή επί πληρωμή, μπορείτε ήδη να λαμβάνετε μηνύματα, να επισημαίνεται το προφίλ σας και να έχετε προτεραιότητα στις αναζητήσεις και μπορείτε ακόμη και να βελτιώσετε το απόρρητό σας, όπως η προαιρετική εικόνα προφίλ, αν θέλετε να μεταβείτε στην ανώνυμη περιήγηση και αυτό είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικά από τα πολλά προνόμια που διαθέτει ο ιστότοπος για εσάς.

Seeking.com Interface & Website Feel

Η διεπαφή του ιστότοπου είναι σκόπιμα να είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση, ώστε οι πιθανοί μπαμπάδες ζάχαρης να μπορούν να περιηγούνται εύκολα. Αν ανησυχείτε για απάτη, Αναζήτηση Διακανονισμού επαληθεύει τους λογαριασμούς των χρηστών. Οι συντονιστές τους εργάζονται πραγματικά για να ξεφορτωθούν ψεύτικους λογαριασμούς για να απαλλαγούν από απατεώνες και ακόμη και για να αποτρέψουν την πορνεία.

αναζητώντας μέλος ρύθμισης

Μπορεί να σας φαίνεται ότι ο ιστότοπος περιορίζεται μόνο σε όσους έχουν ετεροφυλόφιλη προτίμηση, αλλά αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι αν περιηγηθείτε, ακόμη περισσότερο, θα συνειδητοποιήσετε ότι ο ιστότοπος είναι επίσης για όσους έχουν ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις.

Πραγματικά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε το Seeking.com καθώς οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ιστολόγιο του ιστότοπου σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό προφίλ ή πώς μπορείτε να διατηρήσετε τη διαμονή σας στον ιστότοπο ασφαλή και ευχάριστη. Ο ιστότοπος σίγουρα είναι ένας παράδεισος για τα παιδιά με ζάχαρη, καθώς υπάρχουν πολλά μωρά με ζάχαρη σε αυτόν τον ιστότοπο. Όχι μόνο μπορείτε να βρείτε συνδέσεις ή περιστασιακές ημερομηνίες, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε εδώ μέλη που ενδιαφέρονται για μακροχρόνιες σχέσεις.

Αναζητώντας τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Διακανονισμού

PROS:

 • Ευρύς πληθυσμός ανδρών και γυναικών
 • Διαφάνεια
 • Ισχυρή ιδιωτικότητα και ασφάλεια
 • Απλή διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Η διαδικασία επαλήθευσης προφίλ θα μπορούσε να είναι κουραστική
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη μόνο στο Google Play

12 Sugar Daddy / Dating Sites όπως το Seeking.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Εάν ο κύριος σκοπός σας είναι να αναζητήσετε περιστασιακές συνδέσεις, αυτός ο ιστότοπος δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Ωστόσο, μπορεί να είστε τυχεροί και να βρείτε κάποιον για μια σοβαρή σχέση. Ο ιστότοπος εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ρυθμίσεων γνωριμιών. Μπορείτε να καθορίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνετε για να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας, αλλά έχετε πάντα την επιλογή να εξερευνήσετε.

Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο, καθώς ο ιστότοπος σας παρέχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου γνωριμιών. Περισσότερο από το να μπορείτε να βρείτε μια κατάλληλη ημερομηνία ή σύνδεση, μπορείτε επίσης να βρείτε φίλους σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα μέλη είναι τόσο ενεργά ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε σε ομάδες και να αλληλεπιδράτε με άτομα σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα δωρεάν χαρακτηριστικά του δεν περιλαμβάνουν ιδιωτική αλληλεπίδραση. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκινήσετε τη συνομιλία σας και να είστε ιδιωτικοί, πρέπει να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας.

Αυτός είναι πιθανώς ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που πρέπει να επισκεφτείτε τώρα που υπάρχουν πρωτόκολλα σχετικά με την κοινωνική απόσταση. Λόγω της κάθε θετικής σεξουαλικής ατμόσφαιρας, μπορείτε να αισθανθείτε τόση ένταση ζωντανής ροής στον ιστότοπο σαν να ήταν το πραγματικό πράγμα. Το AdultFriendFinder είναι επίσης ένα καταφύγιο για εσάς που ψάχνετε για μωρά με ζάχαρη. Οι νέοι αποτελούν τους περισσότερους από τους ενεργούς χρήστες του ιστότοπου.

Για περισσότερα σε βάθος κριτική του Adultfriendfinder, κάντε κλικ εδώ.

PROS:

 • Ανοιχτό σε οποιαδήποτε και σεξουαλική έκφραση
 • Τεράστια βάση μελών
 • Πολύ ενεργοί χρήστες
 • Ο Γιου δεν τελειώνει ποτέ από πράγματα που πρέπει να κάνουν

Μειονεκτήματα:

 • Περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - Ashley Madison

εφαρμογή ashleymadison

Αυτός ο ιστότοπος έχει τη φήμη ως «ιστότοπος υπόθεσης». Λοιπόν, παρέμεινε πιστός στο σύνθημά τους που λέει κυριολεκτικά «Η ζωή είναι σύντομη. Εχω σχέση." Ακόμα κι αν ο Ashley Madison κολλήσει στην «υπόθεση» επωνυμία τους, έχει εξελιχθεί επίσης με την πάροδο των ετών για να καλύψει άλλες ανάγκες των πελατών τους. Δεν εξυπηρετούν πλέον κυρίως σε όσους είναι παντρεμένοι και θέλουν απλώς να κάνουν κάποια γρήγορη σύνδεση ή ένα νυχτερινό περίπτερο, επεκτείνουν την προσέγγισή τους για όσους από εσάς βρίσκονται σε ανοιχτή σχέση ή για εσάς που απλά εξερευνούν διαφορετικές ρυθμίσεις γνωριμιών . Για τις γυναίκες, ο ιστότοπος είναι εντελώς δωρεάν για εσάς. Ωστόσο, για τους άντρες, παρόλο που υπάρχουν δωρεάν χαρακτηριστικά στον ιστότοπο, τα περισσότερα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά χρειάζονται πληρωμή.

Περισσότερα Μπορείτε να διαβάσετε εκτεταμένη κριτική Ashley Madison εδώ.

PROS:

 • Οι φωτογραφίες μπορούν να φορτωθούν διακριτικά
 • Δωρεάν Εγγραφή
 • Φιλική και εύκολη διεπαφή ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή τους δεν είναι πολύ χρήσιμη
 • Οι χρήστες δεν φιλτράρονται πολύ

# 3 - Ραντεβού.com

εγγραφή dating.com

Αυτός ο ιστότοπος έχει κερδίσει επαίνους από όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος έχει γίνει επιτυχία λόγω της φιλικής του διεπαφής και των πολλών ιστοριών επιτυχίας που ξεκίνησαν μέσω αυτού.

Διαθέτει μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε που είναι εξίσου αποτελεσματική με τον ιστότοπο, αν και μπορεί να παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν ήδη όλες οι λειτουργίες στον ιστότοπο. Η εγγραφή είναι εύκολη, μπορείτε στον λογαριασμό σας Google και σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που έχουν μια κουραστική διαδικασία δημιουργίας προφίλ, μπορείτε να παραλείψετε ορισμένους από τους χώρους που σας ζητούν να συμπληρώσετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να εμφανίζονται ενδιαφέροντα, πρέπει να τα συμπληρώσετε, καθώς θα εμφανιστεί στην προσωπική μας ροή.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αλληλεπιδράσετε, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ιδιωτικά μηνύματα και συνομιλία. Έχετε επίσης την επιλογή να αλληλεπιδράσετε με πολλά άτομα ταυτόχρονα, ή αν θέλετε, μπορείτε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο με το άτομο. Δεν μπορείτε να αποφύγετε ενοχλητικά άτομα σε αυτούς τους τύπους πλατφορμών, έτσι το Dating.com σας δίνει επίσης την επιλογή να αποκλείσετε τον ενοχλητικό χρήστη.

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες - εδώ είναι η κριτική του Dating.com.

PROS:

 • Πολύ καλό περιβάλλον εργασίας χρήστη
 • Παίρνετε πραγματικά αυτό που πληρώσατε
 • Βραβευτής Επιλογής Πελατών 2018

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android

# 4 - BeNaughty

αληθινά κορίτσια

Αυτό είναι σαν το all-in-one τύπο ιστότοπου γνωριμιών. Έχει σχεδόν όλες τις θέσεις που μπορούν να σας προσφέρουν άλλοι ιστότοποι γνωριμιών. Ο ιστότοπος σας προσφέρει διαφορετικά επίπεδα και τρόπους αλληλεπίδρασης με άλλους χρήστες. Μπορείτε να έχετε την επιλογή να διαλέξετε τους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε, είτε μόνο εκείνοι που έχουν επαληθευτεί είτε συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είναι - που είναι βασικά όλοι.

Εάν ενδιαφέρεστε για γυναίκες, αυτός ο ιστότοπος συνιστάται για εσάς, καθώς οι περισσότεροι από τους ενεργούς χρήστες αυτού του ιστότοπου είναι γυναίκες. Αυτό αναμένεται κάπως, ωστόσο, καθώς υπάρχουν δυνατότητες που είναι δωρεάν για τις γυναίκες, αλλά με χρέωση για τους άνδρες.

Η BeNaughty κυκλοφόρησε επίσης την εφαρμογή για κινητά, αν προτιμάτε στις συσκευές σας, η οποία είναι πλήρως λειτουργική. Ο ιστότοπος έχει μια πολύ εύκολη διεπαφή και τα κουμπιά είναι επίσης εύκολο να εντοπιστούν που είναι φιλικό για χρήστες όλων των ηλικιών.

Ένα γεμάτο μπορείτε να δείτε εδώ την κριτική του Benaughty.com.

PROS:

 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS
 • Πολλές δωρεάν δυνατότητες
 • Φθηνότερες χρεώσεις σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητική ζωντανή ειδοποίηση
 • Οι διαφημίσεις στον ιστότοπο μπορεί να αποσπά την προσοχή

# 5 - SugarDaddie

Sugardaddie-1

Μην αποθαρρύνεστε από την ξεπερασμένη πρόσοψη του ιστότοπου, καθώς για περισσότερο από μια δεκαετία στην εξειδικευμένη βιομηχανία γνωριμιών, η SugarDaddie μπορεί να υπερηφανεύεται για τις πολυάριθμες επιτυχημένες ιστορίες αγώνων. Ακόμη και με μια δωρεάν συνδρομή, μπορείτε ήδη να ελέγξετε και να περιηγηθείτε στα προφίλ των μελών. Η εγγραφή θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά. Υπάρχει απλώς ανάγκη να συμπληρώσετε τις σημαντικές λεπτομέρειες για το προφίλ σας. Μπορείτε να δηλώσετε εκεί το ενδιαφέρον σας, είτε πρόκειται για κάποια σοβαρή μακροπρόθεσμη σχέση είτε για μια καθαρά συμφωνία χρονολόγησης με ζάχαρη. Για όσους από εσάς αναζητάτε με ανυπομονησία ζάχαρη μπαμπάδες / μαμάδες, μπορείτε να τα βρείτε εύκολα σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς ο ιστότοπος έχει ελάχιστο κέρδος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων μόνο εάν έχετε λογαριασμό στον λογαριασμό σας και πληρώσετε. Αυτό κάνουν για να φιλτράρουν τους απατεώνες και τους ψεύτικους λογαριασμούς για να αλληλεπιδρούν με νόμιμους χρήστες. Τα ειδικά χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου περιλαμβάνουν τη συνάντηση του αγώνα σας. Βασικά, το προφίλ σας ταιριάζει με κάποιο άλλο και έχετε την επιλογή να κάνετε κλικ στο "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" στο προφίλ που σας προτείνει. Η πιθανότητά σας να συναντήσετε έναν καλύτερο αγώνα είναι υψηλότερη βαθμολογία ποιότητας. Η αναβάθμιση στο προφίλ σας θα ενισχύσει επίσης τη βαθμολογία ποιότητας, καθώς μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δυνατότητές του.

PROS:

 • Χωρίς αυτόματη χρέωση
 • Τεράστια συμμετοχή και επιτόπιες δραστηριότητες
 • Δεν απαιτεί ευαίσθητες πληροφορίες στο προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή
 • Ξεπερασμένο σχέδιο

# 6 - Τι είναι η τιμή σας

τι τιμή

Αυτός ο ιστότοπος είναι μια δική του θέση. Εκτός από το ελκυστικό χρώμα του ιστότοπού του, διαθέτει επίσης τη διαφορετική του εγκατάσταση. Αν ψάχνετε για μια ημερομηνία στο WhatsYourPrice, καλύτερα να προσφέρετε το ανταγωνιστικό σας παιχνίδι A. Ο ιστότοπος βασίζεται σε δημοπρασία και ο υψηλότερος πλειοδότης κερδίζει τη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της υποβολής προσφορών, άλλοι μπορούν να υποβάλουν προσφορά. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να προσφέρουν το προτιμώμενο ποσό τους. Εν ολίγοις, η ημερομηνία που μπορείτε να λάβετε εξαρτάται από τα χρήματα που μπορείτε να προσφέρετε.

Αναζητώντας την τέλεια ημερομηνία, μπορείτε να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας μέσω των φίλτρων. Μπορείτε να επιλέξετε την ηλικιακή ομάδα, τις δυνατότητες, ακόμη και το χρηματικό ποσό που πρέπει να λάβουν.

PROS:

 • 24 / 7 Εξυπηρέτησης Πελατών
 • Απλό και διαφανές
 • Εύκολη αγορά πίστωσης

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς μηνιαία συνδρομή
 • Τα μη μέλη δεν μπορούν να περιηγηθούν στα προφίλ χρηστών

# 7 - SugarDaddyForMe

Sugardaddyforme

μπορεί να μην βλέπετε τη συνήθη κομψή εμφάνιση άλλων ιστότοπων χρονολόγησης ζάχαρης στο SugarDaddyForMe, αλλά δεν πρέπει να το κρίνετε από την εμφάνιση του. Ακριβώς όπως κάθε άλλος ιστότοπος γνωριμιών για τη ζάχαρη, αυτό είναι φτιαγμένο για αυτούς τους ενήλικες άντρες με λογαριασμούς, και για νέες όμορφες γυναίκες που θέλουν να χαλάσουν και να περιποιηθούν. Ο ιστότοπος είναι κυριολεκτικά ανοιχτός για εξερεύνηση οποιουδήποτε, καθώς μπορείτε να περιηγηθείτε στα προφίλ των χρηστών, να δείτε τις φωτογραφίες τους και ακόμη και να δείτε ποιος είναι συνδεδεμένος ακόμη και χωρίς να εγγραφείτε. Είναι σαν το teaser τους για εσάς. Μόλις εγγραφείτε, δεν μπορείτε παρά να κάνετε αναβάθμιση για να έχετε συνδρομή Gold για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και δυνατότητες.

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους χρονολόγησης ζάχαρης όπου τα δωρεάν μέλη δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα, το SugarDaddyForMe επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων ακόμη και σε μέλη που δεν πληρώνουν. Ένα από τα ειδικά χαρακτηριστικά του είναι το Weekend planner όπου μπορείτε να εμφανίσετε τα σχέδιά σας για το σαββατοκύριακο. Μπορείτε ακόμη να υποδείξετε την τρέχουσα κατάστασή σας είτε κοιμάστε, απασχολημένος ή ελεύθερος. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε κλήσεις που λαμβάνετε με βάση το πρόγραμμα που προτιμάτε. Έχει μεγάλη ιδιότητα μέλους, οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

PROS:

 • Δωρεάν περιήγηση προφίλ ακόμη και για μη μέλη
 • Αίθουσα συνομιλίας ήχου και βίντεο
 • Λεπτομερής κοινή χρήση προφίλ και προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά πακέτα Premium
 • Δεν ταιριάζει προφίλ

# 8 - Ελίτ Singles

ελίτ

Αυτό είναι για εσάς που αναζητάτε όχι μόνο τον σεξουαλικό οργασμό αλλά και τον διανοητικό οργασμό. Το Elite Singles είναι γνωστό ότι είναι ο κορυφαίος ιστότοπος γνωριμιών για εκπαιδευμένους singles Μόλις γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου, δεν ταιριάζετε μόνο πνευματικά αλλά και οικονομικά.

Η εγγραφή μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο, καθώς έχει μια πιο μακρά διαδικασία από το συνηθισμένο. Ο ιστότοπος σάς ταιριάζει όχι μόνο για τις ονομαστικές αξίες που σας αρέσουν και δεν μου αρέσουν. Έχει έναν αλγόριθμο αντιστοίχισης σε βάθος που εξετάζει τις προσωπικότητες του χρήστη.

Όπως και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών, το Elite Singles δεν είναι όλα δωρεάν. Για να ξεκλειδώσετε λειτουργίες όπως μηνύματα ή προβολή εικόνων, πρέπει να πληρώσετε.

Μπορείτε να ελέγξετε περισσότερα για EliteSingles και είναι 10 παρόμοιες ιστοσελίδες εδώ.

PROS:

 • Σύστημα αντιστοίχισης βάσει δεδομένων
 • Συνολικά προφίλ
 • Βολικό για χρήση και πλοήγηση
 • Διαθέσιμη εφαρμογή για Android και iOS

Μειονεκτήματα:

 • Εξαιρετικά στοχευμένη αγορά
 • Χωρίς επιλογή αναζήτησης
 • Μακροχρόνια επαλήθευση

# 9 - Ταίρι εκατομμυριούχου

εκατομμυριούχος αντιστοιχία

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να μην βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο ως ιστότοπο γνωριμιών για τη ζάχαρη, αλλά μπορείτε να βρείτε πολλές γυναίκες που αναζητούν μια ρύθμιση χρονολόγησης ζάχαρης.

Εάν δεν είστε καινούργιοι σε αυτού του είδους τους ιστότοπους, θα γνωρίζετε το MillionaireMatch, δεδομένου ότι έχει καθιερώσει την αξιοπιστία του που ξεκίνησε στο χώρο της ζάχαρης που χρονολογείται το 2001. Έχει τη φήμη ότι έχει πλούσιους και διάσημους ανθρώπους ως μέλη του ιστότοπου. Παρά το όνομα του ιστότοπου, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είστε εκατομμυριούχος για να μπορέσετε να συμμετάσχετε.

Στην πραγματικότητα, η εγγραφή στον ιστότοπο είναι δωρεάν. Αν όμως είστε πραγματικά εκατομμυριούχος, μπορείτε να συμμετάσχετε στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος διαθέτει «πιστοποιημένο εκατομμυριούχο» για όσους είναι πραγματικά εκατομμυριούχοι. Απλώς πρέπει να υποβληθείτε στη διαδικασία επαλήθευσης και εάν περάσετε τη διαδικασία, μπορεί τώρα να βρεθείτε εύκολα από μωρά με ζάχαρη που φιλτράρουν τις αναζητήσεις τους με αυτήν την κατάσταση.

Η αλληλεπίδραση στον ιστότοπο μπορεί κάπως να είναι μια πρόκληση ή εκείνοι που βρίσκονται σε λειτουργία δωρεάν συμμετοχής, αλλά εάν έχετε ήδη αναβαθμίσει σε συνδρομή χρυσού, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε στον ιστότοπο. Διαθέτει επίσης μια καρτέλα Φόρουμ που έχει μεγάλη βοήθεια ειδικά αν είστε αρχάριος στον ιστότοπο και μόλις ξεκινήσατε να το εξερευνάτε. Το MillionaireMatch έχει επίσης μια εφαρμογή για όσους το προτιμούν σε κινητό.

Από τα πολλά χρόνια που λειτουργεί ο ιστότοπος, μπορείτε να πείτε ότι έχει ήδη περάσει σε πολλές επιτυχημένες ιστορίες.

PROS:

 • Επαληθευμένα προφίλ
 • Σύμβουλος Live Millionaire Match
 • Εύκολη σύνδεση στο Facebook

Μειονεκτήματα:

 • Η έκδοση της εφαρμογής δεν διαθέτει πλήρη χαρακτηριστικά
 • Χωρίς συνομιλία μέσω βίντεο
 • Μπορεί να είναι δαπανηρό

# 10 - Αρένα

sudy.app

Το Sudy βασίζεται σε μια εφαρμογή αφού ακολουθεί την τρέχουσα δυναμική σάρωσης άλλων εφαρμογών γνωριμιών. Μπορείτε εύκολα να πείτε ότι το Sudy δημιουργείται από άτομα με εμπειρία στο διαδικτυακό χώρο γνωριμιών και ακόμη και με ρυθμίσεις χρονολόγησης ζάχαρης. Έχει σχεδιαστεί για να πλοηγηθείτε γρήγορα και οι αγώνες μπορούν να μετακινηθούν προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά, ανάλογα με το αν ο αγώνας είναι ναι ή όχι για εσάς.

Εάν είστε ενήλικας, ως αγορά-στόχος τους, θα προσελκύσετε τον τρόπο που σας προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αυτή η πλατφόρμα είναι πραγματικά σχεδιασμένη για εσάς, καθώς ο πληθυσμός των μωρών με ζάχαρη είναι τέσσερις φορές υψηλότερος από αυτόν των ζάχαρης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για τον ανταγωνισμό.

Η κύρια σελίδα του δείχνει αμέσως τα διαθέσιμα μωρά με ζάχαρη με τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε. Παρόμοια με άλλες πλατφόρμες χρονολόγησης ζάχαρης, μπορείτε να απολαύσετε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Sudy εάν ​​είστε μέλος που πληρώνει.

PROS:

 • Μπορείτε να μεταβείτε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης
 • Επαληθευμένα σήματα για την αποφυγή πλαστών λογαριασμών
 • Μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία επικοινωνίας του αγώνα σας
 • Διάφορα μέτρα ασφαλείας για τους χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά
 • Διακοπή εφαρμογής
 • Πολύ περιορισμένες δωρεάν υπηρεσίες

# 11 - Παραλύω

χάσετε το ταξίδι

Αν ταξιδεύετε αλλά δεν έχετε κανέναν να εξερευνήσετε νέα μέρη, αυτό μπορεί να είναι ο ιστότοπος για εσάς. Το Miss Travel είναι για τα μωρά με ζάχαρη που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά είναι λίγο εκτός προϋπολογισμού, και για τα μπαμπά με ζάχαρη που θέλουν επίσης να ταξιδέψουν αλλά χρειάζονται παρέα. Ακριβώς το τέλειο ταίριασμα!

Αυτός ο ιστότοπος είναι παρόμοιος με όλους τους άλλους ιστότοπους γνωριμιών, αλλά αντί να αποπληρώνει φοιτητικά δάνεια ή να δίνει επιδόματα, τα οφέλη έρχονται ως δωρεάν ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταβάλλετε προσπάθειες για να κάνετε το προφίλ σας ελκυστικό στην αγορά που θέλετε να προσελκύσετε.

Η αντιστοίχιση ιστότοπου δεν λειτουργεί σαν μαγεία και δεν μπορείτε να κατακλύζεστε από την ιδέα να ταξιδεύετε αμέσως. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος σας δείχνει τις γενικές και τις λεπτομερείς πτυχές των προφίλ χρηστών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα γνωρίσετε τους πιθανούς ταξιδιωτικούς σας φίλους.

PROS:

 • Προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης
 • Δραστηριότητες υψηλού μέλους
 • Γρήγορη και εύκολη εγγραφή
 • Αξίζει την τιμή που πληρώνετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή
 • Περιορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά

# 12 - Πλούσιο Γνωρίστε Όμορφη

Αυτός είναι ένας από τους πιο πρόσφατα καθιερωμένους ιστότοπους γνωριμιών για τη ζάχαρη που ξεκίνησε μόνο το 2017. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι νέος, μπορείτε ήδη να δείτε ότι έχει φτάσει στην επιχείρηση. Ξεκίνησε στην Ευρώπη και τώρα έχει ήδη πολλά μέλη στις ΗΠΑ.

Το Rich Meet Beautiful δεν επικεντρώνεται απλώς στη σχέση κοριτσάκι Sugar Daddy - Sugar. Είναι επίσης ανοιχτό για τις μαμάδες Sugar που θέλουν να χαλάσουν τα παιχνίδια για αγοράκι με ζάχαρη.

Εάν επισκεφθείτε τον ιστότοπο, θα παρατηρήσετε αμέσως την κομψότητα της αρχικής σελίδας τους, σε αντίθεση με άλλους παλαιότερους ανταγωνιστές που έχουν ξεπερασμένη σελίδα. Η περιήγηση στον ιστότοπο είναι επίσης εύκολη, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα κουμπιά που χρειάζεστε, τα οποία είναι πραγματικά χρήσιμα για όσους δεν έχουν μεγάλη τεχνογνωσία.

PROS:

 • Πολλές δωρεάν δυνατότητες
 • Λεπτομέρειες προφίλ
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS

Μειονεκτήματα:

 • Ψεύτικα προφίλ και απατεώνες
 • Η ιδιότητα μέλους δεν είναι ακόμη τόσο μεγάλη

Το Τελευταίο Λόγο

Η αναζήτηση ρύθμισης και αυτοί οι 12 άλλοι ιστότοποι είναι μόνο μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους για την επίτευξη των πιο τρελών ονείρων σεξουαλικής και σχέσης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, υπάρχει πάντα ένας ιστότοπος που θα το εξυπηρετούσε. Και παρά τα όσα λένε ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, μπορεί να σας κάνει ένα μωρό με ζάχαρη και είναι το ίδιο.

Αν με ρωτήσετε ποιος ιστότοπος ή ιστότοποι προτείνω από αυτούς τους 12 αναφερόμενους… Μπορείτε σίγουρα να δοκιμάσετε:
# 1 - AdultFriendFinder;
# 2 - AshleyMadison;
# 3 - και φυσικά Αναζητώντας ρύθμιση.

Κάντε μια έκπληξη ξοδεύοντας μερικά $ και συνδέστε με μερικά υπέροχα κοτόπουλα!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 85 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Friends With Benefits Αξιολόγηση & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το FriendsWithBenefits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για τους φίλους FriendsWithBenefits.com με προνόμια! Σίγουρα έχετε ξανακάνει τέτοιου είδους σχέση. Πώς πήγε φίλε; Ελπίζω να ακολουθήσατε τον χρυσό κανόνα του «χωρίς χορδές», γιατί αν όχι, ένας τρομερός πονοκέφαλος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή