Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

Κριτική Passion.com

& 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com

URL: https://passion.com

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών TOP για το Passion.com

πάθος

Κατοικώντας μεταξύ ενός κανονικού ιστότοπου γνωριμιών και ενός ιστότοπου για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Έχουν ήδη υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν αποκτήσει φήμη στον τομέα των προσωπικών, single και ιστότοπων γνωριμιών ενηλίκων σε όλο τον κόσμο. Από το έτος της δεκαετίας του 1990 όταν ιδρύθηκε η ιστοσελίδα Passion.com, αναπτύσσεται και παίρνει το Διαδίκτυο από καταιγίδα.

Η κοινότητα έχει αυξηθεί σταδιακά και επί του παρόντος φτάνει τα 90 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι συντριπτικός για να φανταστεί κανείς και να σκεφτεί πιθανώς η πλειοψηφία του είναι απλώς μια ομάδα ανενεργών χρηστών. Αλλά θα εκπλαγείτε όταν μαθαίνετε ότι υπάρχει ένα τεράστιο αριθμό ενεργών μελών που αναζητούν συνεχώς απλές και οικείες συνδέσεις. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτόν τον ιστότοπο περαιτέρω

Απελευθερώστε την αλήθεια για το Passion.com

Με τη μεγάλη ποικιλία λειτουργιών και δυνατοτήτων του, το Passion.com εγγυάται να ξυπνήσει την αισθησιακή σας φύση που ενθαρρύνει ψηφιακά ή άμεσα να αποκτήσετε καυτές σεξουαλικές συναντήσεις. Ευρέως αναγνωρισμένη για αυθόρμητη οικεία επαφή και φτερά, αυτός ο προσωπικός ιστότοπος γνωριμιών προβάλλει μια εκπληκτική έκθεση ελκυστικού σώματος, δελεαστικών, σπάνια εσώρουχα και ένα υπνοδωμάτιο. Έχει περισσότερους από 90 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές, καθιστώντας τον τον κορυφαίο ιστότοπο γνωριμιών για ενήλικες με τεράστιο αριθμό λειτουργιών επικοινωνίας, εκπληκτικής κοινότητας και λειτουργικότητας ιστότοπου.

Θα προσελκύσει τους χρήστες να κοινωνικοποιηθούν και να αλληλεπιδράσουν με άτομα σε όλο τον κόσμο και ενθαρρύνει τους μη χρήστες να επισκεφθούν και να δηλώσουν την περιέργειά τους. Το Passion.com έχει συνήθως ένα μάτι για άτομα με τη σεξουαλική δύναμη ή για ζευγάρια που αναζητούν εξίσου ανοιχτόμυαλο και ευχάριστο άτομο. Θεωρείται ιστότοπος μετάβασης για σεξουαλική απόλαυση και απόλαυση. Καθώς η ισότητα έχει γίνει μια σταδιακά σχετική ανησυχία, είναι ένα αναζωογονητικό θέαμα ότι όλες οι σεξουαλικές προτιμήσεις συζητούνται κυρίως σε πλατφόρμες.

Ακολουθούν μερικές επιλογές που αντιμετωπίσατε κατά την εγγραφή σας για έναν δωρεάν βασικό λογαριασμό.

 • Ομάδες
 • Αντρας και γυναίκα
 • Δύο άνδρες
 • ΑΝΔΡΑΣ
 • ΓΥΝΑΙΚΑ
 • Δύο γυναίκες
 • TS / TV / TG

Εγγραφείτε και εγγραφείτε

Φαίνεται να αξίζει να εγγραφείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Η εγγραφή είναι πράγματι εύκολη με ή χωρίς εναλλακτική επιλογή στο Facebook και θα απαιτούσε μόνο ένα περιορισμένο λεπτό της στιγμής. Τώρα ας περπατήσουμε στο σύστημα μαζί σας. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές επιλογές, όπως άνδρες, γυναίκες, γκρουπ, ετεροφυλόφιλοι, ομοφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ ή τρανσέξουαλ / άνδρες και μπορείτε να ελέγξετε όλες αυτές αν αυτό ταιριάζει στην πρόθεσή σας. Είναι αυτό που δίνει προτεραιότητα στον ιστότοπο Passion.com, διαμονή σε όλους τους τύπους εκπροσώπησης φύλου και ένταξη.

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια άλλη ερώτηση και θα ρωτάμε για τις τοποθεσίες και τα γενέθλιά σας. Μπορεί να φαίνονται ύποπτα για εσάς, αλλά αυτά τα δεδομένα είναι απαραίτητα καθώς ο ιστότοπος θα βοηθήσει τα μέλη να φιλτράρουν το μέλος που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας. Πάνω απ 'όλα, τα γενέθλια είναι απαραίτητα για να επιβεβαιώσετε ότι είστε ήδη νόμιμοι για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του ιστότοπου. Τα βήματα ακολουθούν το email σας, το όνομα χρήστη που προτιμάτε να χρησιμοποιείτε και τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορεί επίσης να συναντήσετε επιπλέον ερωτήσεις όπως φυλή, τύπο σώματος, σεξουαλικό προσανατολισμό, οικογενειακή κατάσταση και πολλά άλλα. Αυτές οι πληροφορίες είναι βασικές και θα σας βοηθήσουν να βρείτε εύκολα συνδέσεις, ωστόσο, το Passion.com σας δίνει την ελευθερία να μην το αποκαλύψετε εάν δεν είστε άνετοι. Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε απλώς να επεξεργαστείτε αυτές τις πληροφορίες αργότερα.

Το πιο ουσιαστικό μέρος της εγγραφής θα είναι μια προσαρμοσμένη εισαγωγή του εαυτού σας, για να δώσετε στους θεατές λίγο υπόβαθρο της προσωπικότητας και των προτιμήσεών σας. Όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά, ο ιστότοπος στέλνει έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης στη διεύθυνση email σας για να επιβεβαιώσει επίσημα τον λογαριασμό σας. Τέλος, ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση περιστασιακών συνδέσμων και για να γίνετε πιο γρήγορες και ευκολότερες ημερομηνίες.

Ποιότητα προφίλ

Για κανονικούς λογαριασμούς, λυπούμαστε για την αναφορά, τα προφίλ άλλων μελών δεν είναι προσβάσιμα. Μόνο οι περιγραφές λογαριασμών θα μπορούσαν να έχουν ανοιχτή πρόσβαση, επομένως είναι καλύτερο να κάνετε ενημέρωση σε premium έκδοση εάν θέλετε να εξερευνήσετε τους λογαριασμούς πολλών άλλων χρηστών. Οι πολλαπλοί ψεύτικοι λογαριασμοί είναι μια ακόμη διαφωνία που έχω σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο. Έχω ήδη δημιουργήσει τον λογαριασμό μου σε λιγότερο από τρία λεπτά και αμέσως έλαβα δέκα άμεσες ειδοποιήσεις.

Ένα από τα σχόλια είπε, «Γεια, φαίνεσαι ωραία. Θέλω να συναντηθούμε?" Φυσικά, ο λογαριασμός μου έχει μια εικόνα προφίλ ενός γυμνού, γιατί μόλις άρχισα να εξερευνούμαι την πλατφόρμα και δεν είχα αρχίσει να ανεβάζω καμία φωτογραφία. Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι πώς αυτό το σέξι γκόμενα θα μου πει ότι είμαι καυτός αν δεν έχω καν δώσει αξιοπρεπείς φωτογραφίες του εαυτού μου. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ψεύτικους λογαριασμούς, ανεξάρτητα από το πόσο κομπλιμέντο φαίνεται. Μπορείτε να τα καταργήσετε μόνο όταν πληρώνετε για χρυσή συνδρομή ή να τα αναφέρετε αμέσως. Ο ιστότοπος λαμβάνει μέτρα για την αναστολή αυτών των ψεύτικων ατόμων εντός 24 ωρών.

Σχεδιασμός χρήσης και διασύνδεσης

Είναι πράγματι γρήγορο να παραβλέψουμε ότι κατά την αρχική ματιά, ο ιστότοπος Passion.com είναι συνήθως απλός και χυδαίος ιστότοπος που περιέχει γραφικό περιεχόμενο, οι επισκέπτες θα εκπλαγούν πραγματικά με το πόσο καλά είναι αυτός ο διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών και πόσο προσεκτικά σχεδιάστηκε η διάταξη ταιριάζει με την παροχή υπηρεσιών. Για παράδειγμα, πώς μπορείτε να διατηρήσετε ένα αρχείο των δραστηριοτήτων σας στον Ιστό είναι η πιο συναρπαστική ιδέα του ιστότοπου Passion.com. Διαχωρίζοντας κάθε στοιχείο χωριστά σε ενότητα, καθιστά ομαλότερη εμπειρία και ευκολότερη πλοήγηση για τους πελάτες.

Επιπλέον, η τελευταία εφαρμογή αυτής της πλατφόρμας, παρόλο που εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επέκτασης, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως επί το πλείστον ως αξιοπρεπής εναλλακτική λύση, παρόλο που η απογοητευτική έλλειψη μιας ξεχωριστής εφαρμογής smartphone μπορεί να είναι ένα πραγματικό μειονέκτημα. Για να παρέχει απλούστερη πρόσβαση και εμπειρία χρήστη, η εμπειρία χρήστη της έκδοσης για κινητά θα μπορούσε να απλοποιηθεί περαιτέρω. Συνολικά, το Passion.com διαθέτει μια ισχυρή φιλοσοφία και διάταξη που δίνουν δύναμη στην απλοποιημένη λειτουργικότητα. Μην κρίνετε ποτέ έναν ιστότοπο γνωριμιών σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, όπως λέμε ευρέως.

Λειτουργικότητα και προνόμια χρηστών

Με γυναίκες εγγεγραμμένους χρήστες, το Passion.com είναι άφθονο. Υπερβαίνει τον αριθμό των ανδρών, οι γυναίκες χρήστες διέπουν αυτήν την πλατφόρμα με αναλογία 5: 1 αναλογία. Σχεδόν όλοι οι κανονικοί πελάτες σε αυτήν την πλατφόρμα φαίνεται να κυριαρχούνται από τον Καναδά, την Ταϊλάνδη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Με περισσότερους από 60,000 εικονικούς χρήστες μόνο στην περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών κάθε μέρα, αυτός ο ιστότοπος γνωριμιών σίγουρα μπορεί να καυχηθεί για τα πιο ελκυστικά και εξαιρετικά ενεργά μέλη της κοινότητας.

Η μοναδικότητα των συμμετεχόντων είναι απλώς αυτό που είναι απίστευτα εντυπωσιακό για αυτήν την πλατφόρμα. Κατά την εγγραφή, περιμένετε ότι θα ενημερωθείτε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την επιθυμία σας. Εκτός από την ευρεία λίστα επιλογών που προσπαθούν να απεικονίσουν οποιαδήποτε απόχρωση ταυτότητας, θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε ακριβώς με ποιο είδος ατόμου ή ομάδας με την οποία θέλετε να συσχετιστείτε, είναι μεμονωμένοι, τρανσέξουαλ, ομοφυλόφιλοι, ετεροφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι ή σε σχέση.

Αυτά τα δεδομένα θα χρησιμεύσουν ως φίλτρα που επιτρέπουν σε όλους να προσαρμόσουν τη σεξουαλική σας εμπειρία για να καθορίσουν πώς θα προτιμούσατε να ζει. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος Passion.com είναι ένα θαυμάσιο μεγάλο χωνευτήρι συμμετεχόντων που ανήκουν σε διάφορα φάσματα αναγνώρισης φύλου.

Δημιουργία συνδέσεων

Το μεγαλύτερο μέρος σχετικά με το Passion.com είναι οι ευχάριστες και ελκυστικές δυνατότητές του που διαφοροποιούν αυτόν τον ιστότοπο από τους σεξουαλικούς και πορνογραφικούς ομολόγους του, οι οποίοι είναι πιο σταθεροί και απλοί. Αντί απλώς να κάνει όλα αυτά σχετικά με την πρόσδεση και την αποπνικτική κίνηση, το Passion.com επιδιώκει πραγματικά να χτίσει μια ευχάριστη κοινότητα για τους χρήστες της που είναι σαφώς σεξουαλικές.

Για να εκπροσωπήσετε τον εαυτό σας ως άτομο, θα μπορούσατε να συνθέσετε και να δημιουργήσετε ιστολόγια. Πρέπει να αναγνωρίσετε από άλλους συμμετέχοντες ως άνθρωπο και όχι απλώς σεξουαλικό αντικείμενο. Για να μάθετε ειλικρινά να τα κατανοείτε ακριβώς, θα μπορούσατε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αφήσετε σχόλια σχετικά με το έργο των περισσότερων διαφορετικών χρηστών. Ενδεχομένως να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να εισαγάγετε πρόσθετες πληροφορίες εξερευνώντας πολλά διαφορετικά περιεχόμενα. Προσέξτε ότι στη φύση πολλά από αυτά τα άρθρα είναι ερωτικά. Υπάρχουν πράγματι γυμνές εικόνες και δελεαστικές, δελεαστικές εικόνες γυναικών στα λίγα ιστολόγια που έλεγξα.

Επίσης προσβάσιμο, ακόμη και μεταξύ δωρεάν λογαριασμών, είναι μια επιλογή ζωντανών βίντεο. Ένα νοσταλγικό άγγιγμα παλιομοδίτικων στιγμών ροής, θα μπορούσατε να μεταδώσετε ζωντανά βίντεο που μεταδίδονται από πολλά άλλα μέλη που μπορείτε ήδη να προβλέψετε ότι το υλικό είναι αληθινό, αισθησιακό. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες εξυπηρετούν από φετίχ ποδιών σε μοναδικά φετίχ και σεξουαλικές φαντασιώσεις. Χαρακτηριστικά όπως το «Kink Search» αποτελεί απόδειξη της μοναδικής πρόθεσης του Passion.com να δημιουργήσει μια πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να μοιραστεί την ερωτική του φύση χωρίς περιορισμούς και με καινοτόμο τρόπο.

Το Kink Search είναι παρόμοιο με ένα φίλτρο αναζήτησης όπου μπορείτε να φιλτράρετε και να εξερευνήσετε χρήστες σύμφωνα με ορισμένες σεξουαλικές προτιμήσεις. Με αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τη συνάντηση και τη χρήση του Passion.com. Θα μπορούσατε παρομοίως να βιώσετε διαφορετικούς τρόπους καλοπροαίρετης ακεραιότητας και ίσως, στο τέλος, να βρείτε τη νέα άγρια ​​όψη σας, κάπως.

Καταπληκτικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά

Για να χάσουν οι χρήστες αυτές τις ανασφάλειες και να αγκαλιάσουν την άτακτη πλευρά τους, το Passion.com παρέχει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά. Αυτές οι δυνατότητες λειτουργούν συχνά ως ευκαιρίες προσαρμογής των εμπειριών των χρηστών στην πλατφόρμα.

 • Σε απευθείας σύνδεση

Υπάρχουν μερικά μέλη του Passion.com που μεταδίδουν ζωντανές ροές και κάνουν διάφορες δραστηριότητες. Σίγουρα, αυτές οι δραστηριότητες είναι σαγηνευτικές, σεξουαλικές και ευχάριστες. Ακόμη και μέλη με δωρεάν λογαριασμούς μπορούν να δουν ζωντανές ροές χωρίς χρέωση. Τα μέλη μπορούν να αφήσουν σχόλια κατά τη ροή και μπορούν ακόμη και να συμμετάσχουν.

 • Πειράγματα και φλερτ

Ο ιστότοπος Passion.com έχει παρομοίως στιλιστικές δυνατότητες στυλ που ενθαρρύνουν οποιονδήποτε να επιτρέψει σε άλλα μέλη να αναγνωρίσουν ότι αισθάνεστε ελκυσμένοι σε αυτά. Εάν είστε λίγο νευρικοί και δεν τολμάτε να υποβάλετε αρχικά ένα κείμενο, θα μπορούσε να είναι το τέλειο μέσο για την τόνωση του ενθουσιασμού. Οι δυνατότητες σάς επιτρέπουν να κλείσετε το μάτι σε ορισμένους χρήστες. Αν οι χρήστες θα σας ματιά ξανά, τότε θα πρέπει να ενδιαφέρονται επίσης. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες, οπότε είμαι σίγουρος ότι προτείνω να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας και να δώσετε σε κάποιον κείμενο.

 • Δραστηριότητα χρήστη

Η πλατφόρμα παρέχει ένα απλό μέσο για την παρακολούθηση του προηγούμενου ιστορικού σας και των συνδέσεών σας με τους άλλους χρήστες, επειδή πολλά πράγματα συμβαίνουν στο Passion.com. Η λειτουργία "My Stuff", που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του κύριου ιστότοπου, δείχνει τα τελευταία σας γεγονότα στο blog, τους χρήστες που έχετε δει προηγουμένως, τις εικόνες που σας άρεσαν και πολλά άλλα. Τα πάντα στις δραστηριότητές σας στην καρτέλα "Το υλικό μου" παρακολουθούνται και αποθηκεύονται σε αρχεία για γρήγορη αναγνώριση και προβολή.

 • Ψηφοφορία για να κερδίσετε πόντους

Ο ιστότοπος Passion.com εισήγαγε ένα πρόγραμμα ψηφοφορίας και σημείων στο οποίο όλοι θα δεσμευτούν για να κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Υπάρχει ένα ειδικό παιχνίδι που ονομάζεται "What Hot;" όπου οι συμμετέχοντες έδωσαν στο προσκήνιο όταν έφτασαν στον υψηλότερο αριθμό ψήφων. Σε αυτό το παιχνίδι, τα μέλη θα επιλέξουν ποιος θεωρείται το πιο καυτό προφίλ. Για ερασιτέχνες χρήστες, αυτό κάνει τα πράγματα πιο απλά για να ελέγχουν τα διάσημα προφίλ και οι λίστες σε αυτό το παιχνίδι ενημερώνονται καθημερινά. Επιπλέον, το σύστημα σημείων επιτρέπει επίσης στα μέλη να λαμβάνουν πόντους λαμβάνοντας πολλές δραστηριότητες στον ιστότοπο και να μετατρέπονται σε αγορά δώρων και να αναβαθμίζουν τις συνδρομές.

 • Διαδικτυακά δώρα

Μπορείτε να αγοράσετε δώρα στο διαδίκτυο ως τρόπος να εισαγάγετε τον εαυτό σας σε άλλα άτομα ή ως μέσο εκτίμησης. Εάν έχετε κερδίσει πόντους πόντων, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως ανταλλαγή δώρων.

 • Ταινίες για ενήλικες

Έχοντας μια μακρά λίστα με ταινίες για ενήλικες, ο ιστότοπος Passion.com παρέχει περίπου 2,000 κομμάτια ταινιών που μπορείτε να απολαύσετε και να απολαύσετε. Αυτές οι ταινίες είναι διαθέσιμες για λήψη και έχουν πολύ χρόνο ροής εκτός σύνδεσης.

 • Κανάλια

Αυτός ο ιστότοπος επιτρέπει στα μέλη να στέλνουν στα μέλη τους μια ιδιωτική ανταλλαγή μηνυμάτων σε απεριόριστο αριθμό μόλις κάνετε αναβάθμιση σε χρυσή συνδρομή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προσκαλώντας ένα μέλος στην ιδιωτική σας συνομιλία και να έχετε μια οικεία συνομιλία αποκλειστικά μεταξύ τους.

 • Δυνατότητα αναζήτησης συστροφής

Για να δείξει την περιεκτικότητά του, το Passion.com προσφέρει ένα φίλτρο αναζήτησης όπου οι σεξουαλικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα μπορούν να αναζητηθούν σε λογαριασμούς. Αυτό επιτρέπει στα μέλη να προσαρμόσουν την πλατφόρμα με τις προσωπικές τους γοητείες και περιέργειες. Η έννοια για τα συσσωματώματα εξομοιώνεται εξίσου από αυτήν την ειδική λειτουργία και επιτρέπει στους καταναλωτές να ντρέπονται για τις επιθυμίες τους, τις παροτρύνσεις και να ευχαριστηθούν που ικανοποιούν τις λαγνικές απαιτήσεις τους.

 • Δημιουργία ιστολογίου

Μπορείτε να γράψετε ή να διαβάσετε τις δημοσιεύσεις πολλών χρηστών. Είναι ένα μέσο ενθάρρυνσης μέσα στο site του Passion.com ένα αίσθημα συνύπαρξης. Μέσω δημοσιεύσεων ιστολογίου, τα μέλη εκφράζουν την ατομικότητά τους και συζητούν μερικές προσωπικές σκέψεις. Τα μέλη θα μπορούσαν επίσης να πληκτρολογήσουν άρθρα ή να μοιραστούν τραγικές εικόνες που θα πείσουν τους θεατές στον λογαριασμό τους. Είναι ένας άλλος τρόπος για να λάβετε πιθανές σεξουαλικές ημερομηνίες στο προφίλ σας.

Καλά και κακά πράγματα Πάθος

PROS:

 • Ο μεγαλύτερος προσωπικός ιστότοπος γνωριμιών με περισσότερα από 90 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
 • Δωρεάν πρόσβαση σε χώρους ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και συνομιλίας ακόμη και για βασικούς λογαριασμούς
 • Η ζωντανή συνομιλία και η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμες 24/7
 • Η επαλήθευση των προφίλ είναι ακριβής μέσω της χρήσης της δυνατότητας ConfirmID
 • Μόνιμη απαγόρευση λογαριασμών που έχουν επιβεβαιωθεί πλαστά και ψεύτικα
 • Η προβολή αισθησιακών, σαγηνευτικών και συναρπαστικών εικόνων είναι διαθέσιμη για όλους
 • Η διαδικασία εγγραφής διαρκεί μόνο περίπου δύο έως τρία λεπτά
 • Η αποστολή εικονικών δώρων είναι διαθέσιμη
 • Η αναζήτηση συστροφής είναι διαθέσιμη για φιλτράρισμα συγκεκριμένων ενδιαφερόντων
 • Η αναφορά πλαστών λογαριασμών ενθαρρύνεται ιδιαίτερα να ανασταλεί μόνιμα
 • Όλα τα μέλη συμμετέχουν ενεργά και ανταποκρίνονται
 • Υπάρχει διαφορετικότητα στο φύλο εντός της κοινότητας

Μειονεκτήματα:

 • Τα αρσενικά μέλη αυτού του ιστότοπου έχουν μεγαλύτερη ποσότητα σε σύγκριση με τη γυναίκα
 • Η εφαρμογή για κινητά δεν είναι ακόμη διαθέσιμη

11 Best Personals, Singles Sites όπως το Passion.com:

# 1 - Ashley Madison

ashleymadison

Όχι σαν μια κανονική ιστοσελίδα γνωριμιών που βρίσκετε πουθενά, το Ashley Madison Ο ιστότοπος συνοδείας / γνωριμιών είναι ευρέως δημοφιλής και έχει αποκτήσει φήμη από το 2001. Η πλατφόρμα προσέφερε την ευκαιρία να επιβάλει κάποιες οικείες σχέσεις με κάποιον μεταξύ παντρεμένων, αφοσιωμένων ατόμων ή σε μακροχρόνιες σχέσεις. Ο Άσλεϋ Μάντισον συνεχίζει να παρέχει μια κοινότητα χωρίς κρίσεις μέχρι σήμερα, ενώ ενθαρρύνει τις εξωσυζυγικές υποθέσεις.

Τα οφέλη που προσφέρει η πλατφόρμα έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών λόγω των δραματικών αλλαγών στον τρόπο ζωής και των μεθόδων εξαπάτησης από τους χρήστες. Αυτός ο ιστότοπος καλωσορίζει πολλές περιέργειες, όπως τα πλεονεκτήματα της πολυγαμίας, της μονογαμίας, των ανοιχτών σχέσεων, του ομαδικού σεξ και πολλών άλλων. Αυτό έγινε διάσημο λόγω των αυξανόμενων ιδιοτήτων που έχει και καταφέρνει να είναι συνεχώς το καλύτερο μέχρι σήμερα, προσελκύοντας επαίνους παγκοσμίως.

PROS:

 • Προστατεύει και προστατεύει προσωπικά δεδομένα και ευαίσθητες εικόνες
 • Ενθαρρύνεται η αποστολή διακριτικών εικόνων
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και δωρεάν
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη σε συσκευές iOS και Android
 • Έχει τον μεγαλύτερο αριθμό μελών παγκοσμίως

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι λογαριασμοί δεν έχουν στοιχεία για τον εαυτό τους
 • Μερικά από τα μέλη δεν συμπληρώνουν πλήρως τις απαιτούμενες πληροφορίες

# 2 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο και έχει περισσότερους από ογδόντα εκατομμύρια χρήστες που επιθυμούν μια χαλαρή και ερωτική αλληλεπίδραση με πολλές διαφορετικές γυναίκες. Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέρει στους χρήστες τον καλύτερο ιστότοπο για να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία επικοινωνίας του στην αναζήτηση ενός ιδανικού ερωτικού αγώνα.

Επιπλέον, ο ιστότοπος Adult Friend Finder παρέχει παρομοίως πολλά είδη ερωτικών συμφωνιών, που περιλαμβάνουν τακτικές συνδέσεις, μονογαμία, που θέλουν να μοιράζονται ζευγάρια, φίλους φίλων και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πράγμα για να βιώσετε σεξουαλικές τάσεις και να αναζωογονήσετε τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα, ιδιαίτερα μεταξύ ανοιχτόμυαλων ατόμων που είναι πρόθυμα να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Με έναν γρήγορο τρόπο εγγραφής και ευκολία πλοήγησης, τα μέλη θα ολοκληρωθούν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα για το AdultFriendFinder.com.

PROS:

 • Εγγραφή και δωρεάν και γρήγορα
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας συμμετέχουν ενεργά σε περιστασιακές συνδέσεις
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά

# 3 - BeNaughty

ευγενικός

Παρουσιάστηκε το 2000, εξελίχθηκε σε έναν ολοένα και πιο επιτυχημένο ιστότοπο γνωριμιών που συνεργάζεται με τους Flirt, IWantU και UpForIt για να παρέχει αποδεδειγμένη ποιότητα και άνετο περιβάλλον για τους χρήστες. Κάθε μέρα έχει πάνω από 13 εκατομμύρια επισκέψεις και υπάρχουν πάνω από εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο που σκέφτονται να εγγραφούν ως επίσημοι χρήστες.

Αυτό είναι πράγματι ένα τέλειο σημείο για να γίνετε άγριοι και να εμπλέκονται μεταξύ παντρεμένων ατόμων και μεμονωμένων ατόμων σε σεξουαλικές δραστηριότητες και σχέσεις. Τα προσωπικά σας δεδομένα που αποστέλλονται στον ιστότοπο BeNaughty προστατεύονται με ασφάλεια επειδή χρησιμοποιεί τη μέθοδο SSL Encrypted και έχει ακολουθήσει τη φάση επικύρωσης για όλους τους λογαριασμούς. Όλα επιτρέπουν σε ολόκληρο το ταξίδι πολύ πιο ευχάριστο και αποφεύγουν κάθε σχέδιο δημιουργίας χρημάτων.

Έλεγχος η κριτική μας στο BeNaughty.

PROS:

 • Η πλατφόρμα ιδρύθηκε ήδη πάνω από 20 χρόνια
 • Κάθε μέρα, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων που εγγράφονται
 • Τα μέλη είναι ευαίσθητα και ενεργά
 • Δωρεάν πέντε συζητήσεις καθημερινά για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς
 • Εύκολη πλοήγηση και απλή σχεδίαση ιστοσελίδας διεπαφής
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι λογαριασμοί δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες για τα προφίλ τους
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ενοχλητικές ζωντανές ειδοποιήσεις

# 4 - eHarmony

σελίδα eharmony

Ο ιστότοπος EHarmony δεν μοιάζει πολύ με τη μέση πλατφόρμα γνωριμιών σας, δεδομένου ότι επιτρέπει στους χρήστες να βρουν σημαντικές συνδέσεις που μπορούν να επιτρέψουν μακροχρόνιες συνεργασίες. Η διαδικτυακή πλατφόρμα χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο αντιστοίχισης για να εξισορροπήσει και να βοηθήσει στον προσδιορισμό της προσαρμογής σας, ο οποίος είναι εξαιρετικά ρεαλιστικός. Από το έτος 2000, το eHarmony πέτυχε να συνεχίσει την αξιοσημείωτη συνεργασία του, ώστε να επιτρέπει στους συμμετέχοντες να εγκατασταθούν στην πραγματική αγάπη από όλο τον κόσμο.

Αναφερόμενος στα στατιστικά στοιχεία, η πλατφόρμα δημιουργεί περίπου δεκαπέντε εκατομμύρια ζευγάρια κάθε μέρα, και υπάρχουν περίπου 600,000 ζευγάρια ζευγάρια που έχουν ήδη δεσμευτεί. Μέσω της αποτελεσματικής λειτουργικότητας αλληλεπίδρασης και της πλήρους κατανόησης του ιστορικού των συμμετεχόντων, το eHarmony απέκτησε επίσης μια αυξανόμενη δημόσια εικόνα. Εάν αναζητάτε ρητά έναν ιστότοπο γνωριμιών με την ευκαιρία σημαντικών συνεργασιών και σημαντικών αλληλεπιδράσεων, αυτό αξίζει τον κόπο.

PROS:

 • Μια λεπτομερής και αξιόπιστη διαδικασία αντιστοίχισης
 • Εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες παγκοσμίως
 • Παρέχονται σημαντικά οφέλη για τα μέλη premium
 • Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι απλός και κατανοητός
 • Τα Winks είναι διαθέσιμα για δωρεάν λογαριασμούς
 • Και για χρήστες iOS και Android, η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη
 • Οι διαφημίσεις είναι σε ελάχιστο ποσό

Μειονεκτήματα:

 • Η ποικιλία στο μέσο επικοινωνίας είναι σπάνια
 • Η προβολή εικόνας λογαριασμού περιορίζεται αποκλειστικά σε μέλη premium

# 5 - Silver Singles

Silver Singles

Το SilverSingles είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για άτομα στα ασημένια τους χρόνια, δηλαδή ηλικίας 50 ετών και άνω. Ήταν ήδη στην επιχείρηση εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και συνεχίζει να παρέχει στα μέλη της τις ασφαλέστερες και γνήσιες υπηρεσίες. Όταν εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο, οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλα μέλη και ο ιστότοπος σας παρέχει ονόματα πιθανών ενδιαφερόντων. Σε αυτήν την ιδέα, ο ιστότοπος SilverSingles είναι ευρέως γνωστός από την άποψη του ζευγαρώματος ειδικά για όσους αναζητούν αληθινή αγάπη. Πράγματι, ακόμη και στην ασημένια ηλικία σας, ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να έχετε την ευκαιρία σας.

PROS:

 • Τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που παρέχονται είναι η βάση για ταίριασμα
 • Η δωρεάν και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Δωρεάν αποστολή χαμόγελων
 • Το φίλτρο αναζήτησης μπορεί να βασίζεται στις προτιμήσεις σας
 • Ακόμη και για δωρεάν λογαριασμούς, ο χρήστης μπορεί να δει τα προφίλ άλλων μελών
 • Η έκδοση της εφαρμογής και η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι διαθέσιμα και λειτουργούν παρόμοια
 • Δωρεάν λήψη για την έκδοση της εφαρμογής τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη επί πληρωμή μπορούν να δουν μόνο άλλες φωτογραφίες
 • Απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή για τη χρήση της λειτουργίας ανταλλαγής μηνυμάτων συνομιλίας

# 6 - HornyMatches

HornyMatches

Ένας διαδικτυακός προσωπικός ιστότοπος για ενηλίκους που ονομάζεται HornyMatches έχει ενεργά μέλη που αναζητούν απλές συνδέσεις και συνδέσεις. Ορισμένες από τις δυνατότητές της, όπως η αποστολή μηνυμάτων, η πρόσβαση σε ιδιωτικές φωτογραφίες και άλλες, είναι μόνο για μέλη επί πληρωμή, αλλά άλλες λειτουργίες συνήθως διατίθενται για δωρεάν λογαριασμούς. Αυτός ο ιστότοπος εγγυάται ότι η εύρεση πιθανών αντιστοιχιών είναι εύκολη και βολική. Όπως υποδηλώνει το όνομα του ιστότοπου, τα μέλη δεν δυσκολεύονται να βρουν ευχάριστες στιγμές εδώ.

PROS:

 • Φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα και απλός σχεδιασμός ιστοσελίδων
 • Η κοινότητα εντός του ιστότοπου είναι ενεργή και ανταποκρίνεται
 • Μπορείτε να βρείτε αγώνες όπου κι αν βρίσκεστε
 • Ζητήματα, ανησυχίες και ερωτήσεις παρέχονται επειγόντως μέσω της σελίδας βοήθειας
 • Δωρεάν εγγραφή και απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ψεύτικα προφίλ

# 7 - Match.com

match.com

Ο αγώνας είναι ένας υπέροχος και μοναδικός τρόπος ιστότοπου που επιτρέπει στους μόνους να βρουν αγώνες και αγάπη. Καλύπτει παγκοσμίως και κυριαρχεί στο διαδίκτυο από το 1993. Ο ιστότοπος επιβράβευσε ακόμη και τα αρχικά μέλη του μια συνδρομή διάρκειας ζωής στον ιστότοπό τους ως τρόπο για να γιορτάσουν την επιτυχία τους. Μέχρι σήμερα, το Match συνεχίζει να αυξάνεται προοδευτικά και πολλά άτομα εγγράφονται. Σίγουρα, τα χρήματα, η προσπάθεια και ο χρόνος σας δεν θα σπαταληθούν σε αυτήν την πλατφόρμα. Ακόμη και η διαδικτυακή σας εμπειρία προστατεύεται μέσω των αυστηρών προτύπων ασφαλείας τους.

PROS:

 • Έχει καθιερωθεί και συνεχίζει να λειτουργεί ήδη για αρκετές δεκαετίες
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι δωρεάν για λήψη τόσο στο App Store όσο και στο Google Play Store
 • Έχει premium μέλη άνω των οκτώ εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο
 • Εγγράφηκαν περισσότερα από 20 εκατομμύρια μέλη
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη, γρήγορη και εύκολη
 • Δωρεάν προβολή λογαριασμών προφίλ
 • Η λειτουργικότητα και η χρήση είναι εγγυημένη βολική

Μειονεκτήματα:

 • Τα μηνύματα και οι συνομιλίες είναι μόνο για μέλη επί πληρωμή
 • Μόνο τα μέλη premium μπορούν να έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε αίθουσες συνομιλίας

# 8 - FriendFinder-X

φίλος

Το Friend Finder X είναι η μεγαλύτερη προσωπική πλατφόρμα γνωριμιών στον κόσμο που περιέχει αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Ο ιστότοπος ενσωματώνει την αποτελεσματική λειτουργικότητα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά μιας πλατφόρμας γνωριμιών σε ένα. Ιδιαίτερα σε σύγκριση με κάποιες άλλες προσωπικές πλατφόρμες γνωριμιών που λειτουργεί το σύστημα, απευθύνεται σε μια ευρύτερη κοινότητα. Είναι από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες ταιριάσματος και σχέσεων στον κόσμο. Η πλατφόρμα αυτή τη στιγμή έχει περίπου δύο εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και περίπου ένα εκατομμύριο συνδρομητές επί πληρωμή.

Δείτε την εκτεταμένη μας αναθεώρηση του FriendFinder-x και των εναλλακτικών του.

PROS:

 • Υπάρχουν διαδικτυακά φόρουμ, ενημερωτικά δελτία, ζωντανές συζητήσεις και φόρουμ.
 • Η εγγραφή είναι εύκολη και απλή
 • Έχει μια ευρεία λίστα συνδρομών
 • Για οποιονδήποτε, το μάτι είναι δωρεάν
 • Χιλιάδες τακτικά ενεργά μέλη
 • Σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες αναζητούν casual διασκέδαση
 • Υπάρχουν ανοιχτοί και πολυπολιτισμικοί χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Η πλειοψηφία των μελών είναι άνδρες
 • Η ανταλλαγή μηνυμάτων απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή

# 9 - Δωρεάν συνδέσεις

Δωρεάν συνδέσεις

Το Freehookups.com είναι μια εξαιρετική απλή σελίδα γνωριμιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να μείνετε απόψε. Αυτός είναι ο λόγος που κατατάχθηκε # 1 στη λίστα των μεγαλύτερων σελίδων. Εγγυημένο το 92% των χρηστών τους κατάφεραν να κάνουν σεξ όπως ισχυρίζεται ο ιστότοπος. Αυτό είναι πραγματικά το σημείο για να πάτε μόνο αν θέλετε το σεξ. Η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτήν την πλατφόρμα μπορεί να διαλέξει μεταξύ τους. Το καλύτερο είναι ότι σχεδόν δεν υπήρχαν απάτες ή ψεύτικα προφίλ μετά την αξιολόγηση.

PROS:

 • Πολλοί τύποι γυναικών για να διαλέξετε
 • Ο ιστότοπος είναι εύχρηστος και βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη λειτουργικότητα για τους συνδρομητές επί πληρωμή

Μειονεκτήματα:

 • Το τέλος για συνδρομή premium είναι πιο ακριβό

# 10 - Hookup για ενήλικες

Ενηλίκων

Ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας σε προσωπικούς ιστότοπους ενηλίκων, το Adult Hookup παρέχει μοναδικές υπηρεσίες για όλους. Μπορείτε εύκολα να βρείτε τον αγώνα σας που θα σας δώσει ευχάριστο χρόνο καθώς υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός μελών που συμμετέχουν ενεργά σε συνδέσεις και σεξουαλικές συνδέσεις. Οι συνομιλίες μέσω βίντεο και τα μηνύματα είναι οι κοινές μορφές αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών και μέσα σε μόλις 100 ημέρες ή λιγότερο, ο ιστότοπος θα εγγυηθεί ότι θα χαλαρώσετε.

PROS:

 • Χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένη υπηρεσία και πιστοποιητικό SSL για την προστασία συναλλαγών εντός του ιστότοπου
 • Νέα μέλη μπορούν να κάνουν χρήση της δωρεάν δοκιμής
 • Υπάρχουν πολλά μέλη διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν αποκλειστικά χαρακτηριστικά και μοναδικοί τρόποι αλληλεπίδρασης με άλλα μέλη για premium μέλη

# 11 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες για να συναντηθούν, να κολλήσουν και να διασκεδάσουν. Η διαδικασία εγγραφής σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ βολική και εύκολη, επομένως δεν θα χάσετε πολύ χρόνο. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών, οι συνομιλίες μέσω μηνυμάτων και βίντεο είναι διαθέσιμες για χρήση ακόμη και από δωρεάν λογαριασμούς. Άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι επίσης αποκλειστικά για μέλη που πληρώνονται. Φλάινγκστερ προσφέρει ακόμη και ανώνυμη ταυτότητα ενώ αλληλεπιδράτε, έως ότου συμφωνήσετε για μια απλή σύνδεση. Ακριβώς στο σημείο του κέρσορα, οπαδός σας συνδέεται ήδη με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο αμέσως.

PROS:

 • Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ανεξάρτητα από το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό
 • Η ανώνυμη ταυτότητα μπορεί να είναι μια επιλογή
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η διεπαφή του ιστότοπου είναι απλή αλλά εύκολη στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν λίγα ψεύτικα προφίλ

Ετυμηγορία

Πολλοί προσωπικοί ιστότοποι γνωριμιών είναι πολύ περισσότερα από την απλή σελίδα ημερομηνίας και αντιστοίχισης. Μέσα στον ιστότοπο, υπάρχει πράγματι μια κοινότητα όπου όλοι ανακαλύπτουν μια κουλτούρα στην οποία μπορούν να συνδεθούν πλήρως ανεξάρτητα από την ιστορία, τη σεξουαλικότητά τους και τον χαρακτήρα τους. Ενεργώντας ως ιστότοποι εργαλείων κοινωνικών μέσων, οι παραπάνω προσωπικοί ιστότοποι είναι εύκολοι αλλά έχουν μια ευχάριστη διαδικτυακή κοινότητα.

Έχουν ενδιαφέρουσα λειτουργικότητα για κοινωνικοποίηση, την οποία ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει όπως το blogging, η συμμετοχή σε φόρουμ και η συγγραφή περιοδικών ακόμη και μεταξύ των δωρεάν χρηστών λογαριασμών. Κάθε ιστότοπος είναι ανοιχτός σε όλους και πολλοί χρήστες αναζητούν αυθόρμητες ημερομηνίες, συνδέσεις και ακόμη και σοβαρές σχέσεις. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε αυτούς τους ιστότοπους εάν δεν επιθυμείτε απλώς το κυνήγι για μια περιστασιακή ημερομηνία, αλλά θέλετε να βρείτε μια κοινότητα για να συσχετίσετε.

Εάν είστε μπερδεμένοι, εδώ είναι οι τρεις κορυφαίες προσωπικές επιλογές μου εκτός από το Passion.com:

# 1. AshleyMadison.com

# 2. AdultFriendFinder.com

# 3. Flingster.com

Αυτοί οι προσωπικοί ιστότοποι που χρονολογούνται κατατάσσονται πάνω από τους άλλους ιστότοπους καθώς παρέχει διαισθητικά και διασκεδαστικά χαρακτηριστικά για να αλληλεπιδράσετε και να συνδεθείτε με πιθανούς αγώνες. Λειτουργεί ακόμη και άριστα όσον αφορά την υπηρεσία ζευγαρώματος και την αναζήτηση μελών. Πάνω απ 'όλα, εγγυάται ότι όλα τα premium μέλη πληρώνουν ό, τι αξίζει τα χρήματά τους και διασφαλίζει με σιγουριά ένα χαρακτηριστικό επιστροφής χρημάτων μέσω της έγκρισης «Εγγύηση ικανοποίησης». Τα χαρακτηριστικά που συζητούνται σε κάθε προσωπικό ιστότοπο μπορούν να κάνουν τα μέλη του να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μια εξαιρετική πλατφόρμα και κοινότητα.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 85 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Friends With Benefits Αξιολόγηση & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το FriendsWithBenefits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για τους φίλους FriendsWithBenefits.com με προνόμια! Σίγουρα έχετε ξανακάνει τέτοιου είδους σχέση. Πώς πήγε φίλε; Ελπίζω να ακολουθήσατε τον χρυσό κανόνα του «χωρίς χορδές», γιατί αν όχι, ένας τρομερός πονοκέφαλος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή