Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2024

Swinglifestyle

URL: https://www.swinglifestyle.com

Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com

swinglifestyle

Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και με λίγα μόνο κλικ εδώ και εκεί, θα έχετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - έγινε πιο δυνατό με την τεχνολογία. Πέρασαν οι μέρες όπου πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά για κάποιον να μας συναντήσει ή να γνωριστούμε με κάποιους νέους γνωστούς. Στη σημερινή γενιά, μπορούμε να μιλάμε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο με τη χρήση του Ιστού. Τώρα υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που μπορείτε να επισκεφτείτε για να μιλήσετε με ξένους, να συναντηθείτε και να συναντήσετε, ακόμα και με άλλα κίνητρα όπως διασκέδαση, σεξ ή πολλά άλλα. Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες είναι πιο ανοιχτόμυαλοι και είναι πάντα έτοιμοι να συναντήσουν κάποιον από το Διαδίκτυο, οπότε υπάρχουν ιστότοποι που είναι αποτελεσματικοί για να τα ενώσουν.

Εάν είστε έτοιμοι για γνωριμίες με κάποιον ή ακόμα και με απλό ύπνο, τότε υπάρχουν επίσης ιστότοποι που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτούς τους τύπους αναγκών. Το SwingLifeStyle, επίσης γνωστό ως SLS, φιλοξενεί swingers και τα παρόμοια από το 2001. Στόχος του είναι να είναι μια εναλλακτική ρύθμιση για γνωριμίες, ή απλώς να ωθήσει τους ομοειδείς ανθρώπους να δημιουργήσουν μη συμβατικές σχέσεις που δεν συμβαίνουν πάντα με τα τυπικά γνωριμίες ιστότοπων για τους οποίους γνωρίζουμε.

Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες που περιβάλλουν το SwingLifeStyle είναι αρκετά επικίνδυνες αντίκες στο υπνοδωμάτιο και έντονες ρυθμίσεις. Threesomes ή ακόμα και τέσσερα σπίτια, οργίες, ανταλλαγές συνεργατών και πολλές άλλες συναρπαστικές σεξουαλικές δραστηριότητες μπορούν εύκολα να επιτευχθούν με τη βοήθεια αυτού του ιστότοπου. Όλοι στον ιστότοπο αναζητούν το ίδιο πράγμα, ώστε να είναι πιο εύκολο να συνδεθείτε και να συνδεθείτε με τέτοια άτομα. Είναι μια κοινότητα ανοιχτόμυαλων και σεξουαλικά ενεργών ανθρώπων που αγαπούν το σεξ και οτιδήποτε άλλο με αυτό. Με περισσότερα από 16 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, δεν θα δυσκολευτείτε ποτέ να αναζητήσετε έναν σύντροφο για να κάνετε οτιδήποτε σεξουαλικό έχετε στο μυαλό σας. Ο ιστότοπος προωθεί την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών με τα ανοιχτά φόρουμ, τις αίθουσες συνομιλιών και τις τυχαίες δημοσιεύσεις τους.

Η εγγραφή στο SwingLifeStyle είναι επίσης πολύ εύκολη και γρήγορη - αλλά πρώτα, πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να απολαύσετε τις δυνατότητές του. Απλώς επιλέξτε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης, ανεβάστε τις καλύτερες φωτογραφίες σας, τότε μπορείτε να πάτε και να προσθέσετε μερικές βασικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση του ιστότοπου. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για τα μέλη premium, μπορείτε να δείτε κάθε ένα από τα προφίλ του και να ξεκινήσετε συνομιλίες με οποιονδήποτε. Παρόλο που οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν επαληθεύονται κατά την εγγραφή, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας και την αυθεντικότητα των προφίλ, καθώς οι μεταφορτωμένες φωτογραφίες επαληθεύονται αμέσως πριν από την ανάρτηση.

Το SwingLifeStyle είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος όχι μόνο για τους swingers που θέλουν να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν χωρίς να ανησυχούν για δεσμεύσεις και άλλα σοβαρά πράγματα. Εάν ενδιαφέρεστε για τέτοιες δραστηριότητες και σχέσεις, τότε ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε το SwingLifeStyle.com ή να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους παρόμοιους ιστότοπους παρακάτω. Θα παρέχουμε επίσης σύντομες λεπτομέρειες για κάθε ιστότοπο, ώστε να έχετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε και ελπίζουμε ότι θα καταλήξετε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους και θα απολαύσετε πραγματικά τον χρόνο σας.

PROS:

 • Εκτεταμένα χαρακτηριστικά
 • Πολλές ευκαιρίες να συναντηθούν και να συναντηθούν
 • Η διεπαφή φαίνεται εύκολη στα μάτια
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Σύγχρονα χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν την επικοινωνία με άλλα swingers
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Διαδραστική κοινότητα με φόρουμ και συζητήσεις
 • Με πολλές θετικές κριτικές

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά συνδρομή premium
 • Κυρίως διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ
 • Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να στείλουν μόνο 5 email και να δουν 50 προφίλ
 • Έλλειψη λειτουργιών εάν δεν είστε μέλος premium
 • Ακριβείς τιμές
 • Μερικές διαφημίσεις

14 ιστότοποι παρόμοιοι με το Swinglifestyle.com:

1 #: Ashley Madison

Άσλεϊ-Μάντισον

Αυτό μοιάζει με τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο καθένας όταν θέλει να κερδίσει κάποια σύνδεση ή να ξεκινήσει κάποια πράγματα. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η κατάσταση της σχέσης σας, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από προοπτικές σύνδεσης με την Ashley Madison, καθώς πολλά online μέλη αναζητούν το ίδιο πράγμα με εσάς, που είναι να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Εάν έχετε συναντήσει ποτέ ιστότοπους σύνδεσης, ή ακόμα και διαβάσετε για αυτούς, σίγουρα θα συναντήσετε τον Ashley Madison επειδή έχουν τέτοια φήμη που θα σας πείσει πραγματικά να δοκιμάσετε online dating. Αυτή είναι μια μοναδική πλατφόρμα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι ιστότοποι γνωριμιών εξυπηρετούν μόνο τα singles, οπότε η Ashley Madison είναι ένα νέο πράγμα - με τους στόχους τους να συνδέουν ομοιόμορφα άτομα που ελπίζουν να ξεκινήσουν μυστικές υποθέσεις.

Σας προτείνουμε επίσης να κάνετε check out την πλήρη κριτική μας για τον Ashley Madison εδώ.

PROS:

 • Ιστοσελίδα με μοντέρνα εμφάνιση
 • Εκτεταμένες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου
 • Μη κρίσιμη κοινότητα
 • Διατίθεται σε εφαρμογές για κινητά iO και Android

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες επιλογές αναζήτησης

# 2: Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Αυτός είναι ένας τυχαίος ιστότοπος συνομιλίας μέσω βίντεο για ενήλικες που γνωστοποιεί το όνομά του στη διαδικτυακή σκηνή swinger. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για άμεση συνάντηση με μέλη από όλο τον κόσμο χωρίς να περάσετε από μακρές διαδικασίες εγγραφών και επαληθεύσεων. Οι απασχολημένοι θα απολαύσουν τις γρήγορες και ανόητες δυνατότητές του, ειδικά με συνομιλία μέσω βίντεο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές τους δωρεάν και χωρίς περιορισμούς. Εάν ξεκινήσετε στο Flingster, θα ταιριάξετε με κάποιον σε λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια μπορείτε να το πάρετε από εκεί. Εάν επιλέξετε μια premium συνδρομή, θα απολαύσετε φίλτρα αναζήτησης και δυνατότητες κλήσεων, τα οποία θα βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία σας στο Flingster. Πρέπει επίσης να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κάμερα web καθ 'όλη τη διάρκεια της συνομιλίας σας με τυχαίους ξένους. Με μέλη και επισκέπτες του ιστότοπου που φτάνουν πάνω από ένα εκατομμύριο, θα λάβετε αγώνες αμέσως και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να συνδεθείτε με swingers που είναι ακριβώς σαν εσάς.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα - προτείνω να διαβάσετε μια εις βάθος ανασκόπηση του Flingster.

PROS:

 • Προσφέρει αυθορμητισμό και ανωνυμία για swingers
 • Ειδικά χαρακτηριστικά για premium συνδρομή
 • Αυτόματη μετάφραση
 • Προσιτές τιμές

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται σε εφαρμογές για κινητά

# 3: SDC (Swingers Date Club)

swingers ραντεβού

Διαθέτοντας περισσότερα από 3 εκατομμύρια swingers στο διαδίκτυο, θα έχετε τον καλύτερο χρόνο της ζωής σας αναζητώντας συναδέλφους swingers κοντά σας. Με μια εύκολη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητές της αμέσως μετά από μερικά κλικ. Με μια premium συνδρομή, δεν θα ξοδέψετε τα μετρητά που κερδίσατε σκληρά για τίποτα. Μπορείτε να απολαύσετε τις καλύτερες δυνατότητες και να κάνετε τον ιστότοπο να λειτουργεί για εσάς, οδηγώντας τελικά σε συναντήσεις με τα swingers που αναζητάτε. Ο ιστότοπος προσφέρει μια δοκιμή 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις μοναδικές δυνατότητές τους χωρίς καν να ξοδεύετε χρήματα σε αυτόν. Όμως, όπως και η συνήθης πλήρης συμμετοχή στις διαδικτυακές σκηνές γνωριμιών, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε λειτουργίες σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο - περισσότερα προφίλ για έλεγχο, περισσότερα εργαλεία επικοινωνίας για χρήση και απεριόριστη προβολή φωτογραφιών και βίντεο swingers.

PROS:

 • Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
 • Πολλές δυνατότητες για χρήση
 • Πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά συνδρομή
 • Ο ιστότοπος διακόπτεται κατά καιρούς
 • Μερικά ψεύτικα προφίλ

# 4: Κασίντι

κασιντι

Με τον μεγάλο αριθμό ιστότοπων swinger σε όλο το Διαδίκτυο, θα συναντήσετε τους περισσότερους ιστότοπους με μεγάλες βάσεις δεδομένων μελών, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα είναι αρκετή απόδειξη ότι ένας ιστότοπος είναι τόσο καλός όσο είναι. Το Kasidie ​​είναι μια απόδειξη ότι ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών δεν θα ισοδυναμεί με την ποιότητα του ιστότοπου επειδή έχουν μόνο αρκετά μέλη, αλλά οι δυνατότητες και οι υπηρεσίες τους είναι εξαιρετικές και οι χρήστες είναι αρκετά τυχεροί που έχουν κολλήσει παρά την χαμηλή έκθεση του ιστότοπου. Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι τόσο εύκολη όσο 123; δεν θα χρειαστεί καν να αποκαλύψετε τόσες πολλές πληροφορίες για τον εαυτό σας. Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε πληροφορίες, μπορείτε απλά να παραλείψετε και να επιλέξετε άλλη μια που θέλετε να εμφανίζεται στο προφίλ σας. Μετά την επιτυχή εγγραφή, θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν δυνατότητές τους, οι οποίες είναι ήδη πολλές. Οι βασικές δυνατότητες αναζήτησης θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε swingers στην περιοχή σας και να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε μαζί τους.

Σας παρακαλώ επίσης να ελέγξετε το δικό μας εκτεταμένη κριτική του Kasidie.com εδώ.

PROS:

 • Ιστοσελίδα με μοντέρνα εμφάνιση
 • Λίγα έως μη ψεύτικα προφίλ
 • Έχει μια αίσθηση ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά μηνιαία συνδρομή
 • Δεν έχει μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών
 • Απαιτείται premium συνδρομή για να ξεκινήσετε την επικοινωνία με άλλους

# 5: Κούνιες πόλεις

swingtowns

Η σκηνή γνωριμιών swinger δημιουργεί πρόσφατα φήμη και πολλοί ιστότοποι προσφέρουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους για να τα απολαύσουν τα swingers. Το Swing Towns είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους που με κάποιον τρόπο θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας όσον αφορά τη χρονολόγηση swinger καθώς ικανοποιεί τις ανάγκες σας και θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε με τη ζωή σας swinger dating. Το Swing Towns μπορεί να υπερηφανεύεται για την πολύ δραστήρια και μη κρίσιμη κοινότητά του. τα singles και τα ζευγάρια μπορούν εύκολα να συνδεθούν με άλλα μέλη μόνο σε ένα μάτι. Με πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργά swingers στον ιστότοπο, θα ταιριάξετε με τους ομοειδείς ανθρώπους και αυτό θα ήταν τόσο διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους swinger, το Swing Towns δεν έχει πολύπλοκη διαδικασία εγγραφής. δεν χρειάζονται ευαίσθητες πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες κάρτας και διευθύνσεις. Αν θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα να είστε δωρεάν μέλος, θα απολαύσετε ήδη πολλές δυνατότητες ακόμη και χωρίς να ξοδέψετε χρήματα στον ιστότοπο.

PROS:

 • Τεράστια βάση δεδομένων χρηστών
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά του ιστότοπου
 • Εύκολη εγγραφή με μη προσωπικές ερωτήσεις
 • Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ περιορισμένες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Η έναρξη συνομιλιών δεν είναι δυνατή, εκτός και αν έχετε εξαιρετική τιμή
 • Ακριβείς τιμές
 • Κυρίως διαθέσιμο και ενεργό μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά

# 6: Αγάπη Βουντού

αγάπη

Αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος σας swinger ή ακόμη και ένας ιστότοπος γνωριμιών. Προσφέρει μια μοναδική και νέα εμπειρία για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν online dating. Αντί για τα συνηθισμένα στυλ γνωριμιών στο Διαδίκτυο, συνηθίζουμε, εστιάζει σε πραγματικά γεγονότα που μπορεί ακόμη και να είναι επικίνδυνα αλλά συναρπαστικά. Προσφέρονται πάρτι με κούνιες και παρόμοιες εκδηλώσεις που προσφέρουν άμεση συνάντηση και ευκαιρίες για συνεννόηση με ομοειδή άτομα. Για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να συναντήσετε αγώνες swinger, θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να ολοκληρώσετε το προφίλ σας και να το κάνετε να φαίνεται όσο πιο πραγματικό και προσελκύει την προσοχή όσο μπορείτε. Φυσικά, όπως και οποιοσδήποτε άλλος ιστότοπος γνωριμιών εκεί έξω, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στο έπακρο τον ιστότοπο μόνο όταν πάρετε premium. Θα γνωρίσετε χαρακτηριστικά όπως κανένα άλλο. απεριόριστη προβολή προφίλ, ρητά μέσα που είναι διαθέσιμα για όλους, προσφέρονται όλα τα εργαλεία επικοινωνίας και πολλά άλλα που θα ενισχύσουν την εμπειρία σας στο Love Voodoo.

PROS:

 • Μια μοναδική προσέγγιση στη χρονολόγηση swinger
 • Αρκετοί χρήστες
 • Ιστοσελίδα με μοντέρνα εμφάνιση

Μειονεκτήματα:

 • Διαδικασία επαλήθευσης Lenient
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Μόνο μερικές δυνατότητες για δωρεάν μέλη

# 7: Swingular

στρογγυλό

Ένας άλλος ιστότοπος swinger που αξίζει πραγματικά το χρόνο σας και κάθε δεκάρα. Προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους και σίγουρα θα σας γοητεύσει από την πρώτη δοκιμή. Το Swingular είναι αρκετά γενναιόδωρο για να επιτρέπει στα δωρεάν μέλη να χρησιμοποιούν περισσότερες δυνατότητες, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καθόλου πληρωμή. Ο ιστότοπος επικεντρώνεται σε ζευγάρια ταλάντευσης που αναζητούν ζευγάρια με ομοιόμορφο τρόπο, για περισσότερες πιθανότητες σύνδεσης. Η εγγραφή είναι εύκολη, αλλά ο χρόνος σας θα αφαιρεθεί με την ολοκλήρωση του προφίλ σας, καθώς θα χρειαστεί να απαντήσετε σε βασικές ερωτήσεις και να βάλετε λεπτομέρειες. Παρόλο που αυτός ο ιστότοπος μπορεί να μην είναι ο καλύτερος όσον αφορά τις δυνατότητες, αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε με το πόσο εύκολο μπορείτε να ταιριάξετε με τους συναδέλφους swingers και με τον αριθμό των ενεργών χρηστών που διαθέτει.

PROS:

 • Προσφέρει δοκιμή 14 ημερών
 • Περισσότερα για τα ζευγάρια που ταλαντεύονται και αναζητούν συνδέσεις
 • Εύκολο στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ λίγες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Χρονοβόρα διαδικασία εγγραφής
 • Μερικές διαφημίσεις

# 8: SwapFinder

ανταλλακτικό

Προσφέροντας σας περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε και να συναναστραφείτε με άλλους swingers στο διαδίκτυο, το Swap Finder είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους swing μέχρι σήμερα. Είναι στην πραγματικότητα ένας κλάδος του AdultFriendFinder, το οποίο είναι ένα σαφές μεγάλο όνομα στον κόσμο των online γνωριμιών. Το Swap Finder προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να συναντήσετε συνεργάτες. Με τον τεράστιο αριθμό χρηστών τους στο διαδίκτυο, μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε με κάποιον με την ίδια νοοτροπία και προθέσεις όπως εσείς. Ένα πράγμα που το ξεχωρίζει μεταξύ του συνηθισμένου ιστότοπου swinger που συναντάμε είναι ότι έχουν μια πρωτοβουλία να προσφέρουν μια υπηρεσία επαλήθευσης τρίτου μέρους, ώστε να είστε βέβαιοι ότι μιλάτε με πραγματικούς ανθρώπους μέσω του Διαδικτύου. Σίγουρα ανταποκρίνεται στη φήμη του λόγω της δημοτικότητας του κύριου ιστότοπού του, το Swap Finder κάνει τη δουλειά του καλά και προσφέρει πολλά στους ανθρώπους που αναζητούν κάποια διασκέδαση με τους συναδέλφους swingers.

PROS:

 • Πολλά ενεργά μέλη
 • Διαδικασία επαλήθευσης τρίτου μέρους
 • Προτείνονται γρήγορα προφίλ κοντά σας

Μειονεκτήματα:

 • Η premium συνδρομή είναι ακριβή
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Πολύ λίγες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες

# 9: Κεντρική ζώνη Swinger

swingerzonecentral

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι γοητεύονται με την εναλλακτική νοοτροπία και στυλ, οπότε υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που εμφανίζονται εδώ και εκεί για να προσφέρουν σχετικές υπηρεσίες και λειτουργίες. Το Swinger Zone Central εστιάζει περισσότερο στις φωτογραφίες και τα βίντεο για κάθε προφίλ, καθώς είναι ένας τρόπος για να βοηθήσουν τα μέλη να εμπιστεύονται περισσότερο τους swinger τους αγώνες. Σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν χρειάζεται να συμμετέχετε σε χρονοβόρες διαδικασίες εγγραφής. θα πρέπει απλώς να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε, καθώς και την τοποθεσία και τα ενδιαφέροντά σας. Προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις δυνατότητες και τη διεπαφή και έτσι μπορείτε να αποφασίσετε αργότερα ότι θα αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας. Η πλειονότητα των δυνατοτήτων του ιστότοπου προσφέρεται ήδη στη δωρεάν δοκιμή, οπότε θα το απολαύσετε ήδη ακόμα και χωρίς να ξοδέψετε χρήματα σε αυτόν ακόμα.

PROS:

 • Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30
 • Εύκολη πλοήγηση και εξοικείωση
 • Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι προσβάσιμα με μια δωρεάν δοκιμή
 • Ακριβείς τιμές, επομένως μεγαλύτερη δοκιμαστική περίοδο
 • Τα μέλη που πληρώνουν μπορούν να δουν ειδικές φωτογραφίες
 • Οι συνομιλίες και οι ομάδες βίντεο διατίθενται μόνο με premium

# 10: Lifestyle Lounge

lifestylelounge

Ο αιωρούμενος τρόπος ζωής δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος, με τον μεγάλο αριθμό τοποθεσιών swinging να γίνονται και να προσφέρονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ιστότοποι Swinging είναι πολύ παρόμοιοι με τους ιστότοπους για ενήλικες στους οποίους έχουμε συνηθίσει και προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες που μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε με τους συναδέλφους swingers. Θα ήταν πολύ συναρπαστικό να έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε και να ταιριάξετε με τους συναδέλφους swingers, καθώς έχετε την ίδια νοοτροπία σχετικά με τον swinging τρόπο ζωής. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένας από τους λίγους που μπορούμε να πούμε ότι αξίζει πραγματικά κάθε δεκάρα. τα χαρακτηριστικά του είναι μοναδικά και πολύ χρήσιμα. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους που προσφέρουν δωρεάν δοκιμές για χρήστες, το Lifestyle Lounge επικεντρώνεται στο απόρρητο και την ασφάλεια των μελών, ώστε οι ταυτότητές τους να μην διακυβεύονται.

PROS:

 • Οι βασικές λειτουργίες διατίθενται μόνο για 7 ημέρες
 • Ο ιστότοπος είναι αυστηρός με απόρρητο και ασφάλεια
 • Εύκολη εγγραφή
 • Διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Τα μη μέλη δεν έχουν πρόσβαση σε προφίλ
 • Τα μέλη της δοκιμής απολαμβάνουν μόνο περιορισμένες δυνατότητες

# 11: Σέξυ Μόφο

sexxymofo

Παρέχοντας στα μέλη τις καλύτερες πιθανότητες να συναντηθούμε με συναδέλφους swingers, το Sexxy Mofo αποτελείται από μέλη που σίγουρα ανταποκρίνονται στο όνομα του ιστότοπου: σέξι. Παρόλο που είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο μερικοί αριθμοί χρηστών (περίπου 55,000 μόνο), οπότε θα αντιμετωπίσετε κάπως όχι τόσο γρήγορες διαδικασίες αντιστοίχισης. Ωστόσο, παρόλα αυτά, θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου και θα έχετε τις πιθανότητες να βρείτε έναν αγώνα που θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. έχει μια στενή κοινότητα που είναι πολύ διαδραστική. μπορείτε να δείτε όλους ενεργούς και όλοι να διασκεδάζουν με τον τρόπο ζωής τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι είναι 100% δωρεάν ιστότοπος swing, αλλά στην πραγματικότητα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την επιλογή να παραμείνετε ως δωρεάν χρήστης ή να πάρετε premium.

PROS:

 • Σχεδόν όλες οι δυνατότητες είναι προσβάσιμες με δωρεάν συνδρομή
 • Διαδραστική και μη κρίσιμη κοινότητα
 • Προσιτές τιμές

Μειονεκτήματα:

 • Παραπλανητικές πληροφορίες; Δεν είναι 100% δωρεάν για swingers
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Πολύ λίγα μέλη μόνο
 • Απλός σχεδιασμός ιστοσελίδας

# 12: Fab Swingers

fabswingers

Παρέχοντας σε όλους μια αξιοπρεπή ευκαιρία να συναντηθούν με ομοειδή άτομα, το Fab Swingers είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που θα σας φέρει στο παιχνίδι με τη διασκέδαση που θα έχετε για να αλληλεπιδράσετε με swingers σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος μόνο σε επιλεγμένες χώρες, για άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτόν, μπορούν να πιστοποιήσουν τις διασκεδαστικές και εξαιρετικές δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν οι Fab Swingers. Τα χαρακτηριστικά του είναι λογικά και χρήσιμα, ειδικά όταν διατηρείτε επαφή με άλλους swingers στο διαδίκτυο. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους που θα απαιτήσουν να πληρώσετε εκ των προτέρων με αρκετά χρήματα, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για αυτό εδώ, επειδή ακόμη και με μια δωρεάν συνδρομή, θα απολαύσετε ήδη τις περισσότερες από τις δυνατότητές του. Ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν premium δυνατότητες στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μετά την πληρωμή, η βασική συνδρομή προσφέρει ήδη πολλά, ώστε να μην αισθάνεστε αποκλεισμένοι με αυτήν.

PROS:

 • Κυρίως δωρεάν όσον αφορά τη χρήση χαρακτηριστικών
 • Εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για δαπάνες μόνο για τη χρήση λειτουργιών

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες
 • Η ολοκλήρωση του προφίλ απαιτεί χρόνο
 • Συχνές διαφημίσεις
 • Βαρετή διεπαφή ιστότοπου

# 13: Swinging Heaven

αιώρησης-παράδεισος

Για τους Βρετανούς swingers, έχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τους ιστότοπους swinger, επειδή υπάρχουν πολλοί αναδυόμενοι ιστότοποι για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Το Swinging Heaven είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους swinger στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σας βοηθά να επιτύχετε περισσότερες πιθανότητες να συνδεθείτε με τους συναδέλφους swingers που βρίσκονται ακριβώς γύρω από την περιοχή σας, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες. Θεωρείται ως ένας από τους «ανώτερους» ιστότοπους, λόγω του ότι υπάρχει από το 2002, το Swinging Heaven είναι γνωστό από πολλούς λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών τους. Παρόλο που η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη, θα βρεθείτε κολλημένοι στο να συμπληρώσετε το προφίλ σας, επειδή θα πρέπει να το ολοκληρώσετε για να προσελκύσετε περισσότερους αγώνες. Εάν έχετε επισκεφτεί τις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών, θα γνωρίζετε ότι το προφίλ σας είναι το καλύτερο εργαλείο σας για να συναντήσετε συναδέλφους swingers και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για online γνωριμίες.

PROS:

 • Γρήγορη εγγραφή
 • Παροχή χρήσιμων λειτουργιών και υπηρεσιών από το 2002
 • Περισσότερες πιθανότητες να συναντηθούν ομοειδή άτομα

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση στις καλύτερες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Ο ιστότοπος φαίνεται απλός
 • Ακριβείς τιμές premium

# 14: Τοπικοί Swingers

ντόπιοι

Ένας άλλος ιστότοπος swinger που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτός προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερους φίλους και συνδέσεις. Δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες ιστοσελίδες swinging, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς περισσότεροι άνθρωποι εξοικειώνονται με την έννοια του "swinging", οι Local Swingers φέρνουν κοντά ενήλικες με ανοιχτό μυαλό και τους έχουν να κάνουν σύζευξη και μπορούν να συναντηθούν. Οι τοπικοί Swingers υπερηφανεύονται για τις πράξεις ασφάλειας και απορρήτου που διασφαλίζουν ότι ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στον ιστότοπο με αυτοπεποίθηση, χωρίς να φοβάται να εκθέσει τα προσωπικά στοιχεία του κάπου αλλού. Δεδομένου ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ασφάλεια, έχουν επίσης αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης. Αυτό επιτρέπει επίσης τη μείωση των ψεύτικων προφίλ, ώστε να μην ενοχλεί τους τρέχοντες χρήστες και την εμπειρία τους ως σύνολο.

PROS:

 • Η βασική συνδρομή είναι δωρεάν
 • Λαμβάνει πολύ σοβαρά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας
 • Προσιτές τιμές

Μειονεκτήματα:

 • Βασικός ιστότοπος
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Διατίθεται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Η ιδιότητα μέλους δεν ανανεώνεται αυτόματα

Συμπέρασμα

Δεδομένου ότι το swinging κάνει ήδη το όνομά του γνωστό εκεί έξω, αν θέλετε κάποια καλή στιγμή με swingers σε όλο τον κόσμο, τότε ίσως θελήσετε να δείτε αυτούς τους ιστότοπους. Όλα αυτά είναι 100% νόμιμα και με πραγματικά μέλη. Πολλοί άνθρωποι έχουν πλέον υιοθετήσει και ζήσει τη σιωπηλή νοοτροπία και έτσι το να ψάχνεις για ομοειδή άτομα δεν θα είναι τόσο δύσκολο για σένα τώρα. Η σκηνή με το swinger dating πρέπει να είναι η πιο δροσερή και πιο τσίλι ποτέ. χωρίς πίεση και απλώς παίρνετε το χρόνο σας με τα πάντα και όλα αυτά στις τέσσερις γωνίες των ζωνών άνεσής σας, αφού μπορείτε να ανακατευτείτε και να περάσετε χρόνο μαζί τους μέσω του Διαδικτύου πρώτα.

Οι ιστότοποι Swinger είναι λίγο διαφορετικοί από τους συνηθισμένους ιστότοπους γνωριμιών που έχουμε συνηθίσει. Δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες swinger ιστότοποι εδώ και εκεί πρόσφατα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή ενός και να εμπιστεύεστε μόνο καλά ελεγμένους ιστότοπους, ώστε να μην χάνετε χρόνο και άλλους πόρους. Για να σας σώσουμε από όλα τα προβλήματα της αναζήτησης του τέλειου ιστότοπου για εσάς, αυτή η λίστα θα είναι μεγάλη βοήθεια.

Και ναι ναι ... Ξέρω ότι η επιλογή ακόμη και 1 από 14 διαφορετικές είναι δύσκολη δουλειά. Από την προσωπική εμπειρία και τις συστάσεις των συναδέλφων μου, μπορώ να προτείνω σταθερά αυτούς τους ιστότοπους TOP 3 swinger:

# 1 - Ashley Madison;
# 2 - Φλάινγκστερ;
# 3 - Κούνιες FAB.

Καλή τύχη!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 85 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Friends With Benefits Αξιολόγηση & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το FriendsWithBenefits.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για τους φίλους FriendsWithBenefits.com με προνόμια! Σίγουρα έχετε ξανακάνει τέτοιου είδους σχέση. Πώς πήγε φίλε; Ελπίζω να ακολουθήσατε τον χρυσό κανόνα του «χωρίς χορδές», γιατί αν όχι, ένας τρομερός πονοκέφαλος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lesbian Personals Review & Top-12 Hookup Sites όπως το LesbianPersonals.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LesbianPersonals.com Το LesbianPersonals έχει φτάσει πραγματικά στο πιάτο, προσφέροντας ένα δροσερό στέκι για ανοιχτόμυαλους singles και ζευγάρια που αναζητούν διασκέδαση. Λένε, "Γεια, η ζωή είναι δύσκολη, έλα να χαλαρώσεις μαζί μας!" Είτε κατακλύζεστε από κολεγιακές αποστολές είτε κάνετε ταχυδακτυλουργικά γονεϊκά καθήκοντα σόλο, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση αναζήτησης σεξ και κορυφαίοι 12 ιστότοποι γνωριμιών σεξ και εφαρμογές σύνδεσης όπως το Sex-Search.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sex-Search.com Όλοι αγαπάμε το σεξ, σωστά; Νομίζω ότι αυτό είναι το πράγμα στο οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τώρα μερικά μέρη όπου μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας για το σεξ και ένα από αυτά είναι το Sex-Search.com. Είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EmilyDates Review & 12 Best Sugar Baby/Daddy και άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών για σεξ όπως το Emilydates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Emilydates.com Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε άπειρα προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών και να μην βρίσκετε μια γνήσια σύνδεση; Μην ψάχνετε άλλο από την EmilyDates! Πιθανότατα να το έχετε ξανακούσει, αλλά ανταποκρίνεται πραγματικά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Inner Circle & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για ενήλικες όπως το TheInnerCircle.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheInnerCircle.co Όταν πρόκειται για διασκεδαστικά πράγματα και επιλογές τρόπου ζωής, υπάρχει μια κατάταξη με βάση το πόσο φανταχτερά είναι. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα στο Taco Bell για ένα γρήγορο σνακ ή ένα φανταχτερό εστιατόριο για μια μεγάλη γιορτή. Και κάπως έτσι, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση υψηλών απαντήσεων & 12 φοβεροί ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας και σύνδεσης όπως το HighReply.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HighReply.com Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω κρυφά σε μερικές και άτακτες δεσμεύσεις στο πρόγραμμά μου. Φυσικά, αυτή η ιδέα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν μπορούσα να βρω μια πλατφόρμα που να καλύπτει τις απεγνωσμένες μου ανάγκες. Ημουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirtini Review & TOP 12 Sex Dating and Hookup Sites όπως το Flirtini.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Flirtini.com Γνωρίστε το Flirtini, τη νεότερη αίσθηση στον κόσμο των εφαρμογών σύνδεσης! Αυτή η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα έχει κερδίσει γρήγορα δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που αναζητούν συνδέσεις. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσιτή συνδρομή του, που προσφέρει μια γκάμα λειτουργιών χωρίς να σπάει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

iHookUp & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το ihookup.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ihookup.com Ahh συνδέσεις. Ξέρω το συναίσθημα της σεξουαλικής ενέργειας και γαμώ όποιον συναντάς. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ευτυχισμένοι μόνοι, η περιστασιακή διασκέδαση αξίζει πάντα το ρίσκο. Ευτυχώς, βρήκα έναν νέο ιστότοπο που παρέχει περήφανα όλα τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Foot Fetish Dating & 12 Best Fetish Dating and Hookup Sites όπως το FootFetishDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FootFetishDating.com Έχετε βαρεθεί με την αναζήτηση του footsie για φίλους με τα πόδια; Ρίξτε μια ματιά στο FootFetishDating.com, τον φίλο σας στο ταξίδι για να βρείτε «μοναδικούς» συντρόφους, ακόμα κι αν είστε κολλημένοι στα λάθη. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ημερομηνιών ενηλικίωσης & 12 απίστευτοι ιστότοποι για ραντεβού και συνδέσεις σεξ όπως το MatureDates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MatureDates.com Σας αρέσει να συνδέεστε με ώριμες κοπέλες σήμερα; Αν ναι, δώστε όλη σας τη δύναμη καθώς σας παρουσιάζω τις Ώριμες Ημερομηνίες. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου σπάει τα εμπόδια και δείχνει πώς μπορεί να γιορταστεί το σεξ ανεξάρτητα από το καθεστώς, την κουλτούρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι 5 ιστότοποι γνωριμιών και περιστασιακών γνωριμιών που λειτουργούν πραγματικά το 2023 Ιδανικοί για ηλικίες ~20-55 ετών, με και χωρίς συζύγους! Δεν είναι κάποια «ψεύτικα» που προσποιούνται ότι έχουν κορίτσια, είναι αληθινά, μεγαλύτερα δίκτυα παγκοσμίως. Μετάβαση στο Top-5 Ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Γεια σας, ξέρω ότι το τράνταγμα είναι αρκετά συναρπαστικό και ωραίο. Αλλά τίποτα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

3Fun Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Go3Fun.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Go3Fun.co Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον άγριο κόσμο των εφαρμογών γνωριμιών, όπου τα κτύπημα οδηγούν σε σπινθήρες και τα μηνύματα τροφοδοτούν τις φλόγες της επιθυμίας; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Go3Fun, τον αυτοαποκαλούμενο μαέστρο των εφαρμογών γνωριμιών για το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shag2Night & 12 καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Shag2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag2Night.com Γεια σου, όσους αναζητούν τη συγκίνηση και πιθανά ερωτευμένα πουλιά! Φανταστείτε ότι έχετε διάθεση για ρομαντισμό, μια απότομη περιπέτεια ή ίσως μια αξέχαστη νύχτα πάθους. Λοιπόν, τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπάρχει μια πλατφόρμα εκεί έξω με ένα όνομα που σχεδόν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Bicupid & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών και δεσμών σεξ όπως το Bicupid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bicupid.com Ενδιαφέρουσες! Αγαπώ τους δύο φίλους μου και έχω κάτι να μοιραστώ. Δικέφαλος, είναι! Όχι, δεν είναι ακόμα ο μήνας της αγάπης, αλλά ο Έρως είχε κάποιες ανατροπές. Η αγάπη, η οικειότητα και το πάθος δεν πρέπει να γιορτάζονται μόνο τον Φεβρουάριο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για Ασιατικούς Singles & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνδέσεων και Ραντεβού όπως το AsianSingles.me Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianSingles.me Σίγουρα, όλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία μιας κακής Ασιάτισσας καυτερής. Αυτά τα αθώα θηλυκά είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια απτή οικεία περιπέτεια. Επιπλέον, τα μωρά από την Ασία προσφέρουν ποικιλομορφία στην εμφάνιση, το φετίχ και την ελκυστικότητα. Τι κάνει όμως αυτό το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MissTravel & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για σύζευξη και σεξουαλικές γνωριμίες όπως το MissTravel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MissTravel.com Συγκεντρωθείτε, φίλοι millennials, γιατί έχω ένα ζουμερό μυστικό να μοιραστώ! Έτσι, όλοι ξέρουμε ότι οι millennials έχουμε να κάνουμε με εμπειρίες, όχι απλώς να στοιβάζουμε υλικά αγαθά. Ποιος χρειάζεται ένα σπίτι όταν μπορούμε να είμαστε εκεί έξω για να εξερευνήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Millionaire Match & 12 Best Sugar Dating and Other Sex Dating Sites όπως το MillionaireMatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MillionaireMatch.com Γεια σας, παιδιά! Μπείτε κατευθείαν στο εκθαμβωτικό βασίλειο του MillionaireMatch, όπου τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και η αγάπη βρίσκει το δρόμο της προς τους καλύτερους ανθρώπους. Μιλάμε για ένα μέρος όπου επιτυχημένα άτομα και ελκυστικοί single […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BBW Sex Dates Review & 12 Best Hookup and Dating Sites όπως το BBWSexDates.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BBWSexDates.net Οι καυτερές BBW με τσακίζουν! Θέλουν να εξερευνήσω το BBW Sex Dates και να φωνάξω στον κόσμο τα μαγευτικά χαρακτηριστικά του. Πώς μπορώ να πω όχι όταν αυτές οι κυρίες είναι υπερβολικά ελκυστικές με το μεγάλο, απαλό στήθος τους; […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση για το Lush Flirt & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε για γνωριμίες σεξ όπως το LushFlirt.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LushFlirt.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Είναι ο φίλος σας ο Dudethrill εδώ, έτοιμος να βουτήξει βαθιά στον δελεαστικό κόσμο του LushFlirt. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές, δεν έχετε απλώς τη διάθεση να παρακολουθήσετε πορνό – θέλετε να παρακολουθήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NUiT Review & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Nuitapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nuitapp.com Γεια σας, άστρα! Έχετε βαρεθεί να σαρώνετε αριστερά και δεξιά χωρίς να βρείτε κάποιον που σας πιάνει; Χρειάζεστε περισσότερα από μια φωτογραφία προφίλ για να μάθετε αν κάποιος σας ταιριάζει; Λοιπόν, μη φοβάσαι! NUiT, η εφαρμογή γνωριμιών που βασίζεται στην αστρολογία, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Together2Night Review & Top-12 Hookup και Sex Dating Sites όπως το Together2Night.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Together2Night.com Ένα σημαντικό μέρος των μελών του ιστότοπου γνωριμιών αναζητούν μακροπρόθεσμες, αφοσιωμένες συνεργασίες, αλλά υπάρχουν και πολλοί που απλά είναι ενδιαφέρεται να περάσει καλά. Μπορούν να επιλέξουν από διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές σύνδεσης, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φίλων για μία νύχτα και ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών όπως το Onenightfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Onenightfriend.com Υποθέτω ότι έχουν περάσει περισσότεροι από μήνες ή χρόνια από την τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού, σωστά; Ίσως έχετε περάσει πολύ χρόνο στη δουλειά. Λοιπόν, ίσως, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω, να βγείτε ραντεβού και να απολαύσετε! Εχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hily Review & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το hily.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hily.com Έχω αξιολογήσει δεκάδες διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων για χρόνια. Λίγα είναι αρκετά αποτελεσματικά, ενώ τα υπόλοιπα είναι απλώς υποτιμημένα στην mainstream σκηνή. Αλλά για αυτήν την αναθεώρηση, επέλεξα να δοκιμάσω μια δημοφιλή και μακροχρόνια σύνδεση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Jaumo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως η Jaumo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για την Jaumo.com Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ελπίζουν να βρουν τις αδελφές ψυχές τους και να δεσμευτούν σε συνεργασίες αγάπης για το υπόλοιπο της ζωής τους. Γι' αυτό οι εφαρμογές και οι ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών εμφανίζονται σαν μανιτάρια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες και επιλέγουν τις καλύτερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολογήστε τους συντρόφους σας στα ταξίδια σας και κορυφαίους 12 ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσεων Όπως το yourtravelmates.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourTravelMates.com Εκατοντάδες υπηρεσίες γνωριμιών και εύρεσης συντρόφων που σχετίζονται με ταξίδια υπάρχουν σήμερα. Μερικοί ιστότοποι εστιάζουν σε μια συγκεκριμένη θέση, ενώ άλλοι απευθύνονται σε πολύ ευρύτερο κοινό. Μεταξύ αυτών των εξειδικευμένων επιλογών είναι το YourTravelMates. Ήταν το 2016 όταν η LOS Networks, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertable και 12 καλύτερες ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών όπως το Undertable.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertable.co Undertable! Αυτό το όνομα της τοποθεσίας με κάνει να σκεφτώ τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από το τραπέζι. Ω, μυστικά, ψέματα, εξαπάτηση και βροχερές συναντήσεις κατακλύζουν τις σκηνές κάτω από το τραπέζι. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές, θα δείτε πώς τα σενάρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Heated Affairs & Top 12 Premium ιστότοποι εξαπάτησης και σύνδεσης όπως το heatadaffairs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeatedAffairs.com Τα παντρεμένα ζευγάρια βρίσκουν μερικές φορές ότι η αγάπη τους για τον άλλο μειώνεται και μουδιάζει τα συναισθήματά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ελέγξουν αν έχουν απορρίψει την προηγούμενη έκκλησή τους, ενώ επιθυμούν τη βιασύνη των νεοαναπτυσσόμενων συναισθημάτων. Γι 'αυτό το λόγο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BuddyBang & TOP 12 συνδέσεις και ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το buddybang.xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το buddybang.xmatch.com Είτε αναζητάτε μια δέσμευση είτε κάτι περιστασιακό, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν οι εφαρμογές και οι ιστότοποι που έχετε το re hopping on είναι αυθεντικά. Όπως γνωρίζετε, ένα σωρό από αυτές τις πλατφόρμες έχει ένα σωρό απατεώνες, ψεύτικους λογαριασμούς και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

We Are HER Review & 12 Best LGBTQ+ και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το weareher.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WeareHer.com Έχω καλά νέα για όλη την LGBTQ+ κοινότητα επειδή υπάρχει μια νέα εφαρμογή που μπορεί να προσφέρει μια ασφαλή και ανοιχτή πλατφόρμα για όλοι σας. Παρουσιάζοντας… ΤΗΝ! Ίσως, έχετε ακούσει ή δει αυτήν την εφαρμογή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Xmatch & 12 τοποθεσίες γνωριμιών, προσωπικών και συνδέσεων που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το xmatch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xmatch.com Είτε ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση είτε απλώς για μια βραδιά, ο παγκόσμιος ιστός και οι υπηρεσίες εφαρμογών γνωριμιών έχουν κάνει τα πράγματα πιο προσιτά από ποτέ. Φυσικά, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές ιστοσελίδες περιστασιακής αντιστοίχισης σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kippo Review & TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το kippoapp.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KippoApp.com Για τη σημερινή λειτουργία, θα εξερευνήσουμε μια υπηρεσία γνωριμιών που επιδιώκει να προσελκύσει μια θέση που συνήθως «αγνοείται» στον ψηφιακό κόσμο του matchmaking: τους παίκτες. Όσο κι αν διαφωνώ με το κλισέ ότι οι παίκτες είναι κυρίως «σπασίκλες», δεν υπάρχει λίγη πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Badoo & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το badoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το badoo.com Είναι πολύ αναστατωμένο όταν πέφτουμε πάνω σε ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές που είναι τόσο δύσκολες στη χρήση. Φανταστείτε πόσο μπερδεμένο και περίπλοκο είναι το ότι είναι σχεδόν άχρηστο! Ευτυχώς, όταν γνώρισα το Badoo, μια εφαρμογή γνωριμιών και σύνδεσης, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Parship Review & 12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και γνωριμιών Όπως το parship.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parship.com Είμαι σίγουρος ότι έχετε βαρεθεί να βρίσκετε αυτόν τον τέλειο ιστότοπο γνωριμιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα όνειρά σας για μακροχρόνια σύνδεση. Σταμάτα να κλαις γιατί το Parship είναι εδώ για να αγκαλιάζει τις μοναχικές νύχτες σου. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια αποτελεσματική συμβατότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveAwake & TOP 12 Προσωπικά Προσωπικά και Ιστότοποι για σεξουαλικές γνωριμίες όπως το loveawake.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveAwake.com Παρά την επικράτηση των διαδικτυακών συνδέσεων και γνωριμιών, μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιλέγουν να κρύβουν αυτή την πτυχή της αξιολύπητης ζωής τους από τους φίλους και την οικογένειά τους. Αλλά, ειλικρινά, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε λάθος που συμμετέχετε στην τάση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Clover & Top-12 Ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων παρόμοιοι με το Clover.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Clover.co Tinder; Μεντεσές? Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει ή χρησιμοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν. Αλλά αφού είσαι εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν τόσο ευχάριστο όσο περίμενες. Λοιπόν, αν είναι έτσι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω το Τριφύλλι! Προγράμματα γνωριμιών που βασίζονται σε σάρωση και με επίκεντρο την αντιστοίχιση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RedHotPie 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι σύνδεσης/γνωριμιών Παρόμοιοι με το redhotpie.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RedHotPie.com Είναι κόκκινο, είναι ζεστό και είναι φρέσκο! Μιλάω για το RedHotPie, έναν μοντέρνο ιστότοπο σύνδεσης στον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που επιδιώκουν να βοηθήσουν τους καυλιάρηδες άντρες, κορίτσια, εραστές, ακόμα και ομάδες να βρουν κουμπωτές, πάρτι με swinger και άγριες σεξουαλικές περιπέτειες. Ειδικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

GetItON & Top-12 Δωρεάν ιστότοποι σύνδεσης όπως το getiton.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Getiton.com Δυσκολεύεστε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας; Λοιπόν, το GetItON είναι εδώ για να σώσει τη μέρα σας. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να φέρει όλα τα μέσα που χρειάζονται για ένα καλύτερο και πιο βολικό ταξίδι σύνδεσης. Στην πραγματικότητα, διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pure Review & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Ιστότοποι για γνωριμίες σεξ και συνδέσμους Παρόμοιες με το pure.app Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pure.app Τι σκάει στο μυαλό σας όταν ακούτε τις λέξεις να συνδέονται ανώνυμα; Υποθέτω ότι όλα είναι καλά πράγματα, καθώς ο όρος "σύνδεση" από μόνος του είναι ένα διαβόητο πράγμα. Όμως, ένα στοιχείο ανωνυμίας κάνει το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hinge Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων όπως το Hinge.co Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hinge.co Η Hinge κυκλοφόρησε ξανά τον ιστότοπό της ως υπηρεσία γνωριμιών "σχετικά-επαγγελματίας" για να ανταγωνιστεί το Tinder, το οποίο έχει γίνει μια δημοφιλής μέθοδος συνάντησης νέων ανθρώπων . Αντί να βασίζεται σε φωτογραφίες για να αξιολογήσει εάν ορισμένοι χρήστες ταιριάζουν τέλεια, η Hinge πιέζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Feeld Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών Όπως το feeld.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Feeld.co Υπάρχει ένας σωρό εφαρμογές για συνδέσμους, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση και σεξ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, ο Dudethrill είναι πάντα εδώ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

eHarmony Review & 12 Καλύτεροι Premium Single, Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το eharmony.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το eHarmony.com Κάθε υπηρεσία και πλατφόρμα γνωριμιών έχει τους δικούς της σκοπούς για τις ανάγκες σας για ραντεβού και γνωριμίες, και πιθανότατα το γνωρίζετε. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους διαδικτυακούς ραντεβού να αφιερώνουν αμέτρητες ημέρες σε κύλιση σε πιθανούς αγώνες, αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Coffee Meets Bagel & Top-12 Premium Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιοι με το coffeemeetsbagel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Coffeemeetsbagel.com Σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τη μαγεία των εικονικών γνωριμιών, αλλά δεν έχετε την ενέργεια να σκαρφαλώσετε με κύλιση στα προφίλ; Ίσως μπορώ να βοηθήσω. Meet, CoffeeMeetsBagel ή ευρέως γνωστό ως CMB. Είναι ένας ιστότοπος προμηθειών και γνωριμιών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumble Review & TOP 12 Dating/Personal Sites Όπως το bumble.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τρόπο ζωής, σεξουαλικούς προσανατολισμούς και σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών . Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Find-Bride Review & Top 12 Personals and Sex Dating Sites Όπως το find-bride.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Find-bride.com Η εύρεση ενός τέλειου ραντεβού είναι μια τόσο κουραστική και δύσκολη διαδικασία. Φανταστείτε να βρείτε μια «σύζυγο» μπορεί να κάνει; Μάλλον σκέφτεστε να τα παρατήσετε τώρα, αλλά περιμένετε, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να βρείτε το φως στην τραγική, απελπισμένη ζωή σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sugarbook & TOP-12 Sugar Baby/Daddy και ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το sugarbook.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sugarbook.com Ένας αξιόπιστος και διαβόητος ιστότοπος για το Sugar Dating είναι εδώ και μας προσφέρει μια καλύτερη και πιο ασφαλή λύση για τα ραντεβού μας ανάγκες των. Το Sugarbook λειτουργεί από το 2017 και έκτοτε, δεν έχει αποτύχει ποτέ χρήστες σε όλο τον κόσμο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Happn & 12 τοποθεσίες γνωριμιών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το happn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το happn.com Εάν δεν είστε στη σκηνή γνωριμιών για λίγο καιρό ή είστε αρχάριοι στον κόσμο των γνωριμιών, ίσως βλέπετε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών φαίνεται αρκετά εκπληκτικό. Στην πραγματικότητα, θα νιώσετε συγκλονισμένοι επιλέγοντας ακριβώς το σωστό. Καλό πράγμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lovoo 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες γνωριμιών Παρόμοιες με το lovoo.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το lovoo.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γνωριμιών που τράβηξε την προσοχή μου. Όπως άκουσα, το Lovoo είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών που περιλαμβάνει μια μοναδική ιδέα γνωριμιών μέσω της δροσερής ενσωμάτωσης του στυλ κοινωνικής δικτύωσης. Μοιάζει σαν ένας πολλά υποσχόμενος χώρος για όποιον κοιτάζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The League Review & Top 12 Adult Dating Sites Παρόμοιοι με το theleague.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Theleague.com Άρα είστε εδώ —και εφόσον είστε εδώ για την κριτική της TheLeague, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το Tinder δεν είναι αρκετά γεμάτο με συνεργάτες που είναι εξίσου παθιασμένοι, διανοούμενοι και επικεντρωμένοι στην καριέρα όπως εσείς, σωστά; Τότε, έχετε έρθει στο σωστό σημείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση Match.com & Top-12 Καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών για single, προσωπικές, ενήλικες όπως το match.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Match.com Αν έπρεπε να ονομάσω έναν «βασιλιά» στη σκηνή του online matchmaking, το Match.com θα ήταν αναμφισβήτητα στο το προσκήνιο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σίγουρα μεγάλη πίεση για να ανταποκριθεί στη φήμη του ως ο πιο εκτεταμένος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PlentyofFish & TOP 12 ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το POF.com Υπάρχουν σίγουρα πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των κορυφαίων παικτών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SecretBenefits & TOP 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα τόσο με τάξη όσο και με αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος ενώ κοιτάζετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingers Date Club & 12 TOP Hookup και Sex Dating Sites Like SwingersDateClub.com Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Zoosk Review & 12 Καλύτερες Ραντεβού για Ενήλικες, Ιστότοποι σύνδεσης Like zoosk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Zoosk.com Αν είσαι ντροπαλός και διστάζεις να συνδεθείς με κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, οι διαδικτυακές υπηρεσίες ταυτοποίησης μπορούν να είναι μια χρήσιμη εναλλακτική λύση. Τα τελευταία χρόνια, μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές/κινητά εμφανίστηκε ως ο πιο γρήγορος τρόπος μέχρι σήμερα. Γνωστό ως Zoosk, διαθέτει απλότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fling.com Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για Σεξ Όπως το Fling.com Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές για το Fling.com Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους «σύνδεσης» και ήταν ένας από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NoStringsAttached Review & Top-12 Personals, Adult Dating Sites Like nostringsattached.com Show Me 12 Alternatives for Nostringsattached.com NoStringsAttached is a sex dating or hookup platform ρητά ανεπτυγμένη για καυλωτά singles πρόθυμα για οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα παιδιά να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς τον φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mixxxer Review & TOP 12 Ιστοσελίδες σύνδεσης και ραντεβού με σεξ Όπως το mixxxer.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mixxxer.com Είσαι ένας ξαφνικός, γαμημένος απατεώνας ή καυλιάρης τύπος που ψάχνει για σχέσεις; Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία γιατί το Mixxxer έχει άφθονο χώρο για όλους μας. Η ανοιχτή έκφραση σεξουαλικών επιθυμιών και αναγκών, όλα χωρίς να θίγεται η κοινωνική, ηθική ακεραιότητα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDates.com & TOP 12 Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ Όπως το TSDates.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TSDates.com Η συμπερίληψη είναι η έλξη της κατοικίας στην εικοστή πρώτη εποχή. Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο ξεπερνούν τις προκαταλήψεις που βασίζονται στο φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και πολλές άλλες. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ένα μέρος του τρόπου ζωής μας, όπου βλέπουμε μεγάλη αποδοχή για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultMatchMaker Review & (Top-12) Sex Dating Sites Like AdultMatchMaker.com.au Show Me 12 Sex Dating Site Alternatives for AdultMatchMaker.com.au Hurray σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο καθώς δίνουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού μας. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι το πιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση BDSM.com & 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com Μια ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν αν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, άτομα που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

IAmNaughty Review & TOP-12 Sites Dating Dating Like IAmNaughty.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και ενθουσιασμό για να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FreeLocalDates Review & 12 Best Dating Sites Like Freelocaldates.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Freelocaldates.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.freelocaldates.com Σας αρέσει να ψάχνετε, να φλερτάρετε, να μιλάτε και να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα άτομα; Θέλετε να έχετε έναν χώρο που να βοηθά να ανακαλύψετε πιθανούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας διαδραστικές λειτουργίες; Στη συνέχεια, το FreeLocalDates είναι η κορυφαία αξιόπιστη πηγή πληροφοριών και ψυχαγωγίας, όλα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

InstaBang.com Review & 12 Greatest Sex Dating Εφαρμογές & ιστότοποι Όπως το Instabang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.instabang.com Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους σεξουαλικής γνωριμίας που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοειδών ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Οπως και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Flirt.com Review & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com & 12 Best Adult Dating Sites Like Flirt.com Show Me 12 Alternatives for Flirt.com Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολη. εύρημα. Λόγω του πολυάριθμου ιστότοπου γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XDating Review & 12 Best Adult, Sex Dating Sites Like xDating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xDating.com XDating, μια μοναδική ιστοσελίδα γνωριμιών για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Έτσι, εάν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις, ή βρίσκετε τον αδελφό σας, σίγουρα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangLocals & 12 (Must-Visit) Sex-Dating Sites Like BangLocals.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BangLocals.com Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο για σεξουαλικές γνωριμίες; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, τότε χάνετε την καλύτερη ευκαιρία για να ζήσετε εκπληκτικές σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HornyMatches & 12 (Best) Sex-Dating Sites Όπως το Hornymatches.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HornyMatches.com Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι ενδιαφέρεστε για σοβαρά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Milfaholic & 12 (Best) MILF Sex and Dating Sites Like Milfaholic.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milfaholic.com Μαμά που θα ήθελα να γαμήσω, ή με τον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά υπάρχουν τεράστια άτομα που επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Είναι σαφές ότι η επιθυμία ενός MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion.com Review & 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com URL: https://passion.com Εμφάνιση 11 TOP Εναλλακτικών λύσεων για το Passion.com Σε μια κανονική τοποθεσία γνωριμιών και έναν ιστότοπο για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να εμπλέκονται σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και έχουν κάνει φήμη στον τομέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuckbook & 12 (Best) Sex Dating Sites Παρόμοια με το Fuckbook.com URL: https://www.fuckbook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuckbook.com Ο ίδιος ο ιστότοπος Με την απλή όψη του ονόματός του, μπορείτε να πείτε αμέσως τι ο ιστότοπος έχει να κάνει με. Το Fuckbook είναι βασικά το Facebook για όσους αναζητούν περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Έτσι λοιπόν, αυτό είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Uberhorny Review & TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοια με το Uberhorny.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com Εάν δεν είστε νέος στον κόσμο των online ραντεβού, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. . Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whiplr & Best 11 BDSM and Personals Sites Παρόμοια με το Whiplr.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το Whiplr.com Ο ιστότοπος Whiplr Itself Whiplr είναι βασικά μια πλατφόρμα γνωριμιών ενηλίκων που βασίζεται σε εφαρμογές και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακά σεξ και συνδέσεις BDSM. Η θέση του είναι για εκείνους που είναι σε ραντεβού φετίχ και δεν υπάρχει συνημμένη συμβολοσειρά επειδή προφανώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το FriendFinder-x.com Τι είναι όλα; Το Friend Finder-x είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για όσους αναζητούν συνδέσεις και περιστασιακό σεξ. Το διαχειρίζεται το Friend Finder Network μαζί με τις άλλες πλατφόρμες του. Δεδομένου ότι βρίσκεται κάτω από το Friend Finder Network, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών λύσεων για το ALT.com Το σεξ έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους, ήδη έχει γίνει ακόμη και τρόπος ζωής για άλλους. Για άλλους, μπορεί να φαίνεται ταμπού εάν το σεξ δεν γίνεται σε ιεραπόστολο. Ωστόσο, το μη ιεραποστολικό σεξ έχει ήδη λάβει ευρεία υποδοχή σε πολλές χώρες. Στην πραγματικότητα, εάν είστε ένας από τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sudy URL: https://www.sudy.app/ Show 11 Sugar Dating Website Alternatives for Sudy.app Ίσως είστε πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια εταιρεία σέξι, νεαρού συνεργάτη… ή ίσως είστε οι νέοι και ελκυστικό άτομο που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cougared URL: https://www.cougared.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών δυνατοτήτων γνωριμιών για το Cougared.com Φανταστείτε αυτό - καυτά, σέξι και σεξουαλικά φορτισμένα 40-χρόνια ως φίλο σας. Η ανάμειξη με κουγάρες μπορεί να είναι δελεαστική και αισθησιακή. ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά με τη βοήθεια ορισμένων εξαιρετικών πλατφορμών όπως το Cougared.com, θα συμβεί για εσάς. Σύνδεση με παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Whatsyourprice Review & 12+ άλλοι φοβεροί ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσμων ζάχαρης παρόμοιοι με το URL whatsyourprice.com: https://www.whatsyourprice.com Εμφάνιση 12 παρόμοιων ιστότοπων Όπως το Whatsyourprice.com Το Whatsyourprice.com είναι η σημερινή φωτογραφία & ήρωας για τους ζάχαρη μπαμπάδες και mammasitas. Στην εποχή των smartphone και του Διαδικτύου, οι ιστότοποι σύνδεσης είναι η τάση εδώ και αρκετό καιρό και εμφανίζονται σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναζήτηση διεύθυνσης URL αναθεώρησης: https://www.seeking.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων για ραντεβού ζάχαρης για Seeking.com (Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο του 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο που χρονολογείται, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί είναι το τέλειο για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinglifestyle URL: https://www.swinglifestyle.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με τους ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και μόνο μερικά κλικ εδώ και εκεί, θα λάβετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CougarLife URL: https://cougarlife.com Εμφάνιση 11+ Καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών Cougar & Hookup Όπως το Cougarlife.com Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν και, ελπίζουμε, να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση ιστοτόπου Victoria Milan: www.victoriamilan.com Victoria Milan Review 2020 - Είναι καλό για εξωσυζυγικές υποθέσεις; Μετάβαση σε Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Είμαστε συνηθισμένοι σε διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που εξυπηρετούν ανύπαντρες άνδρες και γυναίκες με στόχους να συναντήσουμε μερικούς νέους φίλους, συνδέσεις ή ακόμα και μελλοντικούς συνεργάτες γνωριμιών. Φυσικά, αφού είναι αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου BlackCrush: https://www.blackcrush.com Hookup With Black Babe Online - Επανεξέταση του BlackCrush.com Εμφάνιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Blackcrush Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις και τα γούστα μας σχετικά με τους ανθρώπους που μας αρέσουν και οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμούσαν πληκτρολογήστε πάνω από το άλλο. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας εάν έχετε δοκιμάσει διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 ιστότοπων για γνωριμίες. Ο χρόνος έχει αποδείξει ότι δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ζευγάρια με πολύ μεγάλα κενά στην ηλικία. Οι ηλικιωμένοι άνδρες που χρονολογούνται νεότερες γυναίκες δεν είναι καθόλου νέοι, αλλά δεν βλέπουμε πάντα μεγαλύτερες γυναίκες που χρονολογούνται νεότερους άνδρες. Όμως, πρόσφατα, κατά κάποιο τρόπο «κανονικοποιήθηκε» βλέποντας τις ηλικιωμένες γυναίκες και τους νέους φίλους τους. Cougars, που αναφέρεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου Top 9 ιστότοπους για Online Hookups Όλοι θέλουμε να βρούμε την αληθινή αγάπη μας μέσα σε όλο το χάος, τους πόνους και τις απογοητεύσεις που έχουμε περάσει, αλλά θα πάρει χρόνο. Έτσι, υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να ζήσουμε βραχυπρόθεσμες συγκινήσεις και να απολαύσουμε τη ζωή από τη στιγμή. Ψάχνοντας για συνδέσεις μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ashley Madison Review (2023) & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών όπως το AshleyMadison.com Μεταβείτε στις 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το AshleyMadison Η Ashley Madison, ένας όχι και τόσο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν μεμονωμένα άτομα σε δημιουργώντας μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για φίλο-φίλη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dating.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com Η απόλυτη κριτική του ιστότοπου Dating.com Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω… που είναι […]

Μεταβείτε στην κορυφή