Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

WellHello Review

& 11 Καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών όπως το WellHello.com

Δείξε μου 11 εναλλακτικές λύσεις για το WellHello.com

λοιπόν γεια

Ζούμε στη σύγχρονη εποχή όπου υπάρχουν πολλές διαδικτυακές τοποθεσίες γνωριμιών, καθιστώντας ευκολότερο για εμάς να συνδεθούμε με ξένους και να δημιουργήσουμε νέες συνδέσεις. Αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί μια αξιόπιστη επιλογή, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι, οπότε έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους γνωριμιών, ειδικά εκείνων που επικεντρώνονται σε hookups και swingers. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως στις προσδοκίες σας. Εύκολη πλοήγηση σε διατάξεις, αποκλειστικές δυνατότητες αναζήτησης, ζωντανές κοινότητες και ορισμένες έχουν ακόμη και προστασία από απάτες - αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που χρειάζεται για να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών. Ακολουθήστε αυτό το άρθρο και θα σας καθοδηγήσουμε, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι για να κερδίσετε το καλύτερο hookup σας ποτέ. Προς το παρόν, θα ξεκινήσουμε με τον ιστότοπο γνωριμιών που ονομάζεται WellHello.

Λοιπόν γεια? Τι είναι αυτό?

Εάν θέλετε να λάβετε μια απλή και ειλικρινή απάντηση, τότε Το WellHello είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για άτομα που θέλουν κάτι περισσότερο από το να χρονολογούνται. Με το "περισσότερα", σημαίνει ότι οι χρήστες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εκ των προτέρων με τις προθέσεις τους (άνδρες και γυναίκες) και σας ενημερώνουν με σιγουριά για το είδος της χρονολόγησης που θέλουν να ζήσουν. Είναι ένας τέλειος ιστότοπος για όσους θέλουν να παραλείψουν τις μακρές και βαρετές μικρές συνομιλίες και εισαγωγές που συνήθως συμβαίνουν τις πρώτες ημερομηνίες και θέλουν να μεταβούν απευθείας στα πιο ενδιαφέροντα μέρη.

Η εύκολη διαδικασία εγγραφής

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το WellHello, πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό. Η εγγραφή θα διαρκέσει μόνο 2-3 λεπτά και είναι 100% δωρεάν. Απλώς πρέπει να δώσετε βασικές λεπτομέρειες όπως φύλο, διεύθυνση email, ηλικία, ταχυδρομικό κώδικα και, στη συνέχεια, να ορίσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης. Μόλις τελειώσετε με την παροχή της διεύθυνσης email σας, μπορείτε να περιηγηθείτε άμεσα ή ακόμα και να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας. Στη συνέχεια, το WellHello θα παρακολουθεί τους αλγορίθμους αναζήτησης για να σας δώσει μια επιμελημένη λίστα πιθανών αντιστοιχιών που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Αναζήτηση & Προφίλ – Όλα όσα μπορείτε να περιμένετε από το WellHello

Ο ιστότοπος διαθέτει ολοκληρωμένες δυνατότητες αναζήτησης και σας παρέχει διάφορα φίλτρα για να περιορίσετε τις επιλογές σας για πιο λεπτομερή αποτελέσματα. Μερικά από αυτά τα φίλτρα περιλαμβάνουν ηλικία, εθνικότητα, σεξουαλικές προτιμήσεις και τοποθεσία. Αυτά τα φίλτρα είναι εξαιρετικά χρήσιμα, ειδικά εάν ζείτε σε μεγάλες πόλεις. Θα διαπιστώσετε ότι κάθε προφίλ σας δίνει τα αισθησιακά αγαπημένα και φυσικά στατιστικά του χρήστη. Διατίθενται επίσης ιδιωτικές γκαλερί φωτογραφιών. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως η αποστολή "φλερτ", η προσθήκη κάποιου ως "αγαπημένων" και πολλά άλλα μπορούν να προωθήσουν την αλληλεπίδραση, αλλά σε τιμή. 

Πάρτε το Freak σας και απολαύστε το WellHello!

WellHello app

Μόλις δημιουργήσετε το προφίλ σας, ήρθε η ώρα να ρίξετε τα φασόλια για τον εαυτό σας. Σκεφτείτε το σαν να φτιάξετε ένα βιογραφικό γνωριμιών - εκτός από περισσότερη διασκέδαση. Όσο περισσότερες λεπτομέρειες δίνετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε αυτό το τέλειο ταίρι. Η τοποθεσία έχει σημασία, παιδιά. Είναι σαν το real estate των διαδικτυακών γνωριμιών, αυξάνοντας τις πιθανότητες να μετατρέψετε τις εικονικές σπίθες σε μια πραγματική συνάντηση.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τις Love Hostesses, τους αφανείς ήρωες του παιχνιδιού της ιστοσελίδας γνωριμιών. Αυτά δεν είναι τα κανονικά σου Έρωτα. είναι έξυπνα ρομπότ μαγειρεμένα από τους μάγους WellHello για να πασπαλίσουν λίγη μαγεία δημοτικότητας. Είναι σαν να έχεις τις μαζορέτες σου που κάνουν ταίρι σου — πήγαινε, αγάπη για την ομάδα!

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Το WellHello παίζει στον τομέα γνωριμιών σαν έμπειρος επαγγελματίας. Τα φίλτρα είναι τα φτερά σας εδώ, που σας βοηθούν να περιηγηθείτε στη θάλασσα των πιθανών αγώνων. Είναι σαν να έχεις έναν προσωπικό βοηθό για την ερωτική σου ζωή, μείον τις άβολες ρίψεις καφέ. Μπορείτε να κάνετε ένα αίτημα φιλίας, να ξεκινήσετε μια συνομιλία και voilà, είστε καθ' οδόν για τη ρομαντική πόλη.

Απλά ένας γρήγορος έλεγχος πραγματικότητας, όμως — θυμηθείτε γιατί εγγραφήκατε σε αυτό το ψηφιακό τσίρκο αγάπης και τηρήστε το βιβλίο ασφαλείας. Μιλάμε για διαδικτυακές γνωριμίες, όχι για αποστολή στον Άρη. Ακολουθήστε τους κανόνες, αποφύγετε τα creeps και ίσως βρείτε την ψηφιακή αδελφή ψυχή σας. Είναι σαν να ψωνίσεις μέσω διαδικτύου, αλλά για καρδιές.

Παγκόσμια Πάρτι με Παγκόσμια Μέλη του WellHello

Γεια σας μέλη

Λοιπόν, ας κάνουμε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, σωστά; Αυτή η κοινότητα δεν είναι απλώς ένα τοπικό στέκι. είναι σαν ένα παγκόσμιο πάρτι με μέλη από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδονησία, την Κένυα, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Ρωσία και άλλα. Είναι σαν τα Ηνωμένα Έθνη, ας το ονομάσουμε «αναμίξεις στο Διαδίκτυο».

Αν αναρωτιέστε για την ηλικιακή ατμόσφαιρα, είναι λίγο σαν μια φιέστα πολλών γενεών. Έχετε τα νεαρά όπλα να προσθέσουν το κέφι τους, αλλά μην ξεγελιέστε. είναι μια υπόθεση όλων των ηλικιών. Σκεφτείτε το σαν μια οικογενειακή επανένωση με πολύ λιγότερο άβολες κουβέντες.

Και τώρα, η αναμέτρηση φύλου! Κρατήστε τα άλογά σας γιατί, στατιστικά μιλώντας, οι μάγκες οδηγούν την ομάδα με ένα σταθερό 80% του πάρτι. Κυρίες, δεν υστερείτε αριθμητικά. απλά το κάνεις ενδιαφέρον, κρατώντας τους πάντες στο μυαλό τους. Είναι σαν ένας χορός με αντιστροφή φύλου, και τα beats είναι σωστά.

Μην χάσετε τίποτα και ξεκινήστε να συνδέεστε με τα πιθανά ραντεβού σας

Λοιπόν Γεια σύνδεση

Εάν σκοπεύετε για τη θεραπεία VIP, η αναβάθμιση σε premium status είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε το πλήρες κοινωνικό οπλοστάσιο. Φανταστείτε αυτό ως το χρυσό εισιτήριό σας για έναν κόσμο απεριόριστου φλερτ και ανταλλαγής μηνυμάτων—θα είστε ο Τζέιμς Μποντ των διαδικτυακών γνωριμιών, ευγενικός και ασταμάτητος.

Επίσης, για το ψυχρό πλήθος που δεν είναι αρκετά έτοιμο για την premium βουτιά, μην φοβάστε! Βασικά μέλη, δεν είστε εκτός παιχνιδιού. Αντί να στέλνετε μηνύματα όπως ο Έρως σε στεροειδή, μπορείτε να σπάσετε τον πάγο με την καθολική γλώσσα των likes. Είναι σαν να δίνεις ένα εικονικό high-five, αλλά πολύ πιο cool. Και hey, μην ξεχάσετε να επιμεληθείτε την ομάδα των αγαπημένων σας. Είναι σαν να χτίζετε την ομάδα σας Avengers αλλά για διαδικτυακές συνδέσεις.

Εδώ είναι που γίνεται πικάντικο — προσκαλέστε αυτά τα ξεχωριστά προφίλ να δείτε την αποκλειστική σας "Ιδιωτική γκαλερί". Δεν είναι μόνο VIP πρόσβαση. είναι σαν να ανοίγεις το κόκκινο χαλί στην προσωπική σου έκθεση τέχνης. Έτσι, είτε φτιάχνετε τα premium προνόμια είτε το κρατάτε χαλαρό με τα βασικά, η WellHello έχει το βιβλίο παιχνιδιού για την περιπέτεια γνωριμιών σας.

Ολοκληρώστε το προφίλ σας και ταιριάξτε με το πεπρωμένο σας στο WellHello

Λοιπόν Γεια μπες

Τα προφίλ WellHello είναι σαν κουτιά μυστηρίου. Ωστόσο, αντί να αναρωτιέστε για το κρυμμένο ταλέντο κάποιου, λαμβάνετε τα χαμηλά ενδιαφέροντα για το φύλο, τις πικάντικες προτιμήσεις του και απλώς μια σειρά προσωπικών στοιχείων. Είναι σαν μια κλεφτή ματιά στον συναρπαστικό κόσμο των διαδικτυακών συνδέσεων.

Και εδώ είναι το διασκεδαστικό μέρος – δεν είναι απλώς μια στατική οθόνη. Δεν κοιτάτε επίμονα ένα ψηφιακό μουσείο. Αυτά τα προφίλ δείχνουν αν κάποιος συμμετέχει στο διαδικτυακό πάρτι και πόσο κοντά βρίσκεται στο χλοοτάπητά σας. Φανταστείτε να εντοπίσετε μια πιθανή σύνδεση κοντά και να σκεφτείτε, "Λοιπόν, φαίνεται ότι το πεπρωμένο είναι μόλις λίγα βήματα μακριά!" Είναι σαν να έχεις ένα εικονικό ραντάρ για πιθανές συναντήσεις.

Φυσικά, είσαι ο μαέστρος του προφίλ σου. Θέλεις να είσαι μυστήριο; Καν 'το. Νιώθεις σαν ανοιχτό βιβλίο; Λειτουργεί και αυτό. Αλλά εδώ είναι η εσωτερική σέσουλα - αν κοιτάτε αυτούς τους εκπληκτικούς χρήστες, ένα λεπτομερές προφίλ μπορεί να είναι το χρυσό εισιτήριό σας. Είναι σαν να κάνετε το καλύτερο σόου στην πόλη και πιστέψτε με, θέλετε αυτές τις θέσεις στην πρώτη σειρά για την υπερβολή των γνωριμιών.

WellHello Αποκλειστικές λειτουργίες γνωριμιών που πρέπει να γνωρίζετε!

WellHello match

Το WellHello δεν είναι μόνο ο τυπικός ιστότοπος γνωριμιών σας. είναι το ωραίο παιδί της πόλης με μια τσάντα γεμάτη κόλπα. Μιλάμε για χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να χορέψετε χαρούμενα στο πληκτρολόγιό σας.

 • Κάνε την έρευνα!

Το WellHello Survey είναι βασικά μια βαθιά βουτιά στις οικείες αποδράσεις σας. Οι χρήστες πλήττονται με πολλές ερωτήσεις που ρίχνουν το τσάι στις σεξουαλικές σας εμπειρίες και δεν είναι η μέση έρευνά σας — είναι το VIP πάσο για τις πιο τρελλές σας εξομολογήσεις. Υπομονή όμως, γίνεται καλύτερο. Μόλις χύσετε όλα τα πικάντικα φαγητά, δεν σας αφήνουν απλά να κρέμεστε. Α, όχι φίλε μου! Ρίχνουν στον μεγάλο τελικό - μια επιλογή ανταμοιβών. Σκεφτείτε το σαν να μαζεύετε το επιδόρπιό σας μετά από ένα γκουρμέ γεύμα, αλλά αντί για σοκολάτα ή cheesecake, επιλέγετε από ένα μενού, ας πούμε, από απολαύσεις ενηλίκων.

 • Αποκλειστική γκαλερί για τα μυστικά σας

Λοιπόν, ελέγξτε αυτό - είναι σαν το VIP τμήμα ενός σούπερ αποκλειστικού κλαμπ, αλλά για φωτογραφίες. Τα μέλη μπορούν να αναπτύξουν τις φωτογραφικές τους δεξιότητες πετώντας τις φωτογραφίες τους σε ιδιωτικές γκαλερί. Και λάβετε αυτό: είναι σαν μια ατμόσφαιρα μυστικής κοινωνίας, επειδή μόνο τα ωραία παιδιά με μια πρόσκληση από τον ιδιοκτήτη της γκαλερί μπορούν να κοιτάξουν αυτές τις φωτογραφίες. Είναι σαν να σου δίνουν το χρυσό εισιτήριο, σωστά;

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Για να γίνεις ο μαέστρος της γκαλερί, ο Πικάσο των ιδιωτικών συλλογών, πρέπει να ταράξεις την αναβαθμισμένη συνδρομή. Είναι σαν το κλειδί για ένα εντελώς νέο επίπεδο εκπληκτικής κοινής χρήσης φωτογραφιών. Ξέρετε ότι ενισχύετε το παιχνίδι σας όταν η γκαλερί σας έχει αυτό το VIP σχοινί ατμόσφαιρα και όλοι φωνάζουν για μια πρόσκληση. Λάβετε, λοιπόν, και ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε την οπτική σας δημιουργικότητα γιατί, σε αυτήν την αποκλειστική παιδική χαρά κοινής χρήσης φωτογραφιών, έχετε τη δύναμη, μάγκες.

 • Δοκιμάστε τις δυνατότητες γνωριμιών του WellHello

Για ένα μόνο buckaroo, λαμβάνετε ένα πάσο απεριόριστης πρόσβασης για να εξερευνήσετε προφίλ, να τραβήξετε μηνύματα σε οποιονδήποτε σας αρέσει και να επιδοθείτε σε κάποια σοβαρή φωτογραφική καταδίωξη συναδέλφων χρηστών. Είναι σαν το χρυσό εισιτήριο για online ραντεβού χωρίς τα περίεργα vibes του Willy Wonka. Φυσικά, ξέρω τι σκέφτεστε – ένα δολάριο; Αυτό είναι λιγότερο από τον πρωινό σας καφέ ή από αυτό το μυστήριο σνακ από το μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Είναι μια πρακτικά εφεδρική αλλαγή στο μεγάλο σχέδιο των εξόδων της ζωής. Πιστέψτε με, είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό περιπέτεια που δεν θα θέλετε να χάσετε, και ποιος ξέρει, μπορεί να βρείτε τη διαδικτυακή αδελφή ψυχή σας στη διαδικασία!

Ανοίξτε τον κόσμο σας σε εκατομμύρια δυνατότητες γνωριμιών

WellHello online

Τέλος, οι επιλογές συνδρομής WellHello! Το να σας επιστρέφετε 29.95 $ για το VIP πάσο ενός μήνα είναι σαν να απολαμβάνετε έναν υπέροχο καφέ για τον μήνα. Απολαύστε αυτήν την premium εμπειρία WellHello και αν εξακολουθείτε να δονείτε με αυτήν, ρίξτε άλλα 29.95 $ για έναν ακόμη γύρο ψηφιακής απόλαυσης.

Τώρα, εδώ είναι που γίνεται συναρπαστικό – η δωδεκάμηνη υπερβολή! Είναι σαν να παίρνετε ένα χρυσό εισιτήριο για ένα πάρτι ενός έτους για 119.88 $ προκαταβολικά. Αναλύστε το και αναζητάτε 9.99 $ το μήνα. Είναι η θεραπεία VIP σε έναν προϋπολογισμό, και σε ποιον δεν αρέσει η καλή προσφορά;

Αλλά η ζωή είναι όλα θέμα επιλογών, σωστά; Ίσως σκέφτεστε, "Χρειάζομαι έναν χρόνο ευδαιμονίας WellHello;" Δίκαιο σημείο. Είτε σχεδιάζετε ένα ψηφιακό sabbatical είτε θέλετε να βουτήξετε τα δάχτυλά σας, μπορείτε να αποφασίσετε πώς θα διαρκέσει αυτή η περιπέτεια. Δεν είναι απλώς μια συνδρομή. είναι το εισιτήριό σας για έναν κόσμο δυνατοτήτων. Λοιπόν, ποιο θα είναι αυτό – το σύντομο και γλυκό μηνιαίο ραντεβού ή η διαφυγή ενός έτους; Η επιλογή είναι δική σου φίλε μου!

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του WellHello

PROS:

 • Εκτεταμένη ασφάλεια απάτης
 • Συμβατό για φορητές συσκευές
 • Ενημερωμένη διεπαφή
 • Δοκιμή 1 ημέρας για 1 $

Μειονεκτήματα:

 • Τα μηνύματα απαιτούν premium

11 καλύτεροι ιστότοποι που είναι παρόμοιοι με το WellHello.com:

# 1: AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Το AdultFriendFinder είναι το σημείο όπου μπορείτε να "γίνετε μέλος της μεγαλύτερης σεξουαλικής κοινότητας στον κόσμο." Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους για εύρεση γρήγορων και εύκολων σεξουαλικών συναντήσεων, τακτικών συνδέσμων και πολλών άλλων, έχει μια συνεχή ροή αγώνων, γκαλερί με σαφείς φωτογραφίες και ενθαρρυντικές προσφορές σεξ για να το καταστήσει καταφύγιο για όσους αναζητούν κάποια καλή στιγμή. 

Εάν έχετε τελειώσει το 100% και έχετε ολοκληρώσει τις ερωτήσεις σχετικά με τις σχέσεις και τις αργές και σταθερές εισαγωγές και μικρές συνομιλίες, όπως φαίνεται σε παραδοσιακούς ιστότοπους γνωριμιών, τότε AdultFriendFinder είναι το χρυσό εισιτήριό σας για άμεση επικοινωνία και ικανοποίηση. Η εγγραφή διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό - δεν απαιτούν τίποτα άλλο από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης και σύντομες πληροφορίες. Θα παρατηρήσετε ότι οι ειδοποιήσεις σας θα αρχίσουν να χύνονται ακόμη και χωρίς να προσθέσετε ζουμερά στοιχεία, αλλά συνιστάται να προσθέσετε μερικές σέξι φωτογραφίες και περιγραφές - και αυτό αυξάνει τις πιθανότητές σας να λάβετε περισσότερους αγώνες και φλερτ, βρίσκοντας κάποιον που μοιράζεται ένα εξαιρετικά συγκεκριμένο σεξουαλική φαντασίωση, και να αποδείξει σε όλους ότι είστε πραγματικός άνθρωπος και όχι bot.

PROS:

 • Πολύ δημοφιλές στο διαδικτυακό σημείο γνωριμιών / σύνδεσης
 • Πολλά διαδραστικά και επικοινωνιακά χαρακτηριστικά
 • Μεγάλη βάση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου και η διεπαφή φαίνονται λίγο ξεπερασμένες

# 2: Ashley Madison

Άσλεϊ-Μάντισον

Ο δημοφιλής ιστότοπος γνωριμιών που ονομάζεται Ashley Madison ιδρύθηκε το 2001. Η ιδέα ήταν απλή αλλά αμφιλεγόμενη - για να δημιουργήσει ένα χώρο αναπνοής για άτομα που έχουν δεσμευτεί σχέσεις ή εκείνους που είναι παντρεμένοι για να βρουν κάποια επιπλέον διασκέδαση, γνωστές και ως υποθέσεις. Ο ιστότοπος έχει αποκτήσει εξαιρετική δημοτικότητα και πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται πλέον για εξωσυζυγικές δραστηριότητες, οι οποίες παρέχονται από την Ashley Madison. Μέχρι σήμερα, η βασική αρχή του ιστότοπου παραμένει ανέγγιχτη και χωρίς τροποποίηση. Κάθε μέρα, εκατομμύρια νέοι χρήστες πηγαίνουν στο Ashley Madison και αναζητούν hookups, flings και υποθέσεις, παρόλο που είναι ήδη σε σχέσεις. Παρόλο που ο κίνδυνος διαρροών δεδομένων είναι μια από τις κορυφαίες ανησυχίες των χρηστών, μετά από ένα ζήτημα παραβίασης δεδομένων, όλοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται και να γοητεύονται από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ashley Madison και είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος σύνδεσης ατόμων που έχουν παρόμοιο μυαλό. Όταν εγγραφείτε για λογαριασμό στο Ashley Madison, θα χρειαστείτε περίπου 15 λεπτά περίπου επειδή είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Απλώς φροντίστε να παρέχετε τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορούν επίσης να είναι χρήσιμες για τους αλγόριθμους αντιστοίχισης του ιστότοπου αργότερα.

PROS:

 • Πολύ δημοφιλές ειδικά στις ΗΠΑ
 • Βολικές επιλογές αναζήτησης
 • Λεπτομερή προφίλ μελών
 • Κουμπί πανικού για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Μειονεκτήματα:

 • Διαρροή δεδομένων το 2015

# 3: Ραντεβού.com

dating.com

Ραντεβού.com είναι ένας τυπικός ιστότοπος γνωριμιών με εύκολη πλοήγηση και εξαιρετικές δυνατότητες. Φιλοξενεί μια ποικιλία από μέλη, καθιστώντας το ένα καλό μέρος για να εξερευνήσετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ειδικά για τη σεξουαλική πλευρά. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν, να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να συνδεθείτε με άλλα μέλη. Προσφέρει διάφορα εργαλεία επικοινωνίας που είναι διαθέσιμα δωρεάν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κάνοντας εγγραφή σε λογαριασμό. Μόλις εγγραφούν, τα μέλη μπορούν να επεκτείνουν τα προφίλ τους συμπληρώνοντας μερικές ανοιχτές ερωτήσεις, για να περιγράψετε περαιτέρω τον εαυτό σας και να εξηγήσετε τι ψάχνετε στο Dating.com. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες, οι οποίες πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές του ιστότοπου προτού δημοσιευτεί. Τα μέλη μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με πολλούς τρόπους, όπως μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπου, των άμεσων συνομιλιών, καθώς και της συνομιλίας μέσω βίντεο. Το Dating.com φαίνεται να προσελκύει ένα ευρύ φάσμα μελών, αλλά η σύνθετη αναζήτηση του ιστότοπου είναι βολική για τη μείωση των αποτελεσμάτων σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μέλη στο Διαδίκτυο, αν θέλετε τη συγκίνηση να συνδεθείτε με κάποιον αμέσως. Αφού επιλέξετε ένα μέλος για να επικοινωνήσετε, μπορείτε να του στείλετε ένα email, να δείξετε ενδιαφέρον μέσω των winks ή των συζητήσεων ή να τα αποθηκεύσετε στη λίστα των αγαπημένων σας. 

PROS:

 • Αξιοπρεπής δωρεάν επιλογή λογαριασμού
 • Πλήρης και προηγμένη αναζήτηση

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται αρκετά αδέξιος

# 4: Αναζητώντας.com

αναζητώντας ρύθμιση

Με μια ευχάριστη λειτουργικότητα του ιστότοπου, το Seeking.com είναι ένας ιστότοπος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που θέλουν κάποια σχέση με χρηματοδότηση. Κυρίως για τις σχέσεις με τη ζάχαρη, αλλά και για τις συνομιλίες και την τυπική χρονολόγηση, η διεπαφή του Seeking.com είναι απλή και κομψή, όλα λειτουργούν γρήγορα και δεν υπάρχουν ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα. Ο ιστότοπος φιλοξενεί ακόμη και ένα διασκεδαστικό blog όπου μπορείτε να βρείτε στατιστικά στοιχεία για τους χρήστες τους, αστεία ανέκδοτα και πολλές συμβουλές για τους χρήστες του. Η εγγραφή για έναν δωρεάν λογαριασμό θα σας πάρει ένα ή δύο λεπτά, αν και ο λογαριασμός θα τεθεί σε αναμονή για 48 ώρες, αφού το προφίλ και οι φωτογραφίες σας θα εγκριθούν. Αυτός ο λογαριασμός έγκρισης παρακάμπτεται μόνο εάν εγγραφείτε απευθείας σε λογαριασμό premium. Η συμπλήρωση ενός προφίλ είναι πολύ απλή και τα περισσότερα από αυτά είναι ελάχιστα αλλά καλά λεπτομερή. Δεν υπάρχουν μακρά προσωπικότητα ή αντίστοιχα κουίζ, θα είναι μόνο να πουλάτε τον εαυτό σας και να βάζετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας. Αν θέλετε να αναζητήσετε μια "αμοιβαία επωφελής" σχέση, οι ιστότοποι γνωριμιών με μπαμπάδες όπως το Seeking.com θα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αρχίσετε να ψάχνετε.

Ελέγξτε το πλήρες μας αναθεώρηση της αναζήτησης ρύθμισης.

PROS:

 • Λεπτομερείς λειτουργίες αναζήτησης
 • Εντελώς δωρεάν για τις γυναίκες
 • Οι άντρες μπορούν να στείλουν έως και 10 δωρεάν μηνύματα

Μειονεκτήματα:

 • Οι άντρες χρειάζονται premium συνδρομή για να διαβάσουν μηνύματα

# 5: FriendFinder-X

φίλος

Μια μεγάλη λειτουργικότητα του FriendFinder-X είναι πώς είναι ανοιχτό όχι μόνο για μεμονωμένους χρήστες, αλλά και για ζευγάρια που θέλουν να εξερευνήσουν άλλες επιλογές μέσω συνδέσεων και περιστασιακών συναντήσεων. Το FriendFinder-X κυκλοφορεί εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες, επομένως το καθιστά έναν δοκιμασμένο και δοκιμασμένο ιστότοπο σύνδεσης από πολλούς. Αν και έχει μια αρκετά αμφιλεγόμενη φήμη λόγω της φύσης του, οι θαυμαστές του περιστασιακού σεξ επαινούν τον ιστότοπο για την καταπληκτική υπηρεσία και τα χαρακτηριστικά του που βοηθούν πολύ στην αναζήτηση συνεργατών σύνδεσης. Με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, θα βρείτε το FriendFinder-X έναν αξιόλογο ιστότοπο, ειδικά όταν κάνετε αναβάθμιση σε premium συνδρομή, παρά τις ακριβές τιμές του. Αυτός ο ιστότοπος είναι σίγουρα μια από τις σπουδαίες δυνάμεις στον κόσμο των γνωριμιών σύνδεσης και για όλους όσους αναζητούν λίγη περιστασιακή διασκέδαση, τότε αυτός ο ιστότοπος πρέπει να επισκεφτεί. Η εγγραφή για έναν λογαριασμό θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά και θα χρειαστεί να απαντήσετε σε ερωτήσεις και να εισαγάγετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία. Έχουν ένα ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρωθεί, το οποίο θα σας φανεί χρήσιμο για να ταιριάξετε με άτομα που ταιριάζουν στα γούστα σας. Μόλις ολοκληρωθεί, θα μεταβείτε στη σελίδα αγορών συνδρομής και θα επιλέξετε εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση για premium ή να μείνετε ως δωρεάν λογαριασμός. Πέρα από το ότι είναι ένα μέρος για περιστασιακούς χρήστες για να βρουν σεξουαλικούς συντρόφους, υπάρχουν επίσης πολλά ζευγάρια που εγγράφονται για λογαριασμούς στο FriendFinder-X και αναζητούν επιλογές χωρίς δεσμεύσεις.

PROS:

 • Δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια
 • Αξιοπρεπής επιλογή μελών
 • Λεπτομερή προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Τα τέλη μέλους είναι αρκετά υψηλά
 • Εφαρμογή για κινητά μόνο για iOs
 • Σχεδιασμός NSFW της ιστοσελίδας

# 6: Flirt.com

φλερτ

Ιδανικά κατασκευασμένο για τους σύγχρονους daters, το Flirt.com είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για συναντήσεις μόνου σε όλο τον κόσμο, ηλικίας από 18 έως 78 ετών. Η εγγραφή θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά και τα νέα μέλη μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως την περιήγηση, χρησιμοποιώντας τις βασικές ρυθμίσεις αναζήτησης και φίλτρα του ιστότοπου, όπως ηλικία, φύλο και τοποθεσία. Ο ιστότοπος φαίνεται μινιμαλιστικός, αλλά ταυτόχρονα, αποτελεσματικός ειδικά όσον αφορά τα συστήματα διασύνδεσης και ταιριάσματος. Αν ψάχνετε για κάτι απλό και χωρίς συμβολοσειρές σχέσεις, μην ανησυχείτε πλέον, καθώς το Flirt.com μπορεί να σας δώσει όλα αυτά με την αρκετά ισορροπημένη αναλογία ανδρών και γυναικών, δίνοντάς σας περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε έναν συνεργάτη. Όσο για τον πραγματικό ιστότοπο, η διάταξη φαίνεται ευχάριστη και περιεκτική, με απλή γλώσσα και λεπτομερή προφίλ χρήστη με μεγάλες εικόνες προφίλ. Οι περισσότεροι χρήστες μπορούν ακόμη και να συμφωνήσουν ότι το Flirt.com έχει μια αίσθηση τύπου Tinder και ονομάζεται κάπως η έκδοση ιστότοπου της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών.

PROS:

 • Διατίθενται δωρεάν βασικοί λογαριασμοί
 • Καθαρή διάταξη ιστότοπου
 • Πολλές επιλογές συνομιλίας
 • Διατίθεται εφαρμογή για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Κακοί αλγόριθμοι αντιστοίχισης
 • Κανένα φίλτρο μέλους ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια
 • Ασαφής πολιτική εγγύησης 

# 7: προσάναμμα

προσάναμμα

Από το λανσάρισμά του το 2012, το Tinder είναι ένα οικιακό όνομα όσον αφορά τις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών. Ολόκληρη η υπόθεση Tinder είναι απλή - σύρετε προς τα δεξιά αν σας ενδιαφέρει, σύρετε προς τα αριστερά αν δεν είστε. Όταν και τα δύο άτομα έκαναν το ένα πάνω στο άλλο, τα δύο τώρα «ταιριάζουν» και μπορούν να αρχίσουν να στέλνουν μηνύματα. Πιθανώς το καλύτερο παράδειγμα άμεσης ικανοποίησης ειδικά για εφαρμογές γνωριμιών, αλλά το Tinder έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως και δεν είναι απλώς η επικύρωση και η σύνδεση. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί τόσο καλά ειδικά αν βρίσκεστε σε μεγάλες πόλεις λόγω της τεράστιας ομάδας χρηστών τους, κάνοντας το Tinder να αξίζει μια δοκιμή κάθε φορά. Διαθέτει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες αν θέλετε να αναβαθμίσετε και να δοκιμάσετε τις λειτουργίες του Passport, όπου μπορείτε να διαλέξετε μια διαφορετική τοποθεσία και να κάνετε σάρωση στους ντόπιους εκεί. Αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει προς όφελος των ατόμων που ταξιδεύουν πολύ - μπορείτε να πάρετε μια σειρά ημερομηνιών όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, επειδή το Tinder είναι πολύ δημοφιλές παντού. Παρόλο που η Tinder έχει αυτή τη φήμη ότι είναι μια εφαρμογή αποκλειστικά για συνδέσεις, μπορείτε ακόμα να αναζητήσετε γνήσιες συνδέσεις και ενδεχομένως να δημιουργήσετε σχέσεις με τους αγώνες σας από εδώ. Χρειάζεται απλώς θάρρος και πολλά κτυπήματα προς τα δεξιά για να μπορέσετε να βρείτε οτιδήποτε και όποιον ψάχνετε.

PROS:

 • Αυτή η εφαρμογή ξεκίνησε την τάση «swiping»
 • Λειτουργεί πλήρως ακόμη και ως δωρεάν χρήστης
 • Δεν υπάρχουν χρονικά όρια για τα μηνύματα
 • Μια ενσωματωμένη δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Λειτουργίες ασφαλείας κατ 'απαίτηση

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά μόνο σε 100 προφίλ κάθε 12 ώρες
 • Κλίμακα βάσει ηλικίας
 • Περισσότεροι άντρες από γυναίκες
 • Περιορισμένες πληροφορίες για τους πιθανούς αγώνες σας
 • Πλαστά προφίλ παντού

#8 Grindr

άλεσμα

Όσον αφορά τη χρήση γεωγραφικής στόχευσης για εφαρμογές γνωριμιών, η Grindr είναι η πρώτη που έχει παρουσιάσει ένα τέτοιο κατόρθωμα. Η εφαρμογή ιδρύθηκε το 2009 και είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή για ραντεβού για γκέι. Σήμερα, θα δυσκολευόσασταν να βρεις έναν ομοφυλόφιλο άντρα που δεν έχει δοκιμάσει να κατεβάσει το Grindr ή απλά πειραματίστηκε με αυτό ακόμη και μία φορά. Ονομάζεται πιο συχνά ως εφαρμογή σύνδεσης αντί για εφαρμογή γνωριμιών, με τη δυνατότητα γεωγραφικής στόχευσης και την εύκολη εγγραφή, το Grindr διατηρεί κάθε χρήστη να επιστρέφει, ξανά και ξανά, ελπίζοντας να κερδίσει μερικές νέες συνδέσεις. Με μια εύχρηστη διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν άλλα διαδικτυακά μέλη και την εγγύτητά τους, αυτή η εφαρμογή καθιστά τη σύνδεση απλή και αποτελεσματική. Μερικά μειονεκτήματα του Grindr θα ήταν το ξεπερασμένο περιβάλλον εργασίας του, αλλά εκτός από αυτό, το Grindr λειτουργεί τέλεια αν είστε έτοιμοι για κάποια τυχαία συνδέσεις και συνδέσεις χωρίς συμβολοσειρές και ακόμη και σχηματίζετε φιλίες.

PROS:

 • Παρουσιάστηκε γεωγραφική στόχευση
 • Επισημάνετε τα στοχευμένα φίλτρα
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά ψεύτικα προφίλ
 • Ξεπερασμένη διεπαφή
 • Πολλές αναδυόμενες διαφημίσεις

# 9: Κάτω εφαρμογή

εφαρμογή χρονολόγησης

Το Down λειτουργεί φυσικά ως προς τις διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες γνωριμιών και σύνδεσης. Ο ιστότοπος λειτουργεί με πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook και σαρώνει πιθανές αντιστοιχίσεις με βάση τη σεξουαλική σας προτίμηση. Στη συνέχεια, το Down θα σας καλέσει να προσθέσετε ετικέτες στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Δεδομένου ότι οι χρήστες έχουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών αντιστοιχιών γνωριμιών που μπορούν να αναζητήσουν, μπορείτε να αναζητήσετε ατέλειωτα διαφορετικά προφίλ με ευκολία έως ότου βρείτε ένα που ταιριάζει στα γούστα σας. Με περισσότερους από 7 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, με τους περισσότερους χρήστες από τις ΗΠΑ, η πλατφόρμα του Down αναπτύσσεται τεράστια και φιλοξενεί ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών και κοινωνικών ομάδων. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, τη θρησκεία και πολλές άλλες πτυχές, ο ιστότοπος είναι και θα συνεχίσει να παραμένει δωρεάν για όλους. Ενήλικες που αναζητούν αγάπη ή ακόμα και γάμο, ή απλά άτομα που θέλουν τυχαίες συνδέσεις και περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις, είναι όλοι για διασκέδαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Ευρεία βάση χρηστών
 • Διαφορετικές διαθέσιμες γλώσσες
 • Διατίθεται εφαρμογή για κινητά
 • Χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία AI για ταιριάζει
 • Προηγμένες λειτουργίες

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές αρνητικές κριτικές από χρήστες
 • Μερικά περιστατικά απάτης και απάτης
 • Χωρίς επιστροφή χρημάτων για μια συνδρομή που τερματίστηκε
 • Ο ιστότοπος δεν εγγυάται επιτυχία 100%

#10 Pure.app

καθαρή εφαρμογή

Το Pure είναι μια δημοφιλής εφαρμογή σύνδεσης για κινητά που προκαλεί το status quo όταν πρόκειται για διαδικτυακές γνωριμίες με άμεση και ανώνυμη εύρεση περιστασιακών σεξουαλικών συντρόφων. Είναι φτιαγμένο για άτομα για να βρουν και να βιώσουν «στιγμιαίες σέξι συναντήσεις» με μια απλή υπόθεση στο μυαλό: παρέχουν «Ημερομηνίες κατ 'απαίτηση». Αλήθεια, ο ιστότοπος εκπληρώνει τις υποσχέσεις του καλά και ξεκάθαρα. Ακολουθώντας μια ανοησία προσέγγιση για την οργάνωση περιστασιακών σεξουαλικών συναντήσεων, το Pure ουσιαστικά ρυθμίζεται χρονικά, πράγμα που σημαίνει ότι διαγράφει το προφίλ σας μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό ωρών. Οι χρήστες ταιριάζουν με βάση την εγγύτητά τους μεταξύ τους και οι μόνες πληροφορίες ή λεπτομέρειες που θα πρέπει να παρέχετε κατά την αναζήτηση περιστασιακών σεξουαλικών συντρόφων είναι μόνο ένα selfie. Το Pure υπήρξε από το 2014 και κάποτε θεωρήθηκε ως ένας μεγάλος ανταγωνιστής του Tinder, λόγω των ταχύτερων και ευκολότερων τρόπων του να σκοράρει περιστασιακούς σεξ και συναντήσεις. Για να το θέσω απλά, το Pure είναι ένας ντροπιαστικός αλλά ευκολότερος τρόπος να χαλαρώσετε και να γνωρίσετε νέες γνωριμίες.

PROS:

 • Μινιμαλιστικά προφίλ
 • Μέγιστο προφίλ αυτοκαταστροφικού μέλους 1 ώρας
 • Οι πιθανοί αγώνες ενημερώνονται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Για να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή, απαιτούνται πληροφορίες πιστωτικής κάρτας
 • Το χρονικό όριο προκαλεί μικρότερο αριθμό ενεργών χρηστών
 • Η προσωπικότητα των μελών δεν θα παρουσιαστεί λόγω του concept 1-selfie

# 11: Κασίντι

κασιντι

Κασίντι είναι ένας ιστότοπος ειδικά κατασκευασμένος για swingers, ειδικά ζευγάρια, που θέλουν να συναντηθούν με άλλους swingers για εκδηλώσεις σεξουαλικών συναντήσεων. Ο ιστότοπος έχει μια πολύ προφανή σεξουαλική ατμόσφαιρα, με τον περίφημο τίτλο του «Σεξουαλικά κοινωνικό» και σεξουαλικά υπονοούμενα συνθήματα όπως «Θυμηθείτε το όνομά μου, θα το φωνάζετε αργότερα». Ως ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους swinger στο Διαδίκτυο, το Kasidie ​​διαθέτει πολλούς τρόπους να συναντηθεί και να διασκεδάσει με άλλους swingers. Όπως όλοι οι άλλοι ιστότοποι, τα νέα μέλη θα πρέπει να εγγραφούν για έναν λογαριασμό, είτε ως ένα άτομο είτε ως ζευγάρι. Με την ολοκλήρωση της δημιουργίας του προφίλ σας, θα πρέπει να προσδιορίσετε το ενδιαφέρον σας, ιδίως σεξουαλικές δραστηριότητες. Τα μέλη είναι επίσης ελεύθερα να δημοσιεύουν σεξουαλικό περιεχόμενο στα άλμπουμ και τα προφίλ τους. Για να συνδεθείτε με άλλα swingers, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Το Kasidie ​​έχει ένα χαρακτηριστικό Rendezvous όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν τη διαθεσιμότητά τους για βραχυχρόνιες σεξουαλικές συναντήσεις, να βαθμολογούνται στα «Sexometers» τους, τα οποία θα βρεθούν μετά από κάθε ανάρτηση. Αυτό μπορεί επίσης να είναι βολικό για ταξιδιώτες που πηγαίνουν από και προς διαφορετικά μέρη. μπορούν απλώς να δημοσιεύσουν τον προορισμό και τη διαθεσιμότητά τους και οι πιθανές αντιστοιχίες θα ευθυγραμμιστούν σε χρόνο μηδέν.

PROS:

 • Πολλές λίστες εκδηλώσεων
 • Rendezvous και Travel χαρακτηριστικά
 • Μεγάλη και ενεργή βάση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές ερωτήσεις που βασίζονται στην προσωπικότητα
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί δεν μπορούν να δουν προφίλ
 • Μόνο λίγα μέλη στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή

Ο Τελικός Λόγος

Αν είστε ανύπαντροι και αναζητάτε επιλογές γνωριμιών ή κάποιον που θέλει να χαλαρώσει και να απολαύσει φιλόξενους γνωστούς - WellHello και σε αυτούς τους 11 εναλλακτικούς ιστότοπους σύνδεσης έχουν σχεδιαστεί μόνο για εσάς. Θα βρίσκεστε σε μια κοινότητα ομοιόμορφων προσωπικοτήτων με παρόμοιες σεξουαλικές προτιμήσεις. Είτε θέλετε να γνωριμείτε αποκλειστικά είτε απλά να έχετε ένα περίπτερο μίας νύχτας ή να κάνετε φίλους, θα βρείτε αναμφίβολα ό, τι ψάχνετε με οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους.

Και από αυτούς τους 11 ιστότοπους, Θα έλεγα ότι τα αγαπημένα μου 2 θα ήταν:
# 1 - AshleyMadison.com — αφού μου αρέσει να συνδέομαι πολύ γρήγορα, και μου αρέσουν κατά καιρούς μερικά MILF (και υπάρχουν μερικά στην Ashley Madison).
# 2 - AdultFriendFinder.com - αυτό είναι γνωστό με πολλά μέλη, εύκολο στην επιλογή, φιλτράρισμα και λήψη του τελικού αποτελέσματος που ψάχνετε. 😉

Δεν πρέπει να ανησυχείτε για τα μέλη, καθώς η πλειοψηφία των χρηστών του ιστότοπου σύνδεσης είναι σαγηνευτικοί και καυτοί. Σχεδόν όλοι ψάχνουν έναν αγώνα που θα ταιριάζει απόλυτα στις προθέσεις τους και με τον οποίο μπορούν να εξερευνήσουν σεξουαλικά. Διαλέξτε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους και θα απολαύσετε την εξερεύνηση επιλογών και την ικανοποίηση των σεξουαλικών συγγενών και φετίχ σας. 

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 121 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Honey Affair & 12 κορυφαίες τοποθεσίες δωρεάν συνοδών όπως το HoneyAffair.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HoneyAffair.com Honey Affair! Έχω δει μια πιθανή σελίδα για να αναζητήσω συνοδούς και μια γρήγορη απόδραση από την πραγματικότητα. Λοιπόν, πρέπει να είμαι λίγο σοβαρός εδώ. Χρειάζεται ένα επιπλέον μίλι προφύλαξης όταν ψάχνετε για νυχτερινή διασκέδαση. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση όλων των συνοδών & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Allescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Allescorts.com Χρειάζεστε λίγη αγάπη από ένα υπέροχο κορίτσι; Λοιπόν, ξέρετε ακριβώς πού να πάτε, σωστά; Συνοδοί, φυσικά! Έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλούς ιστότοπους συνοδών στο παρελθόν και με τόσες πολλές εμπειρίες — καλές και κακές — ήδη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αυστραλιανοί συνοδοί & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε δωρεάν πορνογραφικούς ιστότοπους συνοδών όπως το AustralianEscorts.au Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AustralianEscorts.au Ψάχνετε για συνοδούς από το The Land Down Under; Είναι η σύνδεση με μια συνοδό μια δελεαστική ιδέα απόψε; Αγόρι, είναι κοντά μεσάνυχτα, και οι σκέψεις μου πετούν κάπου. Φαίνεται ότι θέλω να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Babes of London & 12 καλύτερες τοποθεσίες συνοδών όπως το Babesoflondon.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Babesoflondon.com Ξέρετε, το Λονδίνο είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών, σωστά; Άνθρωποι από όλες τις γωνιές του πλανήτη το αποκαλούν σπίτι. Φυσικά, με όλη αυτή την ποικιλομορφία έρχεται μια ολόκληρη σειρά ευκαιριών για εξερεύνηση όταν πρόκειται για σεξ και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Babes of London Review & 12 καλύτερες τοποθεσίες συνοδών όπως το Babesoflondon.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Babesoflondon.com Ξέρετε, το Λονδίνο είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών, σωστά; Άνθρωποι από όλες τις γωνιές του πλανήτη το αποκαλούν σπίτι. Φυσικά, με όλη αυτή την ποικιλομορφία έρχεται μια ολόκληρη σειρά ευκαιριών για εξερεύνηση όταν πρόκειται για σεξ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adoxsi Review & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Adoxsi.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Adoxsi.com Βαρεθήκατε να πηγαίνετε μόνοι σας σε μέρη; Βαρεθήκατε να τραντάζεστε χωρίς να πάρετε το χέρι από μια υπέροχη κυρία; Ή βαριέσαι τη συνεχή ροή πορνό και σου λείπει το πραγματικό γαμημένο; Λοιπόν, υπάρχει μια λύση σε αυτό - συνοδεία! Αλλά φυσικά, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος συνοδών & 12 εντυπωσιακές τοποθεσίες συνοδών όπως το EscortsLiaison.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortsLiaison.com Συνδέσμους! Ω αγόρι, θα σου άρεσε αυτό το άτακτο μέρος. Έχετε πάει σε κάποιον κατάλογο συνοδών αυτήν την εβδομάδα; Αν με ρωτάτε, έχω κερδίσει μηδέν πόντους όσον αφορά τις σέξι συνοδούς. Γιατί; Η δουλειά με κράτησε απασχολημένη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escorts Affair & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το EscortsAffair.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortsAffair.com Πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας έχουν εμμονή να βρουν το τέλειο ταίρι τους. Μερικοί εγγράφονται σε εφαρμογές γνωριμιών. Άλλοι απλώς απολαμβάνουν σόλο χρόνο σε πορνογραφικούς ιστότοπους. Αλλά, φυσικά, υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να συνδυάσετε ραντεβού και ρητά πράγματα σε ένα, και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Συνοδοί κοντά στην Αυστραλία & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το EscortsNearby.com.au Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortsNearby.com.au Για τους ανθρώπους στην Αυστραλία ή οποιονδήποτε επισκέπτεται το μέρος, το EscortsNearby μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους κοντινούς συνοδούς για να περάσετε καλά. Ο ιστότοπος προσφέρει διάφορες επιλογές συνοδείας, συμπεριλαμβανομένων κυριών, ανδρών, ακόμη και τρανς μοντέλων. Πολλοί άνθρωποι έχουν συστήσει αυτόν τον ιστότοπο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

KittyAds Review & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το KittyAds.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KittyAds.com Έτσι, έψαχνα για έναν νέο γούνινο φίλο και ο φίλος μου άφησε το KittyAds.com ως πρόταση. και είμαι όλος ενθουσιασμένος, έτοιμος να καλωσορίσω έναν χνουδωτό φίλο στον κόσμο μου. Πληκτρολογώ τη διεύθυνση URL, ο ενθουσιασμός κορυφώνεται, μόνο για να χτυπήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Happy Escorts & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνοδών όπως το HappyEscorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HappyEscorts.com Οι τύποι λαχταρούν χαρούμενους συνοδούς! Γιατί; Επειδή παρέχουν ευχάριστες υπηρεσίες. Η ευτυχία είναι μεταδοτική και θέλω να είμαι πολύ ευχαριστημένος στο κρεβάτι, όχι μόνο για εμένα και τον πούτσό μου, αλλά και για τους μανιώδεις αναγνώστες μου. Έτσι, κλώτσησα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NewYork Exgirlfriend & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το New-york.exgirlfriend.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το New-york.exgirlfriend.com Γεια σας! Όλοι γνωρίζουμε τον αγώνα για την εύρεση υπηρεσιών συνοδείας στο Διαδίκτυο, ελπίζοντας να βρούμε αυτό το διαμάντι - το τέλειο μοντέλο συνοδείας που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά και τις επιθυμίες σας να τραγουδούν. Σε αυτόν τον άγριο κόσμο του Διαδικτύου, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shemale Canada & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε τρανς και τακτικά συνοδεία όπως το ShemaleCanada.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ShemaleCanada.com Εντάξει, δεσμεύστε γιατί πρόκειται να κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όπου κρατούσε το ShemaleCanada.com έχει μειωθεί από το 2002. Ναι, καλά διαβάσατε – είναι πρακτικά ένας διαδικτυακός δεινόσαυρος, αλλά μην αφήσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επισκόπηση Escort Vista & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το EscortVista.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortVista.com Ας βουτήξουμε σε έναν ιστότοπο όπου η αναζήτηση της ευχαρίστησης βρίσκεται στο επίκεντρο. Τώρα, όλοι έχουμε τις αγαπημένες μας ασχολίες, σωστά; Μερικοί λαοί αγαπούν την κηπουρική. άλλοι είναι παθιασμένοι με τη συλλογή γραμματοσήμων. Αλλά για μένα, ας πούμε ότι η αγαπημένη μου δραστηριότητα περιλαμβάνει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DaddysList & 12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε για συνοδούς και καλέστε κορίτσια όπως το DaddysList.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DaddysList.com Καλώς ήρθατε σε μια όχι και τόσο μέση γωνιά του Διαδικτύου, παιδιά. Είναι το Dudethrill, ο έμπιστος οδηγός σας για όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα στην ψυχαγωγία ενηλίκων. Σήμερα, πρόκειται να βουτήξουμε βαθιά στα αινιγματικά νερά του DaddysList.com. Εάν προσγειωθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Empire Escort & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το EmpireEscort.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EmpireEscort.com Χαιρετισμούς, θαυμαστές του Dudethrill! Σήμερα, βουτάμε βαθιά στον σκανδαλώδη κόσμο του EmpirEscort, του φρέσκου προσώπου στη σκηνή των διαδικτυακών συνοδών. Πριν σηκώσετε το φρύδι σας και αναρωτηθείτε αν η νεανικότητα τους είναι κόκκινη σημαία, θυμηθείτε, δεν είναι τα χρόνια. ο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το Asian Fever & 12 Must Visit Sites Escort όπως το AsianFever.ch Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AsianFever.ch Μόλις εξέτασα μερικούς ιστότοπους γνωριμιών και γνωριμιών για δίδυμους και ζευγάρια, και τώρα δεν έχουμε ακόμη εξερευνήσει μια πιο άτακτη και άτακτη αγορά. Να παρουσιάσω τον Ασιατικό Πυρετό και τις παγκόσμιες προσφορές του σε υγρά μουνιά; Μην μπερδεύεστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

London TS & 12 κορυφαίες τοποθεσίες συνοδών όπως το LondonTS.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LondonTS.com Ο φίλος μου με έντονο φετίχ για τρανς και λονδρέζικες καυτερές βρήκε ένα χώρο για να μου τρέξει τα σάλια. Δεν θέλει να κρατήσει αυτή την ανακάλυψη. Έτσι, μου έστειλε προσωπικό μήνυμα με τον σύνδεσμο. Για να μην προσθέσω πολλά, αλλά ήθελα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Exotic Africa & 12 Best Escort Sites όπως το Exotic-Africa.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Exotic-Africa.com Θέλετε να γεμίσετε αυτόν τον κενό χώρο στη ζωή σας; Λαχταράτε μια εξαιρετική συνάντηση με την επιτομή της ομορφιάς; Τι θα λέγατε να αφεθείτε στη γοητεία ενός Αφρικανού μοντέλου συνοδών; Λοιπόν, κρατήστε τον ενθουσιασμό σας γιατί έχω μόλις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορυφαίοι συνοδοί Αυστραλών & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το AussieTopEscorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AussieTopEscorts.com Τι συμβαίνει, μάγκες; Ο Dudethrill είναι στο σπίτι και σήμερα έχω ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για εσάς. Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στον διεγερτικό κόσμο του AussieTopEscorts. Έτσι, αν τύχει να βρεθείτε εκεί ή έχετε σχέδια να το επισκεφτείτε σύντομα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αξιολόγηση απλών συνοδών & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως το Simpleescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Simpleescorts.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Ήρθε η ώρα να βουτήξετε στον δελεαστικό κόσμο των SimpleEscorts. Μην με παρεξηγείτε, απολαμβάνω μια καλή σόλο συνεδρία όσο και ο επόμενος άντρας, αλλά υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα ηλεκτρικό στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Oklute Review και 12 καλύτερες ιστοσελίδες συνοδών και γνωριμιών όπως το Oklute.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Oklute.com Θα δοκιμάσουμε μερικά σέξι πιάτα απόψε; Οι αναγνώστες μου είναι πάντα πρόθυμοι να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν άσχημα μέρη. Ξέρω ότι λατρεύετε να ανακαλύπτετε περισσότερους χώρους για να απελευθερώσετε τις σεξουαλικές σας αναζητήσεις. Ως εκ τούτου, είμαστε τυχεροί σήμερα να αναλύσουμε μια συνοδό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bedpage24 & 12 Κορυφαίες ιστοσελίδες συνοδών και εναλλακτικές σελίδων όπως το Bedpage24.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bedpage24.com Σταματήστε αυτό που κάνετε καθώς δίνω τον λόγο στο Bedpage24.com! Καθώς ακούς το όνομα του ιστότοπου, τι ηχεί συνέχεια στο ζουμερό και διεστραμμένο κεφάλι σου, φίλε; Ω ναι, θέσεις εργασίας για ενήλικες και υπηρεσίες συνοδείας, πράγματι! Ξέρω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nairobi Divas & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το NairobiDivas.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NairobiDivas.net Γεια σας! Νιώθεις λίγο λυπημένος και μόνος απόψε; Κουραστήκατε να βασίζεστε στο χέρι σας για λίγη διασκέδαση κατά την περιήγηση στις προτάσεις πορνό του Dudethrill.com; Λοιπόν, έχω μια λύση για εσάς! Πείτε γεια στο NairobiDivas, τον απόλυτο ιστότοπο καταλόγου συνοδών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Club & TOP 12 Must-Visit Sites Escort Όπως το escort.club Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το escort.club Γεια σας, έχω μερικά συναρπαστικά νέα για όλους εσάς που αναζητάτε την ευχαρίστηση εκεί έξω! Ξέρετε πώς μερικές φορές θέλετε να βρείτε έναν διασκεδαστικό και ελκυστικό σύντροφο για τη νύχτα χωρίς όλη τη φασαρία να γίνετε μέλος σε κάποιο αποκλειστικό κλαμπ; Καλά, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NaughtyAds & 12 τοποθεσίες συνοδείας που πρέπει να επισκεφτείτε και εναλλακτικές λύσεις όπως το Naughtyads.com.au Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Naughtyads.com.au Έχετε ακούσει ποτέ για το NaughtyAds; Στην πραγματικότητα είναι η πρώτη μου φορά που επισκέπτομαι αυτόν τον ιστότοπο. Αρχικά, νόμιζα ότι ήταν ένας δωρεάν ιστότοπος πορνό με πολλές διαφημίσεις, αλλά ευτυχώς είναι πολύ καλύτερος από αυτό. Το NaughtyAds είναι ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Classifiedads & 12 Must-Visit Sites Escort and Backpage Alternatives όπως το Classifiedads.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Classifiedads.com Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη χωρίς πορνό, αλλά είναι πιο δύσκολη χωρίς συνοδούς. Αχχ, Συνοδοί… πού μπορούμε να βρούμε ακριβώς την καλύτερη τοποθεσία συνοδών και εναλλακτική σελίδα Backpage αυτή τη στιγμή; Έχω ψάξει παντού, αλλά έχω δει μόνο μερικά υπέροχα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το Sugar Daddy Meet & Top-12 Awesome Sugar Baby/Daddy Ιστοσελίδες γνωριμιών και γνωριμιών όπως το SugarDaddyMeet.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SugarDaddyMeet.com Ονειρευόσασταν να αποκτήσετε ένα ζαχαρένιο μωρό; Ή έχετε σκεφτεί να αποκτήσετε έναν γενναιόδωρο και πλούσιο ζαχαρομπαμπά; Το Sugar Daddy Meet μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε οποιοδήποτε από αυτά τα όνειρα. Το SugarDaddyMeet.com είναι μεταξύ ενός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση CallEscort & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το CallEscort.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CallEscort.org Σσς… Μεταξύ μας, δυσκολεύομαι να βρω ραντεβού πρόσφατα και δοκίμασα την τύχη μου στο Tinder, αλλά δυστυχώς δεν είναι πια το ίδιο. Λοιπόν, σκέφτομαι να καλέσω ανεξάρτητους συνοδούς αργότερα σήμερα το απόγευμα. Μου λείπει η συμπλήρωση της κανονικής μου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

UKAdultZone & Top-12 ιστότοποι συνοδών όπως το Ukadultzone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Ukadultzone.com Επισκέπτεστε το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το Σαββατοκύριακο; Ή σκοπεύετε να πάτε ένα ταξίδι διάρκειας ενός μήνα; Λοιπόν, όποιος και αν είναι ο σκοπός σας, μην περιφέρεστε στην πόλη χωρίς συνοδό. Το UKAdultZone θα σας βοηθήσει να βρείτε τους τέλειους και αξιόπιστους συντρόφους στην περιοχή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Trans Escorts & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες συνοδών όπως το Trans-Escorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Trans-Escorts.com Υπέροχες συνοδοί σας περιμένουν στο Trans Escorts! Όποιος ψάχνει για έναν εκθαμβωτικό σύντροφο για να του ξυπνήσει την επιθυμία ύπνου θα πρέπει να δοκιμάσει νέες απίστευτες τοποθεσίες. Χτυπάω αυτή την ευκαιρία να μάθω περισσότερα για το Trans Escorts και την καυλιάρη κοινότητα του. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

888 Companions Review & 12 Best Escort Sites όπως το 888companions.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 888companions.com Χρειάζεσαι ένα ζεστό φιλαράκι; Μπες εδώ και θα σε φτιάξω! Εάν σκέφτεστε μια εύκολη λύση και δεν έχετε όρεξη να τα βάζετε με ιστοσελίδες για σύζευξη και σύζευξη, το 888companions.com θα μπορούσε να είναι η απάντηση στην απελπισμένη λαχτάρα σας. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumpchies & 12 Best Escorts Sites όπως το Bumpchies.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumpchies.com Καθώς βλέπουμε περισσότερες επιλογές για να απελευθερώσουμε τις ερωτικές μας επιθυμίες, είναι υπέροχο να βλέπουμε ιστότοπους που μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε τις απίστευτες προσφορές τους. Οι Bumpchies μπορεί να γνώριζαν τις προθέσεις μου καθώς ξεφυτρώνουν από το πουθενά στις συστάσεις μου. Από τον ιστότοπο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ScarletAmour & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το scarletamour.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ScarletAmour.com Διοργάνωσα εκδηλώσεις και πάρτι όλη μου τη ζωή. Και από την εμπειρία μου, ένα πάρτι δεν θα είναι τρελό και απίστευτο αν δεν υπάρχουν αστέρια του πάρτι — συνοδοί! Ομολογώ ότι προσλαμβάνω συνοδούς σε ό,τι κάνω και δεν μπορείς να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

UEscort & TOP 12 ιστότοποι συνοδών Όπως το uescort.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το uescort.com Σκέφτεστε μια διασκεδαστική βραδινή έξοδο; Λοιπόν, τι θα έλεγες να απολαύσεις τη νύχτα με μια ειδική συνοδό στο πλευρό σου; Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο παράξενα όνειρά σου. Λοιπόν, είμαι εδώ για να το μετατρέψω σε πραγματικότητα. Ξέρω ακριβώς πόσο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSMasseur & TOP 12 Ερωτικοί ιστότοποι μασάζ και συνοδών Όπως το tsmasseur.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το tsMasseur.com Οι αυνανιστές και τα υπέροχα κορόιδα—μαζί με μερικά κοτοπουλάκια με τεράστιες πούτσες—θα είναι το θέμα της κριτικής μου τώρα. Αν ψάχνετε για καλλιτέχνες μασάζ, μασέρ TS, ακόμη και υπηρεσίες συνοδών τρανς, η σύστασή μου θα είναι πάνω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Kaufmich & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως το Kaufmich.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Kaufmich.com Kaufmich! Θέλω να μπω κατευθείαν στο θέμα. αυτό το γερμανικό site συνοδείας είναι μια έκρηξη! Πολλοί άντρες και γυναίκες που αναζητούσαν μια καυτή βραδιά συνδέσεων μου είπαν για αυτή την πικάντικη κατοικία Κάουφμιτς. Σε ποιον είμαι εγώ να αντισταθώ; Ανοιξα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ivy Société Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών Όπως το ivysociete.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ivysociete.com Παιχνίδι για άλλη τοποθεσία συνοδών; Έπεσα πάνω σε αυτό το φανταστικό site που ονομάζεται Ivy Société. Εξελιγμένο, σωστά; Λοιπόν, η πολυπλοκότητα αυτής της πλατφόρμας δεν τελειώνει με το όνομα μόνο επειδή φτάνει μέχρι τις υπηρεσίες, τους συνοδούς και τη χρηστικότητά της. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rub Page & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Ερωτικού Μασάζ όπως το RubPage.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RubPage.com Έχω πόνους στο σώμα τον τελευταίο καιρό και αναρωτιέμαι πού να κάνω ένα γρήγορο μασάζ. Με ξέρεις; Δεν συμβιβάζομαι με τις συμβατικές υπηρεσίες. Έτσι, λαχταράω ζουμερές και στριμωγμένες απολαύσεις. Με αυτό, έτρεξα μέσα από ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Park Lane Escorts & Top-12 Escort Sites Όπως το parklaneescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parklaneescorts.com Εκλεπτυσμένες, πολυτελείς και προσιτές συνοδούς; Είναι πιθανό αυτό? Λοιπόν, στο Park Lane Escorts, όλα είναι πιθανά. Αυτός ο ιστότοπος υπηρεσιών συνοδείας είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για πολλούς καυλιάρηδες επιχειρηματίες, αγόρια που αγαπούν τη διασκέδαση ή οποιονδήποτε άντρα θέλει να απολαύσει τη ζωή με ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Erotic Review & 12 Best Escorts Sites όπως το TheEroticReview.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheEroticReview.com The Erotic Review! Αρχικά, νόμιζα ότι αυτός ο ιστότοπος ήταν ένας άλλος τομέας που εξετάζει ιστότοπους πορνό και διάφορες ερωτικές προσφορές. Ιδιαίτερα, το The Erotic Review εστιάζει σε λίγο πιο συγκεκριμένο μάθημα. Αυτή η πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας προσφέρει εντατική δράση που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Trikz Review & 12 Best Trans/Shemale Escort Sites Όπως το trikz.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το trikz.co.uk Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο και άγριο αυτό το Σαββατοκύριακο; Τι θα λέγατε για μια συνοδό trannie; Είμαι σίγουρος ότι οι διακοπές, το πάρτι ή η καλοκαιρινή απόδραση θα ήταν διασκεδαστικές με έναν υπέροχο σύντροφο στο πλευρό σας. Αλλά το κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτές τις μέρες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Discreet Elite & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το discreet-elite.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για τους θαυμαστές του discreet-elite.co Γεια σας με το Dudethrill! Επισκέφτηκα μια τοποθεσία συνοδών για λίγο, οπότε σκέφτηκα ότι αυτή θα ήταν η τέλεια στιγμή για να ελέγξω μια άλλη. Αυτήν τη στιγμή, ψάχνω για κάτι υψηλής ποιότητας και γεμάτο με μοντέλα VIP συνοδών και αν αισθάνεστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escortify & 12 Καλύτερες Ιστότοποι συνοδών όπως το Escortify.com.au Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Escortify.com.au Είστε έτοιμοι να λάβετε Escortify; Το Escortify.com.au είναι ένα άλλο μέρος για να πάτε όταν ψάχνετε για καυτούς συνοδούς. Μου άρεσε το όνομα του ιστότοπου, αλλά λατρεύω περισσότερο τις κυρίες της συλλογής. Σίγουρα, η Escortify πρόσθεσε ένα καλάθι με εκπλήξεις στους θαμώνες τους. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Καυτές κριτικές και κορυφαίοι 12 ιστότοποι συνοδών Όπως το hot.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot.com Θέλετε ξανά συνοδούς; Λοιπόν, το Hot.com θα μπορούσε να είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος για τις ανάγκες σας σε υπηρεσίες συνοδείας. Όπως έχω ακούσει, το Hot.com είναι ένα χρυσωρυχείο στον κόσμο της ψυχαγωγίας για ενήλικες και αυτός ο απλός ιστότοπος συνοδών έχει βοηθήσει πάρα πολλά άτομα σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NZ Girls & 12 Best Escorts Sites όπως το NewZealandGirls.co.nz Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για NewZealandGirls.co.nz NZ συνοδούς είναι εδώ! Ω, αυτά τα κορίτσια από τη Νέα Ζηλανδία είναι οι σεξουαλικοί σας ήρωες όταν ψάχνετε για τα απίστευτα μωρά για να ηρεμήσουν τον σκληρό σας κόκορα. Ανεξάρτητα από την περιοχή ή τη χώρα που ανήκετε, το NewZealandGirls.co.nz είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κατανοήσετε το γούστο σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Shag.co.uk & 12 τοποθεσίες σύνδεσης που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το shag.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag.co.uk Εν μέσω του απρόβλεπτου ιού του Covid, είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε παραγωγικοί και προκλητική. Στις μέρες μας φαίνεται ότι όλα φέρουν την πιθανότητα μόλυνσης ή θανάτου. Για πολλούς ανθρώπους, η έξοδος με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XEscortHub & Top-12 Ιστότοποι συνοδών Παρόμοιοι με το xescorthub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xescorthub.com Έχετε βαρεθεί όλες τις ανούσιες συνομιλίες και τα φλερτ σε ιστότοπους γνωριμιών; Θέλετε να κάνετε σεξ χωρίς να καταβάλετε πολλή προσπάθεια; Θέλετε να δοκιμάσετε μια αληθινή γυναίκα αντί να τραντάζεστε σε πορνό; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, νομίζω ότι ξέρω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση AngelsOfLondon & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνοδών Όπως το angelsoflondon.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AngelsOfLondon.com Οι συνοδοί AngelsOfLondon είναι βέβαιο ότι θα σας διασκεδάσουν και θα ζήσετε ευχαρίστηση όπως δεν έχετε νιώσει ποτέ πριν. Οι συνοδοί αυτού του είδους είναι δύσκολο να βρεθούν και, είναι σίγουρα από τους καλύτερους στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας παγκοσμίως. Επί του παρόντος, το AngelsOfLondon έχει πάνω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Smooci & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών παρόμοιοι με το Smooci.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Smooci.com Το Smooci είναι ένα μοναδικό όνομα για μια πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδών. Αυτός ο ιστότοπος στοχεύει να συνδέσει τους καυλιάρηδες πελάτες με εξίσου σεξουαλικούς συνοδούς. Το Smooci φιλοξενεί κυρίες που επιθυμούν να προσφέρουν αισθησιακές υπηρεσίες σε άνδρες και γυναίκες παγκοσμίως. Επιτρέπουν σε πιθανές γυναίκες να διαφημίζουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση T-Escorts & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε Trans Escort Όπως το t-escorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το T-Escorts.com Υπάρχουν μόνο λίγες τοποθεσίες που εμπιστεύομαι όταν ψάχνω για τρανς συνοδούς για τόσο καιρό. Και χαίρομαι που παρουσιάζω ένα άλλο στη λίστα —T-Escorts! Διαθέτει πάνω από 100+ διαφημίσεις συνοδών που δημοσιεύονται από ανεξάρτητους τρανς συνοδούς. Κάθε μέρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveHub & 12 καλύτερες τοποθεσίες συνοδών Όπως το lovehub.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lovehub.com Χρησιμοποιώ ιστοτόπους και υπηρεσίες συνοδών για πολλά χρόνια και όταν μιλάμε για τους καλύτερους ιστότοπους συνοδών, δεν είμαι πλέον ξένος σε αυτό . Με τις εμπειρίες μου, μπορώ να δω αν είναι καλό site ή Μπα. Οπότε πότε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Switter Review & 12 Best Escort and Backpage Sites Παρόμοιοι με το switter.at Show Me 12 Alternatives for Switter.at Ψάχνετε για μια διαδικτυακή κοινότητα όπου μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα χωρίς φόβο ότι θα λογοκριθείτε; Ευτυχώς που ανακάλυψα πρόσφατα έναν ιστότοπο σήμερα! Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τον κόσμο της σεξουαλικής ψυχαγωγίας, το Switter παρέχει σε όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MyEscort Network & 12-Best Escort Sites Παρόμοια με το myescort.network Εμφάνιση 12 εναλλακτικών για το Myescort.network Αχ, συνοδοί… Τίποτα δεν ξεπερνά την αυθεντική γεύση του σεξ. Σίγουρα, μου αρέσει να παρακολουθώ πορνό, αλλά σίγουρα, υπάρχει κάτι στους συνοδούς και τα υπέροχα πρόσωπά τους στο οποίο δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Γι' αυτό είμαι ξανά εδώ για να παρουσιάσω μια νέα ανακάλυψη συνοδών —MyEscort Network! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortDex & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες συνοδών Παρόμοιες με το escortdex.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Escortdex.com Έχετε βαρεθεί τον συνηθισμένο ιστότοπο καταλόγου συνοδών σας; Αναζητάτε μια άλλη πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας που θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη όταν βρίσκεστε εκτός Νέας Υόρκης; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το EscortDex, έναν από τους καλύτερους, εξελιγμένους καταλόγους συνοδών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση DiorEscorts & TOP 12 ιστότοποι συνοδών Παρόμοιοι με το diorescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DiorEscorts.com Όταν ακούσετε για πρώτη φορά για το DiorEscorts, πιθανότατα θα σκεφτείτε ότι πρόκειται για ένα σημείο πόρνης υψηλού διαμετρήματος. Λοιπόν, σωστά μαντέψατε! Από το ίδιο το όνομα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το DiorEscorts είναι ένας μοναδικός προορισμός για όποιον θέλει να καλύψει το κενό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mega Personals & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε Όπως το megapersonals.eu Εμφάνιση 12 εναλλακτικών για το Megapersonals.eu Πολλοί άνθρωποι έλειπαν το Craigslist λόγω της ευκολίας του για κυνηγούς συνοδών σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι εύχονται να επιστρέψει, ενώ άλλοι ελπίζουν σε μια εναλλακτική που ταιριάζει με τις υπηρεσίες της. Ευτυχώς για εσάς, μπορώ να πραγματοποιήσω την επιθυμία σας. Αν και φέρνοντας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDating & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι για τακτικές και ασύμμετρες συνοδούς όπως το ts-dating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ts-dating.com Τότε, η εύρεση όμορφων συνοδών tranny ήταν μια τόσο δύσκολη διαδικασία. Εκτός από τους περιορισμένους πόρους, υπάρχουν πολλές προκαταλήψεις και κοροϊδίες στο διαδίκτυο. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα και ο κόσμος έχει ανατραπεί. Εδώ και χρόνια, υπάρχουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Oodle Review & 12 (Καλύτεροι) ιστότοποι συνοδών και backpage Παρόμοιοι με το personals.oodle.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το personals.oodle.com Το Craigslist έχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας—σίγουρα, δεν έχει αντικατάσταση, αλλά δυστυχώς αυτή η απόρρητη διαφήμιση συνοδών έχει σταματήσει να λειτουργεί. Ευτυχώς για εσάς, βρήκα μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική του Craigslist που ονομάζεται Oodle! Σε αντίθεση με τις αγαπημένες μας ταξινομημένες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Advisor & TOP-12 ιστότοποι συνοδών όπως το SexAdvisor.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexAdvisor.com Μια πλημμύρα δόλιων ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο σας εμποδίζει να δημιουργήσετε σημαντική αλληλεπίδραση με κορίτσια. Εάν τα πράγματα πάνε καλά με μια συνοδό, είστε τυχεροί. διαφορετικά, χάνετε χρόνο και χρήμα. Το SexAdvisor.com, από την άλλη πλευρά, είναι ένας ιστότοπος συνοδών που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Eccie Review & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το eccie.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Eccie.net Εδώ βρισκόμαστε σε μια άλλη κριτική και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο συνοδών που φαίνεται πολλά υποσχόμενος. Ονομάζεται Eccie, ένα μέρος με εκτενή βάση δεδομένων συνοδών και αξιόπιστες κριτικές συνοδών. Έχω κάνει αρκετά λάθη στο παρελθόν όταν έκανα κράτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RubRatings Review & TOP-12 Ιστότοποι συνοδών Όπως το rubratings.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rubratings.com Νιώσατε κουρασμένος και μόνος; Ίσως ένα ωραίο μασάζ σώματος θα ελάφρυνε τα προβλήματά σας. Θα ήταν πιο τέλειο αν μπορούσατε να το απολαύσετε με μια καυτή, υπέροχη κυρία; Λοιπόν, έχω νέα για εσάς! Τώρα υπάρχει ένας χώρος συνοδείας όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PrivateDelights & 12 Best Escort Sites Like privatedelights.ch Show Me 12 Alternatives for Privatedelights.ch Ένας ιστότοπος υπηρεσιών συνοδείας που ονομάζεται PrivateDelights έχει επεκτείνει τις δυνατότητες και τη θέση του για να φιλοξενήσει κυρίες σε όλο τον Καναδά και τις ΗΠΑ από τη βάση του στην Ελβετία. Πρώτον, αυτή δεν είναι η παραδοσιακή σας πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας όπου οι χρήστες αντιστοιχίζονται με κριτήρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TS4Rent Review & 12 Best Shemale Escort and Other Escort Sites Παρόμοια με το ts4rent.eu Show Me 12 Alternatives for ts4rent.eu Μην ντρέπεσαι. Ξέρω ότι σας αρέσει η συνοδεία trans και η εύρεση του καλύτερου στη βιομηχανία του σεξ μπορεί να είναι δύσκολη. Λοιπόν, είμαι εδώ για να παρουσιάσω έναν άλλο ιστότοπο που απευθύνεται σε trannies, αλλά φυσικά, υπάρχει πάντα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Massage Republic & 12 Κορυφαίες τοποθεσίες συνοδείας όπως το MassageRepublic.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MassageRepublic.com Αυτή η κριτική είναι λίγο πιο ιδιαίτερη για εσένα τώρα. Ας προσπαθήσουμε αν μπορούμε να σας καθηλώσουμε στο MassageRepublic.com αντί να βλέπετε πόρνες βίντεο απόψε. Στοιχηματίζω ότι είστε περίεργοι για αυτόν τον νέο ιστότοπο για τον οποίο μιλάω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EuroGirlsEscort Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες συνοδείας Παρόμοιες με το EuroGirlsEscort.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EuroGirlsEscort.com Είναι οι Ευρωπαίες κυρίες το πράγμα σου; Θα ήταν οι συνοδεία ευρώ μια καλή επιλογή; Εάν η απάντησή σας σε αυτά τα δύο ερωτήματα είναι μεγάλη, ναι, τότε ίσως σας αρέσει η κριτική μου για το EuroGirlsEscort. Μην ανησυχείτε. Φρόντισα να αποκαλύψω τα πάντα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortsAffair Review & 12 (Best) Escort Sites Like EscortsAffair.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortsAffair.com Αυτές τις μέρες, όπου οι άνθρωποι είναι πολύ μακριά και η φυσική αποστασιοποίηση καθιστούν την κοινωνικοποίηση πιο δύσκολη, πρέπει να παραδεχτώ ότι το πορνό έχει εκπληρώσει τη βαθιά μου ζωή. Ω, πώς θα ήθελα να βιδώσω μια καυτή ξανθιά αυτή τη στιγμή και να την αφήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

UKPunting Review & TOP-12 Escort Sites Like UKPunting.com Show 12 Escort Sites Alternatives for UKPunting.com Ακόμα κι αν είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, η εύρεση του εξαιρετικού χώρου συνοδείας και άλλων σχετικών προϊόντων δεν είναι τόσο ειλικρινής και απλή όσο νομίζετε είναι. Σίγουρα, υπάρχει μεγάλη αφθονία συνοδών ιστοσελίδων παγκοσμίως, αλλά απολύτως μηδενικές εγγυήσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MERB Review & 12 BEST Sites Escort Like Merb.cc Show Me 12 Escort Sites Εναλλακτικές λύσεις για το Merb.cc Η επιλογή μιας τέλειας υπηρεσίας συνοδείας και άλλων αγαθών που σχετίζονται με το σεξ είναι αρκετά δύσκολη. Ωστόσο, η επιλογή και η αναγνώριση της ποιότητας και της συνοχής αυτών των τύπων υπηρεσιών μπορεί να θέσει ακόμη και ένα διαφορετικό επίπεδο πρόκλησης για εμάς. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Backlist24 Review & (TOP-12) Backpage Alternatives Like Backlist24.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Backlist24.com Οι άνθρωποι κάνουν cramming για να αναζητήσουν μια νέα πλατφόρμα για να βιώσουν τα πράγματα που τους αρέσουν στο Backpage. Από την απώλεια του Backpage στη σκηνή, ο ενθουσιώδης δεν μπορεί παρά να χάσει τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Και χαρά! Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να ανησυχείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PERB Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως Perb.cc Εμφάνιση 12 εναλλακτικών τοποθεσιών Escort για Perb.cc Είναι καιρός να ελέγξετε ξανά έναν άλλο ιστότοπο που πιθανότατα θα είναι η επόμενη συζήτηση της πόλης! Ναι, το διαβάσατε σωστά. Με τα πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά τους, δεν μπορεί ποτέ να χάσετε την ευκαιρία να δείτε τι προσφέρουν. Ως εκ τούτου, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ScarletBlue Review & 10-BEST Sites Escort Like ScarletBlue.com.au Show Me 12 Escort Site Alternatives for ScarletBlue.com.au Το Scarletblue είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ζωντανών ταξιδιών στον κόσμο. Ο ιστότοπος κέρδισε επιπλέον δημοτικότητα λόγω της μεγάλης γκάμας υψηλής ποιότητας σύντομων και πλήρους πορνό ταινιών. Ο ιστότοπος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 και κέρδισε αμέσως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortRankings (Review) & 12 Best Sites Escort Like EscortRanking.uk Show Me 12 Escort Site Alternatives for EscortRankings.uk Ξέρω ότι ψάχνετε για τις πιο σέξι και πιο όμορφες πραγματικές συνοδούς στην περιοχή σας. Και ναι, έχετε φτάσει στο κατάλληλο μέρος. Το Escort Rankings παρέχει πραγματικά, ειλικρινά σχόλια πελατών για να σας βοηθήσει στην επιλογή των καλύτερων […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Skokka Review (2023) & 12 Skokka.com Εναλλακτικές λύσεις για αγγελίες σεξ και συνοδούς Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Skokka.com Θέλετε να ζήσετε κάτι νέο; Βαριέσαι? Νιώθεις μοναξιά; Ήρθε η ώρα να ελέγξετε έναν νέο ιστότοπο που περιγράφεται ως "Η αναφορά γνωριμιών για ενήλικες". Αυτός ο ιστότοπος είναι ευρέως γνωστός ως Skokka.com. Το Skokka.com είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TERB Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως το Terb.cc Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Terb.cc Μπορεί να υπάρχουν περιόδους στη ζωή σας όπου αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι και μόνοι σας χωρίς μέρος για παρέα και δεν έχετε κανέναν να δει. Και αν θέλετε να κάνετε σεξ, δεν θα μπορείτε να βρείτε κάποιον για να συμμετάσχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeoList Review & 12 Backpage Alternatives Παρόμοια με το Leolist.cc Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το LeoList.cc: Σήμερα το πρωί περιήγησα στο Διαδίκτυο για κάποιες εναλλακτικές λύσεις Bakcpage (δεδομένου ότι το Backpage είναι πλέον κλειστό…) και ανακάλυψα μια αγγελία που ονομάστηκε LeoList στο Twitter. Είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι αξίζει τον χρόνο σας. Στο LeoList, υπάρχει ένα γλυκό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Humpchies Review & TOP-12 Alternative Escort Sites Like Humpchies.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Humpchies.com Ω, Humpchies! Σχεδιάζετε ένα ταξίδι κάπου στον Καναδά και θέλετε να χαλαρώσετε στο Διαδίκτυο; Θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα αφού έχετε ήδη δοκιμάσει και αποτύχει άσχημα με εφαρμογές σύνδεσης. Προσπαθήσατε ακόμη και να μπείτε σε ένα μπαρ και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sexemodel & TOP-12 Τοποθεσίες συνοδών όπως το Sexemodel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sexemodel.com: Πρέπει να παραδεχτώ ότι η παρακολούθηση πορνό δεν μου δίνει πλήρη ικανοποίηση. Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλω να αισθάνομαι λίγο χαλασμένο. Ο όρος «πορνογραφία» μπορεί να περιγράψει τις καλύτερες και πιο καυτές θέσεις και τις πιο ρητές σεξουαλικές πράξεις, αλλά τίποτα δεν χτυπάει να βλέπει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SumoSearch Review & Top 12 Escort Sites Όπως το Sumosear.ch Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SumoSear.ch Όταν άκουσα για πρώτη φορά το SumoSearch, σκέφτηκα αμέσως ότι ο τομέας είναι έξυπνος και καλά μελετημένος. Χρησιμοποιεί έναν ελβετικό τομέα .ch ως επέκταση του ονόματός του και αναφέρεται ως Sumosear.ch. Αν και το όνομα ακούγεται περίεργο, το SumoSearch είναι ένας πόρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortFish Review & 14 (Best) Escort Sites Like EscortFish.ch Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το EscortFish.ch Οι Dudes αναζήτησαν ενεργά τη σεξουαλική ικανοποίηση σε οποιαδήποτε ευκαιρία, ανεξάρτητα από το τι. Ακόμη και έχω περάσει τις πολύτιμες ώρες μου μόνοι μου. Τους ξοδεύω στη μοναξιά παίζοντας γύρω από το Διαδίκτυο με το πουλί μου (και ένα κουβά με λιπαντικό) να τσακίζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Erosguia & TOP-12 Regular & Shemale Escort Sites Like Erosguia.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Erosguia.com Ψάχνετε για συνοδεία κοριτσιών ή τραγουδιών; Σίγουρα, απολαμβάνετε λίγο πουλί, αλλά επίσης απολαμβάνετε βυζιά και γεμάτα μποτάκια. Συνεχίζετε να κάνετε μαύρους περιτομητικούς ομοφυλόφιλους που πυροβολούνται στον κώλο, δίνοντας τους πρωκτικούς οργασμούς, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort News & 12 VIP Escort Sites Like EscortNews.eu Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortNews.eu Όσο απολαμβάνω το πορνό, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι δεν το κόβει πάντα. Μπορώ εύκολα να φτάσω τις περισσότερες μέρες, επειδή παρακολουθώ τακτικά μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους στο Διαδίκτυο για πορνό και ιδιωτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το USASexGuide.nl Θέλετε να συνδεθείτε με ανθρώπους, να περάσετε υπέροχα, να γνωρίσετε νέους φίλους, να ανακαλύψετε κλαμπ και να νοικιάσετε πανέμορφους συνοδούς στις ΗΠΑ; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω στο USASexGuide, έναν δημοφιλή ιστότοπο που κέρδισε περισσότερα από μισό εκατομμύριο μέλη και συνεχίζει να κερδίζει περισσότερους χρήστες κάθε μέρα. Επίσημος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Babylon Review & 12 (BEST) Escort Sites Όπως το EscortBabylon.net Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το EscortBabylon.net Μερικές φορές στη ζωή μας, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι αρχίζουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο wanking. Είτε το άτομο με το οποίο είμαστε παντρεμένοι είναι το πρόβλημα, είτε δεν έχουμε αρκετά καλή γυναίκα. Αν και η αυτο-ικανοποίηση (αυνανισμός, εννοώ) μπορεί να είναι χρήσιμη, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortMeetings Review & 12 Best Escort Sites Παρόμοια με το EscortMeetings.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το EscortMeetings.com Οποιοδήποτε ταξίδι είναι καρποφόρο αν μπορείτε να γαμήσετε μερικούς πανέμορφους ντόπιους. Ωστόσο, όπου μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία για μια ή δύο διανυκτερεύσεις είναι μια άλλη ερώτηση. Και εκεί είναι το EscortMeetings βολικό. Παραδόξως, οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, οι περισσότερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TopEscortBabes & TOP 12+ ιστότοποι συνοδών όπως topescortbabes.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το TopEscortBabes.com Καθώς το Διαδίκτυο συνεχίζει να αυξάνεται, οι υπηρεσίες συνοδείας έχουν αυξηθεί σε διάφορους ιστότοπους. Πολλοί από αυτούς έχουν πανέμορφες, σούπερ-διέγερση γυναίκες συνοδούς. Οι λειτουργίες και η αξιοπιστία, ωστόσο, διαφέρουν σημαντικά από τη μία μάρκα στην άλλη. Έτσι, αν είστε ερωτικός αναζητητής και το όνειρό σας να περάσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

YesBackpage Review & 12+ Other Backpage & Escort Site Alternatives Like YesBackpage.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το YesBackpage.com Προκάλεσε πολλούς πελάτες να αναζητήσουν άλλες λύσεις ή εναλλακτικές λύσεις ως απάντηση στην έξοδο του Backpage από τη βιομηχανία. Έτσι, η άνοδος του YesBackpage, μια επιτυχημένη, αξιόπιστη και γνωστή εναλλακτική λύση Backpage που φέρνει όλη την καλοσύνη του κλασικού […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Directory & 12 "Must-Visit" Escorts Websites Παρόμοια με το EscortDirectory.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortDirectory.com Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Escort Directory είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε και να παρέχει καταπληκτικές λίστες όμορφων συνοδών και πρακτορείων σε όλη την κόσμος. Με τη βοήθεια αυτής της πλατφόρμας, μπορείτε να εντοπίσετε κάθε είδους πανέμορφα κορίτσια, shemales και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EasySex Review & 12 (Best) Sex / Hookups Sites Όπως το EasySex.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EasySex.com Όσον αφορά τις συνδέσεις και τους ιστότοπους για σεξουαλικές γνωριμίες, το EasySex παραμένει να παρέχει στους θαυμαστές του έναν χώρο για να αλληλεπιδράσουν και να βρουν ενδιαφερόμενους ανθρώπους σε casual σεξ και σύνδεση. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ επιλογών, όλα φαίνονται αρκετά καυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Slixa Review & 12 Καλύτερες τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Slixa.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Slixa.com Τις περισσότερες φορές, αισθανόμαστε καυτηριασμένοι και θέλουμε να έχουμε μια παρέα μαζί μας. Εν τω μεταξύ, μπορεί να περιφέρεστε στο Διαδίκτυο αναζητώντας τον κατάλληλο σεξουαλικό σύντροφο για να κάθεται δίπλα σας εκπληρώνοντας τις πιο σκοτεινές επιθυμίες σας. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tryst.link & 14 (Best) ανεξάρτητοι ιστότοποι συνοδών όπως το Tryst.link Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το Tryst.link Κάθε μέρα, πολλοί άντρες, γυναίκες και ζευγάρια μεγαλώνουν προοδευτικά και θέλουν να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα στο κρεβάτι. Ωστόσο, το Κογκρέσο ήταν αυστηρό στην εφαρμογή νόμων για τη συνοδεία του κλάδου που πολλοί ανεξάρτητοι συνοδοί αναζητούν μια νόμιμη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Freehookups & TOP 12 Hookups και Dating Sites όπως το Freehookups.com URL: http://us.freehookups.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Freehookups.com Ένας θεός που στέλνεται από τον ουρανό, οι διαδικτυακοί ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών είναι ένας θαυματουργός για όλους μόνοι κυρίες και κύριοι σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, δεν δημιουργείται κάθε ιστότοπος ισότιμα ​​και ομοιόμορφα. Μερικοί από τους ιστότοπους προσφέρουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Guide & 12 (Best) Escort Directory Παρόμοιοι με το Escort.guide Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Escort.guide Σχετικά με τον ίδιο τον οδηγό συνοδών Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε ως μόνιμος κάτοικος είτε απλώς ταξιδεύετε για να διασκεδάσετε, ίσως θέλετε να βουτήξετε τα δάχτυλά σας στον κόσμο των συνοδών. Υπάρχουν ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

5Escorts & TOP 12 Escorts / Sex Dating Sites Like 5Escorts.com URL: https://5escorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 5Escorts.com Δεν είναι όλοι τυχεροί που έχουν συνεργάτες, επομένως όταν τα πράγματα γίνονται καυτά και καυτά, μερικοί άνθρωποι θα γυρίσουν σε εναλλακτικές επιλογές όπως ιστότοπους πορνό. Ωστόσο, η παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού δεν θα είναι ποτέ αρκετή και οι άνθρωποι θα ήθελαν μια πιο πραγματική ζωή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 εναλλακτικών λύσεων για το SugarNights.com Ψάχνετε για μια γλυκιά γλυκιά νύχτα; Σίγουρα οι Sugarnights είναι εδώ για να σώσουν. Όντας μία από τις δημοφιλείς υπηρεσίες συνοδείας στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με γνήσιους και πραγματικούς ανθρώπους. Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι οι απάτες και άλλες ανεπιθύμητες εξαπατήσεις δεν πρέπει να ανησυχούν. Κυρίως, ειδικεύονται στην παροχή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultLook Review & 14 Best Escort & Hookup Sites Παρόμοια με το Adultlook.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το AdultLook.com Εάν ψάχνετε για ερωτική διασκέδαση και θέλετε να δείτε τα τοπικά κορίτσια στην περιοχή σας, μπορούμε τώρα να βασιστούμε σε διαφορετικούς ιστότοπους για να λάβουμε διορθώσετε. Πολλοί ιστότοποι συνοδών είναι διαθέσιμοι για να σας προσφέρουν μια νέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WellHello Review & 11 Καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών όπως το WellHello.com Δείξτε μου 11 εναλλακτικές λύσεις για το WellHello.com Ζούμε στη σύγχρονη εποχή όπου υπάρχουν πολλοί ιστότοποι γνωριμιών στο διαδίκτυο, γεγονός που μας διευκολύνει να συνδεθούμε με αγνώστους και να δημιουργήσουμε νέες συνδέσεις. Αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί μια αξιόπιστη επιλογή, καθώς υπάρχουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση URL KinkyAds: https://kinkyads.org Εμφάνιση 12 ιστότοπων για περιστασιακές συναντήσεις & συνδέσεις Παρόμοια με το Kinkyads.org Κάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μπορεί να οδηγήσει σε πλήξη ή κορεσμό. Αυτό μπορεί να επιδεινώσει την ποιότητα ζωής σας. Γιατί να μην προσπαθήσετε να ελέγξετε κάποια νέα καυτά πράγματα στον Ιστό; Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HarlotHub & 11 άλλοι ιστότοποι συνοδείας / προσωπικών με κορυφαία βαθμολογία παρόμοιοι με το harlothub.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Harlothub.com Καλές καταλήξεις που συμβαίνουν μόνο στο HarlotHub Πραγματοποιείτε ένα πάρτυ bachelor; Έχετε περάσει κρύες νύχτες χωρίς ένα πανέμορφο κορίτσι να φυσάει το πουλί σας; Ή είστε γύρω από τη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, το Σικάγο, το Φοίνιξ, το Σαν Ντιέγκο ή το Λας Βέγκας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση URL DoubleList: https://doublelist.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το DoubleList.com Η συνάντηση ατόμων με παρόμοια σεξουαλική νοοτροπία και στόχους γίνεται πλέον ευκολότερη με την άνοδο των ιστοτόπων σύνδεσης και καταχώρησης, ένας από τους ηγέτες μετά τη μείωση του backpage είναι - Doublelist. Όχι μόνο σε σεξουαλικό πλαίσιο, αλλά αν ψάχνετε για κάθε είδους σχέση, τότε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ListCrawler (Escort Alligator) & 14 TOP Συνοδεία & ιστότοποι σύνδεσης παρόμοια με το Listcrawler.eu Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για ListCrawler.com Καλύτερες συντομεύσεις για να βρεθείτε στο ListCrawler Σήμερα θα μιλήσουμε για το Listcrawler - γνωστό και ως Escort Alligator. Μπορεί να νιώθετε φανταστικά να χτυπάτε τη γυναίκα ή τη φίλη σας. Αλλά μόνο για μερικές μέρες. Θα είστε απελπισμένοι για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TNABoard & Best 11+ Hookup & Escort Ιστοσελίδες Παρόμοια με το TNABoard.com Show 11+ Escort / Hookup Site Alternatives for TNABoard Η γνωριμία και η λήψη μερικών συνδέσμων ήταν ευκολότερη με την άνοδο διαφόρων διαδικτυακών πλατφορμών όπου μπορούμε εύκολα να συναντηθούμε και να συναντηθούμε με ομοϊδεάτες τα άτομα. Το TNA Board έχει μια μακρά λίστα όμορφων εργαζομένων σεξ, με πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Erotic Monkey Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το EroticMonkey.ch Erotic Monkey, την πιο εξαιρετική προέλευση για τους ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν για τις εξαιρετικές κριτικές συνοδών. Συνοδεύστε ιστότοπους που θα σας προσφέρουν ένα ζευγάρι για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, να κάνετε συνδέσεις για κάποια διασκέδαση και αγώνες που λαχταράτε να είστε. Θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Ireland Εμφάνιση 14 παρόμοιων ιστότοπων με το Escort-Ireland.com Από καιρό σε καιρό, όλοι χρειαζόμαστε κάτι νέο και διασκεδαστικό στη ζωή μας. Και το Escort-Ireland μπορεί να προσφέρει ακριβώς αυτό! Λοιπόν, για να είμαστε ακριβείς, μιλάμε για να συνεχίσουμε με μερικές φρέσκες γυναίκες και να τις οδηγήσουμε σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο για ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Onebackpage & 12 Alternative Personals / Escorts Sites Όπως το Onebackpage Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το OneBackPage.com Ίσως έχετε ακούσει για το Backpage, έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους συνοδών που υπήρχε ποτέ ... Αλλά, με απογοήτευση, ο ιστότοπος έχει επιτεθεί από το FBI και σε πολλά ζητήματα, έτσι έτσι χάσαμε ένα από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

URL EliteSingles: https://www.elitesingles.com/ Εμφάνιση 10 εναλλακτικών λύσεων για τους Elite Singles Με την τρέχουσα πανδημία να διαρκεί πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο (από τη στιγμή που γράφουμε αυτό το συναρπαστικό άρθρο), οι περισσότεροι από εμάς έχουν κολλήσει στο σπίτι δεν κάνουν τίποτα για μήνες τώρα . Όλοι έχουμε βαρεθεί τόσο πολύ στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λαχτάρα για κάποια παρέα, και μόνο κάποιος για να μιλήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultSearch & 14 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών παρόμοιοι με το AdultSearch.com Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το Adultsearch.com Επίσημο URL: https://adultsearch.com Αν αναζητήσετε λίστες θέσεων εργασίας ενηλίκων και ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, θα βρείτε το AdultSearch να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας . Είναι ένας ιστότοπος που πραγματικά ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλους γιατί έχει μεγάλο αριθμό και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultWork & 12-BEST Ιστότοποι συνοδών όπως το AdultWork.com Δείξτε μου 12+ ιστότοπους συνοδών όπως το AdultWork.com Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες για άτομα που αναζητούν κάποιες άτακτες και σέξι υπηρεσίες ενηλίκων. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να ικανοποιούνται οι σεξουαλικές μας ανάγκες. Οι υπηρεσίες συνοδείας είναι παραδεισένιες καθώς σίγουρα θα κάνουν τη σεξουαλική σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bedpage & 12+ καλύτεροι ιστότοποι αγγελιών για προσωπικό και αγγελίες για περιστασιακές συναντήσεις Εμφάνιση ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ 12 ιστότοπων όπως το Bedpage.com Το Bedpage είναι ο ιστότοπός σας στον οποίο μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη υπηρεσιών για ενήλικες που διαφημίζονται. Αν και ο ιστότοπος προσφέρει επίσης άλλες βασικές υπηρεσίες, είναι πιο γνωστός για τις εργασίες συνοδείας και ενηλίκων, μερικές φορές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

URL οδηγού Eros: https://www.eros.com/ Εμφάνιση 13 Εναλλακτικών ιστότοπων συνοδείας για το Eros.com Οι διαδικτυακές γνωριμίες και συνοδεία ήταν μια τάση πρόσφατα και οι άνθρωποι πήδηξαν στο συγκρότημα ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Είναι ένας βολικός τρόπος για να συναντήσετε άτομα χωρίς να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, καθώς θα πρέπει να είστε μόνο στο τηλέφωνό σας και να ξοδέψετε λίγο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου 2Fuck: https://www.2fuck.com Μετάβαση στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα Η απόλυτη κριτική και η πρώτη εμπειρία μου από το 1Fuck.com Με περισσότερους από 2 εκατομμύρια λογαριασμούς εγγεγραμμένους, το 2fuck ήταν ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για όσους είναι κάτω για κάποιο περιστασιακό σεξ και τυχαίες συνδέσεις με αγνώστους στο Διαδίκτυο. Βρισκόμαστε σε μια σύγχρονη γενιά όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Είναι ανθρώπινο να έχουμε σεξουαλικές επιθυμίες. Έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, και ορισμένα άτομα μπορούν να το αντιμετωπίσουν εύκολα, ενώ μερικά δεν μπορούν να περιέχουν αυτές τις ανάγκες. Γνωρίζουμε ότι σε κάποιο σημείο, αυτές οι σεξουαλικές επιθυμίες πρέπει να γίνουν και θα εκπληρωθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά πολλές φορές, οι άνθρωποι συνήθως μπαίνουν σε σχέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FetLife Προβολή 10 Παρόμοιων ιστότοπων BDSM & Fetish με το FetLife.com Γρήγορη επισκόπηση του Fetlife Επίσημη διεύθυνση URL: https://fetlife.com/ Οι διαδικτυακοί ιστότοποι γνωριμιών κυβερνούν το Διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό. Έχει αποδειχθεί από καιρό ότι οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν και να γνωρίσουν ξένους και να δημιουργήσουν διάφορες σχέσεις μαζί τους στην άνεση των σπιτιών τους στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultFriendFinder Review Τελευταία ανασκόπηση του AdultFriendFinder.com – Η ειλικρινής μου γνώμη με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Adult Friend Finder Εάν ένα από τα χόμπι σας είναι να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να εξερευνήσετε νέα πράγματα, πιθανότατα έχετε διασταυρωθεί με το AdultFriendFinder. Το Adult Friend Finder, ή τώρα πιο γνωστό ως AFF, έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BeNaughty Η απόλυτη κριτική του BeNaughty.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα Έχω ήδη ακούσει για αμέτρητες ιστοσελίδες και εφαρμογές ραντεβού, και ναι, έχω δοκιμάσει ακόμη και μερικές από αυτές. Στην πραγματικότητα, έχω συνηθίσει τόσο πολύ που κατά κάποιον τρόπο κουράστηκα από τις μικρές συνομιλίες. Τότε ελάτε στο BeNaughty. απλώς το ίδιο το όνομα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CityXGuide & 10 εναλλακτικοί ιστότοποι όπως το CityXGuide.com Εμφάνιση 10 παρόμοιων ιστότοπων στο CityXGuide Το ταξίδι σε μια νέα πόλη μπορεί μερικές φορές να είναι μοναχικό και κρύο. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Η συντροφικότητα μπορεί εύκολα να προέρχεται και να αξιοποιείται, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πόλη βρίσκεστε και ιστότοποι όπως το CityXGuide.com το κατέστησαν δυνατό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΩΡΑ CITYXGUIDE.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ο καλύτερος των καλυτέρων

Διαβάστε αναθεώρηση

Όταν αναζητάτε ημερομηνίες που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσουν σε χαρούμενα τελειώματα, τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε είναι ιστότοποι γνωριμιών ενηλίκων. Ένα από τα πιο δημοφιλή από όλα αυτά είναι το Kasidie.com. Πρόκειται για μια διαδικτυακή κοινότητα ενηλίκων για περιπετειώδη άτομα που αναζητούν ομοιόμορφα άτομα για σύνδεση και σύνδεση. Είναι μια υπέροχη πλατφόρμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Backpage & TOP 16 Backpage.com Εναλλακτικές λύσεις για αγγελίες και συνοδούς ενηλίκων Εμφάνιση 16 εναλλακτικών για το Backpage.com Όταν το Backpage έκλεισε, πολλοί άνθρωποι καταστράφηκαν. Ήταν ένας από τους αγαπημένους ιστότοπους παγκοσμίως για αγγελίες ενηλίκων. Ο ιστότοπος είχε γίνει ο δημοφιλής ιστότοπος για άτομα που αναζητούσαν περιστασιακές συναντήσεις. Η πορνεία δεν είναι νόμιμη σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Craigslist Personals Show 11 Craigslist Personals Αντικαταστάσεις Πολλοί φίλοι λένε ότι το να πας σε αυτήν την ημέρα και την εποχή του Διαδικτύου είναι εξαιρετικά εύκολο και δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερα! Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα προσωπικά craigslist όταν ψάχνετε για περιστασιακές συναντήσεις, καθώς η ενότητα προσωπικών craigslist είναι τώρα, δυστυχώς, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Skip The Games Εμφάνιση 10 τοποθεσιών παρόμοιων με το SkipTheGames.com Οι άνδρες έχουν σεξουαλικές ανάγκες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν με το να τραντάζονται όλη μέρα ακριβώς μπροστά στον υπολογιστή. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα την απογοήτευση που έρχεται με το να μην μπορείς να πετύχεις ικανοποίηση μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις έναν σύντροφο για να μοιραστείς το πάθος. Ακόμη και […]

Μεταβείτε στην κορυφή