Ενημερώθηκε στις: 19 Ιουνίου 2024

ViperGirls

& (TOP 12) Φόρουμ πορνό όπως το Vipergirls.to

Καλύτερα από τα Vipergirls - Εγγραφείτε τώρα στο AdultFriendFinder.com & βρείτε ένα ζεστό μωρό που ενδιαφέρεται μόνο για τα hookups!

Δείξτε μου 12 πορνογραφικές εναλλακτικές λύσεις για το ViperGirls.to

σκύλοι

Ω τελικά, ViperGirls! Ψάχνετε για ένα φόρουμ πορνό όπου τα φίδια και οι γυναίκες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μεταλλαγμένο υβριδικό τέρας σεξ; Εάν η λιποθυμία σας δεν μπορεί να αντέξει τη ζεστασιά, Κυρίες, πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί αυτό είναι ένα φόρουμ ψυχαγωγίας για ενήλικες - δεν είναι προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας. Ακολουθώντας το παραδοσιακό νήμα και τη μορφή ανάρτησης, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να θεωρήσετε ότι αυτό το φόρουμ είναι απόλυτα καλύτερο για την κοινή χρήση περιεχομένου για ενηλίκους.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://vipergirls.to/

Αν ψάχνετε για έναν εξαιρετικό ιστότοπο με ένα ευρύ φάσμα πορνογραφικών εικόνων και βίντεο κλιπ, μην ψάχνετε άλλο γιατί το ViperGirls είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Το φόρουμ διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες γκαλερί υψηλής ευκρίνειας, που περιέχει πάνω από 60 διαφορετικές εξειδικευμένες ιστοσελίδες με εικόνες και βίντεο ερωτικής ποιότητας. Εάν είστε περίεργοι, εγγραφείτε μαζί μου για να εξερευνήσετε περισσότερα σχετικά με τα ViperGirls και τι άλλο μπορεί να προσφέρει σε καυλιάριες γιορτές όπως εσείς.

ViperGirls: Paradise On Earth για εραστές πορνό

Για πολλούς ανθρώπους, η παρακολούθηση πορνό είναι ένα ικανοποιητικό και ευχάριστο χόμπι. Για να μην πω ότι οι άνθρωποι πηγαίνουν συνεχώς σε ιστότοπους για να εκπληρώσουν τις σαρκικές τους επιθυμίες, αλλά πολλοί άνθρωποι βρίσκουν την διαδικτυακή πορνογραφία πηγή ικανοποίησης από τη διαρκή διαθεσιμότητά της. Φυσικά, εάν υπάρχουν εκατομμύρια ιστότοποι στον κόσμο, πρέπει να έχετε τουλάχιστον μερικούς από τους οποίους μπορείτε να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες πιο συχνά. Αυτές είναι ευχάριστες στιγμές για αυτούς καθώς περιηγούνται στην τεράστια λίστα με πορνό, διαδικτυακά βίντεο και ζωντανές κάμερες.

Όχι ο τυπικός ιστότοπός σας για πορνό

Το Vipergirls είναι η ιδανική τοποθεσία για πολλούς οπαδούς πορνό, καθώς προσφέρει μια ποικιλία επιλογών πορνό με μια ποικιλία χαρακτηριστικών της κοινότητας. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το ViperGirls, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε περισσότερα για αυτά. Μετά από προσεκτική έρευνα, φαίνεται να είναι απλώς ένας ιστότοπος πορνό. Ωστόσο, κοιτάξτε λίγο πιο κοντά και θα παρατηρήσετε ότι το ViperGirls είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται να είναι.

Υπάρχουν πολλές μη γυμνές καυτές φωτογραφίες πολλών διασημοτήτων και μοντέλων μόδας που διατίθενται για να ικανοποιήσουν τα γούστα σας, εκτός από το πορνό. Σίγουρα, αυτός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους φόρουμ για ενήλικες στο Διαδίκτυο. Το φόρουμ Vipergirls προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε ποτέ! Σίγουρα, τα Φόρουμ Vipergirls είναι ένα από τα καλύτερα διαδικτυακά φόρουμ σεξ παγκοσμίως.

Απλά ό, τι χρειάζεστε

Το φόρουμ ViperGirls έχει πάνω από πέντε εκατομμύρια δημοσιεύσεις, με πρόσβαση σε όλα, από ερωτικά βίντεο έως γυμνές φωτογραφίες. Πιθανότατα θα βρείτε σχεδόν όλα όσα θα θέλατε εδώ, συμπεριλαμβανομένων των απόλυτων λήψεων από κοντά και των πρώτων ειδών βίντεο. Δεν έχουμε δει κανένα πρόβλημα ως προς την εξαιρετική ταινία και, φυσικά, τις ταινίες πλήρους μήκους και το premium περιεχόμενο.

Εν τω μεταξύ, το φόρουμ ViperGirls χρησιμοποιεί υπηρεσίες φιλοξενίας εικόνων και αρχείων για μεταφόρτωση και λήψη, με αποτέλεσμα χαμηλή ταχύτητα δωρεάν λήψης. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε μια συνδρομή LinkSnappy για ποιοτικές λήψεις και μεταφορτώσεις σε περισσότερους από 60 ιστότοπους.

Μαζική δημοτικότητα που δεν μπορείτε να χειριστείτε

Υπάρχουν πάνω από 2.3 εκατομμύρια νήματα, 150 χιλιάδες χρήστες, 250 εκατομμύρια φωτογραφίες και 20 εκατομμύρια δημοσιεύσεις στο φόρουμ. Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα φόρουμ ViperGirls όταν πρόκειται για θέματα ενηλίκων! Κανένας διαγωνισμός δεν μπορεί να συμβαδίσει με τις δεξιότητές τους όταν πρόκειται για σεξ στο παλιό σχολείο. Επί του παρόντος, υπάρχουν εκατοντάδες διάφορες επιλογές και σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάτι που σας αρέσει. Μπορείτε να επιλέξετε από δεκάδες κατηγορίες, όπως διασημότητες, σύνολα φωτογραφιών, ειδική υπηρεσία, τρανσέξουαλ, γυμνά μοντέλα, βίντεο για ενήλικες, vintage αντικείμενα και πολλά άλλα!

Υπο-φόρουμ των ViperGirls: Catering Every Taste

Επί του παρόντος, το φόρουμ ViperGirls χωρίζεται σε διαφορετικά υπο-φόρουμ. Το πρώτο είναι Στούντιο ViperGirls, ένα αποκλειστικό φόρουμ με εκπληκτικό περιεχόμενο και ακολουθείται από την ενότητα του Φόρουμ διασημοτήτων που περιέχει δημόσιες και ιδιωτικές φωτογραφίες, σκηνές ταινιών, βίντεο διαρροής και ερωτικά βίντεο. Επόμενο είναι το Αρχεία τέρας και Εξωτερικές υπηρεσίες Υπο-φόρουμ που αποθηκεύουν βίντεο υψηλής ποιότητας και εικόνες που συλλέγονται από κορυφαίες ιστοσελίδες πορνό.

Επιπλέον, το ViperGirls ονομάζεται υπο-φόρουμ φωτογραφιών Περιεχόμενο φωτογραφίας για ενήλικες και Σετ φωτογραφιών για ενήλικες, που περιέχουν hardcore, softcore, καλλιτεχνικά, transeksual, λεσβίες, ερασιτέχνες και φετίχ. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα μη γυμνά υπο-φόρουμ φωτογραφιών διαθέσιμα δωρεάν, και διάφορα υπο-φόρουμ περιεχομένου για ιστορίες, κόμικς, ψεύτικα, παιχνίδια και πολλά άλλα. Τελικά, αν απολαμβάνετε κάθε είδος και κατηγορία περιεχομένου για ενήλικες, σίγουρα θα λατρέψετε Συλλογές βίντεο για ενήλικες υπο-φόρουμ.

Οπτικό χάρισμα και εύκολη πλοήγηση των ViperGirls

συλλογή vipergirls

Εντυπωσιακή οπτική έκκληση

Πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος με τις δυνατότητες του φόρουμ και πόσο καλά οργανωμένες είναι οι δημοσιεύσεις για ένα ενήλικο κοινό. Υπάρχουν λίγες διαφημίσεις και συχνά ενημερώνεται με τις τελευταίες δημοσιεύσεις από μέλη που θέλουν να παρουσιάσουν το πορνό τους με άλλους μέσω ενός συστήματος φόρουμ. Αυτό το φόρουμ έχει σίγουρα μια σχεδόν απεριόριστη παροχή περιεχομένου για ενήλικες και όλα διατίθενται δωρεάν στους χρήστες του ViperGirls.

Εύκολη περιήγηση

Αν και είναι άφθονο με εξαιρετικές δυνατότητες, το ViperGirls είναι εύκολο να περιηγηθείτε και περιέχει μόνο λίγες διαφημίσεις. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τις βασικές και προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης, εάν θέλετε να βρείτε κάτι γρήγορα και εύκολα. Επίσης, δεν απαιτείται εγγραφή καθώς λαμβάνετε οτιδήποτε και όλα σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας, δεν επιτρέπεται να δημοσιεύετε αν δεν είστε μέλος. Αυτό το φόρουμ έχει συναρπαστικά θέματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης smartphone και της εφαρμογής ViperGirls, από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε ολόκληρα νήματα και εικόνες.

Επίσης, το φόρουμ είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια εφαρμογή λήψης και μερικές εκπτώσεις στο LinkSnappy - το οποίο παρέχει premium λήψεις από περισσότερους από εξήντα ιστότοπους φιλοξενίας αρχείων. Μερικές από τις θέσεις που μπορείτε να εξερευνήσετε είναι ένα vintage, κινούμενο σχέδιο, ηδονοβλεψία και σκληροπυρηνικός σας προσφέρουν μια εστιασμένη ματιά στο πορνό που σας αρέσει.

Πώς λειτουργεί το ViperGirls;

Το ViperGirls λειτουργεί ως μια μεγάλη κοινότητα όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιράζονται τις εικόνες και τα βίντεό τους. Εάν έχετε πορνογραφικά βίντεο, φωτογραφίες ή κάποιο μη γυμνό υλικό διασημοτήτων, μπορείτε να το δημοσιεύσετε δωρεάν. Για να μην αναφέρουμε, δεν υπάρχει ανώτατο όριο στο ποσό του μεταφορτώσιμου περιεχομένου. Αυτό έκανε το φόρουμ πολύ επιτυχημένο και γεμάτο, καθώς οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο υποβάλλουν βίντεο και νέα βίντεο προστίθενται τακτικά στη σελίδα.

Δεδομένου ότι το υλικό δεν αξιολογείται πριν από την ανάρτηση στον ιστότοπο, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί στη σελίδα οποιοδήποτε ενοχλητικό περιεχόμενο. Σίγουρα, οι συντονιστές καθαρίζουν τακτικά το φόρουμ, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να το παρακολουθείτε γιατί η μεταφόρτωση είναι διαθέσιμη σε όλους. Ανεξάρτητα, εξετάστε το ViperGirls εάν θέλετε να ανεβάσετε κάποιο υλικό για ενήλικες. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης και την εφαρμογή για κινητά για να ανεβάσετε το υλικό σας.

Πρόσβαση περιεχομένου ViperGirls

vipergirls τι νέο υπάρχει

Πρέπει να τονίσω ότι όταν εισέρχεστε στα φόρουμ ViperGirls, δεν θα έχετε άμεση πρόσβαση στο υλικό. Το κύριο πλεονέκτημα της ύπαρξης πολλών πορνογραφικών διαδικτυακών φόρουμ στον ιστότοπό μας είναι ότι οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να παρέχουν υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Το περιεχόμενο σε κάθε φόρουμ είναι προσβάσιμο μέσω συνδέσμων. Όλοι οι σύνδεσμοι παρέχονται και εμφανίζονται απευθείας στον ιστότοπο, αλλά πρέπει να πάτε εκτός ιστότοπου για να λάβετε τις καλές πληροφορίες.

Υπάρχουν καλές πτυχές για το ViperGirls και κακές πτυχές σε αυτό, αλλά, ως μειονέκτημα, είναι πολύ αμφίβολο να σταματήσει τη λειτουργία λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Η περιήγηση με δωρεάν ιστότοπους θα είχε συνήθως μια πολύ περιορισμένη επιλογή περιεχομένου πορνό εκτός αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μέσα συνήθως φιλοξενούνται σε πλατφόρμες κοινής χρήσης αρχείων τρίτων, όπως το Keep2Share και το File Monster. Υποθέτω ότι υπάρχουν περίπου μερικές μοναδικές πλατφόρμες σε χρήση, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο αν θέλετε να πάρετε πολλά πράγματα, αλλά δεν έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά.

Ωστόσο, το ViperGirls έχει μια premium επιλογή λογαριασμού που κατεβάζει περιεχόμενο από ογδόντα ξεχωριστούς κεντρικούς υπολογιστές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων όλων των συντελεστών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η premium πρόσβαση στους κεντρικούς υπολογιστές αρχείων δεν είναι απαραίτητη. Ωστόσο, θα παρεμποδίσει σοβαρά τα ποσοστά λήψης.

Το μυστικό για την επιτυχία των ViperGirls

ευρετήριο βίντεο vipergirls

Το Vipergirls είναι ένας ιστότοπος για ενήλικες που προσφέρει στους επισκέπτες του σαφείς και μη γυμνές φωτογραφίες, βίντεο και ζωντανές συνεδρίες με κάμερα. Ο ιστότοπος έχει πληροφορίες σχετικά με το post-style και φαίνεται αρκετά κομψός. Το φόρουμ Vipergirls έχει προσελκύσει πολλούς χρήστες πορνό με την πάροδο των ετών, με πάνω από 7 εκατομμύρια συμμετοχές και περίπου 800,000 νήματα.

Μπορείτε να εξερευνήσετε πολλές μοναδικές κατηγορίες, όπως hardcore, vintage, κινούμενα σχέδια, ηδονοβλεψία, tranny και πολλά άλλα αφθονία στο περιεχόμενο αυτής της πλατφόρμας. Πιστεύω ακράδαντα ότι το φόρουμ είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και η αναζήτηση του ακριβούς πορνό είναι εύκολη για νέα μέλη. Μία από τις κύριες εκκλήσεις για την επιτυχία αυτού του ιστότοπου είναι ότι έχει πολύ λιγότερες διαφημίσεις που εμφανίζονται και ενημερώνει συνεχώς το νέο περιεχόμενο.

Επίσης, η εγγραφή σε αυτόν τον ιστότοπο είναι απλή. το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα και να προχωρήσετε ως τυπικές απαιτήσεις. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο και θα μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και βίντεο. Η ποιότητα βίντεο και εικόνας στο ViperGirls είναι ανώτερη σε σύγκριση με παρόμοιες υπηρεσίες. Με αυτό, το ViperGirls έχει λάβει τεράστια προσοχή από το κοινό του πορνογραφικού κοινού, καθιστώντας τους έναν από τους καλύτερους ιστότοπους ψυχαγωγίας στο Διαδίκτυο.

Καταπληκτικά προνόμια για χρήστες ViperGirls

 • Τακτικές ενημερώσεις

Μόλις ανεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο ή εικόνα, εμφανίζεται στη σελίδα για να δουν οι επισκέπτες του ιστότοπου. Η μεταφορτωμένη εργασία των μελών παρέχεται συχνά σε βολικές και αναγνωρίσιμες μορφές, ενώ παρέχει ανοιχτή πρόσβαση σε άλλους χρήστες. Σίγουρα, οι επιλογές σας είναι οι καλύτερες αν είστε μέλος.

 • Περιεχόμενα υψηλής ποιότητας

Οι εικόνες είναι πολύ υψηλής ποιότητας και προσβάσιμες επίσης για λήψη. Ωστόσο, τα βίντεο που μπορείτε να λάβετε από αυτόν τον ιστότοπο είναι πιο όμορφα και λεπτομερέστερα από άλλους ιστορικούς ιστότοπους. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε τις εικόνες και τα βίντεο σε αυτόν τον ιστότοπο από διάφορους κεντρικούς υπολογιστές αρχείων.

 • Χωρίς όρια λήψης

Δεν υπάρχουν όρια στο περιεχόμενο που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ. Έτσι, μπορείτε να πείτε, θα είναι μια μεγάλη νύχτα για ατελείωτη γαμημένη. Σίγουρα, το ViperGirls σας δίνει πρόσβαση στα βίντεο υψηλής ποιότητας και λήψεις ταινιών χωρίς επιπλέον κόστος.

Τιμές και οφέλη για ViperGirls

Οι επιλογές συνδρομής Vipergirl είναι πολύ ευέλικτες για τους χρήστες. Ενώ η συνδρομή επί πληρωμή συγκρατεί ολόκληρο το περιεχόμενο, μπορείτε ακόμα να πάρετε πολλά από αυτό. Ωστόσο, εάν θέλετε περισσότερο από το καλύτερο πορνό σε αυτόν τον ιστότοπο, χρειάζεστε έναν καταπληκτικό λογαριασμό ViperGirls.

 • 4.99 $ - Μέλη επτά ημερών
 • 12.99 $ - Μηνιαία συνδρομή
 • 29.99 $ - Συνδρομή 90 ημερών
 • 54.99 $ - Συνδρομή 180 ημερών

Επιπλέον, οι συνδρομές ιστότοπου περιλαμβάνουν κουπόνια δώρων που μπορεί κανείς να διεκδικήσει. Με τα Vipergirls, μπορείτε να λάβετε έκπτωση 20% σε ολόκληρη την αγορά εάν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ειδικό κωδικό. Η συνδρομή σας παρέχει επιπλέον πρόσβαση σε εικόνες και βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε σχεδόν 60 διαφορετικούς ιστότοπους φιλοξενίας αρχείων. Εάν η υπηρεσία ViperGirl δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, έχετε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και να απολαύσετε την επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων της ViperGirl.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ViperGirls

PROS:

 • Έχει ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τρελή βάση χρηστών με εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Ευέλικτες επιλογές συμμετοχής
 • Ευρείες επιλογές δωρεάν υλικού ενηλίκων
 • Πολύ εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Πολύ μικρός αριθμός ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων

TOP-12 Porn Forums Παρόμοια με το Vipergirls.to:

# 1 - Μπόνους: brazzers

ιστότοπος brazzers

Το Brazzers είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό premium μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμόσφαιρα βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένων λεσβιακών σεξ, σκληροπυρηνικών, σαγηνευτικών MILFs, εφήβων, ζωντανών ερασιτεχνών και πολλά άλλα.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν καθημερινά στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα πίσω από τους Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το έτος 2019 τα λέει όλα.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική των Brazzers

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - Kitty-Kats

γατάκια

Στον ιστότοπο πορνό Kitty-Kats.net, δεν υπάρχουν γάτες, αλλά υπάρχουν πολλά μουνί. Σίγουρα, τα μέλη μπορούν να συζητήσουν και να μοιραστούν διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια με κάμερα έως αστέρια πορνό και εξαιρετικό υλικό ιστότοπου. Διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικό πορνό, γυμνά μοντέλα glamour, κορίτσια κάμερας web, ώριμες γυναίκες, μεγάλα μοντέλα, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, shemales και όλα τα είδη φετίχ συγκαταλέγονται στα θέματα που καλύπτονται στο φόρουμ.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων

# 3 - PlanetSuzy

planetsuzy

Το PlanetSuzy είναι ένας ιστότοπος για ενήλικες που εστιάζει κυρίως στο περιεχόμενο βίντεο. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των δημοσιεύσεων που έχει αυτός ο ιστότοπος, με βάση τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, φαίνεται να είναι περίπου 4 εκατομμύρια. Ο ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει ενότητες αφιερωμένες σε εισαγωγές, υποστήριξη ιστότοπου και, φυσικά, περιεχόμενο για ενήλικες. Το Planet Suzy υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, και όπως τα περισσότερα άλλα φόρουμ, διαθέτει μεγάλο αριθμό αφοσιωμένων χρηστών που δημοσιεύουν τακτικά.

Εδώ είναι γεμάτο ανασκόπηση του PlanetSuzy.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Άφθονο περιεχόμενο φετίχ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Έχει λίγα ανεπιθύμητα bots

# 4 - PornBB

πορνόBB

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορα ευθεία και λεσβιακά περιεχόμενα, όπως περιεχόμενο Jav Porn, VR και 3D, καθώς και ερασιτεχνικά βίντεο ανθρώπων. Κάθε μήνα, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το φόρουμ, αφήνοντας χιλιάδες σχόλια και συνδέσμους. Ταινίες για ενήλικες, σαφείς εικόνες, εικόνες μοντέλου, βίντεο και το τμήμα ιστοριών, παιχνιδιών και περιοδικών "Άλλες XXX" είναι οι τέσσερις κύριες κατηγορίες περιεχομένου.

PROS:

 • Το δωρεάν περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Η κοινότητα είναι τεράστια και δραστήρια
 • Ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και καθαρός
 • Διατίθεται ποικιλία περιεχομένων

Μειονεκτήματα:

 • Το ροζ θέμα είναι πολύ κοριτσίστικο
 • Όρια λήψης

# 5 - Porn-W

πορνό

Το Porn-W λειτουργεί από το 2009, είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει μια μεγάλη ομάδα θαυμαστών πορνό που δημοσιεύουν κάθε είδους δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο και μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι στο πλαίσιο της φιλοξενίας συνδέσμων ιστότοπου. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό επί πληρωμή σε κανέναν από αυτούς τους ιστότοπους, θα πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό για λήψη αρχείων ή θα περιοριστείτε σε συγκεκριμένο αριθμό λήψεων.

PROS:

 • Τα δωρεάν πορνό είναι πολλά
 • Το περιεχόμενο είναι σε μια ποικιλία κατηγοριών και θεμάτων
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και απλό
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις είναι δωρεάν αλλά αργές

# 6 - Φόρουμ Φιλιά

Φοροφιλία

Οι μέρες των φόρουμ που κυριαρχούν στο υπέρτατο έχουν φύγει για πάντα, αλλά όταν πρόκειται για κοινή χρήση και λήψη δωρεάν πορνό, ένας ιστότοπος όπως το Forumophilia.com είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Υπάρχει από το 2005 και συγκεντρώνει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα.

Όπως πολλοί άλλοι ιστότοποι πορνογραφίας που έχουμε ελέγξει, το Forumophilia δημιουργεί μια ποικιλία φιλοξενουμένων βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρόσβαση σε όλα εδώ δωρεάν. Όχι μόνο αυτός ο ιστότοπος έχει πολύ περιεχόμενο, αλλά και τη λειτουργικότητα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τους εφήβους, τα αστέρια πορνό, τις διασημότητες, τα γυμνά μοντέλα, το τσακ, το hardcore, το κλασικό, το anime, τον εκθεσιακό, το ερασιτεχνικό και το άτακτο βίντεο. Επίσης, έχει ιαπωνικές σεξ ταινίες, manga, τρισδιάστατο πορνό και αμέτρητα άλλα αντικείμενα.

PROS:

 • Μεγάλα ενεργά μέλη της κοινότητας
 • Δωρεάν πορνό με ποικιλία θεμάτων
 • Τα χαρακτηριστικά των χρηστών είναι καταπληκτικά
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αργή λήψη

# 7 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας

πραγματικότητα

Ένα άλλο στη λίστα είναι το RealityKings. Αυτός δεν είναι ένας συνηθισμένος ιστότοπος πορνό, επειδή έχει πολλές σκηνές υψηλής ποιότητας που εκτελούνται από τα πιο καυτά και πιο σέξι πορνοστάρ. Μία από τις πιο περιζήτητες σκηνές εδώ περιλαμβάνει MILFs γαμημένους φίλους των κόρων τους, ερωτικά μασάζ, ντροπαλές υπηρέτριες, ψεύτικους επαγγελματίες και πολλές άλλες ιστορίες. Πράγματι, το όνομα RealityKings δεν δίνεται χωρίς λόγο. Είναι φορτωμένο με χιλιάδες βίντεο για παρακολούθηση. υπάρχουν τόσα περισσότερα να δείτε μέσα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική RealityKings.

PROS:

 • Το κόστος δοκιμής είναι μόνο 1 $
 • Ο ιστότοπος ενημερώνει τα βίντεό του συχνά
 • Μεγάλη βιβλιοθήκη πορνό βίντεο
 • Όλοι οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί πορνό είναι μαζί σε ένα μέρος

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να κατεβάσετε μόνο 50 βίντεο την ημέρα

# 8 - PhunForum

phunforum

Το Forum.Phun.org, όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές του, είναι ένας απλός ιστότοπος όπου μπορείτε να κατεβάσετε ένα τεράστιο ποσό δωρεάν πορνό, να ανταλλάξετε τις συλλογές σας με άλλους και να μιλήσετε με ομοειδή άτομα.

Αυτό το φόρουμ, όπως και άλλοι, διαθέτει μια λίστα των απαιτούμενων ιστότοπων φιλοξενίας, όπως το ImageBam, το Uploaded και το IMGBox. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PhunForum είναι αυστηρό σχετικά με περιεχόμενο με θέματα όπως σοβαρό BDSM, Incest, μυστικές κάμερες, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και ληστεία. Απαγορεύουν αυτούς τους τύπους θεμάτων.

PROS:

 • Εύχρηστος
 • Διαθέτει διασημότητες, ερασιτέχνες και άλλα είδη μοντέλων
 • Εκατομμύρια δωρεάν περιεχόμενο για λήψη
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ορισμένα απαγορευμένα περιεχόμενα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

# 9 - SyberPussy

συριγμός

Πιστεύω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 εγγραφές, κάτι που σίγουρα βρίσκεται στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Το Syber Pussy είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες, επειδή σχεδιάζουν, και γι 'αυτό ανήκει σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνό GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό - είναι ένας καλός συνδυασμός περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Πολύ εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 10 - PornHubPremium

πορνομπαμπ κεντρικο

Το Pornhub Premium είναι η premium έκδοση του πιο δημοφιλούς ιστότοπου πορνό στο Διαδίκτυο που ονομάζεται Pornhub. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει φανταστικά οφέλη, όπως η έλλειψη ενοχλητικών διαφημίσεων, η πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα και οι εικόνες ή βίντεο HD. Σίγουρα, όλα αυτά είναι διαθέσιμα χωρίς να πληρώνετε επιπλέον δεκάρα. Επιπλέον, έχει ομαλότερη ροή σε ποιότητα Υψηλής ευκρίνειας και UltraHD, πορνογραφικά βίντεο εικονικής πραγματικότητας 2160p, πλήρεις λήψεις VR, χιλιάδες μακρές ταινίες DVD, λήψη υψηλής ταχύτητας και πάνω απ 'όλα, είναι απολύτως ασφαλές.

PROS:

 • Μία εβδομάδα δωρεάν δοκιμής για νέα μέλη
 • Ο ιστότοπος παρέχει τακτικές ενημερώσεις και κάθε μέρα υπάρχουν νέα περιεχόμενα
 • Έχει πολλούς συνεργάτες περιεχομένου όπως το Net Video Girls, Girls do Porn και Digital Playground, για να αναφέρουμε μερικά
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Τα βίντεο υψηλής ανάλυσης, η ποιότητα βίντεο, είναι στα 2160p
 • Πλήρεις σκηνές εικονικής πραγματικότητας προστίθενται καθημερινά
 • Τακτικές ενημερώσεις, επομένως η συλλογή της έχει νέο περιεχόμενο κάθε μέρα
 • Τόνοι περιεχομένου και επιλογών
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται πληρωμή 8 $ / μήνα μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου
 • Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος διαρκεί μια εβδομάδα

# 11 - PeachyForum

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος γκαλερί premium με τα πάντα, από εφήβους έως νεαρά κορίτσια έως MILFs και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και "Teen Archive" είναι από τα τέσσερα τμήματα που διατίθενται εδώ. Σε κάθε ενότητα, θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

PROS:

 • Πολλά δωρεάν περιεχόμενα και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει εκπληκτικές επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Καταπληκτικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 12 - SexAndFetishForum

sexandfetishforum

Το Φόρουμ Σεξ και Φετίχ διαθέτει σχεδόν ατελείωτες δωρεάν βίντεο και φωτογραφίες με ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών φετίχ. Όμως, εκτός από τα πολύτιμα πράγματα, προσφέρει επίσης πολλές πιο κοινές θέσεις. Ο υπολογισμός πόσων βίντεο ή φωτογραφιών έχει ένα φόρουμ για ενήλικες δεν είναι ποτέ εύκολο. Ωστόσο, αυτό το μέρος έχει 12 εκατομμύρια απαντήσεις, 27,000 θέματα και σχεδόν 60,000 μέλη που δημοσιεύουν νέο υλικό καθημερινά.

PROS:

 • Καταπληκτική ποικιλία πορνό φετίχ
 • Το userbase είναι ενεργό και τεράστιο
 • Εύκολο στη χρήση του ιστότοπου και έχει απλή διάταξη

Μειονεκτήματα:

 • Η ταχύτητα λήψης είναι αργή

Πάρε μακριά

Πράγματι, το Vipergirls είναι ένα εξαιρετικό φόρουμ πορνό για άτομα που τους αρέσει να παρακολουθούν τακτικά περιεχόμενο ενηλίκων. Είναι το καλύτερο στην επιχείρηση για την παροχή αποκλειστικής γκάμας βίντεο και φωτογραφιών από σχεδόν κάθε κατηγορία. Σίγουρα θα απολαύσετε την επιστροφή σας σε αυτόν τον ιστότοπο τακτικά, επειδή προσφέρει μια τόσο διαφορετική ποικιλία από ρητό υλικό.

Επίσης, θα απολαύσετε τις αποκλειστικές επιλογές ταινιών με ατμόσφαιρα X στον ιστότοπο Vipergirls. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από την παρακολούθηση βίντεο και φωτογραφιών έως την απόλαυση πορνογραφικών παιχνιδιών και την παρακολούθηση ζωντανών εκδηλώσεων με κάμερα, τα πάντα σε ένα σημείο. Τόσο η υποστήριξη πελατών όσο και οι τιμές είναι εξαιρετικές, αλλά οι απαιτήσεις συμμετοχής είναι πολύ λογικές. Εγγυώμαι ότι δεν θα υπάρχει τίποτα παρά διασκεδαστικό για εσάς σε αυτόν τον ιστότοπο. Πρέπει σίγουρα να ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον ιστότοπο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Έτσι, εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε smut με βαθμολογία XXX από εκατοντάδες στούντιο και θέλετε να κερδίσετε δωρεάν τα δώρα σας, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε. Σίγουρα, το ViperGirls γίνεται γρήγορα ένα από τα κορυφαία φόρουμ για ενήλικες που προτείνω και νομίζω ότι αυτή η κριτική εξηγεί γιατί.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 49 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ULMF & 12 κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το ULMF.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ULMF.org Θα κάνουμε μια σύντομη διακοπή για το πορνό βανίλιας. Ξέρω ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αρκετές σκληροπυρηνικές συμφωνίες, παθιασμένο σεξ σε ζευγάρια, στοματικές φαντασιώσεις, γαμημένο πρωκτό, γλείψιμο μουνιού και δάχτυλο. Όπως εσείς, αυτά τα συνδετικά είναι πάντα στο καλάθι μου, έτοιμα όποτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Γδύνω Φόρουμ & 12 Καλύτερες Δωρεάν Ιστοσελίδες Φόρουμ Πορνό όπως το UndressForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το UndressForum.com Η επόμενη περιοδεία μας ακούγεται διασκεδαστική και συναρπαστική. Αποφάσισα να συμπεριλάβω φόρουμ στις κριτικές μου γιατί νιώθω ότι έχουν περάσει μήνες από τότε που έκανα την τελευταία μου κριτική για το πορνό φόρουμ. Είναι ενδιαφέρον ότι το βλέμμα μου έτρεξε με το Undress Forum και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertow Club & Top 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Undertow.club Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertow.club Σκέφτεστε να γίνετε μέλος σε μια υπόγεια κοινότητα; Το Undertow Club είναι μια υπόγεια κοινότητα gaming και modding με αισθησιακή ανατροπή, φίλε. Πάει πολύς καιρός από τότε που έκανα μια ανασκόπηση του ιστότοπου του φόρουμ, οπότε ορίστε. Undertow […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LoversLab & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε με πορνό φόρουμ όπως το LoversLab.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoversLab.com Εντάξει, φίλοι παίκτες, συγκεντρωθείτε. Ξέρετε ποια είναι η πραγματική συμφωνία όταν πρόκειται για παιχνίδια υπολογιστή; Όχι, δεν είναι τα εντυπωσιακά γραφικά ή οι συγκλονιστικές αφηγήσεις. Και σίγουρα δεν είναι η τιμή του κορυφαίου εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών σας που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Original Candid Review & Top-12 Porn Forums και Sites όπως το TheOriginalCandid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheOriginalCandid.com Ψάχνετε για μια νέα διαδικτυακή κοινότητα για να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε ειλικρινείς στιγμές καυτών μωρών; Στη συνέχεια, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το TheOriginalCandid.com, το φόρουμ ειλικρινών λήψεων που κάνει πάταγο από την έναρξή του. Ενώ παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thot BB & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το ThotBB.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ThotBB.com Έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με τους συναδέλφους μου και να δω τι συμβαίνει στη βιομηχανία πορνό. Τα κουτσομπολιά και οι νόμιμες ειδήσεις είναι άμεσα διαθέσιμα στις πλατφόρμες του φόρουμ. Ως εκ τούτου, δοκιμάζω την τύχη μου για να ανακαλύψω μια λαμπρή σελίδα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι φόρουμ και 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το SexyForums.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyForums.com Πόσο σας αρέσουν τα φόρουμ σεξ; Θα ήθελα να μάθω, φίλε, γιατί είμαι περίεργος διεστραμμένος. Εν πάση περιπτώσει, είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνετε να μπαινοβγείτε από τους χώρους συζήτησης για να εκφράσετε και να μάθετε από τους συναδέλφους πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TitsInTops Forum & Top-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Titsintops.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Titsintops.com Σας αρέσει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και βίντεο με στήθος βυζιά; Βάζω στοίχημα το κάνεις. Σε αυτά τα ζευγαρωμένα και μπούστα ζευγάρια είναι σίγουρα δύσκολο να αντισταθείς. Μόλις αρχίσουν να αναπηδούν, παίρνουμε ακαριαία αμέσως. Γι' αυτό εμείς και εσείς είμαστε τυχεροί που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SimpCity Review & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ όπως το Simpcity.su Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Simpcity.su Μια άλλη μέρα, άλλο ένα φόρουμ! Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεφύγετε, και ένα πράγμα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σκληρύνετε αυτό το κόκορα είναι να δείτε το φόρουμ πορνό του SimpCity. Αυτό το φόρουμ είναι η νέα μου ανακάλυψη που θα σας κάνει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι και αστείο φόρουμ & κορυφαίοι 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forums.sexyandfunny.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.sexyandfunny.com Γεια σου, φίλε! Ας χαλαρώσουμε λίγο με τη σημερινή ανασκόπηση. Με ιντριγκάρει καθώς ένας από τους διεστραμμένους κολλητούς μου μου είπε για ένα φόρουμ που παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο. Ως σκληροπυρηνικός εργαζόμενος μάγκας, είχα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Φόρουμ FapFappy & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Όπως το forum.fapfappy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.fapfappy.com Έλεγξα τον ιστότοπο πορνό FapFappy στο παρελθόν. Ωστόσο, στο φόρουμ του δεν δόθηκε η προσοχή που του αξίζει. Έτσι, σήμερα, θα κάνουμε το Φόρουμ FapFappy το κύριο αστέρι! Εάν είστε λάτρης του πορνό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ LeakEmUp & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ για πορνό Όπως το forums.leakednudes.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.leakemup.com Ψάχνετε για ένα νέο μέρος για να λαμβάνετε πορνό ενώ αλληλεπιδράτε με άτομα στο διαδίκτυο; Λοιπόν, έχω μια καλή θέση για σένα. Το LeakEmUp Forum είναι ο πρόσφατα ανακαλυφθείς ιστότοπός μου για πορνό και συλλέγει πολλά γυμνά και σεξ από διαφορετικές πηγές, όπως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudo Hub Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το NudoHub.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudoHub.org Αν το πάθος σου τελευταία είναι να συμμετέχεις σε ενεργά φόρουμ, να είσαι εκστασιασμένος καθώς το Nudo Hub προσπαθεί να πιάσει τις τεράστιες φαντασιώσεις σου. Το Nudo Hub είναι ένας άλλος χώρος ερωτικής συζήτησης όπου μοιράζονται ενημερώσεις, τάσεις και τρέχοντα γεγονότα στη βιομηχανία του πορνό σε ζήτηση. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

X-Forum & TOP 12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το x-forum.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το x-forum.net Η εύρεση του καλύτερου και πιο μοντέρνου πορνό στις μέρες μας είναι μια τέτοια πρόκληση. Ένας σωρό ιστοσελίδες εμφανίζονται καθημερινά και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά μην ανησυχείτε, εγώ, ο Ντουντεθρίλ, είμαι εδώ για να σώσω το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φόρουμ Thotsbay & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forum.thotsbay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.thotsbay.com Νέο φόρουμ για πορνό; Το Dudethrill σε πήρε! Στη σημερινή ανασκόπηση, θα συζητήσουμε το Thotsbay. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για αυτόν τον ιστότοπο επειδή είναι ιστότοπος πορνό. Αλλά ξέρατε ότι έχει επίσης ένα εξίσου φανταστικό πορνό φόρουμ; Λοιπόν, το Thotsbay […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Yes Leaks & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το YesLeaks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YesLeaks.com Ναι Διαρροές! Αυτές οι λέξεις δεν είναι απλώς ένα θαυμαστικό, αλλά μια περιγραφή του ονόματος μιας πλατφόρμας όπου μοιράζονται τα υλικά των OnlyFans. Το Yes Leaks είναι ένας χώρος πορνογραφικού φόρουμ που εξυπηρετεί οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τις εμμονές με το πορνό και μια συλλογή από καυτές διαρροές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeakedBB 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το leakedbb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το leakedbb.com Μια άλλη μέρα, άλλη μια κριτική. Αλλά αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για πορνό φόρουμ. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που επισκέφτηκα ένα φόρουμ πορνό και τώρα που ανακάλυψα έναν νέο ιστότοπο, υποθέτω ότι σκοπεύετε σε έναν άλλο ονειρεμένο προορισμό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DropMMS & TOP-12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ όπως το DropMMS.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DropMMS.com DropMMS! Όταν έπεσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος γλυκιάς απόδρασης καθώς ακούγεται σαν σοκολατάκια. Ίσως, λαχταράω κάτι γλυκό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το DropMMS προσφέρει μια διαφορετική γεύση. Ο ιστότοπος συνέβαλε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sorry Mother Forum & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το forum.sorrymother Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Forum.SorryMother.video Πού πηγαίνεις όταν αισθάνεσαι καυλιάρης και θέλεις να τρανταστείς; Πορνογραφικοί ιστότοποι; Τοποθεσίες κάμερας; Συνοδεία? Λοιπόν, υπάρχει μια ακόμη καλύτερη επιλογή - πορνό φόρουμ! Οπωσδήποτε, τα φόρουμ είναι εξαιρετικό περιεχόμενο που ακούγεται επειδή έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WifeWantsToPlay & Top-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το womanwantstoplay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το womanwantstoplay.com Ονειρευτήκατε ποτέ μια hotwife να χτυπάει κάποιον μάγκα; Είστε μια βαριεστημένη σύζυγος που αισθάνεται καυλιάρης και περιπετειώδης στο σεξ ή είστε ένας καυλιάρης σύζυγος που θέλει να ανεβάσει το σεξ σε άλλο επίπεδο; Λοιπόν, ο γάρος μπορεί να είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultDVDTalk & Top-12 Δωρεάν Ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το forum.adultdvdtalk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.adultdvdtalk.com Ποιος λέει ότι το DVD είναι νεκρό; Μετά από τόσα χρόνια, το DVD είναι ακόμα ζωντανό και χτυπάει τα charts. Γι' αυτό το φόρουμ AdultDVDTalk παραμένει στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων παρόλο που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανατριχιαστικό πορνό & TOP-12 ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το CreepyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CreepyPorn.com Το ακραίο πορνό είναι ανατριχιαστικό πορνό! Το CreepyPorn.com είναι ένας ερωτικός ιστότοπος φόρουμ που ασχολείται με οτιδήποτε καυτό και απροσδόκητο. Οι θαυμαστές του πορνό θα δουν μια σειρά από κόγχες πορνό που συμβαίνουν ασυνήθιστα στην πραγματική ζωή, αλλά ενθουσιάζουν τους φανατικούς θαυμαστές του φετίχ. Κάθε πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Free Ones & TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το FreeOnes.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FreeOnes.com Οι πλατφόρμες όπου μπορούμε να εκφραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε με μια κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα, είναι μια ευλογία. Το The Free Ones Board είναι ένας κλασικός ιστότοπος φόρουμ πορνό που φορτώνει με τις απόλυτες πορνογραφικές εκθέσεις που χαίρεστε να βλέπετε. Προφανώς, οι Ελεύθεροι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Candid Zone & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το TheCandidZone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheCandidZone.com Εάν θέλετε να απολαύσετε το αυθεντικό περιεχόμενο, το The Candid Zone προσφέρει υπηρεσίες για να ανακουφίσει την εμπειρία σας στο πορνό. Το Candid Zone προσφέρει συναρπαστικά υλικά που είναι γεμάτα με ειλικρινείς στιγμές. Αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα περιλαμβάνουν αυθεντικές και χωρίς σενάριο εικόνες πορνό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexyEGirls & TOP-12 Ιστότοποι για πορνό Φόρουμ όπως το SexyEGirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyEGirls.com Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός χώρος και μέθοδος για να κατανοήσεις την πιο πρόσφατη ερωτική συμπεριφορά σήμερα. Καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις και επιτρέπουν στους φανατικούς να μοιράζονται ιδέες, εγχειρήματα και πορνογραφία. Με την έλευση των διάφορων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, τα φόρουμ έγιναν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CamCaps & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Παρόμοιοι με το camcaps.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Camcaps.net Αχ, ναι, φόρουμ πορνό. Δεν είναι υπέροχο να έχετε δωρεάν πηγές για οτιδήποτε πορνό στο διαδίκτυο; Το CamCaps είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στους ιστοτόπους πορνό φόρουμ σας, καθώς προσφέρει μια μοναδική συλλογή από βίντεο, φωτογραφίες και συνδέσμους προς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

KikDirty Review & TOP-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το kikdirty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KikDirty.com Αναζητάτε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο και εκπληκτικό; Μερικά από τα πιο μοντέρνα φόρουμ ενηλίκων σήμερα, το KikDirty σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλα μέλη, να ανταλλάξετε τα προφίλ σας Snapchat και Kik και δωρεάν πρόσβαση σε λογαριασμούς, φωτογραφίες, βίντεο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dick Flash & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το DickFlash.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DickFlash.com Dick Flash! Όταν άκουσα το όνομα αυτού του ιστότοπου, σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε την προσοχή μου. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ο Dick Flash θα ήταν ένας τυπικός ιστότοπος φόρουμ που θα μου δώσει πολλά πουλί. αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rawporn & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το Rawporn.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rawporn.org Εάν το πορνό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να συνεχίσετε, φίλε, το Rawporn είναι εδώ. Πορνό εδώ, εκεί και παντού είναι αυτό που θα ανακαλύψετε σε αυτή τη συναρπαστική κοινότητα. Το Rawporn.org είναι μια τεράστια πλατφόρμα κοινής χρήσης πορνογραφίας που έχει κάνει τη διαφορά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeeFans & 12-Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το peefans.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Peefans.com Σας αρέσει ένας μοναδικός τύπος εμπειρίας που δεν ταιριάζει στη ζώνη άνεσης; Ίσως ένας ιστότοπος πορνό με θέμα το κατούρημα θα έφερνε μια διαφορετική αλλαγή στη συνηθισμένη σας γεύση πορνό. Αν θέλετε να το ζήσετε αυτό, δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος που να σας έρχεται αυτόματα στο μυαλό εκτός από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VintageEroticaForums & Top-12 Porn Forums Όπως το vintage-erotica-forum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vintage-erotica-forum.com Το VintageEroticaForums είναι απεριόριστη πρόσβαση, πλατφόρμα φόρουμ για ενήλικες που υποβάλλονται από χρήστες, όπου οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν τη συζήτηση τους για παλιές συζητήσεις για να δημοσιεύσουν -μοντέρνα γυμνό και πρόστυχα αποσπάσματα από περιοδικά. Διαθέτει τη φανταστική δουλειά διασημοτήτων ή μοντέλων που έχουν μοναδική γοητεία που απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ Sexting & TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το SextingForum.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SextingForum.net Όσοι έχουν δοκιμάσει τη διασκέδαση του sexting μπορεί να σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο που θα εξετάσω σήμερα. Το SextingForum.net είναι μια πλατφόρμα φόρουμ που εμφανίζει όλες τις συζητήσεις και τα θέματα που σχετίζονται με καυτές δραστηριότητες sexting. Λοιπόν, αυτός ο χώρος μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornSavant & Καλύτεροι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Παρόμοιοι με το pornsavant.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornsavant.com Εδώ είναι μια άλλη κριτική φόρουμ για πορνό και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται PornSavant. Ήμουν περίεργος για το τι θα μπορούσε να προσθέσει στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και κατέβαλα προσπάθεια για την περιήγησή του. Ο κόσμος λέει ότι είναι το καλύτερο πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OneClickChicks & Top-12 Porn Forum Όπως το forum.oneclickchicks.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.oneclickchicks.com Ψάχνεις για άλλους ερωτικούς λάτρεις για να συνομιλήσουν σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν και οι δύο; Αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματιά στο OneClickChicks — μια διαδικτυακή κοινότητα με όλα τα φόρουμ που χρειάζεστε, όπως βίντεο, φωτογραφίες, συνδέσμους κ.λπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fritchy & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Fritchy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fritchy.com Το "Everything Go" είναι το σλόγκαν του ιστότοπου του Fritchy.com. Οι άνθρωποι πίσω από τον τομέα Fritchy τείνουν να συνοψίζουν τις προσφορές του ιστότοπου σε δύο λέξεις. Έτσι, αν έχετε μεγάλη ανάγκη από ένα αχνό και σέξι φόρουμ, το Fritchy.com μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Hot Board & 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το Hot-Board.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot-Board.net Είμαι έκπληκτος πώς τα φόρουμ πορνό παρέχουν τους πόρους που λαχταρούμε έντονα. Συγχαρητήρια σε ιστότοπους όπως το Hot-Board.net για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου οι πολίτες της πορνογραφίας μπορούν να συζητούν συγκεκριμένες στροφές, φαντασιώσεις, εμμονές, πορνό βίντεο και καλλιτέχνες. Εκτός από τη συζήτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

F95Zone Review & TOP-12 Best Porn Forums Like f95zone.to Show Me 12 Alternatives for f95zone.to F95zone μπορεί να φαίνεται σαν ένας ηλίθιος τίτλος. Είναι σαν ένα ελαττωματικό ρομπότ που κανείς δεν θέλει να παίξει. Όμως, παρά το όνομα, είναι ένα από τα κορυφαία online φόρουμ για ενήλικες. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ErotiCity & 12 Greatest Porn Forum Sites Παρόμοια με το ErotiCity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ErotiCity.net Συγχαρητήρια για πλατφόρμες που προσφέρουν όχι μόνο έναν αλλά πολλούς πόρους στους λάτρεις του πορνό. πράγματι, είναι γεμάτα με έντονα στοιχεία χτυπήματος που γενικά μας φτιάχνουν την ημέρα. Με αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ αυτόν τον ιστότοπο που βρήκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Saff.cc Review & 12 TOP Porn Forum Sites Like Saff.cc Show Me 12 Alternatives for Saff.cc Όπως και άλλα πορνογραφικά φόρουμ, το Saff.cc επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας πλατφόρμας για να μοιράζεστε ένα ευρύ φάσμα θέσεων και φετίχ. Αυτά τα υλικά συνεισφέρουν τα μέλη μαζί με συνδέσμους για δωρεάν λήψεις. Παρόλο που το Saff.cc δεν καθορίζει ακριβώς τι είδους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn-W Review & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το porn-w.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Porn-w.org Σας αρέσει να αποθηκεύετε εικόνες και βίντεο που βρίσκετε ή αντ 'αυτού θα περιηγηθείτε και θα μοιραστείτε σαφές υλικό; Όπως και να έχει, ίσως ένα φόρουμ πορνό να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτά τα πράγματα, εκτός από τα κοινωνικά μέσα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NudeCelebForum & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Πορνό Φόρουμ Όπως το NudeCelebForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeCelebForum.com Υπάρχει φόρουμ για γυμνές διασημότητες; Λοιπόν, η απάντηση είναι εδώ! Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ένα μέρος για παρέα και να μοιραστώ συναρπαστικό περιεχόμενο και λεπτομέρειες για τις λατρεμένες διασημότητες σας. Το Nude Celeb Forum είναι ένα μέρος για να πας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Phun Forum Review & (TOP 12) Porn Forums Like forum.phun.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για forum.phun.org Αν αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα φανταστικό πορνό φόρουμ, τότε είσαι τυχερός γιατί έχω κάτι για σένα - PhunForum. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτόν τον ιστότοπο; Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι μια τεράστια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kitty-Kats Review & 12 BEST Porn Forum Sites Like Kitty-Kats.net Show Me 12 Alternatives for Kitty-Kats.net Πάντα μου αρέσει να εκπλήσσομαι με τυχαία πράγματα και να αυνανίζομαι σε αυτό. Υπάρχει κάτι που ενθουσιάζει και παρασύρει τον εσωτερικό μου εαυτό. Είσαι κι εσύ έτσι; Γνωρίζετε αυτό το αίσθημα ευφορίας για να το παίξετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeachyForum Review & TOP-12 Best Porn Forums Like PeachyForum.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PeachyForum.com Εάν η αλληλεπίδραση και η σύνδεση είναι πράγματα που θεωρείτε συναρπαστικά στο διαδίκτυο, τότε ίσως το PeachyForum μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος μετάβασης στο φόρουμ για εσάς. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό το φόρουμ στο παρελθόν, λοιπόν, είναι χαρά μου να μοιραστώ τα καλύτερα (μέχρι τώρα) […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornBB Review & Top-12 Porn Forum Sites Like PornBB.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for PornBB.com Το PornBB είναι ένα διάσημο πορνογραφικό φόρουμ όπου τα μέλη και οι χρήστες συζητούν θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και εξυπηρετεί την πορνογραφική κοινότητα για σχεδόν μια δεκαετία, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει χαλαρώσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SyberPussy Review & 12-BEST Porn Forums Like SyberPussy.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for SyberPussy.com Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναζητάτε έναν όμορφο και δυναμικό ιστότοπο με μια μεγάλη ποικιλία πορνογραφικών φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. με αυτό, μην προχωράτε περισσότερο από το SyberPussy. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου πυροδότησε ήδη το εσωτερικό του κάθε πολίτη πορνό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ForumOphilia Review & Top 12 Porn Forums Like ForumOphilia.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for ForumOphilia.com Ahh, ForumOphilia! Τι φανταστικός τίτλος για να ονομάσουμε έναν εξίσου εξαιρετικό ιστότοπο πορνό για πορνό Γενικά, το ForumOphilia είναι το κορυφαίο σημείο για να βρείτε δωρεάν υλικό για ενήλικες και κορυφαίο σεξουαλικό περιεχόμενο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτός ο ιστότοπος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Review PlanetSuzy & Top 12 Φόρουμ πορνό / σεξ όπως το PlanetSuzy.org Εμφάνιση 12 εναλλακτικών φόρουμ πορνό για το PlanetSuzy.org Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με νέους ανθρώπους και να γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινότητα. Το Planet Suzy είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος πορνογραφικού φόρουμ που εστιάζει σε απλό περιεχόμενο, όπως διασημότητες, ερασιτέχνες και hentai. Επειδή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ViperGirls & (TOP 12) Φόρουμ πορνογραφικού τύπου όπως το Vipergirls.to Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές φόρουμ πορνό για το ViperGirls.to Oh τέλος, ViperGirls! Ψάχνετε για ένα φόρουμ πορνό όπου τα φίδια και οι γυναίκες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μεταλλαγμένο υβριδικό τέρας σεξ; Εάν η λιποθυμία σας δεν μπορεί να αντέξει τη ζέστη, Κυρίες, πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί είναι ενήλικας […]

Μεταβείτε στην κορυφή