Ενημερώθηκε στις: 20 Ιουνίου 2024

Φόρουμ TitsInTops

& Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ όπως το Titsintops.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Titsintops.com

τίτσιντοπς κύριος

Σας αρέσει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και βίντεο με στήθος βυζιά; Βάζω στοίχημα το κάνεις. Σε αυτά τα ζευγαρωμένα και μπούστα ζευγάρια είναι σίγουρα δύσκολο να αντισταθείς. Μόλις αρχίσουν να αναπηδούν, παίρνουμε ακαριαία αμέσως. Γι' αυτό, εσείς και εγώ είμαστε τυχεροί που συναντάμε το TitsInTops, ένα πορνό φόρουμ αφιερωμένο σε οτιδήποτε και σε όλα τα βυζιά! Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για αυτό, από σχεδιασμό, μοντέρνα θέματα, ενεργά μέλη και δωρεάν πράγματα έως τακτικές ενημερώσεις — κανείς δεν θέλει να τα χάσει αυτά, ειδικά τα «δωρεάν» πράγματα. Λοιπόν, καλώ όλους τους λάτρεις των tit σε όλο τον κόσμο, και μαζί, ας δούμε το TitsInTops.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://titsintops.com

Γρήγορη πλοήγηση αναθεώρησης TitsInTops

Bouncy Busty Tits of TitsInTops

Ένα αριστοκρατικό φόρουμ πορνό, το TitsInTops λειτουργεί στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων εδώ και χρόνια. Ακόμη και με την πρόοδο της τεχνολογίας, ο ιστότοπος διατηρεί τον κλασικό σχεδιασμό του και απλώς τροποποιήθηκε λίγο για βελτιώσεις πλοήγησης. Το TitsInTops μπορεί να ακούγεται καινούργιο, αλλά παράγει καυτές και μοντέρνες ψυχαγωγίες τόσο παλιές όσο και οι μπαμπάδες σας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο ιστότοπος προσέλκυσε πολλά μέλη και επισκέπτες. Γι' αυτό, παρόλο που το TitsInTops είναι κάπως παλιό, κατάφερε να σταθεί απέναντι στους ανταγωνιστές. Αλλά φυσικά, δεν μπορούμε να χρωστάμε τα πάντα στα μέλη γιατί το περιεχόμενο εδώ τα κρατά να επιστρέφουν για περισσότερα. Και ω αγόρι, σίγουρα δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτό! Το TitsInTops μπορεί να είναι παλιό, αλλά μπορεί να ικανοποιήσει τη φαντασία σας.

Τα αστέρια του Διαδικτύου και τα βυζιά τους

Το TitsInTops είναι πραγματικά μια ποικιλόμορφη συλλογή φόρουμ πορνό, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπετε μερικά μοναδικά θέματα εδώ και εκεί. Το φόρουμ "Social Media" αυτού του ιστότοπου προσφέρει επίσης αξιοσημείωτη ποικιλομορφία, δίνοντάς μας δωρεάν φωτογραφίες με μπούμπι των αγαπημένων μας σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αν αγαπάτε μερικά μοντέλα OnlyFans ή αρκετούς διαδικτυακούς παράγοντες επιρροής που καταρρίπτουν το τηλέφωνό σας, μπορεί να τους δείτε να επιδεικνύουν ξεδιάντροπα τα μπούστα τους.

Πολλοί ενεργοί συμμετέχοντες σε αυτόν τον ιστότοπο μοιράζονται μερικά στιγμιότυπα από τα αγαπημένα τους αστέρια θρησκευτικά, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγετε από την επιχείρηση fapping σε μήνες ή χρόνια.

Φυσικά, οι φωτογραφίες επικεντρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στα βυζιά και το μπούστο αυτών των πανέμορφων μικρών πόρνων. Ωστόσο, ορισμένες φωτογραφίες που δημοσιεύονται δεν είναι τόσο υψηλής ευκρίνειας όσο περιμένατε. Πολλά από αυτά είναι κακής ποιότητας και αρπάχτηκαν από το πουθενά. Αλλά, αν δεν σας ενδιαφέρει αυτό, αυτό το φόρουμ μπορεί να ωφελήσει τα σκουπίδια σας.

Σπιτική ψυχαγωγία με τους Busty Amateurs του TitsInTops

τιτσίντοπς βυζιά

Αχχχ, μεγαλόστομος ερασιτέχνες — αυτό είναι ίσως το πιο δελεαστικό φόρουμ του TitsInTops. Από το όνομα του θέματος μέχρι το εκπληκτικό περιεχόμενό του, μπορείτε ήδη να καταλάβετε πόσο εκπληκτικό είναι μέσα. Φυσικά, δεν απογοητεύτηκα μόλις το τσέκαρα. Το φόρουμ Busty Amateurs έχει εκατοντάδες ενεργά μέλη και υπάρχει ένα σωρό ερασιτέχνες που επιδεικνύουν τα βυζιά τους για να δει ο κόσμος. Μερικά έχουν βυζιά σε μέγεθος μπάλας, ενώ άλλα είναι μεγαλύτερα από τη φαντασία μου - είναι όλα μπούστο! Δυστυχώς, λίγες από αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται δεν παρουσιάζουν όμορφες γυναίκες. Υποθέτω ότι αυτό είναι λίγο αναμενόμενο αν έχεις να κάνεις με ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Έτσι, για εκείνους που δεν το κάνουν και θέλουν απλώς να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους, όλα τα σκατά εδώ αξίζουν τον κόπο.

Ελάτε να πάρετε τα δωρεάν πράγματα σας

titsintops μέλη

Το φόρουμ Free For All είναι ίσως το πιο προφανές μεταξύ της δέσμης. Έχει όλα τα δωρεάν πορνό υλικό σε όλο τον κόσμο και η πρόσβαση είναι αρκετά απλή. Τα μέλη επιτρέπεται να δημοσιεύουν οτιδήποτε θέλουν και δεν ανήκει σε άλλα φόρουμ του TitsInTops. Φυσικά, θα πρέπει να είναι εντός της θέσης των βυζιά, καθώς το TitsInTops έχει να κάνει με τα μεγαλόστομα βυζιά και τις πανέμορφες γυίτσες. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι συρρέουν εδώ για να απολαύσουν μια ποικιλία ψυχαγωγίας. Μερικοί λατρεύουν να μοιράζονται επαγγελματικές φωτογραφίες και ταινίες, ενώ άλλοι προτιμούν να δημοσιεύουν ερασιτεχνικά μέσα. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι τους, έχουν μόνο έναν στόχο: βυζιά.

Μοιραστείτε τις φίλες και τις συζύγους σας στο Titsintops.com

τιτσιντόψ γφ και γυναίκα

Εκθέστε την κοπέλα ή τη γυναίκα σας σε αυτό το φόρουμ! Το φόρουμ Girlfriends & Wives είναι μια μοντέρνα ενότητα στον ιστότοπο TitsInTops που προσφέρει φανταστικές φωτογραφίες και βίντεο σημαντικών συνεργατών των μελών. Πολλοί τρελοί εδώ λατρεύουν να μοιράζονται πόσο υπέροχοι είναι οι συνεργάτες τους και απολαμβάνουν να τραβούν την προσοχή άλλων χρηστών.

Ορισμένες κυρίες λατρεύουν επίσης να μοιράζονται τα προσωπικά τους γυμνά με καυλιάρηδες συζύγους στο διαδίκτυο και να βλέπουν τους επαίνους τους. Ω αγόρι, οι OP λατρεύουν τα φώτα της δημοσιότητας, οπότε δεν χάνουν ούτε μια μέρα χωρίς να μοιραστούν κάτι ξεδιάντροπα. Σίγουρα, αυτό είναι ένα από τα κορυφαία αγαπημένα μου φόρουμ στο TitsInTops. Τέλος, δεν χρειάζεται να μπαίνουμε κρυφά στα σπίτια ή τα διαμερίσματα των γειτόνων μας μόνο και μόνο για να δούμε το μπούστο των κυριών τους. Τα σύγχρονα προβλήματα έχουν τώρα μια σύγχρονη λύση — ένα φόρουμ!

Πραγματικές ιστορίες και εμπειρίες με εμπειρίες

ιστορίες titsintops

Σίγουρα, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τις πραγματικές ιστορίες και συναντήσεις άλλων ανθρώπων, ειδικά αν είναι γεμάτες ερωτικές σκηνές. Τώρα, μπορούμε να ζήσουμε τις ιστορίες άλλων διαβάζοντας για τις πραγματικές σεξουαλικές τους συναναστροφές. Μερικά από αυτά αξίζουν εντελώς σπασμωδικά! Δεν μπορώ καν να μετρήσω πόσο συχνά ανάβει ο κόκορας μου κάθε φορά που διαβάζω τις καταχωρήσεις των μελών. Αλλά φυσικά, κράτησα την ενέργειά μου για να συμπληρώσω άλλες συμμετοχές γιατί υπάρχουν νέες ιστορίες στο φόρουμ κάθε μέρα, και γίνονται καλύτερες και πιο ερωτικές κάθε φορά. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις δικές σας ευφάνταστες ή πραγματικές ιστορίες εδώ, αλλά να θυμάστε ότι αυτό το φόρουμ βασίζεται περισσότερο στα βυζιά, οπότε φροντίστε να τα τονίσετε.

Συλλογή Candid Shots της TitsInTops

τίτσιντοπς ειλικρινής

Όλοι αγαπάμε τα ειλικρινή και ηδονοβλεψικά πράγματα, έτσι δεν είναι; Είμαι σίγουρος ότι το κάνεις. Και για την αγάπη των ειλικρινών πραγμάτων, το TitsInTops διαθέτει μια ειδική ενότητα στη σελίδα για αυτό το είδος ψυχαγωγίας. Το φόρουμ για το οποίο μιλάω είναι το "Busty Candids", σίγουρα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μου μέσω εικόνων, βίντεο και ταινιών. Τα μέλη είναι επίσης αρκετά ενεργά, με εκατοντάδες χιλιάδες νήματα προσβάσιμα δωρεάν. Ωστόσο, μόνο μια δήλωση αποποίησης ευθύνης, ορισμένες ταινίες και φωτογραφίες που δημοσιεύονται εδώ είναι χαμηλής ποιότητας. Μπορεί να βρείτε μία ή δύο υψηλής ευκρίνειας, αλλά μην περιμένετε πολλά από το φόρουμ Busty Candids του TitsInTops.

Γευτείτε αυτά τα γαϊδούρια και τα μποτάκια!

τίτσιντοπς γαϊδούρια

Παρόλο που το TitsInTops έχει να κάνει με στήθος, ο ιστότοπος φρόντισε να συμπεριλάβει τα κλασικά αγαπημένα των ανδρών: Ass και Booty. Πηγαίνετε κατευθείαν στο φόρουμ "Asses and Bootys" και θα βρείτε ένα σωρό μεγάλα γαϊδούρια. Κάθε φορά που το βλέπω, απλά φαντάζομαι πώς θα ήταν αν κατάφερνα να γαμήσω έναν από αυτούς. Ω φίλε, πρέπει να είναι παράδεισος! Αλλά, φυσικά, το να τα βλέπω δωρεάν είναι επίσης παραδεισένιο, οπότε δεν έχω παράπονο.

Σίγουρα, είναι η πιο ευχάριστη κοινότητα που έχω επισκεφτεί ποτέ. Παρόλο που δεν έχει τα περισσότερα μέλη ή ενεργούς συμμετέχοντες σε σύγκριση με άλλα φόρουμ του TitsInTops, εξακολουθεί να έχει πολλά υποσχόμενο περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος του είναι ερασιτεχνικό και σπιτικό, οπότε προσθέτει πολύ μπαχαρικό.

Photoshop που βυζιά στο TitsInTops

titsintops μεταμορφώθηκε

Δείξτε τις ικανότητές σας στο photoshop σε αυτό το φόρουμ. Το φόρουμ Morphs and Shopped Media ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εκφράσουν τη δημιουργική τους πλευρά και να δημοσιεύσουν τα καλύτερα βυζιά τους με στήθος με photoshop στο διαδίκτυο. Ω, αγόρι, αυτή είναι σίγουρα η πιο εξωφρενική εμπειρία που είχα μέχρι τώρα. Το μυαλό και η ιδιορρυθμία των μελών είναι τρελά και καθαρά σαν το νερό. Σίγουρα τους αρέσει να μοιράζονται γιγάντια βυζιά και ασύλληπτες σωματικές φιγούρες — πράγματα που φαντάζονται μόνο στα όνειρά τους ή πράγματα που είναι αποκλειστικά σε Hentai και Porn Comics.

Πράγματι, το φόρουμ Morphs and Shopped Media έχει όλα όσα μπορούν να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις και τις πιο σκοτεινές επιθυμίες των creeps. Τέλος, το περιεχόμενο εδώ έχει ξεπεράσει τα συνηθισμένα πρότυπα στο πορνό και δείχνει πόσο ανατριχιαστικοί και υπερβολικοί μπορεί να είναι οι άνθρωποι.

Περίεργες ερωτικές εικόνες για τη μείωση του στήθους

titsintops titty μείωση

Γνωρίζατε ότι ορισμένοι ιστότοποι απολαμβάνουν την παρακολούθηση εργασιών πριν και μετά το στήθος; Ναί! Δεν αστειεύομαι! Πολύ περίεργο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όχι. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που ο ιστότοπος TitsInTops ενσωμάτωσε αυτήν την ιδέα στα φόρουμ του και δημιούργησε μία: την ενότητα Μείωση στήθους. Σε αυτό το φόρουμ, θα βρεθείτε σε μια θάλασσα από φωτογραφίες πριν και μετά τα αποτελέσματα των βυζιά που πάνε κάτω από το μαχαίρι.

Σίγουρα, αρχικά ακουγόταν περίεργο, αλλά κατάλαβα πλήρως τη γοητεία όταν το έλεγξα. Οι άνθρωποι εδώ λατρεύουν να μοιράζονται τα ικανοποιητικά μυρμήγκιασμα και τις σπασμωδικές εμπειρίες με τεράστια βυζιά που μειώνονται σε «ακόμα» σημαντικό μέγεθος. Παρόλο που μερικά βυζιά είναι κάπως τεράστια για το γούστο μου, εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον και εθιστικό να παρακολουθείς το ζώο στη φυσική του κατάσταση.

Συλλογή Busty βίντεο και φωτογραφιών του μέλους TitsInTops

titsintops ανάρτηση από μέλη

Τελικά! Για όσους έχουν πολλές ερωτικές συλλογές του εαυτού τους που απλώς κρύβονται και κάθονται στον υπολογιστή ή τα τηλέφωνά τους, τώρα είναι η ώρα να το δείξουν στον κόσμο. Το TitsInTops έχει αφιερώσει ένα εξαιρετικό φόρουμ για εσάς που ονομάζεται "Post Pics (& Vids) of Yourself." Προφανώς, αυτό είναι πιο εξατομικευμένο, οικείο και ερασιτεχνικό γιατί ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μοιραστούν και να ανταλλάξουν τις πιο προκλητικές πλευρές τους.

Είμαι σίγουρος ότι έχετε μια ντουζίνα φωτογραφίες και βίντεο στο τηλέφωνό σας — όλοι έχουμε, οπότε μην λέτε ψέματα! Μπορείτε να τα επιδείξετε και να αφεθείτε στην εκτίμηση και την προσοχή των ανθρώπων. Φυσικά, μην ξεχνάτε τα μπούστα βυζιά γιατί είμαστε όλοι εδώ για αυτά! Αλλά μη διστάσετε να μοιραστείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα μέλη του TitsInTops είναι πεινασμένοι για οτιδήποτε σάρκα. Εναλλακτικά, εάν θέλετε να απολαύσετε τις συμμετοχές άλλων μελών, μπορείτε να επιλέξετε να είστε σιωπηλός αναγνώστης. Απλώς κλείστε το στόμα σας, και απολαύστε τα στήθος βυζιά, τα γαϊδούρια και τα μουνιά στο feed σας.

Τα βυζιά βγαίνουν στον ήλιο!

τίτσιντοπς ειλικρινής

Είχα την αίσθηση ότι οι λάτρεις των ηδονοβλαχών θα απολάμβαναν ένα άλλο φόρουμ TitsInTops που ονομαζόταν Beach, Lake, and Pool Boobs». Από τον ίδιο τον τίτλο, μπορείτε ήδη να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτό το φόρουμ — βυζιά, παραλία, μπικίνι, γαϊδούρια και σέξι κυρίες. Και είχα δίκιο! Υπήρχαν πολλές συμμετοχές εδώ που με έκαναν να νιώσω ότι είμαι επίσημος αναρριχητικός. Κάποιες λήψεις τραβήχτηκαν χωρίς συναίνεση, ενώ άλλες επιδεικνύουν ξεδιάντροπα τα προτερήματά τους.

Γαμήστε αυτό το Titty στο Titsintops.com

τίτσιντοπς τίτι γαμ

Αχχ, γαμώτο. Το έφτιαξα επίτηδες γιατί αυτό είναι ίσως το αγαπημένο μου φόρουμ του TitsInTops. Σίγουρα, είμαι πολύ χαρούμενος που γνωρίζω ότι μια ειδική ενότητα σε αυτόν τον ιστότοπο θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες μου σε αυτήν τη θέση. Η πλατφόρμα έχει εκατοντάδες threads και τα μέλη δημοσιεύουν ενεργά την προσωπική τους συλλογή με σκηνές γαμημένου στήθους.

Από ό,τι έχω παρατηρήσει, πολλά από αυτά είναι σπιτικά και ερασιτεχνικά, οπότε αυτό είναι ένα διαφορετικό επίπεδο απόλαυσης και ενθουσιασμού. Επίσης, τα περισσότερα μέλη δημοσιεύουν φωτογραφίες των αγαπημένων τους σταρ, φίλων, πρώην, συζύγων και φίλων τους. Μέσω αυτών, μπορούμε να απολαύσουμε τις σεξουαλικές τους συναντήσεις με τους πιο πραγματικούς τρόπους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Titsintops.com

PROS:

 • Ειδική θέση για τιτς
 • Βασική πλοήγηση
 • Χιλιάδες νήματα tit
 • Αφιερωμένο σε όλους τους φανατικούς οπαδούς
 • Ενεργοί συμμετέχοντες

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται λογαριασμός για πρόσβαση σε εικόνες πλήρους μεγέθους

Κορυφαίοι 12 ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το Titsintops.com:

# 1 - SimpCity

Κεντρικό SimpCity

Το SimpCity είναι ένας εικονικός συντελεστής προβολής στον τομέα του πορνογραφικού φόρουμ, χάρη στην απίστευτη ποιότητα της φιλικότητας προς τον χρήστη, η οποία μπορεί επίσης να συνέβαλε στην απροσδόκητη και γρήγορη άνθηση του ιστότοπου. Διαθέτει πολλές πληροφορίες, συνδέσμους, φωτογραφίες και βίντεο από διαφορετικές πηγές. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος διαθέτει 1.7 εκατομμύρια+ μέλη και ελπίζει να επεκταθεί περισσότερο τους επόμενους μήνες ή χρόνια.

PROS:

 • Ευημερούσα και ενεργή κοινότητα
 • Ποικιλία θεμάτων και περιεχομένου
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας και αξιόπιστοι σύνδεσμοι
 • Μοντέλα και πορνοστάρ κορυφαίας ποιότητας
 • Εύκολη διαδικασία εγγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος δεν φιλοξενεί περιεχόμενο
 • Ορισμένα φόρουμ απαιτούν εγγραφή για πρόσβαση

# 2 - Φόρουμ LeakEmUp

Κύριο φόρουμ LeakEmUp

Το LeakEmUp Forum διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ρητού υλικού, συμπεριλαμβανομένων σκανδάλων, ενημερώσεων και διαρροών από πολυάριθμες διαδικτυακές διασημότητες. Έχει συλλέξει περίπου 15+ νήματα και 75+ μηνύματα. Όλα αυτά είναι προσβάσιμα δωρεάν και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς. Παρά το γεγονός ότι είστε ξεπερασμένοι και εκτός τάσης, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε κάποιο έντονο πορνό, όπως ακριβώς κάθε άλλος ιστότοπος ψυχαγωγίας ενηλίκων που επισκέπτεστε τακτικά.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική του LeakEmUp Forum

PROS:

 • Περίπου 700+ μέλη και συνεχίζονται
 • Δωρεάν για χρήση
 • Συλλογή διαφορετικών δικτύων κοινωνικής δικτύωσης
 • Μπορεί να ζητήσει φωτογραφίες, βίντεο ή συνδέσμους
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Πολλά φόρουμ διαθέσιμα

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα υποφόρουμ δεν ενημερώνονται καθημερινά

# 3 - Kitty-Kats

γατάκια

Δεν υπάρχουν γάτες στον ιστότοπο πορνό Kitty-Kats.net, αλλά υπάρχουν πολλές γάτες. Πράγματι, τα μέλη μπορούν να συζητούν και να μοιράζονται διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια με κάμερα έως αστέρες πορνό και ακατάλληλο υλικό ιστοτόπων. Διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικά πορνό, γυμνά μοντέλα γοητείας, κορίτσια με κάμερα web, ώριμες γυναίκες, μοντέλα με μεγάλα στήθη, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, σημαδούλες και κάθε είδους φετίχ καλύπτονται στα θέματα του φόρουμ.

Κριτική Kitty-Kats εδώ

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων

# 4 - F95Zone

Κεντρική ζώνη F95

Το F95Zone είναι ένα σημείο κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε, να συναντηθείτε και να συναναστραφείτε με χιλιάδες άλλους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα όπως εσείς. Έχει πολλά διαδικτυακά νήματα που σας επιτρέπουν να μιλήσετε για θέματα για τα οποία θα προτιμούσατε να μην μιλήσετε ή να συζητήσετε δίπλα στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Λοιπόν, είμαι αρκετά σίγουρος ότι το F95Zone εξασφαλίζει σε κάθε μέλος του ένα γαλήνιο καταφύγιο όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν και να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο μήπως ντρέπονται.

Λόγω της διάταξης της πλατφόρμας, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου, όπως βιντεοπαιχνίδια, ερωτικά κινούμενα σχέδια, ταινίες κινουμένων σχεδίων, κόμικς, GIF και hentai, μπορούν πλέον να απολαμβάνονται και να εκτιμώνται με τον πιο βολικό δυνατό τρόπο.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του F95Zone

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και κατανοητός
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Μοναδικό περιεχόμενο όπως παιχνίδια, hentai, πορνό κ.λπ
 • Δωρεάν για χρήση
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα αναζήτησης είναι βασική
 • Διαθέτει διευθύνσεις URL τρίτων
 • Ανακατευθύνσεις

# 5 - PlanetSuzy

planetsuzy

Το PlanetSuzy είναι ένας ιστότοπος ενηλίκων που επικεντρώνεται κυρίως στο περιεχόμενο βίντεο. Παρόλο που δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για το πόσες δημοσιεύσεις έχει συνολικά αυτός ο ιστότοπος, με βάση τις πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, φαίνεται ότι είναι περίπου 4 εκατομμύρια. Ο ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά και περιλαμβάνει ενότητες αφιερωμένες σε εισαγωγές, υποστήριξη ιστότοπου και, φυσικά, περιεχόμενο για ενήλικες. Το PlanetSuzy υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, και όπως τα περισσότερα άλλα φόρουμ, έχει πολλούς αφοσιωμένους χρήστες που δημοσιεύουν τακτικά.

Δείτε την πλήρη κριτική του PlanetSuzy

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Άφθονο περιεχόμενο φετίχ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Έχει λίγα ανεπιθύμητα bots

# 6 - AmateurVoyeurForum

AmateurVoyeurForum

Αν μιλάμε για πορνογραφικό φόρουμ, υπάρχει πάντα αυτός ο ιστότοπος που έρχεται αμέσως στο μυαλό —AmateurVoyeurForum. Εάν είστε μεγάλος οπαδός του βοαουριστικού πορνό, τότε αυτό θα πρέπει να είναι το υπέροχο καταφύγιό σας. Έχει χιλιάδες μέλη και ενημερώνει συνεχώς το περιεχόμενό του. Αυτή τη στιγμή, έχει πάνω από 800 χιλιάδες δημοσιεύσεις και όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται στον ιστότοπο για να απολαύσουν το περιεχόμενο των βοαγιέ.

PROS:

 • Εύκολη λήψη εικόνων και βίντεο
 • Αποκλειστικές εικόνες για τους εκθέτες και voyeuristic θαυμαστές
 • Τα μέλη ενημερώνουν τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Πολλά βίντεο από το YouTube βρίσκονται σε ιδιωτική λειτουργία

# 7 - WifeWantsToPlay

WifeWantsToPlay κύρια

Το φόρουμ του WifeWantsToPlay είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος που εξυπηρετεί αυτό που έχει σκοπό να κάνει - κουκλέ. Αυτή η διαδικτυακή κοινότητα αδερφών υπάρχει εδώ και χρόνια, δίνοντας σε όλους έναν ανοιχτό, μη επικριτικό χώρο για να μοιραστούν, να συζητήσουν και να μιλήσουν για τον τρόπο ζωής των αδερφών. Κάθε μέρα, ο ιστότοπος κερδίζει χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες και πολλοί από αυτούς είναι ήδη τακτικοί χρήστες.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική WifeWantsToPlay

PROS:

 • Πολλά φόρουμ και υποφόρουμ διαθέσιμα
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ενεργά μέλη
 • Πολλοί χρήστες καθημερινά
 • Εύκολα κατανοητή σχεδίαση και χρηστικότητα

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά τρολ
 • Περιορίζεται μόνο στην κούκλα

# 8 - Φόρουμ FapFappy

Κύριο φόρουμ FapFappy

Το FapFappy Forum έχει λειτουργήσει μόλις λίγους μήνες από το δημόσιο ντεμπούτο του τον Απρίλιο, αλλά είναι ήδη ένας ανερχόμενος πίνακας μηνυμάτων με απεριόριστες διαρροές, selfies και διάφορες ψυχαγωγίες XXX. Είναι επίσης ένας από τους πιο πολυσύχναστους ιστότοπους φόρουμ και θα συνεχίσει να αντέχει μέχρι να μην τραντάζονται άλλα κοκόρια. Σίγουρα, υπάρχουν πολύ καλύτερα και πιο εκτεταμένα πορνογραφικά φόρουμ στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ενισχύει πραγματικά το παιχνίδι του!

Διαβάστε την πλήρη κριτική του FapFappy Forum.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Ενεργός κοινότητα
 • Διαθέτει μια ποικιλία αστεριών και περιεχομένου στα social media
 • Πολυάριθμα φόρουμ και υποφόρουμ

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι μόνο για VIP

# 9 - SyberPussy

μέσα ενημέρωσης syberpussy

Υποθέτω ότι είναι αβλαβές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 συμμετοχές, το οποίο είναι σίγουρα στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Η Syber Pussy είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες επειδή σχεδιάζουν, γι 'αυτό και βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνογραφικά GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό-είναι ένα ωραίο μείγμα περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

Δείτε την πλήρη κριτική του SyberPussy

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 10 - PeeFans

peefans σπίτι

Το PeeFans είναι ένα φόρουμ αφιερωμένο σε όλους τους τύπους φετίχ κατούρησης, από το πορνό κατούρημα, το τσούρισμα και συναφή πράγματα. Μπορείτε επίσης να βρείτε συνδέσμους βίντεο για δωρεάν λήψη ή συνδέσμους ροής. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του είναι δωρεάν και προσβάσιμο χωρίς συνδρομή, αλλά περιμένετε να δείτε ορισμένα θέματα φόρουμ που είναι αποκλειστικά premium. Έτσι, αν απολαμβάνετε το χρυσό ντους ή θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο του πορνό που κάνει κατούρηση, τότε είναι η ώρα!

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του PeeFans

PROS:

 • Πολλά μέλη μοιράζονται περιεχόμενο στα νήματα
 • Έχει πολλά βίντεο και φωτογραφίες με πορνό κατούρησης
 • Δωρεάν για χρήση
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα νήματα απαιτούν premium πάσο
 • Πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα
 • Ορισμένες διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα για μια premium αναβάθμιση

# 11 - PeachyForum

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος premium γκαλερί με τα πάντα, από έφηβες έως νεαρά κορίτσια έως MILF και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και ένα "Teen Archive" είναι μεταξύ των τεσσάρων ενοτήτων που είναι διαθέσιμες εδώ. Θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί σε κάθε περιοχή με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

Μάθετε περισσότερα για το PeachyForum με αυτήν την πλήρη κριτική

PROS:

 • Άφθονο δωρεάν περιεχόμενο και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει υπέροχες επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Μοναδικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 12 - CamCaps

φόρουμ CamCaps

Εάν είστε λάτρης κάθε είδους σεξουαλικού υλικού, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το CamCaps θα είναι ο προορισμός σας σύντομα. Συνολικά, όλα φαίνονται εξαιρετικά εδώ, αλλά δεν με εκπλήσσουν τα υλικά του. Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί εξειδικευμένοι πίνακες και συζητήσεις, αλλά οι περισσότερες από αυτές επικεντρώνονται στην απλή και ήπια σεξουαλική απόλαυση. Υπάρχουν επίσης σκληροπυρηνικά βίντεο με κάμερα, αλλά οι άνθρωποι μπορεί να το αισθανθούν βαρετό και θλιβερό κάποια στιγμή μόλις βρουν φωτογραφίες και βίντεο τύπου βανίλιας.

Δείτε την πλήρη κριτική του CamCaps

PROS:

 • Καταπληκτική θέση
 • Κορυφαίο περιεχόμενο
 • Τα φόρουμ είναι φανταστικά
 • Έχει πολλά αποκλειστικά περιεχόμενα
 • Οργανωμένες αναρτήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι σπασμένοι σύνδεσμοι
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Ανακατεύθυνση συνδέσμων

Συμπέρασμα

Το TitsInTops δείχνει σίγουρα γιατί κράτησαν τόσο πολύ παρά τον έντονο ανταγωνισμό στο διαδίκτυο. Το μοναδικό του περιεχόμενο και η ενεργή κοινότητα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Επίσης, η διαχείριση μιας θέσης για βυζιά είναι δύσκολη, ειδικά στον σύγχρονο κόσμο. πολλοί άνθρωποι βγαίνουν από το πορνό από αυτόν τον κόσμο. Πράγματι, θαυμάζω τα TitsInTops που διατηρούν τα αυθεντικά τους πράγματα αντί να ρέουν σε ό,τι είναι μοντέρνο. Τώρα, έχει χιλιάδες πιστούς θαυμαστές που απολαμβάνουν τη φιλόξενη κοινότητα και το αναπτυσσόμενο δίκτυό του. Μην χάσετε την ευκαιρία σας. Σήμερα μπορεί να είναι η τυχερή σας μέρα για να ρίξετε τράνταγμα σε μερικά γεμάτα, μεγαλόστομα βυζιά!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 49 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ULMF & 12 κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το ULMF.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ULMF.org Θα κάνουμε μια σύντομη διακοπή για το πορνό βανίλιας. Ξέρω ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αρκετές σκληροπυρηνικές συμφωνίες, παθιασμένο σεξ σε ζευγάρια, στοματικές φαντασιώσεις, γαμημένο πρωκτό, γλείψιμο μουνιού και δάχτυλο. Όπως εσείς, αυτά τα συνδετικά είναι πάντα στο καλάθι μου, έτοιμα όποτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Γδύνω Φόρουμ & 12 Καλύτερες Δωρεάν Ιστοσελίδες Φόρουμ Πορνό όπως το UndressForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το UndressForum.com Η επόμενη περιοδεία μας ακούγεται διασκεδαστική και συναρπαστική. Αποφάσισα να συμπεριλάβω φόρουμ στις κριτικές μου γιατί νιώθω ότι έχουν περάσει μήνες από τότε που έκανα την τελευταία μου κριτική για το πορνό φόρουμ. Είναι ενδιαφέρον ότι το βλέμμα μου έτρεξε με το Undress Forum και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertow Club & Top 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Undertow.club Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertow.club Σκέφτεστε να γίνετε μέλος σε μια υπόγεια κοινότητα; Το Undertow Club είναι μια υπόγεια κοινότητα gaming και modding με αισθησιακή ανατροπή, φίλε. Πάει πολύς καιρός από τότε που έκανα μια ανασκόπηση του ιστότοπου του φόρουμ, οπότε ορίστε. Undertow […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LoversLab & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε με πορνό φόρουμ όπως το LoversLab.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoversLab.com Εντάξει, φίλοι παίκτες, συγκεντρωθείτε. Ξέρετε ποια είναι η πραγματική συμφωνία όταν πρόκειται για παιχνίδια υπολογιστή; Όχι, δεν είναι τα εντυπωσιακά γραφικά ή οι συγκλονιστικές αφηγήσεις. Και σίγουρα δεν είναι η τιμή του κορυφαίου εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών σας που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Original Candid Review & Top-12 Porn Forums και Sites όπως το TheOriginalCandid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheOriginalCandid.com Ψάχνετε για μια νέα διαδικτυακή κοινότητα για να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε ειλικρινείς στιγμές καυτών μωρών; Στη συνέχεια, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το TheOriginalCandid.com, το φόρουμ ειλικρινών λήψεων που κάνει πάταγο από την έναρξή του. Ενώ παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thot BB & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το ThotBB.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ThotBB.com Έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με τους συναδέλφους μου και να δω τι συμβαίνει στη βιομηχανία πορνό. Τα κουτσομπολιά και οι νόμιμες ειδήσεις είναι άμεσα διαθέσιμα στις πλατφόρμες του φόρουμ. Ως εκ τούτου, δοκιμάζω την τύχη μου για να ανακαλύψω μια λαμπρή σελίδα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι φόρουμ και 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το SexyForums.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyForums.com Πόσο σας αρέσουν τα φόρουμ σεξ; Θα ήθελα να μάθω, φίλε, γιατί είμαι περίεργος διεστραμμένος. Εν πάση περιπτώσει, είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνετε να μπαινοβγείτε από τους χώρους συζήτησης για να εκφράσετε και να μάθετε από τους συναδέλφους πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TitsInTops Forum & Top-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Titsintops.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Titsintops.com Σας αρέσει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και βίντεο με στήθος βυζιά; Βάζω στοίχημα το κάνεις. Σε αυτά τα ζευγαρωμένα και μπούστα ζευγάρια είναι σίγουρα δύσκολο να αντισταθείς. Μόλις αρχίσουν να αναπηδούν, παίρνουμε ακαριαία αμέσως. Γι' αυτό εμείς και εσείς είμαστε τυχεροί που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SimpCity Review & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ όπως το Simpcity.su Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Simpcity.su Μια άλλη μέρα, άλλο ένα φόρουμ! Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεφύγετε, και ένα πράγμα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σκληρύνετε αυτό το κόκορα είναι να δείτε το φόρουμ πορνό του SimpCity. Αυτό το φόρουμ είναι η νέα μου ανακάλυψη που θα σας κάνει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι και αστείο φόρουμ & κορυφαίοι 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forums.sexyandfunny.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.sexyandfunny.com Γεια σου, φίλε! Ας χαλαρώσουμε λίγο με τη σημερινή ανασκόπηση. Με ιντριγκάρει καθώς ένας από τους διεστραμμένους κολλητούς μου μου είπε για ένα φόρουμ που παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο. Ως σκληροπυρηνικός εργαζόμενος μάγκας, είχα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Φόρουμ FapFappy & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Όπως το forum.fapfappy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.fapfappy.com Έλεγξα τον ιστότοπο πορνό FapFappy στο παρελθόν. Ωστόσο, στο φόρουμ του δεν δόθηκε η προσοχή που του αξίζει. Έτσι, σήμερα, θα κάνουμε το Φόρουμ FapFappy το κύριο αστέρι! Εάν είστε λάτρης του πορνό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ LeakEmUp & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ για πορνό Όπως το forums.leakednudes.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.leakemup.com Ψάχνετε για ένα νέο μέρος για να λαμβάνετε πορνό ενώ αλληλεπιδράτε με άτομα στο διαδίκτυο; Λοιπόν, έχω μια καλή θέση για σένα. Το LeakEmUp Forum είναι ο πρόσφατα ανακαλυφθείς ιστότοπός μου για πορνό και συλλέγει πολλά γυμνά και σεξ από διαφορετικές πηγές, όπως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudo Hub Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το NudoHub.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudoHub.org Αν το πάθος σου τελευταία είναι να συμμετέχεις σε ενεργά φόρουμ, να είσαι εκστασιασμένος καθώς το Nudo Hub προσπαθεί να πιάσει τις τεράστιες φαντασιώσεις σου. Το Nudo Hub είναι ένας άλλος χώρος ερωτικής συζήτησης όπου μοιράζονται ενημερώσεις, τάσεις και τρέχοντα γεγονότα στη βιομηχανία του πορνό σε ζήτηση. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

X-Forum & TOP 12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το x-forum.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το x-forum.net Η εύρεση του καλύτερου και πιο μοντέρνου πορνό στις μέρες μας είναι μια τέτοια πρόκληση. Ένας σωρό ιστοσελίδες εμφανίζονται καθημερινά και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά μην ανησυχείτε, εγώ, ο Ντουντεθρίλ, είμαι εδώ για να σώσω το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φόρουμ Thotsbay & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forum.thotsbay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.thotsbay.com Νέο φόρουμ για πορνό; Το Dudethrill σε πήρε! Στη σημερινή ανασκόπηση, θα συζητήσουμε το Thotsbay. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για αυτόν τον ιστότοπο επειδή είναι ιστότοπος πορνό. Αλλά ξέρατε ότι έχει επίσης ένα εξίσου φανταστικό πορνό φόρουμ; Λοιπόν, το Thotsbay […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Yes Leaks & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το YesLeaks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YesLeaks.com Ναι Διαρροές! Αυτές οι λέξεις δεν είναι απλώς ένα θαυμαστικό, αλλά μια περιγραφή του ονόματος μιας πλατφόρμας όπου μοιράζονται τα υλικά των OnlyFans. Το Yes Leaks είναι ένας χώρος πορνογραφικού φόρουμ που εξυπηρετεί οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τις εμμονές με το πορνό και μια συλλογή από καυτές διαρροές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeakedBB 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το leakedbb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το leakedbb.com Μια άλλη μέρα, άλλη μια κριτική. Αλλά αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για πορνό φόρουμ. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που επισκέφτηκα ένα φόρουμ πορνό και τώρα που ανακάλυψα έναν νέο ιστότοπο, υποθέτω ότι σκοπεύετε σε έναν άλλο ονειρεμένο προορισμό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DropMMS & TOP-12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ όπως το DropMMS.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DropMMS.com DropMMS! Όταν έπεσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος γλυκιάς απόδρασης καθώς ακούγεται σαν σοκολατάκια. Ίσως, λαχταράω κάτι γλυκό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το DropMMS προσφέρει μια διαφορετική γεύση. Ο ιστότοπος συνέβαλε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sorry Mother Forum & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το forum.sorrymother Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Forum.SorryMother.video Πού πηγαίνεις όταν αισθάνεσαι καυλιάρης και θέλεις να τρανταστείς; Πορνογραφικοί ιστότοποι; Τοποθεσίες κάμερας; Συνοδεία? Λοιπόν, υπάρχει μια ακόμη καλύτερη επιλογή - πορνό φόρουμ! Οπωσδήποτε, τα φόρουμ είναι εξαιρετικό περιεχόμενο που ακούγεται επειδή έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WifeWantsToPlay & Top-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το womanwantstoplay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το womanwantstoplay.com Ονειρευτήκατε ποτέ μια hotwife να χτυπάει κάποιον μάγκα; Είστε μια βαριεστημένη σύζυγος που αισθάνεται καυλιάρης και περιπετειώδης στο σεξ ή είστε ένας καυλιάρης σύζυγος που θέλει να ανεβάσει το σεξ σε άλλο επίπεδο; Λοιπόν, ο γάρος μπορεί να είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultDVDTalk & Top-12 Δωρεάν Ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το forum.adultdvdtalk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.adultdvdtalk.com Ποιος λέει ότι το DVD είναι νεκρό; Μετά από τόσα χρόνια, το DVD είναι ακόμα ζωντανό και χτυπάει τα charts. Γι' αυτό το φόρουμ AdultDVDTalk παραμένει στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων παρόλο που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανατριχιαστικό πορνό & TOP-12 ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το CreepyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CreepyPorn.com Το ακραίο πορνό είναι ανατριχιαστικό πορνό! Το CreepyPorn.com είναι ένας ερωτικός ιστότοπος φόρουμ που ασχολείται με οτιδήποτε καυτό και απροσδόκητο. Οι θαυμαστές του πορνό θα δουν μια σειρά από κόγχες πορνό που συμβαίνουν ασυνήθιστα στην πραγματική ζωή, αλλά ενθουσιάζουν τους φανατικούς θαυμαστές του φετίχ. Κάθε πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Free Ones & TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το FreeOnes.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FreeOnes.com Οι πλατφόρμες όπου μπορούμε να εκφραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε με μια κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα, είναι μια ευλογία. Το The Free Ones Board είναι ένας κλασικός ιστότοπος φόρουμ πορνό που φορτώνει με τις απόλυτες πορνογραφικές εκθέσεις που χαίρεστε να βλέπετε. Προφανώς, οι Ελεύθεροι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Candid Zone & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το TheCandidZone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheCandidZone.com Εάν θέλετε να απολαύσετε το αυθεντικό περιεχόμενο, το The Candid Zone προσφέρει υπηρεσίες για να ανακουφίσει την εμπειρία σας στο πορνό. Το Candid Zone προσφέρει συναρπαστικά υλικά που είναι γεμάτα με ειλικρινείς στιγμές. Αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα περιλαμβάνουν αυθεντικές και χωρίς σενάριο εικόνες πορνό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexyEGirls & TOP-12 Ιστότοποι για πορνό Φόρουμ όπως το SexyEGirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyEGirls.com Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός χώρος και μέθοδος για να κατανοήσεις την πιο πρόσφατη ερωτική συμπεριφορά σήμερα. Καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις και επιτρέπουν στους φανατικούς να μοιράζονται ιδέες, εγχειρήματα και πορνογραφία. Με την έλευση των διάφορων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, τα φόρουμ έγιναν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CamCaps & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Παρόμοιοι με το camcaps.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Camcaps.net Αχ, ναι, φόρουμ πορνό. Δεν είναι υπέροχο να έχετε δωρεάν πηγές για οτιδήποτε πορνό στο διαδίκτυο; Το CamCaps είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στους ιστοτόπους πορνό φόρουμ σας, καθώς προσφέρει μια μοναδική συλλογή από βίντεο, φωτογραφίες και συνδέσμους προς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

KikDirty Review & TOP-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το kikdirty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KikDirty.com Αναζητάτε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο και εκπληκτικό; Μερικά από τα πιο μοντέρνα φόρουμ ενηλίκων σήμερα, το KikDirty σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλα μέλη, να ανταλλάξετε τα προφίλ σας Snapchat και Kik και δωρεάν πρόσβαση σε λογαριασμούς, φωτογραφίες, βίντεο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dick Flash & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το DickFlash.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DickFlash.com Dick Flash! Όταν άκουσα το όνομα αυτού του ιστότοπου, σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε την προσοχή μου. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ο Dick Flash θα ήταν ένας τυπικός ιστότοπος φόρουμ που θα μου δώσει πολλά πουλί. αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rawporn & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το Rawporn.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rawporn.org Εάν το πορνό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να συνεχίσετε, φίλε, το Rawporn είναι εδώ. Πορνό εδώ, εκεί και παντού είναι αυτό που θα ανακαλύψετε σε αυτή τη συναρπαστική κοινότητα. Το Rawporn.org είναι μια τεράστια πλατφόρμα κοινής χρήσης πορνογραφίας που έχει κάνει τη διαφορά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeeFans & 12-Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το peefans.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Peefans.com Σας αρέσει ένας μοναδικός τύπος εμπειρίας που δεν ταιριάζει στη ζώνη άνεσης; Ίσως ένας ιστότοπος πορνό με θέμα το κατούρημα θα έφερνε μια διαφορετική αλλαγή στη συνηθισμένη σας γεύση πορνό. Αν θέλετε να το ζήσετε αυτό, δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος που να σας έρχεται αυτόματα στο μυαλό εκτός από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VintageEroticaForums & Top-12 Porn Forums Όπως το vintage-erotica-forum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vintage-erotica-forum.com Το VintageEroticaForums είναι απεριόριστη πρόσβαση, πλατφόρμα φόρουμ για ενήλικες που υποβάλλονται από χρήστες, όπου οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν τη συζήτηση τους για παλιές συζητήσεις για να δημοσιεύσουν -μοντέρνα γυμνό και πρόστυχα αποσπάσματα από περιοδικά. Διαθέτει τη φανταστική δουλειά διασημοτήτων ή μοντέλων που έχουν μοναδική γοητεία που απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ Sexting & TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το SextingForum.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SextingForum.net Όσοι έχουν δοκιμάσει τη διασκέδαση του sexting μπορεί να σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο που θα εξετάσω σήμερα. Το SextingForum.net είναι μια πλατφόρμα φόρουμ που εμφανίζει όλες τις συζητήσεις και τα θέματα που σχετίζονται με καυτές δραστηριότητες sexting. Λοιπόν, αυτός ο χώρος μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornSavant & Καλύτεροι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Παρόμοιοι με το pornsavant.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornsavant.com Εδώ είναι μια άλλη κριτική φόρουμ για πορνό και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται PornSavant. Ήμουν περίεργος για το τι θα μπορούσε να προσθέσει στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και κατέβαλα προσπάθεια για την περιήγησή του. Ο κόσμος λέει ότι είναι το καλύτερο πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OneClickChicks & Top-12 Porn Forum Όπως το forum.oneclickchicks.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.oneclickchicks.com Ψάχνεις για άλλους ερωτικούς λάτρεις για να συνομιλήσουν σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν και οι δύο; Αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματιά στο OneClickChicks — μια διαδικτυακή κοινότητα με όλα τα φόρουμ που χρειάζεστε, όπως βίντεο, φωτογραφίες, συνδέσμους κ.λπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fritchy & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Fritchy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fritchy.com Το "Everything Go" είναι το σλόγκαν του ιστότοπου του Fritchy.com. Οι άνθρωποι πίσω από τον τομέα Fritchy τείνουν να συνοψίζουν τις προσφορές του ιστότοπου σε δύο λέξεις. Έτσι, αν έχετε μεγάλη ανάγκη από ένα αχνό και σέξι φόρουμ, το Fritchy.com μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Hot Board & 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το Hot-Board.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot-Board.net Είμαι έκπληκτος πώς τα φόρουμ πορνό παρέχουν τους πόρους που λαχταρούμε έντονα. Συγχαρητήρια σε ιστότοπους όπως το Hot-Board.net για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου οι πολίτες της πορνογραφίας μπορούν να συζητούν συγκεκριμένες στροφές, φαντασιώσεις, εμμονές, πορνό βίντεο και καλλιτέχνες. Εκτός από τη συζήτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

F95Zone Review & TOP-12 Best Porn Forums Like f95zone.to Show Me 12 Alternatives for f95zone.to F95zone μπορεί να φαίνεται σαν ένας ηλίθιος τίτλος. Είναι σαν ένα ελαττωματικό ρομπότ που κανείς δεν θέλει να παίξει. Όμως, παρά το όνομα, είναι ένα από τα κορυφαία online φόρουμ για ενήλικες. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ErotiCity & 12 Greatest Porn Forum Sites Παρόμοια με το ErotiCity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ErotiCity.net Συγχαρητήρια για πλατφόρμες που προσφέρουν όχι μόνο έναν αλλά πολλούς πόρους στους λάτρεις του πορνό. πράγματι, είναι γεμάτα με έντονα στοιχεία χτυπήματος που γενικά μας φτιάχνουν την ημέρα. Με αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ αυτόν τον ιστότοπο που βρήκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Saff.cc Review & 12 TOP Porn Forum Sites Like Saff.cc Show Me 12 Alternatives for Saff.cc Όπως και άλλα πορνογραφικά φόρουμ, το Saff.cc επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας πλατφόρμας για να μοιράζεστε ένα ευρύ φάσμα θέσεων και φετίχ. Αυτά τα υλικά συνεισφέρουν τα μέλη μαζί με συνδέσμους για δωρεάν λήψεις. Παρόλο που το Saff.cc δεν καθορίζει ακριβώς τι είδους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn-W Review & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το porn-w.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Porn-w.org Σας αρέσει να αποθηκεύετε εικόνες και βίντεο που βρίσκετε ή αντ 'αυτού θα περιηγηθείτε και θα μοιραστείτε σαφές υλικό; Όπως και να έχει, ίσως ένα φόρουμ πορνό να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτά τα πράγματα, εκτός από τα κοινωνικά μέσα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NudeCelebForum & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Πορνό Φόρουμ Όπως το NudeCelebForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeCelebForum.com Υπάρχει φόρουμ για γυμνές διασημότητες; Λοιπόν, η απάντηση είναι εδώ! Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ένα μέρος για παρέα και να μοιραστώ συναρπαστικό περιεχόμενο και λεπτομέρειες για τις λατρεμένες διασημότητες σας. Το Nude Celeb Forum είναι ένα μέρος για να πας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Phun Forum Review & (TOP 12) Porn Forums Like forum.phun.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για forum.phun.org Αν αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα φανταστικό πορνό φόρουμ, τότε είσαι τυχερός γιατί έχω κάτι για σένα - PhunForum. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτόν τον ιστότοπο; Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι μια τεράστια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kitty-Kats Review & 12 BEST Porn Forum Sites Like Kitty-Kats.net Show Me 12 Alternatives for Kitty-Kats.net Πάντα μου αρέσει να εκπλήσσομαι με τυχαία πράγματα και να αυνανίζομαι σε αυτό. Υπάρχει κάτι που ενθουσιάζει και παρασύρει τον εσωτερικό μου εαυτό. Είσαι κι εσύ έτσι; Γνωρίζετε αυτό το αίσθημα ευφορίας για να το παίξετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeachyForum Review & TOP-12 Best Porn Forums Like PeachyForum.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PeachyForum.com Εάν η αλληλεπίδραση και η σύνδεση είναι πράγματα που θεωρείτε συναρπαστικά στο διαδίκτυο, τότε ίσως το PeachyForum μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος μετάβασης στο φόρουμ για εσάς. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό το φόρουμ στο παρελθόν, λοιπόν, είναι χαρά μου να μοιραστώ τα καλύτερα (μέχρι τώρα) […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornBB Review & Top-12 Porn Forum Sites Like PornBB.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for PornBB.com Το PornBB είναι ένα διάσημο πορνογραφικό φόρουμ όπου τα μέλη και οι χρήστες συζητούν θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και εξυπηρετεί την πορνογραφική κοινότητα για σχεδόν μια δεκαετία, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει χαλαρώσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SyberPussy Review & 12-BEST Porn Forums Like SyberPussy.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for SyberPussy.com Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναζητάτε έναν όμορφο και δυναμικό ιστότοπο με μια μεγάλη ποικιλία πορνογραφικών φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. με αυτό, μην προχωράτε περισσότερο από το SyberPussy. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου πυροδότησε ήδη το εσωτερικό του κάθε πολίτη πορνό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ForumOphilia Review & Top 12 Porn Forums Like ForumOphilia.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for ForumOphilia.com Ahh, ForumOphilia! Τι φανταστικός τίτλος για να ονομάσουμε έναν εξίσου εξαιρετικό ιστότοπο πορνό για πορνό Γενικά, το ForumOphilia είναι το κορυφαίο σημείο για να βρείτε δωρεάν υλικό για ενήλικες και κορυφαίο σεξουαλικό περιεχόμενο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτός ο ιστότοπος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Review PlanetSuzy & Top 12 Φόρουμ πορνό / σεξ όπως το PlanetSuzy.org Εμφάνιση 12 εναλλακτικών φόρουμ πορνό για το PlanetSuzy.org Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με νέους ανθρώπους και να γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινότητα. Το Planet Suzy είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος πορνογραφικού φόρουμ που εστιάζει σε απλό περιεχόμενο, όπως διασημότητες, ερασιτέχνες και hentai. Επειδή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ViperGirls & (TOP 12) Φόρουμ πορνογραφικού τύπου όπως το Vipergirls.to Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές φόρουμ πορνό για το ViperGirls.to Oh τέλος, ViperGirls! Ψάχνετε για ένα φόρουμ πορνό όπου τα φίδια και οι γυναίκες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μεταλλαγμένο υβριδικό τέρας σεξ; Εάν η λιποθυμία σας δεν μπορεί να αντέξει τη ζέστη, Κυρίες, πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί είναι ενήλικας […]

Μεταβείτε στην κορυφή