Ενημερώθηκε στις: 21 Ιουνίου 2024

Η ειλικρινής ζώνη

& TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το TheCandidZone.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheCandidZone.com

thecandidzone σπίτι

Εάν θέλετε να απολαύσετε το αυθεντικό περιεχόμενο, το The Candid Zone προσφέρει υπηρεσίες για να ανακουφίσει την εμπειρία σας με το πορνό. Το Candid Zone προσφέρει συναρπαστικά υλικά που είναι γεμάτα με ειλικρινείς στιγμές. Αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα περιλαμβάνουν αυθεντικές και χωρίς σενάριο πορνό εικόνες, βίντεο και ιστορίες. Ο ιστότοπος δίνει αυτά τα κομμάτια με έναν απολαυστικό και απολαυστικό τρόπο. Εξυπηρετεί επίσης το σπιτικό πορνό και την οικειότητα ζευγαριού που όλοι λατρεύουν.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://thecandidzone.com

Όχι μόνο αυτό, το The Candid Zone θέλει να βελτιώσει την εμπειρία του πορνογραφικού φόρουμ με πλάνα και νήματα που υπερέχει στην ακατέργαστη πορνογραφία. Η εξερεύνηση αυτών των λιχουδιών είναι εντελώς συναρπαστική. Αναμφισβήτητα, τα μωρά και τα άτομα δεν γνωρίζουν ότι αιχμαλωτίζονται, καταγράφονται και κατασκοπεύονται. Όλα μπορεί να είναι softcore, αλλά είναι τόσο δελεαστικά όσο και σκληροπυρηνικά ερωτικά. Από εδώ, το The Candid Zone θα κάνει τον αυνανισμό σας ικανοποιητικό με διάφορες εμφανισμένες απροσδόκητες σκηνές.

Ζώνη διασκέδασης και πορνό

Ο ειλικρινής ερωτικός χαρακτήρας έγινε αναπόφευκτα μια αυξανόμενη τάση στη βιομηχανία του πορνό. Ωστόσο, αυτά τα υλικά είναι παράνομα, ωστόσο οι θαυμαστές απαθανατίζουν στιγμές που προκαλούν χαρά και ευχαρίστηση στους οπαδούς του πορνό. Με αυτό, το The Candid Zone άντλησε διάφορα υλικά για να βοηθήσει τις ανάγκες των λάτρεις του πορνό. Οι συντελεστές αυτών των υλικών το κάνουν ένα εξαιρετικό επίτευγμα κάθε φορά που μπορούν να υποβάλουν μωρά με εξαιρετική σωματική διάπλαση, υπαίθριες δραστηριότητες και οικεία κομμάτια που πυροδοτούν τη σεξουαλική φαντασία.

Επιπλέον, αυτό το φόρουμ για ενήλικες περιέχει διάφορες κατασκοπευτικές κάμερες για να συγκεντρώσει λαχταριστά ερωτικά. Εκτός από το συναρπαστικό μέρος ότι τα θηλυκά αγνοούν εντελώς ότι πυροβολούνται, αυτά τα μωρά είναι επίσης κατάλληλα επιλεγμένα. Είναι εκείνες οι γυναίκες που αναμφίβολα θα τραβούσαν την προσοχή σας. Η Candid Zone λατρεύει να παίρνει συλλεκτικά κομμάτια από καυτές κυρίες που κάνουν βόλτες με αποκαλυπτικά ρούχα και δείχνουν πρόθυμες να μοιραστούν τα καυτά σώματά τους.

το φόρουμ thecandidzone

Ένας δωρεάν ιστότοπος

Το The Candid Zone είναι μια πλατφόρμα πορνογραφικού φόρουμ στην οποία μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας. Ως εκ τούτου, ο μόνος κανόνας είναι ότι αν αγαπάτε την ειλικρινή ερωτική, τότε ο ιστότοπος σας περιμένει. Ναι, ο τομέας είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να πληρώσετε μεμονωμένα χρήματα. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε ότι το φόρουμ του Candid Zone δεν παρέχει πληροφορίες, υλικό και περιεχόμενο στους επισκέπτες του ιστότοπου. Με αυτό, η πλατφόρμα απαιτεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να εγγραφείτε στο φόρουμ.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. η εγγραφή είναι επίσης δωρεάν. Οι θαυμαστές του πορνό χρειάζεται μόνο να υποβάλουν στοιχεία όπως εμφανιζόμενο όνομα, διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Όταν ολοκληρωθεί η εργασία, μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστα όλες τις προσφορές του The Candid Zone. Επιπλέον, τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν εύκολα τα καυτά πράγματα που επιθυμούν να έχουν στους υπολογιστές τους. Επιπλέον, είναι καλύτερο να έχετε κατά νου ότι η συλλογή εδώ στο The Candid Zone αφορά ομοιόμορφα την ηδονοβλεψία, την ωμότητα και τις ειλικρινείς λήψεις.

Μεγάλη Κοινότητα

Αναμφίβολα, τα μέλη του The Candid Zone είναι μια από τις καλύτερες κοινότητες στη βιομηχανία του πορνό. Μπορεί κανείς γρήγορα να εντοπίσει πώς τα μέλη συνεισφέρουν σε μια σταθερή πλατφόρμα. Τα άτομα είναι γενναιόδωρα στο να μοιράζονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Τους αρέσει να ασχολούνται, να συζητούν και να μοιράζονται διάφορες αφυπνιστικές εμπειρίες στα νήματα. Δεν μπορεί κανείς να μην εκτιμήσει την ομάδα των καυλιάρηδων που απολαμβάνουν το σεξ και τις προσωπικές στιγμές.

Επιπλέον, το The Candid Zone φιλοξενεί εκατομμύρια μέλη του ιστότοπου. Αυτοί οι τεράστιοι ακόλουθοι επηρεάζουν σημαντικά την επισκεψιμότητα και τη δημοτικότητα του ιστότοπου. Εκτιμώ επίσης πώς τα φόρουμ και οι συζητήσεις είναι ενεργά και ενημερώνονται κάθε λεπτό. Μέχρι τη σύνταξη αυτού του άρθρου, τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου ανέρχονται πλέον σε 984 θέματα και περισσότερες από δεκαοκτώ χιλιάδες δημοσιεύσεις. Αυτά τα υλικά είναι εικόνες πορνό και βίντεο που τραβήχτηκαν είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι διάφοροι φανατικοί απολαμβάνουν τις συζητήσεις και τις συλλογές εδώ στο The Candid Zone.

εγγραφή στο candidzone

Καλή αισθητική

Μπορώ να πω ότι το The Candid Zone έχει ένα από τα πιο απλά αλλά και ομορφότερα φόρουμ που έχω κάνει κριτική. Τη στιγμή που επισκέπτεστε τον τομέα, μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα πώς οι δημιουργοί επέλεξαν ένα απλό και απλό σχέδιο. Η πλατφόρμα είναι καθαρή και οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι επίσης καλά μελετημένοι. Τα μάτια σας θα γλεντήσουν όχι μόνο με την ποικιλία ερωτικών αντικειμένων αλλά και με την οργανωμένη και γλυκιά κατοικία. Δεν υπάρχουν πολύπλοκα χρώματα και περιττός σχεδιασμός. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δείτε την αρχική σελίδα στο σημείο.

Πράγματι, οι άνθρωποι πίσω από το The Candid Zone γνωρίζουν τη θέση και τον σκοπό τους. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση και υπάρχουν λίγες λεπτομέρειες στην κύρια σελίδα. Υπέθεσα ότι παρουσίαζαν τις πιο ζωτικές πληροφορίες στην κύρια σελίδα για να αποφευχθεί η ακαταστασία και οι αναντιστοιχίες. Χαίρομαι με αυτές τις ρυθμίσεις. Ωστόσο, ορισμένοι λάτρεις του πορνό μπορεί να θέλουν πολυσύχναστους ιστότοπους με κινούμενα σχέδια. Εάν αυτά είναι το θέμα σας, το The Candid Zone μπορεί να σας απογοητεύσει.

Ωστόσο, εάν το ειλικρινές πορνό και η συλλογή είναι αυτό που αναζητάτε, ο ιστότοπος είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για εσάς. Ξέρεις γιατί? Δεν υπάρχουν διαφημίσεις, αναδυόμενα παράθυρα ή διαφημιστικά banner εδώ. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν ελεύθερα να κάνουν κλικ σε οποιοδήποτε υποφόρουμ, ενότητα ή χώρο διεξαγωγής χωρίς να ανησυχούν για κρυφούς συνδέσμους και ανακατευθύνσεις. Όλα είναι καθαρά και η εξερεύνηση είναι ομαλή. Είναι επίσης υπέροχο που το The Candid Zone μπόρεσε να κατηγοριοποιήσει τη βιβλιοθήκη σε μια δέσμη τμημάτων. Με αυτό, οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν εύκολα να εντοπίσουν το φόρουμ των ενδιαφερόντων τους.

στατιστικές thecandidzone

Υποφόρουμ και πολύτιμες ενότητες

Η πλοήγηση σε ολόκληρη την αρένα The Candid Zone είναι προσβάσιμη και φιλική προς το χρήστη. Όπως κάθε άλλος ιστότοπος φόρουμ, το The Candid Zone χώρισε ολόκληρο το αρχείο σε δύο πολύτιμα τμήματα. Αυτές οι ενότητες περιλαμβάνουν την περιοχή Φόρουμ και Οδηγίες. Πριν συζητήσετε τα φόρουμ που βρίσκονται στον ιστότοπο, οι Οδηγίες πρέπει να είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας. Ως εκ τούτου, πριν βυθιστείτε στην ποικιλία, πρέπει να μάθετε τους κανόνες και τις διαδικασίες ενός συγκεκριμένου τομέα φόρουμ.

Με αυτό, οι θαυμαστές μπορούν να αφιερώσουν λίγα λεπτά για να διαβάσουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, τα πρέπει και τα μη και άλλα απαραίτητα βήματα για να συμμετάσχουν στην πλατφόρμα. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η παραβίαση των κανόνων, το πάγωμα της ιδιότητας μέλους του ιστότοπου ή, το χειρότερο, η απαγόρευση σε ολόκληρη την αρένα του The Candid Zone. Υπάρχει επίσης μια περιοχή Γενικών Συζητήσεων για να ρωτήσετε οποιονδήποτε σχετικά με πιθανές ανησυχίες και απορίες σας. Επιπλέον, οι λάτρεις του πορνό μπορούν να μάθουν πολλές ζωτικές δεξιότητες εδώ.

Η περιοχή Εξοπλισμός & Τεχνικές Σκοποβολής απευθύνεται σε μέλη που ενδιαφέρονται να ενσωματωθούν σε τεχνικές, εφαρμογές και λογισμικό που χρησιμοποιούνται και σχετικά τηλέφωνα ή gadget. Αυτήν τη στιγμή, αυτή η ενότητα έχει 98 δημοσιεύσεις και ενημερώθηκε πριν από 58 λεπτά. Επιπλέον, το φόρουμ Candid Pictures and Videos είναι η αφρόκρεμα του ιστότοπου. Στεγάζει ολόκληρο το αποθετήριο του The Candid Zone. Είναι ενδιαφέρον ότι η πλατφόρμα οργάνωσε τα περιεχόμενα με βάση τα αποκαλυπτικά ρούχα των κυριών.

κατευθυντήρια γραμμή thecandidzone

Περισσότερα για τα Περιεχόμενα και τις Ενότητες

Ο τρόπος οργάνωσης εδώ θα αρέσει στους λάτρεις του πορνό με φετίχ στα ρούχα και αποκαλυπτικές ντουλάπες. Με αυτό, τα μέλη της κοινότητας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ έξι (6) υποφόρουμ. Αυτές οι περιοχές περιλαμβάνουν κολάν και παντελόνια γιόγκα, πουμπλούζα και βυζιά, παραλία και μπικίνι, σορτς, στενά τζιν και Uncategorized. Παραδόξως, τα περισσότερα μέλη λατρεύουν τη συζήτηση για τα κολάν και τα παντελόνια γιόγκα, που είναι εμφανές με τις οκτώ χιλιάδες δημοσιεύσεις της. Ακολουθεί το φόρουμ Shorts, καθώς φιλοξενεί περισσότερες από τρεις χιλιάδες δημοσιεύσεις.

Επιπλέον, οι θαυμαστές τρελαίνονται και καυλώνουν με κορίτσια με στενά τζιν και μπικίνι. Ποιος δεν απολαμβάνει αυτά τα θαύματα; Στοιχηματίζω ότι αγαπάς όλα τα θηλυκά με υπέροχη σωματική διάπλαση και αυτοπεποίθηση, φίλε. Όταν επιλέγετε ένα συγκεκριμένο τμήμα, μπορείτε να αρχίσετε να καταβροχθίζετε τα υλικά. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε τα αριστουργήματά σας. Το νήμα Downblouse and Boobs μπορεί να είναι και η επόμενη στάση σας. Αυτό το μέρος περιέχει γυναίκες που σκύβουν για να δείξουν τα βυζιά τους ή φορούν διάφανα πουκάμισα για να ρίξουμε μια ματιά.

Και πάλι, αυτά τα καυτά μωρά δεν ξέρουν ότι χαζεύουμε και σιχαίνουμε τα καλά τους. Φυσικά περπατούν και συμμετέχουν δημόσια χωρίς την ιδέα ότι παρακολουθούμε τους τέλειους γλουτούς και βυζιά τους. Ως εκ τούτου, όλα όσα βλέπετε στη συλλογή είναι εμπειρίες και γεγονότα από την πραγματική ζωή. Υπάρχουν διάφορα σπασίματα, τσιμπήματα και πιθανές δυσλειτουργίες της γκαρνταρόμπας που διατίθενται εδώ στο The Candid Zone. Επίσης, οι θαυμαστές μπορούν να απολαύσουν σουτιέν με περίγραμμα, εσώρουχα, πιο κοντά σορτς και σέξι φούστες.

συνεισφέροντες thecandidzone

Ένα από τα χαρακτηριστικά μιας σταθερής κοινότητας είναι η αναγνώριση των προσπαθειών και των ατόμων της ομάδας. Καλό πράγμα, το The Candid Zone ξέρει πώς να αναγνωρίζει τα μέλη του ιστότοπου που διέπρεψαν στη γενναιοδωρία και τις δεσμεύσεις τους. Ως εκ τούτου, στη χαμηλότερη περιοχή της σελίδας, μπορείτε να δείτε το ρόστερ των μελών που συνέβαλαν και μοιράστηκαν διάφορες κινήσεις και εικόνες για τη διασκέδασή μας.

Επιπλέον, είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι αυτά τα μέλη ταξινομούνται εβδομαδιαία, μηνιαία, ετήσια, ακόμη και όλη την ώρα. Με αυτό, μπορείτε να δείτε την πιο ουσιαστική συμβολή στον ιστότοπο και να τους δώσετε την πίστωση που τους αξίζει. Οι θαυμαστές και τα μέλη του φόρουμ μπορούν επίσης να εκφράσουν την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη για τις προσπάθειές τους να κάνουν τη συνεδρία μας στο fapping να αξίζει τον κόπο. Επίσης, μπορείτε να έχετε μια ιδέα με ποιον να επικοινωνήσετε, να στείλετε αιτήματα και να ζητήσετε βοήθεια.

Τα υπέρ και τα κατά του TheCandidZone.com

PROS:

 • Δωρεάν ιστότοπος πορνό φόρουμ
 • Καθαρός ιστότοπος
 • Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Ωραίος σχεδιασμός ιστότοπου
 • Συναρπαστική και μεγάλη κοινότητα
 • Καυτή συλλογή
 • Ειλικρινή υλικά

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται εγγραφή για πλήρη πρόσβαση
 • Χωρίς γυμνά υλικά

TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το TheCandidZone.com:

# 1 - Φόρουμ Sexting    

σπίτι του sextingforum

Σίγουρα, οι θαυμαστές του πορνό εδώ στο Sexting Forum μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς των γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιθυμούν να κάνουν όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που λαχταρούν όλοι. Εκτός από την ανταλλαγή ονομάτων χρηστών και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δυναμική κοινότητα μοιράζεται επίσης γυμνές φωτογραφίες και άλλες ερωτικές πηγές που έχουν αποκτήσει. Πράγματι, οι δραστηριότητες εδώ στο Sexting Forum περιλαμβάνουν τη διάσημη διαδικασία δίνω και παίρνω.

Περισσότερα για Το φόρουμ του Sexting σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Μια κοινότητα εραστών του sexting και φανατικών
 • Απλό φόρουμ
 • Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα
 • Διατίθενται ερασιτεχνικά βίντεο
 • Εντελώς δωρεάν ιστότοπος
 • Ενεργά μέλη
 • Γνωρίστε πιθανούς συνεργάτες του sexting

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Μερικά γυμνά πωλούνται

# 2 - Διάσημο Δ.Σ   

διάσημο σπίτι σανίδας

Το Famous Board είναι ένα μέρος για να επισκεφτείτε όταν είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων, ειδήσεις και ταινίες πορνό. Οι φανατικοί διάσημοι θα εκστασιαστούν και θα κατακλυστούν με τη βιβλιοθήκη των ανεβασμένης φωτογραφίας και των καυτών βίντεο διακεκριμένων σταρ στην τηλεόραση και την πορνογραφία. Αστέρια των social media, διάσημες ηθοποιοί και διαδικτυακές αισθήσεις εμφανίζονται στο Famous Board.

Full Famous Board εδώ.

PROS:

 • Καθημερινές και τακτικές ενημερώσεις
 • Καθαρός και οργανωμένος χώρος
 • Οι συντονιστές είναι παντού
 • Ποικιλία σεξουαλικών σκηνών
 • Καυτές διασημότητες για να σας διασκεδάσουν
 • Ενεργός κοινότητα
 • Τεράστια βιβλιοθήκη με καυτά μωρά διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο
 • Χωρίς σκληρό περιεχόμενο
 • Λίγες λειτουργίες τοποθεσίας προς βελτίωση

# 3 - Θαυμαστές κατούρημα  

peefans την υγρή ζώνη

 Το PeeFans είναι ένα φόρουμ αφιερωμένο σε όλους τους τύπους φετίχ κατούρησης, από το πορνό κατούρημα, το τσούρισμα και συναφή πράγματα. Μπορείτε επίσης να βρείτε συνδέσμους βίντεο για δωρεάν λήψη ή συνδέσμους ροής. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του είναι δωρεάν και προσβάσιμο χωρίς συνδρομή, αλλά περιμένετε να δείτε μερικά θέματα φόρουμ που είναι αποκλειστικά premium.

Περισσότερα για το Pee Fans εδώ.

PROS:

 • Πολλά μέλη μοιράζονται περιεχόμενο στα νήματα
 • Έχει πολλά βίντεο και φωτογραφίες με πορνό κατούρησης
 • Δωρεάν για χρήση
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα νήματα απαιτούν premium πάσο
 • Πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα
 • Ορισμένες διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα για μια premium αναβάθμιση

# 4 - Ντικ Φλας  

dickflash σπίτι

Ο Ντικ Φλας προσφέρει ιστορίες εμπειριών, φωτογραφιών, βίντεο, ακόμα και ερωτικής πραγματικής ζωής που μοιράζονται οι εκθεσιακοί άνθρωποι. Θα εκτιμήσετε πόσο γενναιόδωρη είναι η κοινότητα του Dick Flash, με τα περισσότερα πράγματα, ιστορίες, εμπειρίες, φαντασιώσεις και εμμονές που σερβίρονται σε αυτό το φόρουμ. Έτσι, όλες οι φαντασίες λειτουργούν και η σεξουαλική πείνα λύνεται.

Διαβάστε περισσότερα για Ο Dick Flash σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Κόγχες που αναβοσβήνουν και επιδειξιωματισμός
 • Μια τεράστια συλλογή από γυμνά πράγματα και ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Δραστήρια και γενναιόδωρη κοινότητα
 • Διάφορες συναρπαστικές ιστορίες για ανάγνωση
 • Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Δωρεάν ιστότοπος φόρουμ
 • Η εγγραφή είναι εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες συλλογές γυμνών γυναικών
 • Παντού υπάρχουν εικόνες από πούτσες

# 5 - PornSavant 

Κύριο PornSavant

Όταν μιλήσαμε για σεξουαλική απόλαυση και απόλαυση, το PornSavant είναι εντελώς απαράμιλλο. Έχει περίπου 74+ συμμετέχοντες και 1.6M+ νήματα συζήτησης με συνολικό αριθμό αναρτήσεων 59M+. Φανταστείτε πόσες πηγές, βίντεο, ταινίες και φωτογραφίες μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση εδώ με αυτούς τους αριθμούς. Επιπλέον, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, θέσεων και τύπων, έτσι θα έχετε τον καλύτερο δυνατό χρόνο για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο ιδιαίτερο γούστο σας.

PROS:

 • Ενεργοί χρήστες
 • Διαφορετικές αναρτήσεις και θέματα
 • Διατίθενται εξαιρετικά πορνογραφικά φόρουμ
 • Τα υποφόρουμ είναι εντυπωσιακά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη δυνατότητα αναζήτησης
 • Απαιτείται λήψη για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε βίντεο

# 6 - F95Zone   

Κεντρική ζώνη F95

Το F95Zone είναι ένα σημείο κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε, να συναντηθείτε και να συναναστραφείτε με χιλιάδες άλλους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα όπως εσείς. Έχει πολλά διαδικτυακά νήματα που σας επιτρέπουν να μιλήσετε για θέματα για τα οποία θα προτιμούσατε να μην μιλήσετε ή να συζητήσετε δίπλα στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Λοιπόν, είμαι αρκετά σίγουρος ότι το F95Zone εξασφαλίζει σε κάθε μέλος του ένα γαλήνιο καταφύγιο όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν και να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο μήπως ντρέπονται.

Κριτική F95Zone εδώ.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και κατανοητός
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Μοναδικό περιεχόμενο όπως παιχνίδια, hentai, πορνό κ.λπ
 • Δωρεάν για χρήση
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα αναζήτησης είναι βασική
 • Διαθέτει διευθύνσεις URL τρίτων
 • Ανακατευθύνσεις

# 7 - Φρικτό    

φριτέζικο κύριο

Το Fritchy.com έχει μια ιδιαίτερα ενεργή κοινότητα χρηστών. Ούρα! Είναι προφανές ότι η βάση χρηστών ασχολείται και εμπλέκεται με τις συνομιλίες εδώ και εκεί. Πράγματι, οι θαυμαστές του πορνό, ανεξαρτήτως προσωπικότητας, εξωστρεφείς ή εσωστρεφείς, μπορούν να τραντάζονται και να τελειώνουν μαζί.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι καταχωρήσεις ενημερώνονται συνήθως κάθε λεπτό. Ως εκ τούτου, τα μέλη του φόρουμ Fritchy θέλουν να ικανοποιήσουν ο ένας τη δίψα του άλλου. Η ομάδα μοιράζεται ένα κοινό χαρακτηριστικό, και αυτό είναι ότι είναι καυλιάρης και σεξουαλικά ενθουσιασμένη. Ως εκ τούτου, εάν αναζητάτε αυτά τα άτομα, το φόρουμ Fritchy είναι το νέο σας εικονικό σπίτι.

Fritchy και περισσότερες από τις προσφορές του εδώ.

PROS:

 • Μεγάλη ενεργή και συναρπαστική κοινότητα
 • Ποικιλία λαχταριστών περιεχομένων
 • Φιλικό προς το κινητό και προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές
 • Ποικιλία τμημάτων
 • Οργανωμένη σωστά
 • Περιέχει τόσο επαγγελματικό όσο και ερασιτεχνικό πορνό
 • Τακτικές ενημερώσεις από τους χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πλήρεις δυνατότητες του ιστότοπου

# 8 - NudeCelebForum   

nudecelebforum μητρώο

Όσοι γοητεύονται βλέποντας και ακούγοντας για ελκυστικές διασημότητες μπορούν να επισκεφθούν το NudeCelebForum.com. Η σελίδα είναι φανταστική αν θέλετε να συζητήσετε το αγαπημένο σας αστέρι και, φυσικά, αν θέλετε να τραβήξετε τα δάχτυλά σας σε μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν από κάποιον που λατρεύετε. Διαθέτει μεγάλη ποσότητα υλικού, μεγάλη βάση χρηστών και πολλούς συνδέσμους λήψης σε ιστότοπους softcore και premium. Επειδή δεν φιλοξενείται τίποτα στον ιστότοπο, θα μεταφερθείτε σε υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων για να αποκτήσετε τις λήψεις σας.

Πλήρης κριτική για το NudeCelebForum εδώ.

PROS:

 • Ένα τεράστιο αποθετήριο εικόνων και βίντεο διασημοτήτων
 • Η δυναμική και ενεργή κοινότητα χρηστών
 • Προσβάσιμο σε όλες τις συσκευές
 • Διαθέσιμοι σύνδεσμοι λήψης
 • Ποικιλία από δημοσιεύσεις και θέματα για εξερεύνηση
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Δυνατότητα κοινής χρήσης και λήψης πορνογραφικού περιεχομένου

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Χρειάζεται εγγραφή
 • Απλός και αρκετά βαρετός σχεδιασμός

# 9 - HotBoard 

σπίτι hotboard

Το HotBoard.net έγινε αγαπημένος φίλος για αρκετούς λάτρεις του πορνό. Αυτή η επιτυχία απεικονίζεται με τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου από την κυκλοφορία του το περασμένο 2013. Το Hot Board είναι περήφανο που στοχεύει χιλιάδες επισκέπτες του ιστότοπου και αρκετά καλό, πέτυχε με συνέπεια αυτούς τους αριθμούς. Πράγματι, οι θαυμαστές δελεάζουν γύρω από το Hot Board επειδή ο ιστότοπος συλλέγει ερωτικές εικόνες και ταινίες. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και κάθε μέλος έχει την απόλυτη ελευθερία να κατεβάζει περιεχόμενο χωρίς όρια.

Διαβάστε περισσότερα για το HotBoard πατώντας εδώ.

PROS:

 • Δυναμική και ενεργή κοινότητα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Καθαρή σχεδίαση
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο
 • Ποικιλία λαχταριστών περιεχομένων
 • Σωστά σχεδιασμένο και τεμαχισμένο

Μειονεκτήματα:

 • Απευθύνεται σε μία μόνο γλώσσα
 • Χρειάζεται εγγραφή

# 10 - ErotiCity  

ερωτικό σπίτι

Το ErotiCity.net είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος όπου μπορείτε να λάβετε πορνογραφικές ταινίες και φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Τα φόρουμ θα σας πουν με ακρίβεια τι θα μπορούσατε να λάβετε σε αυτό το σημείο: μια συνεχής παροχή δειγμάτων εικόνων σεναρίου και ρητής ταινίας. Επιπλέον, ο ιστότοπος έχει έναν βασικό, ρυθμιζόμενο σχεδιασμό για κινητά που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε. Υπάρχει επίσης μια αξιοπρεπής ποσότητα διαφορετικών πορνογραφικών αντικειμένων για να περιηγηθείτε ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

Δείτε την κριτική του ErotiCity εδώ.

PROS:

 • Εκατομμύρια περιεχόμενα σε θέματα και αναρτήσεις
 • Όλες οι κόγχες και τα φετίχ καλύπτονται
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Καλά εργαλεία αλληλεπίδρασης
 • Ενεργή και ελκυστική κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις
 • Πρέπει να εγγραφείτε για να απολαύσετε πλήρως την πλατφόρμα
 • συνδέσμους τρίτων μερών

# 11 - OneClickChicks   

oneclickchicks

Υπάρχουν 10+ εκατομμύρια σεξουαλικά σπιτικά πλάνα και περίπου 200K+ ιδιωτικά πορνό στην συλλογή του OneClickChicks. Με περίπου 1.3 εκατομμύρια χρήστες, ο ιστότοπος είναι περίπου 1 εκατομμύριο+ φορές την ημέρα από σχεδόν 2 εκατομμύρια+ μοναδικά άτομα. Είναι πραγματικοί άνθρωποι που κινηματογραφούν τις γυναίκες τους, τις φίλες τους και άλλες γυναίκες καθώς κάνουν πολλές πρόστυχες πράξεις. Αυτοί οι τύποι είναι επιθετικοί. τους αρέσει να μιλούν με οποιονδήποτε και έχουν μηδενικό πρόβλημα με την ανάρτηση απρεπών φωτογραφιών και ηχογραφήσεων για να σας παρασύρουν στην τζίζα.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του OneClickChicks.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά
 • Διαισθητική διάταξη
 • Ενεργοί συμμετέχοντες

Μειονεκτήματα:

 • Χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο
 • Απαιτεί ιδιότητα μέλους

# 12 - SexyGirls 

sexyegirls φόρουμ

Το SexyEGirls αφιερώνει ολόκληρη τη διαμονή του σε σέξι προσωπικότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θεές του Διαδικτύου, διασημότητες και γυμνούς σούπερ σταρ. Ο ιστότοπος έχει αναπτυχθεί τόσο γρήγορα από τότε που ξεκίνησε η τρέλα στη βιομηχανία πορνό. Οι θαυμαστές αποκτούν συνδέσεις, φιλίες και διάφορους αρραβώνες από την κοινότητα των SexyGirls. Με αυτό, ο ιστότοπος έγινε ένας από τους μεγαλύτερους χώρους αποθήκευσης γυμνού, τσιμπημάτων και μυστικών μπαχαρικών στο Διαδίκτυο.

PROS:

 • Τα κορίτσια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μέσα
 • Φόρουμ για καυτούς σούπερ σταρ των social media
 • Καλύψτε διάφορες τοποθεσίες στο Διαδίκτυο
 • Δραστήρια και τεράστια κοινότητα
 • Εμπλοκή μελών
 • Συνεχείς ενημερώσεις
 • Δροσερά χαρακτηριστικά
 • Συμμορφώνεται με τα αιτήματα των οπαδών

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Ορισμένες λειτουργίες χρειάζονται βελτιώσεις

Συμπέρασμα

Το Candid Zone είναι ο απρόσκοπτος χώρος για κάθε ειλικρινή και ακατέργαστο εθισμένο στο πορνό. Αν το να βλέπετε μωρά με στενά τζιν, κολάν, σορτς και σέξι μπλούζες είναι το απίστευτο φετίχ σας, ο ιστότοπος παρέχει τα πιο πρόσφατα υλικά για εσάς. Η κοινότητα είναι συμπαγής και στιβαρή, με χιλιάδες και εκατομμύρια μέλη - ο καθένας λατρεύει να καταβροχθίζει τα υλικά και επίσης να συνεισφέρει στη λαχταριστή ποικιλία. Επιπλέον, τα μέλη είναι ελκυστικά, βοηθητικά και φυσικά γενναιόδωρα. Ως εκ τούτου, η εγγραφή είναι εύκολη και δωρεάν εάν θέλετε να γίνετε.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του ιστότοπου επαινούν τον καθαρό και απλό ιστότοπο. Δεν υπάρχουν ασυνήθιστες και περιττές ακαταστασία. Η πλοήγηση είναι ομαλή και η οργάνωση είναι απρόσκοπτη. Στην πραγματικότητα, οι θαυμαστές λατρεύουν να εξερευνούν τις γωνιές του The Candid Zone λόγω του αποθετηρίου άγνωστων γυναικών. Λοιπόν, τι περιμένεις? Δοκιμάστε το Candid Zone και απολαύστε την πολυτέλεια του ειλικρινούς πορνό. Εξερευνήστε τη ωμότητα και ρίξτε μια σημαντική ματιά στις πιο καυτές κυρίες στο κοινό.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 49 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ULMF & 12 κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το ULMF.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ULMF.org Θα κάνουμε μια σύντομη διακοπή για το πορνό βανίλιας. Ξέρω ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αρκετές σκληροπυρηνικές συμφωνίες, παθιασμένο σεξ σε ζευγάρια, στοματικές φαντασιώσεις, γαμημένο πρωκτό, γλείψιμο μουνιού και δάχτυλο. Όπως εσείς, αυτά τα συνδετικά είναι πάντα στο καλάθι μου, έτοιμα όποτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Γδύνω Φόρουμ & 12 Καλύτερες Δωρεάν Ιστοσελίδες Φόρουμ Πορνό όπως το UndressForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το UndressForum.com Η επόμενη περιοδεία μας ακούγεται διασκεδαστική και συναρπαστική. Αποφάσισα να συμπεριλάβω φόρουμ στις κριτικές μου γιατί νιώθω ότι έχουν περάσει μήνες από τότε που έκανα την τελευταία μου κριτική για το πορνό φόρουμ. Είναι ενδιαφέρον ότι το βλέμμα μου έτρεξε με το Undress Forum και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertow Club & Top 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Undertow.club Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertow.club Σκέφτεστε να γίνετε μέλος σε μια υπόγεια κοινότητα; Το Undertow Club είναι μια υπόγεια κοινότητα gaming και modding με αισθησιακή ανατροπή, φίλε. Πάει πολύς καιρός από τότε που έκανα μια ανασκόπηση του ιστότοπου του φόρουμ, οπότε ορίστε. Undertow […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LoversLab & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε με πορνό φόρουμ όπως το LoversLab.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoversLab.com Εντάξει, φίλοι παίκτες, συγκεντρωθείτε. Ξέρετε ποια είναι η πραγματική συμφωνία όταν πρόκειται για παιχνίδια υπολογιστή; Όχι, δεν είναι τα εντυπωσιακά γραφικά ή οι συγκλονιστικές αφηγήσεις. Και σίγουρα δεν είναι η τιμή του κορυφαίου εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών σας που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Original Candid Review & Top-12 Porn Forums και Sites όπως το TheOriginalCandid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheOriginalCandid.com Ψάχνετε για μια νέα διαδικτυακή κοινότητα για να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε ειλικρινείς στιγμές καυτών μωρών; Στη συνέχεια, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το TheOriginalCandid.com, το φόρουμ ειλικρινών λήψεων που κάνει πάταγο από την έναρξή του. Ενώ παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thot BB & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το ThotBB.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ThotBB.com Έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με τους συναδέλφους μου και να δω τι συμβαίνει στη βιομηχανία πορνό. Τα κουτσομπολιά και οι νόμιμες ειδήσεις είναι άμεσα διαθέσιμα στις πλατφόρμες του φόρουμ. Ως εκ τούτου, δοκιμάζω την τύχη μου για να ανακαλύψω μια λαμπρή σελίδα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι φόρουμ και 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το SexyForums.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyForums.com Πόσο σας αρέσουν τα φόρουμ σεξ; Θα ήθελα να μάθω, φίλε, γιατί είμαι περίεργος διεστραμμένος. Εν πάση περιπτώσει, είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνετε να μπαινοβγείτε από τους χώρους συζήτησης για να εκφράσετε και να μάθετε από τους συναδέλφους πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TitsInTops Forum & Top-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Titsintops.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Titsintops.com Σας αρέσει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και βίντεο με στήθος βυζιά; Βάζω στοίχημα το κάνεις. Σε αυτά τα ζευγαρωμένα και μπούστα ζευγάρια είναι σίγουρα δύσκολο να αντισταθείς. Μόλις αρχίσουν να αναπηδούν, παίρνουμε ακαριαία αμέσως. Γι' αυτό εμείς και εσείς είμαστε τυχεροί που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SimpCity Review & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ όπως το Simpcity.su Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Simpcity.su Μια άλλη μέρα, άλλο ένα φόρουμ! Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεφύγετε, και ένα πράγμα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σκληρύνετε αυτό το κόκορα είναι να δείτε το φόρουμ πορνό του SimpCity. Αυτό το φόρουμ είναι η νέα μου ανακάλυψη που θα σας κάνει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι και αστείο φόρουμ & κορυφαίοι 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forums.sexyandfunny.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.sexyandfunny.com Γεια σου, φίλε! Ας χαλαρώσουμε λίγο με τη σημερινή ανασκόπηση. Με ιντριγκάρει καθώς ένας από τους διεστραμμένους κολλητούς μου μου είπε για ένα φόρουμ που παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο. Ως σκληροπυρηνικός εργαζόμενος μάγκας, είχα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Φόρουμ FapFappy & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Όπως το forum.fapfappy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.fapfappy.com Έλεγξα τον ιστότοπο πορνό FapFappy στο παρελθόν. Ωστόσο, στο φόρουμ του δεν δόθηκε η προσοχή που του αξίζει. Έτσι, σήμερα, θα κάνουμε το Φόρουμ FapFappy το κύριο αστέρι! Εάν είστε λάτρης του πορνό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ LeakEmUp & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ για πορνό Όπως το forums.leakednudes.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.leakemup.com Ψάχνετε για ένα νέο μέρος για να λαμβάνετε πορνό ενώ αλληλεπιδράτε με άτομα στο διαδίκτυο; Λοιπόν, έχω μια καλή θέση για σένα. Το LeakEmUp Forum είναι ο πρόσφατα ανακαλυφθείς ιστότοπός μου για πορνό και συλλέγει πολλά γυμνά και σεξ από διαφορετικές πηγές, όπως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudo Hub Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το NudoHub.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudoHub.org Αν το πάθος σου τελευταία είναι να συμμετέχεις σε ενεργά φόρουμ, να είσαι εκστασιασμένος καθώς το Nudo Hub προσπαθεί να πιάσει τις τεράστιες φαντασιώσεις σου. Το Nudo Hub είναι ένας άλλος χώρος ερωτικής συζήτησης όπου μοιράζονται ενημερώσεις, τάσεις και τρέχοντα γεγονότα στη βιομηχανία του πορνό σε ζήτηση. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

X-Forum & TOP 12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το x-forum.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το x-forum.net Η εύρεση του καλύτερου και πιο μοντέρνου πορνό στις μέρες μας είναι μια τέτοια πρόκληση. Ένας σωρό ιστοσελίδες εμφανίζονται καθημερινά και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά μην ανησυχείτε, εγώ, ο Ντουντεθρίλ, είμαι εδώ για να σώσω το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φόρουμ Thotsbay & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forum.thotsbay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.thotsbay.com Νέο φόρουμ για πορνό; Το Dudethrill σε πήρε! Στη σημερινή ανασκόπηση, θα συζητήσουμε το Thotsbay. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για αυτόν τον ιστότοπο επειδή είναι ιστότοπος πορνό. Αλλά ξέρατε ότι έχει επίσης ένα εξίσου φανταστικό πορνό φόρουμ; Λοιπόν, το Thotsbay […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Yes Leaks & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το YesLeaks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YesLeaks.com Ναι Διαρροές! Αυτές οι λέξεις δεν είναι απλώς ένα θαυμαστικό, αλλά μια περιγραφή του ονόματος μιας πλατφόρμας όπου μοιράζονται τα υλικά των OnlyFans. Το Yes Leaks είναι ένας χώρος πορνογραφικού φόρουμ που εξυπηρετεί οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τις εμμονές με το πορνό και μια συλλογή από καυτές διαρροές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeakedBB 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το leakedbb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το leakedbb.com Μια άλλη μέρα, άλλη μια κριτική. Αλλά αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για πορνό φόρουμ. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που επισκέφτηκα ένα φόρουμ πορνό και τώρα που ανακάλυψα έναν νέο ιστότοπο, υποθέτω ότι σκοπεύετε σε έναν άλλο ονειρεμένο προορισμό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DropMMS & TOP-12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ όπως το DropMMS.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DropMMS.com DropMMS! Όταν έπεσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος γλυκιάς απόδρασης καθώς ακούγεται σαν σοκολατάκια. Ίσως, λαχταράω κάτι γλυκό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το DropMMS προσφέρει μια διαφορετική γεύση. Ο ιστότοπος συνέβαλε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sorry Mother Forum & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το forum.sorrymother Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Forum.SorryMother.video Πού πηγαίνεις όταν αισθάνεσαι καυλιάρης και θέλεις να τρανταστείς; Πορνογραφικοί ιστότοποι; Τοποθεσίες κάμερας; Συνοδεία? Λοιπόν, υπάρχει μια ακόμη καλύτερη επιλογή - πορνό φόρουμ! Οπωσδήποτε, τα φόρουμ είναι εξαιρετικό περιεχόμενο που ακούγεται επειδή έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WifeWantsToPlay & Top-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το womanwantstoplay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το womanwantstoplay.com Ονειρευτήκατε ποτέ μια hotwife να χτυπάει κάποιον μάγκα; Είστε μια βαριεστημένη σύζυγος που αισθάνεται καυλιάρης και περιπετειώδης στο σεξ ή είστε ένας καυλιάρης σύζυγος που θέλει να ανεβάσει το σεξ σε άλλο επίπεδο; Λοιπόν, ο γάρος μπορεί να είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultDVDTalk & Top-12 Δωρεάν Ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το forum.adultdvdtalk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.adultdvdtalk.com Ποιος λέει ότι το DVD είναι νεκρό; Μετά από τόσα χρόνια, το DVD είναι ακόμα ζωντανό και χτυπάει τα charts. Γι' αυτό το φόρουμ AdultDVDTalk παραμένει στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων παρόλο που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανατριχιαστικό πορνό & TOP-12 ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το CreepyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CreepyPorn.com Το ακραίο πορνό είναι ανατριχιαστικό πορνό! Το CreepyPorn.com είναι ένας ερωτικός ιστότοπος φόρουμ που ασχολείται με οτιδήποτε καυτό και απροσδόκητο. Οι θαυμαστές του πορνό θα δουν μια σειρά από κόγχες πορνό που συμβαίνουν ασυνήθιστα στην πραγματική ζωή, αλλά ενθουσιάζουν τους φανατικούς θαυμαστές του φετίχ. Κάθε πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Free Ones & TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το FreeOnes.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FreeOnes.com Οι πλατφόρμες όπου μπορούμε να εκφραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε με μια κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα, είναι μια ευλογία. Το The Free Ones Board είναι ένας κλασικός ιστότοπος φόρουμ πορνό που φορτώνει με τις απόλυτες πορνογραφικές εκθέσεις που χαίρεστε να βλέπετε. Προφανώς, οι Ελεύθεροι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Candid Zone & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το TheCandidZone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheCandidZone.com Εάν θέλετε να απολαύσετε το αυθεντικό περιεχόμενο, το The Candid Zone προσφέρει υπηρεσίες για να ανακουφίσει την εμπειρία σας στο πορνό. Το Candid Zone προσφέρει συναρπαστικά υλικά που είναι γεμάτα με ειλικρινείς στιγμές. Αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα περιλαμβάνουν αυθεντικές και χωρίς σενάριο εικόνες πορνό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexyEGirls & TOP-12 Ιστότοποι για πορνό Φόρουμ όπως το SexyEGirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyEGirls.com Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός χώρος και μέθοδος για να κατανοήσεις την πιο πρόσφατη ερωτική συμπεριφορά σήμερα. Καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις και επιτρέπουν στους φανατικούς να μοιράζονται ιδέες, εγχειρήματα και πορνογραφία. Με την έλευση των διάφορων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, τα φόρουμ έγιναν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CamCaps & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Παρόμοιοι με το camcaps.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Camcaps.net Αχ, ναι, φόρουμ πορνό. Δεν είναι υπέροχο να έχετε δωρεάν πηγές για οτιδήποτε πορνό στο διαδίκτυο; Το CamCaps είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στους ιστοτόπους πορνό φόρουμ σας, καθώς προσφέρει μια μοναδική συλλογή από βίντεο, φωτογραφίες και συνδέσμους προς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

KikDirty Review & TOP-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το kikdirty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KikDirty.com Αναζητάτε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο και εκπληκτικό; Μερικά από τα πιο μοντέρνα φόρουμ ενηλίκων σήμερα, το KikDirty σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλα μέλη, να ανταλλάξετε τα προφίλ σας Snapchat και Kik και δωρεάν πρόσβαση σε λογαριασμούς, φωτογραφίες, βίντεο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dick Flash & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το DickFlash.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DickFlash.com Dick Flash! Όταν άκουσα το όνομα αυτού του ιστότοπου, σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε την προσοχή μου. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ο Dick Flash θα ήταν ένας τυπικός ιστότοπος φόρουμ που θα μου δώσει πολλά πουλί. αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rawporn & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το Rawporn.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rawporn.org Εάν το πορνό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να συνεχίσετε, φίλε, το Rawporn είναι εδώ. Πορνό εδώ, εκεί και παντού είναι αυτό που θα ανακαλύψετε σε αυτή τη συναρπαστική κοινότητα. Το Rawporn.org είναι μια τεράστια πλατφόρμα κοινής χρήσης πορνογραφίας που έχει κάνει τη διαφορά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeeFans & 12-Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το peefans.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Peefans.com Σας αρέσει ένας μοναδικός τύπος εμπειρίας που δεν ταιριάζει στη ζώνη άνεσης; Ίσως ένας ιστότοπος πορνό με θέμα το κατούρημα θα έφερνε μια διαφορετική αλλαγή στη συνηθισμένη σας γεύση πορνό. Αν θέλετε να το ζήσετε αυτό, δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος που να σας έρχεται αυτόματα στο μυαλό εκτός από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VintageEroticaForums & Top-12 Porn Forums Όπως το vintage-erotica-forum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vintage-erotica-forum.com Το VintageEroticaForums είναι απεριόριστη πρόσβαση, πλατφόρμα φόρουμ για ενήλικες που υποβάλλονται από χρήστες, όπου οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν τη συζήτηση τους για παλιές συζητήσεις για να δημοσιεύσουν -μοντέρνα γυμνό και πρόστυχα αποσπάσματα από περιοδικά. Διαθέτει τη φανταστική δουλειά διασημοτήτων ή μοντέλων που έχουν μοναδική γοητεία που απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ Sexting & TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το SextingForum.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SextingForum.net Όσοι έχουν δοκιμάσει τη διασκέδαση του sexting μπορεί να σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο που θα εξετάσω σήμερα. Το SextingForum.net είναι μια πλατφόρμα φόρουμ που εμφανίζει όλες τις συζητήσεις και τα θέματα που σχετίζονται με καυτές δραστηριότητες sexting. Λοιπόν, αυτός ο χώρος μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornSavant & Καλύτεροι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Παρόμοιοι με το pornsavant.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornsavant.com Εδώ είναι μια άλλη κριτική φόρουμ για πορνό και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται PornSavant. Ήμουν περίεργος για το τι θα μπορούσε να προσθέσει στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και κατέβαλα προσπάθεια για την περιήγησή του. Ο κόσμος λέει ότι είναι το καλύτερο πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OneClickChicks & Top-12 Porn Forum Όπως το forum.oneclickchicks.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.oneclickchicks.com Ψάχνεις για άλλους ερωτικούς λάτρεις για να συνομιλήσουν σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν και οι δύο; Αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματιά στο OneClickChicks — μια διαδικτυακή κοινότητα με όλα τα φόρουμ που χρειάζεστε, όπως βίντεο, φωτογραφίες, συνδέσμους κ.λπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fritchy & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Fritchy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fritchy.com Το "Everything Go" είναι το σλόγκαν του ιστότοπου του Fritchy.com. Οι άνθρωποι πίσω από τον τομέα Fritchy τείνουν να συνοψίζουν τις προσφορές του ιστότοπου σε δύο λέξεις. Έτσι, αν έχετε μεγάλη ανάγκη από ένα αχνό και σέξι φόρουμ, το Fritchy.com μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Hot Board & 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το Hot-Board.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot-Board.net Είμαι έκπληκτος πώς τα φόρουμ πορνό παρέχουν τους πόρους που λαχταρούμε έντονα. Συγχαρητήρια σε ιστότοπους όπως το Hot-Board.net για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου οι πολίτες της πορνογραφίας μπορούν να συζητούν συγκεκριμένες στροφές, φαντασιώσεις, εμμονές, πορνό βίντεο και καλλιτέχνες. Εκτός από τη συζήτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

F95Zone Review & TOP-12 Best Porn Forums Like f95zone.to Show Me 12 Alternatives for f95zone.to F95zone μπορεί να φαίνεται σαν ένας ηλίθιος τίτλος. Είναι σαν ένα ελαττωματικό ρομπότ που κανείς δεν θέλει να παίξει. Όμως, παρά το όνομα, είναι ένα από τα κορυφαία online φόρουμ για ενήλικες. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ErotiCity & 12 Greatest Porn Forum Sites Παρόμοια με το ErotiCity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ErotiCity.net Συγχαρητήρια για πλατφόρμες που προσφέρουν όχι μόνο έναν αλλά πολλούς πόρους στους λάτρεις του πορνό. πράγματι, είναι γεμάτα με έντονα στοιχεία χτυπήματος που γενικά μας φτιάχνουν την ημέρα. Με αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ αυτόν τον ιστότοπο που βρήκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Saff.cc Review & 12 TOP Porn Forum Sites Like Saff.cc Show Me 12 Alternatives for Saff.cc Όπως και άλλα πορνογραφικά φόρουμ, το Saff.cc επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας πλατφόρμας για να μοιράζεστε ένα ευρύ φάσμα θέσεων και φετίχ. Αυτά τα υλικά συνεισφέρουν τα μέλη μαζί με συνδέσμους για δωρεάν λήψεις. Παρόλο που το Saff.cc δεν καθορίζει ακριβώς τι είδους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn-W Review & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το porn-w.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Porn-w.org Σας αρέσει να αποθηκεύετε εικόνες και βίντεο που βρίσκετε ή αντ 'αυτού θα περιηγηθείτε και θα μοιραστείτε σαφές υλικό; Όπως και να έχει, ίσως ένα φόρουμ πορνό να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτά τα πράγματα, εκτός από τα κοινωνικά μέσα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NudeCelebForum & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Πορνό Φόρουμ Όπως το NudeCelebForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeCelebForum.com Υπάρχει φόρουμ για γυμνές διασημότητες; Λοιπόν, η απάντηση είναι εδώ! Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ένα μέρος για παρέα και να μοιραστώ συναρπαστικό περιεχόμενο και λεπτομέρειες για τις λατρεμένες διασημότητες σας. Το Nude Celeb Forum είναι ένα μέρος για να πας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Phun Forum Review & (TOP 12) Porn Forums Like forum.phun.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για forum.phun.org Αν αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα φανταστικό πορνό φόρουμ, τότε είσαι τυχερός γιατί έχω κάτι για σένα - PhunForum. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτόν τον ιστότοπο; Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι μια τεράστια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kitty-Kats Review & 12 BEST Porn Forum Sites Like Kitty-Kats.net Show Me 12 Alternatives for Kitty-Kats.net Πάντα μου αρέσει να εκπλήσσομαι με τυχαία πράγματα και να αυνανίζομαι σε αυτό. Υπάρχει κάτι που ενθουσιάζει και παρασύρει τον εσωτερικό μου εαυτό. Είσαι κι εσύ έτσι; Γνωρίζετε αυτό το αίσθημα ευφορίας για να το παίξετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeachyForum Review & TOP-12 Best Porn Forums Like PeachyForum.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PeachyForum.com Εάν η αλληλεπίδραση και η σύνδεση είναι πράγματα που θεωρείτε συναρπαστικά στο διαδίκτυο, τότε ίσως το PeachyForum μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος μετάβασης στο φόρουμ για εσάς. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό το φόρουμ στο παρελθόν, λοιπόν, είναι χαρά μου να μοιραστώ τα καλύτερα (μέχρι τώρα) […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornBB Review & Top-12 Porn Forum Sites Like PornBB.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for PornBB.com Το PornBB είναι ένα διάσημο πορνογραφικό φόρουμ όπου τα μέλη και οι χρήστες συζητούν θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και εξυπηρετεί την πορνογραφική κοινότητα για σχεδόν μια δεκαετία, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει χαλαρώσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SyberPussy Review & 12-BEST Porn Forums Like SyberPussy.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for SyberPussy.com Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναζητάτε έναν όμορφο και δυναμικό ιστότοπο με μια μεγάλη ποικιλία πορνογραφικών φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. με αυτό, μην προχωράτε περισσότερο από το SyberPussy. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου πυροδότησε ήδη το εσωτερικό του κάθε πολίτη πορνό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ForumOphilia Review & Top 12 Porn Forums Like ForumOphilia.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for ForumOphilia.com Ahh, ForumOphilia! Τι φανταστικός τίτλος για να ονομάσουμε έναν εξίσου εξαιρετικό ιστότοπο πορνό για πορνό Γενικά, το ForumOphilia είναι το κορυφαίο σημείο για να βρείτε δωρεάν υλικό για ενήλικες και κορυφαίο σεξουαλικό περιεχόμενο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτός ο ιστότοπος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Review PlanetSuzy & Top 12 Φόρουμ πορνό / σεξ όπως το PlanetSuzy.org Εμφάνιση 12 εναλλακτικών φόρουμ πορνό για το PlanetSuzy.org Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με νέους ανθρώπους και να γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινότητα. Το Planet Suzy είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος πορνογραφικού φόρουμ που εστιάζει σε απλό περιεχόμενο, όπως διασημότητες, ερασιτέχνες και hentai. Επειδή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ViperGirls & (TOP 12) Φόρουμ πορνογραφικού τύπου όπως το Vipergirls.to Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές φόρουμ πορνό για το ViperGirls.to Oh τέλος, ViperGirls! Ψάχνετε για ένα φόρουμ πορνό όπου τα φίδια και οι γυναίκες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μεταλλαγμένο υβριδικό τέρας σεξ; Εάν η λιποθυμία σας δεν μπορεί να αντέξει τη ζέστη, Κυρίες, πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί είναι ενήλικας […]

Μεταβείτε στην κορυφή