Ενημερώθηκε στις: 22 Ιουλίου 2024

Επισκόπηση PlanetSuzy

& Κορυφαία 12 φόρουμ πορνό / σεξ όπως το PlanetSuzy.org

Εγγραφείτε τώρα στο Brazzers.com - μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το PlanetSuzy! Ο καλύτερος ιστότοπος πορνό που κερδίζει οποιοδήποτε φόρουμ

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών πορνογραφικών φόρουμ για το PlanetSuzy.org

planetsuzy

Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με νέους ανθρώπους και να γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινότητα. Το Planet Suzy είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος πορνογραφικού φόρουμ που εστιάζει σε απλό περιεχόμενο όπως διασημότητες, ερασιτέχνες και hentai. Επειδή είναι ένα φόρουμ, ο ιστότοπος δεν δημιουργεί κανένα δικό του υλικό και αντ 'αυτού βασίζεται στην κοινότητα για να το κάνει. Σε αντίθεση με πολλά άλλα φόρουμ, αυτό περιέχει επίσης πολλά γενικά θέματα για τα οποία μπορεί να μιλήσει ο κόσμος.

Επίσημη διεύθυνση URL: http://www.planetsuzy.org

Το PlanetSuzy είναι μια κοινότητα ενηλίκων που επικεντρώνεται κυρίως στο περιεχόμενο βίντεο. Παρόλο που δεν υπάρχουν οριστικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των δημοσιεύσεων που έχει συνολικά αυτός ο ιστότοπος, με βάση τις πληροφορίες που έχω ανακαλύψει, φαίνεται να είναι περίπου 4 εκατομμύρια. Ο ιστότοπος ενημερώνεται τακτικά και περιλαμβάνει ενότητες αφιερωμένες σε πορνογραφικό περιεχόμενο, δηλώσεις καλωσορίσματος ή εισαγωγές και βοήθεια ιστότοπου. Το Planet Suzy υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, και όπως πολλά άλλα φόρουμ, διαθέτει μεγάλο αριθμό αφοσιωμένων χρηστών που δημοσιεύουν τακτικά.

Πράγματι, υπάρχουν πολλές πληροφορίες σε αυτήν την πλατφόρμα. Υπολόγισα ότι υπήρχαν περίπου 200,000 ενεργά θέματα και εκατομμύρια δημοσιεύσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Δεν υπάρχουν πολλά φόρουμ που να ταιριάζουν με το PlanetSuzy ως προς τη συνολική κλίμακα, οπότε αξίζει να ξοδέψετε χρήματα!

Μια ματιά στο σχέδιο του PlanetSuzy!

Το PlanetSuzy βασίζεται στο πρότυπο vBulletin. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Διαδίκτυο, το vBulletin είναι μια από τις πιο δημοφιλείς διαθέσιμες διατάξεις φόρουμ, οπότε θα πρέπει να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας όταν περιηγείστε. Έχετε τον κατάλογο, τους υποκαταλόγους και τα πραγματικά νήματα σε ένα φόρουμ. Μια κοινή πρακτική είναι να ομαδοποιήσετε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με ένα θέμα σε ένα νήμα.

 Επίσης, είναι πολύ προφανές ότι ο πίνακας συζητήσεων ή η ενότητα είναι καλά ελεγχόμενες. Δεν είδα ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή πορνογραφικό περιεχόμενο. Με αυτό, είμαι πολύ βέβαιος ότι οι συντονιστές αλλάζουν συνεχώς και προετοιμάζουν τα πράγματα για να διασφαλίσουν ότι όλα είναι στη σωστή τους θέση. Οι συντονιστές του PlanetSuzy και οι άνθρωποι πίσω τους αξίζουν πολλή πίστη και εκτίμηση.

Επιπλέον, αυτό που κάνει τον ιστότοπο ακόμη αξίζει να επισκεφτείτε είναι η ίδια η εμφάνισή του. Η σχεδίαση και η χρωματική παλέτα είναι ελκυστική. Πρέπει επίσης να πω ότι η μετριοπάθεια είναι αυστηρή και η κοινότητα είναι μεγάλη. Επίσης, οι διαφημίσεις περιορίζονται στο ελάχιστο, διατηρώντας την εμπειρία χαλαρωτική και λιγότερο ενοχλητική.

Υλικά που παρέχει ο PlanetSuzy για τις σεξουαλικές επιθυμίες σας

Υπάρχει μια ατελείωτη παροχή πληροφοριών σε μια ποικιλία ειδών. Έκαναν καλή δουλειά κατηγοριοποιώντας τα αντικείμενα. Ωστόσο, εάν ψάχνετε πάρα πολύ για ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον ή επιθυμία, αυτό μπορεί να μην είναι το πιο κατάλληλο μέρος για την αναζήτησή σας. Από την άλλη πλευρά, είναι πράγματι μια θαυμάσια πλατφόρμα για όσους αναζητούν πιο γενικές ερμηνείες πορνό και διασημότητες.

Το PlanetSuzy σας παρέχει περισσότερα από αρκετά για να καλύψετε τις πεινασμένες σεξουαλικές σας ανάγκες. Είναι σχεδόν σαν ένας διαγωνισμός πόσο πορνογραφικό φορτώνεται και είναι διαθέσιμο σε αυτόν τον ιστότοπο. Ακόμα κι αν ψάχνετε για ένα μόνο αστέρι ή ένα σούπερ σταρ, θα ανακαλύψετε εδώ σχεδόν όλη τη ζωή και την τέχνη της ζωής τους. Εκτιμώ επίσης πόσο υπέροχα απεικονίζεται το hentai. Εκτός από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια ποικιλία παιχνιδιών και κόμικς, καθώς και άλλο υλικό που δημιουργείται από τους χρήστες.

Μπορώ να βεβαιώσω ότι αυτός ο ιστότοπος είναι μια από τις καλύτερες πηγές για την απόκτηση παιχνιδιών. Διαθέτουν ένα φόρουμ αφιερωμένο σε κάθε συζήτηση παιχνιδιών, ειδικά αν θέλετε να μιλήσετε για αυτό ή απλώς να ζητήσετε βοήθεια αν χαθείτε. Στο PlanetSuzy, θα βρείτε μερικές μοναδικές κατηγορίες που είναι δύσκολο να συναντήσετε σε άλλους ιστότοπους. Μία από τις κατηγορίες είναι η κωμωδία ενηλίκων, η οποία περιλαμβάνει φωτογραφίες, αστεία και ιστορίες NSFW. Υπάρχουν επίσης φόρουμ αφιερωμένα σε διασημότητες κοινωνικών μέσων και άλλα.

αρχική σελίδα του πλανήτη

Φλεβικά πειραστικά για ενήλικες του PlanetSuzy

Οι άνθρωποι μπορούν να συζητήσουν τρέχοντα γεγονότα, προσωπικές παρατηρήσεις, θέματα δημοσίου ενδιαφέροντος και πολλά άλλα σε εξειδικευμένους τομείς διαφόρων κατηγοριών. Ωστόσο, η κύρια εστίαση του ιστότοπου είναι στην ψυχαγωγία, η οποία περιλαμβάνει ερωτική και πορνογραφία. Το γενικό φόρουμ, το τμήμα βοήθειας, η ψυχαγωγία, οι διασημότητες και τα supermodels, vintage και κλασικά, pornstars και μοντέλα, ρητό υλικό, ερασιτέχνες και ηδονοβλεψίες, και hentai και anime είναι όλα τα τμήματα του ιστότοπου που μπορεί να ανακαλυφθούν.

Ο ιστότοπος είναι όμορφα δομημένος και έτοιμος να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, με τόσες πολλές ενότητες και υποκατηγορίες. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε έρευνες και να εντοπίσετε πορνογραφία που δεν περιλαμβάνεται στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τη μεγάλη κοινότητά τους. Πολλές από τις καλύτερες φωτογραφίες και ταινίες μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο, χάρη σε πολλές συστάσεις από την κοινότητα, και αν δεν είναι, η ομάδα μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το υλικό με τόση ευκολία.

Ας συζητήσουμε καθένα από τα φόρουμ:

 • Το Τμήμα Διασημοτήτων και Supermodel

Διασημότητες, όπως αστέρια τηλεόρασης και ταινιών και supermodels, εμφανίζονται σε αυτήν την ενότητα του PlanetSuzy. Οι χρήστες μοιράζονται βίντεο, καθώς και ταινίες και τηλεοπτικά κλιπ, τρέιλερ ταινιών, διαφορετικές εκπομπές, συνεντεύξεις και άλλο περιεχόμενο. Παρόλο που πολλά άτομα ανεβάζουν ταινίες και φωτογραφίες απευθείας στα νήματα, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε συγκεκριμένο υλικό βίντεο και ηχογραφήσεις. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια ενότητα που διατίθεται σε βίντεο καλλιτεχνών απάτης διασημοτήτων. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να δείτε μερικά από αυτά τα περιεχόμενα ή να αφήσετε ένα σχόλιο.

 • Το Vintage και το κλασικό τμήμα

Αυτό το τμήμα της ιστοσελίδας αποτελείται από ταινίες, ταινίες και ακολουθίες από τον Ιούλιο του 1995. Αυτό είναι ένα τμήμα μόνο για μέλη του ιστότοπου και η εγγραφή απαιτεί συνδρομή. Μπορείτε γρήγορα και απλά να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό στον ιστότοπο εισάγοντας ένα όνομα χρήστη, παρέχοντας μια διεύθυνση email και δημιουργώντας έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης. Σε αυτήν την ενότητα βρίσκονται βίντεο, κλιπ και φωτογραφίες που σίγουρα δεν θα χάσετε.

 • Τμήμα Sexy Pornstars and Models

Το PlanetSuzy διαθέτει μια ενότητα αφιερωμένη σε αστέρες και μοντέλα πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένων γυναικών από όλες τις εποχές. Οι εικόνες μπορούν να ταξινομηθούν κατά ηθοποιούς, μοντέλα, ποιότητα και ανάλυση βίντεο, συμπεριλαμβανομένων βίντεο HD και βίντεο εκτός HD. Ορισμένες από τις δημοσιεύσεις ενδέχεται να διαγραφούν επίσης εάν περιλαμβάνουν νεκρούς συνδέσμους. Το PlanetSuzy εκτελεί εξαιρετική δουλειά με τη διαγραφή νεκρών συνδέσμων, κάτι που πολλοί άλλοι φόρουμ αντιμετωπίζουν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, διότι διάφορες περιοχές του ιστότοπου PlanetSuzy έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο δημοσιεύσεις.

 • Ενότητα ρητού περιεχομένου

Ο τομέας ρητού υλικού είναι μια άλλη ενότητα του φόρουμ. Girl-on-girl, συγγενείς και φετίχ, λάτρεις των τριχωτών μουνί, εθνοτική αγάπη, γενικό πορνό, θέματα με φωτογραφίες και ταινίες πορνό πλήρους μήκους περιλαμβάνονται σε αυτήν την κατηγορία. Υπάρχουν πάνω από 5 εκατομμύρια δημοσιεύσεις σε αυτό το μέρος του PlanetSuzy μόνο, συμπεριλαμβανομένων πολλών γυμνών και πρώτων υλών. Μπορούν επίσης να κοινοποιηθούν βίντεο softcore, αιτήματα πορνογραφικών ταινιών και άλλο περιεχόμενο.

 • Τμήμα Ερασιτεχνικής Πορνογραφίας και Ταινιών

Αυτή η ενότητα του ιστότοπου διαθέτει σπιτικές ταινίες και εικόνες, καθώς και πλούσιο περιεχόμενο που υποβάλλεται από χρήστες για όσους απολαμβάνουν να μοιράζονται τα γυμνά τους σώματα ή να βλέπουν άλλους να το κάνουν. Αυτές οι εικόνες μπορεί να είναι εξαιρετικά ευφάνταστες και συχνά σε εξαιρετική ανάλυση. Εκτός από τις ταινίες, υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες τυπικού ορισμού.

Αυτά τα βίντεο καταγράφονται μερικές φορές με κάμερες υψηλής ποιότητας και άλλες φορές καταγράφονται βίντεο χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο ενός ατόμου. Οι ερασιτεχνικές softcore φωτογραφίες, οι ερασιτεχνικές hardcore εικόνες, οι ερασιτεχνικές softcore ταινίες και οι ερασιτεχνικές ταινίες hardcore είναι όλες υποκατηγορίες αυτής της κατηγορίας. Το υλικό του PlanetSuzy σε αυτήν την ενότητα περιλαμβάνει σόλο, κορίτσι-κορίτσι και διάφορα είδη υλικού. Ωστόσο, από αυτήν τη γραφή, δεν υπάρχουν ακόμη ομοφυλόφιλοι ερασιτέχνες πορνογραφικοί χώροι.

 • Το τμήμα Hentai και Anime

Είστε τυχεροί επειδή αυτή η ενότητα του PlanetSuzy περιέχει ερωτικό πορνό, κόμικς πορνό, hentai, κινούμενα σχέδια και πορνογραφικά παιχνίδια. Επίσης, 2D hentai comics, 2D hentai animation, 3D hentai comics, 3D hentai animation και hentai porn games ήταν μεταξύ των υποκατηγοριών. Αυτή η ενότητα του ιστότοπου έχει πάνω από 200,000 υποβολές, με άτομα που μοιράζονται το αγαπημένο τους χωρίς λογοκρισία hentai πορνό καθώς και το αγαπημένο τους περιορισμένο hentai porn. Σε αυτήν την ενότητα του ιστότοπου, η οποία περιλαμβάνει επίσης πορνογραφικά παιχνίδια, μπορείτε να βρείτε πολλή δωρεάν διασκέδαση πορνό.

φόρουμ του πλανήτη

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με αυτές τις ενότητες φόρουμ

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα συγκεκριμένο φόρουμ εδώ στο PlanetSuzy, σίγουρα θα πρέπει να εγγραφείτε. Μερικά από αυτά είναι ελεύθερα να δουν, όπως προεπισκοπήσεις και περιστασιακά ακόμη και λήψεις, αλλά καθώς μπαίνετε βαθύτερα στο PlanetSuzy, θα ανακαλύψετε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του απαιτεί εγγραφή. Δεν θα μπορείτε να διαβάσετε και να εξετάσετε ορισμένες ενότητες, όπως το Vintage porn, χωρίς να εγγραφείτε αρχικά.

Συνολικά, υπάρχει ένα οργανωτικό πλαίσιο για κάθε περιοχή. Μπορεί να δείτε μια λίστα επιλογών για οργάνωση, καθώς και να δημιουργήσετε γρήγορα και απλά ένα νέο θέμα. Τα αυτοκόλλητα είναι ορατά σε κάθε στοιχείο του ιστότοπου και η πλατφόρμα παρέχει επίσης ειδικούς κανονισμούς σε κάθε τμήμα. Επομένως, μην χάσετε την ευκαιρία και εξερευνήστε αυτές τις ενότητες τώρα.

εγγραφείτε στο Planetsuzy

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του PlanetSuzy

PROS:

 • Καταπληκτική και συναρπαστική κοινότητα
 • Εξαιρετικό και εξαιρετικά οργανωμένο φόρουμ πορνό
 • Εκατομμύρια περιεχόμενα πορνό
 • Ενημερώσεις σε τακτική βάση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλοί σύνδεσμοι τρίτων
 • Ύπαρξη νεκρών δεσμών
 • Απαιτείται εγγραφή για χρήση περισσότερων λειτουργιών

Κορυφαία 12 φόρουμ πορνό / σεξ όπως το PlanetSuzy.org:

# 1 - Μπόνους: brazzers (πιθανώς ο καλύτερος ιστότοπος πορνό)

ιστότοπος brazzers

Το Brazzers είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό premium μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και ατμόσφαιρα βίντεο. Από το έτος 2005, το έτος έναρξής του, δεν απέτυχε ποτέ να ανεβάσει διάφορα θέματα. Συμπεριλαμβανομένων λεσβιακών σεξ, σκληροπυρηνικών, σαγηνευτικών MILFs, εφήβων, ζωντανών ερασιτεχνών και πολλά άλλα.

Πράγματι, για πολλά χρόνια, έχει δημιουργήσει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρηση του πορνό. Πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν καθημερινά στην καυτή κοινότητά της, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με βάση χρήστες. Επίσης, η ομάδα πίσω από τους Brazzers καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην παραγωγή και το κόστος για να διασφαλίσει ότι κάθε σκηνή είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, ο τίτλος τους ως ο καλύτερος ιστότοπος πορνό HD στον κόσμο το έτος 2019 τα λέει όλα.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική των Brazzers

PROS:

 • Μεγάλη συλλογή πορνό βίντεο
 • Οι κατηγορίες βίντεο είναι διαθέσιμες για εύκολη αναζήτηση
 • Υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες χωρίς λογοκρισία
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Η προσιτή αμοιβή μέλους δοκιμαστικής
 • Χιλιάδες σκηνές για να διαλέξετε
 • Τα βίντεο HD είναι πολλά
 • Μπορείτε να κάνετε streaming βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 33 ιστότοπους ως μπόνους

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένος χρόνος για τη δοκιμαστική συνδρομή
 • Η δοκιμαστική συνδρομή δεν είναι δωρεάν
 • Ορισμένα βίντεο που μεταφορτώθηκαν το 2009 δεν λειτουργούν
 • Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες με περιορισμένο περιεχόμενο βίντεο

# 2 - Kitty-Kats

γατάκια

Στον ιστότοπο πορνό Kitty-Kats.net, δεν υπάρχουν γάτες, αλλά υπάρχουν πολλά μουνί. Σίγουρα, τα μέλη μπορούν να συζητήσουν και να μοιραστούν διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια με κάμερα έως αστέρια πορνό και εξαιρετικό υλικό ιστότοπου. Διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικό πορνό, γυμνά μοντέλα glamour, κορίτσια κάμερας web, ώριμες γυναίκες, μεγάλα μοντέλα, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, shemales και όλα τα είδη φετίχ συγκαταλέγονται στα θέματα που καλύπτονται στο φόρουμ.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων.

# 3 - Βασιλιάδες της πραγματικότητας

πραγματικότητα

Το Reality Kings είναι ένας από τους καλύτερους ιστοτόπους πορνό premium. Σίγουρα, το περιεχόμενο εδώ δεν είναι συνηθισμένο. Αντίθετα, φορτωμένο με εκπληκτικές σκηνές και ανάλυση υψηλής ποιότητας κάμερας.

Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από πιο σέξι γυναίκες στον πλανήτη. Συμπεριλαμβανομένων, καυτών MILFs, σαγηνευτικών νεαρών κοριτσιών, γαμπρού, αδερφών, ερωτικού μασάζ, ψεύτικων γιατρών και ούτω καθεξής. Ασφαλώς, Βασιλιάδες της πραγματικότητας είναι ο βασιλιάς του πορνό που κανένας άλλος ιστότοπος δεν μπορεί να ταιριάξει.

PROS:

 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι μόνο 1 $
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφορτώσεις βίντεο
 • Ένας τεράστιος αριθμός πορνογραφικών συλλογών
 • Όλα τα πιο καυτά και πιο δημοφιλή pornstars είναι όλα εδώ

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη μπορούν να κατεβάσουν έως και 50 βίντεο την ημέρα

# 4 - PornBB

πορνόBB

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορα ευθεία και λεσβιακά περιεχόμενα, όπως περιεχόμενο Jav Porn, VR και 3D, καθώς και ερασιτεχνικά βίντεο ανθρώπων. Κάθε μήνα, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το φόρουμ, αφήνοντας χιλιάδες σχόλια και συνδέσμους. Ταινίες για ενήλικες, σαφείς εικόνες, εικόνες μοντέλου, βίντεο και το τμήμα ιστοριών, παιχνιδιών και περιοδικών "Άλλες XXX" είναι οι τέσσερις κύριες κατηγορίες περιεχομένου.

PROS:

 • Το δωρεάν περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Η κοινότητα είναι τεράστια και δραστήρια
 • Ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και καθαρός
 • Διατίθεται ποικιλία περιεχομένων

Μειονεκτήματα:

 • Το ροζ θέμα είναι πολύ κοριτσίστικο
 • Όρια λήψης

# 5 - Porn-W

πορνό

Το Porn-W λειτουργεί από το 2009, είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει μια μεγάλη ομάδα θαυμαστών πορνό που δημοσιεύουν κάθε είδους δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο και μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι στο πλαίσιο της φιλοξενίας συνδέσμων ιστότοπου. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό επί πληρωμή σε κανέναν από αυτούς τους ιστότοπους, θα πρέπει να περιμένετε πολύ καιρό για λήψη αρχείων ή θα περιοριστείτε σε συγκεκριμένο αριθμό λήψεων.

PROS:

 • Τα δωρεάν πορνό είναι πολλά
 • Το περιεχόμενο είναι σε μια ποικιλία κατηγοριών και θεμάτων
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και απλό
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις είναι δωρεάν αλλά αργές

# 6 - Φόρουμ Οφιλία

Φοροφιλία

Οι μέρες των φόρουμ που κυριαρχούν στο υπέρτατο έχουν φύγει για πάντα, αλλά όταν πρόκειται για κοινή χρήση και λήψη δωρεάν πορνό, ένας ιστότοπος όπως το Forumophilia.com είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Υπάρχει από το 2005 και συγκεντρώνει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα.

Όπως πολλοί άλλοι ιστότοποι πορνογραφίας που έχουμε ελέγξει, το Forumophilia δημιουργεί μια ποικιλία φιλοξενουμένων βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρόσβαση σε όλα εδώ δωρεάν. Όχι μόνο αυτός ο ιστότοπος έχει πολύ περιεχόμενο, αλλά και τη λειτουργικότητα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τους εφήβους, τα αστέρια πορνό, τις διασημότητες, τα γυμνά μοντέλα, το τσακ, το hardcore, το κλασικό, το anime, τον εκθεσιακό, το ερασιτεχνικό και το άτακτο βίντεο. Επίσης, έχει ιαπωνικές σεξ ταινίες, manga, τρισδιάστατο πορνό και αμέτρητα άλλα αντικείμενα.

PROS:

 • Μεγάλα ενεργά μέλη της κοινότητας
 • Δωρεάν πορνό με ποικιλία θεμάτων
 • Τα χαρακτηριστικά των χρηστών είναι καταπληκτικά
 • Δεν διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αργή λήψη

# 7 - Digital Playground

ψηφιακο σπιτι img

Για αρκετά χρόνια, το Digital Playground δημιούργησε βίντεο με κορυφαία βαθμολογία για να απολαύσουν καυλιάριους φίλους εκεί έξω. Για αυτόν τον λόγο, κατάφερε να γίνει ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας παγκοσμίως.

Ομοίως, τα διαθέσιμα βίντεο περιέχουν εκπληκτικά θέματα, οικόπεδα και παραγωγή. Έτσι, πολλά πορνοστάρ έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και κορυφαία σε πωλήσεις. Εξαιτίας αυτού, το Digital Playground έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνώριση από τους θαυμαστές του.

Η πλήρης κριτική μας για το DigitalPlayground.

PROS:

 • Η προεπισκόπηση των βίντεο είναι διαθέσιμη
 • Η ετήσια συνδρομή μέλους μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα
 • Τα HD, 4K και δημοφιλή βίντεο είναι πολλά
 • Μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση στις διαθέσιμες δυνατότητες και βίντεο
 • Τα Blu-ray DVD είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μέλη premium μπορούν να κατεβάσουν βίντεο

# 8 - PhunForum

phunforum

Το Forum.Phun.org, όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές του, είναι ένας απλός ιστότοπος όπου μπορείτε να κατεβάσετε ένα τεράστιο ποσό δωρεάν πορνό, να ανταλλάξετε τις συλλογές σας με άλλους και να μιλήσετε με ομοειδή άτομα.

Αυτό το φόρουμ, όπως και άλλοι, διαθέτει μια λίστα των απαιτούμενων ιστότοπων φιλοξενίας, όπως το ImageBam, το Uploaded και το IMGBox. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PhunForum είναι αυστηρό σχετικά με περιεχόμενο με θέματα όπως σοβαρό BDSM, Incest, μυστικές κάμερες, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και ληστεία. Απαγορεύουν αυτούς τους τύπους θεμάτων.

PROS:

 • Εύχρηστος
 • Διαθέτει διασημότητες, ερασιτέχνες και άλλα είδη μοντέλων
 • Εκατομμύρια δωρεάν περιεχόμενο για λήψη
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ορισμένα απαγορευμένα περιεχόμενα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

# 9 - SyberPussy

συριγμός

Πιστεύω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 εγγραφές, κάτι που σίγουρα βρίσκεται στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Το Syber Pussy είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες, επειδή σχεδιάζουν, και γι 'αυτό ανήκει σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνό GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό - είναι ένας καλός συνδυασμός περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Πολύ εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 10 - ViperGirls

σκύλοι

Αν ψάχνετε για ένα εξαίσιο φόρουμ πορνό με ένα ευρύ φάσμα πορνό εικόνων και βίντεο κλιπ, μην ψάχνετε άλλο γιατί ViperGirls είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει. Το φόρουμ διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες γκαλερί υψηλής ευκρίνειας, που περιέχει πάνω από 60 διαφορετικές εξειδικευμένες ιστοσελίδες με εικόνες και βίντεο ερωτικής ποιότητας. Αν είστε περίεργοι, εγγραφείτε μαζί μου για να εξερευνήσετε περισσότερα σχετικά με τα ViperGirls και τι άλλο μπορεί να προσφέρει σε καυλιάριους γκέιτς σαν εσάς.

PROS:

 • Έχει ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τρελή βάση χρηστών με εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Ευέλικτες επιλογές συμμετοχής
 • Ευρείες επιλογές δωρεάν υλικού ενηλίκων
 • Πολύ εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Πολύ μικρός αριθμός ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων

# 11 - PeachyForum

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος γκαλερί premium με τα πάντα, από εφήβους έως νεαρά κορίτσια έως MILFs και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και "Teen Archive" είναι από τα τέσσερα τμήματα που διατίθενται εδώ. Σε κάθε ενότητα, θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

PROS:

 • Πολλά δωρεάν περιεχόμενα και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει εκπληκτικές επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Καταπληκτικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 12 - SexAndFetishForum

sexandfetishforum

Το Φόρουμ Σεξ και Φετίχ διαθέτει σχεδόν ατελείωτες δωρεάν βίντεο και φωτογραφίες με ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών φετίχ. Όμως, εκτός από τα πολύτιμα πράγματα, προσφέρει επίσης πολλές πιο κοινές θέσεις. Ο υπολογισμός πόσων βίντεο ή φωτογραφιών έχει ένα φόρουμ για ενήλικες δεν είναι ποτέ εύκολο. Ωστόσο, αυτό το μέρος έχει 12 εκατομμύρια απαντήσεις, 27,000 θέματα και σχεδόν 60,000 μέλη που δημοσιεύουν νέο υλικό καθημερινά.

PROS:

 • Καταπληκτική ποικιλία πορνό φετίχ
 • Το userbase είναι ενεργό και τεράστιο
 • Εύκολο στη χρήση της ιστοσελίδας και έχει ένα απλό layou

Μειονεκτήματα:

 • Η ταχύτητα λήψης είναι αργή

Συμπέρασμα

Συνολικά, το PlanetSuzy είναι ένας φανταστικός ιστότοπος για λήψη πορνό και εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων. Δεν υπάρχουν κατατάξεις περιεχομένου ή ειδικό επιλεγμένο υλικό στον ιστότοπο, αλλά διαθέτει μια σταθερή επιλογή αναζήτησης και πολλές ανοιχτές συζητήσεις. Μπορείτε απλώς να εγγραφείτε και να περιηγηθείτε εάν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε λήψη και να παρακολουθήσετε πορνό. Ωστόσο, μπορείτε να γίνετε πιο δραστήριοι. Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη κοινότητα εδώ που προωθεί τη γενική συζήτηση, όπως η παρουσία του εαυτού σας σε άλλα μέλη και απλά σχολιασμός καθημερινών εκδηλώσεων, όπως αθλητικών και ειδήσεων.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα και σας προσκαλώ να επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο και να ρίξετε μια ματιά. Στο PlanetSuzy, υπάρχουν εκατομμύρια από εκατομμύρια δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε μια ποικιλία κατηγοριών. Η κοινότητα εδώ είναι επίσης πολύ φιλόξενη, είτε αναζητάτε pornstars, διασημότητες, μοντέλα, παιχνίδια πορνό, κινούμενα πορνογραφικά ή απλά περιστασιακά λόγια για καθημερινά πράγματα.

Εξερευνήστε τα σήμερα!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 49 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ULMF & 12 κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το ULMF.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ULMF.org Θα κάνουμε μια σύντομη διακοπή για το πορνό βανίλιας. Ξέρω ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αρκετές σκληροπυρηνικές συμφωνίες, παθιασμένο σεξ σε ζευγάρια, στοματικές φαντασιώσεις, γαμημένο πρωκτό, γλείψιμο μουνιού και δάχτυλο. Όπως εσείς, αυτά τα συνδετικά είναι πάντα στο καλάθι μου, έτοιμα όποτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Γδύνω Φόρουμ & 12 Καλύτερες Δωρεάν Ιστοσελίδες Φόρουμ Πορνό όπως το UndressForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το UndressForum.com Η επόμενη περιοδεία μας ακούγεται διασκεδαστική και συναρπαστική. Αποφάσισα να συμπεριλάβω φόρουμ στις κριτικές μου γιατί νιώθω ότι έχουν περάσει μήνες από τότε που έκανα την τελευταία μου κριτική για το πορνό φόρουμ. Είναι ενδιαφέρον ότι το βλέμμα μου έτρεξε με το Undress Forum και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertow Club & Top 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Undertow.club Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertow.club Σκέφτεστε να γίνετε μέλος σε μια υπόγεια κοινότητα; Το Undertow Club είναι μια υπόγεια κοινότητα gaming και modding με αισθησιακή ανατροπή, φίλε. Πάει πολύς καιρός από τότε που έκανα μια ανασκόπηση του ιστότοπου του φόρουμ, οπότε ορίστε. Undertow […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LoversLab & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε με πορνό φόρουμ όπως το LoversLab.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoversLab.com Εντάξει, φίλοι παίκτες, συγκεντρωθείτε. Ξέρετε ποια είναι η πραγματική συμφωνία όταν πρόκειται για παιχνίδια υπολογιστή; Όχι, δεν είναι τα εντυπωσιακά γραφικά ή οι συγκλονιστικές αφηγήσεις. Και σίγουρα δεν είναι η τιμή του κορυφαίου εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών σας που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Original Candid Review & Top-12 Porn Forums και Sites όπως το TheOriginalCandid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheOriginalCandid.com Ψάχνετε για μια νέα διαδικτυακή κοινότητα για να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε ειλικρινείς στιγμές καυτών μωρών; Στη συνέχεια, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το TheOriginalCandid.com, το φόρουμ ειλικρινών λήψεων που κάνει πάταγο από την έναρξή του. Ενώ παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thot BB & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το ThotBB.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ThotBB.com Έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με τους συναδέλφους μου και να δω τι συμβαίνει στη βιομηχανία πορνό. Τα κουτσομπολιά και οι νόμιμες ειδήσεις είναι άμεσα διαθέσιμα στις πλατφόρμες του φόρουμ. Ως εκ τούτου, δοκιμάζω την τύχη μου για να ανακαλύψω μια λαμπρή σελίδα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι φόρουμ και 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το SexyForums.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyForums.com Πόσο σας αρέσουν τα φόρουμ σεξ; Θα ήθελα να μάθω, φίλε, γιατί είμαι περίεργος διεστραμμένος. Εν πάση περιπτώσει, είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνετε να μπαινοβγείτε από τους χώρους συζήτησης για να εκφράσετε και να μάθετε από τους συναδέλφους πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TitsInTops Forum & Top-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Titsintops.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Titsintops.com Σας αρέσει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και βίντεο με στήθος βυζιά; Βάζω στοίχημα το κάνεις. Σε αυτά τα ζευγαρωμένα και μπούστα ζευγάρια είναι σίγουρα δύσκολο να αντισταθείς. Μόλις αρχίσουν να αναπηδούν, παίρνουμε ακαριαία αμέσως. Γι' αυτό εμείς και εσείς είμαστε τυχεροί που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SimpCity Review & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ όπως το Simpcity.su Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Simpcity.su Μια άλλη μέρα, άλλο ένα φόρουμ! Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεφύγετε, και ένα πράγμα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σκληρύνετε αυτό το κόκορα είναι να δείτε το φόρουμ πορνό του SimpCity. Αυτό το φόρουμ είναι η νέα μου ανακάλυψη που θα σας κάνει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι και αστείο φόρουμ & κορυφαίοι 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forums.sexyandfunny.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.sexyandfunny.com Γεια σου, φίλε! Ας χαλαρώσουμε λίγο με τη σημερινή ανασκόπηση. Με ιντριγκάρει καθώς ένας από τους διεστραμμένους κολλητούς μου μου είπε για ένα φόρουμ που παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο. Ως σκληροπυρηνικός εργαζόμενος μάγκας, είχα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Φόρουμ FapFappy & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Όπως το forum.fapfappy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.fapfappy.com Έλεγξα τον ιστότοπο πορνό FapFappy στο παρελθόν. Ωστόσο, στο φόρουμ του δεν δόθηκε η προσοχή που του αξίζει. Έτσι, σήμερα, θα κάνουμε το Φόρουμ FapFappy το κύριο αστέρι! Εάν είστε λάτρης του πορνό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ LeakEmUp & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ για πορνό Όπως το forums.leakednudes.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.leakemup.com Ψάχνετε για ένα νέο μέρος για να λαμβάνετε πορνό ενώ αλληλεπιδράτε με άτομα στο διαδίκτυο; Λοιπόν, έχω μια καλή θέση για σένα. Το LeakEmUp Forum είναι ο πρόσφατα ανακαλυφθείς ιστότοπός μου για πορνό και συλλέγει πολλά γυμνά και σεξ από διαφορετικές πηγές, όπως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudo Hub Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το NudoHub.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudoHub.org Αν το πάθος σου τελευταία είναι να συμμετέχεις σε ενεργά φόρουμ, να είσαι εκστασιασμένος καθώς το Nudo Hub προσπαθεί να πιάσει τις τεράστιες φαντασιώσεις σου. Το Nudo Hub είναι ένας άλλος χώρος ερωτικής συζήτησης όπου μοιράζονται ενημερώσεις, τάσεις και τρέχοντα γεγονότα στη βιομηχανία του πορνό σε ζήτηση. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

X-Forum & TOP 12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το x-forum.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το x-forum.net Η εύρεση του καλύτερου και πιο μοντέρνου πορνό στις μέρες μας είναι μια τέτοια πρόκληση. Ένας σωρό ιστοσελίδες εμφανίζονται καθημερινά και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά μην ανησυχείτε, εγώ, ο Ντουντεθρίλ, είμαι εδώ για να σώσω το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φόρουμ Thotsbay & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forum.thotsbay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.thotsbay.com Νέο φόρουμ για πορνό; Το Dudethrill σε πήρε! Στη σημερινή ανασκόπηση, θα συζητήσουμε το Thotsbay. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για αυτόν τον ιστότοπο επειδή είναι ιστότοπος πορνό. Αλλά ξέρατε ότι έχει επίσης ένα εξίσου φανταστικό πορνό φόρουμ; Λοιπόν, το Thotsbay […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Yes Leaks & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το YesLeaks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YesLeaks.com Ναι Διαρροές! Αυτές οι λέξεις δεν είναι απλώς ένα θαυμαστικό, αλλά μια περιγραφή του ονόματος μιας πλατφόρμας όπου μοιράζονται τα υλικά των OnlyFans. Το Yes Leaks είναι ένας χώρος πορνογραφικού φόρουμ που εξυπηρετεί οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τις εμμονές με το πορνό και μια συλλογή από καυτές διαρροές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeakedBB 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το leakedbb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το leakedbb.com Μια άλλη μέρα, άλλη μια κριτική. Αλλά αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για πορνό φόρουμ. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που επισκέφτηκα ένα φόρουμ πορνό και τώρα που ανακάλυψα έναν νέο ιστότοπο, υποθέτω ότι σκοπεύετε σε έναν άλλο ονειρεμένο προορισμό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DropMMS & TOP-12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ όπως το DropMMS.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DropMMS.com DropMMS! Όταν έπεσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος γλυκιάς απόδρασης καθώς ακούγεται σαν σοκολατάκια. Ίσως, λαχταράω κάτι γλυκό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το DropMMS προσφέρει μια διαφορετική γεύση. Ο ιστότοπος συνέβαλε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sorry Mother Forum & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το forum.sorrymother Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Forum.SorryMother.video Πού πηγαίνεις όταν αισθάνεσαι καυλιάρης και θέλεις να τρανταστείς; Πορνογραφικοί ιστότοποι; Τοποθεσίες κάμερας; Συνοδεία? Λοιπόν, υπάρχει μια ακόμη καλύτερη επιλογή - πορνό φόρουμ! Οπωσδήποτε, τα φόρουμ είναι εξαιρετικό περιεχόμενο που ακούγεται επειδή έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WifeWantsToPlay & Top-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το womanwantstoplay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το womanwantstoplay.com Ονειρευτήκατε ποτέ μια hotwife να χτυπάει κάποιον μάγκα; Είστε μια βαριεστημένη σύζυγος που αισθάνεται καυλιάρης και περιπετειώδης στο σεξ ή είστε ένας καυλιάρης σύζυγος που θέλει να ανεβάσει το σεξ σε άλλο επίπεδο; Λοιπόν, ο γάρος μπορεί να είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultDVDTalk & Top-12 Δωρεάν Ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το forum.adultdvdtalk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.adultdvdtalk.com Ποιος λέει ότι το DVD είναι νεκρό; Μετά από τόσα χρόνια, το DVD είναι ακόμα ζωντανό και χτυπάει τα charts. Γι' αυτό το φόρουμ AdultDVDTalk παραμένει στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων παρόλο που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανατριχιαστικό πορνό & TOP-12 ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το CreepyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CreepyPorn.com Το ακραίο πορνό είναι ανατριχιαστικό πορνό! Το CreepyPorn.com είναι ένας ερωτικός ιστότοπος φόρουμ που ασχολείται με οτιδήποτε καυτό και απροσδόκητο. Οι θαυμαστές του πορνό θα δουν μια σειρά από κόγχες πορνό που συμβαίνουν ασυνήθιστα στην πραγματική ζωή, αλλά ενθουσιάζουν τους φανατικούς θαυμαστές του φετίχ. Κάθε πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Free Ones & TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το FreeOnes.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FreeOnes.com Οι πλατφόρμες όπου μπορούμε να εκφραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε με μια κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα, είναι μια ευλογία. Το The Free Ones Board είναι ένας κλασικός ιστότοπος φόρουμ πορνό που φορτώνει με τις απόλυτες πορνογραφικές εκθέσεις που χαίρεστε να βλέπετε. Προφανώς, οι Ελεύθεροι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Candid Zone & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το TheCandidZone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheCandidZone.com Εάν θέλετε να απολαύσετε το αυθεντικό περιεχόμενο, το The Candid Zone προσφέρει υπηρεσίες για να ανακουφίσει την εμπειρία σας στο πορνό. Το Candid Zone προσφέρει συναρπαστικά υλικά που είναι γεμάτα με ειλικρινείς στιγμές. Αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα περιλαμβάνουν αυθεντικές και χωρίς σενάριο εικόνες πορνό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexyEGirls & TOP-12 Ιστότοποι για πορνό Φόρουμ όπως το SexyEGirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyEGirls.com Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός χώρος και μέθοδος για να κατανοήσεις την πιο πρόσφατη ερωτική συμπεριφορά σήμερα. Καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις και επιτρέπουν στους φανατικούς να μοιράζονται ιδέες, εγχειρήματα και πορνογραφία. Με την έλευση των διάφορων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, τα φόρουμ έγιναν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CamCaps & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Παρόμοιοι με το camcaps.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Camcaps.net Αχ, ναι, φόρουμ πορνό. Δεν είναι υπέροχο να έχετε δωρεάν πηγές για οτιδήποτε πορνό στο διαδίκτυο; Το CamCaps είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στους ιστοτόπους πορνό φόρουμ σας, καθώς προσφέρει μια μοναδική συλλογή από βίντεο, φωτογραφίες και συνδέσμους προς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

KikDirty Review & TOP-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το kikdirty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KikDirty.com Αναζητάτε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο και εκπληκτικό; Μερικά από τα πιο μοντέρνα φόρουμ ενηλίκων σήμερα, το KikDirty σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλα μέλη, να ανταλλάξετε τα προφίλ σας Snapchat και Kik και δωρεάν πρόσβαση σε λογαριασμούς, φωτογραφίες, βίντεο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dick Flash & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το DickFlash.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DickFlash.com Dick Flash! Όταν άκουσα το όνομα αυτού του ιστότοπου, σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε την προσοχή μου. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ο Dick Flash θα ήταν ένας τυπικός ιστότοπος φόρουμ που θα μου δώσει πολλά πουλί. αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rawporn & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το Rawporn.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rawporn.org Εάν το πορνό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να συνεχίσετε, φίλε, το Rawporn είναι εδώ. Πορνό εδώ, εκεί και παντού είναι αυτό που θα ανακαλύψετε σε αυτή τη συναρπαστική κοινότητα. Το Rawporn.org είναι μια τεράστια πλατφόρμα κοινής χρήσης πορνογραφίας που έχει κάνει τη διαφορά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeeFans & 12-Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το peefans.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Peefans.com Σας αρέσει ένας μοναδικός τύπος εμπειρίας που δεν ταιριάζει στη ζώνη άνεσης; Ίσως ένας ιστότοπος πορνό με θέμα το κατούρημα θα έφερνε μια διαφορετική αλλαγή στη συνηθισμένη σας γεύση πορνό. Αν θέλετε να το ζήσετε αυτό, δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος που να σας έρχεται αυτόματα στο μυαλό εκτός από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VintageEroticaForums & Top-12 Porn Forums Όπως το vintage-erotica-forum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vintage-erotica-forum.com Το VintageEroticaForums είναι απεριόριστη πρόσβαση, πλατφόρμα φόρουμ για ενήλικες που υποβάλλονται από χρήστες, όπου οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν τη συζήτηση τους για παλιές συζητήσεις για να δημοσιεύσουν -μοντέρνα γυμνό και πρόστυχα αποσπάσματα από περιοδικά. Διαθέτει τη φανταστική δουλειά διασημοτήτων ή μοντέλων που έχουν μοναδική γοητεία που απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ Sexting & TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το SextingForum.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SextingForum.net Όσοι έχουν δοκιμάσει τη διασκέδαση του sexting μπορεί να σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο που θα εξετάσω σήμερα. Το SextingForum.net είναι μια πλατφόρμα φόρουμ που εμφανίζει όλες τις συζητήσεις και τα θέματα που σχετίζονται με καυτές δραστηριότητες sexting. Λοιπόν, αυτός ο χώρος μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornSavant & Καλύτεροι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Παρόμοιοι με το pornsavant.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornsavant.com Εδώ είναι μια άλλη κριτική φόρουμ για πορνό και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται PornSavant. Ήμουν περίεργος για το τι θα μπορούσε να προσθέσει στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και κατέβαλα προσπάθεια για την περιήγησή του. Ο κόσμος λέει ότι είναι το καλύτερο πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OneClickChicks & Top-12 Porn Forum Όπως το forum.oneclickchicks.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.oneclickchicks.com Ψάχνεις για άλλους ερωτικούς λάτρεις για να συνομιλήσουν σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν και οι δύο; Αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματιά στο OneClickChicks — μια διαδικτυακή κοινότητα με όλα τα φόρουμ που χρειάζεστε, όπως βίντεο, φωτογραφίες, συνδέσμους κ.λπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fritchy & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Fritchy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fritchy.com Το "Everything Go" είναι το σλόγκαν του ιστότοπου του Fritchy.com. Οι άνθρωποι πίσω από τον τομέα Fritchy τείνουν να συνοψίζουν τις προσφορές του ιστότοπου σε δύο λέξεις. Έτσι, αν έχετε μεγάλη ανάγκη από ένα αχνό και σέξι φόρουμ, το Fritchy.com μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Hot Board & 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το Hot-Board.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot-Board.net Είμαι έκπληκτος πώς τα φόρουμ πορνό παρέχουν τους πόρους που λαχταρούμε έντονα. Συγχαρητήρια σε ιστότοπους όπως το Hot-Board.net για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου οι πολίτες της πορνογραφίας μπορούν να συζητούν συγκεκριμένες στροφές, φαντασιώσεις, εμμονές, πορνό βίντεο και καλλιτέχνες. Εκτός από τη συζήτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

F95Zone Review & TOP-12 Best Porn Forums Like f95zone.to Show Me 12 Alternatives for f95zone.to F95zone μπορεί να φαίνεται σαν ένας ηλίθιος τίτλος. Είναι σαν ένα ελαττωματικό ρομπότ που κανείς δεν θέλει να παίξει. Όμως, παρά το όνομα, είναι ένα από τα κορυφαία online φόρουμ για ενήλικες. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ErotiCity & 12 Greatest Porn Forum Sites Παρόμοια με το ErotiCity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ErotiCity.net Συγχαρητήρια για πλατφόρμες που προσφέρουν όχι μόνο έναν αλλά πολλούς πόρους στους λάτρεις του πορνό. πράγματι, είναι γεμάτα με έντονα στοιχεία χτυπήματος που γενικά μας φτιάχνουν την ημέρα. Με αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ αυτόν τον ιστότοπο που βρήκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Saff.cc Review & 12 TOP Porn Forum Sites Like Saff.cc Show Me 12 Alternatives for Saff.cc Όπως και άλλα πορνογραφικά φόρουμ, το Saff.cc επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας πλατφόρμας για να μοιράζεστε ένα ευρύ φάσμα θέσεων και φετίχ. Αυτά τα υλικά συνεισφέρουν τα μέλη μαζί με συνδέσμους για δωρεάν λήψεις. Παρόλο που το Saff.cc δεν καθορίζει ακριβώς τι είδους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn-W Review & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το porn-w.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Porn-w.org Σας αρέσει να αποθηκεύετε εικόνες και βίντεο που βρίσκετε ή αντ 'αυτού θα περιηγηθείτε και θα μοιραστείτε σαφές υλικό; Όπως και να έχει, ίσως ένα φόρουμ πορνό να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτά τα πράγματα, εκτός από τα κοινωνικά μέσα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NudeCelebForum & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Πορνό Φόρουμ Όπως το NudeCelebForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeCelebForum.com Υπάρχει φόρουμ για γυμνές διασημότητες; Λοιπόν, η απάντηση είναι εδώ! Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ένα μέρος για παρέα και να μοιραστώ συναρπαστικό περιεχόμενο και λεπτομέρειες για τις λατρεμένες διασημότητες σας. Το Nude Celeb Forum είναι ένα μέρος για να πας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Phun Forum Review & (TOP 12) Porn Forums Like forum.phun.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για forum.phun.org Αν αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα φανταστικό πορνό φόρουμ, τότε είσαι τυχερός γιατί έχω κάτι για σένα - PhunForum. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτόν τον ιστότοπο; Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι μια τεράστια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kitty-Kats Review & 12 BEST Porn Forum Sites Like Kitty-Kats.net Show Me 12 Alternatives for Kitty-Kats.net Πάντα μου αρέσει να εκπλήσσομαι με τυχαία πράγματα και να αυνανίζομαι σε αυτό. Υπάρχει κάτι που ενθουσιάζει και παρασύρει τον εσωτερικό μου εαυτό. Είσαι κι εσύ έτσι; Γνωρίζετε αυτό το αίσθημα ευφορίας για να το παίξετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeachyForum Review & TOP-12 Best Porn Forums Like PeachyForum.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PeachyForum.com Εάν η αλληλεπίδραση και η σύνδεση είναι πράγματα που θεωρείτε συναρπαστικά στο διαδίκτυο, τότε ίσως το PeachyForum μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος μετάβασης στο φόρουμ για εσάς. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό το φόρουμ στο παρελθόν, λοιπόν, είναι χαρά μου να μοιραστώ τα καλύτερα (μέχρι τώρα) […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornBB Review & Top-12 Porn Forum Sites Like PornBB.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for PornBB.com Το PornBB είναι ένα διάσημο πορνογραφικό φόρουμ όπου τα μέλη και οι χρήστες συζητούν θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και εξυπηρετεί την πορνογραφική κοινότητα για σχεδόν μια δεκαετία, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει χαλαρώσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SyberPussy Review & 12-BEST Porn Forums Like SyberPussy.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for SyberPussy.com Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναζητάτε έναν όμορφο και δυναμικό ιστότοπο με μια μεγάλη ποικιλία πορνογραφικών φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. με αυτό, μην προχωράτε περισσότερο από το SyberPussy. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου πυροδότησε ήδη το εσωτερικό του κάθε πολίτη πορνό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ForumOphilia Review & Top 12 Porn Forums Like ForumOphilia.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for ForumOphilia.com Ahh, ForumOphilia! Τι φανταστικός τίτλος για να ονομάσουμε έναν εξίσου εξαιρετικό ιστότοπο πορνό για πορνό Γενικά, το ForumOphilia είναι το κορυφαίο σημείο για να βρείτε δωρεάν υλικό για ενήλικες και κορυφαίο σεξουαλικό περιεχόμενο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτός ο ιστότοπος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Review PlanetSuzy & Top 12 Φόρουμ πορνό / σεξ όπως το PlanetSuzy.org Εμφάνιση 12 εναλλακτικών φόρουμ πορνό για το PlanetSuzy.org Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με νέους ανθρώπους και να γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινότητα. Το Planet Suzy είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος πορνογραφικού φόρουμ που εστιάζει σε απλό περιεχόμενο, όπως διασημότητες, ερασιτέχνες και hentai. Επειδή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ViperGirls & (TOP 12) Φόρουμ πορνογραφικού τύπου όπως το Vipergirls.to Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές φόρουμ πορνό για το ViperGirls.to Oh τέλος, ViperGirls! Ψάχνετε για ένα φόρουμ πορνό όπου τα φίδια και οι γυναίκες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μεταλλαγμένο υβριδικό τέρας σεξ; Εάν η λιποθυμία σας δεν μπορεί να αντέξει τη ζέστη, Κυρίες, πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί είναι ενήλικας […]

Μεταβείτε στην κορυφή