Ενημερώθηκε στις: 19 Ιουνίου 2024

DropMMS

& TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το DropMMS.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DropMMS.com

πίνακες dropmms

DropMMS! Όταν έπεσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος γλυκιάς απόδρασης καθώς ακούγεται σαν σοκολατάκια. Ίσως, λαχταράω κάτι γλυκό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το DropMMS προσφέρει μια διαφορετική γεύση. Ο ιστότοπος συνέβαλε στη βιομηχανία του πορνό φόρουμ και παρέδωσε πικάντικα, νόστιμα και μοντέρνα ερωτικά. Είναι ενδιαφέρον ότι το DropMMS ξέρει τι θέλει να προσφέρει εστιάζοντας το αποθετήριο του στο γυμνό σεξ και στην ινδική πορνογραφία.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://dropmms.com/forum/

Εν τω μεταξύ, οι θαυμαστές του πορνό Desi απολαμβάνουν τη συλλογή φωτογραφιών και βίντεο της καυτής ινδικής συλλογής. Αυτό το φόρουμ πορνό δεν παρέχει μόνο θέματα και πίνακες συζητήσεων, αλλά έχει μια διαφορετική κατανομή κινήσεων. Ως εκ τούτου, εάν είστε καυλιάρης και θέλετε να τραντάζεστε ελεύθερα, μπορείτε εύκολα να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να περιφέρεστε γύρω από τα νήματα. Το DropMMS ξεσήκωσε επίσης φανατικούς με την ευρύτερη βιβλιοθήκη του και περισσότερους OnlyFans και περιεχόμενο που διέρρευσε.

Νέο φόρουμ πορνό

Το DropMMS ξεκίνησε τις φανφάρες κατά το δεύτερο μέρος του 2020. Με αυτό, οι λάτρεις του πορνό μπορούν να υποθέσουν φρέσκο ​​υλικό από τότε που ο ιστότοπος φύτρωσε πριν από δύο χρόνια, ενώ στο αποκορύφωμα της πανδημίας, καθώς όλοι γνωρίζουμε πώς το ξέσπασμα άλλαξε τη ζωή μας και μας έκανε απομονωμένους. σπίτια. Αναμφισβήτητα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, διάφοροι θαυμαστές του πορνό είναι καυτηριασμένοι. Έτσι, η κοινότητα του πορνό συγκέντρωσε βουνά από ταινίες από βαριεστημένα εγχώρια φιλαράκια.

Από εδώ, η DropMMS πήρε μια ιδέα να ελιγμώνει τον ιστότοπό της και να δελεάσει την αγορά πορνό. Πράγματι, αιχμαλώτισαν τις καρδιές και τις πετεινές εξαρτημένων από πορνό και δημιούργησαν μια τεράστια κοινότητα. Κάθε μέλος μοιράζεται πραγματικά νέα βίντεο που έχουν διαρρεύσει και μοντέρνες εικόνες στο Διαδίκτυο, ενώ άλλα παρέχουν τα kinky σεντς τους για να διασκεδάσουν τους οπαδούς του DropMMS. Το DropMMS αποδεικνύει επίσης συνεχώς τον αντίκτυπό του κερδίζοντας βελτιωμένη επισκεψιμότητα με τα χρόνια. Έτσι, τα βίντεο της Desi αποκτούν επί του παρόντος ενθουσιώδεις θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

dropmms σπίτι

Κοινότητα ιογενών βίντεο και εικόνων μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το DropMMS δεν θέλει να κάνετε εικασίες, καθώς το λογότυπό του απεικονίζει τι σκοπεύουν να παραδώσουν. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος στοχεύει να προβάλει ιογενή βίντεο και εικόνες στο Διαδίκτυο. Επομένως, όταν κάποιες συναρπαστικές διαρροές προκαλούν την περιέργειά σας, μπορείτε να περάσετε γρήγορα στο DropMMS και να δείτε μόνοι σας τις λιχουδιές. Επιπλέον, αυτή η δωρεάν πλατφόρμα δεν ζητά ούτε μια δεκάρα για να μεταδώσει τα νόστιμα σεξουαλικά της επιδόρπια.

Ωστόσο, απαιτούν από εσάς να εγγραφείτε και να υποβάλετε μερικές μη σχετικές λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία, να αλληλεπιδράσετε και να κάνετε περισσότερες δραστηριότητες ενώ βρίσκεστε στο φόρουμ. Η διάταξη του πίνακα μηνυμάτων μπορεί να μην προσελκύει άλλους λάτρεις της ερωτικής, ωστόσο σίγουρα προσφέρει έναν σκοπό. Σε τελική ανάλυση, οι ιστότοποι φόρουμ πορνό μπορεί να είναι ξεπερασμένοι, αν όχι για τους ενεργούς και συμμετέχοντες οπαδούς τους. Με αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι για τα βασικά πλεονεκτήματα, τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του.

Μαζική Κοινότητα DropMMS

Η δημιουργία ενός χώρου όπου οι διεστραμμένοι μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τις σκέψεις τους και να μοιραστούν ερωτικές λιχουδιές είναι ο σημαντικότερος στόχος των ιστοτόπων πορνό φόρουμ. Απευθύνονται σε άτομα που δυσκολεύονται να συνδεθούν με άλλα άτομα σχετικά με τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Ως εκ τούτου, φόρουμ συζήτησης όπως το DropMMS καλωσορίζουν όποιον αγαπά να συμμετέχει σε συναρπαστικές συνομιλίες. Όχι μόνο αυτό, η επιτυχία κάθε φόρουμ βρίσκεται σε μια τεράστια βάση χρηστών και μια ενεργή κοινότητα.

μέλη dropmms

Είναι αξιοσημείωτο ότι το DropMMS έχει επιδείξει εμφανή επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια. Εκτός από τις συνεχόμενες υψηλές επισκέψεις στο site, η πλατφόρμα έχει καταγράψει συνολικά 10 297 μέλη. Πιστεύω ότι αυτοί οι αριθμοί θα συνεχίσουν να προκύπτουν με τις παρούσες προσθήκες. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια της κριτικής μου, είδα ένα νέο μέλος της οικογένειας με το όνομα 'stom11222'. Το DropMMS έχει επίσης φρέσκες καθημερινές ενημερώσεις λαμβάνοντας υπόψη τους τεράστιους διαδικτυακούς ερωτηθέντες που είναι 24/7 στο διαδίκτυο. Με αυτό, δεν μπορείτε να αρνηθείτε τα στατιστικά στοιχεία και τους πρόθυμους και πεινασμένους ανθρώπους που απολαμβάνουν το DropMMS.

Στατιστικά φόρουμ DropMMS

Τα στατιστικά του φόρουμ DropMMS είναι αρκετά εντυπωσιακά, δεδομένου ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός στη βιομηχανία του πορνό. Επί του παρόντος, η πλατφόρμα έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από πενήντα επτά χιλιάδες θέματα και εβδομήντα μία χιλιάδες συνολικά δημοσιεύσεις. Αυτοί οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν το τεράστιο υλικό που μπορούν να καταβροχθίσουν οι θαυμαστές του πορνό στο DropMMS. Επιπλέον, ο τομέας απαριθμούσε τους απίστευτους συντελεστές του. Έτσι, το DropMMS αναγνωρίζει τα GodzillazMK, Desijaat, Robot 2.0, Shining Special και Frozen.

Αυτά τα ενεργά μέλη έκαναν το DropMMS σταθερό και καρποφόρο, αφοσιώνοντας και υποβάλλοντας θέματα χιλιάδες φορές. Ακριβώς όπως ο GodzillazMK, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή της λίστας κοινοποιώντας δυναμικά 15316 θέματα, φωτογραφίες και βίντεο στη σελίδα. Συνολικά, τα φόρουμ δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος πορνό, αλλά μια τεράστια επέκταση και διανομή άσχημων σκέψεων, kinky ποικιλίας και φιλικών σεξουαλικών εμπειριών.

στατιστικά dropmms

Η κύρια σελίδα του DropMMS

Όταν βλέπετε το DropMMS, μπορείτε αμέσως να αναγνωρίσετε ότι ο τομέας είναι ένας χώρος φόρουμ. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε διάφορες μαγευτικές λιχουδιές στο αποθετήριο, εάν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε πρώτα ταινίες. Η αρχική σελίδα του DropMMS παρέχει μια γαλανόλευκη κατοικία. Από την άλλη πλευρά, το λογότυπο διαθέτει μια ροζ λεπτομέρεια που το καθιστά πιο αναγνωρίσιμο και όμορφο. Το DropMMS χρησιμοποίησε επίσης λειτουργικά κουμπιά για καλύτερη εμπειρία τοποθεσίας. Έτσι, μπορείτε να μετακινηθείτε και να παίξετε με τους συνδέσμους Home, Activity και Sign-in.

Επιπλέον, πατώντας την αρχική ενότητα θα οδηγηθείτε στα Φόρουμ, τις Οδηγίες, τους Πίνακες κατάταξης και άλλες τοποθεσίες Desi. Στην πραγματικότητα, εκτιμούσα το DropMMS επειδή η αρχική του σελίδα προσφέρει διαφορετικές ποικιλίες, όπως μικρογραφίες συλλογών ινδικού σεξ. Τα βίντεο προεπισκόπησης κατηγοριοποιούνται επαρκώς και παρουσιάζονται σε ίσα μεγέθη. Επιπλέον, θα ξεσηκωθούν με την τεράστια ποικιλία καθώς η σελιδοποίηση του DropMMS ξεπερνούσε τις τριακόσιες σελίδες. Ευχαριστώ, DropMMS!

πέφτει περισσότερο

Ταξινόμηση των Flicks

Με το τεράστιο αποθετήριο DropMMS, είναι αξιέπαινο να συμπεριλαμβάνονται διάφορες επιλογές φίλτρων. Το DropMMS άκουσε και υιοθέτησε τις εκκλήσεις παρέχοντας μια εκτεταμένη μηχανή αναζήτησης στην περιοχή της επάνω σελίδας. Αυτό το εικονίδιο επιτρέπει στους θαυμαστές να περιορίσουν τα στοιχήματά τους και να αρπάξουν το πορνό που λαχταρούν. Ευτυχώς, η μηχανή αναζήτησης δίνει ξεκάθαρα ένα τέλειο αποτέλεσμα, σε αντίθεση με άλλους τομείς πορνό που αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν αυτό το μέρος.

Επιπλέον, τα βίντεο και οι εικόνες μπορούν να ταξινομηθούν ανάλογα με την ώρα μεταφόρτωσης, τον τίτλο, τις περισσότερες προβολές, τις περισσότερες απαντήσεις και άλλα. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να κατανοήσετε το πιο δημοφιλές υλικό στο DropMMS σήμερα, ξέρετε το τρυπάνι, φίλε. Όχι μόνο αυτό, οι ετικέτες βίντεο περιγράφουν καθαρά το περιεχόμενο. Έτσι, μπορείτε να δείτε το πορνό Desi να κυριαρχεί σε ολόκληρη την κατανομή. Αναμφίβολα, οι Ινδοί φίλοι και άλλοι Ασιάτες οπαδοί του πορνό θα έχουν εμμονή με την ποιότητα της πορνογραφίας στο DropMMS.

Μεταβείτε στους πίνακες συζητήσεων του DropMMS

Μετά την απόδρασή σας στα βίντεο και άλλες λιχουδιές στην αρχική σελίδα, μπορείτε να ξεκινήσετε την αποστολή DropMMS και να εξερευνήσετε τα νήματα. Όπως γνωρίζετε, το DropMMS κατηγοριοποίησε και χώρισε ολόκληρο το φόρουμ σε περισσότερες από έξι ενότητες. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να αρχίσουν να περιηγούνται και να απολαμβάνουν τα μηνύματα γύρω από τις αποκλειστικές διαρροές DropMMS, καθώς διαθέτει μια συλλογή από υλικά OnlyFans. Υπάρχει επίσης μια σημαντική περιοχή Desi Videos και Pics όπου οι φανατικοί μπορούν να εξερευνήσουν τις πιο περιζήτητες ινδικές σκηνές. Επί του παρόντος, αυτός ο πίνακας συζητήσεων φιλοξενεί περισσότερες από δέκα χιλιάδες αναρτήσεις μελών.

βίντεο dropmms

Ω, θα λατρέψετε τις εκπλήξεις και τον οργασμικό ινδικό ερωτισμό εδώ. Πριν φύγω από το σανίδι, είδα με έκπληξη ένα πρόσφατα ανεβασμένο υλικό ενός μωρού της Desi που πόζαρε με πλήρη γυμνό. Παρεμπιπτόντως, μου άρεσαν τα πολυτελή βυζιά της. Όχι μόνο αυτό, το DropMMS διέθεσε επίσης χώρο για βίντεο και εικόνες μέσων κοινωνικής δικτύωσης από Patreon, OnlyFans και Hollywood Hot Scenes. Εάν ενδιαφέρεστε έντονα για κάποια γεύση αραβικού σεξ και πορνογραφίας, το DropMMS σφράγισε τη συμφωνία για εσάς. Ο ιστότοπος συγκέντρωσε διάφορα παγκόσμια πορνό βίντεο για την ανάγνωση σας. Νόστιμο, όντως!

Επιπλέον, το DropMMS διαθέτει επίσης έναν τεράστιο χώρο λεσβιών και ομοφυλόφιλων για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της κοινότητας LGBTQIA+. Δεν σταμάτησε εκεί. μπορείτε επίσης να καταβροχθίσετε ολόκληρη την ενότητα Pornstar για να δείτε τα πιο πρόσφατα βίντεο των αγαπημένων σας ερωτικών ερμηνευτών. Υπάρχουν διάφορες εικόνες και βίντεο πορνοστάρ στην αρένα, συμπεριλαμβανομένων πολλών διασημοτήτων, σκηνών που διέρρευσαν.

θέμα dropmms

Ξεκινήστε μια συνομιλία και στείλτε αιτήματα

Στο DropMMS, οι θαυμαστές του πορνό μπορούν εύκολα να ανοίξουν ένα θέμα και να ξεκινήσουν την επικοινωνία με άλλα μέλη του φόρουμ. Ναι, είπα μέλη γιατί δεν μπορείτε να εκτελέσετε μια τέτοια πολυτελή ενέργεια εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα. Όταν ολοκληρώσετε την υποβολή ορισμένων στοιχείων και την ολοκλήρωση ολόκληρης της διαδικασίας εγγραφής, οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να αρχίσουν να διεγείρουν ο ένας τον άλλον. Επομένως, πρέπει να δημιουργήσετε έναν τίτλο, να δώσετε τη διεύθυνση email σας, να εισαγάγετε μια εικόνα ή μια διεύθυνση URL και να κάνετε κλικ στην υποβολή.

Μέσω αυτών των απλών βημάτων, οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να κάνουν ο ένας τον άλλον πιο χαρούμενο και πιο καυτής. Από την άλλη, δεδομένου ότι το DropMMS είναι κοινότητα, μπορείτε επίσης να στείλετε αιτήματα μέσω της Ζώνης Αιτήσεων. Σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε να ζητήσετε από τους συναδέλφους σας να παραδώσουν και να μοιραστούν συγκεκριμένο περιεχόμενο που λαχταράτε έντονα. Αν και ορισμένοι τομείς απέτυχαν να ενημερώσουν τα τμήματα αιτήματός τους, το DropMMS δεσμεύεται να καλύψει όλες τις ανάγκες σε πορνό. Αναμφίβολα, οι άνθρωποι γύρω από το DropMMS υποδέχονται και υποστηρίζουν τις ανάγκες κάθε πουλί. 

αίτημα dropmms

Τα υπέρ και τα κατά του DropMMS.com

PROS:

 • Ινδική συλλογή πορνό
 • Γενναιόδωρη κοινότητα
 • Ενδιαφέροντα θέματα και θέματα
 • Αποθετήριο αραβικού πορνό
 • Συμμορφώνεται με τα αιτήματα της κοινότητας
 • Διαθέσιμες λήψεις
 • Δωρεάν ιστότοπος φόρουμ

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες αγγελίες

TOP-12 Ιστότοποι πορνό φόρουμ παρόμοιοι με το DropMMS.com:

# 1 - Δωρεάν  

σπίτι freeonesboard

Το Free Ones Board ισχυρίζεται ότι είναι ο «Ultimate Babe Site From 1998» και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κάτω από το λογότυπο της σελίδας. Η συνεισφορά του ιστότοπου στη βιομηχανία του πορνό καταγράφεται από την ίδρυσή του το 1998. Η βάση δεδομένων των Free Ones περιλαμβάνει μια συλλογή από τις πιο κομψές ταινίες για τόσα χρόνια. Στην πραγματικότητα, ο ιστότοπος του φόρουμ θεωρείται ως ένας από τους «γίγαντες» στην επιχείρηση πορνό ενηλίκων. Έτσι, τα μάτια σας θα σκάσουν από τις πληροφορίες και τις ερωτικές φαντασιώσεις στο Free Ones Board.

Δείτε την κριτική του FreeOnes εδώ.

PROS:

 • Καθαρό πορνό φόρουμ
 • Τεράστιο αποθετήριο
 • Δεν διαφημίσεις
 • Καλή ποικιλία λειτουργιών ιστότοπου
 • Η σύνθετη αναζήτηση είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται εγγραφή
 • Τυπικός σχεδιασμός ιστότοπου φόρουμ

# 2 - Φόρουμ Sexting  

σπίτι του sextingforum

Σίγουρα, οι θαυμαστές του πορνό εδώ στο Sexting Forum μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς των γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιθυμούν να κάνουν όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που λαχταρούν όλοι. Εκτός από την ανταλλαγή ονομάτων χρηστών και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δυναμική κοινότητα μοιράζεται επίσης γυμνές φωτογραφίες και άλλες ερωτικές πηγές που έχουν αποκτήσει. Πράγματι, οι δραστηριότητες εδώ στο Sexting Forum περιλαμβάνουν τη διάσημη διαδικασία δίνω και παίρνω.

Περισσότερα για Το φόρουμ του Sexting σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Μια κοινότητα εραστών του sexting και φανατικών
 • Απλό φόρουμ
 • Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα
 • Διατίθενται ερασιτεχνικά βίντεο
 • Εντελώς δωρεάν ιστότοπος
 • Ενεργά μέλη
 • Γνωρίστε πιθανούς συνεργάτες του sexting

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Μερικά γυμνά πωλούνται

# 3 - HotBoard  

σπίτι hotboard

Το HotBoard.net έγινε αγαπημένος φίλος για αρκετούς λάτρεις του πορνό. Αυτή η επιτυχία απεικονίζεται με τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου από την κυκλοφορία του το περασμένο 2013. Το Hot Board είναι περήφανο που στοχεύει χιλιάδες επισκέπτες του ιστότοπου και αρκετά καλό, πέτυχε με συνέπεια αυτούς τους αριθμούς. Πράγματι, οι θαυμαστές δελεάζουν γύρω από το Hot Board επειδή ο ιστότοπος συλλέγει ερωτικές εικόνες και ταινίες. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και κάθε μέλος έχει την απόλυτη ελευθερία να κατεβάζει περιεχόμενο χωρίς όρια.

Διαβάστε περισσότερα για το HotBoard πατώντας εδώ.

PROS:

 • Δυναμική και ενεργή κοινότητα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Καθαρή σχεδίαση
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο
 • Ποικιλία λαχταριστών περιεχομένων
 • Σωστά σχεδιασμένο και τεμαχισμένο

Μειονεκτήματα:

 • Απευθύνεται σε μία μόνο γλώσσα
 • Χρειάζεται εγγραφή

# 4 - ΠορνογραφίαBB   

πορνόBB

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορα στρέιτ και λεσβιακό περιεχόμενο, όπως περιεχόμενο Jav Porn, VR και 3D, καθώς και ερασιτεχνικά βίντεο. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το φόρουμ κάθε μήνα, αφήνοντας χιλιάδες σχόλια και συνδέσμους. Οι τέσσερις κύριες κατηγορίες περιεχομένου είναι ταινίες για ενήλικες, ακατάλληλες εικόνες, εικόνες μοντέλων, βίντεο και το τμήμα ιστοριών, παιχνιδιών και περιοδικών "Άλλα XXX".

κριτική PornBB εδώ.

PROS:

 • Το δωρεάν περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Η κοινότητα είναι τεράστια και δραστήρια
 • Ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και καθαρός
 • Διατίθεται ποικιλία περιεχομένων

Μειονεκτήματα:

 • Το ροζ θέμα είναι πολύ κοριτσίστικο
 • Όρια λήψης

# 5 - Kitty-Kats   

φόρουμ kittykats

Δεν υπάρχουν γάτες στον ιστότοπο πορνό Kitty-Kats.net, αλλά υπάρχουν πολλά μουνιά. Πράγματι, τα μέλη μπορούν να συζητούν και να μοιράζονται διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια με κάμερα έως αστέρες πορνό και ακατάλληλο υλικό ιστοτόπων. Διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικό πορνό, γυμνά μοντέλα γοητείας, κορίτσια με κάμερα web, ώριμες γυναίκες, μοντέλα με μεγάλα στήθη, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, σημαδούλες και κάθε είδους φετίχ καλύπτονται στα θέματα του φόρουμ.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Kitty-Kats.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικές και διαδικτυακές κάμερες
 • Τακτοποιημένο και οργανωμένο φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων

# 6 - PeachyForum   

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος γκαλερί premium με τα πάντα, από εφήβους έως νεαρά κορίτσια έως MILFs και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και "Teen Archive" είναι από τα τέσσερα τμήματα που διατίθενται εδώ. Σε κάθε περιοχή, θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

Εδώ είναι μια κριτική του PeachyForum.

PROS:

 • Άφθονο δωρεάν περιεχόμενο και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει υπέροχες επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Μοναδικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 7 - SyberPussy   

συριγμός

Υποθέτω ότι είναι αβλαβές να πούμε ότι το Syber Pussy είναι ένα μικρό φόρουμ πορνό: συνολικά, έχει περίπου 25,000 συμμετοχές, το οποίο είναι σίγουρα στη μικρή πλευρά των πραγμάτων. Η Syber Pussy είναι μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες επειδή σχεδιάζουν, γι 'αυτό και βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. Όταν φτάσετε για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα, θα παρατηρήσετε μια λίστα με υπο-φόρουμ αφιερωμένα σε πορνογραφικά GIF, εικόνες, βίντεο MILF και ερασιτεχνικό υλικό-είναι ένα ωραίο μείγμα περιεχομένου και η διεπαφή είναι πολύ μοντέρνα.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική SyberPussy.

PROS:

 • Ορισμένα περιεχόμενα είναι άμεσα
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι καλές
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες αγγελίες

# 8 - PornSavant   

PornSavant διάφορα

Όταν μιλήσαμε για σεξουαλική απόλαυση και απόλαυση, το PornSavant είναι εντελώς απαράμιλλο. Έχει περίπου 74+ συμμετέχοντες και 1.6M+ νήματα συζήτησης με συνολικό αριθμό αναρτήσεων 59M+. Φανταστείτε πόσες πηγές, βίντεο, ταινίες και φωτογραφίες μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση εδώ με αυτούς τους αριθμούς. Επιπλέον, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, θέσεων και τύπων, έτσι θα έχετε τον καλύτερο δυνατό χρόνο για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο ιδιαίτερο γούστο σας.

Ολόκληρη η κριτική του PornSavant εδώ.

PROS:

 • Ενεργοί χρήστες
 • Διαφορετικές αναρτήσεις και θέματα
 • Διατίθενται εξαιρετικά πορνογραφικά φόρουμ
 • Τα υποφόρουμ είναι εντυπωσιακά

Μειονεκτήματα:

 • Έτσι, η δυνατότητα αναζήτησης είναι διαθέσιμη
 • Απαιτείται λήψη για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε βίντεο

# 9 - F95Zone   

Κεντρική ζώνη F95

Το F95Zone είναι ένα σημείο κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε, να συναντηθείτε και να συναναστραφείτε με χιλιάδες άλλους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα όπως εσείς. Έχει πολλά διαδικτυακά νήματα που σας επιτρέπουν να μιλήσετε για θέματα για τα οποία θα προτιμούσατε να μην μιλήσετε ή να συζητήσετε δίπλα στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Λοιπόν, είμαι αρκετά σίγουρος ότι το F95Zone εξασφαλίζει σε κάθε μέλος του ένα γαλήνιο καταφύγιο όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν και να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο μήπως ντρέπονται.

Λόγω της διάταξης της πλατφόρμας, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου, όπως βιντεοπαιχνίδια, ερωτικά κινούμενα σχέδια, ταινίες κινουμένων σχεδίων, κόμικς, GIF και hentai, μπορούν πλέον να απολαμβάνονται και να εκτιμώνται με τον πιο βολικό δυνατό τρόπο.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική F95Zone.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και κατανοητός
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Μοναδικό περιεχόμενο όπως παιχνίδια, hentai, πορνό κ.λπ
 • Δωρεάν για χρήση
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα αναζήτησης είναι βασική
 • Διαθέτει διευθύνσεις URL τρίτων
 • Ανακατευθύνσεις

# 10 - PeeFans  

σκοτεινή λειτουργία peefans

Το PeeFans είναι ένα φόρουμ αφιερωμένο σε όλους τους τύπους φετίχ κατούρησης, από το πορνό κατούρημα, το τσούρισμα και συναφή πράγματα. Μπορείτε επίσης να βρείτε συνδέσμους βίντεο για δωρεάν λήψη ή συνδέσμους ροής. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του είναι δωρεάν και προσβάσιμο χωρίς συνδρομή, αλλά περιμένετε να δείτε ορισμένα θέματα φόρουμ που είναι αποκλειστικά premium. Έτσι, αν απολαμβάνετε το χρυσό ντους ή θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο του πορνό που κάνει κατούρηση, τότε είναι η ώρα!

Δείτε την κριτική του PeeFans.

PROS:

 • Πολλά μέλη μοιράζονται περιεχόμενο στα νήματα
 • Έχει πολλά βίντεο και φωτογραφίες με πορνό κατούρησης
 • Δωρεάν για χρήση
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα νήματα απαιτούν premium πάσο
 • Πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα
 • Ορισμένες διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα για μια premium αναβάθμιση

# 11 - Διάσημο Δ.Σ      

διάσημο σπίτι σανίδας

Το Famous Board είναι ένα μέρος για να επισκεφτείτε όταν είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων, ειδήσεις και ταινίες πορνό. Οι φανατικοί διάσημοι θα εκστασιαστούν και θα κατακλυστούν με τη βιβλιοθήκη των ανεβασμένης φωτογραφίας και των καυτών βίντεο διακεκριμένων σταρ στην τηλεόραση και την πορνογραφία. Αστέρια των social media, διάσημες ηθοποιοί και διαδικτυακές αισθήσεις εμφανίζονται στο Famous Board.

Η πλήρης κριτική του Famous Board εδώ.

PROS:

 • Καθημερινές και τακτικές ενημερώσεις
 • Καθαρός και οργανωμένος χώρος
 • Οι συντονιστές είναι παντού
 • Ποικιλία σεξουαλικών σκηνών
 • Καυτές διασημότητες για να σας διασκεδάσουν
 • Ενεργός κοινότητα
 • Τεράστια βιβλιοθήκη με καυτά μωρά διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο
 • Χωρίς σκληρό περιεχόμενο
 • Λίγες λειτουργίες τοποθεσίας προς βελτίωση

# 12 - Ντικ Φλας     

dickflash σπίτι

Ο Ντικ Φλας προσφέρει ιστορίες εμπειριών, φωτογραφιών, βίντεο, ακόμα και ερωτικής πραγματικής ζωής που μοιράζονται οι εκθεσιακοί άνθρωποι. Θα εκτιμήσετε πόσο γενναιόδωρη είναι η κοινότητα του Dick Flash, με τα περισσότερα πράγματα, ιστορίες, εμπειρίες, φαντασιώσεις και εμμονές που σερβίρονται σε αυτό το φόρουμ. Έτσι, όλες οι φαντασίες λειτουργούν και η σεξουαλική πείνα λύνεται.

Διαβάστε περισσότερα για Ο Dick Flash σε αυτήν την κριτική.

PROS:

 • Κόγχες που αναβοσβήνουν και επιδειξιωματισμός
 • Μια τεράστια συλλογή από γυμνά πράγματα και ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Δραστήρια και γενναιόδωρη κοινότητα
 • Διάφορες συναρπαστικές ιστορίες για ανάγνωση
 • Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Δωρεάν ιστότοπος φόρουμ
 • Η εγγραφή είναι εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες συλλογές γυμνών γυναικών
 • Παντού υπάρχουν εικόνες από πούτσες

Τελικές λέξεις

Η ενασχόληση με ομοϊδεάτες είναι διασκεδαστική και αξίζει τον κόπο με τα φόρουμ πορνό. Η κοινότητα δεν έχει καμία διακριτική προσωπικότητα, αντίθετα, ανεβάζει ο ένας τον άλλον παρέχοντας νόστιμες λιχουδιές. Με αυτό, το DropMMS μπορεί να είναι ο επόμενος χώρος πορνογραφικού φόρουμ σας. Το DropMMS αιχμαλωτίζει τους λάτρεις του πορνό Desi και τους Ασιάτες ερωτικούς οπαδούς με τη συλλογή από οργασμικές λιχουδιές, καυλιάρης αρραβώνες και την ανταλλαγή λαχταριστών υλικών. Όχι μόνο αυτό, το DropMMS καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πορνογραφικής κουζίνας. Το φόρουμ ακολουθεί την αντιμετώπιση διαφόρων σεξουαλικών αναγκών μέσω της ζώνης αιτημάτων.

Επιπλέον, το DropMMS διαθέτει επίσης τμήμα λεσβιών και ομοφυλόφιλων, ζώνη πορνοστάρ, τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε ελιγμούς και να απολαύσετε τα ποιοτικά υλικά. Όλα είναι δωρεάν. Έτσι, μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε και να μοιραστείτε τα κρυμμένα κομμάτια σας. Το DropMMS αναγνωρίζει επίσης τους κορυφαίους συντελεστές του, καθώς σημειώνει συνεχώς τεράστια επιτυχία στον κλάδο. Τα στατιστικά στοιχεία και οι επισκέψεις στον ιστότοπο βελτιώνονται και πολλοί θαυμαστές του φόρουμ πορνό κυριαρχούν. Επισκεφτείτε το DropMMS.com σήμερα!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 49 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ULMF & 12 κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το ULMF.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ULMF.org Θα κάνουμε μια σύντομη διακοπή για το πορνό βανίλιας. Ξέρω ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αρκετές σκληροπυρηνικές συμφωνίες, παθιασμένο σεξ σε ζευγάρια, στοματικές φαντασιώσεις, γαμημένο πρωκτό, γλείψιμο μουνιού και δάχτυλο. Όπως εσείς, αυτά τα συνδετικά είναι πάντα στο καλάθι μου, έτοιμα όποτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Γδύνω Φόρουμ & 12 Καλύτερες Δωρεάν Ιστοσελίδες Φόρουμ Πορνό όπως το UndressForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το UndressForum.com Η επόμενη περιοδεία μας ακούγεται διασκεδαστική και συναρπαστική. Αποφάσισα να συμπεριλάβω φόρουμ στις κριτικές μου γιατί νιώθω ότι έχουν περάσει μήνες από τότε που έκανα την τελευταία μου κριτική για το πορνό φόρουμ. Είναι ενδιαφέρον ότι το βλέμμα μου έτρεξε με το Undress Forum και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertow Club & Top 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Undertow.club Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertow.club Σκέφτεστε να γίνετε μέλος σε μια υπόγεια κοινότητα; Το Undertow Club είναι μια υπόγεια κοινότητα gaming και modding με αισθησιακή ανατροπή, φίλε. Πάει πολύς καιρός από τότε που έκανα μια ανασκόπηση του ιστότοπου του φόρουμ, οπότε ορίστε. Undertow […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LoversLab & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε με πορνό φόρουμ όπως το LoversLab.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoversLab.com Εντάξει, φίλοι παίκτες, συγκεντρωθείτε. Ξέρετε ποια είναι η πραγματική συμφωνία όταν πρόκειται για παιχνίδια υπολογιστή; Όχι, δεν είναι τα εντυπωσιακά γραφικά ή οι συγκλονιστικές αφηγήσεις. Και σίγουρα δεν είναι η τιμή του κορυφαίου εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών σας που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Original Candid Review & Top-12 Porn Forums και Sites όπως το TheOriginalCandid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheOriginalCandid.com Ψάχνετε για μια νέα διαδικτυακή κοινότητα για να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε ειλικρινείς στιγμές καυτών μωρών; Στη συνέχεια, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το TheOriginalCandid.com, το φόρουμ ειλικρινών λήψεων που κάνει πάταγο από την έναρξή του. Ενώ παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thot BB & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το ThotBB.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ThotBB.com Έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με τους συναδέλφους μου και να δω τι συμβαίνει στη βιομηχανία πορνό. Τα κουτσομπολιά και οι νόμιμες ειδήσεις είναι άμεσα διαθέσιμα στις πλατφόρμες του φόρουμ. Ως εκ τούτου, δοκιμάζω την τύχη μου για να ανακαλύψω μια λαμπρή σελίδα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι φόρουμ και 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το SexyForums.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyForums.com Πόσο σας αρέσουν τα φόρουμ σεξ; Θα ήθελα να μάθω, φίλε, γιατί είμαι περίεργος διεστραμμένος. Εν πάση περιπτώσει, είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνετε να μπαινοβγείτε από τους χώρους συζήτησης για να εκφράσετε και να μάθετε από τους συναδέλφους πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TitsInTops Forum & Top-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Titsintops.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Titsintops.com Σας αρέσει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και βίντεο με στήθος βυζιά; Βάζω στοίχημα το κάνεις. Σε αυτά τα ζευγαρωμένα και μπούστα ζευγάρια είναι σίγουρα δύσκολο να αντισταθείς. Μόλις αρχίσουν να αναπηδούν, παίρνουμε ακαριαία αμέσως. Γι' αυτό εμείς και εσείς είμαστε τυχεροί που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SimpCity Review & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ όπως το Simpcity.su Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Simpcity.su Μια άλλη μέρα, άλλο ένα φόρουμ! Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεφύγετε, και ένα πράγμα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σκληρύνετε αυτό το κόκορα είναι να δείτε το φόρουμ πορνό του SimpCity. Αυτό το φόρουμ είναι η νέα μου ανακάλυψη που θα σας κάνει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι και αστείο φόρουμ & κορυφαίοι 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forums.sexyandfunny.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.sexyandfunny.com Γεια σου, φίλε! Ας χαλαρώσουμε λίγο με τη σημερινή ανασκόπηση. Με ιντριγκάρει καθώς ένας από τους διεστραμμένους κολλητούς μου μου είπε για ένα φόρουμ που παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο. Ως σκληροπυρηνικός εργαζόμενος μάγκας, είχα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Φόρουμ FapFappy & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Όπως το forum.fapfappy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.fapfappy.com Έλεγξα τον ιστότοπο πορνό FapFappy στο παρελθόν. Ωστόσο, στο φόρουμ του δεν δόθηκε η προσοχή που του αξίζει. Έτσι, σήμερα, θα κάνουμε το Φόρουμ FapFappy το κύριο αστέρι! Εάν είστε λάτρης του πορνό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ LeakEmUp & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ για πορνό Όπως το forums.leakednudes.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.leakemup.com Ψάχνετε για ένα νέο μέρος για να λαμβάνετε πορνό ενώ αλληλεπιδράτε με άτομα στο διαδίκτυο; Λοιπόν, έχω μια καλή θέση για σένα. Το LeakEmUp Forum είναι ο πρόσφατα ανακαλυφθείς ιστότοπός μου για πορνό και συλλέγει πολλά γυμνά και σεξ από διαφορετικές πηγές, όπως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudo Hub Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το NudoHub.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudoHub.org Αν το πάθος σου τελευταία είναι να συμμετέχεις σε ενεργά φόρουμ, να είσαι εκστασιασμένος καθώς το Nudo Hub προσπαθεί να πιάσει τις τεράστιες φαντασιώσεις σου. Το Nudo Hub είναι ένας άλλος χώρος ερωτικής συζήτησης όπου μοιράζονται ενημερώσεις, τάσεις και τρέχοντα γεγονότα στη βιομηχανία του πορνό σε ζήτηση. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

X-Forum & TOP 12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το x-forum.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το x-forum.net Η εύρεση του καλύτερου και πιο μοντέρνου πορνό στις μέρες μας είναι μια τέτοια πρόκληση. Ένας σωρό ιστοσελίδες εμφανίζονται καθημερινά και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά μην ανησυχείτε, εγώ, ο Ντουντεθρίλ, είμαι εδώ για να σώσω το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φόρουμ Thotsbay & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forum.thotsbay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.thotsbay.com Νέο φόρουμ για πορνό; Το Dudethrill σε πήρε! Στη σημερινή ανασκόπηση, θα συζητήσουμε το Thotsbay. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για αυτόν τον ιστότοπο επειδή είναι ιστότοπος πορνό. Αλλά ξέρατε ότι έχει επίσης ένα εξίσου φανταστικό πορνό φόρουμ; Λοιπόν, το Thotsbay […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Yes Leaks & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το YesLeaks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YesLeaks.com Ναι Διαρροές! Αυτές οι λέξεις δεν είναι απλώς ένα θαυμαστικό, αλλά μια περιγραφή του ονόματος μιας πλατφόρμας όπου μοιράζονται τα υλικά των OnlyFans. Το Yes Leaks είναι ένας χώρος πορνογραφικού φόρουμ που εξυπηρετεί οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τις εμμονές με το πορνό και μια συλλογή από καυτές διαρροές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeakedBB 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το leakedbb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το leakedbb.com Μια άλλη μέρα, άλλη μια κριτική. Αλλά αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για πορνό φόρουμ. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που επισκέφτηκα ένα φόρουμ πορνό και τώρα που ανακάλυψα έναν νέο ιστότοπο, υποθέτω ότι σκοπεύετε σε έναν άλλο ονειρεμένο προορισμό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DropMMS & TOP-12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ όπως το DropMMS.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DropMMS.com DropMMS! Όταν έπεσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος γλυκιάς απόδρασης καθώς ακούγεται σαν σοκολατάκια. Ίσως, λαχταράω κάτι γλυκό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το DropMMS προσφέρει μια διαφορετική γεύση. Ο ιστότοπος συνέβαλε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sorry Mother Forum & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το forum.sorrymother Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Forum.SorryMother.video Πού πηγαίνεις όταν αισθάνεσαι καυλιάρης και θέλεις να τρανταστείς; Πορνογραφικοί ιστότοποι; Τοποθεσίες κάμερας; Συνοδεία? Λοιπόν, υπάρχει μια ακόμη καλύτερη επιλογή - πορνό φόρουμ! Οπωσδήποτε, τα φόρουμ είναι εξαιρετικό περιεχόμενο που ακούγεται επειδή έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WifeWantsToPlay & Top-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το womanwantstoplay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το womanwantstoplay.com Ονειρευτήκατε ποτέ μια hotwife να χτυπάει κάποιον μάγκα; Είστε μια βαριεστημένη σύζυγος που αισθάνεται καυλιάρης και περιπετειώδης στο σεξ ή είστε ένας καυλιάρης σύζυγος που θέλει να ανεβάσει το σεξ σε άλλο επίπεδο; Λοιπόν, ο γάρος μπορεί να είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultDVDTalk & Top-12 Δωρεάν Ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το forum.adultdvdtalk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.adultdvdtalk.com Ποιος λέει ότι το DVD είναι νεκρό; Μετά από τόσα χρόνια, το DVD είναι ακόμα ζωντανό και χτυπάει τα charts. Γι' αυτό το φόρουμ AdultDVDTalk παραμένει στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων παρόλο που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανατριχιαστικό πορνό & TOP-12 ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το CreepyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CreepyPorn.com Το ακραίο πορνό είναι ανατριχιαστικό πορνό! Το CreepyPorn.com είναι ένας ερωτικός ιστότοπος φόρουμ που ασχολείται με οτιδήποτε καυτό και απροσδόκητο. Οι θαυμαστές του πορνό θα δουν μια σειρά από κόγχες πορνό που συμβαίνουν ασυνήθιστα στην πραγματική ζωή, αλλά ενθουσιάζουν τους φανατικούς θαυμαστές του φετίχ. Κάθε πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Free Ones & TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το FreeOnes.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FreeOnes.com Οι πλατφόρμες όπου μπορούμε να εκφραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε με μια κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα, είναι μια ευλογία. Το The Free Ones Board είναι ένας κλασικός ιστότοπος φόρουμ πορνό που φορτώνει με τις απόλυτες πορνογραφικές εκθέσεις που χαίρεστε να βλέπετε. Προφανώς, οι Ελεύθεροι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Candid Zone & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το TheCandidZone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheCandidZone.com Εάν θέλετε να απολαύσετε το αυθεντικό περιεχόμενο, το The Candid Zone προσφέρει υπηρεσίες για να ανακουφίσει την εμπειρία σας στο πορνό. Το Candid Zone προσφέρει συναρπαστικά υλικά που είναι γεμάτα με ειλικρινείς στιγμές. Αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα περιλαμβάνουν αυθεντικές και χωρίς σενάριο εικόνες πορνό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexyEGirls & TOP-12 Ιστότοποι για πορνό Φόρουμ όπως το SexyEGirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyEGirls.com Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός χώρος και μέθοδος για να κατανοήσεις την πιο πρόσφατη ερωτική συμπεριφορά σήμερα. Καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις και επιτρέπουν στους φανατικούς να μοιράζονται ιδέες, εγχειρήματα και πορνογραφία. Με την έλευση των διάφορων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, τα φόρουμ έγιναν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CamCaps & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Παρόμοιοι με το camcaps.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Camcaps.net Αχ, ναι, φόρουμ πορνό. Δεν είναι υπέροχο να έχετε δωρεάν πηγές για οτιδήποτε πορνό στο διαδίκτυο; Το CamCaps είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στους ιστοτόπους πορνό φόρουμ σας, καθώς προσφέρει μια μοναδική συλλογή από βίντεο, φωτογραφίες και συνδέσμους προς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

KikDirty Review & TOP-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το kikdirty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KikDirty.com Αναζητάτε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο και εκπληκτικό; Μερικά από τα πιο μοντέρνα φόρουμ ενηλίκων σήμερα, το KikDirty σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλα μέλη, να ανταλλάξετε τα προφίλ σας Snapchat και Kik και δωρεάν πρόσβαση σε λογαριασμούς, φωτογραφίες, βίντεο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dick Flash & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το DickFlash.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DickFlash.com Dick Flash! Όταν άκουσα το όνομα αυτού του ιστότοπου, σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε την προσοχή μου. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ο Dick Flash θα ήταν ένας τυπικός ιστότοπος φόρουμ που θα μου δώσει πολλά πουλί. αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rawporn & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το Rawporn.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rawporn.org Εάν το πορνό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να συνεχίσετε, φίλε, το Rawporn είναι εδώ. Πορνό εδώ, εκεί και παντού είναι αυτό που θα ανακαλύψετε σε αυτή τη συναρπαστική κοινότητα. Το Rawporn.org είναι μια τεράστια πλατφόρμα κοινής χρήσης πορνογραφίας που έχει κάνει τη διαφορά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeeFans & 12-Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το peefans.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Peefans.com Σας αρέσει ένας μοναδικός τύπος εμπειρίας που δεν ταιριάζει στη ζώνη άνεσης; Ίσως ένας ιστότοπος πορνό με θέμα το κατούρημα θα έφερνε μια διαφορετική αλλαγή στη συνηθισμένη σας γεύση πορνό. Αν θέλετε να το ζήσετε αυτό, δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος που να σας έρχεται αυτόματα στο μυαλό εκτός από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VintageEroticaForums & Top-12 Porn Forums Όπως το vintage-erotica-forum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vintage-erotica-forum.com Το VintageEroticaForums είναι απεριόριστη πρόσβαση, πλατφόρμα φόρουμ για ενήλικες που υποβάλλονται από χρήστες, όπου οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν τη συζήτηση τους για παλιές συζητήσεις για να δημοσιεύσουν -μοντέρνα γυμνό και πρόστυχα αποσπάσματα από περιοδικά. Διαθέτει τη φανταστική δουλειά διασημοτήτων ή μοντέλων που έχουν μοναδική γοητεία που απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ Sexting & TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το SextingForum.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SextingForum.net Όσοι έχουν δοκιμάσει τη διασκέδαση του sexting μπορεί να σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο που θα εξετάσω σήμερα. Το SextingForum.net είναι μια πλατφόρμα φόρουμ που εμφανίζει όλες τις συζητήσεις και τα θέματα που σχετίζονται με καυτές δραστηριότητες sexting. Λοιπόν, αυτός ο χώρος μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornSavant & Καλύτεροι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Παρόμοιοι με το pornsavant.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornsavant.com Εδώ είναι μια άλλη κριτική φόρουμ για πορνό και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται PornSavant. Ήμουν περίεργος για το τι θα μπορούσε να προσθέσει στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και κατέβαλα προσπάθεια για την περιήγησή του. Ο κόσμος λέει ότι είναι το καλύτερο πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OneClickChicks & Top-12 Porn Forum Όπως το forum.oneclickchicks.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.oneclickchicks.com Ψάχνεις για άλλους ερωτικούς λάτρεις για να συνομιλήσουν σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν και οι δύο; Αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματιά στο OneClickChicks — μια διαδικτυακή κοινότητα με όλα τα φόρουμ που χρειάζεστε, όπως βίντεο, φωτογραφίες, συνδέσμους κ.λπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fritchy & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Fritchy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fritchy.com Το "Everything Go" είναι το σλόγκαν του ιστότοπου του Fritchy.com. Οι άνθρωποι πίσω από τον τομέα Fritchy τείνουν να συνοψίζουν τις προσφορές του ιστότοπου σε δύο λέξεις. Έτσι, αν έχετε μεγάλη ανάγκη από ένα αχνό και σέξι φόρουμ, το Fritchy.com μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Hot Board & 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το Hot-Board.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot-Board.net Είμαι έκπληκτος πώς τα φόρουμ πορνό παρέχουν τους πόρους που λαχταρούμε έντονα. Συγχαρητήρια σε ιστότοπους όπως το Hot-Board.net για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου οι πολίτες της πορνογραφίας μπορούν να συζητούν συγκεκριμένες στροφές, φαντασιώσεις, εμμονές, πορνό βίντεο και καλλιτέχνες. Εκτός από τη συζήτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

F95Zone Review & TOP-12 Best Porn Forums Like f95zone.to Show Me 12 Alternatives for f95zone.to F95zone μπορεί να φαίνεται σαν ένας ηλίθιος τίτλος. Είναι σαν ένα ελαττωματικό ρομπότ που κανείς δεν θέλει να παίξει. Όμως, παρά το όνομα, είναι ένα από τα κορυφαία online φόρουμ για ενήλικες. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ErotiCity & 12 Greatest Porn Forum Sites Παρόμοια με το ErotiCity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ErotiCity.net Συγχαρητήρια για πλατφόρμες που προσφέρουν όχι μόνο έναν αλλά πολλούς πόρους στους λάτρεις του πορνό. πράγματι, είναι γεμάτα με έντονα στοιχεία χτυπήματος που γενικά μας φτιάχνουν την ημέρα. Με αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ αυτόν τον ιστότοπο που βρήκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Saff.cc Review & 12 TOP Porn Forum Sites Like Saff.cc Show Me 12 Alternatives for Saff.cc Όπως και άλλα πορνογραφικά φόρουμ, το Saff.cc επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας πλατφόρμας για να μοιράζεστε ένα ευρύ φάσμα θέσεων και φετίχ. Αυτά τα υλικά συνεισφέρουν τα μέλη μαζί με συνδέσμους για δωρεάν λήψεις. Παρόλο που το Saff.cc δεν καθορίζει ακριβώς τι είδους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn-W Review & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το porn-w.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Porn-w.org Σας αρέσει να αποθηκεύετε εικόνες και βίντεο που βρίσκετε ή αντ 'αυτού θα περιηγηθείτε και θα μοιραστείτε σαφές υλικό; Όπως και να έχει, ίσως ένα φόρουμ πορνό να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτά τα πράγματα, εκτός από τα κοινωνικά μέσα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NudeCelebForum & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Πορνό Φόρουμ Όπως το NudeCelebForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeCelebForum.com Υπάρχει φόρουμ για γυμνές διασημότητες; Λοιπόν, η απάντηση είναι εδώ! Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ένα μέρος για παρέα και να μοιραστώ συναρπαστικό περιεχόμενο και λεπτομέρειες για τις λατρεμένες διασημότητες σας. Το Nude Celeb Forum είναι ένα μέρος για να πας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Phun Forum Review & (TOP 12) Porn Forums Like forum.phun.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για forum.phun.org Αν αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα φανταστικό πορνό φόρουμ, τότε είσαι τυχερός γιατί έχω κάτι για σένα - PhunForum. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτόν τον ιστότοπο; Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι μια τεράστια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kitty-Kats Review & 12 BEST Porn Forum Sites Like Kitty-Kats.net Show Me 12 Alternatives for Kitty-Kats.net Πάντα μου αρέσει να εκπλήσσομαι με τυχαία πράγματα και να αυνανίζομαι σε αυτό. Υπάρχει κάτι που ενθουσιάζει και παρασύρει τον εσωτερικό μου εαυτό. Είσαι κι εσύ έτσι; Γνωρίζετε αυτό το αίσθημα ευφορίας για να το παίξετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeachyForum Review & TOP-12 Best Porn Forums Like PeachyForum.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PeachyForum.com Εάν η αλληλεπίδραση και η σύνδεση είναι πράγματα που θεωρείτε συναρπαστικά στο διαδίκτυο, τότε ίσως το PeachyForum μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος μετάβασης στο φόρουμ για εσάς. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό το φόρουμ στο παρελθόν, λοιπόν, είναι χαρά μου να μοιραστώ τα καλύτερα (μέχρι τώρα) […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornBB Review & Top-12 Porn Forum Sites Like PornBB.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for PornBB.com Το PornBB είναι ένα διάσημο πορνογραφικό φόρουμ όπου τα μέλη και οι χρήστες συζητούν θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και εξυπηρετεί την πορνογραφική κοινότητα για σχεδόν μια δεκαετία, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει χαλαρώσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SyberPussy Review & 12-BEST Porn Forums Like SyberPussy.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for SyberPussy.com Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναζητάτε έναν όμορφο και δυναμικό ιστότοπο με μια μεγάλη ποικιλία πορνογραφικών φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. με αυτό, μην προχωράτε περισσότερο από το SyberPussy. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου πυροδότησε ήδη το εσωτερικό του κάθε πολίτη πορνό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ForumOphilia Review & Top 12 Porn Forums Like ForumOphilia.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for ForumOphilia.com Ahh, ForumOphilia! Τι φανταστικός τίτλος για να ονομάσουμε έναν εξίσου εξαιρετικό ιστότοπο πορνό για πορνό Γενικά, το ForumOphilia είναι το κορυφαίο σημείο για να βρείτε δωρεάν υλικό για ενήλικες και κορυφαίο σεξουαλικό περιεχόμενο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτός ο ιστότοπος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Review PlanetSuzy & Top 12 Φόρουμ πορνό / σεξ όπως το PlanetSuzy.org Εμφάνιση 12 εναλλακτικών φόρουμ πορνό για το PlanetSuzy.org Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με νέους ανθρώπους και να γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινότητα. Το Planet Suzy είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος πορνογραφικού φόρουμ που εστιάζει σε απλό περιεχόμενο, όπως διασημότητες, ερασιτέχνες και hentai. Επειδή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ViperGirls & (TOP 12) Φόρουμ πορνογραφικού τύπου όπως το Vipergirls.to Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές φόρουμ πορνό για το ViperGirls.to Oh τέλος, ViperGirls! Ψάχνετε για ένα φόρουμ πορνό όπου τα φίδια και οι γυναίκες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μεταλλαγμένο υβριδικό τέρας σεξ; Εάν η λιποθυμία σας δεν μπορεί να αντέξει τη ζέστη, Κυρίες, πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί είναι ενήλικας […]

Μεταβείτε στην κορυφή