Ενημερώθηκε στις: 14 Ιουνίου 2024

Βασιλιάδες της πραγματικότητας

Εμφάνιση TOP 10 πορνογραφικών ιστότοπων παρόμοιων με το RealityKings.com

πραγματικότητα

Αν σας αρέσουν τα mainstream reality porn, θα απολαύσετε το Realitykings που τρέφει τα φετίχ και τα στίγματα μας από το 2006. Τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και έχει προσελκύσει σημαντικό αριθμό κοινού κυρίως επειδή έχουν μια τεράστια συλλογή περιεχομένου. Ακριβώς όπως ένα μπουκάλι παλιό κρασί, βελτιώνεται με την ηλικία και το Realitykings έχει γίνει ένα καλό δίκτυο για όλους όσους αγαπούν το πορνό.

διεύθυνση της ιστοσελίδας: www.realitykings.com

Γνωστοί για τη συλλογή κοριτσιών και τις συχνές ενημερώσεις, υπήρξαν σταθερά η κορυφαία επιλογή και ιστότοπος μετάβασης για τους θεατές πορνό. Μεταξύ των πολλών premium ιστότοπων πορνό, έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο εγγεγραμμένων μελών. Μόλις συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη. Θα ανακαλύψετε ότι ο ιστότοπος έχει τη δουλειά του να διατηρεί τον καθένα διασκεδαστικό και ότι δεν έχει περιθώριο να κοιτάξει έξω από το Reality Kings, επειδή μπορεί να παρέχει όλες τις ανάγκες σας.

Το Reality Kings δεν είναι μόνο ένας ιστότοπος, αλλά μάλλον, είναι μια «ομπρέλα» από 45 άλλες premium ιστοσελίδες πορνό. Διαθέτει περισσότερα από 10,000 γυναικεία μοντέλα και βίντεο, καθώς και περισσότερα από μισό εκατομμύριο λήψεις βίντεο και φωτογραφίες. Όλα τα περιεχόμενά του, τα μοντέλα και οι θέσεις είναι όλα καλής ποιότητας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση του hardcore πορνό. Κάθε θέση από το Reality Kings απολαμβάνεται από το κοινό και η ηλικία των μοντέλων κυμαίνεται από 18 έως καυτές μεγαλύτερες μαμάδες. Παρόλο που υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες και μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστότοπος από καιρό σε καιρό, το Reality Kings εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ενώ συγκεντρώνει θετικά σχόλια. Η ροή μέσω Flash είναι διαθέσιμη για ποιότητα 1080p και 720p και μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα βίντεο. Κάθε χρήστης μπορεί να κατεβάσει τουλάχιστον 50 κλιπ σε 24 ώρες και ποιότητα HD. απλώς η επιλογή λήψης είναι αρκετά καλή για τους χρήστες, καθώς δεν προσφέρει κάθε ιστότοπος πορνογραφίας μια τέτοια δυνατότητα.

Δεκαετίες Απαράμιλλης Ποιότητας των RealityKings

βιντεο πραγματικοτητας

Ανατρέχοντας σε εκείνες τις μεγάλες δεκαετίες μοναδικής υπηρεσίας ψυχαγωγίας ενηλίκων, το RealityKings έθεσε πραγματικά τον πήχη σε απόλαυση και ποιότητα. Έχει τρομερά χρόνια ταξιδιού για να φτάσει μέχρι εδώ και αναγνωρίστηκε αξιοσημείωτα από πολλούς ως ένα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα στον κόσμο του σεξ. Ελάτε να το σκεφτείτε. Αυτός ο ιστότοπος ήταν μόνο ένα μικρό δίκτυο που αναπτύχθηκε από λαμπρά (και καυλιάσματα) μυαλά. Τώρα, έχει γίνει ένα τεράστιο αρχείο ποιοτικών πορνό και μια εξαιρετική πηγή ερωτικών απολαύσεων.

Ποιο είναι το μυστικό; Formulaσως ο τύπος του να συνδυάζει διάσημους ερμηνευτές, κορυφαία ιστορία και φανταστική παραγωγή να βοήθησε τον ιστότοπο να φτάσει στην εντυπωσιακή φήμη του. Μετά από χρόνια λειτουργίας, το RealityKings παραμένει άθικτο και μάλιστα κάλεσε πάνω από 40+ ιστοσελίδες κάτω από την ομπρέλα του. Απλά φανταστείτε να τρελαίνεστε με διαφορετικά πορνό που πρωταγωνιστούν οι καλύτερες πορνοστάρ στον πλανήτη. Έτσι, τώρα μπορούμε επιτέλους να πηδήξουμε από το ένα ερωτικό θέμα στο άλλο χωρίς να πληρώσουμε επιπλέον χρεώσεις. Τελικά, τα πράγματα έγιναν πιο συναρπαστικά! Υποθέτω ότι μπορείτε επιτέλους να αποχαιρετήσετε το παλιό, σάπιο δωρεάν πορνό σας και να δοκιμάσετε premium sexcapades που σας έφερε η RealityKings.

Λείπει περιεχόμενο στη συλλογή RealityKings;

ριάλιτι τέλεια brownass

Αν ακόμα δεν γνωρίζετε, το RealityKings είχε τεράστια πτώση περιεχομένου φέτος. Collectionσως η συλλογή του έχει μειωθεί σε περίπου 6K+ βίντεο, σκοτώνοντας τουλάχιστον τη μισή ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του. Ακόμη και τα αστέρια ευρετηρίου ορισμένων μοντέλων αφαιρέθηκαν από τη λίστα και τα παλαιότερα δημοσιευμένα βίντεο εξαντλήθηκαν εντελώς. Είναι μια τόσο θλιβερή, ανεξήγητη στιγμή για θαυμαστές σαν εμένα, αφού μου άρεσε να τρελαίνομαι με τα παλιά πορνογραφικά τους βίντεο. Τίποτα δεν ταιριάζει με το κλασικό στυλ RealityKings. Και από ό, τι μπορώ να δω, δεν υπάρχει ελπίδα ότι θα τα ανεβάσουν ξανά στον ιστότοπο.

Σκέφτομαι ότι ίσως κάνουν κάποιο μεγάλο καθαρισμό και πετάνε τα παλιά τους, προσθέτοντας περισσότερο χώρο για τα νέα που έρχονται. Και μπορώ να το βεβαιώσω δεδομένου ότι σχετικές ενημερώσεις συμβαίνουν στον ιστότοπο καθημερινά. Επίσης, δεν νομίζω ότι είναι πολύ κακό, στην πραγματικότητα - υπάρχει άφθονο περιεχόμενο που απομένει στον ιστότοπο και πιθανότατα δεν θα το ολοκληρώσετε ακόμη και ξοδεύοντας μια αιωνιότητα στο κάθε βίντεο.

Επί του παρόντος, υπάρχουν περίπου 7K+ πορνογραφικά βίντεο και 40+ ιστότοποι μπόνους, που μπορείτε να απολαύσετε με λιγότερα από 15 $ το μήνα. Για τι άλλο μπορώ να παραπονεθώ; Είμαι σίγουρος ότι απλώς καθαρίζουν το σωρό των παλιών πορνογραφιών για να κάνουν μια νέα αρχή. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι λάτρεις του πορνό έχουν αυξήσει τις προσδοκίες τους για πορνό αυτές τις μέρες. Πολλοί από εμάς είναι ήδη άρρωστοι από την τυπική ποιότητα και περιεχόμενο. Προσπαθούμε να καταβροχθίσουμε νέες ερωτικές εμπειρίες που πρέπει να αντικατοπτρίζει ένα βίντεο πορνό, τόσο παράλογο για να συμβιβαζόμαστε με κάποια μετριότητα. Παρ 'όλα αυτά, ό, τι κι αν προσπαθεί να κάνει το RealityKings, είμαι σίγουρος ότι είναι για το καλύτερο. Αν βρω ποτέ την απάντηση, θα δώσω μια ενημέρωση σε αυτήν την κριτική.

Πλοήγηση χρήστη του RealityKings

πραγματικότητα

Το RealityKings διαθέτει υπέροχη πλοήγηση και είναι εύκολο να κατανοήσετε τις πλήρεις δυνατότητες και το σχεδιασμό του ιστότοπου. Μπορείτε γρήγορα να πείτε ότι είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος πορνό λόγω της πολυτελούς ατμόσφαιρας του. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο πορνό βρίσκονται ακριβώς στην αρχική σελίδα, οπότε δεν θα ενοχληθείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στον ιστότοπο. Κάθε βίντεο έχει λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας μεταφόρτωσης, του αριθμού των προβολών και των μετρήσεων όπως. Πριν ξεχάσω, υπάρχουν διαθέσιμα τρέιλερ για κάθε βίντεο, οπότε πιθανόν να χρειαστεί να δείτε τα βίντεο και να δείτε τι μπορεί να σας ενδιαφέρει. Γενικά, το περιεχόμενο εμφανίζεται σε όλα στη σελίδα - είναι κυριολεκτικά διαφανές και δείχνει ό, τι ένας λάτρης της πορνογραφίας θα ήθελε να δει.

Επίσης, το RealityKings έχει τόνους πορνό - είναι τεράστιο και φαίνεται ατελείωτο. Γι 'αυτό θα ήταν πολύ πολύτιμο αν ένα εργαλείο μπορούσε να φιλτράρει τα συναρπαστικά πράγματα από τα ενοχλητικά. Το καλό είναι ότι το RealityKings μας έσωσε από όλη την ταλαιπωρία και τον κόπο να περάσουμε από κάθε βίντεο. Και είναι επειδή είναι RealityKings? Έχω μεγάλες προσδοκίες από τη μηχανή αναζήτησής τους. Μετά από αρκετές συνεχόμενες ροές, είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τη δύναμη φιλτραρίσματος και τις ετικέτες αυτού του ιστότοπου.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα πράγματα σύμφωνα με ονόματα πορνοστάρ, λέξεις -κλειδιά, αριθμό προβολών, διάρκεια και άλλα. Ό, τι νομίζετε ότι μπορεί να ικανοποιήσει τις σαρκικές σας επιθυμίες, πληκτρολογήστε. Νομίζω ότι είναι πολύ βασικό, εύχρηστο και απλό στην κατανόηση. Τα αποτελέσματα αναζήτησης θα σας αφήσουν να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές και να δείτε ποια θα εμφανιστεί στη λίστα αγαπημένων σας. Συνολικά, το RealityKings έχει έναν αρκετά φανταστικό σχεδιασμό και πλοήγηση χρήστη που βοηθά την εμπειρία προβολής σας καλύτερα.

Πρότυπο ποιότητας ήχου και βίντεο RealityKings

Βίντεο RealityKings

Για χρόνια, το RealityKings ποτέ δεν απέτυχε στις προσδοκίες μου όσον αφορά την ποιότητα. Δεν προσπαθεί ποτέ να παράγει υποτυπώδη πορνογραφικά βίντεο και φωτογραφίες μόνο για το καλό. Βεβαιώνονται ότι η ποιότητα και η ανάλυση του φωτισμού είναι κορυφαίες σε κάθε παραγωγή σε σύγκριση με άλλους κορυφαίους ιστότοπους πορνό. Φυσικά, θέλουμε πάντα η εμπειρία θέασης να είναι γεμάτη με ζωντανά χρώματα και έντονο κορεσμό.

Κάθε σκηνή έχει μια εντυπωσιακή ρύθμιση φωτισμού που μπορείτε να απολαύσετε επαρκώς γυρισμένες σκηνές. Χωρίς σκιές που εμποδίζουν το μουνί ή τα βιαστικά βυζιά τους. Το σιχαίνομαι όταν αυτές οι φανταστικές απόψεις δεν βλέπονται σχεδόν ποτέ. καθιστά το fapping λιγότερο ελκυστικό. Για παράδειγμα, βίντεο με θέμα POV-αυτά είναι υπέροχα και φέρνουν μοναδική εμπειρία από πρώτο χέρι. Αλλά όταν η σκιά των παιδιών μπλοκάρει το τέλειο σώμα της αγαπημένης μου πορνοστάρ, βγαίνω αμέσως έξω! Μερικές φορές θα ήθελα να είχε σύντομα βίντεο 4K Ultra HD για να απολαύσω εντελώς τις συνεδρίες μου.

Εν τω μεταξύ, οι γωνίες κάθε σκηνής είναι εξίσου εξαιρετικές. Συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη, ο οποίος εξασφάλισε ότι όλα ήταν καλά και όλες οι σκηνές γυρίστηκαν αξιοπρεπώς. Χωρίς ενοχλητικά ζουμ ή θολές γωνίες που είναι πραγματικά χάλια όταν βρίσκεστε ήδη στο αποκορύφωμα. Είναι το πώς πρέπει να είναι τα σεξ βίντεο και οι άλλοι ιστότοποι πρέπει να μάθουν ένα ή δύο πράγματα από το RealityKings. Ο ήχος είναι ομοίως υψηλότερος από τον μέσο όρο ποιότητας. Κάθε βίντεο τρέχει με ρυθμό μετάδοσης bit 160kbps (αν και βαθιά μέσα, θα ήθελα να μπορούσαν να το αναβαθμίσουν περισσότερο) και παρέχει καθαρό ήχο-θα μπορούσατε να ακούσετε κάθε γκρίνια και κραυγή σε κορυφαία ποιότητα.

Χιλιάδες καυτά μοντέλα στο RealityKings

ριάλιτι πορνό σταρ

Με μια τεράστια συλλογή πορνό, όπως αυτό, δεν προκαλεί έκπληξη πόσα μοντέλα υπάρχουν στον κατάλογο μοντέλων του. Το RealityKings μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συλλογή του με πάνω από 8Κ+ μοντέλα - όλα πεινασμένα για την προσοχή σας. Αυτά τα μοντέλα κυμαίνονται από νόμιμους εφήβους έως MILF περίπου 45 ετών. Εάν η όρεξή σας έχει οριστεί για μερικά υπέροχα νεαρά μοντέλα εφήβων ή πανέμορφο καυλωμένο MILF, τότε υπάρχει μια πορνοστάρ για εσάς. Διαφέρουν ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών, το χρώμα του δέρματος, τη φυλή, το σχήμα του σώματος, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, την εξειδίκευση και πολλά άλλα.

Ο μαζικός δείκτης μοντέλου του RealityKings μπορεί μερικές φορές να σας συγκλονίσει. Καταλαβαίνω, όμως. Απλώς φανταστείτε να κάνετε κύλιση πάνω από 8K+ πορνοστάρ στη λίστα και να επιλέξετε ποια έχει την υψηλότερη ποιότητα πορνογραφικών σκηνών. Αλλά μην είστε πολύ συγκλονισμένοι. Το RealityKings διασφαλίζει ότι κάθε μοντέλο είναι πάνω από το μέσο όρο όσον αφορά την ποιότητα του μοντέλου. Φυσικά, έχουν τις πιο ακριβοπληρωμένες πορνοστάρ εδώ. Έτσι, όποιον και αν ψάχνετε - είτε πρόκειται για μια φημισμένη τσούλα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων είτε για ένα αθώο μοντέλο αρχάριου, είμαι σίγουρος ότι βρίσκεται στο ευρετήριο μοντέλων της RealityKings.

RealityKings σεξ

Οι περισσότερες από αυτές τις πορνοστάρ είναι ειδικευμένοι διασκεδαστές που έχουν κατακτήσει την τέχνη της απόλαυσης και της αποπλάνησης. Φέρνουν τον εαυτό τους καλά στην κάμερα και μπορούν να σε κάνουν να γαλουχήσεις με τα εκπληκτικά μαγευτικά μάτια τους. Τα μοντέλα της RealityKings δεν γκρινιάζουν, ουρλιάζουν και ξαπλώνουν στο κρεβάτι μέχρι να σταματήσει ο άντρας. Κουνάνε εκείνα τα μποτάκια που κάνουν καουμπόικη θέση και αναπηδούν από αυτά τα tits όταν έρθει η ώρα του titty-fuck. Σίγουρα θα ανακαλύψετε πολλές διάσημες πορνοστάρ στον κόσμο και λίγους αρχάριους που ξεκινούν την καριέρα τους φρέσκα και γεμάτοι. Γνωρίστε τα κορίτσια περισσότερο διαβάζοντας τα προφίλ τους και δείτε αν εντυπωσιάζουν τη μοναδική επιθυμία σας.

Πάνω από 40+ ιστότοποι μπόνους πορνό στο RealityKings!

Δίκτυο RealityKings

Το RealityKings διαθέτει πάνω από 40+ μπόνους ιστότοπους πορνό που καλύπτουν διάφορα θέματα και ιστορίες. Βρήκα τον ιστότοπο LilHumpers, ο οποίος περιλαμβάνει άνδρες με ασυνήθιστη σεξουαλική ορμή σε ό, τι βλέπουν - πάγκους κουζίνας, πόδια καναπέδων, καρέκλες, τηλεόραση ή τραπέζια. Υπάρχει επίσης το MILFHunter, το οποίο λειτουργεί ως ένα από τα πιο ενεργά δίκτυα στο RealityKings. Είναι πολύτιμο βίντεο με άνδρες που προσπαθούν να παρασύρουν τις κυρίες από τυχαία μέρη στα υπνοδωμάτια τους.

Οι ιστότοποι RoundAndBrown και BlackGFs έχουν μερικά κορίτσια από έβενο με εκπληκτικά πισιές και βυζιά, ενώ το 8thStreetLatinas είναι γεμάτο με καυτές λατίνες. Έχω δει επίσης το λεσβικό πορνό, το WeLiveTogether έχει ερωτικές σκηνές νεαρών κυριών να γαμούν καυτό MILF, BFF να γαμίζουν και να χτυπάνε η μία την άλλη. Έχουν εκπληκτικές άγραφες σκηνές και αποκλειστικές ιστορίες. Υπάρχει ο ιστότοπος CrazyAsianGFs που αποθηκεύει εκπληκτικά αθώα, μικροκαμωμένα κοτόπουλα της Ασίας.

Αν σας αρέσουν οι τεράστιες ιστορίες και τα πορνό βίντεο, το RealityKings διαθέτει BigTitsBoss και BigNaturals. Διαθέτει εκπληκτικό περιεχόμενο HD σε καυτή, αχνική δράση. Πρέπει να αναφέρω ότι αρκετοί άλλοι ιστότοποι πορνογραφίας κάνουν τις επιθυμίες σας πιο ικανοποιημένες, όπως, MoneyTalks, MomsBangTeens, FlowerTucci, VIPCrew, GirlsofNaked, SaturdayNightLatinas, HornyBirds, RecklessInMiami, BadTowTruck, NoFaces, BikiniCrashers, SneakySexes, Cickies, Sickies και WivesInPantyhose.

Επιλογές & Τιμή Συνδρομής RealityKings

γίνονται πραγματικότητα

Το RealityKings διαθέτει τέσσερις εξαιρετικές επιλογές συνδρομής που μπορείτε να απολαύσετε. Κατ 'αρχάς, αυτός ο ιστότοπος έχει μια δοκιμαστική επιλογή για δύο ημέρες και δοκιμάζει τα νερά μόνο για 1 $ - δείτε τις εκπτώσεις Realitykings εδώ! Μπορείτε να εξερευνήσετε το περιεχόμενο του ιστότοπου, να κάνετε ροή και να μετακινηθείτε σε πολλές διάσημες πορνοστάρ. Αν αποφασίσατε ποτέ να κάνετε μια διασκεδαστική βόλτα στο RealityKings, τότε ενταχθείτε στη συμμορία με 14.99 $ το μήνα. Υπάρχει επίσης μια συνδρομή τριών μηνών μόνο. Και, φυσικά, μια ετήσια συνδρομή στο RealityKings θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Χρεώνει $ 119.99 ετησίως ή $ 9.99 το μήνα.

Κάθε συνδρομή παρέχει μόνο μια υπηρεσία ροής. Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε την ευχαρίστηση εκτός σύνδεσης με τη λήψη μερικών βίντεο πορνό, απαιτείται επιπλέον χρέωση ανά μήνα - 15 $, για την ακρίβεια. Εάν είστε έτοιμοι για επιπλέον δολάρια, τότε μπορείτε να απολαύσετε τη χαρά να χαλάσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να απολαύσετε και να απολαύσετε την ανάλυση οθόνης 320p έως 1920p, και κατά μέσο όρο, διαρκεί τουλάχιστον 25 λεπτά.

Αν είστε λάτρης του πορνό, το Reality Kings είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτούς τους άλλους ιστότοπους που δίνουν την ίδια ατμόσφαιρα και δυνατότητες.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τους πραγματικούς βασιλιάδες:

# 1: πορνό Hub

πορνομπαμπ κεντρικο

Αυτό είναι ουσιαστικά ένα οικιακό όνομα, φυσικά για τους θεατές πορνό. Όταν λέτε ιστότοπους για ενήλικες, αυτός δεν θα μείνει εκτός λειτουργίας, καθώς είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολλούς χρήστες από όλο τον κόσμο, καθώς είναι ο ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις ποτέ. Δεν αποτυγχάνει ποτέ να παρέχει φρέσκο ​​και καθημερινό περιεχόμενο που το ξεχωρίζει από άλλους ανταγωνιστικούς ιστότοπους. Δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού το περιεχόμενο που έχει το Porn Hub. Ό, τι κι αν σας ταιριάζει καλά, μπορείτε να το βρείτε εδώ. Είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα που μπορείτε εύκολα να απολαύσετε ενσωματωμένες οθόνες και να παρακολουθήσετε την πλήρη δράση του πορνό ή ακόμα και να παραλείψετε τα μεγάλα και ομιλούμενα μέρη ενός βίντεο πορνό και να πάτε ευθεία και να παρακολουθήσετε την πραγματική δράση - όλα αυτά τα πίπα, το στυλ του σκύλου, και ωμό γαμημένο.

PROS:

 • Έχει πάνω από 7.4 εκατομμύρια βίντεο
 • Πλήρης μηχανή αναζήτησης
 • Οργανωμένες κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση
 • Επίσης διαθέτει κατηγορίες για κοινότητα LGBT +
 • Μεγάλη και οικεία σχεδίαση ιστοσελίδων
 • Τα περιεχόμενα ενημερώνονται καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβής συνδρομή premium
 • Περισσότερα για επαγγελματικό περιεχόμενο
 • Ορισμένες διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ και εκεί

# 2: xHamster

main xhamster

Η συνεχώς αναπτυσσόμενη συλλογή βίντεο τραβάει σιγά σιγά την προσοχή όλων. Προσφέρουν επίσης μια ποικιλία θέσεων και ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε, θα τα δείτε εδώ. Οι εικόνες, τα βίντεο και οι ζωντανές ροές είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητές τους που απολαμβάνουν οι περισσότεροι θεατές πορνό. Όλα τα βίντεό τους είναι σε HD και ορισμένες σκηνές VR είναι φτιαγμένες από ζουμερό ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Μπορείτε να ταΐσετε καλά με τα φετίχ και τις φαντασιώσεις σας σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς υπάρχουν περισσότερα από 10,000 βίντεο σε HD. Είτε έχετε εγγραφεί για λογαριασμό είτε όχι, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο και να δείτε τις γκαλερί τους.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του xHamster.

PROS:

 • Η διεπαφή χρήστη της έχει βελτιωθεί με την πάροδο των ετών
 • Η περιήγηση και η αναζήτηση διευκολύνθηκαν
 • Περιεχόμενο HD δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις συχνά ενοχλούν ολόκληρη την εμπειρία παρακολούθησης
 • Ακριβής premium συνδρομή
 • Βιώνει δυσλειτουργίες από καιρό σε καιρό

# 3: brazzers

κύρια brazzers

Όντας κοντά τα τελευταία 15 χρόνια, αυτός ο ιστότοπος πορνό είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο για κάθε φανατικό πορνό. Διαθέτει τα μεγάλα μοντέλα και προσφέρει βίντεο από διαφορετικές θέσεις. Προσφέρουν περισσότερες από 9000 σκηνές και οι περισσότερες σε ποιότητα HD. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ή ροή μέσω του διαδικτύου ή ενός κινητού τηλεφώνου. Η αναζήτηση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη με τις διαφορετικές ετικέτες και τις λέξεις-κλειδιά τους για φιλτράρισμα περιεχομένου. Έχουν επίσης ένα φίλτρο "I Feel Horny" που θα σας δείξει ενδιαφέροντα βίντεο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Πλήρης κριτική Brazzers εδώ.

PROS:

 • Εικόνες και βίντεο υψηλής ανάλυσης
 • Τα περισσότερα από τα μοντέλα τους είναι busty
 • Το φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών διευκολύνει την αναζήτηση

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς προηγμένη μηχανή αναζήτησης
 • Ακριβείς λογαριασμοί premium

# 4: Ψεύτικο κέντρο

fakehub

Εδώ ζωντανεύουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Το Fake Hub καλύπτει την εξειδικευμένη θέση που θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα. Σεξ αυτοκινήτου; Horny έφηβοι; Έμπειροι MILFs; Η τεράστια συλλογή τους είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας βίντεο και εικόνες, που απολαμβάνουν κάθε φανατικό σκληρό πορνό. Τα περισσότερα από τα μοντέλα τους είναι από την Τσεχική Δημοκρατία. Γνωρίζουμε πόσο άγρια ​​είναι τα ευρωπαϊκά μωρά, σωστά; Το εντυπωσιακό Fake Taxi βρίσκεται εδώ και ενημερώσεις δημοσιεύονται κάθε δύο ημέρες.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική για το FakeHub.

PROS:

 • Εύκολο στη χρήση interface
 • Ποικιλομορφία μεταξύ γυναικείων μοντέλων
 • Όλα τα βίντεο συνοδεύονται από αγγλικούς υπότιτλους

Μειονεκτήματα:

 • Για τις λήψεις απαιτείται εγγραφή

# 5: Mile High Media

milehighmedia

Αν ακούσετε το "Mile High" και το βάλετε σε πορνογραφικό πλαίσιο, συνήθως θα σχετίζεται με το γαμήσιμο ψηλά σε ένα αεροπλάνο. Αλλά για αυτόν τον ιστότοπο πορνό, είναι ένα ρητό καταφύγιο που προσφέρει διάφορες θέσεις και κατηγορίες, ιδανικό για να τροφοδοτήσει την πείνα σας για σκληροπυρηνικές δράσεις. Προσφέρουν τουλάχιστον 4000 σκηνές συνολικά και μερικές από τις δράσεις τους περιλαμβάνουν ερωτικές, πορνό κορίτσι-κοριτσιού, εφήβους και MILFs, συμμορίτες, καθώς και Ευρωπαίους και Αμερικανούς ερασιτέχνες. Οι επιλογές είναι ατελείωτες, για να είμαι ειλικρινής. Ενημερώνουν μάλιστα τακτικά το περιεχόμενό τους, που κυμαίνεται από τουλάχιστον 5-6 νέα βίντεο την εβδομάδα, και όλα είναι σε ποιότητα HD.

Δείτε την πλήρη κριτική μας για το MileHighMedia.

PROS:

 • Προσφέρει 4 κύριους ιστότοπους πορνό
 • Χιλιάδες περιεχόμενο για να σας διασκεδάσουν και καυλιάρης
 • Τα βίντεο είναι διαθέσιμα σε πλήρη HD
 • Καθαρό και εύκολο στη χρήση σχεδιασμό ιστοσελίδων
 • Συμβατό σε φορητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις θα σας κοστίσουν πολύ
 • Από 7 ιστότοπους πορνό, έχουν πλέον μειωθεί σε μόλις 4
 • Όχι άλλο τμήμα "Πρόσθετα" (όπου υπήρχαν βίντεο BTS)
 • Όχι πια "Φωτογραφίες" ενότητα και φόρουμ

# 6: Ξέρω αυτό το κορίτσι

ξέρω αυτό το κορίτσι

Με περιεχόμενα που σίγουρα θα σας κρατήσουν ενθουσιασμένους και καυτούς, αυτός ο ιστότοπος πορνό περιέχει όμορφα και καπνιστές καυτές κοπέλες. Αυτό είναι πράγματι το πραγματικό πορνό στα καλύτερα του. το περιεχόμενο είναι εφευρετικό και κατασκευασμένο από καλή ποιότητα. Υπάρχει πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό με κάθε περιεχόμενο που προσφέρουν, αλλά ο ιστότοπος συνεχίζει να διατηρεί τις ρίζες του - διασφαλίζοντας ότι θα δείτε τους ανθρώπους να απολαμβάνουν το ευχάριστο αλλά σκληρό σεξ. Τα περισσότερα από τα βίντεο εδώ προέρχονται από την ετικέτα "ζευγάρι φαντασιώσεις", ώστε να περιμένετε να δείτε άτακτα παιδιά και κορίτσια. Οι χύσιμοι, το πιπίλισμα και το πρωκτικό γαμημένο είναι μερικές από τις καλύτερες ανησυχίες του ιστότοπου.

PROS:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται καθαρός με απλό και όμορφο
 • Κάθε σκηνή προσφέρει κάτι νέο και σέξι
 • Όμορφα κορίτσια προσλαμβάνονται ως μοντέλα
 • Τα βίντεο δημιουργούνται σε βίντεο 1080p ποιότητας HD.

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις πρέπει να πληρώνονται τουλάχιστον 9.99 $
 • Συνήθιζαν να φαντασιώνονται το πορνό εκδίκησης
 • Οι ενημερώσεις είναι λίγο αργές

# 7: XNXX

xnxxcom

Αν και φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, το XNXX προσφέρει πολύ περιεχόμενο - ΔΩΡΕΑΝ. Αν θέλετε να φανταστείτε περίπου 18+ φωτογραφίες και βίντεο, μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ. Έχετε επίσης πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το είδος του μωρού ή του φίλου που θέλετε να δείτε και μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που θα ικανοποιήσει τα πάντα μέσα σας. Έχουν πολλές εικόνες διέγερσης, σπιτικό πορνό και σχεδόν όλα όσα θα ικανοποιήσουν τις αρετές και τις φαντασιώσεις σας. Παρόλο που μπορεί να μην φαίνεται τόσο ωραίο, αλλά να θυμάστε, η λειτουργικότητά του είναι ισοδύναμη με τις τελευταίες ιστοσελίδες πορνό που έχουμε σήμερα

PROS:

 • Περιεχόμενο για ενηλίκους που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει
 • Εδώ μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια βίντεο
 • Φιλική προς το χρήστη και ανοιχτή κοινότητα
 • Τα φόρουμ ιδρύονται για την προώθηση της επικοινωνίας
 • Υποστηρίζεται από κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Τα περισσότερα από τα βίντεό τους είναι παρόμοια με άλλους ιστότοπους
 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις συνήθως μπαίνουν στα νεύρα σας
 • Η συνολική εμφάνιση του ιστότοπου είναι πολύ ξεπερασμένη και άσχημη

# 8: PornHD

pornhd

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτός ο ιστότοπος είναι το καταφύγιο σας για δωρεάν και βίντεο υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές κατηγορίες: ετεροφυλόφιλους, λεσβίες, ζευγάρια, ακόμη και φετίχ και σκηνές δουλείας. Δεδομένου ότι είναι ένα δωρεάν κανάλι, θα είστε συγκλονισμένοι με τον τεράστιο αριθμό βίντεο στο PornHD. Κατά τη ροή ή τη λήψη οποιουδήποτε βίντεο από τον ιστότοπο, μπορείτε να επιλέξετε ποιότητα HD (η οποία είναι η προεπιλογή για καθένα από αυτά) ή ακόμα και απλή ή χαμηλή ποιότητα. Η αναπαραγωγή των βίντεο είναι γρήγορη και χωρίς διακοπές και η διεπαφή του ιστότοπου είναι επίσης φιλική προς το χρήστη. Ακριβώς όπως σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, προσφέρουν μια premium συνδρομή που εγγυάται την ικανοποίηση των ευχαριστημάτων σας. Τα πιο καυτά βίντεο πορνό μπορούν να βρεθούν στο PornHD και μπορείτε να απολαύσετε το καθένα από αυτά χωρίς να ανησυχείτε για ενοχλητικές διαφημίσεις, καθώς υπάρχουν μόνο μερικά από αυτά εδώ.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του PornHD.

PROS:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται καθαρός και εύκολος στα μάτια
 • Η διεπαφή τους είναι εύχρηστη
 • Τα βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Γρήγορη ροή και απεριόριστη λήψη
 • Μπορεί να αναπαραχθεί μέσω κινητών τηλεφώνων

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο ακριβό για τα premium χαρακτηριστικά
 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε τυχαίους χρόνους ενώ παρακολουθείτε ένα βίντεο
 • Μικρότερα βίντεο για την κατηγορία "ζευγάρι"

# 9: YouJizz

youjizz

Όλοι jizz, σωστά; Και όλοι μας πρέπει να έχουμε ακούσει για το όνομα αυτού του ιστότοπου. Όπως και τα άλλα δημοφιλή σε αυτήν τη λίστα, το Youjizz θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά μεταξύ άλλων. Πριν από χρόνια, όταν αυτός ο ιστότοπος τέθηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία, δεν είχαν τόσο πολύ περιεχόμενο, αλλά παρ 'όλα αυτά ήταν προστατευμένο. Πέρασαν χρόνια και ο Youjizz μπόρεσε να προσαρμοστεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις και τώρα άρχισαν να ανεβάζουν βίντεο μετά από βίντεο με σκληρό πορνό κάτω από διαφορετικές θέσεις. Η ψυχαγωγία για ενήλικες δεν ήταν ποτέ τόσο καλή - το Youjizz μπορεί να σας βοηθήσει να χτυπήσετε τα φορτία σας ανά πάσα στιγμή και να νιώσετε τη χαρά ολόκληρης της ύπαρξής σας.

Ολόκληρη η κριτική του YouJizz εδώ.

PROS:

 • Οι ετικέτες και οι κατηγορίες είναι χρήσιμες ειδικά για αναζητήσεις
 • Διαθέτουν μια μεγάλη λίστα με αστέρια πορνό και τα περισσότερα από αυτά είναι πραγματικά δημοφιλή
 • Μπορείτε να μοιραστείτε το σπιτικό σας πορνό και να δημιουργήσετε λογαριασμό

Μειονεκτήματα:

 • Οι επιλογές λήψης και η ανάλυσή τους είναι πολύ αργές και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια βελτίωση
 • Ενοχλητικές pop-under και διαφημίσεις banner
 • Οι διαφημίσεις εμφανίζονται συνεχώς ακατάλληλες ώρες

# 10: SpankBang

κτύπησε το χτύπημα

Ένας άλλος δωρεάν ιστότοπος που προσφέρει τόνους πορνογραφικών βίντεο που μπορεί να μην έχετε δει ποτέ πουθενά ακόμη, διαθέτει το τεράστιο περιεχόμενο xxx και επικεφαλής από διάσημους πορνοστάρ και ερασιτέχνες. Πολλές θέσεις είναι διαθέσιμες και μπορείτε απλώς να επιλέξετε ανάμεσα σε πραγματικό πορνό, BBW, γκέι, φετίχ και πολλά άλλα. Η ποιότητα του βίντεο είναι επίσης πολύ καλή, οπότε μπορείτε να πείτε ότι ακόμη και με δωρεάν συνδρομή, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο και την εμπειρία όπως έχετε πληρώσει για αυτό. Το SpankBang έχει επίσης μια δυνατότητα για τα πιο δημοφιλή αστέρια πορνό, βίντεο και σχεδόν οτιδήποτε θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες ιστότοπων.

Ανασκόπηση SpankBang λεπτομερώς.

PROS:

 • PROS
 • Μεγάλη ποικιλία από σκληρό πορνό
 • Πολλές ιδιότητες βίντεο από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε
 • Ακόμη και με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες λειτουργίες και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι αναδυόμενες διαφημίσεις φτάνουν πραγματικά στα νεύρα σας
 • Τα παλαιότερα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα ή διαγράφονται
 • Για λήψη, πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό

Τελευταία λέξη

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι η παρακολούθηση πορνό ήταν μια σιωπηλή απόλαυση για τους περισσότερους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλές υπάρχουσες και επερχόμενες ιστοσελίδες πορνό παντού και οι περισσότερες είναι δωρεάν. Κάθε ένας από τους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω έχει ήδη δοκιμαστεί και δοκιμαστεί από συναδέλφους φανατικούς σκληρούς πορνό, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την απάτη. Σε αυτήν τη λίστα, υπάρχουν ήδη οικιακά ονόματα και ιστότοποι που είναι νέοι στα αυτιά, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο καιρό υπάρχει ένας ιστότοπος πορνό, καθένας από αυτούς έχει μοναδικά και χρήσιμα χαρακτηριστικά που σίγουρα θα σας αφήσουν να έχετε τις καλύτερες ευχάριστες στιγμές.

Προσωπικά, συνιστώ πραγματικά να δοκιμάσετε:

 • brazzers;
 • FakeHub;
 • Και φυσικά, RealityKings.com τους εαυτούς τους!
  Το premium πορνό ήταν πάντα εξαιρετικό .. ΠΟΤΕ δεν θα σας απογοητεύσει!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 117 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

ThunderCock & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το ThunderCock.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ThunderCock.com Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι σκληροπυρηνικό αλλά διαφορετικό; Η πιο πρόσφατη σύστασή μου σήμερα, που ονομάζεται ThunderCock.com, μπορεί να είναι ο επόμενος πορνογραφικός ιστότοπός σας για τέρατα. Έχω περάσει πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο και έχω πάει ήδη με διάφορα κορίτσια. Είναι ασφαλές να πούμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση HotwifeXXX & 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Hotwifexxx.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hotwifexxx.com Ο ίδιος ο τίτλος αποκαλύπτει πολλά για το περιεχόμενο του HotwifeXXX. Πρώτον, το "Χ" υποδηλώνει ότι η ταινία είναι ρητά σεξουαλική και συμπεριλαμβανομένης της λέξης "Hotwife" αποκαλύπτει ότι η πλοκή θα περιστρέφεται γύρω από ένα φετίχ που κολάζει. Μερικοί από εσάς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wet and Puffy & 12 Top Notch Premium Porn Sites όπως το WetandPuffy.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για WetandPuffy.com Wet and Puffy! Όταν διάβασα και άκουσα αυτές τις λέξεις, έχω μόνο ένα πράγμα στο μυαλό μου: μουνί! Γαμώτο, αυτή η κριτική βασίζεται στην επίκαιρη επιθυμία μου. Είμαι εκτός πόλης εδώ και μέρες και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διαφυλετικό πορνό και κορυφαίοι 12 ιστότοποι premium πορνό όπως το InterracialPorn.xxx Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το InterracialPorn.xxx Πολλά είδη πορνό έχουν εμφανιστεί στο Διαδίκτυο και πρόσφατα, περισσότερα φετίχ έχουν δημιουργηθεί από καυλιάρηδες fuckers. Αλλά το κλασικό είδος πορνό εξακολουθεί να κυριαρχεί στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Φυσικά, ένα από αυτά είναι το "Interracial". Ένα σκασμό από αυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Divine Breasts & 12 Must Visit Premium Porn Sites όπως το DivineBreasts.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DivineBreasts.com Το μυαλό μου στρέφεται προς τα μεγάλα θηλυκά και εκατοντάδες σεξ. Αυτή η σκέψη ξεκίνησε όταν συνάντησα μια υπέροχη κυρία στο παντοπωλείο με δύο μεγάλα παραδεισένια στήθη. Δεν μπορούσα να φτιάξω τη λίστα με τα παντοπωλεία μου γιατί δεν μπορούσα να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Little Caprice Dreams & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το LittleCaprice-Dreams.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LittleCaprice-Dreams.com Γεια σας! Ας μιλήσουμε για τον Little Caprice, τον διάσημο πορνοστάρ που έχει χτυπήσει θύελλα τον κλάδο της ψυχαγωγίας ενηλίκων εδώ και πολλά χρόνια. Με μια σειρά από βραβεία κύρους, συνεργασίες με μεγάλα στούντιο και μια λεγεώνα αφοσιωμένων θαυμαστών, είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Karups Review & 12 Premium Porn Sites όπως το Karups.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Karups.com Μετά από ανασκόπηση και χρήση πολλών τοποθεσιών πορνό για δεκαετίες, παρατήρησα ότι ένα πλήθος από αυτούς τους ιστότοπους έπεσε στο έδαφος, αλλά στη συνέχεια κάπως μόλις εξαφανίστηκε. Συνήθως, ο λόγος είναι επειδή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν πώς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Η κριτική του Dorcel Club & 12 απίστευτοι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το DorcelClub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DorcelClub.com Dorcel, ο οποίος δεν γνωρίζει αυτό το δίκτυο με αναμφισβήτητη φήμη στην επιχείρηση ενηλίκων. Υποψιάζομαι ότι όλοι έχουν γλιστρήσει σε ένα από τα αριστουργήματα του Dorcel. Ωστόσο, δεν θα αντικαταστήσω το γεγονός ότι μπορεί να είναι σήμερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EnjoyX Review & 12 Best Premium Porn Sites όπως το EnjoyX.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EnjoyX.com Με ένα όνομα όπως το EnjoyX, δεν περίμενα ποτέ πολλά για αυτό. Το όνομα φαίνεται αρκετά γενικό και μου ακούγεται πολύ πρόχειρο. Αλλά παραδόξως, το EnjoyX είναι ένας ολοκαίνουργιος σκληροπυρηνικός γαμημένος ιστότοπος που προσφέρει κάτι που δεν θα περιμένετε ποτέ. Ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sen Sex & 12 Top Notch Premium Porn Sites όπως το SenSex.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SenSex.com Πηγαίνετε για premium πορνό! Δεν χάνονται χρήματα όταν παρέχεται πολυτελής και υψηλής ποιότητας ερωτική. Αγόρι, σου δίνω το Sen Sex και την πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα πορνό του. Αυτή η σελίδα μου έκανε μεγάλη εντύπωση μόλις άκουσα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XL Girls Review & Top-12 Premium Porn Sites που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το XLGirls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το XLGirls.com Ετοιμαστείτε για μια ξέφρενη βόλτα γιατί το XLGirls.com αναστατώνει τη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων! Δεν είναι ο συνηθισμένος σας ιστότοπος BBW. είναι το καυτό θέμα που φέρνει τη ζέστη στο διαδίκτυο. Πείτε αντίο στα συνηθισμένα – το XLGirls.com είναι εδώ για να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση Nookies & TOP 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το Nookies.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nookies.com Καλώς ήλθατε στον άγριο κόσμο των Nookies – το όχι και τόσο μέτριο premium πορνό σποτ σας. Αυτός δεν είναι ο διαδεδομένος πορνογραφικός ιστότοπός σας. είναι ένα πλήρες δίκτυο επωνυμιών για ενήλικες που είναι πιθανότατα στη γκάμα σας για πολλά χρόνια. Ρολόι σε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Gasm & 12 κορυφαίες ιστοσελίδες κορυφαίας πορνογραφίας όπως το Gasm.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Gasm.com Εάν χρησιμοποιείτε το όνομα gasm που ακούγεται και σημαίνει ακριβώς σαν οργασμός, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι θα δώσετε ποιοτικά προϊόντα για κατανάλωση από φανατικούς φανατικούς. Το θέμα μου είναι ότι αυτός ο επόμενος ιστότοπος που πρόκειται να εξετάσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sheer and Lace & 12 Top Premium Porn Sites όπως το SheerandLace.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SheerandLace.com Sheer and Lace! Ανεβάστε τα κουλούρια σας αν έχετε αυτό το φετίχ; Ειλικρινά, είμαι ένας πεινασμένος μάγκας που είναι παθιασμένος με τη ροή γυμνών μωρών σε όποια περίσταση κι αν βρίσκονται. Αλλά μόλις δω τον σύντροφό μου να φοράει παντελόνια και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AOFLIX Review & TOP 12 Premium Porn Sites όπως το Aoflix.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Aoflix.com Άνοιξα το πρόγραμμα περιήγησής μου και προσγειώθηκα σε έναν περίεργα γνωστό ιστότοπο όπως το Netflix, ο οποίος είχε εισέλθει ξαφνικά στη βιομηχανία ενηλίκων. Ουάου, για ένα λεπτό πίστεψα ότι το Netflix μοιάζει να μετατρέπεται σε ιστότοπο πορνό αυτές τις μέρες. Αλλά τότε, η πραγματικότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Colombian Casting Couch & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium ερασιτεχνικούς πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το ColombianCastingCouch.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ColombianCastingCouch.com Πρόκειται να πάρουμε αληθινό κρέας και άλλα. Μιλάω για τον κολομβιανό καναπέ χύτευσης της Κολομβίας. Λοιπόν, ελπίζω να το κατάλαβα σωστά. Ο κουκλάρα μέσα μου απλά υπέθεσε ότι το Colombian Casting Couch είναι από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Καλιφόρνια TV και 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το California-tv.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το California-tv.com Λοιπόν, καλά, καλά. Το CaliforniaTV πρόκειται να σας κάνει μια βόλτα πιο ζεστή από τις ηλιόλουστες παραλίες της… καλά, όχι της Καλιφόρνια. Ναι, καλά διαβάσατε – αυτός ο αποπνικτικός premium πορνογραφικός ιστότοπος μπορεί να μας είχε ρίξει ένα curveball με το όνομά του, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Hookup Hotshots & 12 Best Premium Porn Sites όπως το HookupHotshots.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HookupHotshots.com Θα πιστεύατε ότι οι συνεδρίες σύνδεσης σας μπορεί να είναι το επόμενο διαμάντι στο Διαδίκτυο; Τα ραντεβού σε όλο τον κόσμο είναι εξέχοντα αυτές τις μέρες, επομένως θα ήταν αδύνατο οι αναγνώστες μου εδώ, ναι, παιδιά, να μην έχουν πάει σε μια σέξι σκηνή γνωριμιών. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fucking Awesome & 12 Premium Porn Sites όπως το FuckingAwesome.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FuckingAwesome.com Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για να περιγράψεις την ουσία της πορνογραφίας από το Fucking Awesome. Αυτή η κοσμική εμπειρία είναι απίστευτα τρομερή. Ναι, φίλε, όλοι είναι ευχαριστημένοι με την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να απελευθερώσουν τις σεξουαλικές τους εμμονές. Είμαστε όλοι σεξουαλικοί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Beauty Angels & 12 Top Notch Premium Porn Sites όπως το Beauty-Angels.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Beauty-Angels.com Beauty Angels! Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για περισσότερα σέξι μωρά με αγγέλους από τους ουρανούς που επισκέπτονται τη Γη για να μας δώσουν μια γεύση από σεξουαλικά στοιχεία. Οι Beauty Angels πρωτοστατούν και προσφέρουν όλα τα υπέροχα hotties […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Οι 7 πιο ασφαλείς και σέξι ιστότοποι και σωλήνες πορνό στο διαδίκτυο! (10 δωρεάν σωλήνες επίσης) TOP 1: Bang Bros TOP 2: FakeHub TOP 3: RealityKings 4 πιο ασφαλείς και σέξι ιστότοποι πορνό που θα απολαμβάνετε απίστευτα: 4. Brazzers Network Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για αυτόν τον γίγαντα βίντεο για ενήλικες. Ξέρω όμως ότι πολλοί τύποι δεν έχουν ακόμη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση GameLink & Top-12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το Gamelink.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Gamelink.com Έχετε βρει ποτέ μια μάρκα που ονομάζεται GameLink; Στοιχηματίζω ότι, όπως και εγώ, νόμιζες ότι ήταν όλα για βιντεοπαιχνίδια με ένα τέτοιο όνομα. Αλλά κρατήστε γερά το joystick σας γιατί εδώ είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός: το GameLink έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για το MYLF & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το MYLF.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MYLF.com Είστε τρελοί με τα καυτά MILF; Αυτές οι σεξουαλικά ελκυστικές μεσήλικες γυναίκες ξέρουν πώς να με γαμούν και να με παρασύρουν για να με φαγούρα. Η πολυετής εμπειρία τους στην κρεβατοκάμαρα δεν ταίριαζε σε αυτούς τους έφηβους αρχάριους. Τέλος πάντων, και οι δύο έχουν διαφορετικές γοητεύσεις και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Dorcel Vision & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το DorcelVision.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DorcelVision.com Εντάξει, φίλοι μου που αναζητούν συγκίνηση! Ετοιμαστείτε να χαρείτε τα μάτια σας από την εκπληκτική, εντυπωσιακή εκπληκτική ομορφιά του DorcelVision.com! Αυτοί οι θρύλοι συγκλονίζουν τη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων από το '79, και τώρα πρόκειται να πάρουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wank It Now Review & Top 12 Premium Porn Sites όπως το WankItNow.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WankItNow.com Wank It Now! Αυτός ο ιστότοπος με προκαλεί. Πρέπει να βγάλω το παντελόνι μου και να αρχίσω να τραντάζομαι με υπέροχες γυμνές γυναίκες. Πού είναι? Λοιπόν, δεν χρειάζεται να κατεβείτε και να ψάξετε πια, το Wank It Now προσφέρει βρώμικο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Lust Cinema & 12 Premium Porn Sites όπως το LustCinema.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LustCinema.com Το πορνό διατίθεται σε διάφορες μορφές και κάθε ιδέα εκπληρώνει το όνειρο κάθε φανατικού πορνό. Μερικοί λατρεύουν τις έντονες σκηνές σκληροπυρηνικής, ενώ άλλοι με χαρά μεταδίδουν παθιασμένες δραστηριότητες στην κρεβατοκάμαρα. Ανεξάρτητα από τις επιθυμίες σας, η βιομηχανία πορνό είναι έτοιμη να σας οδηγήσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Strokies & 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Strokies.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Strokies.com Γεια σας, συνάδελφοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Ας βουτήξουμε σε ένα θέμα που σίγουρα θα σας γαργαλήσει. Όλοι έχουμε εκείνες τις περιπτώσεις που χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να διατηρήσουμε τη λογική μας. Και γεια, ποιος είμαι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Jacquie Et Michel TV & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Jacquieetmicheltv.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Jacquieetmicheltv.net Bonjour, mes amis! Είστε έτοιμοι να βιώσετε κάποια γαλλική αίσθηση στην ψυχαγωγία ενηλίκων; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω την κρέμα γάλακτος του γαλλικού πορνό – JacquieEtMichelTV! Αυτά τα παιδιά είναι στο παιχνίδι από το 2004 […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornCZ & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 Premium ιστότοποι πορνό όπως το PornCZ.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornCZ.com Γεια σας, παιδιά! Έχετε συναντήσει ποτέ έναν ιστότοπο που ονομάζεται PornCZ; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω. Μην αφήσετε τον τίτλο να σας ξεγελάσει. δεν είναι ο τυπικός ιστότοπός σας για ενήλικες. Στην πραγματικότητα, ο τίτλος και μόνο υποδηλώνει ότι αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Anilos Review & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium Porn Sites όπως το Anilos.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Anilos.com Βρίσκετε τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας σέξι και σαγηνευτικές; Να είστε δυνατοί και περήφανοι καθώς το πορνό MILF συγκεντρώνει πλήρη και ακαταμάχητη αποπλάνηση. Δεν είσαι μόνος σου φίλε. Οι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ρόλο τους δημιουργώντας πλατφόρμες που καλύπτουν τις απολαυστικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Raw Attack & Top 12 Premium Porn Sites που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το RawAttack.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RawAttack.com Δέχομαι επίθεση από αυτές τις καυλιάρης πόρνο και τις γυμνές σκύλες. Ωστόσο, δεν υπάρχει φόβος καθώς προσφέρομαι εθελοντικά να γίνω θύμα. Μάλλον, σηκώνετε κι εσείς τα χέρια και τις πούτσες σας. Όλοι θέλουμε να ζήσουμε το μεγαλείο και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το Sinful XXX & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το SinfulXXX.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SinfulXXX.com Είστε περίεργοι εάν η παρακολούθηση φορτίων και απεριόριστων αντικειμένων πορνογραφίας είναι αμαρτία; Αν ρωτήσετε τους άπιστους για πορνό, ίσως, να σας πουν, "ναι, είναι!" Ωστόσο, τα ανοιχτόμυαλα άτομα προσπαθούν τώρα να είναι προορατικά όσον αφορά την […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn+ Review & 12 Best Premium Porn Sites όπως το Pornplus.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornplus.com Σας αρέσει το πορνό, αλλά θέλετε περισσότερα; Λοιπόν, νομίζω ότι το PornPlus είναι τέλειο για εσάς. Είναι ένας ιστότοπος πορνό με ένα ΣΥΝ σε όλα! Απλώς φανταστείτε τον πορνό σας ιστότοπο με μια αναβαθμισμένη έκδοση οτιδήποτε σας αρέσει, συμπεριλαμβανομένου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SpiceVids & 12 φοβεροί ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Spicevids.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Spicevids.com Είμαι ενθουσιασμένος με τη σημερινή ανασκόπηση γιατί παρακολουθώ αυτόν τον ιστότοπο εδώ και πολύ καιρό. Επιτέλους, τώρα είναι η τέλεια μέρα για να δείτε τη συλλογή του. Το site για το οποίο μιλάω λέγεται SpiceVids. Είναι ένας premium πορνό ιστότοπος που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tonights Girlfriend & TOP-12 Premium Porn Sites όπως το Tonightsgirlfriend.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Tonightsgirlfriend.com Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς απλώς να βοηθήσεις, αλλά να φανταστείς ότι μπορείς απλά να καλέσεις μια γκόμενα για έναν μαραθώνιο γαμημένης νύχτας. Αναρωτηθήκατε, όμως, ποτέ πώς είναι να έρθετε σε επαφή με έναν πορνοστάρ; Λοιπόν, σταματήστε τη φαντασίωση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Else Cinema Review & 12 Premium Porn Sites όπως το ElseCinema.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ElseCinema.com Καλή σου μέρα! Σήμερα είναι άλλη μια φανταστική κριτική στο Dudethrill.com. Γνωρίζουμε ήδη ότι ο διαδικτυακός κόσμος είναι ένα σωρό πορνό, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, το περιεχόμενο, οι σκηνές και τα θέματα μπορεί μερικές φορές να είναι επαναλαμβανόμενα. Είμαι σίγουρος ότι έχετε συχνά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sunny Leone Review & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το SunnyLeone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SunnyLeone.com Ω, όχι, Sunny Leone! Αγόρι, υπάρχει πολύ πορνό του Sunny Leone στο σπίτι. Μιλάω για αυτόν τον κορυφαίο ιστότοπο Desi erotica που προσφέρει μια ολόκληρη κουζίνα από τα αριστουργήματα του Sunny Leone. Ποιος διάολος δεν ξέρει για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Black Valley Girls & 12 Premium Porn sites που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Blackvalleygirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Blackvalleygirls.com Αχχ, μαύρα κορίτσια. Είναι διαβόητοι στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων για το πληθωρικό σώμα, τους μεγάλους γάιδαρους και την εντυπωσιακή εμφάνιση. Κάθε φορά που τσεκάρω τους Premium Porn Sites, προσπαθώ να δω αν έχουν κορίτσια από έβενο στη λίστα. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Erotica X Review & 12 Best Premium Porn Sites όπως το EroticaX.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EroticaX.com Μην περιορίζετε τον εαυτό σας και φροντίστε το Erotica X να τραντάζεται. Σίγουρα, έχετε φτάσει ως εδώ αναζητώντας κάποια επιπλέον ώθηση για να αποφασίσετε τελικά εάν το Erotica X είναι ο τέλειος τομέας premium για τη σημερινή συνεδρία fapping. Κάνατε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Lil Humpers & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το LilHumpers.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LilHumpers.com Καυλιάρες κυρίες και κύριοι, ανοίξτε τον δρόμο για τον Lil Humpers! Ποιες είναι αυτές οι σκύλες, παρεμπιπτόντως; Ω, αγόρι, το όνομα της τοποθεσίας μου δίνει την εντύπωση ότι οι έφηβες τσούλες δίνουν ερωτικές υποσχέσεις και έντονες περιπέτειες. Αλλά προς έκπληξή μου, αυτά τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cherry Pimps & 12 Best Premium Porn Sites όπως το Cherrypimps.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Cherrypimps.com Θέλετε να μαστροπέψετε μερικά κεράσια; Σίγουρα δεν είστε ενθουσιασμένοι που το ακούτε, αλλά πριν ξεκολλήσετε, ακούστε με πρώτα. Αυτό για το οποίο μιλάω, το Cherry Pimps ακούγεται σαν φρούτο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα premium πορνό site. Εχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Pent House Gold & 12 Premium Porn Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το Penthousegold.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Penthousegold.com Αχ, premium πορνό. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την ποιότητα του premium. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Dudethrill είναι ξανά έτοιμο για άλλο ένα premium πορνό κυνήγι στο διαδίκτυο. Ευτυχώς, το επόμενο αστέρι μας για αυτήν την κριτική δεν είναι δύσκολο να βρεθεί και είμαι σίγουρος ότι έχετε δει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FilthFlix & TOP 12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το Filthflix.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Filthflix.com Δεν ξέρετε τι είδους πορνό δείτε σήμερα; Ίσως μια γεύση από όλα είναι καλή ιδέα και το FilthFlix μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένας κορυφαίος πόρος ψυχαγωγίας ενηλίκων που προσφέρει ποιοτικές απολαύσεις και ικανοποίηση. Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Love Her Films & 12 Must Visit Premium Porn Sites όπως το LoveHerFilms.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoveHerFilms.com Love Her Films! Αναρωτιέμαι πώς βρήκε αυτό το site το όνομά του, αλλά όταν πρόκειται για γυμνό, αναμφίβολα, όλοι θα διασκεδάσουν. Το Love Her Films είναι ένα premium ερωτικό κατάλυμα που μας φτιάχνει τη διάθεση για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Passion-HD Review & 12 Premium Porn Sites όπως το passionhd.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PassionHD.com Ειλικρινά λατρεύω πορνό υψηλής ποιότητας ταινίες και ταινίες για ενήλικες, οπότε το να βλέπω και να σχολιάζω το Passion-HD για πρώτη φορά με ενθουσιάζει πραγματικά. Το να απολαμβάνω βρεγμένο μουνί, μάγουλα πισινό και γαμημένα κορίτσια σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας είναι ο πιο κοντινός μου τρόπος να νιώσω το ριάλιτι πορνό. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση του Hussie Pass & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium πορνογραφικούς ιστότοπους όπως το HussiePass.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HussiePass.com Δεν θέλω να σιωπήσω όταν τα Hussies είναι τόσο ευχάριστα να τα βλέπεις. Με ξέρεις καλά; Οι σέξι κορίτσια με κάνουν να κοκκινίζω. Μου αρέσει να στριμώχνω μερικά ζεστά μωρά στις απογευματινές μου απολαύσεις. Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά μου, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Δημόσιου Αντιπροσώπου & Κορυφαίοι 12 Premium ερασιτεχνικοί ιστότοποι πορνό όπως το Publicagent.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Publicagent.com Από την εμπειρία μου και με βάση αυτά που έχω δει στο πορνό, πολλές γυναίκες θα κάνουν ουσιαστικά τα πάντα σε αντάλλαγμα πυροβολήθηκε στο αστέρι και μερικά μετρητά. Και δεν μπορείτε να με διαφωνήσετε – το έχω δει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

21 Sextury Review & 12 Best Premium Porn Sites όπως το 21Sextury.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 21Sextury.com Το πορνό εξελίσσεται επίσης! Με τις δραστικές αλλαγές παγκοσμίως, μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει πώς η παράδοση του ερωτικού έγινε μαζικό φαινόμενο. 21 Το Sextury, από την άλλη πλευρά, εμβαθύνει στην παρούσα και φουτουριστική προσέγγιση της πορνογραφίας. Μια μανιώδης […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Hot Movies & TOP 12 Premium Porn Sites όπως το HotMovies.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HotMovies.com Είμαι εδώ για καυτές ταινίες. κυριολεκτικά, το HotMovies.com τα έριξε όλα! Σαν ένα κύμα έντονης έκρηξης, νιώθω δέος βλέποντας ένα σωρό υλικά να φεύγει. Αλλά προτού κατακλυστούμε έντονα, οι Hot Movies θέλουν να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DogfartNetwork & Top-12 Premium Διαφυλετικό Πορνό και άλλοι Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το dogfartnetwork.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DogfartNetwork.com Υπάρχει ένας σωρό ιστοσελίδες premium πορνό αυτές τις μέρες, αλλά μεταξύ όλων αυτών, μόνο το Dogfart Network μπορεί να προσφέρει εκπληκτικά σκληροπυρηνικά διαφυλετικά πορνό . Το να βλέπεις ζευγάρια, λεσβίες και γκέι να χτυπούν ο ένας τον άλλον είναι πολύ καλό, αλλά να βλέπεις διαφυλετικές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ClubDom & 12 καλύτεροι ιστότοποι για φετίχ και κορυφαία πορνό όπως το clubdom.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το clubdom.com Να χαίρεσαι, λάτρεις του kinky και του φετίχ! Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τον κόσμο του BDSM και του γυναικείου πορνό, όπου βρίσκονται οι πιο μοχθηρές και ταπεινωτικές πράξεις βασανιστηρίων και ευχαρίστησης. Σήμερα, θα παρουσιάσω έναν ιστότοπο που είναι γνωστός στο σκληροπυρηνικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deeper & 12 Must Visit Premium Porn Sites όπως το Deeper.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Deeper.com Το κορίτσι σας θα σας αγαπήσει περισσότερο όταν μάθετε πώς να σκάβετε τον πιο βαθύ τρόπο. Ναι, μιλάω για το Deeper.com και τα εντυπωσιακά υλικά που σέρβιρε στην αγορά πορνό. Οι λάτρεις του πορνό δεν μπορούσαν να αντισταθούν στο αποκλειστικό περιεχόμενο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση PornBox & Κορυφαίοι 12 Premium ιστότοποι πορνό όπως το pornbox.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornBox.com Γεια σας μωρέ! Είμαστε ξανά εδώ για άλλη μια κριτική πορνό. Κουμπώστε γιατί αυτό θα είναι ανάμεσα σε εκείνες τις στιγμές κλισέ στο πορνό. Κλισέ με την έννοια ότι αυτός ο ιστότοπος είναι γεμάτος πορνό (όπως κάνουν πάντα), αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AnalVids (νόμιμο πορνό) & Top-12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το analvids.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AnalVids.com Δεν μπορούμε πραγματικά να αντισταθούμε στον πειρασμό του πορνό, έτσι δεν είναι; Γι' αυτό το Dudethrill είναι εδώ για να σας δώσει έναν άλλο ιστότοπο που σίγουρα θα προστεθεί στη λίστα αγαπημένων σας— έχετε ακούσει ποτέ για το Legal Porno; Λοιπόν, αυτός ο ιστότοπος ήταν ένας φανταστικός ενήλικας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Joy Mii & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το JoyMii.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JoyMii.com Το Joy Mii είναι ένας τομέας που προσφέρει πολλούς λόγους για να απολαύσεις την πορνογραφία. Αυτός ο ιστότοπος θέλει να προσφέρει τέχνη σε κάθε ερωτική σκηνή, ως εκ τούτου, βυθίζοντας το κοινό στην αρένα του glamor sex. Η βιβλιοθήκη του Joy Mii συνοδεύεται από αποκλειστικές προσφορές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Shoplyfter Review & Top-12 Premium Porn Sites Όπως το shoplyfter.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ShopLyfter.com Πόσοι άνθρωποι ορκίζονται ειλικρινά ότι δεν έχουν κλέψει ούτε τα πιο μικρά αντικείμενα από ένα κατάστημα; Μια τσίχλα; Ενα μπουκάλι νερό? Ούτε ένα κομμάτι ανάσα δεν νομίζει! Λοιπόν, πρέπει να είσαι καλό παιδί. διαφορετικά, θα καταλήξεις σαν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

21Naturals & Top-12 Premium πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το 21naturals.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 21naturals.com Porn — δεν είναι αυτό το αγαπημένο μας χόμπι; Ευτυχώς που έχω μια νέα πρόταση ιστότοπου σήμερα. Έχετε ακούσει για το 21Naturals; Είμαι σίγουρος ότι το κάνεις. Είναι ένα πολυτελές πορνό site που παρουσιάζει τις φυσικές ομορφιές των γυναικών. Σκεφτείτε το ως σκληροπυρηνικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lustery & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Lustery.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lustery.com Το Lustery ξετυλίγει το μυστήριο και τη διασκέδαση στο ερασιτεχνικό πορνό. Ξέρω ότι είσαι λάτρης των σπιτικών κινήσεων, φίλε. γι' αυτό είσαι εδώ. Ως εκ τούτου, το Lustery είναι ένα μέρος για την παράδοση γνήσιου πορνό που απέχει πολύ από το συνηθισμένο. ΕΓΩ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

New Sensations & 12 Best Premium Porn Sites Παρόμοιοι με το NewSensations.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NewSensations.com Δεν είναι λάθος να κάνουμε μια γλυκιά λιχουδιά στον εαυτό μας μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, στο σχολείο ή στο σπίτι. Ένα πράγμα που θα ηρεμούσε και θα χαλαρώσει τις αισθήσεις των διεστραμμένων είναι η εξαιρετική ερωτική. Ναι, σας αξίζει μια γεύση από φανταστική […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nanny Spy & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το NannySpy.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NannySpy.com Αυτήν τη στιγμή, έχω περιέργεια για αυτές τις καυτές νταντάδες παντού. Λοιπόν, χάρη στο NannySpy.com, οι πολίτες πορνό που βρίσκουν αυτή τη θέση ως φετίχ θα πηδήξουν ενθουσιασμένοι. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια μοναδική ιδέα χρήσης κατασκοπευτικών κάμερων για να συλλάβετε αυτούς τους άσχημους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Perv Doctor Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το PervDoctor.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PervDoctor.com Καυλιάσατε με προσωπικότητες με ιατρικές στολές; Μην κοιτάτε άλλο. Ο Perv Doctor αναφέρεται για υπηρεσία. Επομένως, εάν χρειάζεστε ιατρική και σεξουαλική φροντίδα, αυτοί οι γιατροί και οι ιατρικές ομάδες είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Στο Perv Doctor αρέσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kink.com & Top-12 Premium Φετίχ και άλλοι ιστότοποι πορνό όπως το kink.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Kink.com Λαχταράτε κάτι άγριο και kinky; Νιώθετε άτακτοι και αναζητάτε περιπέτειες στο κρεβάτι; Λοιπόν, το Kink.com είναι μια καλή απάντηση σε όλες τις σκοτεινές σας πόθους. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτόν τον ιστότοπο, το Kink.com είναι διάσημο επειδή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική AdultPrime & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το adultprime.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AdultPrime.com Περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν σε μεγαλύτερους ιστότοπους για ενηλίκους από ανεξάρτητους ιστότοπους πορνό, καθώς προσφέρουν καλές προσφορές και φθηνότερες τιμές συνδρομής. Και το AdultPrime είναι ένα καλό παράδειγμα ενός πιο εκτεταμένου ιστότοπου για ενήλικες για το οποίο μιλάω. Επί του παρόντος, αυτός ο ιστότοπος έχει περίπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fap House & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το FapHouse.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FapHouse.com Θέλω να ζήσω σε ένα σπίτι με διάφορα υλικά και δωμάτια για fapping. Σίγουρα, εσείς και άλλοι λάτρεις του πορνό επιθυμείτε να συμβεί και αυτό το σενάριο. Εφόσον μπορεί να είναι δύσκολο να εκτελεστεί αυτό σήμερα, υπάρχουν διάφορα μέσα για να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Οδηγός επί πληρωμή πορνό & 12 καλύτερες λίστες πορνό και ιστότοποι καταλόγου όπως το PaidPornGuide.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PaidPornGuide.com Αυτήν τη στιγμή ψάχνετε για τις πιο καυτές κριτικές των αγαπημένων σας πορνογραφικών τοποθεσιών; Ω, έχω μια εξαιρετική πλατφόρμα για εσάς. Το Paidpornguide.com είναι μια τοποθεσία λίστας πορνό που εμφανίζει έναν κατάλογο ιστότοπων για ενήλικες. αυτός ο τομέας εμφανίζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το EvilAngel & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε Premium Hardcore Porn Sites Όπως το evilangel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EvilAngel.com Γνωρίζουμε ήδη το EvilAngel λόγω της φήμης και των μακροχρόνιων υπηρεσιών του. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κορυφαίους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας, με βραβεία και υψηλής ποιότητας βίντεο σκληροπυρηνικής παραγωγής. Για να μην αναφέρουμε, το EvilAngel έχει μια τεράστια συλλογή βίντεο με περιζήτητα σέξι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wow Girls & 12 Best Premium Teen Porn Sites όπως το WowGirls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WowGirls.com Το έφηβο σεξ πάντα μαγεύει τους εθισμένους στο πορνό με την ελκυστικότητα και τη γοητεία που παρέχει. Το Wow Girls θα κάνει κυριολεκτικά τη μέρα σας συναρπαστική με τον κατάλογο των αυθεντικών και καυτών σεξουαλικών λιχουδιών. Οι κυρίες είναι νέες και ζωηρές και κανείς δεν μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ExploitedTeens & 12 Premium Porn Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το exploitedteens.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ExploitedTeens.com Κουμπώστε και καθίστε σφιχτά γιατί πρόκειται να κάνουμε μια βόλτα με το λεωφορείο ExploitedTeens. Σίγουρα θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι! Για όποιον δεν έχει ακούσει για το ExploitedTeens, αυτός ο ιστότοπος είναι μια premium υπηρεσία βίντεο για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Video Box και 12 Premium Porn Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το VideoBox.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VideoBox.com Το Video Box διατηρεί τη ζέστη με τη ζουμερή συλλογή του. Ο ιστότοπος είναι ο καλύτερος τρόπος για τη συλλογή των κομματιών των DVD για ενήλικες όλων και την αρχειοθέτησή τους σε μια εξαιρετική βιβλιοθήκη. Το Video Box προσφέρει μια λογική τιμή προσβάσιμη σε όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Twistys & TOP-12 Premium Porn Sites Παρόμοιοι με το Twistys.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Twistys.com Το Twistys ισχυρίζεται ότι είναι ο κορυφαίος ιστότοπος ερωτικής ηλικίας με ένα πλήθος περιεχομένου υψηλής ποιότητας και αξιόλογο υλικό. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, αυτός ο τομέας έχει αγγίξει πολλούς φανατικούς πορνό με τις απολαυστικές μερίδες των πιο καυτών πορνοστάρ και μοντέλων. Twistys […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scoreland & 12 κορυφαίοι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Scoreland.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Scoreland.com Είστε έτοιμοι να κερδίσετε τη «βαθμολογία» της ζωής σας; Εδώ στο Scoreland.com, πρέπει να προετοιμαστείτε με τις ανταμοιβές και τις προσφορές που έρχονται στο δρόμο σας. Βάζω στοίχημα ότι είστε ενθουσιασμένοι και περίεργοι για τις λιχουδιές που πρόκειται να πάρετε. Καλά, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BellesaFilms & 12-Καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας Όπως το bellesafilms.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bellesafilms.com Το BellesaFilms είναι ένας διάσημος ιστότοπος πορνό που τροφοδοτεί τη "γυναικεία απόλαυση". Κάποιοι λένε ότι είναι γυναικείο πορνό, αλλά είναι απλώς ένα βίντεο σεξ γεμάτο ευχαρίστηση για μένα. Οι παραγωγοί του ιστότοπου ονειρεύονταν να εκφράσουν μια παθιασμένη, ρομαντική και έρωτα τύπου βανίλιας με πρωταγωνιστές όμορφες και πιο καυτές πορνοστάρ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δίκτυο Pornstar & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το pornstarnetwork.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornstarnetwork.com Το να είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του πορνό πρέπει να με οδηγήσει σε τεράστιους ιστότοπους πορνό. Κάποια ήταν άθλια, ενώ κάποια ήταν υπέροχα. Και το Pornstar Network είναι ένα από τα σπουδαία. Ακούγοντας το όνομα αυτού του ιστότοπου, πιθανότατα θα σκεφτείτε ότι είναι μια βάση δεδομένων […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NaughtyAmerica & 12 Premium Porn Ιστότοποι που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το naughtyamerica.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NaughtyAmerica.com Η NaughtyAmerica λειτουργεί εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και συνεχίζει να μας προσφέρει εξαιρετικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας κάθε μέρα. Κατασκεύασαν τεράστια βίντεο υψηλού διαμετρήματος και κέρδισαν μερικά αξιόπιστα βραβεία με τα χρόνια. Επίσης, η NaughtyAmerica συλλέγει εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε χρόνο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Blacked & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας όπως το Blacked.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Blacked.com Είναι ώρα για διαφυλετικό σεξ και το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι το Blacked.com. Ο Blacked προσέλκυσε τη βιομηχανία του πορνό με τις υπέροχες ερωτικές σκηνές του που παρουσιάζουν γυναίκες με λαξευμένους μελαχρούς άντρες. Τα αστραφτερά και καλοφτιαγμένα σώματα του […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nympho Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας, παρόμοιοι με το Nympho.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nympho.com Το Nympho.com φιλοξενεί καυλιάρηδες θηλυκά με αδηφάγο δίψα για έντονο σεξ. Σίγουρα, οποιοσδήποτε θα δυσκολευόταν να βρει λέξεις για να περιγράψει αυτές τις γυναίκες που υπάρχουν για σεξ. Αυτές οι νύμφες βιντεοσκοπούνται ενώ απολαμβάνουν υπέροχο σεξ με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Babes Network & TOP-12 Premium Porn Sites όπως το BabesNetwork.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BabesNetwork.com Εύρεση του τέλειου ερωτικού ιστότοπου που παρέχει ένα σέξι μείγμα από ταινίες υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικές υπηρεσίες ροής, μια ποικιλία από προνόμια συνδρομής και υπέροχα καυτά μωρά είναι αρκετά προκλητική. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές ποιοτικές τοποθεσίες που πρέπει να δημιουργήσετε, αλλά υποθέτω ότι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bratty Sis & TOP-12 Premium Porn Sites Παρόμοιοι με το BrattySis.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BrattySis.com Νιώθεις έντονο ενθουσιασμό ενώ βλέπεις αδέρφια και ετεροθαλή αδέρφια να μπερδεύονται μαζί; Ξέρω, αγόρι, δεν είσαι μόνο εσύ. Χαίρομαι να μεταδίδω τις άσχημες αδερφές που περνούν τον απόλυτο χρόνο της ζωής τους ενώ τις χτυπούν κρυφά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση BFFs.com & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας, παρόμοιοι με το BFFs.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BFFs.com Πείτε γεια στους καλούς σας! Ξέρω ότι εσείς και οι καλύτεροί σας φίλοι έχετε τον πιο απίστευτο δεσμό εδώ στη Γη, αλλά τι περισσότερο αν προσθέσουμε λίγο καρύκευμα σε αυτή τη συναρπαστική σχέση; Λένε ότι είναι δύσκολο να σπάσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

StepSiblings Review & 12 Best Premium Porn Αιμομιξίας και Άλλοι Premium Porn Ιστότοποι όπως το stepsiblings.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Stepsiblings.com Το StepSiblings είναι μέρος των διαβόητων καναλιών TeamSkeet. Διαθέτει όμορφα και σαγηνευτικά θετά αδέρφια που εμπλέκονται σε μια περιπέτεια από κορίτσι σε κορίτσι. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν χίλια βίντεο στη βιβλιοθήκη, τα οποία προέρχονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LifeSelector Review & 12 Best Interactive Porn και Premium Porn Sites Όπως το lifeselector.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lifeselector.com Θέλετε κάτι διασκεδαστικό και τολμηρό; Υπάρχει ένας μοναδικός και ξεχωριστός ιστότοπος πορνό που ονομάζεται LifeSelector που προσφέρει "Εκπομπές" και σας επιτρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις όταν παρακολουθείτε ερωτικά βίντεο. Ακούγεται συναρπαστικό και διασκεδαστικό, σωστά; Λοιπόν, στο LifeSelector, λαμβάνετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση HardX & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό υψηλής ποιότητας, παρόμοιοι με το HardX.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HardX.com HardX, ναι! Αυτό που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα συνοψίζεται στο όνομά της, καυτό σκληροπυρηνικό πορνογραφικό υλικό. Ξέρω ότι αγαπάς τις δραστηριότητες που κάνουν έντονο και καυτό σεξ γιατί αν όχι, δεν θα είσαι εδώ, σωστά; Λοιπόν, κανείς δεν μπορεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Spizoo & 12 Best Premium Porn Sites Like Spizoo.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Spizoo.com Έχω έναν νέο ιστότοπο για να μοιραστώ - το Spizoo, έναν premium ιστότοπο πορνό που θα προσφέρει όλα τα φετίχ που μπορείτε να φανταστείτε. Πώς έφτασε αυτή η πλατφόρμα στις καρδιές των οπαδών του πορνό; Το Spizoo έγινε δημοφιλές επειδή πέτυχαν με συνέπεια εξαιρετικούς επαγγελματίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

I Know That Girl & 12 BEST Premium Porn Sites Like Iknowthatgirl.com Show Me 12 Alternatives for Iknowthatgirl.com Ένα συναρπαστικό συναίσθημα συνδέεται με την ιδέα ότι γνωρίζετε προσωπικά αυτούς τους χαρακτήρες στην αγαπημένη σας πορνογραφική ταινία. Perhapsσως πρόκειται για έναν παρελθόν συνεργάτη, έναν καλλιτέχνη που ακολουθείται ή μια κυρία με την οποία μοιράζεστε το ίδιο σχολείο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XEmpire Review & 12+ Premium Porn Sites Like xempire.com Show Me 12 Alternatives for xEmpire.com Κάθε φορά που φαντάζομαι μια αυτοκρατορία, σκέψεις σαν τεράστιες και θεαματικές μου έρχονται στο μυαλό. Από τον ίδιο τον τίτλο, ξέρω ότι το XEmpire θα προσφέρει κάτι τεράστιο και κόβει την ανάσα. Και δεν απογοητεύτηκα πολύ όταν είδα τον εκπληκτικό και πρώτου βαθμού ενήλικα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PropertySex Review & 12 Best Premium Porn Sites Like propertysex.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PropertySex.com Για όλους τους λάτρεις του πορνό παγκοσμίως, υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι πορνό που είμαι σίγουρος ότι έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ορισμένοι έχετε ακούσει μέσω word του στόματος. Υπάρχει ένας ιστότοπος πορνό που μου έκανε ιδιαίτερη ματιά, ο οποίος προσφέρει μια μοναδική θέση που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TeenFidelity & 12 BEST Premium Teen Porn Sites Παρόμοια με το TeenFidelity.com Show Me 12 Alternatives for TeenFidelity.com Το Teen Fidelity είναι ένας από εκείνους τους πορνογραφικούς ιστότοπους που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε όμορφους εφήβους στην ακμή τους. Η σελίδα είναι εδώ για να απεικονίσει αυτές τις όμορφες έφηβες γυναίκες που λατρεύουν τους μεγάλους κόκορες! Ξέρω, ξέρω, υπάρχει μια φοβερή συγκίνηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Vixen.com Review & 12 BEST Premium Porn Sites Like Vixen.com Show Me 12 Alternatives for Vixen.com Ο Greg Lansky, ο διάσημος σκηνοθέτης των Blacked, Blacked Raw και Tushy, δημιούργησε το Vixen, έναν από τους φανταστικούς ιστότοπούς του. Το Vixen.com παρουσιάζει τη γοητεία που διαθέτει πανέμορφες κυρίες που αποπνέουν πολυπλοκότητα. Ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα ερωτικών χτυπημάτων, θεαματικών σεναρίων, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bang.com Review & 12 BEST Premium Porn Sites Like Bang.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bang.com Ναι, αυτό είναι! Ψάχνετε έναν χώρο για να έχετε περιεχόμενο για τις καυλιάριες και ερωτικές σκέψεις σας; Λοιπόν, το Bang.com είναι μια πλατφόρμα για να λάβετε premium υλικά για τις ανάγκες του αυνανισμού σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένα καταπληκτικό one-stop shop για όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tiny4k Review & 12 Best Premium Porn Sites Like Tiny4k.club Show Me 12 Premium Porn Site Alternatives for Tiny4k.club Σας αρέσει να παρακολουθείτε μικροσκοπικές κυρίες να κάνουν έντονο σεξ με πολύ ψηλότερους άντρες; Εάν αυτό είναι το είδος σας, τότε ζευγάρια και σεξουαλικές συναντήσεις από το Tiny 4K θα είναι ακριβώς στο δρόμο σας. Και, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Family Strokes Review & 12 Awesome Premium Porn Sites Παρόμοιοι με το FamilyStrokes.com Δείξε μου 12 Premium Porn Sites Εναλλακτικές για το FamilyStrokes.com Το Family Strokes είναι ένας από τους premium ιστότοπους πορνό στους οποίους πρέπει να σκεφτείς να εγγραφείς ενώ αναζητάς μια συλλογή για να ικανοποιήσεις το πιο άτακτο και πιο ιδιωτικό σου όνειρα! Αυτός ο ιστότοπος αφιερώνεται σε κρυφές σεξουαλικές αποδράσεις που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EroMe Review & TOP-10 Porn Video and Photo Sites Like Erome.com Show Me 12 Porn Site Alternatives for EroMe.com Είμαι απορροφητικός για ερασιτεχνικό υλικό. Παρόλο που τα βίντεο με δεξιοτεχνία είναι υπέροχα, το σπιτικό βίντεο είναι πολύ πιο γνήσιο και αυθεντικό. Είτε πρόκειται για εικόνες που δεν έπρεπε ποτέ να δείτε ή βίντεο από ένα αποπνικτικό μωρό που προσπαθεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

YourPorn & TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό όπως το Yourporn.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το YourPorn.com: Ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς σεξ στο Διαδίκτυο είναι το YouPorn. Διαθέτει χιλιάδες βίντεο πορνό με μοναδικό υλικό σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως πρωκτικό σεξ, κωμικά βίντεο πορνό, λατινικό ερωτικό περιεχόμενο, εικόνες δουλείας και πολλά άλλα. Δεν είναι εύκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VEPorns Review & 10 Best FREE Porn Sites (+5 Premium) Όπως το VePorn.com Δείξτε μου 10 εναλλακτικές λύσεις για το VePorns Ως φτηνό παιδί, ψάχνω πάντα τρόπους για τη μείωση του κόστους - ειδικά για πορνό. Όλοι όσοι αγαπούν το πορνό θέλουν ένα εξαιρετικό χτύπημα για τα χρήματα τους και είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα. VEPorns […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Lets Doe It Review & 12 Άλλοι ιστότοποι HD Porn όπως το Letsdoeit.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το LetDoeIt.com Είναι τεράστιο. είναι βρώμικο και παρέχει μόνο εξαιρετική πορνογραφία! Αυτό που αναφέρομαι είναι το εξαιρετικό δίκτυο πόρων πορνογραφίας Lets Doe It. Μόνο οι πιο πανέμορφες γυναίκες στο πορνό εμφανίζονται σε μια αποκλειστική σειρά υψηλής ευκρίνειας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornPros Review & 12+ Premium Porn Sites Like Pornpros.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το PornPros.com Αν θέλετε να θεωρηθείτε "master" στο πορνό, πρέπει να έχετε τα καλύτερα αγαθά - τις πιο σέξι γυναίκες, τον πιο όμορφο φωτισμό, τον καλύτερο κανάλια μπόνους και τον ιστότοπο υψηλότερης ποιότητας. Σίγουρα, η Porn Pros έχει δημιουργήσει μια φήμη για την παροχή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TeamSkeet Review & 12+ Premium Porn Sites Like Teamskeet.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το TeamSkeet.com Θέλετε λίγο νωπό κρέας απόψε; Λοιπόν, υπάρχει ένας ιστότοπος που σίγουρα θα ταιριάζει στο μυαλό σας. Το Team Skeet είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους mega που εστιάζουν σε μια σημαντική αποστολή: γίνετε ο καλύτερος ιστότοπος με πορνογραφικό premium έφηβους παγκοσμίως! Πάνω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BangBros Review & 12 Best Premium Porn Sites Like Bangbros.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BangBros.com Επίσημη διεύθυνση URL: https://bangbros.com Για σχεδόν δύο εντυπωσιακές δεκαετίες, το BangBros συνεχίζει να ευημερεί δημιουργώντας τα πιο kinkiest, πιο άγρια ​​και μυαλά- φυσώντας βίντεο σε όλους τους πιστούς θεατές του. Έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας με περισσότερους από πενήντα ιστότοπους που χωρίζονται ξεχωριστά στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MileHighMedia Review & 12 "Must-Visit" Porn Sites Παρόμοια με το MileHighMedia.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Milehighmedia.com Μπορείτε να καπνίζετε αρθρώσεις όσες επιθυμείτε, αλλά το είδος του υψηλού που παίρνετε από το κάπνισμα δεν θα φτάσει ποτέ στην κορυφή του MileHighMedia ". Σίγουρα προσφέρει σεξουαλική ψυχαγωγία από μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματιών ενηλίκων ηθοποιών, πράγματι αυτός ο ιστότοπος έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nubiles & 11 Best (Alternative) Porn Sites Like Nubiles.net Show Me 11 Alternatives for Nubiles.net Με το όνομα του ιστότοπού τους να λαμβάνεται από τη λέξη που ορίζει μια "σεξουαλικά ελκυστική γυναίκα", το Nubiles.net επέλεξε το σωστό όνομα που ταιριάζει στο περιεχόμενό τους και τι έχουν να προσφέρουν, επειδή έχουν μια τεράστια λίστα καυτών μωρών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Brazzers Review & 14 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ιστοσελίδες Premium Porn Παρόμοιες με το Brazzers.com Δείξε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το Brazzers.com Το Brazzers.com είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ιστότοπους πορνό υψηλής ποιότητας μέχρι σήμερα. Με τα χρόνια, συνέχισε να δίνει στο κοινό του τα καλύτερα και γευστικά βίντεο. Από το 2005, η […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DigitalPlayground Review & TOP-12 Safe Porn Sites Like DigitalPlayground.com Show Me 12 Alternatives for DigitalPlayground.com Εάν αισθάνεστε την ανάγκη για διασκέδαση ενηλίκων, το Digital Playground είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να επισκεφθείτε. Είναι ένας χώρος όπου συλλέγονται δημοφιλή βίντεο σεξ, ευχαριστητές πλήθους και αποκλειστικές σκηνές σε ένα σημείο. Οι θεατές μπορούν να κάνουν ροή εκατοντάδων βίντεο HD και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση FakeHub & 12 Premium Porn Ιστότοποι "Πρέμιου Επισκεψιμότητας" όπως το Fakehub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fakehub.com Εάν έχετε φανεί λάτρης του πορνό, πιθανόν να συναντάτε ξανά και ξανά το ίδιο παλιό περιεχόμενο. Ευτυχώς, το FakeHub ήρθε στη ζωή και κατακτά καταιγιστικά το διαδίκτυο. Έχει πολλές συναρπαστικές σκηνές και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση MOFOS & 12 Premium (& Ασφαλείς) ιστότοποι πορνό όπως το Mofos.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Mofos.com Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από σκληροπυρηνικές τοποθεσίες πορνό που περιλαμβάνουν όλους τους πιο καυτούς έφηβους και τους καυτηριασμένους MILF, θα πρέπει να ανατρέξετε στο MOFOS Network. Άγρια όργια στο κολέγιο, τρίο, καυτά και μικροκαμωμένα μωρά που κάνουν πρωκτικό σεξ και διασκεδαστικό ακόμη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HotScope & TOP 12 Ερασιτεχνικό πορνό, Snapchat Nudes & OnlyFans Leak Sites όπως το HotScope.tv Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hotscope.tv & Other OnlyFans, Snapchat Leaked Sites Το HotScope δεν χρειάζεται εισαγωγή επειδή ο ιστότοπος απέκτησε φήμη καθ 'όλη τη διάρκεια του στον τομέα του ερασιτεχνικού πορνό. Μέχρι σήμερα, ο ιστότοπος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fuqer και 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνογραφικού ερασιτεχνικού τύπου όπως το Fuqer.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fuqer.com Η απόκτηση όλης της πρόσβασης στα καλύτερα ερασιτεχνικά βίντεο πορνό είναι ένα όνειρο που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Το καλό είναι ότι ο Fuqer είναι εδώ για να σώσει. Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός παγκοσμίως και έχει αποκτήσει τεράστια φήμη μέσω του […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reallifecam & TOP 11 Ερασιτέχνες, ιστότοποι Voyeur Cam Όπως το Reallifecam.com URL: https://reallifecam.com Δείξτε μου 11 Εναλλακτικές τοποθεσίες Voyeur / Cam για το RealLifeCam.com. στιγμές, το Reallifecam είναι απολύτως εκπληκτικό για το συγκεκριμένο στυλ σας. Αυτό γίνεται μέσω της εγκατάστασης κάμερων σε συγκεκριμένα διαμερίσματα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Newbienudes & TOP 10 Ερασιτέχνες γυμνοί και ιστότοποι πορνό όπως το Newbienudes.com URL: https://www.newbienudes.com Δείξτε μου 10 εναλλακτικές λύσεις για το NewbieNudes.com Από το ίδιο το όνομα, μπορεί ήδη να σας ενημερώσει για το τι προσφέρει αυτός ο ιστότοπος. στο τεράστιο κοινό του. Τεχνικά, το Newbienudes είναι μια κοινότητα γεμάτη ερασιτεχνικό περιεχόμενο γυμνών και πορνογραφικών βίντεο που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 15 εναλλακτικών για το Youjizz.com Είναι καλό το δωρεάν πορνό εδώ στο YouJizz; Το Youjizz, ένας δωρεάν ιστότοπος που διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή πορνό, μπορεί να ικανοποιήσει όλους με φετίχ διαφορετικών ειδών. Δουλεία, χεντάι, τρισδιάστατο πορνό και πολλές ακόμη εξωτικές ενέργειες μπορούν να βρεθούν στο περιεχόμενό τους που σίγουρα θα σας αφήσουν να θέλετε περισσότερα. Ο Youjizz έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 14 εναλλακτικών ιστότοπων πορνογραφικού περιεχομένου για το SpankBang.com Οι ιστότοποι πορνογραφικού περιεχομένου, ειδικά οι πιο ασφαλείς, θεωρούνται εύκολα δεδομένοι. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να βρούμε γρήγορα ένα σύντομο κλιπ ή δύο για να φροντίσουμε τη δική μας επιχείρηση. Εκεί προέρχονται χάκερ και αναξιόπιστοι ιστότοποι πορνό - τρέφονται με ανθρώπους που θέλουν κάποια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το Fappening URL: https://www.thefappeningblog.com Εμφάνιση 10+ Διαρρυθμισμένων ιστότοπων Celeb Nudes Όπως το TheFappeningBlog.com Όλοι θέλουμε αυτές τις όμορφες και σέξι διασημότητες. τα παρακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βλέπουμε τα πιο πρόσφατα έργα τους, φωτογραφίες και ακόμη και κακές δημοσιεύσεις. Δεν είναι μυστικό ότι πολλά ονόματα διασημοτήτων εμφανίζονται στα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων λόγω σκάνδαλων και άλλων ιδιωτικών […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Youngpornvideos & 9 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Δωρεάν Εφηβικές Σωλήνες Πορνό & Νέοι Βίντεο Σεξ Ιστοσελίδες Παρόμοια με το Youngpornvideos.com Εμφάνιση 9 Εναλλακτικών για το YoungPornVideos Μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες πορνό που προσέχουν την επωνυμία της και παραμένει πιστή στο όνομά της, το Youngpornvideos.com προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Οι χρήστες δεν θα δυσκολευτούν να εξοικειώσουν τη διεπαφή και τις δυνατότητές του αφού […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mr. Skin & Other Leaked Celebrity Nudes & Sex Tapes Sites Όπως Mrskin.com Διεύθυνση ιστότοπου: https://www.mrskin.com Εμφάνιση εναλλακτικών λύσεων για το MrSkin.com Ηθοποιοί και γυναίκες διασημότητες αναζητούν, ειδικά από άνδρες θαυμαστές. Έτσι, σε ένα σημείο της ζωής μας ή στο άλλο, πρέπει να έχετε σκεφτεί μια καυτή διασημότητα και να αναρωτιέστε πώς φαίνεται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ThotHub & 11 Παρόμοιοι ιστότοποι με το Thothub.tv (Διαρροές Snapchat Nudes, Twitch Nudes, Patreon και Youtube Streamers) Σύνδεσμος ιστότοπου: https://www.thothub.tv Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το ThotHub.tv Είστε έτοιμοι να δείτε διαρροές κλιπ από το Snapchat , καυτά βίντεο πορνό, σέξι selfies και βίντεο από μωρά gamer και πολλά άλλα; Το ThotHub είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος σε τόσο σέξι πράγματα και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Reality Kings Show TOP 10 Porn Sites παρόμοιο με το RealityKings.com Αν σας αρέσουν οι mainstream reality porn, θα απολαύσετε το Realitykings που τρέφει τα φετίχ και τα τσακίσματά μας από το 2006. Τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτυχθεί επιτυχώς και έχει προσελκύσει σημαντικό αριθμό κοινού κυρίως επειδή έχουν μια τεράστια συλλογή περιεχομένου. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Το επαγγελματικό πορνό είναι πάντα συναρπαστικό, αλλά μερικές φορές, νιώθουμε περίεργο και πιστεύουμε ότι όλα είναι πολύ ψεύτικα. Υπάρχουν στιγμές που θα θέλαμε να δούμε κάτι πιο φυσικό… κάτι τόσο ωμό… και κάτι που θα μπορούσαμε να συνδεθούμε με περισσότερα, κάτι που το επαγγελματικό πορνό μόλις μπορεί να κάνει. Γι 'αυτό έχουμε ερασιτεχνικούς ιστότοπους πορνό ως απαντήσεις στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση των κορυφαίων 9 ασφαλέστερων ιστότοπων πορνογραφίας Έτσι, ψάχνετε για έναν ασφαλή ιστότοπο πορνό όπου μπορείτε να απολαύσετε τη σεξουαλική σας φαντασίωση. Χαίρομαι που βρίσκεστε εδώ γιατί ακριβώς είναι αυτό το άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, θα αναθεωρήσω μερικούς TOP 8 ασφαλέστερους ιστότοπους πορνό που πιστεύω ότι αξίζουν την προσοχή όλων. Οπως εσύ, […]

Μεταβείτε στην κορυφή