Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

Αναθεώρηση F95Zone

& TOP-12 Καλύτερα πορνό φόρουμ όπως το f95zone.to

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το f95zone.to

Κεντρική ζώνη F95

Το F95zone μπορεί να φαίνεται σαν ηλίθιος τίτλος. Είναι σαν ένα ελαττωματικό ρομπότ που κανείς δεν θέλει να παίξει. Όμως, παρά το όνομα, είναι ένα από τα κορυφαία online φόρουμ για ενήλικες. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και να μοιραστείτε ειλικρινείς συνομιλίες με αγνώστους. Λόγω της διάταξης της πλατφόρμας, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου, όπως βιντεοπαιχνίδια, ερωτικά κινούμενα σχέδια, ταινίες κινουμένων σχεδίων, κόμικς, GIF και hentai, μπορούν τώρα να απολαύσουν και να εκτιμήσουν με τον πιο βολικό δυνατό τρόπο. Επιπλέον, το F95Zone προσφέρει ένα δημόσιο σποτ για συζήτηση θεμάτων που είναι αρκετά ντροπιαστικά να συζητηθούν με φίλους ή μέλη της οικογένειας.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://f95zone.to/

Δημιουργεί ένα ασφαλές καταφύγιο όπου οι άνθρωποι μπορούν να συγκεντρωθούν και να πουν τη γνώμη τους χωρίς τον φόβο να κριθούν ή να γελοιοποιηθούν. Ο καθένας θα μπορούσε να δει αμέσως από την κύρια σελίδα του F95Zone ότι η κοινότητα σε αυτόν τον ιστότοπο διατηρεί αρμονικές σχέσεις και είναι απίστευτα ζωντανή όλη την ώρα. Καλύτερα να διαβάσετε την τελική ευθεία για να καταλάβετε πώς και γιατί είναι μια σοφή επένδυση για τις ανάγκες του φόρουμ ενηλίκων σας.

Τι είναι το F95Zone;

Είναι κρίσιμο να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι το φόρουμ F95Zone πριν το χρησιμοποιήσετε και αλληλεπιδράσετε με την κοινότητα F95Zone. Μεταξύ των ενηλίκων, το F95Zone είναι ένα σημείο κοινωνικού δικτύου όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε, να συναντήσετε και να κοινωνικοποιηθείτε με χιλιάδες χρήστες που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα όπως εσείς. Έχει πολλά διαδικτυακά νήματα που σας επιτρέπουν να μιλάτε για θέματα για τα οποία προτιμάτε να μην μιλήσετε ή να συζητήσετε δίπλα στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Έτσι, είμαι αρκετά σίγουρος ότι το F95Zone εξασφαλίζει σε κάθε μέλος του ένα ειρηνικό καταφύγιο όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν και να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο αμηχανίας.

Σε αυτό το σημείο, αν εξακολουθείτε να αμφισβητείτε τι στο διάολο είναι το F95Zone, θα σας δώσω μια ιδέα - φύλο. Εάν επισκέπτεστε για πρώτη φορά, θα έχετε ελάχιστη ή καθόλου υπόδειξη για το τι θα ακολουθούσε. Αλλά το σεξ είναι σίγουρα το πιο σίγουρο για αυτόν τον ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος, F95zone, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ενώ λαμβάνει ένα μικρό μέρος των χρημάτων του από διαφημίσεις, ο ιστότοπος βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε «δώρα» από τους χρήστες του για να επιβιώσει μακροπρόθεσμα. Όντας στη σκηνή της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ενηλίκων, σπάνια ιστοσελίδες ή φόρουμ για να παραμείνω στη ζωή με τη βοήθεια των φιλικών μελών του που έκαναν εθελοντικά δωρεές. Ίσως, τελικά, το F95Zone είναι πραγματικά μια εξαιρετική κοινότητα.

Νήματα F95Zone

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλούς τύπους σκληροπυρηνικών πορνό και άλλα ερωτικά πράγματα. Μερικοί μπορεί να απαιτούν πληρωμή και συνδρομή, αλλά κυρίως κάθε κομμάτι που βλέπετε εδώ είναι όλα δωρεάν. Θα ανακαλύψετε φωτογραφίες με αξιολόγηση x, ερωτικά manga, κινούμενα σχέδια, ακόμη και ταινίες κινουμένων σχεδίων! Επί του παρόντος, 50+ απαντήσεις έχουν δημοσιευτεί σε πολλά φόρουμ F95Zone, ενώ περίπου 100+ καταχωρήσεις βρίσκονται σε άλλα φόρουμ.

Αυτό όμως που το κάνει δημοφιλές και επιτυχημένο είναι το περιεχόμενό του. Ο ιστότοπος F95Zone δεν καλύπτει ένα είδος. διασφαλίζουν ότι όλα τα παιδιά θέλουν να αποθηκεύονται εδώ, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών παιχνιδιών, των ευκαιριών για συνεργασία σε έργα τέχνης, hentai, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει χρέωση κατά τη χρήση του F95Zone, αλλά απαιτείται εγγραφή και σύνδεση, προτού προβάλετε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενά του. Προς το παρόν, υπάρχουν πολλά νήματα και σύνδεσμοι που διατίθενται εδώ και είναι αποκλειστικά μόνο για μέλη. Οπότε καλύτερα να μην παραλείψετε τη διαδικασία εγγραφής. Τέλος πάντων, είναι τόσο εύκολο και γρήγορο, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κουραστική δουλειά.

Πλοήγηση και σχεδιασμός του F95Zone

Η συνολική διάταξη του F95Zone είναι μέτρια και απλή. Για τους αρχάριους, κατά την επίσκεψή τους, είναι εύκολα αντιληπτό από την κύρια σελίδα ότι η κοινότητα φαίνεται να είναι αρκετά απασχολημένη. Μπορείτε να βρείτε μερικά κουμπιά τρίτων στην επάνω πλευρά της οθόνης και υπάρχει μια γραμμή πλοήγησης που περιλαμβάνει κάποιο περιεχόμενο του F95Zone, όπως πρόσφατες αναρτήσεις, φόρουμ και τελευταίες ενημερώσεις. Λόγω του συνολικού σχεδιασμού της πλατφόρμας, κάθε περιεχόμενο και ενημέρωση, όπως το παιχνίδι, τα manga ενηλίκων, τα GIF και οι γραφικές φωτογραφίες, μπορούν να φανούν όλα με μια μόνο ματιά. Δεν χρειάζεται να κάνετε περιήγηση στην οθόνη μόνο για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Απλά κοιτάξτε τη γραμμή πλοήγησης και θα δείτε όλα όσα χρειάζεστε - και ακόμη και αυτά που δεν χρειάζεστε.

Η ευκολία πρόσβασης του ιστότοπου συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία του μέχρι τώρα. Όλα ομαδοποιούνται σύμφωνα με θέματα και τάσεις, καθιστώντας εύκολη την εξέταση διαφόρων επιλογών και την επιλογή μιας που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Σε αντίθεση με το F95Zone, πολλές κοινότητες του Διαδικτύου είναι διαβόητες για την ανταλλαγή σκληρών τόνων και ενοχλητικών παρατηρήσεων. Όμως μέσα στην ώριμη κοινότητα του F95Zone, η εποικοδομητική ανταλλαγή λέξεων και απόψεων εκτιμάται ιδιαίτερα. Μέσα από αυτά τα νήματα συζήτησης, μπορείτε να εκφράσετε όλα όσα σας ενοχλούν και να λάβετε μια για πάντα μια λύση στις ερωτήσεις σας.

Επισημάνσεις περιεχομένου F95Zone

Το τμήμα κινούμενων σχεδίων

Κινούμενα σχέδια F95Zone

Όταν πεινάτε για εικόνες και βίντεο, απεργήστε. καλύτερα να μην ψάξετε αλλού γιατί το F95Zone έχει μια ειδική ενότητα αφιερωμένη σε αυτά τα πράγματα. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί κατά την περιήγηση εδώ, επειδή απαιτεί συνδρομή. Μόλις εξασφαλίσετε έναν λογαριασμό, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συνδέσμων, της λήψης και της ροής διαθέσιμου περιεχομένου.

Κατά τη λήψη συνδέσμων από αυτήν την ενότητα, βεβαιωθείτε ότι η μονάδα δίσκου και ο υπολογιστής σας προστατεύονται, γιατί, στοιχηματίζω, μπορεί να υπάρχει ενοχλητικό κακόβουλο λογισμικό και ιός που δεν θέλετε. Υπάρχουν επίσης αρκετοί σύνδεσμοι και σελίδες τρίτων που μπορεί να είναι χρήσιμες για την περιπέτειά σας. Αλλά πάντα να ξέρετε ότι μια ανασκόπηση του Dudethrill θα ήταν χρήσιμη όταν κάνετε δεύτερες σκέψεις για αυτούς τους συνδέσμους.

Το Κόμικ Ενότητα

Κόμικς F95Zone

Τα κόμικς είναι η νεότερη προσθήκη στη συλλογή F95Zone. Παρά το γεγονός ότι είναι νέο, το τμήμα έχει ήδη φέρει πολλούς θαυμαστές. Ακόμα κι εμένα με ενδιέφερε και περίεργησα τι υπάρχει μέσα σε αυτόν τον λεγόμενο παράδεισο. Εν πάση περιπτώσει, αν σας αρέσει το χεντάι και το manga για ενήλικες, αυτή η ενότητα φαίνεται κατάλληλη για τις ανάγκες σας. Έχει χιλιάδες διαθέσιμα νήματα, πιο συγκεκριμένα 2K+ από αυτά. Αν έχω δίκιο, υπάρχουν πάνω από 40 αναρτήσεις προσβάσιμες και εδώ, οπότε καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι για αυτό που έρχεται. Στην πραγματικότητα, κατά τη σύνταξη αυτής της κριτικής, θα μπορούσαν να προστεθούν περισσότερες αναρτήσεις στα νήματα, καθώς το F95Zone το ενημερώνει τακτικά. Συνήθως, όταν επισκέπτεστε αυτήν την ενότητα, θα βλέπετε ταξινομημένο περιεχόμενο που ξεκινά από τις πρόσφατες καταχωρήσεις.

Τμήμα Παιχνιδιών Ενηλίκων

Παιχνίδια F95Zone

Όταν επισκεφτείτε το F95Zone, αρχικά, θα δείτε ότι η περιοχή Adult Game ήταν η πιο δημοφιλής και περιζήτητη κάλυψη περιεχομένου. Κάθε νήμα στα φόρουμ έχει συνήθως περίπου 3 εκατομμύρια μηνύματα, με νήματα συζήτησης που μετρούν έως και 7 εκατομμύρια+. Χρησιμοποιώντας αυτά τα στατιστικά στοιχεία, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όλοι την έχουν αποκαλέσει την πιο δημοφιλή περιοχή στο F95Zone.

Γενικά, τα φόρουμ του F95Zone συζητούν τα πιο πρόσφατα και σύγχρονα παιχνίδια σήμερα. Εάν συνεχίσετε εδώ, θα είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα νεότερα πράγματα στη βιομηχανία πορνό. Πρέπει να το πω αυτό? Υπάρχουν στιγμές που τα διαθέσιμα παιχνίδια εδώ ενδέχεται να απαιτούν υποστήριξη τρίτου μέρους, ώστε να μπορείτε να ανακατευθυνθείτε εκτός της υπόθεσης του F95Zone. Αν θέλετε να μάθετε τι είδους παιχνίδια μπορεί να δείτε εδώ, συνήθως κυμαίνονται από περιπέτειας, κινούμενα σχέδια, παζλ, πορνογραφίες δράσης και πολλά άλλα. Αν σκέφτεστε απατεώνες κωδικούς και mod apks, μπορεί να απογοητευτείτε. Φυσικά, τα φόρουμ δεν περιορίζονται μόνο στα παιχνίδια. διαθέτει επίσης ορισμένα GIF, πορνό και διαφορετικά είδη.

Το τμήμα Ανάπτυξης

Ανάπτυξη F95Zone

Ο τίτλος αυτής της ενότητας μπορεί να ακούγεται τεχνικός και βαρετός, αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε το F95Zone και θα καταλάβετε ότι ασχολούνται σοβαρά με την κοινότητα. Αυτή η ενότητα έχει μια φανταστική ομάδα ανθρώπων που προωθεί τον καταιγισμό ιδεών, τη συνεργασία, τις αλληλεπιδράσεις ταλέντων και την ανταλλαγή σκέψεων. Για παράδειγμα, αν είστε ένας απελπισμένος καλλιτέχνης που ψάχνει για στρατολόγηση, τότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εδώ για να ανακαλύψετε. Στην πραγματικότητα, όλα είναι τόσο διαφορετικά. μπορεί να βρείτε ακόμη και δοκιμαστές παιχνιδιών και να συλλέξετε μερικές κριτικές εργασίας.

Πρέπει να αναφέρω ότι αυτή η ενότητα έχει ακόμη και έναν τομέα προγραμματισμού όπου τα μέλη μπορούν να παρουσιάσουν και να καυχηθούν με τις γνώσεις και το ταλέντο τους σε οτιδήποτε-προβλήματα που σχετίζονται με τον προγραμματισμό. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, υπάρχει ένας συγκεκριμένος αποκλειστικός τομέας όπου οι άνθρωποι μπορούν να ζητήσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο - είτε πρόκειται για παιχνίδια, πορνογραφίες, βίντεο κ.

Το τμήμα της συζήτησης

Συζήτηση F95Zone

Αυτή η κατηγορία του F95Zone είναι προφανώς αφιερωμένη στα μέλη να συζητούν ό,τι θέλουν. Κάθε τι τυχαίο που μπορείτε να σκεφτείτε πιθανότατα να έχει ένα νήμα εδώ. Γενικά, τα περισσότερα μέλη συζητούν για λειτουργίες, μαθήματα ιστότοπου, αντιμετώπιση προβλημάτων ή οτιδήποτε εκτός του συνηθισμένου θέματος στη σελίδα F95Zone.

Ορισμένα μέλη συζητούν επίσης διασημότητες, πολιτική, τηλεοπτικές σειρές, αθλητικές εκδηλώσεις, επιχειρήσεις και πολλά άλλα. Φυσικά, δεν μπορείτε να μείνετε μακριά από ερωτικό περιεχόμενο γιατί υπάρχει πάντα ένα νήμα για αυτό εδώ και εκεί. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο ένα νήμα όπου τα νέα μέλη του ιστότοπου μπορούν να συναντηθούν και να παρουσιαστούν σε άλλους. Οι νεοφερμένοι πρέπει να προσανατολιστούν με τα πάντα, ακόμη και για να γνωρίσουν οι παλιοί νέα πρόσωπα. Συνήθως, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το νήμα εισαγωγής για να συζητήσουν αυτό που αναζητούν και τους στόχους.

Στο F95Zone, ο ιστότοπος εστιάζει σε υγιείς αλληλεπιδράσεις και συνδέσεις εντός της κοινότητας. Άλλα φόρουμ μπορεί να έχουν μια συνηθισμένη συζήτηση και αδιάκοπη ανοησία, αλλά θα περιμένετε μια πιο ζωντανή κοινότητα εδώ. Ο ιστότοπος προσπαθεί να έχει μια πιο υγιή σχέση ακόμη και μεταξύ αγνώστων για να βοηθήσει την κοινότητα F95Zone να ευημερήσει.

Είναι όλα ΔΩΡΕΑΝ!

Μητρώο F95Zone

Δεν θα εκπλαγώ αν το να είσαι ΔΩΡΕΑΝ ιστότοπος φόρουμ συμβάλλει στην επιτυχή πρόοδο του F95Zone. Εξάλλου, οι άνθρωποι αγαπούν τα δωρεάν αντικείμενα και τους συνδέσμους εύκολης πρόσβασης στις ανάγκες σας, σωστά; Τώρα μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε το παιχνίδι, το hentai και άλλα συναρπαστικά πράγματα χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα λεπτό. Εκτός από αυτό, είναι επίσης μια ανοιχτή κοινότητα φιλόξενων ανθρώπων που απολαμβάνουν πλήρως όλα τα φανταστικά οφέλη που προσφέρει το F95Zone. Ωστόσο, πρέπει να πω ότι δεν είναι όλα δωρεάν εδώ, ειδικά τα αποκλειστικά που απαιτούν συνδρομή. Επίσης, υπάρχουν εδώ διαθέσιμες διευθύνσεις URL τρίτων, οι οποίες ενδέχεται να απαιτούν ή όχι πληρωμή. Το F95Zone δεν το κρατάει.

Αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι το F95Zone επιτρέπει σε κάθε χρήστη να απολαμβάνει την ελευθερία να δημιουργεί νήματα συζήτησης, να συλλέγει πληροφορίες, να συνομιλεί με ανθρώπους και αγνώστους και να μοιράζεται σκέψεις με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι αν χρειαστεί να κάνετε ερωτήσεις ή ανησυχίες, η κοινότητα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει. Παρά το γεγονός ότι είναι νέος στη σκηνή της κοινότητας του φόρουμ, το F95Zone κατάφερε να δημιουργήσει ήδη ένα υπέροχο όνομα και φήμη.

Επιπλέον, η ασφάλεια που προσφέρει σε όλα τα μέλη της μέσω μιας αυστηρής διαδικασίας επαλήθευσης είναι κορυφαία και άλλα φόρουμ θα πρέπει να μάθουν ένα ή δύο πράγματα από το F95Zone. Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε αρμονικές αλληλεπιδράσεις, ρίχνοντας POV και να μάθετε από ειδικούς ανθρώπους στη ζώνη F95Zone.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του F95Zone

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και κατανοητός
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Μοναδικό περιεχόμενο όπως παιχνίδια, hentai, πορνό κ.λπ
 • Δωρεάν για χρήση
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα αναζήτησης είναι βασική
 • Διαθέτει διευθύνσεις URL τρίτων
 • Ανακατευθύνσεις

TOP-12 Καλύτερα Φόρουμ Πορνό Παρόμοια με το f95zone.to:

# 1 - ViperGirls

σκύλοι

Για πολλούς ανθρώπους, η παρακολούθηση πορνό είναι ένα ικανοποιητικά καλό και ευχάριστο χόμπι. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι
πηγαίνουν συνεχώς σε ιστοσελίδες για να εκπληρώσουν τις σαρκικές τους επιθυμίες λόγω της συνεχούς διαθεσιμότητας του διαδικτύου
πορνογραφία ως πηγή ικανοποίησης. Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική ιστοσελίδα με ένα ευρύ φάσμα πορνογραφιών και βίντεο κλιπ, μην ψάχνετε άλλο γιατί το ViperGirls είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Το φόρουμ διαθέτει μία από τις πιο εξαιρετικές γκαλερί υψηλής ευκρίνειας, που περιέχει πάνω από εξήντα διαφορετικές ιστοσελίδες με εικόνες και βίντεο ερωτικής ποιότητας.

Εδώ είναι το πλήρης ανασκόπηση των ViperGirls.

PROS:

 • Έχει ένα εκατομμύριο δημοσιεύσεις αυτήν τη στιγμή
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Τρελή βάση χρηστών με εκατομμύρια ενεργά μέλη
 • Ευέλικτες επιλογές συμμετοχής
 • Τεράστιες επιλογές δωρεάν υλικού ενηλίκων
 • Πολύ εύκολο στη χρήση ιστοσελίδα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μερικές αγγελίες
 • Ελάχιστος αριθμός ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων

# 2 - Porn-W

Porn-W main

Το Porn-W.org, που υπάρχει από το 2009, είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει μια ευρεία ομάδα θαυμαστών πορνό που δημοσιεύουν κάθε είδους δωρεάν πορνογραφικό περιεχόμενο και μπορείτε να εγγραφείτε χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι στο πλαίσιο της φιλοξενίας συνδέσμων ιστότοπου. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό επί πληρωμή σε κανέναν από αυτούς τους ιστότοπους, θα πρέπει είτε να περιμένετε πολύ για τη λήψη αρχείων ή θα περιοριστείτε σε έναν ορισμένο αριθμό λήψεων.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Porn-W.

PROS:

 • Τα δωρεάν πορνό είναι πολλά
 • Το περιεχόμενο είναι σε μια ποικιλία κατηγοριών και θεμάτων
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και απλό
 • Η κοινότητα είναι ενεργή και τεράστια

Μειονεκτήματα:

 • Οι λήψεις είναι δωρεάν αλλά αργές

# 3 - SexAndFetishForum

sexandfetishforum

Το Φόρουμ Sex And Fetish διαθέτει μια σχεδόν ατελείωτη προσφορά δωρεάν βίντεο και φωτογραφιών με ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών φετίχ. Αλλά, εκτός από περίεργα πράγματα, προσφέρει επίσης πολλές πιο κοινές θέσεις. Δεν είναι εύκολο να εκτιμήσετε πόσα βίντεο ή φωτογραφίες έχει ένα φόρουμ ενηλίκων. Ακόμα, αυτό το μέρος έχει 12 εκατομμύρια απαντήσεις, 27,000 θέματα και σχεδόν 60,000 μέλη δημοσιεύουν νέο υλικό καθημερινά.

PROS:

 • Καταπληκτική ποικιλία πορνό φετίχ
 • Το userbase είναι ενεργό και τεράστιο
 • Εύκολο στη χρήση του ιστότοπου και έχει απλή διάταξη

Μειονεκτήματα:

 • Η ταχύτητα λήψης είναι αργή

# 4 - OneClickChicks

oneclickchicks

Υπάρχουν 10+ εκατομμύρια σεξουαλικά σπιτικά πλάνα και περίπου 200K+ ιδιωτικά πορνό στην συλλογή του OneClickChicks. Με περίπου 1.3 εκατομμύρια χρήστες, ο ιστότοπος είναι περίπου 1 εκατομμύριο+ φορές την ημέρα από σχεδόν 2 εκατομμύρια+ μοναδικά άτομα. Είναι πραγματικοί άνθρωποι που κινηματογραφούν τις γυναίκες τους, τις φίλες τους και άλλες γυναίκες καθώς κάνουν πολλές πρόστυχες πράξεις. Αυτοί οι τύποι είναι επιθετικοί. τους αρέσει να μιλούν με οποιονδήποτε και έχουν μηδενικό πρόβλημα με την ανάρτηση απρεπών φωτογραφιών και ηχογραφήσεων για να σας παρασύρουν στην τζίζα.

PROS:

 • Ενημερώνει τακτικά
 • Διαισθητική διάταξη
 • Ενεργοί συμμετέχοντες

Μειονεκτήματα:

 • Χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο
 • Απαιτεί ιδιότητα μέλους

# 5 - AmateurVoyeurForum

AmateurVoyeurForum

Αν μιλάμε για πορνογραφικό φόρουμ, υπάρχει πάντα αυτός ο ιστότοπος που έρχεται αμέσως στο μυαλό —AmateurVoyeurForum. Εάν είστε μεγάλος οπαδός του βοαουριστικού πορνό, τότε αυτό θα πρέπει να είναι το υπέροχο καταφύγιό σας. Έχει χιλιάδες μέλη και ενημερώνει συνεχώς το περιεχόμενό του. Αυτή τη στιγμή, έχει πάνω από 800 χιλιάδες δημοσιεύσεις και όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται στον ιστότοπο για να απολαύσουν το περιεχόμενο των βοαγιέ.

PROS:

 • Εύκολη λήψη εικόνων και βίντεο
 • Αποκλειστικές εικόνες για τους εκθέτες και voyeuristic θαυμαστές
 • Τα μέλη ενημερώνουν τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Πολλά βίντεο από το YouTube βρίσκονται σε ιδιωτική λειτουργία

# 6 - SocialMediaGirlsForum

SocialMediaGirlsForum

Όλο και περισσότεροι YouTubers σήμερα αναγκάζουν σχεδόν την πορνογραφία στο δίκτυο. Ακούγεται σαν κάτι που θα απολαύσετε, έτσι; Τότε ήρθες στο σωστό μέρος. Ρίξτε μια ματιά στο SocialMediaGirls - είναι οι καλύτεροι. Πράγματι, ο παράδεισος ενός perv, όπου το σεξουαλικό περιεχόμενο, από το Facebook έως το YouTube, συνδυάζεται με την αναζήτηση περισσότερων ουσιών για να χτυπήσει.

Η επιστροφή σε αυτόν τον ιστότοπο προάγει τη φαντασία και το άνοιγμα ώστε να επιτρέπεται η αποδοχή νέων μορφών σεξουαλικής έκφρασης. Ενώ απολαμβάνουν ποτά και συνομιλίες, κουτσομπολεύουν την αγαπημένη τους σεξουαλική διέγερση και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Εάν έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας, ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε το να γίνετε φίλοι με αυτά τα ανατριχίλα και να βάζετε τις σεξουαλικές σας σκηνές στο διαδίκτυο. Η συγκέντρωση ομοϊδεάτων ατόμων που ταιριάζουν με τα τραγικά ενδιαφέροντά σας μπορεί να είναι μια καταπληκτική προσέγγιση για τη δημιουργία νέων συνδέσεων. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με περιπέτεια.

PROS:

 • Καταπληκτικό περιεχόμενο
 • Πολυάριθμο περιεχόμενο πορνό που μπορείτε να περιηγηθείτε
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ενεργός κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά δύσκολο στη χρήση για αρχάριους

# 7 - ExtremeBoard

ExtremeBoard

Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν να επισκέπτονται ακραίες τοποθεσίες στο Διαδίκτυο. Και δεδομένου ότι ο παγκόσμιος ιστός έχει τεράστιους πιθανούς κινδύνους προσγείωσης στον ιστότοπο απάτης, προτείνω κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο — το ExtremeBoard. Είναι ένα φόρουμ κατάλληλο για άτομα που αναζητούν πιο σοβαρές μορφές πορνογραφίας. Αυτήν τη στιγμή, ο συνολικός αριθμός αναρτήσεων στο ExtremeBoard έχει φτάσει τα 6 εκατομμύρια+ και υπάρχουν 50+ διαφορετικά νήματα στα οποία το περιεχόμενο είναι ενωμένο.

PROS:

 • Πολλές δημοσιεύσεις
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Εκπληκτικά διαθέσιμα υποφόρια

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις είναι διαθέσιμες
 • Βασικό σχέδιο

# 8 - XNXXΦόρουμ

xnxxforum

Τα XNXXForums δεν απογοήτευσαν ποτέ τα πρότυπα του φόρουμ πορνό μου. Όταν επισκέφτηκα αυτόν τον ιστότοπο, είχε μια τεράστια συλλογή και υπο-πίνακες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Αυτοί οι πίνακες συζητήσεων είναι η Γενική ενότητα, Ιστορίες σεξ, Προσωπικά, Πορνό Παιχνίδια, κ.λπ. Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 εκατομμύρια+ αναρτήσεις στο φόρουμ και πολλοί συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις ενώ μοιράζονται το μοναδικό τους ερωτικό υλικό.

PROS:

 • Πολλές δημοσιεύσεις
 • Υπάρχει διαθέσιμο ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Ενημερώνει τακτικά τις δημοσιεύσεις

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθενται μόνο μερικοί υποπίνακες
 • Ο σχεδιασμός χρειάζεται βελτίωση

# 9 - PeachyForum

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος γκαλερί premium με τα πάντα, από εφήβους έως νεαρά κορίτσια έως MILFs και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και "Teen Archive" είναι από τα τέσσερα τμήματα που διατίθενται εδώ. Σε κάθε περιοχή, θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

Πλήρης κριτική του PeachyForum εδώ.

PROS:

 • Άφθονο δωρεάν περιεχόμενο και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει υπέροχες επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Μοναδικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 10 - ΕνηλίκωνDVDTalk

ΕνηλίκωνDVDTalk

Σε σχεδόν 200+ θέματα, δημιουργήθηκαν περίπου 3M+ αναρτήσεις και όλες αυτές οι αναρτήσεις δημιουργήθηκαν από τα 46+ άτομα που έχουν εγγραφεί στο φόρουμ. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να ασκήσετε κριτική σε επερχόμενες ταινίες και DVD για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τις απόψεις σας και επίσης να ανακαλύψετε σε ποια κλιπ θα πρέπει να δώσετε προσοχή. Έχω δει ότι το AdultDVDTalk είναι ένας ιστότοπος που βασίζεται σε μέλη, όπου πολλοί εκτιμούν τις ταινίες πορνό και τις συζητούν.

PROS:

 • Καταπληκτική ιδέα και περιεχόμενο
 • Οι μεταφορτωτές είναι άφθονοι
 • Η κοινότητα είναι φανταστική και δραστήρια

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη συζήτηση για τους ομοφυλόφιλους
 • Ορισμένες ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις είναι διαθέσιμες

# 11 - PhunForum

phunforum

Το PhunForum, όπως και πολλοί από τους ανταγωνιστές του, είναι ένας απλός ιστότοπος όπου μπορείτε να κατεβάσετε ένα τεράστιο ποσό δωρεάν πορνό, να ανταλλάξετε τις συλλογές σας με άλλους και να μιλήσετε με παρόμοια άτομα.

Αυτό το φόρουμ, όπως και άλλοι, έχει μια λίστα με τους απαιτούμενους ιστότοπους φιλοξενίας, όπως το ImageBam, το Uploaded και το IMGBox. Αξίζει να σημειωθεί ότι το PhunForum είναι αυστηρό σχετικά με περιεχόμενο με θέματα όπως σοβαρό BDSM, Incest, μυστικές κάμερες, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και ληστεία. Απαγορεύουν αυτούς τους τύπους θεμάτων.

PROS:

 • Εύχρηστος
 • Διαθέτει διασημότητες, ερασιτέχνες και άλλα είδη μοντέλων
 • Εκατομμύρια δωρεάν περιεχόμενο για λήψη
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ορισμένα απαγορευμένα περιεχόμενα
 • Αργή ταχύτητα λήψης

# 12 - VintageEroticaForums

VintageEroticaForums

Αχ, ναι, vintage. Τίποτα δεν είναι ποτέ αξιόλογο από τα εξαιρετικά παλιά κλασικά. Σίγουρα, το Διαδίκτυο κρύβει πολλά πορνό. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να τα βρείτε αν είστε απλώς αρκετά έξυπνοι. Αλλά το καλύτερο vintage και κλασικό περιεχόμενο δεν πρέπει ποτέ να το απολαύσετε. Το καλό είναι ότι υπάρχουν VintageEroticaForums όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μερικές διασκεδαστικές vintage ταινίες, φωτογραφίες και σχεδόν οτιδήποτε.

PROS:

 • Πολλά ενεργά νήματα
 • ενεργή βάση χρήστη
 • υπάρχουν πολλά vintage πορνό όπου κι αν κάνετε κλικ
 • δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • μερικές διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

Συμπέρασμα

Το F95Zone γίνεται όλο και πιο δημοφιλές από ποτέ. Ίσως θα έπρεπε να το οφείλουμε στη γρήγορη πρόοδο των τεχνολογιών και στη βελτίωση του Διαδικτύου αυτές τις μέρες. Αυτός ο ιστότοπος είναι η πολύ φοβερή και πιο προηγμένη πηγή σχετικών παιχνιδιών, hentai, κόμικς για ενήλικες και άλλα πράγματα από ό,τι βλέπω. Κάποιοι μπορεί να μην απολαμβάνουν το περιεχόμενό του, αλλά για όσους θέλουν το τραχύ παιχνίδι βιντεοπαιχνιδιών, πορνό, anime, manga συνδυασμένα, το F95Zone είναι έτοιμο να καταλάβει τον κόσμο. Σίγουρα έχει πολλές διαφημίσεις παντού, αλλά μπορείτε να διακρίνετε αβίαστα τη διαφορά από το περιεχόμενό του, καθώς είναι αρκετά εμφανείς.

Συνολικά, το F95Zone έχει δημιουργήσει μια φανταστική κοινότητα που προωθεί υγιείς σχέσεις και αλληλεπίδραση. Έχει σχετικά νήματα που σίγουρα θα ενδιέφεραν το ιδιόμορφο γούστο σου. Βαθμολογώντας αυτό το φόρουμ, μάλλον θα του έδινα σχεδόν τέλεια βαθμολογία. Θα του έδινα ένα τέλειο δέκα, αλλά ήταν διαθέσιμοι κάποιοι σύνδεσμοι τρίτων που με οδήγησαν σε έναν ιστότοπο υψηλής ποιότητας. Είμαι εδώ για δωρεάν πράγματα, οπότε είναι τρομερό. Τέλος πάντων, ελάτε να επισκεφθείτε τώρα το F95Zone και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 49 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ULMF & 12 κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το ULMF.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ULMF.org Θα κάνουμε μια σύντομη διακοπή για το πορνό βανίλιας. Ξέρω ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αρκετές σκληροπυρηνικές συμφωνίες, παθιασμένο σεξ σε ζευγάρια, στοματικές φαντασιώσεις, γαμημένο πρωκτό, γλείψιμο μουνιού και δάχτυλο. Όπως εσείς, αυτά τα συνδετικά είναι πάντα στο καλάθι μου, έτοιμα όποτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Γδύνω Φόρουμ & 12 Καλύτερες Δωρεάν Ιστοσελίδες Φόρουμ Πορνό όπως το UndressForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το UndressForum.com Η επόμενη περιοδεία μας ακούγεται διασκεδαστική και συναρπαστική. Αποφάσισα να συμπεριλάβω φόρουμ στις κριτικές μου γιατί νιώθω ότι έχουν περάσει μήνες από τότε που έκανα την τελευταία μου κριτική για το πορνό φόρουμ. Είναι ενδιαφέρον ότι το βλέμμα μου έτρεξε με το Undress Forum και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertow Club & Top 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Undertow.club Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertow.club Σκέφτεστε να γίνετε μέλος σε μια υπόγεια κοινότητα; Το Undertow Club είναι μια υπόγεια κοινότητα gaming και modding με αισθησιακή ανατροπή, φίλε. Πάει πολύς καιρός από τότε που έκανα μια ανασκόπηση του ιστότοπου του φόρουμ, οπότε ορίστε. Undertow […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LoversLab & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε με πορνό φόρουμ όπως το LoversLab.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoversLab.com Εντάξει, φίλοι παίκτες, συγκεντρωθείτε. Ξέρετε ποια είναι η πραγματική συμφωνία όταν πρόκειται για παιχνίδια υπολογιστή; Όχι, δεν είναι τα εντυπωσιακά γραφικά ή οι συγκλονιστικές αφηγήσεις. Και σίγουρα δεν είναι η τιμή του κορυφαίου εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών σας που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Original Candid Review & Top-12 Porn Forums και Sites όπως το TheOriginalCandid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheOriginalCandid.com Ψάχνετε για μια νέα διαδικτυακή κοινότητα για να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε ειλικρινείς στιγμές καυτών μωρών; Στη συνέχεια, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το TheOriginalCandid.com, το φόρουμ ειλικρινών λήψεων που κάνει πάταγο από την έναρξή του. Ενώ παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thot BB & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το ThotBB.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ThotBB.com Έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με τους συναδέλφους μου και να δω τι συμβαίνει στη βιομηχανία πορνό. Τα κουτσομπολιά και οι νόμιμες ειδήσεις είναι άμεσα διαθέσιμα στις πλατφόρμες του φόρουμ. Ως εκ τούτου, δοκιμάζω την τύχη μου για να ανακαλύψω μια λαμπρή σελίδα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι φόρουμ και 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το SexyForums.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyForums.com Πόσο σας αρέσουν τα φόρουμ σεξ; Θα ήθελα να μάθω, φίλε, γιατί είμαι περίεργος διεστραμμένος. Εν πάση περιπτώσει, είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνετε να μπαινοβγείτε από τους χώρους συζήτησης για να εκφράσετε και να μάθετε από τους συναδέλφους πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TitsInTops Forum & Top-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Titsintops.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Titsintops.com Σας αρέσει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και βίντεο με στήθος βυζιά; Βάζω στοίχημα το κάνεις. Σε αυτά τα ζευγαρωμένα και μπούστα ζευγάρια είναι σίγουρα δύσκολο να αντισταθείς. Μόλις αρχίσουν να αναπηδούν, παίρνουμε ακαριαία αμέσως. Γι' αυτό εμείς και εσείς είμαστε τυχεροί που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SimpCity Review & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ όπως το Simpcity.su Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Simpcity.su Μια άλλη μέρα, άλλο ένα φόρουμ! Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεφύγετε, και ένα πράγμα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σκληρύνετε αυτό το κόκορα είναι να δείτε το φόρουμ πορνό του SimpCity. Αυτό το φόρουμ είναι η νέα μου ανακάλυψη που θα σας κάνει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι και αστείο φόρουμ & κορυφαίοι 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forums.sexyandfunny.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.sexyandfunny.com Γεια σου, φίλε! Ας χαλαρώσουμε λίγο με τη σημερινή ανασκόπηση. Με ιντριγκάρει καθώς ένας από τους διεστραμμένους κολλητούς μου μου είπε για ένα φόρουμ που παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο. Ως σκληροπυρηνικός εργαζόμενος μάγκας, είχα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Φόρουμ FapFappy & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Όπως το forum.fapfappy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.fapfappy.com Έλεγξα τον ιστότοπο πορνό FapFappy στο παρελθόν. Ωστόσο, στο φόρουμ του δεν δόθηκε η προσοχή που του αξίζει. Έτσι, σήμερα, θα κάνουμε το Φόρουμ FapFappy το κύριο αστέρι! Εάν είστε λάτρης του πορνό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ LeakEmUp & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ για πορνό Όπως το forums.leakednudes.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.leakemup.com Ψάχνετε για ένα νέο μέρος για να λαμβάνετε πορνό ενώ αλληλεπιδράτε με άτομα στο διαδίκτυο; Λοιπόν, έχω μια καλή θέση για σένα. Το LeakEmUp Forum είναι ο πρόσφατα ανακαλυφθείς ιστότοπός μου για πορνό και συλλέγει πολλά γυμνά και σεξ από διαφορετικές πηγές, όπως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudo Hub Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το NudoHub.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudoHub.org Αν το πάθος σου τελευταία είναι να συμμετέχεις σε ενεργά φόρουμ, να είσαι εκστασιασμένος καθώς το Nudo Hub προσπαθεί να πιάσει τις τεράστιες φαντασιώσεις σου. Το Nudo Hub είναι ένας άλλος χώρος ερωτικής συζήτησης όπου μοιράζονται ενημερώσεις, τάσεις και τρέχοντα γεγονότα στη βιομηχανία του πορνό σε ζήτηση. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

X-Forum & TOP 12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το x-forum.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το x-forum.net Η εύρεση του καλύτερου και πιο μοντέρνου πορνό στις μέρες μας είναι μια τέτοια πρόκληση. Ένας σωρό ιστοσελίδες εμφανίζονται καθημερινά και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά μην ανησυχείτε, εγώ, ο Ντουντεθρίλ, είμαι εδώ για να σώσω το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φόρουμ Thotsbay & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forum.thotsbay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.thotsbay.com Νέο φόρουμ για πορνό; Το Dudethrill σε πήρε! Στη σημερινή ανασκόπηση, θα συζητήσουμε το Thotsbay. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για αυτόν τον ιστότοπο επειδή είναι ιστότοπος πορνό. Αλλά ξέρατε ότι έχει επίσης ένα εξίσου φανταστικό πορνό φόρουμ; Λοιπόν, το Thotsbay […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Yes Leaks & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το YesLeaks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YesLeaks.com Ναι Διαρροές! Αυτές οι λέξεις δεν είναι απλώς ένα θαυμαστικό, αλλά μια περιγραφή του ονόματος μιας πλατφόρμας όπου μοιράζονται τα υλικά των OnlyFans. Το Yes Leaks είναι ένας χώρος πορνογραφικού φόρουμ που εξυπηρετεί οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τις εμμονές με το πορνό και μια συλλογή από καυτές διαρροές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeakedBB 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το leakedbb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το leakedbb.com Μια άλλη μέρα, άλλη μια κριτική. Αλλά αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για πορνό φόρουμ. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που επισκέφτηκα ένα φόρουμ πορνό και τώρα που ανακάλυψα έναν νέο ιστότοπο, υποθέτω ότι σκοπεύετε σε έναν άλλο ονειρεμένο προορισμό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DropMMS & TOP-12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ όπως το DropMMS.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DropMMS.com DropMMS! Όταν έπεσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος γλυκιάς απόδρασης καθώς ακούγεται σαν σοκολατάκια. Ίσως, λαχταράω κάτι γλυκό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το DropMMS προσφέρει μια διαφορετική γεύση. Ο ιστότοπος συνέβαλε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sorry Mother Forum & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το forum.sorrymother Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Forum.SorryMother.video Πού πηγαίνεις όταν αισθάνεσαι καυλιάρης και θέλεις να τρανταστείς; Πορνογραφικοί ιστότοποι; Τοποθεσίες κάμερας; Συνοδεία? Λοιπόν, υπάρχει μια ακόμη καλύτερη επιλογή - πορνό φόρουμ! Οπωσδήποτε, τα φόρουμ είναι εξαιρετικό περιεχόμενο που ακούγεται επειδή έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WifeWantsToPlay & Top-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το womanwantstoplay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το womanwantstoplay.com Ονειρευτήκατε ποτέ μια hotwife να χτυπάει κάποιον μάγκα; Είστε μια βαριεστημένη σύζυγος που αισθάνεται καυλιάρης και περιπετειώδης στο σεξ ή είστε ένας καυλιάρης σύζυγος που θέλει να ανεβάσει το σεξ σε άλλο επίπεδο; Λοιπόν, ο γάρος μπορεί να είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultDVDTalk & Top-12 Δωρεάν Ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το forum.adultdvdtalk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.adultdvdtalk.com Ποιος λέει ότι το DVD είναι νεκρό; Μετά από τόσα χρόνια, το DVD είναι ακόμα ζωντανό και χτυπάει τα charts. Γι' αυτό το φόρουμ AdultDVDTalk παραμένει στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων παρόλο που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανατριχιαστικό πορνό & TOP-12 ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το CreepyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CreepyPorn.com Το ακραίο πορνό είναι ανατριχιαστικό πορνό! Το CreepyPorn.com είναι ένας ερωτικός ιστότοπος φόρουμ που ασχολείται με οτιδήποτε καυτό και απροσδόκητο. Οι θαυμαστές του πορνό θα δουν μια σειρά από κόγχες πορνό που συμβαίνουν ασυνήθιστα στην πραγματική ζωή, αλλά ενθουσιάζουν τους φανατικούς θαυμαστές του φετίχ. Κάθε πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Free Ones & TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το FreeOnes.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FreeOnes.com Οι πλατφόρμες όπου μπορούμε να εκφραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε με μια κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα, είναι μια ευλογία. Το The Free Ones Board είναι ένας κλασικός ιστότοπος φόρουμ πορνό που φορτώνει με τις απόλυτες πορνογραφικές εκθέσεις που χαίρεστε να βλέπετε. Προφανώς, οι Ελεύθεροι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Candid Zone & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το TheCandidZone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheCandidZone.com Εάν θέλετε να απολαύσετε το αυθεντικό περιεχόμενο, το The Candid Zone προσφέρει υπηρεσίες για να ανακουφίσει την εμπειρία σας στο πορνό. Το Candid Zone προσφέρει συναρπαστικά υλικά που είναι γεμάτα με ειλικρινείς στιγμές. Αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα περιλαμβάνουν αυθεντικές και χωρίς σενάριο εικόνες πορνό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexyEGirls & TOP-12 Ιστότοποι για πορνό Φόρουμ όπως το SexyEGirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyEGirls.com Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός χώρος και μέθοδος για να κατανοήσεις την πιο πρόσφατη ερωτική συμπεριφορά σήμερα. Καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις και επιτρέπουν στους φανατικούς να μοιράζονται ιδέες, εγχειρήματα και πορνογραφία. Με την έλευση των διάφορων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, τα φόρουμ έγιναν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CamCaps & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Παρόμοιοι με το camcaps.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Camcaps.net Αχ, ναι, φόρουμ πορνό. Δεν είναι υπέροχο να έχετε δωρεάν πηγές για οτιδήποτε πορνό στο διαδίκτυο; Το CamCaps είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στους ιστοτόπους πορνό φόρουμ σας, καθώς προσφέρει μια μοναδική συλλογή από βίντεο, φωτογραφίες και συνδέσμους προς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

KikDirty Review & TOP-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το kikdirty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KikDirty.com Αναζητάτε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο και εκπληκτικό; Μερικά από τα πιο μοντέρνα φόρουμ ενηλίκων σήμερα, το KikDirty σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλα μέλη, να ανταλλάξετε τα προφίλ σας Snapchat και Kik και δωρεάν πρόσβαση σε λογαριασμούς, φωτογραφίες, βίντεο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dick Flash & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το DickFlash.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DickFlash.com Dick Flash! Όταν άκουσα το όνομα αυτού του ιστότοπου, σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε την προσοχή μου. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ο Dick Flash θα ήταν ένας τυπικός ιστότοπος φόρουμ που θα μου δώσει πολλά πουλί. αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rawporn & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το Rawporn.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rawporn.org Εάν το πορνό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να συνεχίσετε, φίλε, το Rawporn είναι εδώ. Πορνό εδώ, εκεί και παντού είναι αυτό που θα ανακαλύψετε σε αυτή τη συναρπαστική κοινότητα. Το Rawporn.org είναι μια τεράστια πλατφόρμα κοινής χρήσης πορνογραφίας που έχει κάνει τη διαφορά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeeFans & 12-Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το peefans.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Peefans.com Σας αρέσει ένας μοναδικός τύπος εμπειρίας που δεν ταιριάζει στη ζώνη άνεσης; Ίσως ένας ιστότοπος πορνό με θέμα το κατούρημα θα έφερνε μια διαφορετική αλλαγή στη συνηθισμένη σας γεύση πορνό. Αν θέλετε να το ζήσετε αυτό, δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος που να σας έρχεται αυτόματα στο μυαλό εκτός από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VintageEroticaForums & Top-12 Porn Forums Όπως το vintage-erotica-forum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vintage-erotica-forum.com Το VintageEroticaForums είναι απεριόριστη πρόσβαση, πλατφόρμα φόρουμ για ενήλικες που υποβάλλονται από χρήστες, όπου οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν τη συζήτηση τους για παλιές συζητήσεις για να δημοσιεύσουν -μοντέρνα γυμνό και πρόστυχα αποσπάσματα από περιοδικά. Διαθέτει τη φανταστική δουλειά διασημοτήτων ή μοντέλων που έχουν μοναδική γοητεία που απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ Sexting & TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το SextingForum.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SextingForum.net Όσοι έχουν δοκιμάσει τη διασκέδαση του sexting μπορεί να σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο που θα εξετάσω σήμερα. Το SextingForum.net είναι μια πλατφόρμα φόρουμ που εμφανίζει όλες τις συζητήσεις και τα θέματα που σχετίζονται με καυτές δραστηριότητες sexting. Λοιπόν, αυτός ο χώρος μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornSavant & Καλύτεροι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Παρόμοιοι με το pornsavant.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornsavant.com Εδώ είναι μια άλλη κριτική φόρουμ για πορνό και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται PornSavant. Ήμουν περίεργος για το τι θα μπορούσε να προσθέσει στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και κατέβαλα προσπάθεια για την περιήγησή του. Ο κόσμος λέει ότι είναι το καλύτερο πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OneClickChicks & Top-12 Porn Forum Όπως το forum.oneclickchicks.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.oneclickchicks.com Ψάχνεις για άλλους ερωτικούς λάτρεις για να συνομιλήσουν σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν και οι δύο; Αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματιά στο OneClickChicks — μια διαδικτυακή κοινότητα με όλα τα φόρουμ που χρειάζεστε, όπως βίντεο, φωτογραφίες, συνδέσμους κ.λπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fritchy & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Fritchy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fritchy.com Το "Everything Go" είναι το σλόγκαν του ιστότοπου του Fritchy.com. Οι άνθρωποι πίσω από τον τομέα Fritchy τείνουν να συνοψίζουν τις προσφορές του ιστότοπου σε δύο λέξεις. Έτσι, αν έχετε μεγάλη ανάγκη από ένα αχνό και σέξι φόρουμ, το Fritchy.com μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Hot Board & 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το Hot-Board.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot-Board.net Είμαι έκπληκτος πώς τα φόρουμ πορνό παρέχουν τους πόρους που λαχταρούμε έντονα. Συγχαρητήρια σε ιστότοπους όπως το Hot-Board.net για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου οι πολίτες της πορνογραφίας μπορούν να συζητούν συγκεκριμένες στροφές, φαντασιώσεις, εμμονές, πορνό βίντεο και καλλιτέχνες. Εκτός από τη συζήτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

F95Zone Review & TOP-12 Best Porn Forums Like f95zone.to Show Me 12 Alternatives for f95zone.to F95zone μπορεί να φαίνεται σαν ένας ηλίθιος τίτλος. Είναι σαν ένα ελαττωματικό ρομπότ που κανείς δεν θέλει να παίξει. Όμως, παρά το όνομα, είναι ένα από τα κορυφαία online φόρουμ για ενήλικες. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ErotiCity & 12 Greatest Porn Forum Sites Παρόμοια με το ErotiCity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ErotiCity.net Συγχαρητήρια για πλατφόρμες που προσφέρουν όχι μόνο έναν αλλά πολλούς πόρους στους λάτρεις του πορνό. πράγματι, είναι γεμάτα με έντονα στοιχεία χτυπήματος που γενικά μας φτιάχνουν την ημέρα. Με αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ αυτόν τον ιστότοπο που βρήκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Saff.cc Review & 12 TOP Porn Forum Sites Like Saff.cc Show Me 12 Alternatives for Saff.cc Όπως και άλλα πορνογραφικά φόρουμ, το Saff.cc επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας πλατφόρμας για να μοιράζεστε ένα ευρύ φάσμα θέσεων και φετίχ. Αυτά τα υλικά συνεισφέρουν τα μέλη μαζί με συνδέσμους για δωρεάν λήψεις. Παρόλο που το Saff.cc δεν καθορίζει ακριβώς τι είδους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn-W Review & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το porn-w.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Porn-w.org Σας αρέσει να αποθηκεύετε εικόνες και βίντεο που βρίσκετε ή αντ 'αυτού θα περιηγηθείτε και θα μοιραστείτε σαφές υλικό; Όπως και να έχει, ίσως ένα φόρουμ πορνό να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτά τα πράγματα, εκτός από τα κοινωνικά μέσα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NudeCelebForum & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Πορνό Φόρουμ Όπως το NudeCelebForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeCelebForum.com Υπάρχει φόρουμ για γυμνές διασημότητες; Λοιπόν, η απάντηση είναι εδώ! Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ένα μέρος για παρέα και να μοιραστώ συναρπαστικό περιεχόμενο και λεπτομέρειες για τις λατρεμένες διασημότητες σας. Το Nude Celeb Forum είναι ένα μέρος για να πας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Phun Forum Review & (TOP 12) Porn Forums Like forum.phun.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για forum.phun.org Αν αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα φανταστικό πορνό φόρουμ, τότε είσαι τυχερός γιατί έχω κάτι για σένα - PhunForum. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτόν τον ιστότοπο; Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι μια τεράστια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kitty-Kats Review & 12 BEST Porn Forum Sites Like Kitty-Kats.net Show Me 12 Alternatives for Kitty-Kats.net Πάντα μου αρέσει να εκπλήσσομαι με τυχαία πράγματα και να αυνανίζομαι σε αυτό. Υπάρχει κάτι που ενθουσιάζει και παρασύρει τον εσωτερικό μου εαυτό. Είσαι κι εσύ έτσι; Γνωρίζετε αυτό το αίσθημα ευφορίας για να το παίξετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeachyForum Review & TOP-12 Best Porn Forums Like PeachyForum.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PeachyForum.com Εάν η αλληλεπίδραση και η σύνδεση είναι πράγματα που θεωρείτε συναρπαστικά στο διαδίκτυο, τότε ίσως το PeachyForum μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος μετάβασης στο φόρουμ για εσάς. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό το φόρουμ στο παρελθόν, λοιπόν, είναι χαρά μου να μοιραστώ τα καλύτερα (μέχρι τώρα) […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornBB Review & Top-12 Porn Forum Sites Like PornBB.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for PornBB.com Το PornBB είναι ένα διάσημο πορνογραφικό φόρουμ όπου τα μέλη και οι χρήστες συζητούν θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και εξυπηρετεί την πορνογραφική κοινότητα για σχεδόν μια δεκαετία, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει χαλαρώσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SyberPussy Review & 12-BEST Porn Forums Like SyberPussy.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for SyberPussy.com Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναζητάτε έναν όμορφο και δυναμικό ιστότοπο με μια μεγάλη ποικιλία πορνογραφικών φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. με αυτό, μην προχωράτε περισσότερο από το SyberPussy. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου πυροδότησε ήδη το εσωτερικό του κάθε πολίτη πορνό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ForumOphilia Review & Top 12 Porn Forums Like ForumOphilia.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for ForumOphilia.com Ahh, ForumOphilia! Τι φανταστικός τίτλος για να ονομάσουμε έναν εξίσου εξαιρετικό ιστότοπο πορνό για πορνό Γενικά, το ForumOphilia είναι το κορυφαίο σημείο για να βρείτε δωρεάν υλικό για ενήλικες και κορυφαίο σεξουαλικό περιεχόμενο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτός ο ιστότοπος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Review PlanetSuzy & Top 12 Φόρουμ πορνό / σεξ όπως το PlanetSuzy.org Εμφάνιση 12 εναλλακτικών φόρουμ πορνό για το PlanetSuzy.org Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με νέους ανθρώπους και να γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινότητα. Το Planet Suzy είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος πορνογραφικού φόρουμ που εστιάζει σε απλό περιεχόμενο, όπως διασημότητες, ερασιτέχνες και hentai. Επειδή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ViperGirls & (TOP 12) Φόρουμ πορνογραφικού τύπου όπως το Vipergirls.to Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές φόρουμ πορνό για το ViperGirls.to Oh τέλος, ViperGirls! Ψάχνετε για ένα φόρουμ πορνό όπου τα φίδια και οι γυναίκες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μεταλλαγμένο υβριδικό τέρας σεξ; Εάν η λιποθυμία σας δεν μπορεί να αντέξει τη ζέστη, Κυρίες, πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί είναι ενήλικας […]

Μεταβείτε στην κορυφή