Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2024

WifeWantsToPlay

& Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Παρόμοιοι με το womanwantstoplay.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το womanwantstoplay.com

WifeWantsToPlay κύρια

Ονειρευτήκατε ποτέ μια hotwife να χτυπάει κάποιον μάγκα; Είστε μια βαριεστημένη σύζυγος που αισθάνεται καυλιάρης και περιπετειώδης στο σεξ ή είστε ένας καυλιάρης σύζυγος που θέλει να ανεβάσει το σεξ σε άλλο επίπεδο; Λοιπόν, η κούκλα μπορεί να είναι καλή ιδέα. Όμως, η αναζήτηση ενός συγκεκριμένου ιστότοπου που να μιλάει μόνο για κακουργήματα μπορεί να είναι αρκετά προκλητική. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα η απάντηση στο πρόβλημά σας να είναι το φόρουμ WifeWantsToPlay. Αυτή η διαδικτυακή κοινότητα αδερφών υπάρχει εδώ και χρόνια, δίνοντας σε όλους έναν ανοιχτό, μη επικριτικό χώρο για να μοιραστούν, να συζητήσουν και να μιλήσουν για τον τρόπο ζωής των αδερφών. Αφού έμαθα για αυτόν τον ιστότοπο, ενθουσιάστηκα να καταλάβω τα διασκεδαστικά πράγματα σχετικά με αυτό το φετίχ. Αν είστε σαν εμένα, αρχάριος σε αυτόν τον κόσμο, ας εξερευνήσουμε μαζί το WifeWantsToPlay.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.wifewantstoplay.com

Φόρουμ The Rise of WifeWantsToPlay

“Καλώς ήρθατε στην κοινότητα Hotwife & Cuckold!” — αυτό είναι το τεράστιο banner που θα σας καλωσορίσει όταν επισκεφτείτε τη σελίδα WifeWantsToPlay. Από το 2014, αυτός ο ιστότοπος δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει ένα εξαιρετικό μέρος για ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα για να βιώσουν τον αδικοχαμένο τρόπο ζωής. Μετά από χρόνια λειτουργίας, το WifeWantsToPlay εξακολουθεί να διατηρεί τους τεράστιους ακόλουθούς του. Κάθε μέρα, ο ιστότοπος κερδίζει χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες και πολλοί από αυτούς είναι ήδη τακτικοί χρήστες.

Σήμερα, το WifeWantsToPlay κερδίζει ήδη περισσότερη προσοχή από τους ανθρώπους του Διαδικτύου. Ίσως, ένας από τους λόγους είναι οι διαρκώς μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των ανθρώπων για το φύλο. Όλο και περισσότεροι είναι ανοιχτοί και αποδέχονται περίεργα φετίχ.

Επιπλέον, η πανδημία συνέβαλε επίσης στις παροτρύνσεις των παντρεμένων ζευγαριών να διερευνήσουν περαιτέρω τα όρια των σεξουαλικών τους δραστηριοτήτων. Έτσι, δεν εκπλήσσομαι πώς το WifeWantsToPlay καταφέρνει να παραμένει στην κορυφή και να διατηρεί τις υπηρεσίες του παρά τα πολυάριθμα φόρουμ που εμφανίζονται αυτές τις μέρες.

What The Hell is Cuckold;

WifeWantsToPlay γυναίκα

Αν έχετε συναντήσει ποτέ τον όρο «γούρνα», μάλλον τον γνωρίζετε. Γνωρίζετε όμως καλά τις βαθύτερες αντιλήψεις του; Όταν αρχικά δημιουργήθηκε ο όρος «κούκλα», σήμαινε κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνει σήμερα. Στην πραγματικότητα, ο ιστορικός ορισμός του «κούκλα» είναι πολύ παλαιότερος από ό,τι νομίζετε.

Ιστορικά, ο όρος «γάπας» αναφερόταν σε έναν άνδρα που κακοποιήθηκε από την άπιστη σύζυγό του και τον είχε αφήσει να τα βγάλει πέρα ​​μόνος του. Αυτή η ιδέα τονίζει ότι ο άνδρας αγνοεί εντελώς την εξαπάτηση της γυναίκας του. Επειδή υποτίθεται ότι τον κοροϊδεύει, το να ονομάζεις κάποιον «κούκλα» είναι προσβολή γι' αυτόν. Εκτός από το γεγονός ότι δεν είναι «αρκετά αρρενωπός» για να προστατεύσει τη σύζυγό του από το να τον εγκαταλείψει, είναι προφανώς ένας βλάκας που δεν έχει ιδέα ότι η κυρία του παραβιάζει τους κανόνες που τον αφορούν.

Σε πολλές περιπτώσεις, το cuckling είναι ένα ευχάριστο ερωτικό χόμπι για πολλούς ανθρώπους. Παρόλο που ο όρος «γούρνα» είναι ακόμα σε κοινή χρήση, δεν προορίζεται πλέον να χλευάζεται με χλευασμό. Χρησιμοποιείται κυρίως για τον προσδιορισμό ενός περίεργου «φετίχ». Ο «γερμός» συμβαίνει όταν ένας σύζυγος ή ένας άντρας και η γυναίκα ή η κοπέλα του πέφτουν οργασμό βλέποντας κυρίες να γαμούν τον σύζυγο ή τον φίλο κάποιου. Γενικά, ο σύντροφός της θα «αναγκαστεί» να δει την απιστία του συζύγου ή του συντρόφου, όπως συμβαίνει. Όπως συμβαίνει με πολλές άλλες μορφές φετίχ, αυτό γεννήθηκε από μια μαζοχιστική ανάγκη να «ντροπιαστεί». Διασκεδαστικό γεγονός, το BDSM kink περιλαμβάνει το cuckolding ως υποείδος της ευρύτερης κουλτούρας του kink. Έτσι, αν το απολαμβάνετε, τότε θέλετε τον τρόπο ζωής BDSM.

Το να έχετε ευρύτατο μυαλό για τη σύζυγό σας και τις σεξουαλικές τους σχέσεις είναι ζωτικής σημασίας υπό το πρίσμα της διαρκώς μεταβαλλόμενης και διευρυνόμενης έννοιας του έγγαμου βίου και των κοινωνικών προτύπων που περιλαμβάνει. Σε τελική ανάλυση, το να γαμούν και να φυσούν ορμές δεν είναι ούτως ή άλλως θέμα κανενός.

Φόρουμ WifeWantsToPlay

WifeWantsToPlay κύρια φόρουμ
 • Το Γενικό Φόρουμ Ομιλίας

Μου αρέσει το φόρουμ «The General Talk» του WifeWantsToPlay επειδή είναι ανοιχτό για συζήτηση σχετικά με τις κακουργίες και άλλους τρόπους ζωής που σχετίζονται με αυτό. Συνήθως, οι χρήστες συζητούν πράγματα και συζητούν για πολλά φετίχ και μοιράζονται τις εμπειρίες τους με άλλα άτομα. Ορισμένοι χρήστες το χρησιμοποίησαν ακόμη και για να λάβουν συμβουλές και συμβουλές από ειδικούς. Λοιπόν, ξέρετε, δεν καταλαβαίνουν όλοι την έννοια και τον τρόπο ζωής της κακοδαιμονίας και αρκετούς τρόπους ζωής hotwife. Επομένως, είναι καλύτερα να το μοιραστείτε με τους αρχάριους. Επίσης, είναι καλό να ακούτε πραγματικές εμπειρίες από αγνώστους και να παίρνετε ιδέες για το πώς κατάφεραν να κρατήσουν το φετίχ του γάκου όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο. Αυτό το φόρουμ έχει πολλά υποφόρουμ στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε, απλώς επιλέξτε αυτό που είναι πιο κατάλληλο ή κοντά στα ενδιαφέροντά σας.

 • Φόρουμ ομιλίας Cuckold Experience

Εάν θέλετε απλώς να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να διαβάσετε τις εμπειρίες άλλων χρηστών σχετικά με τον άχαρο τρόπο ζωής τους, το Φόρουμ Συζήτησης Cuckold Experience είναι για εσάς. Έχει διαφορετικές ενότητες όπου μπορείτε να απολαύσετε μιλώντας για άγρια ​​και μοναδικά πράγματα που κάνετε. Πολλά από αυτά τα νήματα είναι πολύ ωραία και πραγματικά προκαλούν ικανοποίηση μέχρι τον πυρήνα μας.

 • Φόρουμ τοποθεσίας

Το WifeWantsToPlay έχει ένα φόρουμ αφιερωμένο στην τοποθεσία του χρήστη και ονομάζεται "Από πού είσαι;" Γενικά, αυτό το φόρουμ είναι όπου συγκεντρώνονται χρήστες από όλα τα μέρη του κόσμου και μοιράζονται από πού προέρχονται. Μπορεί να βρείτε μερικούς χρήστες κοντά και ίσως να κανονίσετε μια τρελή βραδιά!

WifeWantsToPlay hotwife
 • Πώς να ξεκινήσετε το φόρουμ

Λοιπόν, υπάρχει πάντα μια ιστορία για το πώς ενδιαφερθήκατε και ασχοληθήκατε με τον αδικοχαμένο τρόπο ζωής. Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να ακούσουν την εμπειρία σας, οπότε γιατί να μην τη μοιραστείτε στο "Πώς να ξεκινήσετε το φόρουμ". Αυτό το φόρουμ μοιράζεται τα προβλήματα ή τις εμπειρίες τους σχετικά με την κακοδαιμονία και οι άλλοι χρήστες είναι ελεύθεροι να σχολιάσουν. Κατά την κύλισή μου εδώ, βρήκα κάποια θέματα όπου οι χρήστες αναζητούν συμβουλές για το πώς να μυήσουν τους συζύγους τους στον άχαρο τρόπο ζωής. Μερικοί χρήστες μοιράζονται επίσης ιστορίες σχετικά με το πώς άρχισαν για πρώτη φορά την κακία και κατάφεραν να το συνεχίσουν. Σίγουρα, αυτό το Φόρουμ δίνει σε όλους πολύτιμες γνώσεις για τον κόσμο των άχαρων και την καλοσύνη αυτής της περίεργης σύγκρουσης BDSM.

 • Διαφυλετικό Φόρουμ Κούκα

Φυσικά, δεν μπορούμε να έχουμε έναν κολασμένο τρόπο ζωής χωρίς να εξερευνήσουμε πόσο μακριά μπορούμε να πειραματιστούμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το WifeWantsToPlay ενσωμάτωσε το «Διαφυλετικό Φόρουμ Κούκλας» για να παρέχει στους χρήστες έναν συγκεκριμένο χώρο όπου μπορούν να δείξουν ενδιαφέρον για τη διαφυλετική αγάπη. Πολλές hotwives απολαμβάνουν μεγάλα μαύρα σοκάκια, και ποιος ξέρει, μπορεί να βρείτε ένα εδώ.

 • Φόρουμ για τις απατεωνιές της συζύγου και των μαρτύρων

Θέλετε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας ιστορίες για κούκλες, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον που ενδιαφέρεται; Λοιπόν, επισκεφτείτε το φόρουμ του WifeWantsToPlay "Cheating Wife & Cuckold Stories". Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να είστε ο συγγραφέας των δικών σας ερωτικών εμπειριών και να τις μοιραστείτε με ομοϊδεάτες σας. Δεν μας νοιάζει αν δεν είστε επαγγελματίας συγγραφέας. ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει το κομμάτι της ζωής του και να αφήσει τον κόσμο να τους τραντάξει! Είμαι βέβαιος ότι έχετε μια μυστική ιστορία να μοιραστείτε. Γιατί να μην περάσετε από εδώ;

WifeWantsToPlay cum
 • Stag and Vixen Forum

Το Stag and Vixen Forum είναι ο πίνακας συζητήσεων του Wife Sharing Club του ιστότοπου. Όπως ήδη ξέρετε, ο τρελός τρόπος ζωής είναι πολύ ευέλικτος και δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτό το φετίχ σε μία κατηγορία. Δεν αποκαλούνται όλοι οι σύζυγοι ή οι άντρες που απολαμβάνουν να μοιράζονται τις γυναίκες ή τους συντρόφους τους, ενώ οι απατημένες σύζυγοι δεν χαρακτηρίζονται αυτόματα hotwives. Μερικοί άνθρωποι τους αποκαλούν Stags και Vixens, και αν νιώθετε ότι ανήκετε εδώ, τότε αυτό το φόρουμ είναι για εσάς.

 • Φόρουμ Sissy & Bisexual Cuckold

Η κακοδαιμονία δεν περιορίζεται σε άνδρες και γυναίκες, αλλά επεκτείνεται περαιτέρω σε όποιον θέλετε να είστε. Λοιπόν, εν μέσω της αυξανόμενης αποδοχής του κολασμένου τρόπου ζωής, οι άνθρωποι πειραματίζονται με αυτό με γκέι, αμφιφυλόφιλους και πολλά άλλα. Τώρα, ο αδικοχαμένος τρόπος ζωής δεν είναι μόνο εντός των ορίων του συζύγου αλλά περιλαμβάνει περαιτέρω την LGBTQ κοινότητα. Το WifeWantsToPlay αναγνωρίζει τέτοιες μοναδικές αλλά ευχάριστες συναντήσεις και αργότερα δημιούργησε το "Sissy & Bisexual Cuckold Forum".

 • Φόρουμ φαντασίας

Φαντασιώσεις; Είμαι σίγουρος ότι το έχεις. Πάντα φανταζόμαστε πράγματα να συμβαίνουν—είτε στα όνειρά μας είτε όταν ονειρευόμαστε. Γιατί να μην το πείτε σε όλο τον κόσμο; Το WifeWantsToPlay έχει ένα Φόρουμ Φαντασίας όπου οι άνθρωποι ανταλλάσσουν ιστορίες σκηνών και φετίχ που ονειρεύονται να ζήσουν. Ποιος ξέρει, μερικοί χρήστες μπορεί να το κάνουν και όλες οι φαντασιώσεις σας θα γίνουν πραγματικότητα.

νήμα WifeWantsToPlay
 • Φόρουμ Ερωτήσεων και Απαντήσεων

Δεν μπορούμε να έχουμε έναν ιστότοπο φόρουμ χωρίς ενότητα Q&A. Το καλό είναι ότι το WifeWantsToPlay έχει ένα Φόρουμ Ερωτήσεων και Απαντήσεων όπου όλοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, ανησυχίες και ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Δεν έχει σημασία αν είναι μια τεράστια συμφωνία ή απλώς ένα μικρό πράγμα. είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να ρωτήσετε στο νήμα. Ωστόσο, να θυμάστε πάντα ότι ο ιστότοπος ακολουθεί την πολιτική Κανόνων και Κανονισμών, επομένως βεβαιωθείτε ότι τον έχετε διαβάσει προσεκτικά πριν δημοσιεύσετε.

 • Φόρουμ εισαγωγών νέων μελών

Το WifeWantsToPlay είναι ένα εξαιρετικό μέρος για αρχάριους να έρθουν και να συζητήσουν οτιδήποτε κακομαθημένο. Η ομάδα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο είναι αρκετά ευπρόσδεκτη σε όλα τα νέα μέλη της και δημιούργησε ένα καθορισμένο φόρουμ που ονομάζεται "Εισαγωγές νέων μελών". Εάν είστε νέοι στον ιστότοπο WifeWantsToPlay, παρουσιάστε καλύτερα τον εαυτό σας σε αυτό το φόρουμ και γνωρίστε και άλλους νεοφερμένους.

Φωτογραφίες και βίντεο Φόρουμ της γυναίκας που θέλετε να παίξετε

WifeWantsToPlay μέσα
 • Φόρουμ αφιερωμάτων Hotwife

Φυσικά, εκτός από συζητήσεις, οι άνθρωποι λατρεύουν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τις καυτές συζύγους και τις φιλενάδες τους. Στο φόρουμ αφιερωμάτων Hotwife, θα βρείτε χιλιάδες εικόνες βρώμικων συζύγων σε δράση. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την προσωπική σας συλλογή και να ενημερώσετε όλο τον κόσμο ότι έχετε την καλύτερη σύζυγο!

 • Φόρουμ φωτογραφιών συζύγων και GF

Μην είστε άπληστοι και μοιραστείτε εικόνες με τις καυτές φίλες και τις συζύγους σας στο WifeWantsToPlay. Διαθέτει ένα ειδικό φόρουμ που προορίζεται να δείξει την εκτίμησή μας σε όλες τις καυτές, πανέμορφες κυρίες σε όλο τον κόσμο. Το φόρουμ "Wives & GF's Photos" είναι ένα εξαιρετικό και δροσερό μέρος γεμάτο με εικόνες από αριστερά προς τα δεξιά. Σίγουρα θα το λατρέψετε εδώ!

 • Φόρουμ ενήλικων αστέρων και μοντέλων και διάσημων καυτών

Στον κόσμο του αμαρτωλού τρόπου ζωής αναδύονται οι διάσημες προσωπικότητες που είναι περήφανες για το φετίχ τους. Αυτό το Φόρουμ που ονομάζεται "Adult Stars & Models & Famous Hotwives" είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε και να αποσπάσετε τις συζύγους και τις κυρίες με το καθεστώς διασημοτήτων. Αυτές οι προσωπικότητες είναι αρκετά ανοιχτές για τον τρόπο ζωής τους και δεν ντρέπονται για τις εμπειρίες τους.

Τα Φόρουμ γνωριμιών Hotwife

WifeWantsToPlay ραντεβού
 • Ανοιχτόμυαλο Φόρουμ Ζευγαριών

Αν ψάχνετε για ραντεβού ή κάποιον που χρειάζεται γρήγορο σεξ μέσα σε λίγα λεπτά, επισκεφτείτε το φόρουμ «Ανοιχτόμυαλα Ζευγάρια, Ζευγάρια & Γυναίκες που αναζητούν». Υπάρχει ένας σωρός χρήστες που αναζητούν διάφορες σχέσεις και συναντήσεις γνωριμιών πότε πότε. Έτσι, αν νομίζετε ότι βιάζεστε, γιατί να μην δοκιμάσετε αυτό το φόρουμ και να δημοσιεύσετε δωρεάν!

 • Φόρουμ για άνδρες που αναζητούν ζευγάρια και γυναίκες

Αν είσαι άντρας και θέλεις να βρεις καυτερή γυναίκα που ενδιαφέρεται για την κούκλα, τότε το Φόρουμ «Males Seeking Couples & Women» είναι τέλειο! Υπάρχουν πολλές επιλογές εδώ, και από όσο μπορώ να δω, οι χρήστες του WifeWantsToPlay είναι αρκετά ενεργοί. Σε λίγα λεπτά, θα μιλήσετε με μια καυλιάρη σύζυγο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του WifeWantsToPlay

PROS:

 • Πολλά φόρουμ και υποφόρουμ διαθέσιμα
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ενεργά μέλη
 • Πολλοί χρήστες καθημερινά
 • Εύκολα κατανοητή σχεδίαση και χρηστικότητα

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά τρολ
 • Περιορίζεται μόνο στην κούκλα

Κορυφαίοι 12 ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το www.wifewantstoplay.com:

# 1 - Φοροφιλία

Φοροφιλία

Έχετε φτάσει στο όριο της εναλλαγής από ένα φόρουμ πορνό σε άλλο για να βρείτε διάφορα θέματα που σας αρέσουν; Δεν θα θέλατε ποτέ να μπορούσατε απλώς να απολαύσετε το περιεχόμενο ενός ιστότοπου χωρίς να αλλάζετε ενοχλητικά; Αλλά χάρη στο ForumOphilia, δεν μπορούσα να είμαι απρόσεκτος άλλο! Το Forumophilia ήταν το αγαπημένο μου πορνό φόρουμ για το αγαπημένο μου σκληροπυρηνικό πορνό. Δεν θα εκπλαγώ αν το λατρέψουν και μερικοί θαυμαστές του πορνό.

Αχ, ForumOphilia! Τι φανταστικός τίτλος για να ονομάσετε έναν εξίσου εξαιρετικό ιστότοπο φόρουμ για πορνό. Γενικά, το ForumOphilia είναι ένα κορυφαίο σημείο για να βρείτε δωρεάν υλικό για ενηλίκους και κορυφαίο σεξουαλικό περιεχόμενο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου είναι οι συχνές ενημερώσεις του. Κάθε φόρουμ έχει τακτικές αναρτήσεις και είναι γεμάτο με μια ενεργή κοινότητα. Πράγματι, είναι μοναδικό το γεγονός ότι σπάνια βλέπουμε ιστότοπους πορνογραφικού φόρουμ.

Το περιεχόμενο για ενηλίκους εδώ συνήθως παρέχει φωτογραφίες και βίντεο εφήβων ερωτευμένων, διασημοτήτων, μοντέλων, ψυχαγωγίας, ταινιών, πιο δημοφιλών πορνοστάρ και πολλά άλλα. Από το 2005, τη χρονιά που άρχισε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, η ForumOphilia προφανώς δεν έχει ενημερώσει την οπτική της διεπαφή. Παρ' όλα αυτά, η διατήρηση και η ευημερία τόσο πολύ είναι εντυπωσιακή. Είναι εύκολο να πούμε ότι πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σωστά από την αρχή για να διατηρήσουμε μια τόσο καλή φήμη.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Forumophilia.

PROS:

 • Φορτωμένο με εμπειρία για περισσότερο από μια δεκαετία
 • Απλή περιήγηση, εύχρηστο και κατάλληλο για όλες τις φορητές συσκευές
 • Διαθέτει διαφορετικά και μοναδικά τμήματα, προσφέροντας διάφορες υπηρεσίες
 • Χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα αναδυόμενα παράθυρα
 • Πολλές εικόνες και βίντεο σε διαφορετικές κατηγορίες

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός είναι βασικός και ξεπερασμένος

# 2 - PornSavant

Κύριο PornSavant

Όταν μιλήσαμε για σεξουαλική απόλαυση και απόλαυση, το PornSavant είναι εντελώς απαράμιλλο. Έχει περίπου 74+ συμμετέχοντες και 1.6M+ νήματα συζήτησης με συνολικό αριθμό αναρτήσεων 59M+. Φανταστείτε πόσες πηγές, βίντεο, ταινίες και φωτογραφίες μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση εδώ με αυτούς τους αριθμούς. Επιπλέον, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, θέσεων και τύπων, έτσι θα έχετε τον καλύτερο δυνατό χρόνο για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο ιδιαίτερο γούστο σας.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του PornSavant.

PROS:

 • Ενεργοί χρήστες
 • Διαφορετικές αναρτήσεις και θέματα
 • Διατίθενται εξαιρετικά πορνογραφικά φόρουμ
 • Τα υποφόρουμ είναι εντυπωσιακά

Μειονεκτήματα:

 • Έτσι, η δυνατότητα αναζήτησης είναι διαθέσιμη
 • Απαιτείται λήψη για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε βίντεο

# 3 - PeachyForum

ροδάκινο

Το PeachyForum.com είναι ένας δωρεάν ιστότοπος premium γκαλερί με τα πάντα, από έφηβες έως νεαρά κορίτσια έως MILF και επαγγελματίες. Τα "Teen Girls", "Fetish", "MILF's 30+" και ένα "Teen Archive" είναι μεταξύ των τεσσάρων ενοτήτων που είναι διαθέσιμες εδώ. Θα βρείτε συνδέσμους για δωρεάν ή δείγματα γκαλερί σε κάθε περιοχή με εικόνες υψηλής ανάλυσης από ιστότοπους όπως Karups, Anilos, Mature.NL και πολλά άλλα που μπορείτε να φανταστείτε.

Κριτική PeachyForum εδώ.

PROS:

 • Άφθονο δωρεάν περιεχόμενο και δείγματα γκαλερί πορνό
 • Επιτρέπει μόνο το νόμιμο περιεχόμενο
 • Έχει υπέροχες επιλογές ταξινόμησης
 • Το φόρουμ είναι καθαρό και εύκολο
 • Μοναδικά θέματα και θέματα σχετικά με το φετίχ
 • Μεγάλη ενεργή βάση χρηστών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις

# 4 - Συγγνώμη Μητέρα Φόρουμ

συγγνώμη μητέρα φόρουμ

Το Sorry Mother είναι επίσης ένας καλός προορισμός για όποιον αναζητά βίντεο φετίχ και πορνό που αξίζει να κάνει σπασμωδικά. Απλώς κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ότι το Sorry Mother είναι κάτι περισσότερο από αυτό που περιμένατε να είναι. Συνήθως, τα βίντεο που διέρρευσαν από εξέχοντα δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των Snapchat, OnlyFans και άλλων, είναι το αγαπημένο χόμπι των μελών. Σίγουρα, το Sorry Mother είναι μια οπτική αναπαράσταση του πόσες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στον ιστότοπο του fucktube!

PROS:

 • Ογκώδη νήματα
 • Εκατομμύρια μηνύματα
 • Δωρεάν για χρήση
 • Απλός ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις

# 5 - PornBB

πορνόBB

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορα στρέιτ και λεσβιακό περιεχόμενο, όπως περιεχόμενο Jav Porn, VR και 3D, καθώς και ερασιτεχνικά βίντεο. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται αυτό το φόρουμ κάθε μήνα, αφήνοντας χιλιάδες σχόλια και συνδέσμους. Οι τέσσερις κύριες κατηγορίες περιεχομένου είναι ταινίες για ενήλικες, ακατάλληλες εικόνες, εικόνες μοντέλων, βίντεο και το τμήμα ιστοριών, παιχνιδιών και περιοδικών "Άλλα XXX".

Δείτε την κριτική μας PornBB.

PROS:

 • Το δωρεάν περιεχόμενο είναι άφθονο
 • Η κοινότητα είναι τεράστια και δραστήρια
 • Ο ιστότοπος είναι καλά οργανωμένος και καθαρός
 • Διατίθεται ποικιλία περιεχομένου

Μειονεκτήματα:

 • Το ροζ θέμα είναι πολύ κοριτσίστικο
 • Όρια λήψης

# 6 - SocialMediaGirlsForum

SocialMediaGirlsForum

Όλο και περισσότεροι YouTubers στις μέρες μας σχεδόν εξαναγκάζουν την πορνογραφία στο δίκτυο. Ακούγεται σαν κάτι που θα απολάμβανες, σωστά; Τότε ήρθατε στο σωστό μέρος. Ρίξτε μια ματιά στα SocialMediaGirls — είναι τα καλύτερα. Πράγματι, ο παράδεισος των διαβατών, όπου το σεξουαλικό περιεχόμενο, από το Facebook έως το YouTube, χτενίζεται με την αναζήτηση περισσότερων πραγμάτων για να ξεκολλήσετε.

Η επιστροφή σε αυτόν τον ιστότοπο προάγει τη φαντασία και το άνοιγμα για να επιτρέψει την αποδοχή νέων μορφών σεξουαλικής έκφρασης. Ενώ απολαμβάνουν μερικά ποτά και συζητήσεις, κουτσομπολεύουν για την αγαπημένη τους σεξουαλική διέγερση και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Εάν έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας, ίσως θέλετε να εξερευνήσετε το να γίνετε φίλοι με αυτά τα creep και να βάλετε τις σεξουαλικές σας σκηνές στο διαδίκτυο. Η συγκέντρωση ατόμων με παρόμοιο πνεύμα που ταιριάζουν με τα άτακτα ενδιαφέροντά σας μπορεί να είναι μια καταπληκτική προσέγγιση για τη δημιουργία νέων συνδέσεων. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με περιπέτεια.

PROS:

 • Καταπληκτικό περιεχόμενο
 • Πολυάριθμο περιεχόμενο πορνό που μπορείτε να περιηγηθείτε
 • Δωρεάν για χρήση
 • Ενεργός κοινότητα

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά δύσκολο στη χρήση για αρχάριους

# 7 - Kitty-Kats

γατάκια

Δεν υπάρχουν γάτες στον ιστότοπο πορνό Kitty-Kats.net, αλλά υπάρχουν πολλές γάτες. Πράγματι, τα μέλη μπορούν να συζητούν και να μοιράζονται διάφορες εικόνες και βίντεο, που κυμαίνονται από αρχάριους και κορίτσια με κάμερα έως αστέρες πορνό και ακατάλληλο υλικό ιστοτόπων. Διαδικτυακά μοντέλα, ασιατικό πορνό, γυμνά μοντέλα γοητείας, κορίτσια με κάμερα web, ώριμες γυναίκες, μοντέλα με μεγάλα στήθη, κορίτσια XXL, vintage πορνό, ερασιτέχνες, σημαδούλες και κάθε είδους φετίχ καλύπτονται στα θέματα του Φόρουμ.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Kitty-Kats.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση σε premium γκαλερί και βίντεο
 • Τα περιεχόμενα είναι ερασιτεχνικά και οι συνεδρίες κάμερας web
 • Προσεγμένο και οργανωμένο Φόρουμ
 • Οι σύνδεσμοι με δυνατότητα λήψης είναι άφθονοι
 • Ποικιλία περιεχομένων σε εξαιρετική ποιότητα
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιεχόμενο που φιλοξενείται σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων

# 8 - AmateurVoyeurForum

AmateurVoyeurForum

Αν μιλάμε για πορνογραφικό φόρουμ, υπάρχει πάντα αυτός ο ιστότοπος που έρχεται αμέσως στο μυαλό —AmateurVoyeurForum. Εάν είστε μεγάλος οπαδός του βοαουριστικού πορνό, τότε αυτό θα πρέπει να είναι το υπέροχο καταφύγιό σας. Έχει χιλιάδες μέλη και ενημερώνει συνεχώς το περιεχόμενό του. Αυτή τη στιγμή, έχει πάνω από 800 χιλιάδες δημοσιεύσεις και όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται στον ιστότοπο για να απολαύσουν το περιεχόμενο των βοαγιέ.

PROS:

 • Εύκολη λήψη εικόνων και βίντεο
 • Αποκλειστικές εικόνες για τους εκθέτες και voyeuristic θαυμαστές
 • Τα μέλη ενημερώνουν τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Πολλά βίντεο από το YouTube βρίσκονται σε ιδιωτική λειτουργία

# 9 - F95Zone

Κεντρική ζώνη F95

Το F95Zone είναι ένα σημείο κοινωνικής δικτύωσης όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε, να συναντηθείτε και να συναναστραφείτε με χιλιάδες άλλους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα όπως εσείς. Έχει πολλά διαδικτυακά νήματα που σας επιτρέπουν να μιλήσετε για θέματα για τα οποία θα προτιμούσατε να μην μιλήσετε ή να συζητήσετε δίπλα στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Λοιπόν, είμαι αρκετά σίγουρος ότι το F95Zone εξασφαλίζει σε κάθε μέλος του ένα γαλήνιο καταφύγιο όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν και να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς φόβο μήπως ντρέπονται.

Λόγω της διάταξης της πλατφόρμας, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου, όπως βιντεοπαιχνίδια, ερωτικά κινούμενα σχέδια, ταινίες κινουμένων σχεδίων, κόμικς, GIF και hentai, μπορούν πλέον να απολαμβάνονται και να εκτιμώνται με τον πιο βολικό δυνατό τρόπο.

Ολόκληρη η κριτική του F95Zone εδώ.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και κατανοητός
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Μοναδικό περιεχόμενο όπως παιχνίδια, hentai, πορνό κ.λπ
 • Δωρεάν για χρήση
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα αναζήτησης είναι βασική
 • Διαθέτει διευθύνσεις URL τρίτων
 • Ανακατευθύνσεις

# 10 - KikDirty

kikdirty main

Σίγουρα όλοι ξέρουν τι είναι το "Kik", σωστά; Αν ναι, τότε θα ήσασταν ενθουσιασμένοι να μάθετε για αυτό το πορνό φόρουμ αφιερωμένο στην πιο kinki πλευρά του Kik (και ακόμη και του Snapchat) KikDirty! Αυτό είναι ένα μέρος όπου θα βρείτε τις πιο σέξι selfie Kiks και Snapchat από όλο τον ιστό και τον κόσμο! Επιπλέον, το KikDirty φιλοξενεί πολλά φόρουμ. Έγινε μια πλατφόρμα για τους χρήστες να συνδέονται με άλλους σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν πρόστυχες φωτογραφίες και παρόμοιες προσωπικές λεπτομέρειες χρησιμοποιώντας εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Kik και το Snapchat.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του KikDirty.

PROS:

 • Πολύ περιεχόμενο
 • Διατίθεται ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Ενεργά μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά αναδυόμενα παράθυρα, διαφημίσεις και σύνδεσμοι ανακατεύθυνσης
 • Ο σχολιασμός απαιτεί εγγραφή

# 11 - CamCaps

CamCaps σπίτι

Εάν είστε λάτρης κάθε είδους σεξουαλικού υλικού, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το CamCaps θα είναι ο προορισμός σας σύντομα. Συνολικά, όλα φαίνονται εξαιρετικά εδώ, αλλά δεν με εκπλήσσουν τα υλικά του. Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί εξειδικευμένοι πίνακες και συζητήσεις, αλλά οι περισσότερες από αυτές επικεντρώνονται στην απλή και ήπια σεξουαλική απόλαυση. Υπάρχουν επίσης σκληροπυρηνικά βίντεο με κάμερες, αλλά οι άνθρωποι μπορεί να το αισθανθούν βαρετό και θλιβερό κάποια στιγμή μόλις βρουν φωτογραφίες και βίντεο τύπου βανίλιας.

Αξιολόγηση CamCaps εδώ.

PROS:

 • Καταπληκτική θέση
 • Κορυφαίο περιεχόμενο
 • Τα φόρουμ είναι φανταστικά
 • Έχει πολλά αποκλειστικά περιεχόμενα
 • Οργανωμένες αναρτήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι σπασμένοι σύνδεσμοι
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Ανακατεύθυνση συνδέσμων

# 12 - XNXXΦόρουμ

xnxxforum

Τα XNXXForums δεν απογοήτευσαν ποτέ τα πρότυπα του φόρουμ πορνό μου. Όταν επισκέφτηκα αυτόν τον ιστότοπο, είχε μια τεράστια συλλογή και υπο-πίνακες που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Αυτοί οι πίνακες συζητήσεων είναι η Γενική ενότητα, Ιστορίες σεξ, Προσωπικά, Πορνογραφικά Παιχνίδια, κ.λπ. Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 εκατομμύρια+ αναρτήσεις στο Φόρουμ και πολλοί συμμετέχουν ενεργά στις συζητήσεις ενώ μοιράζονται το μοναδικό τους ερωτικό υλικό.

PROS:

 • Πολλές δημοσιεύσεις
 • Υπάρχει διαθέσιμο ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Ενημερώνει τακτικά τις δημοσιεύσεις

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθενται μόνο μερικοί υποπίνακες
 • Ο σχεδιασμός χρειάζεται βελτίωση

Συμπέρασμα

Εν τέλει, το φόρουμ WifeWantsToPlay είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος που εξυπηρετεί αυτό που έχει σκοπό να κάνει — κούκλα. Αν και ο ιστότοπος περιορίζεται σε αυτό το φετίχ, παρέχει επίσης ένα αποκλειστικό μέρος για τους ανθρώπους να μοιράζονται, να συνδέονται και να συζητούν οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα και μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με την κακούλα. Εν μέσω της διαρκώς μεταβαλλόμενης και διευρυνόμενης έννοιας των φετίχ, το WifeWantsToPlay μας υπενθύμισε να διευρύνουμε συνεχώς τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις, επειδή υπάρχει τόσο καλό πράγμα έξω από το σεξ με βανίλια. Εάν είστε αρχάριος ή ειδικός, είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WifeWantsToPlay με πολλούς τρόπους.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 49 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ULMF & 12 κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το ULMF.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ULMF.org Θα κάνουμε μια σύντομη διακοπή για το πορνό βανίλιας. Ξέρω ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αρκετές σκληροπυρηνικές συμφωνίες, παθιασμένο σεξ σε ζευγάρια, στοματικές φαντασιώσεις, γαμημένο πρωκτό, γλείψιμο μουνιού και δάχτυλο. Όπως εσείς, αυτά τα συνδετικά είναι πάντα στο καλάθι μου, έτοιμα όποτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Γδύνω Φόρουμ & 12 Καλύτερες Δωρεάν Ιστοσελίδες Φόρουμ Πορνό όπως το UndressForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το UndressForum.com Η επόμενη περιοδεία μας ακούγεται διασκεδαστική και συναρπαστική. Αποφάσισα να συμπεριλάβω φόρουμ στις κριτικές μου γιατί νιώθω ότι έχουν περάσει μήνες από τότε που έκανα την τελευταία μου κριτική για το πορνό φόρουμ. Είναι ενδιαφέρον ότι το βλέμμα μου έτρεξε με το Undress Forum και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Undertow Club & Top 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Undertow.club Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Undertow.club Σκέφτεστε να γίνετε μέλος σε μια υπόγεια κοινότητα; Το Undertow Club είναι μια υπόγεια κοινότητα gaming και modding με αισθησιακή ανατροπή, φίλε. Πάει πολύς καιρός από τότε που έκανα μια ανασκόπηση του ιστότοπου του φόρουμ, οπότε ορίστε. Undertow […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LoversLab & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε με πορνό φόρουμ όπως το LoversLab.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το LoversLab.com Εντάξει, φίλοι παίκτες, συγκεντρωθείτε. Ξέρετε ποια είναι η πραγματική συμφωνία όταν πρόκειται για παιχνίδια υπολογιστή; Όχι, δεν είναι τα εντυπωσιακά γραφικά ή οι συγκλονιστικές αφηγήσεις. Και σίγουρα δεν είναι η τιμή του κορυφαίου εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών σας που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Original Candid Review & Top-12 Porn Forums και Sites όπως το TheOriginalCandid.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheOriginalCandid.com Ψάχνετε για μια νέα διαδικτυακή κοινότητα για να μοιραστείτε και να εξερευνήσετε ειλικρινείς στιγμές καυτών μωρών; Στη συνέχεια, ίσως θελήσετε να ελέγξετε το TheOriginalCandid.com, το φόρουμ ειλικρινών λήψεων που κάνει πάταγο από την έναρξή του. Ενώ παλαιότερα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thot BB & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το ThotBB.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ThotBB.com Έχω τη διάθεση να ασχοληθώ με τους συναδέλφους μου και να δω τι συμβαίνει στη βιομηχανία πορνό. Τα κουτσομπολιά και οι νόμιμες ειδήσεις είναι άμεσα διαθέσιμα στις πλατφόρμες του φόρουμ. Ως εκ τούτου, δοκιμάζω την τύχη μου για να ανακαλύψω μια λαμπρή σελίδα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι φόρουμ και 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το SexyForums.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyForums.com Πόσο σας αρέσουν τα φόρουμ σεξ; Θα ήθελα να μάθω, φίλε, γιατί είμαι περίεργος διεστραμμένος. Εν πάση περιπτώσει, είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνετε να μπαινοβγείτε από τους χώρους συζήτησης για να εκφράσετε και να μάθετε από τους συναδέλφους πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TitsInTops Forum & Top-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Titsintops.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Titsintops.com Σας αρέσει να παρακολουθείτε φωτογραφίες και βίντεο με στήθος βυζιά; Βάζω στοίχημα το κάνεις. Σε αυτά τα ζευγαρωμένα και μπούστα ζευγάρια είναι σίγουρα δύσκολο να αντισταθείς. Μόλις αρχίσουν να αναπηδούν, παίρνουμε ακαριαία αμέσως. Γι' αυτό εμείς και εσείς είμαστε τυχεροί που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SimpCity Review & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ όπως το Simpcity.su Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Simpcity.su Μια άλλη μέρα, άλλο ένα φόρουμ! Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεφύγετε, και ένα πράγμα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να σκληρύνετε αυτό το κόκορα είναι να δείτε το φόρουμ πορνό του SimpCity. Αυτό το φόρουμ είναι η νέα μου ανακάλυψη που θα σας κάνει να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι και αστείο φόρουμ & κορυφαίοι 12 δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forums.sexyandfunny.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.sexyandfunny.com Γεια σου, φίλε! Ας χαλαρώσουμε λίγο με τη σημερινή ανασκόπηση. Με ιντριγκάρει καθώς ένας από τους διεστραμμένους κολλητούς μου μου είπε για ένα φόρουμ που παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο. Ως σκληροπυρηνικός εργαζόμενος μάγκας, είχα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Φόρουμ FapFappy & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Όπως το forum.fapfappy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.fapfappy.com Έλεγξα τον ιστότοπο πορνό FapFappy στο παρελθόν. Ωστόσο, στο φόρουμ του δεν δόθηκε η προσοχή που του αξίζει. Έτσι, σήμερα, θα κάνουμε το Φόρουμ FapFappy το κύριο αστέρι! Εάν είστε λάτρης του πορνό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ LeakEmUp & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ για πορνό Όπως το forums.leakednudes.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forums.leakemup.com Ψάχνετε για ένα νέο μέρος για να λαμβάνετε πορνό ενώ αλληλεπιδράτε με άτομα στο διαδίκτυο; Λοιπόν, έχω μια καλή θέση για σένα. Το LeakEmUp Forum είναι ο πρόσφατα ανακαλυφθείς ιστότοπός μου για πορνό και συλλέγει πολλά γυμνά και σεξ από διαφορετικές πηγές, όπως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudo Hub Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το NudoHub.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudoHub.org Αν το πάθος σου τελευταία είναι να συμμετέχεις σε ενεργά φόρουμ, να είσαι εκστασιασμένος καθώς το Nudo Hub προσπαθεί να πιάσει τις τεράστιες φαντασιώσεις σου. Το Nudo Hub είναι ένας άλλος χώρος ερωτικής συζήτησης όπου μοιράζονται ενημερώσεις, τάσεις και τρέχοντα γεγονότα στη βιομηχανία του πορνό σε ζήτηση. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

X-Forum & TOP 12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το x-forum.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το x-forum.net Η εύρεση του καλύτερου και πιο μοντέρνου πορνό στις μέρες μας είναι μια τέτοια πρόκληση. Ένας σωρό ιστοσελίδες εμφανίζονται καθημερινά και δεν υπάρχει τρόπος να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά μην ανησυχείτε, εγώ, ο Ντουντεθρίλ, είμαι εδώ για να σώσω το […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση φόρουμ Thotsbay & 12 καλύτερα πορνό φόρουμ Μου αρέσει το forum.thotsbay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.thotsbay.com Νέο φόρουμ για πορνό; Το Dudethrill σε πήρε! Στη σημερινή ανασκόπηση, θα συζητήσουμε το Thotsbay. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για αυτόν τον ιστότοπο επειδή είναι ιστότοπος πορνό. Αλλά ξέρατε ότι έχει επίσης ένα εξίσου φανταστικό πορνό φόρουμ; Λοιπόν, το Thotsbay […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Yes Leaks & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το YesLeaks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YesLeaks.com Ναι Διαρροές! Αυτές οι λέξεις δεν είναι απλώς ένα θαυμαστικό, αλλά μια περιγραφή του ονόματος μιας πλατφόρμας όπου μοιράζονται τα υλικά των OnlyFans. Το Yes Leaks είναι ένας χώρος πορνογραφικού φόρουμ που εξυπηρετεί οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τις εμμονές με το πορνό και μια συλλογή από καυτές διαρροές […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeakedBB 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το leakedbb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το leakedbb.com Μια άλλη μέρα, άλλη μια κριτική. Αλλά αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για πορνό φόρουμ. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που επισκέφτηκα ένα φόρουμ πορνό και τώρα που ανακάλυψα έναν νέο ιστότοπο, υποθέτω ότι σκοπεύετε σε έναν άλλο ονειρεμένο προορισμό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DropMMS & TOP-12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ όπως το DropMMS.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DropMMS.com DropMMS! Όταν έπεσα σε αυτόν τον ιστότοπο, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν ένα είδος γλυκιάς απόδρασης καθώς ακούγεται σαν σοκολατάκια. Ίσως, λαχταράω κάτι γλυκό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτό το DropMMS προσφέρει μια διαφορετική γεύση. Ο ιστότοπος συνέβαλε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sorry Mother Forum & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το forum.sorrymother Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Forum.SorryMother.video Πού πηγαίνεις όταν αισθάνεσαι καυλιάρης και θέλεις να τρανταστείς; Πορνογραφικοί ιστότοποι; Τοποθεσίες κάμερας; Συνοδεία? Λοιπόν, υπάρχει μια ακόμη καλύτερη επιλογή - πορνό φόρουμ! Οπωσδήποτε, τα φόρουμ είναι εξαιρετικό περιεχόμενο που ακούγεται επειδή έχει πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

WifeWantsToPlay & Top-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το womanwantstoplay.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το womanwantstoplay.com Ονειρευτήκατε ποτέ μια hotwife να χτυπάει κάποιον μάγκα; Είστε μια βαριεστημένη σύζυγος που αισθάνεται καυλιάρης και περιπετειώδης στο σεξ ή είστε ένας καυλιάρης σύζυγος που θέλει να ανεβάσει το σεξ σε άλλο επίπεδο; Λοιπόν, ο γάρος μπορεί να είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultDVDTalk & Top-12 Δωρεάν Ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το forum.adultdvdtalk.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.adultdvdtalk.com Ποιος λέει ότι το DVD είναι νεκρό; Μετά από τόσα χρόνια, το DVD είναι ακόμα ζωντανό και χτυπάει τα charts. Γι' αυτό το φόρουμ AdultDVDTalk παραμένει στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων παρόλο που λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανατριχιαστικό πορνό & TOP-12 ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το CreepyPorn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CreepyPorn.com Το ακραίο πορνό είναι ανατριχιαστικό πορνό! Το CreepyPorn.com είναι ένας ερωτικός ιστότοπος φόρουμ που ασχολείται με οτιδήποτε καυτό και απροσδόκητο. Οι θαυμαστές του πορνό θα δουν μια σειρά από κόγχες πορνό που συμβαίνουν ασυνήθιστα στην πραγματική ζωή, αλλά ενθουσιάζουν τους φανατικούς θαυμαστές του φετίχ. Κάθε πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Free Ones & TOP-12 Δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το FreeOnes.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FreeOnes.com Οι πλατφόρμες όπου μπορούμε να εκφραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε με μια κοινότητα με κοινά ενδιαφέροντα, είναι μια ευλογία. Το The Free Ones Board είναι ένας κλασικός ιστότοπος φόρουμ πορνό που φορτώνει με τις απόλυτες πορνογραφικές εκθέσεις που χαίρεστε να βλέπετε. Προφανώς, οι Ελεύθεροι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Candid Zone & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το TheCandidZone.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheCandidZone.com Εάν θέλετε να απολαύσετε το αυθεντικό περιεχόμενο, το The Candid Zone προσφέρει υπηρεσίες για να ανακουφίσει την εμπειρία σας στο πορνό. Το Candid Zone προσφέρει συναρπαστικά υλικά που είναι γεμάτα με ειλικρινείς στιγμές. Αυτά τα ερωτικά περιεχόμενα περιλαμβάνουν αυθεντικές και χωρίς σενάριο εικόνες πορνό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexyEGirls & TOP-12 Ιστότοποι για πορνό Φόρουμ όπως το SexyEGirls.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyEGirls.com Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός χώρος και μέθοδος για να κατανοήσεις την πιο πρόσφατη ερωτική συμπεριφορά σήμερα. Καλύπτουν τις τελευταίες τάσεις και επιτρέπουν στους φανατικούς να μοιράζονται ιδέες, εγχειρήματα και πορνογραφία. Με την έλευση των διάφορων μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των πιο πρόσφατων τεχνολογιών, τα φόρουμ έγιναν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CamCaps & 12 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι πορνό φόρουμ Παρόμοιοι με το camcaps.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Camcaps.net Αχ, ναι, φόρουμ πορνό. Δεν είναι υπέροχο να έχετε δωρεάν πηγές για οτιδήποτε πορνό στο διαδίκτυο; Το CamCaps είναι μια άλλη εξαιρετική προσθήκη στους ιστοτόπους πορνό φόρουμ σας, καθώς προσφέρει μια μοναδική συλλογή από βίντεο, φωτογραφίες και συνδέσμους προς […]

Διαβάστε αναθεώρηση

KikDirty Review & TOP-12 Ιστότοποι πορνό Φόρουμ Παρόμοιοι με το kikdirty.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το KikDirty.com Αναζητάτε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο και εκπληκτικό; Μερικά από τα πιο μοντέρνα φόρουμ ενηλίκων σήμερα, το KikDirty σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλα μέλη, να ανταλλάξετε τα προφίλ σας Snapchat και Kik και δωρεάν πρόσβαση σε λογαριασμούς, φωτογραφίες, βίντεο, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Dick Flash & TOP-12 ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το DickFlash.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DickFlash.com Dick Flash! Όταν άκουσα το όνομα αυτού του ιστότοπου, σκέφτηκα ότι δεν θα τραβούσε την προσοχή μου. Στην αρχή, σκέφτηκα ότι ο Dick Flash θα ήταν ένας τυπικός ιστότοπος φόρουμ που θα μου δώσει πολλά πουλί. αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο. Αλλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rawporn & 12 καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό παρόμοιοι με το Rawporn.org Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rawporn.org Εάν το πορνό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να συνεχίσετε, φίλε, το Rawporn είναι εδώ. Πορνό εδώ, εκεί και παντού είναι αυτό που θα ανακαλύψετε σε αυτή τη συναρπαστική κοινότητα. Το Rawporn.org είναι μια τεράστια πλατφόρμα κοινής χρήσης πορνογραφίας που έχει κάνει τη διαφορά στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeeFans & 12-Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό Παρόμοιοι με το peefans.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Peefans.com Σας αρέσει ένας μοναδικός τύπος εμπειρίας που δεν ταιριάζει στη ζώνη άνεσης; Ίσως ένας ιστότοπος πορνό με θέμα το κατούρημα θα έφερνε μια διαφορετική αλλαγή στη συνηθισμένη σας γεύση πορνό. Αν θέλετε να το ζήσετε αυτό, δεν υπάρχει άλλος ιστότοπος που να σας έρχεται αυτόματα στο μυαλό εκτός από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VintageEroticaForums & Top-12 Porn Forums Όπως το vintage-erotica-forum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vintage-erotica-forum.com Το VintageEroticaForums είναι απεριόριστη πρόσβαση, πλατφόρμα φόρουμ για ενήλικες που υποβάλλονται από χρήστες, όπου οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν τη συζήτηση τους για παλιές συζητήσεις για να δημοσιεύσουν -μοντέρνα γυμνό και πρόστυχα αποσπάσματα από περιοδικά. Διαθέτει τη φανταστική δουλειά διασημοτήτων ή μοντέλων που έχουν μοναδική γοητεία που απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Φόρουμ Sexting & TOP-12 Ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το SextingForum.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SextingForum.net Όσοι έχουν δοκιμάσει τη διασκέδαση του sexting μπορεί να σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο που θα εξετάσω σήμερα. Το SextingForum.net είναι μια πλατφόρμα φόρουμ που εμφανίζει όλες τις συζητήσεις και τα θέματα που σχετίζονται με καυτές δραστηριότητες sexting. Λοιπόν, αυτός ο χώρος μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Επιθεώρηση PornSavant & Καλύτεροι 12 ιστότοποι πορνογραφικού φόρουμ Παρόμοιοι με το pornsavant.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Pornsavant.com Εδώ είναι μια άλλη κριτική φόρουμ για πορνό και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται PornSavant. Ήμουν περίεργος για το τι θα μπορούσε να προσθέσει στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων και κατέβαλα προσπάθεια για την περιήγησή του. Ο κόσμος λέει ότι είναι το καλύτερο πορνό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

OneClickChicks & Top-12 Porn Forum Όπως το forum.oneclickchicks.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το forum.oneclickchicks.com Ψάχνεις για άλλους ερωτικούς λάτρεις για να συνομιλήσουν σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν και οι δύο; Αν ενδιαφέρεστε, ρίξτε μια ματιά στο OneClickChicks — μια διαδικτυακή κοινότητα με όλα τα φόρουμ που χρειάζεστε, όπως βίντεο, φωτογραφίες, συνδέσμους κ.λπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fritchy & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό φόρουμ όπως το Fritchy.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fritchy.com Το "Everything Go" είναι το σλόγκαν του ιστότοπου του Fritchy.com. Οι άνθρωποι πίσω από τον τομέα Fritchy τείνουν να συνοψίζουν τις προσφορές του ιστότοπου σε δύο λέξεις. Έτσι, αν έχετε μεγάλη ανάγκη από ένα αχνό και σέξι φόρουμ, το Fritchy.com μπορεί να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Hot Board & 12 Καλύτεροι ιστότοποι φόρουμ πορνό όπως το Hot-Board.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot-Board.net Είμαι έκπληκτος πώς τα φόρουμ πορνό παρέχουν τους πόρους που λαχταρούμε έντονα. Συγχαρητήρια σε ιστότοπους όπως το Hot-Board.net για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου όπου οι πολίτες της πορνογραφίας μπορούν να συζητούν συγκεκριμένες στροφές, φαντασιώσεις, εμμονές, πορνό βίντεο και καλλιτέχνες. Εκτός από τη συζήτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

F95Zone Review & TOP-12 Best Porn Forums Like f95zone.to Show Me 12 Alternatives for f95zone.to F95zone μπορεί να φαίνεται σαν ένας ηλίθιος τίτλος. Είναι σαν ένα ελαττωματικό ρομπότ που κανείς δεν θέλει να παίξει. Όμως, παρά το όνομα, είναι ένα από τα κορυφαία online φόρουμ για ενήλικες. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ErotiCity & 12 Greatest Porn Forum Sites Παρόμοια με το ErotiCity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ErotiCity.net Συγχαρητήρια για πλατφόρμες που προσφέρουν όχι μόνο έναν αλλά πολλούς πόρους στους λάτρεις του πορνό. πράγματι, είναι γεμάτα με έντονα στοιχεία χτυπήματος που γενικά μας φτιάχνουν την ημέρα. Με αυτό, είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ αυτόν τον ιστότοπο που βρήκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Saff.cc Review & 12 TOP Porn Forum Sites Like Saff.cc Show Me 12 Alternatives for Saff.cc Όπως και άλλα πορνογραφικά φόρουμ, το Saff.cc επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας πλατφόρμας για να μοιράζεστε ένα ευρύ φάσμα θέσεων και φετίχ. Αυτά τα υλικά συνεισφέρουν τα μέλη μαζί με συνδέσμους για δωρεάν λήψεις. Παρόλο που το Saff.cc δεν καθορίζει ακριβώς τι είδους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Porn-W Review & 12 Best Porn Forums Παρόμοια με το porn-w.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Porn-w.org Σας αρέσει να αποθηκεύετε εικόνες και βίντεο που βρίσκετε ή αντ 'αυτού θα περιηγηθείτε και θα μοιραστείτε σαφές υλικό; Όπως και να έχει, ίσως ένα φόρουμ πορνό να σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο μέρος για να κάνετε αυτά τα πράγματα, εκτός από τα κοινωνικά μέσα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NudeCelebForum & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Πορνό Φόρουμ Όπως το NudeCelebForum.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το NudeCelebForum.com Υπάρχει φόρουμ για γυμνές διασημότητες; Λοιπόν, η απάντηση είναι εδώ! Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ένα μέρος για παρέα και να μοιραστώ συναρπαστικό περιεχόμενο και λεπτομέρειες για τις λατρεμένες διασημότητες σας. Το Nude Celeb Forum είναι ένα μέρος για να πας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Phun Forum Review & (TOP 12) Porn Forums Like forum.phun.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για forum.phun.org Αν αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα φανταστικό πορνό φόρουμ, τότε είσαι τυχερός γιατί έχω κάτι για σένα - PhunForum. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτόν τον ιστότοπο; Αν όχι, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι μια τεράστια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Kitty-Kats Review & 12 BEST Porn Forum Sites Like Kitty-Kats.net Show Me 12 Alternatives for Kitty-Kats.net Πάντα μου αρέσει να εκπλήσσομαι με τυχαία πράγματα και να αυνανίζομαι σε αυτό. Υπάρχει κάτι που ενθουσιάζει και παρασύρει τον εσωτερικό μου εαυτό. Είσαι κι εσύ έτσι; Γνωρίζετε αυτό το αίσθημα ευφορίας για να το παίξετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PeachyForum Review & TOP-12 Best Porn Forums Like PeachyForum.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PeachyForum.com Εάν η αλληλεπίδραση και η σύνδεση είναι πράγματα που θεωρείτε συναρπαστικά στο διαδίκτυο, τότε ίσως το PeachyForum μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος μετάβασης στο φόρουμ για εσάς. Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό το φόρουμ στο παρελθόν, λοιπόν, είναι χαρά μου να μοιραστώ τα καλύτερα (μέχρι τώρα) […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornBB Review & Top-12 Porn Forum Sites Like PornBB.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for PornBB.com Το PornBB είναι ένα διάσημο πορνογραφικό φόρουμ όπου τα μέλη και οι χρήστες συζητούν θέματα που σχετίζονται με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους. Αυτό το φόρουμ λειτουργεί και εξυπηρετεί την πορνογραφική κοινότητα για σχεδόν μια δεκαετία, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει χαλαρώσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SyberPussy Review & 12-BEST Porn Forums Like SyberPussy.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for SyberPussy.com Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή αναζητάτε έναν όμορφο και δυναμικό ιστότοπο με μια μεγάλη ποικιλία πορνογραφικών φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. με αυτό, μην προχωράτε περισσότερο από το SyberPussy. Το ίδιο το όνομα του ιστότοπου πυροδότησε ήδη το εσωτερικό του κάθε πολίτη πορνό. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ForumOphilia Review & Top 12 Porn Forums Like ForumOphilia.com Show Me 12 Porn Forum Alternatives for ForumOphilia.com Ahh, ForumOphilia! Τι φανταστικός τίτλος για να ονομάσουμε έναν εξίσου εξαιρετικό ιστότοπο πορνό για πορνό Γενικά, το ForumOphilia είναι το κορυφαίο σημείο για να βρείτε δωρεάν υλικό για ενήλικες και κορυφαίο σεξουαλικό περιεχόμενο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που διαθέτει αυτός ο ιστότοπος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Review PlanetSuzy & Top 12 Φόρουμ πορνό / σεξ όπως το PlanetSuzy.org Εμφάνιση 12 εναλλακτικών φόρουμ πορνό για το PlanetSuzy.org Τα φόρουμ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με νέους ανθρώπους και να γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινότητα. Το Planet Suzy είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος πορνογραφικού φόρουμ που εστιάζει σε απλό περιεχόμενο, όπως διασημότητες, ερασιτέχνες και hentai. Επειδή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ViperGirls & (TOP 12) Φόρουμ πορνογραφικού τύπου όπως το Vipergirls.to Δείξτε μου 12 Εναλλακτικές φόρουμ πορνό για το ViperGirls.to Oh τέλος, ViperGirls! Ψάχνετε για ένα φόρουμ πορνό όπου τα φίδια και οι γυναίκες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μεταλλαγμένο υβριδικό τέρας σεξ; Εάν η λιποθυμία σας δεν μπορεί να αντέξει τη ζέστη, Κυρίες, πηγαίνετε κάπου αλλού γιατί είναι ενήλικας […]

Μεταβείτε στην κορυφή