Ενημερώθηκε στις: 16 Ιουνίου 2024

Διάσημο Δ.Σ

& 12 καλύτερες ιστοσελίδες γυμνών διασημοτήτων και πορνό ψεύτικο, παρόμοιο με το FamousBoard.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FamousBoard.com

διάσημο σπίτι σανίδας

Αλίμονο! Το Famous Board είναι ένα μέρος για να επισκεφτείτε όταν είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων, ειδήσεις και ταινίες πορνό. Οι φανατικοί διάσημοι θα εκστασιαστούν και θα κατακλυστούν με τη βιβλιοθήκη των φωτογραφιών και των καυτών βίντεο με εξέχοντες σταρ της τηλεόρασης και της πορνογραφίας. Αστέρια των social media, διάσημες ηθοποιοί και διαδικτυακές αισθήσεις εμφανίζονται στο Famous Board. Όχι μόνο αυτό, το Famous Board προσφέρει μια πληθώρα περιεχομένου που αξίζει να υποβληθεί από τους χρήστες. Αναμφισβήτητα, αυτός ο ιστότοπος είναι ένας θησαυρός από νόστιμα αχνιστά υλικά κατάλληλα για τις σεξουαλικές σας ανάγκες.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.famousboard.com/

Από τη γέννησή του το 2008, το Famous Board άγγιξε τον εσωτερικό σεξουαλικό πυρήνα των θαυμαστών του πορνό με την τεράστια συλλογή περιεχομένου διασημοτήτων. Πράγματι, οι λάτρεις του πορνό θα πετύχουν ένα χαρούμενο και χορταστικό fapping με διάφορες πλαστές διασημοτήτων, σέξι κυρίες, μοντέλα και προσωπικότητες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου γύρω από το Famous Board. Επιπλέον, οι σεξουαλικές εμμονές και οι φαντασιώσεις των χρηστών του ιστότοπου συναντώνται καθώς απολαμβάνουν τη συντριβή των διασημοτήτων τους σε ερωτικές σκηνές όπως ο αυνανισμός, η διείσδυση, το γυμνό και άλλα. Ποιος δεν θα πετύχαινε μια σκληρή στύση βλέποντας σούπερ σταρ στις πιο ευάλωτες στιγμές τους; Πραγματικά, το Famous Board εκτελεί καλά δημιουργώντας μια κοινότητα σχεδόν πενήντα χιλιάδων ενεργών και δυναμικών μελών.

Τι να περιμένετε στο Famous Board;

Είτε μας αρέσει είτε όχι, ορισμένοι λάτρεις του πορνό πιστεύουν ότι τα φόρουμ είναι ξεπερασμένα και βαρετά. Ωστόσο, φόρουμ όπως το Famous Board στοχεύουν να γίνουν ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις ανάγκες των διασημοτήτων σας. Ακόμα κι αν πρωτοεμφανίζεστε σε μια πλατφόρμα φόρουμ, θα νιώσετε αμέσως άνετα εδώ στο Famous Board. Ο χώρος του Famous Board είναι οργανωμένος τακτοποιημένα, εμφανίζοντας ενότητες με αντίστοιχους κανόνες και οδηγίες. Ναι, μπορείτε να περιμένετε ένα καλά ελεγχόμενο ερωτικό μέρος διασημοτήτων με διαχειριστές και συντονιστές ιστότοπου να εξασφαλίζουν έναν ομαλό και χαρούμενο ιστότοπο του Famous Board.

Επιπλέον, είναι ακόμη πιο κομψό και καθαρό επειδή ο ιστότοπος λειτουργεί ένα «σύστημα τριών χτυπημάτων», όπου οι χρήστες επιτρέπεται να παραβιάζουν τους κανόνες δύο φορές προτού οι συντονιστές πατήσουν το κουμπί κατάργησης. Η αιμομιξία, η παιδική πορνογραφία, η επίθεση και η αισχρότητα, για να αναφέρουμε μερικά, είναι όλα εκτός νόμου. Ως εκ τούτου, για να συνεχίσουν να αποκτούν τα ωραία πράγματα, οι χρήστες λαμβάνουν οδηγίες να παραμείνουν στην καλύτερη συμπεριφορά τους. Από την άλλη πλευρά, το ανώτερο τμήμα της σελίδας Famous Board εμφανίζει τα στοιχεία πλοήγησης του ιστότοπου. Αυτά τα ζωτικής σημασίας εργαλεία περιλαμβάνουν φόρουμ, ό,τι νέο υπάρχει και μια μηχανή αναζήτησης. Όπως ανέφερα, το Famous Board είναι καλά οργανωμένο. Ως εκ τούτου, η χρήση μιας προηγμένης μηχανής αναζήτησης είναι ένας σημαντικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό. Ευτυχώς, το Famous Board έχει μια εξελιγμένη λειτουργία αναζήτησης.

διάσημος πίνακας προηγμένη αναζήτηση

Προηγμένη μηχανή αναζήτησης

Είστε περίεργοι για τη διαφορά μεταξύ μιας μέσης συνάρτησης αναζήτησης και μιας προηγμένης; Λοιπόν, ένας ιστότοπος που προσφέρει μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης θα οδηγήσει τους θεατές του ιστότοπού του πολύ μακριά. Σας επιτρέπει να αναζητήσετε έναν μόνο τύπο περιεχομένου καθώς και πολλά υλικά συνολικά. Εδώ στο Famous Board, η γραμμή αναζήτησης θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν αυτό που αναζητούν. Μπορούν να αναζητήσουν την περιοχή μέσω λέξεων-κλειδιών, τοποθεσιών, τίτλων και θέσεων. Είναι ενδιαφέρον ότι η ταξινόμηση υλικών στο Famous Board έχει γίνει εύκολη. Οι θεατές μπορούν να φιλτράρουν τα υλικά και να τα ταξινομούν με φθίνουσα ή αύξουσα σειρά και δημοφιλές περιεχόμενο.

Εξερευνώντας περισσότερα το Famous Board Home

Εκ πρώτης όψεως, ο ιστότοπος φαίνεται να είναι πανομοιότυπος με άλλους πίνακες μηνυμάτων. Το Famous Board διαθέτει τυπική εμφάνιση φόρουμ, με μπλε και μαύρη γραφή σε φωτεινό φόντο. Όπως είπα νωρίτερα, το επάνω μέρος του πίνακα εμφανίζει ένα κουμπί Φόρουμ και Τι νέο υπάρχει, το καθένα με διαφορετικά παραδοτέα. Κάτω από αυτές τις λειτουργίες, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν ενότητες όπως Συχνές ερωτήσεις, Ενέργειες φόρουμ, Κοινότητα, Ιδιωτικά μηνύματα και Γρήγορες συνδέσεις.

διάσημοι κανόνες του διοικητικού συμβουλίου

Φυσικά, οι βασικές ερωτήσεις του ιστότοπου εξετάζονται στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις. Η Κοινότητα είναι όπου μπορείτε να εντοπίσετε τη λίστα των επαφών, των μηνυμάτων και του προφίλ σας. Ως δωρεάν μέλος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα Προσωπικά Μηνύματα για να επικοινωνήσετε με άλλους χρήστες του Famous Board. Ανακάλυψα επίσης ένα κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας με την ένδειξη Quick Style Chooser, όπου τα μέλη μπορούν να επιλέξουν την επιλογή εμφάνισης που θέλουν. Ως εκ τούτου, για αρχάριους ιστότοπους, μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του μαύρου ή του λευκού στυλ κινητής τηλεφωνίας μετρό.

Τα τμήματα του διάσημου διοικητικού συμβουλίου

Το Famous Board τηρεί την καθαρότητα του ιστότοπου προβάλλοντας μόνο τρεις ενότητες. Εκτιμώ επίσης πώς μένουν στον πυρήνα τους που είναι η παράδοση καυτών διασημοτήτων. Με αυτό, η παρουσίαση του καυτό περιεχομένου από το Famous Board είναι εντυπωσιακή. Τέλος πάντων, επιστρέφοντας στις ενότητες, το Famous Board εκθέτει Διασημότητες και Μωρά, Ψεύτικες και Συζητήσεις ως προς τους τρεις κύριους τομείς του ιστότοπου. Ως εκ τούτου, ας τα συζητήσουμε ένα προς ένα για να σας δώσουμε μια γεύση από το χώρο αποθήκευσης αυτού του τομέα.

διάσημες προσωπικότητες του διοικητικού συμβουλίου

Διασημότητες και Μωρά

Διασημότητες, μοντέλα Διαδικτύου, πορνοστάρ, άλλα κορίτσια, συλλογές και νέα διασημοτήτων είναι μεταξύ των υποκατηγοριών αυτής της ενότητας. Αυτή η ενότητα είναι πράγματι απασχολημένη και ενεργή. Ως εκ τούτου, το Famous Board παρείχε σε κάθε υποκατηγορία έναν αντίστοιχο συντονιστή. Το Famous Board γεμίζει αυτή την περιοχή με μερικές από τις πιο εκπληκτικά σέξι διασημότητες που έχουν παρουσιαστεί σε ακατάλληλες καταστάσεις. Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να περιηγηθείτε σε γυναικείες διασημότητες, παίχτες με δυσλειτουργίες της γκαρνταρόμπας, τριχωτές κυρίες, κορσέδες και ατυχίες στην τηλεόραση. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε πραγματικές εικόνες και ταινίες διασημοτήτων εδώ και να δείτε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύονται από άλλους στον ιστότοπο.

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ο τρόπος διαχωρισμού κάθε περιεχομένου από τον ιστότοπο, καθιστώντας τον πιο προσιτό και ευκολότερο τον εντοπισμό του. Σίγουρα, η ενότητα Συλλογή μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική στάση αν ψάχνετε για ένα σύνολο εικόνων που μπορείτε απλά να προσθέσετε στα αγαπημένα σας. Τώρα, αν απολαμβάνετε καθημερινές ενημερώσεις για τα αγαπημένα σας αστέρια, η υποενότητα Celebrity News είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Μπορεί να μάθετε για ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με σκηνές σεξ, καθώς και για φήμες και κουτσομπολιά για τις πιο αγαπημένες σας προσωπικότητες.

διάσημα τμήματα σανίδων

Μοιράζεται

Το Celebrity Fakes είναι το σημείο όπου μπορείτε να δείτε ψευδείς φωτογραφίες διάσημων γυναικών στον ιστότοπο. Αυτή η ενότητα μπορεί να περιλαμβάνει έργα που έχουν τροποποιηθεί ηλεκτρονικά εικόνες, ταινίες και άλλα. Το Celebrity Fakes είναι επίσης μια διάσημη τοποθεσία με πολλά υπέροχα φανταστικά γυμνά άλμπουμ προς όφελος των θαυμαστών πορνό διασημοτήτων. Τα γυμνά συνεπάγονται την τοποθέτηση του προσώπου ενός διάσημου ατόμου στη σωματική διάπλαση ενός πορνόσταρ για να φαίνεται ότι η προσωπικότητα βρίσκεται σε μια συμβιβαστική περίσταση.

Θα νιώθετε απόλυτο δέος καθώς ορισμένοι από αυτούς τους μιμητές είναι τόσο πειστικοί που θα ήταν δύσκολο να ξεχωρίσετε το πραγματικό από το μη. Επιπλέον, η ενότητα έχει επίσης μια υποπεριοχή που λέει Faking Contest. Η περιοχή είναι όπου τα μέλη διαγωνίζονται σε διαγωνισμούς παραποίησης και ψηφίζουν το καλύτερο ψεύτικο για να κερδίσει. Πράγματι, συναρπαστικό!

συζητήσεις

Η περιοχή συζήτησης Famous Board είναι ένα μέρος για να βρείτε τις απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών. Οι επισκέπτες του ιστότοπου δεν χρειάζεται να ανησυχούν για πιθανές ανησυχίες για τον ιστότοπο, καθώς αυτός ο τομέας είναι κατάλληλος για την αντιμετώπιση ερωτημάτων. Εκτός από αυτό, αυτή η περιοχή είναι επίσης ένα μέρος για τα μέλη να συνομιλούν μεταξύ τους. Τα διάσημα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μπορούν να συζητήσουν διάφορα θέματα, όπως συζητήσεις και κοινοποίηση ειδήσεων και πληροφοριών διασημοτήτων. Πράγματι, αυτός ο χώρος μπορεί επίσης να είναι μια διάσημη τοποθεσία για να ανταλλάξετε αστεία και να συναντήσετε νέα μέλη της κοινότητας που προστέθηκαν πρόσφατα.

διάσημη σανίδα galgadot

Περιεχόμενα διασημοτήτων που θα σας κάνουν φανατικούς

Το Famous Board είναι κάτι που πρέπει να δουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για εικόνες, ταινίες και ψεύτικα διασημότητες. Είναι ένας απλός ιστότοπος με πολύ ψεύτικο ερωτικό διάσημο που θα σας κάνει σκληρούς και χαρούμενους. Το Famous Board διαθέτει επίσης μια μεγάλη βάση μελών και μια εκτενή βιβλιοθήκη περιεχομένου. Ωστόσο, δεν έχει σκληροπυρηνικά πράγματα. Το Famous Board δεν εστιάζει μόνο σε αστέρια της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αλλά περιλαμβάνει επίσης μοντέλα, πορνοστάρ, αθλητές, ακόμη και προσωπικότητες του ραδιοφώνου, επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Ως θεατής ιστότοπου, πρέπει να προετοιμαστείτε με σεξουαλικούς πυροβολισμούς, σκηνές αυτοδιέγερσης και δημόσιες σεξουαλικές δραστηριότητες.

διάσημη καμέλα σανίδας

Απολαύστε περισσότερα προνόμια ιστότοπου και γίνετε μέλος

Αν και το Famous Board είναι ελεύθερα προσβάσιμο χωρίς λογαριασμό χρήστη, οι χρήστες ενθαρρύνονται να εγγραφούν για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επίσκεψή τους. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο φόρουμ, να διαβάσουν πράγματα και να δουν συγκεκριμένες φωτογραφίες χωρίς να εγγραφούν, αλλά πρέπει να συμμετάσχουν στη δημοσίευση μιας ανάρτησης και να κάνουν άλλα πράγματα. Επιπλέον, το Famous Board λειτουργεί με βάση τη δωρεά ή τη λήψη, πράγμα που σημαίνει ότι για να δείτε ζωτικά αρχεία, πρέπει πρώτα να προσθέσετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο για να συνεισφέρετε στη συλλογή.

διάσημο μητρώο διοικητικών συμβουλίων

Δεν χρειάζεται να είσαι δυστυχισμένος. η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη. Οι χρήστες πρέπει να παρέχουν προσωπικά στοιχεία, τα οποία περιλαμβάνουν την ημερομηνία γέννησης και τη διεύθυνση email. Τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα έχουν επιπλέον επιλογές και προνόμια. Εκτός από την απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο του ιστότοπου, οι συνεργάτες μπορούν επίσης να ειδοποιούνται κάθε φορά που έχουν ένα μη αναγνωσμένο μήνυμα. Αυτή τη στιγμή, ο ιστότοπος έχει ήδη 60 μέλη με 037 ενεργούς ακόλουθους. Συνολικά, η εγγραφή δεν σας κοστίζει απολύτως τίποτα. Στην πραγματικότητα, παρέχει πρόσθετες δυνατότητες και οφέλη.

διάσημη σανίδα bella

Τα υπέρ και τα κατά του FamousBoard.com

PROS:

 • Καθημερινές και τακτικές ενημερώσεις
 • Καθαρός και οργανωμένος χώρος
 • Οι συντονιστές είναι παντού
 • Ποικιλία σεξουαλικών σκηνών
 • Καυτές διασημότητες για να σας διασκεδάσουν
 • Ενεργός κοινότητα
 • Τεράστια βιβλιοθήκη με καυτά μωρά διασημοτήτων
 • Έχει πλαστά υλικά διασημοτήτων
 • Δωρεάν τοποθεσία

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο
 • Χωρίς σκληρό περιεχόμενο
 • Λίγες λειτουργίες τοποθεσίας προς βελτίωση

12 Καλύτερες ιστοσελίδες για γυμνά και Deepfake πορνό, παρόμοιο με το FamousBoard.com:

# 1 - MrDeepFakes 

MrDeepFakes

Το MrDeepfakes φέρνει μια νέα γεύση στον κόσμο των γυμνών διασημοτήτων. Από το ίδιο το όνομα, αυτός ο ιστότοπος περιέχει ψεύτικα και επεξεργασμένα βίντεο και εικόνες celeb. Με τη σημαντική πρόοδο της τεχνολογίας αυτές τις μέρες, δεν είναι πλέον πρόβλημα να δημιουργούμε αληθινά σκάνδαλα και σαφείς φωτογραφίες για την ευχαρίστηση όλων. Ο MrDeepfakes ενημερώνεται τακτικά και έρχεται σε διάφορες συλλογές διασημοτήτων A-list.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του MrDeepFakes.

PROS:

 • Μεγάλη βιβλιοθήκη διασημοτήτων
 • Η πλοήγηση είναι σχετικά απλή στην κατανόηση
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Σκούρο θέμα διάταξης

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο είναι σε κακή ποιότητα ανάλυσης
 • Ορισμένα άλμπουμ έχουν συγκεχυμένους τίτλους
 • Μερικές διαφημίσεις

# 2 - MrSkin 

κύριος

Αν είχατε ποτέ αυτό το δίλημμα να προσπαθήσετε να βρείτε ορισμένες γυμνές σκηνές από ταινίες του Χόλιγουντ, πιθανότατα βρήκατε τον Mr. Skin σε ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα. Τα περισσότερα από τα καλύτερα γυμνά κλιπ του Χόλιγουντ είναι εδώ. Από τις υψηλού εισοδήματος υπερπαραγωγές, indie ταινίες μέχρι ξένες ταινίες που θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν για μαλακό πορνό. Επιπλέον, ο Mr. Skin έχει περισσότερα από 75,000 γυμνά κλιπ με τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ όπως η Salma Hayek, η J.Lo, η Drew Barrymore και τόσα άλλα.

Ρίξτε μια ματιά Κριτική MrSkin.

PROS:

 • Βίντεο σε πλήρη HD
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Σέξι συλλογή GIF για θαυμαστές
 • Μαζική συλλογή γυμνών celeb
 • Διατίθενται επίσης ειδήσεις και φόρουμ διασημοτήτων
 • Οι εικόνες προέρχονται μόνο από γκαλερί στιγμιότυπου οθόνης

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις σε όλο τον ιστότοπο
 • Χωρίς επιπλέον μπόνους και προνόμια κατά την εγγραφή
 • Το περιεχόμενο δεν είναι αποκλειστικό

# 3 - CelebGate

Η διάταξη του Celebgate.cc μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπο οπαδών διασημοτήτων σας και θα το βρείτε μη οργανωμένο χωρίς τίποτα πολύ με δυνατότητες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος. Ωστόσο, η αρχική σελίδα έχει ένα ευρετήριο AZ, ένα τμήμα γενεθλίων για διασημότητες και την τρέχουσα λίστα ενημερώσεων. Ο ιστότοπος έχει επίσης το δικό του "Hall Of Fame" μαζί με πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου. Έχουν επίσης μια μοναδική ενότητα "Fappening" με μερικά επεξηγηματικά άρθρα και σχετικές προσωπικότητες, όπως και με το Playboy και τα μοντέλα τους. Κάθε μοντέλο σε αυτόν τον ιστότοπο δημιουργεί το βιογραφικό του και δίνει μια κλεφτή ματιά στο περιεχόμενο του ιστότοπου.

Κριτική CelebGate εδώ.

PROS:

 • Κάθε διασημότητα έχει γράψει προσεκτικά το βιογραφικό του
 • Αρχείο περιεχομένου διασημοτήτων και γυναικών
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Τα βίντεο ή οι ταπετσαρίες στον ιστότοπο σας ανακατευθύνουν σε άλλο ιστότοπο για ενήλικες

# 4 - TheNipSlip

Αρχική σελίδα TheNipSlip

Αυτός ο celeb γυμνός ιστότοπος διαθέτει ποικίλο περιεχόμενο που είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. Έχουν γυρίσματα στις άκρες, γαϊδούρια, σέξι μαγιό, εσώρουχα, δυσλειτουργίες της γκαρνταρόμπας, τσιμπήματα, σφηνάκια, και φυσικά, ντεκολτέ. Δεν θα το καταλάβαινα, όμως, αν αυτό δεν σε κάνει να τρέμεις! Υπάρχει απλά μια φανταστική στιγμή για να δείτε το σώμα τους και την ειλικρινή γύμνια - γεμίζει τα κομμάτια της φαντασίας σας που λείπουν.

Δείτε την κριτική του TheNipSlip.

PROS:

 • Πολλές φωτογραφίες και βίντεο ενημερώνονται τακτικά
 • Το περιεχόμενο είναι μαζικό
 • Υπάρχουν διαθέσιμα φυσικά, αυθεντικά αποσπάσματα από μουνί διασημοτήτων
 • Οι εικόνες και τα βίντεο κατηγοριοποιούνται τακτοποιημένα
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Πολλές διαθέσιμες δυνατότητες
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Ο βασικός σχεδιασμός χρειάζεται βελτίωση
 • Δεν φιλοξενείται τίποτα

# 5 - Αισθητή  

Αισθητή

Είναι γνωστό ότι τα αστέρια βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης και ως εκ τούτου, η σεξουαλικότητά τους είναι το επίκεντρο πολλών ονείρων και φαντασιώσεων. Το Ancensored.com προσφέρει στους θαυμαστές τους την ευκαιρία να δουν πώς φαίνονται οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες, διασκεδαστές, τηλεοπτικές προσωπικότητες και άλλα παρόμοια χωρίς τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους. Επιπλέον, το Ancensored παρέχει πολλούς διαφορετικούς τύπους περιεχομένου, με πολλά είδη περιεχομένου βίντεο και εικόνων των διασημοτήτων, καθώς και αυθαίρετες λήψεις οθόνης σε όλο τον κόσμο. Πράγματι, είναι μια σοφή επιλογή για κάποιον που εκτιμά το περιεχόμενο που απευθύνεται σε διασημότητες.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του The Ancensored.

PROS:

 • Το περιεχόμενο των διασημοτήτων είναι τεράστιο
 • Η ροή είναι γρήγορη και ομαλή
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Η λήψη δεν είναι διαθέσιμη

# 6 - Γυμνογραφία

Γυμνογραφία

Το Nudography είναι ένας ιστότοπος που εξυπηρετεί αυτές τις φαντασιώσεις. Πράγματι, αυτές οι συντριβές δεν είναι για την ίδια τη διασημότητα αλλά για έναν από τους χαρακτήρες που υποδύονται. Υπάρχουν τόσοι πολλοί απίθανοι χαρακτήρες που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους προσωπικότητας όταν πρόκειται για τηλεόραση και ταινίες.

Χόρτασε Λεπτομέρειες γυμνογραφίας σε αυτήν την ανασκόπηση.

PROS:

 • Τόνοι διασημοτήτων
 • Κάλυψε πολλά θέματα
 • Τα τελευταία γυμνά διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Μικρογραφίες
 • Ο σχεδιασμός βελτιώνεται

# 7 - EgoAllStars

EgoAllStars

Αυτός ο ιστότοπος EgoAllStars.com είναι γεμάτος με απεριόριστες εικόνες και ταινίες διάσημων διασημοτήτων, επομένως είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εκπληρώσετε τη λαχτάρα σας για υπέροχους ανθρώπους. Είναι επίσης μια εκτενής συλλογή από πλάνα που βρέθηκαν σε ταινίες του Χόλιγουντ, τηλεοπτικά προγράμματα, επίσημες τηλεοπτικές δεσμεύσεις, επιδείξεις μόδας και πλάνα χωρίς σενάριο και ξεκάθαρα.

Παρόλο που υπάρχουν αρκετά κλιπ με ανθρώπους γυμνούς ή που κάνουν έρωτα, αρκετοί χρησιμοποιούν επαγγελματικές σεκάνς από τηλεοπτικά επεισόδια και ταινίες blockbusters. Επί πλέον, EgoAllStars διαθέτει πολλές φωτογραφίες διασημοτήτων, αμφότερες, ειλικρινείς και ελάχιστα ντυμένες.

PROS:

 • Καταπληκτικά βίντεο διασημοτήτων
 • Διατίθενται ειλικρινείς λήψεις, τσιμπήματα και πολυάριθμοι τύποι φωτογραφιών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές

# 8 - FullXCinema

FullXCinema

Το FullXCinema είναι ένας ιστότοπος γυμνών διασημοτήτων με πλήρη πρόσβαση που φέρνει εκπληκτικές σεξουαλικές και ερωτικές σκηνές διασημοτήτων. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε φανταστικά πορνό και κλιπ από ταινίες που σίγουρα θα έφερναν μοναδική αποπλάνηση και ευχαρίστηση. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την ικανοποίηση να βλέπεις τα αγαπημένα σου αστέρια όλα γυμνά και να είσαι kinky με τους συμπρωταγωνιστές της. Τώρα μπορούμε επιτέλους να σταματήσουμε να φανταζόμαστε ότι γαμούνται και είναι τελείως γυμνοί, επειδή το FullXCinema μας έφερε το εξαιρετικό περιεχόμενο για να ξεγελάσουμε.

PROS:

 • Σεξουαλικές σκηνές και βίντεο που μοιάζουν με πορνό
 • Έχει χαρακτηριστικά κοινότητας και λειτουργία αξιολόγησης
 • Πραγματικό σεξ από διασημότητες

Μειονεκτήματα:

 • Κάποιο διαγραμμένο περιεχόμενο
 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Υπάρχουν λιγότερα διάσημα αστέρια στη λίστα

# 9 - ScandalPlanet

Κεντρικό ScandalPlanet

Για κάποιον σαν εμένα που απολαμβάνει τέτοιου είδους πράγματα, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχουν σεξουαλικές ηχογραφήσεις, ρητές εικόνες ή πλάνα παπαράτσι που δεν είναι μαγευτικά. Έτσι, οι ιστότοποι που εμφανίζονται όπως το ScandalPlanet.com είναι βολικοί για την κοινή χρήση σκανδαλωδών αντικειμένων όπως αυτό.

Πραγματικά, έχει επίσης πολλά αναγνωρίσιμα σούπερ μόντελ, μουσικούς, ηθοποιούς και αστέρια των social media, συμπεριλαμβανομένων αυτών σε υποβλητικές πόζες και ηχογραφήσεις που εκτίθενται στο κοινό. Το ScandalPlanet είναι ο πιο ανταποδοτικός ιστότοπος του είδους του, που προσφέρει σε βάθος πληροφορίες για την οικεία ζωή των σταρ. Οπότε, όποια σύγκρουση κι αν βρίσκεστε, μπορεί να τα ανακαλύψετε όλα εδώ: γυμνές ηχογραφήσεις, γυμνές εικόνες, ακατάλληλες ταινίες και όλες οι πιο πρόσφατες βρώμικες διαμάχες διασημοτήτων στο διαδίκτυο.

Αναθεώρηση ScandalPlanet εδώ.

PROS:

 • Πολλά σκάνδαλα σεξ και γυμνές φωτογραφίες
 • Εύκολο στη χρήση και απλή πλοήγηση
 • Πολλοί διάσημοι εμφανίστηκαν
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Κάθε περιεχόμενο είναι κατατοπιστικό και συνοδεύεται από περιγραφές διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ψεύτικα βίντεο και εικόνες
 • Κρυπτογραφημένος ιστότοπος HTTP
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη λήψη
 • Ορισμένοι ιστότοποι τρίτων

# 10 - Celebs Ρουλέτα

Celebs Ρουλέτα

Το CelebsRoulette είναι μια ακριβής αντανάκλαση του τίτλου της ιστοσελίδας. Περιέχει σκηνές και εικόνες προσωπικοτήτων της τηλεόρασης, σταρ του Χόλιγουντ, δημοσιογράφους, μοντέλα που κάνουν σεξ ή τις πιο ειλικρινείς σέξι πόζες τους. Στην πραγματικότητα, πολλοί σταρ του Χόλιγουντ και του κινηματογράφου κάνουν την εμφάνισή τους στη συλλογή CelebsRoulette. Εντάξει, ας αποδεχτούμε απλά ότι το CelebsRoulette ενδέχεται να μην προσελκύει τόσο πολλούς επισκέπτες όσο άλλες ιστοσελίδες όπως το RedTube ή το Pornhub. Ωστόσο, εξακολουθεί να προσφέρει μερικά συναρπαστικά οφέλη που άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του CelebsRoulette.

PROS:

 • Πολλές διασημότητες διαρρέουν φωτογραφίες και βίντεο
 • Δελεαστικές σκηνές από διαφορετικές πηγές
 • Καταπληκτική δυνατότητα αναζήτησης
 • Διαθέτει πολλές δυνατότητες ιστότοπου
 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Υλοποιεί την αξιολόγηση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Τα αναδυόμενα παράθυρα και οι ενοχλητικές διαφημίσεις είναι πολλές
 • Broken συνδέσεις
 • Όχι αποκλειστικό περιεχόμενο

# 11 - NudoGram 

NudoGram

Το NudoGram είναι ένας ιστότοπος πορνό που απευθύνεται κυρίως σε διασημότητες και γυμνές διαρροές από τους αγαπημένους σας σταρ του Χόλιγουντ. Αυτό που παρατηρώ σε αυτόν τον ιστότοπο Fappening είναι ο σχεδιασμός και η ρύθμιση που διαθέτει. Όλα είναι επίσης καλά οργανωμένα και εφαρμόζουν σύστημα ετικετών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε συγκεκριμένο περιεχόμενο που σχετίζεται με τις προτιμήσεις σας. Τώρα, δεν χρειάζεται να περάσετε από όλο το περιττό περιεχόμενο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επειδή το NudoGram έχει ήδη σχεδιαστεί για την εξυπηρέτησή σας.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Το περιεχόμενο δεν είναι γεμάτο και οργανωμένο καλά
 • Πολύ αποτελεσματικό στη χρήση
 • Άφθονο εκπληκτικό περιεχόμενο
 • Διαθέτει τις πιο δημοφιλείς διαρροές διασημοτήτων και αποκλειστικές φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 12 - AdultDeepFakes 

AdultDeepFakes

Σήμερα, η εύρεση του καλύτερου ιστότοπου γυμνών διασημοτήτων μπορεί να είναι δύσκολη και προκλητική. Με ένα σωρό ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα εδώ και εκεί, καθώς και μόνο λίγα περιεχόμενα, είναι αρκετά απογοητευτικό για το fap. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν βλέπεις κάθε μέρα νέες διαρροές από αυτές τις διασημότητες, πράγμα που είναι καλό που υπάρχουν εναλλακτικές. Το AdultDeepFakes παρέχει εκπληκτικές επεξεργασμένες φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων που φαίνονται πολύ κουκλίστικα για να είναι αληθινά. Παρόλο που είναι Deepfakes, είναι ακόμα ωραίο να φανταστείς επιτέλους το αγαπημένο σου είδωλο γυμνό και φοβισμένο.

PROS:

 • Οι διάσημοι είναι διάσημοι και πολύ υπέροχοι
 • Χιλιάδες εικόνες και βίντεο αποθηκεύονται
 • Η διάταξη είναι διαισθητική

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

Συμπέρασμα

Όσοι απολαμβάνουν εικόνες, ταινίες και ψεύτικα διασημότητες θα απολαύσουν αυτόν τον ιστότοπο. Το Famous Board προσφέρει μια τεράστια κοινότητα και μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου που δεν περιλαμβάνει ακραίο υλικό. Ως εκ τούτου, πρέπει να θυμάστε ότι το Famous Board δεν έχει σκληρό περιεχόμενο όπως cumshots, πίπα, διείσδυση και στοματικό σεξ. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε περιλαμβάνει γυμνό και ζεστασιά διασημοτήτων.

Πράγματι, το Famous Board έχει πολλά να προσφέρει με μια τεράστια συλλογή από φωτογραφίες και βίντεο που μοιράζονται διάσημοι θαυμαστές του γυμνού. Ο ιστότοπος είναι επίσης απλός και πολύ πρακτικός στη χρήση, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι δεν θα δυσκολευτούν ποτέ να πλοηγηθούν στην πλατφόρμα. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την κοινότητα του Famous Board για την ενεργό δράση και την καταβολή όλων των προσπαθειών για να γίνει η συλλογή του ιστότοπου εύγευστη και αξιόλογη. Ως εκ τούτου, εάν έχετε τάση για κοινότητες διασημοτήτων, κουτσομπολιά, σεξ και γυμνό, το Famous Board δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Sail on, φίλε? δοκιμάστε το Famous Board σήμερα!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 44 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Celeb Kingdom & 12 Καλύτερες Ιστότοποι διασημοτήτων και γυμνών που διέρρευσαν όπως το CelebKingdom.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebKingdom.org Οι πύλες είναι ανοιχτές για το Celeb Kingdom! Όλοι καλούνται εγκάρδια να εξερευνήσουν το συμπόσιο των ερωτικών γευμάτων. Όμορφα, αυτό το βασίλειο είναι συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο στην παροχή γυμνών διασημοτήτων και αισθησιακών αντικειμένων. Ωχ, πρέπει να ελέγξω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cinema Cult & 12 ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων που πρέπει να επισκεφτείτε και γυμνά διάσημων που διέρρευσαν όπως το Cinemacult.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Cinemacult.com Έχετε βρεθεί ποτέ να κοιτάτε την αγαπημένη σας διασημότητα στην οθόνη και να σκέφτεστε: «Πώς φαίνονται πάντα τόσο καλά; ” Λοιπόν, υπομονή γιατί το Cinemacult.com είναι το VIP πάσο σας στον κόσμο των αστεριών που πηγαίνουν όλο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Celeb Matrix & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό διασημοτήτων και διακεκριμένα γυμνά διασημοτήτων όπως το CelebMatrix.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebMatrix.com Γεια σας! Λοιπόν, έπεσα πάνω σε αυτό το CelebMatrix στο διαδίκτυο και πιστέψτε με, είναι σαν ένα VIP πάσο στον άγριο κόσμο της διασκέδασης των διασημοτήτων – και όχι, δεν μιλάω για το κόκκινο χαλί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudify Online & TOP 12 Deepfake Πορνό και Γυμνές Ιστοσελίδες Διασημοτήτων όπως το Nudify.online Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nudify.online Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας σε μια ονειροπόληση, αναρωτιέστε πώς θα έμοιαζαν οι άνθρωποι γύρω σας με τους λάτρεις; Αν γνέφεις μαζί, καλώς ήρθες στο κλαμπ, φίλε μου. Ο αγώνας είναι πραγματικός. Τώρα, φανταστείτε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διασημότητες βίντεο και κορυφαίοι 12 ιστότοποι που εξαφανίζονται και ιστότοποι πορνό διασημοτήτων που διέρρευσαν όπως το VideoCelebs.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VideoCelebs.net Καλώς ήρθατε, φίλοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Σήμερα, βουτάμε στον δελεαστικό κόσμο των VideoCelebs, όπου περιμένει η γοητεία των διασημοτήτων και οι δελεαστικές αποδράσεις τους. Τώρα, προτού αρχίσετε να δημιουργείτε εικόνες της Jennifer Lawrence, της Selena Gomez ή ακόμα και της Penny […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση DeepFakePorn & 12 καλύτερα ψεύτικα γυμνά διασημοτήτων και ιστοσελίδες DeepFake πορνό όπως το DeepFakePorn.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepFakePorn.net Χαιρετισμούς, συνάδελφοί μου που γνωρίζουν το Διαδίκτυο! Έχετε ακούσει το θόρυβο για την τελευταία τάση που κατακλύζει τον Ιστό; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας δώσω τα όχι και τόσο σπουδαία νέα. Μια βαθιά ψεύτικη τοποθεσία που ονομάζεται DeepFakePorn έχει εμφανιστεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διάσημοι Dump & 12 Καλύτερες Διαρροές Γυμνών Διασημοτήτων και Ιστότοποι πορνό όπως το Celebsdump.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebsdump.com Γεια σας! Έτσι, έπεσα πάνω στο CelebsDump τις προάλλες και επιτρέψτε μου να σας πω. δεν είναι μόνο ο συνηθισμένος ιστότοπος κουτσομπολιού διασημοτήτων σας. Πρόκειται για έναν εικονικό θησαυρό με φωτογραφίες με σούπερ μόντελ, ηθοποιούς του Χόλιγουντ και αξιόλογες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορίτσια κοινωνικών μέσων και 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων που εξαφανίζονται και έχουν διαρρεύσει όπως το Socialmediagirls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Socialmediagirls.com Πολλά κορίτσια σήμερα χρησιμοποιούν πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μεταδώσουν παιχνίδια, να δημιουργήσουν περιεχόμενο και να κάνουν άλλα πράγματα. Δεν τους τελειώνουν οι ιδέες για να παραμείνουν ενεργοί και σχετικοί. Γι' αυτό υπάρχουν πολλά σέξι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Celeb Hub & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γυμνών διασημοτήτων όπως το CelebHub.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebHub.net Αναρωτιέστε ποια διασημότητα κοσμεί τη σκηνή του πορνό τελευταία; Ανακάλυψα το Celeb Hub και πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον εκπληκτικό ιστότοπο. Οι λάτρεις του πορνό διασημοτήτων είναι η κύρια πελατεία του τομέα και αν ανήκετε σε αυτό το ρόστερ των […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Boobs Radar & 12 Best Fappening and Leaked Celebrities Porn Sites όπως το BoobsRadar.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BoobsRadar.com Hot Boobies Alert! Το Boobs Radar είναι ένα ολοκαίνουργιο, κορυφαίο πορνό κανάλι διασημοτήτων που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στη λίστα των αγαπημένων σας. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ δημιουργικό σε περιεχόμενο, το Boobsradar κάνει εξαιρετική δουλειά ξεπερνώντας τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Desi Fakes & Top 12 Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το DesiFakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DesiFakes.com Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα Desi Fakes; Πρόσφατα κοίταξα έναν κορυφαίο ινδικό πορνό ιστότοπο και ενθουσιάστηκα να γνωρίσω περισσότερα ινδικά hotties. Με αυτό, εμπνέομαι να σκάβω και να τρώω χυμώδη ινδική […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adult Empire Celebrity & Top 12 Nude Celebrity Sites Όπως το adultempirecelebrity.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το adultempirecelebrity.com Από τότε που κυκλοφόρησε το σεξουαλικό σκάνδαλο της Kim Kardashian, όλο και περισσότερα σκάνδαλα διασημοτήτων εμφανίζονται στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του Paris Hilton και του κλασικού σκάνδαλα της Πάμελα Άντερσον, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Κάρολιν Μέρφι. Ολα τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AEBN Celebrities & 12 Best Premium Nude Celebrity Sites Όπως το straight.aebn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το straight.aebn.com Τον τελευταίο καιρό, λαχταρούσα πολλές διασημότητες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι σκέψεις τους με χτυπούσαν όλη την ώρα. Λοιπόν, αν σας έλεγα ότι κάνω πάντα βαθιές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, πιστέψτε με, γιατί είμαι. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wiki Feet Review & Top 12 Celerity Sex Sites όπως το WikiFeet.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WikiFeet.com Έχετε ανακαλύψει το σεξουαλικό φετίχ σας πρόσφατα; Ετοιμαστείτε να καταβροχθίσετε τη συλλογή ποδιών διασημοτήτων για έναν υπέροχο οργασμό ποδιών στο WikiFeet.com! Η κοινωνία σήμερα υποδέχεται συνεχώς τις σεξουαλικές φαντασιώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Έτσι, οι εμμονές στα πόδια γιορτάζονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TaxiDriverMovie & 12 Καλύτερες Γυμνές Ιστοσελίδες Διασημοτήτων/Πορνοστάρ, όπως το taxidrivermovie.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TaxiDriverMovie.com Οι διασημότητες είναι οι πιο λατρεμένες προσωπικότητες στον κόσμο. Όταν οι άσχημες πλευρές τους βγαίνουν στη δημοσιότητα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους—ειδικά αν αυτές οι διαρροές είναι σκάνδαλα, τσιμπήματα και αμφιλεγόμενες ατυχίες. Σίγουρα, είναι συναρπαστικό να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deep Swap & TOP-12 Celeb Nudes & Deepfake Porn Sites όπως το DeepSwap.ai Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepSwap.ai Όσοι θαυμαστές ερωτικών που θέλουν μια ακραία περιπέτεια με τους πιο περιζήτητους σούπερ σταρ τους θα λατρέψουν το Deep Swap. Αν έχετε την πιο τρελή φαντασία, σπεύσατε σε αυτήν την πλατφόρμα για να ζήσετε ένα συναρπαστικό, μοναδικό στο είδος του φαινόμενο. Δημιουργήστε το ζουμερό σας υλικό και δείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση HeroEro & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 Γυμνοί ιστότοποι για διασημότητες και διασημότητες Όπως το heroero.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeroEro.com Όταν τα πράγματα γίνονται τρελά και δεν υπάρχει πορνό στο τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας, ευχόμαστε πάντα να υπάρχει ένας ήρωας που θα μπορούσε να μας σώσει. Ευτυχώς, βρήκα τον καλύτερο ήρωα στον κόσμο. υπάρχει εδώ και ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fapopedia & TOP-12 Γυμνά διασημοτήτων και Ιστότοποι με διαρροές όπως το Fapopedia.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fapopedia.net Το Fapopedia είναι διαθέσιμο! Ναι, ακούγεται σαν τη Wikipedia και έχει προσελκύσει γνώστες του πορνό σε όλο τον κόσμο. Η Fapopedia τόνισε την ικανότητά της να προμηθεύεται τα αγαπημένα σας καυλιάρη υλικά. Όπως η Wikipedia και άλλα εργαλεία αναζήτησης, το Fapopedia προσφέρει θαύματα παρουσιάζοντας τα κορυφαία και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fappening Book & TOP-12 Celebrity Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το FappeningBook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FappeningBook.com Θέλετε να προσθέσετε περισσότερους χώρους στο φετίχ πορνό διασημοτήτων σας; Προσθέστε το Fappening Book στη λίστα σας και γευτείτε την αίσθηση των άτακτων και σέξι προσωπικοτήτων που καταγράφονται και χτυπιούνται στην πραγματική ζωή. Το Fappening Book εξυπηρετεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornDeepFake & Top-12 Deepfake και Celebrity Porn Sites Παρόμοιοι με το porndeepfake.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornDeepFake.net Αχ, deepfakes… Πρόσφατα έλαβα προτάσεις από τους φίλους μου σχετικά με ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων, και προσωπικά, δεν είμαι νέος σε αυτό κόγχη. Έχω αναθεωρήσει αρκετές τοποθεσίες deepfake στο παρελθόν και αυτή η θέση με έχει αφήσει δέος. Αυτό που προκαλεί έκπληξη, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι αστέρες και 12 καλύτεροι διάσημοι γυμνοί και Deepfake πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το SexyStars.online Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyStars.online Ω, σέξι σταρ! Αισθάνομαι λίγο ζεστό σήμερα και σκέφτομαι τα αγαπημένα μου είδωλα διασημοτήτων σε πλήρη γυμνό. Τι λες, φίλε; Σκέφτεσαι κι εσύ το ίδιο; Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη διασημότητά μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JerkOffToCelebs & TOP 12 Γυμνές διασημοτήτων και Ιστότοποι για σεξουαλικά σκάνδαλα διασημοτήτων Όπως το jerkofftocelebs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JerkOfftoCelebs.com Όλοι έχουμε μια μεγάλη επιθυμία να παρακολουθήσουμε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων. Στην πραγματικότητα, πολλοί αστέρες της ποπ και ηθοποιοί του Χόλιγουντ δείχνουν ξεκάθαρες σκηνές στα μουσικά βίντεο και τις ταινίες τους για να προσελκύσουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deep Fucks & 12 Best Celeb Nudes και Deep Fake Porn Sites όπως το DeepFucks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepFucks.com Οι θαυμαστές των deep fake βίντεο διασκεδάζουν με καλούς ιστότοπους που μπορούν να προσθέσουν στη λίστα τους με τοποθεσίες πορνό. Ευτυχώς, ανακάλυψα αυτήν την πλατφόρμα που έφερε επανάσταση στην αναζήτησή μας για ερωτική. Το DeepFucks.com θα σας κάνει να θέλετε να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CFake Review & 12 Best Celebrity DeepFake και Celeb Nude Sites όπως το cfake.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για διασημότητες του Cfake.com — δεν είναι τέλειοι; Πάντα αναρωτιέμαι πώς είναι αυτές οι καλλονές του Χόλιγουντ όταν είναι γυμνές. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι γυμνών διασημοτήτων στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχει χακαριστεί το τηλέφωνο όλων των διασημοτήτων. Συνεχίζω να βρίσκω την Taylor Swift, τη Lily […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Celebrity & Top 12 Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites Παρόμοιοι με το SexCelebrity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexCelebrity.net Γεια σου, φίλε! Ξεκινήστε να αναφέρετε τη διασημότητα που θέλετε να δείτε εντελώς γυμνή. Εδώ στο SexCelebrity.net, θα έχετε το πιο καυτό και πιο φρέσκο ​​πορνό διασημοτήτων για τράνταγμα. Τυχερός αν η αγαπημένη σας προσωπικότητα κυκλοφόρησε άτακτες σεξουαλικές ταινίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BannedSextapes & 12-Καλύτεροι Premium Γυμνοί ιστότοποι διασημοτήτων Όπως το bannedsextapes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BannedSextapes.com Αχ, πορνοστάρ… Είναι παντού. Μερικοί είναι παλιοί και επιτυχημένοι, ενώ άλλοι είναι αρχάριοι και φρέσκοι. Ωστόσο, πολλοί από εμάς αναζητούμε κάτι διαφορετικό — μια γεύση που θα μείνει στα όνειρά μας. Και βρήκα ακριβώς το σωστό περιεχόμενο — […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adult Deep Fakes & 12 Best Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το AdultDeepFakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AdultDeepFakes.com Σίγουρα, υπάρχουν μέρες στη ζωή μας που θέλουμε να δούμε τις διασημότητες μας να κάνουν τις άσχημες σεξουαλικές πράξεις που ικανοποιούν τους πετεινούς μας. Μερικές φορές αναρωτιόμαστε πώς είναι πραγματικά να τα έχουμε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VividCeleb Review & 12 (Καλύτερα) Premium γυμνά διασημοτήτων, ιστότοποι σεξουαλικών ταινιών όπως το vividceleb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vividceleb.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γυμνών διασημοτήτων που ονομάζεται VividCeleb. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενα celeb πορνό με γεμάτες σεξ ταινίες, φωτογραφίες, ταινίες μεγάλου μήκους και πολλά άλλα! Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες γυμνών διασημοτήτων έξω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Famous Board & 12 Best Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites Παρόμοιοι με το FamousBoard.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FamousBoard.com Αλίμονο! Το Famous Board είναι ένα μέρος για να επισκεφτείτε όταν είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων, ειδήσεις και ταινίες πορνό. Οι φανατικοί διάσημοι θα εκστασιαστούν και θα κατακλυστούν με τη βιβλιοθήκη των ανεβασμένης φωτογραφίας και των καυτών βίντεο με εξέχοντες σταρ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MrDeepFakes & 12 Καλύτερες Διασημότητες DeepFake Porn και Celeb Nude Sites Όπως το mrdeepfakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το mrDeepfakes.com Πολλοί διάσημοι έχουν ανεβάσει τις γυμνές φωτογραφίες τους στο deep web σε μια προσπάθεια να αποκομίσουν επιπλέον δημοσιότητα και έκθεση στα μέσα. Ακόμα κι έτσι, δεν μπορείτε να υποθέσετε ότι κάθε διασημότητα θα είναι τόσο απερίσκεπτη ώστε να διαρρεύσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebMasta & 12 Καλύτερες δωρεάν γυμνές διασημότητες που διέρρευσαν, ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων όπως το celebmasta.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebmasta.com Αχ, διασημότητες. Η ζωή τους είναι αρκετά συναρπαστική, έτσι δεν είναι; Η ζωή των διασήμων είναι γεμάτη κουτσομπολιά, ειδήσεις, σκάνδαλα και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σε όλους αρέσει να περιηγούνται σε ιστοτόπους γυμνών διασημοτήτων και να ανοίγουν σελίδες επειδή φέρνει άφθονη διασημότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fappenist & TOP-12 Καλύτερα γυμνά διασημοτήτων και ιστότοπος παρόμοιος με το Fappenist.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fappenist.com Ποιος δεν αγαπά τις διασημότητες όσο μεγαλώνει; Ναι, φίλε, ξέρω ότι κρατάς σέξι περιοδικά και DVD στο ντουλάπι του δωματίου σου, προσπαθώντας τόσο σκληρά που δεν θα το δει η μαμά σου. Ω, αυτές οι αναμνήσεις! Εν τω μεταξύ, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EgoAllStars & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ Celeb Nudes, Naked Celeb Διαρροές ιστότοπων Όπως το egoallstars.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Egoallstars.com Η αφοσίωση των περισσότερων θαυμαστών για τους αγαπημένους τους διασημότητες παρουσιάζεται μέσω του EgoAllStars — ενός διάσημου ιστότοπου γυμνών διασημοτήτων. Ανακαλύψτε αμέτρητες εικόνες γυμνιστών και σεξουαλικών διασημοτήτων περιηγώντας την τεράστια συλλογή από πιο καυτές διαρροές και γυμνό περιεχόμενο. Φωτογραφίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudography & TOP-12 Best Celeb Nudes and Fappening-Like Παρόμοια με το Nudography.com Show Me 12 Alternatives for Nudography.com Χάρη στις πολυάριθμες κορυφαίες εμφανίσεις τους σε ταινίες, οι celebrities τραβούν πολύ την προσοχή. Εκτός από το πρότυπο μόδας και τάσεων της γενιάς, είναι όντως ελκυστικά και προκαλούν πολύ αυνανισμό. Και ναι, πολλοί άνθρωποι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebJihad Review 12 Best Nude Celeb and Deepfake Porn Sites Like Celebjihad.com Show Me 12 Alternatives for Celebjihad.com Ενώ χιλιάδες άλλοι διάσημοι και διαρροή ιστότοπων διασημοτήτων είναι εντυπωσιακά παρόμοιοι - με το ίδιο υλικό πηγής, πλοήγηση και διάταξη, είναι ακόμα εντυπωσιακό ότι Η CelebJihad βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίζει. Αυτός ο ιστότοπος έχει εκπληκτικό περιεχόμενο που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebritySlips & TOP-12 Best Celeb Nudes and Fappening-Like Παρόμοια με το celebrityslips.com Show Me 12 Alternatives for CelebritySlips.com Μερικές φορές, όταν βλέπουμε πορνό ή μοντέλα να γυμνάζονται δεν δίνει μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμό από ό, τι παλιά. Perhapsσως, βλέπουμε πάρα πολύ πορνό για χρόνια που το γυμνό δεν λειτουργεί πλέον ως μαγεία. Αλλά, μην ανησυχείτε, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ancensored & 12 TOP Celebrity Nudes and Leaked Sites Like Ancensored.com Show Me 12 Alternatives for Ancensored.com Ο ιστότοπος του Ancensored είναι μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού. Με την πολλή πλατφόρμα βίντεο ενηλίκων, αυτό το μέρος προσελκύει αρχάριους και έμπειρους εθισμένους στο πορνό. Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται σε εκατοντάδες βίντεο για να επιλέξετε από πού μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε διασημότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ScandalPlanet Review & 12 (Best) Celebrity Nudes and Celeb Sex Scandal Sites Like scandalplanet.com Show Me 12 Alternatives for Scandalplanet.com Αρκετές χολιγουντιανές σεξ ταινίες ήταν στη λίστα παρακολούθησής μου εδώ και πολύ καιρό - εκατοντάδες από αυτές, στην πραγματικότητα. Συνήθως, αυτές οι οικείες αποκαλύψεις δεν παρέχουν μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση όπως το πορνό, αλλά είναι συναρπαστικό να βλέπεις πόσο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebGate & TOP-12 Γυμνό διασημοτήτων και ιστότοποι διαρροής όπως το CelebGate.cc Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebGate.cc Και ναι! Φαίνεται ότι ένας νέος ιστότοπος αφιερωμένος στις φωτογραφίες και τα βίντεο γυμνού διασημοτήτων είναι εδώ. Αυτό είναι ένα υπέροχο νέο για τους λάτρεις του πορνό και τους οπαδούς των διασημοτήτων στη γειτονιά. Ως εκ τούτου, εκείνοι που πεινούν και χρειάζονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TheNipSlip Review & 12 BEST Celeb Nudes/Fappening & Naked Celeb Leak Sites Like TheNipSlip.com Show Me 12 Alternatives for TheNipSlip.com Τέλος, TheNipSlip! Είναι ένας από τους καλύτερους γυμνούς ιστότοπους διασημοτήτων που διαθέτει ειλικρινή και πλάνα διασημοτήτων στις πιο τολμηρές και γυμνές στιγμές τους. Ναι, έτσι είναι, όλοι οι σούπερ σταρ του κλάδου - μοντέλα, τηλεοπτικές προσωπικότητες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DrunkenStepFather & 12 BEST Nude Celeb & Naked Celeb Leak Sites Όπως το DrunkenStepFather.com Δείξτε μου Top 12 εναλλακτικές λύσεις για το DrunkenStepFather.com Παρόλο που διάφορες ιστοσελίδες σεξ με γυμνές και διαρροές διασημοτήτων σήμερα, μόνο μερικοί από αυτούς ξεχωρίζουν και έχουν εξαιρετικά αυθεντικό και αξιόλογο. φήμη. Ακόμα κι έτσι, κάθε στιγμή είχα τη διάθεση για εικόνες που διέρρευσαν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebsRoulette Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Naked Celeb Leak Sites Like CelebsRoulette.com Show Me 12 Alternatives for CelebsRoulette.com Τέλος, ένας υπέροχος ιστότοπος με ένα συνδυασμό εικόνων και βίντεο από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλούς άλλους πόρους. Περιμένετε να απολαύσετε μόνο τις «καλές» σκηνές και φωτογραφίες. Και όταν λέω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AZNude Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Leaks Sites όπως το AZNude.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AZNude.com Όταν πρόκειται για τις αρχικές μου εντυπώσεις οποιουδήποτε ιστότοπου, συγκεκριμένες σελίδες προσελκύουν αμέσως την προσοχή μου, προσφέροντάς μου μια καταπληκτική ματιά τι να περιμένεις. Αυτό το είδος της πρώιμης εμπειρίας παραμένει στο οστό ενώ κοιτάζω μέσα από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thefappeningblog & 12 BEST Nude Celeb Sites όπως το thefappeningblog.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το thefappeningblog.com Τέλος, το The FappeningBlog! Εάν είστε γοητευμένοι με μια ματιά στην σέξι και άτακτη πλευρά των αγαπημένων σας διασημοτήτων, τότε αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Για πολύ καιρό, το TheFappeningBlog ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γυμνά celeb […]

Μεταβείτε στην κορυφή