Ενημερώθηκε στις: 21 Απριλίου 2024

Rub Rankings

& 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Ερωτικού Μασάζ όπως το RubRankings.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RubRankings.com

χαρακτηριστικά rubrankings

Rub Rankings! Όταν άκουσα το όνομα, αρχικά σκέφτηκα τα λάδια μασάζ και το άρωμα ενός χαλαρωτικού σπα. Μπορούσα να νιώσω την ένταση ενός σκληροπυρηνικού μασάζ με μια απολαυστική και ελκυστική μασέρ να κάνει τη δουλειά. Ω αγόρι, το πέος μου σίγουρα θα αντιδρούσε. Η έγκριση του πούτσου μου θα ήταν εμφανής όπως ο ουρανός καθώς ποθεί για επιπλέον χάδι και εξυπηρέτηση. Ίσως ξέρετε τι συζητώ διεστραμμένα; Το Rub Rankings δεν είναι μια απλή πλατφόρμα, φίλε. Έχει στέρεες ενδείξεις για χαρακτηριστικά σιελόρροιας που κάθε λάτρης του μασάζ και της ερωτικής θα είχε εμμονή.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.rubrankings.com

Έτσι, αν σας αρέσουν αυτές οι δραστηριότητες, το Rub Rankings θα μπορούσε να είναι μια ωραία παράκαμψη από τις τυπικές εκρήξεις βίντεο σεξ. Μπορείτε να δοκιμάσετε να χαρίσετε στη συλλογή σας από δωρεάν πορνό υλικό μια σύντομη χαλάρωση καθώς καταναλώνουμε τη συλλογή οργασμικού ερωτικού μασάζ που ισχυρίζεται η Rub Rankings. Κάθε λάτρης του Rub Rankings είναι περισσότερο από πρόθυμος να τον τρίψουν και να τον χαϊδέψουν. Τους αρέσει να βυθίζονται στο ρόστερ των ζωηρών, καυλιάρηδων και σαγηνευτικών μοντέλων. Αυτά τα μωρά και ακόμη και οι κύριοι δεν χάνουν τον χρόνο σας. Καθώς απολαμβάνουν να γίνονται αντιληπτοί, οι θαυμαστές λαχταρούν να λερωθούν και να πληρώσουν για τις υπηρεσίες τους. Θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί αυτή η ερωτική; Καθίστε και διαβάστε. Το Rub Rankings είναι έτοιμο για να σας λερώσει.

Λήψη ακριβών λεπτομερειών σχετικά με τις κατατάξεις Rub

Το Rub Rankings είναι μια λίστα παρόχων υπηρεσιών για μασάζ και τρίψιμο σώματος Nuru. Ο περιεκτικός κατάλογος βοηθά τους λάτρεις να αναζητήσουν τη νέα τους περιπέτεια. Αυτός ο τομέας ανήκει στην κατηγορία των πλατφορμών αρχάριων. Η Rub Rankings είναι μόλις μερικών μηνών και προσφέρει νέα μοντέλα, υπηρεσίες και τεχνικές μασάζ. Είμαι πραγματικά πιο εκστατικός με τα πιθανά ονόματα και τοποθεσίες που προστέθηκαν. Δεν θα είναι έγκλημα να προσβλέπουμε σε νέες προσθήκες. Ίσως έχετε επίσης μια λίστα με συναλλαγές και διακριτικές δραστηριότητες μασάζ. Γιατί όχι? Αν αυτές οι περιπέτειες μας γοητεύουν και μας ηρεμούν, δεν υπάρχουν λόγοι να μην επιδοθούμε.

Συμφωνείς φίλε; Εάν το Rub Rankings μπορεί να σας προσφέρει μια πιο συναρπαστική εμπειρία ερωτικού μασάζ, τότε δεν υπάρχει χρόνος να σταματήσετε. Αφιερώνω αυτήν την κριτική για να σας κάνω να εκστασιαστείτε με τους θησαυρούς που έρχονται. Η Rub Rankings έχει καλή φήμη, κυρίως στην εξειδικευμένη θέση που έχει επιλέξει. Έχει τραβήξει εντυπωσιακά χιλιάδες την προσοχή και τον εθισμό. Τα περισσότερα μέλη λατρεύουν τον κατάλογο και τα απλούστερα μέσα πλοήγησης και επιλογής των καυλιάρης μοντέλων. Έχει πολύτιμα χαρακτηριστικά και δείγμα θεραπευτικών σεξουαλικών αποδράσεων. Το Rub Rankings έχει τεράστιες δυνατότητες στον τομέα της ερωτικής δραστηριότητας. Πρέπει να ξέρεις πώς να ελίσσεσαι.

Μια πολλά υποσχόμενη και σαγηνευτική σελίδα κατατάξεων για τρίψιμο

εγγραφή κατάταξης

Η Rub Rankings σας έκανε να ξεκαρδιστείτε με την καθαρή κατάληξη μοντέλων και παρόχων υπηρεσιών. Ολόκληρη η σελίδα προσελκύει έναν τεράστιο αριθμό γυναικών που αυτοπροσδιορίζονται ως καλλιτέχνες μασάζ. Αυτοαποκαλούν τους εαυτούς τους «Πάροχοι τρίψιμο σώματος» και η φράση συνοψίζει το σύνολο των κατατάξεων Rub. Η κεντρική σελίδα καλεί για ένα ισχυρό σύνολο εργαζομένων κυριών που είναι πρόθυμες να μοιραστούν την τέχνη τους. Το Rub Rankings φαίνεται απλό αλλά και αισθητικό, με τους αναδυόμενους μοβ τόνους του να συνδυάζουν το σκούρο φόντο. Στην κεντρική σελίδα υπάρχουν άμεσες λεπτομέρειες περί εκλεπτυσμένων και κολακευτικών δραστηριοτήτων. Οι κυρίες είναι έτοιμες να τρίψουν όχι μόνο την πλάτη που πονάνε, αλλά και να στήσουν πέη για να κάνουν τους θαμώνες τους ευτυχισμένους.

Ανεξάρτητα από την απλή επιλογή κειμένων, η Rub Rankings κατάφερε ακόμα να κάνει μια σέξι παρουσίαση. Οι θαυμαστές θα απολαύσουν τα χρήσιμα εργαλεία πλοήγησης που κατακλύζουν τη γύρω περιοχή—οι σύνδεσμοι προς τα φύλλα εγγραφής και η προσθήκη καταχωρίσεων παρελαύνουν στο κορυφαίο τμήμα της κατάταξης Rub. Σας προτείνω να αρχίσετε να κάνετε ελιγμούς σε αυτά τα κουμπιά για να κάνετε τη διαμονή σας εύκολη. Η εγγραφή λογαριασμού σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο επιχείρησης που σκοπεύετε να διευθύνετε στο Rub Rankings. Θέλετε να αναζητήσετε ένα μασάζ ή να είστε αυτός που θα παρέχει τη βρώμικη θεραπευτική δουλειά; Όποια και αν είναι, η Rub Rankings είναι έτοιμη να υποδεχθεί κάθε διεστραμμένο.

Η διαδικασία είναι χρήσιμη με τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης που απαιτούνται. Μόλις ολοκληρώσετε την άτακτη εγγραφή, είστε έτοιμοι να ξεδιπλώσετε τα υποσχεμένα οφέλη. Οι εγγεγραμμένοι φίλοι μπορούν επίσης να προσθέσουν καταχωρίσεις ανά πάσα στιγμή στον τομέα. Επιπλέον, η δραστηριότητα είναι διασκεδαστική, με εξαιρετικές λεπτομέρειες φίλτρου που κάνουν την εξερεύνηση απλή. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη μηχανή αναζήτησης που φιλοξενεί οποιαδήποτε πιθανά κλειδιά για χρήση. Έχετε επιλογές όπως λέξεις-κλειδιά, πόλεις, χώρα, πολιτεία και άλλα. Οι περιορισμένες επιλογές έκαναν το ταξίδι φιλικό προς τον χρήστη. Ο καθένας μπορεί εύκολα να περιηγηθεί στις τοπικές εισόδους και να αρπάξει την όμορφη μασέρ του σε δευτερόλεπτα.

Λίγο δελεαστικό, το Rub Rankings δίνει περισσότερους λόγους για να συμμετάσχετε

παρόχους rubrankings

Οι πληροφορίες που συζητήθηκαν στις προηγούμενες παραγράφους μπορεί να είναι αρκετές για να σας παρασύρουν, αλλά το Rub Rankings δεν σταματά να δίνει ανέσεις για να χορτάσει τους φανατικούς του. Ο ιστότοπος υπόσχεται ατελείωτες υπηρεσίες στην πελατεία του, συμπεριλαμβανομένης της 100% ανωνυμίας σε οποιονδήποτε χρήστη και επισκέπτη του ιστότοπου του Rub Rankings. Όλα τα προγράμματα εγγραφής και πληρωμής είναι εμπιστευτικά με διακριτικούς τρόπους χρέωσης. Πράγματι, μπορείτε να κρύψετε τα βρώμικα μυστικά σας στο Rub Rankings και να απομακρυνθείτε από τη σελίδα καθαροί και πολύ χορτασμένοι. Υπάρχει μια λειτουργία απορρήτου δεδομένων όπου το Rub Rankings διασφαλίζει στους εγγεγραμμένους και μη εγγεγραμμένους χρήστες τους μια ασφαλή ποιοτική πλοήγηση.

Επιπλέον, οι χρεώσεις δεν είναι υψηλές, ώστε να μπορείτε να τρέξετε τον προϋπολογισμό σας στις λιχουδιές. Οι περισσότεροι χρήστες του Rub Rankings λατρεύουν την αρένα με την προσιτή υπηρεσία του. Μπορείτε να πληρώσετε ένα ή δύο δολάρια για τις καταχωρίσεις σας. Ωστόσο, εάν είστε πελάτης που περιμένει να σας τρίψουν, φροντίστε να διαθέσετε επιπλέον χρήματα για αμέτρητη διασκέδαση. Γιατί; Μερικά μωρά είναι σοβαρά στις προσφερόμενες λιχουδιές τους και μπορεί να βαθμολογήσουν τις επιδόσεις τους με βάση τη δημοτικότητα και τη ζήτηση. Πρέπει να είστε έτοιμοι για αυτές τις συνθήκες, καθώς τα περισσότερα μοντέλα είναι ακαταμάχητα εδώ. Όχι μόνο αυτό, το Rub Ranking υπερηφανεύεται για το πρόγραμμα μόνιμης διαγραφής του, το οποίο επιτρέπει και δέχεται αιτήματα διαγραφής διαφημίσεων. Με αυτό, το Rub Rankings προσφέρει ελευθερία και φιλικές προσεγγίσεις.

Κυρίες, σε όλη τη διαδρομή, ήρθε η ώρα να αρπάξετε τον Ερωτικό Μασέρ!

μοντέλα rubrankings

Ήταν διασκεδαστικό να περιφέρομαι στο Rub Rankings, και από ό,τι είδα, είχαν αρκετές επιλογές για να κάνουν το πουλί μου χαρούμενο. Το κουμπί προβολής πόλεων δείχνει έναν υπέροχο σωρό τοποθεσιών από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γνωρίζουμε πόσο μεγάλη είναι η χώρα. Ως εκ τούτου, χαίρομαι που βλέπω έτοιμες επιλογές για να περιορίσω την αναζήτησή μου. Μπορείτε να αναλύσετε την τοποθεσία μέσω επαρχίας, πολιτείας ή πόλης. Δεν θα πω ποιο μέρος σημάδεψα, αλλά ανάμεσα στις πόλεις, μπόρεσα να βρω την πλησιέστερη τοποθεσία όπου θα μπορούσα να έχω μια καλή σεξουαλική απελευθέρωση. Αγόρι μου, δοκίμασα τις περισσότερες περιοχές και απέκτησα πολλούς επαγγελματίες πορνοστάρ και παρόχους υπηρεσιών.

Το Rub Rankings είναι γνωστό ότι είναι ένας νέος κατάλογος ερωτικών μασάζ, αλλά με έχει εντυπωσιάσει με την ποσότητα των ζουμερών μωρών του. Καθημερινά προστίθενται όμορφες σέξι διαφημίσεις, συσσωρεύοντας τις επιλογές σας. Όλα τα καινούργια και παλιά αντικείμενα ισχύουν με ειλικρίνεια στις ανάγκες σας. Το Rub Rankings έχει μια δυνατή συλλογή και οι λίστες είναι συντριπτικά νόστιμες. Ωστόσο, υπάρχει μια παρατήρηση που δεν θέλω να την ολισθήσω. Το Rub Rankings απέτυχε να συμπεριλάβει επιλογές όπως τον τύπο σώματος, την εθνικότητα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις θέσεις και άλλα στο παράθυρο αναζήτησης. Αυτές οι προσφορές θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κάνετε το τέλειο μασάζ για κάθε μυ που πονάει.

The Rankings and Horny Massage Therapists

καταχωρίσεις rubrankings

Το Rub Rankings παρουσιάζει χρήσιμα αντικείμενα και εργαλεία. Υπάρχει μια συγκεκριμένη λίστα που τραβάει τις πλησιέστερες και πιο περιζήτητες πόλεις κοντά σας. Βλέπω πολλές προσφορές στο Λος Άντζελες, Σαν Ντιέγκο, Orange City, San Jose, Riverside και πολλά άλλα. Αν θέλετε τυχαίες εκπλήξεις, μπορείτε να δείτε τα μωρά μέσω των προφίλ τους. Οι μικρογραφίες παρουσιάζονται καλά, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτιμήσουν την ομορφιά και την ανδρεία αυτών των θεών. Αυτές οι κυρίες έχουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν με τις φωτογραφίες τους. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές και λεπτομέρειες, το Rub Rankings θα δώσει ένα νεύμα.

Οι εικόνες στην κεντρική σελίδα θα οδηγήσουν στο βαρύ προφίλ κάθε μοντέλου. Αγόρι, αν θέλεις να κρίνεις τα ταλέντα αυτών των θηλυκών με τα πρόστυχα πορτρέτα τους, θα δυσκολευτείς να διαλέξεις καθώς φαίνονται όλα δελεαστικά με γυμνά βυζιά, εσώρουχα, ψηλοτάκουνα, κόκκινα χείλη και πολλά άλλα. Σας προτείνω να επιλέξετε μια φωτογραφία και να την αναζητήσετε στον ιστό για έλεγχο γνησιότητας. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι κουραστικό, αλλά θα είναι επωφελές στην αναζήτησή σας. Επιπλέον, το πιο συναρπαστικό μέρος του Rub Rankings είναι η γκαλερί μεμονωμένων μοντέλων. Φίλε, πήρε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να συγκεντρώσει την προσοχή σου. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τη διαθεσιμότητά της, την τοποθεσία, τις δεξιότητές της, την πρόστυχη περιγραφή, τα στατιστικά του σώματος, την υπηρεσία μασάζ και τις σέξι δραστηριότητες της κρεβατοκάμαρας. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο σωρό των καταχωρίσεων. Ετοιμαστείτε επιπλέον, φίλε.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του RubRankings.com

PROS:

 • Εκτεταμένος δωρεάν κατάλογος μασάζ σώματος
 • Nuru μασάζ και ερωτικό τρίψιμο σώματος
 • Δωρεάν χρήση
 • Προσθήκη λιστών
 • Καλά οφέλη
 • Απόρρητο δεδομένων, εμπιστευτικότητα και προσιτές τιμές
 • Δέχεται αιτήματα διαγραφής διαφημίσεων
 • Καθημερινές προσθήκες

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν επιλογές φίλτρου
 • Ορισμένα ανεπιθύμητα στοιχεία

Κορυφαίοι 12 καλύτεροι ιστότοποι για ερωτικό μασάζ, παρόμοιοι με το RubRankings.com:

# 1 - Κυνηγοί σπα

σπακυνηγοί

Παρουσιάζοντας ένα πολύ τεράστιο φόρουμ που επιτρέπει στα μέλη να σχολιάζουν και να βαθμολογούν κάθε αίθουσα μασάζ που έχουν επισκεφτεί ποτέ, το Spa Hunters είναι τώρα ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που μοιάζουν με το RubMaps και ακόμη και το Backpage. Οι Κορυφαίες Προτάσεις ενημερώνονται επίσης και τώρα, οπότε αν έχετε αρκετό χρόνο για να απομείνετε, ή απλά θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια μακρά και αγχωτική εβδομάδα, τότε οι Spa Hunters μπορούν να σας βοηθήσουν. Ειδικά «ταλέντα» μπορούν επίσης να βρεθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτές είναι όμορφες κυρίες που μπορούν να σας δώσουν μασάζ και σκληρά για να απολαύσετε τη διαμονή σας σε οποιοδήποτε σαλόνι της επιλογής σας.

PROS:

 • Πολλές τοποθεσίες αίθουσας μασάζ
 • Τεράστιο φόρουμ με ειλικρινείς κριτικές
 • Καλές λήψεις προσφέρονται στις περισσότερες αίθουσες του ξενοδοχείου

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται οργανωμένος
 • Μόνο λίγα χαρακτηριστικά
 • Πολύ λίγες εικόνες στις λίστες

# 2 - Χάρτες

ΧΑΡΤΕΣ

Εάν έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε το Backpage και σημειώσατε μερικές εντυπωσιακές πίπα ή χειραψίες με μόλις $30, τότε το Rubmaps μπορεί να είναι απαραίτητο για εσάς. Απαριθμεί όλα τα αίθουσες μασάζ που προσφέρουν «happy endings». Αυτά τα σαλόνια θα εμφανίζουν επίσης τα ονόματα των μασέρ και τις τιμές τους για το ερωτικό μασάζ και άλλες σεξουαλικές υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε κριτικές που γράφτηκαν από άλλους ικανοποιημένους πελάτες για να ξέρετε τι να περιμένετε μόλις επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες τους. Ο ιστότοπος είναι επίσης εύκολος στην πλοήγηση, επομένως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την περιήγηση και την αναζήτηση καταχωρίσεων.

Πάρτε μια γρήγορη μπουκιά με αυτήν την κριτική του Rubmaps.

PROS:

 • Ένας φθηνότερος τρόπος για να χαλαρώσετε
 • Εύκολη πρόσβαση σε αίθουσες μασάζ με ευχάριστες απολήξεις
 • Παίρνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ και σεξουαλικό σεξ

Μειονεκτήματα:

 • 20 $ μηνιαία πληρωμή για να διαβάσετε κριτικές
 • Λίγες ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ψεύτικες λίστες
 • Όχι εντελώς για συνοδούς

# 3 - RubRatings

Προφίλ RubRatings

Η RubRatings υπερηφανεύεται για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας όπου οι καυτηριασμένοι πελάτες μπορούν να συνδεθούν αβίαστα με αξιόπιστες υπηρεσίες μασάζ και ερωτικών τριψίματος σαν τον παράδεισο. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεται, αρκεί να πρόκειται για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σίγουρα, όμως, θα ήταν καλύτερα αν ήταν εντός των αντίστοιχων τοπικών μας κοινοτήτων.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα μέρος για να βρείτε μασάζ που θυμίζουν παράδεισο και ερωτική απόλαυση, το RubRatings είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Η πλατφόρμα προσφέρει έναν εύκολο στη χρήση και οικονομικά αποδοτικό τρόπο για τους μασέρ συνοδών να προωθήσουν τις αισθησιακές προσφορές τους σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Πλήρης κριτική του RubRatings εδώ.

PROS:

 • Κορυφαίοι συνοδοί μασέρ
 • Επιδέξιοι συνοδοί
 • Περιλαμβάνονται πολλές τοποθεσίες
 • Έχει διαθέσιμες κριτικές συνοδών

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες πολιτείες που δεν είναι διαθέσιμες
 • Η σελίδα είναι ακόμα υπό ανάπτυξη

# 4 - Τοπικά σώματα

localbodyrubs

Αυτός ο ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά, ώστε να μπορείτε πάντα να πηγαίνετε και να ελέγχετε για κριτικές μασάζ, ειδικά εκείνων στην περιοχή σας. Ανεξάρτητα από το είδος του μασάζ που έχετε κάνει, οι κριτικές σας θα εκτιμηθούν πολύ εδώ, καθώς πολλοί χρήστες ελέγχουν από καιρό σε καιρό προτού επίσης κάνουν χρήση αυτών των υπηρεσιών. Το Local Body Rubs διαθέτει αίθουσες μασάζ με τα πιο καυτά μασέρ, οπότε δεν θα μετανιώσετε ποτέ που θα πάτε για κάποια επιπλέον υπηρεσία και να σκεφτείτε ότι προέρχονται από διάφορες εθνικότητες. Θα ήταν μια συγκεκριμένη γιορτή των ματιών που μπορείτε να απολαύσετε ενώ πηγαίνετε για την επιπλέον άνεση και απελευθέρωση άγχους που σας αξίζει. Οι αίθουσες μασάζ είναι διακριτικές και με χαμηλό πλήκτρο, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την ταυτότητά σας να εκτίθεται αν ποτέ κάνετε κάποια από τις ερωτικές υπηρεσίες τους.

PROS:

 • Έχει μια μεγάλη λίστα με τις διαθέσιμες αίθουσες μασάζ
 • Οι περισσότεροι από τους μασέρ προέρχονται από διαφορετικές εθνικότητες
 • Οι οδηγίες παρέχονται καλά καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες υπηρεσίες κοστίζουν αρκετά
 • Ο ιστότοπος φαίνεται απλός και βαρετός
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση και άλλες λειτουργίες

# 5 - Τρίψτε τη σελίδα

προφίλ rubpage

Μερικοί μπορεί να αναρωτιούνται πώς να χορτάσετε σεξουαλικά με ένα μόνο μασάζ. Μην υποτιμάτε την ικανότητα του Rub Page ως ερωτικής αρένας. Παρέχει έναν σχεδόν πλήρη κατάλογο με καταχωρίσεις για τρίψιμο σώματος και μασάζ Nuru. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, το Rub Page προσπαθεί να προσφέρει κάτι αισθησιακό για εσάς. Ο ιστότοπος εμπορεύεται επίσης ζεστούς παρόχους υπηρεσιών που προσφέρουν πέρα ​​από αυτό που σκοπεύουν. Απευθύνεται στις περισσότερες πόλεις που απαιτούν αυτήν την βολική ανέσεις.

Ο σχεδιασμός είναι καλά οργανωμένος με την καθαρή του κατοικία και την εναρμονισμένη ποικιλία. Οι λίστες είναι επίσης εξαιρετικές στο να ρίχνουν τα πιο καυτά μωρά που είναι ικανά να κάνουν εύγευστο τρίψιμο σώματος και ερωτικά μασάζ. Επιπλέον, κάθε προφίλ μασέρ περιέχει αρκετές πληροφορίες όπως περιγραφές, συχνές ερωτήσεις, τιμές και υπηρεσίες. Οι αξιολογήσεις είναι επίσης διαθέσιμες για να βοηθήσουν τους χρήστες να επιλέξουν την καλύτερη επιλογή. Πράγματι, αν λαχταράτε μια απολαυστική περιπέτεια, ελέγξτε τη λίστα σήμερα και δείτε ποιοι είναι διαθέσιμοι στην τοποθεσία σας.

Διαβάστε τις πλήρεις λεπτομέρειες της σελίδας Rub εδώ.

PROS:

 • Διαθέσιμες αξιολογήσεις
 • Μια ζεστή και υπέροχη σειρά μασέρ
 • Υπέροχα προφίλ
 • Παγκόσμια υπηρεσία
 • Σχεδόν κάθε χώρα εκπροσωπείται
 • Άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση
 • Μερικά ζητήματα πλοήγησης

# 6 - TSMasseur

TSMasseur κύριος

Στη βιομηχανία της σεξουαλικής ψυχαγωγίας, σίγουρα έχετε επισκεφτεί ορισμένους ιστότοπους συνοδών μία ή και πολλές φορές σε ολόκληρη τη ζωή σας. Τα trans hookers παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πολλούς ιστότοπους, ενώ άλλοι προσφέρουν τόσο μάγκες όσο και κυρίες στις καταχωρίσεις τους. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι σαφές ότι δεν είναι όλοι οι ιστότοποι ένας και ο ίδιος και λίγοι προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες συνοδείας.

Είναι από τους πιο εντυπωσιακούς καταλόγους υπηρεσιών συνοδείας που έχω συναντήσει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, με χιλιάδες καταχωρήσεις από όλο τον κόσμο. Μια απλή αναζήτηση της ιδανικής πόλης ή κωμόπολης σας θα πρέπει να είναι αρκετή για να επαληθεύσει εάν κάποιες τοπικές επιχειρήσεις παρέχουν τους ερωτικούς μασέρ και τις υπηρεσίες συνοδείας τους. Το TSMasseur είναι γεμάτο με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες, ευκολία στη χρήση, ταχύτητα και διαισθητικό χαρακτήρα που θα σας «καταπλήξουν» σε κάθε επίσκεψη.

Κριτική TSMasseur εδώ.

PROS:

 • Πολλοί τρανς συνοδοί και μασέρ
 • Φανταστική σχεδίαση και έξυπνα χαρακτηριστικά
 • Οργανωμένο και εύκολο στη χρήση
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Ένας βασικός λογαριασμός έχει πολλά προνόμια
 • Χρήσιμες κριτικές και συνεντεύξεις συνοδών
 • Αξιόπιστες υπηρεσίες μασάζ

Μειονεκτήματα:

 • Η premium συνδρομή είναι προσιτή

# 7 - Δημοκρατία μασάζ

Μασάζ στο σπίτι της Δημοκρατίας

Εάν βαριέστε και είστε μοναχικοί και θέλετε να σας πιάσουν τα πράγματα, το Massage Republic είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε. Μπορείτε να κάνετε μια συνεδρία, στη συνέχεια να περάσετε φανταστικά και να νιώσετε πολύ πιο χαλαροί ως αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το Massage Republic είναι επίσης ένας καλά σχεδιασμένος και καλά οργανωμένος ιστότοπος. Ο ιστότοπος προσφέρει στενές σχέσεις και διαφωτιστικά, όχι μόνο στην επιλογή της κατάλληλης συνοδείας, αλλά και στο τι θα κάνετε με αυτήν εκ των προτέρων, καθ 'όλη τη διάρκεια και μετά τη συναλλαγή σας. Θυμηθείτε ότι οι συνοδοί δεν είναι δωρεάν, αλλά ο ιστότοπος είναι δωρεάν.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Massage Republic.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση και δεν απαιτείται εγγραφή
 • Ποικιλία τοποθεσιών για να διαλέξετε
 • Σχεδόν κάθε περιοχή αντιπροσωπεύεται
 • Καλός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Αποτελεσματική επιλογή ταξινόμησης και προηγμένης αναζήτησης
 • Καυτές ποικίλες συνοδοί

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται σε όλους τους τομείς
 • Οι συνοδεία των ΗΠΑ δεν ισχύουν

# 8 - Πλανήτης μασάζ

διαφημίσεις massageplanet

Πραγματικά, το Massage Planet υπόσχεται να προσφέρει επιλογές ερωτικού μασάζ για εσάς. Με αυτό, οι διεστραμμένοι δημιούργησαν έναν πλήρη κατάλογο παρόχων υπηρεσιών μασάζ που θα ταιριάζουν στην τοποθεσία και τις ανάγκες σας. Ο ιστότοπος διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο με μέρη προικισμένα με κυρίες και κύριους που είναι ειδικοί στον τομέα της ερωτικής επαφής. Το Massage Planet υπόσχεται μια σειρά από εύχρηστες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η σελίδα είναι μια χρυσή πηγή για μια παγκόσμια γκαλερί μασέρ και μασέρ. Μερικές πόρνες μένουν ακόμη και στη βιβλιοθήκη για να σας προσφέρουν την πιο άξια μεταχείρισης.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του Massage Planet.

PROS:

 • Τεράστια λίστα με ασιατικές επιλογές
 • Εύκολο στην ταξινόμηση
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Ολοκληρωμένα εργαλεία μασάζ
 • Ενεργά νήματα
 • Ενημερωμένα ιστολόγια, σχόλια και διαδραστικές λειτουργίες
 • Δημιουργήστε διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Κάπως ανοργάνωτο
 • Μερικές μετατοπισμένες διαφημίσεις

# 9 - Park Lane συνοδεία

Ταξιδιωτική συνοδός Park Lane Escorts

Τα Park Lane Escorts αφορούν υπηρεσίες συνοδείας του Λονδίνου υψηλής ποιότητας. Σε όλη την ιστορία των υπηρεσιών ψυχαγωγίας και συνοδείας ενηλίκων, αυτός ο ιστότοπος προσπάθησε να είναι ο καλύτερος από όλες τις απόψεις. Επίσης, οι υπηρεσίες της έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και τώρα παρέχει και υπηρεσίες συνοδείας Λονδίνου σε χαμηλές τιμές. Καλύτερα αγκάλιασε γιατί μόλις κολλήσεις στα Park Lane Escorts, δεν θα μπορέσεις ποτέ να αντισταθείς στον σαγηνευτικό πειρασμό των υπηρεσιών και των μοντέλων συνοδών τους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Park Lane Escorts.

PROS:

 • Πολλοί συνοδοί υψηλής ποιότητας στο Λονδίνο
 • Καλύπτει διαφορετικούς τύπους συνοδών και τις ανάγκες των χρηστών
 • Εύχρηστος
 • Ορισμένοι συνοδοί έχουν προσιτή τιμή
 • Τα ιστολόγια και τα άρθρα είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα
 • Πολυτελή μοντέλα
 • Εξελιγμένο site
 • Αυστηροί κανόνες στην επιλογή μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Κάποια κορίτσια κοστίζουν ακριβά

# 10 - XEscortHub

XEscortHub nyc συνοδοί

Γιατί να σπαταλάτε χρόνο με τοποθεσίες γνωριμιών ή συνδέσεων όταν μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια κοπέλα συνοδό που είναι πρόθυμη να απλώσει το μουνί της για εσάς;
Το XEscortHub είναι ένας ιστότοπος συνοδών που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα ένα τέλειο κορίτσι μέσω των βολικών και απλών μέσων και δυνατοτήτων του. Παρά τη βασική σχεδίαση και χρηστικότητα της ιστοσελίδας, τα χαρακτηριστικά της διευκολύνουν την απλή περιήγηση. Εν ολίγοις, η εύρεση της τέλειας κοπέλας συνοδείας είναι πολύ καλύτερη και πιο γρήγορη.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του XEscortHub.

PROS:

 • Διατίθενται πολλές διαφημίσεις συνοδών
 • Διαθέτει VIP συνοδούς
 • Δωρεάν για χρήση
 • Η εγγραφή είναι απλή

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι βασικός

# 11 - EscortBabylon

συνοδεία

Αρχικά, είχα μια αρκετά απαίσια εντύπωση για το Escort Babylon, αλλά άρχισα να εκτιμώ τη μοναδικότητά του με τον καιρό. Σίγουρα, δεν είναι ο πιο ελκυστικός ιστότοπος που έχω δει, αλλά το περιεχόμενο είναι αξιοπρεπές παρά την ξεπερασμένη, εκκεντρική εμφάνιση. Δεν χρειάζεται να περάσετε πολύ χρόνο μόνοι σας στη μοναξιά όταν χρησιμοποιείτε το Escort Babylon, και ως εκ τούτου το θεωρούμε εξαιρετική επιλογή για άτομα που μισούν να είναι μόνοι.

Η διεπαφή είναι αναμφίβολα απλή και απλή. Δεν χρειάζεται επίλυση παζλ μόνο για να ξεκινήσετε. Δυστυχώς, η πλειοψηφία των γυναικών συνοδείας βρίσκεται μόνο στον Καναδά και στις ΗΠΑ. Έτσι, εάν είστε πρόθυμοι να το κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αξιολογήσεις γυναικών συνοδείας για να σας καθοδηγήσουν για να βρείτε μια συγκεκριμένη γκόμενα. Μόλις το αποφασίσετε, καλέστε απευθείας τον αριθμό τηλεφώνου που βρίσκεται στο προφίλ της! Θυμηθείτε να μείνετε ικανοποιημένοι και σεξουαλικά ενθουσιασμένοι!

Δείτε την κριτική του EscortBabylon.

PROS:

 • Το Primary λειτουργεί στην αμερικανική πολιτεία και σε πολλές άλλες χώρες
 • Οι διαθέσιμες κριτικές είναι σε βάθος, με λεπτομέρειες που σας βοηθούν στην πρόσληψη συνοδού
 • Έχει επιλογές αναζήτησης χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά όπως υπηρεσίες και προτιμήσεις
 • Τεράστια βάση δεδομένων και ποικιλία συνοδών για να βρείτε
 • Οι υπηρεσίες είναι δωρεάν
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Νέα μέλη προστίθενται καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά
 • Ο Σχεδιασμός Ιστοσελίδας είναι αρκετά ξεπερασμένος
 • Ένας περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων χωρών

# 12 - Eccie

Eccie κριτική

Το Eccie είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος κριτικών συνοδών που διευκολύνει τους πελάτες να συλλέξουν τις απαραίτητες πληροφορίες πριν κάνουν κράτηση για μια συνάντηση με οποιαδήποτε κορίτσια συνοδών. Η κράτηση συνοδού είναι ένα τόσο τεράστιο στοίχημα, οπότε ένας Eccie στο πλευρό σας, μπορείτε να κοιμηθείτε κάπως το βράδυ, χωρίς να ενοχλείτε τίποτα παρά την ευχαρίστηση που σας περιμένει.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική Eccie.

PROS:

 • Εξαιρετική και αξιόπιστη πηγή κριτικής
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Περιηγηθείτε και διαβάστε κριτικές δωρεάν
 • Η σχεδίαση ιστοσελίδων είναι απλή και κατανοητή

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Οι βασικοί λογαριασμοί μπορούν να διαβάσουν μόνο περιορισμένες κριτικές

Takeaways

Το Rub Rankings και ο τεράστιος κατάλογος μασάζ του προσφέρουν όχι μόνο σωματική ανακούφιση αλλά και σεξουαλικούς οργασμούς. Όλοι οι πάροχοι υπηρεσιών αποδεικνύουν το πάθος και τη δελεαστική στάση τους στην αναπτυσσόμενη βιομηχανία του ερωτικού μασάζ. Κάθε μοντέλο φιλοξενεί ένα ολοκληρωμένο προφίλ που περιλαμβάνει όλες τις άσχημες λεπτομέρειες. Όχι μόνο αυτό, το Rub Rankings είναι φιλικό προς όλους τους λάτρεις του μασάζ και τους καυτηριασμένους θεραπευτές. Οποτεδήποτε μπορείτε να προσθέσετε τις καταχωρίσεις διαφημίσεών σας και να ελέγξετε τους ενδιαφερόμενους φίλους για την υπηρεσία σας. Ο τομέας είναι ασφαλής και εμπιστευτικός και δέχεται αιτήματα διαγραφής λογαριασμού. Ελέγξτε την πλησιέστερη τοποθεσία για τις εμμονές σας, φίλε.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 14 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Πώς μετατρέπετε τις διαδικτυακές γνωριμίες σε συνδέσεις; 5 Αποτελεσματικές Συμβουλές για Περιστασιακές Σχέσεις Τώρα που το Διαδίκτυο έχει κάνει τα πάντα εύκολα, οποιοσδήποτε έχει smartphone μπορεί εύκολα να χαλαρώσει. Σε αντίθεση με το παρελθόν όπου οι περιστασιακές συνδέσεις ήταν ανήκουστες, η σύγχρονη εποχή δίνει προτεραιότητα στην αυτο-ανακάλυψη. Ως εκ τούτου, αυτή η εστίαση στην προσωπική ευτυχία έχει πνίξει το παραδοσιακό στίγμα γύρω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δεμένα σε έκσταση: Μύθοι δουλείας και BDSM καταρρίπτονται! BDSM! Όχι άλλες ενοχές τώρα! Δουλεία και πειθαρχία/Κυριαρχία και υποταγή/Σαδισμός και μαζοχισμός (BDSM), που κάποτε θεωρούνταν ταμπού ή συνδέονταν με αποκλίνουσες σεξουαλικές πρακτικές, έχει πλέον αποκτήσει αποδοχή και δημοτικότητα παγκοσμίως. Από τα κύρια μέσα ενημέρωσης έως τους κοινωνικούς κύκλους, οι συζητήσεις για το BDSM δεν είναι πλέον σιωπηλοί ψίθυροι, αλλά μάλλον ανοιχτός λόγος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rub Rankings & 12 Best Erotic Massage Sites όπως το RubRankings.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RubRankings.com Rub Rankings! Όταν άκουσα το όνομα, αρχικά σκέφτηκα τα λάδια μασάζ και το άρωμα ενός χαλαρωτικού σπα. Μπορούσα να νιώσω την ένταση ενός σκληροπυρηνικού μασάζ με μια απολαυστική και ελκυστική μασέρ να κάνει τη δουλειά. Αμάν, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια για ενήλικες για να βελτιώσετε τη βαρετή ζωή σας στην κρεβατοκάμαρα; Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δούμε αυτό το θέμα. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο βρώμικο νομίζετε ότι μπορεί να γίνει, η αγάπη αξίζει τον κόπο να την κυνηγήσετε. Και όσον αφορά την αγάπη, τα παιχνίδια είναι τέλεια για να μάθετε τι αρέσει στον εραστή σας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου τους 9 καλύτερους ιστότοπους για την πώληση φωτογραφιών ποδιών: Μερικοί άνθρωποι γελούν με τη σκέψη να πουλήσουν φωτογραφίες ποδιών στο διαδίκτυο. Αλλά όταν ρίξετε μια καλή, προσεκτική ματιά στις ιστορίες επιτυχίας των πωλητών, τα χρήματα που μπορείτε να βγάλετε από τυχαίες φωτογραφίες ποδιών δεν είναι για γέλια. Σε χαμηλό επίπεδο, μια μεμονωμένη εικόνα μπορεί να πωληθεί μεταξύ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κάθε σχέση, ανεξάρτητα από την απόσταση, αξίζει μια επιτυχία. Επομένως, εάν πιθανώς βλέπετε κάποιον στο διαδίκτυο ή ο σύντροφός σας πρέπει να απομακρυνθεί για δουλειά ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, είναι φυσικό να ανησυχείτε για το ενδεχόμενο η σχέση να λειτουργήσει σε μεγάλη απόσταση. Ωστόσο, όσο αυτό που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Για πολλούς ανθρώπους, η ρομαντική τους ζωή είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν είναι με κάποιον που αγαπούν. Με τα χρόνια, οι δραστηριότητες στην κρεβατοκάμαρα έχουν γίνει καθημερινές και παραδοσιακές με λιγότερη προσοχή στις πιο πρόσφατες μεθόδους. Αυτό έχει κάνει τη ρομαντική ζωή πολλών ζευγαριών να γίνει διακύβευμα. Αν θέλετε να βελτιώσετε την ικανοποίηση του συντρόφου σας στην κρεβατοκάμαρα, εδώ είναι μερικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Η αφήγηση για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν περισσότερο στο κρεβάτι και να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή συζητιόταν πάντα. Ενώ πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι είναι από τη φύση τους δυνατοί και μπορούν να χειριστούν οποιονδήποτε στην κρεβατοκάμαρα, άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τις σεξουαλικές τους γνώσεις. Ωστόσο, όπως όλα στη ζωή, είναι δυνατό να βελτιώσετε μια δεξιότητα όταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για αστεία φορέματα για το Halloween, δεν είστε μόνοι. Ως αποτέλεσμα, συγκεντρώσαμε κορυφαίες αστείες ιδέες για αποκριάτικες στολές για φέτος. Είτε χρειάζεστε κάτι επικό, είτε ασυνήθιστο, σίγουρα θα κάνετε τον κόσμο να γελάσει. Θέλετε να απεικονίσετε την αίσθηση του χιούμορ σας κατά τη διάρκεια του φετινού […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μία από τις πιο κρίσιμες δεξιότητες που μπορούμε ποτέ να αναπτύξουμε ως άνθρωποι είναι η αυτοφροντίδα. Κάθε υγιής σχέση το χρειάζεται, αλλά είναι επίσης μια δεξιότητα με την οποία πολλοί άνθρωποι παλεύουν. Η αυτοφροντίδα προϋποθέτει την ικανοποίηση των αναγκών σας πρώτα πριν επενδύσετε σε άλλους ανθρώπους. Είτε είστε σε μια σχέση αγάπης είτε απλά θέλετε να εξασφαλίσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ακριβώς όπως η αγάπη, η οικειότητα είναι ένα από εκείνα τα συναισθήματα που μπορείτε να περιγράψετε ζωντανά με λέξεις. Ωστόσο, ξέρεις πότε αρχίζεις να το νιώθεις. Η οικειότητα σε μια σχέση περιστρέφεται περισσότερο από τη σεξουαλική επαφή. Υπάρχουν πολλά πέρα ​​από αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι σημαίνει οικειότητα και μερικές συμβουλές για να δημιουργήσετε οικειότητα σε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου την πιο αποτελεσματική λύση για ΕΔ Όταν οι άνδρες διεγείρονται σεξουαλικά, εμφανίζεται μια στύση λόγω της πλήρωσης αίματος στους ιστούς του πέους. Η στύση περιλαμβάνει ορμόνες, αιμοφόρα αγγεία, διαφορετικά νεύρα και μυς για να συνεργαστούν. Η στύση είναι πολύ συχνή σε όλη την καθημερινή ζωή ενός άνδρα, αλλά τότε, υπάρχουν στιγμές που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξτε μου 6 καλύτερους ιστότοπους για στάσεις μιας νύχτας Η απόκτηση μίας νύχτας σημαίνει ότι έχετε καλή διασκέδαση και ενθουσιασμό. Προσωπικά, μου αρέσει πώς το ξεκινάμε από ένα απλό «γεια» και μετατρέπεται σε ένα καυτό σεξ μέσα σε λίγες ώρες… και όλα αυτά επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη κάποιου στο παιχνίδι τους. Πάντα πιστεύω ότι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση της λίστας BJ Bars Επίσης γνωστή ως «παράδεισος του ανθρώπου», η πόλη Pattaya στην Ταϊλάνδη είναι σίγουρα ο καλύτερος προορισμός για καυλιάριους άντρες, πανηγύρια και απλά μια γρήγορη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα. Πριν από λίγο καιρό επέστρεψα από ένα ταξίδι στην Πατάγια και μπορώ να πω ότι ήταν ένα από […]

Μεταβείτε στην κορυφή