Ενημερώθηκε στις: 16 Ιουνίου 2024

Πώς και πού να πουλήσετε φωτογραφίες ποδιών για να κερδίσετε χρήματα; (9 από τους καλύτερους ιστότοπους!)

Δείξε μου τους 9 καλύτερους ιστότοπους για πώληση φωτογραφιών ποδιών:

Μερικοί άνθρωποι γελάνε με τη σκέψη να πουλήσουν φωτογραφίες ποδιών στο διαδίκτυο. Αλλά όταν ρίξετε μια καλή, προσεκτική ματιά στις ιστορίες επιτυχίας των πωλητών, τα χρήματα που μπορείτε να βγάλετε από τυχαίες φωτογραφίες ποδιών δεν είναι για γέλια. Σε χαμηλά επίπεδα, μια μεμονωμένη εικόνα μπορεί να πουληθεί μεταξύ $5 και $10, ωστόσο, με λίγη εμπειρία, τεχνογνωσία και υπομονή, ορισμένοι πωλητές φέρνουν 100 $ ή περισσότερα για μια φωτογραφία ενός ποδιού! Είναι πολλά πεντικιούρ και ψώνια υποδημάτων. 

Ακόμα κι αν προσωπικά βρίσκετε τα πόδια σας χυδαία, μη ελκυστικά ή παράξενα, υπάρχουν πολλά άλλα άτομα που θα διαφωνούσαν. Στην πραγματικότητα, 1 στους 7 ανθρώπους παραδέχεται ότι διεγείρεται από τα πόδια. Από το πιπίλισμα των ποδιών και το φιλί μέχρι το μασάζ ποδιών και την ταπείνωση, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα κουρασμένα σκυλιά σας για κάτι άλλο εκτός από το να ανεβείτε σκάλες και να επιδείξετε το πιο καινούργιο σας ζευγάρι τακούνια. 

Αλλά προτού αρχίσετε να βγάζετε τυχαίες φωτογραφίες με πόδια και να περιμένετε από άνδρες (και γυναίκες) να ρίξουν χρήματα στο δρόμο σας, ακούστε το. Υπάρχουν περισσότερα σε αυτήν την επιχείρηση από τις selfies με πεντικιούρ και το να κολλάτε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο. 

Πράγματι πρέπει να δουλέψεις σε αυτό. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, θα έχετε τις βασικές γνώσεις που χρειάζεστε για να γεμίσετε τόσο το πορτοφόλι σας όσο και τις φαντασιώσεις των άτακτων φετίχ ποδιών των μεγαλύτερων θαυμαστών σας. 

Μην βιάζεστε τη διαδικασία

Μην βιάζεστε τη διαδικασία

Η πώληση φωτογραφιών ποδιών στο διαδίκτυο δεν είναι ένα σχέδιο γρήγορου πλουτισμού. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι αγοραστές γνωρίζουν πραγματικά τη διαφορά μεταξύ των ποιοτικών φωτογραφιών ποδιών και των τυχαίων εικόνων που τραβήξατε στο κρεβάτι και δημοσιεύσατε στο διαδίκτυο ως τολμηρός. 

Κανείς δεν πληρώνει 30 $ για μια φωτογραφία των ποδιών σας σε ένα άστρωτο κρεβάτι, βρώμικο χαλί ή στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας. Ενώ όλα αυτά τα σκηνικά θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για μια φωτογράφηση με τα πόδια, καλύτερα να γίνουν με γούστο και με μεγάλη έμφαση στις καμπύλες, τις γραμμές και την ομορφιά των ποδιών σας.

Διαγράψτε τυχόν τυχαίες φωτογραφίες ποδιών που έχετε στο τηλέφωνό σας αυτήν τη στιγμή και ξεκινήστε από την αρχή. Θα βγάλετε από αυτήν τη διαδικασία ό,τι βάλετε σε αυτήν, πράγμα που σημαίνει ότι εάν βιαστείτε τη φωτογράφηση και δημοσιεύσετε εικόνες κακής ποιότητας που είναι θολές ή ακατάστατες, να είστε έτοιμοι να λάβετε προσφορές lowball ή καθόλου. Αφιερώστε μερικά επιπλέον λεπτά για να επεξεργαστείτε και να τελειοποιήσετε τις φωτογραφίες των ποδιών σας πριν τις δημοσιεύσετε. 

Βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας είναι το κύριο επίκεντρο κάθε εικόνας και να είστε υπομονετικοί. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και η καριέρα σας ως επιτυχημένος δημιουργός περιεχομένου για τα πόδια δεν θα είναι ούτε αυτή. 

Εξετάστε το ενδεχόμενο να πουλήσετε φωτογραφίες ποδιών ανώνυμα

Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θέλετε η γιαγιά σας η Έντνα, η θεία σας Σου ή το σφιχτό αφεντικό σας να ξέρουν ότι έχετε μια φασαρία να πουλάτε φωτογραφίες ποδιών σε ιστότοπους φετίχ για τα πόδια ή σε αγορές φωτογραφιών ποδιών όπως το FunwithFeet. 

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε κρυφό το ταμπού σας είναι να γίνετε ανώνυμος πωλητής. Αυτό είναι ένα αρκετά εύκολο κατόρθωμα (λογοπαίγνιο) αφού δεν χρειάζεται να δημοσιεύετε φωτογραφίες του προσώπου ή ακόμα και του σώματός σας για να κερδίσετε χρήματα σε αυτήν την επιχείρηση. Αυτό που θέλουν να δουν οι άνθρωποι είναι πολύ νότια από το πρόσωπό σας, οπότε δώστε στους ανθρώπους αυτό που ζητούν! 

Οι φωτογραφίες ποδιών πωλούνται

Οι περισσότερες πλατφόρμες όπως το FeetFinder επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν ένα εμφανιζόμενο όνομα που δεν περιλαμβάνει το νόμιμο όνομά τους. Επίσης, δεν απαιτείται να δημοσιεύσετε φωτογραφία προφίλ ή φωτογραφία εξωφύλλου που περιλαμβάνει το πρόσωπό σας. Αντίθετα, αφήστε τα όμορφα πόδια σας να είναι στην πρώτη γραμμή του προφίλ σας. 

Απλώς προσέξτε να μην δημοσιεύσετε εικόνες που περιλαμβάνουν άλλα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά, όπως το τατουάζ με πεταλούδα στον αστράγαλό σας ή αυτό το παράξενο σημάδι εκ γενετής που θέλατε να ελέγξετε. 

Κάντε επίσης μια γρήγορη σάρωση του φόντου των εικόνων σας. Οι πινακίδες του δρόμου, τα πιστοποιητικά που αναγράφουν το όνομά σας, ακόμη και οι οικογενειακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο φόντο των φωτογραφιών των ποδιών σας είναι ένα νεκρό δώρο και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάτι περισσότερο από το να εκτεθούν τα ποδαράκια σας. 

Φλέρταρε αλλά μην ξεπερνάς τα όρια

Φλέρταρε αλλά μην ξεπερνάς τα όρια

Εάν έχετε παιχνίδι, μπορείτε πιθανώς να βγάλετε καλά τα προς το ζην πουλώντας φωτογραφίες ποδιών στο διαδίκτυο. Η λήψη ελκυστικών φωτογραφιών είναι μόνο το ήμισυ της εξίσωσης. Η επιτυχία σε αυτή την επιχείρηση σημαίνει επίσης να έχετε μια νικητήρια προσωπικότητα και την ικανότητα να κάνετε μια ευχάριστη συζήτηση. Μην εκπλαγείτε όταν οι πιθανοί αγοραστές μπαίνουν στα DM σας και ζητούν να κάνουν προσαρμοσμένες παραγγελίες. 

Σκεφτείτε αυτές τις ανταλλαγές περισσότερο σαν μια άτακτη επιχειρηματική συμφωνία παρά οτιδήποτε άλλο. Συζητήστε σχετικά με τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα ή τα φετίχ του ατόμου, τον τύπο περιεχομένου που θέλει και πόσα είναι διατεθειμένα να πληρώσουν. Μπορεί ακόμη και να σας κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη ρουτίνα περιποίησης των ποδιών σας, το αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια ή το χρώμα που είναι βαμμένα τα νύχια των ποδιών σας. Αυτές οι ερωτήσεις είναι αρκετά ακίνδυνες και καλές για ψυχαγωγία. 

Ωστόσο, προσέξτε ότι η συνομιλία στρίβει προς τα αριστερά προς την αποστολή μηνυμάτων ενηλίκων. Εάν ο πελάτης αρχίσει να κάνει βαθιά προσωπικές ερωτήσεις ή να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, μην φοβάστε να τερματίσετε τη συνομιλία και να ακυρώσετε τη συναλλαγή. Όχι σημαίνει όχι, ακόμα και όταν πουλάς φωτογραφίες ποδιών!

Τα πόδια σας είναι ο καμβάς σας

Αν θελήσατε ποτέ μια δικαιολογία για να κάνετε πεντικιούρ, να αγοράσετε νέα παπούτσια, να πληρώσετε για ένα μασάζ ποδιών ή να επενδύσετε σε ακριβά προϊόντα περιποίησης ποδιών, εδώ είναι! Όταν πρόκειται να πουλήσετε φωτογραφίες με πόδια, τα πόδια σας είναι ο καμβάς σας.

Οι περισσότεροι αγοραστές αναζητούν ελκυστικές φωτογραφίες ποδιών. Κανείς δεν θέλει να κοιτάξει τα πόδια σας με κάλους, τα κατάφυτα νύχια ή τις ξηρές σκασμένες φτέρνες σας. Υπερηφανευτείτε λίγο για τον εαυτό σας και δημιουργήστε έναν όμορφο κενό καμβά για να εργαστείτε.

Foet Pics χρήματα

Όταν τα πόδια και οι αστραγάλοι σας φαίνονται καλύτερα, ήρθε η ώρα να παίξετε φόρεμα! Εάν δεν έχετε φυσικά τατουάζ, παίξτε με τη χέννα. Αυτή είναι επίσης η μόνη φορά που φοράει δαχτυλίδια στα δάχτυλα μετά το 1990 θεωρείται αποδεκτή. Τα βραχιόλια στον αστράγαλο είναι επίσης εντάξει. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διαφορετικά παπούτσια, κάλτσες και στηρίγματα, όπως κορδέλες, σχοινιά δέσμευσης και πολλά άλλα. Ό,τι κι αν κάνετε, μην προσθέτετε πολλά πρόσθετα που αφαιρούν τη φυσική ομορφιά και την ελκυστικότητα των ποδιών σας.

Τιμήστε τους λογικά

Τιμήστε τους λογικά

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι είναι να τιμολογούν τις φωτογραφίες των ποδιών τους είτε πολύ ψηλά είτε πολύ χαμηλά. Ας το παραδεχτούμε – δεν είσαι Καρντάσιαν και αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν πληρώνει εκατοντάδες δολάρια για να σου κάνει τα σάλια. Από την άλλη πλευρά (ή να πούμε πόδι;) εάν τιμολογήσετε πολύ χαμηλά το περιεχόμενο των ποδιών σας, μπορεί να καταλήξετε να χάσετε χρήματα. 

Η μέση φωτογραφία ποδιού πωλείται μεταξύ $5 και $20. Ενώ αυτό είναι στο χαμηλότερο άκρο της κλίμακας αμοιβών, αν πετύχετε λίγες πωλήσεις, θα μπορούσατε να κερδίσετε γρήγορα εκατό δολάρια. Μόλις αποκτήσετε πιστούς ακόλουθους και αποκτήσετε μια θετική φήμη ως αξιόπιστος δημιουργός περιεχομένου για τα πόδια, μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε σιγά σιγά τις τιμές σας. 

Μπορείτε επίσης να χρεώσετε περισσότερα για προσαρμοσμένες παραγγελίες και αιτήματα, καθώς οι πελάτες μπορούν να γίνουν αρκετά επιλεκτικοί και συγκεκριμένοι σχετικά με τις στροφές και τα φετίχ τους.

Σκέψου έξω από το κουτί παπουτσιών

Σκέψου έξω από το κουτί παπουτσιών

Τόσοι πολλοί πωλητές φωτογραφιών ποδιών κολλάνε σε μια αποτυχία όσον αφορά τον τύπο των φωτογραφιών και των βίντεο που δημοσιεύουν. Ήρθε η ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αρχίσετε να σκέφτεστε έξω από το κουτί παπουτσιών. Αν και είναι καλό (και συνιστάται) να εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ή θέση όπως η δουλεία των ποδιών ή η λατρεία των ποδιών, μην περιορίζεστε. Όσο πιο ποικίλο το χαρτοφυλάκιό σας, τόσο το καλύτερο. 

Δοκιμάστε φωτογραφίες με ψηλά τακούνια για το μέγεθος ή τραβήξτε μερικές φωτογραφίες από τα βρώμικα πέλματά σας μετά από μια μεγάλη βόλτα έξω ξυπόλητοι. Θα εκπλαγείτε με το τι είδους αντισυμβατικές εικόνες αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις συλλογές φωτογραφιών σας προσθέτοντας βίντεο ή φιλοξενώντας συνεδρίες ζωντανής κάμερας. 

Γίνετε η μεγαλύτερη μαζορέτα σας

Γίνετε η μεγαλύτερη μαζορέτα σας

Η πώληση φωτογραφιών ποδιών στο διαδίκτυο δεν είναι όπως το Field of Dreams – Ακριβώς επειδή δημιουργείτε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο ή ακόμα και έναν προσωπικό ιστότοπο δεν σημαίνει ότι οι αγοραστές θα «έρθουν» και οι πωλήσεις θα πάνε από το πουθενά. Πρέπει να καταβάλετε δουλειά για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να χτίσετε την επωνυμία σας.

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να το κάνετε αυτό είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γνωρίζατε ότι από τον Ιούνιο του 2023, υπάρχουν σχεδόν 5 δισεκατομμύρια χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο; Από το TikTok και το Snapchat μέχρι το Instagram, το Facebook και όλα τα ενδιάμεσα, οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν αρκετές ώρες την ημέρα κάνοντας κύλιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διαφημιστικές σας προσπάθειες, πρέπει να επωφεληθείτε από την εμμονή του κόσμου με αυτά τα διαδικτυακά καταστήματα.

Στη ζωή, δεν πρέπει να συνδυάζετε τις δουλειές με την ευχαρίστηση, κάτι που είναι ένας λόγος για να ανοίξετε νέα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφιερωμένα ειδικά στις φωτογραφίες των ποδιών σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι οι φωτογραφίες των ποδιών σας να εμφανίζονται στην ίδια σελίδα με την αποφοίτηση του παιδιού σας στην προσχολική ηλικία. Επιλέξτε δύο ή τρεις πλατφόρμες για να ξεκινήσετε, με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες να είναι οι FunwithFeet, Feetify και FeetFinder. 

Αυτό σας επιτρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο και προσοχή σε κάθε λογαριασμό. Δημιουργήστε μια βάση θαυμαστών αλληλεπιδρώντας με τους ακολούθους σας, απαντώντας στα σχόλιά τους και κάνοντας like στις αναρτήσεις τους σε αντάλλαγμα. 

Οι περισσότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνοφρυώνονται με περιεχόμενο NSFW ή για ενηλίκους, γι' αυτό μην προσπαθήσετε να πουλήσετε τις φωτογραφίες των ποδιών σας απευθείας μέσω αυτών των καταστημάτων. Αντίθετα, προσθέστε συνδέσμους στις σελίδες πωλήσεών σας στο βιογραφικό σας. Σκεφτείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως όχημα για την αύξηση της επισκεψιμότητας στις φωτογραφίες των ποδιών σας σε άλλους ιστότοπους. 

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν OnlyFans, οποιονδήποτε αριθμό αγορών φωτογραφιών ποδιών, ακόμη και έναν προσωπικό ιστότοπο. Μην ξεχάσετε να επωφεληθείτε από άλλα χρήσιμα εργαλεία όπως τροχούς και ιστορίες Facebook και Instagram, ζωντανές ροές, hashtags και φόρουμ και ομάδες κοινότητας. Εάν υπάρχει μια ομάδα φετίχ ποδιών, θα τη βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μια μικρή προσπάθεια πάει πολύ

Ένα πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν σχετικά με την πώληση φωτογραφιών ποδιών στο διαδίκτυο είναι ότι λίγη προσπάθεια πηγαίνει πολύ μακριά. Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες των ποδιών σας, να συνομιλήσετε με τους αγοραστές και να προωθήσετε τις σελίδες σας. Ωστόσο, το περιεχόμενο των ποδιών σας δεν θα πουληθεί. Η επιτυχία σε αυτήν την επιχείρηση απαιτεί έναν συνδυασμό ποιοτικών φωτογραφιών, μιας γοητευτικής προσωπικότητας και πολλής αυτοπεποίθησης. 

Εάν ξέρετε τον δρόμο σας γύρω από ένα smartphone και το Διαδίκτυο, μπορείτε εύλογα βγάλτε λεφτά από τις δελεαστικές κοπέλες σας. Λοιπόν, τι περιμένεις? Ο κλάδος των φωτογραφιών ποδιών είναι ΚΑΥΤΟΣ αυτή τη στιγμή και δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να βάλετε το πόδι σας στην πόρτα – λογοπαίγνιο! 


Οι 9 κορυφαίες πλατφόρμες για πώληση φωτογραφιών ποδιών στο Διαδίκτυο:

Οι 9 κορυφαίες πλατφόρμες για να πουλήσετε φωτογραφίες ποδιών

#1 — FunwithFeet

FunwithFeet

Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στη βιομηχανία της φωτογραφίας ποδιών ΚΑΙ ένας από τους υψηλότερους βαθμούς. Είναι εύκολο να εγγραφείτε και υπάρχουν χιλιάδες αγοραστές στην πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα ξεκίνησε το 2022 και έχει αναπτυχθεί μαζικά. Έχει παρουσιαστεί στις μεγαλύτερες εκδόσεις του κόσμου και μια σειρά από διασημότητες της λίστας z έχουν συρρέει στην πλατφόρμα για να πουλήσουν τις φωτογραφίες τους.

#2 — Μόνο θαυμαστές

Μόνο φίλοι

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα στον κόσμο όσον αφορά την παροχή βοήθειας σε ανεξάρτητους πωλητές. Ωστόσο, οι αγοραστές θέλουν κάτι περισσότερο από φωτογραφίες ποδιών και σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, θα πρέπει να διαφημιστείτε στον εαυτό σας αντί οι αγοραστές να βρίσκονται ήδη στην πλατφόρμα

#3 — Instagram

Instagram

Εάν μπορείτε να αποκτήσετε ακόλουθους για το προφίλ των ποδιών σας, θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πουλήσετε φωτογραφίες ποδιών. Ωστόσο, φυσικά το Instagram δεν είναι τόσο βολικό για τις φωτογραφίες και μπορεί να σας απαγορευτεί να δημοσιεύετε ακατάλληλες εικόνες

# 4 - Twitter

Twitter

Όπως και παραπάνω, ωστόσο, υπάρχει μεγαλύτερη επιείκεια στο υλικό για ενήλικες.

#5 — FeetFinder

Finder ποδιών

Μια μεγάλη πλατφόρμα όταν πρόκειται για την πώληση φωτογραφιών ποδιών. Αυτή η πλατφόρμα είναι ο κύριος αντίπαλος του FunwithFeet, ωστόσο ρίχνοντας μια ματιά στον ιστότοπο, είναι αρκετά ξεπερασμένο… και σε κανέναν δεν αρέσει το μωβ!

Έχει όμως μεγάλους ακόλουθους. Καθώς η τιμή του είναι σχετικά χαμηλή, το FeetFinder για μερικούς ανθρώπους μπορεί να είναι μια καλή δευτερεύουσα επιλογή μετά το FunwithFeet.

#6 — Ο ιστότοπός σας

Ο ιστότοπός σας

Εάν μπορείτε να δημοσιεύετε περιεχόμενο και να κατατάσσεστε στο Google για όρους που σχετίζονται με τα πόδια, ο κόσμος είναι το στρείδι σας! Ωστόσο, είναι ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και δεν είναι εύκολο να φτάσετε στην πρώτη σελίδα της Google χωρίς σημαντικές επενδύσεις.

#7 — Ιστότοποι για ενήλικες

Ιστότοποι για ενήλικες

Είναι στην άκρη, αλλά θα μπορούσατε να δημιουργήσετε βίντεο και να τα ανεβάσετε σε ιστότοπους για ενήλικες. Στη συνέχεια, τα βίντεό σας πρέπει να έχουν συνδέσμους προς την πλατφόρμα σας, όπου στην πραγματικότητα πουλάτε φωτογραφίες ποδιών. Υπάρχουν εκατομμύρια προβολές σε ιστότοπους για ενήλικες κάθε ώρα, οπότε αν μπορείτε να κάνετε τα βίντεό σας να εξελιχθούν, υπάρχουν χρήματα που πρέπει να βγάλετε!

#8 — FeetPics

Εικόνες ποδιών

Το ίδιο όμοιο με το FunwithFeet, αλλά σχεδόν κανένας αγοραστής. Δεν κατατάσσεται στις πρώτες σελίδες για τα πόδια και δεν υπάρχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Δεν φαίνεται υπέροχο για τους πωλητές. Αλλά αν θέλετε όσο το δυνατόν περισσότερη έκθεση, τότε είναι μια φθηνή και γρήγορη πρόσθετη μέθοδος.

#9 — Bloggers

bloggers

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας ιστότοπος που έχει καλή κατάταξη και έχει χιλιάδες επισκέπτες για όρους που σχετίζονται με τα «λασπωμένα πόδια». Ίσως είναι καλή ιδέα να τους προσεγγίσετε για να δημοσιεύσουν για εσάς και το προφίλ σας σε αυτήν την ανάρτηση. Στη συνέχεια, όταν οι πωλήσεις γίνονται μέσω των επισκεπτών τους, τους δίνετε μια προμήθεια θυγατρικών. 

Αυτό σας εξοικονομεί από τη δημιουργία της δικής σας πλατφόρμας και θα μπορούσε να είναι ένας γρήγορος τρόπος για να ξεκινήσετε.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 15 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Επαγγελματικές συμβουλές για το πώς να μαζέψετε γυναίκες σε ιστότοπους γνωριμιών για ενήλικες Ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος, οι ιστότοποι γνωριμιών είναι νέα μπαρ. Εκεί πάνε οι καυλιάρηδες για να συναντήσουν singles και να ξεκινήσουν βραχυπρόθεσμες περιπέτειες. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν όλοι να σηκώσουν μια γυναίκα σε ένα μπαρ όπως οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να πάρουν μια γυναίκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Πώς μετατρέπετε τις διαδικτυακές γνωριμίες σε συνδέσεις; 5 Αποτελεσματικές Συμβουλές για Περιστασιακές Σχέσεις Τώρα που το Διαδίκτυο έχει κάνει τα πάντα εύκολα, οποιοσδήποτε έχει smartphone μπορεί εύκολα να χαλαρώσει. Σε αντίθεση με το παρελθόν όπου οι περιστασιακές συνδέσεις ήταν ανήκουστες, η σύγχρονη εποχή δίνει προτεραιότητα στην αυτο-ανακάλυψη. Ως εκ τούτου, αυτή η εστίαση στην προσωπική ευτυχία έχει πνίξει το παραδοσιακό στίγμα γύρω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δεμένα σε έκσταση: Μύθοι δουλείας και BDSM καταρρίπτονται! BDSM! Όχι άλλες ενοχές τώρα! Δουλεία και πειθαρχία/Κυριαρχία και υποταγή/Σαδισμός και μαζοχισμός (BDSM), που κάποτε θεωρούνταν ταμπού ή συνδέονταν με αποκλίνουσες σεξουαλικές πρακτικές, έχει πλέον αποκτήσει αποδοχή και δημοτικότητα παγκοσμίως. Από τα κύρια μέσα ενημέρωσης έως τους κοινωνικούς κύκλους, οι συζητήσεις για το BDSM δεν είναι πλέον σιωπηλοί ψίθυροι, αλλά μάλλον ανοιχτός λόγος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rub Rankings & 12 Best Erotic Massage Sites όπως το RubRankings.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RubRankings.com Rub Rankings! Όταν άκουσα το όνομα, αρχικά σκέφτηκα τα λάδια μασάζ και το άρωμα ενός χαλαρωτικού σπα. Μπορούσα να νιώσω την ένταση ενός σκληροπυρηνικού μασάζ με μια απολαυστική και ελκυστική μασέρ να κάνει τη δουλειά. Αμάν, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια για ενήλικες για να βελτιώσετε τη βαρετή ζωή σας στην κρεβατοκάμαρα; Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δούμε αυτό το θέμα. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο βρώμικο νομίζετε ότι μπορεί να γίνει, η αγάπη αξίζει τον κόπο να την κυνηγήσετε. Και όσον αφορά την αγάπη, τα παιχνίδια είναι τέλεια για να μάθετε τι αρέσει στον εραστή σας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου τους 9 καλύτερους ιστότοπους για την πώληση φωτογραφιών ποδιών: Μερικοί άνθρωποι γελούν με τη σκέψη να πουλήσουν φωτογραφίες ποδιών στο διαδίκτυο. Αλλά όταν ρίξετε μια καλή, προσεκτική ματιά στις ιστορίες επιτυχίας των πωλητών, τα χρήματα που μπορείτε να βγάλετε από τυχαίες φωτογραφίες ποδιών δεν είναι για γέλια. Σε χαμηλό επίπεδο, μια μεμονωμένη εικόνα μπορεί να πωληθεί μεταξύ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κάθε σχέση, ανεξάρτητα από την απόσταση, αξίζει μια επιτυχία. Επομένως, εάν πιθανώς βλέπετε κάποιον στο διαδίκτυο ή ο σύντροφός σας πρέπει να απομακρυνθεί για δουλειά ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, είναι φυσικό να ανησυχείτε για το ενδεχόμενο η σχέση να λειτουργήσει σε μεγάλη απόσταση. Ωστόσο, όσο αυτό που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Για πολλούς ανθρώπους, η ρομαντική τους ζωή είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν είναι με κάποιον που αγαπούν. Με τα χρόνια, οι δραστηριότητες στην κρεβατοκάμαρα έχουν γίνει καθημερινές και παραδοσιακές με λιγότερη προσοχή στις πιο πρόσφατες μεθόδους. Αυτό έχει κάνει τη ρομαντική ζωή πολλών ζευγαριών να γίνει διακύβευμα. Αν θέλετε να βελτιώσετε την ικανοποίηση του συντρόφου σας στην κρεβατοκάμαρα, εδώ είναι μερικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Η αφήγηση για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν περισσότερο στο κρεβάτι και να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή συζητιόταν πάντα. Ενώ πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι είναι από τη φύση τους δυνατοί και μπορούν να χειριστούν οποιονδήποτε στην κρεβατοκάμαρα, άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τις σεξουαλικές τους γνώσεις. Ωστόσο, όπως όλα στη ζωή, είναι δυνατό να βελτιώσετε μια δεξιότητα όταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για αστεία φορέματα για το Halloween, δεν είστε μόνοι. Ως αποτέλεσμα, συγκεντρώσαμε κορυφαίες αστείες ιδέες για αποκριάτικες στολές για φέτος. Είτε χρειάζεστε κάτι επικό, είτε ασυνήθιστο, σίγουρα θα κάνετε τον κόσμο να γελάσει. Θέλετε να απεικονίσετε την αίσθηση του χιούμορ σας κατά τη διάρκεια του φετινού […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μία από τις πιο κρίσιμες δεξιότητες που μπορούμε ποτέ να αναπτύξουμε ως άνθρωποι είναι η αυτοφροντίδα. Κάθε υγιής σχέση το χρειάζεται, αλλά είναι επίσης μια δεξιότητα με την οποία πολλοί άνθρωποι παλεύουν. Η αυτοφροντίδα προϋποθέτει την ικανοποίηση των αναγκών σας πρώτα πριν επενδύσετε σε άλλους ανθρώπους. Είτε είστε σε μια σχέση αγάπης είτε απλά θέλετε να εξασφαλίσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ακριβώς όπως η αγάπη, η οικειότητα είναι ένα από εκείνα τα συναισθήματα που μπορείτε να περιγράψετε ζωντανά με λέξεις. Ωστόσο, ξέρεις πότε αρχίζεις να το νιώθεις. Η οικειότητα σε μια σχέση περιστρέφεται περισσότερο από τη σεξουαλική επαφή. Υπάρχουν πολλά πέρα ​​από αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι σημαίνει οικειότητα και μερικές συμβουλές για να δημιουργήσετε οικειότητα σε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου την πιο αποτελεσματική λύση για ΕΔ Όταν οι άνδρες διεγείρονται σεξουαλικά, εμφανίζεται μια στύση λόγω της πλήρωσης αίματος στους ιστούς του πέους. Η στύση περιλαμβάνει ορμόνες, αιμοφόρα αγγεία, διαφορετικά νεύρα και μυς για να συνεργαστούν. Η στύση είναι πολύ συχνή σε όλη την καθημερινή ζωή ενός άνδρα, αλλά τότε, υπάρχουν στιγμές που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξτε μου 6 καλύτερους ιστότοπους για στάσεις μιας νύχτας Η απόκτηση μίας νύχτας σημαίνει ότι έχετε καλή διασκέδαση και ενθουσιασμό. Προσωπικά, μου αρέσει πώς το ξεκινάμε από ένα απλό «γεια» και μετατρέπεται σε ένα καυτό σεξ μέσα σε λίγες ώρες… και όλα αυτά επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη κάποιου στο παιχνίδι τους. Πάντα πιστεύω ότι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση της λίστας BJ Bars Επίσης γνωστή ως «παράδεισος του ανθρώπου», η πόλη Pattaya στην Ταϊλάνδη είναι σίγουρα ο καλύτερος προορισμός για καυλιάριους άντρες, πανηγύρια και απλά μια γρήγορη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα. Πριν από λίγο καιρό επέστρεψα από ένα ταξίδι στην Πατάγια και μπορώ να πω ότι ήταν ένα από […]

Μεταβείτε στην κορυφή