Ενημερώθηκε στις: 20 Ιουνίου 2024

Πώς να αποκτήσετε ένα βράδυ (Οδηγός) - 5 αποτελεσματικοί τρόποι και 6 ιστότοποι για ONS

Δείξτε μου 6 καλύτερους ιστότοπους για ένα βράδυ

μια νύχτα περίπτερο φωτογραφία Η απόκτηση μίας διανυκτέρευσης σημαίνει καλή διασκέδαση και ενθουσιασμό. Προσωπικά όπως το ξεκινάμε από ένα απλό «γεια» και κλιμακώνεται σε λίγο καυτό σεξ μέσα σε λίγες ώρες… Και όλα αυτά επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη κάποιου στο παιχνίδι τους. Πιστεύω πάντα ότι ένα νυχτερινό περίπτερο δίνει στους ανθρώπους την τέλεια ευκαιρία να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές τους παρορμήσεις χωρίς να εμπλέκονται κανένα δράμα ή χορδή.
Μια μελέτη που έγινε το 2009 αποκάλυψε ότι μόνο το 3% των γυναικών θα πήγαινε οικειοθελώς με έναν ξένο, ο οποίος είναι απλώς ένας μέσος άντρας, ενώ μόνο το 8% συμφώνησε να πάει σπίτι με έναν εξαιρετικά ελκυστικό άντρα. Μια άλλη μελέτη που έγινε μόλις πρόσφατα, αποκάλυψε ότι το 20% των γυναικών παραδέχτηκαν ότι δραστηριοποιούνται σε καταστάσεις μίας νύχτας, ενώ το 50% δήλωσε ότι θα ήταν πάντα πρόθυμες να το κάνουν αν τους δοθεί η ευκαιρία. Όλες αυτές οι μελέτες θα είναι καλές ειδήσεις για τους άνδρες, ειδικά εσείς, που το διαβάζετε γιατί μας δίνει υψηλότερες ελπίδες και πιθανότητες να κερδίσουμε αυτές τις γυναίκες που είναι ανοιχτές στην ιδέα μιας βραδιάς. Εάν έχετε την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες (η καλή εμφάνιση θα ήταν ένα πλεονέκτημα!) Και θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο και να ενισχύσετε το παιχνίδι σας.

Υπέροχες τοποθεσίες ONS

μπαρ πάρτι Όταν ακούμε "ένα νυχτερινό περίπτερο", το συνδέουμε αμέσως με τα μπαρ και τις σκηνές κλαμπ. Σίγουρα, αυτό είναι όπου οι άνθρωποι συνήθως αξιοποιούν τις ομαλές δεξιότητές τους. Αλκοόλ στο σύστημά σας, σκοτεινά μέρη ιδανικά για οικείες στιγμές και πολλά άτομα που μπορείτε να ελέγξετε και πιθανώς να φλερτάρετε - οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. Όμως, εκτός από τα μπαρ και τα κλαμπ, υπάρχουν επίσης μερικές προνομιακές τοποθεσίες για να σκοράρετε ένα βράδυ. Πάρτε, για παράδειγμα, γάμους. Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες αισθάνονται υπερβολικά συναισθηματικές σε τέτοιες περιπτώσειςΤι γίνεται με τη μαρτυρία δύο ανθρώπων που διακηρύσσουν την αιώνια αγάπη τους ο ένας για τον άλλον, ώστε να κάνει τις ορμόνες τους να ξεφλουδίσουν. Εάν είστε άντρας και εντοπίσετε κάποιον για τον οποίο έχετε ένα καλό γάμο, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να του πείτε.

Άλλες πιθανές τοποθεσίες για να προσγειωθείτε ένα βράδυ θα ήταν κάθε είδους πάρτι. Έχετε πολλά κορίτσια στο ραντάρ σας και μπορείτε απλώς να συγκεντρώσετε κάποια εμπιστοσύνη και να κάνετε το καλύτερο δυνατό πλάνο σας. Όταν είστε σε πάρτι γενεθλίων, ίσως θελήσετε επίσης να πάτε για το κορίτσι γενεθλίων για περισσότερη διασκέδαση και συγκίνηση. Για μερικούς, η αξιοποίηση σε δύσκολες καταστάσεις θα λειτουργούσε για αυτούς, ειδικά όταν οι γυναίκες θα ένιωθαν σαν να έπρεπε να αφήσουν όλες τις αναστολές τους και να αδράξουν τη στιγμή, επομένως να έρθουν με μια στρογγυλή απόφαση όπως ύπνος με ένα τυχαίο ο τύπος.

Ελέγξτε για κορίτσια με δυνατότητες

2 κορίτσια για ons Εάν βγαίνετε έξω με την πρόθεση να χαλαρώσετε μέχρι το τέλος της ημέρας, θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι λίγο διαφορετικά και να κάνετε πράγματα που συνήθως δεν θα κάνετε. Ακολουθεί μια συμβουλή: οι άντρες συνήθως πάνε για τα πιο καυτά κοτόπουλα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι ή στα κλαμπ, αλλά ίσως θελήσετε να πάτε για τους «εξίσου ελκυστικούς» φίλους της. Το να είσαι σε ένα σχεδόν ελκυστικό επίπεδο είναι ήδη ένα επίτευγμα, οπότε δεν θα ήταν τόσο κακό αν μπορούσες να κερδίσεις ένα βράδυ με ένα. Επίσης, θα έκανε το «καυτό» κορίτσι να ενθουσιάζεται γιατί δεν την πήγατε. Η εμπιστοσύνη του «σχεδόν εξίσου ελκυστικού» φίλου θα ανεβαίνει και αυτό, φίλε μου, θα έκανε το παιχνίδι σας πιο εύκολο.
Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να σαρώσετε ένα δωμάτιο γεμάτο πιθανούς υποψήφιους, καθώς τα περισσότερα κορίτσια που είναι ανοιχτά για οτιδήποτε (γνωστό και ως ένα βράδυ), καταβάλλουν προσπάθειες για να γίνουν πραγματικά αντιληπτές. Κοιτάξτε για τα κορίτσια που διασκεδάζουν περισσότερο, κάντε βρώμικο χορό, γελάτε δυνατά και ελέγχετε το δωμάτιο για τους ίδιους λόγους όπως εσείς.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή προσέγγιση

προσέγγιση κοριτσιώνΔεδομένου ότι θέλετε να κοιμηθείτε με αυτό το καταπληκτικό κορίτσι σε λίγες ώρες, εσείς πρέπει να δουλέψει για να έχει μια αστρική πρώτη εντύπωση. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τις τυροκομικές γραμμές και τα κουτσό, ανόητα αστεία για κάποια άλλη στιγμή. Πλησιάστε τον στόχο σας με αυτοπεποίθηση και ξεκινήστε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία. Εμπιστοσύνη είναι αναμφισβήτητα ένας σπουδαίος παράγοντας για την επιτυχία μιας βραδιάς, αφού σίγουρα θα σας κάνει υπεύθυνο για όλη την κατάσταση. Όταν είστε υπεύθυνοι και την έχετε γαντζώσει, τότε μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε οτιδήποτε μπορείτε για να την κάνει να νιώσει καλά.
Κάντε τις σωστές ερωτήσεις και βεβαιωθείτε ότι της δίνετε την εντύπωση ότι σας ενδιαφέρει και κάνετε κάποια κατάλληλα σχόλια. Κάντε την να νιώσει ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε και να την λαχταρά για αυτό κακό που θα βλέπει επίσης τον εαυτό της να δουλεύει μαζί σου. Το σημείο αυτού του όλου «να είσαι υπό έλεγχο» είναι ότι τελικά, θα κάνει ό, τι θέλεις και αυτό περιλαμβάνει το σπίτι μαζί σου. Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι η ειλικρίνεια μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και να σας κρατήσει μακριά από το δράμα, το οποίο είναι το βασικό σημείο μιας στάσης νύχτας. Μπορείτε να πείτε απαλά ότι δεν είστε σε θέση να κάνετε ρομαντικές σχέσεις και ότι θέλετε να είστε ανύπαντροι.

Προσέξτε για σημάδια

σημάδια έλξης κορίτσι Όταν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε ένα νυχτερινό περίπτερο, παρακολουθείτε πάντα τη γλώσσα του σώματός της. Φυσικά, οι γυναίκες δεν θα σας πω τι σκέφτεται για εσάς εκ των προτέρων. Αν πιστεύει στην πραγματικότητα ότι δεν είσαι καλός ή ότι το ρουφάς, δεν θα το ακούσεις ποτέ να βγαίνει από το στόμα της, αλλά θα το δείτε μέσα από υποσυνείδητα σημάδια. Οι γυναίκες λατρεύουν όλη την επιπλέον προσοχή που τους δίνετε. Σίγουρα, δεν θα μείνετε κάτω για όλη τη νύχτα προσπαθώντας να κερδίσετε κάποιον που δεν ενδιαφέρεται καν. Διαβάστε τη γλώσσα του σώματός της και θα ξέρετε τι σκέφτεται για εσάς και τι θέλει να συμβεί στους δυο σας.
Εάν παραμείνει κοντά σας με το σώμα της ανοιχτό προς εσάς, είναι καλό σημάδι. Αλλά αν ενεργεί δεσμευμένη και κλειστή, με το σώμα της να κλίνει μακριά από εσάς, τότε ξέρετε τι σημαίνει. Κοιτάζει το πρόσωπό σας και κοιτάζει τα μάτια σας απευθείας όταν μιλάτε; Μπορείτε να νιώσετε ότι ενδιαφέρεται πραγματικά; Μήπως αγγίζει απαλά τα χέρια σας ή σας ωθεί παιχνιδιάρικα ενώ συνομιλείτε, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να το πάρετε μαζί της μέχρι το τέλος της νύχτας. Αλλά αν ελέγχει συνεχώς το τηλέφωνό της ή κοιτάζει γύρω από ολόκληρο το δωμάτιο, τότε αυτό πιθανώς σημαίνει ότι βαριέται τελείως. Η ανάγνωση της γλώσσας του σώματός της θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο να ξεκουράζεσαι και να απλώνεις. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με νεοσσούς που δεν τους αρέσει

Παίρνοντας το επόμενο επίπεδο για το Hookup σας

ζητώντας ένα κορίτσι έξω Εάν τα πράγματα φαίνονται απολύτως καλά και μπορείτε να αισθανθείτε ότι είναι έτοιμη και για κάποια καλή στιγμή, τότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε με τις σοβαρές επόμενες κινήσεις σας. Μπορείτε απλά να ξεκινήσετε από πλησιάζει πιο κοντά της, αγγίζοντας την απαλά και τελικά κλίνει για ένα φιλί. Λάβετε υπόψη ότι δεν πρέπει να προχωρήσετε και να την κάνετε να κάνει το ρόλο της επίσης. Ξεκινήστε να λείαντε στην πίστα, αποκαλύψτε μια βαριά συνεδρία μακιγιάζ και απλώς κάντε ό, τι χρειάζεστε, ώστε να έχετε τη ροή των χυμών της.
Βλέπουμε πάντα τις ομαλές γραμμές και τις φιλικές κινήσεις των ανδρών στις ταινίες, με το πώς προσκαλούν τα κορίτσια και βασικά τα οδηγούν σε «άλλο επίπεδο». Αποφύγετε να πείτε απευθείας ότι θέλετε να μεταβείτε κατευθείαν στο μέρος ή τη δική σας από την τρέχουσα τοποθεσία σας, αλλά αντ 'αυτού, μπορεί να είναι δροσερό ζητήστε της να πάει σε ένα ήσυχο μέρος ή «κάπου με τους δυο μας». Μπορείτε να επιλέξετε σαλόνια ή οπουδήποτε ήσυχα και μπορείτε να πάρετε μια μπουκιά ή δύο. Παρόλο που χρειάζεται λίγο χρόνο, πραγματικά σας φέρνει πιο κοντά στο σπίτι μαζί της, καθώς θα την κάνετε πιο άνετη χωρίς να σπεύσετε τίποτα. Τα κορίτσια λατρεύουν την προσοχή και γνωρίζουν ότι θέλουν, πολύ περισσότερο γνωρίζοντας ότι ένας άντρας την βρίσκει αρκετά ζεστή για να θέλει να κοιμηθεί μαζί της, αλλά πρόκειται να είναι μια σημαντική απενεργοποίηση εάν την κάνετε να νιώσει σαν το σεξ είναι το μόνο πράγμα που σκέφτεστε εκείνη τη στιγμή. Είναι μόνο θέμα χρόνου έως ότου φτάσετε επιτέλους σε ένα μέρος όπου θα συμβεί η μαγεία, οπότε απλώς πηγαίνετε με τη ροή και βεβαιωθείτε ότι θα υπάρξουν πολλά άγγιγμα και διάθεση όλη την ώρα.

Η στιγμή που περιμένατε

κατεβαίνοντας για ένα κορίτσι Δεδομένου ότι ένα νυχτερινό περίπτερο αφορά καθαρό σεξ, λιγότερα δράματα, επιπλοκές και συνδέσεις, η μετάβαση στο μέρος σας μπορεί να οδηγήσει σε ένα, εκτός αν της έχετε πει εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να βλέπετε ο ένας τον άλλον μετά το ζεστό σας νύχτα μαζί. Εάν δεν σκοπεύετε να ξοδέψετε χρόνο μαζί της μετά τη βραδινή σας στάση, δεν θα ήταν καθόλου ωραίο να έχετε έναν κοιμισμένο που ξυπνά πολύ αργά. Μπορείτε να επιλέξετε τη θέση της οπότε θα νιώσει πολύ πιο άνετα και αυτό θα σήμαινε επίσης καλή στιγμή για εσάς.
Τη στιγμή που μπαίνετε στην πόρτα, δώστε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια γιατί αυτό είναι για το οποίο είστε εδώ. απελευθερώστε τις αναστολές σας και σταματήστε να χάνετε χρόνο. Δεν χρειάζεται να μιλάτε για άχρηστα πράγματα. Πες της άμεσα και ανάμεσα σε βαριές αναπνοές πόσο σέξι φαίνεται αυτή τη στιγμή και της δείχνει πόσο σε ενεργοποιεί. Όταν ήρθε η ώρα να κάνετε τελικά την πράξη, φυσικά πρέπει να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό και να χρησιμοποιήσετε όλες τις σέξι δεξιότητές σας για να την ευχαριστήσετε πριν έρθετε. Γιατί πρέπει να την βάλεις πρώτη μπροστά σου; Αυτό γιατί αν της αρέσει το πώς το κάνεις, αυτό το πράγμα μιας νύχτας θα μπορούσε εύκολα να γίνει φίλος με οφέλη ή απλή σχέση φίλε. Ποιος δεν το θέλει αυτό, σωστά;
Για ένα βράδυ, μου αρέσει να κρατάω το σεξ μακριά από οτιδήποτε άλλο (εκτός αν το ζητά, φυσικά.)

Όταν επιτύχετε τελικά το στόχο σας για τη νύχτα, η έξοδος σας μπορεί να παιχτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσετε να της πείτε πόσο απολαύσατε το χρόνο σας μαζί. Μην της πείτε ότι την καλείτε αργότερα. που θα την άφηνε να αναρωτιέται και θα σου δώσει μια μυστηριώδη και ενδιαφέρουσα πλευρά. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε τον αριθμό του κινητού σας και συνδέεστε στα κοινωνικά μέσα, ή για οτιδήποτε δεν είναι συνηθισμένο για ένα μόνο βραδινό περίπτερο, τότε μπορείτε να το έχετε προς όφελός σας. Μπορεί να καταλήξετε σε μια γαμήλια σχέση φίλε μαζί της ή ακόμη και να ζητήσετε από κάποιον να στείλει τις κλήσεις λεία όταν το ζητήσει η ώρα. Χτυπήστε την με ένα μήνυμα την επόμενη ή δύο ημέρες, λέγοντας ότι περάσατε υπέροχα και ότι είναι ελεύθερη να σας καλέσει ή οτιδήποτε άλλο αν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο ξανά. Με αυτόν τον τρόπο, το βάζεις πάνω της. Ξεφορτωθήκατε οποιαδήποτε υποχρέωση και αν είναι έτοιμο για αυτό, μπορεί να σημαίνει ότι περισσότερο σεξ έρχεται στο δρόμο σας και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα μισείτε.
Ανέφερα στα πρώτα μέρη αυτού του άρθρου ότι τα συνηθισμένα μέρη όπου οι άντρες μπορούσαν να σκοράρουν μια βραδινή στάση είναι συνήθως σε πολυσύχναστα μέρη όπως μπαρ, πάρτι και κλαμπ, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιον με τη χρήση ιστότοπων και εφαρμογών. Ζούμε όλοι στον σύγχρονο κόσμο με τεχνολογία που σας φέρνει σχεδόν οτιδήποτε με λίγα μόνο κλικ εδώ και εκεί. Υπάρχουν τώρα πολλοί ιστότοποι με σεξουαλικό προσανατολισμό που μπορούν να σας προσφέρουν περισσότερη πρόσβαση σε όμορφα και όμορφα κορίτσια ακριβώς πώς λειτουργεί στο τοπικό μπαρ ή κλαμπ σας. Πολλά single ξεκινούν σε αυτούς τους ιστότοπους ή εφαρμογές, ώστε να μπορούν να συναντηθούν και να συναντήσουν άλλα άτομα με τις ίδιες ανάγκες. Επομένως, αν ψάχνετε για μια διασκεδαστική βραδιά, μπορείτε να δοκιμάσετε τις λήψεις σας με τις παραπάνω συμβουλές ή επίσης να επισκεφτείτε μερικούς από αυτούς τους προτεινόμενους ιστότοπους. Θα έχετε κάποια διασκέδαση και καλή τύχη να συναντήσετε πιθανούς συμπαίκτες σε όλες αυτές τις πλατφόρμες.

Διαδικτυακά μέρη για στάσεις μιας νύχτας

Όνομα ιστότοπουΤιμήΣύνδεσμος
AdultFriendFinder$14.95Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα!
Ραντεβού.com$9.90Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα!
2fuck.comΔΩΡΕΆΝΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα!
BeNaughty$11.99Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα!
FriendFinder-X$20Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα!
Flirt.com$27.99Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα!

Θυμηθείτε, με αυτούς τους ιστότοπους έχετε τουλάχιστον 2x-3x περισσότερες πιθανότητες να χαλαρώσετε παρά σε πάρτι ή μπαρ. Απλώς και μόνο επειδή δεν είναι κάθε κορίτσι σε ένα μπαρ ή ένα πάρτι να κάνει περιστασιακό σεξ ή κ.λπ. Αυτοί οι ιστότοποι και οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για μόνους ή ακόμη και για άτομα που ενδιαφέρονται ειδικά για το σεξ και προσπαθώντας «νέα πράγματα».

Τα περισσότερα από αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ για δοκιμή. Ωστόσο, για να λάβετε premium χαρακτηριστικά - θα πρέπει να πληρώσετε μια συμβολική αμοιβή μέλους. Απλώς σκεφτείτε το - θα προτιμούσατε να ξοδέψετε ~ $ 50- $ 100 ++ σε ένα κορίτσι σε ένα μπαρ ή ~ 19 $ για συμμετοχή και να αποκτήσετε πρόσβαση σε 1000s κορίτσια; 😉

Και δεν λέω ότι η σύνδεση σε ένα μπαρ είναι κακό ή αδύνατο ... Είναι υπέροχο, αλλά και πολύ δύσκολο! Και αν είστε αρχάριος, ίσως θέλετε να ξεκινήσετε με ένα πιο εύκολο πράγμα.
Καλή τύχη με τις νέες σέξι προσπάθειές σας.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 15 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Επαγγελματικές συμβουλές για το πώς να μαζέψετε γυναίκες σε ιστότοπους γνωριμιών για ενήλικες Ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος, οι ιστότοποι γνωριμιών είναι νέα μπαρ. Εκεί πάνε οι καυλιάρηδες για να συναντήσουν singles και να ξεκινήσουν βραχυπρόθεσμες περιπέτειες. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν όλοι να σηκώσουν μια γυναίκα σε ένα μπαρ όπως οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να πάρουν μια γυναίκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Πώς μετατρέπετε τις διαδικτυακές γνωριμίες σε συνδέσεις; 5 Αποτελεσματικές Συμβουλές για Περιστασιακές Σχέσεις Τώρα που το Διαδίκτυο έχει κάνει τα πάντα εύκολα, οποιοσδήποτε έχει smartphone μπορεί εύκολα να χαλαρώσει. Σε αντίθεση με το παρελθόν όπου οι περιστασιακές συνδέσεις ήταν ανήκουστες, η σύγχρονη εποχή δίνει προτεραιότητα στην αυτο-ανακάλυψη. Ως εκ τούτου, αυτή η εστίαση στην προσωπική ευτυχία έχει πνίξει το παραδοσιακό στίγμα γύρω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δεμένα σε έκσταση: Μύθοι δουλείας και BDSM καταρρίπτονται! BDSM! Όχι άλλες ενοχές τώρα! Δουλεία και πειθαρχία/Κυριαρχία και υποταγή/Σαδισμός και μαζοχισμός (BDSM), που κάποτε θεωρούνταν ταμπού ή συνδέονταν με αποκλίνουσες σεξουαλικές πρακτικές, έχει πλέον αποκτήσει αποδοχή και δημοτικότητα παγκοσμίως. Από τα κύρια μέσα ενημέρωσης έως τους κοινωνικούς κύκλους, οι συζητήσεις για το BDSM δεν είναι πλέον σιωπηλοί ψίθυροι, αλλά μάλλον ανοιχτός λόγος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rub Rankings & 12 Best Erotic Massage Sites όπως το RubRankings.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RubRankings.com Rub Rankings! Όταν άκουσα το όνομα, αρχικά σκέφτηκα τα λάδια μασάζ και το άρωμα ενός χαλαρωτικού σπα. Μπορούσα να νιώσω την ένταση ενός σκληροπυρηνικού μασάζ με μια απολαυστική και ελκυστική μασέρ να κάνει τη δουλειά. Αμάν, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια για ενήλικες για να βελτιώσετε τη βαρετή ζωή σας στην κρεβατοκάμαρα; Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δούμε αυτό το θέμα. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο βρώμικο νομίζετε ότι μπορεί να γίνει, η αγάπη αξίζει τον κόπο να την κυνηγήσετε. Και όσον αφορά την αγάπη, τα παιχνίδια είναι τέλεια για να μάθετε τι αρέσει στον εραστή σας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου τους 9 καλύτερους ιστότοπους για την πώληση φωτογραφιών ποδιών: Μερικοί άνθρωποι γελούν με τη σκέψη να πουλήσουν φωτογραφίες ποδιών στο διαδίκτυο. Αλλά όταν ρίξετε μια καλή, προσεκτική ματιά στις ιστορίες επιτυχίας των πωλητών, τα χρήματα που μπορείτε να βγάλετε από τυχαίες φωτογραφίες ποδιών δεν είναι για γέλια. Σε χαμηλό επίπεδο, μια μεμονωμένη εικόνα μπορεί να πωληθεί μεταξύ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κάθε σχέση, ανεξάρτητα από την απόσταση, αξίζει μια επιτυχία. Επομένως, εάν πιθανώς βλέπετε κάποιον στο διαδίκτυο ή ο σύντροφός σας πρέπει να απομακρυνθεί για δουλειά ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, είναι φυσικό να ανησυχείτε για το ενδεχόμενο η σχέση να λειτουργήσει σε μεγάλη απόσταση. Ωστόσο, όσο αυτό που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Για πολλούς ανθρώπους, η ρομαντική τους ζωή είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν είναι με κάποιον που αγαπούν. Με τα χρόνια, οι δραστηριότητες στην κρεβατοκάμαρα έχουν γίνει καθημερινές και παραδοσιακές με λιγότερη προσοχή στις πιο πρόσφατες μεθόδους. Αυτό έχει κάνει τη ρομαντική ζωή πολλών ζευγαριών να γίνει διακύβευμα. Αν θέλετε να βελτιώσετε την ικανοποίηση του συντρόφου σας στην κρεβατοκάμαρα, εδώ είναι μερικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Η αφήγηση για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν περισσότερο στο κρεβάτι και να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή συζητιόταν πάντα. Ενώ πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι είναι από τη φύση τους δυνατοί και μπορούν να χειριστούν οποιονδήποτε στην κρεβατοκάμαρα, άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τις σεξουαλικές τους γνώσεις. Ωστόσο, όπως όλα στη ζωή, είναι δυνατό να βελτιώσετε μια δεξιότητα όταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για αστεία φορέματα για το Halloween, δεν είστε μόνοι. Ως αποτέλεσμα, συγκεντρώσαμε κορυφαίες αστείες ιδέες για αποκριάτικες στολές για φέτος. Είτε χρειάζεστε κάτι επικό, είτε ασυνήθιστο, σίγουρα θα κάνετε τον κόσμο να γελάσει. Θέλετε να απεικονίσετε την αίσθηση του χιούμορ σας κατά τη διάρκεια του φετινού […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μία από τις πιο κρίσιμες δεξιότητες που μπορούμε ποτέ να αναπτύξουμε ως άνθρωποι είναι η αυτοφροντίδα. Κάθε υγιής σχέση το χρειάζεται, αλλά είναι επίσης μια δεξιότητα με την οποία πολλοί άνθρωποι παλεύουν. Η αυτοφροντίδα προϋποθέτει την ικανοποίηση των αναγκών σας πρώτα πριν επενδύσετε σε άλλους ανθρώπους. Είτε είστε σε μια σχέση αγάπης είτε απλά θέλετε να εξασφαλίσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ακριβώς όπως η αγάπη, η οικειότητα είναι ένα από εκείνα τα συναισθήματα που μπορείτε να περιγράψετε ζωντανά με λέξεις. Ωστόσο, ξέρεις πότε αρχίζεις να το νιώθεις. Η οικειότητα σε μια σχέση περιστρέφεται περισσότερο από τη σεξουαλική επαφή. Υπάρχουν πολλά πέρα ​​από αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι σημαίνει οικειότητα και μερικές συμβουλές για να δημιουργήσετε οικειότητα σε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου την πιο αποτελεσματική λύση για ΕΔ Όταν οι άνδρες διεγείρονται σεξουαλικά, εμφανίζεται μια στύση λόγω της πλήρωσης αίματος στους ιστούς του πέους. Η στύση περιλαμβάνει ορμόνες, αιμοφόρα αγγεία, διαφορετικά νεύρα και μυς για να συνεργαστούν. Η στύση είναι πολύ συχνή σε όλη την καθημερινή ζωή ενός άνδρα, αλλά τότε, υπάρχουν στιγμές που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξτε μου 6 καλύτερους ιστότοπους για στάσεις μιας νύχτας Η απόκτηση μίας νύχτας σημαίνει ότι έχετε καλή διασκέδαση και ενθουσιασμό. Προσωπικά, μου αρέσει πώς το ξεκινάμε από ένα απλό «γεια» και μετατρέπεται σε ένα καυτό σεξ μέσα σε λίγες ώρες… και όλα αυτά επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη κάποιου στο παιχνίδι τους. Πάντα πιστεύω ότι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση της λίστας BJ Bars Επίσης γνωστή ως «παράδεισος του ανθρώπου», η πόλη Pattaya στην Ταϊλάνδη είναι σίγουρα ο καλύτερος προορισμός για καυλιάριους άντρες, πανηγύρια και απλά μια γρήγορη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα. Πριν από λίγο καιρό επέστρεψα από ένα ταξίδι στην Πατάγια και μπορώ να πω ότι ήταν ένα από […]

Μεταβείτε στην κορυφή