Ενημερώθηκε στις: 14 Ιουνίου 2024

Δεμένα σε έκσταση: Μύθοι δουλείας και BDSM καταρρίπτονται!

BDSM! Όχι άλλες ενοχές τώρα!

Δουλεία και πειθαρχία/Κυριαρχία και υποταγή/Σαδισμός και μαζοχισμός (BDSM), που κάποτε θεωρούνταν ταμπού ή συνδέονταν με αποκλίνουσες σεξουαλικές πρακτικές, έχει πλέον αποκτήσει αποδοχή και δημοτικότητα παγκοσμίως. Από τα κύρια μέσα ενημέρωσης έως τους κοινωνικούς κύκλους, οι συζητήσεις για το BDSM δεν είναι πλέον σιωπηλοί ψίθυροι, αλλά μάλλον ανοιχτός λόγος για προσωπικές εμπειρίες, φαντασιώσεις και προτιμήσεις.

Αυτό το ιστολόγιο θα διερευνήσει πώς η δουλεία μπορεί να αυξήσει τις αισθητηριακές απολαύσεις για όσους συμμετέχουν σε αυτήν. Θα βουτήξει βαθιά στις διάφορες μορφές του, την ψυχολογία πίσω από αυτές τις απολαύσεις, τα παιχνίδια BDSM και τις κοινές παρανοήσεις σχετικά με το BDSM και θα προσφέρει συμβουλές για να ξεκινήσετε με ασφάλεια. Ελπίζουμε ρίχνοντας φως στην ομορφιά του BDSM (δείτε τι είναι το BDSM στη Wikipedia!) μέσα από το φακό των ατόμων που αναζητούν ευχαρίστηση, περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αγκαλιάσουν τις στροφές τους χωρίς να φοβούνται την κρίση.

Το BDSM είναι το νέο cool

Οι περίπλοκες και σέξι μορφές της δουλείας

Η λέξη «δουλεία» παραπέμπει σε εικόνες με σχοινιά, αλυσίδες, χειροπέδες και άλλους περιορισμούς που δένουν το ένα άτομο με το άλλο. Ενώ αυτά τα στοιχεία παραμένουν αναπόσπαστα στην πρακτική της δουλείας, υπάρχουν πολλές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη διαφορετικών επιπέδων περιορισμού, από απλούς δεσμούς γύρω από τα άκρα έως πολύπλοκα συστήματα ανάρτησης. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα διαφορετικών τύπων δουλείας:

  • Παιχνίδι με σχοινί: Τα σχοινιά διατίθενται σε πολλές ποικιλίες, μεγέθη, δυνάμεις και σχέδια, επιτρέποντας ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες όταν δένετε κόμπους. Το ιαπωνικό Shibari είναι ιδιαίτερα γνωστό για το περίπλοκο σχοινί του, ενώ το δυτικού τύπου σχοινί Παιχνίδια BDSM τείνουν προς την απλότητα αλλά εξακολουθούν να παρέχουν άφθονο έλεγχο στην κίνηση.
  • Light Bondage: Στο Light Bondage, οι Doms/Ups ακολουθούν μια πιο ήπια και πιο λεπτή προσέγγιση απέναντι στους Submissives/Downs τους. Τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ BDSM που χρησιμοποιούνται στο Light Bondage είναι επίσης πολύ ήπια, όπως το Feather Tickler & Nipple Toys. Το Light bondage είναι τέλειο για όποιον θέλει να μπει στο BDSM αλλά δεν θέλει να είναι πολύ ακραίος.
  • Παιχνίδια συγκράτησης: Σεξουαλικές χειροπέδες, περιλαίμια, βραχιολάκια, κλουβιά κρουνιού, γυναικείες λαβές, ιμάντες δουλείας – αυτά τα εργαλεία περιορίζουν την κινητικότητα και ενισχύουν την εμπειρία της υποταγής. Ορισμένες συσκευές μπορεί επίσης να ενσωματώνουν δόνηση, θεραπεία με ηλεκτροσόκ ή αλλαγές θερμοκρασίας για να αυξήσουν την ένταση της αίσθησης.
  • Τροποποιήσεις σώματος: Το piercing, το branding, το scarification ή η τέχνη του τατουάζ μπορούν να προσθέσουν διαρκή σημάδια κυριαρχίας για να δηλώσουν ιδιοκτησία ή να συμβολίσουν την εσωτερική μεταμόρφωση. Αυτός ο τύπος τροποποίησης του σώματος συχνά έχει βαθύτερο νόημα πέρα ​​από τη φυσική εμφάνιση και απαιτεί προσεκτική εξέταση πριν ξεκινήσετε.

Για αρχάριους, τα κιτ δέσμευσης είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε, καθώς προσφέρουν πολλά αξεσουάρ, όπως χειροπέδες σεξ και γαργαλητήρια με φτερά για να προσθέσετε περισσότερα στοιχεία μπαχαρικών και δεσμών στη σεξουαλική σας επαφή.

Η ψυχολογία πίσω από αυτές τις αρκετά παράξενες απολαύσεις

Η δουλεία απευθύνεται στις πρωταρχικές μας επιθυμίες για έλεγχο, ασφάλεια, ευπάθεια και παράδοση. Πολλοί συμμετέχοντες περιγράφουν ότι αισθάνονται ενδυναμωμένοι εγκαταλείποντας την εξουσία και αναθέτοντας την εξουσία σε κάποιον άλλο. Ψυχολογικά μιλώντας, αυτή η δυναμική μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη για εμπιστοσύνη, επικύρωση και σύνδεση με τον εαυτό και τους άλλους. Οι κυρίαρχοι βρίσκουν ικανοποίηση όταν ασκούν εξουσία και λαμβάνουν αποφάσεις για τους συντρόφους τους. Επιπλέον, η παρατήρηση των φυσιολογικών αποκρίσεων των υποτακτικών παρέχει ευχάριστη ανατροφοδότηση για τα αποτελέσματά τους.

Από την άλλη πλευρά, η υποταγή στη χρήση περιορισμών, όπως χειροπέδες σεξ και ιμάντες δεσμού μπορεί να προκαλέσει αισθήματα ανικανότητας, τα οποία μπορεί να πυροδοτήσουν ενδορφίνες που είναι υπεύθυνες για ευχαρίστηση και ευφορία. Σε αυτή την κατάσταση, τα άτομα συνειδητοποιούν έντονα το σώμα, τις αισθήσεις και το περιβάλλον τους, ενισχύοντας τη συνολική διέγερση. Επιπλέον, η ενασχόληση με δραστηριότητες που συνήθως προκαλούν άγχος, όπως έκθεση, φίμωση ή δεμένα μάτια, μπορεί να συμβάλει σε αυξημένο ενθουσιασμό λόγω αποπροσανατολισμού και αβεβαιότητας.

Συνήθεις ντεμοντέ παρανοήσεις για το BDSM

Παρά την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με τα παιχνίδια BDSM, εξακολουθούν να υπάρχουν αρνητικές αντιλήψεις σε ορισμένους τομείς της κοινωνίας. Ας καταρρίψουμε τρεις από τους πιο διαδεδομένους μύθους παρακάτω:

Μύθος #1: BDSM = Κατάχρηση

Η κατάχρηση περιλαμβάνει μη συναινετική συμπεριφορά και ανισορροπίες ισχύος, ενώ το BDSM βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη σαφή επικοινωνία και την αμοιβαία συναίνεση μεταξύ των εταίρων. Οι στροφές μπορεί να κυμαίνονται από ελαφριά σενάρια ρόλων έως έντονες σκηνές που περιλαμβάνουν σωματικές αισθήσεις και ψυχολογική δυναμική – αλλά σε κάθε βήμα της διαδρομής και τα δύο μέρη συμφωνούν για τα όρια και τα όρια προτού ασχοληθούν με οποιαδήποτε δραστηριότητα. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι εμπλέκονται σε BDSM επειδή βρίσκουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη μέσα σε αυτές τις δυναμικές σχέσεις αντί να βιώνουν τραύμα ή βλάβη.

Μύθος #2: Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε BDSM έχουν ψυχολογικά προβλήματα

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι επαγγελματίες του BDSM δεν διαφέρουν σημαντικά ψυχολογικά από τους μη ασκούμενους όσον αφορά τους δείκτες ψυχικής υγείας. Ομοίως, δεν υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ της συμμετοχής στο BDSM και της εμπειρίας υψηλότερων ποσοστών ψυχικών ασθενειών σε σύγκριση με το ευρύ κοινό. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι οι κατάλληλες διασφαλίσεις που λαμβάνονται προτού επιδοθείτε σε αυτόν τον τρόπο ζωής, όπως η ανοιχτή συζήτηση για τα ενδιαφέροντα και η αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας, εάν απαιτείται.

Μύθος #4: Το BDSM είναι εγγενώς επικίνδυνο

Όπως κάθε μορφή σωματικής δραστηριότητας ή πειραματισμού, το BDSM εγκυμονεί κινδύνους εάν δεν ληφθούν οι κατάλληλες προφυλάξεις. Ωστόσο, με επαρκή προετοιμασία, εκπαίδευση και γνώση, οι τραυματισμοί μπορούν συνήθως να αποφευχθούν. Αυτό περιλαμβάνει τη ρύθμιση ασφαλών λέξεων και σημάτων, τον τακτικό έλεγχο του εξοπλισμού για φθορά και τη σταδιακή αύξηση της έντασης με την πάροδο του χρόνου για να αποφευχθεί η καταπίεση του σώματος ή του μυαλού κάποιου. Δίνοντας προτεραιότητα στην ειλικρίνεια, τον σεβασμό και την προσοχή, οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη των παιχνιδιών BDSM χωρίς να διακυβεύεται η ευημερία τους.

Μύθος #5: Το BDSM ασκείται κυρίως από άνδρες σε γυναίκες

Αν και υπάρχουν ιστορικές απεικονίσεις κυρίαρχων αρσενικών και υποτακτικών θηλυκών σε ορισμένες πτυχές του BDSM, οι σύγχρονοι επαγγελματίες αμφισβητούν αυτούς τους ρόλους των φύλων και αγκαλιάζουν ένα διαφορετικό φάσμα ταυτοτήτων σε όλους τους τομείς. Πολλά ζευγάρια αποτελούνται από δύο ισότιμους συντρόφους που αλλάζουν μεταξύ κυρίαρχης και υποχωρητικής θέσης ανάλογα με τις διαθέσεις και τις προτιμήσεις τους. Επιπρόσθετα, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση πολυεραστικών ομάδων που αποτελούνται από πολλά άτομα που εξερευνούν μαζί διαφορετικές πτυχές του BDSM.

Τελειώνοντας αυτό - Τώρα ξέρετε περισσότερη αλήθεια για το BDSM!

Τα παιχνίδια BDSM προσφέρουν έναν κόσμο δυνατοτήτων για όσους θέλουν να επεκτείνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες πέρα ​​από τη συνουσία βανίλιας. Με ανοιχτό πνεύμα, περιέργεια και σεβασμό για τα όρια του άλλου, ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει ένα ταξίδι ανακάλυψης στις σφαίρες της δουλείας, της κυριαρχίας, της υποταγής, του σαδομαζοχισμού και πολλά άλλα. Ας αφήσουμε, λοιπόν, αυτούς τους παλιούς μύθους να ξεκουραστούν μια για πάντα, αγκαλιάζοντας τον εσωτερικό μας εαυτό και απελευθερώνοντας τις πιο τρελές φαντασιώσεις μας!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 15 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Επαγγελματικές συμβουλές για το πώς να μαζέψετε γυναίκες σε ιστότοπους γνωριμιών για ενήλικες Ανεξάρτητα από το τι λέει κάποιος, οι ιστότοποι γνωριμιών είναι νέα μπαρ. Εκεί πάνε οι καυλιάρηδες για να συναντήσουν singles και να ξεκινήσουν βραχυπρόθεσμες περιπέτειες. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν όλοι να σηκώσουν μια γυναίκα σε ένα μπαρ όπως οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να πάρουν μια γυναίκα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Πώς μετατρέπετε τις διαδικτυακές γνωριμίες σε συνδέσεις; 5 Αποτελεσματικές Συμβουλές για Περιστασιακές Σχέσεις Τώρα που το Διαδίκτυο έχει κάνει τα πάντα εύκολα, οποιοσδήποτε έχει smartphone μπορεί εύκολα να χαλαρώσει. Σε αντίθεση με το παρελθόν όπου οι περιστασιακές συνδέσεις ήταν ανήκουστες, η σύγχρονη εποχή δίνει προτεραιότητα στην αυτο-ανακάλυψη. Ως εκ τούτου, αυτή η εστίαση στην προσωπική ευτυχία έχει πνίξει το παραδοσιακό στίγμα γύρω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δεμένα σε έκσταση: Μύθοι δουλείας και BDSM καταρρίπτονται! BDSM! Όχι άλλες ενοχές τώρα! Δουλεία και πειθαρχία/Κυριαρχία και υποταγή/Σαδισμός και μαζοχισμός (BDSM), που κάποτε θεωρούνταν ταμπού ή συνδέονταν με αποκλίνουσες σεξουαλικές πρακτικές, έχει πλέον αποκτήσει αποδοχή και δημοτικότητα παγκοσμίως. Από τα κύρια μέσα ενημέρωσης έως τους κοινωνικούς κύκλους, οι συζητήσεις για το BDSM δεν είναι πλέον σιωπηλοί ψίθυροι, αλλά μάλλον ανοιχτός λόγος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rub Rankings & 12 Best Erotic Massage Sites όπως το RubRankings.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RubRankings.com Rub Rankings! Όταν άκουσα το όνομα, αρχικά σκέφτηκα τα λάδια μασάζ και το άρωμα ενός χαλαρωτικού σπα. Μπορούσα να νιώσω την ένταση ενός σκληροπυρηνικού μασάζ με μια απολαυστική και ελκυστική μασέρ να κάνει τη δουλειά. Αμάν, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια για ενήλικες για να βελτιώσετε τη βαρετή ζωή σας στην κρεβατοκάμαρα; Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δούμε αυτό το θέμα. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο βρώμικο νομίζετε ότι μπορεί να γίνει, η αγάπη αξίζει τον κόπο να την κυνηγήσετε. Και όσον αφορά την αγάπη, τα παιχνίδια είναι τέλεια για να μάθετε τι αρέσει στον εραστή σας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου τους 9 καλύτερους ιστότοπους για την πώληση φωτογραφιών ποδιών: Μερικοί άνθρωποι γελούν με τη σκέψη να πουλήσουν φωτογραφίες ποδιών στο διαδίκτυο. Αλλά όταν ρίξετε μια καλή, προσεκτική ματιά στις ιστορίες επιτυχίας των πωλητών, τα χρήματα που μπορείτε να βγάλετε από τυχαίες φωτογραφίες ποδιών δεν είναι για γέλια. Σε χαμηλό επίπεδο, μια μεμονωμένη εικόνα μπορεί να πωληθεί μεταξύ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κάθε σχέση, ανεξάρτητα από την απόσταση, αξίζει μια επιτυχία. Επομένως, εάν πιθανώς βλέπετε κάποιον στο διαδίκτυο ή ο σύντροφός σας πρέπει να απομακρυνθεί για δουλειά ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, είναι φυσικό να ανησυχείτε για το ενδεχόμενο η σχέση να λειτουργήσει σε μεγάλη απόσταση. Ωστόσο, όσο αυτό που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Για πολλούς ανθρώπους, η ρομαντική τους ζωή είναι πολύ σημαντική, ειδικά όταν είναι με κάποιον που αγαπούν. Με τα χρόνια, οι δραστηριότητες στην κρεβατοκάμαρα έχουν γίνει καθημερινές και παραδοσιακές με λιγότερη προσοχή στις πιο πρόσφατες μεθόδους. Αυτό έχει κάνει τη ρομαντική ζωή πολλών ζευγαριών να γίνει διακύβευμα. Αν θέλετε να βελτιώσετε την ικανοποίηση του συντρόφου σας στην κρεβατοκάμαρα, εδώ είναι μερικά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Η αφήγηση για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν περισσότερο στο κρεβάτι και να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή συζητιόταν πάντα. Ενώ πολλοί άνθρωποι υπέθεσαν ότι είναι από τη φύση τους δυνατοί και μπορούν να χειριστούν οποιονδήποτε στην κρεβατοκάμαρα, άλλοι πιστεύουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τις σεξουαλικές τους γνώσεις. Ωστόσο, όπως όλα στη ζωή, είναι δυνατό να βελτιώσετε μια δεξιότητα όταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για αστεία φορέματα για το Halloween, δεν είστε μόνοι. Ως αποτέλεσμα, συγκεντρώσαμε κορυφαίες αστείες ιδέες για αποκριάτικες στολές για φέτος. Είτε χρειάζεστε κάτι επικό, είτε ασυνήθιστο, σίγουρα θα κάνετε τον κόσμο να γελάσει. Θέλετε να απεικονίσετε την αίσθηση του χιούμορ σας κατά τη διάρκεια του φετινού […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Μία από τις πιο κρίσιμες δεξιότητες που μπορούμε ποτέ να αναπτύξουμε ως άνθρωποι είναι η αυτοφροντίδα. Κάθε υγιής σχέση το χρειάζεται, αλλά είναι επίσης μια δεξιότητα με την οποία πολλοί άνθρωποι παλεύουν. Η αυτοφροντίδα προϋποθέτει την ικανοποίηση των αναγκών σας πρώτα πριν επενδύσετε σε άλλους ανθρώπους. Είτε είστε σε μια σχέση αγάπης είτε απλά θέλετε να εξασφαλίσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ακριβώς όπως η αγάπη, η οικειότητα είναι ένα από εκείνα τα συναισθήματα που μπορείτε να περιγράψετε ζωντανά με λέξεις. Ωστόσο, ξέρεις πότε αρχίζεις να το νιώθεις. Η οικειότητα σε μια σχέση περιστρέφεται περισσότερο από τη σεξουαλική επαφή. Υπάρχουν πολλά πέρα ​​από αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι σημαίνει οικειότητα και μερικές συμβουλές για να δημιουργήσετε οικειότητα σε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξε μου την πιο αποτελεσματική λύση για ΕΔ Όταν οι άνδρες διεγείρονται σεξουαλικά, εμφανίζεται μια στύση λόγω της πλήρωσης αίματος στους ιστούς του πέους. Η στύση περιλαμβάνει ορμόνες, αιμοφόρα αγγεία, διαφορετικά νεύρα και μυς για να συνεργαστούν. Η στύση είναι πολύ συχνή σε όλη την καθημερινή ζωή ενός άνδρα, αλλά τότε, υπάρχουν στιγμές που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξτε μου 6 καλύτερους ιστότοπους για στάσεις μιας νύχτας Η απόκτηση μίας νύχτας σημαίνει ότι έχετε καλή διασκέδαση και ενθουσιασμό. Προσωπικά, μου αρέσει πώς το ξεκινάμε από ένα απλό «γεια» και μετατρέπεται σε ένα καυτό σεξ μέσα σε λίγες ώρες… και όλα αυτά επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη κάποιου στο παιχνίδι τους. Πάντα πιστεύω ότι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση της λίστας BJ Bars Επίσης γνωστή ως «παράδεισος του ανθρώπου», η πόλη Pattaya στην Ταϊλάνδη είναι σίγουρα ο καλύτερος προορισμός για καυλιάριους άντρες, πανηγύρια και απλά μια γρήγορη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα. Πριν από λίγο καιρό επέστρεψα από ένα ταξίδι στην Πατάγια και μπορώ να πω ότι ήταν ένα από […]

Μεταβείτε στην κορυφή