Ενημερώθηκε στις: 20 Ιουνίου 2024

Πλανήτης μασάζ

& 12 καλύτερες τοποθεσίες για ερωτικά μασάζ όπως το MassagePlanet.net

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MassagePlanet.net

massageplanet σπίτι

Αυτοί οι μυϊκοί πόνοι με εμποδίζουν να κάνω τις καλύτερες δυνατότητές μου σήμερα. Γιατί δεν παίρνω κάποιες συνταγές από τους αγαπημένους μου σεξουαλικούς γιατρούς; Σε λιγότερο από λεπτά, έλαβα τη διάγνωσή μου. Ανάθεμα, αυτοί οι ειδικοί προτείνουν ένα μασάζ με ατμό για το σώμα μου που πονάει, συγκεκριμένα για τον πεινασμένο φίλο μου εκεί κάτω. Μασάζ είναι! Χμ, έκανα μια γρήγορη διαδρομή στη λίστα και είδα το τεράστιο κύμα του Massage Planet. Μιλάω για μια σελίδα που φιλοξενεί υπηρεσίες μασάζ με ένα συν. Ξέρεις τι εννοώ φίλε. Το Massage Planet μου δίνει την ατμόσφαιρα για μια φανταστική βόλτα. Φαίνεται ότι η σελίδα έχει κατακτήσει την τέχνη. Ω, θα ήθελα να το κάνω μια δοκιμή.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://massageplanet.net

Βιώνετε κι εσείς τον ίδιο πόνο; Η αίσθηση αυτού του υγρού ζεστού κόλπου που γλιστράει μέσα στο πουλί σας ή απλώς το απλό άγγιγμα από έναν ειδικό ερωτικό μασέρ. Ανάθεμα, η απλή σκέψη του με κάνει να στέκομαι πολύ. Δεν θα πρέπει να είναι κρίμα αν θέλετε να ζητήσετε βοήθεια. Υπάρχουν πάροχοι υπηρεσιών εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν την πληρέστερη απόδραση που θέλετε να ζήσετε. Ας ελπίσουμε ότι το Massage Planet θα μπορούσε να απελευθερώσει όλες τις μυϊκές μου εντάσεις και τα καυλιάρα όνειρά μου. Θα σταυρώνω τα δάχτυλά μου καθώς θα ξεκινήσω αυτή τη ζουμερή απόλαυση.

Τα ερωτικά μασάζ σε καλούν! Hot μασέρ παντού!

Πραγματικά, το Massage Planet υπόσχεται να προσφέρει επιλογές ερωτικού μασάζ για εσάς. Με αυτό, οι διεστραμμένοι δημιούργησαν έναν πλήρη κατάλογο παρόχων υπηρεσιών μασάζ που θα ταιριάζουν στην τοποθεσία και τις ανάγκες σας. Ο ιστότοπος διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο με μέρη προικισμένα με κυρίες και κύριους που είναι ειδικοί στον τομέα της ερωτικής επαφής. Το Massage Planet υπόσχεται μια σειρά από εύχρηστες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η σελίδα είναι μια χρυσή πηγή για μια παγκόσμια γκαλερί μασέρ και μασέρ. Μερικές πόρνες μένουν ακόμη και στη βιβλιοθήκη για να σας προσφέρουν την πιο άξια μεταχείρισης.

Να είστε έτοιμοι με το χορταστικό γεγονός, καθώς αυτές οι διαφημίσεις μασάζ υπόσχονται απελευθέρωση. Οι πάροχοι προέρχονται από διάφορα μέρη του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων σας στην Ασία. Το Massage Planet έχει βρώμικα μυστικά που έχουν συγκεντρωθεί για να σας προσφέρουν μια οργαστική διαμονή. Αυτός ο σκουρόχρωμος ιστότοπος θα ρίξει φως στην αναζήτησή σας. Ωστόσο, πρέπει να μάθετε να επεκτείνετε την υπομονή και μια ποσότητα ανθεκτικότητας. Το Massage Planet φιλοξενεί κάθε δυνατή αγγελία για την κατανάλωσή σας. Είναι αρκετά απασχολημένο σε αυτό το ερωτικό βασίλειο. Το σκάψιμο βαθύτερα απαιτεί δεξιότητα. είσαι έτοιμος για αυτό; Αν ναι, θα ξεκινήσουμε;

Προσφέρετε τα μούτρα σας σε αυτούς τους καυτούς γύπες που παίζουν ως θεραπευτές μασάζ

κριτική massageplanet

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς νιώθετε να κάνετε μασάζ με μπόνους σεξ μετά; Είναι το ερωτικό μασάζ το μεγαλύτερο όνειρό σας; Λοιπόν, δεν θα ήσασταν εδώ αν οι απαντήσεις σας σε αυτά τα ερωτήματα ήταν μια σειρά από «όχι». Οι μακροχρόνιες επιθυμίες σας για μια σέξι θεραπευτή μασάζ βρίσκονται στο Massage Planet. Κρύβεται πίσω από κάθε φανταχτερή διαφήμιση και νήμα φόρουμ. Αν κοιτάξετε προσεκτικά το Massage Planet, θα εκτιμήσετε τις πιθανές διαθέσιμες πληροφορίες. Η κοινότητα είναι πρόθυμη να απαντήσει σε κάθε σεξουαλική ανάγκη. Επομένως, τι πρέπει να περιμένετε με το Massage Planet; Μια διαδραστική κοινότητα με ενεργά μέλη που βοηθούν το ένα το άλλο.

Ναι, το Massage Planet δεν είναι απλώς ένας κατάλογος της θεραπευτικής και ερωτικής σας αναζήτησης, αλλά παρέχει επίσης μια γειτνίαση με τους ομοϊδεάτες φίλους να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους. Το Massage Planet συνοδεύεται από μια διάταξη φόρουμ, επομένως διαθέτει έναν πόρο για τις εμμονές σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε άσχημες και λαμπρές σεξουαλικές ιδέες από τους φίλους γύρω. Από τις αρχικές μου παρατηρήσεις, το Massage Planet τείνει να έχει μια υγιή σχέση μεταξύ των μελών του. Πιθανώς, ο ιστότοπος ενσωμάτωσε μέτρο ποιότητας. Με αυτό, στοιχηματίζω ότι αναρωτιέστε πώς λειτουργούν τα πράγματα και πόσα πρέπει να πληρώσετε. Το Massage Planet είναι δωρεάν!

Κάντε τις τιμές, εγγραφείτε για να επωφεληθείτε από τις επιλογές μασάζ

μητρώο massageplanet

Ξέρω ότι είστε εξοικειωμένοι με το πού και πώς να βρείτε τα απαραίτητα κουμπιά για να συμμετάσχετε σε αυτό το γλέντι των λάτρεις του μασάζ. Ένα πράσινο κουμπί στη δεξιά ενότητα δείχνει τη λειτουργία Εγγραφή. Η λειτουργία ήταν γρήγορη, και όπως κάθε άλλος ιστότοπος φόρουμ, το Massage Planet θα ζητήσει μόνο τις πιο ζωτικές πληροφορίες. Η συναλλαγή μου πήρε λιγότερο από τρία λεπτά, αλλά υπάρχει μια πιο γρήγορη μέθοδος για να κάνετε τη δουλειά σας: Twitter. Ναι, μπορείτε να συνδέσετε το δικό σας Twitter λογαριασμό, και με λίγα πατήματα, είστε το νεότερο μέλος του Massage Planet. Ωστόσο, ξέρω ότι πολλοί από τους φίλους μου αγαπούν να δοκιμάζουν τη συμβατική μέθοδο, γι' αυτό σας δίνω μια ουσία.

Επτά αντικείμενα απαιτούν την προσοχή σας. Η αποτυχία παροχής οποιουδήποτε από αυτά τα ευεργετικά πετράδια θα σας απαγορεύσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του Massage Planet. Πρέπει να εξασφαλίσετε όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και διεύθυνση email. Όχι μόνο αυτό, θα σας ζητηθεί η ημερομηνία γέννησης και η τοποθεσία, ακολουθούμενα από μια καθορισμένη γραμμή για να γράψετε το μασάζ που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Οι θαυμαστές μπορούν να επιλέξουν μέσω ρεφλεξολογίας, βελονισμού, σουηδικού, ταϊλανδέζικου μασάζ, καυτές πέτρες κ.λπ.

Παρέχεται ένας κωδικός επαλήθευσης για την ασφάλεια της ταυτότητάς σας. Μόλις τελειώσετε, η συμφωνία με τους όρους και τις προϋποθέσεις είναι το τελευταίο σας εργαλείο. Ξέρω ότι θα πατούσατε απευθείας αυτό το εικονίδιο ελέγχου χωρίς να διαβάσετε τα περιεχόμενα. Ναι, όπως εσύ, είμαι και εγώ ένοχος ως κατηγορούμενος. Όλα αυτά τα βήματα θα σας οδηγήσουν στη δημιουργία του προφίλ σας. Προφανώς, είστε υπέροχοι για να ξεκινήσετε την περιπέτεια του ερωτικού μασάζ σας. Τα μέλη μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως τη βρώμικη αναζήτηση. Έχω μερικές συστάσεις. Θα σας τα παρουσιάσω αργότερα. Ωστόσο, για να προσθέσετε τον ενθουσιασμό σας, δοκιμάστε το Purple List, το Sparkling Spa κ.λπ.

Διαφημίσεις παντού! Είναι μέρος του Συνολικού Σχεδιασμού του Πλανήτη Μασάζ;

πιο πρόσφατο massageplanet

Ναι φίλε. Εάν δεν είστε μέλος του Massage Planet, μπορεί να βομβαρδιστείτε με τις διαφημίσεις που βλέπετε στην επάνω οθόνη. Ωστόσο, οι εγγεγραμμένοι χρήστες γνωρίζουν όλες τις προτάσεις που βλέπουν στη σελίδα. Ένα μεγάλο σαλόνι μασάζ και σπα διαφημίζουν τις θέσεις τους στα κατώφλια του Massage Planet. Οι χρήστες θα δουν αμέσως στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση και ονόματα σπα. Στην κορυφή, το κύριο μενού περιλαμβάνει χρήσιμες ενότητες όπως Αρχική σελίδα, Φόρουμ, Αγγελίες, 411, Τι νέο υπάρχει, Ομάδες, Εξομολογήσεις, Βραβεία, Διαχειριστής διαφημίσεων και άλλα.

Επιπλέον, υπάρχει μια επιλογή όπου μπορείτε να ταξινομήσετε πράγματα και να προσαρμόσετε τη διάταξη της σελίδας. Ένα πράγμα που κάνει την εξερεύνηση μου χαρούμενη είναι η επιλογή λειτουργίας φωτός. Από προεπιλογή, το Massage Planet έρχεται σε ένα σκοτεινό γενικό σκηνικό. Θα δείτε τσιμπήματα μωβ και ποικίλα χρώματα που χρησιμοποιούνται από τα καταστήματα για να τονίσουν τις υπηρεσίες τους. Ήμουν πολύ περίεργος για την περιοχή των εξομολογήσεων. Ως εκ τούτου, το επισκέφτηκα και με κίνησαν περισσότερο το ενδιαφέρον τα αχνιστά θέματα. Επιπλέον, η ενότητα 411 φιλοξενεί τα τελευταία νέα, άρθρα και ενημερώσεις του Massage Planet.

λειτουργία ημέρας μασάζ πλανήτη

Το κουμπί «τι νέο υπάρχει» του Massage Planet εμβαθύνει στους πιο πρόσφατους θησαυρούς σας που ανεβάσατε και προστέθηκαν στον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες αγγελίες, δραστηριότητες, θέματα και δημοσιευμένα άρθρα. Εάν είστε πεινασμένοι για πληροφορίες, το Massage Planet θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αλλά αν όχι, το Massage Planet θα σας γεμίσει με μια αρχική σελίδα με τεράστιες διαφημίσεις υπηρεσιών. Για παράδειγμα, το Alice Spa δίνει έμφαση στα κορίτσια της Ασίας, συγκεκριμένα στα Κορεάτικα, Κινέζικα και Φιλιππινέζικα. Το Alice Spa προσκαλεί επίσης τους γνώστες του μασάζ που αγαπούν τη Λατίνα και τις ευρωπαϊκές ομορφιές. Όσοι βρίσκουν αυτό το φανταχτερό μπορούν να επικοινωνήσουν με τους αριθμούς στην οθόνη Massage Planet.

Εκτός από τις τελευταίες δημοσιεύσεις και φόρουμ. Θα ήθελα να επισημάνω την ενότητα Κριτικές για το World Massage. Αγόρι, αυτή η περιοχή περιέχει ποικίλα σχόλια και άρθρα σχετικά με παγκόσμιες εμπειρίες μασάζ. Τα περιεχόμενα χωρίζονται ανάλογα με χώρες ή ηπείρους. Υπάρχει μια συγκεκριμένη περιοχή για Αμερικανούς, Ασιάτες, Αυστραλούς, Καναδούς και τοπικές υπηρεσίες. Επίσης, ένα άλλο ποιοτικό χαρακτηριστικό του Massage Planet είναι τα προσβάσιμα βήματα για τη δημιουργία διαφημίσεων. Μόλις γίνετε μέλος της σελίδας, έχετε το δικαίωμα να αποκομίσετε τα οφέλη εκθέτοντας τις υπηρεσίες σας. Μεταβείτε στη Διαχείριση διαφημίσεων και ελέγξτε τα τιμολόγια και τα στατιστικά στοιχεία των διαφημίσεών σας. Ίσως είστε ο επόμενος περιζήτητος Ασιάτης καλλιτέχνης μασάζ.

Ασιατικές πόρνες που καραδοκούν στον πλανήτη μασάζ

blogs massageplanet

Δεν θα εκπλαγείτε μέχρι τώρα αν πω ότι ένας τεράστιος πληθυσμός από σαγηνευτικές Ασιάτισσες δείχνουν την ανδρεία τους στο Massage Planet. Το κοπάδι ασιατικών μωρών του ιστότοπου που γίνονται ειδικοί στο μασάζ πλήρους απασχόλησης δίνει στο Massage Planet μια επιτυχία. Οι κερκόπορτες ή οι υπόγειες υπηρεσίες είναι εμφανείς και σίγουρα θα σας κάνουν να τελειώσετε. Σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε, το Massage Planet προσφέρει μέσα που μπορείτε να βουτήξετε. Όλοι ξέρουμε πόσο τρελοί είναι αυτά τα μωρά από την Ασία. Είναι ειδικοί στον τομέα της αποπλάνησης και στο χειρισμό των κοκαλιών παγκοσμίως.

Οι άνδρες και οι γυναίκες ελκύονται επίσης από τα μωρά της Ασίας λόγω της ελκυστικής ομορφιάς και της προσωπικότητάς τους. Είναι έτοιμοι να φέρουν τους πελάτες σε πλήρη οργασμό. Με αυτό, περιμένετε να δείτε το ενενήντα τοις εκατό των εγκαταστάσεων να τονίζουν την ασιατική κουζίνα. Η εύρεση του καλύτερου μωρού σας είναι εύκολη με το σύννεφο ετικέτας στην πλαϊνή περιοχή, καθώς εμφανίζει διάφορες τεχνικές μασάζ και θέσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Οι Ασιάτες είναι πρόθυμοι να κάνουν μασάζ σε όλο το σώμα, βαθύ ιστό και πολλά άλλα. Όσον αφορά την περιοχή που θα μπορούσα να προτείνω, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Aroma Spa, το Forever Spa, το Spring Green, το My Little House και πολλά άλλα.

Τα υπέρ και τα κατά του MassagePlanet.net

PROS:

 • Τεράστια λίστα με ασιατικές επιλογές
 • Εύκολο στην ταξινόμηση
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Ολοκληρωμένα εργαλεία μασάζ
 • Ενεργά νήματα
 • Ενημερωμένα ιστολόγια, σχόλια και διαδραστικές λειτουργίες
 • Δημιουργήστε διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Κάπως ανοργάνωτο
 • Μερικές μετατοπισμένες διαφημίσεις

Οι 12 καλύτερες τοποθεσίες για ερωτικό μασάζ, παρόμοιοι με το MassagePlanet.net:

# 1 - Κυνηγοί σπα

σπακυνηγοί

Παρουσιάζοντας ένα πολύ τεράστιο φόρουμ που επιτρέπει στα μέλη να σχολιάζουν και να βαθμολογούν κάθε αίθουσα μασάζ που έχουν επισκεφτεί ποτέ, το Spa Hunters είναι τώρα ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που μοιάζουν με το RubMaps και ακόμη και το Backpage. Οι Κορυφαίες Προτάσεις ενημερώνονται επίσης και τώρα, οπότε αν έχετε αρκετό χρόνο για να απομείνετε, ή απλά θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια μακρά και αγχωτική εβδομάδα, τότε οι Spa Hunters μπορούν να σας βοηθήσουν. Ειδικά «ταλέντα» μπορούν επίσης να βρεθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτές είναι όμορφες κυρίες που μπορούν να σας δώσουν μασάζ και σκληρά για να απολαύσετε τη διαμονή σας σε οποιοδήποτε σαλόνι της επιλογής σας.

PROS:

 • Πολλές τοποθεσίες αίθουσας μασάζ
 • Τεράστιο φόρουμ με ειλικρινείς κριτικές
 • Καλές λήψεις προσφέρονται στις περισσότερες αίθουσες του ξενοδοχείου

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται οργανωμένος
 • Μόνο λίγα χαρακτηριστικά
 • Πολύ λίγες εικόνες στις λίστες

# 2 - Χάρτες

σελίδα rubmaps

Εάν έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε το Backpage και σημειώσατε μερικές εντυπωσιακές πίπα ή χειραψίες με μόλις $30, τότε το Rubmaps μπορεί να είναι απαραίτητο για εσάς. Απαριθμεί όλα τα αίθουσες μασάζ που προσφέρουν «happy endings». Αυτά τα σαλόνια θα εμφανίζουν επίσης τα ονόματα των μασέρ και τις τιμές τους για το ερωτικό μασάζ και άλλες σεξουαλικές υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε κριτικές που γράφτηκαν από άλλους ικανοποιημένους πελάτες για να ξέρετε τι να περιμένετε μόλις επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες τους. Ο ιστότοπος είναι επίσης εύκολος στην πλοήγηση, επομένως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την περιήγηση και την αναζήτηση καταχωρίσεων.

Πάρτε μια γρήγορη μπουκιά με αυτήν την κριτική του Rubmaps.

PROS:

 • Ένας φθηνότερος τρόπος για να χαλαρώσετε
 • Εύκολη πρόσβαση σε αίθουσες μασάζ με ευχάριστες απολήξεις
 • Παίρνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ και σεξουαλικό σεξ

Μειονεκτήματα:

 • 20 $ μηνιαία πληρωμή για να διαβάσετε κριτικές
 • Λίγες ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ψεύτικες λίστες
 • Όχι εντελώς για συνοδούς

# 3 - RubRatings

RubRatings new york

Η RubRatings υπερηφανεύεται για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας όπου οι καυτηριασμένοι πελάτες μπορούν να συνδεθούν αβίαστα με αξιόπιστες υπηρεσίες μασάζ και ερωτικών τριψίματος σαν τον παράδεισο. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεται, αρκεί να πρόκειται για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σίγουρα, όμως, θα ήταν καλύτερα αν ήταν εντός των αντίστοιχων τοπικών μας κοινοτήτων.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα μέρος για να βρείτε μασάζ που θυμίζουν παράδεισο και ερωτική απόλαυση, το RubRatings είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Η πλατφόρμα προσφέρει έναν εύκολο στη χρήση και οικονομικά αποδοτικό τρόπο για τους μασέρ συνοδών να προωθήσουν τις αισθησιακές προσφορές τους σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Πλήρης κριτική του RubRatings εδώ.

PROS:

 • Κορυφαίοι συνοδοί μασέρ
 • Επιδέξιοι συνοδοί
 • Περιλαμβάνονται πολλές τοποθεσίες
 • Έχει διαθέσιμες κριτικές συνοδών

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες πολιτείες που δεν είναι διαθέσιμες
 • Η σελίδα είναι ακόμα υπό ανάπτυξη

# 4 - Δημοκρατία μασάζ

Μασάζ στο σπίτι της Δημοκρατίας

Εάν βαριέστε και είστε μοναχικοί και θέλετε να σας πιάσουν τα πράγματα, το Massage Republic είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε. Μπορείτε να κάνετε μια συνεδρία, στη συνέχεια να περάσετε φανταστικά και να νιώσετε πολύ πιο χαλαροί ως αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το Massage Republic είναι επίσης ένας καλά σχεδιασμένος και καλά οργανωμένος ιστότοπος. Ο ιστότοπος προσφέρει στενές σχέσεις και διαφωτιστικά, όχι μόνο στην επιλογή της κατάλληλης συνοδείας, αλλά και στο τι θα κάνετε με αυτήν εκ των προτέρων, καθ 'όλη τη διάρκεια και μετά τη συναλλαγή σας. Θυμηθείτε ότι οι συνοδοί δεν είναι δωρεάν, αλλά ο ιστότοπος είναι δωρεάν.

Διαβάστε αυτήν την πλήρη κριτική για το Massage Republic.

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση και δεν απαιτείται εγγραφή
 • Ποικιλία τοποθεσιών για να διαλέξετε
 • Σχεδόν κάθε περιοχή αντιπροσωπεύεται
 • Καλός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Αποτελεσματική επιλογή ταξινόμησης και προηγμένης αναζήτησης
 • Καυτές ποικίλες συνοδοί

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται σε όλους τους τομείς
 • Οι συνοδεία των ΗΠΑ δεν ισχύουν

# 5 - Τοπικά σώματα

localbodyrubs

Αυτός ο ιστότοπος ενημερώνεται καθημερινά, ώστε να μπορείτε πάντα να πηγαίνετε και να ελέγχετε για κριτικές μασάζ, ειδικά εκείνων στην περιοχή σας. Ανεξάρτητα από το είδος του μασάζ που έχετε κάνει, οι κριτικές σας θα εκτιμηθούν πολύ εδώ, καθώς πολλοί χρήστες ελέγχουν από καιρό σε καιρό προτού επίσης κάνουν χρήση αυτών των υπηρεσιών. Το Local Body Rubs διαθέτει αίθουσες μασάζ με τα πιο καυτά μασέρ, οπότε δεν θα μετανιώσετε ποτέ που θα πάτε για κάποια επιπλέον υπηρεσία και να σκεφτείτε ότι προέρχονται από διάφορες εθνικότητες. Θα ήταν μια συγκεκριμένη γιορτή των ματιών που μπορείτε να απολαύσετε ενώ πηγαίνετε για την επιπλέον άνεση και απελευθέρωση άγχους που σας αξίζει. Οι αίθουσες μασάζ είναι διακριτικές και με χαμηλό πλήκτρο, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την ταυτότητά σας να εκτίθεται αν ποτέ κάνετε κάποια από τις ερωτικές υπηρεσίες τους.

PROS:

 • Έχει μια μεγάλη λίστα με τις διαθέσιμες αίθουσες μασάζ
 • Οι περισσότεροι από τους μασέρ προέρχονται από διαφορετικές εθνικότητες
 • Οι οδηγίες παρέχονται καλά καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες υπηρεσίες κοστίζουν αρκετά
 • Ο ιστότοπος φαίνεται απλός και βαρετός
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση και άλλες λειτουργίες

# 6 - Τρίψτε τη σελίδα

προφίλ rubpage

Μερικοί μπορεί να αναρωτιούνται πώς να χορτάσετε σεξουαλικά με ένα μόνο μασάζ. Μην υποτιμάτε την ικανότητα του Rub Page ως ερωτικής αρένας. Παρέχει έναν σχεδόν πλήρη κατάλογο με καταχωρίσεις για τρίψιμο σώματος και μασάζ Nuru. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, το Rub Page προσπαθεί να προσφέρει κάτι αισθησιακό για εσάς. Ο ιστότοπος εμπορεύεται επίσης ζεστούς παρόχους υπηρεσιών που προσφέρουν πέρα ​​από αυτό που σκοπεύουν. Απευθύνεται στις περισσότερες πόλεις που απαιτούν αυτήν την βολική ανέσεις.

Ο σχεδιασμός είναι καλά οργανωμένος με την καθαρή του κατοικία και την εναρμονισμένη ποικιλία. Οι λίστες είναι επίσης εξαιρετικές στο να ρίχνουν τα πιο καυτά μωρά που είναι ικανά να κάνουν εύγευστο τρίψιμο σώματος και ερωτικά μασάζ. Επιπλέον, κάθε προφίλ μασέρ περιέχει αρκετές πληροφορίες όπως περιγραφές, συχνές ερωτήσεις, τιμές και υπηρεσίες. Οι αξιολογήσεις είναι επίσης διαθέσιμες για να βοηθήσουν τους χρήστες να επιλέξουν την καλύτερη επιλογή. Πράγματι, αν λαχταράτε μια απολαυστική περιπέτεια, ελέγξτε τη λίστα σήμερα και δείτε ποιοι είναι διαθέσιμοι στην τοποθεσία σας.

Τρίψτε την κριτική σελίδας εδώ.

PROS:

 • Διαθέσιμες αξιολογήσεις
 • Μια ζεστή και υπέροχη σειρά μασέρ
 • Υπέροχα προφίλ
 • Παγκόσμια υπηρεσία
 • Σχεδόν κάθε χώρα εκπροσωπείται
 • Άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση
 • Μερικά ζητήματα πλοήγησης

# 7 - TSMasseur

TSMasseur κύριος

Στη βιομηχανία της σεξουαλικής ψυχαγωγίας, σίγουρα έχετε επισκεφτεί ορισμένους ιστότοπους συνοδών μία ή και πολλές φορές σε ολόκληρη τη ζωή σας. Τα trans hookers παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πολλούς ιστότοπους, ενώ άλλοι προσφέρουν τόσο μάγκες όσο και κυρίες στις καταχωρίσεις τους. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι σαφές ότι δεν είναι όλοι οι ιστότοποι ένας και ο ίδιος και λίγοι προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες συνοδείας.

Είναι από τους πιο εντυπωσιακούς καταλόγους υπηρεσιών συνοδείας που έχω συναντήσει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, με χιλιάδες καταχωρήσεις από όλο τον κόσμο. Μια απλή αναζήτηση της ιδανικής πόλης ή κωμόπολης σας θα πρέπει να είναι αρκετή για να επαληθεύσει εάν κάποιες τοπικές επιχειρήσεις παρέχουν τους ερωτικούς μασέρ και τις υπηρεσίες συνοδείας τους. Το TSMasseur είναι γεμάτο με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες, ευκολία στη χρήση, ταχύτητα και διαισθητικό χαρακτήρα που θα σας «καταπλήξουν» σε κάθε επίσκεψη.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική TSMasseur.

PROS:

 • Πολλοί τρανς συνοδοί και μασέρ
 • Φανταστική σχεδίαση και έξυπνα χαρακτηριστικά
 • Οργανωμένο και εύκολο στη χρήση
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Ένας βασικός λογαριασμός έχει πολλά προνόμια
 • Χρήσιμες κριτικές και συνεντεύξεις συνοδών
 • Αξιόπιστες υπηρεσίες μασάζ

Μειονεκτήματα:

 • Η premium συνδρομή είναι προσιτή

# 8 - Συνοδεία

συνοδεία συνοδεία κορυφή

Οποιοδήποτε ταξίδι είναι καρποφόρο, αν μπορείτε να γαμήσετε μερικούς υπέροχους ντόπιους. Ωστόσο, το πού μπορείτε να βρείτε μια παρέα για μια ή δύο νύχτες είναι ένα άλλο ερώτημα. Και εκεί είναι που το EscortMeetings είναι χρήσιμο. Παραδόξως, οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, οι πιο όμορφες γυναίκες και οι περισσότεροι από τους πιο κατάλληλους συνοδούς του κόσμου βρίσκονται όλα σε αυτό το φανταστικό σημείο.

Η εύρεση συνοδείας πρέπει να είναι ευκολότερη τώρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το EscortMeetings. Μην ξεχάσετε τις εκτεταμένες επιλογές αναζήτησης και ένας ατελείωτος αριθμός αγκυροβόλων που θα καλύψουν τις αρρώστιες φαντασιώσεις σας είναι διαθέσιμοι σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του EscortMeetings.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Κράτηση συνοδείας δωρεάν
 • Η χρηστικότητα είναι απλή και κατανοητή
 • Πολλές όμορφες συνοδούς για να δείτε
 • Αρκετές συνοδεία είναι ανοιχτές για ευγενικές υπηρεσίες
 • Τα κορίτσια είναι συχνά πρόθυμα να ταξιδέψουν
 • Πολλές συνοδούς μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα μέρη του κόσμου
 • Συνοδεία άμεσης επαφής, χωρίς πρακτορεία
 • Αξιόπιστος και ακριβής ιστότοπος της λίστας συνοδών
 • Νέες ενημερώσεις συνοδείας κάθε εβδομάδα

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεστε εγγραφή για να δημοσιεύσετε σχόλια
 • Αρκετά απλό σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Ορισμένες από τις εικόνες συνοδείας έχουν ανάλυση χαμηλής ποιότητας

# 9 - Mega Personals

Συνοδός MegaPersonals

Όλοι μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει άψογος ιστότοπος στον τομέα των συνοδών, αλλά το Mega Personals προσφέρει καλύτερο και πιο προσιτό περιεχόμενο για όσους το χρειάζονται επειγόντως. Στην πραγματικότητα, είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείτε να βρείτε ως υποκατάστατο του Craigslist. Ακόμα κι αν το Mega Personals δεν είναι με κανένα τρόπο ένα δυναμικό έργο ιδιοφυΐας, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ιστότοπους ψυχαγωγίας που εμφανίζονται εδώ και πολύ καιρό.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Mega Personals.

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή και χρήση
 • Υψηλή αξιοπιστία από το ScamAdvisor
 • Πολλές σεξουαλικές προτιμήσεις για όλους
 • Καλύπτει ευρύτερες τοποθεσίες
 • Εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Ελκυστικό σχέδιο ιστοσελίδας

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι χρήστες είναι διαθέσιμοι ακόμα

# 10 - Locanto

locanto

Το Locanto είναι ένα άλλο γνωστό όνομα για την δημοσίευση μικρών αγγελιών, αν και δεν είναι πραγματικά το καλύτερο σε αυτόν τον κλάδο. Αλλά τώρα που το Craigslist έχει καταργήσει την ενότητα του για περιστασιακές συναντήσεις, οι περισσότεροι χρήστες στράφηκαν στο Locanto ως εναλλακτική.

Όταν αναζητάτε περιστασιακές συναντήσεις στην περιοχή σας, απλώς χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης του Locanto και πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης σας. Στη συνέχεια, θα βρείτε λίστες κατηγοριών που είναι παρόμοιες με το Craigslist Personals. Επιλέξτε την προτίμησή σας, αν είναι άντρας, γυναίκα, τρανς, ζευγάρια, φετίχ, M4M κ.λπ.

PROS:

 • Δωρεάν χρήση κατά την ανάρτηση ταξινομημένων διαφημίσεων
 • Σας παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης ανά πόλη
 • Παρόμοια ατμόσφαιρα και στυλ με τα Craigslist Personals

Μειονεκτήματα:

 • Περιστασιακές ανεπιθύμητες καταχωρίσεις
 • Δεν υπάρχουν τόσα μέλη όπως στα Craigslist Personals

# 11 - Δίκτυο MyEscort

MyEscort Network nyc

Το MyEscort Network ξεκίνησε όταν υπήρχε μεγάλη ανάγκη για ποιοτικούς συνοδούς και καταχωρίσεις διαφημίσεων χωρίς απάτη στην αγορά υπηρεσιών ενηλίκων. Ισχυρίζεται ότι είναι ένας από τους πιο εκτεταμένους και μεγαλύτερους ιστότοπους υπηρεσιών συνοδών στο διαδίκτυο και πιστεύει στην παροχή αυθεντικών και χωρίς απάτη υπηρεσίες σε όλα τα μέλη και τους επισκέπτες του. Οι διαχειριστές αυτού του ιστότοπου κατανοούν το κενό του κλάδου και θέλουν να καλύψουν το κενό της προσγείωσης σε ιστότοπους ασφαλών συνοδών. Επίσης, το MyEscort Network δείχνει πράγματι τη δέσμευσή του να μας προσφέρει την καλύτερη, πιο ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία συνοδείας. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν αισθανόμαστε άνετα και ασφαλή όταν περιηγούμαστε σε καταχωρίσεις διαφημίσεων.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του MyEscort Network.

PROS:

 • Χιλιάδες διαθέσιμοι ανεξάρτητοι συνοδοί
 • Πολλές διαφημίσεις σε όλο τον κόσμο
 • Εκατοντάδες καταχωρίσεις διαφημίσεων ενημερώνονται τακτικά
 • Διατίθενται διάφορες συνοδοί
 • Απλός και εύχρηστος ιστότοπος
 • Χωρίς διαφημίσεις ή αναδυόμενα παράθυρα

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας θα μπορούσε να βελτιωθεί
 • Χωρίς 100% διασφάλιση ασφάλειας έναντι απάτης και απάτης

# 12 - Σουίτερ

Προφίλ Switter

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι συνοδοί έχουν πολύ αυξημένη πιθανότητα να κολλήσουν σε μια πιθανώς θανατηφόρα περίσταση. Στην αγορά του σεξ στο δρόμο, αυτό είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο. Ευτυχώς που έχουμε το Switter τώρα, και είναι ένα από τα λίγα σημεία που απομένουν όπου δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως αντιμετωπίσετε φανατισμό, ωμότητα ή άλλα αρνητικά συναισθήματα. Σίγουρα, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτή η πλατφόρμα έχει αποδειχθεί αξιόπιστη και αξιόπιστη με πάνω από 5 εκατομμύρια δημοσιεύσεις και 200+ μέλη. Στην πραγματικότητα, το Mastodon© δείχνει ότι το Switter είναι επί του παρόντος ο πέμπτος πιο δημοφιλής εναλλακτικός ιστότοπος backpage.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Switter.

PROS:

 • Τεράστια μέλη του ιστότοπου
 • Ασφαλές και άνετο μέρος για να δημοσιεύσετε διαφημίσεις
 • Ακολουθεί τους κανονισμούς
 • Έχει τους δικούς του κανονισμούς τοποθεσίας
 • Εύχρηστος
 • Ο σχεδιασμός είναι οικείος και εύκολος στη χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται εγγραφή για πρόσβαση

Τελικές λέξεις

Το Massage Planet θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την ένταση των μυών, προσφέροντας ποικίλα μέρη που φιλοξενούν Ασιάτες διεστραμμένους. Αυτά τα μωρά ταιριάζουν καλύτερα για ολόσωμο, σουηδικό, ταϊλανδέζικο, βαθύ μασάζ ιστών και πολλά άλλα. Οι κερκόπορτες και οι υπόγειες υπηρεσίες έγιναν τόσο αχαλίνωτες που τα νήματα της κοινότητας βούιζαν από πληροφορίες. Ελέγξτε το Massage Planet και δείτε πόσο συναρπαστικοί είναι οι Ασιάτες θεραπευτές. *κλείσιμο ματιού

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 3 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Massage Planet & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Ερωτικού Μασάζ όπως το MassagePlanet.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MassagePlanet.net Αυτοί οι μυϊκοί πόνοι με εμποδίζουν να κάνω τις καλύτερες δυνατότητές μου σήμερα. Γιατί δεν παίρνω κάποιες συνταγές από τους αγαπημένους μου σεξουαλικούς γιατρούς; Σε λιγότερο από λεπτά, έλαβα τη διάγνωσή μου. Ανάθεμα, αυτοί οι ειδικοί προτείνουν ένα μασάζ με ατμό για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RubMaps Show 9 Παρόμοιοι ιστότοποι Massage Parlour με το Rubmaps.ch Πρέπει να έχετε ακούσει για τον όρο "happy endings" που συνήθως σχετίζεται με μασάζ και αίθουσες. Αυτό αναφέρεται στην παροχή υπηρεσιών μασάζ όπου η μασέρ θα σας βοηθήσει τελικά να φτάσετε στον οργασμό, η οποία περιλαμβάνεται στις «υπηρεσίες» τους. Ναι, αυτό συμβαίνει και είναι αληθινά. Πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξτε μου τη λίστα των 11 Νεβάδα Μπορντέλος Σε ένα ή το άλλο σημείο, θα ακούτε για οίκους ανοχής όποτε βρίσκεστε στη Νεβάδα. Είναι ένα χαρούμενο μέρος για τους άνδρες - ένα μέρος όπου μπορούν να πάνε όποτε θέλουν να πληρώσουν για σεξ. Η πορνεία είναι νόμιμη στη Νεβάδα (αλλά μόνο για κομητείες με κατοίκους κάτω των 700,000), έτσι οι οίκοι ανοχής […]

Μεταβείτε στην κορυφή