Ενημερώθηκε στις: 20 Ιουνίου 2024

Πικάντικο ταίριασμα

& TOP 14 "Πρέπει να επισκεφτείτε" Swinger Sites όπως το SpicyMatch.com

Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το SpicyMatch.com

Πικάντικο ταίριασμα

Κάθε μέρα, οι άνθρωποι αναζητούν νέα και συναρπαστική απόδραση από τη ζωή τους. Πάντα λαχταρούμε για μια διασκεδαστική, περιπετειώδη εμπειρία ειδικά όσον αφορά τη χρονολόγηση, το σεξ και τις σχέσεις. Έτσι, εδώ εμφανίζονται οι περιοχές swinger που εκπληρώνουν όλες τις επιθυμίες, τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες των ονείρων μας.

Με πολλές επιλογές στο Διαδίκτυο σήμερα, είναι δύσκολο να διακρίνουμε ποια είναι μια απάτη και ποια είναι νόμιμη. Πολλοί ιστότοποι ισχυρίζονται ότι είναι κορυφαίοι, αλλά αφήνουν τα μέλη τους ανεκπλήρωτα, απάτες και σπαταλούν πολλά χρήματα. Ευτυχώς, υπάρχει ένα που στέκεται πάνω απ 'όλα και ανέβασε το φραγμό για να προσφέρει την εμπειρία swinger της ζωής.

URL: https://www.spicymatch.com

Αυτός ο ιστότοπος ονομάζεται, SpicyMatch. Σαφώς, μπορεί να έχετε ακούσει από αυτό κάπου ή κάποιον. Με απλούστερους τρόπους, το SpicyMatch είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος που σκοπεύει να καλύψει τις ανάγκες γνωριμιών των ανθρώπων που ασχολούνται ιδιαίτερα με έναν swinger τρόπο ζωής. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, οι swingers είναι άνθρωποι, άγαμοι ή αφοσιωμένοι που πιστεύουν ότι οι σχέσεις πρέπει να είναι ανοιχτές και κοινές.

Γδύσιμο SpicyMatch

Αρχικά, το SpicyMatch είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος όπου οι swingers συναντιούνται τοπικά και συνδέονται. Αυτό προορίζεται ακριβώς για άτομα και ζευγάρια που είναι πρόθυμα να εξερευνήσουν τη σεξουαλική τους πλευρά και να είναι ανοιχτά σε άλλους ανθρώπους σεξουαλικά. Προφανώς, αυτός ο ιστότοπος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012 και από τότε, δέχεται πάνω από 200,000 επισκέπτες κάθε μέρα. Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος λειτουργεί γύρω από τη Λευκωσία, την Κύπρο.

Λόγω της διαδεδομένης ρητής έννοιας σχετικά με τον swinger τρόπο ζωής, πολλοί άνθρωποι το αποκαλούν παράλογο, υπερβολικό και παράξενο τρόπο ζωής. Ως εκ τούτου, τα άτομα που γιορτάζουν αυτού του είδους τον τρόπο ζωής, δυσκολεύονται να βρουν μια κοινότητα που δέχεται και μοιράζεται παρόμοια ενδιαφέροντα στον swinger τρόπο ζωής.

Γι 'αυτό, έτσι το SpicyMatch ζωντανεύει, δείχνει έναν εξαιρετικό χώρο για τα άτομα να εκφράσουν, να εξερευνήσουν και να συγκεντρωθούν όλοι μαζί και να γιορτάσουν ουσιαστικά τον υπερβολικό τρόπο των swingers. Οι άνθρωποι μπορούν να εντοπίσουν τοπικά swingers και να απολαύσουν συναινετικές διασκεδαστικές και ευχάριστες στιγμές.

Πώς λειτουργεί;

Υπηρεσίες

Επιπλέον, ο ιστότοπος SpicyMatch έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια εξαιρετική διεπαφή και φιλική προς το χρήστη πλοήγηση για όλους τους χρήστες και τους επισκέπτες. Σημαντικά, λειτουργεί καταπληκτικά χρησιμοποιώντας τα δεδομένα και τα στοιχεία ελέγχου που υποβάλατε αυτόματα, αντιστοιχίζοντας σας σε άλλους χρήστες. Έτσι, το σύστημα αντιστοίχισης βασίζεται στις πληροφορίες, τα προσόντα και όλα όσα είναι συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, προτάθηκε επιτυχής αντιστοίχιση στον πίνακα ελέγχου του χρήστη και μπορείτε ήδη να κάνετε κύλιση, να κάνετε κλικ και να επιλέξετε όποιος ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αναζήτηση

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα αναζήτησης που τους επιτρέπει να αναζητούν προφίλ που είναι απόλυτα κατάλληλα για τις προτιμήσεις τους. Για να έχετε καλύτερες επιλογές αναζήτησης και αποτελέσματα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε συνδρομή επί πληρωμή, καθώς παρέχει εκτεταμένη λειτουργία αναζήτησης. Μετά την αναζήτηση, η επικοινωνία είναι επίσης ένα κλειδί για τη διατήρηση ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής, έτσι το SpicyMatch χρησιμοποιεί τόνους επιλογών σύνδεσης και επικοινωνίας. Μπορεί να γίνει μέσω συνομιλίας εντός του ιστότοπου, ανταλλαγής εικόνων, κλήσεων κάμερας web, ανταλλαγής email και άμεσων μηνυμάτων.

Εγγραφείτε και κερδίστε άμεσα!

Είναι εύκολο?

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο SpicyMatch, η διαδικασία περιλαμβάνει αρκετά εύκολα βήματα και μόλις θα περάσετε τόσο πολύ χρόνο. Κάτω από περίπου 3 λεπτά, είστε έτοιμοι και έτοιμοι να κάνετε σεξ. Στη συνέχεια, η διαδικασία υπογραφής περιλαμβάνει την παροχή ονόματος χρήστη, έγκυρης διεύθυνσης email και τη δημιουργία κωδικού πρόσβασης.

Επιπλέον, πρέπει να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή σας. Θα μπορούσε είτε να είναι Ενιαίο, Ζευγάρι ή Ομάδα. Ο ιστότοπος απαιτεί από εσάς να είστε 18 ετών και άνω για να γίνετε μέλος. Εάν όχι, τότε πρέπει να φύγετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής και αρχίστε να βρίσκετε τον αγώνα σας!

Λεπτομέρειες ισούται με το σεξ

Επιπλέον, οι χρήστες θα εισέλθουν στη διαδοχική σελίδα που πρέπει να περιλαμβάνει σεξουαλικό προσανατολισμό. Στην επόμενη καρτέλα, οι χρήστες καλούνται να δώσουν την τοποθεσία τους και τη γλώσσα. Καθώς οι χρήστες πηγαίνουν πιο μακριά, θα κατευθυνθούν σε μια άλλη καρτέλα όπου πρέπει να συμπεριλάβουν κάποιες απαραίτητες πληροφορίες, όπως ημερομηνία γέννησης, τρέχουσα κατάσταση σχέσης, εμπειρίες τρόπου ζωής, σεξουαλικές προτιμήσεις και προθυμία να ταξιδέψουν ή όχι μόνο για μια συνάντηση γνωριμιών.

Επιπλέον, το τελευταίο μέρος της ολοκλήρωσης του προφίλ σας είναι να ανεβάσετε μια εικόνα προφίλ. Όπως συνιστάται, οι χρήστες πρέπει να υποβάλουν μια εικόνα που δείχνει το 60% του σώματος και του προσώπου τους. Οι διαχειριστές του ιστότοπου θα επαληθεύσουν και θα εγκρίνουν την εικόνα σας, και μόλις επικυρωθεί, θα εμφανιστεί αυτόματα στον λογαριασμό. Παρ 'όλα αυτά, δεν είναι υποχρεωτική απαίτηση να επιδεικνύετε το πρόσωπό σας, εάν το απόρρητο είναι αυτό που επιδιώκετε.

Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να είστε πιο λεπτομερείς και περιεκτικές στις πληροφορίες που προβάλλετε, ο ιστότοπος θα συνιστούσε να συμπεριλάβετε το χρώμα των ματιών, τα μαλλιά, το χρώμα του δέρματος, το τατουάζ ή οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρεστε για τον εαυτό σας που θέλετε να μοιραστείτε για προβολή όλων. Συνοψίζοντας, όσο πιο λεπτομερή περιγραφή παρέχετε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να τραβήξετε την προσοχή και κατάλληλους αγώνες.

Σχεδιασμός και χρηστικότητα του SpicyMatch

Φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό

Ο ιστότοπος SpicyMatch έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εμπειρία χρήστη πιο φιλική και εύκολη στην πλοήγηση. Στην πραγματικότητα, κατά την κύλιση, παρατήρησα ότι η επιλογή μενού και άλλες λειτουργίες του ιστότοπου έχουν παρόμοια διεπαφή με το Facebook. Αυτό είναι πιο βολικό επειδή όλοι γνωρίζουν ήδη το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του ιστότοπου.

Επιπλέον, διατίθεται ένα bot υποστήριξης που καθοδηγεί τον χρήστη με κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις χρήσιμες λειτουργίες του SpicyMatch, καθιστώντας την όλη εμπειρία επιπλέον βολική. Έτσι, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από την περιήγηση και την κύλιση, θα βρεθείτε βαθύτερα στον ιστότοπο.

Καλύτερα χαρακτηριστικά, καλύτερο σεξ

Σε σύγκριση με τον λογαριασμό Facebook, οι δυνατότητες του SpicyMatch επιτρέπουν στους χρήστες να δημοσιεύουν εικόνες, βίντεο, κείμενα και την κατάσταση στα προφίλ τους. Λαμβάνετε επίσης ενημερώσεις και πρόσφατες δημοσιεύσεις των αγώνων σας στο χρονολόγιό σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ομάδες ή να συμμετάσχετε σε μία, παρόμοια με αυτό που μπορεί να κάνει το Facebook. Πράγματι, πολλές εκπληκτικές δυνατότητες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι γνωστές, επομένως δεν προκαλεί σύγχυση όταν χρησιμοποιείται.

Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες που παρέχουν στους χρήστες μια πιο βολική στιγμή στη χρήση του ιστότοπου. Για παράδειγμα, "ημερομηνίες ταχύτητας" όπου μπορείτε να δείτε τις προτεινόμενες αντιστοιχίσεις του ιστότοπού σας και "επισκέψεις" που εμφανίζουν λίστες χρηστών που είδαν και επισκέφτηκαν το προφίλ σας. Επιπλέον, το "Members Option" λειτουργεί ως γραμμή αναζήτησης όπου μπορείτε να εκτελέσετε βασική αναζήτηση ή να προωθήσετε την περιήγηση με πρόσβαση σε χάρτες.

Επίσης, το SpicyMatch διοργάνωσε ειδικές εκδηλώσεις, ταξίδια ή διακοπές, τόσο επίσημες όσο και ανεπίσημες, στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω της ενότητας "Εκδηλώσεις". Επιπλέον, το SpicyMatch σάς επιτρέπει να κάνετε εύκολη σύνδεση και επικοινωνία μέσω των διαθέσιμων υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων, ειδοποιήσεων, αιτημάτων φίλων και ενεργών μελών. Αναμφίβολα, το SpicyMatch παρέχει μια εξαιρετική, συναρπαστική και διασκεδαστική περιπέτεια γνωριμιών στο διαδίκτυο.

Δωρεάν συνδέσεις;

Κάθε εκπληκτικό χαρακτηριστικό συνοδεύεται από τιμή. Ωστόσο, στο SpicyMatch η δημιουργία λογαριασμού και η εγγραφή ως μέλος δεν απαιτεί πολλά χρήματα. Παραδόξως, για την ευκολία όλων, είναι δωρεάν! Ωστόσο, οι βασικοί λογαριασμοί ενδέχεται να περιορίσουν το χρήστη από το να αξιοποιήσει στο έπακρο την εκπληκτική λειτουργικότητα του ιστότοπου.

Από την άλλη πλευρά, για τα μέλη επί πληρωμή, εφαρμόζει αποκλειστικές δυνατότητες, όπως μηνύματα και περιήγηση ανώνυμα. Επιπλέον, η αποκλειστικότητα του ιστότοπου είναι πιο βολική στην εύρεση αντιστοιχιών, επειδή τα μέλη που πληρώνονται έχουν το προνόμιο να χρησιμοποιούν αλγόριθμους αντιστοίχισης εκ των προτέρων για να εντοπίζουν τα πιο ακριβή και ακριβή αποτελέσματα. Ανεξάρτητα, υπάρχουν και μερικές καταπληκτικές προσφορές για βασικούς λογαριασμούς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, αυτόματες προτάσεις αντιστοίχισης και προβολή προφίλ άλλων χρηστών.

Αποκτήστε την εφαρμογή Kinky In SpicyMatch

Οι άνθρωποι πίσω από το SpicyMatch εμφανίστηκαν σε μια συνεργατική ιδέα. Έκαναν μια προσπάθεια να αναπτύξουν έναν πιο βολικό τρόπο για τους swingers να εκφράσουν και να εξερευνήσουν τον τρόπο ζωής τους μέσω μιας εφαρμογής. Ναι, το διαβάσατε σωστά. Το SpicyMatch είναι διαθέσιμο για λήψη τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές iOS. Για χρήστες Android, απαιτείται η εγκατάσταση της έκδοσης 4.4 ή νεότερης από αυτήν, ενώ οι χρήστες iOS χρειάζονται την έκδοση 11 ή νεότερη από αυτήν.

Εκτός αυτού, η ίδια η εφαρμογή έχει παρόμοια στοιχεία, σχεδιασμό και χρηστικότητα σε σύγκριση με την έκδοση για υπολογιστές. Η λειτουργικότητα της επιφάνειας εργασίας μετατράπηκε σε φορητή, συμπαγή και βολική πλατφόρμα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις που κρύβονται γύρω από τον ιστότοπο και τα αναδυόμενα παράθυρα. Σύμφωνα με τους χρήστες, η συνολική εμπειρία χρήσης και σχεδιασμού είναι εξαιρετικά ασφαλής, φιλική και απλή. Πράγματι, η εμπειρία συμμετοχής και διοργάνωσης εκδηλώσεων swingers, ημερομηνιών και συνδέσμων, είναι χρήσιμη.

Είστε ασφαλείς;

Η μεγάλη πρόκληση που θέτει οποιοσδήποτε πριν χρησιμοποιήσει πραγματικά έναν ιστότοπο γνωριμιών αναφέρεται στην ασφάλεια. Χωρίς να πατήσετε πρώτα την επιλογή εγγραφής, ειδικά όταν πρόκειται για έναν περιστασιακό ιστότοπο γνωριμιών, είναι πάντα συνετό να πραγματοποιείτε έρευνα. Πράγματι, υπάρχουν απατεώνες σήμερα, όπως πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι, με πολλά προφίλ συρτών.

Με αυτόν τον σκοπό, για την αποφυγή περαιτέρω εισβολής από μη εξουσιοδοτημένα άτομα, το SpicyMatch έχει δημιουργήσει ορισμένα εργαλεία προστασίας, όπως ένα πιστοποιητικό SSL. Ο ιστότοπος παρέχει στους χρήστες του εργαλεία ασφαλείας για να τους βοηθήσει να εντοπίσουν πότε κάποιος προσπαθεί να τους εξαπατήσει. Το SpicyMatch έχει μια τυπική συμφωνία χρήστη και χωρίς επαρκή άδεια, δεν μπορεί να ανταλλάσσει δεδομένα χρήστη.

Πολλοί από τους λογαριασμούς είναι πραγματικά γνήσιοι, ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην αποκαλύψετε τα στοιχεία σας με λάθος άτομα. Υπάρχει κίνδυνος να συναντήσετε μια ψεύτικη ταυτότητα που μπορεί να σας αναγκάσει να αποκαλύψετε τα στοιχεία σας. Βεβαιωθείτε ότι θα αναφερθεί οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά που θα βρείτε.

Επιπλέον, οι συντονιστές του SpicyMatch θα εξετάσουν το συμβάν και θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες ενέργειες. Εάν σκοπεύετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, οι χρήστες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί τους. Ομοίως, εάν ποτέ δεν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο για πάνω από 180 ημέρες από την εκκαθάριση των στοιχείων σας από τους διακομιστές, ο ιστότοπος θα καταργήσει αμέσως το προφίλ σας.

Κλειδί για επιτυχημένη αντιστοίχιση

Έχοντας μια απλή διεπαφή και εύκολη πλοήγηση, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί εκπληκτικά χαρακτηριστικά για να κάνει τη δέσμευση, τη σύνδεση και την επικοινωνία πιο διασκεδαστική και διασκεδαστική μεταξύ των swingers.

Ταίριασμα και σύνδεση

Επιπλέον, ο ιστότοπος SpicyMatch διαθέτει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που ταιριάζει με ενδιαφέροντα, πληροφορίες και προτιμήσεις σε άλλους χρήστες για πιο ακριβή και ακριβή αντιστοίχιση. Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν, να επιλέξουν και να καθορίσουν αν οι αγώνες είναι κατάλληλοι για αυτούς. Αυτή η δυνατότητα εξοικονομεί πολύ χρόνο και προσπάθεια για κύλιση και περιήγηση σε πιθανούς αγώνες με μη αυτόματο τρόπο. Εξίσου σημαντικό, η αυτόματη αντιστοίχιση σάς βοηθά να προσδιορίσετε ποια από τις χιλιάδες εγγεγραμμένες κούνιες έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα μαζί σας.

Φλερτ και συνομιλία

Ένα κουμπί «Ενδιαφέρον» είναι επίσης διαθέσιμο στο SpicyMatch. Έχει ένα εικονίδιο σε σχήμα καρδιάς και τοποθετείται δίπλα στο προφίλ κάθε χρήστη. Επομένως, αυτό λειτουργεί ως τρόπος να δείξετε στους συναδέλφους σας το ενδιαφέρον σας για αυτούς. Το κουμπί υποδηλώνει επίσης ότι φαίνονται ελκυστικά, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά. Συνήθως, αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να ξεκινήσετε μια συνομιλία με κάποιον και να μπείτε σε μια αισθησιακή στιγμή αργότερα.

Αναζήτηση, Εντοπισμός και Γαμήσου

Για να βρείτε τους αγώνες σας, το SpicyMatch διαθέτει ένα ειδικό σύστημα που ονομάζεται φίλτρο αναζήτησης. Οι ισχύουσες δυνατότητες αναζήτησης βασίζονται στη φύση της συνδρομής που έχετε. Η τυπική έκδοση επιτρέπει την αναζήτηση μελών από άποψη ηλικίας, περιοχής και σεξουαλικής προτίμησης. Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια στη σύνθετη αναζήτηση, όπως ύψος, βάρος, μάτια και χρώμα μαλλιών. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτή σε χρήστες επί πληρωμή.

Έτσι, εάν ψάχνετε για κάτι εξαιρετικά εξαιρετικό ή κάτι που σας ενδιαφέρει περισσότερο, η σύνθετη αναζήτηση θα αναλάβει την έρευνα μόνο για εσάς. Κατά την αναζήτηση, έχει αρκετά περισσότερα φίλτρα που μπορείτε να προσθέσετε. Σημαντικά, αυτό σχετίζεται με όλα τα δεδομένα που δείχνει ο χρήστης στον λογαριασμό του, δηλαδή τη φυσική εμφάνιση, την προσωπικότητα, την τάση για κάπνισμα και άλλα.

Δέσμευση για να χαλαρώσετε

Το λογικό πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν θεωρείτε κάποιον συναρπαστικό είναι να κάνετε μικρές συζητήσεις μαζί τους. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους προτεινόμενους αγώνες μέσω ζωντανής ροής, συνομιλίας, email, ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και κοινής χρήσης εικόνων στο SpicyMatch. Η δυνατότητα συνομιλίας σάς επιτρέπει να ανακαλύπτετε άλλα μέλη σε μεγαλύτερο βαθμό. Επίσης, μπορείτε να τα κατανοήσετε καλύτερα μέσω της επικοινωνίας βίντεο και ήχου. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης, οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τη λίστα των ατόμων που συμπληρώνουν την επιλογή τους και να ανακαλύψουν ποιος είναι διαθέσιμος. Μπορείτε να ξεκινήσετε την επικοινωνία αμέσως μόλις τα βρείτε.

Αν και τα περισσότερα άτομα μπορεί να θεωρήσουν την ταλάντευση δυσάρεστη και τρομακτική, πολλά άτομα αναγνωρίζουν τη συναρπαστική ζωή των swingers και εκτιμούν την κοινότητα. Οι Swingers έχουν ακραίες δυσκολίες να μεταφερθούν σε έναν κοινό ιστότοπο γνωριμιών, επομένως ο ιστότοπος SpicyMatch είναι μια αποτελεσματική ευκαιρία για άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια να βγουν έξω και να συναντήσουν άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα για να απολαύσουν και να κάνουν παρέα μαζί. Μην διστάσετε και υποβάλετε αίτηση για σήμερα στο SpicyMatch!

Οφέλη και μειονεκτήματα του SpicyMatch

PROS:

 • Ο ιστότοπος παρέχει χώρο για παρόμοια άτομα που ενδιαφέρονται και ενδιαφέρονται για τον swinger τρόπο ζωής
 • Το Swinger φόρουμ είναι διαθέσιμο
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και απλή
 • Υπάρχουν διαθέσιμες τοπικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις
 • Τα μέλη είναι ενεργά κάθε μέρα
 • Εύκολος εντοπισμός ατόμων με παρόμοια ενδιαφέροντα

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες από τις διαθέσιμες δυνατότητες είναι προσβάσιμες αποκλειστικά από μέλη επί πληρωμή
 • Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι χρειάζονται λίγο χρόνο για να αποκτήσουν τη δυνατότητα εκμετάλλευσης της διεπαφής του ιστότοπου

TOP 14 Τοπικοί ιστότοποι Swinger όπως το SpicyMatch.com:

# 1 - Adult Friend Finder

adultfriendfinder

Το Adult Friend Finder είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος που εξυπηρετεί άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν με περιστασιακές σχέσεις και σεξουαλικές υποθέσεις. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε και λειτουργεί ήδη για αρκετά χρόνια. Μέχρι σήμερα, η κοινότητα αναπτύσσεται και πολλοί άνθρωποι εγγράφονται καθημερινά. Στο Adult Friend Finder, όλες οι σεξουαλικές επιθυμίες, φαντασιώσεις, συστροφές και φετίχ βίωσαν ταυτόχρονα. Όλοι είναι ελεύθεροι να εκφράσουν και να εξερευνήσουν τις κρυμμένες επιθυμίες τους, χωρίς να ανησυχούν πολύ για να μπουν σε μια διαδικασία ακατάστατων σχέσεων. Εγγραφείτε τώρα, βρείτε τον αγώνα σας και απολαύστε τις υπηρεσίες αυτού του ιστότοπου.

Ελέγξτε μας πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.com.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι εύκολη και η διαδικασία θα διαρκέσει μόνο ένα λεπτό
 • Πολλοί χρήστες είναι ενεργοί καθημερινά
 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους σεξουαλικού προσανατολισμού
 • Δημιουργήστε ομάδες και δημοσιεύστε ιστολόγια ελεύθερα για να συλλέξετε πληροφορίες και αλληλεπίδραση
 • Δείτε δωρεάν βίντεο και εικόνες
 • Συνιστάται η κοινή χρήση βίντεο και εικόνων

Μειονεκτήματα:

 • Περισσότερα αρσενικά μέλη είναι παρόντα σε αυτήν την πλατφόρμα από τα θηλυκά

# 2 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Για όσους αναζητούν μια περιστασιακή ημερομηνία και σύνδεση σε μια στιγμή, 2fuck.com είναι ένας τέλειος ιστότοπος για όλες τις ανάγκες σας. Βοηθά πραγματικά τα άτομα να βρουν τον καλύτερο αγώνα τους, αντί να προσφέρουν ψευδείς ελπίδες στο κοινό. Με 3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα και η πλειοψηφία εγγράφεται, το 2fuck.com παίρνει σταδιακά το διαδίκτυο με μια βουτιά. Άνθρωποι με διαφορετικό υπόβαθρο συγκεντρώνονται σε αυτόν τον ιστότοπο μόνο για έναν σκοπό: να κάνουν σεξ. Αναμφίβολα, μέχρι το τέλος της ημέρας, θα έχετε άφθονο ρυθμό σύνδεσης μέσω του καταπληκτικού συστήματος αντιστοίχισης συμβατότητας.

PROS:

 • Τα μέλη προέρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου
 • Στρατηγικά σχεδιασμένος και σχεδιασμένος ιστότοπος για να παρέχει φιλική προς το χρήστη πλοήγηση
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα από τα χαρακτηριστικά του είναι αποκλειστικά για μέλη επί πληρωμή

# 3 - Μπανγκτόπιοι

banglocals

Από το ίδιο το όνομα, το Banglocals δεν προκαλεί έκπληξη να καταλάβει πώς λειτουργεί ο ιστότοπος. Ανεξάρτητα από τους πολυάριθμους ιστότοπους γνωριμιών στο Διαδίκτυο σήμερα, υπάρχουν μόνο μερικοί που παρέχουν πραγματική εξυπηρέτηση όσον αφορά τη σύνδεση και τη χρονολόγηση. Πολλά άτομα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πρόθυμα να σας χτυπήσουν χωρίς συνημμένα. Έτσι, εάν η σεξουαλική διασκέδαση και η περιπέτεια είναι αυτό που επιθυμείτε, απολαύστε τον εαυτό σας και εγγραφείτε.

PROS:

 • Η βάση χρηστών είναι διαφορετική και μοναδική
 • Ο ιστότοπος είναι εύχρηστος και η διεπαφή είναι απλή στην πλοήγηση
 • Υπάρχει μια σελίδα FAQ όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατανοήσετε περισσότερο τον ιστότοπο ή να επιλύσετε μικρά ζητήματα
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και η σύνδεση είναι άμεση
 • Η επικοινωνία με κάποιον κοντά στην τοποθεσία σας είναι πολύ δυνατή

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτούμενη συνδρομή επί πληρωμή για τη χρήση του ιστότοπου

# 4 - Swingers Date Club

swingers ραντεβού

Ένας από τους πρώτους ιστότοπους swinger στο Διαδίκτυο στην ιστορία, το Swingers Date Club ή το SDC συνεχίζει να ενισχύει τη δέσμευσή του να παρέχει έναν καταπληκτικό χώρο για swingers. Κυρίως, εδρεύει στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πολλοί swingers από αυτές τις χώρες εγγράφονται και εκφράζουν ελεύθερα τον τρόπο ζωής τους Swinger.

PROS:

 • Εκατομμύρια μέλη, με την πλειοψηφία στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και τις Κάτω Χώρες
 • Προσφέρει μια δοκιμαστική συνδρομή 20 ημερών και μπορεί να χρησιμοποιήσει το 95% των δυνατοτήτων του ιστότοπου για να σας δώσει μια επισκόπηση ότι ο ιστότοπος ταιριάζει στο γούστο σας
 • Πολλά ιστολόγια και συμβουλές σχετικά με το σεξ, την υγεία, τα ταξίδια, το swinger, την εκπαίδευση και τα άλλα

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθεται μόνο στον ιστότοπο, χωρίς έκδοση εφαρμογής

# 5 - Fabswingers

fabswingers

Το Fabswingers είναι ένας ιστότοπος που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και θεωρείται ο φθηνότερος ιστότοπος Swinger στο Διαδίκτυο. Έχει περισσότερα από 200,000 μέλη και μοναδικοί επισκέπτες καθημερινά αυξάνονται από τότε που κυκλοφόρησε. Όλες οι δυνατότητες του ιστότοπου είναι προσβάσιμες χωρίς να πληρώνουν ούτε μια δεκάρα. Επιπλέον, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα προφίλ είναι αυθεντικά, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί μια έντονη διαδικασία επαλήθευσης για την απαγόρευση της εισβολής απάτης στον ιστότοπο.

PROS:

 • Διατίθενται συνομιλίες, φόρουμ και επικοινωνία βίντεο
 • Πολλά μέλη σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ακόμη έκδοση εφαρμογής

# 6 - Swing LifeStyle

swinglifestyle

Το SLS ή συνήθως γνωστό ως Swing LifeStyle είναι ένας ιστότοπος με έδρα τις ΗΠΑ και παρέχει στους swingers την καλύτερη πλατφόρμα για εξερεύνηση, επέκταση και εμπειρία του swinger lifestyle. Η δημοφιλής ετικέτα του, "Ξεκινήστε τη σεξουαλική σας επανάσταση" δείχνει πόσο ενθουσιώδεις οι άνθρωποι πίσω από αυτόν τον ιστότοπο σχετικά με τις μη συμβατικές σχέσεις και την ανταλλαγή συνεργατών.

Περισσότερα για το Swinglifestyle.com.

PROS:

 • Ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους που είναι αφιερωμένοι στον swinger τρόπο ζωής
 • Τα μέλη είναι πολύ ενεργά κάθε μέρα στον ιστότοπο
 • Πολλές εκδηλώσεις προγραμματίζονται σε μεγάλες πόλεις
 • Υπάρχουν διαθέσιμες λίστες κλαμπ swinger σε εθνικό επίπεδο για αναφορά σας

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο η συνδρομή Premium σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε άτομα

# 7 - Κασίντι

κασιντι

Το Kasidie ​​είναι ένας άλλος καταπληκτικός ιστότοπος που εξυπηρετεί την ανάγκη των ανθρώπων, ιδιαίτερα στον swinger τρόπο ζωής. Ο ιστότοπος εξυπηρετεί κυρίως ζευγάρια που είναι πρόθυμα να συναντηθούν με άλλους συναδέλφους swingers και να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές δραστηριότητες και να παρακολουθήσουν κοινωνικές εκδηλώσεις. Το Kasidie ​​διαθέτει πολλούς τρόπους και συνδέσεις για να συναντήσετε και να εξασκηθείτε σε έναν swinger τρόπο ζωής. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μετρητή φύλου, όπου τα μέλη μπορούν να βαθμολογήσουν ανάλογα με την κλίμακα τα προφίλ άλλων μελών.

Αναχωρώ την πλήρη κριτική μας για το Kasidie.com.

PROS:

 • Υπάρχουν εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο
 • Διαθέτει ταξίδια και ραντεβού για σύντομο χρονικό διάστημα
 • Η βάση χρηστών είναι μεγάλη και πολλά ενεργά μέλη κάθε μέρα

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν λογαριασμοί δεν μπορούν να δουν τα προφίλ άλλων μελών

# 8 - Squirt.org

squirt.org

Το Squirt είναι η πλατφόρμα για online ραντεβού βίντεο που επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους από όλο τον κόσμο να συνομιλούν μέσω βίντεο μέσω μιας ζωντανής ροής βίντεο. Το 1999, ο Squirt ιδρύθηκε και συνεχίζεται μεταξύ των πρώτων ιστότοπων για γνωριμίες ομοφυλοφίλων. Αρχικά, εννοούσε ως χώρο όπου οι ομοφυλόφιλοι μόνους μπορούν να συντονίσουν αυθόρμητες ημερομηνίες και να εξερευνήσουν κρουαζιέρες. Έκτοτε, ο σκοπός της πλατφόρμας δεν αλλάζει ποτέ.

PROS:

 • Τα μέλη είναι πολλά και διαφορετικά
 • Τα προφίλ των μελών είναι περιεκτικά και λεπτομερή
 • Η αναζήτηση χαρακτηριστικών χρησιμοποιεί βάσεις τοποθεσίας για περισσότερη ευκολία

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται ακόμη ως εφαρμογή
 • Όχι για άτομα που αναζητούν μακροχρόνιες σχέσεις

# 9 - Fling.com

Το Fling διαθέτει συναρπαστικά χαρακτηριστικά που είναι γεμάτα όλα σε έναν προορισμό γνωριμιών. Επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε άτομα και ζευγάρια να ανακαλύψουν συνδέσεις για προσωπικές ή εικονικές σεξουαλικές εμπειρίες, είτε ετεροφυλόφιλες είτε με άλλο τρόπο. Το Fling.com έχει γίνει ένας κολοσσιαίος παράδεισος για τις απολαύσεις για περισσότερο από 2 δεκαετίες, με σκοπό να παρέχει στα ζευγάρια εξερεύνηση ικανοποίησης και ικανοποίησης. Εξερευνήστε σέξι φωτογραφίες, προσωπικές πληροφορίες, απόλαυση από τον καλύτερο ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων στον κόσμο για εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο.

PROS:

 • Σεξουαλικά διεγερτική διεπαφή και δυναμική φύση του σχεδιασμού
 • Η βάση χρηστών είναι μεγάλη και τεράστια
 • Ο ιστότοπος διαθέτει εγγύηση 3 μηνών που θα λάβετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι διαθέσιμος έλεγχος συμβατότητας

# 10 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

Στον κόσμο των ιστότοπων γνωριμιών swinger, το FriendFinder-X έχει δημιουργήσει μια φήμη για τον εαυτό του. Η παροχή διασκέδασης και μια ομάδα αποδεκτών συμμετεχόντων είναι ευρέως διαδεδομένη. Μέσα σε αυτόν τον χώρο, οι κρίσεις και οι κριτικές δεν έχουν χώρο. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν ανοιχτά και να ξεπεράσουν χωρίς αμφιβολία σε κανέναν. Αν λοιπόν επιθυμείτε σεξουαλική σχέση, swingers, pesta, πάρτι, φετίχ και πολλά άλλα, τότε έχετε το δικαίωμα στο FriendFinder-X Υπάρχουν αλήθεια, πολλά άτομα στον ιστό ψάχνουν απεγνωσμένα για στενές συνδέσεις και όλοι αναζητούν μια υπέροχη απόλαυση.

Περισσότερα για το Friendfinder-x εδώ.

PROS:

 • Ταξινόμηση μελών, βίντεο, εικόνων με όρους τι είναι καυτό και δημοφιλές
 • Η δυνατότητα ταξινόμησης και τα φίλτρα εκ των προτέρων είναι προσβάσιμα
 • Ενθαρρύνεται η προσαρμογή προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε άλλα μέλη μόνο εάν εγγραφείτε για να γίνετε μέλος premium

# 11 - alt.com

σπίτι alt.com

Το ALT.com είναι μια πλατφόρμα για άτομα που εμπλέκονται σε μη συμβατικούς τύπους οικείων σχέσεων και οικειότητας. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει επιλογές που σίγουρα δεν μπορείτε να ανακαλύψετε στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα στο Διαδίκτυο σήμερα, με οτιδήποτε από ασυνήθιστα φετίχ έως ασυνήθιστα όνειρα. Ζήστε την ερωτική χαρά του μη συμβατικού σεξ. Παρέχοντας έντονο σεξ δουλείας, BDSM, περιπετειώδες σεξ, ρομαντικούς εραστές, βαθύτερες επιθυμίες, swingers, σεξουαλικές γνωριμίες και πολλά άλλα.

Πλήρης κριτική του ALT.com.

PROS:

 • Τα ενεργά μέλη αναζητούν απλές συναντήσεις
 • Η βάση χρηστών είναι μεγάλη
 • Διατίθεται δωρεάν συνδρομή στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή και ο σχεδιασμός είναι αρκετά σύγχυση
 • Περιορισμένες δυνατότητες για δωρεάν λογαριασμούς

# 12 - FreeHookupAffair

Δωρεάν Hookup Affair

Το Freehookupaffair.com είναι μια άξια πλατφόρμα για ρομαντισμό και περιστασιακό σεξ. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε και να ζήσετε εκατομμύρια ομοϊδεάτες να διασκεδάσουν και να εκπληρώσουν τις ερωτικές επιθυμίες του άλλου. Ο ιστότοπος προωθεί μια ειδική ιδέα για να φιλοξενήσει άτομα με παρόμοιες προθέσεις σε περιστασιακές γνωριμίες. Σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν συνεργασίες χωρίς δεσμεύσεις, οι άνθρωποι έρχονται εδώ μαζικά. Απασχολούν μερικά σύνολα κανόνων και διαδικασιών που ενθαρρύνουν τα άτομα για περιορισμένο χρονικό διάστημα να ακολουθήσουν συνδέσεις, αλλά τελικά θα έχουν πολύ χρόνο μαζί.

PROS:

 • Ιδανικό για άτομα που αναζητούν σχέσεις χωρίς χορδές
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός αλλά κομψός
 • Η πλοήγηση είναι ομαλή και απλή
 • Μπορείτε να διαβάσετε θετικές μαρτυρίες σχετικά με τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Η ενότητα FAQ δεν είναι διαθέσιμη
 • Η υποστήριξη πελατών είναι αποκλειστική για πληρωμένα μέλη μόνο

# 13 - Swinger Social (παιδική χαρά Alt)

SwingerSocial

Το SwingerSocial έχει τα ακριβή χαρακτηριστικά τόσο για τους νεοεισερχόμενους όσο και για τους έμπειρους swingers. Θα παρακολουθείτε πραγματικούς swingers που είναι πρόθυμοι έτοιμοι να παίξουν σε αυτήν την πλατφόρμα. Όλοι είναι ανοιχτοί και η γλώσσα τους δεν υπόκειται σε έλεγχο. Ελάτε σε επαφή και προγραμματίστε τοπικές εκδηλώσεις για ένα όργιο, τετραμελές ή ακόμη και οικείο σεξ με αρκετούς συμμετέχοντες στον ιστότοπο. Κατά την εγγραφή, το μόνο που χρειάζεστε είναι να παράσχετε μια επαληθευμένη διεύθυνση email και είστε έτοιμοι να συνδυάσετε το SwingerSocial χρησιμοποιεί έναν εύκολο, αλλά καθαρό σχεδιασμό ιστότοπου, επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγούνται εύκολα στον ιστότοπο.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Έχει συγχωνευθεί με το ALTPlayground.com.

PROS:

 • Δωρεάν δημιουργία δωματίων συνομιλίας, βιντεοκλήσεων ή συνομιλιών ήχου για μια πιο βολική επικοινωνία
 • Η έκδοση για κινητά του ιστότοπου αποδίδει παρόμοια με την έκδοση για υπολογιστές
 • Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με ζεστά και ερωτικά θέματα δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων
 • Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς είναι πιο ευνοϊκοί χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο

# 14 - Flirt.com

Flirt.com

Swingers, ζευγάρια και singles μιλούν συνεχώς για μια πλατφόρμα που ονομάζεται Flirt.com σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει ένα ευρύ φάσμα δωρεάν λειτουργιών που συμβάλλουν στην επίτευξη ερωτικών φαντασιώσεων και οικείων σχέσεων υποστηρίζοντας τους χρήστες του. Αυτό έχει περισσότερα από εβδομήντα εκατομμύρια προφίλ σε αυτόν τον ιστότοπο, σύμφωνα με τα αρχεία του, και σίγουρα θα μπλοκαριστεί.

Επιπλέον, η πλατφόρμα εγγυάται ότι όλες οι υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εντελώς δωρεάν και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μηδενικές πρόσθετες χρεώσεις στο μέλλον. Ωστόσο, μια πληρωμένη συνδρομή μπορεί να προσφέρει στους χρήστες το προνόμιο να εμφανίζουν περισσότερα σε κορυφαία αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Η εγγραφή δεν είναι δίλημμα για όλους, επειδή ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια λογική, γρήγορη και περιεκτική μέθοδο.

PROS:

 • Τα χαρακτηριστικά είναι δωρεάν
 • Ο σχεδιασμός και η διάταξη του ιστότοπου είναι απλή και καθαρή
 • Πολλαπλά προνόμια για συνομιλία με άλλα μέλη
 • Η έκδοση της εφαρμογής του ιστότοπου είναι διαθέσιμη για λήψη τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς πολιτική εγγύησης

Πάρε μακριά

Στον τρόπο ζωής των swingers, η εύρεση της καλύτερης και καλύτερης πλατφόρμας που δέχεται τους μη συμβατικούς τρόπους γνωριμίας μπορεί να είναι εξαιρετικά περίπλοκη. Για το σκοπό αυτό, η πλειονότητα των ιστοσελίδων γνωριμιών εξυπηρετεί τώρα παραδοσιακές συνδέσεις και συμβατικές συνδέσεις. Ευτυχώς, πολλές καινοτομίες έρχονται στο προσκήνιο τώρα και πολλοί άνθρωποι εξυπηρετούν τις αποκλειστικές ανάγκες των swingers.

Για να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο, μετακινηθείτε και περιηγηθείτε στους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω, καθώς όλοι παρέχουν μια πολλά υποσχόμενη λεωφόρο για τον τρόπο ζωής του swinger. Όλα τα άτομα που συμμετέχουν σε κάθε ιστότοπο έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν, να βιώσουν και να εκφράσουν την επιθυμία και την περιέργειά τους να ταλαντεύονται χωρίς να ανησυχούν πάρα πολύ για τις κρίσεις και τις επικρίσεις.

Αν φαίνεται να εκπλαγείτε από τις τεράστιες επιλογές παραπάνω, εδώ είναι οι τρεις κορυφαίες προσωπικές μου προτιμήσεις εκτός από το SpicyMatch.com:

Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψουν τις παραδοσιακές γνωριμίες και τις συνδέσεις, σε μια πιο συναρπαστική και γεμάτη διασκέδαση περιπέτεια. Πραγματικά, μια εξαιρετική ευκαιρία να εκπληρώσετε τις απόλυτες βαθύτερες επιθυμίες και σεξουαλικές φαντασιώσεις μαζί με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες πεποιθήσεις. Εάν είστε διατεθειμένοι να γίνετε μέλος μιας αυξανόμενης κοινότητας swingers, τότε βουτιά σε μια ευχάριστη, συναρπαστική, απολαυστική σεξουαλική περιπέτεια.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 13 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Real Swingers & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες γνωριμιών για swingers όπως το RealSwingers.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RealSwingers.com Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο RealSwingers.com, το ιδανικό μέρος όπου οι swingers μπορούν να συνδεθούν και να προσθέσουν λίγο μπαχαρικό στη ζωή τους. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για αυτόν τον ιστότοπο και πόσες φαντασιώσεις swinger έχει εκπληρώσει. Όμως του […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinger Zone Central & Top-12 Καταπληκτικοί ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το SwingerZoneCentral.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwingerZoneCentral.com Γεια σου, κουμπώσου αν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς του swinger ραντεβού και πάντα ψάχνεις για εντυπωσιακά ραντεβού προσεγγίσεις γνωριμιών! Το SwingerZoneCentral.com είναι σαν το ροκ σταρ των διαδικτυακών ιστοτόπων γνωριμιών, που ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Swingles & 12 Ιστότοποι γνωριμιών που πρέπει να επισκεφθείτε Swinger όπως το Swingles.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Swingles.com Το Swingles είναι η απόλυτη παιδική χαρά για swingers που διψούν για σέξι γελοίες! Αυτός δεν είναι ο ιστότοπος γνωριμιών της γιαγιάς σας. είναι ένα hotspot για όσους λαχταρούν την περιστασιακή διασκέδαση. Από την πρώτη στιγμή, το Swingles είναι εκ των προτέρων σχετικά με την ατμόσφαιρα του - χωρίς να νικάει γύρω από τον θάμνο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

99FLAVORS & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι δωρεάν και premium ιστότοποι γνωριμιών όπως το 99flavors.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 99flavors.com Γεια σας, νιώθετε περιπετειώδεις και αναζητάτε ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή; Τότε το 99flavors.com μπορεί να είναι η τέλεια πλατφόρμα για εσάς! Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα που είναι ανοιχτά στην εξερεύνηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wasteland και κορυφαίοι 12 ιστότοποι φετίχ και BDSM όπως το Wasteland.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Wasteland.com Πάρτε μερικά kinky πράγματα και διάφορους θησαυρούς στο Wasteland.com. Το όνομα αυτού του ιστότοπου ακούγεται ειρωνικό με τις λιχουδιές που προσφέρει. Η λαχτάρα σας για φετίχ θα χορτάσει με την τεράστια συλλογή BDSM και άλλα σενάρια πορνό οργασμού. Η Wasteland είναι μια εξειδικευμένη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scambistipercaso (Τυχαία Swingers) & Top-12 Τοπικοί ιστότοποι γνωριμιών για swinger και swinger Όπως το scambistipercaso.it Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Scambistipercaso.it Είστε περίεργοι να δοκιμάσετε τον τρόπο ζωής του swinger ή θέλετε να επεκτείνετε το ενδιαφέρον σας; Λοιπόν, καλά νέα γιατί η Dudethrill έχει άλλο ένα swinger site για ανασκόπηση σήμερα! Το Scambistipercaso είναι το νούμερο ένα στην Ιταλία στο swing and dogging […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM και Sex Dating Sites Like fetish.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το fetish.com Είστε λάτρης και τραγανές ορεξάτες του BDSM; Δεν είστε σίγουροι; Λοιπόν, καταλαβαίνω. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι περίεργοι (αρκετά) επειδή ντρέπονται αρκετά για τα φετίχ τους ή έχουν ένα περιορισμένο φάσμα των δικών τους επιθυμιών. Θα συμφωνήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BDSMDate Review & Top 12 Fetish και BDSM Sites όπως το BDSMdate.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BDSMDate.com: Στο είδος BDSM Fetish, το BDSM Date είναι ένας εγκεκριμένος και δημοφιλής διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών. Η πλατφόρμα προορίζεται για άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό και αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μοιραστούν τα πάθη τους και να συμμετάσχουν σε τέτοιες προηγμένες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SpicyMatch & TOP 14 "Πρέπει να επισκεφθείτε" Swinger Sites όπως το SpicyMatch.com Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το SpicyMatch.com Κάθε μέρα, οι άνθρωποι αναζητούν νέα και συναρπαστική απόδραση από τη ζωή τους. Πάντα λαχταρούμε για μια διασκεδαστική, περιπετειώδη εμπειρία ειδικά όσον αφορά τη χρονολόγηση, το σεξ και τις σχέσεις. Έτσι, εδώ εμφανίζονται οι περιοχές swinger στη σκηνή που πληρούν όλες τις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingtowns & 11 TOP Swinger Dating Sites Όπως το Swingtowns.com Δείξτε μου 11 εναλλακτικές λύσεις για το Swingtowns.com Όσον αφορά το σεξ, αρκετά άτομα μπορεί να είναι εξοικειωμένα με τη λέξη swinging. Άτομα που ασχολούνται με την κούνια συνήθως καλύπτουν τόσο τα singles όσο και τις αφοσιωμένες σχέσεις. Γενικά, αυτό γίνεται για διάφορους λόγους, είτε για την αύξηση της ποιότητας και της ποσότητας του σεξ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SwapFinder & παρόμοια 12 κορυφαία βαθμολογία BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών γνωριμιών Swinger / BDSM για το Swapfinder.com Είναι απόλυτα αμήχανο όταν περνάτε εβδομάδες και οι σκώροι σπρώχνουν αριστερά ή δεξιά στο δικό σας εφαρμογές ραντεβού αλλά δεν μπορώ να βρω το ιδανικό άτομο για εσάς. Το χειρότερο είναι ότι όταν βρείτε έναν αγώνα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingular URL: https://swingular.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστοσελίδων Swinger Dating Όπως το Swingular.com Το Swingular είναι μια κοινοτική πλατφόρμα που σέβεται το απόρρητο κατά τη διάρκεια της κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες όπου άτομα και συνεργάτες με παρόμοια γούστα μπορούν να περιηγηθούν σε προβολές μελών για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Είναι δικτύωση όπου οι πληροφορίες για εσάς δεν θα είναι ποτέ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εάν δεν είστε σε μια αυστηρή σχέση και η σεξουαλική εξερεύνηση είναι κάτι που σας ενθουσιάζει - μπορεί να ψάχνετε για άτομα με παρόμοια συγγενή ή φετίχ, ή ακριβώς τον ίδιο τρόπο ζωής. Σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα ιστότοπων που μπορείτε να βρείτε διάφορους συνεργάτες swinger. Επομένως, ελέγξτε αυτούς (το # 1 δεν σημαίνει απαραίτητα […]

Μεταβείτε στην κορυφή