Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

Swingtowns

& 11 TOP Swinger Dating Sites όπως το Swingtowns.com

Δείξτε μου 11 εναλλακτικές λύσεις για το Swingtowns.com

ΤΡΟΧΟΙ

Όσον αφορά το σεξ, αρκετά άτομα μπορεί να είναι εξοικειωμένα με τη λέξη swinging. Άτομα που ασχολούνται με την κούνια συνήθως καλύπτουν τόσο τα singles όσο και τις αφοσιωμένες σχέσεις. Σε γενικές γραμμές, αυτό γίνεται για διάφορους λόγους, είτε για την αύξηση της ποιότητας και της ποσότητας του σεξ είτε απλά για να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, παρά το παραδοσιακό. Οι αναφορές λένε ότι χρησιμεύει ως μια υγιής διέξοδος σεξουαλικής περιέργειας και ενισχύει περαιτέρω τις σχέσεις σχέσεων.

Πίσω στην ιστορία, οι swingers ήταν συνήθως μια εμπιστευτική κοινότητα και οι άνθρωποι συναντιούνται μέσω των αγορασμένων περιοδικών γνωριμιών. Λόγω των τεχνικοτήτων των παραδοσιακών swingers, οι συναντήσεις χρειάζονται τεράστιο χρόνο να γράφουν επιστολές και να στέλνουν φωτογραφίες πριν ακόμη πραγματοποιηθούν συναντήσεις. Ωστόσο, στην τρέχουσα κατάσταση, οι swingers εισβάλλουν σταδιακά στο mainstream λόγω της ευκολίας που παρέχει το Διαδίκτυο.

Σας παρουσιάζουμε… The SwingTowns!

Βλέποντας πολλά κλαμπ, συνέδρια, θέρετρα, πάρτι και ιστότοπους που προορίζονται για swingers, είναι εύκολο να πούμε ότι είναι όντως παντού. Σταδιακά, οι άνθρωποι ανοίγουν ελεύθερα τον τρόπο ζωής τους και δίνουν μια υπέροχη απόλαυση. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες ιστότοπους για swingers. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν ακόμη και να πραγματοποιήσουν εκ των προτέρων αναζήτηση για να περιορίσουν συγκεκριμένες αντιστοιχίες των προτιμήσεών σας, είτε ανάλογα με την ηλικία, την τοποθεσία και πολλά άλλα.

Ενώ υπάρχει αυξανόμενος αριθμός swingers αυτή τη στιγμή, το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι είναι το δίλημμα του κατά πόσον οι διαδικτυακοί ιστότοποι swinger dating στο Διαδίκτυο είναι γνήσιοι ή απλώς μια απάτη. Ευτυχώς, υπάρχει ένα που υπάρχει από το 1999, τη στιγμή που οι διαδικτυακοί ιστότοποι swinger έφτασαν στο τζακπότ και έγιναν παγκόσμια τάση, έτσι και το SwingTowns.

Ανιχνεύοντας την ιστορία του, ο ιστότοπος ξεκίνησε με μια πλατφόρμα μεθόδων ανακοινώσεων που φιλοξενεί ανοιχτούς μυαλά έναν χώρο συγκέντρωσης, επικοινωνίας, πρόσκλησης και άλλων ευχάριστων πραγμάτων. Επί του παρόντος, το Swingtowns έχει γίνει μια ταχέως αναπτυσσόμενη τοποθεσία με μεγάλο αριθμό μελών. Εδώ, μπορείτε να γνωρίσετε όλους τους τύπους ανθρώπων και να σας καλωσορίζει ελεύθερα.

Πλοήγηση στον ιστότοπο

Είναι προφανές πόσες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο σήμερα που παρέχουν ψευδείς υποσχέσεις σχετικά με τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει. Αλλά μην ξεγελιέστε. Ξέρω ότι είσαι πιο έξυπνος από αυτό. Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στον ιστότοπο Swingtowns που παρέχει αναμφίβολα ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αρχικά, η μοναδική εμφάνιση του ιστότοπου δημιουργεί μια πιο εκλεπτυσμένη και αξιόπιστη αίσθηση. Χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την εύκολη και βολική πλοήγηση. Δεν χρειάζεται να διαθέτετε εξειδικευμένη τεχνογνωσία ή σχετικές δεξιότητες για εύκολη περιήγηση στην ιστοσελίδα. Με μια βασική γνώση της εξερεύνησης στο Διαδίκτυο, σίγουρα θα οργανώσετε μια σύνδεση. Επιπλέον, το SwingTowns χρησιμοποιεί δύο διαφορετικούς τρόπους για να απολαύσει και να εκτιμήσει τις δυνατότητες. Ο ένας είναι ο δωρεάν βασικός λογαριασμός και ο άλλος είναι ο λογαριασμός premium. Το τελευταίο έχει καλύτερα οφέλη χαρακτηριστικών.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα, υπάρχει μια ενότητα που ονομάζεται "Δράση" όπου η διεπαφή έχει παρόμοια εμφάνιση και λειτουργικότητα με μια τροφοδοσία ειδήσεων στο Facebook. Τα μέλη του ιστότοπου δημοσιεύουν εικόνες και ενημερώσεις κατάστασης και κάποιος μπορεί να δει τις ενημερώσεις άλλων μελών όταν τις παρακολουθείτε. Υπάρχει μια παρόμοια ενότητα που προορίζεται για την προβολή ανερχόμενων δημοσιεύσεων εντός του ιστότοπου. Η προηγμένη λειτουργία φίλτρου αυτής της ενότητας επιτρέπει στο μέλος να περιορίσει τις αναρτήσεις σε μια κοντινή τοποθεσία.

Καθώς περιηγηθώ στον ιστότοπο, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να απολαύσουν οι άνθρωποι, όπως το Polyamory Finder και το Threesome Finder. Επίσης, τα single ταιριάζουν αυτόματα με άλλα μέλη ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις τοποθεσίες, δίνοντάς τους την πιο βολική και ταχύτερη εμπειρία swinger. Περιγράφεται σε σχέση με το Facebook, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί εργαλεία επικοινωνίας όπως email, βιντεοκλήσεις και άμεσα μηνύματα που παρέχουν στα μέλη μια μεγάλη ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να γίνουν ενεργά.

Έλεγχος της ποιότητας των προφίλ τους

Ο λογαριασμός στο SwingTowns που δημιουργείτε πρέπει να είναι ξεχωριστός και ξεχωρίζει. Τα προφίλ πρέπει να περιλαμβάνουν σωστές πληροφορίες για να δημιουργούν άνεση στους διαχειριστές της πλατφόρμας για να δώσουν με ακρίβεια τους προτιμώμενους αγώνες σας. Πρέπει να υπάρχει μια σαφής εικόνα του εαυτού σας που περιλαμβάνεται στον λογαριασμό και να αντισταθείτε στη χρήση θολών εικόνων. Το πιο σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνονται όλα τα επιθυμητά χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά για την ενίσχυση της αυτόματης αντιστοίχισης και για να βρείτε ζεύγη.

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο SwingTowns, είναι ένας σημαντικός παράγοντας που ενισχύω τη φήμη σας και απευθύνεστε στο κοινό. Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι τα προφίλ πρέπει να διαθέτουν υψηλά προσόντα και εκπαίδευση για να παρουσιάζουν μια ελκυστική αίσθηση, αλλά μια σέξι φωτογραφία και πλήρεις πληροφορίες θα δώσει σίγουρα μια αξιοπρεπή όψη. Αυτή είναι η πρωταρχική μέριμνα των δημιουργών του ιστότοπου, είναι να προσελκύσει την προσοχή των άλλων στη δική σας και να κάνει την εμπειρία ταιριάσματος και swinger πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική.

Εγγραφείτε και εγγραφείτε για την καλύτερη εμπειρία Swinger!

Δεν θα εκπλαγώ αν σκέφτεστε να εγγραφείτε στο SwingTowns. Η διαδικασία δεν θα σας κατακλύσει με κανέναν τρόπο και διαρκεί απίστευτα γρήγορα. Οι διεξοδικές ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό σας δεν περιλαμβάνονται στη διαδικασία εγγραφής, και συνήθως, απλώς ζητήστε πολλές βασικές πληροφορίες και σύντομη περιγραφή. Επίσης, ο ιστότοπος SwingTowns έλαβε ένα σύστημα τύπου Facebook για την υποβολή φωτογραφιών προφίλ, οπότε αυτό το βήμα αναμένεται να είναι πιο οικείο και εύκολο. Περίπου, οι επισκέπτες που εγγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο χρειάζονται περισσότερο από δέκα λεπτά.

Επιπλέον, σε αυτόν τον ιστότοπο, οι φωτογραφίες είναι ένα κρίσιμο στοιχείο που συνθέτει την επιτυχία ή την αποτυχία ολόκληρης της εμπειρίας του swinger. Οι φωτογραφίες είναι το πολυτιμότερο πράγμα σας και ένας τρόπος για τα άλλα μέλη να πάρουν μια γεύση από τη φυσική σας εμφάνιση. Είναι καλύτερο να ανεβάσετε πολλές καλύτερες φωτογραφίες, ώστε οι άλλοι να σας προσέξουν και να ενδιαφέρονται. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μέθοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύνδεση, και όλα αυτά αποτελούν μέρος της διαδικασίας εγγραφής.

Το SwingTowns το διατηρεί πραγματικό

Για να διατηρήσει τα πράγματα πραγματικά μέσα στην πλατφόρμα, το SwingTowns χρησιμοποιεί μια ειδική λειτουργία που δείχνει "επικυρωμένο" στους λογαριασμούς τους. Αυτό μπορεί να το παρατηρήσετε ενώ εξερευνάτε τον ιστότοπο για πρώτη φορά. Αυτό διασφαλίζει ότι οι λογαριασμοί που δημιουργούνται είναι επικυρωμένοι και πραγματικοί. Η «επικυρωμένη» διασφάλιση μπορεί να αποκτηθεί μόνο από την επαλήθευση και την επικύρωση άλλου μέλους των SwingTowns. Μόλις ένα μέλος αποκτήσει την εμπιστοσύνη ενός άλλου μέλους, θα μπορούσε να είναι μέσω διαδικτυακών συναντήσεων ή πραγματικών κόσμων, αυτά τα μέλη θα παρέχουν «επικυρωμένη» κατάσταση

Με την πάροδο του χρόνου, τα μέλη με αξιόπιστη φήμη θα επικυρωθούν φυσικά ως μέρος της δυναμικής κοινότητας του ιστότοπου. Μέσω της εφαρμογής μιας διαδικασίας επικύρωσης από ομοτίμους, ο ιστότοπος SwingTowns διατηρεί την καθαρότητα και την αυθεντικότητά του. Τα μέλη γίνονται αστυνομία τους και αναφέρουν ύποπτα συρτάρια και ψεύτικους λογαριασμούς. Οι διαχειριστές θα υποβληθούν σε αναφορές για έλεγχο και ενδεχομένως ενδέχεται ή όχι να δηλώσουν μόνιμη απέλαση από τον ιστότοπο.

Ειδικά βασικά χαρακτηριστικά

 • Δράση!

Η ενέργεια δεν είναι ένα ρήμα, αλλά μια ενότητα στον ιστότοπο SwingTowns που χρησιμοποιεί παρόμοιο στυλ και λειτουργικότητα μιας τροφοδοσίας ειδήσεων στο Facebook. Λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω της τροφοδοσίας ειδήσεων στα μέλη με τα οποία έχετε συνδεθεί ή σας αρέσει. Θα λάβετε επίσης ενημερώσεις και αναρτήσεις από άτομα γενικά στην περιοχή σας όταν ζητήσετε το σύστημα. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω σύμφωνα με διαφορετικά κριτήρια, όπως το φύλο, η ηλικία, οι προτιμήσεις, οι επιθυμίες και άλλες προτιμήσεις.

 • Kinks

Το SwingTowns είναι ένας τέλειος χώρος για άτομα που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για στροφές. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ελπίζουν κάθε μέρα να είναι η ατμόσφαιρα αποδοχής σε αυτόν τον ιστότοπο να αγκαλιάσουν την κοινότητα του kinkster. Είναι πραγματικά γεμάτο με ζευγάρια, μονόκλινα και ομάδες ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εξερευνήσουν την αστεία πλευρά τους. Μερικοί ασχολούνται με αισθησιακό BDSM, φετίχ θεάματα, δουλεία και κάποιο είδος ψυχαγωγίας Fifty Shades of Gray. Όλοι είναι παρόντες εδώ!

 • Πολυαμόριο

Η διαβίωση σε έναν μη μονογαμικό τρόπο ζωής είναι ανοιχτή αποδεκτή στο SwingTowns. Η ενότητα polyamory της πλατφόρμας παρέχει χώρο για μέλη με συγκεκριμένους τρόπους ζωής για να ακολουθούν και να συναντούν συναδέλφους ενδιαφέρουσες ζευγάρια, singles και polycule που έχουν παρόμοια περιέργεια στην πολυαμίνη, τις εναλλακτικές σχέσεις και τη μη μονογαμία. Κάθε μέρα, τα μέλη αναζητούν και συμμετέχουν ενεργά σε αυτές τις πλατφόρμες. Δεν θα χαθούν ποτέ θαμπές στιγμές στην εύρεση γνήσιων συνδέσεων και φιλίας.

 • Ατομική εύρεση

Η επιλογή αναζήτησης του ιστότοπου SwingTowns μπορεί να βοηθήσει μεμονωμένα μέλη να βρουν το τέλειο ταίριασμα. Αυτό το σύστημα ονομάζεται μεμονωμένη εύρεση, όπου μπορεί να σας ταιριάζει με ακρίβεια με άτομα, ζευγάρια και πολλές άλλες επιλογές. Η επιλογή θα εξαρτηθεί από τα επιλεγμένα κριτήρια. Η μεμονωμένη εύρεση είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη στη χρήση και δεν πρέπει να προκαλεί προβλήματα ακόμη και για τους πρώτους.

Hotwifing: The Sizzling New Trend Sweeping Swingtowns!

Τώρα, ας μιλήσουμε για μια από τις πιο καυτές τάσεις στο Swingtowns — hotwifing. Αυτός ο τύπος σχέσης κερδίζει δημοτικότητα και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί έχει γίνει συζήτηση στο Swingtowns. Σε αντίθεση με το swinging ή το cucklinging, το hotwifing περιλαμβάνει σεξουαλικές εμπειρίες με έναν άντρα ή κάποιους, συχνά με την ενθουσιώδη υποστήριξη του συζύγου της.

Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί κάποιος θα ήθελε να μοιραστεί τον σύντροφό του έτσι, αλλά τα οφέλη είναι απίστευτα. Πρώτον, επιτρέπει άφθονη αυτοεξερεύνηση και προσωπική ικανοποίηση καθώς τα ζευγάρια περιηγούνται στα όρια και τη δυναμική της μοναδικής τους σχέσης. Το να βλέπεις τη σύζυγό σου να απολαμβάνει την ευχαρίστηση από κάποιον άλλο μπορεί να είναι μια ισχυρή αλλαγή και η προσοχή και η επιθυμία από άλλους άνδρες μπορεί να είναι απίστευτα ενδυναμωτική για τη σύζυγο.

Σίγουρα, όλο και περισσότερα ζευγάρια πηδούν με αυτόν τον τρόπο ζωής και το Swingtowns είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Έχω ήδη δει πολλούς επιτυχημένους τρόπους ζωής hotwife σε αυτόν τον ιστότοπο, και αυτό δεν είναι καν σοκαριστικό, γνωρίζοντας ότι το Swingtowns διαθέτει ένα σωρό πόρους για να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε σε αυτόν τον συναρπαστικό τρόπο ζωής. Όχι μόνο πυροδοτεί την αυτοπεποίθησή σας, αλλά και τονώνει τη σεξουαλική σας ζωή και σας βοηθά να εξερευνήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Εμπιστέψου με; δεν θα απογοητευτείτε.

Κάντε μια βόλτα στο Crazy Side και ενισχύστε το παιχνίδι σας με το Hotwifing του Swingtowns

Αναζητάτε οδηγίες ή συμβουλές σχετικά με τον τρόπο ζωής της hotwife; Λοιπόν, ας πούμε ότι το καθαρισμό μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα αν ψάχνετε για μια ρεαλιστική απεικόνιση. Το πορνό μπορεί να είναι διασκεδαστικό και όλα, αλλά σίγουρα δεν είναι η πραγματική ζωή. Αλλά μην φοβάστε, γιατί το Swingtowns είναι πάντα εδώ για να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας (ή άλλα μέρη του σώματος) καθώς περιηγείστε στον άγριο και υπέροχο κόσμο του hotwifing.

Πρώτα πράγματα πρώτα, ας ξεκαθαρίσουμε μια κοινή παρανόηση: μια hotwife δεν είναι μια κατάσταση που ταιριάζει σε όλους. Δεν χρειάζεται να φοράτε ένα συγκεκριμένο είδος εσωρούχων ή γόβες για να θεωρηθείτε «hotwife». Ας υποθέσουμε ότι είστε άνετοι και σέξι με τα φούτερ ή το ντύσιμο της γιόγκα. ροκ που φαίνονται με αυτοπεποίθηση! Το κλειδί σε αυτόν τον τρόπο ζωής είναι να νιώθεις δύναμη και αυτοπεποίθηση για τη σεξουαλικότητά σου.

Φανταστείτε το «hotwifing» ως δουλειά ηθοποιού, όπου το σεξ είναι πραγματικό και οι επιθυμίες είναι γνήσιες, αλλά μπορείτε να βγείτε έξω από τον συνηθισμένο σας εαυτό και να εξερευνήσετε μια νέα πλευρά του εαυτού σας. Έχει να κάνει με την εκπλήρωση εκείνων των βρώμικων επιθυμιών που πολλοί άνθρωποι φοβούνται να πράξουν, αλλά μπορείτε να επιδοθείτε με συναινετικό και ασφαλή τρόπο. Και ας είμαστε ειλικρινείς, σε ποιον δεν αρέσει λίγο παιχνίδι ρόλων στην κρεβατοκάμαρα;

Έτσι, αν σας ενδιαφέρει το hotwifing, είναι αναμφίβολα μια ιδανική απόδραση αρκεί όλοι οι εμπλεκόμενοι να είναι στο πλοίο. Και πού μπορείτε να πάτε για να βρείτε ομοϊδεάτες που μοιράζονται τη σεξουαλική σας περιέργεια; Σωστά, Swingtowns. Ας αποδεχθούμε την ομορφιά του hotwifing και όλη την ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει. Θυμήσου; δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να το εκτελέσεις, εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ευχαριστημένοι. Πάρτε ένα ρίσκο, αφήστε τη ζώνη άνεσής σας και ζήστε τη συγκίνηση του hotwifing με το Swingtowns να σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα.

Υποστήριξη πελατών και ασφάλεια της Swingtowns

Ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά διαθέσιμος σε όλα τα μέλη του ανά πάσα στιγμή. Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα σχετικά με την πλοήγηση στην πλατφόρμα, τη σύνδεση και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τον ιστότοπο, η ομάδα υποστήριξής τους είναι λογικά αξιόπιστη σε αυτό το θέμα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της επίσημης διεύθυνσης email [προστασία μέσω email] και σίγουρα θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίλυση των προβλημάτων σας. Ο ιστότοπος ενθαρρύνει τα μέλη του να αναφέρουν πάντα τυχόν ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν. Με αυτόν τον τρόπο, οι διαχειριστές του SwingTowns μπορούν να βελτιωθούν και να παρέχουν καλύτερη εμπειρία χρήστη σε όλους.

Από την άλλη πλευρά, ως αυθεντικός ιστότοπος για swingers και hookups, η ασφάλεια είναι η κορυφαία προτεραιότητα των διαχειριστών. Οι απατεώνες και τα ανεπιθύμητα μηνύματα δεν έχουν θέση σε αυτόν τον ιστότοπο και αυτό μπορεί σίγουρα να αποδειχθεί μέσω των πολυάριθμων θετικών κριτικών του ιστότοπου στο Διαδίκτυο. Αναμφίβολα, αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή ως μέλος πρέπει να προέρχεται χωρίς φόβο ή ενόχληση από μηνύματα bot. Με τη χρήση προηγμένων συστημάτων και μεθόδων ασφαλείας, ο ιστότοπος προστατεύει με ασφάλεια τα δικαιώματα στην ιδιωτικότητα μεταξύ των μελών.

Δωρεάν ή Premium: Ποιο είναι το καλύτερο;

 • Δωρεάν μέλος

Όλοι περίεργοι για την πλατφόρμα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τη δοκιμαστική περίοδο που διαρκεί μόνο σε 7 ημέρες. Οι χρήστες θα αποφασίσουν αργότερα να γίνουν δωρεάν μέλη του λογαριασμού ή μέλος επί πληρωμή μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μια premium συνδρομή είναι ένας ιδανικός τρόπος για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του ιστότοπου, λόγω της απεριόριστης λειτουργικότητας της πλατφόρμας που διατίθεται για πληρωμένα μέλη.

Μην φοβάστε εάν επιλέξετε έναν δωρεάν λογαριασμό, ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν ελάχιστα από τη δωρεάν έκδοση του. Οι χρήστες πραγματοποιούν απλή αναζήτηση και έλεγχο κυρίως σε λογαριασμούς και εικόνες άλλων μελών. Επίσης, είναι δυνατή η δημιουργία και η αποστολή εικόνων. Ωστόσο, περιορίζει όταν οι χρήστες προσπαθούν να ξεκινήσουν μια συνομιλία με άλλα μέλη. Εκτός από αυτά, οι χρήστες δεν έχουν το πλεονέκτημα να προχωρήσουν περαιτέρω. Έτσι, οι χρήστες ενθαρρύνονται να εξετάσουν μια premium συνδρομή για να ζήσουν και να χρησιμοποιήσουν τις εκπληκτικές διαθέσιμες δυνατότητες.

 • Συνδρομή επί πληρωμή

Χρησιμοποιώντας πληρωμένους λογαριασμούς, υπάρχουν πολλές ενέργειες, δραστηριότητες και δυνατότητες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση όλων των δυνατοτήτων του ιστότοπου SwingTowns. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και να συνδεθείτε με άλλα μέλη χωρίς διακοπή και να τα στείλετε άμεσα μηνύματα. Οι συνομιλίες βίντεο είναι επίσης διαθέσιμες για χρήση, ειδικά για όσους αναζητούν ζωντανή δράση. Αυτή η δυνατότητα είναι η πιο περιζήτητη σε αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με τους χρήστες.

Επιπλέον, ο ιστότοπος SwingTowns διοργάνωσε εκδηλώσεις στις οποίες τα μέλη με πληρωμή μπορούν να συμμετέχουν ακούσια. Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να αποκτήσετε στενότερες συνδέσεις με άλλα μέλη. Αναμφίβολα, η συνδρομή επί πληρωμή μπορεί να κάνει πολλές επιλογές και λειτουργίες τέλεια όσον αφορά την αναζήτηση συνδέσμων και ρυθμίσεων swinger. Συνήθως, οι χρήστες αυτού του ιστότοπου καταλήγουν να πληρώνουν για συνδρομή μετά τη χρήση μιας δοκιμαστικής περιόδου λόγω του πόσο υπέροχο μπορεί να κάνει τον swinger τρόπο ζωής πιο χρήσιμο και αβίαστο.

Οφέλη και μειονεκτήματα των SwingTowns

PROS:

 • Ο ιστότοπος είναι αυθεντικός και διαθέτει μια γνήσια κοινότητα πολυαμορτών και swingers
 • Εγγυημένα πάρτι, εκδηλώσεις και συναντήσεις πραγματικής ζωής
 • Η συνδρομή μέλους είναι προσιτή
 • Έχει αποκτήσει φήμη από το 1999
 • Τα μέλη είναι ενεργά κάθε μέρα και είναι εγγυημένα ότι συναντιούνται και ταιριάζουν
 • Ο ιστότοπος είναι εγγυημένος νόμιμος και διαθέτει αυστηρή ασφάλεια του απορρήτου και των δεδομένων των μελών του
 • Διατίθεται δωρεάν συνδρομή
 • Η δοκιμή για συνδρομή επί πληρωμή είναι διαθέσιμη για να γνωρίσετε αρχικά τις δυνατότητες και τα οφέλη πριν από την πληρωμή

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν λογαριασμοί δεν μπορούν να χρησιμοποιούν οποιεσδήποτε δυνατότητες επικοινωνίας του ιστότοπου
 • Άλλα μέλη δεν παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα προφίλ τους

11 καλύτεροι ιστότοποι γνωριμιών Swinger Παρόμοιοι με το Swingtowns.com:

# 1 - Adultfriendfinder.com

adultfriendfinder

Ένας αξιόπιστος ιστότοπος για γνωριμίες, το AdultFriendFinder έχει αποδείξει με συνέπεια τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά του σε όλα τα τεράστια μέλη του παγκοσμίως. Από το 1996, ο ιστότοπος παρέχει χώρο για άτομα που αναζητούν απλές συνδέσεις, συνδέσεις και σεξουαλικές συναντήσεις. Μέσα από τα εργαλεία επικοινωνίας του ιστότοπου, όπως αίθουσες συνομιλίας, ζωντανές κάμερες και τεράστια βίντεο για ενήλικες, καθίσταται όλη η απλή εμπειρία και η αφοσίωση πιο αποτελεσματική και βολική.

Το AdultFriendFinder έχει περισσότερους από 30 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα και έχει μεγάλη βάση κοινού κυρίως στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Με αυτά, ο ιστότοπος κατατάσσεται πάντα στην κορυφή μεταξύ άλλων αξιόπιστων ιστότοπων γνωριμιών.

Ελέγξτε μας πλήρη αναθεώρηση του Adultfriendfinder εδώ.

PROS:

 • Ένας αξιόπιστος και τεράστιος αριθμός μελών
 • Χρησιμοποιεί διάφορες δυνατότητες επικοινωνίας, ευκαιρίες ανακάλυψης και διαδραστικές ερωτήσεις
 • Χρησιμοποιεί την επιλογή σύνθετης αναζήτησης για να φιλτράρει τις συγκεκριμένες προτιμήσεις των χρηστών όπως επιθυμείτε
 • Η ζωντανή ροή είναι διαθέσιμη
 • Διατίθενται βίντεο σεξ για ενήλικες με ποικιλία περιεχομένου και θεμάτων
 • Οι ομαδικές συνομιλίες με ζωντανές κάμερες είναι ενεργές
 • Εύκολη ανακάλυψη μελών λόγω της δυνατότητας αναζήτησης εκ των προτέρων

Μειονεκτήματα:

 • Ο δωρεάν λογαριασμός έχει
 • Σοβαρά περιορισμένη δωρεάν επιλογή μέλους

# 2 - Ashleymadison

ashleymadison

Όσον αφορά τις απλές σχέσεις και την ώριμη χρονολόγηση, η Ashley Madison βρίσκεται από το 2001 ως κορυφαία ιστοσελίδα. Όταν είστε σε μια βαρετή σχέση ή προσπαθείτε να βγείτε από το παραδοσιακό στυλ της συζυγικής σχέσης, ίσως αυτό το μέρος είναι ιδανικό για εσάς. Όλα τα είδη σεξουαλικών σχέσεων επιτρέπονται εδώ και γίνεται ακόμη πιο βολικό μέσω των υπηρεσιών και των δυνατοτήτων άνευ όρων.

Τα μέλη μπορούν να συμμετέχουν στην ερωτική απόλαυση με αρκετούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η Ashley Madison ενσωματώνει τις απόψεις των μελών της και τις όλο και πιο εξελισσόμενες προσδοκίες για τον τρόπο ζωής σταδιακά να αναπτύξει τον ιστότοπό της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ashley Madison παρέμεινε κορυφαίος παίκτης μέχρι σήμερα, εν μέσω της σκληρής διαδικτυακής επιχείρησης γνωριμιών.

Περισσότερο για τον AshleyMadison εδώ.

PROS:

 • Έχει τεράστια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και ακολουθεί απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε
 • Τα μέλη μπορούν να ανεβάζουν ελεύθερα διακριτικές φωτογραφίες στον ιστότοπο
 • Ο ιστότοπος διαθέτει ένα αυστηρό σύστημα ασφαλείας που επιτρέπει αυστηρή προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των μελών
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη χρησιμοποιώντας το App Store και το Google Play

Μειονεκτήματα:

 • Λεπτομερείς πληροφορίες λογαριασμών μερικές φορές δεν παρέχονται από τους χρήστες

# 3 - Γαμώτο βιβλίο

γαμημένο βιβλίο

Ένας τέλειος ιστότοπος για απλές σχέσεις και σεξουαλικές συνδέσεις ονομάζεται FuckBook. Εδώ, σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε συναντήσεις swinger, ημερομηνίες σεξ και πολλά άλλα. Αυτό είναι βολικό για άτομα που αναζητούν μια σχέση χωρίς συμβολοσειρά το συντομότερο δυνατό. Από το όνομα αυτού του ιστότοπου, γνωρίζετε ακριβώς τι αντιμετωπίζετε όταν κάνετε κύλιση στην πλατφόρμα. Η διεπαφή και τα χαρακτηριστικά του FuckBook είναι απλή και βολική, σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες swinger dating στο Διαδίκτυο.

Αναχωρώ Fuckbook και οι εναλλακτικές λύσεις του εδώ.

PROS:

 • Τα προφίλ που δημιουργήθηκαν είναι πολλά
 • Ο ιστότοπος έχει ένα σχέδιο που είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και άμεση
 • Η ιδιότητα μέλους είναι προσιτή αλλά με πολλά πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις στον ιστότοπο

# 4 - FriendFinder-X

FriendFinder-X

Το FriendFinder-X δημιούργησε ένα όνομα για τον εαυτό του στον τομέα των swinger dating sites. Είναι δημοφιλές να παρέχει ψυχαγωγία και μια κοινότητα καλωσορίσματος μελών. Η κρίση και οι κριτικές δεν έχουν χώρο σε αυτήν τη ζώνη. Όλα τα μέλη μπορούν ελεύθερα να κάνουν ό, τι θέλουν και να επικοινωνήσουν με άλλους χωρίς ανησυχίες.

Αν λοιπόν επιθυμείτε ένα τρίο, swingers, orgy, hookups, kinks και πολλά άλλα, τότε FriendFinder-X είναι άψογα κατάλληλο για εσάς. Με περισσότερους από 1.2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα, οι περισσότεροι καταλήγουν να γίνουν επίσημα μέλη. Πράγματι, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον ιστότοπο που αναζητούν ενεργά περιστασιακές συναντήσεις και ψάχνετε για μια υπέροχη απόλαυση.

PROS:

 • Αυτόματη ταξινόμηση βίντεο, μελών και φωτογραφιών ανάλογα με την τάση και τη ζεστασιά
 • Προηγμένη ταξινόμηση και φιλτράρισμα είναι διαθέσιμα
 • Τα μέλη μπορούν να προσαρμόσουν εκτενώς το προφίλ τους

Μειονεκτήματα:

 • Η επικοινωνία με άλλα μέλη είναι μόνο για μέλη premium
 • Βίντεο, συνομιλίες και αποστολή δώρων με τιμή

# 5 - Flirt.com

φλερτ

Swingers, ζευγάρια και singles σε όλο τον κόσμο κουτσομπολεύουν για έναν ιστότοπο που ονομάζεται Flirt.com. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δωρεάν λειτουργιών που βοηθούν στην εξυπηρέτηση των μελών του για την επίτευξη σεξουαλικών ονείρων και στόχων σχέσης. Η εγγραφή δεν αποτελεί ταλαιπωρία σε κανέναν, επειδή ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια εύκολη, γρήγορη και απλή διαδικασία. Υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη που δραστηριοποιούνται εδώ κάθε μήνα αναζητώντας για διάφορους λόγους, κυρίως φυσικά για το σεξ.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της, έχει δημιουργήσει περισσότερους από εβδομήντα εκατομμύρια λογαριασμούς σε αυτόν τον ιστότοπο και σίγουρα γεμίζει. Ωστόσο, αναζητά γρηγορότερα και εγγυημένα. Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι όλες οι διαθέσιμες λειτουργίες είναι αποκλειστικά δωρεάν στη χρήση και δεν υπάρχουν επιπλέον κρυφές χρεώσεις που ενδέχεται να συναντήσετε στο μέλλον. Ωστόσο, μια premium συνδρομή μπορεί να δώσει στους χρήστες το πλεονέκτημα της εμφάνισης περισσότερων από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

PROS:

 • Δωρεάν χρήση όλων των δυνατοτήτων
 • Η διάταξη του ιστότοπου είναι καθαρή
 • Οι επιλογές συνομιλίας είναι πολλαπλές
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη

Μειονεκτήματα:

 • Η πολιτική εγγύησης δεν είναι διαθέσιμη

# 6 - Τρόπος ζωής Swinger

swingerlifestyle

Το σύνθημα του Swinger Lifestyle site μπορεί να συγκριθεί με το Swingtowns. Είναι κάτι περισσότερο από μια τυπική πλατφόρμα γνωριμιών, επειδή εδώ, τα μέλη έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τον τρόπο ζωής προτού καταδυθούν σε περιστασιακές συναντήσεις σεξ. Αυτό είναι επωφελές μεταξύ των αρχάριων δεδομένου ότι θα έχουν μια ολοκληρωμένη κατανόηση και προσδοκίες σχετικά με το swinging. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο Swinger Lifestyle περιλαμβάνουν λεξικά, ποτά και άλλα.

PROS:

 • Τα μέλη είναι ενεργά κάθε μέρα
 • Εκδηλώσεις είναι διαθέσιμες και προγραμματίζονται σε μεγάλες πόλεις που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο
 • Υπάρχουν περισσότερα από 16 εκατομμύρια μέλη εγγεγραμμένα σε όλο τον κόσμο
 • Κάθε μήνα, υπάρχουν περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια επισκέπτες παγκοσμίως

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο μηνύματα
 • Η χρήση του Facebook ως επιλογής εγγραφής δεν είναι διαθέσιμη

# 7 - SwingerSocial (τώρα Altplayground.com)

SwingerSocial

Είτε είστε αρχάριος είτε βετεράνος swinger, το SwingerSocial έχει ακριβώς την ακριβή λειτουργικότητα για εσάς. Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα δείτε πραγματικούς swingers να παίζουν. Όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι και η κριτική δεν είναι στα λεξιλόγια τους. Ελάτε σε επαφή με άλλα μέλη και οργανώστε τοπικές ημερομηνίες για ένα τρίο, όργιο ή ρομαντικό σεξ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε μια έγκυρη διεύθυνση email κατά την εγγραφή σας και είστε έτοιμοι να πάτε. Ο ιστότοπος SwingerSocial έχει μια απλή, αλλά φρέσκια διεπαφή, που επιτρέπει στους ανθρώπους να περιηγούνται στον ιστότοπο χωρίς κόπο.

Ο ίδιος ο ιστότοπος έχει πλέον συγχωνευθεί με το AltPlayground.com.

PROS:

 • Τα μέλη μπορούν να δημιουργήσουν συνομιλίες για να επικοινωνούν με άλλα μέλη μέσω συνομιλιών μέσω βίντεο ή φωνής
 • Η έκδοση για κινητά είναι διαθέσιμη και λειτουργεί καλά
 • Σέξι και ερωτικές γκαλερί φωτογραφιών είναι διαθέσιμες για προβολή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων για συνδρομή επί πληρωμή
 • Τα Swingers εντός του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πιο πλεονεκτικά σε αυτόν τον ιστότοπο

# 8 - Πικάντικο ταίριασμα

Πικάντικο ταίριασμα

Γνωστός για την ευχαρίστηση, τις πληροφορίες, το δωρεάν και την ψυχαγωγία του, ο ιστότοπος SpicyMatch φέρνει την κοινότητα swinger σε μια κορυφαία ζέστη. Χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό, τα μέλη μπορούν να περιηγηθούν σε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου και να εντοπίσουν ζευγάρια, μόνους και ομάδες, σε μια εκδήλωση ή πάρτι για swingers.

Το SpicyMatch παρέχει στα μέλη την ελευθερία να διατηρούν το περιεχόμενο των λογαριασμών τους δημόσιο ή ιδιωτικό. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να κρατούν τα πράγματα για να δουν άλλοι. Πάνω απ 'όλα, το σύστημα επικύρωσης του ιστότοπου εξασφαλίζει σε όλα τα μέλη του ότι δεν επιτρέπεται στους απατεώνες να παρασύρουν. Αυτός ο ιστότοπος χτίστηκε από τους ιδρυτές για να δώσει χώρο μόνο για τον swinger τρόπο ζωής.

PROS:

 • Διατίθενται φόρουμ για swingers
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη για λήψη
 • Τα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά και χρήσιμα
 • Πολλά μέλη είναι ενεργά κάθε μέρα
 • Η εύρεση μελών με παρόμοια ενδιαφέροντα είναι εύκολο να βρεθεί

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν διαθέσιμες δυνατότητες στον ιστότοπο που έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη επί πληρωμή

#9 - Swingles.com

κούνια

Έρχεται εδώ ένας ποιοτικός ιστότοπος που παρέχει ολοκληρωμένα εργαλεία και δυνατότητες για τον swinger τρόπο ζωής. Το Swingles έχει χιλιάδες μέλη και διαθέτει single, ζευγάρια και swingers την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον swinger τρόπο ζωής χωρίς κρίση. Έχει μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής και ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Εάν αισθάνεστε άβολα για να εμφανιστείτε στο διαδίκτυο, ο ιστότοπος παρέχει την επιλογή να μεταβείτε σε αόρατη λειτουργία και να ανεβάσετε σέξι φωτογραφίες. Μπορεί να προβληθεί μόνο από άλλα μέλη σύμφωνα με την πρόσκληση του κατόχου του λογαριασμού.

PROS:

 • Πολλά μέλη ενδιαφέρονται να ταλαντεύονται
 • Διατίθενται αίθουσες συνομιλίας και ζωντανές συζητήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Οι αρχάριοι του ιστότοπου μπορεί να βρουν τον ιστότοπο σύγχυση στην αρχή

# 10 - MilfaHolic

milfaholic

Αν θέλετε σεξ, σίγουρα ο ιστότοπος Milfaholic είναι τέλεια κατασκευασμένος μόνο για εσάς. Πηγαίνουν οι μέρες όπου πρέπει να γίνετε μέλος σε ιστότοπους και να προσποιηθείτε ότι αναζητάτε αγάπη και ρομαντισμό όταν πραγματικά θέλατε κάτι να σας κάνει να τελειώσετε. Όντας μέλος αυτής της κοινότητας, σας δίνεται η ελευθερία να είστε ποιοι είστε και τι θέλετε να κάνετε. Χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο, η σύνδεση με ένα σέξι milf είναι εύκολη και γρήγορη.

PROS:

 • Μεγάλη βάση μελών
 • Οι ερωτήσεις είναι εξαιρετικές και βοηθούν στη δέσμευση
 • Προηγμένα φίλτρα είναι διαθέσιμα για να κάνουν την εμπειρία πιο βολική

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις

# 11 - Αγάπη Βουντού

αγάπη

Ένας ιστότοπος swinger και μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ταυτόχρονα, το Love Voodoo είναι ένα ενιαίο μέρος για swingers και άτομα που ενδιαφέρονται για σεξ και swinger τρόπο ζωής. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ανθρώπους να περιηγούνται στη σεξουαλική τους παρόρμηση και να εκφράζουν τη σεξουαλική ένταση εντελώς. Τα μέλη εδώ είναι άνετα και αναζητούν ενεργά κάποια ατμόσφαιρα ψυχαγωγίας. Για νέους επισκέπτες ή μέλη, ο ιστότοπος παρέχει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις σε όλα τα μέλη του, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να βυθίζετε τα δάχτυλα των ποδιών. Πάνω απ 'όλα, όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες και οι συναλλαγές πληρωμής είναι ασφαλείς και ασφαλείς.

PROS:

 • Αλληλεπιδράστε και επικοινωνήστε με πραγματικούς swingers
 • Οι έμπειροι και ερασιτέχνες swingers είναι ευπρόσδεκτοι
 • Η δωρεάν έκδοση έχει πρόσβαση στις περισσότερες από τις δυνατότητές της

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι παλιός και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην πλοήγηση

Ετυμηγορία

Στον τομέα της μη μονογαμίας, ο swinger τρόπος ζωής μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί, καθώς η πλειοψηφία των κύριων ιστοτόπων γνωριμιών εξυπηρετεί κυρίως τις παραδοσιακές σχέσεις και τις συνδέσεις για singles. Είναι λίγο δύσκολο να βρεις ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Ευτυχώς, οι καινοτομίες που συμβαίνουν καθημερινά, όλο και περισσότεροι ιστότοποι με εξειδικευμένες θέσεις για σεξουαλικό σεξ έρχονται στο προσκήνιο.

Αυτοί οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω σας εξοικονομούν πολύ χρόνο και προσπάθεια για την εύρεση του τέλειου χώρου, ειδικά όταν βρίσκεστε στο πιο έντονο πρόγραμμα σας. Παρέχουν τον ασφαλέστερο χώρο για να εκφράσουν και να εξερευνήσουν τον swinger τρόπο ζωής χωρίς να φοβούνται να κριθούν και να κριθούν. Όλοι οι χρήστες είναι ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμα εμπλέκονται σε ερωτικές συναντήσεις. Ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να προσφέρουν συνδρομές επί πληρωμή, ενώ άλλοι δεν προσφέρουν. Ωστόσο, ό, τι κι αν είναι, όλα αξίζουν.

Εάν φαίνεται να μπερδεύεστε, εδώ είναι οι τρεις κορυφαίες προσωπικές μου επιλογές εκτός από το Swingtowns.com:

# 1. Adultfriendfinder.com

# 2. AshleyMadison.com

# 3. Γαμημένο βιβλίο

Αυτοί οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μετατρέψουν μια παραδοσιακή ιδέα γνωριμιών σε έναν πιο διασκεδαστικό και διασκεδαστικό τρόπο. Οι Swingers μοιράζονται ειλικρινά τον τρόπο ζωής τους με άλλα μέλη και ταυτόχρονα αποτελούν μέρος μιας φιλόξενης κοινότητας. Σε γενικές γραμμές, αυτοί οι ιστότοποι είναι μια απίστευτη ευκαιρία να γίνουν πραγματικότητα όλες οι φαντασιώσεις και οι επιθυμίες. Ως εκ τούτου, εάν είστε διατεθειμένοι να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα που ενδιαφέρεται για κάποια ευχαρίστηση, περιπέτεια και συναρπαστική σεξουαλική διασκέδαση, οι swinger dating sites είναι άψογα κατάλληλες για εσάς. Διασκεδάστε να εξερευνήσετε!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 13 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Real Swingers & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες γνωριμιών για swingers όπως το RealSwingers.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RealSwingers.com Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο RealSwingers.com, το ιδανικό μέρος όπου οι swingers μπορούν να συνδεθούν και να προσθέσουν λίγο μπαχαρικό στη ζωή τους. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για αυτόν τον ιστότοπο και πόσες φαντασιώσεις swinger έχει εκπληρώσει. Όμως του […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinger Zone Central & Top-12 Καταπληκτικοί ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το SwingerZoneCentral.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwingerZoneCentral.com Γεια σου, κουμπώσου αν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς του swinger ραντεβού και πάντα ψάχνεις για εντυπωσιακά ραντεβού προσεγγίσεις γνωριμιών! Το SwingerZoneCentral.com είναι σαν το ροκ σταρ των διαδικτυακών ιστοτόπων γνωριμιών, που ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Swingles & 12 Ιστότοποι γνωριμιών που πρέπει να επισκεφθείτε Swinger όπως το Swingles.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Swingles.com Το Swingles είναι η απόλυτη παιδική χαρά για swingers που διψούν για σέξι γελοίες! Αυτός δεν είναι ο ιστότοπος γνωριμιών της γιαγιάς σας. είναι ένα hotspot για όσους λαχταρούν την περιστασιακή διασκέδαση. Από την πρώτη στιγμή, το Swingles είναι εκ των προτέρων σχετικά με την ατμόσφαιρα του - χωρίς να νικάει γύρω από τον θάμνο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

99FLAVORS & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι δωρεάν και premium ιστότοποι γνωριμιών όπως το 99flavors.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 99flavors.com Γεια σας, νιώθετε περιπετειώδεις και αναζητάτε ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή; Τότε το 99flavors.com μπορεί να είναι η τέλεια πλατφόρμα για εσάς! Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα που είναι ανοιχτά στην εξερεύνηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wasteland και κορυφαίοι 12 ιστότοποι φετίχ και BDSM όπως το Wasteland.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Wasteland.com Πάρτε μερικά kinky πράγματα και διάφορους θησαυρούς στο Wasteland.com. Το όνομα αυτού του ιστότοπου ακούγεται ειρωνικό με τις λιχουδιές που προσφέρει. Η λαχτάρα σας για φετίχ θα χορτάσει με την τεράστια συλλογή BDSM και άλλα σενάρια πορνό οργασμού. Η Wasteland είναι μια εξειδικευμένη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scambistipercaso (Τυχαία Swingers) & Top-12 Τοπικοί ιστότοποι γνωριμιών για swinger και swinger Όπως το scambistipercaso.it Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Scambistipercaso.it Είστε περίεργοι να δοκιμάσετε τον τρόπο ζωής του swinger ή θέλετε να επεκτείνετε το ενδιαφέρον σας; Λοιπόν, καλά νέα γιατί η Dudethrill έχει άλλο ένα swinger site για ανασκόπηση σήμερα! Το Scambistipercaso είναι το νούμερο ένα στην Ιταλία στο swing and dogging […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM και Sex Dating Sites Like fetish.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το fetish.com Είστε λάτρης και τραγανές ορεξάτες του BDSM; Δεν είστε σίγουροι; Λοιπόν, καταλαβαίνω. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι περίεργοι (αρκετά) επειδή ντρέπονται αρκετά για τα φετίχ τους ή έχουν ένα περιορισμένο φάσμα των δικών τους επιθυμιών. Θα συμφωνήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BDSMDate Review & Top 12 Fetish και BDSM Sites όπως το BDSMdate.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BDSMDate.com: Στο είδος BDSM Fetish, το BDSM Date είναι ένας εγκεκριμένος και δημοφιλής διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών. Η πλατφόρμα προορίζεται για άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό και αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μοιραστούν τα πάθη τους και να συμμετάσχουν σε τέτοιες προηγμένες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SpicyMatch & TOP 14 "Πρέπει να επισκεφθείτε" Swinger Sites όπως το SpicyMatch.com Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το SpicyMatch.com Κάθε μέρα, οι άνθρωποι αναζητούν νέα και συναρπαστική απόδραση από τη ζωή τους. Πάντα λαχταρούμε για μια διασκεδαστική, περιπετειώδη εμπειρία ειδικά όσον αφορά τη χρονολόγηση, το σεξ και τις σχέσεις. Έτσι, εδώ εμφανίζονται οι περιοχές swinger στη σκηνή που πληρούν όλες τις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingtowns & 11 TOP Swinger Dating Sites Όπως το Swingtowns.com Δείξτε μου 11 εναλλακτικές λύσεις για το Swingtowns.com Όσον αφορά το σεξ, αρκετά άτομα μπορεί να είναι εξοικειωμένα με τη λέξη swinging. Άτομα που ασχολούνται με την κούνια συνήθως καλύπτουν τόσο τα singles όσο και τις αφοσιωμένες σχέσεις. Γενικά, αυτό γίνεται για διάφορους λόγους, είτε για την αύξηση της ποιότητας και της ποσότητας του σεξ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SwapFinder & παρόμοια 12 κορυφαία βαθμολογία BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών γνωριμιών Swinger / BDSM για το Swapfinder.com Είναι απόλυτα αμήχανο όταν περνάτε εβδομάδες και οι σκώροι σπρώχνουν αριστερά ή δεξιά στο δικό σας εφαρμογές ραντεβού αλλά δεν μπορώ να βρω το ιδανικό άτομο για εσάς. Το χειρότερο είναι ότι όταν βρείτε έναν αγώνα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingular URL: https://swingular.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστοσελίδων Swinger Dating Όπως το Swingular.com Το Swingular είναι μια κοινοτική πλατφόρμα που σέβεται το απόρρητο κατά τη διάρκεια της κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες όπου άτομα και συνεργάτες με παρόμοια γούστα μπορούν να περιηγηθούν σε προβολές μελών για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Είναι δικτύωση όπου οι πληροφορίες για εσάς δεν θα είναι ποτέ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εάν δεν είστε σε μια αυστηρή σχέση και η σεξουαλική εξερεύνηση είναι κάτι που σας ενθουσιάζει - μπορεί να ψάχνετε για άτομα με παρόμοια συγγενή ή φετίχ, ή ακριβώς τον ίδιο τρόπο ζωής. Σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα ιστότοπων που μπορείτε να βρείτε διάφορους συνεργάτες swinger. Επομένως, ελέγξτε αυτούς (το # 1 δεν σημαίνει απαραίτητα […]

Μεταβείτε στην κορυφή