Ενημερώθηκε στις: 20 Ιουνίου 2024

Αναθεώρηση ημερομηνίας BDSM

& Κορυφαίοι 12 ιστότοποι φετίχ και BDSM όπως το BDSMdate.com

Επισκεφθείτε το AdultFriendFinder.com τώρα - εναλλακτική ημερομηνία # 1 BDSM!

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BDSMDate.com:

bdsmdate ζευγάρι

Στο είδος BDSM Fetish, το BDSM Date είναι ένας εγκεκριμένος και δημοφιλής διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών. Η πλατφόρμα προορίζεται για άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό και αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μοιραστούν τα πάθη τους και να συμμετάσχουν σε τέτοια προηγμένα σεξουαλικά παιχνίδια. Από το 2000, αυτό το δίκτυο έχει γίνει χαρακτηριστικό των ιστότοπων γνωριμιών που συνδέονται με την ίδια βάση δεδομένων με προφίλ καταναλωτών. Αυτό είναι το σωστό σημείο για να πάτε αν χρειάζεστε άσχημες συνδέσεις.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://bdsmdate.com

Η πλατφόρμα σύνδεσης BDSMDate είναι μια ομάδα ανθρώπων που συμμετέχουν σε διάφορα σεξουαλικά πειράματα, όπως η δουλεία και το BDSM. Ο πρωταρχικός στόχος του συνδέσμου BDSM είναι να διευκολύνει τους φετιχιστές να βρουν σύντροφο, ημερομηνία, πλοίαρχο ή υποτακτικό, ή ακόμα και έναν φίλο που μοιράζεται το ενδιαφέρον τους για μη παραδοσιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Θα συναντήσετε γρήγορα άτομα που έχουν το ίδιο πνεύμα για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η μεγαλύτερη εξήγηση για τον μεγάλο αριθμό θαυμαστών του φετίχ στο BDSMDate.com είναι ότι οι άνθρωποι που ψάχνουν για άλλα άτομα που μοιάζουν να παίξουν ρόλο μπορούν να τους βρουν εκεί. Αυτή είναι η κοινότητα γνωριμιών όπου μπορείτε να εκφράσετε το βρώμικο μυαλό σας.

Παίρνοντας Kinky και σέξι στο BDSMDate

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα σεξουαλική σας κατάσταση, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο BDSMDate. Πρόκειται για μια διαδικτυακή υπηρεσία που δημιουργήθηκε για ενήλικες που επιθυμούν να έχουν μια ειδική σεξουαλική σχέση χρησιμοποιώντας τεχνικές συνομιλίας στο Διαδίκτυο. Αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους φετιχιστές να βρουν τους ιδανικούς συνεργάτες τους για λίγες νύχτες ή συντρόφους που μοιράζονται τα πάθη τους. Είναι επίσης απλό να περιορίσετε τον χώρο, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των ντόπιων που χρονολογούνται στην περιοχή σας ένα αεράκι! Εάν η συνάντηση προσωπικά δεν υπάρχει στις κάρτες, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο μόνο στο διαδίκτυο.

Ένα φόρουμ γνωριμιών φετίχ που είναι εντελώς δωρεάν για όσους αναζητούν πιθανούς συνεργάτες. Αν ψάχνετε σε βάθος για μια βραδινή σύνδεση ή μια πιο μακροχρόνια δέσμευση, η Ημερομηνία BDSM θα σας συνδέσει με μόνους, ζευγάρια ή ακόμα και μικρές ομάδες που μοιράζονται τα φετιχικά σας ενδιαφέροντα.

Σχεδιασμός και Προσβασιμότητα BDSMDate.com

Δεν θα έχετε δυσκολία πρόσβασης στο BDSMDate.com. Ο ιστότοπος είναι φιλικός προς το χρήστη και βολικός στην πλοήγηση. Όλη η ζωτική απαίτηση προστασίας και όροι χρήσης βρίσκεται στο κάτω μέρος της λίστας, από την άλλη πλευρά, η πρόσβαση στους πόρους του ιστότοπου γνωριμιών BDSMDate βρίσκεται στην κορυφή της αρχικής σελίδας.

Ολόκληρος ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με ένα παραδοσιακό συνδυασμό χρωμάτων μαύρο, κόκκινο και λευκό. Δεν θα υπάρξει τίποτα για να αποσπάσετε το μυαλό σας από τον σκοπό της περιοδείας σας. Ο πίνακας πλοήγησης της αρχικής σελίδας βρίσκεται στη γωνία. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις σελίδες μητρώου και σύνδεσης από εκεί. Σας επιτρέπει επίσης την πρόσβαση στην περιοχή περιήγησης, στην αίθουσα συνομιλίας, στην καρτέλα βίντεο, στο περιοδικό Ιστού και στις δημοσιεύσεις.

Υπάρχει επίσης ένα τμήμα που ονομάζεται "Βοήθεια" όπου μπορείτε να λάβετε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Στην αρχική σελίδα του BDSMDate.com, θα βρείτε επίσης μια ενότητα γρήγορης αναζήτησης, όπου μπορείτε να κάνετε πιο συγκεκριμένη την αναζήτηση επιλέγοντας πληροφορίες σχετικά με τον σεξ που αναζητάτε.

Αρχική μορφή BDSM

Κύρια χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Μια καταπληκτική πτυχή αυτού του πολλά υποσχόμενου χώρου είναι ότι μπορείτε να γνωρίσετε τον πιθανό σύντροφό σας από ορίζοντας τα επιθυμητά χαρακτηριστικά σας. Κάθε μέλος ή χρήστης θα παρέχει πληροφορίες για τον εαυτό του, συμπεριλαμβανομένων αυτών των περιγραφών ηλικία, γεωγραφική περιοχή και, φυσικά, προτιμήσεις φύλου. Ως αποτέλεσμα, δεν χάνετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Οι χρήστες θα επιλέξουν από μια ευρεία επιλογή χαρακτηριστικών για να προσδιορίσουν τον ιδανικό σύντροφό τους και το λογισμικό θα δημιουργούσε μια λίστα ατόμων που έχουν τον ίδιο χαρακτήρα ή χαρακτηριστικά.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα καταγράψουν επίσης τα βίντεό τους και ανεβάστε τα στα προφίλ τους για να βελτιώσετε την πιθανότητα να αποκτήσουν σύντροφο. Θα εκτιμήσουν επίσης το βίντεο και τις σαφείς φωτογραφίες άλλων μελών του πλήθους. Χιλιάδες ζωντανές ροές χρηστών Ημερομηνίας BDSM μπορούν επίσης να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας και σεξουαλική όρεξη.

Εγγραφείτε και κάντε έρωτα στο BDSMdate

Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά τον ιστότοπο, έχετε την επιλογή να παραμείνετε επισκέπτης ή να γίνετε μέλος της ομάδας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα στην πρώτη περίπτωση, αλλά οι επιλογές σας για δραστηριότητες στην πλατφόρμα θα είναι ελάχιστες. Αν θέλετε να βρείτε έναν σεξ, θα πρέπει να εγγραφείτε στο BDSMDate.com. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς η σελίδα σύνδεσης εμφανίζεται μόλις μπείτε στον ιστότοπο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να την βρείτε.

Για να εγγραφείτε, πρέπει να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα. Εκεί, πρέπει να εισαγάγετε την ημερομηνία γέννησής σας, τη χώρα προέλευσης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, θα γράψετε μερικά "σημαντικά" προσωπικά στοιχεία και θα γράψετε μερικές γραμμές για τον εαυτό σας αφού τελειώσετε. Θα σας ζητηθεί μόνο να εκχωρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε δημιουργήσει κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο. Ως αποτέλεσμα, η διαδικασία εγγραφής μπορεί να διαρκέσει όχι περισσότερο από 5 έως 10 λεπτά του χρόνου σας.

Γίνετε μέλος και απολαύστε τη διασκέδαση

Χιλιάδες αρχάριοι δημιουργούν προφίλ στο BDSMDate αυτές τις μέρες. Υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες που απολαμβάνουν ασυνήθιστες σεξουαλικές συνήθειες. Με αυτό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε διάφορες θέσεις. Έχετε την επιλογή να είστε αφέντης ή σκλάβος, υποτακτικός ή κυρίαρχος, συμπαίκτης ή πλήρης συνεργάτης που μοιράζεται την εξουσία.

Εάν δεν είστε βέβαιοι ποια από αυτές τις θέσεις είναι κατάλληλη για εσάς, μπορείτε ακόμα να είστε απλός καταναλωτής που θέλει μόνο να εξερευνήσει μια διαφορετική σεξουαλική δραστηριότητα. Ένα άλλο σκεπτικό για τη δημιουργία προφίλ στο BDSMDate είναι ότι δεν έχει σημασία ποιος προσανατολισμός φύλου έχετε. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την διαδικτυακή πύλη, μπορείτε είτε να:

 • Γκέι ή λεσβία
 • Ετερόφυλη
 • Αμφιφυλόφιλος
 • Transgender
 • Μονογαμικό ή πολυγαμικό

Όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο BDSMDate. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι εάν είστε κάτω των 18 ετών, δεν θα μπορείτε να κάνετε αίτηση.

Σύνδεση μέλους BDSM

Κόστος και συναρπαστικές προσφορές

Όπως αναφέρθηκε, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να δημιουργήσετε ένα προφίλ στο BDSMDate. Ωστόσο, εάν θέλετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες και για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να αγοράσετε μία από τις διαθέσιμες συνδρομές. Δεν είναι απαγορευτικά δαπανηρές και αν χρησιμοποιείτε συχνά αυτόν τον ιστότοπο, ένα premium προφίλ θα άξιζε τα χρήματά σας.

 • δωρεάν Έκδοση

Αυτή η έκδοση είναι κατάλληλη για άτομα που βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία να αποφασίσουν να δοκιμάσουν και να δουν τις υπηρεσίες αυτού του ιστότοπου. Η χρήση της δωρεάν έκδοσης συνεπάγεται επίσης περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως αλληλεπίδραση μέσω ζωντανής συνομιλίας, αποστολή μηνυμάτων κειμένου, χρησιμοποιώντας το κουμπί αναζήτησης για συγκεκριμένους χρήστες και κοινή χρήση ζωτικών πληροφοριών.

 • Premium Έκδοση

Με τη χρήση της δωρεάν έκδοσης και τελικά αποφάσισε ότι το BDSMDate είναι ένα ουσιαστικό μέρος της τακτικής εμπειρίας γνωριμιών σας, μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από τον premium λογαριασμό. Αυτή η έκδοση θα σας προσφέρει προσβασιμότητα στις φωτογραφίες των ατόμων και σε ροή των βίντεό τους. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε και να επιλέξετε μια συγκεκριμένη τοποθεσία ενός συνεργάτη. Η premium έκδοση θα σας επιτρέψει να συμπεριληφθείτε στον κόκορα των online μελών και μπορείτε επίσης να είστε μέρος των κορυφαίων αποτελεσμάτων στη λίστα αναζήτησης.

Αυτή η έκδοση έχει δύο τύπους συνδρομών, δηλαδή: Χρυσό και Ασημί

 • Χρυσή συνδρομή
 • 29.95 $ ανά μήνα (καλό για ένα μήνα συνδρομής).
 • 14.99 $ ανά μήνα (για συνδρομή 3 μηνών).
 • 8.95 $ ανά μήνα (καλό για ένα έτος απεριόριστης συνδρομής).
 • Ασημένια συνδρομή
 • 19.95 $ ανά μήνα (καλό για ένα μήνα συνδρομής).
 • 11.99 $ ανά μήνα (για συνδρομή 3 μηνών).
 • 8.95 $ ανά μήνα (καλό για ένα έτος απεριόριστης συνδρομής).

Είναι επίσης μια εγγύηση ότι ο ιστότοπος και το σύστημά του προστατεύουν αυτούς τους premium χρήστες από το να λάβουν ένα απροσδόκητο μήνυμα από αυτούς με δωρεάν λογαριασμούς. Ως εκ τούτου, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε συνδρομή για να μειώσετε τον κίνδυνο απάτης.

Έκδοση Κινητά

Το BDSMDate.com διαθέτει μια εφαρμογή smartphone, η οποία είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του να είναι μέλος. Όσον αφορά τις δυνατότητες, είναι το ίδιο με την έκδοση ιστού. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε εύκολα να μιλήσετε, να περιηγηθείτε σε λογαριασμούς, να παρακολουθήσετε βίντεο και να λάβετε φωνητικά μηνύματα όταν βρίσκεστε εν κινήσει και να παραμείνετε συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκεστε.

Δεν υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού. Όλα όσα πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στο BDSMDate.com στην κινητή συσκευή σας και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τον εαυτό σας.

Εμπιστευτικότητα και ασφάλεια στο BDSMDate

Εάν δεν είστε μέλος του ιστού, δεν θα μπορείτε να δείτε λογαριασμούς. Αυτό σας παρέχει έναν ελάχιστο βαθμό ανωνυμίας. Στο Bdsmdate, δεν υπάρχει τρόπος απόκρυψης των εικόνων σας, γιατί όλοι μπορούν να σας δουν.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα προσθέσετε μια ακολουθία φωτογραφιών στο προφίλ σας. Το Bdsmdate σάς επιτρέπει να συμπεριλάβετε ιδιωτικές εικόνες και να περιορίζετε την πρόσβαση μόνο στα μέλη που αποδέχεστε. Όλες οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν ένα κουμπί πανικού που επιτρέπει στους χρήστες να ανακατευθύνονται σε άλλη τοποθεσία αμέσως. Το Bdsmdate δεν διαθέτει αυτήν τη λειτουργικότητα. Στο bdsmdate.com, όλα τα δεδομένα αποστέλλονται μέσω συνδέσμου SSL, καθιστώντας ουσιαστικά δύσκολο για οποιονδήποτε να διαβάσει και να αποκτήσει πρόσβαση στα μηνύματα.

Σχεδιασμός WEB BDSM

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του BDSMDate

PROS:

 • Πλήρως προσβάσιμες υπηρεσίες BDSM και kinky
 • Τα μέτρα εμπιστευτικότητας και ασφάλειας είναι προφανή
 • Προσφέρει επιλογή συναρπαστικών χώρων αλληλεπίδρασης

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες υποστηριζόμενες γλώσσες
 • Απαιτείται συνδρομή για πρόσβαση σε πλήρη χαρακτηριστικά

Κορυφαίοι 12 ιστότοποι Fetish και BDSM Παρόμοιοι με το BDSMDate.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρώσουν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, η προσφορά υπηρεσιών του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης πολυγαμικών, μονογαμικών, ανοιχτών σχέσεων, threesomes και άλλων. Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών έγινε δημοφιλές και συνεχίζει να είναι top-up μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη σε όλο τον κόσμο.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική AshleyMadison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 3 - Ραντεβού.com

dating.com

DATING.COM - ισχυρίστηκε ότι είναι το μέρος για τους singles που αναζητούν μια σοβαρή σχέση. Είναι αλήθεια ότι αυτός ο ισχυρισμός έχει ήδη πολλές επιτυχημένες ιστορίες για ζευγάρια που συναντήθηκαν εκεί. Ωστόσο, αφού έχει ήδη δραστηριοποιηθεί στη βιομηχανία εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, δεν εξυπηρετεί μόνο τα singles που αναζητούν αγάπη. Ορισμένοι χρήστες που αναζητούν απλώς συνδέσεις βρίσκουν επίσης επιτυχία στον ιστότοπο.

Διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά, όπως τυπικά μηνύματα και συγχώνευση όπου μπορείτε να στέλνετε μηνύματα σε άλλα μέλη ταυτόχρονα. Εάν θέλετε να ολοκληρώσετε τη συνομιλία, έχουν επίσης μια επιλογή συνομιλίας μέσω βίντεο. Μπορείτε επίσης να δώσετε δώρα. Αν και τα περισσότερα, αν όχι όλα, από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι για χρήστες που πληρώνουν, τα δωρεάν μέλη εξακολουθούν να μπορούν να αναζητούν, να στέλνουν μάτια και να δημοσιεύουν φωτογραφίες.

PROS:

 • Πολύ ενεργή υποστήριξη πελατών
 • Διατίθεται εφαρμογή για κινητά
 • Προσιτά premium πακέτα

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες δυνατότητες για χρήστες που δεν πληρώνουν

# 4 - Βικτώρια Μιλάν

Βικτωριαλάνη κύρια

Ισχυρίζονται ότι είναι ο νούμερο ένα ιστότοπος για παντρεμένους και εκείνους που συνδέονται με τη σχέση ως πλατφόρμα για εξαπάτηση. Ένας τέτοιος ιστότοπος παρέχει εμπιστευτική και ανώνυμη εμπειρία και προσωπικές πληροφορίες για τους ανθρώπους να βιώσουν. Φιλοξενούν άτομα που έχουν δεσμευτεί και παντρευτούν και είναι έτοιμα να αυξήσουν τη σεξουαλική τους εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.

Το πρόσωπό σας είναι θολό και προστατευμένο για να σας κρατήσει αγνώστους σε όλους και κρυμμένους. Οι χρήστες επιτρέπεται ακόμη και να διατηρούν τα πράγματα διακριτικά ενώ αναζητούν ένα τέλειο ταίρι σε όλο τον κόσμο. Και τη στιγμή που τα πράγματα θερμαίνονται, αλλά ξαφνικά πρόκειται να πιάσετε, ο ιστότοπος διαθέτει ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης ή γνωστό ως το κουμπί Panic, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ και να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε έναν ανυποψίαστο ιστότοπο. Από τώρα, έχει πάνω από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο από διαφορετικές κατηγορίες.

Η κριτική VictoriaMilan εδώ.

PROS:

 • Απλά και εύκολα βήματα για δωρεάν εγγραφή
 • Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για λήψη για χρήστες iOS και Android
 • Τα περισσότερα μέλη προέρχονται από τη Σουηδία, την Πολωνία και τις Κάτω Χώρες
 • Αποκλειστικές φωτογραφίες με αντίστοιχα ιδιωτικά κλειδιά

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium έχουν προνόμια μόνο κατά την αποστολή μηνυμάτων και την προβολή

# 5 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδείας με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα. Ο ιστότοπος διαθέτει την αυθεντική και αυθεντική προσφορά υπηρεσιών για όσους λαχταρούν το σεξ κάθε μέρα.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Είναι εύκολο να πούμε ότι το 2fuck.com δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

2fuck.com κριτική εδώ.

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 6 - BeNaughty

ευγενικός

BeNaughty έχει προσελκύσει πολλούς χρήστες παγκοσμίως. Φαίνεται σαν να μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο γνωριμιών. Στην πραγματικότητα, εξυπηρετεί κυρίως εκείνους που αναζητούν απλούς συνδέσμους, συνεργάτες στον κυβερνοχώρο ή και τα δύο. Αυτό έχει προσελκύσει πολλούς ανθρώπους, ειδικά εκείνους που θέλουν να είναι διακριτικοί με τις σεξουαλικές τους περιπέτειες.

Δεδομένου ότι ο ιστότοπος δεν είναι πολύ αυστηρός κατά την εγγραφή, πρόσθεσαν μια δυνατότητα για την αντιμετώπιση πιθανών πλαστών προφίλ. Έχουν μια πλήρη ασφαλή λειτουργία όπου μόνο οι λογαριασμοί που έχουν επαληθευτεί μπορούν να σας στείλουν ένα μήνυμα. Μια άλλη είναι η βασική λειτουργία όπου, εάν την ενεργοποιήσετε, θα αποκλείσει αυτόματα λογαριασμούς που επισημάνθηκαν λόγω ύποπτης συμπεριφοράς.

PROS:

 • Σύστημα μαζικής ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Πολλά μέλη
 • Διαθέσιμη εφαρμογή για Android και iOS

Μειονεκτήματα:

 • Οι ζωντανές ειδοποιήσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές
 • Ανακατεύθυνση συνδέσμων που παρουσιάζονται ως δυνατότητα ιστότοπου

# 7 - FetLife

το σπίτι της ζωής

Το Fetlife είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους σε ό, τι αφορά τα φετίχ και τα αστεία, οπότε θα περίμενε κανείς ότι θα συναντούσατε πολλούς ανθρώπους εδώ. Ωστόσο, παρά τον τεράστιο αριθμό μελών, ο ιστότοπος έχει ένα αρκετά φιλικό περιβάλλον αντίθετο με τις υποθέσεις άλλων ανθρώπων σε τέτοιου είδους ιστοσελίδες. Εάν είστε απόλυτα τσακισμένοι και BDSM, τα μέλη του ιστότοπου σίγουρα θα σας καλωσορίσουν με ανοιχτές αγκάλες.

Εδώ είναι περισσότερα για Η εμβρυϊκή ζωή και είναι εναλλακτικές.

PROS:

 • Η κοινότητα δέχεται και υποστηρίζει
 • Η ιδιότητα μέλους είναι πολύ προσιτή
 • Ποικιλία συστροφών

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή είναι λίγο ξεπερασμένη
 • Μερικοί χρήστες είναι πολύ διακριτικοί με μειονεκτικό τρόπο

# 8 - χχχχχχχχχχχχ

bdsm singles

Το BDSM Singles διαθέτει το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του. Ο ιστότοπος προορίζεται για ατομικά άτομα που αναζητούν μερικές συναρπαστικές συνεδρίες BDSM με άλλους ομοϊδεάτες. Δεν έχει πολλά μέλη ακόμη, αλλά παραδίδει ό, τι υπόσχονται ούτως ή άλλως. Ο αλγόριθμος ιστότοπου προτείνει αντιστοιχίσεις με βάση την τοποθεσία σας. Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για την αποτελεσματικότητά τους.

Το BDSM Singles είναι ένας ιστότοπος συσκέψεων για τους BDSM singles να αλληλεπιδρούν και να ανακατεύονται. Υπάρχει σίγουρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν όταν φτάσετε για πρώτη φορά στη σελίδα εισόδου. Το BDSMSingles.com διαθέτει ένα συνδυασμό κόκκινων και μαύρων αποχρώσεων. Ανιχνεύει αμέσως τη διεύθυνση IP σας και εμφανίζει καυτά singles στη γειτονιά σας.

PROS:

 • Πολλοί άνθρωποι αναζητούν κυρίαρχο / κυρίαρχο
 • Έχει τη δυνατότητα "Μικρό μαύρο βιβλίο" για να αποθηκεύει άτομα που είναι αστεία
 • Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος
 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Απαλλάσσουν τα ψεύτικα προφίλ αμέσως

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 9 - Alt.com

altcom

Το Alt θα σας δώσει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Από την πιο απλή σύνδεση με τον εναλλακτικό κόσμο των συστροφών και των φετίχ. Αυτός ο ιστότοπος δεν θα απογοητεύσει ποτέ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στον ιστότοπο, από την αναζήτηση συντρόφου για να απολαύσετε τη σεξουαλική σας περιπέτεια ή μπορείτε είτε να σαρώσετε μόνο τα βίντεο που έχουν ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο.

Αναχωρώ Alt.com και οι εναλλακτικές λύσεις του.

PROS:

 • Πολλά ενεργά μέλη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας
 • Διατίθεται δωρεάν συνδρομή
 • Ασφαλής ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή είναι λίγο περίπλοκη
 • Η δημιουργία προφίλ μπορεί να είναι κουραστική
 • Παρουσία πλαστών προφίλ

# 10 - φετίχ.com

φετίχ.com

Ο ιστότοπος Fetish.com έχει τόσο μεγαλοπρεπή όνομα και σίγουρα παρέχει παρόμοιες μαγευτικές υπηρεσίες σε όλους. Έτσι, για άτομα που τους αρέσουν τα σεξ και απολαμβάνουν φετίχ, αυτός είναι ένας ιστότοπος μετάβασης για εσάς. Απελευθερώστε την άγρια ​​πλευρά σας και βρείτε άτομα που μπορείτε να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες.

PROS:

 • Πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για άτομα που απολαμβάνουν φετίχ και συστροφή
 • Ο καταπληκτικός σχεδιασμός και η χρηστικότητα του ιστότοπου είναι απλοί
 • Τα περιεχόμενα είναι ποικίλες και τεράστιες επιλογές φετίχ
 • Η ασφάλεια και η προστασία είναι κορυφαία

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχει μεγάλο αριθμό μελών

# 11 - Bondage.com

αρχική σελίδα bondage.com

Σε αντίθεση με την εικόνα που προβάλλει ο ιστότοπος, έχει στην πραγματικότητα μια χαλαρή και φιλική κοινότητα. Το Bondage είναι μέρος του μεγαλύτερου Δικτύου Friend Finder. Ως εκ τούτου, είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπος είναι καλά συντηρημένος και είναι νόμιμος ιστότοπος. Έχει αρκετά αξιοπρεπή αριθμό μελών, αλλά παρόλο που δεν είναι τόσο τεράστιο όσο οι άλλοι ανταγωνιστές του, τα περισσότερα μέλη του είναι ενεργά. Μπορείτε να δείτε στο Bondage Club όπου τα μέλη αλληλεπιδρούν στο φόρουμ τους μοιράζοντας προσωπικές εμπειρίες και απόψεις.

PROS:

 • Φιλικό προς το χρήστη interface
 • Τακτικές ενημερώσεις στα ιστολόγια και τα φόρουμ
 • Ενεργά και υποστηρικτικά μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Τα μηνύματα προορίζονται μόνο για συνδρομή επί πληρωμή
 • Παρουσία πλαστών προφίλ

# 12 - Φέστερ

Φέστερ

Το Fetster είναι ένα κατάλληλο μέρος τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες BDSM. Ο ιστότοπος είναι απλώς ένα καταφύγιο όλων των πραγμάτων BDSM. Εάν ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπο θα παρατηρήσετε πόσες πληροφορίες υπάρχουν για το BDSM. Σίγουρα θα λάβετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τις συστροφές και το BDSM που δεν περιμένετε ποτέ και δεν θα μάθετε ποτέ σε άλλα κανονικά μέσα. Ένα άλλο καλύτερο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να γίνετε μέλος της κοινότητάς του χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα.

PROS:

 • Πολύ ενημερωτικό
 • Εντελώς δωρεάν
 • Αποδοχή κοινότητας

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια αναβάθμιση
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο
 • Τα μέλη δεν είναι τόσο πολλά όσο άλλα παρόμοια sites

Πάρε μακριά

Πράγματι, αποδεικνύεται ότι η εύρεση ενός συντρόφου για να ακολουθήσει κάτι διαφορετικό στο σεξ δεν είναι δύσκολη. Και οι πιο ιδιωτικές επιθυμίες μπορούν να καλυφθούν με το BDSMDate. Μόλις δημιουργήσετε το προφίλ σας, θα αισθανθείτε ασφαλείς να υποβάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία στους συνομιλητές σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος μέσω υπολογιστή και κινητών συσκευών. Εάν θέλετε να είστε πιο ευτυχισμένοι με την πλατφόρμα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε premium έκδοση, η οποία είναι ευκολότερη εάν πληρώνετε εκ των προτέρων για αρκετούς μήνες. Ακόμα και αν διαθέτετε δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές δυνατότητες και αν έχετε προβλήματα με το προφίλ σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών στέλνοντας επιστολές.

Έτσι, εξοικονομήστε χρόνο και ανακαλύψτε ότι τόσοι πραγματικοί θαυμαστές γνωριμιών BDSM επιλέγουν το BDSM Date για να πέσει για κάποιον που τυχαίνει να είναι τρελός όταν πρόκειται να συναντήσει νέους πιθανούς σεξουαλικούς συντρόφους. Χάρη στα εκπληκτικά στρατεύματα πίσω από το BDSMDate.com, η σύνδεση με ένα αυθεντικό δίκτυο γνωριμιών είναι απόλυτα απλούστερη από ποτέ!

Για να σας δώσω μια ιδέα για τους ιστότοπους με τις κορυφαίες επιλογές μου, εδώ είναι τα 3 κορυφαία προσωπικά μου αγαπημένα εκτός από το BDSMDate.com:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. AshleyMadison.com
 3. Ραντεβού.com

Ρίξτε μια ματιά σήμερα!

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 13 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Real Swingers & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες γνωριμιών για swingers όπως το RealSwingers.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RealSwingers.com Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο RealSwingers.com, το ιδανικό μέρος όπου οι swingers μπορούν να συνδεθούν και να προσθέσουν λίγο μπαχαρικό στη ζωή τους. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για αυτόν τον ιστότοπο και πόσες φαντασιώσεις swinger έχει εκπληρώσει. Όμως του […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinger Zone Central & Top-12 Καταπληκτικοί ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το SwingerZoneCentral.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwingerZoneCentral.com Γεια σου, κουμπώσου αν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς του swinger ραντεβού και πάντα ψάχνεις για εντυπωσιακά ραντεβού προσεγγίσεις γνωριμιών! Το SwingerZoneCentral.com είναι σαν το ροκ σταρ των διαδικτυακών ιστοτόπων γνωριμιών, που ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Swingles & 12 Ιστότοποι γνωριμιών που πρέπει να επισκεφθείτε Swinger όπως το Swingles.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Swingles.com Το Swingles είναι η απόλυτη παιδική χαρά για swingers που διψούν για σέξι γελοίες! Αυτός δεν είναι ο ιστότοπος γνωριμιών της γιαγιάς σας. είναι ένα hotspot για όσους λαχταρούν την περιστασιακή διασκέδαση. Από την πρώτη στιγμή, το Swingles είναι εκ των προτέρων σχετικά με την ατμόσφαιρα του - χωρίς να νικάει γύρω από τον θάμνο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

99FLAVORS & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι δωρεάν και premium ιστότοποι γνωριμιών όπως το 99flavors.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 99flavors.com Γεια σας, νιώθετε περιπετειώδεις και αναζητάτε ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή; Τότε το 99flavors.com μπορεί να είναι η τέλεια πλατφόρμα για εσάς! Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα που είναι ανοιχτά στην εξερεύνηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wasteland και κορυφαίοι 12 ιστότοποι φετίχ και BDSM όπως το Wasteland.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Wasteland.com Πάρτε μερικά kinky πράγματα και διάφορους θησαυρούς στο Wasteland.com. Το όνομα αυτού του ιστότοπου ακούγεται ειρωνικό με τις λιχουδιές που προσφέρει. Η λαχτάρα σας για φετίχ θα χορτάσει με την τεράστια συλλογή BDSM και άλλα σενάρια πορνό οργασμού. Η Wasteland είναι μια εξειδικευμένη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scambistipercaso (Τυχαία Swingers) & Top-12 Τοπικοί ιστότοποι γνωριμιών για swinger και swinger Όπως το scambistipercaso.it Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Scambistipercaso.it Είστε περίεργοι να δοκιμάσετε τον τρόπο ζωής του swinger ή θέλετε να επεκτείνετε το ενδιαφέρον σας; Λοιπόν, καλά νέα γιατί η Dudethrill έχει άλλο ένα swinger site για ανασκόπηση σήμερα! Το Scambistipercaso είναι το νούμερο ένα στην Ιταλία στο swing and dogging […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM και Sex Dating Sites Like fetish.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το fetish.com Είστε λάτρης και τραγανές ορεξάτες του BDSM; Δεν είστε σίγουροι; Λοιπόν, καταλαβαίνω. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι περίεργοι (αρκετά) επειδή ντρέπονται αρκετά για τα φετίχ τους ή έχουν ένα περιορισμένο φάσμα των δικών τους επιθυμιών. Θα συμφωνήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BDSMDate Review & Top 12 Fetish και BDSM Sites όπως το BDSMdate.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BDSMDate.com: Στο είδος BDSM Fetish, το BDSM Date είναι ένας εγκεκριμένος και δημοφιλής διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών. Η πλατφόρμα προορίζεται για άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό και αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μοιραστούν τα πάθη τους και να συμμετάσχουν σε τέτοιες προηγμένες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SpicyMatch & TOP 14 "Πρέπει να επισκεφθείτε" Swinger Sites όπως το SpicyMatch.com Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το SpicyMatch.com Κάθε μέρα, οι άνθρωποι αναζητούν νέα και συναρπαστική απόδραση από τη ζωή τους. Πάντα λαχταρούμε για μια διασκεδαστική, περιπετειώδη εμπειρία ειδικά όσον αφορά τη χρονολόγηση, το σεξ και τις σχέσεις. Έτσι, εδώ εμφανίζονται οι περιοχές swinger στη σκηνή που πληρούν όλες τις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingtowns & 11 TOP Swinger Dating Sites Όπως το Swingtowns.com Δείξτε μου 11 εναλλακτικές λύσεις για το Swingtowns.com Όσον αφορά το σεξ, αρκετά άτομα μπορεί να είναι εξοικειωμένα με τη λέξη swinging. Άτομα που ασχολούνται με την κούνια συνήθως καλύπτουν τόσο τα singles όσο και τις αφοσιωμένες σχέσεις. Γενικά, αυτό γίνεται για διάφορους λόγους, είτε για την αύξηση της ποιότητας και της ποσότητας του σεξ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SwapFinder & παρόμοια 12 κορυφαία βαθμολογία BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών γνωριμιών Swinger / BDSM για το Swapfinder.com Είναι απόλυτα αμήχανο όταν περνάτε εβδομάδες και οι σκώροι σπρώχνουν αριστερά ή δεξιά στο δικό σας εφαρμογές ραντεβού αλλά δεν μπορώ να βρω το ιδανικό άτομο για εσάς. Το χειρότερο είναι ότι όταν βρείτε έναν αγώνα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingular URL: https://swingular.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστοσελίδων Swinger Dating Όπως το Swingular.com Το Swingular είναι μια κοινοτική πλατφόρμα που σέβεται το απόρρητο κατά τη διάρκεια της κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες όπου άτομα και συνεργάτες με παρόμοια γούστα μπορούν να περιηγηθούν σε προβολές μελών για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Είναι δικτύωση όπου οι πληροφορίες για εσάς δεν θα είναι ποτέ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εάν δεν είστε σε μια αυστηρή σχέση και η σεξουαλική εξερεύνηση είναι κάτι που σας ενθουσιάζει - μπορεί να ψάχνετε για άτομα με παρόμοια συγγενή ή φετίχ, ή ακριβώς τον ίδιο τρόπο ζωής. Σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα ιστότοπων που μπορείτε να βρείτε διάφορους συνεργάτες swinger. Επομένως, ελέγξτε αυτούς (το # 1 δεν σημαίνει απαραίτητα […]

Μεταβείτε στην κορυφή