Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2024

Swingular

URL: https://swingular.com

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων γνωριμιών Swinger όπως το Swingular.com

αρχική σελίδα

Το Swingular είναι μια πλατφόρμα κοινότητας που σέβεται την ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες, όπου άτομα και συνεργάτες με παρόμοια γούστα μπορούν να περιηγηθούν στις προβολές των μελών για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Είναι δικτύωση όπου οι πληροφορίες για εσάς δεν θα είναι ποτέ γνωστές. Το απόρρητό σας θα παραμείνει μυστικό, γι 'αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας για να ξεκινήσετε την αναζήτηση του ζευγαριού σας. 

Με εκατομμύρια μέλη που είναι ενεργά για περισσότερα από 15 χρόνια, η Swingular ασχολείται περισσότερο με την ποιότητα και όχι με την ποσότητα που κάνει την εμπειρία ένα εκπληκτικό σύνδεσμο με άλλα μέλη.

Χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να χάσετε

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ιστότοπου κάνουν την αλληλεπίδραση να ρέει. Η αναζήτηση ατόμων που βρίσκονται ή αναζητούν κάποιον με τους αγώνες με τους οποίους θέλετε να βγάλετε όλα βρίσκονται στο μενού αναζήτησης swinger. Το καλύτερο μέρος, μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να κρυφτεί από τις απόψεις ενός συγκεκριμένου μέλους για να μην σας δει καθόλου, και ταυτόχρονα, μπορείτε να προσθέσετε την αγαπημένη σας λίστα ατόμων. 

Η κλήση της τελευταίας στιγμής για μια ημερομηνία βρίσκεται στο Booty Calls. Πρέπει να είσαι γρήγορος και γρήγορα να ζητήσεις από τον αγώνα σου να βγεί έξω και να διασκεδάσεις, γιατί όταν το ρολόι χτυπήσει μετά από τέσσερις ώρες, η λεία λήγει. Το Meet-Ups είναι μια προγραμματισμένη αναζήτηση. Μπορείτε να αναζητήσετε φίλους να βρίσκονται στο μπαρ, σε ένα πάρτι ή απλά να είναι μαζί σας για τη νύχτα. Ρυθμίστε το και αναζητήστε τον τύπο σας.

Τα κινητά είναι οι πιο πρόσφατες και προτιμώμενες τάσεις των swingers. Άλλοι λένε ότι είναι τρομερό όταν αρχίζουν να το χρησιμοποιούν σε ορισμένους ιστότοπους, αλλά για το Swingular ο σχεδιασμός είναι μοναδικός, προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης καθιστώντας την εμπειρία σας αξιόλογη. Το Instant Messaging τους είναι σαν μια σελίδα FB όπου μπορείτε να κάνετε επαφές σε οπουδήποτε στον κόσμο. Είναι πολύ προσβάσιμο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή μέσω λήψης των εφαρμογών σε iOS ή Android. Μια συνομιλία μέσω βίντεο είναι επίσης παρούσα για να γίνει σε πραγματικό χρόνο.

Το μενού Ταξιδιωτικός σχεδιασμός θα επιτρέψει σε άλλους να δουν πού είναι ο προορισμός σας ή ποιοι είναι οι επισκέπτες σας. Το υπέροχο πράγμα για αυτήν τη δυνατότητα, μόλις αναφέρετε τα σχέδιά σας, όλοι όσοι έχουν τη σύνδεσή σας στον ιστότοπο θα έχουν μια εικόνα της τοποθεσίας σας από τη μία στην άλλη. Είναι εύκολο να διαχειριστείτε το προφίλ σας με τον εύκολο τρόπο.

Περισσότερα δροσερά περιουσιακά στοιχεία του Swingular

Τα πιο όμορφα μεταξύ των χαρακτηριστικών, Swinger Parties και Events, η πρώτη φορά που βλέπουμε ο ένας τον άλλον είναι αγχωτική και ανησυχητική, σε αντίθεση με τη συνάντηση σε συγκεντρώσεις και περιστάσεις, αν και εξακολουθεί να είναι ανησυχητική, ένιωσε πιο παρήγορο. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις δικές σας εκδηλώσεις και πάρτι και να βρείτε αναρτήσεις μελών σε αυτό το μενού. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να λάβουν RSVP για να πάρουν τα εισιτήριά τους στον ιστότοπο, καθώς για τους διοργανωτές, έχουν τις απόψεις των παρευρισκομένων τους και κάθε μέλος έχει έναν κωδικό QR για συμμετοχή στο πάρτι / εκδηλώσεις. 

Σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν εκατοντάδες ομάδες ή κλαμπ που έχουν δημιουργηθεί. Στον κατάλογο Swing Club, μπορείτε να αναζητήσετε τα πολλά μέλη που εντάχθηκαν σε μια ομάδα. Κατά την αναζήτηση αυτών των συλλόγων, ο ιστότοπος τις κατηγοριοποιεί ανάλογα με την τοποθεσία, τον τύπο του κλαμπ και πολλά άλλα. Εάν είστε κάτοχος οποιουδήποτε συλλόγου, μπορείτε να δημοσιεύσετε συναντήσεις ή να δημιουργήσετε μαζί. 

Υπάρχει χώρος για άτομα που τους αρέσει να ταξιδεύουν σε κρουαζιέρες και διακοπές. Αυτό το είδος δυνατότητας απευθύνεται σε άτομα που αγαπούν τη μετάβαση από το ένα μέρος στο άλλο μέσω κρουαζιέρας ή καταφυγής.

Το Swinger Vacation and Cruises προσφέρει τις πολυτέλειες. Θα σας δώσουν τη φαντασία των βαθύτερων επιθυμιών σας. Οι προσφορές τους είναι τα κορυφαία θέρετρα τρόπου ζωής. Και κρουαζιέρες swinger, και ταξίδια με ομάδες που αναφέρονται στο Swingular.

12 Άλλοι ιστότοποι Swinger / Dating όπως το Swingular.com:

# 1 - Κασίντι

κασιντι

Το Kasidie.com είναι μια σελίδα ενηλίκων για όσους θέλουν να κάνουν περιπέτειες. Ξεκίνησε το 2006 σε ένα διαδικτυακό περιοδικό που έχει δημιουργηθεί για μέλη swinger. Ο ιστότοπος έκανε μια ενημέρωση και δημιούργησε μια μοναδική σύνδεση με τις δυνατότητες των κοινωνικών μέσων. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως αίθουσες συνομιλιών, φόρουμ ή απλά τα κοινά προσωπικά μηνύματα.

Ο ιστότοπος έχει πολλά να προσφέρει. Τα χαρακτηριστικά τους θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των μελών της, την κατηγορία «Ρεντεβούς» που επιτρέπει στα μέλη να δημοσιεύουν την κατάσταση, τη ρύθμιση και τη διαθεσιμότητά τους που ταιριάζει σε κλίμακα σεξόμετρου.

Για τεράστια πλήθη, τα μέλη μπορούν να δημοσιεύσουν τις εκδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις τους, όπως και για άλλους που θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να ζητήσουν πρόσκληση για τον εν λόγω εορτασμό.

Ο ιστότοπος έχει φτάσει σε έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους σε πολλές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών και μισά εκατομμύρια άτομα ανοίγουν τη σελίδα κάθε μήνα

Για ένα σε βάθος αναθεώρηση του Kasidie.com - κάντε κλικ εδώ.

PROS:

 • εύκολο στη χρήση για σύντομη σχέση
 • όχι δαπανηρό
 • εύκολο στη χρήση για σύντομη σχέση

Μειονεκτήματα:

 • Οι φωτογραφίες είναι κρυφές για μη συνδρομητές
 • Τα εργαλεία περιήγησης είναι περιορισμένα

# 2 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Οι περισσότεροι λειτουργικοί ιστότοποι στον κόσμο των συνδέσμων και των συνοδών και οι πιο δημοφιλείς μεταξύ άλλων ιστότοπων swinger. Το AdultFriendFinder είναι ένας τεράστιος ιστότοπος όπου 25 εκατομμύρια επισκέπτες ελέγχουν τη σελίδα κάθε μήνα. Οι περισσότεροι επισκέπτες ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

Είναι ο καλύτερος ιστότοπος για να αναζητήσετε έναν συνεργάτη λόγω των μεγάλων μελών του. Το περιεχόμενο είναι καταπληκτικό, είναι γεμάτο εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου και προσκαλεί σεξουαλικά να ενισχύσει τα μέλη για να περάσουν καλά. Υπάρχουν όμως επιλογές όπου μπορείτε να είστε με ένα μέλος ή να αναζητάτε σοβαρές σχέσεις.

Και εδώ είναι ένα πλήρης κριτική του Adult Friend Finder.

PROS:

 • χωρίς χρεώσεις για συμμετοχή
 • εύχρηστες βασικές πληροφορίες
 • τεράστιος αριθμός συνδρομητών

Μειονεκτήματα:

 • κοστίζει $$ για premium χαρακτηριστικά

# 3 - SDC ή Swingers Date Club

swingers ραντεβού

Οι επισκέπτες που λατρεύουν τον ιστότοπο swinger, το SDC ή το Swinger Date Club θα είναι πάντα ένας από τους στόχους επίσκεψής τους. Είναι ο παλαιότερος ιστότοπος γνωριμιών και παραμένει ενεργός μέχρι σήμερα. Έχει 3 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις Κάτω Χώρες.

Το περιεχόμενο του ιστότοπου μιλά για συγκεντρώσεις σε δημόσια κόμματα των μελών όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Υπάρχουν επίσης επιλογές για ιδιωτική γιορτή για άτομα που δεν τους αρέσει το πλήθος όπου τα μέλη πρέπει να ζητήσουν να συμμετάσχουν.

PROS:

 • περιλαμβάνουν μενού για ιδιωτικές γιορτές και πολλές δημόσιες συγκεντρώσεις

Μειονεκτήματα:

 • περίπλοκη πλοήγηση
 • δεν υπάρχει αντιστροφή χρέωσης

# 4 - Swinglifestyle

swinglifestyle

Δημιουργήθηκε για τα παραπάνω ενήλικα μέλη. Το Swinglifestyle μπορεί να ταιριάζει με άλλους ιστότοπους για την αναλογία του αριθμού του. Έχει περισσότερα από 16 εκατομμύρια μέλη εγγεγραμμένα στον ιστότοπο και έχει ακρίβεια 5,000 ενεργών μελών που είναι όλα διαθέσιμα ταυτόχρονα. Τα πιο δημοφιλή μέλη τους ζουν στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα για Swinglifestyle και οι παρόμοιοι ιστότοποί του εδώ.

Τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά των μελών είναι η ταξιδιωτική περίπτωση όπου μπορούν να επιλέξουν από ταξίδια στο θέρετρο ή ταξίδια ταξιδιού. Συνδέονται με ένα ταξιδιωτικό γραφείο που ονομάζεται Topless Travel και είναι υπεύθυνο για το ταξίδι του μέλους. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ιστότοπους, τα δωρεάν μέλη μπορούν να έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση στην κατηγορία τους.

PROS:

 • οι προσωπικές πληροφορίες έχουν επιλογές να κρατηθούν από μέλη που δεν πληρώνουν
 • δεν είναι ακριβό
 • οι προσωπικές πληροφορίες είναι διεξοδικές

Μειονεκτήματα:

 • απουσία δωρεάν γυμνού σε μη συνδρομητή
 • απουσία υποστήριξης πελατών

# 5 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Ο ιστότοπος είναι ιδανικός για άτομα που δεν τους αρέσει να γράφουν μεγάλες πληροφορίες σχετικά με το προσωπικό τους υπόβαθρο. Για να εγγραφείτε στο Flingster, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε πλέον. Μπορείτε να αφήσετε αμέσως ένα προσωπικό μήνυμα στα μέλη ή να θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο. Έχει 500,000 οπαδούς, οι μισοί από τους οποίους παραμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά είναι η μάσκα AR που χρησιμοποιείται για εικονικά φίλτρα όπου τα μέλη θα καλύπτουν τα πρόσωπά τους με αυτοκόλλητα για να αναστείλουν την αποκάλυψη των προσώπων τους. Έχει μεγάλα οφέλη για τα νέα μέλη που δεν θέλουν να γνωρίζουν όλοι πώς μοιάζουν.

Περισσότερα για το Flingster; Δείτε την κριτική εδώ.

PROS:

 • προσβάσιμη διεπαφή
 • δώρο μεταφραστή για εύκολη επικοινωνία με μη αγγλόφωνους
 • χωρίς χρεώσεις

Μειονεκτήματα:

 • απουσία εφαρμογής σε κινητά τηλέφωνα

# 6 - Ανταλλάκτης

ανταλλακτικό

Η διαφορά μεταξύ του Swapfinder σε άλλους ιστότοπους, ο ιστότοπος αυτός αναζητά εικόνες είναι οργανωμένες και τακτοποιημένες. Η περιήγηση στις εικόνες των μελών είναι πιο οργανωμένη και σαφέστερη, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι εύκολα προσβάσιμα. Ένας από τους ανώτερους ιστότοπους που έχει 40,000,000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Με αυτό το είδος σελίδας κοινότητας, μπορείτε να μοιραστείτε την επικοινωνία δημοσιεύοντας εικόνες, εγγραφές και βίντεο ή μπορεί επίσης να γίνει μια μικτή κοινή χρήση.

Ο ιστότοπος έχει πολλά υπέροχα μέλη, όπου τα μέλη μπορούν να βάλουν τα αγαπημένα τους στις λειτουργίες της hotlist. Προστέθηκε σε αυτήν την κατηγορία, όπου μπορείτε να στείλετε ομαλά μηνύματα για να τραβήξετε την προσοχή.

PROS:

 • τα μέλη είναι παγκόσμια
 • διαχωρισμένα προφίλ
 • πολλά χαρακτηριστικά χωρίς χρέωση

Μειονεκτήματα:

 • απουσία εφαρμογών με δυνατότητα λήψης
 • μικρή γραμματοσειρά

# 7 - ταλαντεύεται

κούνια

Ο ιστότοπος είναι πιο γνωστός από οποιονδήποτε καθιερωμένο ιστότοπο και σελίδα με κριτική. Έχει 50,000 μέλη, σχεδόν όλα είναι ενεργά και όλοι θέλουν να περάσουν καλά. Προτιμούν περισσότερο την ποσότητα και όχι την ποιότητα των αγώνων. Είναι γρήγορο να συνδεθείτε με τα μέλη που κάνουν τον τρόπο ζωής τους πολύχρωμο.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ανακαλύψετε σχετικά με τις δυνατότητές του, ένα από αυτά είναι το αόρατο μενού όπου ένα μέλος μπορεί να αναζητήσει τις σελίδες του ιστότοπου ενώ κρύβεται ότι είναι ενεργός αυτή τη στιγμή.

PROS:

 • ισχύουσα κάμερα web και ιδιωτικό δωμάτιο
 • πολλοί εθελοντές να ταλαντεύονται

Μειονεκτήματα:

 • περίπλοκη εμφάνιση ιστοσελίδας
 • δίκαιη σχεδίαση και στιλ ιστότοπου

# 8 - Ashley Madison

Με τα χρόνια, ο ιστότοπος έχει διατηρήσει τη δημοτικότητά του. Επικεντρώνεται σε ζευγάρια που ήθελαν μια πλήρη ανακάλυψη της καταπληκτικής σεξουαλικής τους ζωής. Με αυτό το είδος οργάνωσης, πολλοί εξακολουθούν να θέλουν να βρίσκονται στον ιστότοπο και να εξερευνήσουν τον ευχάριστο σεξ

Το 2015, έγινε πρόσβαση στην ασφάλεια του ιστότοπου. Πολλά μέλη ταυτοποιήθηκαν και αποκάλυψαν την εμφάνισή τους από τον ιστότοπο. Ο ιστότοπος ανέκαμψε και προχώρησε για να γίνει καλύτερος και πιο διάσημος από ποτέ. Η ασφάλεια ήταν σταθερή και υπάρχουν 20 εκατομμύρια μέλη που έχουν εγγραφεί σε όλο τον κόσμο.

Εδώ εξετάζουμε πλήρως τον Ashley Madison.

PROS:

 • χωρίς χρεώσεις για τις γυναίκες
 • ασφαλής ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • ενίσχυση των σχέσεων (όχι τόσο άσχημα)
 • περιορισμένες απόψεις μελών

# 9 - 99 Γεύσεις

99 ΓΕΥΣΕΙΣ

Το 99Flavors έχει τους ιστότοπους swinger με την υψηλότερη κατάταξη και την κορυφαία λίστα μεταξύ των ιστότοπων γνωριμιών. Έχει 90,000 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος ήταν γνωστός για τις βαθιές φαντασιώσεις και τις επιθυμίες του. Δεν συνιστάται για μέλη που αναζητούν μακροχρόνια ή σοβαρή σχέση.

Τα μέλη μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους. Έχουν επίσης την ευκαιρία να κάνουν την αμφίδρομη κάμερα για φοβερή επικοινωνία. Μπορούν να αφήσουν τις φωτογραφίες να φαίνονται ο ένας στον άλλο. Οι συναντήσεις και οι γνωριμίες μπορούν να επιλυθούν στον ιστότοπο. Ένα ενημερωμένο εκπληκτικό χαρακτηριστικό αυτού του ιστότοπου είναι το Sex Academy όπου το μέλος θα έχει γνώσεις για τα κόλπα και τον ανταγωνισμό.

PROS:

 • περίτεχνα προσωπικά στοιχεία
 • εύκολη πρόσβαση μετά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • ο ιστότοπος δεν μπορεί να αναζητηθεί
 • λιγότερα μέλη
 • δαπανηρός
 • μη συναρπαστική ενεργοποίηση

# 10 - Swingtowns

Όταν ανοίγετε τη σελίδα και την κοιτάτε, κοιτάζετε μια παρόμοια πλατφόρμα όπως η σελίδα Facebook. Φαίνεται ότι ένα από τα χαρακτηριστικά τους είναι ότι η πλοήγηση είναι παρόμοια με αυτήν. Αυτός είναι ένας νέος ιστότοπος, αλλά η φήμη αυξάνεται σε αριθμούς.

Τα περισσότερα μέλη είναι ενεργά και έχουν ένα σύνολο 500,000 εκτιμώμενων μελών. Για να απολαύσετε ενεργά τον ιστότοπο, πρέπει να πληρώσετε τα τέλη χρέωσής τους εάν όχι, η πρόσβασή σας θα είναι περιορισμένη. Δεν υπάρχουν χρεώσεις πληρωμής, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

PROS:

 • γρήγορη ενεργοποίηση
 • λιγότερο ακριβό
 • παρόμοια με την αλληλεπίδραση στο Facebook

Μειονεκτήματα:

 • Οι λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης δεν δίνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα
 • δημιουργία προσωπικών πληροφοριών

# 11 - Εμβρυϊκή ζωή

εμβρυϊκή ζωή

Ο ιστότοπος θα δώσει αναλυτικές επιλογές όταν είναι ώρα για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Το Feetlife είναι η απάντηση για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Εστιάζεται για να δώσει στα μέλη τα φετίχ τους. Αυτό περιλαμβάνει επίσης μέλη με αιωρούμενο τρόπο ζωής.

Αυτή είναι η σελίδα για άτομα που έχουν πολλές συνδέσεις και φετίχ, αλλά συνεχίζουν να κρύβονται στον εαυτό τους και φοβούνται να απελευθερώσουν τις φαντασιώσεις τους. Η εγγύτητα του φίλου στα μέλη τους δίνει άνεση. Μοιάζει με το Facebook, αλλά τα στίγματα και τα φετίχ είναι πιο περίπλοκα.

Μπορείτε να ελέγξετε Το Fetlife και είναι παρόμοιοι ιστότοποι εδώ.

PROS:

 • λίγοι όπως ορισμοί, χρησιμοποιήστε πολλές οδηγίες
 • ομοϊδεάτες ομάδες
 • τεράστια μέλη

Μειονεκτήματα:

 • ένα είδος ιδιότητας μέλους
 • λιγότερες συνδέσεις
 • χωρίς κατηγορίες επιδιόρθωσης

# 12 - Ραντεβού.com

Ο κύριος στόχος της ιστοσελίδας είναι να συναντήσετε μόνους και αν είστε τυχεροί, θα έχετε τη σοβαρή και μακροχρόνια σχέση που ψάχνετε. Είναι πολύ γνωστοί στη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Τα περισσότερα μέλη έρχονται στα 20 τους, είναι γνωστά ως millennials.

Κατά την εγγραφή σε αυτήν τη σελίδα, πρέπει πρώτα να βάλετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως όνομα, γενέθλια, τοποθεσία και επιλογές φύλου. Ο ιστότοπος προσφέρει δυνατότητες όπως η σελίδα Discover όπου μπορείτε να συναντηθείτε και επομένως δεν υπάρχει ανάγκη επαλήθευσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπο. Υπάρχουν επίσης κουμπιά αναζήτησης στον ιστότοπο για να αναζητήσετε μέλη και τις προτιμήσεις σας.

Πλοήγηση στην κορυφή της σελίδας, υπάρχουν ιστορίες περιεχομένου που μοιάζουν με το Instagram με μίξεις φωτογραφιών και βίντεο. Υπάρχει επίσης το κουμπί εκπομπής όπου μπορείτε να αναζητήσετε μέλη που είναι ενεργά στο διαδίκτυο. Διατίθεται επίσης αίθουσα συνομιλίας.

Ο ιστότοπος έχει ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που είναι «Let's Mingle» που επιτρέπει στα μέλη να γράφουν εισαγωγικές δηλώσεις. Μπορείτε να τα στείλετε στη λίστα αγαπημένων σας για να το διαβάσετε πλήρως.

Η προβολή προφίλ μελών είναι δωρεάν, Μπορείτε επίσης να τα προσθέσετε στη λίστα φίλων σας και να τα κάνετε ένα από τα αγαπημένα σας. Οι εφαρμογές για κινητά είναι ήδη διαθέσιμες, αλλά γίνεται μόνο μέσω του συστήματος Android.

Εάν εγγραφείτε ως μέλος premium, μπορείτε να λάβετε οφέλη όπως προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών, Έχετε την προσφορά προϊόντων με έκπτωση κατά 50% και απεριόριστη πρόσβαση στον ιστότοπο στο διαδίκτυο. Έχετε επίσης την ευκαιρία να είστε στο Mingle χαρακτηριστικό τους. Για δωρεάν πρόσβαση, μπορείτε να περιηγηθείτε σε μέλη, να στείλετε μια δυνατότητα μάτι και να ανεβάσετε φωτογραφίες. Υπάρχουν τρεις τρόποι πληρωμής για να επιλέξετε, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα και paypal.

Εδώ είναι η δική μας σε βάθος κριτική του Dating.com.

PROS:

 • τα περισσότερα μέλη είναι άνδρες 20 ετών
 • διαθέσιμες εφαρμογές σε τηλέφωνα
 • μέλη με πολλά ενδιαφέροντα
 • διάσημος ιστότοπος των singles
 • γρήγορη εγγραφή
 • ενίσχυση ενεργών μελών
 • κανένα τέλος για εγγραφή
 • εκτεταμένα προγράμματα περιήγησης
 • διαθέσιμες αίθουσες συνομιλίας, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλία και βιντεοκάμερα

Μειονεκτήματα:

 • όχι ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος

Συμπέρασμα

Το σύνολο όλων των ιστότοπων γνωριμιών θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τους φόβους, τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να το εκφράσετε με τις δημοσιεύσεις σας ή στους φίλους σας ή σε άτομα με τα οποία έχετε σχέση. 

Εάν είναι δύσκολο για εσάς να επιλέξετε τα καλύτερα από εδώ, μπορώ προσωπικά να προτείνω το αγαπημένο μου TOP 3:
# 1: Φλάινγκστερ;
# 2: Ραντεβού.com;
# 3: και AdultFriendFinder. Δεν μπορείτε να απογοητευτείτε με αυτά. 😉

Το Swingular.com και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών swinger είναι ένα ευχάριστο πράγμα που μπορείτε να ανακαλύψετε. Έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε θέρετρα και κρουαζιέρες. Μπορείτε ακόμη να συναντηθείτε με τους φίλους σας, τα κλαμπ και να πάτε στα πάρτι τους συνοδευόμενα από το ζευγάρι σας. Κάθε λεπτό μετράει. Κάθε λεπτό έχει τις αναμνήσεις του που δεν μπορείτε να ξεχάσετε και αυτό μπορεί να είναι μόνο μία φορά στη ζωή σας.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 13 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Real Swingers & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες γνωριμιών για swingers όπως το RealSwingers.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RealSwingers.com Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο RealSwingers.com, το ιδανικό μέρος όπου οι swingers μπορούν να συνδεθούν και να προσθέσουν λίγο μπαχαρικό στη ζωή τους. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για αυτόν τον ιστότοπο και πόσες φαντασιώσεις swinger έχει εκπληρώσει. Όμως του […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swinger Zone Central & Top-12 Καταπληκτικοί ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ όπως το SwingerZoneCentral.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SwingerZoneCentral.com Γεια σου, κουμπώσου αν είσαι ο Σέρλοκ Χολμς του swinger ραντεβού και πάντα ψάχνεις για εντυπωσιακά ραντεβού προσεγγίσεις γνωριμιών! Το SwingerZoneCentral.com είναι σαν το ροκ σταρ των διαδικτυακών ιστοτόπων γνωριμιών, που ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Swingles & 12 Ιστότοποι γνωριμιών που πρέπει να επισκεφθείτε Swinger όπως το Swingles.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Swingles.com Το Swingles είναι η απόλυτη παιδική χαρά για swingers που διψούν για σέξι γελοίες! Αυτός δεν είναι ο ιστότοπος γνωριμιών της γιαγιάς σας. είναι ένα hotspot για όσους λαχταρούν την περιστασιακή διασκέδαση. Από την πρώτη στιγμή, το Swingles είναι εκ των προτέρων σχετικά με την ατμόσφαιρα του - χωρίς να νικάει γύρω από τον θάμνο. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

99FLAVORS & Top-12 ιστότοποι γνωριμιών Swinger και άλλοι δωρεάν και premium ιστότοποι γνωριμιών όπως το 99flavors.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 99flavors.com Γεια σας, νιώθετε περιπετειώδεις και αναζητάτε ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή; Τότε το 99flavors.com μπορεί να είναι η τέλεια πλατφόρμα για εσάς! Αυτή η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα που είναι ανοιχτά στην εξερεύνηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wasteland και κορυφαίοι 12 ιστότοποι φετίχ και BDSM όπως το Wasteland.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Wasteland.com Πάρτε μερικά kinky πράγματα και διάφορους θησαυρούς στο Wasteland.com. Το όνομα αυτού του ιστότοπου ακούγεται ειρωνικό με τις λιχουδιές που προσφέρει. Η λαχτάρα σας για φετίχ θα χορτάσει με την τεράστια συλλογή BDSM και άλλα σενάρια πορνό οργασμού. Η Wasteland είναι μια εξειδικευμένη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Scambistipercaso (Τυχαία Swingers) & Top-12 Τοπικοί ιστότοποι γνωριμιών για swinger και swinger Όπως το scambistipercaso.it Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Scambistipercaso.it Είστε περίεργοι να δοκιμάσετε τον τρόπο ζωής του swinger ή θέλετε να επεκτείνετε το ενδιαφέρον σας; Λοιπόν, καλά νέα γιατί η Dudethrill έχει άλλο ένα swinger site για ανασκόπηση σήμερα! Το Scambistipercaso είναι το νούμερο ένα στην Ιταλία στο swing and dogging […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fetish.com Review & TOP-12 BDSM και Sex Dating Sites Like fetish.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το fetish.com Είστε λάτρης και τραγανές ορεξάτες του BDSM; Δεν είστε σίγουροι; Λοιπόν, καταλαβαίνω. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι περίεργοι (αρκετά) επειδή ντρέπονται αρκετά για τα φετίχ τους ή έχουν ένα περιορισμένο φάσμα των δικών τους επιθυμιών. Θα συμφωνήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BDSMDate Review & Top 12 Fetish και BDSM Sites όπως το BDSMdate.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το BDSMDate.com: Στο είδος BDSM Fetish, το BDSM Date είναι ένας εγκεκριμένος και δημοφιλής διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών. Η πλατφόρμα προορίζεται για άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό και αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μοιραστούν τα πάθη τους και να συμμετάσχουν σε τέτοιες προηγμένες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SpicyMatch & TOP 14 "Πρέπει να επισκεφθείτε" Swinger Sites όπως το SpicyMatch.com Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το SpicyMatch.com Κάθε μέρα, οι άνθρωποι αναζητούν νέα και συναρπαστική απόδραση από τη ζωή τους. Πάντα λαχταρούμε για μια διασκεδαστική, περιπετειώδη εμπειρία ειδικά όσον αφορά τη χρονολόγηση, το σεξ και τις σχέσεις. Έτσι, εδώ εμφανίζονται οι περιοχές swinger στη σκηνή που πληρούν όλες τις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingtowns & 11 TOP Swinger Dating Sites Όπως το Swingtowns.com Δείξτε μου 11 εναλλακτικές λύσεις για το Swingtowns.com Όσον αφορά το σεξ, αρκετά άτομα μπορεί να είναι εξοικειωμένα με τη λέξη swinging. Άτομα που ασχολούνται με την κούνια συνήθως καλύπτουν τόσο τα singles όσο και τις αφοσιωμένες σχέσεις. Γενικά, αυτό γίνεται για διάφορους λόγους, είτε για την αύξηση της ποιότητας και της ποσότητας του σεξ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SwapFinder & παρόμοια 12 κορυφαία βαθμολογία BDSM, Swinger Hookup Sites URL: https://swapfinder.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών γνωριμιών Swinger / BDSM για το Swapfinder.com Είναι απόλυτα αμήχανο όταν περνάτε εβδομάδες και οι σκώροι σπρώχνουν αριστερά ή δεξιά στο δικό σας εφαρμογές ραντεβού αλλά δεν μπορώ να βρω το ιδανικό άτομο για εσάς. Το χειρότερο είναι ότι όταν βρείτε έναν αγώνα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Swingular URL: https://swingular.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστοσελίδων Swinger Dating Όπως το Swingular.com Το Swingular είναι μια κοινοτική πλατφόρμα που σέβεται το απόρρητο κατά τη διάρκεια της κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες όπου άτομα και συνεργάτες με παρόμοια γούστα μπορούν να περιηγηθούν σε προβολές μελών για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Είναι δικτύωση όπου οι πληροφορίες για εσάς δεν θα είναι ποτέ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εάν δεν είστε σε μια αυστηρή σχέση και η σεξουαλική εξερεύνηση είναι κάτι που σας ενθουσιάζει - μπορεί να ψάχνετε για άτομα με παρόμοια συγγενή ή φετίχ, ή ακριβώς τον ίδιο τρόπο ζωής. Σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα ιστότοπων που μπορείτε να βρείτε διάφορους συνεργάτες swinger. Επομένως, ελέγξτε αυτούς (το # 1 δεν σημαίνει απαραίτητα […]

Μεταβείτε στην κορυφή