Ενημερώθηκε στις: 23 Ιουλίου 2024

Διασημότητα ενηλίκων της Αυτοκρατορίας

& Κορυφαίοι 12 ιστότοποι γυμνών διασημοτήτων όπως το adultempirecelebrity.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το adultempirecelebrity.com

Adult Empire Celebrity main

Από τότε που κυκλοφόρησε το σεξουαλικό σκάνδαλο της Kim Kardashian, όλο και περισσότερα σκάνδαλα διασημοτήτων εμφανίζονται στο διαδίκτυο, όπως το Paris Hilton και τα κλασικά σκάνδαλα της Pamela Anderson, της Jennifer Lopez και της Carolyn Murphy. Όλοι τους πετάχτηκαν στον τάφο, αλλά τελικά αναβίωσαν επειδή εμφανίστηκαν ιστοσελίδες γυμνών και σκανδάλων διασημοτήτων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι όντας το αδιάφορο άτομο που είμαι, βρήκα ένα νέο hot spot όπου μπορείτε να βρείτε ενημερωμένα απίστευτα σκάνδαλα διασημοτήτων. Το Adult Empire Celebrity είναι το όνομα που πρέπει να θυμάστε, επειδή αυτός ο κόμβος διασημοτήτων είναι γεμάτος με φανταστικά και απαρατήρητα γυμνά και σκάνδαλα των αγαπημένων σας σταρ!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.adultempirecelebrity.com

Τι είναι το Adult Empire Celebrity;

Πριν, τα σκάνδαλα που αποκάλυπταν οι διασημότητες ήταν ταμπού και αμφιλεγόμενα. Οι τηλεοπτικές προσωπικότητες που κάνουν σεξ και γυμνά στο διαδίκτυο ντρέπονται και ντρέπονται από τους διαδικτυακούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αλλά τώρα, φαίνεται ότι οι άνθρωποι το κυνηγούν. Στην πραγματικότητα, πολλοί διάσημοι διαρρέουν τις ιδιωτικές συλλογές τους στο κοινό για να λάβουν δημοσιότητα και να γίνουν ταμπλόιντ. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε άσκοπα χρόνο στο διαδίκτυο για να δούμε αυτά τα καυτά σκάνδαλα. Έχουμε ήδη ιστοτόπους Fappening και πλατφόρμες γυμνών διασημοτήτων που πάντα έβγαιναν πίσω, και ένα από αυτά είναι το Adult Empire Celebrity.

Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για αυτή τη σελίδα και τον αριθμό της συλλογής της. Παραδόξως, βλέποντάς το για πρώτη φορά απέδειξε πόσο εκπληκτικό είναι. Νόμιζα ότι ήταν για επιρροή, αλλά υποθέτω ότι τα καλά λόγια διαδίδονται πιο γρήγορα από τον κεραυνό. Το Adult Empire Celebrity είναι κυρίως μέρος του δικτύου Adult Empire. Όντας μια τεράστια αυτοκρατορία, ο ιστότοπος έχει μια ξεχωριστή ενότητα όπου μπορείτε να απολαύσετε όλα τα είδη σκανδάλων διασημοτήτων, από γυμνά έως ολότελα γαμημένα.

Μέσα στο Celebrity Dungeon

Όντας μέρος του Adult Empire, έχω υψηλές προσδοκίες για το Adult Empire Celebrity. Δεδομένου ότι ο μητρικός του ιστότοπος έχει αξιοπρεπή φήμη στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων, υπέθεσα ότι θα μπορούσατε να πείτε το ίδιο για το Adult Empire Celebrity.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον όγκο του δέρματος των διασημοτήτων που εμφανίζεται. Αυτό το υποσύνολο του smut σίγουρα δεν είναι τόσο ευρύ όσο τα άλλα. Με λιγότερες από 100 υποβολές, η επιλογή του γυμνού περιεχομένου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Ωστόσο, παρά τον περιορισμένο αριθμό βίντεο, πρέπει να επαινέσω τον ιστότοπο για τη φανταστική του διάρκεια βίντεο. Οι περισσότεροι τρέχουν για περίπου μία ώρα, κάτι που φαίνεται ότι θα ήταν περισσότερο από αρκετό για όλους. Με αυτόν τον χρόνο εκτέλεσης, θα τραντάζεστε στη μέση του σεξ και δεν θα φτάσετε καν στο τέλος. Ωστόσο, δεν είναι όλοι όσοι εμφανίζονται σε αυτές τις ερωτικές ταινίες για διασημότητες στην πραγματικότητα ένα πολύ γνωστό δημόσιο πρόσωπο. Ναι, σωστά.

Πάρτε τα χέρια σας σε διάφορα DVD και ροή περιεχομένου στο Adult Empire Celebrity

Διασημότητα ενηλίκων Farrah της Αυτοκρατορίας

Η σελίδα Adult Empire Celebrity έχει μια αρκετά συμπαγή συλλογή από τις κορυφαίες διάσημες πόρνες που είναι διαθέσιμες για προβολή. Τόσο νεότερα πορνό βίντεο όσο και παλαιότερα αριστουργήματα με διάσημους αθλητές, οικοδεσπότες, αστέρες του κινηματογράφου και διασημότητες του Διαδικτύου είναι άμεσα διαθέσιμα. Στην πραγματικότητα, κατέχουν ένα ψηφιακό αντίγραφο ενός αυθεντικού μεγάλου σεξ σκανδάλου με εξέχουσες προσωπικότητες στη βιομηχανία του θεάματος.

Μέχρι πρόσφατα, η ερωτική ταινία της Montana Fishburne -του οποίου ο πατέρας είναι μια επιτυχημένη διασημότητα- κυκλοφόρησε σε DVD. Είναι τρομερό, ειδικά δεδομένου του πόσο αποπνικτική φαίνεται η Montana, ότι αυτή η ταινία δεν είναι διαθέσιμη για ροή ή λήψη όπως πολλές άλλες. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η σύγχρονη ρομαντική ψυχαγωγία με αξιόλογους ηθοποιούς γίνεται ολοένα και πιο σπάνια και προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή η κατάσταση θα βελτιωθεί.

Διασημότητα διασημοτήτων της Αυτοκρατορίας ενηλίκων

Εκτός από αυτές τις θορυβώδεις διασημότητες, υπάρχει ένα ολόκληρο κοπάδι άλλων που έχουν κατακτήσει τη φήμη χωρίς να καταφεύγουν σε ρητή αποκάλυψη των σεξουαλικών τους εκμεταλλεύσεων. Είναι θέμα ατομικής προτίμησης, αλλά πολλά από αυτά δεν είναι ιδιαίτερα αξιόλογα ή γνωστά. Η Έιμι Φίσερ, για παράδειγμα, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές φανταστικές ταινίες. Πριν κάνω μια μικρή έρευνα για αυτό το άρθρο, δεν είχα ιδέα ποια ήταν αυτή η γυναίκα, παρόλο που έδωσε εξαιρετικές ερμηνείες και φαινόταν όμορφη.

Τέλος, είμαι μπερδεμένος για το γιατί τα βίντεό τους βρίσκονται στην περιοχή των διασημοτήτων και ποιος το αποφάσισε. Αν και τα απολαμβάνω, δεν νομίζω ότι προσθέτουν πολλά στη βιβλιοθήκη των βίντεο με εξέχουσες προσωπικότητες να γαμούνται στην οθόνη. Ενδεικτικά, αν και εκτιμώ τα αυθεντικά σεξουαλικά σκάνδαλα με ένα μείγμα pulp μυθοπλασίας και υπαίθριων πορνό πράξεων, νομίζω ότι γενικά χαρακτηρίζονται ως «Διασημότητες», κάτι που είναι λίγο παραπλανητικό. Ακόμη και μετά τον έλεγχο, δεν είχα ιδέα ποιοι εμφανίστηκαν οι διάσημες διασημότητες σε αυτές τις ταινίες. Για να μην αναφέρουμε, ένα εκπληκτικά υψηλό ποσοστό ταινιών ταιριάζει σε αυτήν την περιγραφή. Ίσως το 50% όλων των νέων καταχωρήσεων σε αυτήν την ενότητα ταιριάζει με αυτήν την περιγραφή.

Εκπλήξεις και συναρπαστικές σκηνές του Adult Empire Celebrity

Adult Empire Celebrity αγορά dvd

Κάθε ταινία έχει το μοναδικό της μείγμα σεξουαλικού περιεχομένου, που κυμαίνεται από ήπιο έως εξαιρετικά σαφές. Αρκετά επεισόδια είναι βέβαιο ότι θα περιέχουν μια «σπιτική» ατμόσφαιρα, επειδή είναι ιδιωτικές ηχογραφήσεις σεξ και αυτά τα βίντεο γενικά γυρίζονται με άτακτη προσέγγιση ή με τον τρόπο «κάμερα κατασκοπείας». Θα υπήρχαν κάποιες χαοτικές αλλά γνήσιες και παθιασμένες στιγμές. Όσον αφορά την παραγωγή και τον φωτισμό, όλοι οι άλλοι είναι δεύτεροι καλύτεροι.

Αν και οι περισσότερες από αυτές τις ταινίες δεν περιλαμβάνουν γνωστούς ηθοποιούς ή ηθοποιούς, υπάρχει ακόμα λίγη έμπνευση και πρωτοτυπία στην οθόνη. Δεδομένου του άφθονου χρόνου που αφιερώνεται στη συνεργασία με τους σκηνοθέτες και συχνά με ολόκληρη την κινηματογραφική ομάδα, οι ηθοποιοί είναι ελεύθεροι να συμπεριφέρονται πιο αυθόρμητα εν κινήσει. Το Adult Empire Celebrity δεν είναι τόσο εντυπωσιακό σε σύγκριση με άλλα γυμνά διασημοτήτων και σεξουαλικά σκάνδαλα. Αλλά ως μια συλλογή σκηνών ερωτικής φαντασίας, κάνουν μια εξαιρετική προσπάθεια να σας δείξουν τους περίεργους να εκπληρώνουν τις πιο τρελές φαντασιώσεις τους, μερικές φορές σε όμορφους εξωτερικούς χώρους.

Μέσος ιστότοπος με φανταστική συλλογή πορνό

Adult Empire Celebrity περισσότερα

Μεταξύ παρόμοιων τοποθεσιών, θα το κατατάξω κάπου γύρω από το μέσο όρο. Ειλικρινά, δεν είναι το καλύτερο site διασημοτήτων στη θάλασσα των γυμνών διασημοτήτων και των σκανδάλων. Αλλά, φυσικά, το Adult Empire Celebrity δεν είναι τόσο κακό όσο περίμενα. Μπορεί να μην είναι τόσο υπέροχο όσο το AdultEmpire.com, αλλά μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι έχει το χάρισμα που διαθέτει το AdultEmpire.

Όμως, με όλες τις καταγγελίες πνευματικών δικαιωμάτων, τις αποβολές διαχειριστών και τα διαγραμμένα και κατεστραμμένα κλιπ, οι εγγραφές διασημοτήτων σε αυτούς τους ερασιτεχνικούς ιστότοπους είναι απίθανο να διαρκέσουν για μια εβδομάδα ή ακόμη και μια ζωή. Έτσι, η εύρεση ενός εναλλακτικού διαδικτυακού προορισμού για ιστοτόπους ροής είναι βολική, όπου μπορεί κανείς να λάβει τεράστιες ποσότητες βίντεο διασημοτήτων υψηλής ποιότητας.

Αν και η ποικιλία του Adult Empire Celebrity δεν είναι μεγάλη σε σύγκριση με παρόμοιους ιστότοπους που παρέχουν αυτού του είδους την ερωτική φαντασία με μικρό κόστος, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό να έχετε μια αξιόπιστη πηγή γυμνών και σκανδάλων διασημοτήτων. Η τιμή θα μπορούσε ή δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί από τη διάρκεια αυτών των βίντεο, ανάλογα με τα πρότυπά σας τόσο για την ποιότητα όσο και για το χρόνο. Ωστόσο, παρά τη φθίνουσα ποιότητα των διασημοτήτων τους, παραμένει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό δημοφιλών ταινιών με πρωταγωνιστές διάσημους ηθοποιούς και ηθοποιούς.

Εξαιρετικό περιεχόμενο αλλά υψηλές τιμές

Ποιότητα διασημοτήτων Adult Empire

Σε γενικές γραμμές, οι τιμές του Adult Empire Celebrity στους χρήστες δεν είναι υπερβολικά υψηλές. Ωστόσο, αυτή η υπόθεση βασίζεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες κυκλοφορίες του Adult Empire Celebrity διαθέτουν αξιοσέβαστη διάρκεια παιχνιδιού, άφθονο περιεχόμενο κορυφαίας ποιότητας και σταθερά εντυπωσιακές κυρίες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ανεξάρτητα από το πόσο χαμηλού προϋπολογισμού ή παράξενες, οι γυναίκες σταρ σε κάθε ταινία είναι σχεδόν σταθερά ελκυστικές και συναρπαστικές. Το Adult Empire μπορεί να είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ροής, αλλά δεν έχει ακριβώς μια ιλιγγιώδη σειρά από διασημότητες της λίστας A. Από την πλευρά μου, είναι λίγο υπερβολικό να χρεώνω 25 $ ή ακόμα και 35 $ για ψυχαγωγία που κυκλοφόρησε σε DVD ή μεταδόθηκε πριν από την εμφάνιση της υψηλής ευκρίνειας.

Adult Empire Celebrity kim

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημεία που θέλω να επισημάνω. Αρχικά, μπορείτε πράγματι να παρακολουθήσετε το βίντεο ροής που συζητήθηκε προηγουμένως και πολλά άλλα δωρεάν στα πρώτα 15 λεπτά του AdultEmpire οποιουδήποτε υλικού επί πληρωμή. Επιπλέον, πολλές ηχογραφήσεις σεξ διασημοτήτων είναι διαθέσιμες με μείωση τιμής για μεγάλο χρονικό διάστημα και πιθανότατα θα παραμείνουν έτσι για το εγγύς μέλλον. Ωστόσο, οι συλλέκτες Blu-ray και DVD θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι πολλές κλασικές ταινίες δεν είναι πλέον διαθέσιμες για αγορά σε σκληρούς δίσκους και μπορούν να προβληθούν μόνο μέσω εικονικών καναλιών, όπως ροή ή λήψη.

Όσοι θέλουν να παρακολουθούν βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο μέσω μιας υπηρεσίας ροής θα αποκομίσουν τα οφέλη μιας απεριόριστης συνδρομής. Με τιμές που ξεκινούν μόνο από 2.99 $, μπορείτε να αποκτήσετε απεριόριστο ρομαντισμό διασημοτήτων και απεριόριστη είσοδο σε χιλιάδες επιπλέον ερωτικές λήψεις. Μπορείτε ακόμη και να αποκτήσετε πρόσβαση στη συλλογή του κύριου ιστότοπου πάνω από την ενότητα διασημοτήτων. Η απόκτηση όλων αυτών είναι ήδη μια σημαντική ευκαιρία, ακόμη και μεγαλύτερη από την αμοιβή που πληρώσατε. Αν πάλι δεν έχεις πειστεί από αυτό, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω φίλε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Adult Empire Celebrity

PROS:

 • Με νέο και κλασικό περιεχόμενο διασημοτήτων
 • Βίντεο υψηλής ευκρίνειας και ψυχαγωγία
 • Μεγάλη διάρκεια βίντεο
 • Τα περισσότερα από τα βίντεο είναι με έκπτωση και χαμηλές τιμές
 • Πολλές ενδιαφέρουσες σκηνές για να διαλέξετε
 • Πολύτιμη και ισχυρή γραμμή αναζήτησης και δυνατότητες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες μη δημοφιλείς διασημότητες που εμφανίζονται
 • Μερικοί σταρ που πρωταγωνίστησαν σε βίντεο δεν είναι διάσημοι ή διασημότητες
 • Πολύ μικρή συλλογή
 • Έχει διακόψει την κυκλοφορία DVD
 • Κάποιες αγαπημένες διασημότητες λείπουν

Οι 12 κορυφαίοι ιστότοποι γυμνών διασήμων παρόμοιοι με το AdultEmpireCelebrity.com:

# 1 - VividCeleb

vividceleb kim

Μεταξύ των πιο διάσημων ονομάτων στην αγορά της ψυχαγωγίας ενηλίκων, το VividCeleb προσφέρει μόνο υψηλής ποιότητας, χακαρισμένες ταινίες σεξ για ενήλικες από εξέχοντες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ανερχόμενους σούπερ σταρ και απογόνους διάσημων προσωπικοτήτων. Παρά την απουσία τακτικών ενημερώσεων, θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε βίντεο υψηλής ευκρίνειας στον ιστότοπο.

Κάθε περιεχόμενο του VividCeleb είναι διαθέσιμο εδώ για την ευχαρίστηση προβολής σας—είτε είναι γυμνές φωτογραφίες, βίντεο σεξ, GIF, φωτογραφίες περιοδικών, φωτογραφίσεις, στιγμιότυπα παπαράτσι και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να βρείτε μια ποικιλία από γυναίκες υψηλής ποιότητας με πρωταγωνιστές γνωστές διασημότητες, αστέρες της ποπ, στάρλετ ριάλιτι, μουσικούς, μοντέλα και ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του VividCeleb.

PROS:

 • Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και τα δίκτυα
 • Αποκλειστικά σεξουαλικά σκάνδαλα
 • Ενδιαφέρουσες κατηγορίες
 • Προσιτά πακέτα συνδρομής
 • Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Τα μη μέλη δεν έχουν διαθέσιμες προεπισκοπήσεις
 • Η βιβλιοθήκη δεν είναι τόσο μεγάλη
 • Λίγα αποκλειστικά βίντεο είναι διαθέσιμα

# 2 - TaxiDriverMovie

Κεντρικό TaxiDriverMovie

Το TaxiDriverMovie διαθέτει μια εκτενή συλλογή από απεριόριστες κοινές γυμνές φωτογραφίες των αγαπημένων σας ηθοποιών, μουσικών και πολλά άλλα! Αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης πάνω από τρία εκατομμύρια τακτικούς επισκέπτες μηνιαίως και χιλιάδες νέους επισκέπτες καθημερινά. Για σχεδόν μια δεκαετία, ο ιστότοπος συλλέγει ήδη καυτές ατυχίες του Χόλιγουντ και απλώς βελτιώνεται. Είναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία! Έτσι, αν έχετε διάθεση για καυτές διασημότητες, είμαι σίγουρος ότι θα είστε αρκετά τυχεροί να βάλετε μια μπουκιά ή κάτι τέτοιο από αυτή τη συλλογή A-list.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική του TaxiDriverMovie .

PROS:

 • Πολυάριθμα γυμνά διασημοτήτων και σκάνδαλα
 • Δωρεάν για χρήση
 • Απλός σχεδιασμός

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις
 • Περιορισμένες κατηγορίες διαθέσιμες
 • Χωρίς πρόσθετα κουμπιά
 • Προκλητική η περιήγηση

# 3 - AdultDeepFakes

adultdeepfakes διασημότητες

Σήμερα, η εύρεση του καλύτερου ιστότοπου γυμνών διασημοτήτων μπορεί να είναι δύσκολη και προκλητική. Με ένα σωρό ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα εδώ και εκεί, καθώς και μόνο λίγα περιεχόμενα, είναι αρκετά απογοητευτικό για το fap. Όλοι ξέρουμε ότι δεν βλέπεις κάθε μέρα νέες διαρροές από αυτές τις διασημότητες, είναι καλό που υπάρχουν εναλλακτικές. Το AdultDeepFakes παρέχει εκπληκτικές επεξεργασμένες φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Παρόλο που είναι Deepfakes, είναι ακόμα ωραίο να φανταστείς επιτέλους το αγαπημένο σου είδωλο γυμνό και φοβισμένο.

Κριτική AdultDeepFakes εδώ.

PROS:

 • Υπέροχο σχέδιο και χρωματικός συνδυασμός
 • Βαθύ ψεύτικο περιεχόμενο που ταιριάζει στις επιθυμίες σας
 • Φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο
 • Ενεργός κοινότητα
 • Ποικιλία από deep fake ταινίες
 • Οι αγαπημένες σας διασημότητες σε έναν τομέα
 • κινητό φιλικό
 • Ανεβάστε το βαθύ ψεύτικο περιεχόμενό σας
 • Εκμάθηση

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά υλικά χαμηλής και μέσης ποιότητας
 • Αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις

# 4 - Theappappeningblog

Το σπίτι που εμφανίζεται

Εάν είστε ενθουσιασμένοι που ρίχνετε μια ματιά στη σέξι και άτακτη πλευρά της αγαπημένης σας προσωπικότητας, τότε αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Για πολύ καιρό, το TheFappeningBlog ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς γυμνούς ιστότοπους του celeb όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα μεγαλύτερα αστέρια στο Χόλιγουντ που επιδεικνύουν τα pussies τους και αξιολογούν. Στην πραγματικότητα, είναι ο πρωτοπόρος ιστότοπος που παρέχει σε κάθε καυκάσιο μικρό φίλα το μεγαλύτερο αρχείο με τα πιο δημοφιλή γυμνά διασημότητες.

Πράγματι, η τεράστια συλλογή της είναι γνωστή και μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε αστέρι με τη δική του γυμνή σελίδα. Έτσι, αν θέλετε να δείτε τη Jennifer Lawrence, τη Rihanna, τη Miley Cyrus, τη Sophie Turner και άλλα καυτά πράγματα σήμερα, μπορείτε να δείτε το TheFappeningBlog. Πήρε πολλά περιεχόμενα για την προκλητική συνεδρία σας και μια ενεργή κοινότητα όπου μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κρυμμένο επιθυμίες με ομοϊδεάτες ανθρώπους.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του Thefappeningblog.

PROS:

 • Παρέχει ενημερώσεις με συνέπεια
 • Εκτεταμένη συλλογή διασημοτήτων ερωτικής
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Τα φόρουμ είναι ενεργά
 • Χρονολογική σειρά ονομάτων διασημοτήτων για καλύτερη πρόσβαση
 • Η αρχική σελίδα είναι μια υπέροχη απόλαυση γυμνών

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα αναζήτησης και φιλτραρίσματος είναι περιορισμένη
 • Οι διαφημίσεις στη σελίδα μεταμφιέζονται ως σύνδεσμοι τρίτων

# 5 - ΑπαγορευμέναSextapes

bannedsextapes σεξουαλικές ταινίες

Α, ναι, BannedSextapes. Όλοι απολαμβάνουμε τα σκάνδαλα διασημοτήτων και άλλα πράγματα που δεν προορίζονται για δημόσια κατανάλωση. Μερικά από αυτά τα γυμνά είναι αυθόρμητα και τυχαία, ενώ μερικά έχουν γίνει σκόπιμα για να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η συγκίνηση της περιήγησης και της απόλαυσης του απαγορευμένου περιεχομένου προσφέρει επιπλέον ευχαρίστηση εκτός από τη συνηθισμένη ικανοποίηση.

Δείτε την πλήρη κριτική του BannedSextapes.

PROS:

 • Υποστήριξη για κινητά
 • Πολλές διαρροές διασημοτήτων
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Πολλά γυμνά και διαρροές από διάφορες διασημότητες

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις παντού
 • Απαιτεί premium συνδρομή

# 6 - Εγωταστική

εγωιστικός

Ως ιστότοπος που συνδυάζει κύρια άρθρα και περιεχόμενο διασημοτήτων, η εστίαση τείνει προς τις διασημότητες. Μπορείτε να συλλάβετε τις αναμνήσεις και τις στιγμές τους από τη ζωή τους, με κάθε άρθρο να περιέχει κείμενο. Επιπλέον, έχουν φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα.

PROS:

 • Κορυφαία μόδα διασημοτήτων
 • Κορυφαία άρθρα για διασημότητες
 • Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές Διαφημίσεις
 • Λίγες παραδοσιακές ταινίες πορνό
 • Λίγες διασημότητες που δεν εμφανίζονται

# 7 - Διάσημο Δ.Σ

διάσημη σανίδα galgadot

Οι λάτρεις του πορνό θα επιτύχουν ένα χαρούμενο και χορταστικό fapping με διάφορες πλαστές διασημοτήτων, σέξι κυρίες, μοντέλα και προσωπικότητες της τηλεόρασης και του κινηματογράφου γύρω από το Famous Board. Σίγουρα, θα νιώθετε απόλυτο δέος καθώς μερικοί από αυτούς τους μιμητές είναι τόσο πειστικοί που θα ήταν δύσκολο να ξεχωρίσετε το πραγματικό από το μη.

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική του Famous Board.

PROS:

 • Καθημερινές και τακτικές ενημερώσεις
 • Καθαρός και οργανωμένος χώρος
 • Οι συντονιστές είναι παντού
 • Ποικιλία σεξουαλικών σκηνών
 • Καυτές διασημότητες για να σας διασκεδάσουν
 • Ενεργός κοινότητα
 • Τεράστια βιβλιοθήκη με καυτά μωρά διασημοτήτων
 • Έχει πλαστά υλικά διασημοτήτων
 • Δωρεάν τοποθεσία

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο
 • Χωρίς σκληρό περιεχόμενο
 • Λίγες λειτουργίες τοποθεσίας προς βελτίωση

# 8 - Deep Fucks

σελίδα Deepfucks

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι ακόμα, τα βαθιά ψεύτικα είναι κινήσεις που χρησιμοποιούν πραγματικά πρόσωπα διασημοτήτων για να επιβληθούν στους πορνό ερμηνευτές. Η Deep Fucks συγκέντρωσε με επιτυχία πολυάριθμες ποσότητες υλικών deep fake. Έχουν τελειοποιήσει την τέχνη με την οποία χαίρονται οι θαυμαστές του πορνό. Ως εκ τούτου, οι Deep Fucks απέκτησαν χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις από εθισμένους στο πορνό. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποίησε προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης (AI) για τη δημιουργία και την κατασκευή αυτών των νόστιμων λιχουδιών. Οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται και οι διαδικασίες είναι ομαλοί και κοντά στην τελειότητα. Αν δεν ξέρετε ότι βρίσκεστε στο Deep Fucks και σε άλλα deep fake sites, θα πιστεύετε ότι πρόκειται για πραγματικά σεξ βίντεο διασημοτήτων.

Διαβάστε την πλήρη κριτική των Deep Fucks.

PROS:

 • Έντονα βαθιά ψεύτικα βίντεο
 • Υλικά υψηλής ευκρίνειας
 • Δωρεάν τοποθεσία
 • Διαθέτει αστέρια KPOP
 • Διάφορες προσωπικότητες και διασημότητες

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις

# 9 - ScandalPlanet

Κεντρικό ScandalPlanet

Για κάποιον σαν εμένα που απολαμβάνει τέτοιου είδους πράγματα, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχουν σεξουαλικές ηχογραφήσεις, ρητές εικόνες ή πλάνα παπαράτσι που δεν είναι μαγευτικά. Έτσι, οι ιστότοποι που εμφανίζονται όπως το ScandalPlanet.com είναι βολικοί για την κοινή χρήση σκανδαλωδών αντικειμένων όπως αυτό.

Έχει αρκετά αναγνωρίσιμα σούπερ μοντέλα, μουσικούς, ηθοποιούς και αστέρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων αυτών σε υποβλητικές πόζες και ηχογραφήσεις που εκτίθενται στο κοινό. Το ScandalPlanet είναι ο πιο ανταποδοτικός ιστότοπος στο είδος του, προσφέροντας σε βάθος εικόνα για την οικεία ζωή των αστεριών. Έτσι, σε όποιο κότσο κι αν ασχολείστε, μπορεί να το ανακαλύψετε εδώ: γυμνές ηχογραφήσεις, γυμνές εικόνες, σαφείς ταινίες και όλες οι νεότερες βρώμικες διαμάχες διασημοτήτων στο διαδίκτυο.

Δείτε την πλήρη κριτική του ScandalPlanet.

PROS:

 • Πολλά σκάνδαλα σεξ και γυμνές φωτογραφίες
 • Εύκολο στη χρήση και απλή πλοήγηση
 • Πολλοί διάσημοι εμφανίστηκαν
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Κάθε περιεχόμενο είναι κατατοπιστικό και συνοδεύεται από περιγραφές διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ψεύτικα βίντεο και εικόνες
 • Κρυπτογραφημένος ιστότοπος HTTP
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη λήψη
 • Ορισμένοι ιστότοποι τρίτων

# 10 - CelebGate

γιόρτασε τη Σελένα

Για όσους από εσάς θέλετε να περάσετε καλά βλέποντας καυτές (και διαρροές!) Φωτογραφίες διασημοτήτων, δείτε την τεράστια συλλογή της CelebGate που περιλαμβάνει πολλά από τα διαθέσιμα αγαπημένα σας. Έχουν επίσης κάποια μπόνους όπως ιστολόγια και μια ενότητα που προορίζεται για τα μοναδικά μοντέλα του Playboy. Ο ιστότοπος ενημερώνει το περιεχόμενό του καθημερινά. Οι περισσότερες πηγές τους προέρχονται από φωτογραφίες παπαράτσι, φωτογράφιση για διάφορες προωθήσεις, κλιπ στο Instagram και κυρίως εικόνες που διέρρευσαν και δεν προορίζονται για το κοινό.

Η διάταξη του Celebgate.cc μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπο θαυμαστών διασημοτήτων και θα το βρείτε ανοργάνωτο χωρίς να έχει πολλά χαρακτηριστικά ταξινόμησης και φιλτραρίσματος. Ωστόσο, η αρχική σελίδα έχει ένα ευρετήριο AZ, μια ενότητα γενεθλίων για διασημότητες και την τρέχουσα λίστα ενημερώσεων. Ο ιστότοπος έχει επίσης το δικό του "Hall Of Fame" και πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου. Έχουν επίσης μια μοναδική ενότητα "Fappening" με μερικά επεξηγηματικά άρθρα και σχετικές διασημότητες, όπως το Playboy και τα μοντέλα τους. Κάθε μοντέλο σε αυτόν τον ιστότοπο δημιουργεί το βιογραφικό του και δίνει μια κλεφτή ματιά στα περιεχόμενα του ιστότοπου.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του CelebGate.

PROS:

 • Κάθε διασημότητα έχει γράψει προσεκτικά το βιογραφικό του
 • Αρχείο περιεχομένου διασημοτήτων και γυναικών
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Τα βίντεο ή οι ταπετσαρίες στον ιστότοπο σας ανακατευθύνουν σε άλλο ιστότοπο για ενήλικες

# 11 - Διασημότητα

διασημότητες

Το CelebritySlips είναι ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος που είναι μάλλον διασκεδαστικό να περιηγηθείτε. Περιέχει υπερβολικό περιεχόμενο από ατυχίες στην γκαρνταρόμπα διασημοτήτων, μερικά κουπόνια και πολλά άλλα. Ένα ή όλα αυτά συνέβησαν κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων ή ενώ οι διασημότητες απλώς τριγυρνούσαν στους δρόμους. Ανεξάρτητα από το ποια θα επιλέξετε, θα μπορείτε πάντα να ανακαλύπτετε ελκυστικά αστέρια εδώ — ακόμα και αυτά που δεν περιμένατε εύλογα!

Μάθετε περισσότερα για το CelebritySlips με αυτήν την πλήρη κριτική.

PROS:

 • Εύκολη δυνατότητα λήψης
 • Μια διαφορετική συλλογή περιεχομένων celeb
 • Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εικόνες στη σελίδα
 • Υπάρχει μια κατηγορία "Upskirts" - η πιο δημοφιλής στον ιστότοπο
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις παντού

# 12 - Celebs Ρουλέτα

CelebsRoulette σπίτι

Τέλος, ένας υπέροχος ιστότοπος με συνδυασμό φωτογραφιών και βίντεο από τις πιο καυτές προσωπικότητες από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλούς άλλους πόρους. Περιμένετε να απολαύσετε μόνο τις «καλές» σκηνές και φωτογραφίες. Και όταν λέω καλά, εννοώ ζεστό, σαγηνευτικό και τολμηρό. Χιλιάδες διαθέσιμο περιεχόμενο είναι προσβάσιμο στο CelebsRoulette και ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα από τη δουλειά για να απολαύσετε τα πάντα ταυτόχρονα.

Το CelebsRoulette είναι μια ακριβής αντανάκλαση του τίτλου της ιστοσελίδας. Περιέχει σκηνές και εικόνες προσωπικοτήτων της τηλεόρασης, σταρ του Χόλιγουντ, δημοσιογράφους, μοντέλα που κάνουν σεξ ή τις πιο ειλικρινείς σέξι πόζες τους. Στην πραγματικότητα, πολλοί σταρ του Χόλιγουντ και του κινηματογράφου κάνουν την εμφάνισή τους στη συλλογή CelebsRoulette. Εντάξει, ας αποδεχτούμε απλά ότι το CelebsRoulette ενδέχεται να μην προσελκύει τόσο πολλούς επισκέπτες όσο άλλες ιστοσελίδες όπως το RedTube ή το Pornhub. Ωστόσο, εξακολουθεί να προσφέρει μερικά συναρπαστικά οφέλη που άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν.

Δείτε την πλήρη κριτική του CelebsRoulette.

PROS:

 • Πολλές διασημότητες διαρρέουν φωτογραφίες και βίντεο
 • Δελεαστικές σκηνές από διαφορετικές πηγές
 • Καταπληκτική δυνατότητα αναζήτησης
 • Διαθέτει πολλές δυνατότητες ιστότοπου
 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Υλοποιεί την αξιολόγηση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Τα αναδυόμενα παράθυρα και οι ενοχλητικές διαφημίσεις είναι πολλές
 • Broken συνδέσεις
 • Όχι αποκλειστικό περιεχόμενο

Πάρε μακριά

Το Adult Empire Celebrity έχει δείξει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Μπορεί να έχει περιορισμένο περιεχόμενο προς το παρόν, αλλά σύντομα θα εκτιναχθεί στα ύψη καθώς ο ιστότοπος συνεχίζει να εξελίσσεται και να ενημερώνεται. Ίσως, το μόνο μειονέκτημα που έχει το Adult Empire Celebrity είναι η λίστα μοντέλων του. Δεν είναι όλες οι λεγόμενες διασημότητες της δημοφιλείς και γνωστές παγκοσμίως. Μπορεί να μην αναγνωρίζετε καν πολλά ονόματα στη σελίδα. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να αρνηθώ το γεγονός ότι όλα είναι εξαιρετικά εδώ — από την ποιότητα περιεχομένου έως τις επιλεγμένες διασημότητες. Έτσι, αν δεν σας πειράζει να παρακολουθείτε μη δημοφιλείς διασημότητες, το Adult Empire Celebrity μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Απλά ρίξτε μια ματιά και κρίνετε το μόνοι σας.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 45 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Celeb Exposur & 12 κορυφαίες δωρεάν ιστοσελίδες πορνό και γυμνών διασημοτήτων όπως το CelebExposed.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebExposed.com Είναι καιρός αυτές οι σέξι διασημότητες να αποκτήσουν τα φώτα της δημοσιότητας στον κόσμο του πορνό. Είμαστε όλοι περίεργοι για το πώς φαίνονται οι διασημότητες μας ενώ αχνίζουν στο κρεβάτι. Κόλλησα όταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Celeb Kingdom & 12 Καλύτερες Ιστότοποι διασημοτήτων και γυμνών που διέρρευσαν όπως το CelebKingdom.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebKingdom.org Οι πύλες είναι ανοιχτές για το Celeb Kingdom! Όλοι καλούνται εγκάρδια να εξερευνήσουν το συμπόσιο των ερωτικών γευμάτων. Όμορφα, αυτό το βασίλειο είναι συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο στην παροχή γυμνών διασημοτήτων και αισθησιακών αντικειμένων. Ωχ, πρέπει να ελέγξω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cinema Cult & 12 ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων που πρέπει να επισκεφτείτε και γυμνά διάσημων που διέρρευσαν όπως το Cinemacult.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Cinemacult.com Έχετε βρεθεί ποτέ να κοιτάτε την αγαπημένη σας διασημότητα στην οθόνη και να σκέφτεστε: «Πώς φαίνονται πάντα τόσο καλά; ” Λοιπόν, υπομονή γιατί το Cinemacult.com είναι το VIP πάσο σας στον κόσμο των αστεριών που πηγαίνουν όλο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Celeb Matrix & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό διασημοτήτων και διακεκριμένα γυμνά διασημοτήτων όπως το CelebMatrix.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebMatrix.com Γεια σας! Λοιπόν, έπεσα πάνω σε αυτό το CelebMatrix στο διαδίκτυο και πιστέψτε με, είναι σαν ένα VIP πάσο στον άγριο κόσμο της διασκέδασης των διασημοτήτων – και όχι, δεν μιλάω για το κόκκινο χαλί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudify Online & TOP 12 Deepfake Πορνό και Γυμνές Ιστοσελίδες Διασημοτήτων όπως το Nudify.online Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nudify.online Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας σε μια ονειροπόληση, αναρωτιέστε πώς θα έμοιαζαν οι άνθρωποι γύρω σας με τους λάτρεις; Αν γνέφεις μαζί, καλώς ήρθες στο κλαμπ, φίλε μου. Ο αγώνας είναι πραγματικός. Τώρα, φανταστείτε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διασημότητες βίντεο και κορυφαίοι 12 ιστότοποι που εξαφανίζονται και ιστότοποι πορνό διασημοτήτων που διέρρευσαν όπως το VideoCelebs.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VideoCelebs.net Καλώς ήρθατε, φίλοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Σήμερα, βουτάμε στον δελεαστικό κόσμο των VideoCelebs, όπου περιμένει η γοητεία των διασημοτήτων και οι δελεαστικές αποδράσεις τους. Τώρα, προτού αρχίσετε να δημιουργείτε εικόνες της Jennifer Lawrence, της Selena Gomez ή ακόμα και της Penny […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση DeepFakePorn & 12 καλύτερα ψεύτικα γυμνά διασημοτήτων και ιστοσελίδες DeepFake πορνό όπως το DeepFakePorn.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepFakePorn.net Χαιρετισμούς, συνάδελφοί μου που γνωρίζουν το Διαδίκτυο! Έχετε ακούσει το θόρυβο για την τελευταία τάση που κατακλύζει τον Ιστό; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας δώσω τα όχι και τόσο σπουδαία νέα. Μια βαθιά ψεύτικη τοποθεσία που ονομάζεται DeepFakePorn έχει εμφανιστεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διάσημοι Dump & 12 Καλύτερες Διαρροές Γυμνών Διασημοτήτων και Ιστότοποι πορνό όπως το Celebsdump.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebsdump.com Γεια σας! Έτσι, έπεσα πάνω στο CelebsDump τις προάλλες και επιτρέψτε μου να σας πω. δεν είναι μόνο ο συνηθισμένος ιστότοπος κουτσομπολιού διασημοτήτων σας. Πρόκειται για έναν εικονικό θησαυρό με φωτογραφίες με σούπερ μόντελ, ηθοποιούς του Χόλιγουντ και αξιόλογες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορίτσια κοινωνικών μέσων και 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων που εξαφανίζονται και έχουν διαρρεύσει όπως το Socialmediagirls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Socialmediagirls.com Πολλά κορίτσια σήμερα χρησιμοποιούν πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μεταδώσουν παιχνίδια, να δημιουργήσουν περιεχόμενο και να κάνουν άλλα πράγματα. Δεν τους τελειώνουν οι ιδέες για να παραμείνουν ενεργοί και σχετικοί. Γι' αυτό υπάρχουν πολλά σέξι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Celeb Hub & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γυμνών διασημοτήτων όπως το CelebHub.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebHub.net Αναρωτιέστε ποια διασημότητα κοσμεί τη σκηνή του πορνό τελευταία; Ανακάλυψα το Celeb Hub και πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον εκπληκτικό ιστότοπο. Οι λάτρεις του πορνό διασημοτήτων είναι η κύρια πελατεία του τομέα και αν ανήκετε σε αυτό το ρόστερ των […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Boobs Radar & 12 Best Fappening and Leaked Celebrities Porn Sites όπως το BoobsRadar.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BoobsRadar.com Hot Boobies Alert! Το Boobs Radar είναι ένα ολοκαίνουργιο, κορυφαίο πορνό κανάλι διασημοτήτων που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στη λίστα των αγαπημένων σας. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ δημιουργικό σε περιεχόμενο, το Boobsradar κάνει εξαιρετική δουλειά ξεπερνώντας τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Desi Fakes & Top 12 Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το DesiFakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DesiFakes.com Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα Desi Fakes; Πρόσφατα κοίταξα έναν κορυφαίο ινδικό πορνό ιστότοπο και ενθουσιάστηκα να γνωρίσω περισσότερα ινδικά hotties. Με αυτό, εμπνέομαι να σκάβω και να τρώω χυμώδη ινδική […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adult Empire Celebrity & Top 12 Nude Celebrity Sites Όπως το adultempirecelebrity.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το adultempirecelebrity.com Από τότε που κυκλοφόρησε το σεξουαλικό σκάνδαλο της Kim Kardashian, όλο και περισσότερα σκάνδαλα διασημοτήτων εμφανίζονται στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του Paris Hilton και του κλασικού σκάνδαλα της Πάμελα Άντερσον, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Κάρολιν Μέρφι. Ολα τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AEBN Celebrities & 12 Best Premium Nude Celebrity Sites Όπως το straight.aebn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το straight.aebn.com Τον τελευταίο καιρό, λαχταρούσα πολλές διασημότητες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι σκέψεις τους με χτυπούσαν όλη την ώρα. Λοιπόν, αν σας έλεγα ότι κάνω πάντα βαθιές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, πιστέψτε με, γιατί είμαι. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wiki Feet Review & Top 12 Celerity Sex Sites όπως το WikiFeet.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WikiFeet.com Έχετε ανακαλύψει το σεξουαλικό φετίχ σας πρόσφατα; Ετοιμαστείτε να καταβροχθίσετε τη συλλογή ποδιών διασημοτήτων για έναν υπέροχο οργασμό ποδιών στο WikiFeet.com! Η κοινωνία σήμερα υποδέχεται συνεχώς τις σεξουαλικές φαντασιώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Έτσι, οι εμμονές στα πόδια γιορτάζονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TaxiDriverMovie & 12 Καλύτερες Γυμνές Ιστοσελίδες Διασημοτήτων/Πορνοστάρ, όπως το taxidrivermovie.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TaxiDriverMovie.com Οι διασημότητες είναι οι πιο λατρεμένες προσωπικότητες στον κόσμο. Όταν οι άσχημες πλευρές τους βγαίνουν στη δημοσιότητα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους—ειδικά αν αυτές οι διαρροές είναι σκάνδαλα, τσιμπήματα και αμφιλεγόμενες ατυχίες. Σίγουρα, είναι συναρπαστικό να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deep Swap & TOP-12 Celeb Nudes & Deepfake Porn Sites όπως το DeepSwap.ai Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepSwap.ai Όσοι θαυμαστές ερωτικών που θέλουν μια ακραία περιπέτεια με τους πιο περιζήτητους σούπερ σταρ τους θα λατρέψουν το Deep Swap. Αν έχετε την πιο τρελή φαντασία, σπεύσατε σε αυτήν την πλατφόρμα για να ζήσετε ένα συναρπαστικό, μοναδικό στο είδος του φαινόμενο. Δημιουργήστε το ζουμερό σας υλικό και δείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση HeroEro & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 Γυμνοί ιστότοποι για διασημότητες και διασημότητες Όπως το heroero.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeroEro.com Όταν τα πράγματα γίνονται τρελά και δεν υπάρχει πορνό στο τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας, ευχόμαστε πάντα να υπάρχει ένας ήρωας που θα μπορούσε να μας σώσει. Ευτυχώς, βρήκα τον καλύτερο ήρωα στον κόσμο. υπάρχει εδώ και ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fapopedia & TOP-12 Γυμνά διασημοτήτων και Ιστότοποι με διαρροές όπως το Fapopedia.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fapopedia.net Το Fapopedia είναι διαθέσιμο! Ναι, ακούγεται σαν τη Wikipedia και έχει προσελκύσει γνώστες του πορνό σε όλο τον κόσμο. Η Fapopedia τόνισε την ικανότητά της να προμηθεύεται τα αγαπημένα σας καυλιάρη υλικά. Όπως η Wikipedia και άλλα εργαλεία αναζήτησης, το Fapopedia προσφέρει θαύματα παρουσιάζοντας τα κορυφαία και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fappening Book & TOP-12 Celebrity Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το FappeningBook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FappeningBook.com Θέλετε να προσθέσετε περισσότερους χώρους στο φετίχ πορνό διασημοτήτων σας; Προσθέστε το Fappening Book στη λίστα σας και γευτείτε την αίσθηση των άτακτων και σέξι προσωπικοτήτων που καταγράφονται και χτυπιούνται στην πραγματική ζωή. Το Fappening Book εξυπηρετεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornDeepFake & Top-12 Deepfake και Celebrity Porn Sites Παρόμοιοι με το porndeepfake.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornDeepFake.net Αχ, deepfakes… Πρόσφατα έλαβα προτάσεις από τους φίλους μου σχετικά με ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων, και προσωπικά, δεν είμαι νέος σε αυτό κόγχη. Έχω αναθεωρήσει αρκετές τοποθεσίες deepfake στο παρελθόν και αυτή η θέση με έχει αφήσει δέος. Αυτό που προκαλεί έκπληξη, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι αστέρες και 12 καλύτεροι διάσημοι γυμνοί και Deepfake πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το SexyStars.online Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyStars.online Ω, σέξι σταρ! Αισθάνομαι λίγο ζεστό σήμερα και σκέφτομαι τα αγαπημένα μου είδωλα διασημοτήτων σε πλήρη γυμνό. Τι λες, φίλε; Σκέφτεσαι κι εσύ το ίδιο; Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη διασημότητά μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JerkOffToCelebs & TOP 12 Γυμνές διασημοτήτων και Ιστότοποι για σεξουαλικά σκάνδαλα διασημοτήτων Όπως το jerkofftocelebs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JerkOfftoCelebs.com Όλοι έχουμε μια μεγάλη επιθυμία να παρακολουθήσουμε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων. Στην πραγματικότητα, πολλοί αστέρες της ποπ και ηθοποιοί του Χόλιγουντ δείχνουν ξεκάθαρες σκηνές στα μουσικά βίντεο και τις ταινίες τους για να προσελκύσουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deep Fucks & 12 Best Celeb Nudes και Deep Fake Porn Sites όπως το DeepFucks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepFucks.com Οι θαυμαστές των deep fake βίντεο διασκεδάζουν με καλούς ιστότοπους που μπορούν να προσθέσουν στη λίστα τους με τοποθεσίες πορνό. Ευτυχώς, ανακάλυψα αυτήν την πλατφόρμα που έφερε επανάσταση στην αναζήτησή μας για ερωτική. Το DeepFucks.com θα σας κάνει να θέλετε να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CFake Review & 12 Best Celebrity DeepFake και Celeb Nude Sites όπως το cfake.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για διασημότητες του Cfake.com — δεν είναι τέλειοι; Πάντα αναρωτιέμαι πώς είναι αυτές οι καλλονές του Χόλιγουντ όταν είναι γυμνές. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι γυμνών διασημοτήτων στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχει χακαριστεί το τηλέφωνο όλων των διασημοτήτων. Συνεχίζω να βρίσκω την Taylor Swift, τη Lily […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Celebrity & Top 12 Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites Παρόμοιοι με το SexCelebrity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexCelebrity.net Γεια σου, φίλε! Ξεκινήστε να αναφέρετε τη διασημότητα που θέλετε να δείτε εντελώς γυμνή. Εδώ στο SexCelebrity.net, θα έχετε το πιο καυτό και πιο φρέσκο ​​πορνό διασημοτήτων για τράνταγμα. Τυχερός αν η αγαπημένη σας προσωπικότητα κυκλοφόρησε άτακτες σεξουαλικές ταινίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BannedSextapes & 12-Καλύτεροι Premium Γυμνοί ιστότοποι διασημοτήτων Όπως το bannedsextapes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BannedSextapes.com Αχ, πορνοστάρ… Είναι παντού. Μερικοί είναι παλιοί και επιτυχημένοι, ενώ άλλοι είναι αρχάριοι και φρέσκοι. Ωστόσο, πολλοί από εμάς αναζητούμε κάτι διαφορετικό — μια γεύση που θα μείνει στα όνειρά μας. Και βρήκα ακριβώς το σωστό περιεχόμενο — […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adult Deep Fakes & 12 Best Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το AdultDeepFakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AdultDeepFakes.com Σίγουρα, υπάρχουν μέρες στη ζωή μας που θέλουμε να δούμε τις διασημότητες μας να κάνουν τις άσχημες σεξουαλικές πράξεις που ικανοποιούν τους πετεινούς μας. Μερικές φορές αναρωτιόμαστε πώς είναι πραγματικά να τα έχουμε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VividCeleb Review & 12 (Καλύτερα) Premium γυμνά διασημοτήτων, ιστότοποι σεξουαλικών ταινιών όπως το vividceleb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vividceleb.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γυμνών διασημοτήτων που ονομάζεται VividCeleb. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενα celeb πορνό με γεμάτες σεξ ταινίες, φωτογραφίες, ταινίες μεγάλου μήκους και πολλά άλλα! Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες γυμνών διασημοτήτων έξω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Famous Board & 12 Best Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites Παρόμοιοι με το FamousBoard.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FamousBoard.com Αλίμονο! Το Famous Board είναι ένα μέρος για να επισκεφτείτε όταν είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων, ειδήσεις και ταινίες πορνό. Οι φανατικοί διάσημοι θα εκστασιαστούν και θα κατακλυστούν με τη βιβλιοθήκη των ανεβασμένης φωτογραφίας και των καυτών βίντεο με εξέχοντες σταρ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MrDeepFakes & 12 Καλύτερες Διασημότητες DeepFake Porn και Celeb Nude Sites Όπως το mrdeepfakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το mrDeepfakes.com Πολλοί διάσημοι έχουν ανεβάσει τις γυμνές φωτογραφίες τους στο deep web σε μια προσπάθεια να αποκομίσουν επιπλέον δημοσιότητα και έκθεση στα μέσα. Ακόμα κι έτσι, δεν μπορείτε να υποθέσετε ότι κάθε διασημότητα θα είναι τόσο απερίσκεπτη ώστε να διαρρεύσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebMasta & 12 Καλύτερες δωρεάν γυμνές διασημότητες που διέρρευσαν, ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων όπως το celebmasta.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebmasta.com Αχ, διασημότητες. Η ζωή τους είναι αρκετά συναρπαστική, έτσι δεν είναι; Η ζωή των διασήμων είναι γεμάτη κουτσομπολιά, ειδήσεις, σκάνδαλα και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σε όλους αρέσει να περιηγούνται σε ιστοτόπους γυμνών διασημοτήτων και να ανοίγουν σελίδες επειδή φέρνει άφθονη διασημότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fappenist & TOP-12 Καλύτερα γυμνά διασημοτήτων και ιστότοπος παρόμοιος με το Fappenist.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fappenist.com Ποιος δεν αγαπά τις διασημότητες όσο μεγαλώνει; Ναι, φίλε, ξέρω ότι κρατάς σέξι περιοδικά και DVD στο ντουλάπι του δωματίου σου, προσπαθώντας τόσο σκληρά που δεν θα το δει η μαμά σου. Ω, αυτές οι αναμνήσεις! Εν τω μεταξύ, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EgoAllStars & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ Celeb Nudes, Naked Celeb Διαρροές ιστότοπων Όπως το egoallstars.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Egoallstars.com Η αφοσίωση των περισσότερων θαυμαστών για τους αγαπημένους τους διασημότητες παρουσιάζεται μέσω του EgoAllStars — ενός διάσημου ιστότοπου γυμνών διασημοτήτων. Ανακαλύψτε αμέτρητες εικόνες γυμνιστών και σεξουαλικών διασημοτήτων περιηγώντας την τεράστια συλλογή από πιο καυτές διαρροές και γυμνό περιεχόμενο. Φωτογραφίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudography & TOP-12 Best Celeb Nudes and Fappening-Like Παρόμοια με το Nudography.com Show Me 12 Alternatives for Nudography.com Χάρη στις πολυάριθμες κορυφαίες εμφανίσεις τους σε ταινίες, οι celebrities τραβούν πολύ την προσοχή. Εκτός από το πρότυπο μόδας και τάσεων της γενιάς, είναι όντως ελκυστικά και προκαλούν πολύ αυνανισμό. Και ναι, πολλοί άνθρωποι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebJihad Review 12 Best Nude Celeb and Deepfake Porn Sites Like Celebjihad.com Show Me 12 Alternatives for Celebjihad.com Ενώ χιλιάδες άλλοι διάσημοι και διαρροή ιστότοπων διασημοτήτων είναι εντυπωσιακά παρόμοιοι - με το ίδιο υλικό πηγής, πλοήγηση και διάταξη, είναι ακόμα εντυπωσιακό ότι Η CelebJihad βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίζει. Αυτός ο ιστότοπος έχει εκπληκτικό περιεχόμενο που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebritySlips & TOP-12 Best Celeb Nudes and Fappening-Like Παρόμοια με το celebrityslips.com Show Me 12 Alternatives for CelebritySlips.com Μερικές φορές, όταν βλέπουμε πορνό ή μοντέλα να γυμνάζονται δεν δίνει μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμό από ό, τι παλιά. Perhapsσως, βλέπουμε πάρα πολύ πορνό για χρόνια που το γυμνό δεν λειτουργεί πλέον ως μαγεία. Αλλά, μην ανησυχείτε, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ancensored & 12 TOP Celebrity Nudes and Leaked Sites Like Ancensored.com Show Me 12 Alternatives for Ancensored.com Ο ιστότοπος του Ancensored είναι μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού. Με την πολλή πλατφόρμα βίντεο ενηλίκων, αυτό το μέρος προσελκύει αρχάριους και έμπειρους εθισμένους στο πορνό. Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται σε εκατοντάδες βίντεο για να επιλέξετε από πού μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε διασημότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ScandalPlanet Review & 12 (Best) Celebrity Nudes and Celeb Sex Scandal Sites Like scandalplanet.com Show Me 12 Alternatives for Scandalplanet.com Αρκετές χολιγουντιανές σεξ ταινίες ήταν στη λίστα παρακολούθησής μου εδώ και πολύ καιρό - εκατοντάδες από αυτές, στην πραγματικότητα. Συνήθως, αυτές οι οικείες αποκαλύψεις δεν παρέχουν μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση όπως το πορνό, αλλά είναι συναρπαστικό να βλέπεις πόσο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebGate & TOP-12 Γυμνό διασημοτήτων και ιστότοποι διαρροής όπως το CelebGate.cc Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebGate.cc Και ναι! Φαίνεται ότι ένας νέος ιστότοπος αφιερωμένος στις φωτογραφίες και τα βίντεο γυμνού διασημοτήτων είναι εδώ. Αυτό είναι ένα υπέροχο νέο για τους λάτρεις του πορνό και τους οπαδούς των διασημοτήτων στη γειτονιά. Ως εκ τούτου, εκείνοι που πεινούν και χρειάζονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TheNipSlip Review & 12 BEST Celeb Nudes/Fappening & Naked Celeb Leak Sites Like TheNipSlip.com Show Me 12 Alternatives for TheNipSlip.com Τέλος, TheNipSlip! Είναι ένας από τους καλύτερους γυμνούς ιστότοπους διασημοτήτων που διαθέτει ειλικρινή και πλάνα διασημοτήτων στις πιο τολμηρές και γυμνές στιγμές τους. Ναι, έτσι είναι, όλοι οι σούπερ σταρ του κλάδου - μοντέλα, τηλεοπτικές προσωπικότητες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DrunkenStepFather & 12 BEST Nude Celeb & Naked Celeb Leak Sites Όπως το DrunkenStepFather.com Δείξτε μου Top 12 εναλλακτικές λύσεις για το DrunkenStepFather.com Παρόλο που διάφορες ιστοσελίδες σεξ με γυμνές και διαρροές διασημοτήτων σήμερα, μόνο μερικοί από αυτούς ξεχωρίζουν και έχουν εξαιρετικά αυθεντικό και αξιόλογο. φήμη. Ακόμα κι έτσι, κάθε στιγμή είχα τη διάθεση για εικόνες που διέρρευσαν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebsRoulette Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Naked Celeb Leak Sites Like CelebsRoulette.com Show Me 12 Alternatives for CelebsRoulette.com Τέλος, ένας υπέροχος ιστότοπος με ένα συνδυασμό εικόνων και βίντεο από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλούς άλλους πόρους. Περιμένετε να απολαύσετε μόνο τις «καλές» σκηνές και φωτογραφίες. Και όταν λέω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AZNude Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Leaks Sites όπως το AZNude.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AZNude.com Όταν πρόκειται για τις αρχικές μου εντυπώσεις οποιουδήποτε ιστότοπου, συγκεκριμένες σελίδες προσελκύουν αμέσως την προσοχή μου, προσφέροντάς μου μια καταπληκτική ματιά τι να περιμένεις. Αυτό το είδος της πρώιμης εμπειρίας παραμένει στο οστό ενώ κοιτάζω μέσα από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thefappeningblog & 12 BEST Nude Celeb Sites όπως το thefappeningblog.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το thefappeningblog.com Τέλος, το The FappeningBlog! Εάν είστε γοητευμένοι με μια ματιά στην σέξι και άτακτη πλευρά των αγαπημένων σας διασημοτήτων, τότε αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Για πολύ καιρό, το TheFappeningBlog ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γυμνά celeb […]

Μεταβείτε στην κορυφή