Ενημερώθηκε στις: 22 Ιουλίου 2024

Αισθητή

& 12 ΚΟΡΥΦΑΙΑ γυμνά διασημοτήτων και ιστότοποι που διέρρευσαν όπως το Ancensored.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Ancensored.com

Αισθητή

Ο ιστότοπος του Ancensored είναι μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού. Με την πολλή πλατφόρμα βίντεο ενηλίκων, αυτό το μέρος προσελκύει αρχάριους και έμπειρους εθισμένους στο πορνό. Αυτός ο ιστότοπος καλύπτει εκατοντάδες βίντεο για να διαλέξετε από πού μπορείτε να δείτε όποια διασημότητα θέλετε. Ναι, σωστά το κατάλαβες! Το περιεχόμενο των διασημοτήτων είναι παντού εδώ στο Ancensored, πραγματικά ένα αξιοσημείωτο έργο τέχνης για εμάς τους φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Επίσημη διεύθυνση URL: http://ancensored.com/

Το Ancensored.com δεν είναι ο τυπικός πορνογραφικός ιστότοπός σας. Από πού μου ήρθε αυτή η ιδέα; Λοιπόν, με εξέχοντα προφίλ σταρ και σεξουαλικές ηχογραφήσεις και γυμνές σκηνές από επιτυχημένες ταινίες, ο ιστότοπος δημιούργησε μια ελκυστική ατμόσφαιρα για να σαγηνεύσει τις βαθύτερες σεξουαλικές μας επιθυμίες. Αυτό το μέρος είναι πράγματι ένας εντελώς νέος κόσμος και εμπειρία. Το πλήρωμα των σεξουαλικών ατόμων έχει αφιερώσει τα τελευταία δέκα χρόνια για να δημιουργήσει ένα φόρουμ για τη διατήρηση, λήψη και απόλαυση της πιο εκτεταμένης συλλογής γυμνών εικόνων στον κόσμο.

Επιπλέον, αφού έκανα μια ανασκόπηση πολλών άρθρων, παρατήρησα ότι κάθε πορνογραφική ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι είναι η καλύτερη, αλλά τα στατιστικά στοιχεία αυτού του ιστότοπου το υποστηρίζουν. Έχουν πάνω από 150 χιλιάδες ταινίες και σχεδόν ένα εκατομμύριο φωτογραφίες γυμνών ηθοποιών, αθλητικών θρύλων, μουσικών, ακόμη και νομοθέτων είναι μεταξύ των στοιχείων της κρυφής μνήμης. Τι άλλο ψάχνετε; Διαβάστε όλη αυτή την εμπειρία του Ancensored και πάρτε τη δική σας γεύση από τη ζεστασιά και τη ζεστασιά των διασημοτήτων.

Χωρίς pixel, πραγματικά χωρίς λογοκρισία!

Το Ancensored είναι ένας μοναδικός ιστότοπος για όλους που ενδιαφέρονται για ψυχαγωγικές ειδήσεις. Υπάρχουν δραστηριότητες blogging, καυτές προσωπικότητες, flicks, τηλεοπτικές σειρές, βίντεο, ενημερώσεις και πίνακας συζητήσεων όπου οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους. Εδώ μπορείτε να εντοπίσετε μια μεγάλη ποικιλία γυμνών φωτογραφιών, βίντεο και κλιπ ταινιών.

Επομένως, ρίξτε μια έξυπνη ματιά σε αυτήν την απίστευτη δημιουργία και περάστε λίγο χρόνο εδώ. οι διάσημες και γυμνές κυρίες σίγουρα δεν θα απογοητεύσουν. Αυτά τα περιεχόμενα είναι προϊόν εκτεταμένης συλλογής και αναπαράστασης εργατικών ανθρώπων πίσω από την πλατφόρμα. Επιπλέον, η πιο αξιοθαύμαστη και πιο αξιοσημείωτη πτυχή αυτού του ιστότοπου είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν!

αρχαίο χαρακτηρισμένο

Μια περιοδεία μεγέθυνσης στο Ancensored

Η αρχική σελίδα του Ancensored φαίνεται να είναι ένα φανταχτερό ιστολόγιο ειδήσεων διασημοτήτων. Εκτός από αυτό, έχουν μια απλή μηχανή αναζήτησης, αλλά έχει επίσης μια προηγμένη αναζήτηση. Η σελίδα παρουσιάζει επίσης τα στατιστικά τους στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των περιεχομένων που προστέθηκαν πρόσφατα, του συνολικού αριθμού των περιεχομένων στον ιστότοπο και άλλων σημαντικών διαθέσιμων πληροφοριών.

Η κύρια σελίδα εμφανίζει κουμπιά που έχουν διατεθεί για ιστολόγια, διασημότητες, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, βίντεο, ενημερώσεις και πολλά άλλα. Θα νιώσετε επίσης την αύξηση της θερμότητας του σώματός σας με τη λίστα των καθημερινών διασημοτήτων. Λοιπόν, αυτό που τράβηξε την προσοχή μου ήταν η Margot Robbie, η οποία κατηγοριοποιήθηκε ως το Top 10 μεταξύ της λίστας των εξίσου εντυπωσιακών προσωπικοτήτων. Υπάρχουν επίσης πρόσφατα προστιθέμενες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, Τελευταίες εικόνες, Τελευταία κλιπ και Πρόσφατα προστιθέμενες διάσημες προσωπικότητες.

Αυτό που θα τραβήξει επίσης τις αισθήσεις σας είναι η λίστα σχολίων για συγκεκριμένες προσωπικότητες. Θα εντείνει τη διαμονή σας στον ιστότοπο και θα σας κάνει να λαχταράτε περισσότερο λόγω της από πρώτο χέρι εμπειρίας άλλων χρηστών. Οι εμπειρίες συχνά βιώνονται και περιγράφονται τέλεια στην ενότητα σχολίων. Στην κορυφή της λίστας των καυτών προσωπικοτήτων ήταν η επίδραση της Anne Hathaways σε ένα πουλί του χρήστη. Λοιπόν, πράγματι, το πέος μου αναμφίβολα θα ανυψωθεί σκληρά όταν βλέπω την τέλεια διάπλαση της Άννας.

παλαιότερη θέα

Πριν από χρόνια, τα δέντρα λέξεων -κλειδιών έγιναν βασικό για κάθε ιστότοπο καθώς παρέχουν μια αποτελεσματική λειτουργία αναζήτησης. Απλώς διαθέτουν μεγάλα γράμματα που εμφανίζουν τις περισσότερες αναζητημένες κατηγορίες σε έναν ιστότοπο. Όσο για το Ancensored, τα δέντρα λέξεων -κλειδιών ενδυναμώνουν και βελτιώνουν τη σελίδα. Το μέσο μέγεθος σώματος, τα μαύρα και ξανθά μαλλιά, η μελαχρινή, το μεγάλο στήθος και το σύντομο γυμνό ήταν η πιο τονισμένη κατηγορία. Εκτός από αυτό, ορισμένες πρόσθετες ετικέτες και κλάσεις μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό περιεχομένου που ταιριάζει στις βαθύτερες ανάγκες των χρηστών.

Επιπλέον, υπάρχει μια άλλη επιλογή που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να φτάσετε στο αναμενόμενο πορνογραφικό υλικό σας. Η μηχανή αναζήτησης περιέχει επίσης μια πλήρη λίστα με τις λέξεις -κλειδιά του ιστότοπου, δίνοντάς σας μεγαλύτερη πρόσβαση και εναλλακτικές λύσεις για να βρείτε αυτό που ψάχνετε γρηγορότερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την προηγμένη αναζήτηση για να δείτε μια ολοκληρωμένη λίστα περιεχομένων και λέξεων-κλειδιών που αξίζουν το fap για να διευκολύνει τη δίψα σας.

συγχρονισμένες λέξεις -κλειδιά

Jerk Hard με μια συλλογή χωρίς λογοκρισία

Στον κόσμο της ψυχαγωγίας, οι σέξι στιγμές μπορεί να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Μερικοί θα απευθύνονται σε συγκεκριμένες εμμονές και επιθυμίες, ενώ άλλοι θα είναι πιο γενικοί, θα περιέχουν δυσάρεστες πτυχές ή θα είναι απλές ανατροπές της πλοκής που μοιράζονται προσωπικά η διασημότητα. Η τρέχουσα βιομηχανία ψυχαγωγίας άρχισε να προβάλλει πραγματικά θεαματική γυμνότητα, εκλεκτά σεξουαλικά θέματα και άγριες ερωτικές δραστηριότητες όλη την προηγούμενη δεκαετία. Αυτή είναι μια μεγάλη είδηση, λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές πιθανότητες για περισσότερο περιεχόμενο.

Επιπλέον, η ενότητα ταινιών του Ancensored ανανεώνεται πολύ πιο συχνά από την ενότητα ιστολογίου. Κάθε μέρα, έως δέκα ή περισσότερες νέες αναρτήσεις ανεβαίνουν στον ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία περιέχουν ταινίες που είναι γνωστές στις Ηνωμένες Πολιτείες και ταινίες από μια ποικιλία άλλων εθνών. Μπορεί επίσης να βρείτε σούπερ σταρ που είναι διάσημα εδώ και πολύ καιρό, καθώς και φρέσκους νέους ηθοποιούς που ήταν γυμνοί και δυσάρεστοι στο δίσκο. Ως εκ τούτου, περιμένετε να δείτε μερικές εικόνες ή βίντεο χαμηλής ποιότητας αλλά εγγυημένα αυθεντικά.

αρχαίες φωτογραφίες

Εγγέγραψέ με!

Όπως και με άλλες ερωτικές σελίδες, ορισμένες λειτουργίες του Ancensored απαιτούν λογαριασμό για να χρησιμοποιηθεί πλήρως. Μερικές από αυτές τις δυνατότητες περιλαμβάνουν τον πίνακα συζητήσεων και σχόλια σε μερικά ιστολόγια και αναρτήσεις στην πλατφόρμα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί η δημιουργία ενός είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Ναι, δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον και καμία πληροφορία για κοινή χρήση. Όλα είναι ομαλά και εύκολα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ολοκληρώσετε τα βήματα σε ένα λεπτό. Ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να παρέχετε; Χρειάζεται μόνο να δώσετε ένα όνομα χρήστη, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, φυσικά, έναν κωδικό πρόσβασης.

Οι αγαπημένοι μου celebrities στο πιο καυτό γυμνό τους

Το πιο απίστευτο πράγμα για την αναζήτηση βίντεο στη σελίδα Ancensored είναι ότι προσφέρουν μια αλφαβητική λίστα που σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα προφίλ κάθε σούπερ σταρ που θέλετε να δείτε. Υπάρχουν ενότητες για σημερινές διασημότητες, τρέχουσες ταινίες και σειρές, τρέχοντα σεξ βίντεο και πρόσφατες φωτογραφίες, μεταξύ άλλων.

Ο κατάλογος των διασημοτήτων σε αυτόν τον τομέα του ιστότοπου συνεχίζεται συνεχώς, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών αθλητών, διασημοτήτων παγκοσμίως και μιας ποικιλίας άλλων. Εάν οι πορνοστάρ είναι αυτό που ψάχνετε, ο ιστότοπος τις έχει επίσης. Πράγματι, δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από τη μια περιοχή στην άλλη. Το Ancensored παρέχει τα πάντα στο πιάτο σας. Το μόνο βήμα που πρέπει να ολοκληρώσετε είναι να πληκτρολογήσετε στον υπολογιστή σας και να προσγειωθείτε σε αυτόν τον παράδεισο διασημοτήτων που βρίσκεται στην οθόνη σας.

προσαρμοσμένο προφίλ

Έκανα επίσης κλικ στο προφίλ της Margot Robbie καθώς δυσκολεύομαι να σταματήσω τον εαυτό μου. Λοιπόν ναι! Εκστασιάστηκα και βρήκα ένα τμήμα που δείχνει τη βιογραφία της, συμπεριλαμβανομένης της γενέτειράς της, των ταινιών που εμφανίστηκε και της ημερομηνίας γέννησης. Καθώς εξερεύνησα πιο βαθιά, είδα τη λίστα με τις πρόσφατες σέξι φωτογραφίες της και την ταινία που γύρισε πρόσφατα. Ως εκ τούτου, θυμήθηκα και φρόντισα εκείνες τις τρελές σκηνές που με έκαναν να αγγίξω το ντίκα μου.

Χαρακτηριστικά, Περισσότερες δυνατότητες!

Τα μέλη της κοινότητας χωρίς λογοκρισία μπορούν να ενταχθούν στις τάξεις αν το επιθυμούν και στα κορυφαία αστέρια στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Η ανάρτηση, οι συζητήσεις και άλλες δραστηριότητες στη σελίδα μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές επισκεπτών. Στην ενότητα Κορυφαίοι χρήστες, αναφέρονται οι πέντε πρώτοι κάθε μήνα και υπάρχει επίσης ένα Hall of Fame όλων των εποχών.

παλιούς χρήστες

Ο ιστότοπος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε αν θέλετε να δείτε τις νεότερες φωτογραφικές συνεδρίες χωρίς μπλουζάκια, περιθώρια, γυμνότητα ή σεξουαλικό περιεχόμενο. Το Ancensored διαθέτει πληθώρα γνωστών διασημοτήτων, όπως η Natalie Portman, η Miley Cyrus, η Britney Spears, η Rihanna και μια σειρά από άλλους. Η ενότητα ιστολογίου περιέχει επίσης την εβδομαδιαία αναφορά στο Ancensored. Επιπλέον, αυτή η δυνατότητα θα προσφέρει στους επισκέπτες τα πιο ενημερωμένα γεγονότα σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές επιτυχίας με θέματα ενηλίκων.

Τα υπέρ και τα κατά του Ancensored.com

PROS:

 • Τόνοι διασημοτήτων και διάσημων προσωπικοτήτων
 • Γυμνό και περιεχόμενο παντού
 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά
 • Μαζικές συλλογές
 • Αποτελεσματικές κατηγορίες και ευρετηρίαση
 • Ποικιλία ετικετών και λέξεων -κλειδιών
 • Διαθέτει στατιστικά στοιχεία ιστότοπου
 • Ιστολόγια και κορυφαίες βαθμολογίες χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις
 • Χρειάζεται λογαριασμό για να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες

12 ΚΟΡΥΦΑΙΑ γυμνά διασημοτήτων και ιστότοποι διαρροής Παρόμοιοι με το Ancensored.com:

# 1 - EgoAllStars

EgoAllStars

Αυτός ο ιστότοπος EgoAllStars.com είναι φορτωμένος με απεριόριστες γνωστές εικόνες και ταινίες διασημοτήτων, επομένως είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εκπληρώσετε την επιθυμία σας για υπέροχους ανθρώπους. Πρόκειται για μια εκτενή συλλογή λήψεων που βρέθηκαν σε ταινίες του Χόλιγουντ, τηλεοπτικά προγράμματα, επίσημες τηλεοπτικές συμμετοχές, επιδείξεις μόδας και μη σεναριογραφημένα και ρητά πλάνα.

Παρόλο που υπάρχουν αρκετά αποσπάσματα από άτομα γυμνά ή ερωτευμένα, πολλά από αυτά χρησιμοποιούν επαγγελματικά παραγόμενες ακολουθίες από τηλεοπτικά επεισόδια και ταινίες blockbusters. Επιπλέον, το EgoAllStars διαθέτει πολλές φωτογραφίες από διασημότητες, τόσο αμβλύ, ειλικρινείς, όσο και ελάχιστα επενδυμένες.

PROS:

 • Καταπληκτικά βίντεο διασημοτήτων
 • Διατίθενται ειλικρινείς λήψεις, τσιμπήματα και πολυάριθμοι τύποι φωτογραφιών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές

# 2 - Διασημότητα

διασημότητες

Το CelebritySlips είναι ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος που είναι μάλλον διασκεδαστικός για περιήγηση. Έχει υπερχείλιση ατυχημάτων ντουλάπας διασημοτήτων, μερικά τσιμπήματα και πολλά άλλα. Ένα ή όλα αυτά έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων ή ενώ διασημότητες απλώς περιφέρονται στους δρόμους. Ανεξάρτητα από το ποια θα επιλέξετε, θα μπορείτε συνεχώς να ανακαλύψετε ελκυστικά αστέρια εδώ - ακόμη και αυτά που δεν περιμένατε εύλογα!

PROS:

 • Εύκολη δυνατότητα λήψης
 • Μια διαφορετική συλλογή περιεχομένων celeb
 • Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εικόνες στη σελίδα
 • Υπάρχει μια κατηγορία "Upskirts" - η πιο δημοφιλής στον ιστότοπο
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις παντού

# 3 - Theappappeningblog

το άνοιγμα μπλοκ

Αν σας γοητεύει το να ρίξετε μια κλεφτή ματιά στη σέξι και άτακτη πλευρά της αγαπημένης σας διασημότητας, τότε αυτό είναι το μέρος για εσάς. Για πολύ καιρό, το TheFappeningBlog ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς γυμνούς ιστότοπους celeb όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα μεγαλύτερα αστέρια στο Χόλιγουντ να καμαρώνουν τα μουνί τους και να τα αξιολογείτε. Στην πραγματικότητα, είναι ο πρωτοπόρος ιστότοπος που παρέχει σε κάθε καυκάσιο μικρό φίλα το μεγαλύτερο αρχείο με τα πιο δημοφιλή γυμνά διασημότητες.

Πράγματι, η τεράστια συλλογή της είναι γνωστή και μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε αστέρι με τη δική του γυμνή σελίδα. Έτσι, αν θέλετε να δείτε τη Jennifer Lawrence, τη Rihanna, τη Miley Cyrus, τη Sophie Turner και άλλα καυτά πράγματα σήμερα, μπορείτε να δείτε το TheFappeningBlog. Πήρε πολλά περιεχόμενα για την προκλητική συνεδρία σας και μια ενεργή κοινότητα όπου μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κρυμμένο επιθυμίες με ομοϊδεάτες ανθρώπους.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική Thefappeningblog

PROS:

 • Παρέχει ενημερώσεις με συνέπεια
 • Εκτεταμένη συλλογή διασημοτήτων ερωτικής
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Τα φόρουμ είναι ενεργά
 • Χρονολογική σειρά ονομάτων διασημοτήτων για καλύτερη πρόσβαση
 • Η αρχική σελίδα είναι μια υπέροχη απόλαυση γυμνών

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα αναζήτησης και φιλτραρίσματος είναι περιορισμένη
 • Οι διαφημίσεις στη σελίδα μεταμφιέζονται ως σύνδεσμοι τρίτων

# 4 - MrSkin

mrskin

Αν είχατε ποτέ αυτό το δίλημμα προσπαθώντας να βρείτε ορισμένες γυμνές σκηνές από ταινίες του Χόλιγουντ, πιθανότατα βρήκατε τον Mr. Skin σε ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα. Τα περισσότερα από τα καλύτερα γυμνά κλιπ του Χόλιγουντ είναι εδώ. Από τα blockbusters με μεγάλη επιτυχία, indie ταινίες σε ξένες ταινίες που θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν για softcore πορνό. Ο κ. Skin έχει περισσότερα από 75,000 γυμνά κλιπ με τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ όπως η Salma Hayek, ο J.Lo, ο Drew Barrymore και πολλά άλλα.

Ρίξτε μια ματιά Κριτική MrSkin.

PROS:

 • Βίντεο σε πλήρη HD
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Σέξι συλλογή GIF για θαυμαστές
 • Μαζική συλλογή γυμνών celeb
 • Διατίθενται επίσης ειδήσεις και φόρουμ διασημοτήτων
 • Οι εικόνες προέρχονται μόνο από γκαλερί στιγμιότυπου οθόνης
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις σε όλο τον ιστότοπο
 • Χωρίς επιπλέον μπόνους και προνόμια κατά την εγγραφή
 • Το περιεχόμενο δεν είναι αποκλειστικό

Μειονεκτήματα:

 • Οι εικόνες προέρχονται μόνο από γκαλερί στιγμιότυπου οθόνης
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις σε όλο τον ιστότοπο
 • Χωρίς επιπλέον μπόνους και προνόμια κατά την εγγραφή
 • Το περιεχόμενο δεν είναι αποκλειστικό

# 5 - SexTaped

σεξουαλικά

Σε σύγκριση με άλλους παρόμοιους ιστότοπους, η συλλογή βίντεο του SexTaped δεν είναι τόσο τεράστια, καθώς υπάρχουν μόνο περίπου 2,000 από αυτά, αλλά το αντισταθμίζουν με την ποιότητα κάθε βίντεο. Ο ιστότοπος βρίσκεται στη σπιτική θέση και εξακολουθεί να διαθέτει βίντεο HD. Το μειονέκτημα που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι ο ιστότοπος δεν έχει καμία επιλογή λήψης. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, θα είστε συγκλονισμένοι με τον αριθμό των λήψεων διασημοτήτων σε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Πολλές διαρροές διασημοτήτων
 • Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Ένας μέτριος και απλός ιστότοπος
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογή λήψης
 • Ένας περιορισμένος αριθμός βίντεο και επιλογών
 • Πολλές διαφημίσεις

# 6 - Celebs Ρουλέτα

Celebs Ρουλέτα

Το CelebsRoulette είναι ένας υπέροχος ιστότοπος με ένα μείγμα εικόνων και βίντεο από τις πιο διάσημες προσωπικότητες από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλούς άλλους πόρους. Περιμένετε να απολαύσετε μόνο τις "καλές" σκηνές και πλάνα. Και όταν λέω καλό, εννοώ ζεστό, σαγηνευτικό και τολμηρό. Χιλιάδες διαθέσιμο περιεχόμενο είναι προσβάσιμο στο CelebsRoulette και ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα από τη δουλειά για να απολαύσετε τα πάντα ταυτόχρονα.

Μάθετε περισσότερα για το CelebsRoulette εδώ.

PROS:

 • Πολλές διασημότητες διαρρέουν φωτογραφίες και βίντεο
 • Δελεαστικές σκηνές από διαφορετικές πηγές
 • Καταπληκτική δυνατότητα αναζήτησης
 • Διαθέτει πολλές δυνατότητες ιστότοπου
 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Υλοποιεί την αξιολόγηση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Τα αναδυόμενα παράθυρα και οι ενοχλητικές διαφημίσεις είναι πολλές
 • Broken συνδέσεις
 • Όχι αποκλειστικό περιεχόμενο

# 7 - TheNipSlip

Αρχική σελίδα TheNipSlip

Περιγράφοντας τον εαυτό του ως ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα παντελόνια διασημοτήτων και ατυχίες ντουλάπας, είναι ένα blog όπου μπορείτε να μειώσετε το κυνήγι και να φτάσετε αμέσως στα καλά πράγματα. Εδώ θα βλέπετε δημοφιλή ονόματα με σέξι περιεχόμενο - όχι μόνο στα τσιμπήματα, αλλά και σε άλλα σέξι και άτακτα, όπως να βλέπετε τα αγαπημένα σας μωρά να φορούν διαφανή ρούχα ή να μην φορούν καθόλου κιλότα. Και το καλύτερο μέρος όλων - ο ιστότοπος ενημερώνεται τρεις φορές την ημέρα! Έτσι, μπορείτε πάντα να περιμένετε κάτι νέο και συναρπαστικό κάθε φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα.

Περισσότερα για το NipSlip και τις δυνατότητές του εδώ.

PROS:

 • Πολλές ενημερώσεις καθημερινά
 • Πολύ περιεχόμενο μπορείτε να απολαύσετε
 • Εύκολο στη χρήση interface
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ βασική και βαρετή εμφάνιση ιστότοπου
 • Ο Kim K κυριαρχεί στα περισσότερα περιεχόμενα του ιστότοπου
 • Πολλές διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 8 - CelebJihad

celebjihad

Ο ιστότοπος οργάνωσε τις ενότητες του σε δύο: γυμνά διασημότητες και βίντεο διασημοτήτων. Η πρώτη ενότητα είναι μια περιοχή για να δείτε γυμνές εικόνες διασημοτήτων. Και οι δύο ενότητες ενημερώνονται τακτικά με κάποιο καλό περιεχόμενο. Η σελίδα αρχειοθέτησης διασημοτήτων σας επιτρέπει να δείτε αστέρια και πολλές καυτές γυναίκες και το περιεχόμενό τους. Μια κρυφή ματιά σε μεγάλα ονόματα όπως ο Kim Kardashian, η Miley Cyrus και ακόμη και η Emily Ratajkowski είναι μερικές σέξι διασημότητες με λίγο καυτό και σέξι περιεχόμενο.

PROS:

 • Γυμνό και πορνογραφικό περιεχόμενο διασημοτήτων
 • Δωρεάν για χρήση
 • Μια διαφορετική συλλογή περιεχομένων celeb

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές δημοσιεύσεις clickbait
 • Δημοσιεύει μερικά περίεργα μουσουλμανικά μιμίδια
 • Πολλές ενοχλητικές και ενοχλητικές διαφημίσεις

# 9 - CelebGate

γιορτάζω-1

Η διάταξη Celebgate.cc μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπο θαυμαστών διασημοτήτων σας και θα το βρείτε οργανωμένο χωρίς τίποτα με δυνατότητες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος. Ωστόσο, η αρχική σελίδα διαθέτει ευρετήριο AZ, ενότητα γενεθλίων για διασημότητες και την τρέχουσα λίστα ενημερώσεων. Ο ιστότοπος έχει επίσης το δικό του "Hall Of Fame" μαζί με πρόσφατες δημοσιεύσεις ιστολογίου. Έχουν επίσης μια μοναδική ενότητα "Fappening" με μερικά επεξηγηματικά άρθρα και σχετικές διασημότητες, όπως συμβαίνει με το Playboy και τα μοντέλα τους. Κάθε μοντέλο σε αυτόν τον ιστότοπο δημιουργεί το βιογραφικό του και δίνει μια ματιά στα περιεχόμενα του ιστότοπου.

PROS:

 • Κάθε διασημότητα έχει γράψει προσεκτικά το βιογραφικό του
 • Αρχείο περιεχομένου διασημοτήτων και γυναικών
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Τα βίντεο ή οι ταπετσαρίες στον ιστότοπο σας ανακατευθύνουν σε άλλο ιστότοπο για ενήλικες

# 10 - AZNude

αζνού

Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλά περιεχόμενα που κυμαίνονται από τα πιο καυτά ονόματα διασημοτήτων - ηθοποιούς, μοντέλα και πολλά άλλα. Με περισσότερες από 250,000 διαθέσιμες φωτογραφίες για προβολή και λήψη, καθώς και περισσότερα από 70,000 βίντεο - θα απολαύσετε κάτι τέτοιο. Δεδομένου ότι το περιεχόμενό τους ποικίλλει από τους χρόνους που παρήχθη αρχικά, οι ποιότητές τους βίντεο μπορεί επίσης να διαφέρουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι 'αυτό, επειδή είναι όλα παρακολουθήσιμα και ανάγονται σε πολλές δεκαετίες πριν. 

Διαβάστε την ολοκληρωμένη κριτική μας για το AZNude εδώ.

PROS:

 • Τεράστια συλλογή πορνό
 • Γρήγορη ροή και λήψεις δωρεάν
 • Εξαιρετικές επιλογές ταξινόμησης
 • Καθημερινές ενημερώσεις
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Αυτόματο παιχνίδι
 • Μικρή κίνηση / έκθεση σε άλλους χρήστες
 • Μη αποκλειστικό περιεχόμενο

# 11 - NudoGram

NudoGram

Το NudoGram είναι ένας ιστότοπος πορνό που απευθύνεται κυρίως σε διασημότητες και διαρροές γυμνών από τους αγαπημένους σας σταρ του Χόλιγουντ. Αυτό που παρατηρώ σε αυτόν τον ιστότοπο Fappening είναι πώς ο σχεδιασμός και η ρύθμιση που διαθέτει. Όλα είναι καλά οργανωμένα και εφαρμόζουν σύστημα σήμανσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε συγκεκριμένο περιεχόμενο που σχετίζεται με τις προτιμήσεις σας. Τώρα, δεν χρειάζεται να περάσετε από όλο το περιττό περιεχόμενο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επειδή το NudoGram έχει ήδη σχεδιαστεί για τη διευκόλυνσή σας.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Το περιεχόμενο δεν είναι γεμάτο και οργανωμένο καλά
 • Πολύ αποτελεσματικό στη χρήση
 • Άφθονο εκπληκτικό περιεχόμενο
 • Διαθέτει τις πιο δημοφιλείς διαρροές διασημοτήτων και αποκλειστικές φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 12 - ScandalPlanet

Κεντρικό ScandalPlanet

Χιλιάδες κλιπ και εικόνες σεξ μπορούν να βρεθούν στο Scandal Planet και θα δείτε πολλά πλάνα καβάλου, γυμνά και γλιστρήματα. Υπάρχουν ακόμη και ψεύτικες ταινίες σεξ διασημοτήτων με μωρά που μοιάζουν με τα αγαπημένα σας αστέρια. μοιάζουν τόσο πολύ που θα έχετε ένα καλό ρολόι. Όσον αφορά τα βίντεό τους, έχουν μεσαία χαμηλή ποιότητα, ειδικά με εξειδικευμένες θέσεις. Αλλά ένα καλό πράγμα είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο ακόμη και χωρίς να εγγραφείτε για λογαριασμό στον ιστότοπο.

PROS:

 • Μια καλή ποσότητα περιεχομένου
 • Καθαρή και μοντέρνα ιστοσελίδα
 • Μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Η ταξινόμηση και η βασική αναζήτηση μπορούν να βελτιωθούν
 • Εξακολουθεί να εργάζεται σε υποστήριξη για κινητά
 • Χαμηλή ποιότητα βίντεο
 • Τα βίντεο περιορίζονται με συνδέσμους
 • Η προηγμένη αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη
 • Χωρίς ευρετηρίαση

Τελικές Σκέψεις

Αυτός ο ιστότοπος είναι για τη νέα γενιά πορνογράφων. Δεν θα κουραστείτε ποτέ από πολλούς διάσημους, τόσο γνωστούς όσο και ανερχόμενους. Το buffering δεν μειώνει τη συναρπαστική προσπάθεια που έχετε κερδίσει και μπορείτε να μεταβείτε από τη μία ταινία στην άλλη σε ένα δευτερόλεπτο. Λατρεύω επίσης τις κορυφαίες εκατό λίστες της ιστοσελίδας. Αυτές οι καταχωρίσεις περιλαμβάνουν Top 100 Γυμνές Διασημότητες, Ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και πολλά άλλα για εξερεύνηση.

Επιπλέον, ο ιστότοπος δεν θα απογοητεύσει τις προσδοκίες σας για διάσημες σκηνές σεξ καθώς και απόλαυση με ανάλαφρη καρδιά. Αν και είναι καλύτερο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, δεν υπερτερεί του γεγονότος ότι μπορείτε ακόμα να αγαπήσετε και να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες χωρίς αυτόν. Εκτιμώ επίσης τον τρόπο αναγνώρισης των κορυφαίων χρηστών του ιστότοπου. Πράγματι, αυτή η δυνατότητα θα προσελκύει περισσότερους επισκέπτες κάθε μέρα.

Επιπλέον, πρέπει να γνωρίζετε ότι μερικές φορές εμφανίζονται αναδυόμενα παράθυρα και διαφημίσεις για να σας ενοχλήσουν. Αλλά χρησιμοποιώντας έναν αποκλεισμό διαφημίσεων, ο ιστότοπος φαίνεται να είναι πολύ καθαρός και χωρίς banner. Από την άλλη πλευρά, η φανταστική συλλογή και η εξαιρετική ευρετηρίαση επιτρέπουν σε κάθε επισκέπτη να μετακινηθεί γρήγορα από τη μία διασημότητα στην επόμενη. Ως εκ τούτου, αφήστε το πνεύμα σας να τρέξει ελεύθερο και βουτήξτε σε υλικά χωρίς λογοκρισία που θα σας κάνουν να τρελαθείτε σαν τρελός. 

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 45 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Celeb Exposur & 12 κορυφαίες δωρεάν ιστοσελίδες πορνό και γυμνών διασημοτήτων όπως το CelebExposed.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebExposed.com Είναι καιρός αυτές οι σέξι διασημότητες να αποκτήσουν τα φώτα της δημοσιότητας στον κόσμο του πορνό. Είμαστε όλοι περίεργοι για το πώς φαίνονται οι διασημότητες μας ενώ αχνίζουν στο κρεβάτι. Κόλλησα όταν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Celeb Kingdom & 12 Καλύτερες Ιστότοποι διασημοτήτων και γυμνών που διέρρευσαν όπως το CelebKingdom.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebKingdom.org Οι πύλες είναι ανοιχτές για το Celeb Kingdom! Όλοι καλούνται εγκάρδια να εξερευνήσουν το συμπόσιο των ερωτικών γευμάτων. Όμορφα, αυτό το βασίλειο είναι συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο στην παροχή γυμνών διασημοτήτων και αισθησιακών αντικειμένων. Ωχ, πρέπει να ελέγξω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cinema Cult & 12 ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων που πρέπει να επισκεφτείτε και γυμνά διάσημων που διέρρευσαν όπως το Cinemacult.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Cinemacult.com Έχετε βρεθεί ποτέ να κοιτάτε την αγαπημένη σας διασημότητα στην οθόνη και να σκέφτεστε: «Πώς φαίνονται πάντα τόσο καλά; ” Λοιπόν, υπομονή γιατί το Cinemacult.com είναι το VIP πάσο σας στον κόσμο των αστεριών που πηγαίνουν όλο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Celeb Matrix & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό διασημοτήτων και διακεκριμένα γυμνά διασημοτήτων όπως το CelebMatrix.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebMatrix.com Γεια σας! Λοιπόν, έπεσα πάνω σε αυτό το CelebMatrix στο διαδίκτυο και πιστέψτε με, είναι σαν ένα VIP πάσο στον άγριο κόσμο της διασκέδασης των διασημοτήτων – και όχι, δεν μιλάω για το κόκκινο χαλί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudify Online & TOP 12 Deepfake Πορνό και Γυμνές Ιστοσελίδες Διασημοτήτων όπως το Nudify.online Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nudify.online Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας σε μια ονειροπόληση, αναρωτιέστε πώς θα έμοιαζαν οι άνθρωποι γύρω σας με τους λάτρεις; Αν γνέφεις μαζί, καλώς ήρθες στο κλαμπ, φίλε μου. Ο αγώνας είναι πραγματικός. Τώρα, φανταστείτε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διασημότητες βίντεο και κορυφαίοι 12 ιστότοποι που εξαφανίζονται και ιστότοποι πορνό διασημοτήτων που διέρρευσαν όπως το VideoCelebs.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VideoCelebs.net Καλώς ήρθατε, φίλοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Σήμερα, βουτάμε στον δελεαστικό κόσμο των VideoCelebs, όπου περιμένει η γοητεία των διασημοτήτων και οι δελεαστικές αποδράσεις τους. Τώρα, προτού αρχίσετε να δημιουργείτε εικόνες της Jennifer Lawrence, της Selena Gomez ή ακόμα και της Penny […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση DeepFakePorn & 12 καλύτερα ψεύτικα γυμνά διασημοτήτων και ιστοσελίδες DeepFake πορνό όπως το DeepFakePorn.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepFakePorn.net Χαιρετισμούς, συνάδελφοί μου που γνωρίζουν το Διαδίκτυο! Έχετε ακούσει το θόρυβο για την τελευταία τάση που κατακλύζει τον Ιστό; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας δώσω τα όχι και τόσο σπουδαία νέα. Μια βαθιά ψεύτικη τοποθεσία που ονομάζεται DeepFakePorn έχει εμφανιστεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διάσημοι Dump & 12 Καλύτερες Διαρροές Γυμνών Διασημοτήτων και Ιστότοποι πορνό όπως το Celebsdump.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebsdump.com Γεια σας! Έτσι, έπεσα πάνω στο CelebsDump τις προάλλες και επιτρέψτε μου να σας πω. δεν είναι μόνο ο συνηθισμένος ιστότοπος κουτσομπολιού διασημοτήτων σας. Πρόκειται για έναν εικονικό θησαυρό με φωτογραφίες με σούπερ μόντελ, ηθοποιούς του Χόλιγουντ και αξιόλογες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορίτσια κοινωνικών μέσων και 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων που εξαφανίζονται και έχουν διαρρεύσει όπως το Socialmediagirls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Socialmediagirls.com Πολλά κορίτσια σήμερα χρησιμοποιούν πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μεταδώσουν παιχνίδια, να δημιουργήσουν περιεχόμενο και να κάνουν άλλα πράγματα. Δεν τους τελειώνουν οι ιδέες για να παραμείνουν ενεργοί και σχετικοί. Γι' αυτό υπάρχουν πολλά σέξι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Celeb Hub & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γυμνών διασημοτήτων όπως το CelebHub.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebHub.net Αναρωτιέστε ποια διασημότητα κοσμεί τη σκηνή του πορνό τελευταία; Ανακάλυψα το Celeb Hub και πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον εκπληκτικό ιστότοπο. Οι λάτρεις του πορνό διασημοτήτων είναι η κύρια πελατεία του τομέα και αν ανήκετε σε αυτό το ρόστερ των […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Boobs Radar & 12 Best Fappening and Leaked Celebrities Porn Sites όπως το BoobsRadar.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BoobsRadar.com Hot Boobies Alert! Το Boobs Radar είναι ένα ολοκαίνουργιο, κορυφαίο πορνό κανάλι διασημοτήτων που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στη λίστα των αγαπημένων σας. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ δημιουργικό σε περιεχόμενο, το Boobsradar κάνει εξαιρετική δουλειά ξεπερνώντας τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Desi Fakes & Top 12 Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το DesiFakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DesiFakes.com Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα Desi Fakes; Πρόσφατα κοίταξα έναν κορυφαίο ινδικό πορνό ιστότοπο και ενθουσιάστηκα να γνωρίσω περισσότερα ινδικά hotties. Με αυτό, εμπνέομαι να σκάβω και να τρώω χυμώδη ινδική […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adult Empire Celebrity & Top 12 Nude Celebrity Sites Όπως το adultempirecelebrity.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το adultempirecelebrity.com Από τότε που κυκλοφόρησε το σεξουαλικό σκάνδαλο της Kim Kardashian, όλο και περισσότερα σκάνδαλα διασημοτήτων εμφανίζονται στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του Paris Hilton και του κλασικού σκάνδαλα της Πάμελα Άντερσον, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Κάρολιν Μέρφι. Ολα τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AEBN Celebrities & 12 Best Premium Nude Celebrity Sites Όπως το straight.aebn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το straight.aebn.com Τον τελευταίο καιρό, λαχταρούσα πολλές διασημότητες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι σκέψεις τους με χτυπούσαν όλη την ώρα. Λοιπόν, αν σας έλεγα ότι κάνω πάντα βαθιές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, πιστέψτε με, γιατί είμαι. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wiki Feet Review & Top 12 Celerity Sex Sites όπως το WikiFeet.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WikiFeet.com Έχετε ανακαλύψει το σεξουαλικό φετίχ σας πρόσφατα; Ετοιμαστείτε να καταβροχθίσετε τη συλλογή ποδιών διασημοτήτων για έναν υπέροχο οργασμό ποδιών στο WikiFeet.com! Η κοινωνία σήμερα υποδέχεται συνεχώς τις σεξουαλικές φαντασιώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Έτσι, οι εμμονές στα πόδια γιορτάζονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TaxiDriverMovie & 12 Καλύτερες Γυμνές Ιστοσελίδες Διασημοτήτων/Πορνοστάρ, όπως το taxidrivermovie.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TaxiDriverMovie.com Οι διασημότητες είναι οι πιο λατρεμένες προσωπικότητες στον κόσμο. Όταν οι άσχημες πλευρές τους βγαίνουν στη δημοσιότητα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους—ειδικά αν αυτές οι διαρροές είναι σκάνδαλα, τσιμπήματα και αμφιλεγόμενες ατυχίες. Σίγουρα, είναι συναρπαστικό να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deep Swap & TOP-12 Celeb Nudes & Deepfake Porn Sites όπως το DeepSwap.ai Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepSwap.ai Όσοι θαυμαστές ερωτικών που θέλουν μια ακραία περιπέτεια με τους πιο περιζήτητους σούπερ σταρ τους θα λατρέψουν το Deep Swap. Αν έχετε την πιο τρελή φαντασία, σπεύσατε σε αυτήν την πλατφόρμα για να ζήσετε ένα συναρπαστικό, μοναδικό στο είδος του φαινόμενο. Δημιουργήστε το ζουμερό σας υλικό και δείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση HeroEro & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 Γυμνοί ιστότοποι για διασημότητες και διασημότητες Όπως το heroero.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeroEro.com Όταν τα πράγματα γίνονται τρελά και δεν υπάρχει πορνό στο τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας, ευχόμαστε πάντα να υπάρχει ένας ήρωας που θα μπορούσε να μας σώσει. Ευτυχώς, βρήκα τον καλύτερο ήρωα στον κόσμο. υπάρχει εδώ και ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fapopedia & TOP-12 Γυμνά διασημοτήτων και Ιστότοποι με διαρροές όπως το Fapopedia.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fapopedia.net Το Fapopedia είναι διαθέσιμο! Ναι, ακούγεται σαν τη Wikipedia και έχει προσελκύσει γνώστες του πορνό σε όλο τον κόσμο. Η Fapopedia τόνισε την ικανότητά της να προμηθεύεται τα αγαπημένα σας καυλιάρη υλικά. Όπως η Wikipedia και άλλα εργαλεία αναζήτησης, το Fapopedia προσφέρει θαύματα παρουσιάζοντας τα κορυφαία και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fappening Book & TOP-12 Celebrity Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το FappeningBook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FappeningBook.com Θέλετε να προσθέσετε περισσότερους χώρους στο φετίχ πορνό διασημοτήτων σας; Προσθέστε το Fappening Book στη λίστα σας και γευτείτε την αίσθηση των άτακτων και σέξι προσωπικοτήτων που καταγράφονται και χτυπιούνται στην πραγματική ζωή. Το Fappening Book εξυπηρετεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornDeepFake & Top-12 Deepfake και Celebrity Porn Sites Παρόμοιοι με το porndeepfake.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornDeepFake.net Αχ, deepfakes… Πρόσφατα έλαβα προτάσεις από τους φίλους μου σχετικά με ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων, και προσωπικά, δεν είμαι νέος σε αυτό κόγχη. Έχω αναθεωρήσει αρκετές τοποθεσίες deepfake στο παρελθόν και αυτή η θέση με έχει αφήσει δέος. Αυτό που προκαλεί έκπληξη, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι αστέρες και 12 καλύτεροι διάσημοι γυμνοί και Deepfake πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το SexyStars.online Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyStars.online Ω, σέξι σταρ! Αισθάνομαι λίγο ζεστό σήμερα και σκέφτομαι τα αγαπημένα μου είδωλα διασημοτήτων σε πλήρη γυμνό. Τι λες, φίλε; Σκέφτεσαι κι εσύ το ίδιο; Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη διασημότητά μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JerkOffToCelebs & TOP 12 Γυμνές διασημοτήτων και Ιστότοποι για σεξουαλικά σκάνδαλα διασημοτήτων Όπως το jerkofftocelebs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JerkOfftoCelebs.com Όλοι έχουμε μια μεγάλη επιθυμία να παρακολουθήσουμε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων. Στην πραγματικότητα, πολλοί αστέρες της ποπ και ηθοποιοί του Χόλιγουντ δείχνουν ξεκάθαρες σκηνές στα μουσικά βίντεο και τις ταινίες τους για να προσελκύσουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deep Fucks & 12 Best Celeb Nudes και Deep Fake Porn Sites όπως το DeepFucks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepFucks.com Οι θαυμαστές των deep fake βίντεο διασκεδάζουν με καλούς ιστότοπους που μπορούν να προσθέσουν στη λίστα τους με τοποθεσίες πορνό. Ευτυχώς, ανακάλυψα αυτήν την πλατφόρμα που έφερε επανάσταση στην αναζήτησή μας για ερωτική. Το DeepFucks.com θα σας κάνει να θέλετε να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CFake Review & 12 Best Celebrity DeepFake και Celeb Nude Sites όπως το cfake.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για διασημότητες του Cfake.com — δεν είναι τέλειοι; Πάντα αναρωτιέμαι πώς είναι αυτές οι καλλονές του Χόλιγουντ όταν είναι γυμνές. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι γυμνών διασημοτήτων στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχει χακαριστεί το τηλέφωνο όλων των διασημοτήτων. Συνεχίζω να βρίσκω την Taylor Swift, τη Lily […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Celebrity & Top 12 Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites Παρόμοιοι με το SexCelebrity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexCelebrity.net Γεια σου, φίλε! Ξεκινήστε να αναφέρετε τη διασημότητα που θέλετε να δείτε εντελώς γυμνή. Εδώ στο SexCelebrity.net, θα έχετε το πιο καυτό και πιο φρέσκο ​​πορνό διασημοτήτων για τράνταγμα. Τυχερός αν η αγαπημένη σας προσωπικότητα κυκλοφόρησε άτακτες σεξουαλικές ταινίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BannedSextapes & 12-Καλύτεροι Premium Γυμνοί ιστότοποι διασημοτήτων Όπως το bannedsextapes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BannedSextapes.com Αχ, πορνοστάρ… Είναι παντού. Μερικοί είναι παλιοί και επιτυχημένοι, ενώ άλλοι είναι αρχάριοι και φρέσκοι. Ωστόσο, πολλοί από εμάς αναζητούμε κάτι διαφορετικό — μια γεύση που θα μείνει στα όνειρά μας. Και βρήκα ακριβώς το σωστό περιεχόμενο — […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adult Deep Fakes & 12 Best Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το AdultDeepFakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AdultDeepFakes.com Σίγουρα, υπάρχουν μέρες στη ζωή μας που θέλουμε να δούμε τις διασημότητες μας να κάνουν τις άσχημες σεξουαλικές πράξεις που ικανοποιούν τους πετεινούς μας. Μερικές φορές αναρωτιόμαστε πώς είναι πραγματικά να τα έχουμε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VividCeleb Review & 12 (Καλύτερα) Premium γυμνά διασημοτήτων, ιστότοποι σεξουαλικών ταινιών όπως το vividceleb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vividceleb.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γυμνών διασημοτήτων που ονομάζεται VividCeleb. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενα celeb πορνό με γεμάτες σεξ ταινίες, φωτογραφίες, ταινίες μεγάλου μήκους και πολλά άλλα! Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες γυμνών διασημοτήτων έξω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Famous Board & 12 Best Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites Παρόμοιοι με το FamousBoard.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FamousBoard.com Αλίμονο! Το Famous Board είναι ένα μέρος για να επισκεφτείτε όταν είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων, ειδήσεις και ταινίες πορνό. Οι φανατικοί διάσημοι θα εκστασιαστούν και θα κατακλυστούν με τη βιβλιοθήκη των ανεβασμένης φωτογραφίας και των καυτών βίντεο με εξέχοντες σταρ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MrDeepFakes & 12 Καλύτερες Διασημότητες DeepFake Porn και Celeb Nude Sites Όπως το mrdeepfakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το mrDeepfakes.com Πολλοί διάσημοι έχουν ανεβάσει τις γυμνές φωτογραφίες τους στο deep web σε μια προσπάθεια να αποκομίσουν επιπλέον δημοσιότητα και έκθεση στα μέσα. Ακόμα κι έτσι, δεν μπορείτε να υποθέσετε ότι κάθε διασημότητα θα είναι τόσο απερίσκεπτη ώστε να διαρρεύσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebMasta & 12 Καλύτερες δωρεάν γυμνές διασημότητες που διέρρευσαν, ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων όπως το celebmasta.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebmasta.com Αχ, διασημότητες. Η ζωή τους είναι αρκετά συναρπαστική, έτσι δεν είναι; Η ζωή των διασήμων είναι γεμάτη κουτσομπολιά, ειδήσεις, σκάνδαλα και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σε όλους αρέσει να περιηγούνται σε ιστοτόπους γυμνών διασημοτήτων και να ανοίγουν σελίδες επειδή φέρνει άφθονη διασημότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fappenist & TOP-12 Καλύτερα γυμνά διασημοτήτων και ιστότοπος παρόμοιος με το Fappenist.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fappenist.com Ποιος δεν αγαπά τις διασημότητες όσο μεγαλώνει; Ναι, φίλε, ξέρω ότι κρατάς σέξι περιοδικά και DVD στο ντουλάπι του δωματίου σου, προσπαθώντας τόσο σκληρά που δεν θα το δει η μαμά σου. Ω, αυτές οι αναμνήσεις! Εν τω μεταξύ, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EgoAllStars & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ Celeb Nudes, Naked Celeb Διαρροές ιστότοπων Όπως το egoallstars.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Egoallstars.com Η αφοσίωση των περισσότερων θαυμαστών για τους αγαπημένους τους διασημότητες παρουσιάζεται μέσω του EgoAllStars — ενός διάσημου ιστότοπου γυμνών διασημοτήτων. Ανακαλύψτε αμέτρητες εικόνες γυμνιστών και σεξουαλικών διασημοτήτων περιηγώντας την τεράστια συλλογή από πιο καυτές διαρροές και γυμνό περιεχόμενο. Φωτογραφίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudography & TOP-12 Best Celeb Nudes and Fappening-Like Παρόμοια με το Nudography.com Show Me 12 Alternatives for Nudography.com Χάρη στις πολυάριθμες κορυφαίες εμφανίσεις τους σε ταινίες, οι celebrities τραβούν πολύ την προσοχή. Εκτός από το πρότυπο μόδας και τάσεων της γενιάς, είναι όντως ελκυστικά και προκαλούν πολύ αυνανισμό. Και ναι, πολλοί άνθρωποι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebJihad Review 12 Best Nude Celeb and Deepfake Porn Sites Like Celebjihad.com Show Me 12 Alternatives for Celebjihad.com Ενώ χιλιάδες άλλοι διάσημοι και διαρροή ιστότοπων διασημοτήτων είναι εντυπωσιακά παρόμοιοι - με το ίδιο υλικό πηγής, πλοήγηση και διάταξη, είναι ακόμα εντυπωσιακό ότι Η CelebJihad βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίζει. Αυτός ο ιστότοπος έχει εκπληκτικό περιεχόμενο που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebritySlips & TOP-12 Best Celeb Nudes and Fappening-Like Παρόμοια με το celebrityslips.com Show Me 12 Alternatives for CelebritySlips.com Μερικές φορές, όταν βλέπουμε πορνό ή μοντέλα να γυμνάζονται δεν δίνει μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμό από ό, τι παλιά. Perhapsσως, βλέπουμε πάρα πολύ πορνό για χρόνια που το γυμνό δεν λειτουργεί πλέον ως μαγεία. Αλλά, μην ανησυχείτε, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ancensored & 12 TOP Celebrity Nudes and Leaked Sites Like Ancensored.com Show Me 12 Alternatives for Ancensored.com Ο ιστότοπος του Ancensored είναι μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού. Με την πολλή πλατφόρμα βίντεο ενηλίκων, αυτό το μέρος προσελκύει αρχάριους και έμπειρους εθισμένους στο πορνό. Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται σε εκατοντάδες βίντεο για να επιλέξετε από πού μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε διασημότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ScandalPlanet Review & 12 (Best) Celebrity Nudes and Celeb Sex Scandal Sites Like scandalplanet.com Show Me 12 Alternatives for Scandalplanet.com Αρκετές χολιγουντιανές σεξ ταινίες ήταν στη λίστα παρακολούθησής μου εδώ και πολύ καιρό - εκατοντάδες από αυτές, στην πραγματικότητα. Συνήθως, αυτές οι οικείες αποκαλύψεις δεν παρέχουν μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση όπως το πορνό, αλλά είναι συναρπαστικό να βλέπεις πόσο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebGate & TOP-12 Γυμνό διασημοτήτων και ιστότοποι διαρροής όπως το CelebGate.cc Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebGate.cc Και ναι! Φαίνεται ότι ένας νέος ιστότοπος αφιερωμένος στις φωτογραφίες και τα βίντεο γυμνού διασημοτήτων είναι εδώ. Αυτό είναι ένα υπέροχο νέο για τους λάτρεις του πορνό και τους οπαδούς των διασημοτήτων στη γειτονιά. Ως εκ τούτου, εκείνοι που πεινούν και χρειάζονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TheNipSlip Review & 12 BEST Celeb Nudes/Fappening & Naked Celeb Leak Sites Like TheNipSlip.com Show Me 12 Alternatives for TheNipSlip.com Τέλος, TheNipSlip! Είναι ένας από τους καλύτερους γυμνούς ιστότοπους διασημοτήτων που διαθέτει ειλικρινή και πλάνα διασημοτήτων στις πιο τολμηρές και γυμνές στιγμές τους. Ναι, έτσι είναι, όλοι οι σούπερ σταρ του κλάδου - μοντέλα, τηλεοπτικές προσωπικότητες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DrunkenStepFather & 12 BEST Nude Celeb & Naked Celeb Leak Sites Όπως το DrunkenStepFather.com Δείξτε μου Top 12 εναλλακτικές λύσεις για το DrunkenStepFather.com Παρόλο που διάφορες ιστοσελίδες σεξ με γυμνές και διαρροές διασημοτήτων σήμερα, μόνο μερικοί από αυτούς ξεχωρίζουν και έχουν εξαιρετικά αυθεντικό και αξιόλογο. φήμη. Ακόμα κι έτσι, κάθε στιγμή είχα τη διάθεση για εικόνες που διέρρευσαν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebsRoulette Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Naked Celeb Leak Sites Like CelebsRoulette.com Show Me 12 Alternatives for CelebsRoulette.com Τέλος, ένας υπέροχος ιστότοπος με ένα συνδυασμό εικόνων και βίντεο από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλούς άλλους πόρους. Περιμένετε να απολαύσετε μόνο τις «καλές» σκηνές και φωτογραφίες. Και όταν λέω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AZNude Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Leaks Sites όπως το AZNude.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AZNude.com Όταν πρόκειται για τις αρχικές μου εντυπώσεις οποιουδήποτε ιστότοπου, συγκεκριμένες σελίδες προσελκύουν αμέσως την προσοχή μου, προσφέροντάς μου μια καταπληκτική ματιά τι να περιμένεις. Αυτό το είδος της πρώιμης εμπειρίας παραμένει στο οστό ενώ κοιτάζω μέσα από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thefappeningblog & 12 BEST Nude Celeb Sites όπως το thefappeningblog.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το thefappeningblog.com Τέλος, το The FappeningBlog! Εάν είστε γοητευμένοι με μια ματιά στην σέξι και άτακτη πλευρά των αγαπημένων σας διασημοτήτων, τότε αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Για πολύ καιρό, το TheFappeningBlog ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γυμνά celeb […]

Μεταβείτε στην κορυφή