Ενημερώθηκε στις: 21 Ιουνίου 2024

Κριτική CelebJihad

12 καλύτεροι Nude Celeb και Deepfake Porn Sites Like Celebjihad.com

Εγγραφείτε στο AdultFriendFinder.com - ένας κορυφαίος ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες! Μην χτυπάτε μόνο στο CelebJihad, βρείτε μια πραγματική γυναίκα!

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebjihad.com

γιορτινό σπίτι

Ενώ χιλιάδες άλλοι επώνυμοι διασημότητες και διαρροές ιστοσελίδων είναι εντυπωσιακά παρόμοιες - με το ίδιο υλικό πηγής, πλοήγηση και διάταξη, είναι ακόμα εντυπωσιακό ότι η CelebJihad έχει βρει έναν τρόπο να ξεχωρίζει. Αυτός ο ιστότοπος έχει φοβερό περιεχόμενο που περιέχει τόσο σκανδαλώδεις, σοβαρές εικόνες όσο και φερόμενα σεξ βίντεο. Ωστόσο, αυτό που το καθιστά μοναδικό και διασκεδαστικό είναι ότι κάθε κομμάτι συνοδεύεται από μια συνοπτική δήλωση από την άποψη μιας συντηρητικής ισλαμικής προσωπικότητας.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://celebjihad.com

Βλέπω ότι το CelebJihad έχει σχεδιαστεί σαν ένα ιστολόγιο, με παρόμοιο περιεχόμενο και στυλ που συνήθως μπορείτε να βρείτε σε ιστότοπους ιστολογίου. Έχει πολλά κρούσματα ενός συγκεκριμένου σούπερ σταρ να φεύγει, ή ακόμα και να δείχνει τη γύμνια τους, προκαλεί ένα ξαφνικό ξέσπασμα από την τρέχουσα δημόσια προσωπικότητά τους. Αυτός ο ιστότοπος παρουσιάζει μερικούς από τους πιο γνωστούς ποπ σταρ του κόσμου, διασημότητες, διασκεδαστές και άλλες όμορφες προσωπικότητες στον κλάδο της ψυχαγωγίας και του μόντελινγκ.

Το CelebJihad διαθέτει μια τεράστια συλλογή εικόνων διασημοτήτων από το Χόλιγουντ, τηλεοπτικές σειρές και άλλα πράγματα. Διαθέτει ακόμη και πολλά ταμπλόιντ και παπαράτσι. Αλλά ένα πράγμα που είναι εντυπωσιακά προφανές εδώ είναι το φορτίο της τέχνης - θα σας πω περισσότερα από αυτά παρακάτω. Ας ξεκινήσουμε να εξερευνούμε περισσότερο το CelebJihad!

Γυμνό και βίντεο διασημοτήτων με μια διασκεδαστική συστροφή στο CelebJihad

Παρά τον αυξανόμενο αριθμό ιστότοπων πορνογραφίας celeb στον κόσμο, δεν υπάρχουν λίγοι ιστότοποι που είναι τόσο ενδιαφέροντες και πρωτότυποι όσο η CelebJihad. Δεν είμαι σίγουρος πώς αυτός ο ιστότοπος καταλήγει έτσι, αλλά δεν λέω ότι είναι τρομερό. Είναι πραγματικά υπέροχο! Όταν κοιτάζω την ιστορία για το πώς πήγε η CelebJihad με την ιδέα τους, φαίνεται ότι ασχολούνται με τη λεπτότητα και μια ωραία πινελιά.

Προερχόμενη από αυτούς, η γενική ιδέα που έχει τις ρίζες της από την απόλυτη περιφρόνησή τους για τη «δυτική» ατομική ελευθερία και τις σεξουαλικές αρχές για τις κυρίες. Ομοίως αισθάνονται ότι υπάρχουν πάρα πολλές πολυάριθμες κορυφαίες ηθοποιοί του Χόλιγουντ στη βιομηχανία του κινηματογράφου που σκόπιμα ασχολούνται με βρισιές στη βιντεοκάμερα.

Το CelebJihad συνδυάζει πολλά βασικά στοιχεία για να διευκολύνει τους επισκέπτες και τα μέλη να έχουν μια φανταστική εμπειρία διασημοτήτων. Διαθέτει ένα μείγμα φωτογραφιών διασημοτήτων με γυμνό στήθος μαζί με αστεία άρθρα που θρηνούν τη γύμνια τους στην οθόνη. Ενώ το γράψιμο στον ιστότοπο είναι πιθανότατα απογοητευτικό για πολλούς ανθρώπους, το περιεχόμενο στη σελίδα είναι από τις πιο γνωστές σαφείς εικόνες διασημοτήτων, περίεργες ερωτικές ταινίες και λίγο από τα δύο.

celebjihad dualipa

Ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα περιφρονούν οι διαχειριστές ολόκληρο το χάος, το προσωπικό θα πρέπει να συντάξει και να διατηρήσει τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει για να σας εξυπηρετήσει στην ενίσχυση του εγωισμού και να διατηρήσει την υπηρεσία ροής για χάρη εκείνων που απολαμβάνουν το jerking off. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο διασημοτήτων με βαθμολογία x; Το CelebJihad σας έχει καλύψει! Πέρα από τις σκηνές που έχουν αναβαθμιστεί και διασκευαστεί πλήρως, έχετε έναν πλούτο πρόσθετου υλικού για να απολαύσετε, από κλιπ ταινιών έως άλλα πλάνα. Υπάρχει πράγματι μια δέσμη για θησαυρό εδώ!

Τι Τόσο Μοναδικό και Ειδικό για το CelebJihad;

περιεχόμενο celebjihad

Η γραφή, τα γραφικά και οι ιστορίες στο CelebJihad είναι όλα ξεχωριστά - γι 'αυτό μπορώ να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν έχω δει κάτι άλλο σαν αυτό στα χρόνια που παρακολουθώ πορνό. Γενικά, γνωρίζουμε ότι οι θρησκευτικοί ριζοσπάστες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ισλαμικής πίστης, περιφρονούν τις σεξουαλικές σκηνές, τις πορνογραφικές ταινίες και την απιστία.

Κάθε ανάρτηση ιστολογίου στη σελίδα έδωσε μια μοναδική, ξεκαρδιστική αφήγηση που δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της CelebJihad. Ενώ καταδικάζει τους διάσημους για τη γυμνή εμφάνισή τους, την απελευθέρωση του φύλου, τη βωμολοχία και τις σκληρές προσβολές τους, θα μπορούσαμε να δούμε σαφώς ότι έχει μια διεστραμμένη και άρρωστη γοητεία με τα βυζιά, τα μουνί τους και είναι κρυφά στο BDSM, καθώς αποκαλούσε τους ανθρώπους όλα αυτά τα φρικτά πράγματα. Το CelebJihad επικεντρώνεται σε αυτόν τον τύπο θέματος και στυλ και, ως εκ τούτου, διαφέρει από άλλους ιστότοπους που σχετίζονται με διασημότητες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αγνοηθεί ότι το CelebJihad είναι ένας τεράστιος γυμνός ιστότοπος διασημοτήτων στις μέρες μας με μια τεράστια συλλογή γυμνών εικόνων διασημοτήτων και σαφή σκάνδαλα βίντεο. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του είναι υψηλής ποιότητας. Αναμφίβολα, το CelebJihad παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις ανάγκες των διασημοτήτων σας με ένα πάτημα της σελίδας του. Εάν αυτό δεν είναι μοναδικό και ιδιαίτερο για εσάς, δεν ξέρω τι άλλο θα σας πείσει.

Διαισθητικός ιστότοπος αλλά βασικός σχεδιασμός του CelebJihad

Διάσημοι celebjihad

Όταν έφτασα στο CelebJihad για πρώτη φορά, ήμουν έκπληκτος που είδα πώς όλα ήταν καλά συνδυασμένα. Δεν βρήκα τη διάταξη και την εμφάνιση της αρχικής σελίδας του ιδιαίτερα ελκυστική. Το CelebJihad μοιάζει με μια πύλη της δεκαετίας του 1990, αφού οι δημιουργοί δεν νοιάζονταν να κάνουν μια σελίδα αισθητικά ευχάριστη. Πίστευα ότι η διάταξη φαίνεται ελάχιστη και στον ιστότοπο λείπουν μερικά βασικά τρέχοντα στοιχεία. Perhapsσως, υπερβάλλω αρκετά την άποψή μου - δεν είναι όμως το χειρότερο όσο είπα ότι θα ήταν, όμως.

Με την πρώτη ματιά, θα δείτε αρκετές ταινίες και φωτογραφίες διασημοτήτων ανάμεικτες με τη σειρά που τους υπέβαλαν οι χρήστες που ανέβασαν. Έτσι, συνήθως οι νεότερες ενημερώσεις είναι οι πρώτες στη σειρά στην κύρια οθόνη. Οι πρόσφατες αναρτήσεις γίνονται συχνά στον ιστότοπο, οι οποίες ενδέχεται να εμφανιστούν εντός διαστημάτων δέκα έως είκοσι λεπτών.

celebjihad Selena

Εν τω μεταξύ, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να κατανοήσετε ολόκληρη την έννοια του ιστότοπου περαιτέρω. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μια ειδική αφήγηση στη σελίδα "Σχετικά", όπου η Durka Durka έδωσε χιούμορ τις τεχνογνωσίες του CelebJihad. Άρχισε να καλλιεργεί φανατικές πεποιθήσεις για γυμνές φωτογραφίες και ταινίες διασημοτήτων, οδηγώντας σε μια ανεπιθύμητη ψυχική κατάσταση. Αρχικά, η ιστορία ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά όλα είναι αισθητά φανταστικά, ψεύτικα και γελοία καθώς συνεχίζετε να διαβάζετε. Είναι αρκετά καλό γέλιο, υποθέτω, και θα μπορούσε να περάσει για μια συναρπαστική ιστορία.

Τέλος πάντων, πιστεύω ότι το CelebJihad μπορεί να χρειάζεται κάποιο περιθώριο βελτίωσης, επειδή ο τρέχων σχεδιασμός είναι προφανώς ξεπερασμένος. Ωστόσο, οι σχεδιαστές του ιστότοπου ενδιαφέρονται σαφώς να εστιάσουν τα μάτια των χρηστών στο περιεχόμενό τους και όχι στην εμφάνιση. Έτσι, αν ασχολείστε περισσότερο με το περιεχόμενο, δεν έχει μεγάλη σημασία αν το CelebJihad φαίνεται καλό ή κακό.

Απομιμήσεις, διαφημίσεις και μοναδικό χιούμορ του CelebJihad

Πλαστά και παραπλανητικά μηνύματα

celebjihad deepfake

Το CelebJihad διαθέτει μερικές παραπλανητικές φωτογραφίες και αμφιλεγόμενα επεξεργασμένα κλιπ, και μπορεί να σας φανεί αναστατωτικό και απογοητευτικό. Ειδικά όταν έχετε σκεφτεί ότι πρόκειται να δείτε τη γύμνια της αγαπημένης σας διασημότητας. Για τους πρώτους χρήστες, πολλοί από εσάς μπορεί να πιστεύουν ότι το CelebJihad είναι ένας τόσο ψεύτικος γυμνός ιστότοπος. Αλλά για μένα, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη αφού γνωρίζω ήδη ότι είναι ένας ιστότοπος Deepfake.

Έχω δει μερικές φωτογραφίες και ταινίες όπου το μοντάζ είναι τόσο κακό που μπορεί ακόμη και να κάνετε μορφασμούς για το πόσο τρομερό φαίνεται. Έτσι, αν ήμουν στη θέση σας, μην φανταστείτε χλιδάτα από την CelebJihad, αφού όλα όσα βλέπετε εδώ δεν είναι αληθινά. Ας πούμε, για παράδειγμα, υπήρχε μια ανάρτηση "Η Emma Watson διέρρευσε σεξουαλικά βίντεο". Προφανώς, οι εικόνες και τα βίντεο σε αυτήν την ανάρτηση ήταν όλα ψεύτικα και η επεξεργασία ήταν τόσο κακή. Από την άλλη πλευρά, πολλά από αυτά τα ψεύτικα περιεχόμενα είναι αρκετά ικανοποιητικά αν ήταν αληθινά αφού όλα μοιάζουν πολύ με τους αγαπημένους μας σταρ του Χόλιγουντ. Καθώς τα παρακολουθείτε, μοιάζει σχεδόν με τα χαρακτηριστικά του προσώπου των καυτών ηθοποιών, οπότε η εμπειρία είναι ακόμα αξιοπρεπής.

celebjihad deepfake billie

Διαφημίσεις, Διαφημίσεις, Διαφημίσεις

Επιπλέον, η CelebJihad έχει αρκετές διαφημίσεις εδώ και εκεί. Αν και δεν είναι ενοχλητικά τοποθετημένα παντού, μερικοί από εσάς μπορεί να αισθάνεστε εκνευρισμένοι. Λίγες από αυτές τις διαφημίσεις εμφανίζονται πριν από την αναπαραγωγή ενός βίντεο και προβάλλονται αρκετά. Αλλά μπορείτε πάντα να το παραλείψετε μετά από λίγα δευτερόλεπτα - την ίδια ιδέα που εφαρμόζεται στην αντιμετώπιση των διαφημίσεων YouTube.

Μοναδικό χιούμορ

Τέλος, διάφοροι χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι οι απόψεις της ριζοσπαστικής ισλαμικής κωμωδίας παρουσιάζονται κάπως για χάρη τους σε συγκεκριμένες ιστορίες. Αλλά άλλοι μπορεί να βρουν αυτές τις προσβολές. Είναι εντάξει; Καταλαβαίνω αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Θέλω να πω, καθένας από εμάς έχει το δικό του κίνητρο όταν επισκέπτεται αυτόν τον τύπο σελίδας. Πολλοί χρήστες περιηγούνται στον ιστότοπο αποκλειστικά για βίντεο κλιπ και φωτογραφίες, αλλά άλλοι απολαμβάνουν επίσης τη συγγραφή και τα ιστολόγια. Βασικά, σας δίνω μια δήλωση αποποίησης για το τι αφορά αυτός ο ιστότοπος.

Φανταστικό τμήμα "Celeb Videos" του CelebJihad

celebjihad celeb βίντεο

Ο CelebJihad θεωρεί τον εαυτό του σατιρικό κωμικό ιστολόγιο, ακόμη και γεμάτο διάσημες γυμνές φωτογραφίες και σεξουαλικές ταινίες. Αν και ο ιστότοπος ισχυρίζεται διαφορετικά, δημοσιεύουν αρκετό σεξουαλικό υλικό για να θεωρηθεί επίσημος ιστότοπος σεξ για ενήλικες. Στην πραγματικότητα, το CelebJihad έχει μια ξεχωριστή θέση σε αυτόν τον ιστότοπο που απευθύνεται σε όλα τα βίντεο σεξ διασημοτήτων φορτωμένα με υπέροχα γυμνά σώματα, βυζιά και μουνί. Κάθε ένα από αυτά τα σεξ βίντεο σε ποιότητα HD και η απόδοση ροής είναι ομαλή. Ποτέ δεν έζησα καθυστέρηση ή αποθήκευση καθ 'όλη τη διάρκεια της απόλαυσης θέασης. Μπορείτε ακόμη και να ανακαλύψετε αρκετές εξωφρενικές και ενοχλητικές διάσημες ηχογραφήσεις σε αυτόν τον ιστότοπο που κάποια άλλα σεξουαλικά δίκτυα ενηλίκων δεν κάνουν τον κόπο να δημοσιεύσουν και να αποθηκεύσουν.

Για παράδειγμα, έχω δει μερικά άσχημα βίντεο κλιπ της Cardi B που αυνανίζονται χρησιμοποιώντας ερωτικά παιχνίδια. Όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι γνωστή για την απελευθερωμένη προσωπικότητα και τη γοητεία της, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα μια τέτοια φανταστική απεικόνιση της σεξουαλικής ελευθερίας! Η Cardi B είναι μόνο το πρώτο αστέρι στη λίστα. υπάρχουν περισσότερα που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, όπως η Βικτώρια από την εκπομπή του Νικ Victorious ή η ναυάγια της πόρνης Miley Cyrus.

Αντέξτε όμως! Αν σκέφτεστε να δείτε σκληρό σεξ και πρωκτικό γάμο εδώ, σίγουρα θα απογοητευτείτε. Αυτά τα βίντεο δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τα πορνό από αυθεντικούς ιστότοπους πορνό. Έτσι, αν σας αρέσει η ωμή, σκληρή ερωτική, πρέπει να μείνετε έξω από αυτό και να πάτε κάπου αλλού. Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ είναι σκληροί οπαδοί αυτών των διασημοτήτων και βλέποντας τα γυμνά κορμιά τους, τα βυζιά και τους καταπληκτικούς γαϊδούρους τους χαρίζουν μια διαφορετική ευχαρίστηση. Ο αυνανισμός και άλλες σεξουαλικές πράξεις είναι απλά κεράσια στην κορυφή.

Δροσερές φωτογραφίες γυμνών διασημοτήτων στο CelebJihad

celebjihad γυμνό celeb

Όπως προαναφέρθηκε, το CelebJihad παρέχει μια ωραία πινελιά ελκυστικών διασημοτήτων. Έχει όλα τα εξέχοντα αστέρια του Χόλιγουντ και μάλιστα δίνει χώρους σε ανερχόμενα σούπερ σταρ για να αποκτήσουν ένα σωστό όνομα στη βιομηχανία. Εκτός από βίντεο, αυτός ο ιστότοπος διαθέτει επίσης διαρροές celeb γυμνών στην ενότητα "Nude Celeb". Το λατρεύω απόλυτα αυτό, καθώς ενημερώνεται συνεχώς κάθε είκοσι λεπτά. Σωστά; δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλη μέρα για να πάρετε καλά πράγματα!

Συνήθως, αυτό το τμήμα παρουσιάζει σαγηνευτικές και εκπληκτικές ομορφιές στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Αλλά αυτή τη φορά, δεν φορούν λαμπερά φορέματα και ποζάρουν επίσημα στην κάμερα. Αντίθετα, είναι μόλις ντυμένοι, εκθέτουν τα μουνάκια τους και δείχνουν περήφανα τα ροδάκινα τους.

Κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του CelebJihad

PROS:

 • Καταπληκτικό περιεχόμενο διασημοτήτων
 • Υπάρχουν βελτιωμένες ταινίες για εμπειρία υψηλής ανάλυσης
 • Χιλιάδες διαθέσιμες προσωπικότητες του Χόλιγουντ, μοντέλα και άλλες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης
 • Χιουμοριστικές ιστορίες
 • Μοναδικό στυλ

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός χρειάζεται αναβάθμιση
 • Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βρουν το χιούμορ αρκετά προσβλητικό
 • Λίγες διαφημίσεις

12 καλύτεροι Nude Celeb και Deepfake Porn Sites Παρόμοιες με το Celebjihad.com:

# 1 - MrDeepFakes

MrDeepFakes

Το MrDeepfakes φέρνει μια νέα γεύση στον κόσμο των γυμνών διασημοτήτων. Από το ίδιο το όνομα, αυτός ο ιστότοπος περιέχει ψεύτικα και επεξεργασμένα βίντεο και εικόνες celeb. Με τη σημαντική πρόοδο της τεχνολογίας αυτές τις μέρες, δεν είναι πλέον πρόβλημα να δημιουργούμε αληθινά σκάνδαλα και σαφείς φωτογραφίες για την ευχαρίστηση όλων. Ο MrDeepfakes ενημερώνεται τακτικά και έρχεται σε διάφορες συλλογές διασημοτήτων A-list.

PROS:

 • Μεγάλη βιβλιοθήκη διασημοτήτων
 • Η πλοήγηση είναι σχετικά απλή στην κατανόηση
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Σκούρο θέμα διάταξης

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο είναι σε κακή ποιότητα ανάλυσης
 • Ορισμένα άλμπουμ έχουν συγκεχυμένους τίτλους
 • Μερικές διαφημίσεις

# 2 - AdultDeepFakes

AdultDeepFakes

Στις μέρες μας, η εύρεση της καλύτερης ιστοσελίδας γυμνών διασημοτήτων μπορεί να είναι δύσκολη και προκλητική. Με ένα σωρό ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα εδώ και εκεί, καθώς και λίγα μόνο περιεχόμενα, είναι αρκετά απογοητευτικό το fap. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι κάθε μέρα να βλέπετε νέες διαρροές από αυτές τις σκύλες των διασημοτήτων, καλό είναι ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Το AdultDeepFakes παρέχει εκπληκτικές επεξεργασμένες φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων που φαίνονται πολύ κουκουλωμένες για να είναι αληθινές. Παρόλο που είναι Deepfakes, είναι ακόμα ωραίο να φαντάζεσαι επιτέλους γυμνό και φοβισμένο το αγαπημένο σου είδωλο.

PROS:

 • Οι διάσημοι είναι διάσημοι και πολύ υπέροχοι
 • Χιλιάδες εικόνες και βίντεο αποθηκεύονται
 • Η διάταξη είναι διαισθητική

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 3 - AZNude

AZNude πορνό

Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές είναι φανταστικές, αλλά υπάρχει κάτι ενδιαφέρον και συναρπαστικό όταν βλέπεις την αγαπημένη σου ηθοποιό να βγαίνει σε μια από τις αγαπημένες σου ταινίες. Σίγουρα, πολλοί από εμάς έχουν σκοτεινές αξίες σάρκας που εκτίθενται σε βίντεο πορνό ως κάτι συναρπαστικό και απολαμβάνουμε εξαιρετικά σαφές περιεχόμενο. Ωστόσο, πολλά άλλα άτομα αναζητούν συνεχώς αυτό το περιεχόμενο διασημοτήτων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι υπέροχο να βλέπετε μια υψηλής ποιότητας ιστοσελίδα πορνό διασημοτήτων όπως το AZNude! Για να είμαι ειλικρινής, είχα την ιδέα ότι πρόκειται για ιστότοπους κορυφαίας κατηγορίας. Αντίθετα, είναι στην πραγματικότητα ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος. Ωστόσο, η γυαλισμένη και στιλάτη εμφάνιση που σας αφήνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια σελίδα πολυτελείας λέει το αντίθετο. Πράγματι, αυτό είναι ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της AZNude.

AZNude κριτική εδώ.

PROS:

 • Πολλά γυμνά, διαρροές και ειλικρινείς λήψεις από διάφορες διασημότητες
 • Διατίθενται καταπληκτικά πορνό
 • Ο σχεδιασμός είναι κομψός και στρατηγικά άνετος στη χρήση
 • Η ροή είναι δωρεάν
 • Η λήψη είναι απεριόριστη και δωρεάν
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Υπάρχουν κανονικά πορνό μικτά

# 4 - Celebs Ρουλέτα

Celebs Ρουλέτα

Τέλος, ένας υπέροχος ιστότοπος με συνδυασμό φωτογραφιών και βίντεο από τις πιο καυτές προσωπικότητες από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλούς άλλους πόρους. Περιμένετε να απολαύσετε μόνο τις «καλές» σκηνές και φωτογραφίες. Και όταν λέω καλά, εννοώ ζεστό, σαγηνευτικό και τολμηρό. Χιλιάδες διαθέσιμο περιεχόμενο είναι προσβάσιμο στο CelebsRoulette και ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα από τη δουλειά για να απολαύσετε τα πάντα ταυτόχρονα.

Το CelebsRoulette είναι μια ακριβής αντανάκλαση του τίτλου της ιστοσελίδας. Περιέχει σκηνές και εικόνες προσωπικοτήτων της τηλεόρασης, σταρ του Χόλιγουντ, δημοσιογράφους, μοντέλα που κάνουν σεξ ή τις πιο ειλικρινείς σέξι πόζες τους. Στην πραγματικότητα, πολλοί σταρ του Χόλιγουντ και του κινηματογράφου κάνουν την εμφάνισή τους στη συλλογή CelebsRoulette. Εντάξει, ας αποδεχτούμε απλά ότι το CelebsRoulette ενδέχεται να μην προσελκύει τόσο πολλούς επισκέπτες όσο άλλες ιστοσελίδες όπως το RedTube ή το Pornhub. Ωστόσο, εξακολουθεί να προσφέρει μερικά συναρπαστικά οφέλη που άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του CelebsRoulette

PROS:

 • Πολλές διασημότητες διαρρέουν φωτογραφίες και βίντεο
 • Δελεαστικές σκηνές από διαφορετικές πηγές
 • Καταπληκτική δυνατότητα αναζήτησης
 • Διαθέτει πολλές δυνατότητες ιστότοπου
 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Υλοποιεί την αξιολόγηση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Τα αναδυόμενα παράθυρα και οι ενοχλητικές διαφημίσεις είναι πολλές
 • Broken συνδέσεις
 • Όχι αποκλειστικό περιεχόμενο

# 5 - TheNipSlip

TheNipSlip γυμνό

TheNipSlip! Είναι ένας από τους καλύτερους γυμνούς ιστότοπους διασημοτήτων που διαθέτουν ειλικρινείς λήψεις διασημοτήτων στις πιο τολμηρές και γυμνές στιγμές τους. Ναι, έτσι είναι, όλα τα σούπερ σταρ του κλάδου - μοντέλα, τηλεοπτικές προσωπικότητες, αστέρια της πραγματικότητας, ηθοποιοί/ηθοποιοί του Χόλιγουντ, ποπ σταρ, μουσικοί και πολλά άλλα!

Αυτός ο celeb γυμνός ιστότοπος διαθέτει ποικίλο περιεχόμενο που είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. Έχουν γυρίσματα στις άκρες, γαϊδούρια, σέξι μαγιό, εσώρουχα, δυσλειτουργίες της γκαρνταρόμπας, τσιμπήματα, σφηνάκια, και φυσικά, ντεκολτέ. Δεν θα το καταλάβαινα, όμως, αν αυτό δεν σε κάνει να τρέμεις! Υπάρχει απλά μια φανταστική στιγμή για να δείτε το σώμα τους και την ειλικρινή γύμνια - γεμίζει τα κομμάτια της φαντασίας σας που λείπουν.

Δείτε την κριτική του TheNipSlip.

PROS:

 • Πολλές φωτογραφίες και βίντεο ενημερώνονται τακτικά
 • Το περιεχόμενο είναι μαζικό
 • Υπάρχουν διαθέσιμα φυσικά, αυθεντικά αποσπάσματα από μουνί διασημοτήτων
 • Οι εικόνες και τα βίντεο κατηγοριοποιούνται τακτοποιημένα
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Πολλές διαθέσιμες δυνατότητες
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Ο βασικός σχεδιασμός χρειάζεται βελτίωση
 • Δεν φιλοξενείται τίποτα

# 6 - DrunkenStepFather

μεθυσμένος παππούς στο σπίτι

Οι άνθρωποι απολαμβάνουν πολύ να βλέπουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές προσωπικότητες να ντύνονται, να βγάζουν τα ρούχα τους ή να εμφανίζονται σε μαλακές ή σκληρές σκηνές δράσης σε μια νέα αγαπημένη ταινία. Η τεράστια ποσότητα μετοχών αυξήθηκε δραματικά καθώς οι χρήστες ανέβασαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Φυσικά, μια υπέροχη και εύχρηστη προσθήκη στην παγκόσμια σειρά διασημοτήτων είναι το DrunkenStepFather, το οποίο παρέχει ενημερωμένο περιεχόμενο, εικόνες και βίντεο με τα πιο φωτεινά αστέρια από όλο τον κόσμο.

Πράγματι, οι φαντασιώσεις σας για αυτές τις πανέμορφες διασημότητες θα ζωντανέψουν με την επιλογή σκανδαλωδών εικόνων διασημοτήτων, από το να βραχείτε μέχρι τις γλυκές ειλικρινείς φωτογραφίες μπικίνι. Στο DrunkenStepFather, θα βρείτε μια ενότητα με την ένδειξη NSFW και ακόμη και περιεχόμενο κατάλληλο για ενήλικες. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μπόνους και οι ανταμοιβές είναι προσβάσιμες και εδώ.

Πλήρης κριτική του DrunkenStepFather εδώ.

PROS:

 • Πολλά γυμνά διασημοτήτων και διαρροές
 • Πηγή τελευταίων ειδήσεων και κουτσομπολιών διασημοτήτων
 • Καταπληκτική ενεργή κοινότητα
 • Φανταστικά τμήματα
 • Δωρεάν για χρήση
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Η λειτουργία αναζήτησης είναι αρκετά βασική
 • Πολλές ανακατευθύνσεις και ενοχλητικές διαφημίσεις που εμφανίζονται

# 7 - CelebGate

φωτογραφίες του celebgate

Για όσους από εσάς θέλετε λίγο χρόνο κοιτάζοντας καυτές (και διαρρεύσει!) Φωτογραφίες διασημοτήτων, δείτε την τεράστια συλλογή του CelebGate που περιλαμβάνει πολλά από τα γνωστά αγαπημένα σας. Έχουν επίσης μερικά μπόνους όπως ιστολόγια και μια ενότητα που προορίζεται για τα μοναδικά μοντέλα Playboy. Ο ιστότοπος ενημερώνει καθημερινά το περιεχόμενό του. Οι περισσότερες από τις πηγές τους προέρχονται από εικόνες παπαράτσι, φωτογράφιση για διάφορες προωθήσεις, κλιπ Instagram, και πιο συγκεκριμένα διαρροές εικόνες που δεν προορίζονται για το κοινό.

Η διάταξη του Celebgate.cc μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπο οπαδών διασημοτήτων σας και θα το βρείτε μη οργανωμένο χωρίς τίποτα πολύ με δυνατότητες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος. Ωστόσο, η αρχική σελίδα έχει ένα ευρετήριο AZ, ένα τμήμα γενεθλίων για διασημότητες και την τρέχουσα λίστα ενημερώσεων. Ο ιστότοπος έχει επίσης το δικό του "Hall Of Fame" μαζί με πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου. Έχουν επίσης μια μοναδική ενότητα "Fappening" με μερικά επεξηγηματικά άρθρα και σχετικές προσωπικότητες, όπως και με το Playboy και τα μοντέλα τους. Κάθε μοντέλο σε αυτόν τον ιστότοπο δημιουργεί το βιογραφικό του και δίνει μια κλεφτή ματιά στο περιεχόμενο του ιστότοπου.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του CelebGate.

PROS:

 • Κάθε διασημότητα έχει γράψει προσεκτικά το βιογραφικό του
 • Αρχείο περιεχομένου διασημοτήτων και γυναικών
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Τα βίντεο ή οι ταπετσαρίες στον ιστότοπο σας ανακατευθύνουν σε άλλο ιστότοπο για ενήλικες

# 8 - Αισθητή

Αισθητή

Είναι γνωστό ότι τα αστέρια βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης και ως αποτέλεσμα, η σεξουαλικότητά τους είναι το επίκεντρο πολλών ονείρων και φαντασιώσεων. Το Ancensored.com προσφέρει στους θαυμαστές την ευκαιρία να δουν πώς φαίνονται οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες, διασκεδαστές, τηλεοπτικές προσωπικότητες και άλλα παρόμοια χωρίς τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους. Το Ancensored παρέχει πολλούς διαφορετικούς τύπους περιεχομένου, με πολλά είδη περιεχομένου βίντεο και εικόνων διάσημων διασημοτήτων, καθώς και τραχιά οθόνη που τραβάει τον κόσμο παγκοσμίως. Πράγματι, είναι μια σοφή επιλογή για κάποιον που εκτιμά περιεχόμενο προσανατολισμένο σε διασημότητες.

PROS:

 • Το περιεχόμενο των διασημοτήτων είναι τεράστιο
 • Η ροή είναι γρήγορη και ομαλή
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Η λήψη δεν είναι διαθέσιμη

# 9 - EgoAllStars

EgoAllStars

Αυτός ο ιστότοπος EgoAllStars.com είναι γεμάτος απεριόριστες εικόνες και ταινίες διάσημων διασημοτήτων, οπότε είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για πανέμορφους ανθρώπους. Πρόκειται για μια εκτενή συλλογή φωτογραφιών που βρέθηκαν σε ταινίες του Χόλιγουντ, τηλεοπτικά προγράμματα, επίσημες τηλεοπτικές δεσμεύσεις, επιδείξεις μόδας και απεριόριστες και σαφείς λήψεις.

Αν και υπάρχουν αρκετά κλιπ ανθρώπων γυμνών ή ερωτευμένων, αρκετοί χρησιμοποιούν σεκάνς επαγγελματικής παραγωγής από τηλεοπτικά επεισόδια και ταινίες υπερπαραγωγής. Επιπλέον, το EgoAllStars διαθέτει πολλές φωτογραφίες διασημοτήτων, τόσο αμβλύ, ειλικρινείς όσο και ελάχιστα ντυμένες.

PROS:

 • Καταπληκτικά βίντεο διασημοτήτων
 • Διατίθενται ειλικρινείς λήψεις, τσιμπήματα και πολυάριθμοι τύποι φωτογραφιών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές

# 10 - NudoGram

NudoGram

Το NudoGram είναι ένας ιστότοπος πορνό που απευθύνεται κυρίως σε διασημότητες και διαρροές γυμνών από τους αγαπημένους σας σταρ του Χόλιγουντ. Αυτό που παρατηρώ σε αυτόν τον ιστότοπο Fappening είναι πώς ο σχεδιασμός και η ρύθμιση που διαθέτει. Όλα είναι καλά οργανωμένα και εφαρμόζουν σύστημα σήμανσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε συγκεκριμένο περιεχόμενο που σχετίζεται με τις προτιμήσεις σας. Τώρα, δεν χρειάζεται να περάσετε από όλο το περιττό περιεχόμενο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επειδή το NudoGram έχει ήδη σχεδιαστεί για τη διευκόλυνσή σας.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Το περιεχόμενο δεν είναι γεμάτο και οργανωμένο καλά
 • Πολύ αποτελεσματικό στη χρήση
 • Άφθονο εκπληκτικό περιεχόμενο
 • Διαθέτει τις πιο δημοφιλείς διαρροές διασημοτήτων και αποκλειστικές φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 11 - ScandalPlanet

Βίντεο ScandalPlanet

Για κάποιον σαν εμένα που απολαμβάνει τέτοιου είδους πράγματα, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχουν σεξουαλικές ηχογραφήσεις, ρητές εικόνες ή πλάνα παπαράτσι που δεν είναι μαγευτικά. Έτσι, οι ιστότοποι που εμφανίζονται όπως το ScandalPlanet.com είναι βολικοί για την κοινή χρήση σκανδαλωδών αντικειμένων όπως αυτό.

Έχει αρκετά αναγνωρίσιμα σούπερ μοντέλα, μουσικούς, ηθοποιούς και αστέρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων αυτών σε υποβλητικές πόζες και ηχογραφήσεις που εκτίθενται στο κοινό. Το ScandalPlanet είναι ο πιο ανταποδοτικός ιστότοπος στο είδος του, προσφέροντας σε βάθος εικόνα για την οικεία ζωή των αστεριών. Έτσι, σε όποιο κότσο κι αν ασχολείστε, μπορεί να το ανακαλύψετε εδώ: γυμνές ηχογραφήσεις, γυμνές εικόνες, σαφείς ταινίες και όλες οι νεότερες βρώμικες διαμάχες διασημοτήτων στο διαδίκτυο.

Αναθεώρηση ScandalPlanet εδώ.

PROS:

 • Πολλά σκάνδαλα σεξ και γυμνές φωτογραφίες
 • Εύκολο στη χρήση και απλή πλοήγηση
 • Πολλοί διάσημοι εμφανίστηκαν
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Κάθε περιεχόμενο είναι κατατοπιστικό και συνοδεύεται από περιγραφές διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ψεύτικα βίντεο και εικόνες
 • Κρυπτογραφημένος ιστότοπος HTTP
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη λήψη
 • Ορισμένοι ιστότοποι τρίτων

# 12 - CelebsNudesWorld

CelebsNudeWorld

Αυτός ο ιστότοπος για ενήλικες σάς επιτρέπει να ρίξετε μια ματιά σε κοτόπουλα του Χόλιγουντ που παίρνουν λίγο πουλί και απλά είστε άτακτοι. Είναι ένας εντελώς νέος κόσμος ερασιτεχνικού περιεχομένου, ταινιών σεξ και συνδυασμένων γυμνών. Ο ιστότοπος έχει πολύ περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας αστέρια να γίνονται άτακτα στην κρεβατοκάμαρα και μερικές φορές να παίζουν με τον εαυτό τους ή απλά να επιδεικνύουν τα σέξι σώματά τους για να το δουν όλοι.

Ένα υπέροχο ταξίδι με διασημότητες πορνό είναι ότι ποτέ δεν ξέρετε τι κρύβεται πίσω από τα αθώα πρόσωπα των αστεριών. ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσαν να κάνουν μόλις μείνουν μακριά από τους τυφλούς προβολείς και την κάμερα. Μπορείτε να τα δείτε στην πιο ωμή και άτακτη κατάσταση τους. Αν και αυτά τα περιεχόμενα, ειδικά τα γυμνά και οι κασέτες σεξ, δεν έπρεπε να κυκλοφορήσουν στο κοινό, δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με το γεγονός ότι όλοι αγαπάμε μερικά εξαιρετικά διαρροή πράγματα με τα πιο εξέχοντα ονόματα του Χόλιγουντ.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Υπέροχο περιεχόμενο που έχει διαρρεύσει
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ενοχλητικές διαφημίσεις και αναδυόμενα πανό
 • Βίντεο χαμηλής ποιότητας
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας φαίνεται κακός

Τελικές λέξεις

Το CelebJihad είναι αναμφίβολα ένας γυμνός ιστότοπος celeb. Αλλά ένα αξιοσημείωτο σε αυτό είναι το τέλειο μείγμα χιούμορ και σεξ. Παρόλο που είναι εν μέρει μια βαθιά ψεύτικη σελίδα, υπάρχουν αρκετά πανέμορφα υπέροχα βίντεο και φωτογραφίες διαθέσιμα εδώ. Ακόμη και η κύλιση μιας ανάρτησης θα σας έδινε μια άμεση σκληρότητα!

Επισκεφθείτε το CelebJihad τώρα! Είναι εντελώς δωρεάν, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Απλώς περιμένετε μερικές διαφημίσεις που καραδοκούν στη σελίδα, ωστόσο. Αυτή είναι η ουσία του να είσαι «δωρεάν» ιστότοπος. Μην ανησυχείτε. δεν είναι παρεμβατικά και δεν πρέπει να ενοχλούν την εμπειρία περιήγησής σας.

Ειλικρινά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μου αρέσουν να βλέπω βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και των πρόσθετων εργαλείων αναζήτησης/φιλτραρίσματος. Είμαι σίγουρος ότι αν συνέβαινε αυτό, θα έδινα στον CelebJihad βαθμολογία 10/10. Συνολικά, όλα όσα προσφέρει αυτός ο ιστότοπος είναι αρκετά αξιοπρεπή.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 44 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Celeb Kingdom & 12 Καλύτερες Ιστότοποι διασημοτήτων και γυμνών που διέρρευσαν όπως το CelebKingdom.org Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebKingdom.org Οι πύλες είναι ανοιχτές για το Celeb Kingdom! Όλοι καλούνται εγκάρδια να εξερευνήσουν το συμπόσιο των ερωτικών γευμάτων. Όμορφα, αυτό το βασίλειο είναι συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο στην παροχή γυμνών διασημοτήτων και αισθησιακών αντικειμένων. Ωχ, πρέπει να ελέγξω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Cinema Cult & 12 ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων που πρέπει να επισκεφτείτε και γυμνά διάσημων που διέρρευσαν όπως το Cinemacult.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Cinemacult.com Έχετε βρεθεί ποτέ να κοιτάτε την αγαπημένη σας διασημότητα στην οθόνη και να σκέφτεστε: «Πώς φαίνονται πάντα τόσο καλά; ” Λοιπόν, υπομονή γιατί το Cinemacult.com είναι το VIP πάσο σας στον κόσμο των αστεριών που πηγαίνουν όλο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Celeb Matrix & 12 καλύτεροι ιστότοποι πορνό διασημοτήτων και διακεκριμένα γυμνά διασημοτήτων όπως το CelebMatrix.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebMatrix.com Γεια σας! Λοιπόν, έπεσα πάνω σε αυτό το CelebMatrix στο διαδίκτυο και πιστέψτε με, είναι σαν ένα VIP πάσο στον άγριο κόσμο της διασκέδασης των διασημοτήτων – και όχι, δεν μιλάω για το κόκκινο χαλί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudify Online & TOP 12 Deepfake Πορνό και Γυμνές Ιστοσελίδες Διασημοτήτων όπως το Nudify.online Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nudify.online Έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας σε μια ονειροπόληση, αναρωτιέστε πώς θα έμοιαζαν οι άνθρωποι γύρω σας με τους λάτρεις; Αν γνέφεις μαζί, καλώς ήρθες στο κλαμπ, φίλε μου. Ο αγώνας είναι πραγματικός. Τώρα, φανταστείτε ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διασημότητες βίντεο και κορυφαίοι 12 ιστότοποι που εξαφανίζονται και ιστότοποι πορνό διασημοτήτων που διέρρευσαν όπως το VideoCelebs.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το VideoCelebs.net Καλώς ήρθατε, φίλοι που αναζητούν ευχαρίστηση! Σήμερα, βουτάμε στον δελεαστικό κόσμο των VideoCelebs, όπου περιμένει η γοητεία των διασημοτήτων και οι δελεαστικές αποδράσεις τους. Τώρα, προτού αρχίσετε να δημιουργείτε εικόνες της Jennifer Lawrence, της Selena Gomez ή ακόμα και της Penny […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση DeepFakePorn & 12 καλύτερα ψεύτικα γυμνά διασημοτήτων και ιστοσελίδες DeepFake πορνό όπως το DeepFakePorn.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepFakePorn.net Χαιρετισμούς, συνάδελφοί μου που γνωρίζουν το Διαδίκτυο! Έχετε ακούσει το θόρυβο για την τελευταία τάση που κατακλύζει τον Ιστό; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας δώσω τα όχι και τόσο σπουδαία νέα. Μια βαθιά ψεύτικη τοποθεσία που ονομάζεται DeepFakePorn έχει εμφανιστεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διάσημοι Dump & 12 Καλύτερες Διαρροές Γυμνών Διασημοτήτων και Ιστότοποι πορνό όπως το Celebsdump.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebsdump.com Γεια σας! Έτσι, έπεσα πάνω στο CelebsDump τις προάλλες και επιτρέψτε μου να σας πω. δεν είναι μόνο ο συνηθισμένος ιστότοπος κουτσομπολιού διασημοτήτων σας. Πρόκειται για έναν εικονικό θησαυρό με φωτογραφίες με σούπερ μόντελ, ηθοποιούς του Χόλιγουντ και αξιόλογες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κορίτσια κοινωνικών μέσων και 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων που εξαφανίζονται και έχουν διαρρεύσει όπως το Socialmediagirls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Socialmediagirls.com Πολλά κορίτσια σήμερα χρησιμοποιούν πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μεταδώσουν παιχνίδια, να δημιουργήσουν περιεχόμενο και να κάνουν άλλα πράγματα. Δεν τους τελειώνουν οι ιδέες για να παραμείνουν ενεργοί και σχετικοί. Γι' αυτό υπάρχουν πολλά σέξι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Celeb Hub & 12 Καλύτερες ιστοσελίδες γυμνών διασημοτήτων όπως το CelebHub.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebHub.net Αναρωτιέστε ποια διασημότητα κοσμεί τη σκηνή του πορνό τελευταία; Ανακάλυψα το Celeb Hub και πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον εκπληκτικό ιστότοπο. Οι λάτρεις του πορνό διασημοτήτων είναι η κύρια πελατεία του τομέα και αν ανήκετε σε αυτό το ρόστερ των […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Boobs Radar & 12 Best Fappening and Leaked Celebrities Porn Sites όπως το BoobsRadar.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BoobsRadar.com Hot Boobies Alert! Το Boobs Radar είναι ένα ολοκαίνουργιο, κορυφαίο πορνό κανάλι διασημοτήτων που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσετε στη λίστα των αγαπημένων σας. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι πολύ δημιουργικό σε περιεχόμενο, το Boobsradar κάνει εξαιρετική δουλειά ξεπερνώντας τα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Desi Fakes & Top 12 Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το DesiFakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DesiFakes.com Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα Desi Fakes; Πρόσφατα κοίταξα έναν κορυφαίο ινδικό πορνό ιστότοπο και ενθουσιάστηκα να γνωρίσω περισσότερα ινδικά hotties. Με αυτό, εμπνέομαι να σκάβω και να τρώω χυμώδη ινδική […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adult Empire Celebrity & Top 12 Nude Celebrity Sites Όπως το adultempirecelebrity.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές για το adultempirecelebrity.com Από τότε που κυκλοφόρησε το σεξουαλικό σκάνδαλο της Kim Kardashian, όλο και περισσότερα σκάνδαλα διασημοτήτων εμφανίζονται στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένου του Paris Hilton και του κλασικού σκάνδαλα της Πάμελα Άντερσον, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Κάρολιν Μέρφι. Ολα τους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AEBN Celebrities & 12 Best Premium Nude Celebrity Sites Όπως το straight.aebn.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το straight.aebn.com Τον τελευταίο καιρό, λαχταρούσα πολλές διασημότητες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι σκέψεις τους με χτυπούσαν όλη την ώρα. Λοιπόν, αν σας έλεγα ότι κάνω πάντα βαθιές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence, πιστέψτε με, γιατί είμαι. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Wiki Feet Review & Top 12 Celerity Sex Sites όπως το WikiFeet.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το WikiFeet.com Έχετε ανακαλύψει το σεξουαλικό φετίχ σας πρόσφατα; Ετοιμαστείτε να καταβροχθίσετε τη συλλογή ποδιών διασημοτήτων για έναν υπέροχο οργασμό ποδιών στο WikiFeet.com! Η κοινωνία σήμερα υποδέχεται συνεχώς τις σεξουαλικές φαντασιώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Έτσι, οι εμμονές στα πόδια γιορτάζονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TaxiDriverMovie & 12 Καλύτερες Γυμνές Ιστοσελίδες Διασημοτήτων/Πορνοστάρ, όπως το taxidrivermovie.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TaxiDriverMovie.com Οι διασημότητες είναι οι πιο λατρεμένες προσωπικότητες στον κόσμο. Όταν οι άσχημες πλευρές τους βγαίνουν στη δημοσιότητα, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους—ειδικά αν αυτές οι διαρροές είναι σκάνδαλα, τσιμπήματα και αμφιλεγόμενες ατυχίες. Σίγουρα, είναι συναρπαστικό να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deep Swap & TOP-12 Celeb Nudes & Deepfake Porn Sites όπως το DeepSwap.ai Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepSwap.ai Όσοι θαυμαστές ερωτικών που θέλουν μια ακραία περιπέτεια με τους πιο περιζήτητους σούπερ σταρ τους θα λατρέψουν το Deep Swap. Αν έχετε την πιο τρελή φαντασία, σπεύσατε σε αυτήν την πλατφόρμα για να ζήσετε ένα συναρπαστικό, μοναδικό στο είδος του φαινόμενο. Δημιουργήστε το ζουμερό σας υλικό και δείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση HeroEro & ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 Γυμνοί ιστότοποι για διασημότητες και διασημότητες Όπως το heroero.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το HeroEro.com Όταν τα πράγματα γίνονται τρελά και δεν υπάρχει πορνό στο τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας, ευχόμαστε πάντα να υπάρχει ένας ήρωας που θα μπορούσε να μας σώσει. Ευτυχώς, βρήκα τον καλύτερο ήρωα στον κόσμο. υπάρχει εδώ και ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fapopedia & TOP-12 Γυμνά διασημοτήτων και Ιστότοποι με διαρροές όπως το Fapopedia.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fapopedia.net Το Fapopedia είναι διαθέσιμο! Ναι, ακούγεται σαν τη Wikipedia και έχει προσελκύσει γνώστες του πορνό σε όλο τον κόσμο. Η Fapopedia τόνισε την ικανότητά της να προμηθεύεται τα αγαπημένα σας καυλιάρη υλικά. Όπως η Wikipedia και άλλα εργαλεία αναζήτησης, το Fapopedia προσφέρει θαύματα παρουσιάζοντας τα κορυφαία και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fappening Book & TOP-12 Celebrity Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το FappeningBook.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FappeningBook.com Θέλετε να προσθέσετε περισσότερους χώρους στο φετίχ πορνό διασημοτήτων σας; Προσθέστε το Fappening Book στη λίστα σας και γευτείτε την αίσθηση των άτακτων και σέξι προσωπικοτήτων που καταγράφονται και χτυπιούνται στην πραγματική ζωή. Το Fappening Book εξυπηρετεί […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PornDeepFake & Top-12 Deepfake και Celebrity Porn Sites Παρόμοιοι με το porndeepfake.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το PornDeepFake.net Αχ, deepfakes… Πρόσφατα έλαβα προτάσεις από τους φίλους μου σχετικά με ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων, και προσωπικά, δεν είμαι νέος σε αυτό κόγχη. Έχω αναθεωρήσει αρκετές τοποθεσίες deepfake στο παρελθόν και αυτή η θέση με έχει αφήσει δέος. Αυτό που προκαλεί έκπληξη, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σέξι αστέρες και 12 καλύτεροι διάσημοι γυμνοί και Deepfake πορνογραφικοί ιστότοποι όπως το SexyStars.online Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexyStars.online Ω, σέξι σταρ! Αισθάνομαι λίγο ζεστό σήμερα και σκέφτομαι τα αγαπημένα μου είδωλα διασημοτήτων σε πλήρη γυμνό. Τι λες, φίλε; Σκέφτεσαι κι εσύ το ίδιο; Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη διασημότητά μας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JerkOffToCelebs & TOP 12 Γυμνές διασημοτήτων και Ιστότοποι για σεξουαλικά σκάνδαλα διασημοτήτων Όπως το jerkofftocelebs.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το JerkOfftoCelebs.com Όλοι έχουμε μια μεγάλη επιθυμία να παρακολουθήσουμε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων. Στην πραγματικότητα, πολλοί αστέρες της ποπ και ηθοποιοί του Χόλιγουντ δείχνουν ξεκάθαρες σκηνές στα μουσικά βίντεο και τις ταινίες τους για να προσελκύσουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Deep Fucks & 12 Best Celeb Nudes και Deep Fake Porn Sites όπως το DeepFucks.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DeepFucks.com Οι θαυμαστές των deep fake βίντεο διασκεδάζουν με καλούς ιστότοπους που μπορούν να προσθέσουν στη λίστα τους με τοποθεσίες πορνό. Ευτυχώς, ανακάλυψα αυτήν την πλατφόρμα που έφερε επανάσταση στην αναζήτησή μας για ερωτική. Το DeepFucks.com θα σας κάνει να θέλετε να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CFake Review & 12 Best Celebrity DeepFake και Celeb Nude Sites όπως το cfake.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για διασημότητες του Cfake.com — δεν είναι τέλειοι; Πάντα αναρωτιέμαι πώς είναι αυτές οι καλλονές του Χόλιγουντ όταν είναι γυμνές. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι γυμνών διασημοτήτων στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχει χακαριστεί το τηλέφωνο όλων των διασημοτήτων. Συνεχίζω να βρίσκω την Taylor Swift, τη Lily […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Celebrity & Top 12 Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites Παρόμοιοι με το SexCelebrity.net Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexCelebrity.net Γεια σου, φίλε! Ξεκινήστε να αναφέρετε τη διασημότητα που θέλετε να δείτε εντελώς γυμνή. Εδώ στο SexCelebrity.net, θα έχετε το πιο καυτό και πιο φρέσκο ​​πορνό διασημοτήτων για τράνταγμα. Τυχερός αν η αγαπημένη σας προσωπικότητα κυκλοφόρησε άτακτες σεξουαλικές ταινίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BannedSextapes & 12-Καλύτεροι Premium Γυμνοί ιστότοποι διασημοτήτων Όπως το bannedsextapes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BannedSextapes.com Αχ, πορνοστάρ… Είναι παντού. Μερικοί είναι παλιοί και επιτυχημένοι, ενώ άλλοι είναι αρχάριοι και φρέσκοι. Ωστόσο, πολλοί από εμάς αναζητούμε κάτι διαφορετικό — μια γεύση που θα μείνει στα όνειρά μας. Και βρήκα ακριβώς το σωστό περιεχόμενο — […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Adult Deep Fakes & 12 Best Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites όπως το AdultDeepFakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AdultDeepFakes.com Σίγουρα, υπάρχουν μέρες στη ζωή μας που θέλουμε να δούμε τις διασημότητες μας να κάνουν τις άσχημες σεξουαλικές πράξεις που ικανοποιούν τους πετεινούς μας. Μερικές φορές αναρωτιόμαστε πώς είναι πραγματικά να τα έχουμε στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

VividCeleb Review & 12 (Καλύτερα) Premium γυμνά διασημοτήτων, ιστότοποι σεξουαλικών ταινιών όπως το vividceleb.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το vividceleb.com Σήμερα, θα μιλήσουμε για έναν άλλο ιστότοπο γυμνών διασημοτήτων που ονομάζεται VividCeleb. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενα celeb πορνό με γεμάτες σεξ ταινίες, φωτογραφίες, ταινίες μεγάλου μήκους και πολλά άλλα! Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες γυμνών διασημοτήτων έξω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Famous Board & 12 Best Celeb Nudes και Deepfake Porn Sites Παρόμοιοι με το FamousBoard.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FamousBoard.com Αλίμονο! Το Famous Board είναι ένα μέρος για να επισκεφτείτε όταν είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων, ειδήσεις και ταινίες πορνό. Οι φανατικοί διάσημοι θα εκστασιαστούν και θα κατακλυστούν με τη βιβλιοθήκη των ανεβασμένης φωτογραφίας και των καυτών βίντεο με εξέχοντες σταρ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MrDeepFakes & 12 Καλύτερες Διασημότητες DeepFake Porn και Celeb Nude Sites Όπως το mrdeepfakes.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το mrDeepfakes.com Πολλοί διάσημοι έχουν ανεβάσει τις γυμνές φωτογραφίες τους στο deep web σε μια προσπάθεια να αποκομίσουν επιπλέον δημοσιότητα και έκθεση στα μέσα. Ακόμα κι έτσι, δεν μπορείτε να υποθέσετε ότι κάθε διασημότητα θα είναι τόσο απερίσκεπτη ώστε να διαρρεύσει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebMasta & 12 Καλύτερες δωρεάν γυμνές διασημότητες που διέρρευσαν, ιστοσελίδες πορνό διασημοτήτων όπως το celebmasta.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebmasta.com Αχ, διασημότητες. Η ζωή τους είναι αρκετά συναρπαστική, έτσι δεν είναι; Η ζωή των διασήμων είναι γεμάτη κουτσομπολιά, ειδήσεις, σκάνδαλα και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σε όλους αρέσει να περιηγούνται σε ιστοτόπους γυμνών διασημοτήτων και να ανοίγουν σελίδες επειδή φέρνει άφθονη διασημότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Fappenist & TOP-12 Καλύτερα γυμνά διασημοτήτων και ιστότοπος παρόμοιος με το Fappenist.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Fappenist.com Ποιος δεν αγαπά τις διασημότητες όσο μεγαλώνει; Ναι, φίλε, ξέρω ότι κρατάς σέξι περιοδικά και DVD στο ντουλάπι του δωματίου σου, προσπαθώντας τόσο σκληρά που δεν θα το δει η μαμά σου. Ω, αυτές οι αναμνήσεις! Εν τω μεταξύ, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EgoAllStars & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΑ Celeb Nudes, Naked Celeb Διαρροές ιστότοπων Όπως το egoallstars.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Egoallstars.com Η αφοσίωση των περισσότερων θαυμαστών για τους αγαπημένους τους διασημότητες παρουσιάζεται μέσω του EgoAllStars — ενός διάσημου ιστότοπου γυμνών διασημοτήτων. Ανακαλύψτε αμέτρητες εικόνες γυμνιστών και σεξουαλικών διασημοτήτων περιηγώντας την τεράστια συλλογή από πιο καυτές διαρροές και γυμνό περιεχόμενο. Φωτογραφίες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Nudography & TOP-12 Best Celeb Nudes and Fappening-Like Παρόμοια με το Nudography.com Show Me 12 Alternatives for Nudography.com Χάρη στις πολυάριθμες κορυφαίες εμφανίσεις τους σε ταινίες, οι celebrities τραβούν πολύ την προσοχή. Εκτός από το πρότυπο μόδας και τάσεων της γενιάς, είναι όντως ελκυστικά και προκαλούν πολύ αυνανισμό. Και ναι, πολλοί άνθρωποι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebJihad Review 12 Best Nude Celeb and Deepfake Porn Sites Like Celebjihad.com Show Me 12 Alternatives for Celebjihad.com Ενώ χιλιάδες άλλοι διάσημοι και διαρροή ιστότοπων διασημοτήτων είναι εντυπωσιακά παρόμοιοι - με το ίδιο υλικό πηγής, πλοήγηση και διάταξη, είναι ακόμα εντυπωσιακό ότι Η CelebJihad βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίζει. Αυτός ο ιστότοπος έχει εκπληκτικό περιεχόμενο που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebritySlips & TOP-12 Best Celeb Nudes and Fappening-Like Παρόμοια με το celebrityslips.com Show Me 12 Alternatives for CelebritySlips.com Μερικές φορές, όταν βλέπουμε πορνό ή μοντέλα να γυμνάζονται δεν δίνει μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμό από ό, τι παλιά. Perhapsσως, βλέπουμε πάρα πολύ πορνό για χρόνια που το γυμνό δεν λειτουργεί πλέον ως μαγεία. Αλλά, μην ανησυχείτε, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ancensored & 12 TOP Celebrity Nudes and Leaked Sites Like Ancensored.com Show Me 12 Alternatives for Ancensored.com Ο ιστότοπος του Ancensored είναι μια αναζωογονητική αλλαγή ρυθμού. Με την πολλή πλατφόρμα βίντεο ενηλίκων, αυτό το μέρος προσελκύει αρχάριους και έμπειρους εθισμένους στο πορνό. Αυτός ο ιστότοπος απευθύνεται σε εκατοντάδες βίντεο για να επιλέξετε από πού μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε διασημότητα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ScandalPlanet Review & 12 (Best) Celebrity Nudes and Celeb Sex Scandal Sites Like scandalplanet.com Show Me 12 Alternatives for Scandalplanet.com Αρκετές χολιγουντιανές σεξ ταινίες ήταν στη λίστα παρακολούθησής μου εδώ και πολύ καιρό - εκατοντάδες από αυτές, στην πραγματικότητα. Συνήθως, αυτές οι οικείες αποκαλύψεις δεν παρέχουν μεγάλη σεξουαλική ικανοποίηση όπως το πορνό, αλλά είναι συναρπαστικό να βλέπεις πόσο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebGate & TOP-12 Γυμνό διασημοτήτων και ιστότοποι διαρροής όπως το CelebGate.cc Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το CelebGate.cc Και ναι! Φαίνεται ότι ένας νέος ιστότοπος αφιερωμένος στις φωτογραφίες και τα βίντεο γυμνού διασημοτήτων είναι εδώ. Αυτό είναι ένα υπέροχο νέο για τους λάτρεις του πορνό και τους οπαδούς των διασημοτήτων στη γειτονιά. Ως εκ τούτου, εκείνοι που πεινούν και χρειάζονται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TheNipSlip Review & 12 BEST Celeb Nudes/Fappening & Naked Celeb Leak Sites Like TheNipSlip.com Show Me 12 Alternatives for TheNipSlip.com Τέλος, TheNipSlip! Είναι ένας από τους καλύτερους γυμνούς ιστότοπους διασημοτήτων που διαθέτει ειλικρινή και πλάνα διασημοτήτων στις πιο τολμηρές και γυμνές στιγμές τους. Ναι, έτσι είναι, όλοι οι σούπερ σταρ του κλάδου - μοντέλα, τηλεοπτικές προσωπικότητες, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

DrunkenStepFather & 12 BEST Nude Celeb & Naked Celeb Leak Sites Όπως το DrunkenStepFather.com Δείξτε μου Top 12 εναλλακτικές λύσεις για το DrunkenStepFather.com Παρόλο που διάφορες ιστοσελίδες σεξ με γυμνές και διαρροές διασημοτήτων σήμερα, μόνο μερικοί από αυτούς ξεχωρίζουν και έχουν εξαιρετικά αυθεντικό και αξιόλογο. φήμη. Ακόμα κι έτσι, κάθε στιγμή είχα τη διάθεση για εικόνες που διέρρευσαν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CelebsRoulette Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Naked Celeb Leak Sites Like CelebsRoulette.com Show Me 12 Alternatives for CelebsRoulette.com Τέλος, ένας υπέροχος ιστότοπος με ένα συνδυασμό εικόνων και βίντεο από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλούς άλλους πόρους. Περιμένετε να απολαύσετε μόνο τις «καλές» σκηνές και φωτογραφίες. Και όταν λέω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AZNude Review & (TOP-12) Celebrity Nudes & Leaks Sites όπως το AZNude.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AZNude.com Όταν πρόκειται για τις αρχικές μου εντυπώσεις οποιουδήποτε ιστότοπου, συγκεκριμένες σελίδες προσελκύουν αμέσως την προσοχή μου, προσφέροντάς μου μια καταπληκτική ματιά τι να περιμένεις. Αυτό το είδος της πρώιμης εμπειρίας παραμένει στο οστό ενώ κοιτάζω μέσα από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Thefappeningblog & 12 BEST Nude Celeb Sites όπως το thefappeningblog.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το thefappeningblog.com Τέλος, το The FappeningBlog! Εάν είστε γοητευμένοι με μια ματιά στην σέξι και άτακτη πλευρά των αγαπημένων σας διασημοτήτων, τότε αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Για πολύ καιρό, το TheFappeningBlog ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γυμνά celeb […]

Μεταβείτε στην κορυφή