Ενημερώθηκε στις: 25 Ιουλίου 2024

Η κριτική σας για την κούκλα

& TOP 12 φτηνές κούκλες αγάπης και καταστήματα ρομπότ σεξ όπως το YourDoll.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourDoll.com

Η κύρια κούκλα σας

Εντάξει, μαζευτείτε, γιατί μάντεψε; Έχετε φτάσει σε εκείνη την κρίσιμη στιγμή όπου έχετε δηλώσει: «Μου αξίζει μια κορυφαία, υψηλής ποιότητας κούκλα σεξ!» Ευτυχώς, ο ιστότοπος YourDoll είναι η Disneyland του κόσμου των κούκλων του σεξ, με μια εκτενή συλλογή από πολλές κορυφαίες μάρκες.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.yourdoll.com

Γρήγορη Πλοήγηση

Το YourDoll δεν είναι απλώς ένας ιστότοπος. είναι μια παιδική χαρά για ενήλικες που έχουν αποφοιτήσει από τις φιγούρες δράσης σε μια πιο ενήλικη δράση. Λάβετε, λοιπόν, ένα ταξίδι στον κόσμο της premium συντροφικότητας γιατί, φίλε, πρόκειται να ξεκινήσετε την περιπέτεια μιας ζωής. Η κούκλα των ονείρων σας περιμένει και η αναζήτηση είναι μέρος της διασκέδασης!

Νέοι αλλά κάνουν τα κύματα στον κόσμο της ψυχαγωγίας ενηλίκων

Το YourDoll είναι το υπέροχο νέο παιδί στο μπλοκ. Μπορεί να είναι οι αρχάριοι, αλλά πιστέψτε με, κάνουν πάταγο, όχι μόνο σε φουσκωτές παιδικές πισίνες. Επίσης, το YourDoll είναι σαν το Εργοστάσιο Σοκολάτας του Willy Wonka του σύμπαντος των κούκλων του σεξ, με μια σειρά από μάρκες και κούκλες που θα κάνουν το κεφάλι σας να γυρίζει (με την καλή έννοια).

Επιπλέον, οι επιλογές προσαρμογής δεν είναι απλώς ένα συνοδευτικό εδώ – είναι το κύριο πιάτο. Είναι σαν να φτιάχνεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου, αλλά, ξέρεις, λίγο πιο ανθρώπινο. Και το καλύτερο μέρος; Είναι τόσο εύκολο όσο να παραγγείλετε πίτσα online – κάντε κλικ σε μερικά κουμπιά και voila! Σίγουρα, το YourDoll είναι το ανερχόμενο αστέρι και όλοι μιλούν γι' αυτό. Λοιπόν, αν ψάχνετε για έναν συνθετικό βοηθό, γιατί να μην δείτε τις καταπληκτικές γάτες στο YourDoll; Δεν είναι μόνο ψώνια. είναι μια περιπέτεια!

Η εξέλιξη επόμενου επιπέδου των κούκλων σεξ στο YourDoll.com

Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω στη λωρίδα μνήμης στη δεκαετία του 2000, όταν νόμιζα ότι αυτές οι γαμημένες κούκλες ή παιχνίδια του σεξ ήταν χοντροκομμένες. Προχωρήστε λίγο προς τα εμπρός και μαντέψτε τι; Κατέληξα να δώσω μια ευκαιρία και επιτρέψτε μου να σας πω ότι η προοπτική μου έφτασε τα 180.

Σκόνταψα στη συναρπαστική σφαίρα του λατέξ – ή θα έπρεπε να πω, ο κόσμος εξελίχθηκε από πλαστικά χαμηλής ποιότητας στα κορυφαία παιχνίδια που έχουμε σήμερα. Είναι το υλικό της επιλογής για κούκλες πρώτης κατηγορίας και, αν είναι αρκετά καλό για βελτιωμένα στήθη, είναι σίγουρα αρκετά καλό για μια πιο οικεία συνάντηση.

Τώρα, ας μιλήσουμε για αναβαθμίσεις. Είχα το μερίδιο μου σε εμπειρίες με γυναικεία αθλητικά συνθετικά είδη και ας πούμε ότι μια δημιουργία σιλικόνης από το YourDoll.com μοιάζει σαν μια εξέλιξη επόμενου επιπέδου. Αυτές οι καλλονές όχι μόνο φαίνονται πιο καυτές από τη μέση σου Τζέιν, αλλά θα ορκίζεσαι ότι το δέρμα τους είναι το πραγματικό πράγμα. Είναι αυτό το γλυκό σημείο που ονειρευόμασταν – μια γυναίκα με αυτό το ρεαλιστικό άγγιγμα χωρίς όλο τον συναισθηματικό λόγο. Γιατί μερικές φορές, στο κυνήγι της ηδονής, η σιωπή είναι πραγματικά χρυσός.

Προσιτές τιμές αλλά υλικά κορυφαίας ποιότητας στο YourDoll.com

Ο κορμός της κούκλας σας

Το YourDoll βρίσκεται στην πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό πλευρά του φάσματος των κούκλων, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε. Η δημιουργία αυτών των κακών αγοριών (ή κοριτσιών) δεν είναι μια βόλτα στο πάρκο. Υποθέτω ότι το υλικό που χρησιμοποιούν είναι κάποιο φουτουριστικό, άκρως απόρρητο παρασκεύασμα. Δεν είναι σαν να προσπαθούν να μπουν κρυφά σε κάποια πρόσθετα τεχνάσματα για να ανεβάσουν την τιμή. Όχι, η πραγματική συμφωνία εδώ είναι η όλη εμπειρία. Είναι σαν να πληρώνεις για ένα έργο τέχνης, όχι μόνο για ένα σωρό επιπλέον χαρακτηριστικά.

Και ναι, δεν είναι σοκαριστικό που αυτοί οι ζωντανοί σύντροφοι δεν είναι φτηνοί. Οι χρεώσεις είναι σε κενό για τόσο καιρό, αλλά η τελειότητα απαιτεί χρόνο και λίγα μετρητά. Φτιάχνουν μια σεξουαλική κούκλα που να μοιάζει με την πραγματική δουλειά; Τώρα, αυτό δεν είναι το σενάριο της κούκλας που ξεσπά. Μιλάμε για συντρόφους που θα μπορούσαν να περάσουν για την πραγματική συμφωνία, και οι άνθρωποι έχουν δικαίως υψηλά πρότυπα για αυτό. Έτσι, ακόμα κι αν τσιμπάει το πορτοφόλι, επενδύετε σε ένα κομμάτι καινοτομίας χιλιόμετρα μακριά από το σκονισμένο παλιό μανεκέν της γιαγιάς σας. Αυτά τα πράγματα? Είναι ουσιαστικά οι Εκδικητές του συνθετικού κόσμου.

Κάντε το σεξ πιο συναρπαστικό προσαρμόζοντας τις κούκλες σας

Η κούκλα σας δημοφιλής

Κάθε άντρας έχει παίξει τον τρελό επιστήμονα κάποια στιγμή, δημιουργώντας στο μυαλό του το απόλυτο κορίτσι των ονείρων. Παραδέξου το; Ήσασταν εκεί, σκεπτόμενοι τον ιδανικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που θα έκαναν την αψεγάδιαστη κυρία. Επίσης, μαντέψτε τι; Το YourDoll είναι εδώ και μετατρέπει αυτές τις φαντασιώσεις σε πραγματικότητα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια – ακόμα και τα πόδια! Ναι, καλά με ακούσατε.

Μόλις μπείτε στον ιστότοπο του YourDoll, θα νιώθετε σαν να μπείτε σε ένα εικονικό εργαστήριο όπου μπορείτε να παίξετε τον κουκλοθέατρο του συντρόφου των ονείρων σας. Τίποτα από αυτή την περίπλοκη διαδικασία. είναι τόσο απλό όσο το πρωί της Κυριακής, αλλά πολύ πιο συναρπαστικό. Έχουν μια σειρά από κούκλες, που σας προσφέρουν περισσότερες επιλογές από ένα μενού σε μπουφέ. Απλώς επιλέξτε το βασικό μοντέλο και το μπαμ σας! Είστε τώρα ο κύριος αρχιτέκτονας στο βασίλειο "Προσαρμογή της σεξουαλικής σας κούκλας".

Τώρα, εδώ αρχίζει η διασκέδαση. Είναι σαν να χτίζεις έναν χαρακτήρα σε ένα βιντεοπαιχνίδι, αλλά, ξέρεις, λίγο πιο... οικείο. Χρώμα του δέρματος? Ελεγχος. Εμφυτεύματα μαλλιών ή περούκες που ντροπιάζουν ακόμα και το Χόλιγουντ; Απολύτως. Τύπος στόματος, το χρώμα των ματιών, το μέγεθος της ρεόλας - το ονομάζετε, το προσαρμόζετε. Είναι σαν να είσαι παιδί σε ζαχαροπλαστείο, αλλά αντί για ζαχαρωτά, επιλέγεις το τέλειο σετ… λοιπόν, παίρνεις το drift. Λοιπόν, αφιερώστε λίγο χρόνο. Αυτή δεν είναι μια βιαστική δουλειά. είναι ένα έργο τέχνης, ένα αριστούργημα υπό κατασκευή.

Αναβαθμίστε την σεξουαλική σας κούκλα και μετατρέψτε την σε μια ρεαλιστική φίλη!

Η κούκλα σας καινούργια

Αυτές οι κούκλες έχουν επιλογές, όπως να μαζέψετε γαρνιτούρες για την πίτσα σας. Τώρα, το τυπικό μοντέλο δεν είναι κάποιο άκαμπτο μανεκέν. έχει κινήσεις, αλλά δεν κάνει γιόγκα κατά παραγγελία, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Μπείτε στο EVO, την VIP επεξεργασία σκελετών κούκλας. Είναι σαν να δίνεις στην κούκλα σου μια αναβάθμιση στο κλαμπ των κουλ-παιδιών. Ξαφνικά, η κούκλα σας δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. έχει κινήσεις που θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου στο Netflix. Φανταστείτε τις πιθανότητες, ειδικά όταν είναι, ξέρετε, στο κρεβάτι και τα πράγματα γίνονται περιπετειώδη.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Δεν είναι μόνο για τα οστά. Μιλάμε για περούκες, αφαιρούμενες γλώσσες και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης μια προσαρμογή γάντζου κούκλας για εκείνες τις στιγμές που θέλετε η κούκλα σας να κρέμεται σαν παλιό παλτό. Φαντάζομαι ότι είναι τέλειο αν ασχολείσαι με όλη την αισθητική της ντουλάπας κούκλας, αν και δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι για το άρωμα εκεί μέσα. Eau de Cum, κανείς;

Pandora's Box of Sex Doll Options από πολυάριθμες μάρκες στο YourDoll.com

Η κούκλα σας σε απόθεμα

Το YourDoll, όντας το τρελό, ανοίγει ένα κουτί Pandora με επιλογές κούκλας από διάφορες μάρκες. Και επιτρέψτε μου να σας πω, η κούκλα κάθε μάρκας είναι σαν ένα μοναδικό έργο τέχνης με τις ιδιορρυθμίες της. Καθολικά χαρακτηριστικά όπως η επιδερμίδα και το χρώμα των μαλλιών είναι η βασική γραμμή, αλλά στη συνέχεια γίνεται πικάντικη. Προετοιμαστείτε για πολύτιμους λίθους για συγκεκριμένες επωνυμίες – ορισμένα έχουν ευέλικτα σχήματα θηλής (χωρίς να μπερδεύετε εκεί), ενώ άλλα σας επιτρέπουν να μεταβείτε σε λειτουργία πλήρους λειτουργίας μηχανικής, αποφασίζοντας τη διάμετρο της θηλής. Δεν σε κοροϊδεύω. Οι προτιμήσεις για τη διάμετρο της θηλής είναι ένα πράγμα!

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Στο σπίτι υπάρχουν κούκλες που δείχνουν μόδα και μπορείτε να παίξετε εικονικούς στυλίστες επιλέγοντας νύχια. Χρώματα ματιών; Ω, υπάρχει ένα ουράνιο τόξο επιλογών. Μπορείτε να κάνετε κούφια, σταθερά ή να πετύχετε το τζάκποτ με βυτιά gel που μιμούνται την πραγματική συμφωνία. Αγγίξτε τα και θα αναρωτηθείτε αν έχουν βάλει λαθραία αληθινό δέρμα στο μείγμα.

Η ανατροπή της πλοκής είναι ότι το στήθος με τζελ και τα χαρακτηριστικά θέρμανσης δεν παίζουν ωραία. Είναι σαν ένα ερωτικό τρίγωνο όπου πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε μια ζεστή αγκαλιά και αυτά τα απαλά, γεμάτα καλούδια. Δύσκολες αποφάσεις φίλε μου. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε την υφή του μουνιού. Ναι, καλά ακούσατε. Υπάρχει ένα μενού όπου επιλέγετε τη διαδρομή GPS για το οικείο ταξίδι σας. Είναι σαν να πηγαίνουν τον όρο «εξατομίκευση» σε ένα νέο επίπεδο.

Διακριτικότητα επιπέδου Ninja για έναν ιδιώτη σαν εσάς!

Η κούκλα σας εμφανίστηκε

Το YourDoll είναι σαν τον Τζέιμς Μποντ του κόσμου των κούκλων του σεξ – όλα σχετικά με αυτή την κρυφή λειτουργία, αλλά με πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Χρειάζεστε την αδελφή ψυχή σας από σιλικόνη να παραδοθεί με διακριτικότητα σε επίπεδο νίντζα; Σε έχουν καλύψει. Και αν νιώθετε περιπετειώδεις ή απλώς παρανοϊκοί με τη ναυτιλία, μαντέψτε τι; Μπορείτε να είστε ο ήρωας της αναζήτησης της κούκλας σας και να τις επιλέξετε προσωπικά. Είναι σαν μια μυστική αποστολή για τις όχι και τόσο μυστικές επιθυμίες σας.

Τώρα, ας μιλήσουμε για το street cred. Το YourDoll δεν δίνει απλώς υποσχέσεις στον άνεμο. έχουν ένα φύλλο ραπ με χρήσιμα σχόλια πελατών που μπορούν να κάνουν κάθε λάτρη της κούκλας να κάνει έναν χαρούμενο χορό. Επιπλέον, δεν ντρέπονται να σας δείξουν τα εμπορεύματα πριν από την αποστολή – μπορείτε να ρίξετε μια κλεφτή ματιά στον μελλοντικό σας συνεργάτη στο έγκλημα.

Ξέχνα τα υπόλοιπα γιατί, φίλε μου, πέτυχες το τζακ ποτ. Το YourDoll δεν είναι απλώς ένας ιστότοπος για κούκλες σεξ. είναι το VIP σαλόνι των συνθετικών συνοδών. Λοιπόν, γιατί να συνεχίσετε την αναζήτηση; Το εισιτήριό σας για έναν κόσμο απόλαυσης περιμένει στο YourDoll – γιατί η εύρεση της τέλειας τεχνητής αγάπης δεν θα πρέπει να είναι αδύνατο!

Μην χάνετε ούτε ένα ποσό για κάθε αγορά κούκλων σεξ της YourDoll

Η κατηγορία της κούκλας σας

Εντάξει, ακούστε, είτε είστε πρωτάρης στον κόσμο των σεξουαλικών κούκλων είτε έχετε μια συλλογή που θα μπορούσε να συναγωνιστεί ένα μουσείο, ιδού η συμφωνία – είτε βουτάτε στον κάδο των παζαριών σαν επαγγελματίας καταστημάτων μικρού μήκους, σκαλώνετε ένα κλέψτε κάτω από χίλια δολάρια, αλλιώς θα κάνετε all-in, χωρίς να γλυτώσετε έξοδα για αυτόν τον ονειροπόλο σύντροφο με μια υφή που ντροπιάζει το μετάξι. Γιατί ας είμαστε αληθινοί, αυτές οι κούκλες δεν είναι φθηνές, και μιλάμε για επενδυτικό επίπεδο εδώ. Λοιπόν, ήρθε η ώρα της απόφασης – είστε ο φιλικός προς τον προϋπολογισμό κυνηγός ευκαιριών ή ο high roller που στοχεύει στη Rolls Royce των συνθετικών συντρόφων;

Φυσικά, το καταλαβαίνω. Η απόρριψη σοβαρών μετρητών σε αυτό που ουσιαστικά καταλήγει σε ένα μανεκέν υψηλής τεχνολογίας μπορεί να ακούγεται κάπως εκεί έξω. Αλλά δεν είναι απλώς μια αγορά. είναι ένα ταξίδι στο σουρεαλιστικό. Φανταστείτε αυτό: εσείς, ένας έξυπνος αγοραστής που πλοηγείστε στον άγριο κόσμο των ψεύτικοι συντρόφων, οπλισμένοι με έναν προϋπολογισμό ή έτοιμοι να ξεπουλήσετε. Είναι σαν να επιλέγετε ανάμεσα σε μια περιπέτεια στο μαγαζί ή σε ένα ξεφάντωμα πολυτελών αγορών. ας το παραδεχτούμε, και οι δύο έχουν τη συγκίνηση τους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του YourDoll.com

PROS:

 • Υπέροχες κούκλες σεξ
 • Προσιτά
 • Οι κούκλες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό
 • Προσαρμοσμένες κούκλες ό,τι θέλετε
 • Προσφέρει μειωμένες τιμές σε παλιά μοντέλα κούκλας

Μειονεκτήματα:

 • δεν βρηκα τιποτα

TOP 12 φτηνές κούκλες αγάπης και καταστήματα ρομπότ σεξ παρόμοια με το YourDoll.com:

# 1 - SexDollGenie

SexDollGenie

Εσείς οι wussbags πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να βάζετε χρήματα για τις κούκλες υψηλής ποιότητας στο SexDollGenie. Μια υπέροχη κούκλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε χωρίς να ασχολείστε με γκρίνια ή γκρίνιες. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων, πραγματικά. Εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές εξατομίκευσης, την εξυπηρέτηση πελατών και την παρακολούθηση της αποστολής, παρέχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλους κορυφαίους κατασκευαστές σέξι κούκλας, το κόστος της είναι πραγματικά φθηνό. Όλοι εσείς οι διψασμένοι fappers θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα και να δημιουργήσετε την ιδανική, εξατομικευμένη σύζυγό σας για τον εαυτό σας.

PROS:

 • Κούκλες υψηλής ποιότητας
 • Προσιτές τιμές
 • Προσαρμόσιμες κούκλες
 • Λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Επιστροφές χρημάτων είναι διαθέσιμες
 • Υπέροχος σχεδιασμός ιστοσελίδας

Μειονεκτήματα:

 • Λείπουν παιχνίδια με θέμα το φετίχ

# 2 - Silicon Wives

Silicon Wives

Όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους γαμημένη κούκλα θα πρέπει να ελέγξουν το Silicon Wives. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευέλικτες επιλογές αγορών τους και να αποκτήσετε πρόσβαση στις κορυφαίες μάρκες του κλάδου εδώ. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης του μελλοντικού σας waifu και μπορείτε να παρακολουθείτε τη λειτουργία παραγωγής σε πραγματικό χρόνο. Σε σύγκριση με τη δεκαπλάσια αύξηση των τιμών που θα αντιμετωπίσετε σε άλλα καταστήματα για μια παρόμοια ρεαλιστική κούκλα σε φυσικό μέγεθος, το να ξοδέψετε μερικές χιλιάδες δολάρια είναι κλοπή. Εάν είστε μοναχικοί και θέλετε να γεμίσετε το κενό στη ζωή σας με μια κούκλα, τότε θα πρέπει να εξερευνήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Πολλές κούκλες κορυφαίας ποιότητας
 • Πολλές δυνατότητες προσαρμογής
 • Προσιτές τιμές
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα μέχρι στιγμής

# 3 - σέξι κούκλα σεξ

σέξι κούκλα σεξ

Το SexySexDoll παρέχει απίστευτα ρεαλιστικές κούκλες αγάπης για την απόλαυσή σας. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών και ποικιλιών και μπορεί να εκτελέσει προηγμένη εξατομίκευση. Η εταιρεία προσφέρει διεθνή, δωρεάν αποστολή και είναι πρόθυμη να βοηθήσει με τις χρεώσεις εισαγωγής. Σε περίπτωση που ψωνίζετε, αυτό είναι αναμφίβολα το τέλειο μέρος που πρέπει να ελέγξετε.

PROS:

 • Εκπληκτικά ρεαλιστικές κούκλες
 • Πολλές δυνατότητες προσαρμογής
 • Δωρεάν αποστολή και εκκαθαρίζει τις χρεώσεις για παραδόσεις εισαγωγής
 • Αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 4 - SexyRealSexDolls

SexyRealSexDolls

Στο SexyRealSexDolls υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κούκλες που μοιάζουν με χτυπήματα. Θα μπορούσαν πραγματικά να δώσουν μερικές πιο προσιτές επιλογές για κούκλες αγάπης επειδή οι τρέχουσες είναι παράλογα υπερτιμημένες. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί οι κούκλες αγάπης κοστίζουν τόσο ακριβά όταν σκεφτείτε την ποσότητα της δουλειάς που χρειάζεται για την κατασκευή τους και το γεγονός ότι μπορούν να εξατομικευτούν. Αν ψάχνετε για μια κούκλα αγάπης που μοιάζει με χαρακτηριστικά ρεαλιστικής εμφάνισης χωρίς να σπάει τα χρήματα, η αναζήτησή σας τελειώνει με το SexyRealSexDolls.

PROS:

 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Υλικά κορυφαίας ποιότητας από TPE
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • Κούκλες υψηλής ποιότητας και προσαρμόσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 5 - Hydoll

Hydoll

Μετά την περιοδεία του Hydoll σήμερα, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω ήδη αναπτύξει μια μικρή εμμονή με μερικές από τις συνθετικές κούκλες τους με μεγάλη λεία και τεράστιες τιτλούς. Και έτσι, αν ψάχνετε για μια κούκλα αγάπης πολυτελείας, θα πρέπει να προσθέσετε αυτό το κατάστημα στη λίστα επιλογών σας. Αυτά είναι πολλά πράγματα, και οι τιμές δεν είναι πραγματικά τόσο τρομερές. Ίσως βρείτε κάποια παρέα και δεν αισθάνεστε τόσο μόνοι και απελπισμένοι.

PROS:

 • Διατίθεται μια ποικιλία από κούκλες πραγματικής ζωής
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • δωρεάν αποστολή
 • Προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές
 • Μπορεί να προσαρμοστεί

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 6 - BestRealDoll

Καλύτερη πραγματική κούκλα που παρουσιάστηκε

Η BestRealDoll σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από συνθετικές γυναίκες για να διαλέξετε. Η ανάληψη ενός τόσο τεράστιου καθήκοντος δεν είναι εύκολη υπόθεση, και πράγματι, αυτό είναι ένα βαρύ φορτίο. Αλλά φυσικά, θα ξοδεύετε πολύ χρόνο μαζί της, επομένως είναι σημαντικό να είστε χαρούμενοι και άνετοι όσο εκεί. Υπάρχει μια σεξουαλική κούκλα φτιαγμένη ειδικά για εσάς στο BestRealDoll. απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε σε όλες τις επιλογές. Η διαδικασία βήμα προς βήμα για την αγορά μιας κούκλας αγάπης είναι συγκρίσιμη με την αγορά ενός αυτοκινήτου, οπότε προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο μαζί της.

PROS:

 • Καταπληκτική διάταξη ιστότοπου
 • Προσαρμόσιμες κούκλες
 • Πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές κούκλες είναι αρκετά ακριβές

# 7 - Κυρία Ντόλι

Κυρία Ντόλι

Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για τις κούκλες του σεξ πριν, γιατί η Madam Dolly έχει δημιουργήσει έναν ολοκαίνουργιο πήχη για την τελειότητα στη βιομηχανία του θεάματος. Λόγω του ενθουσιασμού τους, δείχνουν σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής τους, από την ικανοποίηση των πελατών μέχρι την κατασκευή έως τη ναυτιλία, ο καθένας από τους πελάτες τους είναι εγγυημένο ότι θα μείνει εντυπωσιασμένος. Πολλές νυχτερινές σεξ απολαύσεις - ανθεκτικές κούκλες σεξ - συναρμολογούνται, παράγονται και πωλούνται από αυτήν την τοποθεσία. Η ασυναγώνιστη τεχνογνωσία αυτής της επιχείρησης στο διεθνές εμπόριο επέτρεψε στην κυρία Dolly να ξεκινήσει με επιτυχία τρία ξεχωριστά, δυναμικά διαδικτυακά καταστήματα.

PROS:

 • Κορυφαίας ποιότητας κούκλες αγάπης
 • Η αγορά γίνεται σε προσιτές τιμές
 • Υψηλή ικανοποίηση πελατών
 • Πολλές επιλογές για συναλλαγή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπονται επιστροφές

# 8 - Ταντάλι

Tantaly κύριος

Το Tantaly είναι ένα ψηφιακό κατάστημα σεξ και βασίζεται στην αρχή της ικανοποίησης των επιθυμιών των πελατών για υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικές κούκλες κορμού σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον αγορών. Αναπτύχθηκε για να παρέχει μια πιο αυθεντική και ευχάριστη οικεία εμπειρία και ελπίζει να συνεχίσει να ανεβάζει τον πήχη με κάθε νέα κυκλοφορία. Σίγουρα, η Tantaly θα μπορούσε να προσφέρει στους πελάτες της συνεχώς εξελισσόμενες, μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του Tantaly.

PROS:

 • Ρεαλιστική σεξουαλική εμπειρία
 • Διακριτική συσκευασία
 • Πολλές επιλογές
 • Οι κούκλες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό
 • Ελαφρύ και εύκολο στην αποθήκευση

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακριβό

# 9 - JoyLoveDolls

JoyLoveDolls σεξουαλικές κούκλες

Όσον αφορά την επιχείρηση με τις κούκλες του σεξ, υπάρχουν λίγες εταιρείες τόσο συναρπαστικές ή τόσο δημιουργικές όσο η JoyLoveDolls. Παρουσιάζει με περηφάνια τη μαζική συλλογή κούκλων σεξ, με υλικό υψηλής ποιότητας, πολύτιμη τιμή και επιλογές προσαρμογής. Όλες οι κούκλες του σεξ είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας για να σας δίνουν την αίσθηση της αυθεντικής σάρκας και των οργασμών που μοιάζουν με την πραγματικότητα. Η ομάδα πίσω από αυτή τη φανταστική τοποθεσία καταβάλλει τη συνολική της προσπάθεια για να προσφέρει την πιο ρεαλιστική ερωτική εμπειρία που μπορείτε να πάρετε πέρα ​​από αυτό που μπορεί να προσφέρει το πραγματικό μουνί και το πουλί.

Δείτε την πλήρη κριτική του JoyLoveDolls.

PROS:

 • Η μεγαλύτερη συλλογή με κούκλες σεξ
 • Αγοράστε κούκλες και σεξουαλικά παιχνίδια σε προσιτές τιμές
 • Κορυφαίας ποιότητας κούκλες σεξ
 • Μπορεί να προσαρμόσει/εξατομικεύσει κούκλες σεξ
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή
 • Πραγματικές κούκλες σεξ, κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας
 • Αξιόπιστες μάρκες
 • Αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προϊόντα μπορεί να είναι ακριβά

# 10 - FineLoveDolls

FineLoveDolls

Το Fine Love Dolls είναι ένα κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών που προσφέρει φανταστικά παιχνίδια για ευχαρίστηση. Δοκιμάστε διαφορετικές προσαρμογές και δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Διαλέξτε τη γυναίκα που ενσαρκώνει όλα όσα έχετε φανταστεί να έχετε στο σάκο και δεν θα είστε ποτέ ξανά μόνοι. Όλα εδώ διεκπεραιώνονται εσωτερικά, επομένως καταλαβαίνετε προφανώς ότι έχετε να κάνετε με μια αξιόπιστη ομάδα που αγαπά ακριβώς αυτό που κάνει, μειώνοντας την πιθανότητα επιπλοκών με τις αγορές σας.

PROS:

 • Ασφαλείς και διακριτικές αγορές
 • Προσαρμοσμένα και λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Ρεαλιστικές κούκλες
 • Δεν είναι ακριβό

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα

# 11 - SexDolls

SexDolls νέο

Αμέσως μετά, θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτός ο ιστότοπος δεν διακινεί το ίδιο είδος κουκλών που ήταν δημοφιλείς στους κοιτώνες πριν από μερικές δεκαετίες. Αν ψάχνετε για έναν άτακτο σύντροφο, μην ψάχνετε πέρα ​​από το SexDolls. έχουν καταβάλει πάρα πολλά για να διασφαλίσουν ότι οι υπηρεσίες τους είναι άμεσα διαθέσιμες σε καταναλωτές όλων των γούστων και προϋπολογισμών. Τέλος, η κούκλα αγάπης του αιώνα, που μοιάζει με γυναίκα αλλά δεν έχει κανένα από τα εκνευριστικά χαρακτηριστικά, όπως η δέσμευση και η γκρίνια.

Μάθετε περισσότερα για το SexDolls με αυτήν την πλήρη κριτική.

PROS:

 • Μπορεί να προσαρμοστεί
 • Πολλές οικονομικές τιμές
 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Πολλές επιλογές

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα

# 12 - πραγματική κούκλα

πραγματική κούκλα

Το RealDoll της AbyssCreations είναι το χρυσό πρότυπο για τα gadget σεξ για άνδρες όσον αφορά την ακρίβεια, τη λεπτομέρεια και την εξατομίκευση. Το κατάστημά τους είναι γεμάτο με μια μεγάλη ποικιλία από καυλιάρα τεχνητά fucktoys που μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα. Συνολικά, η RealDoll φαίνεται να έχει έναν φανταστικό ιστότοπο και ακόμη και εξαιρετικά προϊόντα, και η επιτυχία της επιχείρησης είναι πολλά υποσχόμενη. Ανεξάρτητα από το αν σκοπεύετε να κάνετε μια αγορά ή όχι, θα πρέπει να επισκεφτείτε το RealDoll καθώς είναι τόσο ενδιαφέρον.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός και εύκολος στη χρήση
 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Καλύπτει όλες τις ανάγκες σας
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

Τελικές λέξεις

Για να το ολοκληρώσουμε, το YourDoll είναι το VIP σαλόνι για να σκοράρετε τον επόμενο σύντροφό σας σε συνθετική μορφή. Θέλω να πω, έχουν αυτή την αστρική σύνθεση, όπως οι Εκδικητές του κόσμου της κούκλας, και τις τιμές; Ας υποθέσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να πουλήσετε ένα νεφρό για να το φέρετε στο σπίτι. Βουτιά στο σύμπαν YourDoll και απόκτηση μιας κούκλας και μιας ολόκληρης εμπειρίας. Είναι σαν να βρίσκεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου στη μισή τιμή – και όχι, δεν φαίνονται απλά καλά. έχουν και αυτό το σταθερό σύστημα υποστήριξης. Έτσι, αν ψάχνετε για τον τέλειο πλαστικό συνεργάτη και θέλετε να παραλείψετε το δράμα, το YourDoll είναι το ιδανικό μέρος.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 7 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Top Sex Machines & 12 Best Sex Dolls and Sex Toy Shops όπως το TopSexMachines.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TopSexMachines.com Σήμερα, εκτός από το σεξ, υπάρχουν και περισσότεροι εναλλακτικοί τρόποι για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Κάποιοι προτιμούν να αυνανίζονται το παλιό στυλ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή τα χέρια, αλλά κάποιοι προτιμούν να το πάνε σε διαφορετικό επίπεδο. Τι ειμαι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για τις καλύτερες πραγματικές κούκλες & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε καταστήματα σεξουαλικών κούκλων Παρόμοια με το BestRealDoll.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BestRealDoll.com Η εξερεύνηση του απρόβλεπτου τρενάκι των σχέσεων μπορεί να είναι μια πραγματική απογοήτευση. Να ασχολείσαι με πραγματικές γυναίκες και την πολυπλοκότητά τους; Τώρα, αυτό είναι μια ταλαιπωρία. Γιατί να περιηγηθείτε στις φουρτουνιασμένες θάλασσες της συναισθηματικής αναταραχής όταν μπορείτε να έχετε τον τέλειο σύντροφο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Doll Plus Review & 12 Best Love and Sex Doll Sites όπως το SexDollPlus.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexDollPlus.co.uk Χρειάζεστε κάποια επιπλέον διαφημιστική εκστρατεία για τις kinky δραστηριότητές σας απόψε; Δεν θα ψάξετε άλλο καθώς σας δίνω μια συναρπαστική συμβουλή για να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο πορνό. Πράγματι, δεν υπάρχουν λόγοι για να βαρεθείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για την κούκλα σας & TOP 12 φτηνές κούκλες αγάπης και καταστήματα ρομπότ σεξ όπως το YourDoll.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourDoll.com Εντάξει, μαντέψτε; Έχετε φτάσει σε εκείνη την κρίσιμη στιγμή όπου έχετε δηλώσει: «Μου αξίζει μια κορυφαία, υψηλής ποιότητας κούκλα σεξ!» Ευτυχώς, ο ιστότοπος YourDoll είναι η Disneyland του κόσμου των κούκλων του σεξ, που καυχιέται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tantaly Review & 12-Best Love and Sex Dolls Sites Όπως το tantaly.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το tantaly.com Έχω φανταστεί συχνά την ευχαρίστηση και την αίσθηση που θα ένιωθα όταν έπαιζα με μια ζωντανή κούκλα σεξ. Τα μοντέλα κορυφαίου διαμετρήματος που ερεύνησα ήταν πολύ ακριβά για τον προϋπολογισμό μου και μόνο η σκέψη ότι κάποιος θα μπει στο διαμέρισμά μου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexDolls Review & Top-12 Ιστότοποι για Love and Sex Dolls Όπως το sexdolls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το sexdolls.com Ο εραστής σας δεν κάνει τίποτα για να ικανοποιήσει τα φετίχ ή τις φαντασιώσεις σας; Ή μήπως απλά δεν είναι ανοιχτή σε πειραματισμούς στο κρεβάτι και θέλει το απλό σεξ με παλιά βανίλια; Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε πάει εκεί, και όταν τα πράγματα πάνε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JoyLoveDolls & Top-12 ιστότοποι πορνό και κάμερας Web όπως το joylovedolls.com Δείξτε μου τις 12 καλύτερες εναλλακτικές κούκλες σεξ Παρόμοιες με τις κούκλες JoyLoveDoll Το τράνταγμα κάθε μέρα μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται κάπως επαναλαμβανόμενο και κουραστικό. Χωρίς κορίτσι στο πλευρό μου, το τράνταγμα με απογοητεύει πραγματικά. Προσπάθησα ακόμη και να βρω συνδέσμους και ραντεβού, αλλά σίγουρα δεν είχα χρόνο για […]

Μεταβείτε στην κορυφή