Ενημερώθηκε στις: 30 Μαΐου 2024

Tantaly Review

& 12-Καλύτεροι ιστότοποι για κούκλες αγάπης και σεξ όπως το tantaly.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το tantaly.com

Tantaly κύριος

Συχνά έχω φανταστεί την ευχαρίστηση και την αίσθηση που θα ένιωθα όταν έπαιζα με μια ρεαλιστική κούκλα σεξ. Τα μοντέλα κορυφαίου διαμετρήματος που ερεύνησα ήταν πολύ ακριβά για τον προϋπολογισμό μου και μόνο η σκέψη ότι κάποιος μπήκε στο διαμέρισμά μου και με κορόιδευε ήταν αρκετή για να με αποθαρρύνει από το να κάνω μια αγορά. Όποιος ήξερε πόσα πλήρωσα για αυτό μπορεί να σκεφτεί διαφορετικά για μένα. Έτσι, μετά από τόσα χρόνια, δεν έχω ακόμα ένα. Αλλά, φυσικά, καθώς ο χρόνος αλλάζει, ένα σωρό καταστήματα σεξουαλικών παιχνιδιών εμφανίζονται στο Διαδίκτυο, και ανάμεσά τους είναι το κατάστημα Tantaly. Λοιπόν, το πήρα ως σημάδι, και ίσως αξίζω μια μικρή βοήθεια όταν τραντάζομαι κάθε βράδυ! Έχω ακούσει τόσα θετικά σχόλια από τους πελάτες του και ανυπομονώ να δω τι άλλο προσφέρουν.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.tantaly.com

Το κατάστημα Tantaly στις υπηρεσίες σας!

Το Tantaly, το οποίο έκανε επίσημα το ντεμπούτο του το 2019, είναι ένα ψηφιακό κατάστημα σεξ που εστιάζει στα kink αξεσουάρ. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη από προϊόντα που απευθύνονται μόνο στους άνδρες, αλλά αυτό ξεχωρίζει εξυπηρετώντας και τα δύο φύλα. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα νεαρών ενηλίκων με ένα ανεξάρτητο σερί και έναν φιλόδοξο στόχο: να δημιουργήσει και να κατασκευάσει μια σειρά κορυφαίων, ρεαλιστικών κούκλων κορμού. Το Tantaly αναπτύχθηκε για να παρέχει μια πιο αυθεντική και ευχάριστη οικεία εμπειρία και ελπίζουν να συνεχίσουν να ανεβάζουν τον πήχη με κάθε νέα κυκλοφορία.

Σίγουρα, δεν χρειάστηκε πολύς περισσότερος χρόνος για να γίνει γνωστός ο Tantaly.com, καθώς οι πελάτες του απολαμβάνουν τον εαυτό τους χρησιμοποιώντας τις προσφορές του ιστότοπου για να βάλουν τα μούτρα τους μέσα. Σίγουρα, είναι υπέροχο που οι αποκεφαλισμένες κούκλες αγάπης τους έχουν παρουσιαστεί στα Men's Health και Cosmo, αλλά τώρα θα λάβουν λίγη αγάπη και από εμένα. Ας τα συγκρίνουμε με διάφορα παιχνίδια αγάπης για ενήλικες στην αγορά.

Πώς ξεκίνησε η αυτοκρατορία της σεξουαλικής κούκλας

Σεξουαλικές κούκλες Tantaly

Η Ruhot Technology Inc. κατέχει το εμπορικό σήμα Tantaly και πουλά τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Η κούκλα της είναι κυρίως διαθέσιμη στο Λος Άντζελες, το Χονγκ Κονγκ και το Βερολίνο, αλλά η Tantaly έχει επεκταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τον Καναδά. Κάθε ένα από τα εκατό μέλη του προσωπικού του είναι αφοσιωμένο στο να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τους ερωτευμένους παντού. Η αυτοαποδοχή είναι κάτι που προωθεί η Tantaly και εργάζεται ενεργά για την εξάλειψη κάθε διάκρισης λόγω φύλου. Κανείς κάθε ηλικίας δεν πρέπει να μείνει χωρίς την ευκαιρία να έχει μια σεξουαλικά ικανοποιητική ζωή.

Η ιστορία του Tantaly ξεκινά στο Golden State των ΗΠΑ. Όντας ο περιπετειώδης, ο διαχειριστής έχει πειραματιστεί με πολλά διαφορετικά ανδρικά παιχνίδια αυνανισμού. Ενώ αναγνωρίζει την αξία μιας κούκλας πλήρους μεγέθους, περιφρονεί το ογκώδες μέγεθος και την υψηλή τιμή της. Η ευελιξία του παιχνιδιού μουνί τον έχει κερδίσει, αλλά θα ήθελε να είχε περισσότερα χρώματα και στυλ. Καθώς έσκαβε βαθύτερα, συνειδητοποίησε ότι η αγορά ήταν πλημμυρισμένη από φτηνές κρούσεις δημοφιλών ειδών σεξ. Και μόνο μερικές επιλεγμένες αξιόπιστες εταιρείες χρειάζονταν απεγνωσμένα βελτίωση. Ως αποτέλεσμα, ξεκίνησε μια εταιρεία που παράγει κούκλες κορμού υψηλής ποιότητας με τα υψηλότερα πρότυπα, συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά φορητών σεξουαλικών παιχνιδιών και κούκλες πλήρους μεγέθους.

Τι κάνει το Tantaly μοναδικό;

Κορμός Tantaly

Η ιδιαιτερότητα της Tantaly πηγάζει από την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην αισθητική. Η αισθητική του ταυτότητα είναι βαθιά ριζωμένη και ευδιάκριτη. Προφανώς, έχει πάρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα ανταγωνιστικά καταστήματα κούκλας και τα συνδύασε με τα διορατικά σχόλια των πολλών αφοσιωμένων πελατών του για να δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων που δεν αξίζουν τίποτα. Εξαιτίας αυτού, η Tantaly θα μπορούσε να προσφέρει στους πελάτες της συνεχώς εξελισσόμενες, μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες.

Επιπλέον, καθώς αυξάνεται η ζήτηση για κούκλες ρεαλιστικού κορμού για συλλέκτες, η Tantaly σκοπεύει να διατηρήσει τη θέση της ως ο κορυφαίος κατασκευαστής κούκλων. Στην πραγματικότητα, η Tantaly έχει γίνει το πρότυπο της βιομηχανίας όσον αφορά τις κούκλες κορμού, χάρη στην αφοσίωσή της στη δημιουργία προϊόντων μόνο της υψηλότερης ποιότητας.

Μοντέλα Tantaly

Επιπλέον, η Tantaly έχει χτίσει ένα ισχυρό όνομα στους καταναλωτές. Ως εκ τούτου, τα αντικείμενά του είναι περιζήτητα και λατρεύονται από τους αγοραστές. Πάνω από το 95% των πελατών της Tantaly έχουν δώσει θετικά σχόλια στην εταιρεία, καθιστώντας την ηγέτη στην αγορά κούκλας κορμού στην υποστήριξη πελατών και τη διασφάλιση ποιότητας. Κάθε πελάτης που επενδύει σε αντικείμενα της Tantaly αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη προσοχή και είναι βέβαιοι ότι ο ιστότοπος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αντιμετωπίσει άμεσα τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει.

Η έμπνευση πίσω από την ιδέα της κούκλας σεξ του ιστότοπου

Κούκλες μοντέλο Tantaly

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ένας δονούμενος κόλπος, αν και φορητός και απλός στη χρήση, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αίσθηση του πραγματικού αυνανισμού και δεν παρέχει μια ικανοποιητική αντικατάσταση. Εν τω μεταξύ, μια κούκλα αγάπης έχει στήθος με ρεαλιστική αίσθηση και μια τεράστια λεία που προσφέρει σε οποιονδήποτε ένα ικανοποιητικό χτύπημα. Ωστόσο, οι κούκλες πλήρους μεγέθους είναι δαπανηρές, δυσκίνητες στη διατήρηση και υψηλή συντήρηση παρά τη ζωντανή τους εμφάνιση και τη ρεαλιστική τους αίσθηση. Όλοι επιθυμούμε να είναι ελαφρύ και απλό στη μεταφορά και τη διατήρηση, όπως τα φώτα.

Επιπλέον, αν οι καταναλωτές θέλουν μια κούκλα αγάπης με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν έχουν πολλές επιλογές αυτή τη στιγμή. Ο αριθμός των ψεύτικων ιστοσελίδων και των χαμηλής ποιότητας, επικίνδυνων κούκλων είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αριθμό των γνήσιων. Ειλικρινά, οι αγοραστές παιχνιδιών έχουν πλέον λόγους να είναι επιφυλακτικοί. Έτσι, από εκεί εμπνεύστηκε η Tantaly και στόχος της είναι να βρει έναν τρόπο να διορθώσει αυτά τα προβλήματα.

Η εταιρεία, Tantaly, ιδρύθηκε με βάση την αρχή της ικανοποίησης των επιθυμιών των πελατών για υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικές κούκλες κορμού σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον αγορών. Η αποστολή του ιστότοπου είναι να σας προσφέρει την πιο ζωντανή σεξουαλική απόλαυση που μπορείτε να φανταστείτε, και αυτό το έχουν καταφέρει με την εξειδίκευση στις κούκλες κορμού.

Όλα για τις κούκλες κορμού Tantaly

Ταντάλι Μόνικα

Το όνομα "κούκλα κορμού" συνοψίζει πολύ καλά αυτό που είναι. Οι κούκλες κορμού Tantaly είναι ιδανικές αν δεν έχετε πολύ χώρο αλλά θέλετε να απολαύσετε τα προνόμια μιας ομορφιάς πλήρους μεγέθους. Η κούκλα κορμού περιλαμβάνει ένα ρεαλιστικό κεφάλι και σώμα αλλά όχι χέρια ή πόδια. Αλλά σε παρακαλώ, σώσε τις απογοητεύσεις σου κάποια άλλη μέρα γιατί οι κούκλες κορμού της Tantaly είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι.

Λόγω της φυσικής και σεξουαλικής τους ομοιότητας με ρεαλιστικές, κανονικού μεγέθους κούκλες, θα σας προσφέρουν την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία. Ένα πλεονέκτημα της κατοχής μιας κούκλας κορμού είναι ότι μπορεί εύκολα και γρήγορα να καθαριστεί και να αποθηκευτεί για μελλοντική χρήση. Ω, παρακαλώ, μη λυπάστε αν θέλετε μια κούκλα σε πραγματικό μέγεθος αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά λίγα δολάρια για να επενδύσετε στην απόλυτη αισθησιακή περιπέτεια. Μια κούκλα κορμού είναι πάντα εδώ για να σας εξυπηρετήσει ικανοποιώντας απολαύσεις και να εκπληρώσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Θα ήταν εντελώς ανόητο να υποθέσετε ότι η ικανοποίηση των σαρκικών σας επιθυμιών είναι πρόκληση στη σύγχρονη εποχή. Αλλά να θυμάστε πάντα ότι η κούκλα κορμού της Tantaly είναι διαθέσιμη και έτοιμη να ευχαριστήσει κάθε ερωτική σας λαχτάρα. Ένας παθιασμένος, τρυφερός κορμός κούκλας είναι ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο και να ανακουφίσετε λίγη από αυτή την αδρανοποιημένη ένταση. Να είστε βέβαιοι ότι εξαρτήματα υψηλού διαμετρήματος, συμπεριλαμβανομένης της σιλικόνης και του TPE, χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτών των κούκλων. Είναι υπέροχα σμιλεμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. έχει ρεαλιστικές στήλες και κόλπους και όλες τις κατάλληλες καμπύλες. Ποιος ξέρει, αυτή μπορεί να είναι η τύχη σας να ζήσετε την τεράστια χαρά του σεξ.

Ας ξεκινήσουμε τις αγορές!

Νέα άφιξη Tantaly

Τη στιγμή που επιβεβαίωσα ότι η Tantaly είναι αυθεντική από όλες τις απόψεις, μπόρεσα να εξερευνήσω τη συλλογή της με μεγαλύτερη σιγουριά. Σκέφτηκα να αγοράσω ένα όταν απαιτούν απελπισμένες στιγμές για απάντηση. Λοιπόν, σε σύγκριση με τις ολοένα αυξανόμενες τρίχες των δακτύλων μου, το ρομπότ σεξουαλικού παιχνιδιού που έφτιαξα από άδεια δοχεία κορν φλέικς και μια σπασμένη αντλία κενού, αυτά τα αντικείμενα στο Tantaly μοιάζουν με τεράστια βελτίωση. Δυστυχώς είναι λίγο πιο ακριβά.

Στην πραγματικότητα, η φθηνότερη κούκλα κορμού που προσφέρεται εδώ κοστίζει περίπου 100 δολάρια, κάτι που απέχει πολύ από τα 10 δολάρια που θα ξοδεύατε για έναν γενικό πλαστικό φακό από ένα κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών. Όμως, όποιος έχει κάνει αγορές γύρω του γνωρίζει ότι οι τιμές του Tantaly είναι απίστευτα φθηνότερες για μια αληθινή κούκλα κορμού. Όλες οι απρόσωπες, μισάνθρωποι κούκλες της Tantaly περιλαμβάνουν τα βάρη τους στον τίτλο του προϊόντος και το βάρος αντιστοιχεί περίπου στην αξία. Το επόμενο επίπεδο κοστίζει $200, συμπεριλαμβανομένου ενός κορμού 15Lb που μοιάζει με έφηβο και ενός ερωτικού κώλου 20Lb. Η Monroe, η οποία έχει πιο χνουδωτό μέσο και ζυγίζει περίπου 70 κιλά παραπάνω, θα μπορούσε να είναι δική σας για 900 $.

Ταντάλι Μονρόε

Προς το παρόν, το Tantaly.com προσφέρει 15+ μοναδικές φωτογραφίες κορμού και γυμνών λειών για αγορά. Ένα ανδρικό σώμα εξοπλισμένο με στύση είναι επίσης διαθέσιμο, αλλά όλα λαμβάνονται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή ειδών σε διάφορες διαστάσεις και στυλ, αλλά συνήθως, άλλη ποικιλία θα ήταν προτιμότερη σε καταστήματα όπως αυτό. Ίσως, η προσθήκη μεγαλύτερης πιθανής επιδερμίδας θα ήταν μια εξαιρετική κίνηση εκκίνησης.

Όλα τα τελευταία σχέδια προσφέρονται σε «λευκό» και μόνο το 50% από αυτά είναι έβενο. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερη ποικιλία στον ιστότοπο. Όμως, παρ' όλα αυτά, τα ρεαλιστικά αντικείμενα της Tantaly είναι αναμφισβήτητα πιο δελεαστικά από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι που έχω χρησιμοποιήσει πριν. Έτσι, αν ψάχνετε για κάτι πιο ζωντανό από τις τυπικές κούκλες σε φυσικό μέγεθος, η Tantaly είναι σίγουρα δύσκολο να την κερδίσετε. Ίσως, το μόνο πρόβλημα που απαιτεί απάντηση είναι εάν αυτές οι κούκλες, που δεν έχουν κεφάλια, άκρα και μηρούς, θα εξυπηρετήσουν παρόμοιο σκοπό με τις μεγαλύτερες αντίστοιχές τους.

Διαγωνισμός ντυσίματος κούκλας Tantaly

Διαγωνισμός κούκλας Tantaly

Το διαδικτυακό δίκτυο της Tantaly φιλοξενεί μερικά εντυπωσιακά ρούχα για κούκλες και παιχνίδια γεμάτα ευχαρίστηση. Είναι σαφές ότι οι κούκλες είναι μεγάλη επιτυχία μεταξύ των αγοραστών. Αλλά ξέρατε ότι οι κούκλες είναι πιο συναρπαστικές για να παίζετε όταν ντυθείτε; Στην πραγματικότητα, μια κούκλα που φορά ένα πικάντικο ρούχο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεση για λίγο σεξ και να βυθιστείτε σε έναν φανταστικό κόσμο. Η ομάδα πίσω από την Tantaly λατρεύει όταν οι καταναλωτές ανεβάζουν φωτογραφίες με τις δικές τους κούκλες ντυμένες με περίτεχνα ρούχα. Έτσι, αποφάσισαν να διοργανώσουν έναν διαγωνισμό ντυσίματος κούκλας για να ανταμείψουν μια τέτοια προσπάθεια και να δώσουν στους νεοφερμένους μια λεωφόρο για να αποκτήσουν εμπειρία και γνώσεις σχετικά με το ντύσιμο κούκλας.

Οι ψήφοι που δίνονται στον Διαγωνισμό Ντυσίματος Κούκλων καθορίζονται από τον αριθμό των likes που λαμβάνει κάθε συμμετοχή. Μόνο δέκα ανταμοιβές είναι διαθέσιμες. Επομένως, εάν πολλοί διαγωνιζόμενοι λάβουν τις ίδιες ψήφους, η κατάταξή τους θα είναι ίση. Πρέπει να ανεβάσετε μια φωτογραφία της κούκλας σας ντυμένη για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, αλλά απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι μοναδική. Επιπλέον, η κούκλα που απεικονίζεται στην εικόνα πρέπει να είναι ζωντανή, εντυπωσιακή, δελεαστική και πεντακάθαρη. Υπάρχει επίσης ένας χώρος για την περιγραφή της εικόνας, οπότε μη διστάσετε να μοιραστείτε λίγη από τη σοφία του στυλ σας.

Επιπλέον, υπάρχει όριο μίας εικόνας ανά μεταφόρτωση για κάθε συμμετέχοντα και επιτρέπεται μόνο μία μεταφόρτωση ανά ημέρα. Επίσης, μην περιμένετε ότι η συνεισφορά σας θα δημοσιευτεί άμεσα στο διαδίκτυο. Πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες. Εάν όλα είναι ελεγμένα, οι συντονιστές θα το εμφανίσουν στην κύρια σελίδα. Εάν η Tantaly δεν έχει ανεβάσει το περιεχόμενό σας μετά από τρεις έως τέσσερις ημέρες, αυτό οφείλεται στο ότι δεν έφθασε στα πρότυπα τους. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να κάνετε αλλαγές και να επαναλάβετε την καταχώρισή σας ξανά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Tantaly

PROS:

 • Ρεαλιστική σεξουαλική εμπειρία
 • Διακριτική συσκευασία
 • Πολλές επιλογές
 • Οι κούκλες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό
 • Ελαφρύ και εύκολο στην αποθήκευση

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακριβό

12-Καλύτεροι ιστότοποι για κούκλες αγάπης και σεξ, παρόμοιοι με το tantaly.com:

# 1 - JoyLoveDolls

JoyLoveDolls κύρια

Όσον αφορά την επιχείρηση με τις κούκλες του σεξ, υπάρχουν λίγες εταιρείες τόσο συναρπαστικές ή τόσο δημιουργικές όσο η JoyLoveDolls. Παρουσιάζει με περηφάνια τη μαζική συλλογή κούκλων σεξ, με υλικό υψηλής ποιότητας, πολύτιμη τιμή και επιλογές προσαρμογής. Οι σεξουαλικές κούκλες του είναι δημιουργημένες από υλικά υψηλής ποιότητας για να σας δίνουν αυτή την αίσθηση αυθεντικής σάρκας και οργασμούς σχεδόν πραγματικότητας. Η ομάδα πίσω από αυτή τη φανταστική τοποθεσία καταβάλλει τη συνολική της προσπάθεια για να προσφέρει την πιο ρεαλιστική ερωτική εμπειρία που μπορείτε να πάρετε πέρα ​​από αυτό που μπορεί να προσφέρει το πραγματικό μουνί και το πουλί.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του JoyLoveDolls.

PROS:

 • Η μεγαλύτερη συλλογή με κούκλες σεξ
 • Αγοράστε κούκλες και σεξουαλικά παιχνίδια σε προσιτές τιμές
 • Κορυφαίας ποιότητας κούκλες σεξ
 • Μπορεί να προσαρμόσει/εξατομικεύσει κούκλες σεξ
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή
 • Πραγματικές κούκλες σεξ, κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας
 • Αξιόπιστες μάρκες
 • Αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προϊόντα μπορεί να είναι ακριβά

# 2 - FineLoveDolls

FineLoveDolls

Το Fine Love Dolls είναι ένα κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών που προσφέρει φανταστικά παιχνίδια για ευχαρίστηση. Δοκιμάστε διαφορετικές προσαρμογές και δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Διαλέξτε τη γυναίκα που ενσαρκώνει όλα όσα έχετε φανταστεί να έχετε στο σάκο και δεν θα είστε ποτέ ξανά μόνοι. Όλα εδώ διεκπεραιώνονται εσωτερικά, επομένως καταλαβαίνετε προφανώς ότι έχετε να κάνετε με μια αξιόπιστη ομάδα που αγαπά ακριβώς αυτό που κάνει, μειώνοντας την πιθανότητα επιπλοκών με τις αγορές σας.

PROS:

 • Ασφαλείς και διακριτικές αγορές
 • Προσαρμοσμένα και λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Ρεαλιστικές κούκλες
 • Δεν είναι ακριβό

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα

# 3 - SexDolls

SexDolls

Αμέσως μετά, πρέπει να ξέρετε ότι αυτός ο ιστότοπος δεν πωλεί το ίδιο είδος κουκλών που ήταν δημοφιλείς στους κοιτώνες πριν από μερικές δεκαετίες. Αν ψάχνετε για έναν άτακτο σύντροφο, μην ψάχνετε πέρα ​​από το SexDolls. έχουν καταβάλει πάρα πολλά για να διασφαλίσουν ότι οι υπηρεσίες τους είναι άμεσα διαθέσιμες σε καταναλωτές όλων των γούστων και προϋπολογισμών. Τέλος, η κούκλα αγάπης του αιώνα μοιάζει με γυναίκα αλλά στερείται εκνευριστικών χαρακτηριστικών, όπως αφοσίωση και γκρίνια.

Εδώ είναι η ειλικρινής κριτική μας για το sexdolls.com.

PROS:

 • Μπορεί να προσαρμοστεί
 • Πολλές οικονομικές τιμές
 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Πολλές επιλογές

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα

# 4 - πραγματική κούκλα

πραγματική κούκλα

Το RealDoll της AbyssCreations είναι το χρυσό πρότυπο για τα gadget σεξ για άνδρες όσον αφορά την ακρίβεια, τη λεπτομέρεια και την εξατομίκευση. Το κατάστημά τους είναι γεμάτο με μια μεγάλη ποικιλία από καυλιάρα τεχνητά fucktoys που μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα. Συνολικά, η RealDoll φαίνεται να έχει έναν φανταστικό ιστότοπο και ακόμη και εξαιρετικά προϊόντα, και η επιτυχία της επιχείρησης είναι πολλά υποσχόμενη. Τέλος πάντων, είτε σκοπεύετε είτε όχι να κάνετε μια αγορά, θα πρέπει να επισκεφτείτε το RealDoll καθώς είναι τόσο ενδιαφέρον.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός και εύκολος στη χρήση
 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Καλύπτει όλες τις ανάγκες σας
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 5 - Η κούκλα σου

Η κούκλα σου

Σήμερα, η σιλικόνη κορυφαίου διαμετρήματος χρησιμοποιείται παντού αντί για το κάποτε συνηθισμένο καουτσούκ φουσκώματος. Οι premium κούκλες της YourDoll έχουν ήδη κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας αυτά τα υλικά. Ακόμα κι αν τα YourDolls βρίσκονται στο πιο προσιτό άκρο της κλίμακας, η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και της κατασκευής τους σημαίνει ότι εξακολουθούν να μην είναι φθηνά. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές βαθμολογίες και εγκρίσεις, καθώς και μπορείτε να εξετάσετε τις κούκλες μόνοι σας πριν από την αποστολή, ώστε να γνωρίζετε ότι έχετε την πραγματική συμφωνία. Ανάμεσα στα πολλά καταστήματα και ιστοσελίδες με κούκλες που διατίθενται, αυτό είναι από τα καλύτερα.

PROS:

 • Καταπληκτικές κούκλες
 • Υλικά κορυφαίας ποιότητας και προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά
 • Προσφέρει εκπτώσεις
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει τίποτα

# 6 - SexDollGenie

SexDollGenie

Εσείς οι wussbags πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να βάζετε χρήματα για τις κούκλες υψηλής ποιότητας στο SexDollGenie. Μια υπέροχη κούκλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε χωρίς να ασχολείστε με γκρίνια ή γκρίνιες. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων, πραγματικά. Εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές εξατομίκευσης, την εξυπηρέτηση πελατών και την παρακολούθηση της αποστολής, παρέχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλους κορυφαίους κατασκευαστές σέξι κούκλας, το κόστος της είναι πραγματικά φθηνό. Όλοι εσείς οι διψασμένοι fappers θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα και να δημιουργήσετε την ιδανική, εξατομικευμένη σύζυγό σας για τον εαυτό σας.

PROS:

 • Κούκλες υψηλής ποιότητας
 • Προσιτές τιμές
 • Προσαρμόσιμες κούκλες
 • Λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Επιστροφές χρημάτων είναι διαθέσιμες
 • Υπέροχος σχεδιασμός ιστοσελίδας

Μειονεκτήματα:

 • Λείπουν παιχνίδια με θέμα το φετίχ

# 7 - Silicon Wives

Silicon Wives

Όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους γαμημένη κούκλα θα πρέπει να ελέγξουν το Silicon Wives. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευέλικτες επιλογές αγορών τους και να αποκτήσετε πρόσβαση στις κορυφαίες μάρκες του κλάδου εδώ. Έχετε πλήρη εξουσία για την εμφάνιση του μελλοντικού σας waifu και μπορείτε να παρακολουθείτε τη λειτουργία παραγωγής σε πραγματικό χρόνο. Σε σύγκριση με τη δεκαπλάσια αύξηση των τιμών που θα αντιμετωπίσετε σε άλλα καταστήματα για μια παρόμοια ρεαλιστική κούκλα σε φυσικό μέγεθος, το να ξοδέψετε μερικές χιλιάδες δολάρια είναι κλοπή. Εάν είστε μοναχικός που θέλει να γεμίσει το κενό της ζωής σας με μια κούκλα, τότε θα πρέπει να εξερευνήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Πολλές κούκλες κορυφαίας ποιότητας
 • Πολλές δυνατότητες προσαρμογής
 • Προσιτές τιμές
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα μέχρι στιγμής

# 8 - σέξι κούκλα σεξ

σέξι κούκλα σεξ

Το SexySexDoll παρέχει απίστευτα ρεαλιστικές κούκλες αγάπης για την απόλαυσή σας. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών και ποικιλιών και μπορεί να εκτελέσει προηγμένη εξατομίκευση. Η εταιρεία παρέχει διεθνή, δωρεάν αποστολή και είναι πρόθυμη να βοηθήσει με τις χρεώσεις εισαγωγής. Σε περίπτωση που ψωνίζετε, αυτό είναι αναμφίβολα το τέλειο μέρος που πρέπει να ελέγξετε.

PROS:

 • Εκπληκτικά ρεαλιστικές κούκλες
 • Πολλές δυνατότητες προσαρμογής
 • Δωρεάν αποστολή και εκκαθαρίζει τις χρεώσεις για παραδόσεις εισαγωγής
 • Αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 9 - SexyRealSexDolls

SexyRealSexDolls

Στο SexyRealSexDolls υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κούκλες που μοιάζουν με χτυπήματα. Θα μπορούσαν πραγματικά να δώσουν μερικές πιο προσιτές επιλογές για κούκλες αγάπης επειδή οι τρέχουσες είναι παράλογα υπερτιμημένες. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί οι κούκλες αγάπης κοστίζουν τόσο ακριβά όταν σκεφτείτε την προσπάθεια που καταβάλλεται για την παραγωγή τους και το γεγονός ότι μπορούν να εξατομικευτούν. Αν ψάχνετε για μια κούκλα αγάπης που μοιάζει με χαρακτηριστικά ρεαλιστικής εμφάνισης χωρίς να σπάει τα χρήματα, η αναζήτησή σας τελειώνει με το SexyRealSexDolls.

PROS:

 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Υλικά κορυφαίας ποιότητας από TPE
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • Κούκλες υψηλής ποιότητας και προσαρμόσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 10 - Hydoll

Hydoll

Μετά την περιοδεία του Hydoll σήμερα, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω ήδη αναπτύξει μια μικρή εμμονή με μερικές από τις συνθετικές κούκλες τους με μεγάλη λεία και τεράστιες τιτλούς. Και έτσι, αν ψάχνετε για μια κούκλα αγάπης πολυτελείας, θα πρέπει να προσθέσετε αυτό το κατάστημα στη λίστα επιλογών σας. Αυτά είναι πολλά πράγματα, και οι τιμές δεν είναι πραγματικά τόσο τρομερές. Ίσως βρείτε κάποια παρέα και δεν αισθάνεστε τόσο μόνοι και απελπισμένοι.

PROS:

 • Διατίθεται μια ποικιλία από κούκλες πραγματικής ζωής
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • δωρεάν αποστολή
 • Προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές
 • Μπορεί να προσαρμοστεί

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 11 - BestRealDoll

BestRealDoll

Η BestRealDoll σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από συνθετικές γυναίκες για να διαλέξετε. Η ανάληψη ενός τόσο τεράστιου καθήκοντος δεν είναι εύκολη υπόθεση, και πράγματι, αυτό είναι ένα βαρύ φορτίο. Αλλά φυσικά, θα ξοδεύετε πολύ χρόνο μαζί της, επομένως είναι σημαντικό να είστε χαρούμενοι και άνετοι όσο εκεί. Υπάρχει μια σεξουαλική κούκλα φτιαγμένη ειδικά για εσάς στο BestRealDoll. απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε σε όλες τις επιλογές. Η διαδικασία βήμα προς βήμα για την αγορά μιας κούκλας αγάπης είναι συγκρίσιμη με την αγορά ενός αυτοκινήτου, οπότε προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο μαζί της.

PROS:

 • Καταπληκτική διάταξη ιστότοπου
 • Προσαρμόσιμες κούκλες
 • Πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές κούκλες είναι αρκετά ακριβές

# 12 - Κυρία Ντόλι

Κυρία Ντόλι

Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για τις κούκλες του σεξ πριν, γιατί η Madam Dolly έχει δημιουργήσει έναν ολοκαίνουργιο πήχη για την τελειότητα στη βιομηχανία του θεάματος. Λόγω του ενθουσιασμού τους σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής τους, από την ικανοποίηση των πελατών μέχρι την κατασκευή έως τη ναυτιλία, ο καθένας από τους πελάτες του είναι εγγυημένο ότι θα εντυπωσιαστεί. Πολλές νυχτερινές σεξ απολαύσεις - ανθεκτικές κούκλες σεξ - συναρμολογούνται, παράγονται και πωλούνται από αυτήν την τοποθεσία. Η ασυναγώνιστη τεχνογνωσία αυτής της επιχείρησης στο διεθνές εμπόριο επέτρεψε στην κυρία Dolly να ξεκινήσει με επιτυχία τρία ξεχωριστά, δυναμικά διαδικτυακά καταστήματα.

PROS:

 • Κορυφαίας ποιότητας κούκλες αγάπης
 • Η αγορά γίνεται σε προσιτές τιμές
 • Υψηλή ικανοποίηση πελατών
 • Πολλές επιλογές για συναλλαγή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπονται επιστροφές

Τελικές Σκέψεις

Αν συγκρίνουμε τις κούκλες κορμού της Tantaly με φλιτζάνια ή φλιτζάνια αυνανισμού, είναι απίστευτα ρεαλιστικό και γεμάτο απόλαυση. Σίγουρα, οι κούκλες του είναι σαγηνευτικές και αρκετά εύκολες στη συντήρηση και αποθήκευση. Παρόλο που είναι αρκετά ακριβό, ξέρω ότι κάθε δολάριο που ξοδεύετε σε αυτά τα παιχνίδια αξίζει τον κόπο. Ίσως, το μόνο πρόβλημα που μένει εδώ είναι αν αυτές οι κούκλες κορμού της Tantaly θα μπορούσαν να ισοδυναμούν με την αληθινή αίσθηση μιας κούκλας σεξ πλήρους μεγέθους. Φυσικά, θα αναρωτιέστε αν το κεφάλι, τα πόδια και τα χέρια που λείπουν θα μπορούσαν να επηρεάσουν την εμπειρία του σεξ, αλλά όπως υποσχέθηκε η Tantaly, τα προϊόντα τους θα εκπληρώσουν την πείνα και τις φαντασιώσεις σας. Τελικά η επιλογή είναι δική σου. Αλλά αν ποτέ χρειαστείτε ένα γαμήσιμο παιχνίδι που θα ταιριάζει στη μικροσκοπική σας ντουλάπα και θα απαιτεί λιγότερη συντήρηση, ξέρετε πού να πάτε.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 7 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Top Sex Machines & 12 Best Sex Dolls and Sex Toy Shops όπως το TopSexMachines.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TopSexMachines.com Σήμερα, εκτός από το σεξ, υπάρχουν και περισσότεροι εναλλακτικοί τρόποι για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Κάποιοι προτιμούν να αυνανίζονται το παλιό στυλ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή τα χέρια, αλλά κάποιοι προτιμούν να το πάνε σε διαφορετικό επίπεδο. Τι ειμαι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για τις καλύτερες πραγματικές κούκλες & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε καταστήματα σεξουαλικών κούκλων Παρόμοια με το BestRealDoll.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BestRealDoll.com Η εξερεύνηση του απρόβλεπτου τρενάκι των σχέσεων μπορεί να είναι μια πραγματική απογοήτευση. Να ασχολείσαι με πραγματικές γυναίκες και την πολυπλοκότητά τους; Τώρα, αυτό είναι μια ταλαιπωρία. Γιατί να περιηγηθείτε στις φουρτουνιασμένες θάλασσες της συναισθηματικής αναταραχής όταν μπορείτε να έχετε τον τέλειο σύντροφο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Doll Plus Review & 12 Best Love and Sex Doll Sites όπως το SexDollPlus.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexDollPlus.co.uk Χρειάζεστε κάποια επιπλέον διαφημιστική εκστρατεία για τις kinky δραστηριότητές σας απόψε; Δεν θα ψάξετε άλλο καθώς σας δίνω μια συναρπαστική συμβουλή για να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο πορνό. Πράγματι, δεν υπάρχουν λόγοι για να βαρεθείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για την κούκλα σας & TOP 12 φτηνές κούκλες αγάπης και καταστήματα ρομπότ σεξ όπως το YourDoll.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourDoll.com Εντάξει, μαντέψτε; Έχετε φτάσει σε εκείνη την κρίσιμη στιγμή όπου έχετε δηλώσει: «Μου αξίζει μια κορυφαία, υψηλής ποιότητας κούκλα σεξ!» Ευτυχώς, ο ιστότοπος YourDoll είναι η Disneyland του κόσμου των κούκλων του σεξ, που καυχιέται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tantaly Review & 12-Best Love and Sex Dolls Sites Όπως το tantaly.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το tantaly.com Έχω φανταστεί συχνά την ευχαρίστηση και την αίσθηση που θα ένιωθα όταν έπαιζα με μια ζωντανή κούκλα σεξ. Τα μοντέλα κορυφαίου διαμετρήματος που ερεύνησα ήταν πολύ ακριβά για τον προϋπολογισμό μου και μόνο η σκέψη ότι κάποιος θα μπει στο διαμέρισμά μου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexDolls Review & Top-12 Ιστότοποι για Love and Sex Dolls Όπως το sexdolls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το sexdolls.com Ο εραστής σας δεν κάνει τίποτα για να ικανοποιήσει τα φετίχ ή τις φαντασιώσεις σας; Ή μήπως απλά δεν είναι ανοιχτή σε πειραματισμούς στο κρεβάτι και θέλει το απλό σεξ με παλιά βανίλια; Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε πάει εκεί, και όταν τα πράγματα πάνε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JoyLoveDolls & Top-12 ιστότοποι πορνό και κάμερας Web όπως το joylovedolls.com Δείξτε μου τις 12 καλύτερες εναλλακτικές κούκλες σεξ Παρόμοιες με τις κούκλες JoyLoveDoll Το τράνταγμα κάθε μέρα μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται κάπως επαναλαμβανόμενο και κουραστικό. Χωρίς κορίτσι στο πλευρό μου, το τράνταγμα με απογοητεύει πραγματικά. Προσπάθησα ακόμη και να βρω συνδέσμους και ραντεβού, αλλά σίγουρα δεν είχα χρόνο για […]

Μεταβείτε στην κορυφή