Ενημερώθηκε στις: 30 Μαΐου 2024

Κορυφαίες σεξουαλικές μηχανές

& 12 καλύτερα καταστήματα σεξουαλικής κούκλας και παιχνιδιών όπως το TopSexMachines.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για TopSexMachines.com

TopSexMachines κύριος

Στις μέρες μας, εκτός από το σεξ, υπάρχουν και περισσότεροι εναλλακτικοί τρόποι για να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου. Κάποιοι προτιμούν να αυνανίζονται το παλιό στυλ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή τα χέρια, αλλά κάποιοι προτιμούν να το πάνε σε διαφορετικό επίπεδο. Αυτό για το οποίο μιλάω είναι μηχανές σεξ και σεξουαλικά παιχνίδια. Αυτά τα προϊόντα κυριαρχούν καταιγιστικά στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, επειδή μπορούν να μετατρέψουν κάθε φαντασίωση σε μια πιο ικανοποιητική εμπειρία. Τώρα, οι καυλιάρηδες δεν χρειάζεται να συνδέονται με άλλους και κινδυνεύουν να έχουν ΣΜΝ, καθώς υπάρχουν πιο εύχρηστοι, συναρπαστικοί και ασφαλείς τρόποι για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Φυσικά, το TopSexMachines.com είναι ένας από τους αξιόπιστους ιστότοπούς μου όταν αγοράζω παιχνίδια για ενήλικες. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας ταξιδέψω σχετικά με το γιατί λατρεύω τόσο πολύ αυτόν τον ιστότοπο.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.topsexmachines.com

Γρήγορη Πλοήγηση

Αποκτήστε τα σεξουαλικά παιχνίδια σας από ένα αξιόπιστο κατάστημα

Όπως ανέφερα, το TopSexMachines.com ήταν ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για να πάρω προϊόντα σεξουαλικών παιχνιδιών κορυφαίας ποιότητας. Έχω ήδη αγοράσει μερικά από αυτά τα μέρη, όπως ένα dildo για τη φίλη μου και παιχνίδια για άντρες για τον εαυτό μου. Ναι, έχω μια κοπέλα, αλλά δεν σημαίνει ότι το να γαμούμε ο ένας τον άλλον θα ήταν πάντα το ευχάριστο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε στον εαυτό μας.

Μερικές φορές, μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιχνίδια για να εξερευνώ συναρπαστικές ικανοποιήσεις που κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε ποτέ να δώσει. Όπως γνωρίζετε, οι μηχανές σεξ είναι ιδανικές για όσους απολαμβάνουν την εξερεύνηση της μοναδικής σεξουαλικής διασκέδασης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνετε μόνοι σας κάθε φορά. Το TopSexMachines.com προσφέρει φανταστικά παιχνίδια που μπορείτε να απολαύσετε μόνοι σας ή όταν δοκιμάζετε νέα πράγματα με τον σύντροφό σας.

Στην πραγματικότητα, αυτός ο ιστότοπος πουλά σεξουαλικά παιχνίδια που ταιριάζουν στις διαφορετικές ανάγκες ή τα επίπεδα άνεσης των ανθρώπων. Σε άλλους μπορεί να αρέσουν οι αισθήσεις δόνησης και σε άλλους αρέσουν οι τραχιές. Ό,τι κι αν είναι αυτό, το TopSexMachines.com σίγουρα μπορεί να σας προσφέρει πολλές επιλογές με ένα μόνο κλικ. Και επιτρέψτε μου να σας πω, ότι έχουν φανταστικές υπηρεσίες συσκευασίας και αποστολής, για τις οποίες θα μιλήσω αργότερα.

Απολαύστε γαμημένες μηχανές σεξ στο TopSexMachines.com

TopSexMachines με κορυφαίες πωλήσεις

Τα Sex Machines του TopSexMachines.com είναι εξαιρετικά προϊόντα που πρέπει να πάρετε για εσάς ή τη φίλη σας. Αυτά τα μηχανήματα είναι ευέλικτα και τέλεια για όλους τους τύπους ανθρώπων: αρσενικά, θηλυκά, μη δυαδικά, τρανς και πολλά άλλα. Δεν κάνει διακρίσεις σε κανένα φύλο και δεν θα σας απογοητεύσει όσον αφορά την ευχαρίστηση.

Επί του παρόντος, ο ιστότοπος προσφέρει ένα σωρό φανταστικές μηχανές σεξ με διαφορετική ποιότητα υλικού, δύναμη, σκοπό, αισθήσεις και επωνυμίες. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε, ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές, επομένως είναι καλύτερο να ελέγξετε τις περιγραφές για πιο λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες προϊόντος.

Εξερευνήστε διαφορετικές απολαύσεις χρησιμοποιώντας Dildos και δονητές

Το blog TopSexMachines

Ποιος χρειάζεται ένα πουλί όταν μπορείτε να αγοράσετε ένα δονητή ή ένα δονητή; Αυτοί οι τύποι σεξουαλικών παιχνιδιών είναι μοντέρνα μεταξύ των γυναικών, επειδή έχουν δημιουργηθεί για να παρέχουν παρόμοιες αισθήσεις και διείσδυση χωρίς να έχει προσκολληθεί ένας πραγματικός άνδρας. Οι δονητές στο TopSexMachines.com είναι κορυφαίας ποιότητας και μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά μήκη, διαμέτρους, χρώματα και υλικά.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν και δονητές στο TopSexMachines.com που προσφέρουν μοναδικές και έντονες ενέργειες. Σε σύγκριση με τα δονήματα, τα vibrato παρέχουν δονητικές αισθήσεις που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε μοναδικά συναισθήματα που δεν έχετε νιώσει ποτέ πριν. Συνήθως, οι γυναίκες το προτιμούν γιατί μπορούν να εξερευνήσουν τα σημεία G τους πολύ πιο γρήγορα.

Ανεξάρτητα από τις λειτουργίες τους, τα προϊόντα του TopSexMachines.com είναι τέλεια είτε θέλετε να πειραματιστείτε με τον σύντροφό σας είτε να πάτε σόλο απόψε. Είναι όλα ευέλικτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όποιον τρόπο θέλετε, και είμαι σίγουρος ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία που έχετε φανταστεί ποτέ.

Τα καλύτερα παιχνίδια ανδρικού σεξ του TopSexMachines.com

Τάσεις TopSexMachines

Το TopSexMachines.com προσφέρει επίσης ευχάριστα παιχνίδια για άνδρες. Κάποιοι μπορεί να τα βρουν αυτά περίεργα, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και να αναβαθμίσετε την ευχαρίστηση όσο κανένας άλλος. Αυτές τις μέρες, πολλά αρσενικά απολαμβάνουν να απολαμβάνουν τον εαυτό τους χωρίς να σπαταλούν το χρόνο τους πηγαίνοντας ραντεβού, κουβεντιάζοντας ή κολλώντας με τυχαίες νεοσσούς. Ξέρετε ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να πάρετε ΣΜΝ, σωστά;

Αλλά το TopSexMachines.com σχεδίασε αυτά τα πράγματα τέλεια για να απολαμβάνουν παρόμοια ευχαρίστηση και αίσθηση που μπορείτε να νιώσετε όταν γαμάτε κάποιον. Τώρα, δεν έχετε κανένα λόγο να το παραλείψετε γιατί όλοι το χρησιμοποιούν ήδη και έχει γίνει μια νέα τάση όχι μόνο για τους άνδρες αλλά και για τους γκέι, τους τρανς και άλλους.

Συναρπαστικά πράγματα συμβαίνουν στο Auxfun

TopSexMachines auxfun

Εκτός από τα προϊόντα της TopSexMachines.com, διαθέτουν και άλλες μάρκες ποιότητας που προσφέρουν κορυφαία ποιότητα όπως αυτές. Μία από τις μάρκες που παρατήρησα ήταν Auxfun. Στη λίστα του ιστότοπου, εμφανίζονται μόνο μερικά προϊόντα, αλλά ω αγόρι, είναι όλα τέλεια για διαφορετικούς ανθρώπους και απολαύσεις.

Η Auxfun προσφέρει πολλές μηχανές σεξ που είναι φθηνές και αξιόπιστες όσον αφορά την ποιότητα, τα υλικά, τη χρήση και τη συντήρηση. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Auxfun είναι ένα είδος επωνυμίας που κάνει συνεχώς ό,τι καλύτερο μπορεί για να βελτιώνει τα προϊόντα της, ώστε οι άνθρωποι να έχουν απαράμιλλη σχέση ποιότητας-τιμής. Σίγουρα, αυτό ακούγεται σαν μια μεγάλη αφιέρωση για μια μάρκα σεξουαλικών παιχνιδιών, σωστά;

Γνωρίζετε ήδη ότι όταν μια επωνυμία αναζητά πάντα την προσιτή τιμή, την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος της, μπορείτε ήδη να πείτε ότι όχι μόνο πουλάει αλλά αναζητά και την καλύτερη εμπειρία των πελατών της. Στην πραγματικότητα, έψαξα λίγο περισσότερο τη μάρκα και διαπίστωσα ότι είναι από τις πιο ισχυρές μηχανές σεξ στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορείτε εύκολα να ελέγξετε, όπως ταχύτητα, ισχύ και ευελιξία. Αυτό είναι επίσης πολύ φιλικό για αρχάριους, οπότε ακόμα κι αν δεν έχετε εμπειρία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν επαγγελματίας. Επίσης, ένα άλλο χαρακτηριστικό που βρίσκω πολύ ελκυστικό και θα μπορούσε να σας κάνει να το αγοράσετε αμέσως είναι το ελαφρύ χαρακτηριστικό του και τα εύχρηστα εξαρτήματά του.

Το Auxfun είναι για αρχάριους και επαγγελματίες

Το TopSexMachines προσφέρει περισσότερα

Νομίζεις ότι τελείωσα με το Auxfun; Λοιπόν, όχι! Γιατί μόλις ξεκινάω. Γνωρίζατε ότι το Auxfun προσφέρει διαφορετικά προϊόντα για αρχάριους και επαγγελματίες χρήστες; Μερικά από αυτά έχουν σχεδιαστεί ακόμη και για όσους δεν έχουν δοκιμάσει να χρησιμοποιήσουν μηχανές σεξ στο παρελθόν. Φυσικά, το να είσαι αρχάριος συνοδεύεται από απλές οδηγίες και αισθήσεις προσαρμοσμένες για τους πρώτους. Είναι επίσης διαθέσιμα σε κάθε φύλο που θα ήθελε να πειραματιστεί σχετικά με τη σεξουαλικότητά του.

Επιπλέον, εάν επιθυμείτε μια πιο ενισχυμένη εμπειρία, τα προϊόντα Auxfun προσφέρουν επίσης μηχανές σεξ κορυφαίας ποιότητας. Δεδομένου ότι είναι "premium", μπορείτε να περιμένετε πιο έντονη ευχαρίστηση και διαφορετικούς τύπους αισθήσεων που ταιριάζουν με τις προσδοκίες σας ως επαγγελματίας. Και όπως τα φιλικά προς τους αρχάριους προϊόντα, τα premium είναι φθηνότερα και πιο βολικά από άλλες μάρκες.

Συντήρηση, μακροζωία και εγγύηση

Το TopSexMachines διαβάζει

Όντας λάτρης του TopSexMachines.com, μπορώ να πω ότι όλα τα προϊόντα του είναι αξιόπιστα και χωρίς προβλήματα. Στην πραγματικότητα, έχω ένα εδώ μαζί μου και δεν έχω κανένα παράπονο για τη χρήση του. Επίσης, η συντήρηση είναι αρκετά χαμηλή, κάτι που είναι τέλειο για όσους τους αρέσει να γαμούνται αλλά είναι πολύ τεμπέληδες πάντα για να κρατήσουν τη συντήρηση.

Επιπλέον, τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε όλα τα προϊόντα TopSexMachines.com έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν την παρατεταμένη χρήση. Αυτό σημαίνει ότι δεν κατασκευάζονται μόνο από υλικά χαμηλής ποιότητας. μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούν να προσφέρουν μακροζωία και ικανοποίηση. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι μιας χρήσης, ειδικά αυτά που χρησιμοποιούνται από την επωνυμία Auxfun.

Όσον αφορά την εγγύηση, ο ιστότοπος παρέχει έξι μήνες. Αυτό σημαίνει ότι όταν το προϊόν σας δυσλειτουργεί ή είναι κατεστραμμένο, μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση εφόσον βρίσκεται στη φάση της εγγύησης. Ωστόσο, το κόστος αποστολής θα το επωμιστούν οι χρήστες. Ξέρω ότι ακούγεται απογοητευτικό, αλλά δεν είναι υπέροχο που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τα προϊόντα σας καταστραφούν και καταλήξουν στα σκουπίδια;

Κορυφαία χαρακτηριστικά των προϊόντων TopSexMachines.com

Το καλύτερο TopSexMachines

Ποιοτικά Προϊόντα για Όλους

Η TopSexMachines.com φρόντισε ώστε η ποιότητα των προϊόντων της να είναι εντός της τυπικής αξίας. Στο μέτρο του δυνατού, προσπαθούν να εξυπηρετήσουν πολλά άτομα ανεξάρτητα από το φύλο ή τις προτιμήσεις. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν με βάση το χρώμα, τα υλικά, το στυλ, το μέγεθος και τη χρηστικότητα.

Η προσιτή τιμή στα καλύτερά της

Με το είδος της ποιότητας και της χρηστικότητας των προϊόντων σεξουαλικών παιχνιδιών του ιστότοπου, θα περιμένατε ότι οι τιμές θα ήταν υψηλές. Λοιπόν, αυτό είναι αναμενόμενο, αλλά το TopSexMachines.com είναι διαφορετικό γιατί σας δίνει περισσότερα από όσα περιμένετε. Παρά τις χαμηλές τιμές, ο ιστότοπος διασφάλισε ότι η ποιότητα δεν διακυβεύτηκε.

Ασφαλής Χρήση

Εκτός από εξαιρετικής ποιότητας, τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα TopSexMachines.com είναι αβλαβή για το σώμα σας. Είναι επίσης υγιεινό, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν μέσα στο σώμα σας. Έχοντας αυτό το είδος υλικού, μπορείτε να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες με αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση.

Εμπιστευτική συναλλαγή και διακριτική αναδίπλωση

Το TopSexMachines.com και άλλες μάρκες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως το Auxfun, εκτιμούν το απόρρητό σας. Έτσι, όταν παραγγέλνετε από εδώ, διασφαλίζουν ότι όλα είναι διακριτικά. Ξεκινώντας από τη διαδικασία αγοράς, ο ιστότοπος προσφέρει εμπιστευτικότητα σε όλους τους πελάτες του, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις παραγγελίες σας χωρίς να το γνωρίζει ο συνεργάτης ή η οικογένειά σας.

Επίσης, αν δεν αισθάνεστε άνετα ή ντρέπεστε να παραγγείλετε ένα σεξ παιχνίδι για τον εαυτό σας, μην ανησυχείτε γιατί η συσκευασία εδώ είναι πολύ διακριτική. Οι παραγγελίες σας δεν θα έχουν ετικέτες, ονόματα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη φήμη σας. Σίγουρα, το TopSexMachines.com εκτιμά το απόρρητό σας και σέβεται τις προτιμήσεις σας.

Συνεχής βελτίωση των προϊόντων στο TopSexMachines.com

Παιχνίδια TopSexMachines

Μπορείτε επίσης να είστε βέβαιοι ότι το TopSexMachines.com ενημερώνει συνεχώς τη συλλογή του όλη την ώρα, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στη σκηνή της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Επιπλέον, βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα τους για να ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες των χρηστών. Εάν υπάρχουν νέα προϊόντα στο διαδίκτυο, να είστε σίγουροι ότι η TopSexMachines.com τα έχει ήδη στον ιστότοπό της. Ακόμη και η μάρκα Auxfun διατηρεί τα προϊόντα της στην κορυφή!

Επιπλέον, οι επιλογές πληρωμής προστατεύονται ιδιαίτερα και όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στον ιστότοπο είναι ασφαλείς. Τέλος, μπορείτε να ξεκουράζεστε το βράδυ γνωρίζοντας ότι αγοράζετε από έναν νόμιμο ιστότοπο με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, όχι μόνο από κάποια καταστήματα που πωλούν προϊόντα μιας χρήσης. Υποθέτω ότι αυτά είναι μερικά πράγματα που προσφέρουν όλα τα sex shop.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του TopSexMachines.com

PROS:

 • Πολλά προϊόντα σεξ είναι διαθέσιμα
 • Διαφορετικές επιλογές για διαφορετικές ανάγκες
 • Διαθέτει πολλές μάρκες όπως το Auxfun
 • Μεγάλη ποιότητα
 • Προσιτές τιμές
 • ασφαλής πληρωμή
 • Διακριτική συσκευασία

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα

12 καλύτερα καταστήματα σεξουαλικών κουκλών και παιχνιδιών σεξ παρόμοια με το TopSexMachines.com:

# 1 - Ταντάλι

Tantaly κύριος

Το Tantaly είναι ένα ψηφιακό κατάστημα σεξ και βασίζεται στην αρχή της ικανοποίησης των επιθυμιών των πελατών για υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικές κούκλες κορμού σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον αγορών. Αναπτύχθηκε για να παρέχει μια πιο αυθεντική και ευχάριστη οικεία εμπειρία και ελπίζει να συνεχίσει να ανεβάζει τον πήχη με κάθε νέα κυκλοφορία. Σίγουρα, η Tantaly θα μπορούσε να προσφέρει στους πελάτες της συνεχώς εξελισσόμενες, μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του Tantaly.

PROS:

 • Ρεαλιστική σεξουαλική εμπειρία
 • Διακριτική συσκευασία
 • Πολλές επιλογές
 • Οι κούκλες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό
 • Ελαφρύ και εύκολο στην αποθήκευση

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακριβό

# 2 - JoyLoveDolls

JoyLoveDolls κύρια

Όσον αφορά την επιχείρηση με τις κούκλες του σεξ, υπάρχουν λίγες εταιρείες τόσο συναρπαστικές ή τόσο δημιουργικές όσο η JoyLoveDolls. Παρουσιάζει με περηφάνια τη μαζική συλλογή κούκλων σεξ, με υλικό υψηλής ποιότητας, πολύτιμη τιμή και επιλογές προσαρμογής. Όλες οι κούκλες του σεξ είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας για να σας δίνουν την αίσθηση της αυθεντικής σάρκας και των οργασμών που μοιάζουν με την πραγματικότητα. Η ομάδα πίσω από αυτή τη φανταστική τοποθεσία καταβάλλει τη συνολική της προσπάθεια για να προσφέρει την πιο ρεαλιστική ερωτική εμπειρία που μπορείτε να πάρετε πέρα ​​από αυτό που μπορεί να προσφέρει το πραγματικό μουνί και το πουλί.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική του JoyLoveDolls.

PROS:

 • Η μεγαλύτερη συλλογή με κούκλες σεξ
 • Αγοράστε κούκλες και σεξουαλικά παιχνίδια σε προσιτές τιμές
 • Κορυφαίας ποιότητας κούκλες σεξ
 • Μπορεί να προσαρμόσει/εξατομικεύσει κούκλες σεξ
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή
 • Πραγματικές κούκλες σεξ, κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας
 • Αξιόπιστες μάρκες
 • Αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προϊόντα μπορεί να είναι ακριβά

# 3 - FineLoveDolls

FineLoveDolls

Το Fine Love Dolls είναι ένα κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών που προσφέρει φανταστικά παιχνίδια για ευχαρίστηση. Δοκιμάστε διαφορετικές προσαρμογές και δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Διαλέξτε τη γυναίκα που ενσαρκώνει όλα όσα έχετε φανταστεί να έχετε στο σάκο και δεν θα είστε ποτέ ξανά μόνοι. Όλα εδώ διεκπεραιώνονται εσωτερικά, επομένως καταλαβαίνετε προφανώς ότι έχετε να κάνετε με μια αξιόπιστη ομάδα που αγαπά ακριβώς αυτό που κάνει, μειώνοντας την πιθανότητα επιπλοκών με τις αγορές σας.

PROS:

 • Ασφαλείς και διακριτικές αγορές
 • Προσαρμοσμένα και λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Ρεαλιστικές κούκλες
 • Δεν είναι ακριβό

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα

# 4 - SexDolls

Το κύριο SexDolls

Αμέσως μετά, θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτός ο ιστότοπος δεν διακινεί το ίδιο είδος κουκλών που ήταν δημοφιλείς στους κοιτώνες πριν από μερικές δεκαετίες. Αν ψάχνετε για έναν άτακτο σύντροφο, μην ψάχνετε πέρα ​​από το SexDolls. έχουν καταβάλει πάρα πολλά για να διασφαλίσουν ότι οι υπηρεσίες τους είναι άμεσα διαθέσιμες σε καταναλωτές όλων των γούστων και προϋπολογισμών. Τέλος, η κούκλα αγάπης του αιώνα, που μοιάζει με γυναίκα αλλά δεν έχει κανένα από τα εκνευριστικά χαρακτηριστικά, όπως η δέσμευση και η γκρίνια.

Κάντε κλικ για να δείτε την πλήρη κριτική του SexDolls.

PROS:

 • Μπορεί να προσαρμοστεί
 • Πολλές οικονομικές τιμές
 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Πολλές επιλογές

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα

# 5 - πραγματική κούκλα

Real Doll Main

Το RealDoll της AbyssCreations είναι το χρυσό πρότυπο για τα gadget σεξ για άνδρες όσον αφορά την ακρίβεια, τη λεπτομέρεια και την εξατομίκευση. Το κατάστημά τους είναι γεμάτο με μια μεγάλη ποικιλία από καυλιάρα τεχνητά fucktoys που μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα. Συνολικά, η RealDoll φαίνεται να έχει έναν φανταστικό ιστότοπο και ακόμη και εξαιρετικά προϊόντα, και η επιτυχία της επιχείρησης είναι πολλά υποσχόμενη. Ανεξάρτητα από το αν σκοπεύετε να κάνετε μια αγορά ή όχι, θα πρέπει να επισκεφτείτε το RealDoll καθώς είναι τόσο ενδιαφέρον.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός και εύκολος στη χρήση
 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Καλύπτει όλες τις ανάγκες σας
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 6 - Η κούκλα σου

Η κούκλα σου

Σήμερα, η σιλικόνη κορυφαίου διαμετρήματος χρησιμοποιείται παντού αντί για το κάποτε συνηθισμένο καουτσούκ φουσκώματος. Οι premium κούκλες της YourDoll έχουν ήδη κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας αυτά τα υλικά. Ακόμα κι αν τα YourDolls βρίσκονται στο πιο προσιτό άκρο της κλίμακας, η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και της κατασκευής τους σημαίνει ότι εξακολουθούν να μην είναι φθηνά. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές βαθμολογίες και εγκρίσεις, καθώς και μπορείτε να εξετάσετε τις κούκλες μόνοι σας πριν από την αποστολή, ώστε να γνωρίζετε ότι έχετε την πραγματική συμφωνία. Ανάμεσα στα πολλά καταστήματα και ιστοσελίδες με κούκλες που διατίθενται, αυτό είναι από τα καλύτερα.

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική του YourDoll.

PROS:

 • Καταπληκτικές κούκλες
 • Υλικά κορυφαίας ποιότητας και προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά
 • Προσφέρει εκπτώσεις
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει τίποτα

# 7 - SexDollGenie

SexDollGenie

Εσείς οι wussbags πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να βάζετε χρήματα για τις κούκλες υψηλής ποιότητας στο SexDollGenie. Μια υπέροχη κούκλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε χωρίς να ασχολείστε με γκρίνια ή γκρίνιες. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων, πραγματικά. Εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές εξατομίκευσης, την εξυπηρέτηση πελατών και την παρακολούθηση της αποστολής, παρέχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλους κορυφαίους κατασκευαστές σέξι κούκλας, το κόστος της είναι πραγματικά φθηνό. Όλοι εσείς οι διψασμένοι fappers θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα και να δημιουργήσετε την ιδανική, εξατομικευμένη σύζυγό σας για τον εαυτό σας.

PROS:

 • Κούκλες υψηλής ποιότητας
 • Προσιτές τιμές
 • Προσαρμόσιμες κούκλες
 • Λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Επιστροφές χρημάτων είναι διαθέσιμες
 • Υπέροχος σχεδιασμός ιστοσελίδας

Μειονεκτήματα:

 • Λείπουν παιχνίδια με θέμα το φετίχ

# 8 - Silicon Wives

Silicon Wives σπίτι

Όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους γαμημένη κούκλα θα πρέπει να ελέγξουν το Silicon Wives. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευέλικτες επιλογές αγορών τους και να αποκτήσετε πρόσβαση στις κορυφαίες μάρκες του κλάδου εδώ. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης του μελλοντικού σας waifu και μπορείτε να παρακολουθείτε τη λειτουργία παραγωγής σε πραγματικό χρόνο. Σε σύγκριση με τη δεκαπλάσια αύξηση των τιμών που θα αντιμετωπίσετε σε άλλα καταστήματα για μια παρόμοια ρεαλιστική κούκλα σε φυσικό μέγεθος, το να ξοδέψετε μερικές χιλιάδες δολάρια είναι κλοπή. Εάν είστε μοναχικοί και θέλετε να γεμίσετε το κενό στη ζωή σας με μια κούκλα, τότε θα πρέπει να εξερευνήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Πολλές κούκλες κορυφαίας ποιότητας
 • Πολλές δυνατότητες προσαρμογής
 • Προσιτές τιμές
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα μέχρι στιγμής

# 9 - σέξι κούκλα σεξ

σέξι κούκλα σεξ

Το SexySexDoll παρέχει απίστευτα ρεαλιστικές κούκλες αγάπης για την απόλαυσή σας. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών και ποικιλιών και μπορεί να εκτελέσει προηγμένη εξατομίκευση. Η εταιρεία προσφέρει διεθνή, δωρεάν αποστολή και είναι πρόθυμη να βοηθήσει με τις χρεώσεις εισαγωγής. Σε περίπτωση που ψωνίζετε, αυτό είναι αναμφίβολα το τέλειο μέρος που πρέπει να ελέγξετε.

PROS:

 • Εκπληκτικά ρεαλιστικές κούκλες
 • Πολλές δυνατότητες προσαρμογής
 • Δωρεάν αποστολή και εκκαθαρίζει τις χρεώσεις για παραδόσεις εισαγωγής
 • Αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 10 - SexyRealSexDolls

SexyRealSexDolls

Στο SexyRealSexDolls υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κούκλες που μοιάζουν με χτυπήματα. Θα μπορούσαν πραγματικά να δώσουν μερικές πιο προσιτές επιλογές για κούκλες αγάπης επειδή οι τρέχουσες είναι παράλογα υπερτιμημένες. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί οι κούκλες αγάπης κοστίζουν τόσο ακριβά όταν σκεφτείτε την ποσότητα της δουλειάς που χρειάζεται για την κατασκευή τους και το γεγονός ότι μπορούν να εξατομικευτούν. Αν ψάχνετε για μια κούκλα αγάπης που μοιάζει με χαρακτηριστικά ρεαλιστικής εμφάνισης χωρίς να σπάει τα χρήματα, η αναζήτησή σας τελειώνει με το SexyRealSexDolls.

PROS:

 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Υλικά κορυφαίας ποιότητας από TPE
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • Κούκλες υψηλής ποιότητας και προσαρμόσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 11 - Hydoll

Hydoll

Μετά την περιοδεία του Hydoll σήμερα, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω ήδη αναπτύξει μια μικρή εμμονή με μερικές από τις συνθετικές κούκλες τους με μεγάλη λεία και τεράστιες τιτλούς. Και έτσι, αν ψάχνετε για μια κούκλα αγάπης πολυτελείας, θα πρέπει να προσθέσετε αυτό το κατάστημα στη λίστα επιλογών σας. Αυτά είναι πολλά πράγματα, και οι τιμές δεν είναι πραγματικά τόσο τρομερές. Ίσως βρείτε κάποια παρέα και δεν αισθάνεστε τόσο μόνοι και απελπισμένοι.

PROS:

 • Διατίθεται μια ποικιλία από κούκλες πραγματικής ζωής
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • δωρεάν αποστολή
 • Προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές
 • Μπορεί να προσαρμοστεί

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 12 - BestRealDoll

BestRealDoll

Η BestRealDoll σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από συνθετικές γυναίκες για να διαλέξετε. Η ανάληψη ενός τόσο τεράστιου καθήκοντος δεν είναι εύκολη υπόθεση, και πράγματι, αυτό είναι ένα βαρύ φορτίο. Αλλά φυσικά, θα ξοδεύετε πολύ χρόνο μαζί της, επομένως είναι σημαντικό να είστε χαρούμενοι και άνετοι όσο εκεί. Υπάρχει μια σεξουαλική κούκλα φτιαγμένη ειδικά για εσάς στο BestRealDoll. απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε σε όλες τις επιλογές. Η διαδικασία βήμα προς βήμα για την αγορά μιας κούκλας αγάπης είναι συγκρίσιμη με την αγορά ενός αυτοκινήτου, οπότε προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο μαζί της.

Δείτε την πλήρη κριτική του BestRealDoll.

PROS:

 • Καταπληκτική διάταξη ιστότοπου
 • Προσαρμόσιμες κούκλες
 • Πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές κούκλες είναι αρκετά ακριβές

Τελικές λέξεις

Το TopSexMachines.com είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα σεξουαλικά μηχανήματα και καταστήματα σεξουαλικών παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Έχει απίστευτες προσφορές και προσφέρει ένα σωρό μοναδικά σεξουαλικά παιχνίδια για όλους. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες, φαντασιώσεις και φετίχ όποτε θέλετε χωρίς να διακινδυνεύσετε τον εαυτό σας με ΣΜΝ. Επίσης, μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ωραιοποιήσετε τον σέξι χρόνο σας με τον σύντροφό σας. Σίγουρα, τα σεξουαλικά παιχνίδια που διατίθενται εδώ προσφέρουν περισσότερη διασκέδαση και ενθουσιασμό σε προσιτή τιμή.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 7 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Top Sex Machines & 12 Best Sex Dolls and Sex Toy Shops όπως το TopSexMachines.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TopSexMachines.com Σήμερα, εκτός από το σεξ, υπάρχουν και περισσότεροι εναλλακτικοί τρόποι για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Κάποιοι προτιμούν να αυνανίζονται το παλιό στυλ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή τα χέρια, αλλά κάποιοι προτιμούν να το πάνε σε διαφορετικό επίπεδο. Τι ειμαι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για τις καλύτερες πραγματικές κούκλες & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε καταστήματα σεξουαλικών κούκλων Παρόμοια με το BestRealDoll.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BestRealDoll.com Η εξερεύνηση του απρόβλεπτου τρενάκι των σχέσεων μπορεί να είναι μια πραγματική απογοήτευση. Να ασχολείσαι με πραγματικές γυναίκες και την πολυπλοκότητά τους; Τώρα, αυτό είναι μια ταλαιπωρία. Γιατί να περιηγηθείτε στις φουρτουνιασμένες θάλασσες της συναισθηματικής αναταραχής όταν μπορείτε να έχετε τον τέλειο σύντροφο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Doll Plus Review & 12 Best Love and Sex Doll Sites όπως το SexDollPlus.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexDollPlus.co.uk Χρειάζεστε κάποια επιπλέον διαφημιστική εκστρατεία για τις kinky δραστηριότητές σας απόψε; Δεν θα ψάξετε άλλο καθώς σας δίνω μια συναρπαστική συμβουλή για να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο πορνό. Πράγματι, δεν υπάρχουν λόγοι για να βαρεθείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για την κούκλα σας & TOP 12 φτηνές κούκλες αγάπης και καταστήματα ρομπότ σεξ όπως το YourDoll.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourDoll.com Εντάξει, μαντέψτε; Έχετε φτάσει σε εκείνη την κρίσιμη στιγμή όπου έχετε δηλώσει: «Μου αξίζει μια κορυφαία, υψηλής ποιότητας κούκλα σεξ!» Ευτυχώς, ο ιστότοπος YourDoll είναι η Disneyland του κόσμου των κούκλων του σεξ, που καυχιέται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tantaly Review & 12-Best Love and Sex Dolls Sites Όπως το tantaly.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το tantaly.com Έχω φανταστεί συχνά την ευχαρίστηση και την αίσθηση που θα ένιωθα όταν έπαιζα με μια ζωντανή κούκλα σεξ. Τα μοντέλα κορυφαίου διαμετρήματος που ερεύνησα ήταν πολύ ακριβά για τον προϋπολογισμό μου και μόνο η σκέψη ότι κάποιος θα μπει στο διαμέρισμά μου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexDolls Review & Top-12 Ιστότοποι για Love and Sex Dolls Όπως το sexdolls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το sexdolls.com Ο εραστής σας δεν κάνει τίποτα για να ικανοποιήσει τα φετίχ ή τις φαντασιώσεις σας; Ή μήπως απλά δεν είναι ανοιχτή σε πειραματισμούς στο κρεβάτι και θέλει το απλό σεξ με παλιά βανίλια; Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε πάει εκεί, και όταν τα πράγματα πάνε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JoyLoveDolls & Top-12 ιστότοποι πορνό και κάμερας Web όπως το joylovedolls.com Δείξτε μου τις 12 καλύτερες εναλλακτικές κούκλες σεξ Παρόμοιες με τις κούκλες JoyLoveDoll Το τράνταγμα κάθε μέρα μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται κάπως επαναλαμβανόμενο και κουραστικό. Χωρίς κορίτσι στο πλευρό μου, το τράνταγμα με απογοητεύει πραγματικά. Προσπάθησα ακόμη και να βρω συνδέσμους και ραντεβού, αλλά σίγουρα δεν είχα χρόνο για […]

Μεταβείτε στην κορυφή