Ενημερώθηκε στις: 15 Ιουλίου 2024

Αναθεώρηση SexDolls

& Top-12 Ιστότοποι για Love and Sex Dolls όπως το sexdolls.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το sexdolls.com

Το κύριο SexDolls

Ο εραστής σας δεν κάνει τίποτα για να ικανοποιήσει τα φετίχ ή τις φαντασιώσεις σας; Ή μήπως απλά δεν είναι ανοιχτή σε πειραματισμούς στο κρεβάτι και θέλει το απλό σεξ με παλιά βανίλια; Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε πάει εκεί, και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, μια υπέροχη κούκλα σεξ από το SexDolls.com είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα που πρέπει να διαλέξετε. Με το SexDolls.com, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε μήπως τα όρια ή οι αντιδράσεις οποιουδήποτε άλλου θα μπουν εμπόδιο στις φαντασιώσεις σας ή θα παίξουν όλες τις πιο τρελές επιθυμίες σας. Σίγουρα, τα ρεαλιστικά παιχνίδια της SexDolls θα υπακούσουν τυφλά σε κάθε εντολή σας. Για να μην αναφέρουμε, οι κούκλες του σεξ που εξυπηρετούν ορισμένες φαντασιώσεις ή φετίχ είναι ευρέως διαθέσιμες. Καλύτερα ξεκινήστε να αγοράζετε όλο το λιπαντικό που χρειάζεστε γιατί το SexDolls έρχεται!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.sexdolls.com

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το SexDolls.com!

Η SexDolls είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει στους πελάτες της μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες. Αυτός ο ιστότοπος εστιάζει σε δύο βασικές αρχές: την παροχή εξαιρετικών ειδών και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών. Η ομάδα πίσω από το sex shop θεωρεί ότι η αγορά της κούκλας αγάπης σας είναι μια σημαντική δέσμευση, όχι μόνο από την άποψη των χρημάτων, αλλά και από την άποψη της ερωτικής απόλαυσης και της γενικής ευημερίας σας. Δεν είναι περίεργο, το SexDolls προσπαθεί να παρέχει την πιο αξιοσημείωτη εμπειρία χρήστη, ξεκινώντας από την πρώτη σας επίσκεψη, περιήγηση στον ιστότοπο και συνεχίζοντας πολύ αφότου έχετε αγοράσει την αγαπημένη σας κούκλα σύντροφο.

Μαζί με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τις premium κούκλες αγάπης του ιστότοπου, παρέχει επίσης δωρεάν παράδοση σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, εγγύηση ικανοποίησης εάν η κούκλα σας δεν είναι άψογη μετά την παράδοση και βοήθεια ακόμη και πέρα ​​από τη συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί. Εκτός από τα υψηλότερης ποιότητας αξεσουάρ για κούκλες σεξ που έχουν επιλεγεί από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές και παραγωγούς, το SexDolls.com προσφέρει υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο με τη μορφή ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email.

Δεδομένου ότι δεν είναι ο κανονικός σας διανομέας σεξουαλικών κούκλων, η SexDolls.com είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της εξατομικευμένες υπηρεσίες από ειδικούς σεξουαλικές κούκλες. Επιπλέον, έχει ένα εκτεταμένο απόθεμα από πανέμορφες και μοναδικές κούκλες σεξ που αναπτύσσεται παράλληλα με τις επιχειρηματικές τάσεις. Ενώ η ομάδα εκτιμά όταν οι πελάτες μοιράζονται τις εμπειρίες τους μέσω κριτικών και σχολίων, η SexDolls πραγματοποιεί επίσης τη δική της έρευνα. Κάθε διαχειριστής έχει κούκλες σεξ, τις οποίες χρησιμοποιεί και συζητά ελεύθερα.

Ποιος χρειάζεται τις κούκλες του σεξ;

SexDolls νέο

Όποιος έχει αυτοπεποίθηση/συναισθηματικά προβλήματα και σωματικούς περιορισμούς

Οι πελάτες του SexDolls.com δεν ανήκουν σε καμία δημογραφική ομάδα — όπως και οι κούκλες, είναι διαφορετικές και μοναδικές. Οι προσκολλήσεις με κούκλες του σεξ θα μπορούσαν να είναι ευεργετικές για οποιονδήποτε. Όπως μερικοί, λίγα άτομα μπορεί να στερηθούν την ευκαιρία να βιώσουν ερωτική επαφή λόγω συναισθηματικών ανησυχιών, αναπηριών, σωματικών περιορισμών, προβλημάτων διαμόρφωσης και διατήρησης σχέσεων και σωματικής οικειότητας. Είναι ένας ασφαλής τρόπος για αυτά τα άτομα να εξερευνήσουν άνετα τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους. Σίγουρα, δεν υπάρχουν όρια με μια κούκλα σεξ. μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε μαζί τους όποτε θέλετε. Μια κούκλα αγάπης δεν θα σας κρίνει ποτέ ούτε θα περιορίσει τις πιο kinki φαντασιώσεις σας, οπότε μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι να τις εξερευνήσετε χωρίς να ανησυχείτε για τις σκέψεις του εραστή σας.

Επωνυμίες SexDolls wm

Όποιος του αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει μοναδικές φαντασιώσεις

Μια κούκλα αγάπης θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για εραστές ή παρέες για να πραγματοποιήσουν τις ερωτικές τους επιθυμίες, ειδικά όταν κάνουν ομαδικό σεξ. Κανένας από αυτούς δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τις ψυχικές επιπτώσεις της πραγματικής σεξουαλικής δραστηριότητας. Σίγουρα, οι κούκλες-παιχνίδια είναι ιδανικές για όποιον θέλει μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία, ίσως ως μια ρομαντική αντικατάσταση που παρέχει άνεση και ασφάλεια ή ως μια συναρπαστική μέθοδος για να αγκαλιάσει τα πιο τρελά σεξουαλικά όνειρα ενός ατόμου. Μπορείτε να επιδοθείτε σε φετίχ που δεν θα επιτρεπόταν να ζήσετε με μια πραγματική κυρία, καθώς οι κούκλες αγάπης θα μπορούσαν να προσαρμοστούν ώστε να διαθέτουν μεγάλα βυζιά, στρογγυλεμένους γλουτούς και λεπτή μέση.

Κορυφαίες κατηγορίες SexDolls

Οποιοσδήποτε έχει σχέσεις εξ αποστάσεως και παντρεμένα ζευγάρια

Ακόμη και ευτυχισμένοι παντρεμένοι που μπορεί να μην απολαμβάνουν αρκετή οικειότητα στο σπίτι μπορεί να επωφεληθούν από μια κούκλα σεξ. Θα μπορούσε να εμπλουτίσει το τυπικό σας σεξ με βανίλια και να το μεταμορφώσει σε μια επιθυμητή σεξουαλική εμπειρία. Επίσης, μια σεξουαλική κούκλα είναι ένα χρήσιμο παιχνίδι για όποιον έχει μια μακροχρόνια σχέση να νιώθει πιο κοντά στον εραστή του. Εάν είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε τη σεξουαλική σας λύση, μια κούκλα αγάπης μπορεί να είναι μια πιο οικονομική και βολική επιλογή από το να βγαίνετε ραντεβού με αληθινά άτομα.

The Rise of the Robot Slaves

SexDolls ai tech

Εάν έχετε χωρίσει πρόσφατα ή ζείτε μόνοι, η σεξουαλική κούκλα του SexDolls.com είναι εξοπλισμένη με προηγμένες τεχνολογίες αιχμής που θα προσφέρουν την εταιρεία που μοιάζει με όνειρο που πάντα επιθυμούσατε. Τα χαρακτηριστικά της κούκλας μπορεί να είναι προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σας, επιτρέποντάς σας να παίξετε ρόλο στη δημιουργία της εμφάνισης και της στάσης της. Μπορείτε να επιλέξετε προγραμματισμένες ιδιότητες χαρακτήρων, όπως η κτητικότητα και η δειλία, εάν βρίσκετε αυτά τα χαρακτηριστικά ελκυστικά.

Μερικά από τα προϊόντα της SexDolls είναι εξοπλισμένα με βαθιά τεχνολογία νοημοσύνης που της επιτρέπει να απομνημονεύει τα γούστα και τις προτιμήσεις σας, να γελάει με τα λογοπαίγνια σας ή ακόμα και να αισθάνεται όταν χαϊδεύει τα χέρια της για να καλλιεργήσει έναν οικείο δεσμό. Με τον ενσωματωμένο αισθητήρα του, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιδιαίτερο δεσμό με την κούκλα σας καλύτερα από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί οποιοσδήποτε άλλος.

Οι κούκλες εξοπλισμένες με τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να αναλάβουν πιο πειστικά το καθήκον ενός ρομαντικού συντρόφου. Οι ικανότητες συνομιλίας ενισχύονται από τη βαθιά τεχνολογία γνώσης που τους επιτρέπει να μάθουν για εσάς. Επιπλέον, οι περιοχές διέγερσής τους είναι εξοπλισμένες με υποδοχείς αφής, οι οποίοι τους προκαλούν να γκρινιάζουν και να μουρμουρίζουν άσεμνες λέξεις όταν ενεργοποιούνται.

Υλικά υψηλής ποιότητας SexDolls.com για τις Kinky ανάγκες σας

Δημοφιλή SexDolls

Συνήθως, όταν οι άνθρωποι μιλούν για κούκλες του σεξ, σκέφτονται για κούκλες πλήρους μεγέθους. Ωστόσο, οι κούκλες μπορούν εναλλακτικά να αποτελούνται απλώς από το σώμα, τα πόδια, τα κεφάλια και ακόμη και τους γοφούς. Το SexDolls.com διαθέτει τις υψηλότερης ποιότητας κούκλες αγάπης που κατασκευάζονται από σιλικόνη και υλικά TPE που έχουν εγκριθεί για χρήση στον ιατρικό τομέα. Ως μπόνους, απολυμαίνονται εύκολα και διατηρούνται πεντακάθαρα.

Οι κούκλες που κατασκευάζονται από TPE είναι συχνά λιγότερο ακριβές από τις σεξουαλικές κούκλες από σιλικόνη. Ωστόσο, έχουν συγκρίσιμη ή μεγαλύτερη δύναμη και ευελιξία, απαλότητα και ευελιξία, επιτρέποντάς τους να παίρνουν μια μεγάλη ποικιλία από προκλητικές ερωτικές στάσεις. Αν και οι κούκλες που κατασκευάζονται από TPE είναι δημοφιλείς, σπάνια περιλαμβάνουν μια αξιόπιστη επιλογή θέρμανσης λόγω της κακής θερμικής συγκράτησης του υλικού. Λόγω των παραλλαγών στα μείγματα που χρησιμοποιούνται από διαφορετικούς κατασκευαστές, η ευελιξία του υλικού TPE ποικίλλει, επηρεάζοντας την αφή και την αίσθηση του παιχνιδιού. Γι' αυτό συνιστώ να αγοράζετε παιχνίδια μόνο από το SexDolls.com ή από οποιονδήποτε νόμιμο κατασκευαστή στην κατηγορία Sex Doll Shops του Dudethrill.

Εν τω μεταξύ, οι κούκλες από σιλικόνη είναι ασυναγώνιστες όταν πρόκειται για «ρεαλισμό» στο παιχνίδι με κούκλες σεξ. Είναι ελαφρώς πιο ακριβά και λιγότερο ευέλικτα συνολικά. Ωστόσο, το εξάρτημα σιλικόνης επιτρέπει την ακριβέστερη χύτευση και γλυπτική, έτσι τα μπούτια και οι περιοχές των γεννητικών οργάνων τους συχνά φαίνονται πιο ρεαλιστικά και οι εμφανίσεις συνήθως φαίνονται εξαιρετικά εξαίσιες.

Ευέλικτες και ρεαλιστικές κούκλες σεξ

SexDolls για άνδρες

Εκτός από το ότι είναι ένα αναβαθμισμένο πλαστικό ρομπότ σεξ, το SexDolls.com έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Το κατάστημα διαθέτει τη μοναδική πολυπλοκότητα και ακρίβεια που απαιτείται για την κατασκευή των προϊόντων του. Όπως μπορείτε να δείτε, το SexDolls.com αναπαράγει την οικεία αίσθηση με ένα πραγματικό πρόσωπο δημιουργώντας τις σύγχρονες κούκλες αγάπης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα της προσφέρουν ρεαλιστικές λεπτομέρειες, όπως χείλη, γεννητικά όργανα και πρωκτό γυναικείου μοντέλου, καθώς και ρεαλιστικά αξεσουάρ, όπως ποζάρισμα, γκρίνια και ομιλία.

Επιπλέον, η αυξημένη κινητικότητα καθίσταται δυνατή χάρη στους μεταλλικούς σκελετούς που φαίνονται σε πολλά εμπορικά διαθέσιμα παιχνίδια SexDolls. Η αγορά εξελίσσεται συνεχώς και με συνέπεια, με μοναδικά χαρακτηριστικά να εμφανίζονται στην αγορά κάθε μήνα. Οι κούκλες με animatronic χαρακτηριστικά μπορούν να ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους, να κλείνουν το μάτι, να λυγίζουν τα σαγόνια τους και να κάνουν άλλα πράγματα που συνήθως περιλαμβάνουν ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Δεδομένου ότι το SexDolls.com είναι το επιχειρηματικό πρότυπο για τις κούκλες του σεξ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι εκτιμά την ειλικρίνεια και την ανοιχτή επικοινωνία με τους πελάτες της. Μπορούν να ολοκληρώσουν την ευτυχία σε κάθε αγοραστή, αφού η ομάδα επιθεωρεί προσεκτικά και επαληθεύει. Η ομάδα άρτια εκπαιδευμένων, εξυπηρετικών εκπροσώπων είναι κοντά για να σας βοηθήσει σε κάθε στάδιο. Μπορείτε να βασιστείτε στο προσωπικό παραγωγής της για να βρίσκεται στην πρώτη άκρη των προσαρμοσμένων επιχειρηματικών εξελίξεων, ώστε το SexDolls.com να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Επιλέξτε την Καλύτερη Σεξ Κούκλα σας στο SexDolls.com

Επιλογή SexDolls

Το SexDolls.com προσφέρει διαφορετικές κούκλες σεξ ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, ο ιστότοπος έχει πολλές επιλογές Τύπου σώματος, όπως Skinny, Curvy, Athletic, Fantasy, Pregnant και Torsos. Αν σας αρέσουν συγκεκριμένα χρώματα μαλλιών, υπάρχουν διαθέσιμες κούκλες σεξ σε ξανθά, καφέ, κόκκινα και μαύρα μαλλιά. Επίσης, αν προτιμάτε να προσαρμόσετε το μέγεθος στήθους, το SexDolls.com διαθέτει διάφορες δυνατότητες όπως Small, Medium, Large και Huge.

Επιπλέον, ο τόνος δέρματος μπορεί να προσαρμοστεί και να επιλεγεί ως Λευκό, Καφέ, Μαύρο ή Μαυρισμένο δέρμα. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε επίσης να ψωνίσετε ανάλογα με το υλικό, όπως η σιλικόνη και το TPE. Μπορείτε επίσης να ψωνίσετε σύμφωνα με μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των κούκλων WM, YL Dolls, IronTech Dolls, Future Dolls, AF Dolls, JY Dolls, SinoDoll, HR Dolls, 6Ye Dolls, AiTech Dolls και SE Dolls. Υπάρχουν επίσης και άλλες κούκλες σεξ για άνδρες, γυναίκες και τρανς. Ορισμένα είναι προσαρμοσμένα όπως τα Ιαπωνικά, Προσαρμοσμένα, Ρομπότ σεξ, Δημοφιλή, Νέα και Αξεσουάρ.

Είναι αξιόπιστο;

Επωνυμίες SexDolls

Το προσωπικό εδώ στο SexDolls.com γνωρίζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για τις κούκλες του σεξ. Διαθέτουν αποκλειστικά τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές κούκλων σεξ και δεν επαναπαύονται ποτέ μέχρι να καταλάβουν ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι με την ποιότητά τους. Το SexDolls.com έχει πάει σε κάθε εργοστάσιο που φτιάχνει την αγάπη σας κούκλα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία παραγωγής από πρώτο χέρι. Έχουν δει τη σεξουαλική σας κούκλα από τη στιγμή που γίνεται μια αγορά έως ότου τα πάντα τυλιχτούν με ασφάλεια και προετοιμαστούν πλήρως για αποστολή.

Για να εγγυηθεί ότι όλα τα προϊόντα είναι του καλύτερου επιπέδου, η SexDolls.com έχει επισκεφτεί προσωπικά την ενότητα διαχείρισης ποιότητας κάθε εργοστασίου. Φροντίζουν επίσης πολύ να εγγυηθούν ότι η σεξουαλική σας κούκλα είναι άψογη από κάθε άποψη. Προς ενημέρωση όλων, το SexDolls.com δεν παράγει μαζικά κούκλες σεξ και στη συνέχεια τις αφήνει να κάθονται σε ένα εργοστάσιο, περιμένοντας να αγοραστούν. Είναι μια δουλειά αγάπης από την αρχή μέχρι το τέλος, με σχολαστική προσοχή στην ποιότητα και τη χειροτεχνία σε κάθε στάδιο. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να διατηρείτε προσεκτικά τις σεξουαλικές κούκλες σε όλα τα στάδια παραγωγής για να διατηρούνται σε άψογη κατάσταση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του SexDolls.com

PROS:

 • Μπορεί να προσαρμοστεί
 • Πολλές οικονομικές τιμές
 • Πολλές επιλογές σεξουαλικής κούκλας
 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Υλικά υψηλής ποιότητας
 • δωρεάν αποστολή
 • Η διαδικασία συσκευασίας και μεταφοράς γίνεται σχολαστικά

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα απολύτως… Ίσως η τιμή, αλλά cmon – ξέρετε τι παίρνετε!

Top-12 Ιστότοποι Love and Sex Dolls Παρόμοιοι με το sexdolls.com:

# 1 - Η κούκλα σου

Η κούκλα σου

Σήμερα, η σιλικόνη κορυφαίου διαμετρήματος χρησιμοποιείται παντού αντί για το κάποτε συνηθισμένο καουτσούκ φουσκώματος. Οι premium κούκλες της YourDoll έχουν ήδη κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας αυτά τα υλικά. Ακόμα κι αν τα YourDolls βρίσκονται στο πιο προσιτό άκρο της κλίμακας, η πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και της κατασκευής τους σημαίνει ότι εξακολουθούν να μην είναι φθηνά. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές βαθμολογίες και εγκρίσεις, καθώς και μπορείτε να εξετάσετε τις κούκλες μόνοι σας πριν από την αποστολή, ώστε να γνωρίζετε ότι έχετε την πραγματική συμφωνία. Ανάμεσα στα πολλά καταστήματα και ιστοσελίδες με κούκλες που διατίθενται, αυτό είναι από τα καλύτερα.

PROS:

 • Καταπληκτικές κούκλες
 • Υλικά κορυφαίας ποιότητας και προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά
 • Προσφέρει εκπτώσεις
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει τίποτα

# 2 - ταντάλιοy

Tantaly κύριος

Το Tantaly είναι ένα ψηφιακό κατάστημα σεξ και βασίζεται στην αρχή της ικανοποίησης των επιθυμιών των πελατών για υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικές κούκλες κορμού σε προσιτές τιμές, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα φιλόξενο περιβάλλον αγορών. Αναπτύχθηκε για να παρέχει μια πιο αυθεντική και ευχάριστη οικεία εμπειρία και ελπίζει να συνεχίσει να ανεβάζει τον πήχη με κάθε νέα κυκλοφορία. Σίγουρα, η Tantaly θα μπορούσε να προσφέρει στους πελάτες της συνεχώς εξελισσόμενες, μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες.

PROS:

 • Ρεαλιστική σεξουαλική εμπειρία
 • Διακριτική συσκευασία
 • Πολλές επιλογές
 • Οι κούκλες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό
 • Ελαφρύ και εύκολο στην αποθήκευση

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ακριβό

# 3 - BestRealDoll

BestRealDoll

Η BestRealDoll σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από συνθετικές γυναίκες για να διαλέξετε. Η ανάληψη ενός τόσο τεράστιου καθήκοντος δεν είναι εύκολη υπόθεση, και πράγματι, αυτό είναι ένα βαρύ φορτίο. Αλλά φυσικά, θα ξοδεύετε πολύ χρόνο μαζί της, επομένως είναι σημαντικό να είστε χαρούμενοι και άνετοι όσο εκεί. Υπάρχει μια σεξουαλική κούκλα φτιαγμένη ειδικά για εσάς στο BestRealDoll. απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε σε όλες τις επιλογές. Η διαδικασία βήμα προς βήμα για την αγορά μιας κούκλας αγάπης είναι συγκρίσιμη με την αγορά ενός αυτοκινήτου, οπότε προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο μαζί της.

PROS:

 • Καταπληκτική διάταξη ιστότοπου
 • Προσαρμόσιμες κούκλες
 • Πολλές επιλογές είναι διαθέσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές κούκλες είναι αρκετά ακριβές

# 4 - πραγματική κούκλα

πραγματική κούκλα

Το RealDoll της AbyssCreations είναι το χρυσό πρότυπο για τα gadget σεξ για άνδρες όσον αφορά την ακρίβεια, τη λεπτομέρεια και την εξατομίκευση. Το κατάστημά τους είναι γεμάτο με μια μεγάλη ποικιλία από καυλιάρα τεχνητά fucktoys που μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα. Συνολικά, η RealDoll φαίνεται να έχει έναν φανταστικό ιστότοπο και ακόμη και εξαιρετικά προϊόντα, και η επιτυχία της επιχείρησης είναι πολλά υποσχόμενη. Ανεξάρτητα από το αν σκοπεύετε να κάνετε μια αγορά ή όχι, θα πρέπει να επισκεφτείτε το RealDoll καθώς είναι τόσο ενδιαφέρον.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός είναι εξαιρετικός και εύκολος στη χρήση
 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Καλύπτει όλες τις ανάγκες σας
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 5 - Silicon Wives

Silicon Wives

Όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους γαμημένη κούκλα θα πρέπει να ελέγξουν το Silicon Wives. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευέλικτες επιλογές αγορών τους και να αποκτήσετε πρόσβαση στις κορυφαίες μάρκες του κλάδου εδώ. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης του μελλοντικού σας waifu και μπορείτε να παρακολουθείτε τη λειτουργία παραγωγής σε πραγματικό χρόνο. Σε σύγκριση με τη δεκαπλάσια αύξηση των τιμών που θα αντιμετωπίσετε σε άλλα καταστήματα για μια παρόμοια ρεαλιστική κούκλα σε φυσικό μέγεθος, το να ξοδέψετε μερικές χιλιάδες δολάρια είναι κλοπή. Εάν είστε μοναχικοί και θέλετε να γεμίσετε το κενό στη ζωή σας με μια κούκλα, τότε θα πρέπει να εξερευνήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Πολλές κούκλες κορυφαίας ποιότητας
 • Πολλές δυνατότητες προσαρμογής
 • Προσιτές τιμές
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα μέχρι στιγμής

# 6 - FineLoveDolls

FineLoveDolls

Το Fine Love Dolls είναι ένα κατάστημα σεξουαλικών παιχνιδιών που προσφέρει φανταστικά παιχνίδια για ευχαρίστηση. Δοκιμάστε διαφορετικές προσαρμογές και δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Διαλέξτε τη γυναίκα που ενσαρκώνει όλα όσα έχετε φανταστεί να έχετε στο σάκο και δεν θα είστε ποτέ ξανά μόνοι. Όλα εδώ διεκπεραιώνονται εσωτερικά, επομένως καταλαβαίνετε προφανώς ότι έχετε να κάνετε με μια αξιόπιστη ομάδα που αγαπά ακριβώς αυτό που κάνει, μειώνοντας την πιθανότητα επιπλοκών με τις αγορές σας.

PROS:

 • Ασφαλείς και διακριτικές αγορές
 • Προσαρμοσμένα και λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Ρεαλιστικές κούκλες
 • Δεν είναι ακριβό

Μειονεκτήματα:

 • Τίποτα

# 7 - JoyLoveDolls

JoyLoveDolls κύρια

Όσον αφορά την επιχείρηση με τις κούκλες του σεξ, υπάρχουν λίγες εταιρείες τόσο συναρπαστικές ή τόσο δημιουργικές όσο η JoyLoveDolls. Παρουσιάζει με περηφάνια τη μαζική συλλογή κούκλων σεξ, με υλικό υψηλής ποιότητας, πολύτιμη τιμή και επιλογές προσαρμογής. Όλες οι κούκλες του σεξ είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας για να σας δίνουν την αίσθηση της αυθεντικής σάρκας και των οργασμών που μοιάζουν με την πραγματικότητα. Η ομάδα πίσω από αυτή τη φανταστική τοποθεσία καταβάλλει τη συνολική της προσπάθεια για να προσφέρει την πιο ρεαλιστική ερωτική εμπειρία που μπορείτε να πάρετε πέρα ​​από αυτό που μπορεί να προσφέρει το πραγματικό μουνί και το πουλί.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του JoyLoveDolls.

PROS:

 • Η μεγαλύτερη συλλογή με κούκλες σεξ
 • Αγοράστε κούκλες και σεξουαλικά παιχνίδια σε προσιτές τιμές
 • Κορυφαίας ποιότητας κούκλες σεξ
 • Μπορεί να προσαρμόσει/εξατομικεύσει κούκλες σεξ
 • Διακριτική συναλλαγή και αποστολή
 • Πραγματικές κούκλες σεξ, κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας
 • Αξιόπιστες μάρκες
 • Αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προϊόντα μπορεί να είναι ακριβά

# 8 - Κυρία Ντόλι

Κυρία Ντόλι

Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για τις κούκλες του σεξ πριν, γιατί η Madam Dolly έχει δημιουργήσει έναν ολοκαίνουργιο πήχη για την τελειότητα στη βιομηχανία του θεάματος. Λόγω του ενθουσιασμού τους, δείχνουν σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής τους, από την ικανοποίηση των πελατών μέχρι την κατασκευή έως τη ναυτιλία, ο καθένας από τους πελάτες τους είναι εγγυημένο ότι θα μείνει εντυπωσιασμένος. Πολλές νυχτερινές σεξ απολαύσεις - ανθεκτικές κούκλες σεξ - συναρμολογούνται, παράγονται και πωλούνται από αυτήν την τοποθεσία. Η ασυναγώνιστη τεχνογνωσία αυτής της επιχείρησης στο διεθνές εμπόριο επέτρεψε στην κυρία Dolly να ξεκινήσει με επιτυχία τρία ξεχωριστά, δυναμικά διαδικτυακά καταστήματα.

PROS:

 • Κορυφαίας ποιότητας κούκλες αγάπης
 • Η αγορά γίνεται σε προσιτές τιμές
 • Υψηλή ικανοποίηση πελατών
 • Πολλές επιλογές για συναλλαγή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν επιτρέπονται επιστροφές

# 9 - SexyRealSexDolls

SexyRealSexDolls

Στο SexyRealSexDolls υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κούκλες που μοιάζουν με χτυπήματα. Θα μπορούσαν πραγματικά να δώσουν μερικές πιο προσιτές επιλογές για κούκλες αγάπης επειδή οι τρέχουσες είναι παράλογα υπερτιμημένες. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί οι κούκλες αγάπης κοστίζουν τόσο ακριβά όταν σκεφτείτε την ποσότητα της δουλειάς που χρειάζεται για την κατασκευή τους και το γεγονός ότι μπορούν να εξατομικευτούν. Αν ψάχνετε για μια κούκλα αγάπης που μοιάζει με χαρακτηριστικά ρεαλιστικής εμφάνισης χωρίς να σπάει τα χρήματα, η αναζήτησή σας τελειώνει με το SexyRealSexDolls.

PROS:

 • Διαθέσιμες κούκλες πραγματικής ζωής
 • Υλικά κορυφαίας ποιότητας από TPE
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • Κούκλες υψηλής ποιότητας και προσαρμόσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 10 - Hydoll

Hydoll

Μετά την περιοδεία του Hydoll σήμερα, πρέπει να ομολογήσω ότι έχω ήδη αναπτύξει μια μικρή εμμονή με μερικές από τις συνθετικές κούκλες τους με μεγάλη λεία και τεράστιες τιτλούς. Και έτσι, αν ψάχνετε για μια κούκλα αγάπης πολυτελείας, θα πρέπει να προσθέσετε αυτό το κατάστημα στη λίστα επιλογών σας. Αυτά είναι πολλά πράγματα, και οι τιμές δεν είναι πραγματικά τόσο τρομερές. Ίσως βρείτε κάποια παρέα και δεν αισθάνεστε τόσο μόνοι και απελπισμένοι.

PROS:

 • Διατίθεται μια ποικιλία από κούκλες πραγματικής ζωής
 • Ασφαλείς συναλλαγές
 • δωρεάν αποστολή
 • Προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές
 • Μπορεί να προσαρμοστεί

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

# 11 - SexDollGenie

SexDollGenie

Εσείς οι wussbags πρέπει πραγματικά να αρχίσετε να βάζετε χρήματα για τις κούκλες υψηλής ποιότητας στο SexDollGenie. Μια υπέροχη κούκλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε χωρίς να ασχολείστε με γκρίνια ή γκρίνιες. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων, πραγματικά. Εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές εξατομίκευσης, την εξυπηρέτηση πελατών και την παρακολούθηση της αποστολής, παρέχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επιπλέον, σε σύγκριση με άλλους κορυφαίους κατασκευαστές σέξι κούκλας, το κόστος της είναι πραγματικά φθηνό. Όλοι εσείς οι διψασμένοι fappers θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα και να δημιουργήσετε την ιδανική, εξατομικευμένη σύζυγό σας για τον εαυτό σας.

PROS:

 • Κούκλες υψηλής ποιότητας
 • Προσιτές τιμές
 • Προσαρμόσιμες κούκλες
 • Λεπτομερή χαρακτηριστικά
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Επιστροφές χρημάτων είναι διαθέσιμες
 • Υπέροχος σχεδιασμός ιστοσελίδας

Μειονεκτήματα:

 • Λείπουν παιχνίδια με θέμα το φετίχ

# 12 - σέξι κούκλα σεξ

σέξι κούκλα σεξ

Το SexySexDoll παρέχει απίστευτα ρεαλιστικές κούκλες αγάπης για την απόλαυσή σας. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία κατασκευαστών και ποικιλιών και μπορεί να εκτελέσει προηγμένη εξατομίκευση. Η εταιρεία προσφέρει διεθνή, δωρεάν αποστολή και είναι πρόθυμη να βοηθήσει με τις χρεώσεις εισαγωγής. Σε περίπτωση που ψωνίζετε, αυτό είναι αναμφίβολα το τέλειο μέρος που πρέπει να ελέγξετε.

PROS:

 • Εκπληκτικά ρεαλιστικές κούκλες
 • Πολλές δυνατότητες προσαρμογής
 • Δωρεάν αποστολή και εκκαθαρίζει τις χρεώσεις για παραδόσεις εισαγωγής
 • Αποστέλλεται σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό

Τελικές λέξεις

Το SexDolls.com είναι ένα κορυφαίο κατάστημα που προσφέρει κορυφαίες κούκλες σεξ και αξεσουάρ παιχνιδιών. Το προσωπικό εδώ γνωρίζει ότι η αγορά μιας κούκλας σεξ είναι μια σημαντική χρηματική δέσμευση. Έτσι, υποστηρίζουν όλα τα προϊόντα της με 100% εγγύηση ικανοποίησης χωρίς επιπλέον χρέωση. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, η αγορά σας δεν πληροί αυτά τα πρότυπα ποιότητας κατά την άφιξή της, η SexDolls.com ευχαρίστως θα διορθώσει το πρόβλημα χωρίς επιπλέον κόστος. Τώρα, αυτό είναι πολύ σημαντικό πέρα ​​από τη δωρεάν αποστολή, τα υλικά κορυφαίας ποιότητας και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Εάν δεν επισκεφθείτε το SexDolls.com σήμερα, υποθέτω ότι χάνετε την ευκαιρία να ζήσετε μια ικανοποιητική απόλαυση.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 7 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Top Sex Machines & 12 Best Sex Dolls and Sex Toy Shops όπως το TopSexMachines.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TopSexMachines.com Σήμερα, εκτός από το σεξ, υπάρχουν και περισσότεροι εναλλακτικοί τρόποι για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Κάποιοι προτιμούν να αυνανίζονται το παλιό στυλ χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ή τα χέρια, αλλά κάποιοι προτιμούν να το πάνε σε διαφορετικό επίπεδο. Τι ειμαι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για τις καλύτερες πραγματικές κούκλες & Top-12 που πρέπει να επισκεφτείτε καταστήματα σεξουαλικών κούκλων Παρόμοια με το BestRealDoll.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BestRealDoll.com Η εξερεύνηση του απρόβλεπτου τρενάκι των σχέσεων μπορεί να είναι μια πραγματική απογοήτευση. Να ασχολείσαι με πραγματικές γυναίκες και την πολυπλοκότητά τους; Τώρα, αυτό είναι μια ταλαιπωρία. Γιατί να περιηγηθείτε στις φουρτουνιασμένες θάλασσες της συναισθηματικής αναταραχής όταν μπορείτε να έχετε τον τέλειο σύντροφο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Doll Plus Review & 12 Best Love and Sex Doll Sites όπως το SexDollPlus.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexDollPlus.co.uk Χρειάζεστε κάποια επιπλέον διαφημιστική εκστρατεία για τις kinky δραστηριότητές σας απόψε; Δεν θα ψάξετε άλλο καθώς σας δίνω μια συναρπαστική συμβουλή για να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο πορνό. Πράγματι, δεν υπάρχουν λόγοι για να βαρεθείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική για την κούκλα σας & TOP 12 φτηνές κούκλες αγάπης και καταστήματα ρομπότ σεξ όπως το YourDoll.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το YourDoll.com Εντάξει, μαντέψτε; Έχετε φτάσει σε εκείνη την κρίσιμη στιγμή όπου έχετε δηλώσει: «Μου αξίζει μια κορυφαία, υψηλής ποιότητας κούκλα σεξ!» Ευτυχώς, ο ιστότοπος YourDoll είναι η Disneyland του κόσμου των κούκλων του σεξ, που καυχιέται […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tantaly Review & 12-Best Love and Sex Dolls Sites Όπως το tantaly.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το tantaly.com Έχω φανταστεί συχνά την ευχαρίστηση και την αίσθηση που θα ένιωθα όταν έπαιζα με μια ζωντανή κούκλα σεξ. Τα μοντέλα κορυφαίου διαμετρήματος που ερεύνησα ήταν πολύ ακριβά για τον προϋπολογισμό μου και μόνο η σκέψη ότι κάποιος θα μπει στο διαμέρισμά μου και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SexDolls Review & Top-12 Ιστότοποι για Love and Sex Dolls Όπως το sexdolls.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το sexdolls.com Ο εραστής σας δεν κάνει τίποτα για να ικανοποιήσει τα φετίχ ή τις φαντασιώσεις σας; Ή μήπως απλά δεν είναι ανοιχτή σε πειραματισμούς στο κρεβάτι και θέλει το απλό σεξ με παλιά βανίλια; Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε πάει εκεί, και όταν τα πράγματα πάνε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

JoyLoveDolls & Top-12 ιστότοποι πορνό και κάμερας Web όπως το joylovedolls.com Δείξτε μου τις 12 καλύτερες εναλλακτικές κούκλες σεξ Παρόμοιες με τις κούκλες JoyLoveDoll Το τράνταγμα κάθε μέρα μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται κάπως επαναλαμβανόμενο και κουραστικό. Χωρίς κορίτσι στο πλευρό μου, το τράνταγμα με απογοητεύει πραγματικά. Προσπάθησα ακόμη και να βρω συνδέσμους και ραντεβού, αλλά σίγουρα δεν είχα χρόνο για […]

Μεταβείτε στην κορυφή